Οδηγίες Λειτουργίας Εφαρμογής S-HOME

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες Λειτουργίας Εφαρμογής S-HOME"

Transcript

1 1. Εγκατάσταση Eφαρμογής- Εγγραφή Οδηγίες Λειτουργίας Εφαρμογής S-HOME α. Κατεβάζετε την δωρεάν εφαρμογή από το Google play (Android) ή από το App Store (ΙOS) και εκτελείτε εγκατάσταση στο smartphone. Android IOS ΠΡΟΣΟΧΗ: Η έκδοση του smatphone θα πρέπει να είναι Android 4 ή IOS 8 το ελάχιστο. β. Πατήστε στο εικονίδιο της εφαρμογής και εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη (1) Πατήστε sign Up (2) Πληκτρολογείτε και επιθυμητό κωδικό εισόδου χρήστη εφαρμογής (δεν αφορά κωδικό χειρισμού συστήματος) (3) Μετά την επιτυχή εισαγωγή των στοιχείων, μπορείτε να πατήσετε το και τον κωδικό και έπειτα Login. Κωδικός Εισόδου Εάν ξεχάσετε τον κωδικό εισόδου στην εφαρμογή, πατήστε Forgot Password και αποστέλλεται μήνυμα στο e- mail που έχετε δηλώσει για εισαγωγή νέου κωδικού εισόδου στην εφαρμογή. Πατήστε video learning, και η εφαρμογή θα σας κατευθύνει σε βίντεο επίδειξης της διαδικασίας εισόδου και χειρισμού της εφαρμογής στην Αγγλική γλώσσα. γ. Μετά την επιτυχή είσοδο στην εφαρμογή, θα εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη Για να συνδέσετε την εφαρμογή με το σύστημα ασφαλείας, πατήστε το εικονίδιο + Για εισαγωγή καμερών στην εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο της κάμερας και μεταβαίνετε σε νέα οθόνη, όπου απαιτείται εκ νέου εγγραφή και στοιχεία εισόδου χρήστη.

2 2. Σύνδεση Συστήματος Ασφαλείας στην S-HOME α. SmartLink (1) Αφού πατήσετε το εικονίδιο + στην εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε την μέθοδο σύνδεσης στο δίκτυο WiFi. (2) Επιλέγετε FAST LINK και πληκτρολογείτε τον κωδικό του δικτύου WiFi που θέλετε να συνδεθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Tο δίκτυο WiFi θα πρέπει να είναι το ίδιο με το δίκτυο του smartphone, αλλιώς δεν θα πργματοποιηθεί σύνδεση. (3) Εκτελέστε την διαδικασία που απαιτείται για κάθε σύστημα ασφαλείας για σύνδεση σε δίκτυο WiFi (οδηγίες κάθε συστήματος) (4) Πατήστε Confirm και αναμένετε την σύνδεση με το δίκτυο WiFi και ταυτόχρονα με την εφαρμογή S-HOME. Μετά την επιτυχή σύνδεση, θα εμφανιστεί η συσκευή στην οθόνη της εφαρμογής. Πατήστε πάνω στο New Device και θα σας ζητηθεί κωδικός διαχειριστή συστήματος (εργοστασιακός ). (5) Έπειτα το εικονίδιο θα γίνει πορτοκαλί και θα εμφανιστεί η οθόνη διαχείρισης συσκευών. β. Manual Link (SoftAp) Η σύνδεση με το σύστημα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο SoftAp, γίνεται όταν δεν μπορείτε να κάνετε σύνδεση με την μέθοδο SmartLink: (1) Αφού πατήσετε το εικονίδιο + στην εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε την μέθοδο σύνδεσης στο δίκτυο WiFi. (2) Επιλέγετε ΜΑΝUAL LINK και η εφαρμογή θα σας ζητήσει να μεταβείτε στις συνδέσεις WiFi χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή (Επιλογή GO TO WIFI SETUP). Επιλέγετε το δίκτυο XPS_Agent_xxxx και συνδέεστε σε αυτό χρησιμοποιώντας τον κωδικό (3) Εκτελέστε την διαδικασία που απαιτείται για κάθε σύστημα ασφαλείας για σύνδεση σε δίκτυο WiFi (οδηγίες κάθε συστήματος) (4) Πατήστε Confirm και αναμένετε την σύνδεση με το δίκτυο WiFi και ταυτόχρονα με την εφαρμογή S-HOME. Μετά την επιτυχή σύνδεση, θα εμφανιστεί η συσκευή στην οθόνη της εφαρμογής.

3 3. Χειρισμός Συστήματος Ασφαλείας με την S- HOME Οι επιλογές διαχείρισης αφορούν: (α) Απομακρυσμένο Έλεγχο συσκευής- Εισαγωγή και απομακρυσμένο χειρισμό διακοπτών Smartsocket (CONTROL) Όπλιση Aφόπλιση Βραδινή όπλιση Πλήκτρο έκτακτης ανάγκης Εισαγωγή smartsocket Εισαγωγή Διακόπτη smartsocket Επιθυμητή ονομασία Διακόπτη smartsocket Πατήστε το εικονίδιο + για εισαγωγή νέου διακόπτη Πατώντας παρατεταμένα, γίνεται διαγραφή υπάρχοντος διακόπτη Επιλογές διαχειριστή (Δεν εμφανίζονται σε απλούς χρήστες)

4 Προγραμματισμός Έξυπνου Διακόπτη Smartsocket Για να διαχειριστείτε το άνοιγμα- κλείσιμο της συσκευής σας μέσω της εφαρμογής S- HOME: (1) Βάζουμε στην πρίζα το smartsocket (2) Πατάμε το εικονίδιο Add + στην εφαρμογή (3) Θα μας ζητηθεί να επιλέξουμε τι τύπος διακόπτη θα είναι (ότι και να επιλέξουμε, η λειτουργία του διακόπτη είναι ίδια, δεν υπάρχει περίπτωση λανθασμένης επιλογής) και να γράψουμε την ονομασία του. (4) Έπειτα, οι οδηγίες από την εφαρμογή θα μας δείξουν να πατήσουμε το κουμπί του Smatsosket για να ανάψει η ένδειξη ενεργοποίησής του. Η ένδειξη θα αναβοσβήσει μία φορά και στην εφαρμογή θα εμφανιστεί άσπρο- πορτοκαλί το εικονίδιο της συσκευής και μετά επιβεβαιωτικό μήνυμα ότι αναβόσβησε. Πατάμε YES. (5) Θα εμφανιστεί στην εφαρμογή πορτοκαλί το εικονίδιο της συσκευής και επιβεβαιωτικό ότι αναβόσβησε 3 φορές η ένδειξη του smartsocket. Όταν δούμε ότι η ένδειξη αναβόσβησε 3 φορές, τότε πατάμε YES. (6) H ένδειξη του smartsocket θα παραμείνει αναμμένη και η εφαρμογή θα μας μεταφέρει στην αρχική οθόνη, όπου θα εμφανιστεί το εικονίδιο του smatsocket. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει περίπτωση όταν ανοίξει το smartsocket να αναβοσβήσει 3 φορές απευθείας. Ακολουθούμε τα βήματα κανονικά εκτός του (4). (β) Μετονομασία - ρυθμίσεις λειτουργίας συστήματος και ανιχνευτών (Setting) Ρυθμίσεις: -Πόσο θα ηχεί η σειρήνα σε συναγερμό (Siren Response), -Χρονοκαθυστέρηση εξόδου (Arm Delay) -Χρονοκαθυστέρηση εισόδου (Alarm Delay) Διαγραφή- Μετονομασία τηλεχειριστηρίου Κωδικοποίηση τηλεχειριστηρίου: Δεν υποστηρίζεται από όλα τα συστήματα στα οποία γίνεται μέσω της συσκευής.

5 Επισκόπηση Ζώνης Διαγραφή- Μετονομασία ανιχνευτή Διαγραφή- Μετονομασία Ζώνης Ρυθμίσεις Ζώνης Εισαγωγή νέου ανιχνευτή: Δεν υποστηρίζεται από όλα τα συστήματα στα οποία γίνεται μέσω της συσκευής. -Τι ζώνη θα είναι ;(κανονική, χρονική καθυστέρηση, 24ωρη ή απενεργοποιημενη) -Θα ηχεί η σειρήνα ή όχι; -Θα είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη στην βραδινή όπλιση; Διαγραφή- Μετονομασία ανιχνευτή Εισαγωγή τηλεφώνων : Εισάγουμε τους αριθμούς τηλεφώνου που θα ειδοποιούνται μέσω κλήσης (6) και μηνύματος SMS (3) Εισαγωγή τηλεφώνου Ενεργή ειδοποίηση τηλεφώνου Μη Ενεργή ειδοποίηση τηλεφώνου

6 Προγραμματισμός Εξωτερικής Ασύρματης σειρήνας Ενεργοποίηση- απενεργοποίηση εξωτερικής σειρήνας Ο προγραμματισμός της εξωτερικής σειρήνας γίνεται με την ακόλουθη διαδικασία: (1) Ελέγχουμε ότι η λειτουργία της εξωτερικής σειρήνας είναι ενεργοποιημένη από την εφαρμογή (βλέπε εικόνα παραπάνω) (2) Πατάμε το κουμπί code της σειρήνας, όπως αναφέρεται στις οδηγίες της κάθε σειρήνας (3) Πατάμε μία φορά αφόπλιση και μία φορά όπλιση είτε από την κεντρική μονάδα είτε από την εφαρμογή. Η σειρήνα θα ηχήσει. (4) Πατάμε ξανά το κουμπί code για εξαγωγή από την κατάσταση προγραμματισμού (5) Εκτελούμε έλεγχο καλής σύνδεσης σειρήνας- συστήματος. (γ) Έλεγχος ιστορικού 4. Ενέργειες σε περίπτωση Ειδοποίησης Όταν ο συναγερμός ενεργοποιηθεί το smartphone θα αρχίσει να ηχεί με τον προεπιλεγμένο ήχο και την δονηση (Ρυθμίσεις εφαρμογής) και στην οθόνη του θα εμφανιστεί εικονίδιο όπου θα δίνονται 2 επιλογές: 1. Enter: εισαγωγή στο μενού ενεργειών του συναγερμού, όπου μπορούμε να ελέγξουμε απομακρυσμένα το σύστημα. (εικονίδιο ψαλίδι) και βίντεο (record settings). 2. Cancel: Ο συναγερμός σταματά να ηχεί, οπλίζεται άμεσα και δύναται να ειδοποιεί ξανά τον χρήστη. 5. Εισαγωγή Καμερών στην S- HOME Για εισαγωγή καμερών στην εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο της κάμερας. Η εφαρμογή θα μεταβεί σε νέα οθόνη, όπου απαιτείται εκ νέου εγγραφή (register) και στοιχεία εισόδου χρήστη (username, password)

7 Εγγραφή στην Εφαρμογή Καμερών της S-HOME εγγραφής Κωδικός εισαγωγής Επιβεβαίωση Κωδικού εγγραφής Κωδικός εισαγωγής (1) Πατήστε την επιλογή Register στη μέση και αριστερά της αρχικής σελίδας (κάτω από το πλαίσιο της Login). Συμπληρώστε το και τον κωδικό που επιθυμείτε. Τέλος, πατήστε στο πλαίσιο Register. (2) Η εφαρμογή θα επαναφερθεί στην αρχική σελίδα. Πληκτρολογείστε το και τον κωδικό που έχετε εισάγει, επιλέγετε το πλαίσιο Login και θα εμφανιστεί η αρχική οθόνη. Σημείωση: Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό εισόδου, πατήστε στην επιλογή «Forgot password?» και η εφαρμογή θα σας κατευθύνει μέσω του δηλωθέντος e- mail εγγραφής στην επαναφορά του κωδικού. Εισαγωγή 1. Στην αρχική οθόνη, επιλέγετε το «+» στο πάνω και δεξιά τμήμα (Device List). Έπειτα, επιλέγετε μία από τις παρακάτω επιλογές: α.smartlink: Αυτόματος εντοπισμός στοιχείων κάμερας από την εφαρμογή. β.manual Add: Εισαγωγή στοιχείων κάμερας από χρήστη (κωδικός ID, όνομα, κωδικός εισόδου-123) γ. Scan: Εισαγωγή στοιχείων μετά από σκανάρισμα του QR code της κάμερας ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι 2 τελευταίες επιλογές αφορούν MONO κάμερες που είναι ήδη συνδεδεμένες με δίκτυο WiFi)

8 2. Επιλέγοντας την 1 η επιλογή (Smartlink), μεταβαίνετε στην παρακάτω οθόνη: Α Β α. Σύνδεση με WiFi (Connect Via WIFI) (1) Τοποθετείστε την κάμερα κοντά στο router και επιλέγετε στην εφαρμογή connect via wifi. (2) Εμφανίζεται στην οθόνη το δίκτυο WiFi του router και θα ζητηθεί να συμπληρώσετε το κωδικό πρόσβασης. Έπειτα, πατήστε Next. (4) Συνδέστε την κάμερα με την τροφοδοσία. Όταν ακούσετε το μήνυμα waiting for configuration, η κάμερα είναι έτοιμη για ρύθμιση. Εάν δεν ακουστεί ο ήχος, πατάμε το Reset της κάμερας για 5 δευτερόλεπτα και θα ακουστεί μήνυμα reset to default settings. Περιμένετε περίπου 15 δευτερόλεπτα μέχρι να ακούσετε το μήνυμα waiting for configuration και η κάμερα να είναι έτοιμη για ρύθμιση. Έπειτα, πατήστε το πλαίσιο Hear a beep for connection. (5) Αυξήστε τον ήχο του Smartphone, τοποθετήστε το κοντά στην κάμερα και πατήστε το πλαίσιο «Next». Το Smartphone θα ξεκινήσει να εκπέμπει ηχητικό σήμα προς την κάμερα για να γίνει η ζευγοποίηση. Όταν αναγνωριστεί το σήμα WiFi, θα ακουστεί to μήνυμα well done configuration από την κάμερα και θα ζητηθεί από την εφαρμογή να πληκτρολογήσετε μία ονομασία που επιθυμείτε (παράδειγμα Hall camera) καθώς και τον εργοστασιακό κωδικό της (123).Τέλος, πατήστε στο άνω δεξιά τμήμα. Δίκτυο WiFi Κωδικός Δικτύου WiFi

9 β. Σύνδεση με καλώδιο Ethernet (Use wired connection) (1) Συνδέστε την κάμερα με το Router χρησιμοποιώντας το καλώδιο Ethernet (2) Εάν η σύνδεση είναι επιτυχής, το κίτρινο λαμπάκι πάνω από την θύρα Ethernet της κάμερας θα είναι αναμμένο και το πράσινο λαμπάκι θα αναβοσβήνει (3) Πατήστε την επιλογή use wired connection. H κάμερα θα αναγνωριστεί άμεσα και θα εισαχθεί στην εφαρμογή. Τέλος, πατήστε. Σημείωση: Εάν μετά τον ενσύρματο προγραμματισμό επιθυμείτε να εγκαταστήσετε την κάμερα ασύρματα, θα πρέπει να μεταβείτε στην επιλογή του μενού ρυθμίσεων «Network settings» και να επιλέξετε WiFi με το αντίστοιχο δίκτυο (βλέπε μενού ρυθμίσεων -> Network Setting) 3. Αμέσως μετά την επιτυχή εισαγωγή της κάμερας θα εμφανιστεί η αρχική οθόνη, όπου πατώντας πάνω στην εικόνα ( ) θα μεταβείτε στην οθόνη παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο (realtime view). Επιστροφή Επεξεργασία ονόματος κάμεραςδιαγραφή κάμερας Σύρετε με το δάκτυλό σας επί της εικόνας για περιστροφή αριστερά- δεξιά πάνω- κάτω Διαδικτυακή Κατάσταση κάμερας Όπλιση- αφόπλιση κάμερας Αναπαραγωγή καταγεγραμμένων αρχείων εικόνας της κάμερας (από την κάρτα SD της κάμερας) Εισαγωγή στο μενού ρυθμίσεων Μετάβαση σε πλήρη οθόνη Ενεργοποίησηαπενεργοποίηση μικροφώνου κάμερας (για να ακούσετε τον χώρο) Όπλιση- αφόπλιση κάμερας Λήψη επιτόπου φωτογραφίας Έλεγχος ιστορικού ειδοποιήσεων Αποθηκευμένες φωτογραφίες Γενικά στοιχεία εφαρμογής καμερών Ενεργοποίησηαπενεργοποίηση ηχείου κάμερας (για επικοινωνία με τον χώρο Σημείωση: Οι δυνατότητες περιστροφής και δυνατότητας επικοινωνίας με τον χώρο (μικρόφωνο-ηχείο κάμερας) ισχύουν για συγκεκριμένα μοντέλα IP καμερών

10 Πλήρης Οθόνη Επιλογή Ποιότητας εικόνας (LD, SD, HD) Επιστροφή σε μικρή οθόνη Κλείσιμο προβολής πραγματικού χρόνου Εισαγωγή Κάμερας που είναι συνδεδεμένη με το Διαδίκτυο Add Online device Χρησιμοποιείται για την εισαγωγή κάμερας που έχει συνδεθεί ήδη στο διαδίκτυο. Κατά την εισαγωγή απαιτείται να γνωρίζετε τον ατομικό αριθμό συσκευής (device ID number), την ονομασία που της δόθηκε κατά την εισαγωγή και τον κωδικό της (εργοστασιακός 123). Όταν συμπληρωθούν τα παραπάνω στοιχεία, πατήστε. Προκαθορισμένες Θέσεις Περιστροφής (Μόνο σε Κάμερες που Έχουν Δυνατότητα Περιστροφής) Με την λειτουργία αυτή μπορείτε να προκαθορίσετε συγκεκριμένες θέσεις περιστροφής κάμερας (έως 5) για ταχύτερο έλεγχο των πιο επικίνδυνων σημείων καθώς και για αυτόματη στροφή σε περίπτωση συναγερμού. Στις θέσεις αυτές η κάμερα μεταβαίνει είτε χειροκίνητα όταν πατήσετε πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο της θέσης, είτε αυτόματα όταν ενεργοποιηθεί κάποιος από τους προγραμματισμένους ανιχνευτές (βλέπε παράγραφο Add Sensors).

11 Μετάβαση σε προκαθορισμένη θέση περιστροφής Σύρετε την οθόνη προς τα αριστερά για μετάβαση στην οθόνη προκαθορισμένων θέσεων. Στρέψτε την κάμερα στην επιθυμητή θέση και πατάτε το «+». Θα φανεί στρογγυλό εικονίδιο με τον αριθμό της θέσης. Για διαγραφή- αλλαγή προκαθορισμένης θέσης, πατήστε για 2 δευτερόλεπτα πάνω στο εικονίδιο της και επιλέγετε delete (διαγραφή) ή edit (αλλαγή). Πλήρης Οθόνη Μετάβαση σε προκαθορισμένη θέση περιστροφής Εισαγωγή προκαθορισμένης θέσης περιστροφής

12 6. Μενού Ρυθμίσεων Επιλογή Date and Time Media Settings Security Settings Network Settings Επεξήγηση Μετά την επιτυχή κωδικοποίηση της κάμερας, θα πρέπει να ρυθμιστεί η ημερομηνία και η ώρα της κάμερας να είναι ίδια με του τηλεφώνου, αλλιώς θα δημιουργηθούν προβλήματα στην αναζήτηση των αποθηκευμένων video Επιλογή video format, ήχου καταγραφής και αναστροφή εικόνας (σε περίπτωση τοποθέτησης κάμερας ανάποδα) Ρύθμιση κωδικών διαχειριστή (administrator) και απλού χρήστη (visitor) Επιλογή τύπου σύνδεσης (Ethernet- wifi) και ονομασίας δικτύου wifi ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την κωδικοποίηση Alarm Settings Επιλογή τρόπου ειδοποίησης χρηστών Ρύθμιση λειτουργίας ενσωματωμένου ανιχνευτή κίνησης Record Settings Defence Area Device update Ρύθμιση τρόπου και χρόνου καταγραφής video Κωδικοποίηση ανιχνευτών και λοιπών Συσκευών (Μόνο σε κάμερες που υποστηρίζουν κωδικοποίηση ανιχνευτών) Αναβάθμιση λειτουργικού συσκευής

13 Ρυθμίσεις Ημερομηνίας- Ώρας (Date and Time) Για τροποποίηση ημερομηνίαςώρας, σύρετε με το δάκτυλό σας πάνω ή κάτω στην αντίστοιχη θέση. Αρχικά, κάνετε έλεγχο ότι η ζώνη ώρας είναι στο +2. Εάν δεν είναι πατήστε πάνω και επιλέξτε αλλαγή της ρύθμισης στο +2. Ρυθμίσεις Εικόνας και ήχου (Media Settings) Ρύθμιση κωδικοποίησης εγγραφής αρχείων video (PAL ή NTSC) Ρύθμιση έντασης ήχου μικροφώνου κάμερας (Σύρετε τον κύκλο αριστερά- δεξιά για αλλαγή) Αναστροφή εικόνας (περίπτωση εγκατάστασης κάμερας ανάποδα)

14 Ρυθμίσεις Κωδικών Πρόσβασης (Security Settings) Αλλαγή κωδικού διαχειριστή (Admin password)- εργοστασιακός 123. Μετά την πληκτρολόγηση του νέου κωδικού, πατήστε το εικονίδιο δεξιά της οθόνης. πάνω Εισαγωγή- Αλλαγή κωδικού επισκέπτη (Visitor password). Μετά την πληκτρολόγηση του νέου κωδικού, πατήστε πάνω δεξιά της οθόνης. Οι επισκέπτες έχουν ΜΟΝΟ δυνατότητα παρακολούθησης του χώρου. Δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ δυνατότητα ρυθμίσεων ή ακόμα και περιορισμένης πρόσβασης στο μενου ρυθμίσεων. Ρυθμίσεις Δικτύου (Network Settings) Η επιλογή του τρόπου σύνδεσης με το διαδίκτυο μπορεί να γίνει όποτε το επιθυμείτε. Επιλέγετε ενσύρματη σύνδεση (ακόμα και όταν η υπάρχουσα σύνδεση είναι ασύρματη) σε περίπτωση σύνδεσης με καλώδιο Ethernet ή ασύρματη σύνδεση. Σε περίπτωση ασύρματης σύνδεσης, εμφανίζονται τα διαθέσιμα δίκτυα WiFi, όπου επιλέγετε αυτό που επιθυμείτε και εισάγετε το κωδικό του. Η σύνδεση έχει γίνει με επιτυχία όταν δίπλα στην ονομασία του δικτύου εμφανιστεί το σύμβολο.

15 Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων (Alarm settings) Διακόπτες: Πορτοκαλί- ενεργή λειτουργία Μαύρη- ανενεργή λειτουργία Λειτουργία αποστολής ειδοποίησης συναγερμού στο smartphone μέσω S-HOME. Λογαριασμοί S-HOME αποστολής ειδοποίησης συναγερμού. Ρυθμίσεις Αποστολής ειδοποίησης και φωτογραφίας πραγματικού χρόνου του χώρου σε Λειτουργία ανιχνευτή κίνησης κάμερας Λειτουργία ενσωματωμένης σειρήνας κάμερας (1, 2 ή 3 λεπτά) Ρυθμίσεις Αποδέκτη Φορέας αποδέκτη(επιλογή από λίστα) Κωδικός Αποδέκτη Πατήστε για απεμπλοκή e- mail που έχουμε εισάγει και αποθηκεύσει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την ρύθμιση ειδοποιήσεων μέσω Mail, θα πρέπει να δημιουργηθεί νέος λογαριασμός που θα χρησιμοποιείται για την παραλαβή των ειδοποιήσεων. Ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να δημιουργηθεί εκ νέου λογαριασμός είναι η απαίτηση μειωμένου επιπέδου ασφαλείας για την ορθή λειτουργία της δυνατότητας αποστολής ειδοποιήσεων. Η ρύθμιση, για παράδειγμα, σε λογαριασμό gmail.com γίνεται όπως παρακάτω: α. Κάνουμε εισαγωγή στο mail του Sender. Σε νέα καρτέλα κάνουμε επικόλληση της παρακάτω διέυθυνσης και θα εμφανιστεί καρτέλα για την ενεργοποίηση πρόσβασης στο από άλλη συσκευή. Πατάμε Συνεχίστε και εμφανίζεται μήνυμα επιτυχούς ενεργοποίησης πρόσβασης. β. Σε νέα καρτέλα κάνουμε επικόλληση της παρακάτω διέυθυνσης και θα εμφανιστεί καρτέλα ενεργοποίησης- απενεργοποίησης χειρισμού από λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές. Επιλέγουμε ENEΡΓΟ. Άμεσα θα λάβουμε μήνυμα στο mail ότι ενεργοποιήθηκε η πρόσβαση από λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές.

16 Ρυθμίσεις Εγγραφής Video (Record settings) Διακόπτης ενεργοποίησηςαπενεργοποίησης εγγραφών Για να εκτελεστεί εγγραφή, απαιτείται η εισαγωγή κάρτας SD στην κάμερα. Δίνονται 3 επιλογές εγγραφής: Α. Manually Record : Χειροκίνητη εγγραφή- έναρξη και τερματισμός εγγραφής με επιλογή (που εμφανίζεται στην οθόνη με την επιλογή) Β. Alarm record: Η εγγραφή ξεκινά με την ενεργοποίηση του συναγερμού της κάμερας (επιλογή αυτόματης εγγραφής 1,2 ή 3 λεπτών) Γ. Timed video recording: Ρυθμίζετε να εκτελέσει αυτόματη εγγραφή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (παράδειγμα από 13:50 έως 20:00) Κωδικοποίηση Ανιχνευτών (Add sensors)- MONO σε Κάμερες που Υποστηρίζουν Κωδικοποίηση Επιλέγουμε το σύμβολο «+» που βρίσκεται δίπλα στις επιλογές : (α) Sensor για εισαγωγή ανιχνευτή ανοίγματος ή ανιχνευτή κίνησης. (β) Remote control για εισαγωγή τηλεχειριστηρίου. (γ) Special Sensor για εισαγωγή ανιχνευτή 24ωρης λειτουργίας (καπνού, νερού, γκαζιού κλπ) Έπειτα θα εμφανιστεί η παραπάνω εικόνα. Πατάμε confirmed και μετά ενεργοποιούμε τον ανιχνευτή. Επεξήγηση συμβόλων πάνω στο εικονίδιο και επιλέγουμε την επιθυμητή θέση. 2 Όταν ο συγκεκριμένος ανιχνευτής ενεργοποιηθεί, η κάμερα θα στραφεί στο προκαθορισμένη θέση 2 Ο ανιχνευτής είναι ενεργός Για επιλογή προκαθορισμένης θέσης περιστροφής της κάμερας σε περίπτωση ενεργοποίησης του συγκεκριμένου ανιχνευτή, πατάμε

17 7. Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων Επιλογές Ειδοποιήσεων Εφαρμογής 1. Ενεργοποίηση- απενεργοποίηση ειδοποιήσεων μέσω της εφαρμογής S-HOME 2. Ενεργοποίηση- απενεργοποίηση δόνησης τηλεφώνου κατά την διάρκεια της ειδοποίησης. 3. Ενεργοποίηση- απενεργοποίηση ήχου τηλεφώνου κατά την διάρκεια της ειδοποίησης Ενέργειες σε περίπτωση Ειδοποίησης Όταν η κάμερα ενεργοποιηθεί είτε από συνδεδεμένο σε αυτή ανιχνευτή είτε εάν η ίδια ανιχνεύσει κίνηση, το smartphone θα αρχίσει να ηχεί με τον προεπιλεγμένο ήχο και την δονηση (Ρυθμίσεις εφαρμογής) και στην οθόνη του θα εμφανιστεί εικονίδιο όπου θα φαίνεται η ονομασία της κάμερας και θα δίνονται 2 επιλογές: 3. Check: εκτελεί real time σύνδεση με την κάμερα, όπου μπορούμε να ελέγξουμε και να επικοινωνήσουμε με τον χώρο καθώς και να καταγράψουμε φωτογραφίες (εικονίδιο ψαλίδι) και βίντεο (record settings). 4. Ignore: Ο συναγερμός σταματά να ηχεί, οπλίζεται άμεσα ξανά η κάμερα και η κάμερα θα δύναται να ειδοποιεί ξανά τον χρήστη. Ignore Check

18 Χρήσιμες Πληροφορίες Λειτουργίας 1. Tα e- mail ειδοποιήσεων ενδέχεται να αποστέλλονται αρχικά στα Ανεπιθύμητα (SPAM) και να χρειαστεί ρύθμιση εμπιστευτικότητας του αποστολέα ( κάμερα) από τον χρήστη. 2. Όταν ανοίξουμε την κάμερα για απομακρυσμένο έλεγχο, ελέγχουμε εάν υπάρχει άλλος χρήστης που την χρησιμοποιεί (πάνω δεξιά number of viewers) ώστε να μην υπάρξει ταυτόχρονος χειρισμός γιατί η κάμερα ενδέχεται να δυσλειτουργήσει (παράδειγμα όταν δώσουν κίνηση ταυτόχρονα 2 χρήστες). Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την εγκατάσταση και την λειτουργία της συσκευής σας, το επιτελείο της Interfox.gr βρίσκεται στην διάθεσή σας στο Μην διστάσετε να μας πείτε την γνώμη σας. Είναι αναγκαία για την βελτίωση των υπηρεσιών και των οδηγιών που εκδίδει η Interfox αποκλειστικά για εσάς, τους απλούς χρήστες

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Οδηγίες Εγκατάστασης- Λειτουργίας IP Καμερών/Συστημάτων Συναγερμού Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Σημείωση: Οι δυνατότητες οριζόντιας- κατακόρυφης περιστροφής κάμερας, επικοινωνίας με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Κουμπί ON/OFF Θύρα φορτιστή Θύρα ενσύρματης σειρήνας Κομβίο Επανανφοράς εργοστασιακών

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Οδηγίες Εγκατάστασης- Λειτουργίας IP Καμερών/Συστημάτων Συναγερμού Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Σημείωση: Οι δυνατότητες οριζόντιας- κατακόρυφης περιστροφής κάμερας, επικοινωνίας με

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX 1. H συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα ή ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού. 2. Συνδέεται ασύρματα (wifi) με δίκτυο internet και δύναται να γίνει απομακρυσμένη

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Οδηγίες Εγκατάστασης- Λειτουργίας IP Καμερών/Συστημάτων Συναγερμού Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Σημείωση: Οι δυνατότητες οριζόντιας- κατακόρυφης περιστροφής κάμερας, επικοινωνίας με

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P

interfox.gr Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P 1. H συσκευή δύναται να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα με ανίχνευση κίνησης, ως παρελκόμενο στα συστήματα G90B και WIFI2WS ή ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού. 2. Συνδέεται ενσύρματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400V Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Οπίσθια Όψη Συσκευής Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Αισθητήρας κίνησης Κάμερα Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi- GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007WM2BX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi- GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007WM2BX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi- GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007WM2BX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού Υπέρυθρος ανιχνευτής Ανιχνευτής κίνησης Κάμερα γωνίας ανίχνευσης 166 μοιρών Μικρόφωνο Ηχείο LED υπέρυθρου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματου Πληκτρολογίου JP-08

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματου Πληκτρολογίου JP-08 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματου Πληκτρολογίου JP-08 Επιλογή Πάνω Πλήκτρο όπλισης Επιλογή αριστερά Επιλογή κάτω Έξοδος από ρύθμιση (ESC) Πλήκτρο βραδινής όπλισης Επιλογή Δεξιά Πλήκτρο αφόπλισης Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το WiFi GSM Σύστημα Συναγερμού PROTON. Χαρακτηριστικά- Δυνατότητες Συστήματος

Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το WiFi GSM Σύστημα Συναγερμού PROTON. Χαρακτηριστικά- Δυνατότητες Συστήματος Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το WiFi GSM Σύστημα Συναγερμού PROTON Χαρακτηριστικά- Δυνατότητες Συστήματος Έγχρωμη οθόνης αφής 4.3 ιντσών Μενού και φωνητικά μηνύματα εκτέλεσης ενεργειών στα Ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης YOOSEE & YYP2P (Συμβατό με τα μοντέλα AQ-7101VKW, AQ-7103VSW, AQ-7104VBW, AQ-7105VSW) Συνοπτική απλοποιημένη παρουσίαση της λειτουργικής διαδικασίας I. Γνωρίστε την κάµερά σας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW)

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) 1. Συνδέστε την κάμερα στο ρεύμα. 2. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα δίκτυο WiFi και κάντε λήψη ενός λογισμικού παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M3GN

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M3GN Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M3GN Μπροστά Όψη Συσκευής Πίσω Όψη Συσκευής Οθόνη LCD Πλήκτρο ολικής Όπλισης Επιτοίχια Βάση Πλήκτρο Αφόπλισης Βραδινή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης www.v starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης 1. Software download 1 Κατεβάστε την εφαρμογή στο www.eye4.so, ή 2 Αναζητήστε Eye4 στο APP Store ή Android market, ή 3 Σκανάρετε το παρακάτω QR code για να την κατεβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05 Άνω εξωτερικό κάλυμμα Εφεδρική μπαταρία 12V Σειρήνες 120dB Διακόπτης αποξήλωσης σειρήνας (tamper) Κάλυμμα Βίδας εξωτερικού καλύμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά συστήματος Vcare

Χαρακτηριστικά συστήματος Vcare Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά συστήματος Vcare Λειτουργία με ασύρματο δίκτυο (wifi) και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (GSM) Δυνατότητα χειρισμού από Smartphone (ΙΟS 7.1 και άνω ή Android 4.2.2 και άνω)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού SOLAR GSM SYSTEM (007SGS)

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού SOLAR GSM SYSTEM (007SGS) Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού SOLAR GSM SYSTEM (007SGS) Πλάγια Όψη Συσκευής Πίσω Όψη Συσκευής 190mm Βίδες εξωτερικού καλύμματος Σειρήνα 120 db Μεταλλική Πλάκα επιτοίχιας

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματου WIFI- GPRS-GSM Συστήματος Ασφαλειας

Interfox.gr. Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματου WIFI- GPRS-GSM Συστήματος Ασφαλειας Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματου WIFI- GPRS-GSM Συστήματος Ασφαλειας Χαρακτηριστικά Συσκευής Λειτουργία με ασύρματο δίκτυο (wifi), GPRS και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (GSM) Δυνατότητα χειρισμού από Smartphone

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LB03

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LB03 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LB03 Οπή επιτοίχιας εγκατάστασης Βίδα εμπρόσθιου καλύμματος Καλώδιο τροφοδοσίας Μοχλός αποξήλωσης (tamper) Διακόπτης εφεδρικής μπαταρίας Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο PSTN Σύστημα Συναγερμού YL- 007K5 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

τηριστικά Κάμερας P2P

τηριστικά Κάμερας P2P Χαρακ τηριστικά Κάμερας P2P 1. H συσκευή δύναται να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα με ανίχνευση κίνησης, συσκευή videoκλήσεων, αυτόνομο σύστημα συναγερμού, σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC312AX

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC312AX Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC312AX 1. H συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού, ως κάμερα ή ως συσκευή videoκλήσεων. 2. Συνδέεται ασύρματα (wifi) με δίκτυο internet και δύναται

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

Ενσύματες Ζώνες Θύρα Σειρήνας Κουμπί προγραμματισμού Διακόπτης Εφεδρικής μπαταρίας

Ενσύματες Ζώνες Θύρα Σειρήνας Κουμπί προγραμματισμού Διακόπτης Εφεδρικής μπαταρίας Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού 10C με Φωνητικές Οδηγίες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ενδείξεις ζωνών Ένδειξη κατάστασης Ένδειξη λειτουργίας Ηχείο Θέση κάρτας SIM Ενσύματες Ζώνες Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. interfox.gr

Εγχειρίδιο Χρήσης. interfox.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά συστήματος Λειτουργία με ασύρματο δίκτυο (wifi) και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (GSM) Δυνατότητα χειρισμού από Smartphone (ΙΟS 7.1 και άνω ή Android 4.2.2 και άνω) Μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

HUC series. Σύντομος Οδηγός

HUC series. Σύντομος Οδηγός HUC series Σύντομος Οδηγός Διαβάστε και κατανοήστε καλά αυτό το εγχειρίδιο ασφάλειας & χρήσης πριν από τη χρήση του προϊόντος και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά 1 Συσκευασία Παρακαλώ βεβαιωθείτε πως

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr Εγχειρίδιο Χρήσης

interfox.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά συστήματος Vcare Λειτουργία με ασύρματο δίκτυο (wifi) και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (GSM) Δυνατότητα χειρισμού από Smartphone (ΙΟS 7.1 και άνω ή Android 4.2.2 και άνω)

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού 007M2G

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού 007M2G Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού 007M2G Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Ονομασία LED Ένδειξη LED Κατάσταση Συστήματος POWER Αναμμένο Η τροφοδοσία ρεύματος γίνεται κανονικά Αναβοσβήνει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός GSC-W1

Προγραμματισμός GSC-W1 Προγραμματισμός GSC-W1 Μέσω εφαρμογής smartphone GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 [1] ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ Μέσα από το Play store για κινητά Android Μέσα από το itunes για

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR KTEC 1) Πατάμε δεξί κλικ Μενού 2) Όνομα Χρήστη βάζουμε «admin» 3) Κωδικός Πρόσβασης το αφήνουμε «κενό» 4) Πατάμε OK και μπαίνουμε στο Μενού Είσοδος στο μενού Στην πρώτη εκκίνηση μετά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC

Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Οδηγίες χρήσης για εφαρμογή WiFi ΑC Σκανάρετε τον παραπάνω κωδικο QR με το κινητό σας για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Σημείωση: Το κινητό σας θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM. SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμμτισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M2BX. Interfox.gr

Οδηγίες Προγραμμτισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M2BX. Interfox.gr Οδηγίες Προγραμμτισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M2BX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet.

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση κεντρικής μονάδας Σύνδεση της κεντρικής μονάδας a) Συνδέστε το τροφοδοτικό στην κεντρική μονάδα, b) Συνδέστε το καλώδιο LAN στην κεντρική μονάδα και το router

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LB08. Διακόπτης Ενσωματωμένης Μπαταρίας Σειρήνα 120 db. Jumpers L1- H1

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LB08. Διακόπτης Ενσωματωμένης Μπαταρίας Σειρήνα 120 db. Jumpers L1- H1 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LB08 Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Διακόπτης Ενσωματωμένης Μπαταρίας Σειρήνα 120 db Κουμπί RESET- CODE LED 18 και 19 Κάλυμμα Στεγανοποίησης Πλακέτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Ασύρματη κάμερα IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Pan/Tilt Κεραία POE FI8904W FI8905W FI8905E

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M2FX. Interfox.gr

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M2FX. Interfox.gr Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Οδηγίες χρήσης (rev_1n) ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99/N Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Αρχικές ενέργειες Ο συναγερμός ΗΧ-TEL99/N

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

TP-LINK WA860 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

TP-LINK WA860 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ TP-LINK WA860 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ (LED) Σήμα Ethernet Power Σβηστό Αναβοσβήνει πράσινο Σταθερά πράσινο Αναβοσβήνει πορτοκαλί Σταθερά πορτοκαλί Σβηστό Πράσινο Σβηστό Πορτοκάλι Πράσινο Μη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού Ο2 με Φωνητικές Οδηγίες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού Ο2 με Φωνητικές Οδηγίες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού Ο2 με Φωνητικές Οδηγίες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οθόνη LCD Ένδειξη λειτουργίας Πληκτρολόγιο Ενδείξεις κατάστασης (αναμονής ή συναγερμού) Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

[ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ]

[ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ] Ελληνικό Εγχειρίδιο για το ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού GS-007M2C [ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ] 1. Προετοιμασία της Συσκευής Τοποθετήστε την κάρτα SIM (Σημείωση: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε αφαιρέσει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3100RPv2 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης του Συστήματος Παρακολούθησης- Καταγραφής. 4 ή 8 καμερών FOXTECH

Οδηγός Εγκατάστασης του Συστήματος Παρακολούθησης- Καταγραφής. 4 ή 8 καμερών FOXTECH Οδηγός Εγκατάστασης του Συστήματος Παρακολούθησης- Καταγραφής 4 ή 8 καμερών FOXTECH Κεραία Ασύρματης Σύνδεσης Κεραίες Ασύρματης Σύνδεσης IR νυχτερινής λήψης Θύρες στο πίσω τμήμα του καταγραφικού Θύρα VGA

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού Ο2 με Φωνητικές Οδηγίες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού Ο2 με Φωνητικές Οδηγίες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγός Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού Ο2 με Φωνητικές Οδηγίες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οθόνη LCD Ένδειξη λειτουργίας Πληκτρολόγιο Ενδείξεις κατάστασης (αναμονής ή συναγερμού) Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Superlive Plus. Oδηγίες Χρήσης

Superlive Plus. Oδηγίες Χρήσης Superlive Plus Oδηγίες Χρήσης Περιεχόµενα 1 Ρυθµίσεις Δικτύου... 1 1.1 Σύνδεση µέσω WLAN...1 1.2 Σύνδεση µέσω δικτύου 3G...1 2 Για τηλέφωνα µε λειτουργικό Android... 1 2.1 Οδηγίες εγκατάστασης...1 2.2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ Στην πρώτη εκκίνηση του καταγραφικού πατάμε ΕΞΟΔΟΣ στο παράθυρο με τον «ΟΔΗΓΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» 1) Κάνουμε δεξί κλικ και εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης η μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 Α. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα sim (Νάνο κάρτα) αφού πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Pin της κάρτας sim σε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Β. Για να ανοίξετε την συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Οδηγίες Λειτουργίας Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποιείτε το έξυπνο σύστηµα συναγερµού της εταιρίας µας. Τα προϊόντα µας είναι ιδανικά για οικογένειες, τράπεζας, µικρές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Arlo. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. 100% ασύρματη κάμερα Μαγνητική βάση επιτοίχιας τοποθέτησης Μπαταρίες λιθίου 123

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL-99 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. Γενικά.3 Βασικές Λειτουργίες..3 Τεχνικά Χαρακτηριστικά...3 Περιεχόµενα Συσκευασίας.4 ΙΙ. Μορφή και Εγκατάσταση Συστήµατος.4 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 1 Oδηγίες χρήσης TD-2304SE, TD-2308SE, TD-2316ME 2 1. Συνδέσεις 1.1 Πίσω πλευρά TD-2304SE Σχήμα.2.1 πίσω πλευρά καταγραφικού 4 καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα