1.0. ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...5

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1.0. ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 2 2.0 ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...5"

Transcript

1 1 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ, ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Περιεχόμενα: 1.0. ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Οι φορείς διενέργειας του Διαγωνισμού Η Αφορμή, ο Στόχος και η παρουσίαση του Αντικείμενου του Πανελλήνιου Φοιτητικού Διαγωνισμού. 2.0 ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Τύπος του Διαγωνισμού και οι Προϋποθέσεις Συμμετοχής Το χρονοδιάγραμμα του Διαγωνισμού Τα παρεχόμενα στοιχεία και η δημοσιοποίησή τους Η Επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού. Δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων και απαντήσεις σε αυτά Τα απαιτούμενα στοιχεία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Τόπος και τρόποι υποβολής τους Κριτική Επιτροπή Βραβεία Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού Έκθεση και δημοσιοποίηση των συμμετοχών Επιστροφή των συμμετοχών Κυριότητα και πνευματικά δικαιώματα Υλοποίηση των βραβευμένων συμμετοχών.

2 ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Οι φορείς διενέργειας του Διαγωνισμού. Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης - Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ως Αγωνοθέτης, σε συνεργασία με το Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας και τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προκηρύσσουν Πανελλήνιο Φοιτητικό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό, με αντικείμενο την Ανάδειξη και την Αναβάθμιση της Εισόδου, στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας Η Αφορμή, ο Στόχος και η παρουσίαση του Αντικείμενου του Πανελλήνιου Φοιτητικού Διαγωνισμού. Η Είσοδος στις Ελληνικές πόλεις γενικά και η Είσοδος στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας ειδικότερα. Ο Πανελλήνιος αυτός Φοιτητικός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός, χαρακτηρίζεται κατ αρχήν από ένα γενικότερο ενδιαφέρον αστικού και τοπιακού σχεδιασμού. Σχετίζεται δηλαδή ο Διαγωνισμός αυτός με τη διαπίστωση, πως οι Είσοδοι των ελληνικών πόλεων εμφανίζουν υποβαθμισμένη γενικά εικόνα. Εικόνα αποδιοργάνωσης των αστικών λειτουργιών που χαρακτηρίζουν τις ακραίες περιοχές των αστικών διαμορφώσεων, όσο και απαξίωσης του φυσικού τοπίου που συνδέεται με αυτές. Έτσι οι Είσοδοι των ελληνικών πόλεων, δεν διαθέτουν συνήθως κάποια ιδιαίτερη ταυτότητα, η οποία να αναφέρεται είτε στην αστική φυσιογνωμία τους, είτε στα χαρακτηριστικά των φυσικών περιοχών που τις περιβάλλουν. Επεξηγώντας ειδικότερα την αφορμή του Διαγωνισμού, πρέπει να διευκρινιστεί, πως ως είσοδο πόλης ορίζουμε την ευρύτερη εκείνη περιοχή, στα πλαίσια της οποίας πραγματοποιείται η σταδιακή, τόσο αντιληπτική όσο και φυσική μετάβαση, από τις αδόμητες περιοχές της υπαίθρου προς το οργανωμένο αστικό πεδίο. Η είσοδος στις πόλεις χαρακτηρίζεται από χωρική έκταση και από επιμήκυνση της ακολουθίας των σχέσεων αλλαγής περιβάλλοντος. Αναφέρεται δηλαδή, σε μια συνθήκη παρατεταμένης μετακίνησης και αντιστοιχεί στην εκτεταμένη εκείνη «ζώνη», στα πλαίσια της οποίας συντελείται από τον επισκέπτη, η σταδιακή απομάκρυνση από τις πριν την πόλη εκτάσεις, όπως και η σταδιακή πρόσληψη της αστικής συγκρότησης. Εμπεριέχει με την έννοια αυτή, η είσοδος της πόλης, μία σειρά από συνδέσεις, από αρθρώσεις και μεταβάσεις, οι οποίες αποτελούν ενδεικτικά στοιχεία της αστικής οργάνωσης, όσο και της σχέσης με το ευρύτερο περιβάλλον υπόβαθρο, στο οποίο η αστική αυτή οργάνωση αναπτύσσεται. Έτσι, εμφανίζεται στη ζώνη αυτή, μία σειρά από ζητήματα που αφορούν τη γενικότερη αντιληπτική οργάνωση του χώρου, τη μορφή και την κλίμακα του, καθώς και την άρθρωση των χρήσεων, τις συνδέσεις, τις μεταβάσεις και τα όρια ανάμεσα σε ιδιωτικές και δημόσιες εκτάσεις, όπως και ανάμεσα στις

3 3 διαδρομές των αυτοκινήτων και των πεζών. Διαδρομές, που ορίζουν δυο διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης και αντιληπτικής πρόσληψης, και που έχουν να κάνουν με την ταχύτητα και άρα τη χρονική ακολουθία. Η ειδικότερη περίπτωση της Ανάδειξης και Αναβάθμισης της Εισόδου στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, χαρακτηρίζεται βέβαια από ιδιαίτερα δεδομένα. Συνδέεται με μία πόλη πλούσια σε ιστορικούς συσχετισμούς, όπως υποδεικνύει με έμφαση το όνομά της, διεθνώς αναγνωρίσιμη, προς την οποία στρέφεται όχι μόνο το Ελληνικό ενδιαφέρον, αλλά πολύ ευρύτερα η παγκόσμια πολιτιστική αναφορά. Περιγράφοντας το βασικότερο στοιχείο, που χαρακτηρίζει τη φυσιογνωμία της σύγχρονης πόλης της Ολυμπίας, πρέπει να επισημανθεί η άμεση χωρική της σύνδεση με τον αρχαιολογικό χώρο και να τονισθεί παράλληλα η σημασία του αρχαιολογικού χώρου αυτού, ως σημαντικότατου προορισμού περιηγητών από όλο τον κόσμο και ως χώρου, ο οποίος φιλοξενεί εκδηλώσεις με παγκόσμια ακτινοβολία και δημοσιότητα, όπως την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, που επαναλαμβάνεται κάθε τέσσερα χρόνια, ως τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην περίπτωση επομένως της πόλης της Αρχαίας Ολυμπίας, γίνεται αντιληπτό, πως η Ανάδειξη και Αναβάθμιση της Εισόδου δεν αφορά μόνο την οργάνωση της πρόσβασης στην πόλη, αλλά ειδικότερα τη διαμόρφωση μιας πορείας, η οποία οδηγεί εντέλει στον σημαντικότατο, από άποψη παγκόσμιας πολιτιστικής αναφοράς, αρχαιολογικό της χώρο. Περιγράφοντας στη συνέχεια με αναλυτικότερο τρόπο τον στόχο και το αντικείμενο του Φοιτητικού Διαγωνισμού, θα μπορούσε να αναφερθεί ως μια πιλοτική - παραδειγματική και για άλλες ελληνικές πόλεις παρέμβαση, η οποία θα ορίζει τη διαδικασία της εισόδου στην πόλη. Θα αναδεικνύει την ταυτότητα και τον αστικό χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής, θα προσανατολίζει και θα ενημερώνει τους επισκέπτες, θα αποτελεί περιοχή διαχείρισης κυκλοφορίας και αφετηρία για τη σύνδεση της πόλης με την ευρύτερη περιοχή της γενικά και με τον αρχαιολογικό της χώρο ειδικότερα. Έτσι, αν και ο διαγωνισμός εστιάζει στα χαρακτηριστικά που συγκροτούν τη συγκεκριμένη περιοχή μελέτης, αν και αναφέρεται στην Είσοδο στη συγκεκριμένη πόλη, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που περιγράφηκαν προηγούμενα, συνδέεται εντούτοις και με γενικότερα προβλήματα. Συνδέεται επίσης, με τις δυνατότητες και τις διαδικασίες, που αναφέρονται γενικά για την ανάπλαση περιοχών που αποτελούν τις ζώνες εισόδου σε πολλές ελληνικές πόλεις αναλόγου μεγέθους, όχι βέβαια με πρόθεση άμεσης μεταφοράς, αλλά με διάθεση ανάλογης ερευνητικής προσέγγισης.

4 4 Η αναφορά στο Τοπίο. Τα αρχαία ίχνη, που φθάνουν να καθορίσουν τη σημερινή πόλη της Ολυμπίας, υποδεικνύουν έναν από τους σημαντικότερους εστιακούς τόπους της Ελληνικής αρχαιότητας. Υποδεικνύουν την αναγνώριση, εκ μέρους των αρχαίων ελληνικών πόλεων, κοινών μεταξύ τους αναφορών, την μεταξύ τους συμφωνία για κοινή πολιτιστική και εν πολλοίς για κοινή πολιτική παρουσία, η οποία έφθανε να επιβάλει και αυτήν ακόμη την διακοπή των πολέμων. Αλλά συσχετίζεται επιπλέον η αρχέγονη κοιτίδα των Ολυμπιακών αγώνων, με την ιδιαίτερη αντίληψη για την καλλιέργεια του σώματος κα του πνεύματος, η οποία καθορίζει σε νεότερες εποχές το σύνολο ίσως του δυτικού και του παγκόσμιου πολιτισμού. Λιγότερο γνωστή στο ευρύ κοινό είναι η πληροφορία, πως η αρχαία λατρεία στο χώρο της Ολυμπίας και οι κοινοί των Ελλήνων Ολυμπιακοί Αγώνες, έχουν την αρχική τους αφετηρία στη λατρεία του περιβάλλοντος, στη λατρεία του Ολυμπιακού Τοπίου, στη «δενδρολατρεία» των παλαιότερων αρχαίων χρόνων. Ξεκινώντας λοιπόν από το φυσικό τόπο - υπόβαθρο, θα μπορούσε κάποιος να μεταφερθεί στο πολιτιστικό τοπίο των λατρευτικών χώρων και από αυτό στην πολιτιστική αγωγή ενός άλλου πεδίου φυσικών δεδομένων. Αυτών που καθορίζουν την παλαιότερη, αλλά και την επηρεασμένη από αυτήν νεότερη αντίληψη των κοινωνιών για το σώμα. Είτε ακολουθώντας την έμμεση αυτή πορεία συσχετισμών είτε αξιολογώντας άμεσα τη σημασία που διαθέτει το τοπιακό υπόβαθρο για τον αρχαιολογικό χώρο και για το μουσείο, όπως και για τον νέο οικισμό, είναι σημαντικό να τονιστεί η παρουσία του τοπίου και να υποδειχθεί η ουσιώδης συμμετοχή του στο σχεδιασμό της Εισόδου της πόλης της Αρχαίας Ολυμπίας. Αξίζει να σημειωθεί, πως στην ζώνη εισόδου της πόλης συμμετέχει στη συγκρότηση της συνολικής, δομικής και φυσικής φυσιογνωμίας του τόπου, το κτήριο του Ξενία Ολυμπίας, έργο του αρχιτέκτονα Άρη Κωνσταντινίδη, σημαντικό όχι μόνο για τα ειδικότερα χαρακτηριστικά της κτηριακής του οργάνωσης, αλλά και για τη συνολικότερη σχέση του με το τοπίο. Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση της αφορμής, του στόχου και του αντικειμένου αυτού του Πανελλήνιου Φοιτητικού Διαγωνισμού, πρέπει να τονιστεί πως η διαμόρφωση της περιοχής της εισόδου της πόλης της Αρχαίας Ολυμπίας, μπορεί να συσχετιστεί με τις καταστροφικές πυρκαγιές του τελευταίου καλοκαιριού. Με τις πυρκαγιές αυτές δεν καταστράφηκε μόνο τεράστιο τμήμα του φυσικού δασικού υπόβαθρου στις περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου, αλλά πολύ περισσότερο τέθηκε εν αμφιβόλω η περιβαλλοντική και η πολιτιστική ευαισθησία απέναντι στο τοπιακό υπόβαθρο. Η παλαιότατη απαίτηση ευαισθητοποίησης απέναντι στο τοπίο της Ολυμπίας, ενισχυμένη από την πρόσφατη καταστροφή του, συνδέεται επομένως και αυτή με τη διενέργεια του Πανελλήνιου Φοιτητικού Διαγωνισμού για την Ανάδειξη και Αναβάθμιση της Εισόδου της πόλης.

5 5 2.0 ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Τύπος του Διαγωνισμού και οι Προϋποθέσεις Συμμετοχής. Πρόκειται για Πανελλήνιο Φοιτητικό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Ιδεών. Ο διαγωνισμός αυτός είναι αυστηρά Ανώνυμος, διεξάγεται σε ένα στάδιο, και απευθύνεται αποκλειστικά σε Σπουδαστές/ στριες Αρχιτεκτονικής, οι οποίοι/ες φοιτούν σε προπτυχιακό επίπεδο, στις Αρχιτεκτονικές Σχολές και Τμήματα των Πολυτεχνείων και των Πανεπιστήμιων της χώρας (Αθήνας, Βόλου, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Πάτρας, Χανίων). Με την προηγούμενη αρχική διατύπωση υπονοείται ως μόνη προϋπόθεση συμμετοχής στο διαγωνισμό, η ιδιότητα του Σπουδαστή/στριας Αρχιτεκτονικής, σε προπτυχιακό επίπεδο, σε Αρχιτεκτονική Σχολή της χώρας. Για τη διατύπωση της προκήρυξης του διαγωνισμού έχουν ληφθεί υπόψη οι ελληνικοί κανονισμοί αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για επαγγελματίες αρχιτέκτονες, με τις απαραίτητες για την περίπτωση τροποποιήσεις. Η προετοιμασία του διαγωνισμού, όπως υποδεικνύεται και προηγούμενα (πρβλ. παρ.1.1.) έγινε από τους φορείς διενέργειάς του. Δηλαδή από ομάδα Καθηγητών της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Ε. Μ. Πολυτεχνείου, οι οποίοι αποτελούν και την Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού, σε στενή συνεργασία με εκπροσώπους του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Το Χρονοδιάγραμμα του Διαγωνισμού. Προκήρυξη του διαγωνισμού και δημοσιοποίηση των σχετικών στοιχείων, μέσω του διαδικτύου. 2 η Απριλίου 2008 Προθεσμία υποβολής ερωτήσεων των διαγωνιζομένων, μέσω διαδικτύου. 14 η Απριλίου 2008 Απαντήσεις στα ερωτήματα, διαθέσιμες στο διαδίκτυο. 21 η Απριλίου 2008 Προθεσμία αποστολής προτάσεων μόνο ταχυδρομικά (με εμφανή σφραγίδα ταχυδρομείου) ή με ιδιόχειρη παράδοση στη Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ. 16 η Ιουνίου 2008 Τελική ημερομηνία λήψης ταχυδρομημένων προτάσεων 19η Ιουνίου 2008 Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού 7 η Ιουλίου Παρεχόμενα στοιχεία και δημοσιοποίησή τους. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό, θα έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση στα πιο κάτω στοιχεία, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν μέσω του διαδικτύου.

6 6 1 Φάκελο με μελέτες, σχετικές με την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Στον φάκελο αυτό θα περιλαμβάνονται τμήματα από τις παρακάτω μελέτες : 1.α. Ανάδειξη και Ανάπλαση Περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Διεύθυνση Δημοσίων Έργων, Τμήμα Συγκοινωνιακών έργων 1.β. Αξιοποίηση Εισόδων Αρχαίας Ολυμπίας και Ανάπλαση Χώρων Πρασίνου πέριξ και απέναντι κτιρίου ΟΣΕ, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Διεύθυνση Δημοσίων Έργων, Τμήμα Συγκοινωνιακών έργων 1.γ. Αποκατάσταση του Αρχαιολογικού και ευρύτερου Τοπίου της Ολυμπίας, Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε, Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων Ι.Μ.Δ.Ο και ΤΔΠ. 2 Τοπογραφικό διάγραμμα της ευρύτερης περιοχής (σε μορφή DWG). 3 Αεροφωτογραφίες της ευρύτερης περιοχής. 4 Φωτογραφίες της ευρύτερης περιοχής, που συνοδεύονται από σχέδιο καταγραφής των αντίστοιχων θέσεων φωτογραφικής λήψης. Τα παραπάνω στοιχεία περιέχονται στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού στη διεύθυνση: Για την καλλίτερη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού, θα υπάρξει παράλληλη άμεση ενημέρωση των κατά τόπους Αρχιτεκτονικών Σχολών και Τμημάτων Η Επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού. Δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων και απαντήσεις σε αυτά. Ως στοιχεία επικοινωνίας με την Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού, μπορούν να χρησιμοποιηθούν: Η ηλεκτρονική διεύθυνση olympia_eisodos@arch.ntua.gr η οποία θα αποτελέσει την κύρια διεύθυνση επικοινωνίας, μεταξύ της επιτροπής του Διαγωνισμού και των διαγωνιζόμενων. Το τηλέφωνο Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 12:00-14:00 (υπεύθυνη κα Ευαγγελία Χατζηκωνσταντίνου) και το fax Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν ερωτήματα σχετικά με τον διαγωνισμό στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται προηγούμενα. Τα ερωτήματα πρέπει να έχουν παραληφθεί από την επιτροπή του διαγωνισμού, το αργότερο μέχρι την 14 η Απριλίου 2008, ενώ όσα ερωτήματα παραληφθούν μετά την προηγούμενη ημερομηνία δε θα ληφθούν υπόψη. Σημειώνεται, πως ερωτήματα που αφορούν συγκεκριμένους κανόνες του διαγωνισμού, πρέπει να παραπέμπουν στη σχετική παράγραφο της προκήρυξης. Όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θα υποβληθούν αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των κανονιστικών οδηγιών, οι οποίες διέπουν το διαγωνισμό. Θα είναι προσβάσιμες μέσω του διαδικτύου σε όλους τους συμμετέχοντες, από την 21 η Απριλίου 2008.

7 Απαιτούμενα στοιχεία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι διαγωνιζόμενοι, οφείλουν να υποβάλλουν, ως απαραίτητα στοιχεία για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό: Α. Τρεις (3) πινακίδες μεγέθους A1, σε διάταξη οριζόντια (landscape) επικολλημένες σε χαρτόνι "σάντουιτς" 3 χιλιοστών, οι οποίες θα περιλαμβάνουν: α. Απαραίτητο τοπογραφικό σχέδιο του ευρύτερου χώρου, σε κλίμακα 1:10.000, στο οποίο θα υποδεικνύονται οι ειδικότερες περιοχές των παρεμβάσεων της πρότασης. β. Απαραίτητο τοπογραφικό σχέδιο σε κλίμακα 1:1000, το οποίο να περιλαμβάνει τον χώρο μπροστά από το Motel Ξενία του Άρη Κωνσταντινίδη και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως και την περιοχή ανάμεσα στο δρόμο και τις σιδηροδρομικές γραμμές. γ. Τομές κατ επιλογήν θέσεως και κλίμακας, οι οποίες να επιτρέπουν την καλλίτερη κατανόηση της πρότασης. δ. Απαραίτητο κείμενο 500 το πολύ λέξεων, στο οποίο θα περιγράφεται η κεντρική ιδέα της πρότασης και το οποίο θα αναγράφεται στις πινακίδες παρουσίασης. ε. Τα προηγούμενα σχέδια μπορούν να συνοδεύονται από επεξηγηματικά σκαριφήματα, φωτογραφίες προπλασμάτων, όπως επίσης και από φωτορεαλιστικές απεικονίσεις ή από φωτογραφικά μοντάζ της περιοχής, τα οποία να περιγράφουν την πρόταση των διαγωνιζόμενων και να επιτρέπουν την καλλίτερη κατανόησή της. Β. Αδιαφανή φάκελο συμμετοχής, στον οποίο θα εσωκλείονται: α. Ο ονομαστικός κατάλογος των συμμετεχόντων στην ομάδα μελέτης της πρότασης, όπως και τα στοιχεία της διεύθυνσης και της ηλεκτρονικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας των μελών της ομάδας. β. Φωτοαντίγραφα των σπουδαστικών ταυτοτήτων των συμμετεχόντων ή βεβαιώσεις από τις Γραμματείες των Αρχιτεκτονικών Σχολών και Τμημάτων, ώστε να αποδεικνύεται η φοιτητική ιδιότητα των συμμετεχόντων, σε προπτυχιακό επίπεδο σπουδών. Γ. Ψηφιακή παράδοση σε CD του συνόλου της πρότασης συμμετοχής. Στα απαιτούμενα σχέδια και άλλα στοιχεία της συμμετοχής, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να παρουσιάσουν την πρόταση τους για τη συνολική περιοχή επέμβασης. Μπορούν να παρουσιάσουν επίσης, τη λεπτομερέστερη πρότασή τους για ένα ή περισσότερα επιμέρους εστιακά σημεία της περιοχής μελέτης, όπως και πιθανές λεπτομερέστερες προτάσεις για τα υλικά των διαμορφώσεων, για τη φύτευση και για σημαντικά στοιχεία του αστικού εξοπλισμού. Με την έννοια αυτή, ενώ τα γενικά τοπογραφικά σχέδια που απαιτούνται από το διαγωνισμό, ορίζονται με αυστηρότητα, η κλίμακα των τομών μπορεί να ποικίλει, ώστε να αποδώσει γενικότερες ή λεπτομερέστερες προσεγγίσεις του χώρου μελέτης. Επιτρέπεται επίσης πέρα από τα σχέδια και στοιχεία της προηγούμενης παραγράφου (ε), η παρουσίαση τμημάτων κάτοψης, σε λεπτομερέστερη κλίμακα, ώστε να παρουσιάζονται αναλυτικότερα ένα ή περισσότερα επιμέρους εστιακά σημεία της περιοχής. Όλα τα σχέδια και τα στοιχεία της παρουσίασης, οφείλουν να περιλαμβάνονται αποκλειστικά στις τρεις πινακίδες συμμετοχής.

8 8 Τρόπος Παρουσίασης. Τα τοπογραφικά σχέδια, οι πιθανές κατόψεις και οι τομές θα παρουσιάζονται σχεδιασμένα με γραμμική σχεδίαση, με δυνατότητα χρήσης χρώματος. Για τα υπόλοιπα σχέδια και στοιχεία της παρουσίασης, η επιλογή των μέσων έκφρασης είναι ελεύθερη. Τόπος και τρόποι υποβολής. Η Αυστηρή Ανωνυμία του Διαγωνισμού. Εξαιτίας της αυστηρής ανωνυμίας του διαγωνισμού, οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν με ποινή αποκλεισμού, να μην παρουσιάσουν οποιοδήποτε στοιχείο ρητής αναγνώρισης τους, στις πινακίδες των σχεδίων, στο εξωτερικό του συνοδευτικού φακέλου συμμετοχής ή στη συσκευασία του όλου δέματος αποστολής των στοιχείων. Οι πινακίδες συμμετοχής θα φέρουν διακριτικό κωδικό αριθμό πέντε ψηφίων, ύψους ενός εκατοστού, ο οποίος θα αναγράφεται στη άνω δεξιά γωνία κάθε πινακίδας συμμετοχής. Ο ίδιος αυτός αριθμός θα αναγράφεται και στην άνω δεξιά γωνία του αδιαφανούς φακέλου συμμετοχής, όπως και στην άνω δεξιά γωνία του ενιαίου δέματος παράδοσης ή αποστολής. Στη συσκευασία του ενιαίου αυτού δέματος, θα αναγράφεται επίσης ο χαρακτηρισμός «Για τον Πανελλήνιο Φοιτητικό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Ιδεών, με αντικείμενο την Ανάδειξη και Αναβάθμιση της Εισόδου, στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας», όπως και η διεύθυνση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Γραμματεία Σχολής Αρχιτεκτόνων Οδός Πατησίων 42, Αθήνα Όλα τα παραδοτέα στοιχεία των προτάσεων, δηλαδή οι τρεις πινακίδες μαζί με τον αδιαφανή φάκελο συμμετοχής και το CD με το ψηφιακό υλικό της πρότασης, θα συσκευαστούν σε ένα ενιαίο δέμα και θα παραδοθούν στην παραπάνω διεύθυνση: α. ιδιοχείρως, μέχρι τις 16 Ιουνίου, ώρα 10:00-14:00, ή β. ταχυδρομικά, με ημερομηνία στη σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και τις 16 Ιουνίου. Τονίζεται πως δεν πρέπει να αναγράφεται το όνομα ή άλλα στοιχεία του αποστολέα, ώστε να εξασφαλίζεται η ανωνυμία της συμμετοχής του. Μετά το πέρας της κρίσεως του διαγωνισμού, η τελική αναγνώριση των συμμετοχών οι οποίες θα βραβευθούν, θα γίνει με την αποσφράγιση των φακέλων συμμετοχής τους. Για τις υπόλοιπες των μελετών, θα διατηρηθεί η ανωνυμία της συμμετοχής, εκτός αν οι συμμετέχοντες ζητήσουν εγγράφως την επώνυμη παρουσία τους στην έκθεση και τη δημοσίευση των προτάσεων.

9 Κριτική Επιτροπή. Την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού θα αποτελέσουν οι : 1 Σόλων Ξενόπουλος, Καθηγητής, Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ. 2 Παρασκευή Μπαμπάλου - Νουκάκη, Καθηγήτρια, Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ. 3 Κωνσταντίνος Μωραΐτης, Αναπλ. Καθηγητής, Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ. 4 Παρασκευή Μποζινέκη Διδώνη, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, εκπρόσωπος Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) 5 Τατιάνα Ζήση, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, εκπρόσωπος Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Γραμματειακή υποστήριξη της Κριτικής Επιτροπής (χωρίς δικαίωμα ψήφου): - Ευαγγελία Χατζηκωνσταντίνου Υπ. διδ. ΕΜΠ 2.7. Βραβεία και Έπαινοι. Α Βραβείο Β Βραβείο Γ Βραβείο Έπαινοι ο καθένας 2.8. Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού θα γίνει μέσω του διαδικτύου, ενώ επιπρόσθετα θα δημοσιευτεί στον ημερήσιο Τύπο, το Ενημερωτικό Δελτίο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το περιοδικό του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών.

10 Έκθεση και δημοσιοποίηση των συμμετοχών. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι φορείς του Διαγωνισμού θα αναλάβουν την έκθεση του συνόλου των συμμετοχών των διαγωνιζόμενων, όπως και τη δημοσίευσή τους Επιστροφή των συμμετοχών. Οι βραβευμένες μελέτες περιέρχονται στον αγωνοθέτη. Η διαδικασία της επιστροφής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού και θα πραγματοποιηθεί με την παρουσίαση της απόδειξης κατάθεσης της μελέτης ή με το αποδεικτικό στοιχείο της ταχυδρομικής αποστολής Κυριότητα και πνευματικά δικαιώματα. Η κυριότητα των βραβευμένων λύσεων, περιέρχεται με την βράβευσή τους στον Αγωνοθέτη του διαγωνισμού- Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης- ΕΟΤ, ο οποίος αποκτά με τον τρόπο αυτό τα πνευματικά δικαιώματα για την σύμφωνη με του όρους του διαγωνισμού δημοσίευση και εφαρμογή τους. Τα πνευματικά δικαιώματα των υπολοίπων συμμετοχών, οι οποίες δεν βραβεύθηκαν, παραμένουν αντίθετα στην κυριότητα των μελετητών Υλοποίηση της βραβευμένης με πρώτο βραβείο συμμετοχής. Εφόσον ο διαγωνισμός κριθεί επιτυχής, και στην περίπτωση που εκτελεσθεί το έργο, ο αγωνοθέτης δεσμεύεται να υλοποιήσει την πρόταση που θα βραβευθεί με το πρώτο βραβείο του Διαγωνισμού. Ανεπιτυχής θεωρείται ο Διαγωνισμός, σε περίπτωση αριθμού συμμετοχών μικρότερου των δέκα ή σε περίπτωση συμφωνίας της Κριτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού για την χαμηλή στάθμη των μελετών που υποβλήθηκαν. Στις δυο αυτές περιπτώσεις, δεν απονέμεται πρώτο βραβείο. Σε περίπτωση υλοποίησης της πρότασης του πρώτου βραβείου, κατά την εκπόνηση της προμελέτης, οριστικής μελέτης και της μελέτης εφαρμογής, ομάδα Καθηγητών της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ θα συνδράμει συμβουλευτικά.

Α Ρ Χ Α Ι Α Σ Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Σ

Α Ρ Χ Α Ι Α Σ Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Σ Ε.Μ.Π. - ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- Ε.Ο.Τ. Δ Η Μ Ο Σ Α Ρ Χ Α Ι Α Σ Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Σ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ Α Ρ Χ Α Ι Α Σ Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Σ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. O Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροστερνιανών «Η Βιόλα» σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης Σχολή Αρχιτεκτόνων ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. O Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροστερνιανών «Η Βιόλα» σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης Σχολή Αρχιτεκτόνων ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ O Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροστερνιανών «Η Βιόλα» σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης Σχολή Αρχιτεκτόνων ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΕΕΒΕ) προκηρύσσουν. Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Γλυπτικής.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΕΕΒΕ) προκηρύσσουν. Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Γλυπτικής. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΕΕΒΕ) προκηρύσσουν Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Γλυπτικής με τίτλο: ΟΡΙΑ Αναλυτική προκήρυξη Περιεχόμενα 1.Περιγραφή του έργου 1.01.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Γλυπτικής

Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Γλυπτικής Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Γλυπτικής ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο Φύλο Άντρας Γυναίκα Ημερ. Γέννησης Διεύθυνση Πόλη Τηλέφωνα Επικοινωνίας (σταθερό & κινητό) Ταχ. Κώδ. E-mail: ΣΧΟΛΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ Η Μ Ο Σ Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κοζάνη:9/2/2018 ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. πρωτ.: 4409 Πλατεία 28 ης Οκτωβρίου 1 Τ.Κ. 50131 τηλ. 24613 50400 fax 2461301194

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Περιεχόμενα: 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2.1 Δικαίωμα συμμετοχής και αποκλεισμοί 2.2 Σχεδιασμός του λογότυπου 2.3 Πνευματικά δικαιώματα 2.4 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ - EXPLORING THE BOUNDARIES» ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Διοργάνωση: Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστημιούπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΔΕΩΝ:

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΔΕΩΝ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΔΕΩΝ: «Αποκατάσταση και επανάχρηση του συγκροτήματος των σταβλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών (εφεξής «ο Διαγωνισμός» ), με θέμα : ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λεμεσός, μία νέα εποχή

Λεμεσός, μία νέα εποχή ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Λεμεσός, μία νέα εποχή Δήμος Λεμεσού Φ.Ε.Κ. Τμήμα Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) - τμήμα Λεμεσού προκηρύσσουν τον φωτογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΠΡΟΤΥΠΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. 00

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΠΡΟΤΥΠΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. 00 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΠΡΟΤΥΠΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προκήρυξη Επίσημη διεύθυνση Διαγωνισμού Τίτλος Διαγωνισμού Σκοπός Διαγωνισμού Προϋπολογισμός Γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές Ημερίδες ΤΕΕ/ΕΜΠ Εισαγωγικό σημείωμα

Επιστημονικές Ημερίδες ΤΕΕ/ΕΜΠ Εισαγωγικό σημείωμα Επιστημονικές Ημερίδες ΤΕΕ/ΕΜΠ Εισαγωγικό σημείωμα Έλενα Κωνσταντινίδου, Επικ. καθηγήτρια Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ Το κείμενο που ακολουθεί αναφέρεται συνοπτικά στη σειρά ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ προκηρύσσουν

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ προκηρύσσουν Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ προκηρύσσουν Πανελλήνιο φοιτητικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό κατασκευής από ξύλο με τίτλο: ΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ Αναλυτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΠΡΟΤΥΠΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. 00

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΠΡΟΤΥΠΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. 00 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΠΡΟΤΥΠΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προκήρυξη Επίσημη διεύθυνση Διαγωνισμού Τίτλος Διαγωνισμού Σκοπός Διαγωνισμού Προϋπολογισμός Γλώσσα Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Τον Δεκέμβριο του 2013 θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» Προκήρυξη διαγωνισμού- Προτάσεις μέχρι 10/9

«ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» Προκήρυξη διαγωνισμού- Προτάσεις μέχρι 10/9 «ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» Προκήρυξη διαγωνισμού- Προτάσεις μέχρι 10/9 Την προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών, αποφάσισε το ΤΕΕ/ΤΚΜ, ως κύρια δράση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας

Διαβάστε περισσότερα

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ προκηρύσσουν

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ προκηρύσσουν Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ προκηρύσσουν Πανελλήνιο φοιτητικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό κατασκευής ενημέρωσης και πληροφόρησης στη ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Νερό, Λειψυδρία και Υδατικά Έργα στην Κύπρο» Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) Επαρχιακό Τμήμα Λευκωσίας- Κερύνειας, προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Νερό,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ της 28/9/2011

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ της 28/9/2011 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ της 28/9/2011 ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Υπάρχει περιορισμός στην συμμετοχή της ίδιας ομάδας, αφενός στις μελέτες των περιφερειών (προκηρύξεις Νr: 1-14), αλλά και αφετέρου ως σύμβουλος παρακολούθησης, διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2010

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2010 Α.Π. 42309 Αθήνα 5 Ιανουαρίου 2011 11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2010 Ο ΣΑΔΑΣ Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων θεωρεί πως η αρχιτεκτονική δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : ΕΡΓΟ:

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ / ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : ΕΡΓΟ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Α.Ε. (ΚΠΙΣΝ Α.Ε.) ΕΡΓΟ: ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ Αθήνα, 14 Φεβ. 2014 Φ.900/32/36532/Σ.32

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ με τίτλο: "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: Δημιουργώντας τη νέα εποχή"

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ με τίτλο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: Δημιουργώντας τη νέα εποχή 17PROC002116736 2017-10-19 Νάουσα 19-10-2017 Αρ. πρωτ.: 2 4 5 8 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ( 2 1 4 / 2 0 1 7 Απόφαση Ο.Ε. Δ.Ν.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Φοιτητικού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού αφού συνεδρίασε και συζήτησε τα ερωτήματα που έθεσαν ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, ομόφωνα

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργώντας πράσινες οάσεις στις πόλεις» Φοιτητικός διαγωνισμός ιδεών για βιώσιμους χώρους πρασίνου

«Δημιουργώντας πράσινες οάσεις στις πόλεις» Φοιτητικός διαγωνισμός ιδεών για βιώσιμους χώρους πρασίνου «Δημιουργώντας πράσινες οάσεις στις πόλεις» Φοιτητικός διαγωνισμός ιδεών για βιώσιμους χώρους πρασίνου Αναλυτική προκήρυξη Περιεχόμενα 1. Γενικά στοιχεία - αντικείμενο του διαγωνισμού 1.1. Διοργάνωση 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ Πρόσκληση συμμετοχής Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου (Ο.Π.Α.Σ.)

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή Επαρχιακό Τµήµα Λευκωσίας-Κερύνειας Φωτογραφικός ιαγωνισµός «Ασφάλεια στις Κατασκευές στην Κύπρο;» Ο Σύλλογος Πολιτικών ικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει ιαγωνισµό Φωτογραφίας µε θέµα: «Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ερμούπολη : 09/12/2016 Αριθ. πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΠΛΙΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΗΠΑΛΙΑΠΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΗΠΑΛΙΑΠΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΗΠΑΛΙΑΠΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ 1 Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 2 Τα εργαλεία ανάγνωσης της ταυτότητας της πόλης. Τα εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ»

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» Στο εγκεκριμένο Πλαίσιο Αρχών, Στόχων και Δράσεων της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη χρονική περίοδο 2010-2013, της 3

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο»

Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο» Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο» Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Πόρτες - Παράθυρα στην Κύπρο». Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ ΒΟΛΟΣ Χ4 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΘΡΟ 1ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ 3 ΑΡΘΡΟ 2ο ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 3 ΑΡΘΡΟ 3ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 3 ΑΡΘΡΟ 4ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

οκ _ τόπους παρεμβάσεις τοπίου για την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου του Ναυπλίου

οκ _ τόπους παρεμβάσεις τοπίου για την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου του Ναυπλίου Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ε.Μ.Π. τομέας Ι _ αρχιτεκτονικών συνθέσεων Ιούλιος 2012 Σπουδαστική ομάδα _ Αγαπητού-Κυρίτση Αλεξάνδρα-Νιόβη Χουντάλα Παναγιώτα Επιβλέποντες καθηγητές _ Καρβουντζή Βαλεντίνη

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Φωτογραφικός Διαγωνισμός Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Φράγματα & Ταμιευτήρες» Η Ελληνική Επιτροπή Μεγάλων Φραγμάτων (ΕΕΜΦ-GCOLD) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή Διαγωνισμού Φωτογραφίας με γενικότερο θέμα «Φράγματα & Ταμιευτήρες»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 Γενική Διεύθυνσης Επικοινωνίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 1) Εισαγωγή Η απονομή του Ευρωπαϊκού Βραβείου Καρλομάγνου για τη Νεολαία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) Επαρχιακό Τμήμα Λευκωσίας- Κερύνειας (Οργανωτής) προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ»

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» Στο εγκεκριμένο Πλαίσιο Αρχών, Στόχων και Δράσεων της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη χρονική περίοδο 2010-2013, της 3

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α (ΑΝ.ΟΛ. Α.Ε.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ο.Τ.Α. ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Τ.Κ. 27055 ΤΗΛ: 26250 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 24990-24289, 24991 FAX: Ν. ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι: Ελληνική Δημοκρατία Νομός Αττικής Δήμος Βύρωνα Βύρωνας: 25/02/2015 Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Αρ.πρωτ.: 4674 Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς & Πολιτισμού Ταχ.Δ/νση: Καλλιπόλεως 59 &

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον

Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον Αντικείμενο σκοπός Στόχοι του Π.Μ.Σ. είναι η εκπαίδευση για την απόκτηση του επιστημονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ 7 ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2011-2012 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Σ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ-ΚΟΛΩΝΙΑ, ΛΕΚΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΡΤΤΗΤΤΕΕΑ ΣΣΤΤΟ ΔΙΑΔΙΚΚΤΤΥΥΟ Ρόδος 8/12/2016 Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ «Υπαίθρια Θεατρική Σκηνή»

ΘΕΜΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ «Υπαίθρια Θεατρική Σκηνή» ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ 4 6ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ 6Α ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Διδάσκοντες : Ε. Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Βραβεία Αρχιτεκτονικής ΕΙΑ 2017 + Βραβεία Σπουδαστικής Αρχιτεκτονικής Φωτογραφίας 1. ΓΕΝΙΚΑ Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ. «Δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης της Ραδιοτηλεοπτικής Ιστορίας της ΕΡΤ στα δύο διατηρητέα κτίρια επί των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ. «Δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης της Ραδιοτηλεοπτικής Ιστορίας της ΕΡΤ στα δύο διατηρητέα κτίρια επί των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη». Πρόσκληση για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με στοιχεία εμπειρίας και επάρκειας Μελετητικής Ομάδας, για την σύνταξη Μελέτης Ωρίμανσης του Έργου. «Δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης της Ραδιοτηλεοπτικής Ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΜΑΘΗΜΑ : ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΜΑΘΗΜΑ : ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Σ Χ Ο Λ Η Α Ρ Χ Ι Τ Ε Κ Τ Ο Ν Ω Ν Τομέας 1 -Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΟΔΟΣ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 42, ΑΘΗΝΑ 10682 ΤΗΛ: 010-772

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Τ Μ Η Μ Α Α Ρ Χ Ι Τ Ε Κ Τ Ο Ν Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν Τ Ο Μ Ε Α Σ Π Ο Λ Ε Ο Ο Μ Ι Α Σ Κ Α Ι Χ Ω Ρ Ο Τ Α Ξ Ι Α Σ Ο ΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 42 ΤΚ: 106 82 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 7723818-7723820

Διαβάστε περισσότερα

Α Ρ Χ Ι Τ Ε Κ Τ Ο Ν Ι Κ Ο Σ Σ Χ Ε Δ Ι Α Σ Μ Ο Σ 3 : Κ Α Τ Ο Ι Κ Ι Α / Α Κ Α Δ Η Μ Α Ι Κ Ο Ε Τ Ο Σ

Α Ρ Χ Ι Τ Ε Κ Τ Ο Ν Ι Κ Ο Σ Σ Χ Ε Δ Ι Α Σ Μ Ο Σ 3 : Κ Α Τ Ο Ι Κ Ι Α / Α Κ Α Δ Η Μ Α Ι Κ Ο Ε Τ Ο Σ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ III ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α Ρ Χ Ι Τ Ε Κ Τ Ο Ν Ι Κ Ο Σ Σ Χ Ε Δ Ι Α Σ Μ Ο Σ 3 : Κ Α Τ Ο Ι Κ Ι Α / Α Κ Α Δ Η Μ Α Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ- ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ- ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ- ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟ 5 ο Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ Ι ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΡΟΣ Α: ΌΡΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ (DESIGNER) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου»

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 24 Απριλίου 2017 #CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΚΑΝΟΝΕΣ Το #CedefopPhotoAward είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από το Cedefop,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΗ, ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΗ, ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Τ Μ Η Μ Α Α Ρ Χ Ι Τ Ε Κ Τ Ο Ν Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν Τ Ο Μ Ε Α Σ Π Ο Λ Ε Ο Δ Ο Μ Ι Α Σ Κ Α Ι Χ Ω Ρ Ο Τ Α Ξ Ι Α Σ ΟΔΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 42 ΤΚ: 106 82 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/12/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 27433 ΘΕΜΑ : «Ανοιχτή Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εταιρία παροχής υπηρεσιών Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 1ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΘΡΟ 1ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1.1 Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από τη «Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.» (ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.), η οποία θα αναφέρεται στο εξής ως «Διοργανώτρια Αρχή».

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ Υ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ Υ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡ. ΜΕΛ.: 142.1/2016 Πανελλήνιος ανοιχτός Φοιτητικός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Ιδεών «ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΑΣΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΣΚΟΒΗ, ΕΤΟΥΣ 2016»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΣΚΟΒΗ, ΕΤΟΥΣ 2016» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Ακαδημίας 50 Αθήνα Πληρ: Αικατερίνα Τσάμη Τηλ: 210 5151541 και 210 5136683

Διαβάστε περισσότερα

Μουσεία και Εκπαίδευση (υποχρεωτικό 3,4 εξ.) Προσδοκώμενα αποτελέσματα: Στη διάρκεια του μαθήματος οι φοιτητές/τριες

Μουσεία και Εκπαίδευση (υποχρεωτικό 3,4 εξ.) Προσδοκώμενα αποτελέσματα: Στη διάρκεια του μαθήματος οι φοιτητές/τριες Μουσεία και Εκπαίδευση (υποχρεωτικό 3,4 εξ.) Περιγραφή του μαθήματος - στόχοι: Το μάθημα εξετάζει τις κοινωνικές, πολιτισμικές και ιστορικές διαστάσεις της ανάπτυξης του θεσμού του μουσείου και η ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΚΟΥΡΜΠΟΥΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DOS GROUP ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DOS GROUP ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DOS GROUP ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ 1.1 Διοργανώτρια Αρχή του Διαγωνισμού είναι η εταιρεία DOS ENERGY HELLAS Ltd., η οποία είναι και ο κύριος του έργου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Ειδική Υπηρεσίας Διαχείρισης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Ειδική Υπηρεσίας Διαχείρισης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Ειδική Υπηρεσίας Διαχείρισης ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΧΩΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014 2020

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ 1 1. Γενικό Πλαίσιο - Φιλοσοφία Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας

Διαβάστε περισσότερα

Β βραβείο: η αστική γέφυρα

Β βραβείο: η αστική γέφυρα Μελέτη ενοποίησης σημείων ενδιαφέροντος και ανάπλασης της περιοχής πέριξ του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών. Πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών. Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, Περιφέρεια Δυτικής

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ»

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Προκήρυξη Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Το σωματείο Ορίζοντες προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» για το διδακτικό έτος 2018-2019.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΙΣΤΡΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 1ο ερώτημα Γιατί και με ποιους όρους η προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς ενός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ 26-4-2018 ΑΡ.ΠΡ. :14748 ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΠΡΟΣ : ΣΑΔΑΣ -ΠΕΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΡΟΓΡ. ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/νση: ΑΠ. ΙΑΚΩΒΑΚΗ 5 Ταχ. Κώδικας: 42132, Τρίκαλα Θέμα : Απαντήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Η ελληνική πραγματικότητα. Δρ. Ευθύμιος Μπακογιάννης Πολεοδόμος- Συγκοινωνιολόγος ΕΜΠ

Τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Η ελληνική πραγματικότητα. Δρ. Ευθύμιος Μπακογιάννης Πολεοδόμος- Συγκοινωνιολόγος ΕΜΠ Τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Η ελληνική πραγματικότητα Δρ. Ευθύμιος Μπακογιάννης Πολεοδόμος- Συγκοινωνιολόγος ΕΜΠ Προϋποθέσεις Εκπόνησης ΣΒΑΚ Οδηγίες Eltis Ανάπτυξη συνεργασίας και διαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής»

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Οι γενικές πληροφορίες του διαγωνισμού. Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, (Δ.Σ.Ο.)

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία και αειφόρος ανάπτυξη ορεινών οικισμών. Η περίπτωση του αγίου Λαυρεντίου

Προστασία και αειφόρος ανάπτυξη ορεινών οικισμών. Η περίπτωση του αγίου Λαυρεντίου Προστασία και αειφόρος ανάπτυξη ορεινών οικισμών. Η περίπτωση του αγίου Λαυρεντίου Ελένη Μαΐστρου, αρχιτέκτων, ομ. καθηγήτρια ΕΜΠ Προστασία και αειφόρος ανάπτυξη ορεινών οικισμών. Τα στοιχεία που συγκροτούν

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπος βιοκλιματικός σχεδιασμός στην Ελευσίνα

Πρότυπος βιοκλιματικός σχεδιασμός στην Ελευσίνα ΠΕΔΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚA PORTALS ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΕΔΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΝΟΜΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Home / Ποδήλατο / Πρότυπος βιοκλιματικός σχεδιασμός στην Ελευσίνα Πρότυπος βιοκλιματικός σχεδιασμός στην Ελευσίνα 20 Σεπ 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Τμήμα Πολεοδομικών Μελετών Ταχ. Δ/νση: Δημοτικό κτίριο Πλ. Δασκαλογιάννη Τ.Κ: 71201 Ηράκλειο Πληροφορίες: Μ. Καρατζιά Τηλ.: 2813409347

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ CEILING FRESCO COLLECTION

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ CEILING FRESCO COLLECTION ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ CEILING FRESCO COLLECTION ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 1. Εισαγωγή Ο παρών διαγωνισμός σχεδίασης είναι προϊόν της συνεργασίας του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβολα και σχεδιαστικά στοιχεία. Μάθημα 3

Σύμβολα και σχεδιαστικά στοιχεία. Μάθημα 3 Σύμβολα και σχεδιαστικά στοιχεία Μάθημα 3 Τα αρχιτεκτονικά σύμβολα αποτελούν μια διεθνή, συγκεκριμένη και απλή γλώσσα. Είναι προορισμένα να γίνονται κατανοητά από τον καθένα, ακόμα και από μη ειδικούς.

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Αρχιτεκτονική Τοπίου. Διδάσκων: Ιωάννης Τσαλικίδης. Συνεργάτες: Ελένη Αθανασιάδου Μαρία Λιονάτου Ευθύμης Χαραλαμπίδης Βασίλης Χαριστός

Αρχιτεκτονική Τοπίου. Διδάσκων: Ιωάννης Τσαλικίδης. Συνεργάτες: Ελένη Αθανασιάδου Μαρία Λιονάτου Ευθύμης Χαραλαμπίδης Βασίλης Χαριστός Αρχιτεκτονική Τοπίου Διδάσκων: Ιωάννης Τσαλικίδης Συνεργάτες: Ελένη Αθανασιάδου Μαρία Λιονάτου Ευθύμης Χαραλαμπίδης Βασίλης Χαριστός Τμήμα Γεωπονίας Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Η γλώσσα διδασκαλίας και επικοινωνίας του προγράμματος είναι η ελληνική.

Η γλώσσα διδασκαλίας και επικοινωνίας του προγράμματος είναι η ελληνική. Προκήρυξη Θέσεων Μελών Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για το Κοινό ΠΜΣ «Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων» για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ A.Π. T.Y / Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Μελετών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ A.Π. T.Y / Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Μελετών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ A.Π. T.Y. 4407 / 30-12-2009 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Μελετών ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΨΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η Ευρώπη επενδύει στις Αγροτικές περιοχές

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η Ευρώπη επενδύει στις Αγροτικές περιοχές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ 2014-2020 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 Η Δομή υποστήριξης του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου (ΕΑΔ), Μονάδα Ε της

Διαβάστε περισσότερα

Υποέργο 4 «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ»

Υποέργο 4 «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β2 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Το ίκτυο Οινοποιών Νοµού Ηρακλείου ιδρύθηκε ως αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία τον Νοέµβριο του 2006 και αποτελεί την κύρια συλλογική, συγκροτηµένη και συντονισµένη έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

#CedefopPhotoAward 2018 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: διηγηθείτε την ιστορία σας»

#CedefopPhotoAward 2018 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: διηγηθείτε την ιστορία σας» ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 16 Απριλίου 2018 #CedefopPhotoAward 2018 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: διηγηθείτε την ιστορία σας» ΚΑΝΟΝΕΣ Το #CedefopPhotoAward είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ Ο Διαγωνισμός με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ», διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ Η Κοινότητα του North College και τα Μουσικά Σύνολά της, προκηρύσσουν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό 2016 Σύνθεσης Χορωδιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑ ΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ- ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑ ΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ- ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑ ΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ- ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟ 5 ο Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ Ι ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κέρκυρα, 20.-03.-2012 ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ Στην Κέρκυρα και στα γραφεία του Δήμου Κέρκυρας, σήμερα την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 συνήλθε η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΕΝΗ ΜΑΙΣΤΡΟΥ 1 Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ 8 ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ 8 ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ 8 ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ Τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση κτηρίου- Διερεύνηση της δομικής συγκρότησης (χώρος,υλική έκφραση φώς) Διδάσκοντες: Αναστασία Πεχλιβανίδου-Λιακατά, τ.καθηγήτρια ΕΜΠ,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΗΡΙΟΥ Αειφόρος Κατασκευή στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα μέσω της Ολοκληρωμένης Πολιτικής Προϊόντων υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τη στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Χρηματοδοτικού

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικών Πολιτιστικών Προγραμμάτων

1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικών Πολιτιστικών Προγραμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας, το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX:

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX: Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, 176 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 9549100 FAX: 210 9577050 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 20.12.2016 Αριθ. Πρωτ. 64950 Προς: Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού»

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» οργανώνει το Γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., στο πλαίσιο των προωθούμενων

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG III A

INTERREG III A INTERREG III A 2000-2006 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III A 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 003 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Η διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».

«Η διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ «Η διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων». ΝΑΞΟΣ ΜΑΙΟΣ 2018 * Ο Δήμους Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συστάθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Δίνοντας ζωή στην Πόλη της Ορεστιάδας

Δίνοντας ζωή στην Πόλη της Ορεστιάδας ΟΣΑΑ Ορεστιάδας 2007-2013 Δίνοντας ζωή στην Πόλη της Ορεστιάδας Δήμος Ορεστιάδας Σκοπός Η ανάπλαση, χωρική και κοινωνική ανασυγκρότηση, βιώσιμη οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση στοχευμένου θύλακα

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.»,

«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.», ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.» Α.Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 12οι ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 2018-19 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 «Όρια» Πέρα ή πάνω από τα όρια, μέσα ή κάτω από αυτά, με ή χωρίς όρια Μια λέξη μόνο, πολύσημη κι ευέλικτη, στιβαρή αλλά και παιχνιδιάρικη,

Διαβάστε περισσότερα