Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor"

Transcript

1 A1 Sportback

2 02 03 Γοητεία A1 Sportback Epic mo de on. Γοητεία A1 Sportback Εσωτερικό Connectivity και Infotainment Τεχνολογία Eκδόσεις και πακέτα Εξοπλισμοί και αξεσουάρ Τεχνικά στοιχεία 52 55

3 04 05 Γοητεία A1 Sportback Με χαμηλούς τόνους δεν διεκδικείται η προσοχή. Στις ισχυρές προσωπικότητες αξίζει μια εντυπωσιακή εμφάνιση: με δυναμική σχεδίαση, με χαρακτηριστικά από το θρυλικό Audi quattro, πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης και πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει υπηρεσίες Infotainment για νέες ψηφιακές εμπειρίες. Το νέο Audi A1 Sportback έχει νέο στυλ, πιο εντυπωσιακό από ποτέ!

4 06 07 Γοητεία A1 Sportback Προβάλετε τη γοητεία σας! Σαν να βγήκε μόλις από την πίστα: Στο νέο Audi A1 Sportback κάθε λεπτομέρεια γίνεται αισθητή. Είτε πρόκειται για το πλατύ μπροστινό τμήμα του με την ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Audi Singleframe, είτε τις χαρακτηριστικές γρίλιες του ψυγείου, τα διευρυμένα φτερά σε στυλ ράλι ή τις εισαγωγές αέρα κάτω από το καπό του κινητήρα, οι οποίες προκαλούν εντύπωση και συμπεριλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό εδώ κάθε διαδρομή μεταβάλλεται σε εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σε όποιον δεν αρκούν αυτά, μπορεί να επιδιώξει τη νίκη με την έκδοση edition one με επικαλυμμένους με φιμέ μεμβράνη προβολείς LED και πίσω φώτα LED με δυναμικά φλας και τους μαύρους κύκλους της Audi.

5 08 09 Γοητεία A1 Sportback Όταν σας καλεί η άσφαλτος, απαντήστε στην πρόκληση! Η πρόκληση έγινε αποδεκτή. Ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο ήδη πριν από την εκκίνηση: Χάρη στον ευέλικτο χειρισμό και την ανόθευτη δυναμικότητα. H sport ανάρτηση μεταφέρει την ισχύ απευθείας στον δρόμο και μαζί με την ισοσταθμισμένη κατανομή βάρους φροντίζει ώστε αυτή η συνάντηση να μείνει αξέχαστη στην άσφαλτο. Για όσους χρειάζονται κάτι παραπάνω, υπάρχει η sport ανάρτηση με ρυθμιζόμενη απόσβεση στο πακέτο Dymanic Performance.

6 10 11 Εσωτερικό Είναι ωραίο, τα πάντα να καθορίζονται από εσένα. Φουτουριστικό, διαισθητικό, ψηφιακό. Στο νέο Audi A1 Sportback αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως, τι σημαίνει καινοτομία: Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, φανερώνει ξεκάθαρα τον προσανατολισμό στον οδηγό. Η οθόνη αφής του MMI εντάσσεται αρμονικά στη διακοσμητική επιφάνεια σε όψη μαύρου γυαλιού. Σε συνδυασμό με την ψηφιακή φιλοσοφία χειρισμού, το νέο ταμπλό προκαλεί ενθουσιασμό. Για την εξατομίκευση του εσωτερικού υπάρχουν διαθέσιμα πολυάριθμα χρώματα και υλικά. Εκτός αυτού, με δυνατότητα επιλογής έως και 30 ρυθμιζόμενων χρωμάτων, το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού αναδεικνύει τα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικού του αυτοκινήτου. Έτσι μπορούν να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες όλων.

7 12 13 Εσωτερικό Όταν το να είσαστε επιλεκτικός αποτελεί για εσάς στάση ζωής. Τα χρώματα και τα υλικά σας προκαλούν να εκφράσετε το δικό σας στιλ. Στην προσφερόμενη γκάμα για το εσωτερικό στην έκδοση advanced περιλαμβάνονται οι χρωματικές επιλογές σε γκρι ασημί, Mint ή κίτρινο. Το πακέτο εξοπλισμού S line θέτει στο εσωτερικό χαρακτηριστικές sport πινελιές ενώ το πακέτο εξοπλισμού design selection ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις σας με λεπτομέρειες σε χρώμα χαλκού. Οι επιλογές σας στο εσωτερικό μπορούν επίσης να συνδυαστούν εξατομικευμένα με το επιθυμητό εξωτερικό. Συμβιβασμοί: τέλος!

8 14 15 Connectivity και Infotainment Η πλήξη θα είναι για σας απλά μια λέξη. Όποιος γνωρίζει πού βρίσκεται το κέντρο των εξελίξεων, το μόνο που χρειάζεται να ξέρει είναι πώς θα φθάσει γρήγορα εκεί. Το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με οθόνη υψηλής ανάλυσης 10,1 ιντσών, με δυνατότητα φωνητικών εντολών* και τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών σας βοηθά να βρείτε τον σωστό δρόμο. Η έξυπνη δικτύωση στο αυτοκίνητο παρέχει τη δυνατότητα για το Audi connect. Μέσω του Audi smartphone interface παρέχεται η δυνατότητα του χειρισμού εφαρμογών smartphone με τα Apple CarPlay και Android Auto. Με τη βοήθεια των remote υπηρεσιών μπορούν να εμφανιστούν στο smartphone σας σημαντικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο. Οι πιθανότητες να πλήξετε ποτέ δεν ήταν μικρότερες απ ό,τι στο νέο Audi A1 Sportback. * (δεν διατίθεται στα ελληνικά)

9 16 17 Connectivity και Infotainment Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από τον τέλειο ήχο. Η αγαπημένη σας μουσική θα πρέπει να παράγεται από πρώτης ποιότητας ηχεία με ξεχωριστή σχεδίαση. Το ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System εκπληρώνει και τις δύο αυτές απαιτήσεις, και πολλές ακόμη. Είτε πρόκειται για στριμαρισμένες playlists μέσω του Audi smartphone interface ή για τις τελευταίες επιτυχίες μέσω υβριδικού ραδιοφώνου. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τον αυθεντικό ήχο και μακριά από συναυλιακές σκηνές.

10 18 19 Τεχνολογία Μπείτε στη λίστα καλεσμένων, όχι στη λίστα αναμονής. Πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης ανεβάζουν τη διάθεση ήδη καθ οδόν για τον προορισμό σας. Η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας βοηθά, διατηρώντας το A1 Sportback στην τρέχουσα λωρίδα κυκλοφορίας. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης ταχύτητας διατηρεί αυτομάτως την επιθυμητή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης αναζητά κατάλληλες κενές θέσεις και αναλαμβάνει τη διεύθυνση του οχήματος κατά τη στάθμευση. Εσείς, μπορείτε πλέον μόνο να διασκεδάζετε. Έχετε υπόψη ότι τα συστήματα μπορούν να υποστηρίξουν τον οδηγό στο οδηγικό του έργο μόνο εντός των εκάστοτε ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαιτούμενη προσοχή για την εκπλήρωση του οδηγικού έργου παραμένουν πάντα στον οδηγό.

11 20 21 Τεχνολογία Η ματιά σας κατευθύνεται προς τα εμπρός. Για την όπισθεν υπάρχουν κάμερες. Η οθόνη αφής του MMI με τη βοήθεια της κάμερας οπισθοπορείας δείχνει τι υπάρχει πίσω από το αυτοκίνητο. Για τη θέα προς τα εμπρός φροντίζει το Audi pre sense front. Όταν η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα είναι πολύ μικρή, μπορεί να προειδοποιήσει τον οδηγό και σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο να δρομολογήσει την πέδηση έκτακτης ανάγκης. Έχετε υπόψη ότι τα συστήματα μπορούν να υποστηρίξουν τον οδηγό στο οδηγικό του έργο μόνο εντός των εκάστοτε ορίων του συστήματος. Η ευθύνη και η απαιτούμενη προσοχή για την εκπλήρωση του οδηγικού έργου παραμένουν πάντα στον οδηγό. Οι εμφανιζόμενοι ή περιγραφόμενοι εξοπλισμοί εν μέρει είναι προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι επιπλέον κόστους.

12 22 23 Εκδόσεις και πακέτα Δώστε στον δρόμο έναν λόγο ύπαρξης. Οι εμφανιζόμενοι ή περιγραφόμενοι εξοπλισμοί είναι εν μέρει είναι προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι επιπλέον κόστους. Οι δρόμοι υπάρχουν για να οδηγείτε. Καμία αμφιβολία: Το πακέτο Dynamic Performance ενισχύει την οδηγική εμπειρία με την sport ανάρτηση με ρυθμιζόμενη απόσβεση, το Audi drive select και τον ενεργοποιητή ήχου, ο οποίος ενισχύει τον ήχο του κινητήρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Για ακόμη δυναμικότερη εμφάνιση φροντίζουν οι κόκκινες δαγκάνες φρένων και τα μεγαλύτερα δισκόφρενα. Ακριβώς γι αυτό κατασκευάστηκαν οι δρόμοι.

13 24 25 Εκδόσεις και πακέτα Δεν χρειάζεται μικρόφωνο, για να αναγγείλετε την άφιξή σας. Με την edition one. Γεμάτη αυτοπεποίθηση και εκφραστικότητα: Η έκδοση edition one ξεχωρίζει παντού. Εκτός από το γκρι Chronos μεταλλικό και το κόκκινο Misano περλέ, προκαλούν αίσθηση και το πράσινο Tioman, το μπλε Turbo και κίτρινο Python μεταλλικό. Θεαματικές πινελιές προσθέτουν επίσης, ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα που επιλέχθηκε, οι χυτές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε μπρονζέ, λευκό ή μαύρο, καθώς και η διακοσμητική μεμβράνη με τους κύκλους της Audi. Για την αντίθεση φροντίζουν το τόξο οροφής, οι εξωτερικοί καθρέπτες και το πλευρικό μαρσπιέ σε γκρι Manhattan μεταλλικό ή μαύρο Mythos μεταλλικό. Αποκλειστικά εντυπωσιακά στοιχεία αποτελούν οι επικαλυμμένοι με μεμβράνη φιμέ προβολείς LED και τα πίσω φώτα LED με δυναμικά φλας, καθώς και οι κύκλοι της Audi, η αναγραφή του μοντέλου και της ισχύος σε μαύρο χρώμα. Το πακέτο εξοπλισμού S line στην edition one ανήκει φυσικά στον βασικό εξοπλισμό. Η edition one απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίζουν.

14 26 27 Εκδόσεις και πακέτα Το νέο Audi A1 Sportback σε χρόνο dt γίνεται το πρώτο θέμα συζήτησης στην έκδοση S line μάλιστα, γίνεται ακόμη γρηγορότερα: χάρη στο χαρακτηριστικό ένθετο σε ματ γκρι Platinum στο μπροστινό σπόιλερ και στον πίσω διαχύτη. Οι επενδύσεις στις εισόδους των θυρών, τα μαρσπιέ σε αλουμίνιο με επιγραφή S line, η αεροτομή οροφής, το έμβλημα S line στα μπροστινά φτερά και οι sport χυτές ζάντες αλουμινίου² τραβούν επίσης πάνω τους τα βλέμματα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Με την sport ανάρτηση, η οδηγική εμπειρία είναι εγγυημένη. Γρίλιες ψυγείου σε μαύρο Titanium με πλαίσιο σε ματ ασημί αλουμίνιο και πλευρικές εισαγωγές αέρα εμπρός σε μαύρο ματ Αφήστε τους άλλους να μιλάνε! Για την χαρακτηριστική S line. Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων (σχέδιο S), μερικώς γυαλισμένες¹, 7,5 J x 17 για ελαστικά μεγέθους 215/45 R 17 ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 54. ² Το μέγεθος σε ίντσες εξαρτάται από τον επιλεγμένο κινητήρα.

15 28 29 Εκδόσεις και πακέτα Το πρότυπο για το στυλ είστε εσείς. Με την έκδοση Advanced. Η θέα του νέου A1 Sportback στην έκδοση advanced παραμένει αξέχαστη. Οι γρίλιες του ψυγείου σε μαύρο Titanium με πλαίσιο σε ματ αλουμίνιο, καθώς και ο πίσω διαχύτης σε μαύρο Titanium προκαλούν εντύπωση. Οι επενδύσεις μαρσπιέ σε αλουμίνιο και οι χυτές ζάντες αλουμινίου* ολοκληρώνουν την τέλεια εικόνα. Χυτές ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο 10 ακτίνων Turbo, 6,5 J x 16 για ελαστικά μεγέθους 195/55 R 16 * Το μέγεθος σε ίντσες εξαρτάται από τον επιλεγμένο κινητήρα. Πλευρικές εισαγωγές αέρα εμπρός και πλευρικές προσθήκες στο μπροστινό σπόιλερ σε ματ μαύρο

16 30 31 Εκδόσεις και πακέτα Κάντε το ακόμη πιο sport! Με το πακέτο εξοπλισμού S line για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το εσωτερικό S line προκαλεί τις αισθήσεις: με sport καθίσματα σε συνδυασμό υφάσματος Pulse/mono.pur 550 ή σε συνδυασμό Alcantara Frequenz/δερματίνης mono.pur 550, με επιγραφή S στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων. Τα διακοσμητικά στοιχεία κάτω από το ταμπλό σε κυψελοειδή σχεδίαση γκρι ασημί Diamond, οι λεπτομέρειες σε γκρι Structure και το sport δερμάτινο τιμόνι με έμβλημα S line σε διάτρητο δέρμα, προκαλούν επίσης τα βλέμματα. Η λαβή του επιλογέα ταχυτήτων σε μαύρο διάτρητο δέρμα, οι ραφές αντίθετης απόχρωσης σε ασημί Fine, τα πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα και η μαύρη εσωτερική επένδυση οροφής προκαλούν επίσης ασυγκράτητο ενθουσιασμό. Συνδυασμός υφάσματος Pulse/δερματίνης mono.pur 550 με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε ασημί Fine Διακοσμητικά στοιχεία εσωτερικού σε κυψελοειδή σχεδίαση σε γκρι ασημί Diamond Διακοσμητικές επιφάνειες σε γκρι Structure

17 32 33 Εκδόσεις και πακέτα Ανακαλύψτε το εξαιρετικό! Με το πακέτο εξοπλισμού design selection για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αφήστε πίσω σας τη μετριότητα. Το πακέτο εξοπλισμού design selection για το εσωτερικό του αυτοκινήτου ικανοποιεί υψηλές απαιτήσεις. Αναδεικνύει τον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου με το ρυθμιζόμενο σε 30 χρώματα πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού. Τα διακοσμητικά στοιχεία κάτω από το ταμπλό σε κυψελοειδή σχεδίαση σε γκρι Ferrum, οι διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμα χαλκού, τα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό σε δερματίνη, οι χαλκόχρωμες ραφές αντίθετης απόχρωσης, καθώς και τα sport καθίσματα σε συνδυασμό υφάσματος Synonym/ δερματίνης mono.pur 550 ή σε συνδυασμό δέρματος/δερματίνης mono.pur 550, αντιπροσωπεύουν κάτι το ιδιαίτερο. Στο νέο Audi A1 Sportback απλά δεν υπάρχει χώρος για κανονικότητα. Διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμα χαλκού Διακοσμητικά στοιχεία σε κυψελοειδή σχεδίαση σε γκρι Ferrum Συνδυασμός υφάσματος Passion/δερματίνης mono.pur 550 με χαλκόχρωμες ραφές αντίθετης απόχρωσης

18 34 35 Εκδόσεις και πακέτα Διάλεξε μόνος σου το υλικό των ονείρων σου. Με το εσωτερικό advanced. Οι κανόνες είναι για όσους δεν έχουν δικό τους στυλ. Το νέο Audi A1 Sportback αφήνει στον ιδιοκτήτη του αρκετή ελευθερία στη διαμόρφωσή του. Ήδη το εσωτερικό της έκδοσης advanced υπάρχει σε τρεις χρωματικές παραλλαγές με διαφορετικά καθίσματα και υλικά. Μια καλή επιλογή είναι, για παράδειγμα, τα sport καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη σε ύφασμα Novum, καθώς και οι πράσινες Mint χρωματικές πινελιές. Μια εντυπωσιακή αντίθεση με αυτά προσφέρουν τα διακοσμητικά στοιχεία σε κυψελοειδή σχεδίαση σε χρώμα γκρι Slate κάτω από το ταμπλό. Το πράσινο Tioman (κατ επιλογή) εξωτερικό χρώμα συνεχίζει με συνέπεια τον χρωματικό σχεδιασμό στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Είναι καλό, ότι τα όνειρα δεν έχουν όρια. Μαύρο/γκρι ύφασμα Novum Διακοσμητικά στοιχεία σε κυψελοειδή σχεδίαση χρώμα Γκρι Slate Διακοσμητικές επιφάνειες σε mint σατέν βερνίκι Διακοσμητικές επιφάνειες σε γκρι ασημί Diamond

19 36 37 Εκδόσεις και πακέτα Επιλέξτε αυτό που θέλετε εσείς. Με το εσωτερικό advanced. Το στυλ του εσωτερικού advanced εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο δύσπιστους: με sport καθίσματα σε ύφασμα Derby και κίτρινες χρωματικές πινελιές στο ένθετο των αεραγωγών, στην κεντρική κονσόλα και στην εσοχή των χειρολαβών των θυρών. Απόλυτα ταιριασμένο με αυτά είναι το εξωτερικό χρώμα κίτρινο Python μεταλλικό (κατ επιθυμία). Απόλυτα εναρμονισμένες στο σύνολο οι επιλογές στο νέο A1 Sportback. Γκρι ύφασμα Derby με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε γκρι Steel (N2T) Διακοσμητικά στοιχεία σε κυψελοειδή σχεδίαση σε χρώμα Γκρι Slate Διακοσμητικές επιφάνειες σε κίτρινο χρώμα Διακοσμητικές επιφάνειες σε γκρι ασημί Diamond

20 38 39 Εκδόσεις και πακέτα Τραβήξτε όλα τα βλέμματα. Και με τα καθίσματα σε ύφασμα Debüt ή τα sport καθίσματα σε συνδυασμό δέρματος/δερματίνης mono.pur 550, το νέο A1 Sportback κατακτά τις καρδιές. Απόλυτα ταιριαστές και οι χρωματικές πινελιές σε γκρι ασημί, κίτρινο ή Mint που ολοκληρώνουν την εξαιρετική εμφάνιση. Με το εσωτερικό advanced.

21 40 41 Εκδόσεις και πακέτα Διαλέξτε αντιθέσεις! Το νέο A1 Sportback προκαλεί παντού την προσοχή πόσω μάλλον με τα δύο πακέτα αντίθεσης. Το πακέτο αντίθεσης 1 υπογραμμίζει τον αυτόνομο χαρακτήρα με περιβλήματα εξωτερικών καθρεπτών και πλευρικές προσθήκες στο μπροστινό σπόιλερ* στα χρώματα αντίθεσης μαύρο Mythos μεταλλικό ή γκρι Manhattan μεταλλικό. Με το πακέτο αντίθεσης 2, επιπλέον αυτών φωτίζεται και η επένδυση στις εισόδους των θυρών σε χρώμα αντίθεσης καθιστώντας το A1 Sportback ακόμα πιο ξεχωριστό στην κατηγορία του. Ανεξάρτητα όμως από το αν επιλεγεί ή όχι ένα πακέτο αντίθεσης: Η επιλογή της οροφής στο επιθυμητό χρώμα αντίθεσης είναι αρκετή για να προκαλέσει την προσοχή. * Δεν συνδυάζεται με πακέτο S line

22 42 43 Εκδόσεις και πακέτα Το κύρος πρέπει να κατακτάται. Το προβάδισμα επίσης. Οι επιδόσεις του A1 Sportback με κορυφαίους κινητήρες είναι εμφανείς σε όλους: χάρη στο εργοστασιακό πακέτο S line και στο πακέτο Dymanic Performance με την sport ανάρτηση με ρυθμιζόμενη απόσβεση και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Εκτός από τον sport προφυλακτήρα, η δυναμική εμφάνιση υπογραμμίζεται με περαιτέρω λεπτομέρειες: Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων με ένθετα διακοσμητικά στοιχεία, εξωτερικοί καθρέπτες και διακοσμητική μεμβράνη με τα AUDI rings όλα σε ματ γκρι Platinum. Ακόμη και η επένδυση στις εισόδους των θυρών (κατ επιθυμία) διατίθεται σε αυτό τον χρωματικό τόνο. Κρίμα που όσοι ακολουθούν το A1 Sportback, μπορούν να απολαύσουν τις διπλές απολήξεις εξάτμισης (στα 200 hp) για πολύ λίγο. Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 54.

23 44 45 Εξωτερικά χρώματα Το να σκέφτεσαι άσπρο ή μαύρο είναι απλά μία επιλογή ανάμεσα σε πολλές. Όλα τα άλλα εξωτερικά χρώματα αναδεικνύουν την ταυτότητα του αυτοκινήτου: Κάθε ένα από αυτά υπογραμμίζει τον χαρακτήρα του: Ίδια παραμένει μόνο η εξαιρετική ποιότητά του. Διότι το Audi A1 Sportback δεν βάφεται απλά μία φορά, αλλά τέσσερις έτσι ώστε η λάμψη να διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλά ακόμη εξωτερικά χρώματα υπάρχουν στο 1 // Κίτρινο Python μεταλλικό Οι εμφανιζόμενοι ή περιγραφόμενοι εξοπλισμοί είναι εν μέρει προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι πρόσθετης χρέωσης. Λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τους βασικούς και τους προαιρετικούς εξοπλισμούς θα βρείτε στην ιστοσελίδα ή από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. 2 // Γκρι Chronos μεταλλικό 3 // Μπλε Turbo 4 // Πράσινο Tioman 5 // Μπλε Sky μεταλλικό 6 // Κόκκινο Misano περλέ 7 // Λευκό Glacier μεταλλικό

24 46 47 Ζάντες και ελαστικά Διευρύνετε τις επιλογές σας! Η δική σας επιλογή στις ζάντες είναι απολύτως απαραίτητη, για την ολοκλήρωση του προσωπικού σας στυλ. Γι αυτό, όλες οι ζάντες της Audi περνούν από εκτεταμένες διαδικασίες ελέγχου και υποβάλλονται σε ειδικούς ελέγχους για εξαιρετική ποιότητα ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 54. ² Από την Audi Sport GmbH // Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων με μαύρα ένθετα διακοσμητικά στοιχεία 2 // Ζάντες αλουμινίου χυτές 18 ιντσών Audi Sport, σε σχέδιο 5 διπλών βραχιόνων σε όψη ματ Titanium, γυαλισμένες¹, ² 3 // Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων V ανθρακί αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες¹ 4 // Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χυτές σε σχέδιο 10 ακτίνων 5 // Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων Y, μερικώς γυαλισμένες¹ 6 // Ζάντες αλουμινίου χυτές 17 ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Polygon, σε όψη ματ Titanium, γυαλισμένες¹, ²

25 48 49 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Κιβώτιο σκι και μπαγκαζιέρα: σε μοναδική σχεδίαση Audi, ασφαλιζόμενα με κλειδαριά και ανοιγόμενα άνετα και από τις δύο πλευρές. Διατίθενται σε 2 διαφορετικά χρώματα και 3 μεγέθη. Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Carabus, σε γυαλιστερό μαύρο, 7,5 J x 17, για ελαστικά μεγέθους 215/45 R 17. Διατίθενται επίσης σε ασημί Brillant. Πατάκια παντός καιρού με επιγραφή A1: προστατεύουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αντίγραφα παράγει μόνο ένας εκτυπωτής. Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi σας παρέχουν πολυάριθμες δυνατότητες να εμπλουτίσετε το Audi A1 Sportback σας από πολλές απόψεις. Με προϊόντα, τα οποία εκπληρώνουν την υπόσχεση μας για ποιοτική κατασκευή και με λύσεις με ακρίβεια προσαρμογής, οι οποίες πείθουν με τη θαυμάσια σχεδίαση και την υψηλή λειτουργικότητά τους. Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων V Pilleus, σε ματ μαύρο χρώμα, γυαλισμένες*, 7,5 J x 18 με ελαστικά μεγέθους 215/40 R 18. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον κατάλογο των Αξεσουάρ και στους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Προστατευτικό κάλυμμα χώρου αποσκευών: προστατεύει τον χώρο φόρτωσης από ζημιές από αποσκευές. * Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 54. Προσέξτε τη σημείωση σχετικά με τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi στη σελίδα 53.

26 50 51 Γοητεία Audi Γοητεία A1 Sportback Περισσότερα θα βρείτε online. Ανακαλύψτε τον κόσμο του νέου Audi A1 Sportback. Περισσότερες πληροφορίες, περισσότερη ατομικότητα και περισσότερη αποκλειστικότητα. Τώρα στο Σκανάρετε τον κωδικό QR με ένα smartphone ή tablet και ανακαλύψτε τον κόσμο του νέου Audi A1 Sportback. Έξοδα σύνδεσης σύμφωνα με την εκάστοτε σύμβαση κινητής τηλεφωνίας. myaudi App¹ Ανά πάσα στιγμή καλείτε πληροφορίες οχήματος και Service για το Audi σας, σχεδιάζετε διαδρομές, και στέλνετε επίσης προορισμούς και διαδρομές απευθείας στο αυτοκίνητο όλα με μία και μοναδική εφαρμογή. Μπορείτε να «κατεβάσετε» την εφαρμογή myaudi δωρεάν από το App Store και το Google Play Store ². Διατίθεται για ios και Android. Οι εμφανιζόμενοι ή περιγραφόμενοι εξοπλισμοί είναι εν μέρει προαιρετικοί εξοπλισμοί έναντι επιπλέον κόστους. και στους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. ¹ Ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό του Audi σας, ενδέχεται η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών να ποικίλει. Προϋπόθεση για τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών είναι το Audi connect. Περισσότερες πληροφορίες για το myaudi θα βρείτε στο και για το Audi connect στο ² Η ονομασία Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google Inc.

27 52 53 Τεχνικά στοιχεία Μοντέλο Audi A1 Sportback 25 TFSI (95 hp) Audi A1 Sportback 30 TFSI (116 hp) Audi A1 Sportback 35 TFSI CoD (150 hp) Audi A1 Sportback 40 TFSI (200 hp) Τύπος Κινητήρα 3-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, υπερσυμπίεση καυσαερίων Turbo και έμμεση ψύξη αέρα υπερπλήρωσης 3-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, υπερσυμπίεση καυσαερίων Turbo και έμμεση ψύξη αέρα υπερπλήρωσης 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, υπερσυμπίεση καυσαερίων Turbo και έμμεση ψύξη αέρα υπερπλήρωσης 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, υπερσυμπίεση καυσαερίων Turbo και έμμεση ψύξη αέρα υπερπλήρωσης Κυβισμός σε cm³ (βαλβίδες ανά κύλινδρο) 999 (4) 999 (4) (4) (4) Μεγ. ισχύς¹ σε hp σε σ.α.λ ¹ 95/ / / / Μέγιστη Ροπή σε Nm σε σ.α.λ. ¹ 175/ / / / Μετάδοση ισχύος Είδος μετάδοσης κίνησης Κίνηση στους εμπρός τροχούς Κίνηση στους εμπρός τροχούς Κίνηση στους εμπρός τροχούς Κίνηση στους εμπρός τροχούς Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων 6-τάχυτο S tronic [7-τάχυτο S tronic] [7-τάχυτο S tronic] Βάρος/Όγκος Απόβαρο² σε kg [1.200] [1.240] Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg [1.680] [1.705] Επιτρεπόμενο φορτίο οροφής σε kg [75] 75 [75] 75 Χωρ. ρεζερβουάρ καυσίμου σε l [40] 40 [40] 40 Επιδώσεις/Κατανάλωση³ Μέγιστη ταχύτητα σε km/h [203] 222 [222] 235 Επιτάχυνση km/h σε s 10,8 9,5 [9,4] 7,7 [7,7] 6,5 Είδος καυσίμου Super αμόλυβδη βενζίνη χωρίς θείο ROZ 95⁴ Super αμόλυβδη βενζίνη χωρίς θείο ROZ 95⁴ Super αμόλυβδη βενζίνη χωρίς θείο ROZ 95⁴ Super αμόλυβδη βενζίνη χωρίς θείο ROZ 95⁴ Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km χαμηλή 6,9 7,2 6,8 7,0 [7,3 7,6] 7,89 7,92 [8,5 8,6] 10,3 10,4 μέτρια 5,3 5,5 5,4 5,6 [5,9 6,1] 6,0 6,1 [6,3 6,4] 6,9 7,0 υψηλή 4,8 5,0 4,8 5,1 [5,2 5,4] 5,3 5,5 [5,4 5,6] 5,9 6,0 εξαιρετικά υψηλή 5,8 6,0 5,9 6,2 [6,2 6,4] 6,2 6,5 [6,4 6,6] 6,6 6,8 μεικτός κύκλος 5,5 5,7 5,6 5,8 [6,0 6,2] 6,1 6,3 [6,3 6,5] 6,9 7,1 Επεξηγήσεις ¹ Η αναφερόμενη τιμή προσδιορίστηκε σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία μέτρησης (UN-R 85 στην ισχύουσα έκδοση). ² Απόβαρο αυτοκινήτου με οδηγό (75 kg) και πληρότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 90 %, υπολογισμένο σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 1230/2012 στην ισχύουσα έκδοση. Το απόβαρο και ο συντελεστής αντίστασης αέρα του οχήματος μπορεί να αυξηθούν με τους προαιρετικούς εξοπλισμούς, οδηγώντας σε αντίστοιχη μείωση του ωφέλιμου φορτίου ή της μέγιστης ταχύτητας κίνησης. ³ Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης και εκπομπής υπολογίστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες μέτρησης. Από την 1 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιείται έγκριση τύπου για ορισμένα καινούργια οχήματα σύμφωνα με την παγκοσμίως εναρμονισμένη μέθοδο δοκιμής για επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), μια νέα, πιο ρεαλιστική μέθοδο δοκιμής για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, η WLTP θα αντικαταστήσει σταδιακά τον νέο ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (NEFZ). Εξαιτίας των ρεαλιστικότερων συνθηκών ελέγχου, οι μετρούμενες σύμφωνα με την WLTP τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ σε πολλές περιπτώσεις είναι υψηλότερες από τις μετρούμενες σύμφωνα με τον NEFZ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ WLTP και NEFZ θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Προς το παρόν θα πρέπει ακόμη να ανακοινώνονται υποχρεωτικά οι τιμές NEFZ. Όταν πρόκειται για καινούργια αυτοκίνητα, τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου σύμφωνα με την WLTP, οι τιμές NEFZ συνάγονται από τις τιμές WLTP. Η πρόσθετη αναφορά των τιμών WLTP μπορεί μέχρι την υποχρεωτική χρήση τους να γίνεται σε εθελοντική βάση. Όταν οι τιμές NEFZ παρατίθενται ως εύρη, δεν αναφέρονται σε ένα μεμονωμένο, συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Χρησιμεύουν αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ των διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι πρόσθετοι εξοπλισμοί και τα αξεσουάρ (πρόσθετα εξαρτήματα, τύπος ελαστικών, κ.λπ.) μπορούν να αλλάξουν σχετικές παραμέτρους του αυτοκινήτου, όπως, π.χ., το βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική και παράλληλα με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες, καθώς και την εκάστοτε οδηγική συμπεριφορά, να επηρεάσουν την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ρεύματος, τις εκπομπές CO₂ και τις τιμές των επιδόσεων ενός αυτοκινήτου. ⁴ Συνιστάται η χρήση Super αμόλυβδης βενζίνης χωρίς θείο ROZ 95 κατά DIN EN 228. Εάν δεν είναι διαθέσιμη: απλή αμόλυβδη χωρίς θείο βενζίνη 91 ROZ κατά DIN EN 228 με μικρή μείωση της απόδοσης. Κατά βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95 με μέγιστο ποσοστό αιθανόλης 10 % (E10). Τα στοιχεία για την κατανάλωση αναφέρονται σε λειτουργία με καύσιμο ROZ 95 σύμφωνα με την Οδηγία 692/2008/EΚ. Νομική υπόδειξη για τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi Τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi διατίθενται προαιρετικά από την AUDI AG έναντι πρόσθετης χρέωσης. Τα συστατικά μέρη δεν έχουν ληφθεί υπόψη κατά τον προσδιορισμό των τιμών κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων του οχήματος. Γι αυτό η τοποθέτηση είναι εφικτή μόνο μετά την αρχική ταξινόμηση. Εκπομπές CO₂- σε g/km μεικτός κύκλος [ ] [ ] Πρότυπο καυσαερίων EU6 EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6

28 Τεχνικά στοιχεία Audi A1 Σημαντική υπόδειξη Ιδιαιτερότητες των ζαντών: Οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Η επιφάνεια της ζάντας εξαιτίας του τρόπου κατασκευής της δεν διαθέτει επαρκή αντιδιαβρωτική προστασία και μπορεί να πάθει μόνιμη ζημιά από αλάτι για το ξεπάγωμα των δρόμων ή παρόμοια υλικά. Τιμές σε mm Στοιχεία των διαστάσεων σε απόβαρο αυτοκινήτου. Τα στοιχεία του ύψους ισχύουν μόνο για την παραλλαγή ECE. Όγκος χώρου αποσκευών¹ 335/1.090 l (Δεύτερη τιμή: με αναδιπλωμένη πλάτη πίσω καθισμάτων και φόρτωση μέχρι την εταζέρα). Διάμετρος κύκλου στροφής περ. 10,5 m. * Μέγιστη ελευθερία κεφαλής. ** Πλάτος χώρου αγκώνων. *** Πλάτος χώρου ώμων. Εξοπλισμός του εικονιζόμενου Audi A1 Sportback (σσ. 1 51) Εξωτερικό χρώμα: Κίτρινο Python μεταλλικό Ζάντες: Ζάντες αλουμινίου χυτές Audi Sport σε σχέδιο 7 ακτίνων Rotor σε γυαλιστερό ανθρακί-μαύρο, γυαλισμένες² Εσωτερικό με sport κάθισμα σε μαύρο Alcantara/δερματίνη με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε ασημί Fine Διακοσμητικό στοιχείο ταμπλό: Κυψελοειδής σχεδίαση σε γκρι ασημί λάκα Diamond Διακοσμητικές επιφάνειες: Γκρι Structure Κατατάξεις παραμέτρων ελαστικών θορύβου κύλισης 185/65 R 15 B A /55 R 16 C B /45 R 17 C B /40 R 18 C B 72 Ελαστικά παντός καιρού 195/55 R 16 C C 72 Χειμερινά ελαστικά 185/65 R 15 E B /55 R 16 E B /45 R 17 E B 71 Epic 668 υγρό οδόστρωμα 788 mo εξωτερικού καυσίμου 944 πρόσφυσης σε 1.380** 1.315**** Κατηγορία εξοικονόμησης 1.424** 1.373*** Κατηγορία ελαστικού 1.01 Κατηγορία του Διάσταση Θερινά ελαστικά 9* Στον πίνακα θα βρείτε τα εύρη της κατηγορίας εξοικονόμησης καυσίμου, της κατηγορίας πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα και της κατηγορίας του εξωτερικού θορύβου κύλισης για τα διάφορα μεγέθη ελαστικών του Audi Sportback. Η παραγγελία ενός συγκεκριμένου ελαστικού δεν είναι δυνατή. Σχετικά με τα προσφερόμενα στη χώρα σας ελαστικά μπορείτε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi Γοητεία A1 Sportback Εσωτερικό Connectivity και Infotainment Τεχνολογία Eκδόσεις και πακέτα Εξοπλισμοί και αξεσουάρ Τεχνικά στοιχεία ¹ Οι τεχνικές προδιαγραφές αναφέρονται σε ένα βασικό όχημα, χωρίς τροποποιήσεις για την εκάστοτε χώρα και επιλεγμένους προαιρετικούς εξοπλισμούς. ² Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 54.

29 AUDI AG Auto-Union-Straße Ingolstadt Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2019 Printed in Germany 833/12W Τα αυτοκίνητα και οι εξοπλισμοί, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν τον κατάλογο, καθώς και μερικές από τις αναφερόμενες υπηρεσίες, δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Τα εικονιζόμενα αυτοκίνητα σε αυτόν τον κατάλογο είναι εν μέρει εξοπλισμένα με προαιρετικούς εξοπλισμούς έναντι επιπλέον κόστους. Τα στοιχεία σχετικά με την παράδοση, την εμφάνιση, τις επιδόσεις, τις διαστάσεις και τα βάρη, την κατανάλωση καυσίμου και το κόστος λειτουργίας των αυτοκινήτων αντιστοιχούν στις γνώσεις κατά τη χρονική στιγμή της εκτύπωσης. Με την επιφύλαξη αποκλίσεων σε χρωματισμούς και σχήμα των φωτογραφιών, σφαλμάτων, καθώς και τυπογραφικών λαθών. Με επιφύλαξη αλλαγών. Η επανεκτύπωση, ακόμα και αποσπασματικά, επιτρέπεται μόνο με έγγραφη συγκατάθεση της AUDI AG. Το χαρτί αυτού του καταλόγου έχει παραχθεί από κυτταρίνη λευκασμένη χωρίς χλώριο.

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Ακριβώς έτσι. Εσείς λέτε: Εμείς λέμε: Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη. Κάντε την ακόμη μεγαλύτερη.

Ακριβώς έτσι. Εσείς λέτε: Εμείς λέμε: Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη. Κάντε την ακόμη μεγαλύτερη. Q3 02 03 Το νέο Audi Q3 Ακριβώς έτσι. Η ελευθερία είναι μια μεγάλη λέξη. Κάντε την ακόμη μεγαλύτερη. Το νέο Audi Q3 04 09 Εσωτερικό 10 15 Άνεση & Ευελιξία 16 19 Τεχνολογία 20 23 Γραμμές & Πακέτα 24 27

Διαβάστε περισσότερα

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3.

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3. Q3 Περιεχόμενα Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών. 04 12 20 28 40 52 Το Audi Q3 Sport. Sport ατμόσφαιρα. Το Audi Q3 Design. Μοναδική προσωπικότητα. Τα πακέτα Audi Q3. Με έντονη δυναμικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44 Το νέο up! GTI Το μικρό με τη μεγάλη δύναμη: το νέο up! GTI. Είναι μικρό αλλά δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Ένα πράγμα είναι εμφανές με την πρώτη ματιά: το νέο up! GTI τιμά το όνομά του. Οι επιγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμοι για. τη στιγμή. μια ευκαιρία Αρπάξτε την με το νέο Audi Q5. Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι

Έτοιμοι για. τη στιγμή. μια ευκαιρία Αρπάξτε την με το νέο Audi Q5. Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι Q5 2 Το νέο Audi Q5 Έτοιμοι για Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες, κάθε μέρα είναι τη στιγμή. μια ευκαιρία Αρπάξτε την με το νέο Audi Q5. Το νέο Audi Q5 4 9 Τεχνολογία 10 15 Εσωτερικό 16 19 Infotainment

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού Q3 Σελίδα Γοητεία 4 Audi Q3 Τεχνολογία 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού 28 Audi connect 38 Η αρχή της απλότητας 30 quattro 40 Προβολείς LED 32 Performance Εξοπλισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από Απρίλιο 2016

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt  Ισχύει από Απρίλιο 2016 Audi Vorsprung durch Technik AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.gr Ισχύει από Απρίλιο 2016 Printed in Germany 633/1150.12.72 Οι εκδόσεις μοντέλων και εξοπλισμών, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

#untaggable. Ακολουθήστε το Audi Q2 στο #untaggable. Audi Q

#untaggable. Ακολουθήστε το Audi Q2 στο #untaggable. Audi Q Q2 02 03 #untaggable Πάντα μοναδικό: Με το νέο Audi Q2 πολλά πράγματα αλλάζουν. Είναι έξυπνο, εξατομικευμένο, γεμάτο αυτοπεποίθηση και δεν κατατάσσεται σε καμία υφιστάμενη κατηγορία. Διότι οι δικές σας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ N ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Οι εξερευνητές της πόλης μπορούν να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες. Το νέο Jeep Compass, με τους μοναδικούς για την κατηγορία του, κινητήρες, τα συστήματα ασφαλείας, και

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Εξοπλισμοί Audi A1/A1 Sportback/S1/S1 Sportback Θύρα Bluetooth 105 Κάθισμα οδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Κάθισμα συνοδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Καθίσματα εμπρός με ρύθμιση ύψους

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρες που δουλεύουν για σας.

Κινητήρες που δουλεύουν για σας. TOURNEO COURIER Κινητήρες που δουλεύουν για σας. 170 Nm 100 ίπποι 131g/km* Οικονομία Κινητήρας βενζίνης Ford EcoBoost 1,0 λίτρου Ο τελευταίος μας πολυβραβευμένος κινητήρας βενζίνης αποδίδει έναν εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Τεχνολογία 42 Απόδοση και οικονομία Audi 50 Audi connect 44 Audi ultra 52 MMI Multi Media Interface

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Γεννημένη για να κυριαρχεί

Γεννημένη για να κυριαρχεί Γεννημένη για να κυριαρχεί Η είναι μια πραγματική ευκαιρία. Μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που εξασφαλίζεται από την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και επηρεάζεται από μια απαράμιλλη ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A4 Sedan και A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan και S4 Avant Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi

Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi A6 S6 Σελίδα Γοητεία 4 Audi A6 Sedan και A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 Sedan και S6 Avant Τεχνολογία 36 Καινοτομίες 42 quattro 48 Συστήματα υποβοήθησης 38 Audi ultra 44 Επιδόσεις 50 Η

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan Εξοπλισμοί Audi A3 Sport Sedan/A3 Cabriolet/S3 Sport Sedan Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος 101 Καθρεφτάκι μακιγιάζ φωτιζόμενο 122 Κάλυμμα διπλής όψεως 103 Κάμερα οπισθοπορίας 104 Κανονικά καθίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Lancia.gr. Lancia Marketing 04.5.0333.24 - S - 02/2010 - Printed in Italy - Arti Grafi che GIACONE - Chieri (TO)

Lancia.gr. Lancia Marketing 04.5.0333.24 - S - 02/2010 - Printed in Italy - Arti Grafi che GIACONE - Chieri (TO) Lancia.gr Οι εικόνες και οι περιγραφές αυτού του φυλλαδίου είναι ενδεικτικές. Ο οίκος κατασκευής διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να επιφέρει αλλαγές στα μοντέλα που παρουσιάζονται

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Nissan και Italdesign, αποκαλύπτουν ένα μοναδικό πρωτότυπο GT-R

Nissan και Italdesign, αποκαλύπτουν ένα μοναδικό πρωτότυπο GT-R Press2018 ΝΙΚ. Ι. ΘΕ ΟΧΑΡΑ ΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps

Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps Το Golf είναι μια μοναδική περίπτωση. Έχει καταφέρει με ένα μαγικό τρόπο να αποτελεί το Πρόκειται για ένα μοντέλο "σταθμό" στην κατηγορία, το μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Η FORD MOTOR COMPANY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Η FORD MOTOR COMPANY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η FORD MOTOR COMPANY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Vignale. 1948 Ο Alfredo Vignale, ένας φημισμένος τεχνικός αυτοκινήτων, ανοίγει τη δική του εταιρεία αμαξοποιΐας στο Τορίνο της Ιταλίας. Η ιδιαίτερη δεξιοτεχνία του αναγνωρίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Πάει αρκετός καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει δοκιμή μιας έκδοσης του Renault Twingo. Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2015 αλλά μας φαίνεται σα να ήταν χθες!

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Το νέο Opel Corsavan αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA & VAN

NISSAN. e-nv200 EVALIA & VAN NISSAN e-nv200 EVALIA & VAN e-nv200 EVALIA & VAN ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 40-60 min* 7h 30min 21h 30min ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ WALLBOX ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο

Διαβάστε περισσότερα