Γενικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων & Υπηρεσιών Software

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Γενικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων & Υπηρεσιών Software"

Transcript

1 Γενικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων & Υπηρεσιών Software 2015 Ιατρικά Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείριση Υποθηκοφυλακείου Οργάνωση Συλλόγων Vision Computer Applications 2015 (4 th ed)

2

3 Εταιρική Παρουσίαση της VISION COMPUTER APPLICATIONS Η λέξη Vision (Όραμα) προέρχεται από το λατινικό vide που σημαίνει «να δει!» "Το θαυμαστικό υπονοεί κάτι πέρα από τη συνηθισμένη θέα. Υπονοεί τη γνώση και την πρόβλεψη. Είναι μια δήλωση της επιθυμητής μελλοντικής κατάστασης..." [Cummings S. Davies J. (1994)] Υποδομή της Εταιρείας Η Vision Computer Applications ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1992 με κύριο αντικείμενο δραστηριοποίησης την ανάπτυξη εξιδεικευμένων Πληροφοριακών Συστημάτων (Information Systems). Οι ιδρυτές και το προσωπικό της Vision προέρχονται από το χώρο της επιστήμης της πληροφορικής με απόλυτη εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα Ιατρικής Πληροφορικής και επιχειρησιακών θε μάτων. Δομή της Εταιρείας Οι εφαρμογές της Vision απευθύνονται σε νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, και ιδιωτικά ιατρεία καθώς διαθέτει και ένα εύρος εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού. Κύριο χαρακτηριστικό των εφαρμογών είναι οι λύσεις προηγμένης τεχνολογίας και η απόλυτη προσαρμογή στις απαιτήσεις των πελατών. Ό,τι αφορά τα ιατρικά πληροφοριακά συστήματα, στο επίκεντρο των εφαρμογών της Vision βρίσκεται πάντα η λεπτομερής παρακολούθηση του ασθενή και η πλήρη ιστορικότητα αυτού καθώς και η άντληση ιατρικών στοιχείων σε οποιαδήποτε μορφή και χρονική στιγμή. Η Vision έχει καταξιωθεί πλέον στο τομέα της ιατρικής πληροφορικής λόγου της άριστης ποιότητας των λύσεων που προσφέρει, για την συνέπεια στην υποστήριξη των πελατών της και την άψογη αντιμετώπιση του τελικού χρήστη. Η Vision ακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του software επένδυσε στην ανάπτυξη εφαρμογών με στόχο, πληροφορικά συστήματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις σημερινές απαιτήσεις των χρηστών. Επιπλέον των Ιατρικών Εφαρμογών δημιουργήσαμε νέες εφαρμογές λογισμικού που απευθύνονται σε συγκεκριμένους κλάδους, με πλήρη συμβατότητα σε όλες τις εκδόσεις των Microsoft Windows χρησιμοποιώντας προηγμένα προγραμματιστικά εργαλεία και μία ισχυρή βάση δεδομένων, που καθιερώνει κάθε εφαρμογή σαν ένα σταθερό και σίγουρο λογισμικό, απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη. Κύριο χαρακτηριστικό των εφαρμογών αυτών είναι οι λύσεις προηγμένης τεχνολογίας και η απόλυτη προσαρμογή στις απαιτήσεις των πελατών. Εκδηλώσεις Διακρίσεις - Συμμετοχές H Vision Computer Applications και το προσωπικό της έχουν λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις του χώρου όπου παρουσίασε πολλές από τις εφαρμογές της, που κέρδισαν άριστες εντυπώσεις και το πλούσιο ενδιαφέρον του ακροατηρίου. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι το 3 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής Πληροφορικής, το 2 ο Συνέδριο Αναισθησιολογία και Εντατικής Ιατρικής με συμμετοχή στο Δορυφορικό Σεμινάριο «Πληροφορική και Αναισθησιολογία», η Επιστημονική Ημερίδα «Η Εφαρμογή της Πληροφορικής στη Βελτίωση Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών», καθώς και σε Διεθνείς Εκθέσεις Ιατρικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών. Τέλος επιλέχθηκε να αναλάβει το έργο μηχανογράφησης του Ακουολογικού Τμήματος Ω.Ρ.Λ Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία.

4 Χρήσιμες Πληροφορίες Εισαγωγή Ο παρών τιμοκατάλογος περιλαμβάνει τις εφαρμογές λογισμικού και τις υπηρεσίες της Vision Computer Applications καθώς περιέχει τιμές για: Άδειες χρήσης Λογισμικού αορίστου χρόνου (Licence) Άδεις χρήσης Λογισμικού ορισμένου χρόνου (SaaS) Συμβάσεις παροχής νέων εκδόσεων και υποστήριξης λογισμικού Προϊόντα και υπηρεσίες λογισμικού Οι τιμές των εφαρμογών και των προϊόντων αναφέρονται σε εγκαταστάσεις μίας θέσης εργασίας (Single User) και περιλαμβάνουν: Το λογισμικό εγκατάστασης Εγχειρίδια με οδηγίες χρήσης σε ηλέκτρονική μορφή Όλες οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% Ο παρών τιμοκατάλογος καταργεί κάθε προηγούμενο Παραγγελιοληψία Για την καλύτερη εξυπηρέτησης σας, οι παραγγελίες σας πρέπει να διαβιβάζονται στο Τμήμα Πωλήσεων της εταιρίας με φαξ ή , ή τηλεφωνικά. Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε παραγγελία είναι: Προϊόν (σύμφωνα με τον κωδικό τιμοκαταλόγου) Πλήθος χρηστών Επωνυμία τελικού χρήστη, επάγγελμα, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο, όνομα υπευθύνου, ΑΦΜ, ΔOΥ, Αν πρόκειται για αναβάθμιση upgrade: το serial number του υπό αντικατάσταση πακέτου και την ημερομηνία λήξεως της Σύμβασης Συντήρησης Όροι παράδοσης Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται με χρέωση της Vision Computer Applications. Όροι πληρωμής Η πληρωμή του εκάστοτε προϊόντος πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους: Με αντικαταβολή μετρητών ή δίμηνης επιταγή κατά την αποστολή του προϊόντος. Διαδικασίες Συμβάσεων Συντήρησης Υποστήριξη & Συντήρηση Το πρόγραμμα υποστήριξης & συντήρησης ( Ετήσιες Συμβάσεις & Συντήρησης) της Vision Computer Applications έχει διάρκεια ενός έτους από την ημερομηνία παραγγελίας του από τον πελάτη, και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής και on-line υποστήριξης και συντήρησης για κάθε μία εφαρμογή της VISION. Διαδικασία αποστολής Νέων Εκδόσεων Οι νέες εκδόσεις των προγραμμάτων της Vision Computer Applications αποστέλλονται από την εταιρία απ ευθείας στους πελάτες που διαθέτουν ενεργή σύμβαση συντήρησης. Η αποστολή διενεργείται μέσω .

5 Πολιτική Αποσύρσεων Η πάγια πολιτική αποσύρσεων εφαρμογών του ανταγωνισμού ορίζεται ως εξής: Ιδιωτικά Ιατρεία ή Διαγνωστικά Κέντρα Σε πελάτες - ιδιοκτήτες ιατρείων ή διαγνωστικών κέντρων οι οποίοι κατέχουν εφαρμογές επώνυμων κατασκευαστών του ανταγωνισμού προσφέρεται έκπτωση στην αγορά των εφαρμογών της εταιρίας που ανέρχεται στο 30%. Ο παρών τιμοκατάλογος καταργεί κάθε προηγούμενο και περιλαμβάνει τα προϊόντα της Vision Computer Applications καθώς και τις συμβάσεις υποστήριξης τους. Γενικά για τις Multi User εκδόσεις. Σαν Θέση Εργασίας για κάθε εφαρμογή της Vision Computer Applications σε multi user έκδοση, ορίζεται το δικαίωμα ταυτόχρονης χρήσης των αρχείων και των εργασιών του προγράμματος από αριθμό χρηστών ίσο με τον αριθμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών στους οποίους έχει γίνει εγκατάσταση της εφαρμογής. Γενικά για τις Ετήσιες Συμβάσεις. Η ετήσια σύμβαση υποστήριξης κάθε εφαρμογής περιλαμβάνει τις νέες εκδόσεις που υλοποιούνται κατά τη διάρκεια ενός έτους και αφορούν βελτιώσεις και προσαρτήσεις νέων τμημάτων στην εφαρμογή, καθώς και την παροχή τηλεφωνικής υποστήριξης στον χρήστη. Γενικά για τις Συμβάσεις Παραχώρησης Άδειας Χρήσης Λογισμικού Ορισμένου χρόνου. Παρέχουν για ορισμένο χρονικό διάστημα (ενός έτους) το δικαίωμα νόμιμης χρήσης της εφαρμογής λογισμικού της Vision Computer Applications (Software As A Service) καθώς και δικαίωμα λήψης τηλεφωνικής υποστήριξης στον χρήστη. Περί της Εγγύησης κάθε Εφαρμογής. Όλες οι εφαρμογές λογισμικού της Vision Computer Applications συνοδεύονται από εγγύηση διάρκειας 3 μηνών, από την ημερομηνία αγοράς τους. Ως εκ τούτου το πρώτο συμβόλαιο υποστήριξης έχει διάρκεια 15 μηνών. Το κόστος της ετήσιας σύμβασης υποστήριξης των εφαρμογών της Vision Computer Applications ανέρχεται στο 30% τις αρχικής αξίας κτίσης της εφαρμογής, όπως και των επιπλέον θέσεων εργασίας. H έκδοση πολλαπλών θέσεων εργασίας κάθε εφαρμογής της Vision Computer Applications επιβαρύνεται ανά Θέση Εργασίας με 15% επί της αρχικής αξίας κτίσης της εφαρμογής λογισμικού Αορίστου Χρόνου, ενώ για τις άδειες χρήσης ορισμένου χρόνου (SAAS / έτος) η τιμή της κάθε θέσης εργασίας είναι σταθερή και το κόστος ανέρχεται στα 80,00. Για την 2 η εγκατάσταση υφισταμένων πελατών κάθε εφαρμογής της Vision Computer Applications υπάρχει δικαίωμα έκπτωσης 100% επί της αρχικής αξίας κτίσης της εφαρμογής λογισμικού Αορίστου Χρόνου, ενώ για τις άδειες χρήσης ορισμένου χρόνου ( SAAS / έτος) η τιμή της κάθε εγκατάστασης χρεώνεται σαν θέση εργασίας στα 80,00. Για τις εγκαταστάσεις ιατρικών κέντρων (άνω των 3 ιατρών) κάθε εφαρμογής της Vision Computer Applications υπάρχει δικαίωμα έκπτωσης 70% επί της αρχικής αξίας κτίσης της εφαρμογής λογισμικού Αορίστου Χρόνου, ενώ για τις συμβάσεις υποστήριξης 55% έκπτωση επί τις αρχικής αξίας. Το πακέτο υπηρεσιών εκπαίδευσης και υποστήριξης είναι Δωρεάν.

6 Ιατρικά Πληροφοριακά Συστήματα Τιμοκατάλογος Εφαρμογών Λογισμικού ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗ SAAS / ΕΤΟΣ Παθολογικό Διαχείριση Ηλεκτρονικού Φακέλου Ασθενή Πρωτοποριακό λογισμικό με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο της ολοκληρωμένης διαχείρισης ενός Παθολογικού Ιατρείου. Επεξεργάζεται και εμφανίζει τα πλήρη στοιχεία των ιατρικών επισκέψεων γρήγορα και εύκολα σε μορφή κατάλληλη και πλήρως κατανοητή. Ολοκληρωμένη διαχείριση Ιστορικών όπως: Οικογενειακό Ιστορικό, Ατομικό Ιστορικό με Νόσους που Συνυπάρχουν, Νοσηλεία σε Νοσοκομείο, Εγχειρήσεις και Συνήθειες. Αναλυτική διαχείριση των επισκέψεων των ασθενών με πληθώρα εξετάσεων όπως: Κλινικές Εξετάσεις, Εργαστηριακές Εξετάσεις, Διαγνώσεις και Φάρμακα. 600,00 290, Πακέτο εγκατάστασης & εκπαίδευσης, δημιουργίας φόρμας εκτύπωσης 90,00 90,00 τηλεφωνικής ή On-line υποστήριξης 180,00 - Ένα από τα πρώτα λογισμικά με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο της ολοκληρωμένης διαχείρισης ενός Καρδιοδιαγνωστικού Κέντρου ή απλώς ενός Καρδιολογικού Ιατρείου. Πλήρη δημογραφικά στοιχεία ασθενή, Οικογενειακό και Ατομικό Ιστορικό, Προδιαθεσικοί Παράγοντες και Εισαγωγή Εικόνων σε σχέση με τον ασθενή Καρδιολογικό Διαχείριση Καρδιοδιαγνωστικού / Επεμβατικού Κέντρου Αναλυτική διαχείριση των επισκέψεων των ασθενών με πληθώρα εξετάσεων όπως: Κλινικές Εξετάσεις, Εργαστηριακές Εξετάσεις και Διαγνώσεις. Προτεινόμενες Θεραπείες Επίσκεψης και Προτεινόμενα Φάρμακα. Ειδικές Καρδιο-λογικές Εξετάσεις-Αναίμακτες (Υπέρηχος, Δοκιμασία Κοπώσεως κ.ά). Αιματηρές Εξετάσεις - Επεμβάσεις (Καθετη - ριασμός, Αγγειοπλαστική κ.ά). 750,00 360,00 Ενσωμάτωση της διαχείρισης των ιατρικών δεδομένων της Αγγειοπλαστικής Επέμβασης Αγγειοπλαστική Διαχείριση Αγγειοπλαστικής Επέμβασης Πακέτο εγκατάστασης & εκπαίδευσης (3x) 110,00 110,00 Ετήσιο συμβόλαιο τηλεφωνικής ή On-line υποστήριξης 225,00 - Ένα εξειδικευμένο πακέτο λογισμικού για την διαχείριση των ιατρικών δεδομένων της αγγειοπλαστικής επέμβασης στον χώρο της Καρδιολογίας. Διαχειρίζεται τα δημογραφικά στοιχεία του ασθενή, τους συνεργαζόμενους ιατρούς που συμμετέχουν στην επέμβαση, τα επεμβατικά κέντρα που πραγματοποιείται η επέμβαση και όλα τα ιατρικά στοιχεία της επέμβασης όπως Αποτελέσματα, Ιστορικό και Φάρμακα. Η καταχώρηση γίνεται μόνο με check boxes και πινακοποιημένα στοιχεία ώστε να είναι γρήγορη, ευδιάκριτη και αποτελεσματική. Παράγονται πλήρη στατιστικά στοιχεία για όλα τα αποτελέσματα καθώς και ένα μεγάλο πλήθος εκτυπώσεων όπως Αναλυτικές και Συγκεντρωτικές Καρτέλες, Ιατρικές Γνωματεύσεις και Δημιουργία Custom Εκτυπώσεων. 150,00 -

7 Εξειδικευμένα Πληροφοριακά Συστήματα ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗ SAAS / ΕΤΟΣ LandReg Πλήρης διαχείριση Υποθηκοφυλακείου Ένα από τα πρώτα λογισμικά με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο της ολοκληρωμένης μηχανογράφησης ενός Υποθηκοφυλακείου. Στόχος της εφαρμογής είναι η ηλεκτρονική καταχώρηση και έρευνα στο αρχείο των μερίδων αλλά και των βαρών ενός Υποθηκοφυλακείου. Αυτόματη Λεξικογράφηση εγγραφών με ποσοστό επιτυχίας 90%. Εγγραφές και επεξεργασία μερίδων, νομικών προσώπων, μεταγραφές, υποθήκες, κατασχέσεις, διεκδικήσεις, εύχρηστες αναζητήσεις ,00 500, τηλεφωνικής ή On-line υποστήριξης 375, LandReg Έρευνα Σταθμός Αναζήτησης Σταθμός εργασίας μόνο για τους εξωτερικούς χρήστες του Υποθηκοφυλακείου, για την αναζήτηση των μερίδων και των βαρών στο αρχείο του Υποθηκοφυλακείου. 150,00 80, τηλεφωνικής ή On-line υποστήριξης 45, Άρτεμις Διαχείριση κυνηγετικού συλλόγου Στόχος του Άρτεμις είναι η πλήρης και γρήγορη διαχείριση των μελών του συλλόγου, πάντα σε απόλυτο συνδυασμό με τις άδειες που εκδίδονται κάθε χρόνο, τις αιτήσεις που υποβάλλονται στον σύλλογο κ αι τα τριπλότυπα είσπραξης που εκτυπώνονται. Επεξεργάζεται και εμφανίζει τα πλήρη στοιχεία των αδειών σε δενδροειδή μορφή γρήγορα και εύκολα, έτσι ώστε να είναι πλήρως κατανοητή από τον χρήστη της εφαρμογής. 500,00 240, τηλεφωνικής ή On-line υποστήριξης 150, ClubMoto Διαχείριση Μοτοσυκλετιστικού συλλόγου Το ClubMoto είναι μία εύχρηστη εφαρμογή για την πλήρη και γρήγορη διαχείριση των μελών ενός μοτοσυκλετιστικού συλλόγου, πάντα σε απόλυτο συνδυασμ ό με τις συνδρομές που εκδίδονται κάθε χρόνο. Επεξεργάζεται και εμφανίζει τα πλήρη στοιχεία των συνδρομών σε δενδροειδή μορφή γρήγορα και εύκολα, έτσι ώστε να είναι πλήρως κατανοητή από τον χρήστη της εφαρμογής. 500,00 240, τηλεφωνικής ή On-line υποστήριξης 150, Ατζέντα Διαχείριση εργασιών γραφείου H «Ατζέντα» είναι μία μικρή και εύχρηστη εφαρμογή για την πλήρης διαχείριση όλων των εργασιών ενός γραφείου ή των προσωπικών δεδομένων. Είναι ένας πλήρης ηλεκτρονικός διευθυνσιο-γράφος που βοηθάει τον χρήστη να οργανώσει και να παρακολουθήσει εύκολα και γρήγορα τα προσωπικά του δεδομένα, όπως τηλέφωνα, φαξ, ηλεκτρονικές διευθύνσεις και αλληλογραφίες, προσωπικά ραντεβού και υπενθυμίσεις και προσωπικά ή γενικά Έσοδα και Έξοδα. 50,00

8 Τιμοκατάλογος Παροχής Υπηρεσιών ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ S/W ΧΡΕΩΣΗ ΣΕ Εγκατάσταση Εφαρμογής Λογισμικού 30,00 / ώρα Εγκατάσταση εφαρμογής (Single - Multi user) στις εγκαταστάσεις του πελάτη Σχεδιασμός - Μεταβολή Εκτύπωσης (Report Basic) 50,00 / ώρα Δημιουργία εκτύπωσης σε όλες τις ενότητες της εφαρμογής. Προσαρμογή στις απαιτήσεις του πελάτη Οργάνωση Δικαιωμάτων Χειριστών Συστήματος Δημιουργία χρηστών εφαρμογής και καθορισσμός διακιωμάτων Εκπαίδευση σε Εφαρμογή Λογισμικού Αρχικό πακέτο εγκατάστασης, παραμετροποίησης και εκπαίδευσης (3 ώρες) 30,00 / ώρα 30,00 / ώρα Ανάπτυξη Ειδικών Εφαρμογών (Customization) 60,00 / ώρα Καταγραφή και μελέτη αναγκών, υλοποίηση και έλεγχος εφαρμογής, παράδοση με αναλυτικό προσδιορισμό παραδοτέου, έλεγχος συμβατότητας Ειδικές Υπηρεσίες Μεταφοράς Δεδομένων 60,00 / ώρα Μεταφορά βασικών αρχείων από την παλαιότερη εφαρμογή του πελάτη, παροχή αντιγράφου των αρχείων, επεξεργασία των δεδομένων στη νέα εφαρμογή λογισμικού Ειδικές Υπηρεσίες Ανάκτησης Δεδομένων 60,00 / ώρα Έλεγχος των αρχείων του πελάτη στις εγκαταστάσεις της Vision Computer Applications, ανεύρεση προβλήματος με επέμβαση στα δεδομένα του πελάτη, επαναφορά των δεδομένων Ειδικές Υπηρεσίες Επιδιόρθωσης Βάσεων Δεδομένων 60,00 / ώρα Έλεγχος των αρχείων του πελάτη στις εγκαταστάσεις της Vision Computer Applications, ανεύρεση προβλήματος, επιδιόρθωση των βάσεων δεδομένων Σχεδιασμός - Μεταβολή Εκτύπωσης (Report Extra Advanced) 60,00 / ώρα Δημιουργία εκτύπωσης ή φόρμα εκτύπωσης εντός ή εκτός εφαρμογής. Προσαρμογή στις απαιτήσεις του πελάτη. Επιπλέον υπηρεσίες παραμετροποίησης και εκπαίδευσης της εκάστοτε εφαρμογής που θα προμηθευτεί ο πελάτης χρεώνονται σύμφωνα με τον προηγούμενο πίνακα. Όλες οι τιμές προϊόντων και υπηρεσιών του παρόντος τιμοκαταλόγου επιβαρύνονται με ποσοστό Φ.Π.Α. 23%.

Γενικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων & Υπηρεσιών Software

Γενικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων & Υπηρεσιών Software Γενικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων & Υπηρεσιών Software 2017 Ανάπτυξη Εφαρμογών Λογισμικού Vision Computer Applications 2017 (1 st ed.) Εταιρική Παρουσίαση της VISION COMPUTER APPLICATIONS Η λέξη Vision (Όραμα)

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Ιατρικό Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Καρδιοδιαγνωστικού Κέντρου

Ολοκληρωμένο Ιατρικό Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Καρδιοδιαγνωστικού Κέντρου Ολοκληρωμένο Ιατρικό Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Καρδιοδιαγνωστικού Κέντρου Πληροφοριακά Συστήματα με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον Μεγ. Αλεξάνδρου 10 Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 572 00 Τηλ: 2394

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Ιατρικό Πληροφοριακό Σύστημα Γενικής Ιατρικής

Ολοκληρωμένο Ιατρικό Πληροφοριακό Σύστημα Γενικής Ιατρικής Ολοκληρωμένο Ιατρικό Πληροφοριακό Σύστημα Γενικής Ιατρικής Πληροφοριακά Συστήματα με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον Μεγ. Αλεξάνδρου 10 Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 572 00 Τηλ: 2394 022964 Φαξ: 2394 020325

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Υποθηκοφυλακείου

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Υποθηκοφυλακείου Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Υποθηκοφυλακείου «Πληροφοριακά Συστήματα με Τηλ: 2394 όραμα 022964 Φαξ: για 2394 ένα 020325 καλύτερο μέλλον» Μεγ. Αλεξάνδρου 10 Λαγκαδάς Θεσ/νίκης, 572 00 Email: info@visionca.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Μεγ. Αλεξάνδρου 10 Λαγκαδάς Θεσ/νίκης, 572 00 Τηλ: 2394 022964 Φαξ: 2394 020325 Μιχ. Καραολή 15 Νεάπολη Θεσσαλονίκης, 56728 Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ Το Medicon Pro είναι ένα σύγχρονο εύχρηστο πρόγραμμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τη δημιουργία Ιατρικού Φακέλου. Παρέχει τη δυνατότητα αρχειοθέτησης ασθενών,

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50%

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50% Προσφορές έως 31/12/2018 Σημαντική Διευκρίνιση : Διευκρινίζουμε ότι οι παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν μόνο την αξία ενοικίασης ή αγοράς του λογισμικού. Για διάφορες τεχνικές εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

xline Βασικές Ενότητες

xline Βασικές Ενότητες xline Βασικές Ενότητες Σύμβαση 210 020 xline - Διαχείριση Πωλήσεων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασµών, Διαχείριση Τραπεζών - Τραπεζικοί Λογαριασµοί, Εισπράξεις,

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες... 18. Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες...

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες... 18. Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... 4 5 6 7 7 xline ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ ALTEC PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL ALTEC ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ALTEC xline ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ ALTEC PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL ALTEC ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ALTEC xline ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Γενική Λογιστική... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Έσοδα Έξοδα... Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Κάθε Εμπορική Επιχείρηση Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 19. Entry... 11 Start... 12. Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 14. Retail...

Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 19. Entry... 11 Start... 12. Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 14. Retail... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... Retail... 4 5 6 7 8 8 8 xline ERP Βασικές Ενότητες... 9 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 18. Λογιστικές Εφαρμογές... 12. Entry... 10 Start... 11. Services...

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 18. Λογιστικές Εφαρμογές... 12. Entry... 10 Start... 11. Services... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Λογιστικές Εφαρμογές... Entry... Start... Services... 4 5 5 6 7 7 xline ERP Βασικές Ενότητες... 8 Πρόσθετες Ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ALTEC xline ERP ALTEC ATLANTIS II ERP ALTEC ATLANTIS II PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ALTEC xline ERP ALTEC ATLANTIS II ERP ALTEC ATLANTIS II PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL 9 ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Γενική Λογιστική... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Έσοδα Έξοδα... Πρόσθετες Εφαρμογές... Entry... Start...

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικος Τιμοκατάλογος Εμπορικών Λογιστικών & Ειδικών Εφαρμογών

Χριστουγεννιάτικος Τιμοκατάλογος Εμπορικών Λογιστικών & Ειδικών Εφαρμογών 1 Χριστουγεννιάτικος Τιμοκατάλογος Εμπορικών Λογιστικών & Ειδικών Εφαρμογών 2015 Barracuda Software Christmas Pricelist 2015 2 Γενικές Πληροφορίες... 4 Γενικά... 4 MultiUser... 4 Αναβαθμίσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Εξειδικευμένη Λύση Μηχανογράφησης για Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών Συμβατό με τα πιο γνωστά Περιφερειακά

Διαβάστε περισσότερα

Το πληρέστερο πρόγραμμα για μαιευτήρες - γυναικολόγους. data design web site : www.datadesign.gr e-mail : info@datadesign.gr computer applications

Το πληρέστερο πρόγραμμα για μαιευτήρες - γυναικολόγους. data design web site : www.datadesign.gr e-mail : info@datadesign.gr computer applications Λ. Μεσογείων 249, 154 51 Ν. Ψυχικό, Τηλ. 210 6537422 Fax 210 6542785 data design web site : www.datadesign.gr e-mail : info@datadesign.gr Το πληρέστερο πρόγραμμα για μαιευτήρες - γυναικολόγους Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ Μια σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης, που απευθύνεται στις μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις δραστηριότητες τους, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο.

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Μεταφορικές Επιχειρήσεις Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - BOS. CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - BOS. CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - BOS CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... 3 4 CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... 5 5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ERP ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες... 19. Entry... 17. Start... 12 Λογιστικές Εφαρμογές... 13. xline ERP ATLANTIS ERP

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες... 19. Entry... 17. Start... 12 Λογιστικές Εφαρμογές... 13. xline ERP ATLANTIS ERP 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες... 5 Πρόσθετες Ενότητες... 6 Entry... 7 Start... 8 Λογιστικές Εφαρμογές... 8 xline ERP Βασικές Ενότητες... 9 Πρόσθετες Ενότητες... 10 Entry... 11 Start... 12 Λογιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 17 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 17. Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 18. Retail...

Βασικές Ενότητες... 17 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 17. Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 18. Retail... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... Retail... 4 4 5 6 7 7 7 ATLANTIS ENTRY ERP ATLANTIS Entry III

Διαβάστε περισσότερα

πλήρως σε σύνθετες ανάγκες και υψηλές απαιτήσεις οποιουδήποτε Νοσοκοµείου.

πλήρως σε σύνθετες ανάγκες και υψηλές απαιτήσεις οποιουδήποτε Νοσοκοµείου. Το SDC - InfoHealth είναι ένα νέο πληροφοριακό σύστηµα στο χώρο της Yγείας, το οποίο αναπτύσσεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Νοσοκοµείων. Σχεδιάζεται µε πρότυπο το Γ.Ν. Αθηνών "Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ",

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Total Support. ProTeleSys - 1 -

Total Support. ProTeleSys - 1 - Total Support - 1 - Total Support The After Sale Support Σήμερα πια, κανείς δεν αμφισβητεί την σημαντικότητα των παροχών από την χρήση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και την ανυπέρβλητη προσφορά τους στο

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Enterprise Resource Planning Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της

doitsimple Enterprise Resource Planning Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της Eerprse Resurce Plag Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της εύρυθµης λειτουργίας. Ως απάντηση σε αυτήν την ανάγκη δηµιουργήσαµε το prxess Car

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες Ανεξάρτητες ενότητες Entry... Start... Retail... Services... Λογιστικές Εφαρμογές...

Βασικές Ενότητες Ανεξάρτητες ενότητες Entry... Start... Retail... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες ενότητες... Entry. Start.. Retail... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 2 2 3 4 5 5 5 ATLANTIS ENTRY ERP ATLANTIS Entry III Βασικές Ενότητες...

Διαβάστε περισσότερα

CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες...

CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... 2 3 CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... Entry. Start..

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις Erprs Rsurc Plag T PrXss Ksk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εντατικής λιανικής. ιαθέτει πολλά πλεονεκτήµατα για τη σωστή διαχείριση πιο εξειδικευµένων

Διαβάστε περισσότερα

PYLON BUSINESS ACCOUNTING / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY

PYLON BUSINESS ACCOUNTING / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY PYLON BUSINESS ACCOUNTING / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Η Σύμβαση Παροχής Νέων Εκδόσεων & Υποστήριξης περιλαμβάνει την παροχή όλων των νέων

Διαβάστε περισσότερα

Iasisnet. data design. computer applications. Το πρώτο ιατρικό λογισμικό στην Ελλάδα που εφάρμοσε ενιαίο ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο ασθενή.

Iasisnet. data design. computer applications. Το πρώτο ιατρικό λογισμικό στην Ελλάδα που εφάρμοσε ενιαίο ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο ασθενή. web: www.datadesign.gr email: info@datadesign.gr Iasisnet Το πρώτο ιατρικό λογισμικό στην Ελλάδα που εφάρμοσε ενιαίο ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο ασθενή. data design computer applications Iasisnet Το Iasisnet

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] Δημιουργήστε το δικό σας e-shop σε τρία απλά βήματα 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥ ΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΤΣΙΑΚΥΡΟΥ ΗΣ Αναπτυγµένο µέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, φιλικό και εύχρηστο, αποτελεί µια σύγχρονη ολοκληρωµένη λύση µηχανογράφησης, που απευθύνεται στις µικρές και αναπτυσσόµενες επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop WEB AGENCY ALBATROS Διαφημιστικές Υπηρεσίες & Σχεδιασμός ιστοσελίδων www.webagencyalbatros.com Τηλ 6939052115 Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400 ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασµών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προµηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασµών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. - Ο.Τ.Α. Το λογισµικό «Λογιστήριο ΝΠΔΔ» έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την Anadelta Software για να καλύψει τις

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού Ασθενών

Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού Ασθενών Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού Ασθενών Asclepius Σύστημα διαχείρισης Ιατρικού Ιστορικού ασθενών Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Ενότητες του Asclepius...4 Ημερολόγιο Εργασιών όπως στο Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο Erprs Rsurc Plag T PrXss Ral είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωµένη λύση στο τοµέα της εντατικής λιανικής. Το ολοκληρωµένο πακέτο αποτελείται από τη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ e-shop Έχουμε δημιουργήσει 3 εκδόσεις e-shop, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν και μεμονωμένες προσθήκες. ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ESHOP (τι βλέπει ο επισκέπτης)

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Συνδυασμοί Ενοτήτων

ATLANTIS Συνδυασμοί Ενοτήτων ATLANTIS Συνδυασμοί Ενοτήτων 211 ATLANTIS - Commercial (1) Αποθεμάτων, Διαχείριση Αγορών - Πωλήσεων, Γενική Λογιστική 8.560 1.455 211 120 130 ATLANTIS - Business (1) Αποθεμάτων, Διαχείριση Αγορών - Πωλήσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Ανά χρήστη υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού Menu Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

MedExpress, ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Υγείας Ομιλητής: Αλέξανδρος Κέκελης, Chief Technical Officer, Sigmasoft SA

MedExpress, ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Υγείας Ομιλητής: Αλέξανδρος Κέκελης, Chief Technical Officer, Sigmasoft SA MedExpress, ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Υγείας Ομιλητής: Αλέξανδρος Κέκελης, Chief Technical Officer, Sigmasoft SA Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για κάθε σύγχρονο ιατρείο 1.Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α. Μέσω τραπέζης Κάρτες αγορών Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

Η ολοκλήρωση της προσβασιμότητας στον χώρο της υγείας με την υπηρεσία

Η ολοκλήρωση της προσβασιμότητας στον χώρο της υγείας με την υπηρεσία με την υπηρεσία Γιατί ξαφνικά μιλάμε όλοι για προσβασιμότητα? Γιατί λόγω της υποχρεωτικής εφαρμογής, από τις 25/5/2018, του νέου αυστηρότατου Ευρωπαϊκού κανονισμού (GDPR) για την ασφάλεια των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

DIOSCOURIDES ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Κεντρικό : Υποκ/μα : Αδριανείου 29, Ν. Ψυχικό, ΤΚ 115 25 Τηλ : 210-670.5000, Fax : 210-670.5050 Ακταίου 3-5, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 542 48 Τηλ: 231-0 20.60.20, Fax:231-0 20.60.30 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Εστιατόρια, Ταβέρνες Παράδοση κατ οίκον Μπαρ, café Take away / πακέτο Βασικά πλεονεκτήµατα ifood Ασύρµατη παραγγελιοληψία Αυτοµατοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών

Διαβάστε περισσότερα

DELTA Εμπορική ιαχείριση

DELTA Εμπορική ιαχείριση DELTA Εμπορική ιαχείριση Η εφαρμογή Delta Εμπορική ιαχείριση αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε είδος εμπορικής επιχείρησης. Υποστηρίζει όλο τον εμπορικό κύκλο, απο τη στιγμή της αγοράς, της τιμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος "Χρυσή Υγεία" δικαιούνται μετά

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος Χρυσή Υγεία δικαιούνται μετά Α) Μέσω του συνεργαζόμενου Συντονιστικού Κέντρου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, δυνατότητα να κλείνονται ραντεβού με τις κλινικές και να παρέχονται ιατρικές συμβουλές ή να λαμβάνονται γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ iknowhow Πληροφορική A.E Η Εφαρμογή...3 Χρήστες...3 Πρόσβαση στην Εφαρμογή...3 Συμβεβλημένος Μόνιμος Ιατρός...5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ CRM

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ CRM Το απόλυτο εργαλείο για την οργάνωση, παρακολούθηση, διαχείριση και βελτιστοποίηση των πελατειακών σχέσεων της επιχείρησής σας! Το ANTYXSOFT CRM διατίθεται σε δύο εκδόσεις (Basic και Advanced) ενώ προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ. iknowhow Πληροφορική A.E

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ. iknowhow Πληροφορική A.E ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ iknowhow Πληροφορική A.E Η Εφαρμογή... 3 Χρήστες... 3 Πρόσβαση στην Εφαρμογή... 3 Συμβεβλημένος Μόνιμος Ιατρός... 5 Νέα Επίσκεψη...

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα II Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ Η Διαχείριση Εργασιών ΔΙ.Α.Π. αποτελεί μία επέκταση της υφιστάμενης Εφαρμογής Διαχείρισης Έργων & Πληρωμών. Η Εφαρμογή Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις στοιχείων τεκμηρίωσης φυσικού αντικειμένου στο πλαίσιο της δράσης digi-content

Απαιτήσεις στοιχείων τεκμηρίωσης φυσικού αντικειμένου στο πλαίσιο της δράσης digi-content ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣ 1 Ανάλυση των επιτρεπόμενων δαπανών «Δαπάνες Προμήθειας Εξοπλισμού» Περιλαμβάνονται δαπάνες για την προμήθεια εξοπλισμού κάθε μορφής ΤΠΕ που κρίνεται από τον δικαιούχο αναγκαίος για την

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Η Διοίκηση του Metropolitan Hospital από την ίδρυσή του, είχε ως όραμα να καταστεί το Metropolitan πρότυπο θεραπευτήριο με

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club 1. Γενικά χαρακτηριστικά Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον Λειτουργεί κάτω από XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Συνιστάται η χρήση Barcode Reader (όχι

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο Η CybrArs παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το prxss Bauy αποτελεί το πιο σηµαντικό σύνεργο για την οργάνωση του κοµµωτηρίου ή του κέντρου αισθητικής

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τι είναι Το 360Care είναι το νέο, Συνδροµητικό Πρόγραµµα Υγείας από τον Όµιλο της Ευρωκλινικής. Με µόνο µια πληρωµή στην αρχή του

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Παρακολούθηση απεριορίστων υποκαταστημάτων της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΗ - Διαχείριση αποθήκης (απεριόριστοι αποθηκευτικοί χώροι) - Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης.

Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης. Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης. Σελίδα 1 από 51 Περιεχόμενα 1. ΑΓΟΡΕΣ... 4 1.1 Παράμετροι.... 4 1.2 ιαθέσιμα παραστατικά.... 4 1.3 Στήλες γραμμών παραστατικών... 8 1.4 Συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΙΟΣ 2010 2 Περιεχόμενα Απογραφή Ειδών 3 Πωλήσεις- Αγορές 5 Παρακολούθηση Προγράμματος Εργασιών Αντιπροσώπων 6 Διαχείριση Αποθήκης 7 Έλεγχος Υπολοίπων 8 Μεταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Σε ποιούς απευθυνόμαστε Ποιοί είμαστε Εδώ και 4 χρόνια, το σύστημα υγείας ΠαρονClub, έχτισε ένα πανελλαδικό σύστημα υγείας, βασισμένο να καλύπτει τις πιο απαιτητικές και ραγδαίες αλλαγές αυτής της εύθραυστης εποχής. Σε μια εποχή

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP Στρατηγική Επιλογή Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ZERO NINE E-SUPPORT* «Τιμοκατάλογος υπηρεσιών» 2014 Όροι & Παροχές βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών υποστήριξης

ZERO NINE E-SUPPORT* «Τιμοκατάλογος υπηρεσιών» 2014 Όροι & Παροχές βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών υποστήριξης ZERO NINE E-SUPPORT* «Τιμοκατάλογος υπηρεσιών» 2014 Όροι & Παροχές βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών υποστήριξης Nikos Spiropoulos spin@zeronine.gr ZERO NINE e-support * εμπορική πολιτική υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

digi-retail «Ενίσχυση επιχειρήσεων λιανεμπορίου για την υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων»

digi-retail «Ενίσχυση επιχειρήσεων λιανεμπορίου για την υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων» ΠΕΠ ΕΣΠΑ 2007 2013 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα : Ψηφιακή Σύγκλιση digi-retail «Ενίσχυση επιχειρήσεων λιανεμπορίου για την υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων» Εισηγητής: Γρηγόρης Καλαμακίδης Αντιπρόεδρος και Διευθύνων

Διαβάστε περισσότερα

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5

Bundles & Modules MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Bundles & Mdules ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ENTERPRISE SUITE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ MINIMUM ΧΡΗΣΤΕΣ:5 Χρηματοοικονομικά Διαχείριση συναλλασσομένων (πελάτες - προμηθευτές - χρεώστες - πιστωτές) και ενδιάμεσων (πωλητές

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή

η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή η δύναμη του Merlin για τον solo κομμωτή H Ikosoft δημιούργησε το για να κάνει την ζωή σας ευκολότερη! το Merlin X2 ήδη βοηθά χιλιάδες σαλόνια παγκόσμια να πετύχουν και να μεγαλώσουν. Δυνατό ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλη τη γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων POWER ANALYTICS MOBILE CRM Τα τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό Department: Sales Department Country: Greece Generali Hellas Medical Easy Νοσοκομειακό Generali Hellas Athens March, 0 Medical Easy Νοσοκομειακό Ας το γνωρίσουμε!!!! Generali Hellas Athens March, 0 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο.

Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των ασφαλισμένων μας με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο. Γραφείο Αναπλ. Γενικού Δ/ντή κ. Ηρακλή Δασκαλόπουλου Προς Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο, Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2016 Θέμα : Συνεργασίες για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τ.Κ. 57013 Κομνηνών 76 - Ωραιόκαστρο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.Store E-Commerce Platform

GoDigital.Store E-Commerce Platform GoDigital.Store E-Commerce Platform Πλήρης διαχείριση καταλόγου και καταστήματος banet Α.Ε. Βαλαωρίτου 20 54625 Θεσσαλονίκη Τ.2310253999 F.2310253998 www.banet.gr info@banet.gr GoDigital.Store Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Singular Accountant

Χαρακτηριστικά Singular Accountant Χαρακτηριστικά Singular Accountant ιαχείριση Λογιστικού Γραφείου Η εφαρµογή διαχειρίζεται, παρακολουθεί και οργανώνει τις λειτουργίες του Λογιστικού Γραφείου Παρακολουθεί τους συναλλασσόµενους, είτε αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών Μέσω τραπέζης ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΕΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ GR7701102080000020847036777 ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣGR2601102080000020847048947 ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8701722370005237007323598 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ GR4801722230005223022833810 ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα