ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ FOODEX 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ FOODEX 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ"

Transcript

1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ FOODEX 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΩΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΝΕΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ: 11:00 19:00 Αξιότιµοι εκπρόσωποι του τοµέα τροφίµων και τεχνολογίας τροφίµων, Για δεύτερη φορά θα πραγµατοποιηθεί στην Σµύρνη, η Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων FOODEX 2015, η οποία γράφτηκε µε χρυσά γράµµατα στην ιστορία των εκθέσεων της Τουρκίας και οποία ενώνει τρείς ηπείρους. Στην έκθεση FOODEX θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε µε επαγγελµατίες του τοµέα σας και να γνωρίσετε καινούριες αγορές. Εκεί θα παρουσιαστούν πολλές εργασιακές ευκαιρίες και για του συµµετέχοντες αλλά και για τους επισκέπτες της έκθεσης. Σύµφωνα µε τα παγκόσµια standarts, για δεύτερη φορά, θα διοργανώσουµε την FOODEX 2015 την Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων στην Σµύρνη κατά τις ηµεροµηνίες Νοεµβρίου Θα νιώσετε τον παλµό αλλαγής και ανάπτυξης των τροφίµων παγκοσµίως, θα µπορέστε να φέρετε ακόµα ένα βήµα µπροστά την επιχείρηση σας, θα έχετε την ευκαιρία να συστήσετε ακόµη περισσότερο την επιχείρηση σας στον κόσµο µε τις ευκαιρίες δηµιουργίας υποκαταστηµάτων και µε τις νέες συµφωνίες που θα κάνετε θα µπορέσετε να εκθέσετε τα προιόντα σας στα ράφια καταστηµάτων άλλων χωρών και πόλεων. Με την επιτυχή διοργάνωση εθνικών και διεθνών εκθέσεων, η εκθεσιακή εταιρία Gençiz Fuarcılık και το Υπουργείο Τροφίµων, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, βάζουν σε πρώτο πλάνο τους νέους παραγωγούς. Η δύναµη του marketing και η παραγωγή του τοµέα τούρκικών τροφίµων, θα γίνουν ευρέως γνωστά. Είναι µια έκθεση που θα την επισκεφτούν χονδρέµποροι, έµποροι λιανικής τροφίµων και τεχνολογίας τροφίµων, ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι (καφετεριών, bar, restaurant, καντινών, περιπτέρων), ιδιοκτήτες supermarket και αλυσίδων µαγαζιών, χονδρέµποροι υποκαταστηµάτων, ιδιοκτήτες µαρκών, εταιρίες που κάνουν εµπόριο µε το εξωτερικό και υπεύθυνοι από εγκαταστάσεις φιλοξενίας (π.χ. εστίες). Έτσι θα αυξηθούν τα κέρδη των αποδοχών σας. Το έτος 2014 για πρώτη φορά πραγµατοποιήσαµε την FOODEX την Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων. Στην έκθεση µας συµµετείχαν εταιρίες τεχνολογίας τροφίµων, συσκευασίας, περιτυλίγµατος κ.τ.λ. καθώς και εταιρίες µηχανηµάτων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίµων.

2 Γενικά οι επιχειρήσεις που συµµετείχαν από τον χώρο της τεχνολογίας τροφίµων έµειναν πολύ ευχαριστηµένες, κυρίως από το ενδιαφέρων τόσο των ντόπιων όσο και των ξένων επισκεπτών. Οι διµερείς συναντήσεις που έγιναν και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, εξασφάλισαν πολύ σηµαντικές διασυνδέσεις και στις εµπορικές συναλλαγές υπήρξε µεγάλη επιτυχία. Στις 4 παραγωγικές ηµέρες εργασίας, στην έκθεση θα λάβουν µέρος εταιρίες που εµπορεύονται Σοκολάτα, Ζάχαρη, Ζαχαρωτά, Μπισκότα, Μέλι, Πετιµέζι, Μαρµελάδα, Τσάι, Προιόντα καφέ, Αυγά, Γαλακτοκοµικά προιόντα, Όσπρια, Μπαχαρικά, Τοπικά Προιόντα, Χυµούς, Μηχανήµατα Τροφίµων, Έτοιµα τρόφιµα και συσκευασµένα, πολλά προιόντα θα λάβουν χώρα µεταξύ των συµµετοχόντων. Εν κατακλείδι, σας παρουσιάζουµε τον σεβασµό, την αγάπη µας και ευχόµαστε να λάβετε µέρος ανάµεσα στους ισχυρούς συµµετέχοντες. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ FOODEX 1. Εξασφαλίζει υποστήριξη στην ανάπτυξη δυνατοτήτων των πωλήσεων και του marketing. 2. Εξασφαλίζει αύξηση του ανταγωνισµού. 3. Συνεργασίες στον τοµέα τροφίµων και ενηµέρωση των προµηθευτών. 4. Αύξηση δυνατοτήτων εξαγωγής. 5. Ενηµέρωση των πελατών για θέµατα ποιότητας, τιµών, αποστείρωσης και παράδοσης προιόντων ακριβής στον κόσµο παράδοσης. 6. Γκρούπ που αποτελούν την κύρια πελατεία του κλάδου: Βιοµηχανία, λιανική, ξενοδοχεία, restaurant, εταιρίες catering, νοσοκοµεία, χονδρέµποροι και οµάδες πελατών που τους αναθέτοντε δουλειές µέσω συµβάσεων για την τροφοδότηση στρατού κ.τ.λ. 7. Περισσότερη πληροφόρηση σχετικά µε την ασφάλεια των τροφίµων, υποστήριξη στις ενέργειες κατά του αθέµιτου ανταγωνισµού του τοµέα και κατά των προιόντων των οποίων η παραγωγή είναι εκτός προδιαγραφών. 8. Συµπεριλαµβάνονται προµηθευτές πρώτων υλών, µεταποιηµένα τρόφιµα, µηχανήµατα, προµηθευτές τροφοδοσίας, δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στους προµηθευτές υλικών συσκευασίας και δυνατότητα σύγκρισης των προιόντων µε σκοπό την επιλογή του καλύτερου. 9. Με την δύναµη της µεγάλης παραγωγής τροφίµων και µε την γεωργία της Σµύρνης, γίνεται λόγος για την παγκόσµια αγορά και όχι µόνο για την εγχώρια αγορά. 10. Ο τοµέας των τροφίµων και των αναψυκτικών είναι υποχρεωµένος να συστήσει τα προιόντα του στο κοινό ακόµη περισσότερο. 11. Στην Σµύρνη, η έκθεση FOODEX 2015 δηµιουργεί µια τέλεια ευκαιρία. 12. Η Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων της Σµύρνης, και στην Τουρκία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, για τις εταιρίες τροφίµων και ποτών θα αποτελέσει σηµείο εισόδου προς την διεθνή αγορά.

3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOODEX 2015 Περιλαµβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε µονόκλινο δωρεάν σε 4 Αστερων ξενοδοχείο. Σε περίπτερο που θέλετε δίκλινο, θα πληρώσετε µια διαφορά από την τιµή του µονίκλινου για το δευτερο άτοµο. Μεταφορά από και προς το αεροδρόµιο δωρεάν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOODEX 2015 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥι 12 τετραγωνικά µέτρα. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΑΠΟ 0-25 m2 = 80 euro /ΤΜ m2 = 80 euro /ΤΜ 50 - περισσότερο = 70 euro /ΤΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOODEX 2014 H FOODEX, η Έκθεση Τροφίµων και Τεχνολογίας Τροφίµων στην Σµύρνη, πραγµατοποιήθηκε µε πολύ µεγάλη επιτυχία κατά τις ηµεροµηνίες Οκτωµβρίου, στις αίθουσες Νο 2 και Νο 3 του Διεθνές Εκθεσιακού Κέντρου της Σµύρνης. Στην πρώτη έκθεση του τοµέα των τροφίµων, συνολικά συµµετείχαν 140 εταιρίες από τις οποίες οι 10 εταιρίες ήταν από το εξωτερικό. Την έκθεσή µας επισκέφτηκαν και ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες. Από όλες τις περιοχές της Τουρκίας ο αριθµός των επισκεπτών ήταν επαγγελµατίες επισκέπτες, οι οποίοι µπήκανε στην έκθεση µε την επαγγελµατική τους κάρτα-ταυτότητα. Επίσης, την έκθεση την επισκέφτηκαν και 670 ξένοι επαγγελµατίες επισκέπτες. Οι ξένοι επαγγελµατίες επισκέπτες είναι από τις παρακάτω χώρες: Ιράν, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Ενωµένα Αραβικά Εµιράτα, Μπαχρέι, Υεµένη, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Αίγυπτος, Αλγερία, Τυνησία, Ισραίλ, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κόσοβο, Ελλάδα, Σερβία, Ρουµανία, Σκόπια, Γαλλία, Αγγλία, Πολωνία, Αλβανία, Λίβανο και Ιταλία. ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ FOODEX 1. Γάλα και Γαλακτοκοµικά Προιόντα. 2. Προιόντα Κόκκινου/Λευκού Κρέατος και Αυγά. 3. Αλεύρι και Προιόντα από Αλεύρι. 4. Όσπρια, Σιτάρι, Μπαχαρικά και Ξηροί Καρποί. 5. Σοκολάτα / Ζάχαρη / Ζαχαρωτά / Παγωτά. 6. Φυτικό Λάδι και Μαργαρίνη. 7. Προιόντα Fast Food. 8. Φρέσκα - Ξηρά φρούτα και Λαχανικά. 9. Κατεψυγµένα Τρόφιµα. 10. Προιόντα Νερού.

4 11. Προιόντα Κονσέρβας. 12. Συσκευασµένο Νερό και Αναψυκτικά. 13. Ανθρακούχα / Μη ανθρακούχα αναψυκτικά. 14. Εταιρίες Καφέ / Τσαγιού. 15. Εταιρίες Catering. 16. Συντηρητικά Τροφίµων και Προιόντα µε Συντηρητικά. 17. Εργαστήρια Τροφίµων, Εταιρίες Αποστείρωσης και Συµβουλευτικές Εταιρίες. 18. Τεχνολογία Παραγωγής Τροφίµων. 19. Τεχνολογία Συσκευασίας. 20. Υπηρεσίες franchising. 21. Δηµοσιεύσεις του Τοµέα Τροφίµων (Τύπος Περιοδικά). 22. Ενώσεις και Συναιτερισµοί γεωργικής ανάπτυξης. 23. Φρέσκα και Ξηρά λαχανικά, Βιοµηχανία µεταποίησης φρούτων και Εξαγωγές. 24. Τοπικά Προιόντα. 25. Τεχνολογία Γάλακτος και Γαλακτοκοµικών Προιόντων. 26. Οργανώσεις σχετικών επαγγελµάτων και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ FOODEX 1. Εκπρόσωποι του Τοµέα Τροφίµων Λιανικής. 2. Διευθυντές Aλυσίδας Supermarket του Τοµέα Τροφίµων Λιανικής. 3. Διευθυντές και Ιδιοκτήτες Supermarket. 4. Διευθυντές Υπεραγορών. 5. Κυβερνητικές Υπηρεσίες που ασχολούνται µε τον Τοµέα Τροφίµων, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες υπεύθυνες για τις αγορές τροφίµων. 6. Εταιρίες Έτοιµων Τροφίµων. 7. Εκπρόσωποι του Τοµέα Εστιατορίων, Ιδιοκτήτες και Διευθυντές. 8. Διευθυντές Ξενοδοχείων. 9. Διευθυντές Χώρων Φιλοξενίας κοινωνικών οµάδων και Διευθυντές Μαθητικών Εστιών. 10. Χονδρέµποροι Τροφίµων. 11. Εισαγωγείς και Εξαγωγείς Τροφίµων. 12. Προµηθευτές Αγαθών στον τοµέα Τροφίµων. 13. Παραγωγοί Πρώτων Υλών. 14. Οι ΚΟΒΙ που έχουν δράση στον χώρο της τεχνολογίας των τροφίµων.

5 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ FOODEX Θα γίνει διαφηµιστική προβολή σε εθνικές εφηµερίδες, κανάλια τηλεόρασης, ραδιοφωνικούς σταθµούς, περιοδικά σχετικά µε τον τοµέα των τροφίµων, στο εξωτερικό, στην Μέση Ανατολή, στις Αραβικές Χώρες, στις χώρες της Β. Αφρικής και στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης. Θα γίνουν ανακοινώσεις µέσω (θα σταλούν emaıl). Η διαφήµιση και οι ανακοινώσεις σχετικά µε την έκθεση θα γίνονται σε εντατικό ρυθµό µέχρι την ηµέρα που θα ανοίξει η έκθεση. Επιπλέον, θα σταλούν προσκλήσεις της έκθεσης ηλεκτρονικά στα emaıl σας, χωρίς καµία χρέωση ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Για τους επισκέπτες που θα έρθουν στην έκθεση, είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό της χώρας, θα γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες για την πιο οικονοµική φιλοξενία τους στην πόλη µας. Για τους επισκέπτες µας, που θα έρθουν από το εξωτερικό, θα διοργανωθεί γεύµα µαζί µε τις µη κυβερνητικές οργανώσεις. Επίσης για τους επισκέπτες από το εξωτερικό, θα φτιαχτεί πρόγραµµα της έκθεσης µε σκοπό ενηµερωτικό και σύστησης, σύµφωνα µε τους τοµείς ενδιαφέροντος και τις απαιτήσεις τους. Θα διοργανωθούν εκδροµές στις εγκαταστάσεις των εταιριών παραγωγών του τοµέα τροφίµων. Ακόµη, για τους ξένους επισκέπτες, θα διοργανωθεί εκδροµή και θα γνωρίσουν πανοραµικά την Σµύρνη. Μέσα στον χώρο της έκθεσης θα διοργανωθούν, µονάδες τύπου και πληροφόρησης. Για τις διµερείς συναντήσεις των επισκεπτών θα υπάρχουν ειδικοί χώροι κατάλληλοι για τις συναντήσεις τους. Από το αεροδρόµιο και από τα ξενοδοχεία που θα µένουνε προς την έκθεση, για τις ώρες των εγκαινίων και του κλεισίµατος της έκθεσης θα παρέχεται διευκόλυνση πρόσβασης τους και θα τους παρεχθούν υπηρεσίες µεταφοράς. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Είναι ο πιο καινούριος, ο πιο µεγάλος και ο πιο µοντέρνος εκθεσιακός χώρος της Τουρκίας. Μέσα στον χώρο της έκθεσης, ο εκθεσιακός χώρος µπορεί παράλληλα να χρησιµοποιηθεί ως χώρος φουαγιέ και οι 4 αίθουσες του µπορούν να χρησιµοποιηθούν ως µια ενωµένη αίθουσα ή ως 4 ανεξάρτητες αίθουσες. Η κάθε µια από αυτές τις αίθουσες, στο εσωτερικό της περιλαµβάνει 2 ξεχωριστά τµήµατα. Υπάρχουν πολλά σηµεία εισόδου εξόδου, πολλαπλών χρήσεων, που κοιτάζουν στον χώρο του φουαγιέ της κάθε αίθουσας. Ο σχεδιασµός των αιθουσών και οι εγκαταστάσεις για το κοινό που περιλαµβάνει το κέντρο, έχουν δοµηθεί έτσι ώστε να παρέχουν κάθε είδους δυνατοτήτων και διευκολύνσεων. Οι τεχνικές χωρητικότητες των αιθουσών και οι εγκαταστάσεις υποδοµής τους µπορούν να φιλοξενήσουν και την πιο απαιτητική (εξειδικευµένη) έκθεση, χωρίς προβλήµατα. Ο σχεδιασµός του χώρου επιτρέπει στους συµµετέχοντες να συναντούν ανωτέρου επιπέδου εγκαταστάσεις και οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τα µέγιστα οφέλη και διευκολύνσεις. Η κοντινή απόσταση του προς το κέντρο της πόλης για τους χώρους φιλοξενίας, η ενσωµάτωση του µε τα µέσα µαζικής µεταφοράς, οι δυνατότητες εύκολης και γρήγορης µεταφοράς και η κοντινή απόσταση των αστικών και εµπορικών κτιριακών εγκαταστάσεων διαθέτουν ένα πραγµατικά µεγάλο πλεονέκτηµα. Συνολικά είναι τετραγωνικά µέτρα. Διαθέτει πλήρη συγκρότηµα φουαγιέ, εγκαταστάσεις για το κοινό µαζί µε τις εγκαταστάσεις διευκόλυνσης εµπορίου. Διαθέτει 4 αίθουσες εκθέσεων, 4 αίθουσες σεµιναρίων και χώρο πάρκινγκ οχηµάτων

6

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!! FOODEX 2015: JEDDAH, 17 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!! FOODEX 2015: JEDDAH, 17 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!! FOODEX 2015: JEDDAH, 17 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ Η mediaplanet, η εταιρία που αναπτύσει το productsgreek.com,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ Τι είναι η Η Expogroup είναι μία μεγάλη διεθνής εταιρεία διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

Η BIOLOGICA, η πρώτη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, µετά την πρώτη επιτυχηµένη διοργάνωση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις

Η BIOLOGICA, η πρώτη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, µετά την πρώτη επιτυχηµένη διοργάνωση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις Η BIOLOGICA, η πρώτη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, µετά την πρώτη επιτυχηµένη διοργάνωση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 6-9/3/2009 στο ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης παράλληλα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr Η Έκθεση Τρόφιμα - Ποτά - Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός - Επαγγελματικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ANUFOOD Eurasia Κωνσταντινούπολη 14 έως 16 Μαϊου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο TUYAP. ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Οι επαγγελµατίες του κλάδου Τροφίµων- Ποτών περιµένουν µε ανυποµονησία την.ε. ANUFOOD Eurasia που για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΠΟΤΡΟΦ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Μια νέα σε

Διαβάστε περισσότερα

Food Hospitality World (Το Ιταλικό δίκτυο για Προϊόντα διατροφής και φιλοξενίας)

Food Hospitality World (Το Ιταλικό δίκτυο για Προϊόντα διατροφής και φιλοξενίας) Food Hospitality World (Το Ιταλικό δίκτυο για Προϊόντα διατροφής και φιλοξενίας) Food Hospitality World Η Food Hospitality World είναι η διεθνής εμπορική έκθεση τροφίμων και φιλοξενίας που γεννήθηκε μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Η GREAT ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η GREAT ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 6 τ.μ. ΜΕ 2.670! Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade διευρύνει το εκθεσιακό της πρόγραμμα για το 2016 μπαίνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Το Μέλλον Ανήκει στη Νέα Γενιά Βιολογικών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ BIOFACH VIVANESS 2019

Το Μέλλον Ανήκει στη Νέα Γενιά Βιολογικών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ BIOFACH VIVANESS 2019 Το Μέλλον Ανήκει στη Νέα Γενιά Βιολογικών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ BIOFACH VIVANESS 2019 Αγαπητοί συνεργάτες, Η ενισχύει τη δυναμική της στις εκθέσεις βιολογικών

Διαβάστε περισσότερα

Η 17 η χρονιά της μοναδικής έκθεσης στη Μέση Ανατολή για Φυσικά & Βιολογικά προϊόντα

Η 17 η χρονιά της μοναδικής έκθεσης στη Μέση Ανατολή για Φυσικά & Βιολογικά προϊόντα Η 17 η χρονιά της μοναδικής έκθεσης στη Μέση Ανατολή για Φυσικά & Βιολογικά προϊόντα ORGANIC & NATURAL PRODUCTS EXPO 2019 Ημερομηνία 3-5 Δεκεμβρίου 2019 Ώρες 10:00 18.00 Χώρος Χρόνος Πρόσβαση Dubai Convention

Διαβάστε περισσότερα

Μαγειρεύουµε έναν καλύτερο κόσµο για τα παιδιά µας

Μαγειρεύουµε έναν καλύτερο κόσµο για τα παιδιά µας Η συνταγή για έναν καλύτερο κόσµο για τα παιδιά εκάλογος για γονείς 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Να ακολουθείς το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής για σένα και τα παιδιά. Να επιλέγεις τοπικά και εποχιακά είδη.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015»

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015» Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση-Ελληνικών Τροφίμων-Ποτών και Λοιπών Προϊόντων «HELLO HELLAS-2015» Η Novelty Systems Ltd. σας καλεί να συμμετάσχετε στην Έκθεση- Παρουσίαση Ελληνικών Τροφίμων- Ποτών και

Διαβάστε περισσότερα

Το Μέλλον Ανήκει στη Νέα Γενιά Βιολογικών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ HALL 4 ΣΤΗ BIOFACH 2020

Το Μέλλον Ανήκει στη Νέα Γενιά Βιολογικών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ HALL 4 ΣΤΗ BIOFACH 2020 Το Μέλλον Ανήκει στη Νέα Γενιά Βιολογικών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ HALL 4 ΣΤΗ BIOFACH 2020 Αγαπητοί συνεργάτες, Η ενισχύει τη δυναμική της στις εκθέσεις βιολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΡΙΚΗ: ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. όποιος φθάσει πρώτος, πετυχαίνει τα μέγιστα!

ΑΦΡΙΚΗ: ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. όποιος φθάσει πρώτος, πετυχαίνει τα μέγιστα! ΑΦΡΙΚΗ: ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ όποιος φθάσει πρώτος, πετυχαίνει τα μέγιστα! Πώς μπορείς να δραστηριοποιηθείς στην αγορά της Κέ νυας των 50 εκατομμυρίων κατοίκων 1 ος τρόπος - Να πραγματοποιήσεις διερευνητικό

Διαβάστε περισσότερα

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 1-1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201 Μ.E.C. Νέα Εποχή! Νέα Έκθεση! Η νέα μεγάλη έκθεση για τον κλάδο Τροφίμων, Ποτών, Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

The Network. Η πλατφόρμα μας

The Network. Η πλατφόρμα μας The Network Το THE FOOD NETWORK της OnlyDeli.com, αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα παρουσίασης και πώλησης τροφίμων. Παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι από όλη την Ελλάδα έχουν την δυνατότητα να προβάλουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 Η εταιρεία μετά την απόλυτη επιτυχία της έκθεσης το 2018 με χαρά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2017 ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ KAI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΚΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2017 ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ KAI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΚΘΕΣΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2017 ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ KAI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΚΘΕΣΗΣ Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη 63 η

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 με την υποστήριξη Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ [TAIPEΙ] Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Συμμετέχοντες Φορείς Taipei, 20-23

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ Αγαπητοί συνεργάτες, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ 2.900 Η εταιρεία ενισχύει τη δυναμική της στις εκθέσεις βιολογικών

Διαβάστε περισσότερα

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ H ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FOODEX SAUDI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διεθνή έκθεση FOODEX SAUDI 2019 που θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ 2013-2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ 2013-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ 2013-2014 1 Συνολική παρουσία Υπουργείου Εξωτερικών ανά τον κόσμο ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΕΥ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ/ ΓΕΝ. ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ με την υποστήριξη [TAIPEΙ] Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συμμετέχοντες Φορείς Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Αθήνα,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Αθήνα, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ALIMENTARIA BARCELONA 2020 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ, 20-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 Αθήνα, 12.06.19 Η Promo Solution, ως αποκλειστικός φορέας διοργάνωσης της ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ H ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FOODEX SAUDI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση FOODEX

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτα ικανοποιημένοι επισκέπτες και εκθέτες της FOOD EXPO 2016 σύμφωνα με έρευνα της IPSOS/OPINION

Απόλυτα ικανοποιημένοι επισκέπτες και εκθέτες της FOOD EXPO 2016 σύμφωνα με έρευνα της IPSOS/OPINION H ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ Απόλυτα ικανοποιημένοι επισκέπτες και εκθέτες της FOOD EXPO 6 σύμφωνα με έρευνα της IPSOS/OPINION H FORUM AE, διοργανώτρια εταιρεία της FOOD EXPO, μέσα στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

Προφίλ και Αριθμοί Έκθεσης

Προφίλ και Αριθμοί Έκθεσης ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOOD EXPO

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ IOYΛΙΟΣ 2011 (Νο 325 τεύχος 6o) Η ενημερωτική Εγκύκλιος περιλαμβάνει πληροφορίες για θέματα διεθνών συνεργασιών, διαγωνισμών, εκθέσεων, προμηθειών, αναφορές για οικονομικόεπιχειρηματικό

Διαβάστε περισσότερα

Η αγορά ελαιολάδου στο Ισραήλ.

Η αγορά ελαιολάδου στο Ισραήλ. ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ 3 Daniel Frisch 64731 Tel Aviv, Israel Tel. 00972 3 6055299 Fax. 6055296 e-mail: ecocom-telaviv@mfa.gr Η αγορά ελαιολάδου στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018 Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη 64 η Δ.Ε. SUMMER FANCY FOOD SHOW, από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2018 στον

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Διαβάστε περισσότερα

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ H ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FOODEX SAUDI ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Διεθνή έκθεση FOODEX SAUDI 2018 που θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017 ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη, 14 Μαρτίου 2017 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016 Οι εξωτερικές εμπορικές συναλλαγές της Ισπανίας διατήρησαν το 2016, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, αυξητική

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φίλοι, Με εκτίμηση Βίκυ Πανταζοπούλου Πρόξενος ε.τ. της Κένυας στην Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι, Με εκτίμηση Βίκυ Πανταζοπούλου Πρόξενος ε.τ. της Κένυας στην Ελλάδα Αγαπητοί φίλοι, Το Σεπτέμβριο (4-6/09/2018) διενεργούνται στο Ναϊρόμπι, πρωτεύουσα της Κένυας, τέσσερις μεγάλες διεθνείς θεματικές εμπορικές εκθέσεις τις οποίες οργανώνει κατ έτος η διεθνής εταιρεία EXPOGROUP.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία 2-3 Δεκεμβρίου 2017 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium Η Πολωνική αγορά ελαιολάδου Η Πολωνία Σύμφωνα με το μέγεθος του πληθυσμού της (38,2 εκ. κατοίκους), είναι η 6η μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Επισημαίνουμε, τέλος, ότι η Πορτογαλία παράγει εξαιρετικά κόκκινα κρασιά υστερεί όμως αρκετά στα λευκά.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Επισημαίνουμε, τέλος, ότι η Πορτογαλία παράγει εξαιρετικά κόκκινα κρασιά υστερεί όμως αρκετά στα λευκά. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Παρά τους σχετικά χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, την μείωση του μέσου διαθέσιμου εισοδήματος των Πορτογάλων και την απόσταση που χωρίζει την Πορτογαλία από την Ελλάδα, η πορτογαλική αγορά τροφίμων

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πληροφορίες: Κωνσταντίνα Κουτσή, τηλ.: 210 25 99 365, Fax.: 210 25 31 879, e-mail: k.koutsi@neagenia.gr Κατερίνα Κουρκουτά, τηλ.: 210 25 99 355, Fax.: 210 25 31 879, e-mail: k.kourkouta@neagenia.gr Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION SHOW 2019

NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION SHOW 2019 ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (HORECA) ΚΑΙ HOSPITALITY ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION SHOW 2019 Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία, αποκλειστική

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 27.11 1.12.2019 Διοργάνωση επίσημης ελληνικής συμμετοχής Με την υποστήριξη: Με την αιγίδα: Η έκθεση H διεθνής έκθεση FOOD & LIFE είναι η μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2015 ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚ- ΘΕΣΗ TRAVEL TURKEY IZMIR 2015 Αξιότιμε κύριε, αξιότιμη κυρία, Σε συνέχεια των Δελτίων Ενημέρωσης που σας έχω στείλει, θέλω να

Διαβάστε περισσότερα

Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2010 και για τον Σεπτέμβριο 2010

Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2010 και για τον Σεπτέμβριο 2010 Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2010 και για τον Σεπτέμβριο 2010 Ο Ο.Π.Ε., μετά από επεξεργασία των στατιστικών δεδομένων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής - ΕΛ.ΣΤΑΤ., παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

21-23 ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

21-23 ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 21-23 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΕΥΘYΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕIΣ ΕΞΑΓΩΓΕIΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Trade Exhibitions

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά!

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Τι είναι η ΜΙΤΕ; Η MITE διοργανώνεται στην Αθήνα και επιδιώκει να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συνάντηση ανθρώπων από την τουριστική βιομηχανία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.Η

Διαβάστε περισσότερα

4. Τιμές: Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μια έκπτωση της τάξης του 20%

4. Τιμές: Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μια έκπτωση της τάξης του 20% 9η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ TRAVEL TURKEY 2015 Η Συνεδριακή Έκθεση Travel Turkey İzmir είναι μία από τις πιο σημαντικές συναντήσεις της τουριστικής βιομηχανίας στον κόσμο. Θα λάβει μέρος μεταξύ 10-13

Διαβάστε περισσότερα

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες»

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» «Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» ιαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας N. Πέλλας - Πιερίας www.agribusiness.uoi.gr Υπεύθυνος έργου: Φωτόπουλος Χρήστος: Καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής Black Sea Tourism Forum & Workshop Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 Black Sea Tourism Forum & Workshop Το Γραφείο Συνεδρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη Δ.Ε. PLMA World of Private Label, από τις 21 έως τις

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΜΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΔΟΔΟΣ)

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΜΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΔΟΔΟΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΜΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΔΟΔΟΣ) ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden 22 February 2018 MY PLANT & GARDEN 22 Φεβρουαρίου, 2018 Στη μεγαλύτερη εμπορική έδρα της Ευρώπης, στην Ιταλία, η σημαντικότερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση για την κηπουρική, το τοπίο και τον κήπο διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα

Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα Πακέτα συμμετοχής & περίπτερα 2-3 Δεκεμβρίου 2017 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 6τμ. Έτοιμη δομή Συμμετοχή στην 1 η έκθεση THE GREEK FOOD SHOW με περίπτερο 6τμ,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 Η εταιρεία μετά την απόλυτη επιτυχία της έκθεσης το 2018 με χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορικό Ισοζύγιο τροφίμων

Εμπορικό Ισοζύγιο τροφίμων Εμπορικό Ισοζύγιο τροφίμων Παρουσίαση συνεδρίου ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Εισήγηση 16/01/2016 Εμπορικό Ισοζύγιο Στο Διάγραμμα Ι παρουσιάζονται οι συνολικές ετήσιες Πληρωμές και Εισπράξεις,

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών

Διεθνές Εμπόριο Αγαθών ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ Διεθνές Εμπόριο Αγαθών 2017 ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η καταγραφή των Εμπορευματικών Συναλλαγών διενεργείται σε μηνιαία βάση και παρακολουθεί τη συνολική αξία των Εισαγωγών, των

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Β1 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, 23.11.2013 Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β 1 Συνολική παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

20 22 MAIOY 2019 OLYMPIA, LONDON

20 22 MAIOY 2019 OLYMPIA, LONDON Κατέχοντας την 2 η θέση στον κόσμο στην εισαγωγή κρασιού, η Μ. Βρετανία αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά κατανάλωσης κρασιού στην Ευρώπη. 20 22 MIOY 2019 OLYMPI, LONDON Η LONDON WINE FIR με 38 έτη λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (Στοιχεία εισαγωγών και κατανάλωσης)

Η ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (Στοιχεία εισαγωγών και κατανάλωσης) Η ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (Στοιχεία εισαγωγών και κατανάλωσης) Το Ηνωμένο Βασίλειο κατατάσσεται στην έβδομη θέση του παγκόσμιου πίνακα εισαγωγέων ελαιολάδου του FAO βάση των εισαγομένων ποσοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΜΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΔΟΔΟΣ)

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΜΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΔΟΔΟΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ & ΔΙΜΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΔΟΔΟΣ) ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικός Αύγουστος 2013

Αγροτικός Αύγουστος 2013 Αγροτικός Αύγουστος 2013 Εμπορικό & Βιομηχανικό Ταυτότητα Έρευνας Είδος έρευνας Ποσοτική έρευνα με τη χρήση δομημένου ερωτηματολογίου Χρονική διάρκεια Παρασκευή 26 Ιουλίου - Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ SIAL CANADA TORONTO

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ SIAL CANADA TORONTO ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ SIAL CANADA TORONTO 30.04-02.05.2019 Αγαπητοί Συνεργάτες, Η Promo Solution σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL

Διαβάστε περισσότερα

H συμβολή του κλάδου των ταχυκινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCGs) στην Εθνική Οικονομία

H συμβολή του κλάδου των ταχυκινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCGs) στην Εθνική Οικονομία H συμβολή του κλάδου των ταχυκινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCGs) στην Εθνική Οικονομία Καθ. Γ. Δουκίδης Νοέμβριος 2016, Αθήνα Συνολικές Πωλήσεις FMCG: Σημαντικός Κύκλος Εργασιών 13.9 δις ευρώ (ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016 OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality 20-22 Σεπτεμβρίου 2016 1 Αθήνα, 22 Ιουνίου 2016 Αξιότιμε κύριε / Αιότιμη κυρία Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών

Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών Μαρία Ναλμπάντη Project Manager Χρηματοοικονομολόγος BSc, MSc Στην προσπάθεια ενίσχυσης της προβολής των Οίνων με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης και Προστατευόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROFRESH FRUITS Η καμπάνια προώθησης φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα αποτελεί μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 11 Ιουλίου 2014

Ημερομηνία: 11 Ιουλίου 2014 Ημερομηνία: 11 Ιουλίου 2014 Θέμα: Προσφορά για ενοικίαση χώρου στο Ελληνικό Περίπτερο επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου σας στην Έκθεση International Izmir Fair (IEF 2014) - Σμύρνη Τουρκίας 29 Αυγουστου-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Τμήμα Αγροτικής Στατιστικής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Τμήμα Αγροτικής Στατιστικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ Τμήμα Αγροτικής Στατιστικής ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ Στατιστική επεξεργασία και ανάλυση: Λεωνίδας Σπανέλλης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕ

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕ Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕ 24 Απριλίου, 2014 Για την υποχρεωτική σήμανση καταγωγής μη επεξεργασμένων τροφίμων, προϊόντων που αποτελούνται από ένα μόνο συστατικό και συστατικών που αντιπροσωπεύουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη 7.05.2010. Εξωτερικό εμπόριο Ισπανίας για το 2009. Γενικά χαρακτηριστικά

ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη 7.05.2010. Εξωτερικό εμπόριο Ισπανίας για το 2009. Γενικά χαρακτηριστικά ΠΡΕΣΒΕΙΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μαδρίτη 7.05.2010 Εξωτερικό εμπόριο Ισπανίας για το 2009 Γενικά χαρακτηριστικά Η διεθνής οικονομική κρίση, που άρχισε να πλήττει σοβαρά την παγκόσμια οικονομία από το

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ (BIOFACH 2017)

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ (BIOFACH 2017) ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪOΝΤΩΝ BIOFACH 2018

Διαβάστε περισσότερα

AGROTICA η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΦΟΔΙΩΝ

AGROTICA η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΦΟΔΙΩΝ AGROTICA 2014 25η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΦΟΔΙΩΝ Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 30/01/2014-02/02/2014 Είσοδος: για Εμπορικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Υπολιπιδαιμική Δίαιτα

Υπολιπιδαιμική Δίαιτα Υπολιπιδαιμική Δίαιτα ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Ψωμί ολικής αλέσεως, ζυμαρικά, φρυγανιές, ρύζι Κρουασάν, τσουρέκι, ζαχαρωμένα δημητριακά ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ Αποβουτυρωμένο γάλα, άπαχα τυριά, άπαχο γιαούρτι, ασπράδια αυγού,

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Η Ε Ν Ο Τ Η ΤΑ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Συμβολαιακή Γεωργία 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι Αγαπητέ Εκθέτη, Με την παρούσα επιστολή θέλουμε

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία: EUROSTAT για το 2005

Στοιχεία: EUROSTAT για το 2005 Ηµερίδα: Το αγροτικό µάρκετινγκ της ανάπτυξης. Η πορεία και οι προοπτικές των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων Καινοτοµώντας στις εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων Βασίλης Θωµαΐδης Πρόεδρος Συνδέσµου

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο αθλητικός τουρισµός και το µέλλον του µέσω των σχεδιασµών του ΚΟΑ

Ο αθλητικός τουρισµός και το µέλλον του µέσω των σχεδιασµών του ΚΟΑ Ο αθλητικός τουρισµός και το µέλλον του µέσω των σχεδιασµών του ΚΟΑ Εισαγωγή Προτεραιότητα το στοιχείο του αθλητισµού Διαφορετική οπτική από αυτή της τουριστικής βιοµηχανίας Αύξηση χρήσης / επισκεψιµότητας

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Φεβρουάριος 2019

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Φεβρουάριος 2019 Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Φεβρουάριος 2019 1/10 Taza ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ Εμπορικά διαθέσιμα πακέτα Περιγραφή Τιμή Διάρκεια ισχύος Data 2GB 2GB 4,44 25 ημέρες Data 5GB 5GB 8,50

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης - Τμήμα Ι

ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης - Τμήμα Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης - Τμήμα Ι TA NΩΠΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

the Fresh show! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΈΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕ ΤΏΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

the Fresh show! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΈΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕ ΤΏΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 27 29 4 2017 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ the Fresh show! Παρουσιάσεις & Νέες Τεχνολογίες Β2Β Επιχειρηματικές Συναντήσεις Ελληνικά & Διεθνή δίκτυα

Διαβάστε περισσότερα

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές Εκθέσεις Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά Ηλεκτρονικές Αγορές H Online Expo, το καλύτερο εργαλείο για την παγκόσμια προβολή σας! Οι διαδικτυακές εκθέσεις αποτελούν ένα

Διαβάστε περισσότερα

Τάσεις στο εμπόριο αγροδιατροφικών προϊόντων Ιταλίας 1

Τάσεις στο εμπόριο αγροδιατροφικών προϊόντων Ιταλίας 1 Τάσεις στο εμπόριο αγροδιατροφικών προϊόντων Ιταλίας 1 Το 2017 οι εξαγωγές αγροδιατροφικών της Ιταλίας ανήλθαν πρώτη φορά σε αξία σε 40,85 δις σημειώνοντας αύξηση 5,7%. Οι ιταλικές εξαγωγές αγροδιατροφικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Δ.Ε. FREE FROM FOOD EXPO που για το 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως 9 Ιουνίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Wine & Gourmet 2017 Japan

Wine & Gourmet 2017 Japan ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ Wine & Gourmet 2017 Japan ΤΟΚΥΟ ΒΙG SIGHT/12-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Η εταιρεία OECON GROUP σε συνέχεια των διεθνών δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ελέγχου (Αριθμ. Πρωτ.: )

Έκθεση Ελέγχου (Αριθμ. Πρωτ.: ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1. ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ Στοιχεία Υπηρεσίας Έκθεση Ελέγχου (Αριθμ. Πρωτ.: ) 1. Στοιχεία επιχείρησης: Επωνυμία Διεύθυνση ΤΚ Τηλέφωνο Fax e-mail Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ....3 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1. Ακαθάριστος κύκλος εργασιών....4 2. Λειτουργικό Κέρδος....7 3. Άποψη για την οικονομική κρίση... 10 4. Τα περισσότερο σημαντικά επιχειρησιακά

Διαβάστε περισσότερα