1471 prf-lcd-wrl_gr 02/17

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1471 prf-lcd-wrl_gr 02/17"

Transcript

1 1471 prf-lcd-wrl_gr 02/17 Ασύρματο Πληκτρολόγιο PRF-LCD-WRL SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych Gdańsk POLAND tel Firmware version 1.00

2 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η συσκευή πρέπει να εγκατασταθεί από ειδικευμένο προσωπικό. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Αλλαγές, τροποποιήσεις ή επισκευές που δεν επιτρέπονται από τον κατασκευαστή ακυρώνουν τα δικαιώματά σας βάσει της εγγύησης. Η πινακίδα τύπου της συσκευής βρίσκεται στη βάση του περιβλήματος. Στόχος της SATEL είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων της, που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα αλλαγές στις προδιαγραφές και στο λογισμικό τους. Η τρέχουσα πληροφόρηση των εφαρμοσμένων τροποποιήσεων είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση H SATEL sp. z o.o., δηλώνει δια του παρόντος ότι αυτό το προϊόν είναι σύμφωνο με τις ουσιώδεις απαιτήσεις αλλά και τις σχετικές προβλέψεις του Directive 1999/5/EC. Η δήλωση συμμόρφωσης είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση Τα ακόλουθα σύμβολα μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρόν εγχειρίδιο: - σημείωση, - προσοχή.

3 Το ασύρματο πληκτρολόγιο PRF-LCD-WRL επιτρέπει τη λειτουργία και τον προγραμματισμό των πινάκων PERFECTA 16-WRL και PERFECTA 32-WRL. Εικ. 1. Πληκτρολόγιο PRF-LCD-WRL. 1. Χαρακτηριστικά Αμφίδρομη κρυπτογραφημένη ραδιοεπικοινωνία στη ζώνη συχνοτήτων 433 MHz. Οθόνη 2 x 16 χαρακτήρων με οπίσθιο φωτισμό. LED που δείχνουν την κατάσταση των υποσυστημάτων και του συστήματος. 12 πλήκτρα, σύμφωνα με το τηλεφωνικό πρότυπο και προορίζονται για την εισαγωγή δεδομένων. 4 επιπλέον πλήκτρα για πλοήγηση μενού και όπλιση / αφοπλισμό. Πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό. Ενσωματωμένο ηχητικό σήμα. Επαφή παραβίασης που ενεργοποιείται στο άνοιγμα του περιβλήματος ή την απόσπαση του από τον τοίχο. Τροφοδοσία: δύο μπαταρίες CR123A 3 V. 2. Περιγραφή Τρόποι λειτουργίας Το πληκτρολόγιο μπορεί να λειτουργήσει σε δύο λειτουργίες: Ενεργή λειτουργία ξεκινά πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο. Αν η επιλογή WAKE-UP είναι ενεργοποιημένη, η ενεργή λειτουργία θα ξεκινήσει επίσης εάν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση καθυστέρησης εισόδου ή εμφανιστεί συναγερμός. Σε αυτή τη λειτουργία, το πληκτρολόγιο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το ενσύρματο πληκτρολόγιο LCD. Η οθόνη είναι ενεργοποιημένη και ο οπίσθιος φωτισμός, η σηματοδότηση LED και η ηχητική σηματοδότηση είναι ενεργά.

4 2 PRF-LCD-WRL SATEL Ανενεργή λειτουργία ξεκινά αν δεν πατηθεί κανένα πλήκτρο στην ενεργή λειτουργία για 20 δευτερόλεπτα. Αυτή είναι η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Η οθόνη είναι απενεργοποιημένη και ο οπίσθιος φωτισμός, η ενδεικτική λυχνία LED και η ηχητική σηματοδότηση είναι ανενεργά (εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή ΑΦΥΠΝΗΣΗ, ο ΗΧΟΣ (ηχητική αναγγελία) από τις ζώνες θα σηματοδοτηθεί). Περιοδικές μεταδόσεις Κάθε δεκαπέντε λεπτά, το πληκτρολόγιο στέλνει μια περιοδική μετάδοση. Ο σκοπός των μεταδόσεων αυτών είναι η παρακολούθηση της παρουσίας και της κατάστασης του πληκτρολογίου. Έλεγχος κατάστασης μπαταρίας Το πληκτρολόγιο ελέγχει την κατάσταση των μπαταριών. Εάν η τάση είναι μικρότερη από 2,75 V: οι πληροφορίες χαμηλής μπαταρίας αποστέλλονται κατά τη διάρκεια κάθε περιοδικής μετάδοσης, κατά την είσοδο στην ενεργή λειτουργία, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα χαμηλής μπαταρίας (το μήνυμα θα καθορίσει ποια μπαταρία πρόκειται να αντικατασταθεί ο χαρακτηρισμός της μπαταρίας βρίσκεται επάνω στην ηλεκτρονική πλακέτα). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης του πληκτρολογίου. Όσο πιο συχνά εισάγεται ο ενεργός τρόπος λειτουργίας, τόσο πιο γρήγορα θα εξαντληθούν οι μπαταρίες. 3. Εγκατάσταση Υπάρχει κίνδυνος έκρηξης της μπαταρίας όταν χρησιμοποιείτε διαφορετική μπαταρία από τη συνιστώμενη από τον κατασκευαστή ή δεν χειρίζεστε σωστά την μπαταρία. Προσέχετε ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση και αντικατάσταση των μπαταριών. Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται για τις συνέπειες της λανθασμένης εγκατάστασης της μπαταρίας. Οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες δεν πρέπει να απορρίπτονται αλλά πρέπει να ανακυκλώνονται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος. Το πληκτρολόγιο είναι σχεδιασμένο για εσωτερική εγκατάσταση. Ο τόπος εγκατάστασης θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμος από τους χρήστες του συστήματος. 1. Ανοίξτε το περίβλημα του πληκτρολογίου (Εικ. 2). 2. Τοποθετήστε τις μπαταρίες και καταχωρήστε το πληκτρολόγιο στον πίνακα ελέγχου (δείτε: "Προσθήκη του πληκτρολογίου στο σύστημα"). 3. Βάλτε το κάλυμμα πάνω στις ασφάλειες και ασφαλίστε το περίβλημα. 4. Στερεώστε προσωρινά το πληκτρολόγιο στη θέση της μελλοντικής εγκατάστασής του. 5. Πατήστε οποιοδήποτε κουμπί στο πληκτρολόγιο. Ο χρόνος θα πρέπει να εμφανιστεί στο πληκτρολόγιο. Αν δεν εμφανιστεί η ώρα, το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να συνδεθεί με τον πίνακα ελέγχου και, συνεπώς, πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο μέρος για εγκατάσταση. Μερικές φορές, η επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί αφού η συσκευή μετακινηθεί δέκα ή είκοσι εκατοστά από την τρέχουσα θέση της.

5 SATEL PRF-LCD-WRL 3 Στο πληκτρολόγιο ή στο πρόγραμμα PERFECTA SOFT, μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο ραδιοσήματος που λαμβάνει το πληκτρολόγιο από τον πίνακα ελέγχου. Το επίπεδο σήματος δεν πρέπει να είναι χαμηλότερο από το 40%. 6. Ανοίξτε το περίβλημα του πληκτρολογίου (Εικ. 2). 7. Τοποθετήστε τη βάση του περιβλήματος στον τοίχο και επισημάνετε τη θέση των οπών στερέωσης. 8. Τρυπήστε τις οπές στον τοίχο για βύσματα τοίχου (αγκύρια βιδών). 9. Χρησιμοποιώντας ούπα και βίδες, στερεώστε τη βάση του περιβλήματος στον τοίχο. Όταν τοποθετηθεί, η συσκευή πρέπει να αντέχει σε δύναμη έλξης τουλάχιστον 50 N (~5kg). 10. Βάλτε το κάλυμμα στις ασφάλειες και ασφαλίστε το περίβλημα. 11. Κλείστε το κάλυμμα χρησιμοποιώντας βίδες. Εικ. 2. Άνοιγμα του περιβλήματος. 3.1 Προσθήκη του πληκτρολογίου στο σύστημα Μπορείτε να προσθέσετε το ασύρματο πληκτρολόγιο στο σύστημα χρησιμοποιώντας είτε έναν υπολογιστή με εγκατεστημένο πρόγραμμα PERFECTA SOFT είτε ένα πληκτρολόγιο LCD. Ο πίνακας ελέγχου επιτρέπει την εγγραφή έως και 4 πληκτρολογίων PRF-LCD-WRL. Αν δεν υπάρχει συνδεδεμένο ενσύρματο πληκτρολόγιο με τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να

6 4 PRF-LCD-WRL SATEL προσθέσετε το πρώτο ασύρματο πληκτρολόγιο μόνο μέσω του προγράμματος PERFECTA SOFT Πρόγραμμα PERFECTA SOFT 1. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Hardware". 2. Κάντε κλικ σε ένα από τα αχρησιμοποίητα πληκτρολόγια. Η διεύθυνση αυτού του πληκτρολογίου θα αντιστοιχιστεί στο ασύρματο πληκτρολόγιο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσθήκης. 3. Πατήστε το. 4. Θα εμφανιστεί ο πίνακας προσθήκης ασύρματης συσκευής. 5. Στο πεδίο "Serial no.", εισάγετε τον σειριακό αριθμό του πληκτρολογίου. Θα το βρείτε στην πλακέτα ηλεκτρονικών. 6. Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο που προστίθεται. 7. Όταν εμφανιστεί το μήνυμα "Device's data read", κάντε κλικ στο "OK". 8. Κάντε κλικ στο για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές στον πίνακα ελέγχου Πληκτρολόγιο 1. Μπείτε στο service mode. 2. Πατήστε διαδοχικά για να τρέξετε τη λειτουργία 1271.ADD. 3. Εισάγετε τον σειριακό αριθμό του πληκτρολογίου. Θα τον βρείτε επάνω στην ηλεκτρονική πλακέτα. 4. Πατήστε. 5. Όταν εμφανιστεί η εντολή "Open tamper device", πατήστε οποιοδήποτε κουμπί στο πληκτρολόγιο. 6. Θα εμφανιστούν ο τύπος και ο σειριακός αριθμός του πληκτρολογίου που προστίθεται στο σύστημα (εάν δεν συμβεί τίποτα, μπορεί να έχετε εισάγει λάθος σειριακό αριθμό εάν αυτό ισχύει πατήστε, για να τερματίσετε τη λειτουργία). 7. Πατήστε. 8. Όταν εμφανιστεί η εντολή "SELECT...", χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα και για να διαλέξετε τη διεύθυνση που θα δώσετε στο πληκτρολόγιο. 9. Πατήστε. Το πληκτρολόγιο θα προστεθεί στο σύστημα. 3.2 Αφαίρεση του πληκτρολογίου από το σύστημα Λογισμικό PERFECTA SOFT 1. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Hardware". 2. Κάντε κλικ σε ένα από τα εγκατεστημένα πληκτρολόγια. 3. Πατήστε το. 4. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, κάντε κλικ στο "Delete" για να επιβεβαιώσετε την διαγραφή του πληκτρολογίου. 5. Κάντε κλικ στο για να σώσετε τις αλλαγές στον πίνακα ελέγχου Πληκτρολόγιο 1. Μπείτε στο service mode.

7 SATEL PRF-LCD-WRL 5 2. Πατήστε διαδοχικά για να τρέξετε τη λειτουργία 1273.REMOVE. 3. χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα και για να διαλέξετε το πληκτρολόγιο που θα αφαιρέσετε. 4. Πατήστε. 5. Ο τύπος και ο σειριακός αριθμός του πληκτρολογίου που θα αφαιρεθεί θα εμφανιστούν στην οθόνη. 6. Πατήστε. Το πληκτρολόγιο θα αφαιρεθεί από το σύστημα. 4. Ρυθμίσεις Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις ασύρματου πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή με εγκατεστημένο πρόγραμμα PERFECTA SOFT ή ένα πληκτρολόγιο LCD. Στο παρόν εγχειρίδιο χρησιμοποιούνται ονόματα παραμέτρων και επιλογών από το πρόγραμμα PERFECTA SOFT. Στην περιγραφή κάθε παραμέτρου ή επιλογής, θα βρείτε ένα από τα παρακάτω δεδομένα σε αγκύλες: όνομα της λειτουργίας που χρησιμοποιείται για τη διαμόρφωση μιας παραμέτρου ή επιλογής στο πληκτρολόγιο, όνομα παραμέτρου ή επιλογής από το πληκτρολόγιο. 4.1 Παράμετροι και επιλογές του πληκτρολογίου Fig. 3. Λογισμικό PERFECTA SOFT: ρυθμίσεις πληκτρολογίου. Name [28.Names] όνομα του πληκτρολογίου (μέχρι 16 χαρακτήρες).

8 6 PRF-LCD-WRL SATEL Alarm in part. [22.Partitions] το υποσύστημα στο οποίο θα σημάνει συναγερμός εφόσον ανοίξει η επαφή παραβίασης (tamper) ή χαθεί η επικοινωνία. Options Για να ρυθμίσετε τις επιλογές που περιγράφονται παρακάτω, χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες 212.OPTIONS και 211.ALARMS. Show partition 1 status [Show part.1] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, τα LED και η οθόνη του πληκτρολογίου δείχνουν την κατάσταση του υποσυστήματος 1. Το πληκτρολόγιο μπορεί να προβάλει την κατάσταση του υποσυστήματος 2, μόνον μετά την εισαγωγή κωδικού χρήστη που έχει δικαίωμα πρόσβασης στο υποσύστημα 2. Show partition 2 status [Show part.2] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, τα LED και η οθόνη του πληκτρολογίου δείχνουν την κατάσταση του υποσυστήματος 2. Το πληκτρολόγιο μπορεί να προβάλει την κατάσταση του υποσυστήματος 1, μόνον μετά την εισαγωγή κωδικού χρήστη που έχει δικαίωμα πρόσβασης στο υποσύστημα 1. Quick arm partition 1 [Quickarm part.1] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε να οπλίσετε το υποσύστημα 1 άμεσα, χωρίς κωδικό. Quick arm partition 2 [Quickarm part.2] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε να οπλίσετε το υποσύστημα 2 άμεσα, χωρίς κωδικό. Show code entering [Show code enter.] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, η εισαγωγή του κωδικού προβάλλεται στην οθόνη με αστερίσκους. Quick control [Quick control] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις εξόδους χρησιμοποιώντας τα αριθμητικά πλήκτρα. Οι έξοδοι πρέπει να αντιστοιχηθούν σε πλήκτρα (δείτε το εγχειρίδιο προγραμματισμού). Key 7 troubles review [Troubles review] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το και να το κρατήσουν πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να δουν πιθανά προβλήματα. Key 8 chime on/off [Chime on/off] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, ο ήχος αναγγελίας του πληκτρολογίου μπορεί να ενεργοποιηθεί / απενεργοποιηθεί μέσω του πλήκτρου αν το κρατήσετε πατημένο για 3 δεύτερα. Alarm 3 incorrect codes [3 wrng codes al.] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, σημαίνει συναγερμός αν βάλετε 3 φορές λανθασμένο κωδικό. MEDICAL alarm [Medical alarm] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, το πάτημα για 3 δεύτερα του κουμπιού θα σημάνει ΙΑΤΡΙΚΟ συναγερμό. FIRE alarm [Fire alarm] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, το πάτημα για 3 δεύτερα του κουμπιού θα σημάνει συναγερμό φωτιάς. PANIC alarm [Panic alarm] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, το πάτημα για 3 δεύτερα του κουμπιού θα σημάνει συναγερμό πανικού. Silent PANIC [Silent panic] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, ο συναγερμός πανικού που ενεργοποιήθηκε από το πληκτρολόγιο θα είναι σιωπηρός. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη αν και η επιλογή PANIC ALARM έχει ενεργοποιηθεί. Display and keys Date/time format [210.ClockFormat] μορφή προβολής της ώρας και την ημερομηνίας. LCD backlight [26.LCDbacklight] επιλογή του τρόπου λειτουργίας του φωτισμού της οθόνης κατά τη διάρκεια της ενεργούς λειτουργίας του πληκτρολογίου: not present απενεργοποιημένος. permanent 50% ενεργοποιημένος: φωτεινότητα 50%. permanent 100% ενεργοποιημένος: φωτεινότητα 100%. auto 0-50% ενεργοποιημένος: φωτεινότητα 50%.

9 SATEL PRF-LCD-WRL 7 auto 0-100% ενεργοποιημένος: φωτεινότητα 100%. auto 50%-100% ενεργοποιημένος: φωτεινότητα 100%. Keypad backlight [27.KEYbacklight] επιλογή του τρόπου λειτουργίας του φωτισμού των πλήκτρων κατά τη διάρκεια της ενεργούς λειτουργίας του πληκτρολογίου: not present απενεργοποιημένος. auto ενεργοποιημένος. permanent ενεργοποιημένος. Chime Η ηχητική ειδοποίηση του πληκτρολογίου μπορεί να σημαίνει τις παραβιάσεις επιλεγμένων ζωνών επιτήρησης. Εάν η ζώνη είναι οπλισμένη, η παραβίαση της δεν θα σημάνει ηχητική αναγγελία στο πληκτρολόγιο. Volume Η ηχητική αναγγελία δεν μπορεί να είναι συχνότερη από μία φορά ανά 30 δεύτερα. Όταν το πληκτρολόγιο είναι ανενεργό η αναγγελία λειτουργεί μόνον εφόσον η επιλογή ΑΦΥΠΝΗΣΗ είναι ενεργή. [251.Keys] ένταση ήχου πλήκτρων κατά το πάτημα τους. [252.Chime] ένταση ήχου αναγγελίας παραβίασης (ΗΧΟΣ). [253.Entry delay] ένταση ήχου σήμανσης χρόνου εισόδου. [254.Exit delay] ένταση ήχου σήμανσης χρόνου εξόδου. [255.Fire alarm] ένταση ήχου σήμανσης συναγερμού φωτιάς. [256.Burg.alarm] ένταση ήχου σήμανσης συναγερμού διάρρηξης, πανικού και ιατρικής βοήθειας. [257.Warn.alarm] ένταση ήχου σήμανσης συναγερμού ειδοποίησης. [258.New trouble] ένταση ήχου σήμανσης προβλημάτων. Wireless keypad Filter [1272.Filter] η χρονική διάρκεια πέραν της οποίας αν δεν έχει ληφθεί επικοινωνία από το πληκτρολόγιο θα σημάνει συναγερμός προβλήματος. Wake-up [Wake up] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, η ηχητική αναγγελία (ΗΧΟΣ) παραβίασης ζωνών θα σημαίνει ακόμη και όταν το πληκτρολόγιο είναι ανενεργό, ενώ ένας συναγερμός ή αντίστροφη μέτρηση χρόνου εισόδου θα ενεργοποιήσει το πληκτρολόγιο. Η παραπάνω επιλογή όταν ενεργοποιηθεί μειώνει το χρόνο ζωής της μπαταρίας. Wireless keypad initial greeting [218.Connect msg] μήνυμα που παρουσιάζεται κατά την εκκίνηση του πληκτρολογίου PRF-LCD-WRL. Το μήνυμα είναι ίδιο για όλα τα πληκτρολόγια. User can replace PRF-LCD-WRL battery [Usr.replaces BAT] αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την μπαταρία του ασύρματου πληκτρολογίου PRF-LCD-WRL για 3 λεπτά από την εισαγωγή του κωδικού και το πάτημα του πλήκτρου. Η κατάσταση της επαφής παραβίασης (tamper) δεν θα παρακολουθείται στο πληκτρολόγιο που μπήκε ο κωδικός κατά τη διάρκεια των 3 λεπτών. Η επιλογή αυτή αφορά όλα τα ασύρματα πληκτρολόγια.

10 8 PRF-LCD-WRL SATEL 5. Λειτουργία Όταν βρίσκεται σε ενεργή λειτουργία, το ασύρματο πληκτρολόγιο επιτρέπει τη λειτουργία και τον προγραμματισμό του συστήματος συναγερμού. Για να μπείτε στην ενεργή λειτουργία, πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο. Εκτός από την ενεργοποίηση της ενεργής λειτουργίας, η πίεση ενός πλήκτρου θα έχει και άλλες συνέπειες, όπως αρμόζει για το δεδομένο πλήκτρο. Το πληκτρολόγιο θα χειριστεί το κάθε πάτημα του πλήκτρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Στην ενεργή λειτουργία, το ασύρματο πληκτρολόγιο LCD λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το ενσύρματο πληκτρολόγιο LCD. Για τον τρόπο χρήσης του πληκτρολογίου, ανατρέξτε στα εγχειρίδια του πίνακα ελέγχου. Τα εγχειρίδια διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα 6. Προδιαγραφές Ζώνη συχνότητας λειτουργίας ,05 434,79 MHz Εύρος ραδιοφωνικής επικοινωνίας (σε ανοιχτή περιοχή)... έως 200 μ Μπαταρίες... 2 x CR123A 3 V Κατανάλωση ρεύματος αναμονής, μπαταρία BT1... 0,005 ma Μέγιστη κατανάλωση ρεύματος, μπαταρία BT ma Κατανάλωση ρεύματος σε αναμονή, μπαταρία BT2... 0,001 ma Μέγιστη κατανάλωση ρεύματος, μπαταρία BT ma Περιβαλλοντική κατηγορία σύμφωνα με το... EN II Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας C C Μέγιστη υγρασία ± 3% Διαστάσεις περιβλήματος x 124 x 22 mm Βάρος g

PERFECTA Firmware ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Alarm Control Panel

PERFECTA Firmware ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Alarm Control Panel Version 1.00 Alarm Control Panel PERFECTA Firmware ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1471 Το πλήρες εγχειρίδιο αλλά και πρόσθετα εγχειρίδια είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση www.satel.eu perfecta_us_gr 02/17 SATEL sp.

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

150mA max. 12-14V. 100 μ. 133 x 89 x 19 mm 0... 55 º C. Κατάσταση συστήματος Μήνυμα. Σύστημα Trouble. Ένδειξη. Έ θιμο Πληκτρολόγιο Διχοτόμηση Τίτλος

150mA max. 12-14V. 100 μ. 133 x 89 x 19 mm 0... 55 º C. Κατάσταση συστήματος Μήνυμα. Σύστημα Trouble. Ένδειξη. Έ θιμο Πληκτρολόγιο Διχοτόμηση Τίτλος LCD EKB2 Το EKB2 είναι ένα πληκτρολόγιο LCD που προορίζεται για χρήση με συναγερμό ELDES SM ( Perseas- Thiseas) και τα συστήματα διαχείρισης του. Τα κύρια χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου EKB2 είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα Ελληνικό προϊόν της Olympia Electronics ``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα Ελληνικό προϊόν της Olympia Electronics ``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. BS-477 BS-477/SL ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τάση λειτουργίας Τυπική διάρκεια ζωής μπαταρίας Συχνότητα επικοινωνίας Εμβέλεια επικοινωνίας Βαθμός προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC Display keypad Εγχειρίδιο χρήστη 675 07 11/09-01 PC Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 5 Ο Συνδετήρας πληκτρολογίου με οθόνη 6 Το πληκτρολόγιο 7 Πλήκτρα περιήγησης 7 Η οθόνη 7 Κύρια οθόνη 7 Σε περίπτωση συναγερμού

Διαβάστε περισσότερα

BS-477 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A

BS-477 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A BS-477 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A Τάση λειτουργίας Τυπική διάρκεια ζωής μπαταρίας Συχνότητα επικοινωνίας Εμβέλεια επικοινωνίας Βαθμός προστασίας περιβλήματος Κατασκευάζεται σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

IC60 Σύστημα Ασφαλείας. Εγχειρίδιο Χρήσης. Building Technologies. www.shopalarm.net Τηλέφωνα 210 2515125. Fire Safety & Security Products

IC60 Σύστημα Ασφαλείας. Εγχειρίδιο Χρήσης. Building Technologies. www.shopalarm.net Τηλέφωνα 210 2515125. Fire Safety & Security Products IC60 Σύστημα Ασφαλείας Εγχειρίδιο Χρήσης Building Technologies Fire Safety & Security Products 1 Γενικά...5 1.1 Ειδικά κριτήρια / χαρακτηριστικά ανά κράτος...5 1.2 Οδηγίες Ασφαλείας...5 1.3 Σημειώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. FOCUS ST-IIIB 1 www.tele.gr

ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. FOCUS ST-IIIB 1 www.tele.gr ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FOCUS ST-IIIB 1 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγγύηση παύει να ισχύει αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS XSERIES // XSERIES ζώνες // 128 χρήστες 1000 γεγονότα μνήμης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS XSERIES // XSERIES ζώνες // 128 χρήστες 1000 γεγονότα μνήμης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS XSERIES www.idshellas.gr 8-64 XSERIES 8-64 ζώνες 8 χρήστες 000 γεγονότα μνήμης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Όπλιση του συστήματος συναγερμού... Παράκαμψη ζώνης... 3 Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 Ισχύει για προϊόντα από το 2012 και μετά CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται για την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

2. Εισάγεται τον τετραψήφιο κωδικό χρήστη και βεβαιωθείτε ότι ανάβει το κόκκινο λαμπάκι (ARMED).

2. Εισάγεται τον τετραψήφιο κωδικό χρήστη και βεβαιωθείτε ότι ανάβει το κόκκινο λαμπάκι (ARMED). ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ HONEYWELL OMNI 624 / OMNI 624 EU - 848 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1. Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα είναι έτοιμο και η πράσινη λυχνία READYείναι αναμμένη (δηλαδή όλες οι πόρτες είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS 805 //

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS 805 // ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS 0 www.idshellas.gr 0 ζώνες χρήστες 00 γεγονότα μνήμης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Όπλιση του συστήματος συναγερμού... Παράκαμψη ζώνης... Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος... Προγραμματισμός κωδικού

Διαβάστε περισσότερα

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr Κεντρικό: Ν. Πλαστήρα 257 & Αιόλου 36, ΤΚ: 135 62, Αγ. Ανάργυροι Αθήνα, Τηλ. Κέντρο: 210 26 20 250, Fax: 210 26 23 805 Υποκατάστημα: Σμύρνης 31, Τ.Κ.: 143 41, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα Τηλ: 210 25 25 534-210

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Οδηγίες Λειτουργίας Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποιείτε το έξυπνο σύστηµα συναγερµού της εταιρίας µας. Τα προϊόντα µας είναι ιδανικά για οικογένειες, τράπεζας, µικρές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL-99 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. Γενικά.3 Βασικές Λειτουργίες..3 Τεχνικά Χαρακτηριστικά...3 Περιεχόµενα Συσκευασίας.4 ΙΙ. Μορφή και Εγκατάσταση Συστήµατος.4 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Οδηγίες Χρήσης Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Για την εγκατάσταση µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις βίδες που θα βρείτε µέσα στη συσκευασία του συναγερµού. Για µεγαλύτερη ευκολία στη συσκευασία περιλαµβάνονται,

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05 Άνω εξωτερικό κάλυμμα Εφεδρική μπαταρία 12V Σειρήνες 120dB Διακόπτης αποξήλωσης σειρήνας (tamper) Κάλυμμα Βίδας εξωτερικού καλύμματος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσεως για τον ηλεκτρονικό συνδυασμό Selo-B της SECU

Οδηγίες χρήσεως για τον ηλεκτρονικό συνδυασμό Selo-B της SECU Οδηγίες χρήσεως για τον ηλεκτρονικό συνδυασμό Selo-B της SECU Γενικά Το πλήκτρο «on» χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση του συνδυασμού όπως επίσης και για «enter», που το πατάμε μετά από κάθε μας εντολή.

Διαβάστε περισσότερα

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη MG5000 MG5050 SP5500 SP6000 SP7000 TM40 δηγίες τελικού χρήστη Ρυθμίσεις χρηστών Για λόγους ασφάλειας, γράψτε μόνο το όνομα του χρήστη και όχι τον κωδικό του. 4-ψηφίων κωδικός 6-ψηφίων κωδικός Χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

IC60 Σύστημα Ασφαλείας. Εγχειρίδιο Χρήσης. Building Technologies. Fire Safety & Security Products

IC60 Σύστημα Ασφαλείας. Εγχειρίδιο Χρήσης. Building Technologies. Fire Safety & Security Products IC60 Σύστημα Ασφαλείας Εγχειρίδιο Χρήσης Fire Safety & Security Products Δεδομένα και σχεδίαση μπορούν να αλλάξουν χωρίς πρωθύστερη ενημέρωση. Προσφορά βάση διαθεσιμότητας. 2007 Σήμα Κατατεθέν: Siemens

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LB08. Διακόπτης Ενσωματωμένης Μπαταρίας Σειρήνα 120 db. Jumpers L1- H1

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LB08. Διακόπτης Ενσωματωμένης Μπαταρίας Σειρήνα 120 db. Jumpers L1- H1 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LB08 Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Διακόπτης Ενσωματωμένης Μπαταρίας Σειρήνα 120 db Κουμπί RESET- CODE LED 18 και 19 Κάλυμμα Στεγανοποίησης Πλακέτας

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

DSC PC Αναλυτικές οδηγίες χρήστη με Lcd Πλήρης Οπλισμός: Για να ενεργοποιήσετε το σύστημα, πρέπει η πράσινη λυχνία ν στο πληκτρολόγιο

DSC PC Αναλυτικές οδηγίες χρήστη με Lcd Πλήρης Οπλισμός: Για να ενεργοποιήσετε το σύστημα, πρέπει η πράσινη λυχνία ν στο πληκτρολόγιο DSC PC 1616 1832 1864 Αναλυτικές οδηγίες χρήστη με Lcd Πλήρης Οπλισμός: Για να ενεργοποιήσετε το σύστημα, πρέπει η πράσινη λυχνία ν στο πληκτρολόγιο να είναι αναμμένη. Πατώντας # θα πρέπει η οθόνη του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματος αισθητήρας πόρτας GSC-D026

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματος αισθητήρας πόρτας GSC-D026 Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματος αισθητήρας πόρτας GSC-D026 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο GSC-D026 είναι ο νέος, ασύρματος αισθητήρας - ανιχνευτής πόρτας. Έχει άμεση ανίχνευση ON/OFF παραθύρων με νέο σχεδιασμό και εμφάνιση, και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WS1N Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Κουμπί ON/OFF Θύρα φορτιστή Θύρα ενσύρματης σειρήνας Κομβίο Επανανφοράς εργοστασιακών

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης www.sigmasec.gr Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 1 2 2 3 4 8 5 6 9 7 10 11 13 12 Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου 1 2 3 4 5 6 Οθόνη LCD Στην οθόνη αυτή εµφανίζονται η κατάσταση του συστήµατος και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829 Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο GSC-P829 παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής συνδυάζει ψηφιακή, διπλού-πυρήνα ελέγχου, ασαφής λογικής, τεχνολογία επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

MATRIX 424/832/832+ Κέντρο Συναγερμού με Πληκτρολόγια και Καρταναγνώστη Εγχειρίδιο Χρήστη USER. (Version 5)

MATRIX 424/832/832+ Κέντρο Συναγερμού με Πληκτρολόγια και Καρταναγνώστη Εγχειρίδιο Χρήστη USER. (Version 5) MATRIX 424/832/832+ Κέντρο Συναγερμού με Πληκτρολόγια και Καρταναγνώστη Εγχειρίδιο Χρήστη USER. (Version 5) RINS847-2 EN50131-1 Security Grade 2 Environmental Class 2 RINS847-2 Page 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ CHAPTER

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ HELLAS ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas.gr 2 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Οδηγίες χρήσης (rev_1n) ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99/N Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Αρχικές ενέργειες Ο συναγερμός ΗΧ-TEL99/N

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Ευχαριστούµε που προτιµήσατε ένα από τα προϊόντα µας. Βασικές λειτουργίες: Φωτιζόµενη οθόνη LCD µε Οπτική και ακουστική ένδειξη της κατάστασης της µηχανής στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος περιεχομένων. Εγκατάσταση...3 Προδιαγραφές...3 Πλοήγηση...4 Ιστορικότητα...5 Ρυθμίσεις...6 Πίνακας Ρυθμίσεων...8

Κατάλογος περιεχομένων. Εγκατάσταση...3 Προδιαγραφές...3 Πλοήγηση...4 Ιστορικότητα...5 Ρυθμίσεις...6 Πίνακας Ρυθμίσεων...8 Κατάλογος περιεχομένων Εγκατάσταση...3 Προδιαγραφές...3 Πλοήγηση...4 Ιστορικότητα...5 Ρυθμίσεις...6 Πίνακας Ρυθμίσεων...8 Εγκατάσταση Καλώδιο επικοινωνίας Συνδέστε το χειριστήριο MPPT στον ελεγκτή φορτίου

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

MATRIX 6/816 (GREEK) Κέντρο Συναγερμού με Πληκτρολόγιο Εγχειρίδιο Χρήστη (User) RINS848-2

MATRIX 6/816 (GREEK) Κέντρο Συναγερμού με Πληκτρολόγιο Εγχειρίδιο Χρήστη (User) RINS848-2 MATRIX 6/816 (GREEK) Κέντρο Συναγερμού με Πληκτρολόγιο Εγχειρίδιο Χρήστη (User) RINS848-2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...3 1.1 Πλήκτρα Πληκτρολογίου...3 1.2 Οθόνη Πληκτρολογ...4 1.3 Ενδείξεις Πληκτρολογίου...5

Διαβάστε περισσότερα

Όπλιση του συστήματος συναγερμού... 2. Παράκαμψη ζώνης... 3. Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος... 3. Προγραμματισμός κωδικού χρήστη...

Όπλιση του συστήματος συναγερμού... 2. Παράκαμψη ζώνης... 3. Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος... 3. Προγραμματισμός κωδικού χρήστη... Χ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ X Όπλιση του συστήματος συναγερμού... Παράκαμψη ζώνης... 3 Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος... 3 Προγραμματισμός κωδικού χρήστη... Ανάγνωση προβλημάτων συστήματος... Ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματου Πληκτρολογίου JP-08

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματου Πληκτρολογίου JP-08 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματου Πληκτρολογίου JP-08 Επιλογή Πάνω Πλήκτρο όπλισης Επιλογή αριστερά Επιλογή κάτω Έξοδος από ρύθμιση (ESC) Πλήκτρο βραδινής όπλισης Επιλογή Δεξιά Πλήκτρο αφόπλισης Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ CV WAS 6300 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ CV WAS 6300 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ CV WAS 6300 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Χαρακτηριστικά...3 Σύνδεση της µονάδας...4 Οδηγίες για γρήγορη εξοικείωση µε τη χρήση της συσκευής...5 Βασικές λειτουργίες της µονάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών

Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών Γενικά Χρήση Επιπλέον δυνατότητες Ελεγχόμενες διατάξεις Ελεύθερα προγραμματιζόμενος ελεγκτής θερμοκρασίας με 4 εισόδους αισθητηρίων και 3 εξόδους

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης

Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης Οδηγίες Χρήσης 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το ασύρματο πληκτρολόγιο SK- 300W έχει δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης σε μία θύρα. Αποτελείται από το ασύρματο πληκτρολόγιο και τον ελεγκτή.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση για Windows XP και Vista

Εγκατάσταση για Windows XP και Vista LW311 Sweex - Ασύρματος προσαρμογέας LAN Cardbus 300 Mbps Μην εκθέτετε τον ασύρματο προσαρμογέα LAN Cardbus 300 Mbps της Sweex σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU007V2 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU007V2 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών PU007V2 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών Εισαγωγή Μην εκθέσετε την κάρτα PU007V2 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε στοιχεία θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών Εισαγωγή Μην εκθέσετε την κάρτα PU013 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε στοιχεία θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το συναγερµό διακοπής τηλεφωνικής γραµµής

Για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το συναγερµό διακοπής τηλεφωνικής γραµµής ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99 Οδηγίες χρήσης Αρχικές ενέργειες Ο συναγερµός ΗΧ-TEL99 πρέπει να είναι συνδεδεµένος µε µια τηλεφωνική γραµµή σε λειτουργία προκειµένου να προγραµµατιστεί αρχικά. Για να σταµατήσει

Διαβάστε περισσότερα

CBI-064. Οδηγίες Χρήσης. Caddx to KNX-Bus Interface

CBI-064. Οδηγίες Χρήσης. Caddx to KNX-Bus Interface CBI-064 Caddx to KNX-Bus Interface Οδηγίες Χρήσης GDS Intelligence in Buildings Ελ. Βενιζέλου 116, Νέα Ερυθραία 14671 Τηλ: +30 2108071288 Email: info@gds.com.gr Web: gds.com.gr Περιεχόμενα 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS HELLAS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS  HELLAS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ HELLAS ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas.gr IDS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Όπλιση

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL999

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL999 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL999 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ HX-TEL999 σελίδα 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ασφάλεια Εφαρμογή Συστήματος Περιεχόμενα Συσκευασίας Περιγραφή Λειτουργιών Τηλεχειριστήριο Μαγνητικές Επαφές Υπέρυθροι

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PK1555 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης Δέκτης καναλιών /4 V 4 Mhz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Διαμόρφωση εξόδων και προγραμματισμός χρόνου ενεργοποίησης...

Διαβάστε περισσότερα

PBI-192. Οδηγίες Χρήσης. Paradox to KNX-BUS Interface

PBI-192. Οδηγίες Χρήσης. Paradox to KNX-BUS Interface PBI-192 Paradox to KNX-BUS Interface Οδηγίες Χρήσης GDS Intelligence in Buildings Ελ. Βενιζέλου 116 Νέα Ερυθραία, 14671 Τηλ: +30 2108071288 Email: info@gds.com.gr Web: gds.com.gr Περιεχόμενα 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα