Κομψότητα που επιβάλλεται.

Σχετικά έγγραφα
GLC Sport Utility Vehicle

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

GLA Sport Utility Vehicle

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

A-Class Compact Saloon

Never stop improving.

GLE Sport Utility Vehicle

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

A-Class Compact Saloon

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Never stop improving.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Never stop improving.

Never stop improving.

Never stop improving.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

GLS Sport Utility Vehicle

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

CLA-Class. Shooting Brake.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

GLA Sport Utility Vehicle

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

S-Class Cabrio και Coupé

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Mazda6 MPS. web site:

Το νέο Polo BlueMotion

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Η νέα γενιά GL - Class.

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Στη Μάνη με τη νέα Mercedes- Benz E-Class

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Κατακτήστε το μέλλον.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

99000-SWIFT /2015

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Η νέα Mercedes-Benz GLA - το πιο αγαπημένο compact SUV της ελληνικής αγοράς ήρθε ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα!

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Created in Barcelona.

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

DUCATO NATURAL POWER

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.)

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

web site: ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

V40 CROSS COUNTRY Design

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Η νέα γενιά S - Class.

Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα

Transcript:

S-Class Saloon

Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED.

Τίποτα ωραιότερο από τον χαρακτήρα. Ακόμη και από το πλάι, η S-Class Saloon εντυπωσιάζει. Η κομψή, τοξωτή γραμμή της οροφής δημιουργεί χώρο και χαρίζει φινέτσα. Οι προφυλακτήρες έχουν σπορ εμφάνιση.

«Κρυστάλλινη» κομψότητα. Στο πίσω μέρος λαμπυρίζουν τα ενσωματωμένα πλαίσια απολήξεων με τα πίσω φώτα LED σε πολυτελή εμφάνιση κρυστάλλου.

Το saloon που ρίχνει τους ρυθμούς. Μπείτε μέσα στη S-Class Saloon και ξεχάστε τον έξω κόσμο, χάρη στις αριστοτεχνικές επιφάνειες, τα κορυφαία υλικά και τις οθόνες που μοιάζουν να αιωρούνται.

Η κορύφωση της πολυτελούς αυτοκίνησης. Η Mercedes-Maybach S-Class Saloon συνδυάζει την παραδοσιακή κομψότητα με την υπέρτατη πολυτέλεια. Το επιβλητικό παρουσιαστικό του αυτοκινήτου υποστηρίζει αυτή την αρχή από κάθε άποψη. Αποκορύφωμα της πολυτελούς αυτοκίνησης αποτελεί η θρυλική δίχρωμη βαφή. Για τη Mercedes-Maybach S-Class προσφέρονται εννέα διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί.

Οθόνη Head-up. Οι σημαντικότερες πληροφορίες μπροστά στα μάτια σας, χωρίς να τα παίρνετε από το δρόμο, χάρη στην οθόνη Head-up. Προβάλλει στο οπτικό πεδίο του οδηγού μία εικονική οθόνη διαστάσεων περ. 21 x 7 cm, την οποία αντιλαμβάνεται σαν να αιωρείται περίπου 2 μέτρα μπροστά του, πάνω από το καπό του κινητήρα. Σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας Plus. Τη νύχτα συμβαίνει μόνο το 20 % των τροχαίων συμβάντων, αλλά και το 40% όλων των θανατηφόρων ατυχημάτων. Το σύστημα επιτρέπει στον οδηγό να αναγνωρίζει ανθρώπους ή μεγάλα ζώα στο σκοτάδι. Εμφανίζονται καθαρά στην οθόνη του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων.

Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας. Το σύστημα είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να προβάλλει όρια ταχύτητας, πινακίδες απαγόρευσης εισόδου και απαγόρευσης προσπέρασης και την ακύρωση τους. Αν, για παράδειγμα, αναγνωριστεί η είσοδος σε δρόμο όπου υπάρχει απαγορευτικό σήμα, το σύστημα εκπέμπει οπτική και ηχητική προειδοποίηση. MULTIBEAM LED. Οι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κυκλοφορίας με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας φώτων σκάλα εξαιρεί τους αναγνωρισμένους χρήστες του δρόμου. Σε ανοιχτές ευθείες, ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE ρυθμίζεται στο μέγιστο εύρος των προβολέων που επιτρέπεται από το νόμο.

Πακέτο καθισμάτων ανέσεων χώρου πίσω επιβατών. Τα καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος στις εξωτερικές πίσω θέσεις, τα οποία ρυθμίζονται όπως επιθυμείτε χάρη στα μαξιλάρια αέρα που φουσκώνουν, προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση καθίσματος. Η λειτουργία μασάζ ENERGIZING προσφέρει αίσθηση ευεξίας, προαιρετικά και με θερμότητα. Πακέτο Exclusive. Ο μελετημένα κομψός συνδυασμός πολυτελών στοιχείων εξοπλισμού ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις άνεσης, ποιότητας και σχεδίασης. Σε αυτό συμβάλλουν ιδιαίτερα τα καθίσματα από δέρμα νάπα Exclusive με εμφανείς διακοσμητικές ραφές και οι μεγάλες επιφάνειες διάκοσμου.

Μάσκα ψυγείου. Η στιβαρή μάσκα ψυγείου χαρακτηρίζει το ιδιαίτερο παρουσιαστικό της Mercedes-Maybach S-Class Saloon. Παράλληλα, υπογραμμίζει τη φιλοδοξία της για τεχνολογικό προβάδισμα. Η επιγραφή Maybach καταλαμβάνει περίοπτη θέση στο χρωμιωμένο πλαίσιο γύρω από τη μάσκα ψυγείου. Διπλό διαφανές βερνίκι MAYBACH. Για λαμπερό φινίρισμα με αίσθηση βάθους και εμφάνιση λάκας πιάνου. Η δεύτερη στρώση διαφανούς βερνικιού στο αμάξωμα εφαρμόζεται επιμελώς με το χέρι από ειδικά εκπαιδευμένους βαφείς μετά από τη λεπτομερή λείανση.

Ο βασικός εξοπλισμός. Η AMG Line. Ο βασικός εξοπλισμός της S-Class εξωτερικά διακρίνεται κυρίως για το σύστημα εξάτμισης διπλού σωλήνα με εμφανή πλαίσια απολήξεων. Το εσωτερικό εντυπωσιάζει χάρη στα δερμάτινα καθίσματα με διακοσμητικές ραφές, καθώς και το επάνω τμήμα ταμπλό και την εταζέρα από συνθετικό δέρμα ARTICO και βελούδινα πατάκια ποδιών. Αυτή η γραμμή εξοπλισμού συνδυάζει τέλεια μεταξύ τους συγκεκριμένα στοιχεία, εντείνοντας περισσότερο τον σπορ και πολυτελή χαρακτήρα του αυτοκινήτου από το δυναμικό AMG Styling με σπορ ζάντες αλουμινίου AMG και διάτρητους δίσκους φρένων μέχρι το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

designo. Η S-Class Saloon είναι αληθινό ίνδαλμα σχεδίασης και θέτει νέα πρότυπα στην πολυτελή κατηγορία. Ο αποκλειστικός προαιρετικός εξοπλισμός designo μπορεί να βελτιώσει και να εξατομικεύσει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση και την άνεση. Τα εντυπωσιακά χρώματα βαφής και η υψηλής ποιότητας αισθητική του εσωτερικού θα σας ενθουσιάσουν.

Κιβώτια ταχυτήτων μεταφράζουν την ισχύ του κινητήρα σε οδηγικό πολιτισμό. Η Mercedes-Benz είναι ο μόνος κατασκευαστής premium αυτοκινήτων που αναπτύσσει τα δικά του κιβώτια ταχυτήτων και αυτή την προσπάθεια μπορείτε να την αισθανθείτε σε κάθε διαδρομή. Η ομαλή αλλαγή ταχυτήτων, οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης και η βέλτιστη προσαρμογή σε κάθε στιλ οδήγησης δημιουργούν μια ιδιαίτερα ανώτερη εμπειρία οδήγησης. Διαπιστώστε το στην S-Class Saloon. DYNAMIC SELECT Με το DYNAMIC SELECT, μπορείτε να επιλέγετε με ένα απλό άγγιγμα άνετη, σπορ, οικονομική ή εξατομικευμένη οδηγική συμπεριφορά. Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης, προσαρμόζονται παράμετροι, όπως τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της ανάρτησης, του συστήματος διεύθυνσης ή του ESP.

Ανάρτηση η ηρεμία προσωποποιημένη. Σαν δρομέας που ισορροπεί με απόλυτη φυσικότητα κάθε κίνηση του σώματός του, το προαιρετικό MAGIC BODY CONTROL αντιδρά αυτόματα στις δυνάμεις επιτάχυνσης σε στροφές με τη λειτουργία Curve. Οι επιβάτες της S-Class Saloon ταξιδεύουν με αισθητά περισσότερη άνεση. AIRMATIC. Το σύστημα αερανάρτησης, σε συνδυασμό με τη συνεχή ρύθμιση της απόσβεσης, προσφέρει άνεση κύλισης και δυναμική οδήγηση πολύ υψηλού επιπέδου. Η απόσβεση προσαρμόζεται συνεχώς ξεχωριστά για κάθε τροχό στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και παρέχει άνετα ή σπορτίφ χαρακτηριστικά ανάλογα με την επιθυμία σας.

Έκφραση υπεροχής. Η Mercedes-AMG S-Class Saloon. Κάθε Mercedes-AMG είναι ένα μοναδικό αριστούργημα με ασύγκριτο χαρακτήρα. Αυτό που ενώνει όλα τα αυτοκίνητα performance και τα σπορ αυτοκίνητά μας, είναι το αδάμαστο αγωνιστικό πνεύμα τους. Το πάθος τους για κορυφαίες επιδόσεις. Γεννιέται εκεί όπου η μηχανολογική τέχνη συναντά μία εντελώς ιδιαίτερη φιλοσοφία: το πνεύμα της AMG. Πιστεύουμε, ότι πρέπει να εξωθούμε διαρκώς τα όρια, προκειμένου να επιτυγχάνουμε νέους στόχους. Δεν δεχόμαστε τίποτα ως δεδομένο. Διότι τα όρια τα θέτουν οι άνθρωποι και μόνο αυτοί μπορούν να τα καταρρίπτουν. Με αυτή την πεποίθηση παρέχουμε κορυφαίες επιδόσεις για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και το δρόμο. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της AMG. www.mercedes-amg.com

Τεχνικά χαρακτηριστικά. Βενζίνη S450 S450 4MATIC S500 S560 S560 4MATIC Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw [hp] σε σ.α.λ.) Επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h (δευτ.) Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 4 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) 2.999 270 [367]/ 5.500-6.100 5,1 250 3 9,9-9,6 6,1-5,9 7,5-7,3 171.0-166.0 2.999 270 [367]/ 5.500-6.100 4,9 250 3 11,0-10,8 6,7-6,5 8,3-8,1 189.0-184.0 2.999 320 [435]/6.100 4,8 250 3 9,9-9,6 6,1-5,9 7,5-7,3 171.0-166.0 3.982 345 [469]/ 5.250-5.500 4,7 250 3 14,2-13,7 7,5-6,9 9,8-9,5 223.0-217.0 3.982 345 [469]/ 5.250-5.500 4,6 250 3 14,2-13,3 7,8-7,7 10,1-9,9 231.0-225.0 Κατηγορία εκπομπών 5 /αποδοτικότητας 6 Euro 6d-TEMP / B Euro 6d-TEMP / C Euro 6d-TEMP / B Euro 6d-TEMP / D Euro 6d-TEMP / E Πετρέλαιο S350 S350d 4MATIC S400d S400d 4MATIC Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw [hp] σε σ.α.λ.) Επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h (δευτ.) Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 4 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 5 /αποδοτικότητας 6 2.925 210 [286]/ 3.400-4.600 6.0 250 3 7,6-7,5 5,1-4,9 6,0-5,9 160.0-156.0 Euro 6d-TEMP / B 2.925 210 [286]/ 3.400-4.600 5.8 250 3 7,7-7,5 5,5-5,4 6,3-6,2 166.0-163.0 Euro 6d-TEMP / B 2.925 250 [340]/ 3.600-4.400 5.4 250 3 7,6-7,5 5,1-4,9 6,0-5,9 159.0-155.0 Euro 6d-TEMP / A 2.925 250 [340]/ 3.600-4.400 5.2 250 3 7,7-7,5 5,5-5,4 6,3-6,0 166.0-158.0 Euro 6d-TEMP / A Ό, τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 2 3 4 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. Θα διατίθεται σύντομα. Ηλεκτρονικός έλεγχος. Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «μετρηθείσες τιμές CO2 NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσης ειδικές εκπομπές CO2 των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις «Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων», οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην Deutsche Automobil Treuhand GmbH στην ιστοσελίδα www.dat.de. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον επιλεγμένο προαιρετικό 5 6 εξοπλισμό. Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. Υπολογισμός με βάση τις μετρημένες εκπομπές CO2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. Ισχύει μόνο για τη Γερμανία. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mercedes-benz.com.cy

Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw [hp] σε σ.α.λ.) Επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h (δευτ.) Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 4 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 5 /αποδοτικότητας 6

Η Mercedes-Benz είναι συνεργάτης του διεθνούς ιδρύματος Laureus Sport for Good Foundation από το έτος ίδρυσής του το 2000. Αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πρωτοβουλία της εταιρείας Mercedes-Benz. Το ίδρυμα Laureus Sport for Good υποστηρίζει μέσω κοινωνικών αθλητικών προγραμμάτων παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη, τους ανοίγει νέους ορίζοντες και προάγει σημαντικές αξίες, όπως το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός και η αποφασιστικότητα. Σύνθημά μας είναι «Change the Game for Kids» και θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου: Το παρόν εκδόθηκε για εκτύπωση στις 03.04.2019. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο όχημα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές ή οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. CYPRUS IMPORT CORPORATION LTD., 65/67 Kantaras Street, 1027 NICOSIA, Cyprus 12-0618 www.mercedes-benz.com.cy