Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo"

Transcript

1 Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Περιεχόμενα: 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2.1 Δικαίωμα συμμετοχής και αποκλεισμοί 2.2 Σχεδιασμός του λογότυπου 2.3 Πνευματικά δικαιώματα 2.4 Δήλωση συμμετοχής 2.5 Προδιαγραφές κατάθεσης προτάσεων 2.6 Ανωνυμία 3. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ 3.1 Επιμέλεια και Οργανωτική Επιτροπή 3.2 Κριτική Επιτροπή 3.3 Χρονοδιάγραμμα 3.4 Ερωτήσεις - απαντήσεις 3.5 Αποτελέσματα και βραβεία

2 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο Ε Τομέας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., διεξάγει φοιτητικό διαγωνισμό ιδεών με τίτλο: Arch_Tech_Logo Ο διαγωνισμός αφορά στο σχεδιασμό ενός λογότυπου που θα γίνει το αναγνωριστικό σήμα του Ε Τομέα και απευθύνεται στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και στους αποφοίτους του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Την ευθύνη για τη διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού έχει ο Ε Τομέας και η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη ενός πρωτότυπου λογότυπου που θα σηματοδοτεί την σύγχρονη ταυτότητα του Ε Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας. 2. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η εγγραφή και η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει απόλυτη αποδοχή της προκήρυξης και των όρων του διαγωνισμού καθώς και των αποτελεσμάτων της Κριτικής Επιτροπής. 2.1 Δικαίωμα συμμετοχής και αποκλεισμοί Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π. Θ., καθώς και οι απόφοιτοι του Τμήματος, με έτος αποφοίτησης 2000 και έπειτα. Οι συμμετοχές μπορούν να είναι ατομικές ή ομαδικές, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των μελών κάθε ομάδας. Για τη συμμετοχή μίας ομάδας αρκεί ένα από τα μέλη αυτής να είναι φοιτητής ή απόφοιτος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π. Θ. Στον διαγωνισμό δεν μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε πρόσωπο έχει συγγενική σχέση (έως β βαθμού) με τα μέλη της Κριτικής ή της Οργανωτικής Επιτροπής. Οι διαγωνιζόμενοι που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τις 16 Ιουνίου 2010 θα αποκλείονται από τη διαδικασία αξιολόγησης, καθώς και εκείνοι οι οποίοι έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους μετά τις 21 Ιουνίου Από τη διαδικασία αξιολόγησης θα εξαιρούνται επίσης οι προτάσεις οι οποίες θα περιέχουν σκοπίμως οποιοδήποτε σημάδι μπορεί να θεωρηθεί αναγνωριστικό των στοιχείων των διαγωνιζομένων (βλ. 2.6 Ανωνυμία). Κάθε πρόταση της οποίας τα αρχεία δεν θα είναι αναγνώσιμα, θα εξαιρείται αυτόματα της διαδικασίας κρίσης.

3 Η κριτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε συμμετοχή που δεν συμβαδίζει με τις απαιτήσεις και το πνεύμα του διαγωνισμού. 2.2 Σχεδιασμός του λογότυπου Το λογότυπο είναι ένα όνομα ή σήμα κατατεθέν κάποιου οργανισμού ή φορέα αποτελούμενο από κείμενο ή σχέδιο, που είναι γραμμένο ή σχεδιασμένο με ένα μοναδικό τρόπο, ώστε να καθίσταται το χαρακτηριστικό, εύκολο γνώρισμα αυτού που αντιπροσωπεύει. Το λογότυπο του παρόντος διαγωνισμού θα αποτελέσει το σύμβολο του Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας και για αυτό θα πρέπει να ανταποκρίνεται και να παραπέμπει στα επιστημονικά αντικείμενά του. Το λογότυπο θα αποτελείται από ένα σήμα και την φράση : «Τομέας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας» Θα υποβληθεί και αγγλική εκδοχή του με την φράση: Department of Architectural Design and Architectural Technology Θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ασπρόμαυρη, όσο και σε έγχρωμη εκτύπωση, αν περιλαμβάνει έγχρωμα στοιχεία. Στις προστάσεις που θα κατατεθούν θα συμπεριλαμβάνονται μια μικρή και μια μεγάλη εκδοχή για διαφορετική χρήση. Προτείνονται ενδεικτικές διαστάσεις για την μικρή εκδοχή 2 ως 4 εκατοστά και για την μεγαλύτερη 10 ως 15 (μαζί με τον τίτλο του Τομέα). Είναι δυνατό ανάλογα με την διάσταση του λογότυπου να προταθούν αντίστοιχες παραλλαγές με διαφορετικό βαθμό λεπτομέρειας. Η κάθε ομάδα μπορεί να υποβάλει μόνο ένα λογότυπο ως συμμετοχή στον διαγωνισμό. Κάθε λογότυπο θα πρέπει να αποτελεί μια πρωτότυπη εργασία και να διακρίνεται για την ευρηματικότητα και την καλλιτεχνική του αρτιότητα. 2.3 Πνευματικά δικαιώματα Η αποδοχή της βράβευσης μιας συμμετοχής με κάποιο από τα βραβεία ή τους επαίνους συνεπάγεται και την αυτόματη μεταβίβαση των πνευματικών δικαιωμάτων που αφορούν το συγκριμένο λογότυπο στον Ε Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Α.Π.Θ. Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ο Ε Τομέας θα έχει τα ακόλουθα δικαιώματα χρήσης των λογότυπων που θα βραβευθούν: - Δικαίωμα αναπαραγωγής, δημοσιοποίησης και δημοσίευσης του λογότυπου σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο και σε όποιο άλλο ΜΜΕ, καθώς και στα επίσημα έγγραφα του Ε Τομέα.

4 - Δικαίωμα έκδοσης του λογότυπου σε έντυπα, επικοινωνιακό υλικό, αφίσες και αντικείμενα για τις ανάγκες των εκδηλώσεων του Ε Τομέα. - Δικαίωμα χρήσης του λογότυπου χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό. Ο Ε Τομέας διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιήσει το λογότυπο που θα επιλεγεί, να διεξάγει έναν επαγγελματικό ανασχεδιασμό, να δημιουργήσει διαφορετικές εκδοχές του λογότυπου σε σχέση με το χρώμα, το μέγεθος, την μορφή, την ανάλυση και άλλες ιδιότητες χωρίς κανένα περιορισμό. 2.4 Δήλωση συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 16 Ιουνίου Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν έχει δηλωθεί μέχρι την ημερομηνία αυτή, δεν θα γίνεται δεκτή και συνεπώς θα αποκλείεται από τη διαδικασία αξιολόγησης. Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται στη γραμματεία του Ε Τομέα, στον 3 ο όροφο της πτέρυγας Αρχιτεκτόνων, τις ώρες λειτουργίας της (10.00πμ 14.00μμ). Κατά τη διαδικασία εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώνουν μία αίτηση συμμετοχής με τα ονόματα όλων των μελών της ομάδας τα οποία προτίθενται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό καθώς και στοιχεία επικοινωνίας τους (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλέφωνο). Για τους προπτυχιακούς φοιτητές είναι απαραίτητη η υποβολή φωτοτυπίας της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου σπουδών ενώ για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές βεβαίωση από την γραμματεία του τμήματος (δεν θα είναι αποδεκτή φωτοτυπία του πάσο). Οι συμμετέχοντες οι οποίοι είναι απόφοιτοι του Τμήματος Αρχιτεκτόνων ΑΠΘ, θα πρέπει να υποβάλουν αντίγραφο πτυχίου τους.

5 2.5 Προδιαγραφές κατάθεσης προτάσεων Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στην γραμματεία του Ε Τομέα τις προτάσεις τους έως τις 21 Ιουνίου 2010 και ώρα 14:00. Καμία κατάθεση πρότασης μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δεν είναι εφικτή. Η παράδοση θα γίνει σε κλειστό ταχυδρομικό φάκελο Α4 (Φάκελος Α) που θα έχει εξωτερικά τον τίτλο «Διαγωνισμός Arch_Tech_Logo» και τον 5ψήφιο κωδικό που θα επιλεγεί από την κάθε ομάδα (βλ. 2.6 Ανωνυμία). Μέσα στον Φάκελο Α θα συμπεριληφθεί μικρότερος κλειστός φάκελος (Φάκελος Β), μέσα στον οποίον θα αναφέρονται ο 5ψήφιος κωδικός και τα ονόματα της ομάδας. Στον Φάκελο Α θα τοποθετηθούν εκτυπώσεις του λογότυπου σε άδετες λευκές σελίδες Α4 σε οριζόντια διάταξη (landscape). Σε κάθε σελίδα είναι απαραίτητη η διακριτική αναγραφή του 5ψήφιου κωδικού της ομάδας στο κάτω δεξιά τμήμα της σελίδας με γραμματοσειρά Arial και μέγεθος 14. Οι εκτυπώσεις θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον 8 και το πολύ 16 διαφορετικές εκδοχές του λογότυπου παρουσιασμένες κατά την κρίση των διαγωνιζόμενων: Μικρό λογότυπο (2-4 εκατοστά μήκος) σε ελληνική αγγλική και ασπρόμαυρη-έγχρωμη εκδοχή. Μεγάλο λογότυπο (10-15 εκατοστά μήκος) σε ελληνική αγγλική και ασπρόμαυρη-έγχρωμη εκδοχή. Η παράδοση των ηλεκτρονικών αρχείων θα γίνει σε CD, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ο τίτλος του διαγωνισμού και ο 5ψήφιος κωδικός της κάθε ομάδας. Τα απαιτούμενα αρχεία είναι οι διαφορετικές εκδοχές του λογότυπου σε αρχείο.jpg επαρκούς ανάλυσης (300dpi). Κάθε αρχείο θα έχει σαν όνομα τον 5ψήφιο κωδικό της ομάδας και αύξων αριθμό (π.χ. 0000_1.jpg, 0000_2.jpg, κ.ο.κ.). Οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα βραβευτούν (με οποιοδήποτε από τα τρία βραβεία ή τους επαίνους), θα πρέπει στη συνέχεια να παραδώσουν ένα επιπλέον cd το οποίο θα περιέχει το αρχείο στην πρωτότυπή του μορφή. Για παράδειγμα αν το πρόγραμμα το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί είναι το Photoshop, θα πρέπει να παραδοθεί αρχείο της μορφής.psd.

6 2.6 Ανωνυμία Η Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού δεσμεύεται για τη διατήρηση της ανωνυμίας των συμμετεχόντων έως και το τελικό στάδιο της κρίσης, προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του διαγωνισμού. Κάθε συμμετοχή θα είναι αναγνωρίσιμη μόνο μέσω του 5ψήφιου κωδικού που θα επιλεγεί από κάθε ομάδα και αποτελείται από αριθμούς από το 0 ως το 9. Ο Φάκελος Β με τον 5ψήφιο κωδικό και τα προσωπικά στοιχεία των διαγωνιζομένων θα ανοιχτεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κρίσης των προτάσεων. Στα υπόλοιπα αρχεία τα οποία υποχρεούνται να καταθέσουν οι συμμετέχοντες, απαγορεύεται ρητά η παρουσία οποιουδήποτε διακριτικού το οποίο θα μπορούσε να αποκαλύψει την ταυτότητά τους. Σε περίπτωση που κάποια από τις προτάσεις κριθεί από την Οργανωτική Επιτροπή ότι περιλαμβάνει σημάδια τα οποία πιθανά αποκαλύπτουν την ταυτότητα των διαγωνιζομένων θα απορρίπτεται εξαρχής και δεν θα εξετάζεται από τους Κριτές. 3. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ 3.1 Επιμέλεια και Οργανωτική Επιτροπή Την οργάνωση του διαγωνισμού αναλαμβάνει ο Ε Τομέας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας. Επιστημονικός Επιμελητής είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων και Διευθυντής του Ε Τομέα, Μιχάλης Μαλινδρέτος. H Οργανωτική Επιτροπή (Ο.Ε.) αποτελείται από τους αρχιτέκτονες και υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Α.Π.Θ., Αναστάση Γκουζκούνη και Σάντρα Καλλιάγρα, οι οποίοι αναλαμβάνουν την οργάνωση και επιμέλεια του διαγωνισμού καθ όλη τη διάρκειά του. Η Ο.Ε. θα καλείται να αποφασίζει για κάθε διαδικαστικό ζήτημα που θα προκύψει και είναι καθ ύλη αρμόδια για την τήρηση των όρων και των κανονισμών του διαγωνισμού, καθώς και για την άρτια διεξαγωγή του. Κάθε κρίση της Ο.Ε. είναι οριστική και δεν επιδέχεται ένσταση. Τη γραφιστική επιμέλεια των εντύπων του διαγωνισμού έχει ο Γιώργος Βλαχοδήμος, αρχιτέκτονας και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Α.Π.Θ.

7 3.2 Κριτική Επιτροπή Η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού αποτελείται από αρχιτέκτονες και εικαστικούς καλλιτέχνες, διδάσκοντες στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Α.Π.Θ. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής με αλφαβητική σειρά είναι: 1. Βαρώτσος Κώστας Εικαστικός, Καθηγητής Α Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Εικαστικών Τεχνών 2. Κονταξάκης Δημήτρης Αρχιτέκτονας, Λέκτορας Ε Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας 3. Λιαμάδης Γιώργος Αρχιτέκτονας, Βιομηχανικός Σχεδιαστής, Λέκτορας Π.Δ 407/80 Ε Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας 4. Ουδατζή Κυριακή Αρχιτέκτονας, Λέκτορας Π.Δ 407/80 Ε Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμούκαι Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας 5. Φράγκος Δημήτρης Εικαστικός, Καθηγητής Α Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Εικαστικών Τεχνών 3.3 Χρονοδιάγραμμα Προκήρυξη Διαγωνισμού 7 Μαΐου 2010 Έναρξη Έγγραφών 7 Μαΐου 2010 Λήξη περιόδου υποβολής ερωτήσεων 19 Μαΐου 2010 Δημοσιοποίηση απαντήσεων στις ερωτήσεις 24 Μαΐου 2010 Λήξη Εγγραφών 16 Ιουνίου 2010 Τελευταία Ημέρα αποστολής προτάσεων 21 Ιουνίου 2010 Αξιολόγηση προτάσεων Έως 9 Ιουλίου 2010 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Ιουλίου 2010

8 3.4 Ερωτήσεις απαντήσεις Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού μέχρι τις 19 Μαΐου με τους εξής τρόπους: - εγγράφως στην γραμματεία του Ε Τομέα, - μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής: Α. Γκουζκούνης, Σ. Καλλιάγρα, Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν συγκεντρωτικά στις 24 Μαΐου 2010 και θα διανέμονται σε έντυπη μορφή από την γραμματεία του Ε Τομέα. 3.5 Αποτελέσματα και βραβεία Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν Ιουλίου 2010 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα βρουν αναρτημένα στην γραμματεία toy Ε Τομέα και τον ιστότοπο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων (www.arch.auth.gr). Στη συνέχεια προβλέπεται σύντομη τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων. Η ημερομηνία, ή ώρα και το μέρος της εκδήλωσης θα καθοριστεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τα βραβεία τα οποία θα απονεμηθούν είναι τα ακόλουθα: 1 ο Βραβείο: Φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής Mac-Book 2 ο Βραβείο: Δωροεπιταγή 300 Ευρώ για την αγορά βιβλίων από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου 3 ο Βραβείο: Δωροεπιταγή 200 Ευρώ για την αγορά βιβλίων από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου Α και Β έπαινος: Δωροεπιταγή 100 Ευρώ για την αγορά βιβλίων από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

«ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ / THESSALONIKI: CULTURAL CROSSROADS» Τιµώµενη περιοχή για το 2011: Μέση Ανατολή

«ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ / THESSALONIKI: CULTURAL CROSSROADS» Τιµώµενη περιοχή για το 2011: Μέση Ανατολή Προκήρυξη Διαγωνισµού για το σχεδιασµό του λογότυπου της πολιτιστικής δράσης του Υπουργείου Πολιτισµού και Τουρισµού: «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ / THESSALONIKI: CULTURAL CROSSROADS» Τιµώµενη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DOS GROUP ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DOS GROUP ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DOS GROUP ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ 1.1 Διοργανώτρια Αρχή του Διαγωνισμού είναι η εταιρεία DOS ENERGY HELLAS Ltd., η οποία είναι και ο κύριος του έργου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ «VOLOS NEEDS ITS BENCH»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ «VOLOS NEEDS ITS BENCH» ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΔΕΩΝ «VOLOS NEEDS ITS BENCH» ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΘΡΟ 2ο ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 3 ΑΡΘΡΟ 3ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 3 ΑΡΘΡΟ 4ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 1ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΘΡΟ 1ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1.1 Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από τη «Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.» (ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.), η οποία θα αναφέρεται στο εξής ως «Διοργανώτρια Αρχή».

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ. 03 ΣΕΛ. 03 ΣΕΛ. 03 ΣΕΛ. 03 ΣΕΛ. 04 ΣΕΛ. 04 ΣΕΛ. 05 ΣΕΛ. 05 ΣΕΛ. 05 ΣΕΛ. 05 ΣΕΛ. 05 ΣΕΛ. 06

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ ΣΚΙΑΔΙΩΝ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ ΣΚΙΑΔΙΩΝ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ ΣΚΙΑΔΙΩΝ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΟΨΕΩΝ ΣΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: Νέο πλαίσιο διενέργειας των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών και γενικά των διαγωνισμών μελετών με απονομή βραβείων.

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: Νέο πλαίσιο διενέργειας των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών και γενικά των διαγωνισμών μελετών με απονομή βραβείων. ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ: Νέο πλαίσιο διενέργειας των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών και γενικά των διαγωνισμών μελετών με απονομή βραβείων. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Έχοντας υπόψη : 1.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Μεταπτυχιακών Σπουδών

Οδηγός Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΑΣΚΗΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» Οδηγός Μεταπτυχιακών Σπουδών Νοέμβριος 2012 Συγγραφή - Επιμέλεια: Ευθύμιος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜA ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜA ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Τηλέφωνα: 2103203473 & 2103202292 Τηλεομοιότυπο (fax): 2103231691 Ηλ. Διεύθυνση (e-mail):

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002251634 2014-08-22

14PROC002251634 2014-08-22 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.08.22 14:25:26 EEST Reason: Location: Athens Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203830 / Fax: 210 8203831

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014/2015 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014/2015 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014/2015 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το 15 ο πρόγραμμα υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2014/2015, για Μεταπτυχιακές σπουδές στην

Διαβάστε περισσότερα

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ προκηρύσσουν

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ προκηρύσσουν Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ προκηρύσσουν Πανελλήνιο φοιτητικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό κατασκευής από ξύλο με τίτλο: ΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ Αναλυτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το 16 ο πρόγραμμα υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2015/2016, για Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα σε δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 60.000,00 (με ΦΠΑ) (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 48.780,49 ΦΠΑ (23%) 11.219,51 )

Προϋπολογισμός: 60.000,00 (με ΦΠΑ) (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 48.780,49 ΦΠΑ (23%) 11.219,51 ) Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203830 / Fax: 210 8203831 46, Kefallinias Str., Athens 112 51 Greece. Tel.: (+30) 210 8203830 / Fax: (+30) 210 8203831 E-mail: info@rc.aueb.gr / www.rc.aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 21/03/2014 Aρ. Πρωτ.: 12220 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς απευθύνει δημόσια πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ Π ΡΟΩΘΗΣΗΣ Ε ΡΕΥΝΑΣ

Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ Π ΡΟΩΘΗΣΗΣ Ε ΡΕΥΝΑΣ UΠ ΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ Π ΡΟΩΘΗΣΗΣ Ε ΡΕΥΝΑΣ 12BΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας» 13BΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Φοιτητές στην Έρευνα ΦΟΙΤΩ 2014 2015» 14BΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το 15 ο πρόγραμμα χορηγιών σε μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων, ακαδημαϊκού έτους

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ανοιχτού Διεθνή Διαγωνισμού σε ευρώ. Για την ανάθεση των υπηρεσιών: Έκδοση βιβλίου. Ώρα

Προκήρυξη Ανοιχτού Διεθνή Διαγωνισμού σε ευρώ. Για την ανάθεση των υπηρεσιών: Έκδοση βιβλίου. Ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΕΡΓΩΝ Χανιά, 30/5/2008 Αρ. Πρωτ.: 152 Προκήρυξη Ανοιχτού Διεθνή Διαγωνισμού σε ευρώ Για την ανάθεση των υπηρεσιών:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Μεταπτυχιακών Σπουδών

Οδηγός Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΑΣΚΗΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» Οδηγός Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιανουάριος 2008 Συγγραφή - Επιμέλεια: Ευθύμιος Κιουμουρτζόγλου

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός Κανονισμός Διδακτορικών Σπουδών

Εσωτερικός Κανονισμός Διδακτορικών Σπουδών ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Εσωτερικός Κανονισμός Διδακτορικών Σπουδών Κομοτηνή, Μάρτιος 2014 Συγγραφή - Επιμέλεια: Αυγερινός Ανδρέας, Καζαντζή Μάρθα & Μαυρομμάτης

Διαβάστε περισσότερα

«ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ»

«ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘ. 1 / 5849 / 12.05.2011 ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ «ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ «ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ «ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» (Ισχύει από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015) Α. Γενικά άρθρα Άρθρο 1.

Διαβάστε περισσότερα

1. ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α ΚΥΚΛΟΥ (ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ)

1. ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α ΚΥΚΛΟΥ (ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013/2014 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το 14 ο πρόγραμμα υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2013/2014, για Μεταπτυχιακές σπουδές σε δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 620/26/2014 ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗN ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 2014 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ» Αναθέτουσα Αρχή: Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Αθήνα, Φεβρουάριος 2013 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ... 4 Άρθρο 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 4 Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

«ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ»

«ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗ ΣΥΜΦΕΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΨΗΦΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

«Προβολή & διαφήμιση του έργου: Ψηφιοποίηση και Ψηφιακή Τεκμηρίωση Συλλογών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού»

«Προβολή & διαφήμιση του έργου: Ψηφιοποίηση και Ψηφιακή Τεκμηρίωση Συλλογών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού» ΕΡΓΟ Γ ΚΠΣ: «Ψηφιοποίηση και Ψηφιακή Τεκμηρίωση Συλλογών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού» ΥΠΟΕΡΓΟ 7: «ΠΡΟΒΟΛΗ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προβολή & διαφήμιση του

Διαβάστε περισσότερα