ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WELLY S



Σχετικά έγγραφα
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WELLY M

ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TURNING SLIM

μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3

μ μ μ ALPINE TR800- R1200-3

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200

ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3

Οδηγίες συναρμολόγησης

μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης


ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WBK-400

ΜΟΝΟΖΥΓΟ - ΔΙΖΥΓΟ WBX-70

μ 65 μ ALPINE TR800- R1200-3

ΜΟΝΟΖΥΓΟ - ΔΙΖΥΓΟ COMBI WBX-75

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ WBX-30. μ μ μ μ, μ, μ,.

ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ WBK-100

ΠΑΓΚΟΣ ΡΑΧΙΑΙΩΝ WBX-20. μ μ μ μ, μ, μ,.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΑ

ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WBK-500

ΠΑΓΚΟΣ MULTI FIT WBX-40

ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WBX-90

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BFK 300

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R COMPACT

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΟΛΥΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ & ΤΡΟΧΑΛΙΑ Β-7

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BFK SLIM

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 60

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 70 μ μ μ μ, μ, μ,.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R COMFORT

FAVORIT (κωδ )

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ SIDE STEPPER ( ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 40

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX COMFORT

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 50 μ μ μ μ, μ, μ,.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX FLEXI

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

CLASSIC και CLASSIC PRO Art. Nr ( ) και ( )

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ERX 90 μ μ μ μ, μ, μ,.

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

DELTA XL ( / -950/ -980)

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ROWER COMPACT

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MONTANA. (κωδ ) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

(INDOOR , OUTDOOR

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX EASY

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟ KADETT. (κωδ ) Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

μ ALPINE TR3000- R4000-2

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 3.0 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ...σελ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΧΡΗΣΗΣ...σελ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ...σελ.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX R 90

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

MINI STEPPER ME COMPUTER ( )

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ BRX 30

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ROWER FORCE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ PORTO

CLASSIC (κωδ )

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ SFT-17K. Οδηγίες Χρήσης

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ STEPPER FORCE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΚΕΜΕΙ. Κουρευτική Μηχανή KM-605. Οδηγίες Χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343

ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ


ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W

ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ AMELIE

ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση:

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η TRACK MOTION ( )

Οδηγίες Κατασκευαστή

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ SRX 60

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ( )

Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος LOHAS T4

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ST09 ST09A ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα

Transcript:

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ WELLY S,,,.

Αυτοκόλλητες ετικέτες (πάνω στο προϊόν) 1) Στην ετικέτα της ταυτότητας του προϊόντος αναφέρονται τα στοιχεία του αντιπροσώπου, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ο σειριακός αριθός. 2) Σύβολο που υποδηλώνει την απαραίτητη ανάγνωση του εγχειριδίου χρήσης (manual) πριν γίνει οποιαδήποτε εργασία συναρολόγησης ή συντήρησης του προϊόντος. Η ετικέτα ταυτότητας του προϊόντος δεν πρέπει να αφαιρεθεί, ο δε κωδικός του οντέλου και ο σειριακός αριθός πρέπει πάντοτε να δηλώνονται σε περίπτωση αναζήτησης ανταλλακτικών. Τεχνικά χαρακτηριστικά ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΕΝΤΑΛ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΝΤΑΛ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜΧΠΧΥ) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (ΜΧΠΧΥ) ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ χειροκίνητη ρύθιση ε λαβή πλαστικά ε ρυθιζόενα λουριά σταθεροποίησης ποδιού διπλής κατεύθυνσης (προς πίσω) 480x400x280 mm 475x85x200 mm 2,5 kg 2,7 kg πεντάλ ε εργονοική κατασκευή, χερούλι ανύψωσης Οδηγία Προϊόντων (2001/95/CE)

Άνοιγα συσκευασίας περιεχόενο Η συσκευασία αποτελείται από ένα χάρτινο κιβώτιο κλεισένο ε εταλλικούς συνδετήρες και ταινίες περιτύλιξης. Όταν τοποθετείτε το κιβώτιο στο πάτωα, ακολουθείστε την ένδειξη "Πάνω Μέρος" που είναι σηειωένη ε βέλος τυπωένο στο χαρτόνι. Για να ανοίξετε το κιβώτιο κόψτε τις ταινίες ε ένα ψαλίδι και βγάλτε τους συνδετήρες ε ία πένσα. Σας συστήνουε να η καταστρέψετε την συσκευασία και αν είναι δυνατόν να την φυλάξετε για την περίπτωση που θα χρειαστεί κάποια επισκευή ή αντικατάσταση κατά την διάρκεια της εγγύησης. Η συσκευασία αποτελείται από ανακυκλώσια υλικά. Κατά την απόρριψη των στοιχείων της συσκευασίας σεβαστείτε την νοοθεσία της χώρας σας περί ανακυκλώσιων υλικών. Τα στοιχεία της συσκευασίας (χαρτόνι και σακούλες) δεν πρέπει να είναι προσβάσια στα παιδιά γιατί αποτελούν πιθανή πηγή κινδύνου. Μετά την αφαίρεση του προϊόντος από το κιβώτιο προσέξτε για πιθανές βλάβες λόγω της εταφοράς και αντιστοιχείστε όλα τα έρη που απεικονίζονται στο έντυπο. Ταυτοποίηση στοιχείων συναρολόγησης: 1. Λαβή ρύθισης έντασης (1 τχ.) 2. Βίδες Μ8x28 mm (2 τχ.) 3. Ροδέλα επίπεδη M8 (4 τχ.) 4. Εξαγωνικό κλειδί (1 τχ.) 5. Παξιάδι πλοκαρίσατος Μ8 (2 τχ.) 6. Βίδες Μ6x10 mm (4 τχ.) 7. Ροδέλα επίπεδη M6 (4 τχ.) 8. Κλειδί ανοιχτό (1 τχ.) 9. Μπροστινό πόδι (1 τχ.) 10. Στοπ πεντάλ (1 τχ.) 11. Κεντρική στήριξη (1 τχ.) 12. Πίσω πόδι (1 τχ.) 13. Ποδαράκια (4 τχ.) Μετά την αφαίρεση του προϊόντος από το κιβώτιο προσέξτε για πιθανές βλάβες λόγω της εταφοράς και αντιστοιχείστε όλα τα έρη που απεικονίζονται στο έντυπο.

Συναρολόγηση του προϊόντος Το προϊόν δεν χρειάζεται ειδικές εργασίες για τη συναρολόγησή του. Μετά το άνοιγα της συσκευασίας, οι όνες ενέργειες είναι η συναρολόγηση του στοπ πεντάλ και του ποδιών στήριξης, ε τον εξής τρόπο. Α. Σηκώνετε τον κεντρικό σωλήνα στήριξης 11 και βάζετε στις δύο άκρες του το προστινό πόδι 9 και το πίσω πόδι 12, στερεώνοντας το καθένα ε δύο βίδες 6 (Μ6x10 mm) και δύο ροδέλες επίπεδες 7 (Μ6). Β. Τοποθετήστε το στοπ πεντάλ 10 πάνω στον κεντρικό σωλήνα στήριξης 11 και στερεώστε το βιδώνοντας δύο βίδες 2 (Μ8x28 mm) ε δύο ροδέλες επίπεδες 3 (Μ8,) σε δύο παξιάδια 5 ε ροδέλες επίπεδες 3 (Μ8), όπως φαίνεται στην εικόνα.

Πρακτικές συβουλές και υποδείξεις χρήσης Το όργανο είναι απλό στη χρήση του και σας επιτρέπει να αθλείστε άνετα, καθισένοι στην πολυθρόνα σας, ή (αν έχετε την δυνατότητα), ακόα και καθισένοι στην θέση σας στην εργασία σας. Παρά τις ικρές διαστάσεις του, το όργανο είναι πλήρες και σας επιτρέπει να ασκήσετε τόσο το πάνω έρος του σώατός σας όσο και το κάτω. Η λαβή ρύθισης της έντασης C, επιτρέπει να τροποποιείτε την αντίσταση των πεντάλ. Στρίβοντας αριστερά αυξάνει η δυσκολία, ενώ δεξιά ειώνεται. ΜΗΝ ανεβαίνετε ε τα πόδια επάνω στα πεντάλ. Χρησιοποιείστε το όργανο όπως σας περιγράφουε παρακάτω. Α) Για να εξασκήσετε τα πράτσα και τους ώους, ακουπήστε το όργανο πάνω σε ένα τραπέζι, τοποθετηθείτε προστά του και, πιάνοντας τα πεντάλ γυρίστε τα ε τα χέρια. Β) Για να εξασκήσετε τα πόδια τοποθετήστε ια καρέκλα προστά από το όργανο, ρυθίζοντας την απόσταση ώστε τα πόδια να είναι λυγισένα και όχι τεντωένα. Κάνετε πεντάλ ε σταθερό ρυθό και ρυθίστε την ένταση έτσι ώστε να η τροποποιείται η θέση της καρέκλας. Χρησιοποιείστε ια καρέκλα που σας επιτρέπει να κάθεστε άνετα, ε όρθια την πλάτη και χωρίς να λυγίζει πολύ η οσφυϊκή περιοχή.

Για να προπονήσετε του γλουτούς, το εσωτερικό των ηρών και τους κοιλιακούς, τοποθετήστε το όργανο στο πάτωα και ξαπλώστε σε ένα στρώα. Η σωστή στάση είναι ε τα πόδια λυγισένα και ποτέ τεντωένα κατά το γύρισα των πεντάλ, η δε σπονδυλική στήλη να η σηκώνεται για να ασκούνται οι κοιλιακοί. Συντήρηση Πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια συντήρησης βγάλτε το καλώδιο του ρεύατος από τη πρίζα. Μη χρησιοποιείτε εύφλεκτες ή επιβλαβείς ουσίες για τη καθαριότητα. Μη χρησιοποιείτε διαλύτες για τον καθαρισό των πλαστικών αλλά όνο νερό και αλακό πανί. Μη βάζετε το όργανο έσα στο νερό. Μη λιπαίνετε ποτέ ε λάδι ή γράσο τα πεντάλ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ Καθαρίζετε κανονικά το προϊόν ε ένα στεγνό πανάκι. Μη χρησιοποιείτε καθαριστικά σπρέι ή υγρά σαπούνια στις επιφάνειες και στα γρανάζια των πεντάλ.

ΕΓΓΥΗΣΗ Το προϊόν Everfit που αγοράσατε, έχει κατασκευαστεί για να σας προσφέρει απροβληάτιστη λειτουργία για πολλά χρόνια. Όπως όως κάθε ηλεκτρική συσκευή, έτσι και η δική σας χρειάζεται εγάλη προσοχή κατα τη διάρκεια της χρήσης και του χειρισού της. Εάν της φερθείτε ε τη δέουσα προσοχή, θα γίνει ο προσωπικό σας γυναστής για ια ζωή. Μεγάλη προσοχή απαιτείται: Στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση που θα συνδεθεί (π.χ. για αποφυγή αυξοειώσεων τάσης). Σε υγρά που τυχόν βρέξουν το ηχάνηα. Σε αντικείενα ή ακαθαρσίες που εισχωρήσουν στο ηχάνηα. Σε ετακινήσεις πάσης φύσεως. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η Α. ΛΕΟΣ Α.Ε. εγγυάται την καλή λειτουργία της συσκευής για το χρονικό διάστηα 2 ετών. 1. Η εγγύηση ισχύει όνο εφόσον συνοδεύεται από το νόιο παραστατικό αγοράς από εξουσιοδοτηένο κατάστηα (τιολόγιο πώλησης ή δελτίο λιανικής πώλησης). Σας συνιστούε το παραστατικό αγοράς να το φυλάξετε αζί ε τους όρους της εγγύησης. Η διάρκεια της εγγύησης δεν παρατείνεται για οποιονδήποτε λόγο. 2. Η εταιρεία αναλαβάνει να επισκευάσει τη συσκευή δωρεάν, σε περίπτωση βλάβης που οφείλεται αποκλειστικά σε κατασκευαστικό σφάλα. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών και την εργασία. Η αντικατάσταση ή όχι των ανταλλακτικών είναι στην κρίση των τεχνικών της εταιρείας. Αντικατάσταση συσκευής αποκλείεται. 3. Η συσκευή επισκευάζεται στο χώρο service της εταιρείας ή του εξουσιοδοτηένου αντιπροσώπου. Οποιαδήποτε έξοδα για επισκευή εκτός του χώρου αυτού, επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης, τα έξοδα εταφοράς της συσκευής προς το χώρο service από το χώρο του πελάτη και το αντίστροφο, επιβαρύνουν τον πελάτη. 4. Η αποκατάσταση κάθε βλάβης γίνεται σε εύλογο χρονικό διάστηα. Αποκλείεται κάθε είδους απαίτηση για αποζηίωση λόγω καθυστέρησης στην επισκευή βλάβης εξαιτίας ανώτερης βίας. Η παρούσα εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει τις εξής περιπτώσεις: 1. Όταν η συσκευή χρησιοποιείται για επαγγελατική χρήση όπως σε γυναστήρια, φυσικοθεραπευτήρια κλπ. 2. Όταν έχει γίνει προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης από άτοο η εξουσιοδοτηένο για το σκοπό αυτό. 3. Όταν η βλάβη προέλθει από κακή συναρολόγηση, χρήση και κακή ηλεκτρολογική εγκατάσταση π.χ. κοένα καλώδια, κακή προσαρογή εξαρτηάτων, αυξοειώσεις τάσεων στο δίκτυο της ΔΕΗ. 4. Εξαρτήατα που έχουν καταστραφεί από υπαιτιότητα του χρήστη όπως σπασένα πλαστικά έρη, φθαρένος ιάντας από η σωστή ρύθιση, λανθασένη ή ελλιπή λίπανση, φθορές κατά την ετακίνηση του ηχανήατος. 5. Εξαρτήατα όπως: τάπητες, ιάντες κίνησης, ετασχηατιστές, συρατόσχοινα, δάπεδα και πλευρικά πατήατα θεωρούνται αναλώσια και δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Α. ΛΕΟΣ Α.Ε. Τηλέφωνο Service Αντιπροσωπείας: 210 95 36 512 Έδρα Αντιπροσωπείας & Service: Κολοκοτρώνη 7, Τ.Κ. 145 68 Κρυονέρι, Αττική, info@leos.gr, www.leos.gr

Κολοκοτρώνη 7, 14568 Κρυονέρι, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 210 9536512, Fax: 210 9579073 e-mail: info@leos.gr, www.leos.gr