Προστατέψτε το παιδί σας από την επικίνδυνη πλευρά του internet

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προστατέψτε το παιδί σας από την επικίνδυνη πλευρά του internet"

Transcript

1 Προστατέψτε το παιδί σας από την επικίνδυνη πλευρά του internet

2 Για το internet δεν υπάρχει καμία αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης που να κρίνει την καταλληλότητα ή μη των websites, όπως γίνεται με τις ταινίες! Το internet έχει εκατομμύρια websites, applications αλλά κανένα τρόπο να προειδοποιεί τα παιδιά και τους γονείς για το επιβλαβές/ ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο

3 Το παιδί σας είναι μόνο μερικά κλικ μακριά από ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο στο YouTube! Αναζήτηση παιδιού Barbie στο YouTube Έκθεση του παιδιού σε ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο, με το πρώτο κλικ!

4 Περισσότερα παραδείγματα Αναζήτηση παιδιού Harry Potter movie στο YouTube 1 ο κλικ

5 2 ο κλικ Έκθεση του παιδιού σε ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο, στο επόμενο κλικ! Όταν τα παιδιά αναζητούν videos στο YouTube η πιθανότητα να βρεθούν μπροστά σε ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο είναι μόνο μερικά κλικ μακριά.

6 Πόσα προσωπικά δεδομένα αποκαλύπτει το παιδί σας στο internet; Δείτε πόσα στοιχεία μπορούν να αποκαλύψουν τα παιδιά σας σε αγνώστους όταν κάνουν chat.

7 2 στα 5 παιδιά έχουν δει σεξουαλικό υλικό online χωρίς να το θέλουν Τρομακτικές ιστορίες του internet!

8 1 στα 2 παιδιά τους έχουν ζητηθεί προσωπικές πληροφορίες από αγνώστους «Πού δουλεύει η μαμά σου;»

9 2 στα 10 παιδιά έχουν δεχτεί online, σεξουαλικού περιεχομένου, πρόσκληση «Θες να συναντηθούμε το βράδυ στο σπίτι μου;»

10 Τα παιδιά σας χρησιμοποιούν μια από αυτές τις συσκευές για να μπαίνουν στο internet.

11 Γνωρίζετε τι βλέπουν τα παιδιά σας στο internet; Οι γονείς είναι απληροφόρητοι για τις online δραστηριότητες των παιδιών τους αφήνοντας τα ίδια υπεύθυνα για την ασφάλειά τους στο internet.

12 Το παιδί σας είναι εθισμένο στο internet; Τα παιδιά εθίζονται στο internet με αποτέλεσμα να μην διαβάζουν όσο θα έπρεπε.

13 Είσαι γονιός που ανησυχείς για την ασφάλεια του παιδιού σου στο internet; Το Cyberoam NetGenie έχει την απάντηση στα προβλήματά σου!

14 Άφησε το NetGenie να γίνει η επιτροπή αξιολόγησης του internet. Ορίστε την ηλικία του παιδιού σας και αφήστε το NetGenie να διαχειριστεί την πρόσβασή του στο internet To NetGenie επιτρέπει την πρόσβαση σε περιεχόμενο του internet κατάλληλο για την ηλικία που έχετε επιλέξει. Όλα τα υπόλοιπα είναι απαγορευμένα.

15 Τέρμα τα ακατάλληλα προς ανηλίκους περιεχόμενα στις οθόνες των παιδιών σας!!

16 Κάντε το YouTube ασφαλές για το παιδί σας!

17 Μην αφήνετε το internet να παρεμβαίνει στον ύπνο και στη μελέτη του παιδιού σας. Βάλτε τέλος στο μεταμεσονύκτιο chat, Facebook και online game Σταματήστε τον ανεξέλεγκτο χρόνο που το παιδί σας βρίσκεται στο internet μένοντας πίσω στα μαθήματά του και ειδικά σε περίοδο εξετάσεων.

18 Έχετε τη δυνατότητα επιλογής του χρόνου που το παιδί σας θα κάνει chat, ή θα είναι στο Facebook ή θα στέλνει s. Προγραμματίστε το χρόνο που το παιδί σας θα έχει πρόσβαση στο internet με βάση τις ώρες και τις μέρες.

19 Μην περιμένετε τη σειρά σας για να σερφάρετε στο Internet χρησιμοποιώντας single modem 3G / USB broadband Μετατρέψτε την προσωπική σας 3G dongle σε οικογενειακή 3G συσκευή

20 Έχετε antivirus για όλες τις συσκευές με τις οποίες έχετε πρόσβαση στο internet; Το NetGenie είναι η πρώτη γραμμή άμυνας εναντίων των ιών που μεταδίδονται μέσω Internet αλλά και των hackers, προστατεύοντας όλες τις συσκευές του σπιτιού σας που έχουν πρόσβαση στο internet.

21 Μην επιτρέπετε στους γείτονες να χρησιμοποιούν το Wi-Fi του σπιτιού σας. Μοναδικό Network Security Key με κάθε συσκευή NetGenie Οι ρυθμίσεις ασφαλείας γίνονται αυτόματα. Σταματήστε να παρέχετε δωρεάν internet σε τρίτους και παράλληλα προστατευτείτε από νομικά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίσετε από την κακή χρήση του δικού σας Wi-Fi από τρίτους.

22 Γιατί να προτιμήσετε το NetGenie από τα άλλα routers; Σηµείο πρόσβασης Wi-Fi Type N300 Ασφαλές Wi-Fi (προεγκατεστηµένες ρυθµίσεις ασφαλείας) 3G Ready Firewall, NAT Προστασία για υπολογιστές, Laptop, Smart Phones, εκτυπωτές και κονσόλες παιχνιδιών όταν είναι συνδεδεµένες στο δίκτυο Προστασία από χάκερ ή άλλους εισβολείς µε το σύστηµα Intrusion Prevention Προστασία από ιούς και επιβλαβή προγράμµατα µε το ενσωµατωµένο πρόγραµµα Anti-Virus Εξελιγμένο σύστηµα ελέγχου πλοήγησης στο Internet Σύστηµα ελέγχου χρήσης ιστοσελίδων και εφαρμογών ανά χρήστη Ηλικιακά κριτήρια πρόσβασης στο Internet του σπιτιού Έτοιµη κατηγοριοποιημένη λίστα ιστοσελίδων και εφαρμογών Δυνατότητα χρονοπρογραµµατισµο πρόσβασης στο Internet Αναφορές Αναφορές δραστηριοτήτων χρηστών Internet Αναφορές εισβολών µέσω Internet NetGenie HOME Normal Wi-Fi routers* *Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι μια γενική σύγκριση και ίσως διαφέρουν από modem σε modem για άλλα διαθέσιμα Wi-Fi routers.

23 Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Qualifying questions to pitch NetGenie Ζητήστε από την ομάδα της Partnernet να επικοινωνήσει μαζί σας: Join us on Facebook: facebook.com/netgeniehome

24