Ο καλύτερος παλμικός ανιχνευτής στο κόσμο!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο καλύτερος παλμικός ανιχνευτής στο κόσμο!"

Transcript

1 Ο καλύτερος παλμικός ανιχνευτής στο κόσμο! LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων χρυσού παλμικής επαγωγής - Πρόλογος Ο χειρισμός του νέου Lorenz Z1 γίνεται μέσω τριών μόνο πλήκτρων! Ο ανιχνευτής μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 αποτελεί μια καινοτόμο τεχνολογία για τους ανιχνευτές μετάλλων - χρυσού, παλμικής επαγωγής καθώς παρέχει τη δυνατότητα ακύρωσης ψεύτικων σημάτων από τα μεταλλεύματα του εδάφους. Το LORENZ Z1 Αναγνωρίστηκε σαν ο πλέον βαθύτερος και σταθερός σε λειτουργία, από τους ανιχνευτές μετάλλων της κατηγορίας του. Για τη τεχνολογία του LORENZ DEEPMAX Z1 δαπανήθηκε πολυετή ενασχόληση εξέλιξης & έρευνας. Στο νέο LORENZ Z1, αφιερώθηκε μεθοδική εργασία για τη διάκριση μετάλλου και αυτόματη ακύρωση εδαφικών σημάτων. Η τεχνολογία της απόρριψης εδάφους σε παλμικό ανιχνευτή, παρέχει διείσδυση σήματος σε μεγάλο βάθος. Εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού ο ανιχνευτής μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 δεν παράγει ψευδή σήματα σε αλατόνερο, μεταλλικές πέτρες, κεραμικά. Το εξελιγμένο λογισμικό του εκμηδενίζει τα ψεύτικα σήματα από το έδαφος, ενώ τα αληθινά μεταλλικά αντικείμενα ανακοινώνονται με σταθερότητα. Το LORENZ DEEPMAX Z1 δεν θα σας προδώσει καθώς θα διατηρήσει μεγάλο βάθος λειτουργώντας στις ποιο ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος. Παρέχει φίλτρα για τις παρεμβολές από υψηλή τάση ρεύματος, πχ κοντά σε πυλώνες ρεύματος. Το LORENZ DEEPMAX Z1 είναι ένας πλήρως τροποποιήσιμος ανιχνευτής για το κάθε πεδίο εφαρμογής σας, αφού δέχεται διαφορετικές κεφαλές - δίσκους, πηνία καλωδίου και πλαίσια έρευνας. Δουλεύοντας με πλαίσιο επιτυγχάνουμε μεγάλο βάθος, από το εκτενές πεδίο εκπομπής. Με τους δίσκους ανακαλύπτουμε και μικρά αντικείμενα, σκόρπια νομίσματα ή επικεντρώνουμε επακριβώς στόχους που ανιχνεύσαμε με πλαίσιο. Αντίθετα με άλλα παλμικά μηχανήματα οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 εντοπίζουν βαθιά τα ευγενή μέταλλα. Ο χειρισμός τους είναι εύκολος μέσω μιας απλής οθόνης LCD και λίγων πλήκτρων. Αυτά τα στοιχεία που σας παρέχουν τα LORENZ Z1, είναι καινοτόμα σε σχέση με τους ανταγωνιστικούς ανιχνευτές μετάλλων παλμικής επαγωγής. Τα εξαρτήματα τους είναι ποιοτικά και το ηλεκτρονικό κύκλωμα τους εξελίχθηκε για ευκολία και μεγάλη ευαισθησία.

2 LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων χρυσού παλμικής επαγωγής - Πώς λειτουργούν Οι ανιχνευτές LORENZ DEEPMAX Z1 δουλεύουν βάση της παλμικής επαγωγής με ακύρωση μεταλλευμάτων, και δεν απαιτούν κίνηση της κεφαλής τους για να ανιχνεύουν μέταλλα, Στη φάση της εκπομπής, σύντομοι και ισχυροί ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί εκπέμπονται από το πηνίο του ανιχνευτή. Κατόπιν οι παλμοί δημιουργούν επαγωγικό ρεύμα στα μεταλλικά αντικείμενα. Τα επαγωγικά πεδία στα μεταλλικά αντικείμενα διαρκούν όσο εκπέμπονται οι παλμοί και μετά χάνονται σταδιακά. Όταν σταματάει η εκπομπή το ίδιο το πηνίο γίνεται δέκτης των πεδίων του επαγωγικού ρεύματος από τα μεταλλικά αντικείμενα. Ένα εκτενή ηλεκτρονικό κύκλωμα ανιχνεύει τα αδύνατα σήματα ρεύματος των αντικειμένων και τα φιλτράρει από τις παρεμβολές. Όταν το αντικείμενο είναι μέσα στην εμβέλεια των παλμών του πηνίου, το σήμα του ενισχύεται και μετατρέπεται σε ήχο, με αυξανόμενη συχνότητα (VCO) από το μεγάφωνο ή τα ακουστικά. To επαγωγικό ρεύμα που παράγεται στα μέταλλα όταν εκτίθενται στους παλμούς του ανιχνευτή, διαρκεί διαφορετικό χρόνο ανάλογα το τύπο του μετάλλου, δηλαδή την αγωγιμότητα του. Βάση αυτού έχουμε το διαχωρισμό μετάλλων, μετρώντας τη διάρκεια των επαγωγικών πεδίων που λαμβάνει το πηνίο. Επίσης υπάρχει και η ένδειξη σιδηρούχου / μη σιδηρούχου μετάλλου με τη χρήση του δίσκου DD. Aυτή είναι μια επιπλέον βοήθεια στην εξακρίβωση της ταυτότητας του μετάλλου, αλλά και ο ήχος, καθώς μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικούς τόνους ανάλογα το είδος του μετάλλου, ή τόνους για την επικέντρωση και το μέγεθος του αντικειμένου. LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων παλμικής επαγωγής - Προτερήματα Η τεχνολογία ανιχνευτών παλμικής επαγωγής με ακύρωση εδάφους GBS της LORENZ, συνεργάζεται με διαφορετικά μεγέθη πηνίων και με υψηλή ισχύ. Πηνία καλωδίου τοποθετημένα σε πλαίσια σωλήνων διαφόρων μεγεθών και σχήματος, συνδέονται στα LORENZ DEEPMAX Z1 χωρίς ρύθμιση. Η προσαρμογή των διαφορετικών πηνίων γίνεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό κύκλωμα. Διασφαλίζεται με αυτό το τρόπο η καλύτερη απόδοση βάθους για κάθε πηνίο που συνδέουμε. Μεγαλώνοντας το μέγεθος του πηνίου, επιτυγχάνουμε και μεγαλύτερη απόδοση σε βάθος, για μεγαλύτερους μεταλλικούς στόχους. Ο ανιχνευτής αρχίζει να μη "βλέπει" πλέον τα μικρά αντικείμενα. Γίνεται κατάλληλος όταν ζητάμε σχετικά μεγάλα αντικείμενα σε περιοχή με διάσπαρτα μικρά σκουπίδια στην επιφάνεια. Εκτός από βάθος τα πηνία πλαισίου ανιχνεύουν και μεγαλύτερη επιφάνεια εδάφους. Ακόμη και σε χώμα με σιδηρόπετρες και κεραμικά οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 θα αποδώσουν το καλύτερο βάθος. για σιδηρούχα και μη σιδηρούχα αντικείμενα, επιλέγοντας τη λειτουργία απόρριψης εδαφικών σημάτων.

3 Oι ανιχνευτές μετάλλων των ανταγωνιστών υποφέρουν από τη μεταλλικότητα του εδάφους, που περιορίζει τη διείσδυση τους. Το LORENZ DEEPMAX Z1 εντοπίζει στόχους στο ίδιο βάθος ασχέτως είδους εδάφους, επίσης χωρίς απώλεια συγκριτικά με τις εναέριες δοκιμές. Στο LORENZ DEEPMAX Z1 θα βρείτε ένα μοναδικό ανιχνευτή για την οποιαδήποτε εφαρμογή εντοπισμού, εξαιτίας της μεγάλης ευαισθησίας του σε ευγενή μέταλλα, και της οπτικής - ηχητικής διάκρισης μετάλλου. Ειδικότερα τα LORENZ DEEPMAX Z1 παρουσιάζουν αριθμούς ταυτότητας στόχου σε κλίμακα 0 έως 99, για διευκρίνηση είδους του αντικειμένου βάση τη αγωγιμότητας του. Σπανίως το μέγεθος του στόχου θα επηρεάζει τις ενδείξεις, και οι μικροί-λεπτοί στόχοι αναγνωρίζονται αξιόπιστα όπως και τα μεγαλύτερα αντικείμενα. Εκτός από τους αριθμούς τα LORENZ Z1 έχουν και το εικονίδιο σιδηρούχου μετάλλου "Fe" - ευγενούς μετάλλου "Non Fe", το οποίο είναι αξιόπιστο ακόμη και σε εδάφη με πλούσιο μετάλλευμα, με συνδεδεμένο δίσκο DD ( 35 ή 26 εκατοστών διαμέτρου ). Τις οπτικές ενδείξεις συνοδεύει ήχος από τα ακουστικά ή το ηχείο. Επι το πλείστο η απόσταση εντοπισμού δοκιμάζοντας τα δείγματα μας στον αέρα, συμβαδίζει με το βάθος μέσα στο χώμα, σε αντίθεση με άλλα παλμικά μηχανήματα και ανιχνευτές μετάλλων VLF. LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων - χρυσού παλμικής επαγωγής - Πεδία εφαρμογής Τα LORENZ DEEPMAX Z1 σχεδιάστηκαν για απαιτητικά πεδία εφαρμογής ανίχνευσης μετάλλου. Είναι πολλά τα πηνία είτε δίσκοι, πλαίσια ή καλώδια που παρέχονται για τους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1. Τα πλαίσια ανιχνεύουν γρηγορότερα τους μεγαλύτερους χώρους. Οι παρεμβολές από μετάλλευμα, μεταβολές θερμοκρασιών και θαλασσινό νερό δεν περιορίζουν το βάθος εντοπισμού του LORENZ DEEPMAX Z1 όπως στους άλλους ανιχνευτές. Υπάρχει δυνατότητα απόρριψης καρφιών, μικρών σιδερένιων ή λεπτών αντικειμένων. Διαφορετικά μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε σαν μικρά μεγέθη σε περιπτώσεις αναζήτησης μεγάλου στόχου σε βάθος. Όταν συνδεθούν δίσκοι στα LORENZ Z1, ανιχνεύονται και μικρά μεγέθη μετάλλων σε μεγάλο βάθος.

4 LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων χρυσού παλμικής επαγωγής - Χαρακτηριστικά Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 παρέχουν πολλά προτερήματα, με μεγάλο βάθος εντοπισμού και συνδυάζουν εύκολη και σταθερή λειτουργία χωρίς παρεμβολές. Έχουν προγραμματιστεί από κατασκευής για ανίχνευση με μόνον 3 πλήκτρα χωρίς σφάλματα. Μεγάλο βάθος για ευγενή και μη μέταλλα Ακύρωση παρασίτων σε χώμα με μεταλλεύματα ή αλατόνερο με σύστημα ζυγίσματος εδάφους παλμικής επαγωγής Εύκολος χειρισμός με λίγα πλήκτρα και οθόνη ενδείξεων Κεντράρισμα αντικειμένου επακριβώς και με τα μεγάλα πλαίσια Γρήγορη και αξιόπιστη σάρωση μεγάλων χώρων Ανθεκτικότητα και ποιότητα κατασκευής. Στεγανοποιημένη κεντρική μονάδα Πολλά συμβατά πηνία για τη κάθε εφαρμογή ανίχνευσης Ρυθμίζεται αυτόματα με το κάθε μέγεθος και τύπο πηνίου που συνδέθηκε Τα μικρά άχρηστα μεταλλικά αντικείμενα μπορούν είτε να αναγνωρισθούν ή να απορριφθούν Άμεση ηχητική ανταπόκριση και δυνατότητα διάκρισης στόχου με διαφορετικούς τόνους ήχου Ψηφιακός ήχος και μπαρογράφημα ισχύς σήματος για κεντράρισμα & βάθος αντικειμένου Μετρητής κατάστασης μπαταρίας στην οθόνη και με ήχο Προγραμματισμένη αναγνώριση αγωγιμότητας μετάλλου με αριθμό, χωρίς να κινείται ο δίσκος Εξελιγμένο εικονίδιο αναγνώρισης σιδερένιου / ευγενούς μετάλλου Ρυθμιζόμενος από το χειριστή ήχος αναμονής στόχου ( τικ ) Σταθερότητα ανίχνευσης χωρίς κίνηση, σε οθόνη και ήχο Αδιαβροχοποιημένα πηνία, δίσκοι, καλώδια & πλαίσια Αναλώσιμη μπαταρία NIMH ξηρών στοιχείων για παγκόσμια λειτουργία Ταχυφορτιστής παγκόσμιας λειτουργία V AC / Hz Φορτιστής αυτοκινήτου V DC (δεν περιλαμβάνεται στο βασικό κιτ) Μεταβαλλόμενη συχνότητα & φίλτρα για μηδενισμό παρεμβολών από υψηλή τάση Μνήμη για τις απορρίψεις εδάφους Προγράμματα έρευνας DEL για απόρριψη μικρού ή άχρηστου στόχου Κορυφαίο βάθος εντοπισμού για μεγάλους μεταλλικούς στόχους Ο χρυσός και αντικείμενα χαμηλής αγωγιμότητας ανιχνεύονται βαθύτερα και ποιο αξιόπιστα Σταθερότητα έναντι παρασίτων συχνοτήτων όταν ανιχνεύει σε περιβάλλον πόλης Καλή διαβάθμιση ισχυρών σημάτων για επικέντρωση Καλύτερη απόδοση στον εντοπισμό μικρού στόχου, πχ. μεμονωμένο νόμισμα ή άλλων ευγενών Μονής ή διπλής περιέλιξης πηνία, επαγωγής ή διασταυρωμένα Ενεργοποίηση πολλαπλών αισθητήρων ( Multi sensor trigger - MST) για ανίχνευση ταυτόχρονα με πολλά πηνία χωρίς παράσιτα αναμεταξύ τους (επικοινωνήστε για λεπτομέρειες). Ποιο εύκολος χειρισμός καταγραφής δεδομένων, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Surfer & εσωτερική μνήμη για να λάβουμε 6 γραφήματα δύο διαστάσεων & 6 τριών διαστάσεων από την ανίχνευση του στόχου. Το κάθε γράφημα δίνει και διαφορετική ανάλυση ανάλογα τις ηλεκτρονικές ιδιότητες του, για διευκρίνηση ταυτότητας στόχου GPS για ανάγνωση μέτρων σάρωσης, γραμμής σάρωσης, αριθμού αρχείου καταγραφής και πυξίδας διόρθωσης απόκλισης - κατεύθυνσης, για διευκόλυνση έρευνας με τον καταγραφέα. Νέα χαρακτηριστικά με επανασχεδιασμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα Μπάρογράφημα ισχύος σήματος, διάκριση αγωγιμότητας στόχου, εικονίδιο ευγενούς / μη ευγενούς, μετρητής μπαταρίας και όλες οι ρυθμίσεις προγράμματος φανερώνονται ταυτοχρόνως σε ευανάγνωστο παρουσιάζονται ταυτόχρονα σε μια ευανάγνωστη οθόνη υγρών κρυστάλλων

5 LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων χρυσού Βάθη ανίχνευσης πηνίο που χρησιμοποιείται μεταλλικό 35 εκ. DD 45 εκ. 1 μ. Χ 1 μ. 1,5 μ. Χ 1,5 μ. αντικείμενο Ψήγμα χρυσού διαμέτρου 5 χιλ. Χρυσό νόμισμα διαμέτρου 2 εκ. Ασημένιο νόμισμα διαμέτρου 2,5 εκ. Πλάκα μπρούντζου 10 Χ 10 εκ. Κουτί αναψυκτικού 0,33 λ. Σιδερένιο κουτί 30 Χ 18 Χ 15 εκ. 28 εκ. ( 30 εκ ) Χ Χ χ 45 εκ. 50 εκ. ( 50 εκ.) Χ χ 50 εκ. 55 εκ. ( 50 εκ.) Χ χ 100 εκ. 110 εκ. 145 εκ. 170 εκ. 120 εκ. 130 εκ. 165 εκ. 200 εκ. 170 εκ. 200 εκ. 280 εκ. 340 εκ. Χ: Εκτός ανίχνευσης από το πηνίο Τα βάθη ανίχνευσης καταγράφηκαν εναέρια σε DEL4/GND4, SENS5. Τα βάθη ανίχνευσης διαφέρουν ανάλογα τα διαφορετικά εδάφη ή ρυθμίσεις DEL Σε μεγαλύτερα μεταλλικά αντικείμενα θα αυξάνεται και το βάθος Η αυτόματη ρύθμιση αναγνώρισης εδάφους στο Ζ1, σε 2 βήματα : μηδενισμός στον αέρα και στο έδαφος

6 LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων χρυσού παλμικής επαγωγής Κιτ προγράμματος με αποσπόμενο GPS καταγραφέα δεδομένων Για να παραχθούν χρωματιστές απεικονίσεις επιπέδων ή περιγράμματος των αντικειμένων με τους ανιχνευτές μετάλλων Lorenz Deepmax Ζ1, θα χρειαστεί το πρόγραμμα Surfer. Ο καταγραφέας δεδομένων λαμβάνει ταυτόχρονα 6 κατηγορίες πληροφοριών από τις λειτουργίες του ανιχνευτή και αποθηκεύει τα δεδομένα στη μνήμη, αφού το θελήσουμε. Όταν καταγραφούν τα δεδομένα του πεδίου έρευνας, το πρόγραμμα Surfer άμεσα και αξιόπιστα τα μετατρέπει σε γραφήματα επιπέδων ή περιγράμματος στον υπολογιστή σας, χωρίς καθυστερήσεις. Μέσω του λογισμικού Scripter, παρουσιάζονται 12 γραφήματα από την καταγραφή του χώρου. 6 δισδιάστατα και 6 τρισδιάστατα. Υπάρχουν επίσης επιλογές τρόπου απεικόνισης γραφήματος - πλέγματος. Το νέο ενσωματωμένο καταγραφικό στο LORENZ DEEPMAX Z1 με το λογισμικό του, σχεδιάστηκαν από την Lorenz Detecting Systems, για ευκολία χρήσης και υψηλή ανάλυση χωρίς επιπλέον κόστος. Η διαδικασία καταγραφής δεδομένων στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 είναι κατανοητή για άπειρους και έμπειρους χειριστές με επαγγελματική ιδιότητα πχ. πολιτικούς μηχανικούς, γεωλόγους, αρχαιολόγους, επιστήμονες κα. Άλλα πεδία εφαρμογών είναι η ανακάλυψη τοξικών αποβλήτων, μετεωριτών, ή εντοπισμός συντριμμιών αεροπλάνου. Πρέπει να βηματίζουμε το χώρο σε παράλληλες γραμμές σάρωσης και τα 6 γραφήματα εμφανίζονται ταυτόχρονα χωρίς περιττούς χειρισμούς. Το κάθε γράφημα δίνει και διαφορετικές πληροφορίες από το ανάλογο πρόγραμμα του ανιχνευτή, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, τα γραφήματα δεν παρουσιάζουν μόνο ευαισθησία σήματος στόχου, αλλά τη πληροφόρηση ταυτότητας του κρυμμένου στόχου. Διευκρινίζεται το κατεργασμένο μεταλλικό αντικείμενο από τα μεταλλεύματα του εδάφους. Τα στίγματα στα γραφήματα χρωματίζονται ανάλογα το είδος του μετάλλου, και διαχωρίζονται από τις παρεμβολές μεταλλεύματος του εδάφους. Δεν έχουμε παρά να παραβάλουμε τα γραφήματα μεταξύ τους, για να φανερώσουμε τους σημαντικούς στόχους, με σύγκριση..

7 Απο τα προγράμματα DEL λαμβάνουμε 3 γραφήματα που παρουσιάζουν μεγέθη αντικειμένων, ενώ από τα προγράμματα GND, 2 γραφήματα με τα οποία διευκρινίζουμε τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μεταλλεύματα εδάφους. Υπάρχει και γράφημα με ανάλυση αγωγιμότητας μετάλλου του αντικειμένου, το οποίο δίνει συγκεκριμένο χρώμα στο στίγμα του στόχου, ανάλογα το είδος του μετάλλου του. Είτε καταγράφουμε σε έδαφος με υψηλή μεταλλικότητα ή με στόχους κοντινούς ο ένας στον άλλο, ο καταγραφέας δεδομένων θα λειτουργεί με αξιοπιστία. Τα σφάλματα χειρισμού και η υπερφόρτωση από κοντινά μεταλλικά αντικείμενα στο πεδίο έρευνας φανερώνονται όταν παραβάλουμε τους 6 χάρτες αναμεταξύ τους. Το GPS αφού συνδεθεί θα καταγράφονται τα δεδομένα του, ώστε να καθοδηγούν το χειριστή να μην αφήνει ακάλυπτες επιφάνειες εδάφους στη καταγραφή, με κατεύθυνση, ή οριοθέτηση καταγραφών. Για ποιο επαγγελματικές εφαρμογές υπάρχουν ειδικός εξοπλισμός και λογισμικό, για καταγραφή δεδομένων GPS από πολλά LORENZ DEEPMAX Z1 που ανιχνεύουν ταυτοχρόνως. Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ Z1 σχεδιάστηκαν για καταγραφή με τα πλαίσια 1 μ. Χ 1 μ. και για ελάχιστο μέγεθος αντικειμένου 6 εκ. Χ 6 εκ., όμως μπορούν να καταγράψουν και με τους δίσκους. Παρακάτω περιγράφεται η διαδικασία ανάλυσης των γραφημάτων του προγράμματος. Αντίθετα από τον ανταγωνισμό, στα LORENZ Z1 δεν απεικονίζεται μόνον ένα γράφημα ή παραλλαγές γραφήματος με διαφορετική ευαισθησία του ίδιου στόχου, καθώς παρέχουν πληροφόρηση για τη ταυτότητα μετάλλου του στόχου μας. Τα πλεονεκτήματα του καταγραφέα δεδομένων 6 καναλιών είναι τα ακόλουθα: Η υπεροχή του εξακάναλου καταγραφικού είναι ότι τα ψεύτικά σήματα ή τα στίγματα από υπερφόρτωση ταυτοποιούνται σε 1 ή 2 γραφήματα. Ενώ ακόμη θα παρέχονται αξιόπιστα δεδομένα σε άλλα 1 ή 2 γραφήματα. Συγκρίνοντας τις απεικονίσεις επιλέγουμε εκείνες με απουσία παρεμβολών από το έδαφος, ή με τις ισχυρότερες ενδείξεις, αποφεύγοντας έτσι μικρά επιφανειακά μεταλλικά σκουπιδάκια, όπως καρφί, φύλλα αλουμινόχαρτου ή μετάλλευμα. Τα στίγματα στόχων που παρουσιάζονται σε ένα γράφημα και χάνονται σε άλλο, μας πληροφορούν για το τύπο μετάλλου του στόχου, ή για μεταλλεύματα στο έδαφος. Διευκρινίζονται 2 ή περισσότεροι ανόμοιοι μεταλλικοί στόχοι ο ένας δίπλα στον άλλο, καθώς φανερώνουν ενιαία στίγματα απεικόνισης στα γραφήματα DEL, αλλά δύο στίγματα στα γραφήματα ακύρωσης εδαφικών σημάτων GND, και στο γράφημα ανάλυσης αγωγιμότητας μετάλλου. Ορισμένοι στόχοι απο σίδηρο οριζόντιας θέσης, απεικονίζονται με τρία στίγματα, 2 ψηλών και μίας χαμηλής "κορυφής" στα γραφήματα GND. Tα μικρά μη σιδηρούχα μέταλλα, χαμηλής αγωγιμότητας όπως μικρά λεπτά αντικείμενα βγάζουν μια χαμηλή κορυφή στο κάθετο άξονα Ζ, στα γραφήματα GND 1 / GND 2. Ενώ στόχοι μεγάλης αγωγιμότητας, μάζες απο μπρούντζο, χαλκό, αλουμίνιο, χρυσό και ασήμι, εμφανίζουν υψηλή κορυφή στο κάθετο άξονα Ζ. Τα σιδηρούχα αντικείμενα παράγουν ποιο αδύνατα σήματα, συνεπώς μια ασθενή ένδειξη στον άξονα Ζ, παρατηρώντας τα γραφήματα 3 διαστάσεων. Στα γραφήματα των προγραμμάτων απόρριψης μεταλλεύματος GND, τα μεταλλεύματα και τα μικρά σιδερένια αντικείμενα δεν απεικονίζονται, αντίθετα με τα γραφήματα των προγραμμάτων DEL. Στο γράφημα ανάλυσης αγωγιμότητας μετάλλου, όλα τα ισχυρά σήματα ικανά να εμφανίσουν αριθμό αναγνώρισης στην οθόνη του LORENZ Ζ1, απεικονίζονται με διαφορετικό χρώμα ανάλογα με το αριθμό τους. Το χώμα έχει μωβ τόνο, και στόχοι που ευρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλο, ως επι το πλείστο φανερώνονται με διαφορετικά χρώματα για διευκρίνηση. Δουλεύοντας με πλαίσιο 1 μ. Χ 1 μ. αυτά είναι η κλίμακα χρώματος των μεταλλικών αντικειμένων:

8 Χρώμα στίγματος Αριθμός στη οθόνη LCD του Ζ1 ( ) Tύπος μετάλλου μωβ όχι ένδειξη / ουδέτερο όχι μέταλλο ή ασθενές σήμα μπλε μικρό ευγενές μέταλλο πράσινο μικρό σίδηρο / καρφί κίτρινο σιδερένιο αντικείμενο πορτοκαλί μεσαία ευγενή μέταλλα κόκκινο μεγάλα ευγενή μέταλλα ( Για καταγραφή δεδομένων και δημιουργία των χρωματιστών γραφημάτων με το LORENZ DEEPMAX Z1 προϋπόθεση είναι να υπάρχει ηλεκτρονικός υπολογιστής! )

9 Διαδικασία καταγραφής Ανίχνευση βυθισμένου αεροσκάφους με το DEEPMAX Z1 Καταγραφή βυθισμένου αεροπλάνου με το LORENZ DEEPMAX Z1

10 LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων χρυσού παλμικής επαγωγής σύνεργα LORENZ DEEPMAX Z1 κεντρική μονάδα άνευ πηνίων Πλαστικό βαλιτσάκι μεταφοράς με αφρώδη διαχωριστικά Κεντρική μονάδα του LORENZ DEEPMAX Ζ1 Σακίδιο υποδοχής μπαταρίας με ρυθμιζόμενες αγκράφες σε ζώνη και πλάτη Φορτιστής AC (από 100 έως 240 V) Φορτιστής ταχείας φόρτισης με ευρεία είσοδο ρεύματος ( AC V ) Ευρωπαϊκή υποδοχή παροχής ρεύματος Οδηγίες χρήσης ( Αγγλικά / Γερμανικά ) Stereo ακουστικά με υποδοχή 4 pin Το LORENZ DEEPMAX Ζ1 πωλείται και σαν ΚΙΤ με το παρακάτω εξοπλισμό: > Πλαίσιο έρευνας 1 μ. Χ 1 μ. με ιμάντες > Σάκος για το πλαίσιο 1 μ. Χ 1 μ. > Δίσκος έρευνας 35 εκ. τύπου DD > Τηλεσκοπική ράβδος S που διαιρείται σε 3 μέρη Τα παρελκόμενα του καταγραφέα δεδομένων στο LORENZ DEEPMAX Z1, δηλαδή το GPS & το πρόγραμμα Surfer είναι προαιρετικά αξεσουάρ. > Πρόγραμμα υπολογιστή της GOLDEN SOFTWARE, SURFER 13 με άδεια για ένα χειριστή > Συσκευή GPS > USB καλώδιο μεταφοράς δεδομένων > USB μνήμη με το πρόγραμμα μετατροπής δεδομένων Scripter της Lorenz Tο κιτ του καταγραφέα δεδομένων σχεδιάστηκε για χρήση με τη ενσωματωμένη δυνατότητα καταγραφής δεδομένων του LORENZ DEEPMAX Z1, για να παρουσιάζει χρωματιστά γραφήματα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ( ο οποίος δεν παρέχεται με την αγορά του LORENZ Z1 ). O υπολογιστής θα πρέπει να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά: Windows XP SP2 ή νεότερα, Vista, 7, 8, 8.1 ή 10. 1GB RAM, 100MB ελεύθερα στο σκληρό δίσκο, 1024 Χ 768 ή ανώτερη ανάλυση οθόνης και ελάχιστη ανάλυση χρωμάτων 16 bit.

11 LORENZ DEEPMAX Z1 ανιχνευτές μετάλλων χρυσού παλμικής επαγωγής -Χαρακτηριστικά Kεντρική μονάδα: 120 Χ 122 Χ 85 χιλ. Βαλίτσα μεταφοράς για LORENZ DEEPMAX Ζ1: 400 Χ 300 Χ 220 χιλ. Πλαίσιο 1 μ. Χ 1 μ. (λυμένο) 1080 Χ 150 Χ 150 χιλ. Τηλεσκοπική ράβδος S εκτεταμένη - Μήκος: 1550 χιλ. Τηλεσκοπική ράβδος S σε σύμπτυξη - Μήκος: 1030 χιλ. Τηλεσκοπική ράβδος S λυμένη - Μήκος: 690 χιλ. LORENZ DEEPMAX Ζ1 κεντρική μονάδα : 1300 γραμμ. περίπου Σακίδιο μπαταρίας στερέωσης μονάδας : 3000 γραμμ. περίπου Βαλιτσάκι με μονάδα LORENZ DEEPMAX Ζ1 : 7000 γραμμ. περίπου Τηλεσκοπική ράβδος S: 600 γραμμ. περίπου 26 εκ. ομόκεντρος δίσκος με ράβδο S : 500 γρμμ. 26 εκ. DD δίσκος με ράβδο S : 600 γρμμ. 35 εκ. ομόκεντρος δίσκος με ράβδο S : 600 γραμμ. 35 εκ. DD δίσκος με ράβδο S : 800 γραμμ. 45 εκ. ομόκεντρος δίσκος με ράβδο S : 700 γραμμ. Πλαίσιο 1 μ. Χ 1 μ. με εσωτερικό το καλώδιο : 2600 γραμμ. Πηνίο καλωδίου UNIVERSAL 8 μ. περιμέτρου : 600 γραμμ. (μπορείτε να φτιάξετε πλαίσια 0,7 μ. Χ 0,7 μ., 1 μ. Χ 1μ., 2 μ. Χ 2 μ., και διασταυρούμενο 1 μ. Χ 2 μ.) Πηνίο καλωδίου UNIVERSAL 12 μ. περιμέτρου : 900 γραμμ. (μπορείτε να φτιάξετε πλαίσια 1 μ. Χ 1 μ.., 1,5 μ. Χ 1,5 μ., 3 μ. Χ 3 μ. ) 1 μ. Χ 1 μ., διπλό πλαίσιο : 7300 γραμμ. Καλώδιο συνδεσμολογίας «Υ» για διπλό πλαίσιο : 100 γραμμ. Τεχνικά στοιχεία : Συχνότητα λειτουργίας παλμοί ανά δευτερόλεπτο. Συχνότητα εύρους ηχητικού σήματος VCO ΗΖ Τροφοδοσία : Εξωτερική μπαταρία NiMH 12 v / 7,2 Αh. Διάρκεια μπαταρίας : 7-14 ώρες, εξαρτάται από θερμοκρασία περιβάλλοντος & μέγεθος πηνίου Φορτιστής μπαταρίας : Ταχυφορτιστής AC v, / AC Hz για παγκόσμια λειτουργία Θερμοκρασία λειτουργίας : -5 ~ 50 C

12 Καταγραφέας δεδομένων : Καταγραφή δεδομένων έξι καναλιών, με / ή χωρίς συνδεδεμένο GPS Μέσο αποθήκευσης: μνήμη του ανιχνευτή για μεταφορά στον υπολογιστή Αριθμός καταγραφών: 99 πεδία έρευνας Συχνότητα δείγματος: 12 / δευτερόλεπτο Ανάλυση: 24 bit Εξωτερική μονάδα GPS : Κανάλια : 50 Ευαισθησία : -162 dbm Συχνότητα L1, MHz C/A Code MHz chip rate Ακρίβεια οριζόντιας θέσης 2,5μ CEP, 2.0μ SEP/SBAS Πρωτόκολλο NMEA V3.01 GGA, GSA, GSV, RMC, VTG Θερμοκρασία λειτουργίας -20 έως +60 C Διαστάσεις 65 Χ 45 Χ 22 χιλ. Πηνία έρευνας ( αλλαζόμενα ) ηλεκτροστατικά μονωμένα (θωρακισμένα), και αδιάβροχα έως το βύσμα τους. Τα βύσματα δεν είναι αδιάβροχα και πρέπει να διατηρούνται στεγνά! Η κεντρική μονάδα είναι αδιάβροχη αλλά όχι βυθιζόμενη. O σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά είναι υποκείμενα προς αλλαγή χωρίς ειδοποίηση! Αντιπροσωπεία Ελλάδας Ανιχνευτές χρυσού Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης Λεωφ. Αθηνών 193, Χαϊδάρι Τ F W. E. info@anixneytes-kyritsis.gr

Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!.

Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!. LORENZ DEEPMAX Z1 παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων - Περιγραφή Με μόνο 3 πλήκτρα χειρίζεστε το νέο Ζ1!. Οι ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 αντιπροσωπεύουν τη νεότερη εξέλιξη στους παλμικούς ανιχνευτές

Διαβάστε περισσότερα

κεντρική μονάδα των Lorenz Deepmax X5 & Lorenz Deepmax X6

κεντρική μονάδα των Lorenz Deepmax X5 & Lorenz Deepmax X6 Οι ανιχνευτές DEEPMAX X5 & X6 έχουν την ίδια απόδοση. Το X6 έχει εσωτερικό καταγραφέα δεδομένων με GPS, ο χειριστής μεταφέρει τα δεδομένα σε laptop για να δεί τις εικόνες των στόχων αφού ολοκληρώσει την

Διαβάστε περισσότερα

LORENZ DEEPMAX Z1 εξοπλισμός & αξεσουάρ

LORENZ DEEPMAX Z1 εξοπλισμός & αξεσουάρ LORENZ DEEPMAX Z1 εξοπλισμός & αξεσουάρ Δίσκος 26 εκ. TIMH 300 EΥΡΩ Αυτός ο δίσκος βασικά εξελίχθηκε στους ανιχνευτές μετάλλων LORENZ DEEPMAX Z1 για εντοπισμό πολύ μικρών μεταλλικών αντικειμένων, όπως

Διαβάστε περισσότερα

AQUAPULSE AQ1B. υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων επιλογές & αξεσουάρ για έρευνα σε θάλασσα και ξηρά

AQUAPULSE AQ1B. υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων επιλογές & αξεσουάρ για έρευνα σε θάλασσα και ξηρά AQUAPULSE AQ1B υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων επιλογές & αξεσουάρ για έρευνα σε θάλασσα και ξηρά Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης Λεωφ. Αθηνών 193, Χαϊδάρι 12461 (έναντι ΚΤΕΟ) Τ. 210 4905398 F. 210 4256653

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ Οι ανιχνευτές χρυσού αποστάσεων RAYFINDER παρέχουν επιλογές εμβέλειας. Ο χειριστής ορίζει την ακτίνα έρευνας σε μέτρα, για παράδειγμα 300, 400, 900 κοκ. Στόχοι που βρίσκονται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αποσκοπεί στην προστασία χώρων όπως οικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ. σε περιπτώσεις: Ανεπιθύμητης εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΟΔΗΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Τα κράματα των μετάλλων που έχουν μείνει θαμμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σαπίζουν και μπορεί κάποια φορά να δώσουν σήμα χρυσού.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 4 4.0 ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η τηλεφωνία είναι ένα βασικό και πολύ διαδεδομένο ηλεκτρολογικό επικοινωνιακό σύστημα. Η τηλεφωνία είναι από τα παλαιότερα ηλεκτρολογικά επικοινωνιακά συστήματα. Το τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER

ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER Μετρητής αποστάσεων laser WDM 2-18 Το WDM2-18 είναι ένας πρακτικός μετρητής αποστάσεων laser ακριβείας για μετρήσεις μηκών και υπολογισμούς επιφανειών. Εύκολη και γρήγορη εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Το GEO EXAMINER έχει 3 ενσωματωμένα συστήματα στην τιμή του ενός:

Το GEO EXAMINER έχει 3 ενσωματωμένα συστήματα στην τιμή του ενός: Ο πρώτος ανιχνευτής μετάλλων 3D πλήρως ελεγχόμενος από υπολογιστή αφής το Geo Examiner συνδυάζει 3 δοκιμασμένες μεθόδους για έρευνα θησαυρών: γειώσεις, μαγνητόμετρο και ανιχνευτής μετάλλων! Εκεί που οι

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

2. Ο νόμος του Ohm. Σύμφωνα με το νόμο του Ohm, η τάση V στα άκρα ενός αγωγού με αντίσταση R που τον διαρρέει ρεύμα I δίνεται από τη σχέση: I R R I

2. Ο νόμος του Ohm. Σύμφωνα με το νόμο του Ohm, η τάση V στα άκρα ενός αγωγού με αντίσταση R που τον διαρρέει ρεύμα I δίνεται από τη σχέση: I R R I 2. Ο νόμος του Ohm 1. ΘΕΩΡΙΑ Σύμφωνα με το νόμο του Ohm, η τάση στα άκρα ενός αγωγού με αντίσταση R που τον διαρρέει ρεύμα δίνεται από τη σχέση: R Ισοδύναμα ο νόμος του Ohm μπορεί να διατυπωθεί και ως:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ Σ.Β. Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ % Α ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα ηλεκτροεγκεφαλογράφου με ταυτόχρονη καταγραφή και παρακολούθηση ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος

Διαβάστε περισσότερα

Α) Το σύστημα θα πρέπει να φέρεται σε εργοστασιακή τροχήλατη βάση για την. Β)Στην παράγραφο 9 και 10 του ενισχυτού ζητάμε την τροποποίηση του A/D

Α) Το σύστημα θα πρέπει να φέρεται σε εργοστασιακή τροχήλατη βάση για την. Β)Στην παράγραφο 9 και 10 του ενισχυτού ζητάμε την τροποποίηση του A/D ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Τμήμα Βιοιατρικής τεχνολογίας Υπ όψιν Κου Μπιρμπιλόπουλου Email:bioiatriki2002@yahoo.gr Θέμα:Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών συστήματος Ηλεκτροεγκεφαλογράφου Αξιότιμοι

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης

ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης ΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ MS 48 NS Σύντοµες οδηγίες χρήσης Προσοχή: i) Απαγορεύεται η χρήση του δοκιµαστικού από παιδιά. ii) H χρήση του συγκεκριµένου δοκιµαστικού εργαλείου απαιτεί να τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. ΕΙΔΟΣ Φορητή Μικροφωνική Εγκατάσταση για τις ανάγκες κάλυψης τελετών Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου/ΑΛΣ ΕΛ-ΑΚΤ. 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο υπό προμήθεια μικροφωνικός εξοπλισμός συνίσταται

Διαβάστε περισσότερα

WALKIE-TALKIE TLKR T50

WALKIE-TALKIE TLKR T50 WALKIE-TALKIE TLKR T50 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (9) (8) (10) 1) Κεραία 2)Πλήκτρο Έντασης/Καναλιού 3)Πλήκτρο Ομιλίας 4)Πλήκτρο Μενού/Ενεργοποίησης 5)Πλήκτρο Κλήσης 6)Πλήκτρο Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ Α. Περιμετρικοί ανιχνευτές 1. Μαγνητικές επαφές Είναι κατάλληλες για τον εντοπισμό ανοιγμάτων. Αποτελούνται από δύο μαγνητικά τμήματα από τα οποία το ένα τοποθετείται

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις κεφαλαίου 16 Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα

Σημειώσεις κεφαλαίου 16 Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα Σημειώσεις κεφαλαίου 16 Αρχές επικοινωνίας με ήχο και εικόνα ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Ένα σύστημα ηλεκτρονικής επικοινωνίας αποτελείται από τον πομπό, το δίαυλο (κανάλι) μετάδοσης και

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ο ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ 2017

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ο ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ 2017 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 4 ο ΜΑΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ 2017 Εξοπλισμός και Υλικά Σε ένα σιδηρομαγνητικό υλικό, το μαγνητικό πεδίο που επάγεται πρέπει να βρίσκει την ασυνέχεια υπό γωνία 90 ο ή 45 ο μοίρες.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚH ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ 3 1/2

ΨΗΦΙΑΚH ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ 3 1/2 ΨΗΦΙΑΚH ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ 3 1/2 MT-3266 ΨΗΦΙΑΚH ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η αμπεροτσιμπίδα είναι ψηφιακή ό με οθόνη LCD 3 1/2 και τυπική λειτουργία μπαταρίας 9V για τη μέτρηση τάσης συνεχούς

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ 128 ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ 128 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ 128 ΚΑΝΑΛΙΩΝ Σ.Β. Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ % Α ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα Βίντεο-ηλεκτροεγκεφαλογράφου με ταυτόχρονη καταγραφή και παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

GPR Windows XP Οδηγίες χρήσεως.

GPR Windows XP Οδηγίες χρήσεως. GPR Windows XP Οδηγίες χρήσεως. 1. Επιλέξετε μια κεραία: 75MHz - μήκος 1,5m, - βάθος 6,0m, - ανάλυση 1,5m 100MHz - " 1,0m, - " 5,0m, - " 1,0m 150MHz - " 0,75m, - " 4,0m, - " 0,8m 250MHz - " 0,5m, - " 2,0m,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 1 Εργαστήριο Κινητών Ραδιοεπικοινωνιών, ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες ΟΡΓΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ 2 Εργαστήριο Κινητών Ραδιοεπικοινωνιών, ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Στοιχεία: ΟΘΟΝΗ LCD 1) Λειτουργία φόρτισης Όταν είναι σε χρήση, η LCD οθόνη δείχνει το τρέχον φορτίο: 2) Λειτουργία χρήσης Όταν είναι σε λειτουργία χρήσης, οι ενδείξεις στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα : Τεχνολογία Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής καπνού με αναρρόφηση

Ανιχνευτής καπνού με αναρρόφηση Συστήματα πυρανίχνευσης FCS-320-TM Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση FCS-320-TM Σειρά Συμβατικών Ανιχνευτών Καπνού με Αναρρόφηση Για σύνδεση σε συμβατικούς πίνακες πυροπροστασίας Υψηλή ατρωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ. νεα προϊοντα 2013. DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων. DPX 3 αυτόματοι διακόπτες. Αυτόματοι διακόπτες ισχύος.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ. νεα προϊοντα 2013. DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων. DPX 3 αυτόματοι διακόπτες. Αυτόματοι διακόπτες ισχύος. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΣ Αυτόματοι διακόπτες ισχύος DPX Αυτόματοι διακόπτες ισχύος DMX Διακόπτες φορτίου νεο σ. 24 DPX 3 60 από 6 Α έως 60 Α νεο σ. 27 DPX 3 250 με πολυόργανο μετρήσεων νεο σ. 32 DMX 3 Διακόπτες

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Δίκτυα & Βιομηχανικές Εφαρμογές. Όργανο Ελέγχου και Δοκιμών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Ενεργειακά Δίκτυα & Βιομηχανικές Εφαρμογές. Όργανο Ελέγχου και Δοκιμών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Όργανο Ελέγχου και Δοκιμών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ V1.1/04/12 1. Οθόνη LCD με φωτισμό. 2. Σύνδεση αισθητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Με την Mini O 180 θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η Mini O 180

Διαβάστε περισσότερα

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433)

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά ότι η συσκευασία περιέχει τα παρακάτω μέρη : 2 x Βασική Μονάδα (μηχάνημα με την κεραία)

Διαβάστε περισσότερα

Ελεγκτές καλωδιών LCD

Ελεγκτές καλωδιών LCD Ελεγκτές καλωδιών LCD Εντοπισμός ελλατωματικών 1. Επιλογή μεταξύ Αγγλικών και Κινεζικών 2. Hunt RJ11/RJ45/BNC/USB, wiremap RJ45 & BNC 3. Μέτρηση καλωδίου UTP/ STP 4. Έλεγχος πολικότητας και τάσης ρεύματος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] FIRST FA-1925-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Φορητό σύστημα ηχείων με ραδιόφωνο, Υποδοχή USB Θύρα & TF κάρτα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας. Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

The best solution for home electronic integration

The best solution for home electronic integration The best solution for home electronic integration R 2 ZAS Έξυπνος ελεγκτής δωματίου KNX Τηλεχειριστήριο ZN1VI-TPZAS-B 1:1 (120 x 88 x 11 mm.) ZN1VI-TPZAS-S ZN1VI-TPZAS-W ZN1IR-ZAS (85.5 x 54 x 12 mm.)

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή μεταφορά και έλεγχος Δεδομένων ΘΟΡΥΒΟΣ - ΓΕΙΩΣΕΙΣ

Συλλογή μεταφορά και έλεγχος Δεδομένων ΘΟΡΥΒΟΣ - ΓΕΙΩΣΕΙΣ Συλλογή μεταφορά και έλεγχος Δεδομένων ΘΟΡΥΒΟΣ - ΓΕΙΩΣΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟΣ - ΓΕΙΩΣΕΙΣ Σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα δημιουργούνται ανεπιθύμητα ηλεκτρικά σήματα, που οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, καθώς επίσης και

Διαβάστε περισσότερα

5.1.1 Περιγραφή των συστατικών τμημάτων ενός γραφήματος

5.1.1 Περιγραφή των συστατικών τμημάτων ενός γραφήματος 5. Γραφήματα 5.1 Εισαγωγή 5.1.1 Περιγραφή των συστατικών τμημάτων ενός γραφήματος Το Discoverer παρέχει μεγάλες δυνατότητες στη δημιουργία γραφημάτων, καθιστώντας δυνατή τη διαμόρφωση κάθε συστατικού μέρους

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

BT-M6Z02-RF 230V/24V

BT-M6Z02-RF 230V/24V BT-M6Z02-RF 230V/24V USER GUIDE GB MASTER 6 ZONES RF 3-9 BEDIENUNGSANLEITUNG DE Regelverteiler Funkline 10-16 GUIDE D UTILISATION FR MASTER 6 ZONES RF 17-23 BRUKSANVISNING SE MASTER 6 ZONES RF 24-30 3

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών!

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών! Η Genius PF-801 είναι μία συσκευή υψηλής πυκνότητας 8 ιντσών που απεικονίζει τις πολύτιμες φωτογραφίες σας με τις ίδιες πλούσιες πραγματικές λεπτομέρειες και με τα ίδια φωτεινά χρώματα όπως οι εκτυπώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΑ A. ΒΙΝΤΕΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ HD 1. Να είναι ψηφιακός Full High Definition, ανάλυσης 1920x1080 και να συνεργάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για την ασφάλεια 1. Σύμβολα ασφάλειας 1. Συντήρηση 1. Κατά τη χρήση 2. Γενική περιγραφή 2. Μπροστινός πίνακας 3-4.

Πληροφορίες για την ασφάλεια 1. Σύμβολα ασφάλειας 1. Συντήρηση 1. Κατά τη χρήση 2. Γενική περιγραφή 2. Μπροστινός πίνακας 3-4. Πίνακας περιεχομένων Πληροφορίες για την ασφάλεια 1 Σύμβολα ασφάλειας 1 Συντήρηση 1 Κατά τη χρήση 2 Γενική περιγραφή 2 Μπροστινός πίνακας 3-4 Προδιαγραφές 4 Γενικά 4-6 Οδηγίες λειτουργίας 6-7 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ειδικά σχεδιασμένος για να ανιχνεύει πυροβόλα όπλα σε εισόδους με υψηλό ρυθμό κυκλοφορίας, ο HI-PE/CF συνδυάζει την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα προϊόντα CEIA με τον πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Ένα αναλογικό σήμα περιέχει άπειρες πιθανές τιμές. Για παράδειγμα ένας απλός ήχος αν τον βλέπαμε σε ένα παλμογράφο θα έμοιαζε με το παρακάτω:

Ένα αναλογικό σήμα περιέχει άπειρες πιθανές τιμές. Για παράδειγμα ένας απλός ήχος αν τον βλέπαμε σε ένα παλμογράφο θα έμοιαζε με το παρακάτω: Σημειώσεις Δικτύων Αναλογικά και ψηφιακά σήματα Ένα αναλογικό σήμα περιέχει άπειρες πιθανές τιμές. Για παράδειγμα ένας απλός ήχος αν τον βλέπαμε σε ένα παλμογράφο θα έμοιαζε με το παρακάτω: Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Θέση και λειτουργίες των πλήκτρων ελέγχου Σελ. 10 Εγκατάσταση Σελ. 13 Τροφοδοσία Σελ. 13 Εγκατάσταση κεραίας Σελ. 13 Πως να θέσετε σε λειτουργία τον πομποδέκτη Σελ. 13 Επιλογή μπάντας συχνοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτής καυσαερίων. Το μετράμε. testo 330-LL με διάρκεια ζωής αισθητηρίων έως και 6 χρόνια.

Αναλυτής καυσαερίων. Το μετράμε. testo 330-LL με διάρκεια ζωής αισθητηρίων έως και 6 χρόνια. Αναλυτής καυσαερίων 18.01.10 14:35 testo 330-LL με διάρκεια ζωής αισθητηρίων έως και 6 χρόνια VoulTherm Φυσικό Αέριο 122.3 C AT 5.8% qa X Επιλογές Start Σημείωση Πολλές μέτρησης σχετικά με τα συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ. ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ. ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑ ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ - γ ΓΕΝΙΚΑ Σύστημα Ανιχνευτή φρουρού λεμφαδένα μέσω ακτινοβολίας γ για τις ανάγκες του Τμήματος της Πυρηνικής Ιατρικής.

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 7 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ Άσκηση 1 ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ 1.1. Γενικά 1.2. Αρχή λειτουργίας 1.3. Μέτρηση πάχους εξαρτημάτων 1.4. Εντοπισμός ελαττωμάτων 1.5. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ: ΜΕΡΟΣ ΙΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΡΟΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΕΡΑ (MAF) Στέλνει ένα ηλεκτρικό σήμα στον "εγκέφαλο",

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

EOS FP Σύστημα ελέγχου πρόσβασης με δακτυλικό αποτύπωμα. Οδηγίες Λειτουργίας

EOS FP Σύστημα ελέγχου πρόσβασης με δακτυλικό αποτύπωμα. Οδηγίες Λειτουργίας EOS FP- 600 Σύστημα ελέγχου πρόσβασης με δακτυλικό αποτύπωμα Οδηγίες Λειτουργίας Εισαγωγή Ο αυτόνομος αναγνώστης EOS FP- 600, είναι απλός και εύχρηστος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος εφαρμογών.

Διαβάστε περισσότερα

B 80 W Bp. Αυτόματη επιλογή πλήρωσης. Με roller ή δίσκο

B 80 W Bp. Αυτόματη επιλογή πλήρωσης. Με roller ή δίσκο Μηχανή περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή, εξοπλισμένη με κεφαλή βούρτσας νέας τεχνολογίας, ιδιαίτερα ευέλικτη σε μεγάλες επιφάνειες. Με πλάτος εργασία από 65 έως 75 cm. 1 Αυτόματη επιλογή πλήρωσης 3 Με

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Receiver REC 220 Line

Receiver REC 220 Line Receiver el Οδηγίες χειρισμού Οδηγίες χρήσης Ο STABILA είναι ένας απλού χειρισμού δέκτης για τη γρήγορη λήψη των γραμμών λέιζερ. Με το δέκτη μπορεί να γίνει λήψη μόνο παλμικής διαμόρφωσης ακτινών λέιζερ

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας

Συναγερμός μοτοσυκλέτας Συναγερμός μοτοσυκλέτας Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων και προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 1 η ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΜΕΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Stagnoli ACNSEM3L - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για φωτεινούς σηματοδότες

Stagnoli ACNSEM3L - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για φωτεινούς σηματοδότες Stagnoli ACNSEM3L - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για φωτεινούς σηματοδότες Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου, τύπου ACNSEM3L, της εταιρείας Stagnoli T.G. S.r.l., για έλεγχο 2 φωτεινών σηματοδοτών (φαναριών

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ 1) Τι είναι μητρική πλακέτα; Είναι η βασική ηλεκτρονική πλακέτα ενός Η/Υ πάνω στην οποία συνδέονται όλα τα εξαρτήματα ενός Η/Υ όπως ο επεξεργαστής, η μνήμη, οι κάρτες επέκτασης,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

H O M E S E C U R I T Y

H O M E S E C U R I T Y 2017 Κ ΑΤΑΛΟΓΟΣ H O M E S E C U R I T Y Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ THS 501 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 ΖΩΝΩΝ GSM ΑΣΎΡΜΑΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΑΜΦΊΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΜΕ ΟΘΌΝΗ LCD ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΟ ΦΩΤΙΖΌΜΕΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους

Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους Εγχειρίδιο χρήσης Η παρούσα συσκευή πεδίου είναι ένα σύστημα μέτρησης χαρακτηριστικών εδάφους, όπως η Ηλεκτρική αγωγιμότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι (ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ )

5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι (ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ ) 5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι (ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΣ ) Μεταβλητοί αντιστάτες Η τιμή της αντίστασης των μεταβλητών αντιστατών σε αντίθεση με αυτή των σταθερών, δε διατηρείται σταθερή αλλά μεταβάλλεται, είτε μηχανικά

Διαβάστε περισσότερα

Σχήµα Π1.1: Η γεννήτρια κρουστικών ρευµάτων EMC 2004 της HILO TEST

Σχήµα Π1.1: Η γεννήτρια κρουστικών ρευµάτων EMC 2004 της HILO TEST Παράρτηµα 1 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΥΠΟ ΚΛΙΜΑΚΑ Π1.1 Γεννήτρια κρουστικών ρευµάτων Για τη δηµιουργία του κρουστικού ρεύµατος χρησιµοποιήθηκε η γεννήτρια EMC 2004 της HILO TEST (1500Joule), µε δυνατότητα η τιµή της κορυφής

Διαβάστε περισσότερα

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT)

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT) Πληροφορίες προϊόντος 1 Σύνδεση φόρτισης 2 Κουµπί "+" 3 Κουµπί "-" 4 Λυχνία λειτουργίας (µπλε) 5 Λυχνία µπαταρίας (κόκκινη) 6 Ακουστικό αυτιού 7 Μικρόφωνο 8 Κλιπ αυτιού 9 Λυχνία φόρτισης (κόκκινο) 10 Λυχνία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. Με το Mini O θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Το C2mini

Διαβάστε περισσότερα

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 140 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 145 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE140/SE145

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις Σχετικά με τη λειτουργία του Παλμογράφου

Σημειώσεις Σχετικά με τη λειτουργία του Παλμογράφου Σημειώσεις Σχετικά με τη λειτουργία του Παλμογράφου Ο παλμογράφος είναι ένα μετρητικό όργανο το οποίο δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε την εξέλιξη κάποιου φαινομένου και να παρατηρούμε γραφικά διάφορες

Διαβάστε περισσότερα

«Από 5 Σεπτεμβρίου μόνο ψηφιακό σήμα στον Έβρο» Όλοι οι τηλεθεατές πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους στις 5 Σεπτεμβρίου

«Από 5 Σεπτεμβρίου μόνο ψηφιακό σήμα στον Έβρο» Όλοι οι τηλεθεατές πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους στις 5 Σεπτεμβρίου ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 6, 68100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΤΗΛ: 2551350055 ΗΛΕΚΤΡ Δ/ΝΣΗ: epkevrou@hotmail.com Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ «Από 5 Σεπτεμβρίου μόνο ψηφιακό σήμα στον Έβρο» Όλοι οι τηλεθεατές πρέπει να επανασυντονίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα