ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Φ.Ο.Α."

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Φ.Ο.Α. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ο Άρθρο 1 ο : Σκοπός 1. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, (Ε.Φ.Ο.Α) σύμφωνα με το Καταστατικό της, έχει σκοπό την καλλιέργεια, την οργάνωση, την διάδοση και την ανάπτυξη των αθλημάτων της Αντισφαίρισης και της Τοιχοσφαίρισης στην Ελλάδα. 2. Είναι η μόνη αθλητική Ομοσπονδία στην Ελλάδα που καλλιεργεί τα αθλήματα της Αντισφαίρισης και της Τοιχοσφαίρισης. Άρθρο 2 ο : Διοίκηση 1. Το ανώτατο όργανο της Ε.Φ.Ο.Α. είναι η Γενική Συνέλευση, που την αποτελούν οι εκπρόσωποι των γραμμένων στη δύναμη της αθλητικών σωματείων, όπως προβλέπουν ο Νόμος 2725/99 και το Καταστατικό της. 2. Η Ε.Φ.Ο.Α. διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο, που μπορεί με ειδική απόφασηεξουσιοδότηση να αναθέσει την εκτέλεση αποφάσεων του στην Εκτελεστική του Επιτροπή ή σε άλλο όργανο ή επιτροπή ή πρόσωπο σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό, τον παρόντα κανονισμό και τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ο Άρθρο 3 ο : Σωματεία 1. Στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Α. γράφονται ως μέλη αθλητικά σωματεία που καλλιεργούν την Αντισφαίριση ή την Τοιχοσφαίριση, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο Καταστατικό της και το Νόμο. 2. Για να εγγραφεί σωματείο στην δύναμη της Ε.Φ.Ο.Α. πρέπει να έχει στην διάθεση του αγωνιστικούς χώρους, διαστάσεων τέτοιων που να μπορεί να διεξαχθεί σε αυτόν επίσημος αγώνας αντισφαίρισης, με τους στοιχειώδεις βοηθητικούς χώρους για τους αθλητές και την παρουσία θεατών συνολικής έκτασης 200 τ.μ. 3. Το σωματείο πρέπει να υποβάλλει στην Ε.Φ.Ο.Α. μαζί με τα άλλα δικαιολογητικά που απαιτεί το Καταστατικό και τοπογραφικό σχεδιάγραμμα των χώρων του. Εξουσιοδοτημένο όργανο της Ε.Φ.Ο.Α., εντός 10 ημερών από την υποβολή της αίτησης υποχρεούται να προβεί σε έλεγχο, των στο σχεδιάγραμμα αναφερομένων. 4. Η βεβαιωτική υπογραφή του σχεδιαγράμματος από Διπλωματούχο Μηχανικό, αποτελεί πιστοποιητικό για την συζήτηση στο Δ.Σ. της αίτησης εγγραφής του σωματείου. 5. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, που ορίζονται στο Καταστατικό και στον Γενικό Κανονισμό της Ε.Φ.Ο.Α., ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του Δ.Σ υποβάλλει έκθεση που περιέχει λεπτομερώς τα στοιχεία του ελέγχου, έτσι ώστε το Δ.Σ να αποφασίσει αν θα συζητήσει ή όχι την αίτηση εγγραφής.

2 6. Προκειμένου σωματείο μέλος της Ε.Φ.Ο.Α. να αποκτήσει την υπό του άρθρου 8 του Ν. 2725/99 προβλεπόμενη ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α., θα πρέπει, καθ όλη την διάρκεια, της στο εδάφιο α του εν λόγω άρθρου 8 οριζόμενης τριετίας, να έχει συμμετάσχει σε όλα τα αγωνίσματα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων. Άρθρο 4 ο : Συμμετοχή σε αγώνες εξωτερικού 1. Κάθε σωματείο που θέλει να πάρει μέρος σε αγώνες στο εξωτερικό, πρέπει να έχει την έγκριση της Ε.Φ.Ο.Α. και της Γ.Γ.Α. Το ίδιο ισχύει και για σωματείο που κλήθηκε από περιφερειακή, ηπειρωτική ή την παγκόσμια οργάνωση. 2. Το πιο πάνω σε δέκα (10) ημέρες μετά την επιστροφή τους από τους αγώνες, πρέπει να υποβάλλουν στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. έκθεση και οικονομικό απολογισμό. Άρθρο 5 ο : Απαγορεύσεις Μελών 1. Σωματεία που έχουν έδρα στην Ελλάδα και ανήκουν στη δύναμη της Ε.Φ.Ο.Α., δεν μπορούν να ανήκουν και σε άλλη Ομοσπονδία, που καλλιεργεί τα αθλήματα της Αντισφαίρισης και της Τοιχοσφαίρισης. 2. Σωματεία της δύναμης της Ε.Φ.Ο.Α. δεν μπορούν να πάρουν μέρος σε οργάνωση αγώνων Αντισφαίρισης ή Τοιχοσφαίρισης, που απαγορεύτηκε από την Ομοσπονδία ή που γίνεται χωρίς την άδεια αυτής. Άρθρο 6 ο : Πειθαρχικό Δίκαιο Σωματείων 1. Μηδενισμός της ομάδας Σωματείου που θα αποχωρήσει από οποιαδήποτε οργάνωση και τυχόν περαιτέρω ενέργειες. 2. Σωματείο που δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αυτόματα υποβιβάζεται στην παρακάτω κατηγορία απ αυτή που βρίσκεται και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, εάν το επιθυμεί, θα αγωνιστεί στην παρακάτω κατηγορία απ αυτή που δεν είχε δηλώσει. 3. Σωματείο που θα δηλώσει συμμετοχή στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και δεν θα προσέλθει να αγωνιστεί, αποκλείεται για το επόμενο έτος από το αντίστοιχο Πρωτάθλημα και υποβιβάζεται στην Γ κατηγορία, στην οποία μπορεί να αγωνιστεί από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο. 4. Πρόταση στην Γ.Γ.Α. για στέρηση οικονομικής ενίσχυσης του τμήματος αντισφαίρισης ή τοιχοσφαίρισης σε περίπτωση δημιουργίας επεισοδίων και διατάραξης των αγώνων από υπαιτιότητα αθλητών, προπονητών ή εκπροσώπων του σωματείου και παραπομπή στην Ε.ΦΙ.Π. σε περίπτωση που οι ενέργειες των ανωτέρω θίγουν το φίλαθλο πνεύμα σύμφωνα με τα Διεθνώς κρατούντα και όσα στην χώρα μας ισχύουν. Άρθρο 7 ο : Πειθαρχικό Δίκαιο Παραγόντων Σωματείων 1. Αποκλεισμός από τη διοργάνωση για απρεπή συμπεριφορά προς τους άρχοντες των αγώνων. Σε υποτροπή, μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο, στέρηση εισόδου μέχρι λήξεως της στους αγωνιστικούς χώρους. 2. Για απόπειρα βιαιοπραγίας ή βάναυση συμπεριφορά στους άρχοντες των αγώνων, αθλητές, διαιτητές, προπονητές, εκπροσώπους Ε.Φ.Ο.Α., φιλάθλους, στέρηση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από ένα (1) μήνα έως ένα (1) χρόνο και παραπομπή στην Ε.ΦΙ.Π.

3 Άρθρο 8 ο : Ανακοίνωση ποινών Οι ποινές ανακοινώνονται στην Γ.Γ.Α., στα έχοντα σχέση σωματεία, δημοσιεύονται στον τύπο, στο ημερήσιο δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α., μπορούν δε ακόμα να αναρτηθούν στους πίνακες ανακοινώσεων των γραφείων και ασκητηρίων της Ομοσπονδίας. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει ο αποκλεισμός να ανακοινώνεται στους ενδιαφερόμενους. Άρθρο 9 ο : Δικαίωμα προσφυγής Δικαίωμα προσφυγής όπου ο Νόμος ορίζει έχει κάθε σωματείο ή παράγων αυτού. Η προσφυγή ανακοινώνεται υποχρεωτικά στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Άρθρο 10 ο : Παραπομπή στην Ε.ΦΙ.Π. Αν παράγων σωματείου παραβιάσει τους περί ερασιτεχνισμού κανόνες της Δ.Ο.Ε. παραπέμπεται στην Ε.ΦΙ.Π. ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Άρθρο 11 ο : Πίνακας Αξιολόγησης Σωματείων 1. Για τα σωματεία όλης της χώρας εκδίδεται στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου ένας πίνακας αξιολόγησης που συμπεριλαμβάνει τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. 2. Ο πίνακας αυτός χρησιμοποιείται για την κατανομή της ετήσιας επιχορήγησης των σωματείων είτε αυτή γίνεται μέσο της Ε.Φ.Ο.Α. είτε μέσο της ΓΓΑ, είτε υποβάλλεται ως πρόταση στο Ε.Σ.Α.Σ. 3. Το σύστημα σύνταξης του πίνακα αποφασίζεται από το Δ.Σ. με βάσει κριτήρια ομαδικής και ατομικής συμμετοχής στους αγώνες. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ο Άρθρο: 12 ο Επιτροπές 1. Το έργο του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. υποβοηθείται από επιτροπές. Οι αρμοδιότητές των καθορίζονται στα αντίστοιχα για κάθε επιτροπή άρθρα του παρόντος κανονισμού. 2. Η θητεία των επιτροπών ακολουθεί εκείνη του Δ.Σ. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας μιας επιτροπής το Δ.Σ με αιτιολογημένη απόφαση, του μπορεί να μειώσει το χρόνο ή ν απαλλάξει ορισμένα ή όλα τα μέλη της επιτροπής από τα καθήκοντά τους. 3. Η σύνθεση των επιτροπών ορίζεται στο αντίστοιχο για κάθε μία άρθρο του παρόντα κανονισμού. 4. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών εν ενεργεία σε επιτροπή. 5. Όλες οι αποφάσεις των επιτροπών, εκτός αν ορίσει διαφορετικά το αντίστοιχο άρθρο, αποτελούν εισήγηση για το Δ.Σ. που έχει το δικαίωμα έγκρισης ή απόρριψης των. Αν το Δ.Σ. αποδεχτεί την εισήγηση-απόφαση της επιτροπής τότε αυτή γίνεται εκτελεστή. Σε περίπτωση απόρριψης μίας εισήγησης από το Δ.Σ., τότε το θέμα μπορεί να επανεξεταστεί από την ίδια και να επανέλθει στο Δ.Σ. σε νεότερη συνεδρίασή του. 6. Το Δ.Σ. μπορεί να δημιουργήσει επιτροπές ή ομάδες εργασίας για συγκεκριμένο κάθε φορά θέμα με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ημερομηνία λήξης.

4 7. Το Δ.Σ. μπορεί να αναθέσει σε μια επιτροπή τα καθήκοντα δύο ή περισσοτέρων ή να αναλάβει μόνο του τη μελέτη και επεξεργασία θέματος που υπάγεται στην αρμοδιότητα επιτροπής, αν κρίνει ότι λειτουργικά θα προχωρήσει με τον τρόπο αυτό ταχύτερα το έργο του. 8. Το Δ.Σ. ή η Εκτελεστική Επιτροπή του σε θέματα επείγουσας μορφής μπορούν να ζητήσουν τη γνώμη του Προέδρου της αντίστοιχης επιτροπής, και εν συνεχεία να αποφασίσουν. 9. Τους Προέδρους των Επιτροπών εκλέγει το Δ.Σ. Τα μέλη των επιτροπών διορίζονται με ειδική απόφαση του Δ.Σ. ύστερα από εισήγηση του προέδρου κάθε επιτροπής. Μέλος επιτροπής μπορεί να αντικατασταθεί ύστερα από αιτιολογημένη εισήγηση του Προέδρου της και απόφαση του Δ.Σ. Άρθρο 13 ο : Λειτουργία Επιτροπών 1. Κάθε επιτροπή στην πρώτη της συνεδρίαση εκλέγει τον Αντιπρόεδρο και Γραμματέα της, εκτός εάν η απόφαση του Δ.Σ. ορίζει εξ ολοκλήρου την σύνθεση της. 2. Οι συνεδριάσεις των επιτροπών γίνονται σε τακτά διαστήματα ή έκτακτα αν κρίνει αναγκαίο ο Πρόεδρός της ή το ζητήσει η πλειοψηφία των μελών της. 3. Οι επιτροπές τηρούν πρακτικά τα οποία υποβάλλονται απαραίτητα στο Δ.Σ. και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των πρακτικών του. 4. Οι επιτροπές λαμβάνουν τις αποφάσεις τους με φανερή ψηφοφορία (μυστική μόνο σε προσωπικά θέματα) και κατά πλειοψηφία. 5. Σε περίπτωση ισοψηφίας το θέμα αναβάλλεται για την επόμενη συνεδρίαση της. Αν για το θέμα δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια αναβολής πλειοψηφεί η πρόταση με την οποία συντάχθηκε ο Πρόεδρος ή ο προεδρεύων. 6. Οι συνεδριάσεις των επιτροπών γενικά είναι ανοικτές με εξαίρεση τα προσωπικά θέματα. Οι παρευρισκόμενοι έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν το λόγο στα θέματα ημερήσιας διάταξης. Άρθρο 14 ο : Εθνική Επιτροπή Διοίκησης Η Εθνική Επιτροπή Διοίκησης αποτελείται από 23 μέλη. Η σύνθεσή της έχει ως εξής: Τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. ως Πρόεδρο. Τον Α Αντιπρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α., ως Α Αντιπρόεδρο που αναπληρώνει τον Πρόεδρο σε περίπτωση κωλύματος. Τρεις ακόμη εκλεγμένους Αντιπροέδρους Β, Γ, Δ οι οποίοι πρέπει να είναι κάτοικοι επαρχιακών πόλεων. Η εκλογή τους διενεργείται ταυτόχρονα με την εκλογή του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. από την Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της και σύμφωνα κατ όμοιο τρόπο με τα όσα ορίζει το Καταστατικό της Ε.Φ.Ο.Α. για την εκλογή μελών Δ.Σ. Τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Φ.Ο.Α. ως Γραμματέα. Τον Πρόεδρο της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. ως Μέλος. Τον Πρόεδρο της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. ως Μέλος. Τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. ως Μέλος. Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υλικού και Προμηθειών της Ε.Φ.Ο.Α. ως Μέλος. Τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. ως Μέλος. Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Φ.Ο.Α. ως Μέλος. Τον Πρόεδρο Επιτροπής Αγωνιστικού Προγράμματος και Πρωταθλημάτων ως Μέλος.

5 Τους 10 Προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων της Ε.Φ.Ο.Α. ως Μέλη, που αναπληρώνονται από τους Γενικούς Γραμματείς των Ενώσεων σε περίπτωση κωλύματος. Η Εθνική Επιτροπή Διοίκησης έχει ως αρμοδιότητες: Τον συντονισμό της Αθλητικής Δραστηριότητας. Τον συντονισμό των δραστηριοτήτων των Περιφερειακών Ενώσεων Την πληρέστερη ενημέρωση των Περιφερειακών Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών. Την επίλυση των κάθε είδους προβλημάτων των Περιφερειακών Ενώσεων και ειδικότερα: Εισηγείται τη διαγραφή συλλόγων της Ομοσπονδίας όταν: Δεν τηρούν τους αθλητικούς κανονισμούς Δεν εκπληρώνουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους και δεν αποδίδουν έσοδα από αγώνες, ετήσια συνδρομή κλπ. Προτείνει το ύψος της συνδρομής των συλλόγων-μελών, τα δικαιώματα συμμετοχής σε ομαδικούς αγώνες (Διασυλλογικών), τα ποσοστά από αγώνες συλλόγων. Συζητά τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας και προτείνει την έγκρισή του. Όλες οι αποφάσεις της αποτελούν εισηγήσεις για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Α. και όταν είναι ομόφωνες δεσμεύουν τα ανωτέρω όργανα. 7.2 Συνεδριάσεις 1. Η Εθνική Επιτροπή συνεδριάζει με πρόσκληση του Προέδρου της, μία (1) φορά κάθε τρεις (3) μήνες, εκτάκτως δε όποτε το ζητήσουν δεκατρία (13) τουλάχιστον Μέλη της. 2. Στις συνεδριάσεις της καλούνται κατά περίπτωση να παρίστανται χωρίς δικαίωμα ψήφου, συμβουλευτικά, πρόσωπα που κρίνεται αναγκαία η παρουσία τους. 3. Η Εθνική Επιτροπή βρίσκεται σε απαρτία όταν παρίστανται δώδεκα (12) μέλη της. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με το πενήντα τοις εκατό συν ένα (50%+1) των παρισταμένων μελών. Σε περίπτωση ισοψηφίας, υπερισχύει η ψήφος του Προέδρου. 4. Στα Μέλη της Εθνικής Επιτροπής που προέρχονται από επαρχιακές πόλεις καταβάλλονται τα έξοδα διαμονής και κίνησης. 5. Η συγκρότηση της Επιτροπής διενεργείται, ανεξάρτητα από το πόσες Περιφερειακές Ενώσεις έχουν συγκροτηθεί και αποστείλει τους Εκπροσώπους τους. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ο Άρθρο 15 ο : Περιφερειακές Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές Οι Τοπικές Επιτροπές έχουν σαν μέλη τους τα Σωματεία του Νομού, συνιστώνται με απόφασή τους και αποτελούν άτυπες Ενώσεις. Οι Περιφερειακές Ενώσεις αποτελούν

6 Νομικά πρόσωπα δημοσιευμένα στα κατά τόπους Πρωτοδικεία της χώρας, όπου και η έδρα τους. Η Περιφερειακή Ένωση ή Τοπική Επιτροπή αποτελεί τη Διοικητική Μονάδα της Ομοσπονδίας. Αυτόνομη, προσαρμόζει το καταστατικό και τους κανονισμούς λειτουργίας της σ αυτούς της Ομοσπονδίας διαφορετικά οι αποφάσεις της είναι άκυρες. 8.1 Τοπικές Επιτροπές Οι Τοπικές Επιτροπές είναι σε επίπεδο Νομού και εισηγούνται στις Περιφερειακές Ενώσεις που ανήκουν. Η ίδρυση τους αποτελεί αντικείμενο απόφασης της Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων ή του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Η Διοίκησή της ασκείται από τριμελείς Διοικούσες Επιτροπές. 8.2 Περιφερειακές Ενώσεις. Οι Περιφερειακές Ενώσεις έχουν ως μέλη τους Ομίλους που είναι Τακτικά ή Δόκιμα μέλη της Ε.Φ.Ο.Α. και η ένταξη τους στην Περιφερειακή Ένωση αποφασίστηκε από τη Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Α. και σύμφωνα με το Καταστατικό της Δημιουργία Περιφερειακών Ενώσεων. Για τη δημιουργία Περιφερειακών Ενώσεων απαιτούνται δέκα (10) Όμιλοι κατ ελάχιστον, η Γενική Συνέλευση των οποίων αποφασίζει την τυπική έγκρισή της (έγκριση Καταστατικού της από το αρμόδιο Πρωτοδικείο) Διοίκηση. Οι Περιφερειακές Ενώσεις διοικούνται σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Ν. 2725/99 και τα Καταστατικά τους Σκοπός-Αρμοδιότητες των Περιφερειακών Ενώσεων. Σκοπός των Περιφερειακών Ενώσεων είναι η διάδοση και ανάπτυξη των αθλημάτων της Αντισφαίρισης και Τοιχοσφαίρισης στην περιφέρειά τους, στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α.. Αναλυτικότερα Η Περιφερειακή Ένωση έχει σκοπό: Την εφαρμογή του Καταστατικού της Ε.Φ.Ο.Α. Την υλοποίηση της στρατηγικής της Ομοσπονδίας. Να υποστηρίζει την εκτέλεση του αγωνιστικού προγράμματος της Ε.Φ.Ο.Α. Να εισηγείται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και στην Εθνική Επιτροπή Διοίκησης κάθε θέμα προς επίλυση που αφορά στους συλλόγουςμέλη της. Να διοργανώνει μετά από έγκριση της Ομοσπονδίας, τις κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες ή εκδηλώσεις των Περιφερειακών Ενώσεων. Να καθορίζει τα έξοδα κίνησης των μελών συμβούλων της. Οι Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές μπορούν να διοργανώνουν αγώνες όλων των κατηγοριών μεταξύ των ομίλων τους. Οι Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές μπορούν να διοργανώσουν: Σχολές ανάπτυξης του αθλήματος. Σεμινάρια Προπονητών και Διαιτητών. Όλα τα παραπάνω στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α..

7 Αγώνες μεταξύ Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Ε.Φ.Ο.Α., ώστε να μη διαταράσσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Έσοδα των Περιφερειακών Ενώσεων. Ως έσοδα των Περιφερειακών Ενώσεων ορίζονται: 1. Η εγγραφή των συλλόγων-μελών, η οποία προσδιορίζεται στο ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) δρχ. 2. Η ετήσια συνδρομή των σωματείων-μελών η οποία προσδιορίζεται στο ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) δρχ. ετησίως. 3. Η εφάπαξ καταβολή από την Ε.Φ.Ο.Α. ποσού πεντακοσίων χιλιάδων ( ) δρχ. προς την κάθε νεοσύστατη Περιφερειακή Ένωση. 4. Η κάθε είδους χορηγία η οποία δεν αντιστρατεύεται την πολιτική και τους επίσημους χορηγούς της Ε.Φ.Ο.Α. 5. Οι Ενώσεις παύουν να υφίστανται όταν τα Τακτικά Μέλη τους μειωθούν σε λιγότερα των δέκα (10). Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης, για 4 χρόνια ορίζει: Επιτροπή βαθμολογίας και αγωνιστικού προγράμματος που εκτελεί και χρέη τεχνικής επιτροπής. Επιτροπή διαιτησίας. Επιτροπή οικονομικού προμήθειας υλικού. Πειθαρχική Επιτροπή Υποστήριξη. Περιλαμβάνει έναν έμμισθο διοικητικό ή περισσότερους υπαλλήλους κατά την κρίση της Ένωσης και σύμφωνα με τα οικονομικά της. Έχει υποχρέωση να οργανώνει και διοικεί το σύνολο των διοικητικών εργασιών υπό τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα Τεχνικός Σύμβουλος - Περιφερειακός Προπονητής. Ο Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ένωσης έχει τον ρόλο του συνδέσμου και της μεταφοράς του πνεύματος προπόνησης της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια. Συνδυάζει-επιβλέπει την εργασία όλων των προπονητών της περιφέρειας. Οργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης προπονητών-διαιτητών. Άρθρο 16 ο : Εθνικές Επιτροπές Ε.Φ.Ο.Α. Ο αριθμός των μελών κάθε Επιτροπής δεν μπορεί να είναι μικρότερος των τριών (3). Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. συμμετέχει συμβουλευτικά σε όλες τις Επιτροπές ή Ομάδες Εργασίας Τεχνική Επιτροπή Αποτελείται από 9 μέλη τα οποία είναι Τεχνικοί και Επιστήμονες κάθε είδους με Τεχνική Κατάρτιση, σχετιζόμενη με τον Αθλητισμό και τα αθλήματα της Αντισφαίρισης και της Τοιχοσφαίρισης. Οι αρμοδιότητες της Τεχνικής Επιτροπής έχουν ως εξής: Η μελέτη τρόπων και μεθόδων και η προβολή τους, για τη διάδοση του αθλήματος σε σχέση πάντα με τη σύγχρονη Προπονητική.

8 Η μελέτη για τη βελτίωση του επιπέδου των Τεχνικών και των Προπονητών στη χώρα μας. Η φροντίδα για τη διοργάνωση και τη λειτουργία Σχολών και σεμιναρίων Προπονητών και Τεχνικών καθώς και προτάσεις για την κάθε είδους Εκπαίδευσή τους. Η παρακολούθηση των κάθε είδους Τεχνικών Εισηγήσεων ανά την Ελλάδα και η διαμόρφωση προτάσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α. Εξετάζει και παρακολουθεί τους Τεχνικούς Κανονισμού των Διεθνών και Ηπειρωτικών Ομοσπονδιών και εισηγείται την προσαρμογή των Ελληνικών Κανονισμών σ αυτούς Επιτροπή Διαιτησίας. Αποτελείται από 5 μέλη, έχει τις αρμοδιότητες και διαρθρώσεις που περιγράφονται στο άρθρο 16 του παρόντος 9.3. Οικονομική Επιτροπή Αποτελείται από 5 μέλη και έχει τις εξής αρμοδιότητες: Εκφράζει άποψη και διαμορφώνει προτάσεις για τον Προϋπολογισμό της Ε.Φ.Ο.Α. Ασχολείται με κάθε θέμα οικονομικό της Ομοσπονδίας. Συμβουλεύει κατά την τρέχουσα χρήση το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., για την απόδοση των κονδυλίων του Προϋπολογισμού της Ε.Φ.Ο.Α Ιατρική Επιτροπή Αποτελείται από 5 μέλη και έχει τις εξής αρμοδιότητες: Την εξέταση των ειδικών ιατρικών προβλημάτων του τένις. Εισηγείται για την εφαρμογή των μεθόδων ιατρικής παρακολούθησης, που εφαρμόζουν άλλες χώρες ή άλλα αθλήματα Προτείνει στα Όργανα της Ε.Φ.Ο.Α. κάθε κανονισμό της αρμοδιότητάς της (Doping κλπ.) Συγκεντρώνει όλους τους γιατρούς (ομοσπονδιακούς κλπ.) για ενημέρωση Εισηγείται τον Ομοσπονδιακό Γιατρό Εισηγείται για την οργάνωση των Σεμιναρίων-Συνεδρίων, για την επιμόρφωση επί ιατρικών θεμάτων που έχουν σχέση με το άθλημα του τένις Πειθαρχική Επιτροπή Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών Η Πειθαρχική Επιτροπή είναι πενταμελής (5) και ασχολείται με όλα όσα προβλέπονται στον Πειθαρχικό Κανονισμό της Ε.Φ.Ο.Α Επιτροπή Αγωνιστικού Προγράμματος και Πρωταθλημάτων. Αποτελείται από 5 μέλη και έχει τις εξής αρμοδιότητες: 1. Καταρτίζει το ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα, με βάση σχέδιο Αρχών του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. 2. Εισηγείται το Τελικό Πρόγραμμα στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και τούτο το αργότερο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του μηνός Οκτωβρίου. 3. Καθορίζει μετά από εξέταση προτάσεων και αιτημάτων, που προωθούνται σ αυτήν, από όλα τα Όργανα της Ε.Φ.Ο.Α. και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, τις έδρες και τις αναθέσεις των κάθε είδους αγώνων. 4. Επιλαμβάνεται των ενστάσεων συμμετοχών αθλητών και Συλλόγων στους αγώνες. 5. Επιλαμβάνεται των ενστάσεων Συλλόγων στους Διασυλλογικούς Αγώνες.

9 6. Καταρτίζει τις λίστες κατάταξης των αθλητών και των Συλλόγων Επιτροπή Υλικού και Προμηθειών. Είναι 5μελής και έχει τις εξής αρμοδιότητες που προβλέπονται από τον Κανονισμό Προμηθειών της Ε.Φ.Ο.Α Επιτροπή Μετεγγραφών. Η σύνθεσή της, οι αρμοδιότητες και ο τρόπος λειτουργίας της Επιτροπής καθορίζονται στον αντίστοιχο κανονισμό Μετεγγραφών-Εγγραφών. Άρθρο 17 ο : Δικαστική Επιτροπή Η επιτροπή συγκροτείται όταν κριθεί αναγκαίο με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Η επιτροπή είναι 3 μελής. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της είναι υποχρεωτικά νομικοί. 1. Τα μέλη της δεν πρέπει να είναι ή να έχουν διατελέσει μέλη του Δ.Σ. των εγγεγραμμένων στην Ε.Φ.Ο.Α. Σωματείων 2. Η επιτροπή επιλαμβάνεται κάθε υπόθεσης που παραπέμπει σ αυτήν το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. 3. Οι αποφάσεις της επιτροπής πρέπει να βγαίνουν σε σύντομο κατά το δυνατό διάστημα και πάντως όχι πέρα του μηνός. 4. Στις αποφάσεις πρέπει να καθορίζεται η έναρξη της ποινής και να είναι σύμφωνες με όσα ο Νόμος, το Καταστατικό και οι κανονισμοί της Ε.Φ.Ο.Α. ορίζουν. 5. Οι αποφάσεις της δικαστικής επιτροπής είναι υποχρεωτικές για το Δ.Σ. που και τις επικυρώνει. 6. Προσφυγή κατά της επικυρωτικής απόφασης του Δ.Σ. ασκείται όπως ο Νόμος ορίζει. 7. Η επιμέλεια της εκτέλεσης των αποφάσεων της επιτροπής ανήκει στο Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Άρθρο 18 ο : Τεχνικός Διευθυντής Με τον παρόντα Γενικό Κανονισμό δημιουργείται ο θεσμός του Τεχνικού Διευθυντή της Ε.Φ.Ο.Α., ο οποίος μαζί με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές- Τεχνικούς Συμβούλους, υπό τη μορφή συμβουλευτικού οργάνου σ αυτόν, αποφασίζουν για κάθε τι που έχει σχέση με τις εθνικές ομάδες, την εφαρμογή του ενιαίου προπονητικού σχεδιασμού, την παρακολούθηση των προγραμμάτων ανά την Ελλάδα και κάθε καθαρά τεχνικό-προπονητικό θέμα. Ο Τεχνικός Διευθυντής προσλαμβάνεται από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ο Άρθρο 19 ο : Αθλητές Εγγραφή Αθλητή Για να γραφτεί αθλητής ή αθλήτρια σε σωματείο πρέπει: α. Να συμπληρώσει και υπογράψει σχετική διπλότυπη, αίτηση εγγραφής αθλητού φιλάθλου. β. Να εξεταστεί με φροντίδα του Σωματείου του από γιατρό που θα βεβαιώσει ότι ο αθλητής είναι υγιής (άρθρο 33 παρ. 9 του Ν. 2725/99). γ. Αν ο αθλητής είναι ανήλικος απαιτείται στην ειδική θέση έγγραφη συγκατάθεση από εκείνους που ασκούν την γονική μέριμνα.

10 δ. Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου που γράφεται ο αθλητής βεβαιώνει στην ειδική θέση ενυπόγραφα και με σφραγίδα του Σωματείου την ταυτότητα και το γνήσιο των υπογραφών του αθλητή, γονέα ή επιτρόπου και του γιατρού. ε. Κάθε αίτηση εγγραφής συνοδεύεται απαραίτητα από πιστοποιητικό ηλικίας που μπορεί να είναι πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας ή θεωρημένο φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας για την ακριβή ημερομηνία γέννησης ή θεωρημένο φωτοαντίγραφο διαβατηρίου για τους Έλληνες της αλλοδαπής, και τους ξένους αθλητές. στ. Η διπλότυπη αίτηση, το πιστοποιητικό ηλικίας και δυο πρόσφατες και όμοιες καθαρές φωτογραφίες του αθλητή υποβάλλονται στην Ε.Φ.Ο.Α. για την μετά την πέμπτη μέρα και μέσα σε 10 μέρες το αργότερο, έκδοση Δελτίου Ταυτότητας και Υγείας (ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ). Η αίτηση εγγραφής πρέπει να συνοδεύεται από παράβολο (Κάρτα αθλητή) το ύψος του οποίου καθορίζεται κάθε φορά ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου. Η εγγραφή αθλητή στην Ε.Φ.Ο.Α. γίνεται όλη τη διάρκεια του έτους. ζ. Το ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ, μαζί με το ένα απόκομμα της αίτησης εγγραφής, συμπληρωμένο από την Ε.Φ.Ο.Α. στέλνεται στο σωματείο του αθλητή, ενώ το άλλο μένει στην Ομοσπονδία για το αρχείο της μαζί με το πιστοποιητικό ηλικίας. η. Το ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ έχει ισχύ για μια αγωνιστική περίοδο. θ. Αθλητής που έκανε αίτηση σε ένα σωματείο δεν επιτρέπεται στην συνεχεία να κάνει και σε άλλο. Αν όμως συμβεί αυτό μέχρι την έκδοση του ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ, τιμωρείται με το μισό της ποινής που προβλέπεται στην περίπτωση που ο αθλητής υπογράψει αίτηση εγγραφής, ενώ είναι γραμμένος σε άλλο σωματείο. ι. Στην περίπτωση έκδοσης ενός ή περισσοτέρων ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ έξω από το αρχικό, αυτά ακυρώνονται από το Δ.Σ. και ο αθλητής μένει στο σωματείο που αρχικά γράφτηκε. Μέχρι την ακύρωση τους θεωρείται ότι ο αθλητής καλώς αγωνίστηκε με τα χρώματα των Σωματείων στα οποία, μεταγενέστερα από την αρχική, υπέγραψε αίτηση εγγραφής. ια. Αίτηση εγγραφής που δεν είναι κανονικά συμπληρωμένη, δεν έχει φωτογραφίες ή πιστοποιητικό ηλικίας, και δεν συνοδεύεται από το σχετικό παράβολο επιστρέφεται στο σωματείο και θεωρείται ότι ποτέ δεν υποβλήθηκε. ιβ. Σε περίπτωση που δικαστικά και τελεσίδικα αποδειχθεί ότι ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ αθλητή εκδόθηκε ύστερα από υποβολή ψευδών στοιχείων, το δελτίο ακυρώνεται και ο αθλητής τιμωρείται με παραπομπή στην Ε.ΦΙ.Π και ετήσιο αποκλεισμό υποβολής νεότερης αίτησης. ιγ. Αίτηση εγγραφής αθλητή που κατατέθηκε στην Ε.Φ.Ο.Α. δεν ανακαλείται ή αποσύρεται από τον αθλητή ή το Σωματείο που την κατάθεσε. ιδ. Κανείς δεν παίρνει μέρος σε αγώνες εγκεκριμένους από την Ε.Φ.Ο.Α. αν δεν είναι γραμμένος σε Σωματείο μέλος της και στην Ε.Φ.Ο.Α., και αν το ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ δεν έχει ισχύ για την συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο. 2. Συμμετοχή Αθλητή σε αγώνες α. Απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητή σε αγώνες που δεν έχουν εγκριθεί από την Ε.Φ.Ο.Α. β. Ο αθλητής οφείλει να συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία και τους ισχύοντες εκάστοτε κανονισμούς της Δ.Ο.Ε σχετικά με την φαρμακοδιέγερση. Αθλητής που τιμωρείται για παράβαση των κανονισμών φαρμακοδιέγερσης εκτός

11 των προβλεπόμενων ποινών από τον ισχύοντα κανονισμό DOPING CONTROL στερείται των κάθε είδους παροχών που προβλέπει ο Νόμος 2725/99. γ. Είναι υψίστη υποχρέωση του αθλητή η προσφορά των υπηρεσιών του στις Εθνικές Ομάδες. δ. Για να πάρουν μέρος αθλητές σε αγώνες κάθε κατηγορίας που διεξάγονται από την Ε.Φ.Ο.Α. ή που είναι υπό την έγκριση της, είναι απαραίτητη η επίδειξη στους αξιωματούχους των αγώνων του ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ που εκδόθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α με την υποχρεωτική πιστοποίηση υγείας που προβλέπεται από το άρθρο 33 παρ. 9 του 2725/99. ε. Το ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ είναι συγχρόνως και αποδεικτικό της ηλικίας του αθλητή. Σε περίπτωση που ο αθλητής συμμετέχει σε αγώνες που υπάρχουν όρια ηλικίας και στο ΔΕ.ΤΑ.ΥΓ δεν αναγράφεται πλήρως η ημερομηνία γέννησής του τότε είναι ευθύνη δική του και του σωματείου στο οποίο αγωνίζεται να προσκομίσει πιστοποιητικό ηλικίας (όπως ορίζεται στο άρθρο 13 παρ. 1 εδάφιο ε του παρόντος κανονισμού) που να αποδεικνύει την πλήρη ημερομηνία γέννησης, διαφορετικά ο ως άνω αθλητής θα αποκλείεται των αγώνων. στ. Οι μετεγγραφές γίνονται σύμφωνα με τον κανονισμό μετεγγραφών που ισχύει. ζ. Η υπηρεσία της Ε.Φ.Ο.Α. καταγράφει στον Η/Υ τυχών μεταβολές, ποινές, επαίνους κλπ. για κάθε αθλητή. η. Εφόσον ο αθλητής αγωνιστεί σε ένα αγώνα μέσα στο ημερολογιακό έτος εγγράφεται αυτομάτως στο μητρώο εν ενεργεία αθλητών του συγκεκριμένου ημερολογιακού έτους. Άρθρο 20 ο : Ενστάσεις Απαγορεύσεις 1. Για τις Ενστάσεις ισχύουν τα όσα αναφέρουν οι διεθνείς Κανονισμοί Α) Ενστάσεις μπορούν να υποβάλλουν: 1. Στα ατομικά ο ίδιος ο αθλητής ή αθλήτρια και ο δηλωθείς στο Φύλλο Αγώνα προπονητής του. 2. Στα ομαδικά ο αρχηγός (αθλητής ή αθλήτρια) που συμμετέχει στον υπό κρίση αγώνα και ο δηλωμένος στο φύλλο αγώνα εκπρόσωπος ή προπονητής του σωματείου. Β) Και στις δύο περιπτώσεις η ένσταση πρέπει να συνοδεύεται από χρηματικό παράβολο που καθορίζεται στην ετήσια Γενική Προκήρυξη. Το παράβολο επιστρέφεται σε περίπτωση έστω και μερικής αποδοχής της ένστασης, διαφορετικά καταπίπτει υπέρ της Ε.Φ.Ο.Α. Γ) Οι ενστάσεις κατά την διάρκεια των αγώνων εκδικάζονται σε πρώτο βαθμό από τον διορισμένο επιδιαιτητή για όποια θέματα ανήκουν στην αρμοδιότητά του σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. Δ) Ο αθλητής ή το σωματείο έχουν δικαίωμα προσφυγής κατά της απόφασης του επιδιαιτητή στην Πειθαρχική Επιτροπή μέσα σε 48 ώρες από τη λήξη του αγώνα. Ε) Όταν δεν υπάρχει επιδιαιτητής την ένσταση εκδικάζει απ ευθείας η Πειθαρχική Επιτροπή σε τακτική ή έκτακτη συνεδρίασή της. Στ) Το σωματείο ή ο αθλητής έχουν δικαίωμα αντίρρησης στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. μέσα σε 8 μέρες από την ενυπόγραφη γνώση της απόφασης της Τεχνικής Επιτροπής με κατάθεση παράβολου που καθορίζεται στην ετήσια Γενική Προκήρυξη και για το οποίο ισχύει ότι και στο παράβολο ενστάσεων.

12 Ζ) Κατά της απόφασης του Δ.Σ. το Σωματείο ή ο αθλητής έχουν δικαίωμα προσφυγής στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. μέσα σε 8 μέρες από την ενυπόγραφη γνώση της απόφασης του όπως το άρθρο 126 του Ν. 2725/99 προβλέπει. Η) Οι ενστάσεις, για όποια αιτία και να γίνουν, γίνονται δεκτές μέχρι την υπογραφή του φύλλου αγώνα από τον επιδιαιτητή-αντιπρόσωπο της Ε.Φ.Ο.Α. Καμία ένσταση δεν γίνεται δεκτή μετά την υπογραφή του φύλλου αγώνα. Θ) Η υποβολή ένστασης σε καμία περίπτωση δεν δίνει το δικαίωμα στο σωματείο ή τον αθλητή ν αποσυρθούν από τους αγώνες. Η αποχώρηση, εκτός από τον αυτόματο μηδενισμό, επιφυλάσσει το δικαίωμα στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και για τις παρά πέρα ενέργειες. Ι) Η αντικανονική συμμετοχή αθλητού σε αγώνες, ανεξάρτητα από την αιτία της αντικανονικότητας, συνεπάγεται τον αποκλεισμό του από τους αγώνες ή του σωματείου αν αγωνίζεται σε ομαδικό αγώνισμα. Και στην περίπτωση αυτή ισχύουν όσα αναφέρονται στο εδάφιο θ του παρόντος άρθρου. Άρθρο 21 ο : Πειθαρχικό Δίκαιο Αθλητών 1. Κατά τη διάρκεια των αγώνων οι αθλητές τιμωρούνται για κάθε παράβασή τους σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το εδάφιο του Κανονισμού Διοργανώσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας (I.T.F.). Οι παραπάνω αποφάσεις δεν επιδέχονται ένσταση. 2. Σε περίπτωση που ο επιδιαιτητής ή διαιτητής αναφέρει εγγράφως σε αναφορά του τα γεγονότα προς την Πειθαρχική Επιτροπή (Π.Ε.), εάν το κατά την κρίση του το παράπτωμα είναι σοβαρό, τότε: α) Η Π.Ε. σε συνεδρίασή της αποφασίζει την επιπλέον τιμωρία ή όχι των αναφερομένων χωρίς άλλη διαδικασία. Τα όρια των επιπλέον ποινών είναι από έγγραφη επίπληξη ως αποκλεισμό για δυο (2) διοργανώσεις (από αυτές που έχει δικαίωμα να συμμετάσχει ο αθλητής). β) Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. για παραπτώματα αθλητών που αναφέρθηκαν εγγράφως και παραπέμφθηκαν σ αυτό από την Π.Ε. επειδή έκρινε ότι η σοβαρότητά τους απαιτεί μεγαλύτερη ποινή από όση έχει αυτή δικαίωμα να επιβάλλει. Στην περίπτωση αυτή η Π.Ε. δεν επιβάλλει καμία ποινή, το δε Δ.Σ. έχει δικαίωμα επιβολής ποινής αποκλεισμού από τρεις (3) έως πέντε (5) διοργανώσεις από αυτές που έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αθλητής. γ) Η Δικαστική Επιτροπή ύστερα από παραπομπή σ αυτή από το Δ.Σ. όπου τα όρια των ποινών είναι αποκλεισμός από δέκα (10) διοργανώσεις έως και διαγραφή από τα μητρώα αθλητών της Ε.Φ.Ο.Α. Άρθρο 22 ο : Ποινές αθλητών που επιβάλουν τα σωματεία 1. Ποινές που επιβλήθηκαν με βάσει το καταστατικό τους τα σωματεία της Ε.Φ.Ο.Α. σε αθλητές για να καταχωρηθούν στο επίσημο ποινολόγιο της Ε.Φ.Ο.Α. πρέπει αυτό να ζητηθεί εγγράφως από το σωματείο με περιληπτική έκθεση της υπόθεσης όπου θα αποδεικνύεται το νομότυπο της λήψης απόφασης. 2. Ποινή που καταχωρείται στο ποινολόγιο της Ε.Φ.Ο.Α. δεν ανακαλείται από το σωματείο, ούτε μειώνεται. 3. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. μετά την καταχώρηση ποινής που επέβαλε το σωματείο μπορεί να την ανακοινώσει όπου κρίνει αναγκαίο. 4. Αθλητής που διαγράφτηκε από το σωματείο και η διαγραφή επικυρώθηκε από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. δεν μπορεί να εγγραφεί σε άλλο σωματείο πριν περάσουν

13 τέσσερα(4) χρόνια από την επικύρωση της διαγραφής. Για να επανεγγραφεί στο ίδιο σωματείο, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δυο (2) χρόνια και ύστερα από σχετική αίτηση που θα υποβάλει ο αθλητής. Άρθρο 23 ο : Ανακοίνωση ποινών Οι ποινές ανακοινώνονται στην Γ.Γ.Α., στους έχοντες σχέση αθλητές, δημοσιεύονται στον τύπο, στο ημερήσιο δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α., μπορούν δε ακόμα να αναρτηθούν στους πίνακες ανακοινώσεων των γραφείων και ασκητηρίων της Ομοσπονδίας ή του σωματείου. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει ο αποκλεισμός να ανακοινώνεται στους ενδιαφερόμενους. Άρθρο 24 ο : Δικαίωμα προσφυγής Δικαίωμα προσφυγής όπου ο Νόμος ορίζει έχει κάθε αθλητή. Η προσφυγή ανακοινώνεται υποχρεωτικά στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Άρθρο 25 ο : Παραπομπή στην Ε.ΦΙ.Π. Αν αθλητής παραβιάσει τους περί ερασιτεχνισμού κανόνες της Δ.Ο.Ε. παραπέμπεται στην Ε.ΦΙ.Π. ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6ο Άρθρο 26 ο : Εθνικές Ομάδες 1. Αθλητής που επιλέγεται για τις προεθνικές ομάδες μπαίνει υποχρεωτικά στη διάθεση των Ομοσπονδιακών προπονητών και ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας. 2. Αθλητής που κλήθηκε για τις πιο πάνω ομάδες και αδικαιολόγητα δεν ανταποκρίθηκε ή αδιαφορεί για την εκτέλεση του προγράμματος προετοιμασίας, το Δ.Σ. του επιβάλλει ποινές που προβλέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας των προεθνικών ομάδων. 3. Αθλητής που αρνείται αδικαιολόγητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αντίστοιχη Εθνική Ομάδα ή παραβαίνει το φίλαθλο πνεύμα, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας και από όλες τις εσωτερικές διοργανώσεις τουλάχιστον για 6 μήνες. Στερείται δε όλων των παροχών και ευεργετημάτων της Ε.Φ.Ο.Α. και της Πολιτείας όπως προβλέπει το άρθρο 33 παρ. 5 του Ν. 2725/ Σωματείο που απαγορεύει τη συμμετοχή, υποκινεί σε αδιαφορία, καλύπτει με οποιονδήποτε τρόπο επιλεγέντα αθλητή του για τις προεθνικές και Εθνικές Ομάδες στο ν απέχει από την προετοιμασία τους και τους Διεθνείς αγώνες, τιμωρείται με στέρηση συμμετοχής σε αγώνες μέχρι ένα έτος, και στέρηση της ετήσιας επιχορήγησής του για την εν λόγω περίοδο. 5. Αθλητής ή αθλήτρια που επιλέχθηκε στην Εθνική Ομάδα για συγκεκριμένη διεθνή αγωνιστική της υποχρέωση και δεν μετέχει σ αυτήν επικαλούμενος τραυματισμό που δεν επιβεβαιωθεί από γιατρό της Ομοσπονδίας ή άλλο κώλυμα που κριθεί από το Δ.Σ. ως αναιτιολόγητο, δεν έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στις δύο επόμενες από την διεθνή εκδήλωση αγωνιστικές ημέρες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου του και του ιδίου. Άρθρο 27 ο : Παροχές σε διακρινόμενους αθλητές

14 1. Σε αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικές αγωνιστικές διακρίσεις χορηγούνται οι οικονομικές παροχές, τα ευεργετήματα και οι διευκολύνσεις που ορίζονται στις επόμενες παραγράφους. 2. Εξαιρετική αγωνιστική διάκριση κατά την έννοια της παραγράφου 1 του παρόντος είναι: Η κατάκτηση 1ης έως και 8ης νίκης σε θερινούς ή χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η κατάκτηση 1 ης έως και 6 ης νίκης σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών, Νέων Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων ή σε Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες. Η κατάκτηση 1 ης έως και 6 ης νίκης σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών, Νέων Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων 3. Οι αθλητές που σημειώνουν τις διακρίσεις της παρ. 2 του παρόντος εγγράφονται σε ειδικό πίνακα που τηρείται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας των διακρίσεων αυτών, η οποία καθορίζεται με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμού Υπουργού, που εκδίδεται μέσα σε προθεσμία τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος Νόμου. Με την ίδια απόφαση ορίζονται τα στοιχεία που περιλαμβάνει ο πίνακας του προηγούμενου εδαφίου και όλα όσα αφορούν την εγγραφή αθλητών στον πίνακα αυτόν. 4. Σε αθλητές που σημειώνουν μια τουλάχιστον από τις διακρίσεις της παρ. 2 του παρόντος σε αγωνίσματα ατομικών αθλημάτων ή σε ομαδικά αθλήματα που περιλαμβάνονται στο εκάστοτε ισχύον επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων πλην της διάκρισης σε παγκόσμιους σχολικούς αγώνες, παρέχεται οικονομική επιβράβευση. Το ύψος της οικονομικής επιβράβευσης για κάθε διάκριση καθορίζεται με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού. Η απόφαση αυτή εκδίδεται μέσα σε προθεσμία έξι (6) μηνών πριν από την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων και ισχύει για τέσσερα (4) τουλάχιστον έτη. Με την ίδια απόφαση ορίζονται οι προϋποθέσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, η διαδικασία και κάθε άλλο συναφές θέμα για την εκκαθάριση και την καταβολή της οικονομικής επιβράβευσης. 5. Στους αθλητές των ομαδικών αγωνισμάτων ατομικών αθλημάτων η οικονομική επιβράβευση είναι ίση με ποσοστό 60% της αντίστοιχης ατομικού αθλήματος ή ατομικού αγωνίσματος επί τον αριθμό όσων δικαιούνται συμμετοχή στους αγώνες και επιμερίζεται στους αθλητές που πήραν μέρος σε αυτούς. Σε αθλητή ή ομάδα που σημειώνει περισσότερες από μια διακρίσεις μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος χορηγείται η οικονομική επιβράβευση της μεγαλύτερης διάκρισης προσαυξημένη με ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20%) της οικονομικής επιβράβευσης που αντιστοιχεί σε καθεμία από τις άλλες διακρίσεις. 6. Οι οικονομικές επιβραβεύσεις που αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους χορηγούνται σε κάθε αθλητή με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού ή άλλου από αυτόν εξουσιοδοτημένου οργάνου από τα ειδικά έσοδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η απόφαση αυτή εκδίδεται εντός του πρώτου διμήνου κάθε έτους και αφορά τις διακρίσεις του προηγούμενου έτους. 7. Οι οικονομικές επιβραβεύσεις των αθλητών για την συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα Ανδρών-Γυναικών, για τα Παγκόσμια Κύπελλα και τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, καθορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. μετά από εισήγηση του

15 Εφόρου Αγωνιστικού, του Αναπληρωτή Εφόρου Αγωνιστικού και του Τεχνικού Διευθυντή, και έχουν ως ακολούθως: ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Παγκόσμιο Κύπελλο Πανευρωπαϊκοί 1. Συμμετοχή στην ομάδα 2. Νίκη στο μονό 3. Νίκη στο διπλό 4. Καθορισμός οικονομικής επιβράβευσης ανάλογα με την τελική κατάταξη των Εθνικών Ομάδων στην κατηγορία, την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία ή ακόμα την παραμονή στην ίδια κατηγορία. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7ο Άρθρο 28 ο : Ειδικοί Λογαριασμοί Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. είναι υποχρεωμένο να δημιουργήσει, από τα έσοδα που εισπράττονται από τα κάθε είδους παράβολα που ορίζουν οι κανονισμοί, οι προκηρύξεις και οι αποφάσεις του. Η κατανομή των ποσοστών στους ειδικούς λογαριασμούς θα αποφασίζεται από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. 1. ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΡΩΓΗΣ για αναξιοπαθούντα πρόσωπα που έχουν προσφέρει με οποιαδήποτε ιδιότητα υπηρεσίες στο άθλημα. 2. ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. Για την επιμόρφωση των Ελλήνων Προπονητών. 3. ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. Για την επιμόρφωση και στήριξη του έργου του Έλληνα Διαιτητή Αντισφαίρισης. Άρθρο 29 ο : Εφαρμογή Κανονισμών 1. Όλοι οι κανονισμοί εφαρμόζονται από τα σωματεία-μέλη, τις διοικήσεις τους, αθλητές, αθλήτριες, που είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με τις διατάξεις των και τις αποφάσεις της Ε.Φ.Ο.Α. 2. Ο πιο πάνω κανονισμός που περιέχει είκοσι εννέα (29) άρθρα, ψηφίστηκε με την νόμιμη πλειοψηφία από την Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της Ε.Φ.Ο.Α. της 7/11/ Για κάθε τροποποίηση ή αλλαγή διατάξεων του Γενικού Κανονισμού απαιτείται απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και έγκριση από τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό Υπουργό. 4. Ο κανονισμός αυτός ισχύει από την ημέρα έγκρισής του, από τον αρμόδιο για τον αθλητισμό Υπουργό όπως ο Ν.2725/99 προβλέπει. Ο Πρόεδρος Σπύρος Ζαννιάς Ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Κόντος

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1 ο Γενικά Σωματεία και εκπρόσωποί τους, αθλητές, προπονητές, διαιτητές κλπ όταν : Διαπράξουν παράπτωμα που θίγει το Φίλαθλο Πνεύμα, παραβιάσουν το Καταστατικό ή τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Φ.Ο.Α.)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Φ.Ο.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Φ.Ο.Α.) Α ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (Α Ε.Σ.Α.Ξ) ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Μετά την ομόφωνη και ιστορική απόφαση της 7-12-2014, για την ένταξη όλων

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-1999): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Παροχές σε διακρινόμενους αθλητές 1. Σε αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικές αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΔΑ: Β491469ΗΙΔ-Τ6Θ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Άρθρο 1 ο Ορισμοί 1. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., για κάθε αναγνωρισμένη, από τη Διεθνή Ομοσπονδία του αθλήματος (Ι.Τ.Τ.F.),

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Άρθρο 1 ο Σκοπός 1. H Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕπΑ), σύμφωνα με το Καταστατικό της, έχει σκοπό τη διάδοση και ανάπτυξη της Επιτραπέζιας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή αθλητών με αγωνιστικές διακρίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 2014

Εισαγωγή αθλητών με αγωνιστικές διακρίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 2014 Εισαγωγή αθλητών με αγωνιστικές διακρίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 2014 Με απόφαση του υπουργείου παιδείας καθορίστηκαν οι προϋποθέσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο τρόπος, ο τόπος και χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΑΠΟΦ. ΓΣ 24/10/2015) ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ Ή ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Έλληνα

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Εγγραφών-Μετεγγραφών

Κανονισμοί Εγγραφών-Μετεγγραφών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CYPRUS CHESS FEDERATION Κανονισμοί Εγγραφών-Μετεγγραφών Περί καθορισμού όρων και προϋποθέσεων εγγραφής και μετεγγραφής αθλητών των σωματείων-μελών της ΚΥΣΟ, χρόνου διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ (δικαίωμα, αναλυτική διαδικασία υποβολής)

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ (δικαίωμα, αναλυτική διαδικασία υποβολής) ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ (δικαίωμα, αναλυτική διαδικασία υποβολής) Δικαίωμα υποβολής ένστασης εκ μέρους ενός συλλόγου που συμμετέχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, έχει μόνο ο δηλωμένος νόμιμος προπονητής σύμφωνα με όσα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ο.Ν.Μ. ΑΡΘΡΟ 1 ΓΕΝΙΚΑ Α. Σκοπός του παρόντος κανονισμού είναι η ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ της ΑΟΝΜ και των συμμετεχόντων υπό οποιαδήποτε ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πειθαρχικοί Κανονισμοί

Πειθαρχικοί Κανονισμοί ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CYPRUS CHESS FEDERATION Πειθαρχικοί Κανονισμοί 1. Οι αθλητές, οι διοικητικοί παράγοντες, οι προπονητές, οι διαιτητές και τα αθλητικά σωματεία-μέλη της ΚΥΣΟ έχουν υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΑΡΘΡΟ 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής 1. Για την εγγραφή Έλληνα αθλητή(τριας) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε αθλητικό Σωματείο, προϋπόθεση είναι να μην έχει δελτίο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015 Άρθρο 1 Με τον παρόντα κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις εγγραφής και μετεγγραφής στα αθλήματα της Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης, Καταδύσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικοί Κανονισμοί

Διοικητικοί Κανονισμοί ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CYPRUS CHESS FEDERATION Διοικητικοί Κανονισμοί 1. Στη δύναμη της ΚΥΣΟ εγγράφονται μέλη ερασιτεχνικά-φίλαθλα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα του σκακιού, σύμφωνα με όσα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΑΡΘΡΟ 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής 1. Για την εγγραφή Έλληνα αθλητή(τριας) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε αθλητικό Σωµατείο, προϋπόθεση είναι να µην έχει δελτίο

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CYPRUS CHESS FEDERATION Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων Μέρος Ι - Κατηγορίες Εθνικών Ομάδων 1. Για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Κύπρου σε διεθνείς ομαδικές διοργανώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί της ΕΟΤΚ αποτελούν συμπλήρωμα του Καταστατικού και έχουν την ισχύ των διατάξεων του αλλά η ερμηνεία τους σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συγκρούεται

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμος Κριτών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. Εσωτερικός Κανονισμός

Σύνδεσμος Κριτών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. Εσωτερικός Κανονισμός Εσωτερικός Κανονισμός 2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ο παρών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του Συνδέσμου Κριτών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας (Σ.Κ.Κ.Α.Σ.Ε.) περιέχει οκτώ (8) άρθρα που αφορούν την αγωνιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 1/7/2015 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2015-2016 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015 Άρθρο 1 Με τον παρόντα κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις εγγραφής και μετεγγραφής στα αθλήματα της Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης, Καταδύσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Εγγραφών - Μετεγγραφών Αθλητών

Κανονισμοί Εγγραφών - Μετεγγραφών Αθλητών Κανονισμοί Εγγραφών - Μετεγγραφών Αθλητών ΑΡΘΡΟ 1 : Περιεχόμενο Με τον παρόντα κανονισμό και κατ' εξουσιοδότηση των διατάξεων του άρθρου 27 του Ν. 2725/1999 (ΦΕΚ 121 Α ), καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΟΧΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΟΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (πρώην Ε.Ο. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ) Μέλος :ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ (F.I.S).- ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΘΛΟΥ (I.B.U.) ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ (ISU) ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006-2007, ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 2008-2009 και PRO JUNIOR 2010-2011 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Οροι και προϋποθέσεις εγγραφής μετεγγραφής ή αποδέσμευσης Έλληνα αθλητή ξιφασκίας, σε αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία. Δικαιολογητικά Ακυρότητες Κυρώσεις : ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 * Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Εκπροσώπηση

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2016-2017 1/7/2016 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2016-2017 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Δικαιούχων

Κατηγορίες Δικαιούχων Στο παρών κείμενο τονίζονται τα σημαντικότερα σημεία του άρθρου 38 /ΦΕΚ 24 Α/2013 που καθορίζει τον τρόπο εισαγωγής των Αθλητών στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στο τέλος υπάρχει και ένα παράδειγμα που δείχνει

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Ελλήνων αθλητών

Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Ελλήνων αθλητών ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ Άρθρο 1 Με τον παρόντα κανονισμό και κατά εξουσιοδότηση των διατάξεων της παραγράφου 3 του α. 33 του ν.2725/1999 (ΦΕΚ 121,Α ) καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. 2013 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Προοίμιο... 1 ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής... 1 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΘΡΟ 3 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Άρθρο 1ο Ορισµοί 1. Η Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας για κάθε αναγνωρισµένη από την ιεθνή Οµοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Α ΦΑΣΗ) ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.)

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ 2019 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.) Λάρισα 27/03/2019-30/03/2019 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ" (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ" (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY) ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 453 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 24 ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4115 Οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

KΥΠΡIAKH OMOΣΠΟΝΔΙΑ KΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

KΥΠΡIAKH OMOΣΠΟΝΔΙΑ KΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Προς 1. Σωματεία Μέλη και Δόκιμα Μέλη 2. ΚΕΔ 3. ΚΟΑ 4. Εθνική Υπηρεσία Αντιντόπινγκ 24 Μαρτίου 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αριθμός 05/2015 1 Θέμα: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2015 Η Κ.Ο.ΚΩΠ. προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ BEACH VOLLEY ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ BEACH VOLLEY ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ BEACH VOLLEY ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» Άρθρο 1o: Γενικά Με τον παρόντα Κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, μετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της β. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2016-2017-2018 Εισαγωγή Τα τελευταία χρόνια, μετά την ουσιαστική αλλαγή του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας με την καθιέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το διασωματειακό πρωτάθλημα (Διασωματειακό) διεξάγεται μεταξύ Ομίλων-Μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Αθήνα, 17 Απριλίου 2015 Α.Π. 1579 Σο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volleyball 2015, διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Άρθρο 1: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 1.1 Προπονητής αντισφαίρισης είναι ο έχων αποκτήσει σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού και της κείμενης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ 1. Ιδρύεται σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την ονομασία Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού, για την προαγωγή της ποδηλασίας και την αγάπη του ανθρώπου προς το ποδήλατο με έδρα τη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 : Περιεχόµενο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ Με τον παρόντα κανονισµό και κατ' εξουσιοδότηση των διατάξεων του άρθρου 27 του Ν. 2725/1999 (ΦΕΚ 121 Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ-12 2007-2008, Κ-10 2009-2010 και Κ-8 2011-2012 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει στην διαμόρφωση και

Διαβάστε περισσότερα

2.1. Στην ΕΣΣΚΕ μπορεί να λειτουργήσουν κατ αρχάς οι παρακάτω επιτροπές:

2.1. Στην ΕΣΣΚΕ μπορεί να λειτουργήσουν κατ αρχάς οι παρακάτω επιτροπές: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΣΚΕ ( 13 του καταστατικού της ΕΣΣΚΕ ) 1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1.1 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ετήσια συνδρομή των μελών της ΕΣΣΚΕ προς την ΕΣΣΚΕ δεν υπάρχει. Αν αυτού και για έκτακτες δαπάνες που το

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 * Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Εκπροσώπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 637 Βόλος 31/7/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας έχοντας υπόψη :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 1 Ο χλμ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ~ Τ.Κ. 33100 ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΗΛ. 2265072321 ~ FAX: 2265029646 e -mail: epsfok1@otenet.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΤΙΤΛΟΣ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΜΕΣΑ. ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αφού έλαβαν υπόψη : α) Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Σωματεία Μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

ΠΡΟΣ: Σωματεία Μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Θεσσαλονίκη 12/02/2017 Αρ. Πρωτ.: 66 ΠΡΟΣ: Σωματεία Μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. θεμα : Τροποποίηση καταστατικού της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. κ. πρόεδρε, Ενόψει της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. που θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ο Νέος Κανονισμός Προπονητών της ΕΠΟ Σύνδεσμος Προπονητών Αχαΐας

Ο Νέος Κανονισμός Προπονητών της ΕΠΟ Σύνδεσμος Προπονητών Αχαΐας Ο Νέος Κανονισμός Προπονητών της ΕΠΟ Ο παρών κανονισμός, έχει εναρμονιστεί σύμφωνα με τη Σύμβαση αμοιβαίας αναγνώρισης των προπονητικών προσόντων της Νυόν την 11.12.2003 και στην Αθήνα την 9.3.2007, ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΛΑΡΙΣΑ 2011 Κανονισμός λειτουργίας της Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ

Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/29-07-2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ Η Ε.Π.Σ.Χίου αφού έλαβε υπόψη: - Την αθλητική νομοθεσία που ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ : 704 ΠΕΙΡΑΙΑΣ : 27/07/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυόντων Αθλητικών Νόμων(2725/1999, 3057/2002 και 3264/2004

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 1 Ιδρύεται Σύλλογος με την ονομασία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΈΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. Αρθρο 1

ΣΧΕ ΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. Αρθρο 1 ΣΧΕ ΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Αρθρο 1 1. 1. Το επάγγελµα του προπονητή αντισφαίρισης στην Ελλάδα έχουν το δικαίωµα να ασκήσουν όσοι έχουν τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στο άρθρο 31 παρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 - Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Άρθρο 1 Ονομασία, έδρα, νομική υπόσταση, στόχος της Εταιρίας 1) Ιδρύεται επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙKΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα,

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα, Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.10.2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ Άρθρο 1 - Αντικείμενο του Κανονισμού Ο κανονισμός αυτός ρυθμίζει τη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ.Η.). Άρθρο 2 - Σύνθεση Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το ισχύον καταστατικό 2.Τις διατάξεις του Κ. Α. Π. όπως αυτές θα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Αρ. πρωτ.1202 Προς Όλα τα σωματεία μας Παλλήνη 29/08/2019 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Κύριε Πρόεδρε, Σας κοινοποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

Προς Την Πειθαρχική Επιτροπή Αθήνα 17/2/15. Θέμα : Απόσπασμα Εγχειριδίου άρ.7 «Πειθαρχικό Δίκαιο ΠΕΦΤ»

Προς Την Πειθαρχική Επιτροπή Αθήνα 17/2/15. Θέμα : Απόσπασμα Εγχειριδίου άρ.7 «Πειθαρχικό Δίκαιο ΠΕΦΤ» Προς Την Πειθαρχική Επιτροπή Αθήνα 17/2/15 Θέμα : Απόσπασμα Εγχειριδίου άρ.7 «Πειθαρχικό Δίκαιο ΠΕΦΤ» 7. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΕΦΤ ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΠΕ) Συστήνεται πειθαρχική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη: 1) Την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία 2) Το καταστατικό της ΕΠΣ Καρδίτσας 3) Tους κανονισμούς του παιχνιδιού, τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ημερομηνίες εγκρίσεως Κανονισμών: 08.07.2009 18.07.2012 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1978 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1o Ορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ (1) ΕΩΣ ΤΡΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ (1) ΕΩΣ ΤΡΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ (1) ΕΩΣ ΤΡΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ: * Ενός (1) έτους 300 ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ * Δύο (2) ετών 200 * Τριών (3) ετών 100 Σχετικά με τη μετακίνηση των ποδοσφαιριστών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 * Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία Παλλήνη 17/11/2017 ΑΡ. ΠΡΩΤ. :2381 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα