ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!"

Transcript

1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

2 Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

3 Πρόγραμμα Σήμερα το κάθε ευρώ μετράει. Η φιλοσοφία του προγράματος είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον καταναλωτή να κάνει τις αγορές του σε πιο χαμηλές τιμές και στον επιχειρηματία να προβάλλει την επιχείρησή του με πολύ χαμηλό κόστος. Φτιάξαμε έτσι, μια πλατφόρμα επικοινωνίας επιχειρηματία καταναλωτή, προς όφελος και των δύο. Στηριχτήκαμε σε δύο βασικούς πυλώνες, στη θέληση του επιχειρηματία να πετύχει δηλώνοντας εξ αρχής συμμετοχή στο πρόγραμμα αλλά και του καταναλωτή να ξαναβγεί στην αγορά στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.

4 συμμετέχω Σήμερα που όλα γύρω μας αλλάζουν και οι συνήθειες και οι προτεραιότητες των καταναλωτών αλλάζουν, είμαι αποφασισμένος να μην αφήσω την εταιρεία μου στον αυτόματο πιλότο. Συμμετέχω λοιπόν στο καινοτόμο πρόγραμμα αναζωογόννησης της τοπικής αγοράς MYCIΤΥ ΣΤΗΡΙΖΩ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ενισχύοντας ακόμα πιο πολύ τη γέφυρα μεταξύ επιχειρηματιών και καταναλωτών προς όφελος και των δύο. Προβάλλω ολόχρονα την επιχείρησή μου και αυξάνω σταθερά τις πωλήσεις μου. Γνωρίζω πως με τα οικονομικά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω συνήθειες ως καταναλωτής. Αναζητώ λοιπόν καθημερινά τις πιο ανταγωνιστικές τιμές αλλά χωρίς να μειώνω τις απαιτήσεις μου σε ποιότητα καθώς και σε ποσότητα. Στηρίζω έτσι, το πρόγραμμα MYCIΤΥ ΣΤΗΡΙΖΩ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ γιατί έτσι εξασφαλίζω τις καλύτερες τιμές και την ίδια ώρα στηρίζω τις επιχειρήσεις της πόλης μου. στηρίζω

5 Η αρχική σκέψη ήταν να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να δει τις τιμές στην αγορά να προσαρμόζονται με τα νέα οικονομικά δεδομένα αλλά και τον επιχειρηματία που πιστεύει πως το παιχνίδι δε χάθηκε και η μάχη μπορεί να κερδηθεί, να κάνει μια νέα αρχή για να βοηθήσει το κατάστημά του να γεμίσει ξανά με κόσμο. Η ιδέα ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ... Γιατί πρέπει να δεχθούμε στωικά τη στέρηση της ποιότητας ζωής μας; Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι αυτό; ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ Γιατί να μην ενώσουμε όλους του καταναλωτές και όλες τις επιχειρήσεις σε ένα τοπικό ισχυρό δίκτυο, ώστε να αλλάξουμε εμείς τα δεδομένα της αγοράς; ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ψάξαμε και βρήκαμε τα νέα δεδομένα και τις ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των καταναλωτών και κτίσαμε σ αυτές. Πήγαμε παντού! Σταθερά και μεθοδικά συλλέγουμε από τις επιχειρήσεις τις καλύτερες δυνατές προσφορές. Και το πετύχαμε! ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ Δημιουργήσαμε έτσι, μια ισχυρή εσωτερική αγορά που δυναμώνει συνεχώς και φέρνει σε άμεση επαφή τις επιχειρήσεις με τους καταναλωτές προς όφελος και των δύο πλευρών.

6 Στόχος Να δούμε τις τιμές να πέφτουν προσαρμοζόμενες στα νέα οικονομικά δεδομένα που επιβάλλει η οικονομική κρίση. Να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο συνεργασίας μεταξύ εμπόρων και καταναλωτών. Περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες αγοράς για τους καταναλωτές. Να ωθήσουμε τους κατοίκους της πόλης αλλά και της επαρχίας να αγοράζουν και να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Διαδυκτιακός οδηγός εκπτώσεων και προσφορών. Να αλλάξουμε τα δεδομένα της αγοράς. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μέσα από την πολυετή τριβή μας στην τοπική αγορά γνωρίσαμε πολύ καλά τη Λάρνακα, τον κόσμο της και την αγορά της. Από την μεγάλη πείρα μας στον τομέα προβολής επιχειρήσεων μέσα από την έκδοση του περιοδικού Prima Scala, μάθαμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του Σκαλιώτη καταναλωτή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ντόπιες επιχειρήσεις. Πιστέψαμε έτσι, στην απλή, αλλά ουσιαστική ιδέα ότι η ποιότητα ζωής εξαρτάται από την ευκολία πρόσβασης του καταναλωτή σε αυτά που θέλει, στις τιμές που αντέχει! Να ενημερώσουμε τον καταναλωτή έγκαιρα και σωστά για τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

7 ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ! συμμετέχω Απόκτησε το προνόμιο της ισχυρής προβολής στους καταναλωτές μέσα από τον μηχανισμό διαφήμισης που σου παρέχει το πρόγραμμα. Απόκτησε πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο καταναλωτών-κατόχων κάρτας. Αύξησε την πελατεία σου και δες τις πωλήσεις σου να αυξάνονται. Aκολούθησε τον παλμό της αγοράς.

8 ΤΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ Σχεδιασμός μέσω μιας εξειδικευμένης ομάδας ενός ετήσιου πλάνου marketing και παρακολούθησης της σωστής εφαρμογής του. Προβολή μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www. mycity.com.cy του προγράμματος τόσο της επιχείρησής σου όσο και προωθητικών ενεργειών ή προσφορών. Δυνατότητα προσαρμογής των δικών σου υπαρχουσών προωθητικών ενεργειών (προσφορές διαγωνισμούς κ.τ.λ.) κάθε μήνα. Προβολή μέσω της τοπικής εφημερίδας Mycity agora όπως και προνομιακές τιμές σε όσους επιθυμούν επιπλέον διαφήμιση. Γνωστοποίηση προσφορών με newsletters που θα αποστέλλονται σε χιλιάδες καταναλωτές που στηρίζουν το πρόγραμμα. Προβολή μέσα από τον τουριστικό χάρτη Μycity map που θα προμηθεύονται οι τουρίστες από ειδικά stands στα ξενοδοχεία καθώς και προνομιακές τιμές για όσους θέλουν επιπλέον διαφήμιση. Προβολή μέσω της Αγγλόφωνης Εφημερίδας Mycity agora. Προβολή στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα PRIMA News. Δημιουργία σελίδας στο facebook της επιχείρησής σας και συντονισμένη επικοινωνία με τους καταναλωτές. (διαγωνισμοί, προσφορές κ.α.) Εξασφάλιση προνομιακών πακέτων διαφήμισης σε άλλα media. (ραδιόφωνο, τηλεόραση, εξωτερικη διαφήμιση) Καμπάνια για προώθηση του προγράμματος στα social media (facebook, twitter). Ενημέρωση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Εργοδότησησς Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως και για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Επιχορήγησης Εταιρειών.

9 AΛΛΑ ΩΦΕΛΗ Αποκτώ συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών μου. Πρόβαλε την επιχείρησή σου μέσα από το δυνατό μηχανισμό προβολής του προγράμματος. Διαδραστική και συνεχής επικοινωνία με τους καταναλωτές. Ανανεώνω αν επιθυμώ την προσφορά μου κάθε μήνα. Κάνω γνωστές τις προσφορές μου αμέσως σε ένα πολύ μεγάλο δίκτυο καταναλωτών. Αυξάνω την πελατεία μου και ενδυναμώνω τη σχέση μου με τους πελάτες μου βλέποντας τις πωλήσεις μου να αυξάνονται. Αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μου από τα μέλη. Συνεχής υποστήριξη και συμβουλευτική στρατηγικών προώθησης από συνεργάτες και έμπειρους συμβούλους. Έχω το πλεονέκτημα να χρησιμοποιώ παρόμοιες τακτικές με αυτές που χρησιμοποιούν μεγάλες μονάδες λιανικής πώλησης προκειμένου να προσελκύσουν καταναλωτές. Το κόστος της συμμετοχής μου είναι ελάχιστο σε σχέση με τα ωφελήματα που θα αποκτήσω λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω παραμέτρους. Όλα τα παραπάνω αν τα έκανα μόνος μου θα έπρεπε να δαπανήσω ένα μεγάλο ποσό πολλών χιλιάδων ευρώ. Μου δίνεται η ευκαιρία να διαχειριστώ και να διατηρήσω τους πελάτες μου. Δημιουργώ νέο πελατολόγιο καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

10 Tελικά συμμετέχω Διαφημίζω την επιχείρησή μου μέσα από το ολοκληρωμένο πλάνο προωθητικών ενεργειών του προγράμματος. Δίνω την καλύτερη δυνατή έκπτωση και κάνω γνωστές αμέσως, σε χιλιάδες καταναλωτές τις προσφορές μου αυξάνοντας τον τζίρο μου. Στήριζω την επιχείρησή μου να γίνει πιο ανταγωνιστική έχοντας συνεχή συμβουλευτική υποστήριξη στρατηγικής από τους έμπειρους συνεργάτες του προγράμματος. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο ή στο mycity.com.cy για να βρούμε μαζί το ιδανικό πακέτο προβολής και συνεργασίας που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Βρες περισσότερες πληροφορίες στο:

11 πακέτο προβολής Α κόστος 37/μηνιαίως +φπα Προβολή μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα του προγράμματος. Δυνατότητα προσαρμογής των δικών σου υπαρχουσών προωθητικών ενεργειών κάθε μήνα. Προβολή μέσω της τοπικής εφημερίδας Mycity agora. Γνωστοποίηση προσφορών με newsletters που θα αποστέλλονται σε χιλιάδες καταναλωτές που στηρίζουν το πρόγραμμα. Καμπάνια για προώθηση του προγράμματος στα social media (facebook, twitter). Προβολή στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα PRIMA News. Προβολή μέσα από τον τουριστικό χάρτη Μycity map. Εξασφάλιση προνομιακών πακέτων διαφήμισης σε άλλα media. Ενημέρωση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Εργοδότησης Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως και για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Επιχορήγησης Εταιρειών. πακέτο προβολής B κόστος 45/μηνιαίως +φπα Συμπληρωματικά με το Πακέτο Α το Πακέτο Β συμπεριλαμβάνει και τα ακόλουθα: Σχεδιασμός μέσω μιας εξειδικευμένης ομάδας ενός ετήσιου πλάνου marketing και παρακολούθησης της σωστής εφαρμογής του. Διαφημιστικό banner στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα PRIMA News αξίας 275 και δωρεάν παρουσίαση του καταστήματος ή συνέντευξη και παρουσίαση τυχόν evnts στην agenda. Δυνατότητα αποστολής newsletters σε στοχευμένο κοινό (για παράδειγμα γυναίκες ηλικίας ετών). Δημιουργία σελίδας της επιχείρησής σας στο facebook.

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίστε νέους πελάτες. Αξιοποιήστε τον διεθνή τουρισμό!

Κερδίστε νέους πελάτες. Αξιοποιήστε τον διεθνή τουρισμό! Κερδίστε νέους πελάτες. Αξιοποιήστε τον διεθνή τουρισμό! Μια καινοτόμα & μοναδική ιδέα! Το GREEKCOUPONS καλύπτει μια πάγια τακτική όλων των καταναλωτών όπως καλύπτει και ένα ουσιαστικό κενό για όλους τους

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το citybeez.gr;

Τι είναι το citybeez.gr; Τι είναι το citybeez.gr; Το citybeez.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής και αποστολής στοχευμένων προσφορών. Ποιος είναι ο στόχος; Να έρθει κοντά ο τοπικός

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ. Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1

Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ. Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1 Κεφάλαιο 9: Ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 9-1 Μαθησιακοί στόχοι Ορίστε το ολοκληρωμένο επικοινωνιακό μάρκετινγκ και τα συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ενότητα 7: Προβολή και Επικοινωνία Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων (Δ.Ε.Α.Π.Τ.)

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Απόψεις Καταναλωτών Νομός Θεσσαλονίκης Καταναλωτές Εσείς προσωπικά, πραγματοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 1 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Τµήµα Εφ.Πληροφορικής E εξάµηνο Πληροφοριακά Συστήµατα Marketing(Case Study) Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 2 Internet Marketing: Ορισµός Το Internet

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Όταν η παράδοση του μερακλίδικου ελληνικού καφέ συνάντησε την καφεμαντεία!

Όταν η παράδοση του μερακλίδικου ελληνικού καφέ συνάντησε την καφεμαντεία! Όταν η παράδοση του μερακλίδικου ελληνικού καφέ συνάντησε την καφεμαντεία! 1 Ο Ωκεανός είναι ένα καινοτόμο concept, που βασίστηκε εξαρχής στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ αλλά και σε

Διαβάστε περισσότερα

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ»

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» Τι είναι Πολιτική Προβολής µέσα από το διαδίκτυο ; Ο όρος αναφέρεται στην διαφήµιση (προώθηση)

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς Hellas Pharm 2017

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς Hellas Pharm 2017 Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς Hellas Pharm 2017 Η Στρατηγική μας Στόχος μας είναι Ο Εκσυγχρονισμός του Φαρμακείου και η ανάπτυξη της αγοράς Για να επιβιώσει το φαρμακείο πρέπει να φέρουμε καινούργιο τζίρο,

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr 2 Είμαστε εσύ. Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 Ο Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com GlobalEstate24.com www.globalestate24.com Australia Brazil Bulgaria Canada Croatia Cyprus France Greece Hungary India Italy Philippines Portugal Russia Spain U.K. U.S.A. Rest of the world Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM «ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM Ταυτότητα έρευνας Μέγεθος δείγματος: 400 συνεντεύξεις Ημερομηνία διεξαγωγής: Μάρτιος 2015 Κάλυψη: Επιλογή δείγματος:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services 1 WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US 155 Minories Street, Office 137, EC3N 1AD London, UK LTD 2 Ποιοι είμαστε Η Creative αποτελείτε από μια ομάδα νέων ατόμων με φιλοδοξία και όραμα στοχεύοντας

Διαβάστε περισσότερα

Είςτε επαγγελματίασ ςτον τομέα του. τουριςμού;

Είςτε επαγγελματίασ ςτον τομέα του. τουριςμού; Είςτε επαγγελματίασ ςτον τομέα του τουριςμού; απογειώςτε τισ πιθανότητεσ προςέλκυςησ νέων πελατών μαζί μασ Στη δύςκολη ςεζόν που πέραςε, το 80% των ςυνεργατών μασ ανανέωςαν την ετήςια ςυνδρομή τουσ προβληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων 5 η ΕΝΟΤΗΤΑ Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων Το internet marketing εξελίσσεται Η τεχνολογία που σήμερα μας περιβάλλει συνεχώς εξελίσσεται, αλλάζει και καινούρια πράγματα εμφανίζονται για να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Marketing. Μαίρη Κατσαπρίνη Events Marketing Director Skywalker.gr

Βασικές Αρχές Marketing. Μαίρη Κατσαπρίνη Events Marketing Director Skywalker.gr Βασικές Αρχές Marketing Μαίρη Κατσαπρίνη Events Marketing Director Skywalker.gr Ορισμός Markerting Τι είναι για εσάς; Ορισμός ΜΚΤ Το marketing αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του business plan και σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα

έρευνα επιχειρήσεων ανάπτυξη, επενδύσεις και διαφήμιση Έρευνα Επιχειρήσεων επιτυχείς συνεντεύξεις σε διευθυντές επιχειρήσεων 1ο Εξάμηνο 2017

έρευνα επιχειρήσεων ανάπτυξη, επενδύσεις και διαφήμιση Έρευνα Επιχειρήσεων επιτυχείς συνεντεύξεις σε διευθυντές επιχειρήσεων 1ο Εξάμηνο 2017 έρευνα επιχειρήσεων ανάπτυξη, επενδύσεις και διαφήμιση Έρευνα Επιχειρήσεων - 300 επιτυχείς συνεντεύξεις σε διευθυντές επιχειρήσεων 1ο Εξάμηνο 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {04} Συνοπτική παρουσίαση {14} Δείκτες γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Ψηφιακό Περιεχόμενο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Δ εξάμηνο) Διάλεξη # 8η: Έρευνα αγοράς στο Διαδίκτυο Χαρίκλεια

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου

To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου MEDIA KIT 2017-2018 Το 1ο Πολυκαναλικό Μέσο Ενημέρωσης Υγείας και Ομορφιάς στην Υπηρεσία των Φαρμακοποιών και των Ασθενών τους Δωρεάν 3μηνιαίο Περιοδικό

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τα Social Media της εταιρίας Καλλυντικών Avon «γεννήθηκαν» τον Απρίλιο του 2010. Δημιουργήθηκε η επίσημη σελίδα της Avon στο facebook και ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε τουριστική επιχείρηση. προβληματισμούς σας

Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε τουριστική επιχείρηση. προβληματισμούς σας Γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα σε κάθε τουριστική επιχείρηση Στην Τράπεζα Πειραιώς, αναγνωρίζοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί πρωταρχικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας,

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο

Η επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο Η επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο Υπηρεσίες διαδικτύου και προγραμματισμού. Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2271 0 81694 Website : www.webpromotion.com.gr Η δική σας ιστοσελίδα πουλάει; Παρουσίαση και ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 2 ο : Επιχειρηματικό Σχέδιο

Μάθημα 2 ο : Επιχειρηματικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητα & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Μάθημα 2 ο : Επιχειρηματικό Σχέδιο 1 Ορισμοί και Αναγκαιότητα του Επιχειρηματικού Σχεδίου Το Επιχειρηματικό Σχέδιο είναι ένα γραπτό κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές Εκθέσεις Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά Ηλεκτρονικές Αγορές H Online Expo, το καλύτερο εργαλείο για την παγκόσμια προβολή σας! Οι διαδικτυακές εκθέσεις αποτελούν ένα

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

+ Πρόταση Προβολής επιχειρήσεων εστιάσης στο διαδίκτυο

+ Πρόταση Προβολής επιχειρήσεων εστιάσης στο διαδίκτυο + + Πρόταση Προβολής επιχειρήσεων εστιάσης στο διαδίκτυο Η εταιρεία µας δηµιούργησε µια ολοκληρωµένη πρόταση για την παρουσία και προβολή της επιχείρησης στο διαδίκτυο. Μακροπρόθεσµος στόχος αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

DEVELOPMENT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΑΦΟΡΑ:

DEVELOPMENT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΑΦΟΡΑ: DEVELOPMENT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΑΦΟΡΑ: Την ανάπτυξη σε πανελλαδική κλίμακα εξειδικευμένου φορέα που ιδρύθηκε από επαγγελματίες και εγκρίθηκε από το κράτος και μπορεί να λειτουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στις επιχειρήσεις την τελευταία δεκαετία και η δυναμική ανάπτυξη που προκάλεσαν στις επιχειρήσεις, εισήγαγαν μια επανάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r w w w. e m p h a s i s. c o m. g r Η emphasis είναι μέλος του ομίλου εταιρειών ARTION και έχει σαν αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing. Κύριο συστατικό της emphasis αποτελεί η βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Σκοπός του project Να προσδιορίσει το ρόλο των DMO, στην προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

All in One Business Model Το Δώρο Μας

All in One Business Model Το Δώρο Μας 6 η ΕΝΟΤΗΤΑ All in One Business Model Το Δώρο Μας GO VIRAL Το Viral Marketing αποσκοπεί στη διαφήμιση ενός προϊόντος μέσω της διάδοσής του από τους ίδιους τους χρήστες. Αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing Social Media W Chapter 2 Social Media Marketing p.1 Τι είναι το Social Media Marketing Πρόκειται για ένα νέο marketing, που απευθύνεται σε ένα νέο καταναλωτή. Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 Ο 1ος Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*.. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

Your Business Partner. Eπιχειρηματικοί Οδηγοί

Your Business Partner. Eπιχειρηματικοί Οδηγοί Your Business Partner Eπιχειρηματικοί Οδηγοί H ICAP Group παρέχει υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας H ICAP Group, είναι ο µεγαλύτερος όµιλος παροχής υπηρεσιών προς

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing Services

Digital Marketing Services Digital Marketing Services ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1: Διαγωνισμός τύπου "POST" με πληρωμένη διαφήμιση στο www.facebook.com/skroutz.com.cy (με 90+ χιλιάδες ενεργούς followers). Τα δώρα του διαγωνισμού τα παρέχει η διαφημιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

Honeybee Digital Videomarketing

Honeybee Digital Videomarketing Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ΕΣΠΑ 2014-2020 επιλέγοντας τα πακέτα υπηρεσιών της Honeybee Digital Videomarketing Δράση: Αναβάθμιση Πολύ Μικρών & Μικρών Υφιστάμενων Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη των Ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

The e C o C -Fo F o o d o d H a H ll l s l

The e C o C -Fo F o o d o d H a H ll l s l The Co-Food Halls Πως δημιουργείται το παράθυρο ευκαιρίας πολλά, ποιοτικά Όπως παρατηρείτε καθημερινά υπάρχει μια έντονη κινητικότητα γύρω από τον πρωτογενή τομέα και τις προοπτικές που δημιουργεί με πολλά

Διαβάστε περισσότερα

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Γοργύρας 1, 1ος όροφος ΤΚ. 83200 Καρλόβασι, Σάμος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ κιν. 698 740 5252 τηλ. 2273 400308 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ /E-MAIL www.graphdays.com

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα σχετικά με τις λειτουργίες του

Περιεχόμενα σχετικά με τις λειτουργίες του Περιεχόμενα σχετικά με τις λειτουργίες του www.24hrstores.gr Ενότητα Χρήστες (ως Χρήστες εννοούμε αυτούς που επισκέπτονται το Front End του ηλεκτρονικού καταστήματος) 1.1. Επισκέπτες Ποιες σελίδες μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1 / citybeez.gr @ citybeez.gr 1 Τι είναι το citybeez.gr Το citybeez.gr είναι μια διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής, αποστολής στοχευμένων προσφορών σε πραγματικό χρόνο,

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών

Μάρκετινγκ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Μάρκετινγκ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Ενότητα 13: Οργάνωση του μάρκετινγκ στις τράπεζες Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ANAΛΥΣΕΙΣ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΕΥΧΟΣ 22 ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ ΝΙΚΗΣ 57, 174 55 ΑΛΙΜΟΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ANAΛΥΣΕΙΣ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΕΥΧΟΣ 22 ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ ΝΙΚΗΣ 57, 174 55 ΑΛΙΜΟΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΕΥΧΟΣ 22 ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ ΝΙΚΗΣ 57, 174 55 ΑΛΙΜΟΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ANAΛΥΣΕΙΣ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ www.pharmamanage.gr ΑΦΙΕΡΩΜΑ 60 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ε την επωνυμία Αθηνά Φράγκου και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 6/4/2013 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DP STUDIES Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την ανταγωνιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ τεύχη ONLINE Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελλάδα + 20.

ΕΝΤΥΠΟ τεύχη ONLINE Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελλάδα + 20. ΕΝΤΥΠΟ 80.000 τεύχη 60.000 Ελλάδα + 20.000 Κύπρο ONLINE 400.000 Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Τριμηνιαία ΔΩΡΕΑΝ διανομή Πανελλαδικά σε 650 επιλεγμένα φαρμακεία και

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε

Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε Ξεκίνησε το 2008 από δύο γονείς, τον Γιώργο και την Ελευθερία, που αντιλήφθηκαν την έλλειψη οδηγού ψυχαγωγίας για

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση & Ανάπτυξη Ξενοδοχείων

Διαχείριση & Ανάπτυξη Ξενοδοχείων Διαχείριση & Ανάπτυξη Ξενοδοχείων... Η λύση για κάθε ξενοδόχο στην εποχή της κρίσης. Οραματιζόμαστε Σχεδιάζουμε Υλοποιούμε Η ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Ελλάδα Υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι το ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Μενού. Για Εστιατόρια, Καφέ, Ξενοδοχεία και Μπαρ. Jazz Virtual Menus are Designed & Developed by: Jazz Design & Comm.

Ψηφιακό Μενού. Για Εστιατόρια, Καφέ, Ξενοδοχεία και Μπαρ. Jazz Virtual Menus are Designed & Developed by: Jazz Design & Comm. Ψηφιακό Μενού Για Εστιατόρια, Καφέ, Ξενοδοχεία και Μπαρ Jazz Virtual Menus are Jazz Design & Comm. Σας Παρουσιάζουµε το Jazz VM Η Jazz Design & Comm. παρουσιάζει ένα νέο ψηφιακό προϊόν ειδικά σχεδιασµένο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Διαφήμιση φύση προιόντος Προιόντα έρευνας: οι καταναλωτές ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά του προιόντος πριν κάνουν την αγορά. Άρα η διαφήμιση πρέπει να παρέχει πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Μέσα στα πλαίσια των οικονοµικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων της

ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Μέσα στα πλαίσια των οικονοµικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων της ΓΙΑΤΙ ; Ράνια Λέχου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΕΛΑΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Μέσα στα πλαίσια των οικονοµικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων της χώρας, παρατηρείται αλλαγή στάσης ζωής και αγοραστικής συµπεριφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN)

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN) Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από το βιβλίο του Καθηγητή Θάνου Κριεμάδη με τίτλο: Επιχειρηματικότητα και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών, το οποίο εκδόθηκε το 2011 από την Νομική Βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος... 13

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος... 13 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος............................................. 13 Εισαγωγή Τρεις πραγματικές ιστορίες............................17 Πρώτη ιστορία....................................17 Δεύτερη ιστορία..................................

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται πιο πολύπλοκο & υψηλού ρίσκου Παγκοσμιοποίηση, Διαδίκτυο, Social Media είναι καταλύτες εξελίξεων Κλειδί της επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLINETICKETS.GR

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLINETICKETS.GR ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLINETICKETS.GR Το onlinetickets.gr είναι ένα πληροφοριακό σύστημα κατασκευασμένο με την πλέον προηγμένη τεχνολογία & το οποίο έχει σαν στόχο την προβολή & την προώθηση εκδηλώσεων, πολιτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δρ. Ιωάννης Σ. Τουρτούρας Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Δ.Π.Θ. Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Προώθηση ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ. η Πρόταση µας

Μάρκετινγκ και Προώθηση ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ. η Πρόταση µας Μάρκετινγκ και Προώθηση ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ η Πρόταση µας Η εταιρία μας είναι εξειδικευμένη στο τουριστικό Μάρκετινγκ και ειδικότερα στην προώθηση προορισμών, ξενοδοχείων και ταξιδίων. Έχουμε αποκομίσει

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης spitishop.gr Περιεχόμενα Μελέτης Γενικές πληροφορίες εταιρίας Ανάλυση ανταγωνιστών Στρατηγικές προώθησης της εταιρικής ταυτότητας στο Web H

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ» Β ΚΥΜΑ

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ» Β ΚΥΜΑ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ» Β ΚΥΜΑ Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIIM Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών Ταυτότητα έρευνας Μέγεθος δείγματος: Ημερομηνία διεξαγωγής: Κάλυψη:

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών

Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Ετήσια πανελλήνια έρευνα Ελλήνων on-line καταναλωτών Καινοτομία στις Πωλήσεις μέσω Internet Social Media Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου-ELTRUN Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing

Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing Επενδύστε µε ελάχιστο κόστος και χρόνο σε αυτά τα επιχορηγηµένα σεµινάρια και κτίστε µια πρωτοποριακή στρατηγική Ίντερνετ Μάρκετινγκ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος μαθήματος/συνεδρίας: Επιχειρηματικός Σχεδιασμός ΙΙ Εισηγητής: Ιωάννης Χαραλαμπίδης Σάμος, 03 07 Μαΐου 2014

Τίτλος μαθήματος/συνεδρίας: Επιχειρηματικός Σχεδιασμός ΙΙ Εισηγητής: Ιωάννης Χαραλαμπίδης Σάμος, 03 07 Μαΐου 2014 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ" «Στήριξη και Ανάδειξη Πολυνησιωτικών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. για Εταιρική Ταυτότητα Επιχειρήσεων & Επαγγελματιών

Τιμοκατάλογος. για Εταιρική Ταυτότητα Επιχειρήσεων & Επαγγελματιών Τιμοκατάλογος για Εταιρική Ταυτότητα Επιχειρήσεων & Επαγγελματιών ΕΙΣΑΓΩΓΗ H Image Communication με επαρκή επιστημονική και τεχνική υποδομή στο ευαίσθητο πεδίο της δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης και άρτιας

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο»

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» * της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΘΡΙΑΣΊΑ- Νέες Γυναίκες της Επιστήμης στην

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Αγνή Παγούνη Σύμβουλος του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project

Διαβάστε περισσότερα

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Αριθμός Έκδοσης: ΕΚΕΤΑ ΙΜΕΤ ΕΜ Β 2013 9 Παραδοτέο ΙΜΕΤ Τίτλος Έργου: «Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή μεταφορά μαθητών» Συγγραφέας: Δρ. Μαρία Μορφουλάκη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Μάρκετινγκ. Ενότητα 9: Προώθηση. Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Αρχές Μάρκετινγκ. Ενότητα 9: Προώθηση. Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Αρχές Μάρκετινγκ Ενότητα 9: Προώθηση Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα