Ενεργειακά Προϊόντα Mystic Neverland. Holistic Energy & Protection Products by Mystic Neverland

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ενεργειακά Προϊόντα Mystic Neverland. Holistic Energy & Protection Products by Mystic Neverland"

Transcript

1 Ενεργειακά Προϊόντα Mystic Neverland Holistic Energy & Protection Products by Mystic Neverland Η Mystic Neverland με γνώμονα την ανάγκη του ανθρώπου για προστασία, καθαρισμό, αποφόρτιση & ενδυνάμωση δημιούργησε μια σειρά ενεργειακών προϊόντων: Ενεργειακά Κεριά, Ενεργειακοί Πίνακες Α. Με σύμβολα (σε παλετα ή καμβά) Β. Ενεργειακός Πίνακας «ο κύκλος της ζωής» Γ. Πέντε Αρχές του Ρέικι Φυλακτά Dai Ko Mio Προγραμματισμένοι κρύσταλλοι Όλα τα ενεργειακά προϊόντα της Mystic Neverland συνοδεύονται με πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Σκοπός τους είναι η προστασία, η αποφόρτιση της αρνητικής ενέργειας & ενδυνάμωση της πνευματικής & ψυχικής διάστασης του ανθρώπου. Η χρήση τους συνιστάται για πρόληψη, προστασία & ενδυνάμωση. Θεραπεία είναι η καθημερινή προσπάθεια του να έρθουμε πιο κοντά στον ίδιο μας τον εαυτό. Να τιμήσουμε & να σεβαστούμε αυτό που είμαστε. Ανάλυση προϊόντων : Mystic Neverland Energy Candles Καμιά φορά αισθανόμαστε ένα χώρο ενεργειακά φορτισμένο. Αλλά τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Μπορεί για παράδειγμα μόλις μπαίνουμε σε ένα χώρο νιώθουμε περίεργα, να χαλάει η διάθεσή μας, να νιώθουμε ένταση, ανησυχία ή πάγωμα. Αυτό συμβαίνει γιατί χαμηλής δόνησης ενέργειες ή σκεπτομορφές βρίσκονται προσκολλημένες στον συγκεκριμένο χώρο και αυτές συνήθως συσσωρεύονται στις γωνίες. Ενας τρόπος για να καθαρίσουμε το χώρο ενεργειακά ώστε να εξισορροπήσουμε την ενέργεια και να αποκαταστήσουμε την ισορροπία είναι η χρήση των ενεργειακών κεριών. Τα Μ.Ν. κεριά είναι ενεργοποιημένα με ρέικι και εκπέμπουν έντονη αιθερική ενέργεια στο σύμπαν. Κάθε ένα κερί είναι ξεχωριστό και ειδικά φορτισμένο. Επιλέξτε το ενεργοποιημένο κερί που σας ταιριάζει και εκπληρώστε τις ευχές και τις επιθυμίες σας, φέρνοντας τον εαυτό σας και τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο σας σε πλήρη αρμονία και ενεργειακή προστασία.

2 ΚΟΚΚΙΝΟ Αρχέγονη Ζωτική Ενέργεια, Αρχέγονη Εμπιστοσύνη σχέση με τη Γη και τον υλικό κόσμο, σταθερότητα δύναμη επιτυχίας. Ζώδια: Κρίος : Νέα αρχή, Αρχέγονη ζωτική ενέργεια, δύναμη επιτυχίας Ταύρος: Εγγύτητα προς τη γή, σταθερότητα, απόκτηση αισθησιακή απόλαυση. Σκορπιός : Σεξουαλική δύναμη, μετασχηματισμός και ανανέωση Αιγόκερως: Δομή και Σταθερότητα Πορτοκαλι: Αρχέγονα συναισθήματα, ακολούθηση της ροής της ζωής, αισθησιακότητα, ερωτισμός, δημιουργικότητα δέος & ενθουσιασμός Ζώδια : Καρκίνος : Πλούτος συναισθημάτων, δεκτικότητα, γονιμότητα Ζυγός : Προσοχή στον εαυτό, σχέσεις που βασίζονται στη συντροφικότητα, αισθησιακότητα, δημιουργικότητα Σκορπιός : Αισθησιακή επιθυμία, μετασχηματισμός της προσωπικότητας μέσω της εγκατάλειψης του εγώ Κίτρινο: Ανάπτυξη της προσωπικότητας, δουλειά με τα συναισθήματα και την εμπειρία, διαμόρφωση του είναι του ατόμου, επιρρόη και δύναμη ισχύς και αφθονία, σοφία, ανάπτυξη από τις εμπειρίες.

3 Λέων : Θερμότητα, δύναμη, αφθονία, επιδίωξη αναγνώρισης, ισχύς και κοινωνική θέση Τοξότης : Επιβεβαίωση της εμπειρίας της ζωής, ανάπτυξη και εξάπλωση, σύνθεση, σοφία, πληρότητα Παρθένος: Ταξινόμηση, ανάλυση, συμμόρφωση, ανιδιοτελείς υπηρεσία και αφοσίωση Ροζ Ανάπτυξη των ιδιοτήτων της καρδιάς, αγάπη, συμπόνια, μοίρασμα, βαθιά συναισθηματική κατανόηση, ανιδιοτέλεια, αφοσίωση, θεραπεία Λέων: Συναισθηματική ζεστασιά, ειλικρίνεια, γενναιοδωρία, Ζυγός : Επαφή, Αγάπη, Επιδίωξη της αρμονίας, ενίσχυση του εαυτού Πράσινο: Επικοινωνία, δημιουργικότητα, αυτό έκφραση, άνοιγμα, διαχυτικότητα, ανεξαρτησία, έμπνευση, πρόσβαση στα λεπτά επίπεδα του είναι Ζώδια Δίδυμοι: Επικοινωνία, ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών Ταύρος : Αίσθηση μορφής και χώρου Υδροχόος : Θεϊκή έμπνευση, μεταβίβαση γνώσης και ανώτερης σοφίας, ανεξαρτησία Μπλε Λειτουργίες αναγνώρισης, διαίσθηση, ανάπτυξη των εσωτερικών αισθήσεων, νοητικές δυνάμεις, προβολή θέλησης, εκδήλωση Ζώδια: Τοξότης: Ολιστική Σκέψη, Συνειδοτοποίηση εσωτερικών συσχετίσεων Υδροχόος: Θεϊκα Εμπνευσμένη Σκέψη, Ανώτερη Γνώση, Αναλαμπές διαίσθησης Ιχθύεις : Φαντασία, διαίσθηση, πρόσβαση σε εσωτερικές αλήθειες μέσα από την αφοσίωση Λευκό / Ασημί-Γκρι : Τελειώτατη ανώτατη αναγνώριση μέσα από τον εσωτερικό διαλογισμό, ένωση με το Συμπατικό Είναι, Συμπατική Συνειδητότητα. Ζώδια:

4 Αιγόκερως: Εσωτερική θέαση, συγκέντρωση στο ουσιώδης, διαποτισμός της ύλης από το θεϊκό φώς. Ιχθυείς : Διάλυση των ορίων, αφοσίωση, ενότητα με το Πανταχού Παρόν Όν. Πιστoποιητικό Αυθεντικού M.N. Ενεργειακού Πίνακα Οι M.N. Ενεργειακοί Πίνακες ενεργοποιούν τη διαδικασία απελευθέρωσης της ψυχής και συντελούν στην πνευματική αφύπνιση. Κάθε πίνακας είναι μοναδικός συνδυάζει χρώματα, σύμβολα, σχήματα και ιδεογράμματα. Τα ιδεογράμματα και τα σύμβολα που υπάρχουν στους πίνακες προκαλούν τόσο τη δημιουργία όσο και την αφύπνιση ενεργειακών καναλιών, που αποκαλύπτουν τις ποιότητες τους τη σωστή στιγμή. Απομακρύνουν την απογοήτευση, το μπλοκάρισμα και τα εμπόδια, έτσι ώστε η ζωή του ατόμου να επανακτήσει τα φυσιολογικά επίπεδα αρμονίας. Λειτουργούν σαν την ήρεμη δύναμη της θεραπείας αλλά και σαν πηγή έμπνευσης, χωρίς να ανατρέπουν τη φύση της ζωής του ανθρώπου. Συνθετικές σουρεαλιστικές εικόνες που προσεγγίζουν την απεραντοσύνη στο μαγικό μικρόκοσμό μας. Προσδίδουν ελπίδα και χαρά.

5 Οι Μ.Ν. ενεργειακοί πίνακες σε μυούν και σε στηρίζουν στο ταξίδι της ζωής αφού αλλάζουν τον καθένα ξεχωριστά. Θα μπορούσαν να παραλληλιστούν με τα αποτελέσματα του διαλογισμού, τη γαλήνη, την αρμονία και την υπέρβαση του πνευματικού μας πεδίου. Μέσω των ενεργειακών πινάκων μας δίνεται η ευκαιρία να βιώσουμε μια μοναδική αλήθεια «Η αλήθεια είναι ο εαυτός μας. Να τιμήσουμε και να σεβαστούμε αυτό που είμαστε». Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας Mystic Neverland Φυλακτό Dai Ko Mio Dai Ko Mio Ψυχή, Ζωή, Πνεύμα Μεγάλο και μικρό ενωμένα Ένωση Θεού και Ανθρώπου Τέλειο Φως και Τέλεια Αγάπη Πνευματικό Σώμα και Πνευματικό Επίπεδο

6 Ανώτερος Εαυτός Το DAI KO MIO είναι ένα ιερό σύμβολο προστασίας και σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό. Το φυλακτό DAI KO MIO είναι ενεργοποιημένο με Ρέικι, Διαλογισμό & Αγάπη. Εκπέμπει έντονη αιθερική ενεργεία, με την οποία καθαρίζει ενεργειακά και δημιουργεί ενεργειακή προστασία από κάθε είδους αρνητικό σύμπλεγμα που τυχόν φέρει ο χώρος και τα άτομα που τον περιβάλλουν. Προστατεύει από τις ενεργειακές και ψυχικές επιθέσεις. Λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας που κλειδώνει στο εσωτερικό της αυτόν που το φορά χαρίζοντάς του απόλυτη και αδιαπέραστη προστασία απο οτιδήποτε αρνητικό, του δίνει θάρρος, ψυχική δύναμη και κουράγιο ενώ παράλληλα εμποδίζει τη θετική ενέργεια να βγεί από το σώμα του κατόχου. Καθαρίζει και ανανεώνει ενεργειακά τα τσάκρα και χαρίζει πνευματική ανάταση. Φέρνει ισορροπία & αρμονία τόσο σε μας όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. Προγραμματισμένοι Κρύσταλλοι Ο μαγικός κόσμος των κρυστάλλων Οι κρύσταλλοι ήταν από τις πρώτες ανακαλύψεις του ανθρώπου πάνω στη Γη. Λόγω της διαυγούς υφής τους, αλλά και της λάμψης τους, αγαπήθηκαν από τους ανθρώπους, οι οποίοι σχεδόν τους θεοποίησαν και τους απέδωσαν έως και μεταφυσικές ιδιότητες. Στους κρυστάλλους απέδιδαν επίσης και θεραπευτικές ιδιότητες. Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι έχουν άπειρες ιδιότητες και δυνάμεις, που αξίζει να ανακαλύψετε. Μπορείτε τώρα και εσείς να αποκτήσετε τον προσωπικό σας ενεργειακό κρύσταλλο προγραμματισμένο για υγεία, ευεξία, αγάπη, τύχη ή αφθονία, αλλά και να χαρίσετε έναν στους ανθρώπους που αγαπάτε. Μπείτε στο μαγικό κόσμο των ενεργειακών κρυστάλλων, συντονιστείτε μαζί τους και αφήστε τους να σας δώσουν τα πολύτιμα δώρα τους! Το μόνο που ζητούν από εσάς είναι να τους αγαπάτε και να τους φροντίζετε όπως τους αξίζει! Κρύσταλλοι και τσάκρα Τουρμαλίνη 1 ο τσάκρα - της βάσης Τουρμαλίνη (μαύρη): Χαρίζει τη μέγιστη προστασία από οτιδήποτε κακό ή αρνητικό υπάρχει. Διαλύει αυταπάτες και φόβους. Ρυθμίζει τη ροή του αίματος, ενώ βοηθάει στο να σταματήσει μια αιμορραγία. Καρνεόλη 2ο τσάκρα - του ιερού οστού Τονώνει τη σεξουαλικότητα, ενώ βοηθάει τα συνεσταλμένα άτομα να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Δίνει χαρά, αισιοδοξία, ενέργεια και φράζει τις ενεργειακές διαρροές από την αύρα. Κιτρίνης 3 ο τσάκρα - του ηλιακού πλέγματος Είναι ο κρύσταλλος του Ήλιου, καταπολεμά την κατάθλιψη, φέρνει καλή διάθεση, αισιοδοξία και ευημερία, αφού χρησιμοποιείται και για να προσελκύσει αφθονία. Εξασφαλίζει άριστες δημόσιες σχέσεις, αφού φημίζεται για την καλή επικοινωνία και κοινωνικότητα.

7 Ροζ χαλαζίας 4 ο τσάκρα - της καρδιάς Προσελκύει την αληθινή αγάπη στη ζωή μας, ενώ παράλληλα διαθέτει και όλες τις προστατευτικές ιδιότητες του χαλαζία. Επιπλέον, καταπολεμά τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Σημαντικός κρύσταλλος για την εποχή μας, καθώς φέρνει στη ζωή μας το άλλο μισό. Μπλε αχάτης 5 ο τσάκρα - του λαιμού Καταπραΰνει το άγχος, δυναμώνει το νευρικό σύστημα και καταπολεμά το φόβο και την οργή. Διευκολύνει την έκφραση καταπιεσμένων συναισθημάτων και γενικά των σκέψεων και των ιδεών. Ιδανικός κρύσταλλος για καλλιτέχνες και δημιουργούς.. Αμέθυστος 6 ο τσάκρα - του τρίτου ματιού Βοηθάει τη διόραση, ενισχύει την ενόραση και το διαλογισμό, διώχνει μακριά τις αρνητικές ενέργειες μετατρέποντάς τες σε θετικές. Επίσης, σταματάει τις ημικρανίες. Εξασφαλίζει συζυγική πίστη και οικογενειακή αρμονία, για αυτό και είναι ιδανικός για ενεργειακό καθαρισμό χώρων αλλά και ατομικό. Λευκός χαλαζίας 7 ο τσάκρα - της κορυφής Ο πιο ισχυρός ενεργειακά κρύσταλλος, καθαρίζει την αρνητική ενέργεια και χαρίζει στον κάτοχό του τη μέγιστη προστασία και ηρεμία. Λειτουργεί ως ισορροπιστής σώματος και ψυχής. Βοηθάει ιδιαίτερα στις θεραπείες και στο διαλογισμό, ενώ δίνει καθαρή ενέργεια και καλή υγεία.

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει.

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Αμέθυστος Θεία καθοδήγηση Συνδέστε τον εαυτό σας με τα υψηλότερα επίπεδα της συνείδησης. Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Διαμάντι Φωτισμός Να είσται σε κοσμική

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργία Ζαβράκα, MSc. Ψυχολόγος Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια

Γεωργία Ζαβράκα, MSc. Ψυχολόγος Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια 5 ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας "Οι Ψυχολογικές Επιπτώσεις στον Ογκολογικό Ασθενή και ο Πολυδιάστατος Ρόλος της Συμβουλευτικής στην Αντιμετώπισής τους" Γεωργία Ζαβράκα, MSc. Ψυχολόγος Ψυχοδυναμική

Διαβάστε περισσότερα

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. 13/06/12. Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. Υπό την καθοδήγηση και αιγίδα του Άγιου Γερμανού. Εκδόσεις: ΤΟ ΜΩΒ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Copyright 2012 Εκδόσεις Το

Διαβάστε περισσότερα

Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης

Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης Αύρα-διάγνωση µέσω φωτογράφισης Τι είναι αύρα; Η λεπτή βιομαγνητική ασπίδα που περιβάλλει το φυσικό σώμα του ανθρώπου. Λειτουργεί ως μία προστατευτική ζώνη που εκτείνετααι από 45εκ. - 2μ. γύρω απ αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

Τι συμβολίζει, τι ελκύει, ποιες οι ενέργειες και ποια η χρήση του κάθε λίθου: (Παραθέτονται με αλφαβητική σειρά)

Τι συμβολίζει, τι ελκύει, ποιες οι ενέργειες και ποια η χρήση του κάθε λίθου: (Παραθέτονται με αλφαβητική σειρά) Τι συμβολίζει, τι ελκύει, ποιες οι ενέργειες και ποια η χρήση του κάθε λίθου: (Παραθέτονται με αλφαβητική σειρά) Αβεντουρίνης Αυξάνει την αντιληπτικότητα και παράλληλα διεγείρει τη δημιουργικότητα. Χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Για το προσωπικό του Πανεπιστημίου Κύπρου Βάσω Σαμανή NHR Solutions Ltd

Για το προσωπικό του Πανεπιστημίου Κύπρου Βάσω Σαμανή NHR Solutions Ltd Θετική Ψυχολογία σε περίοδο «Κρίσης» Για το προσωπικό του Πανεπιστημίου Κύπρου Βάσω Σαμανή NHR Solutions Ltd Εισαγωγή «Δεν είναι τα πιο δυνατά ή έξυπνα είδη που επιβιώνουν, αλλά αυτά που ανταποκρίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Self-Realization Fellowship Κατάλογος του 2015 2016

Self-Realization Fellowship Κατάλογος του 2015 2016 Self-Realization Fellowship Κατάλογος του 2015 2016 Αυτοβιογραφία Ενός Γιόγκι Παραμαχάνσα Γιογκανάντα Επιλεγμένο ως ένα από τα 100 καλύτερα πνευματικά βιβλία του 20ου αιώνα, η αξιοθαύμαστη ιστορία της

Διαβάστε περισσότερα

Λευκό: Το παγκόσμιο χρώμα ειρήνης και καθαρότητας.

Λευκό: Το παγκόσμιο χρώμα ειρήνης και καθαρότητας. Η αναγνώριση των χρωμάτων συνδέεται με βασικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Το περιβάλλον του ατόμου είναι γεμάτο από χρώματα. Η φύση, από μόνη της, είναι ένας πίνακας γεμάτος από χρώματα, το κίτρινο του

Διαβάστε περισσότερα

COSMIC ENERGY HEALING ΚΟΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

COSMIC ENERGY HEALING ΚΟΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ COSMIC ENERGY HEALING ΚΟΜΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η Κοσμοενεργειακή θεραπεία είναι μια ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος, σχετικά άγνωστη ακόμα στον Δυτικό κόσμο. Η καταγωγή της έρχεται από τα μοναστήρια του

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Συνθετικής Ψυχοθεραπείας

Η Φιλοσοφία της Συνθετικής Ψυχοθεραπείας ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η Φιλοσοφία της Συνθετικής Ψυχοθεραπείας Σύμφωνα με τον ορισμό της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Συνθετικής Ψυχοθεραπείας (ΕΑΙP) (www.eaip.eu), η συνθετική ψυχοθεραπεία εφαρμόζει, πρωταρχικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 Σεμινάριο 1: Πώς να απαλλαγείτε από το άγχος και να αποκτήσετε την ψυχική σας γαλήνη 1. Η ταυτότητα του σεμιναρίου: Το σεμινάριο με τίτλο «Πώς να απαλλαγείτε από το άγχος και να

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιότητες Χρωμάτων. 1 ο ΕΠΑ.Λ. Ιλίου / 5 ο ΣΕΚ Γ Αθήνας

Ιδιότητες Χρωμάτων. 1 ο ΕΠΑ.Λ. Ιλίου / 5 ο ΣΕΚ Γ Αθήνας Ιδιότητες Χρωμάτων Στοιχεία Σύνθεσης 1 ο ΕΠΑ.Λ. Ιλίου / 5 ο ΣΕΚ Γ Αθήνας Χατζηγιαννάκη Βασιλική Ιδιότητες Χρωμάτων Κόκκινο Μπλε Κίτρινο Πράσινο Γκρι Μαύρο Άσπρο Κόκκινο Απαλό κόκκινο δείχνει χαρά, σεξουαλικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ School for Real People! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/2018 - ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ: ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΟ Ακαδημία Θησείο 27, 28/04/2013 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ: ΚΟΣΤΟΣ : 380 Μαίρη ΒΑΝΔΩΡΟΥ - Μαρίνα ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΩΡΕΣ : 10.30-20.00 Το ταξίδι...

Διαβάστε περισσότερα

Οι Λίθοι των Μηνών. Φεβρουάριος ~ Αμέθυστος, Φεγγαρόπετρα & Όνυχας Για τους αρχαίους Ρωμαίους - Αμέθυστος

Οι Λίθοι των Μηνών. Φεβρουάριος ~ Αμέθυστος, Φεγγαρόπετρα & Όνυχας Για τους αρχαίους Ρωμαίους - Αμέθυστος Οι (πολύτιμοι ή ήμι-πολύτιμοι) λίθοι από αρχαιοτάτων χρόνων γνώρισαν τον θαυμασμό και το δέος των ανθρώπων. Συνδέθηκαν με τους Θεούς, με την θεραπευτική τέχνη, με την μαντεία και με τον μυστικισμό, από

Διαβάστε περισσότερα

Tα προϊόντα παρουσιάζονται σε πραγματικό μέγεθος

Tα προϊόντα παρουσιάζονται σε πραγματικό μέγεθος Tα προϊόντα παρουσιάζονται σε πραγματικό μέγεθος 1 Το μάτι έχει μια συμβολική σύνδεση με το φως, τον ήλιο, και το πνεύμα! Συμβολίζει την πνευματική όραση, είναι ο «καθρέφτης της ψυχής». Το δεξί μάτι, συγκεκριμένα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2016-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2016-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ School for Real People! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2016-6/2017 - ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ: ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

107 ΚΜ 107 ΡΜ 107 Ρ 106 Ρ 106 Κ 109 Ρ 109 K 119 K 119 Ρ 214 Ρ 214 Μ. Aσήμι 925, Επιμεταλλωμένο ασήμι 925, Ημιπολύτιμες πέτρες & Ζιργκόν

107 ΚΜ 107 ΡΜ 107 Ρ 106 Ρ 106 Κ 109 Ρ 109 K 119 K 119 Ρ 214 Ρ 214 Μ. Aσήμι 925, Επιμεταλλωμένο ασήμι 925, Ημιπολύτιμες πέτρες & Ζιργκόν 107 ΚΜ 107 ΡΜ 107 Ρ 106 Ρ 106 Κ 02 109 Ρ 109 K 119 K 119 Ρ Aσήμι 925, Επιμεταλλωμένο ασήμι 925, Ημιπολύτιμες πέτρες & Ζιργκόν 118 118 Μ 118 Ρ 123 Ρ 123 ΡΜ 214 Ρ 214 Μ Κεραυνός: Ο κεραυνός, σημαίνει το

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Απόσπασμα από το βιβλίο Ενδυναμώνοντας την Ψυχή Μέσω του Διαλογισμού από τον Ρατζίντερ Σινγκ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Απόσπασμα από το βιβλίο Ενδυναμώνοντας την Ψυχή Μέσω του Διαλογισμού από τον Ρατζίντερ Σινγκ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Απόσπασμα από το βιβλίο Ενδυναμώνοντας την Ψυχή Μέσω του Διαλογισμού από τον Ρατζίντερ Σινγκ Μέσα μας υπάρχουν περισσότερα πλούτη απ ό,τι μπορούμε ποτέ να συσσωρεύσουμε σ αυτήν τη γη.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ F T A Method Μανώλης Ισχάκης Οδηγίες Χρήσης & Εφαρμογής Δηλώσεων : Επίλεξε μια από τις Δηλώσεις που περιλαμβάνονται παρακάτω και επανέλαβε τις λέξεις κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ. του Ρατζίντερ Σινγκ Απόσπασμα από το βιβλίο: «Διαλογισμός για την Ενδυνάμωση της Ψυχής σας»

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ. του Ρατζίντερ Σινγκ Απόσπασμα από το βιβλίο: «Διαλογισμός για την Ενδυνάμωση της Ψυχής σας» Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ του Ρατζίντερ Σινγκ Απόσπασμα από το βιβλίο: «Διαλογισμός για την Ενδυνάμωση της Ψυχής σας» Μέσα μας υπάρχουν περισσότερα πλούτη απ ό,τι μπορούμε ποτέ να συσσωρεύσουμε σ αυτή τη Γη.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Αν θέλαμε να ορίσουμε τι είναι το ρεύμα της ζωής, θα μπορούσαμε να το συνδέσουμε με πολλά πράγματα. Να το αναγνωρίσουμε στην άγνωστη δύναμη που κινεί τους γαλαξίες και τα ηλιακά συστήματα. Να το προσδιορίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 23 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Κριέ σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Κάποια οικογενειακά

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΓΕΛΩΝ Ένα από τα ισχυρότερα μέσα για να ζητήσουμε τη βοήθεια των αγγέλων, είναι η ευωδία, ιδιαίτερα με τη μορφή αιθέριων ελαίων.τα αιθέρια έλαια είναι εξαίσιες αρωματικές ουσίες

Διαβάστε περισσότερα

"Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde

Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι. Oscar Wilde 1 Αγαπημένε μου φίλε/η, "Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde Θα ήθελα να σε καλωσορίσω σε αυτό το σεμινάριο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ξέρεις πώς δεσμεύομαι με το πέρας

Διαβάστε περισσότερα

Δακτυλιομαντεία. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη

Δακτυλιομαντεία. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη Η Δακτυλιομαντεία είναι μια από τις απλούστερες και πλέον διαδεδομένες μορφές Μαντείας. Στην παραδοσιακή και εθιμοτυπική της μορφή, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό δαχτυλίδι, από καθαρό μέταλλο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΖΛ Το παζλ συµβολίζει την απόλυτη σύνδεση, την εύρεση του ιδανικού άλλου µισού,την ολοκλήρωση αλλά και την παιδικότητα.

ΠΑΖΛ Το παζλ συµβολίζει την απόλυτη σύνδεση, την εύρεση του ιδανικού άλλου µισού,την ολοκλήρωση αλλά και την παιδικότητα. 120 029-12 120Ρ 035-14 120Μ 039-15 Ασήµι 925, Επιµεταλλωµένο ασήµι 925, ζιργκόν & ηµιπολύτιµες πέτρες 122 020-10 122Ρ 025-11 122Κ 025-11 222Ρ 110-30 117Ρ 095-25 217Μ 130-35 2 ΠΑΖΛ Το παζλ συµβολίζει την

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Αυτήν την εβδομάδα κοίτα να τακτοποιήσεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1. α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Pranayama Διαλογισμός. Μέρος 7ο

Pranayama Διαλογισμός. Μέρος 7ο Pranayama Διαλογισμός Μέρος 7ο Pranayama sheetkari _ sheetali Μειώνει τη ζέστη του σώματος Sheet: κρύο Sheetal: ηρεμία, γαλήνη Από το στόμα Διαλογισμός μια διαδικασία κατά την οποία αναπτύσσεται η αντίληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ Δρ. Νίκη Παπαγεωργίου Αν. Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας Α.Π.Θ. ΟΙ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Τα προβλήματα υγείας ενός

Διαβάστε περισσότερα

Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω

Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω Το όνειρο Ένα ζευγάρι περιμένει παιδί. Τότε αρχίζει να ονειρεύεται αυτό το παιδί. Κτίζει την εικόνα ενός παιδιού μέσα στο μυαλό του. Βάσει αυτής της εικόνας, κάνει

Διαβάστε περισσότερα

1 o. Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας. Καμπίρ

1 o. Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας. Καμπίρ 1 o ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Κύκλος εισαγωγικών μαθημάτων της Σαχάτζα Γιόγκα Ελλάδας Ο δρόμος που οδηγεί στην αυτογνωσία «Μέσα στο σκοτάδι, χρειάζεται μια λάμπα για να δούμε το αόρατο. Αυτό το αόρατο το βρήκα,

Διαβάστε περισσότερα

Από το εγχειρίδιο για την Εκπαίδευση Συντονιστών της Αρμονικής Ζωής

Από το εγχειρίδιο για την Εκπαίδευση Συντονιστών της Αρμονικής Ζωής Από το εγχειρίδιο για την Εκπαίδευση Συντονιστών της Αρμονικής Ζωής Σήμερα παρατηρούμε πολύ θυμό γύρω μας. Συνήθως, επειδή θεωρούμε ότι κάποιος μας εμποδίζει να έχουμε αυτά που θέλουμε όπως αγάπη, ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε τη ζωή και την υγεία σας; Ξεκλειδώστε την ενέργειά σας

Ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε τη ζωή και την υγεία σας; Ξεκλειδώστε την ενέργειά σας Ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε τη ζωή και την υγεία σας; Μάθετε τι είναι το αρχαίο ινδικό σύστημα των τσάκρας και πως μπορεί να ενισχύσει την πνευματική, σωματική και νοητική ενέργεια. Ξεκλειδώστε την ενέργειά

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα μαθητών :Τρασάνη Κλαρίσα, Μάλλιαρη Ελένη, Πολυξένη Αθηνά Τσαούση, Κοτσώνη Ζωή Ανθή, Αθανασοπούλου Ευφροσύνη, Θεοδωροπούλου Θεώνη

Ομάδα μαθητών :Τρασάνη Κλαρίσα, Μάλλιαρη Ελένη, Πολυξένη Αθηνά Τσαούση, Κοτσώνη Ζωή Ανθή, Αθανασοπούλου Ευφροσύνη, Θεοδωροπούλου Θεώνη Ερευνητικό υποερώτημα: «Ποια τα κίνητρα και οι παράγοντες που επηρεάζουν τους νέους στην επιλογή του επαγγέλματος» Ομάδα μαθητών :Τρασάνη Κλαρίσα, Μάλλιαρη Ελένη, Πολυξένη Αθηνά Τσαούση, Κοτσώνη Ζωή Ανθή,

Διαβάστε περισσότερα

2% 20% 20% ΚύπροςΚύπρος 23.000

2% 20% 20% ΚύπροςΚύπρος 23.000 ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ Ψηλές Ικανότητες 2% 20% 20% ΚύπροςΚύπρος 23.000 ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Πρώτο Σημαντικό Βήμα Σωστή Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 29.05.2015 Ερωτήματα που μας απασχολούν Τι κάνουμε όταν αμφιβάλλουμε για το αν θα τα καταφέρουμε να κρατήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Μητρικός Θηλασμός μετά το Πρώτο Έτος.

Μητρικός Θηλασμός μετά το Πρώτο Έτος. Μητρικός Θηλασμός μετά το Πρώτο Έτος. Αντιγόνη Συμεωνίδου Ψυχολόγος MA, PgD Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια. Προγεννητική Ψυχολόγος, υπό Πιστοποίηση ΕΚΠΑ Ψυχικές κ συναισθηματικές ανάγκες Επαφή Σύνδεση Αίσθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ: Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ: Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ερωτικό παιχνίδι του άντρα και της γυναίκας είναι μια μικρή εκδήλωση του παιχνιδιού όλης της ζωής. Το ζευγάρι γνωρίζει και ζει τους κραδασμούς που το διαπερνούν, συμμετέχοντας έτσι στις δονήσεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) Η εργασία αυτή είναι ζωντανή, βιωματική. Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων και διαλογισμών. Προέρχεται από ομάδα που εργάζεται με

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση. Η Έκθεση Πέλε 2 Ιουνίου, 2015 Hola ~ Namaste ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση. (* Γέλια) Υπάρχουν τόσα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ).

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ). ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ). Οι ομάδες των πλανητών (Sects) και η σπουδαιότητά τους σε ένα χάρτη Η πρωταρχική ενέργεια που

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε σκέψεις αγαπητέ Κριέ και θα αλλάξεις το σκεπτικό σου για το πως βλέπεις κάποια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΕΣ ΕΜΦΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΔΙΑΥΛΩΝ. Βιβλίο-Δίαυλος 1: Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΜΟΡΦΕΣ ΕΜΦΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΔΙΑΥΛΩΝ. Βιβλίο-Δίαυλος 1: Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΟΡΦΕΣ ΕΜΦΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΔΙΑΥΛΩΝ Βιβλίο-Δίαυλος 1: Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ Ι. Συνοπτική παρουσίαση του Βιβλίου-Διαύλου Η Ψυχική Υγεία: Η Ψυχική Υγεία εγγυάται τη συνοχή ομοειδών ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι.

Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Λίγα λόγια για την προσευχή με το κομποσχοίνι. Το κομποσχοίνι είναι φτιαγμένο για να κάνουμε προσευχή. Δεν είναι διακοσμητικό, ούτε κάτι μαγικό. Είναι όπλο ιερό, μας υπενθυμίζει την προσευχή την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι πλήρης Ολοκληρωμένος Τέλειος!

Είμαι πλήρης Ολοκληρωμένος Τέλειος! Είμαι πλήρης Ολοκληρωμένος Τέλειος! Ποιος είναι ο δικός σου θεός; Διαλογισμός Νόμος 1 Ο νόμος της μη κρίσης Νόμος 1 Ο νόμος της μη κρίσης Α-φθονία! Σταματώ να κρίνω και άρχιζω να παρατηρώ. Μένω σιωπηλός

Διαβάστε περισσότερα

Tαντρα Γιόγκα Εξέλιξη μέσα από την έκσταση. Το σεμινάριο, απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε singles. Θα προφέρει:

Tαντρα Γιόγκα Εξέλιξη μέσα από την έκσταση. Το σεμινάριο, απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε singles. Θα προφέρει: Tαντρα Γιόγκα Εξέλιξη μέσα από την έκσταση Το σεμινάριο, απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια, όσο και σε singles. Θα προφέρει: - Τεχνικές για την ενίσχυση της πόλωσης και του πάθους στο ζευγάρι - Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 περιεχόμενα μάθημα πρώτο: αστρολογία & σχέσεις 6 μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: με ποιον τρόπο αγαπάμε 42 ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΧΑΓΙΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΧΑΓΙΑ www.fotinikechagia.com ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Κλείστε την θέση σας! Kehagia@hotmail.com Περιε Αγγελικό Ρέικι Φωτεινή Κεχαγιά

Διαβάστε περισσότερα

Η Επιθετικότητα στα Παιδιά που Έχουν Βιώσει Τραύμα. Victoria Condon and Panos Vostanis Μετάφραση: Ματίνα Παπαγεωργίου

Η Επιθετικότητα στα Παιδιά που Έχουν Βιώσει Τραύμα. Victoria Condon and Panos Vostanis Μετάφραση: Ματίνα Παπαγεωργίου Η Επιθετικότητα στα Παιδιά που Έχουν Βιώσει Τραύμα Victoria Condon and Panos Vostanis Μετάφραση: Ματίνα Παπαγεωργίου Η συχνή επιθετική συμπεριφορά ενός παιδιού εναντίον ενηλίκων και συνομηλίκων, μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Θεοδωράκης (2010). ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Γιάννης Θεοδωράκης (2010). ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Γιάννης Θεοδωράκης (2010). ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Πολύ συχνά, τα άτομα, παρατηρώντας τους άλλους, εντοπίζουν υπερβολές και ακρότητες στις συμπεριφορές τους. Παρατηρούν υπερβολές στους χώρους της εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 13 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Η καθημερινότητα είναι αρκετά δύσκολη και σε έχει κουράσει πολύ και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Λαµβάνοντας τη διάγνωση: συναισθήµατα και αντιδράσεις

Λαµβάνοντας τη διάγνωση: συναισθήµατα και αντιδράσεις Λαµβάνοντας τη διάγνωση: συναισθήµατα και αντιδράσεις Πιθανότατα αισθάνεστε πολύ αναστατωµένοι αφού λάβατε µια διάγνωση καρκίνου. Συνήθως είναι δύσκολο να αποδεχθείτε τη διάγνωση αµέσως και αυτό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Θετική Ψυχολογία. Καρακασίδου Ειρήνη, MSc. Ψυχολόγος-Αθλητική Ψυχολόγος Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Πάντειο Παν/μιο

Θετική Ψυχολογία. Καρακασίδου Ειρήνη, MSc. Ψυχολόγος-Αθλητική Ψυχολόγος Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Πάντειο Παν/μιο Θετική Ψυχολογία Καρακασίδου Ειρήνη, MSc Ψυχολόγος-Αθλητική Ψυχολόγος Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Πάντειο Παν/μιο Εισαγωγή Θετική-Αρνητική Ψυχολογία Στόχοι της Ψυχολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Διάλογοι Σελίδα.1

Διάλογοι Σελίδα.1 Διάλογοι 2012-2013 Σελίδα.1 Επιφυλλίδα - Οπισθόφυλλο Η ουσία της έννοιας Νοημοσύνη Ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα πράγματα τα ρυθμίζουν οι Αρχές και όχι οι επιθυμίες και οι στόχοι μας. Τα γεγονότα με σταθερότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (Βιωματική 4ετής κατάθεση μέσω της Λευκής Ομάδας) Η εργασία αυτή είναι ζωντανή, βιωματική. Πρόκειται για μια σειρά μαθημάτων και διαλογισμών. Προέρχεται από ομάδα που εργάζεται με

Διαβάστε περισσότερα

Επιμέλεια: Μαρία Στεφανίδη Σχεδιασμός εξωφύλλου: Νάσος Βάγιας Εκτύπωση: Βιβλιοτεχνία Σελιδοποίηση: Κωνσταντίνος Στίνης

Επιμέλεια: Μαρία Στεφανίδη Σχεδιασμός εξωφύλλου: Νάσος Βάγιας Εκτύπωση: Βιβλιοτεχνία Σελιδοποίηση: Κωνσταντίνος Στίνης ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται από τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και από τις διεθνείς συμβάσεις περί

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri Μιχάλης Μακρή EFIAP Copyright: 2013 Michalis Makri Copyright: 2013 Michalis Makri Less is more Less but better Copyright: 2013 Michalis Makri Ο μινιμαλισμός ορίζεται ως η εξάλειψη όλων των στοιχείων που

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή εργασία της ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΣΟΥΡΛΗ Α.Μ.7509 ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πτυχιακή εργασία της ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΣΟΥΡΛΗ Α.Μ.7509 ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πτυχιακή εργασία της ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΣΟΥΡΛΗ Α.Μ.7509 ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΧΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Η ανισότητα μεταξύ όλων των εργαζομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ»

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ» Διεργασίες ονομάζονται τα «πρότυπα» της λειτουργίας της ομάδας, τα οποία αναπτύσσονται μέσα στο

Διαβάστε περισσότερα

Σχολικό Έτος: 2014-2015 Α Τετράμηνο Τάξη: Α Λυκείου Εργασία: «Συναισθήματα και εφηβεία» Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κα Γιανναρά

Σχολικό Έτος: 2014-2015 Α Τετράμηνο Τάξη: Α Λυκείου Εργασία: «Συναισθήματα και εφηβεία» Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κα Γιανναρά Σχολικό Έτος: 2014-2015 Α Τετράμηνο Τάξη: Α Λυκείου Εργασία: «Συναισθήματα και εφηβεία» Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κα Γιανναρά Τα συναισθήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινή ζωή των έφηβων μαθητών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ με έμφαση στις γνωστικές λειτουργίες

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ με έμφαση στις γνωστικές λειτουργίες ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ με έμφαση στις γνωστικές λειτουργίες Θεματική Ενότητα 12: Συναισθήματα Θεματική Ενότητα 12 Στόχοι: Η εισαγωγή των φοιτητών στις διαστάσεις των συναισθημάτων, στο μηχανισμό λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Είναι μια πολύ καλή εβδομαδα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Στα αισθηματικά

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότεραγιατοχρώµα σύµφωναµεµελέτεςπου πραγµατοποιήθηκανγιαανάγκες τουμάρκετινγκ

Περισσότεραγιατοχρώµα σύµφωναµεµελέτεςπου πραγµατοποιήθηκανγιαανάγκες τουμάρκετινγκ Περισσότεραγιατοχρώµα σύµφωναµεµελέτεςπου πραγµατοποιήθηκανγιαανάγκες τουμάρκετινγκ ΑποτηνΠηγή http://www.webresources.eu/archives/color-theorypart-1-the-meaning-of-color Υποκειµενικότηταστοχρώµα Το χρώµα

Διαβάστε περισσότερα

2016 Πάρης Ανδρέου Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

2016 Πάρης Ανδρέου Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 1 Αληθινή Ευεξία: Οι 8 Παράγοντες Μήπως «οδηγάς με σκασμένο λάστιχο»; Φαντάσου ότι οδηγάς το αυτοκίνητό σου και σε κάποιο σημείο σε πιάνει «λάστιχο» ο φόβος και τρόμος όλων των οδηγών. Μπορείς να οδηγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης. Μανώλης Ισχάκης. WYS NLP Life Coaching. Ζήσε με Πάθος! Σελίδα 1

Μανώλης Ισχάκης. Μανώλης Ισχάκης. WYS NLP Life Coaching.  Ζήσε με Πάθος!  Σελίδα 1 Μανώλης Ισχάκης WYS NLP Life Coaching www.manolisischakis.gr Όνομα : Επίθετο : Ζήσε με Πάθος! www.manolisischakis.gr Σελίδα 1 Αγαπημένε μου φίλε/η, "Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι."

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Δημιουργικότητας για Επιλογή Ιδεών

Τεχνικές Δημιουργικότητας για Επιλογή Ιδεών Τεχνικές Δημιουργικότητας για Επιλογή Ιδεών Ιωάννα Γαρέφη, MSc Φωτεινή Ψαρρά, MSc «Δημιουργικότητα: Μοχλός Ανάπτυξης της Καινοτομίας και της Ανταγωνιστικότητας» Θεσσαλονίκη, 4/5/2012 Phillips 66 PMI (Πλεονεκτήματα,

Διαβάστε περισσότερα

Ρ 129 Κ 115 Μ 115 Ρ 115 Κ 119 Μ 119 Ρ 109 Ρ 109 Κ Μ 117 Ρ. Ασήµι 925, Επιµεταλλωµένο ασήµι 925, σµάλτο & ζιργκόν

Ρ 129 Κ 115 Μ 115 Ρ 115 Κ 119 Μ 119 Ρ 109 Ρ 109 Κ Μ 117 Ρ. Ασήµι 925, Επιµεταλλωµένο ασήµι 925, σµάλτο & ζιργκόν 1 129 129 Ρ 129 Κ 121 121 Ρ 115 Μ 115 Ρ 115 Κ 119 Μ 119 Ρ 109 Ρ 109 Κ ΦΛΟΓΑ: συµβολίζει την πνευµατική ισχύ, την υπέρβαση και τη φώτιση, την ψυχή, το πνεύµα και την έµπνευση, συµβολίζει επίσης την καρδιά

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε ακόμη περισσότερους Αιθερικούς Μετατροπείς επισκεφθείτε το κατάστημα μας. (σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Για να δείτε ακόμη περισσότερους Αιθερικούς Μετατροπείς επισκεφθείτε το κατάστημα μας. (σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. Αποκτήστε υς δικούς Αιθερικούς Μετατροπείς (ργονίτες) Συντάχθηκε απο ν/ νειρόκοσμος ι Αιθερικοί Μετατροπείς (οργονίτες) διαθέυ σ ηλεκτρονικό κατάμα κατασκευάζονται εμάς υς ίδιους τις ποιοτικότερες πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε για τις 24 Ιουνίου του 2015. Γειά σας!

Η Έκθεση Πέλε για τις 24 Ιουνίου του 2015. Γειά σας! Η Έκθεση Πέλε για τις 24 Ιουνίου του 2015 Γειά σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Η έκθεση αυτή είναι για τις 24 Ιουνίου, 2015. Ναι, πράγματι, αυτή είναι η στιγμή. Ακριβώς σήμερα, έχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Ο Άνθρωπος Δημιουργός στην Αθήνα. «ΠΟΛΙΣ». Ο χώρος των ανθρώπων-δημιουργών στην Αρχαία Αθήνα ζωντανεύει στην σύγχρονη Ελλάδα.

Ο Άνθρωπος Δημιουργός στην Αθήνα. «ΠΟΛΙΣ». Ο χώρος των ανθρώπων-δημιουργών στην Αρχαία Αθήνα ζωντανεύει στην σύγχρονη Ελλάδα. 1 Ο Άνθρωπος Δημιουργός στην Αθήνα «ΠΟΛΙΣ». Ο χώρος των ανθρώπων-δημιουργών στην Αρχαία Αθήνα ζωντανεύει στην σύγχρονη Ελλάδα. Κάποτε, στην αρχαία Εποχή, στην Αθήνα υπήρχε ευημερία σημαντική, κανένας άνθρωπος

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1 α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ School for Real People! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/2018 - ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 2 Ος ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ: ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

H πνευματική απάντηση στην κρίση.

H πνευματική απάντηση στην κρίση. ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Ομιλήτρια Δήμητρα Μπούρα H πνευματική απάντηση στην κρίση. Υπάρχει πάντα κάτι σημαντικό στην θετική πλευρά κάθε μεγάλης καταστροφής ή κρίσης. Η ατομική μας εμπειρία ζωής, αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Managers & Leaders. Managers & Leaders

Managers & Leaders. Managers & Leaders είναι διαφορετικοί? Οι ηγέτες των επιχειρήσεων έχουν περισσότερα κοινά µε τους καλλιτέχνες παρά µε τους Managers.. 1 Αντιµετώπιση της πολυπλοκότητας SHIP Αντιµετώπιση της αλλαγής Λήψηαπόφασης : τι πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 28 Ιουνΐου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 28 Ιουνΐου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 28 Ιουνΐου, 2017 Hola! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η τελευταία Έκθεση Πέλε για το μήνα Ιούνιο, 28 Ιουνίου για να είμαι ακριβής, του

Διαβάστε περισσότερα

Ηγετικές Ικανότητες. Στάλω Λέστα

Ηγετικές Ικανότητες. Στάλω Λέστα Στάλω Λέστα stalo.lesta@gmail.com 96511011 Μερικά στατιστικά στοιχεία Οι γυναίκες αποτελούν μόνο το: 8,9 % των μελών διοικητικών συμβουλίων των μεγάλων εταιρειών στην Κύπρο (Largest publically listed companies)

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η έκθεση Πέλε για τις 21 Οκτωβρίου 2015.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η έκθεση Πέλε για τις 21 Οκτωβρίου 2015. Η έκθεση Πέλε - 21η Οκτωβρίου του 2015 Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η έκθεση Πέλε για τις 21 Οκτωβρίου 2015. Ο Ήλιος πρόκειται να πάει στο Σκορπιό, την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Σεμινάριο ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΑΞΗ & ΣΥΝΟΧΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Δίκτυο σχολείων για τη μη-βία

2 ο Σεμινάριο ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΑΞΗ & ΣΥΝΟΧΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Δίκτυο σχολείων για τη μη-βία 2 ο Σεμινάριο ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΑΞΗ & ΣΥΝΟΧΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Δίκτυο σχολείων για τη μη-βία Α Μέρος: ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ Τα επίπεδα συνείδησης Ύπνος Μισοξύπνιο Αφύπνιση Ελάχιστη εργασία των εξωτερικών αισθήσεων Με εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τη ζωή! Έφτασα εδώ με το ένστικτό μου, κι αυτό ξέρει Είμαι εγώ και είμαι καλά Κάθε εμπόδιο

Διαβάστε περισσότερα

2 Μαρτίου Η Δύναμη της Αγάπης. Θρησκεία / Θρησκευτική ζωή. Μίνα Μπουλέκου, Συγγραφέας-Ποιήτρια

2 Μαρτίου Η Δύναμη της Αγάπης. Θρησκεία / Θρησκευτική ζωή. Μίνα Μπουλέκου, Συγγραφέας-Ποιήτρια 2 Μαρτίου 2018 Η Δύναμη της Αγάπης Θρησκεία / Θρησκευτική ζωή Μίνα Μπουλέκου, Συγγραφέας-Ποιήτρια Η αγάπη είναι μια λέξη τόσο απλή και τόσο μεγαλειώδης. Αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εξελικτικής

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΑΝΤΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟ ΜΑΡΙΑ ΧΟΚΑΡ ΤΑΪΜΟΥΡ ΑΛΙ ΠΑΠΑ ΑΝΙΣΑ «Η ποδηλασία φέρνει μεγαλύτερη ισορροπία, οι ορμόνες που προκαλούν στρες μειώνονται και

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις σεμιναρίου Σεξουαλικότητα & Εφηβεία

Εντυπώσεις σεμιναρίου Σεξουαλικότητα & Εφηβεία Εντυπώσεις σεμιναρίου Σεξουαλικότητα & Εφηβεία Καλύτερη πληροφόρηση Ένιωσα σίγουρη για τον εαυτό μου Πολλές απορίες που δεν είχα φανταστεί με σιγούρεψαν Η σημερινή ενημέρωση ήταν από τις καλύτερες που

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Φύλο (sex) Σεξουαλικότητα (sexuality) Σεξουαλική υγεία (sexual health) Κοινωνική ταυτότητα (γένος) (gender) Κοινωνική ταυτότητα φύλου (gender identity) Σεξουαλικός προσανατολισµός

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρια Δεκεμβρίου

Εργαστήρια Δεκεμβρίου Εργαστήρια Δεκεμβρίου για παιδιά για εφήβους και ΕΝΗΛΙΚΕΣ μαζί Το Δεκέμβριο, για τους ελεύθερους επισκέπτες του μουσείου, μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης «Στο Παλάτι του Θυμού», ξεκινάει κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Είναι «ψυχοσωματική» η καθημερινή μας ζωή και συμπεριφορά; - Νικόλαος Γ. Βακόνδιος - Ψυχολόγο

Είναι «ψυχοσωματική» η καθημερινή μας ζωή και συμπεριφορά; - Νικόλαος Γ. Βακόνδιος - Ψυχολόγο Η αξιοθαύμαστη πολυπλοκότητα του ανθρώπινου μυαλού και το «προϊόν» του, η φαινομενικά απλή, καθημερινή ανθρώπινη συμπεριφορά, εκλαμβάνονται από τους ανθρώπους ως δεδομένα Πρόκειται για κάτι λογικό να συμβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Σαμπάλλα. Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή

Σαμπάλλα. Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Σαμπάλλα Το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Σαμπάλλα Σαμπάλλα Από το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή Ο σκοπός ας καθοδηγεί τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων. Ο Σκοπός που οι Διδάσκαλοι

Διαβάστε περισσότερα

Τα Συναισθήματα ως Γέφυρες Επικοινωνίας με τον Εαυτό μας και τους Άλλους

Τα Συναισθήματα ως Γέφυρες Επικοινωνίας με τον Εαυτό μας και τους Άλλους Τα Συναισθήματα ως Γέφυρες Επικοινωνίας με τον Εαυτό μας και τους Άλλους Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Φλώρου Αικατερίνη, Κλάδου ΠΕ05 (Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας) Τμήμα: Α3 Αριθμός Μαθητών: 24 Διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

14η εβδομάδα Γίνε διάφανος η εβδομάδα Να τολμάς και πάλι και ξανά η εβδομάδα Κάθε αποτέλεσμα είναι καλό αποτέλεσμα...

14η εβδομάδα Γίνε διάφανος η εβδομάδα Να τολμάς και πάλι και ξανά η εβδομάδα Κάθε αποτέλεσμα είναι καλό αποτέλεσμα... Περιεχόμενα Εισαγωγή...13 Πώς να χρησιμοποιήσεις αυτό το βιβλίο...17 1η εβδομάδα Αφουγκράσου την πληροφόρηση...21 2η εβδομάδα Άδειασε το ποτήρι σου...23 3η εβδομάδα Η μοναξιά είναι ευλογία...25 4η εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Αποδεδειγμένα από ειδικούς και έρευνες, η καλύτερη προστασία απέναντι στο άγχος και την πίεση της καθημερινότητας είναι η άσκηση. Η προσωπική άσκηση

Αποδεδειγμένα από ειδικούς και έρευνες, η καλύτερη προστασία απέναντι στο άγχος και την πίεση της καθημερινότητας είναι η άσκηση. Η προσωπική άσκηση 1. 2. 3. 4. 5. Αποδεδειγμένα από ειδικούς και έρευνες, η καλύτερη προστασία απέναντι στο άγχος και την πίεση της καθημερινότητας είναι η άσκηση. Η προσωπική άσκηση του καθενός μειώνει την ένταση του άγχους

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλοί τύποι νοημοσύνης και η σημασία τους για την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των παιδιών, τη. Συναισθηματική Νοημοσύνη. και τη Δημιουργικότητα.

Πολλαπλοί τύποι νοημοσύνης και η σημασία τους για την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των παιδιών, τη. Συναισθηματική Νοημοσύνη. και τη Δημιουργικότητα. Πολλαπλοί τύποι νοημοσύνης και η σημασία τους για την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των παιδιών, τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και τη Δημιουργικότητα. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Μονάδα Εφηβικής Υγείας Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα