Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik"

Transcript

1 A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

2

3 Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A4 Sedan και A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan και S4 Avant Τεχνολογία 48 Απόδοση και οικονομία Audi 58 Audi drive select 50 Audi ultra 60 Audi Connect 52 FSI /TFSI 62 MMI Multi Media Interface 54 TDI 64 Συστήματα υποβοήθησης 56 quattro Εξοπλισμοί Κωδικοί Audi QR. Ζήστε το Audi ακόμη πιο άμεσα: Κατεβάστε μία εφαρμογή App QR στο κινητό σας Smartphone και σκανάρετε τον κωδικό QR ή χρησιμοποιήστε η σύνδεση που δίνεται στο πρόγραμμα περιήγησης. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω. Διάφορα 68 Audi exclusive 90 Διακοσμητικά στοιχεία 70 Audi exclusive line 92 Φωτισμός και Καθρέπτες 72 S line 93 Εξωτερικοί εξοπλισμοί 76 Οδηγός μοντέλου 95 Εσωτερικοί εξοπλισμοί 78 Εξωτερικά χρώματα 99 Σύστημα πληροφόρησης οδηγού 81 Ζάντες/Ελαστικά 102 Συστήματα υποβοήθησης 84 Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων 103 Τεχνολογία 90 Εσωτερική επένδυση ουρανού 105 Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Audi 106 Γνήσια Αξεσουάρ Audi 124 Ευρετήριο 110 Τεχνικά στοιχεία 132 Γοητεία Audi 120 Διαστάσεις

4

5 Audi A4 Sedan/A4 Avant 5 Δίνοντας ρυθμό στην πρόοδο. Το Audi A4. Με ακόμη ανώτερη τεχνολογία, ακόμη περισσότερη άνεση, ακόμη ισχυρότερους κινητήρες. Και ακόμα μεγαλύτερη ευφυΐα. Όλες οι εκδόσεις κινητήρων των μοντέλων Α4 διαθέτουν από το βασικό εξοπλισμό το σύστημα Start-Stop. Άλλαξαν πολλά, ένα παρέμεινε σταθερό το Audi A4 είναι αναμφισβήτητα ένα Audi. Αναμφισβήτητα μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται αναγράφονται από τη σελίδα 117 και κάτω. A4 Audi A4 Sedan A4 Avant

6 6 Audi A4 Sedan/A4 Avant Ένα πρόσωπο με εντυπωσιακές γραμμές. Το νέο, τρισδιάστατα σχεδιασμένο καπό του κινητήρα ολοκληρώνεται στην ενιαία τραπεζοειδή μάσκα Singleframe, σε γκρι Stone. Οι πλευρικές εισαγωγές αέρα και οι επανασχεδιασμένοι γωνιώδεις προβολείς ομίχλης, ενσωματώνονται αρμονικά στη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου. Οι προβολείς Xenon plus με νέο σχεδιασμό, είναι σχεδιαστικά ελκυστικοί, αλλά και τεχνικά απαιτητικοί, τα φώτα ημέρας αποτελούνται από φώτα τεχνολογίας LED τοποθετημένα σε μία συνεχή, διακριτή γραμμή. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

7

8 8 Audi A4 Sedan/A4 Avant Οι ξεκάθαρες γραμμές του ορίζουν την κλασική μορφή μιας λιμουζίνας, που εμφανίζεται ισορροπημένη και κομψή. Οι συνεχόμενες επιφάνειες και το μακρύ καπό του κινητήρα κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται σαν τεντωμένη χορδή και του προσδίδουν δυναμισμό. Το στιβαρό αμάξωμα σηματοδοτεί αγωνιστική αυτοπεποίθηση, η εκτεταμένη γραμμή της οροφής τονίζει την κομψότητά του. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

9

10

11 Audi A4 Sedan/A4 Avant 11 Μια εξαιρετική σύνθεση άνεσης και sport χαρακτήρα το Audi A4 Avant. Οι εντυπωσιακές αναλογίες προσδίδουν στο αυτοκίνητο δυναμική όψη, η γραμμή της οροφής και το πίσω μέρος κλίνουν ελαφρά προς τα πίσω, τονίζοντας την αίσθηση της ταχύτητας και του δυναμισμού. Λόγω του εντυπωσιακού μήκους των 4,70 μέτρων είναι ταυτόχονα κομψό και sport. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

12

13 Audi A4 Sedan/A4 Avant 13 Οι κινητήρες στο Audi A4: ακόμη πιο εξελιγμένοι, ακόμη πιο ισχυροί, ακόμη πιο αποδοτικοί. Όλοι οι βενζινοκινητήρες είναι εξοπλισμένοι με TFSI, μια εξαιρετικά οικονομική μορφή του άμεσου ψεκασμού και Turbo ή μηχανική μονάδα υπερπλήρωσης. Οι κινητήρες TDI διαθέτουν την τεχνολογία ψεκασμού Common-Rail και φίλτρο σωματιδίων Diesel, ο κινητήρας 3.0 TDI διατίθεται και ως clean diesel. Όλοι οι κινητήρες εξοπλίζονται με το σύστημα Start-Stop και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση (recuperation) στο βασικό εξοπλισμό, πράγμα που τους καθιστά τους οικονομικότερους στην κατηγορία τους. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

14 14 Audi A4 Sedan/A4 Avant Το Audi A4 διαθέτει προαιρετικά το σύστημα Audi drive select ένα πρωτοποριακό σύστημα με το οποίο μπορείτε να αλλάξετε με το πάτημα ενός κουμπιού την αίσθηση οδήγησης στο δικό σας Audi: απλά επιλέξτε μεταξύ των ρυθμίσεων της ανάρτησης comfort, auto, dynamic, efficiency και σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης MMI - τη ρύθμιση individual. Τρία προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης σας υποστηρίζουν σε κάθε σας διαδρομή στα πλαίσια των ορίων τους. Το σύστημα Audi active lane assist σας προειδοποιεί σε περίπτωση ακούσιας εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ το Audi side assist σας σηματοδοτεί, για παράδειγμα κατά την αλλαγή της λωρίδας, σε περίπτωση που ένα άλλο όχημα βρίσκεται πολύ κοντά σας στη διπλανή λωρίδα. Το Audi adaptive cruise control ρυθμίζει την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης λειτουργεί ανάλογα με την ταχύτητα και προσφέρει περισσότερη ακρίβεια και μεγαλύτερη άνεση στο τιμόνι. Το σύστημα χρειάζεται ενέργεια, μόνο όταν απαιτείται ενεργή υποβοήθηση του τιμονιού. Επίσης νέο: η πρόταση διαλείμματος στο σύστημα πληροφόρησης του οδηγού, που αναλύει τη συμπεριφορά της οδήγησης και συνιστά διαλείμματα, υποστηρίζοντας κατά αυτό το τρόπο τον οδηγό σε μακρινές διαδρομές. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

15

16

17 Audi A4 Sedan/A4 Avant 17 Η προαιρετικά διαθέσιμη μόνιμη τετρακίνηση quattro κατανέμει συνεχώς την κινητήρια δύναμη και στους τέσσερις τροχούς. Επιπρόσθετο δυναμισμό προσφέρει, εάν το επιθυμείτε, το σύστημα quattro με sport διαφορικό. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο sport διαφορικό φροντίζει για εξαιρετικές δυνατότητες πρόσθετης επιτάχυνσης στις στροφές, αυξάνοντας την ευελιξία. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

18

19 Audi A4 Sedan/A4 Avant 19 Ο χώρος αποσκευών στο Audi A4 Avant διαθέτει χωρητικότητα 490 λίτρων και με αναδιπλωμένα το πίσω καθίσματα, φτάνει τα λίτρα. Δακτύλιοι συγκράτησης, άγκιστρα για τσάντες, θήκη αποθήκευσης με δίχτυ και πρίζα 12 Volt προσφέρουν τη δυνατότητα προσωπικής χρησιμοποίησης του χώρου αποσκευών. Βασικός εξοπλισμός στο Audi A4 Avant: το πάτωμα χώρου αποσκευών διπλής όψης. Από τη μια πλευρά διαθέτει υψηλής ποιότητας ύφασμα Delour και μπορεί με απλές κινήσεις να γυρίσει ανάποδα ώστει να μεταβληθεί σε επιφάνεια φόρτωσης ρυπαρών αντικειμένων. Κατ επιλογή το A4 Avant μπορεί να εξοπλιστεί με ηλεκτρικά χειριζόμενη πόρτα χώρου αποσκευών. Επίσης προαιρετικά διατίθεται ένα σετ συγκράτησης αντικειμένων αποτελούμενο από τηλεσκοπικές ράβδους και ζώνες στερέωσης, που καθιστούν τις μεταφορές αντικειμένων ακόμη πιο ασφαλείς. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

20 20 Audi A4 Sedan/A4 Avant

21 Πληθώρα πληροφοριών, μεγάλος χώρος: ο εσωτερικός χώρος με την έξυπνα διαμορφωμένη θέση οδηγού. Διάφορες λεπτομέρειες αυξάνουν την ποιότητα και τη λειτουργικότητα του εσωτερικού χώρου. Έτσι υπάρχουν διακοσμητικά στοιχεία χρωμίου στο διακόπτη φώτων, στον κλιματισμό, στον περιστρεφόμενο πιεζόμενο διακόπτη MMI, τους αεραγωγούς, το διακόπτη ρύθμισης καθρεφτών, τους διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων, καθώς και γύρω από το κάλυμμα του επιλογέα ταχυτήτων. Νέα χρώματα εσωτερικού χώρου και διακοσμητικά στοιχεία, όπως σε απόχρωση Reflex γκρι Steel ή καφέ Μoor ή προαιρετικά σε αλουμίνιο Trigon, προσδίδουν sport τόνο. Αντίθετα, πολυτελή ξύλα, όπως για παράδειγμα σε καφέ ξύλο Fine grain σε φυσική απόχρωση, χαρίζουν κομψότητα. Περαιτέρω εξελίχθηκε και το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus. Ο χειρισμός γίνεται εντελώς ενστικτωδώς μέσω του περιστροφικού ρυθμιστή MMI με ενσωματωμένο Joystick ή κατ επιλογή με φωνητική καταχώριση. Το σύστημα MMI Navigation plus διαθέτει, μεταξύ άλλων, μία υψηλής ποιότητας έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών με τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών και έναν σκληρό δίσκο για τα δικά σας αρχεία μουσικής και δεδομένων. Κατ επιλογή σε συνδυασμό με το τηλέφωνο αυτοκινήτου Bluetooth online προσφέρεται ένας μεγάλος αριθμός υπηρεσιών Audi connect. Σ αυτές ανήκουν για παράδειγμα ένα ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο WLAN-Hotspot, η πλοήγηση με τη βοήθεια φωτογραφιών από το Google-Earth ή πληροφορίες για την κατάσταση της κυκλοφορίας online. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα 60 και στη σελίδα 99 στο Συστήματα Πληροφόρησης και Audi Connect.

22 22 Audi A4 Sedan/A4 Avant Στον εσωτερικό χώρο τα προαιρετικά κλιματιζόμενα άνετα καθίσματα εμπρός προσφέρουν πολυτελή άνεση, διαθέτοντας μαλακές επενδύσεις και ενισχυμένα πλαϊνά για καλύτερη στήριξη. H επιφάνεια του καθίσματος και της πλάτης αερίζεται και θερμαίνεται. Ο προαιρετικός αυτόματος άνετος κλιματισμός 3 ζωνών διαθέτει ρύθμιση που εξαρτάται από τη θέση του ήλιου, ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας, ποσότητας και κατονομής αέρα ξεχωριστά για οδηγό και συνοδηγό, καθώς και για τα πίσω καθίσματα. Η αυτόματη λειτουργία ανακύκλωσης αέρα μέσω ενός αισθητήρα ποιότητας αέρα, καθώς και το συνδυασμένο φίλτρο σκόνης, καθιστούν την ατμόσφαιρα ακόμη πιο ευχάριστη.

23

24 QR-Code 24 Audi A4 Sedan/A4 Avant Το Audi A4 Sedan και Audi A4 Avant είναι κάτι περισσότερο από αυτοκίνητα. Αποτελούν κινητές προσωπικότητες και αυτό σε βαθμό, που πιθανώς θα περίμενε κανείς μόνο στην πολυτελή κατηγορία. Λόγω του πλήθους των δυνατοτήτων εξοπλισμού βιώνετε πολλά αυτοκίνητα σε ένα, αλλά ταυτόχρονα και ένα αυτοκίνητο που είναι μοναδικό, όσο και εσείς: Το απόλυτα προσωπικό σας Audi Α4. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω. Εάν θέλετε να ζήσετε το Audi A4 σε δράση, σκανάρετε αυτόν τον κωδικό QR με το Smartphone σας. Ή χρησιμοποιήστε την ακόλουθη σύνδεση στο πρόγραμμα περιήγησης:

25

26

27 Audi A4 allroad quattro 27 Αισθανθείτε τη διαφορά. Μια ματιά αρκεί και αμέσως θα καταλάβετε τι έχετε μπροστά σας. Μια γνήσια προσωπικότητα με πολλές πτυχές. Ένα αυτοκίνητο που όχι μόνο εντυπωσιάζει με τη δυναμική εμφάνιση του, αλλά ταυτόχρονα είναι και έτοιμο να αποδείξει την ισχύ του. Με το Audi A4 allroad αισθάνεστε την αξία του συστήματος μόνιμης τετρακίνησης quattro σχεδόν σε κάθε διαδρομή. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 117 και κάτω. A4 Audi A4 allroad quattro

28 28 Audi A4 allroad quattro Η αυθεντική ισχύς γίνεται αντιληπτή χωρίς επίδειξη. Έτσι, το Audi A4 allroad quattro δεν χρειάζεται να προβάλει το δυναμισμό του. Μια μεγάλη γκάμα οικονομικών και με εντυπωσιακή ροπή κινητήρων νέας γενιάς: Ο 2.0l βενζινοκινητήρας τεχνολογίας TFSI με σύστημα Αudi Valvelift εντυπωσιάζει με τον sport δυναμισμό του, διαθέτοντας ισχύ 211 hp και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Και ο κινητήρας 3.0 TDI με την εντυπωσιακή ροπή πείθει με τους έξι κυλίνδρους και την ισχύ των 245 hp. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 117 και κάτω.

29

30

31 Audi A4 allroad quattro 31 Τί είναι αυτό που χαρακτηρίζει το Audi A4 allroad quattro; Πολλές υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες, δείχνουν αμέσως ποιο μοναδικό αυτοκίνητο έχετε μπροστά σας. Το μακρύ μεταξόνιο και το επιμηκυμένο καπό του κινητήρα τονίζουν τη δυναμική του γραμμή, ενώ η νέα χαρακτηριστική allroad τραπεζοειδής μάσκα Singleframe σε γκρι Platinum με κάθετες γρίλιες, την ιδιαίτερή του θέση στην πολυτελή κατηγορία. Απολαύστε με ιδιαίτερη προσοχή: Κατά 37 mm ανυψωμένο αμάξωμα Χαρακτηριστική allroad τραπεζοειδής μάσκα Singleframe και μάσκα ψυγείου με χρωμιωμένες κάθετες γρίλιες. Φαρδύτερο μετατρόχιο Υποδαπέδια προστασία, εμπρός και πίσω, ανοξείδωτη Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε ειδικό σχεδιασμό allroad (προαιρετικά ζάντες 18 και 19 ιντσών) Ράγες οροφής σε αλουμίνιο με δύο ράβδους, σε μαύρο ή προαιρετικά ανοδιωμένο αλουμίνιο Θόλοι τροχών και φαρδύτερα μαρσπιέ, καθώς και προφυλακτήρες σε χρώματα αντίθεσης (προαιρετικά για επιλεγμένα εξωτερικά χρώματα βαμμένοι στο χρώμα του αυτοκινήτου) Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο εξωτερικό (προαιρετικά) εκτός των άλλων με ράγες σε ανοδιωμένο αλουμίνιο και φαρδύτερα μαρσπιέ με ένθετο σε ατσάλι υψηλής αντοχής Επένδυση εισόδου θυρών με επιγραφή allroad quattro Χαρακτηριστικές allroad επενδύσεις καθισμάτων σε ύφασμα μαύρο Tundra ή γκρι Titanium. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 117 και κάτω.

32

33 Audi A4 allroad quattro 33 Το Audi A4 allroad quattro διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό νέα διακοσμητικά στοιχεία από πλαστικά υλικά υψηλής ποιότητας σε απόχρωση Reflex γκρι Steel ή καφέ Μoor. Κατ επιλογή διακοσμούν τον εσωτερικό χώρο και στοιχεία σε αλουμίνιο Trigon ή σε διαφορετικά ξύλα, για παράδειγμα σε καφέ ξύλο Fine grain σε φυσική απόχρωση. Και με την πανοραμική γυάλινη οροφή και το ηχοσύστημα Bang & Olufsen Sound απολαύστε τον ήχο Surround σχεδόν σαν να βρίσκεστε στην ύπαιθρο. Με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus ελέγχετε άνετα τα ηλεκτρονικά συστήματα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Κατ επιλογή σε συνδυασμό με το τηλέφωνο αυτοκινήτου Bluetooth online προσφέρεται ένας μεγάλος αριθμός υπηρεσιών Audi connect. Σ αυτές ανήκουν, για παράδειγμα, ένα ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο WLAN- Ηotspot, η πλοήγηση με τη βοήθεια φωτογραφιών από το Google-Earth ή πληροφορίες για την κατάσταση της κυκλοφορίας online. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 117 και κάτω.

34 Μην αφήνετε την πορεία του δρόμου να καθορίσει τον προορισμό σας. Η μόνιμη τετρακίνηση quattro κατανέμει τη ροπή στον εμπρός και στον πίσω άξονα, ανάλογα με τις απαιτήσεις των καταστάσεων κατά την οδήγηση. Το κεντρικό διαφορικό με αυτόματο κλείδωμα και επιλεκτικό ανά τροχό έλεγχο της ροπής, φροντίζει στις στροφές για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και ακόμη πιο δυναμική συμπεριφορά κατά την οδήγηση. Εκτός δρόμου: Παράλληλα το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης quattro υποστηρίζεται από το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP με σύστημα αναγνώρισης offroad συνθηκών (offroad detection). Το σύστημα offroad detection αναγνωρίζει την κατάσταση του οδοστρώματος και μεταβάλλει αντίστοιχα την επέμβαση των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος καθιστά το Audi A4 allroad quattro ένα αυτοκίνητο και για άσχημους δρόμους, μετατρέποντας τους στις ωραιότερες διαδρομές. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 117 και κάτω.

35 Audi A4 allroad quattro 35

36

37 Audi S4 Sedan/S4 Avant 37 Περισσότερη δύναμη. Μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία. Δύναμη. Απόδοση και οικονομία. Ευφυΐα. Έννοιες που ενώνονται σ ένα σύμβολο: Το έμβλημα S. Ένα Audi, που έχει αυτό το σήμα στο όνομά του, χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή παράδοση εξαιρετικών sport αυτοκινήτων. Όπως το Audi S4. Ένα αυτοκίνητο, του οποίου η ανάπτυξη της ισχύος και η επιτάχυνση απλά σου κόβουν την ανάσα. Όμως η έννοια S ενσαρκώνει πολλά περισσότερα: Στο Audi S4 συνδυάζονται η δυναμική και αποδοτική τεχνολογία σε υψηλό βαθμό με τη λειτουργικότητα. Με άλλα λόγια: Το Audi S4 συνεχίζει με σεβασμό την παράδοση S Θέτει νέα πρότυπα. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 118 και κάτω. S4 Audi S4 Sedan S4 Avant

38 Η καρδιά του Audi S4 είναι ισχυρότερη και από αλόγου σε ιπποδρομίες. Η υπερτροφοδότηση του 6-κύλινδρου κινητήρα με την εντυπωσιακή απόδοση 333 hp, αποδίδεται χάρη στον TFSI κινητήρα. Από τις πολύ χαμηλές στροφές και έως ότου αναπτυχθεί πλήρως η ισχύς του κινητήρα, το νέο Audi S4 προσφέρει ένα δυναμικό και σπορ στυλ οδήγησης. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται στη σελίδα 118.

39 Audi S4 Sedan/S4 Avant 39

40 40 Audi S4 Sedan/S4 Avant Ένα αυτοκίνητο σχεδόν αμέτρητες λεπτομέρειες που τραβούν την προσοχή σας. Οι σαφείς, σχεδόν σμιλευμένες αιχμηρές γραμμές κάνουν το Audi S4 και το S4 Avant να δείχνει ακόμα πιο κομψό και συναισθηματικό. Οι νέοι προβολείς Bi-Xenon με τα χαρακτηριστικά φώτα πορείας ημέρας σε τεχνολογία LED. Η νέα έκδοση της μάσκας Singleframe με τις οριζόντιες χρωμιωμένες γρίλιες. Οι χαρακτηριστικές S πλευρικές εισαγωγές αέρα με τις κομψές διπλές χρωμιωμένες γραμμές. Ο S ένθετος διαχύτης με διαχωριστική λεπίδα σε όψη αλουμινίου. Οι χαρακτηριστικές S διπλές απολήξεις εξάτμισης σε οβάλ σχήμα, κάνουν το S4 και το S4 Avant να δείχνουν οπτικά ακόμη πιο μυώδη. Η γραμμή του πίσω μέρους που ορίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια το αυτοκίνητο. Τα δύο νέα εξωτερικά χρώματα με εφέ κρυστάλλων για ακόμα μεγαλύτερη διαύγεια στο χρώμα. Και φυσικά το χαρακτηριστικό αναγνώρισης για γνήσια σπορ ατμόσφαιρα: Το έμβλημα S. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 118.

41

42 Ένας αθλητής υψηλών επιδόσεων, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Από τη θέση οδήγησης του Audi S4 ο sport σχεδιασμός του εξωτερικού συνεχίζεται ομαλά. Το ειδικά σχεδιασμένα για S μοντέλα όργανα πολλαπλών λειτουργιών με γκρι φόντο, λευκούς δείκτες και επιγραφή S4 στο στροφόμετρο σας προκαλεί να «ξυπνήσετε» αμέσως τον κινητήρα V6. Τα προαιρετικά, εργονομικά διαμορφωμένα Sport καθίσματα με χάραξη S4 σας κρατούν σταθερά στη θέση σας.

43 Audi S4 Sedan/S4 Avant 43

44 44 Audi S4 Sedan/S4 Avant Το όνομα quattro χαρακτηρίζει τη μάρκα Audi και τις sport επιτυχίες της όσο κανένα άλλο. Φυσικά αυτή η δοκιμασμένη τεχνολογία φροντίζει και στο Audi S4 από το βασικό εξοπλισμό για την αίσθηση μιας εξαιρετικής δυναμικής συμπεριφοράς. Μέσω του κεντρικού διαφορικού με αυτόματο κλείδωμα και του επιλεκτικού ανά τροχό ελέγχου της ροπής του συστήματος quattro, καθίστανται εφικτές τόσο η εξαιρετική συμπεριφορά επιτάχυνσης και η σαφώς αυξημένη ευελιξία, όσο και η σαφής και ακόμη καλύτερα ελεγχόμενη οδηγική συμπεριφορά. Η προαιρετική προσφορά quattro με sport διαφορικό συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας quattro με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό που κατανέμει τη ροπή ασύμμετρα μεταξύ των πίσω τροχών. Ειδικά στις στροφές, το Audi S4 αναπτύσσει αισθητά μεγαλύτερη ευκινησία. Αυτό συγκεκριμένα σημαίνει για εσάς: εξαιρετική πρόσφυση και ασυνήθιστα υψηλή απόλαυση οδήγησης σχεδόν σε κάθε οδόστρωμα. Και με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 118 και κάτω.

45

46 46 Audi S4 Sedan/S4 Avant Ο δυναμικός τρόπος οδήγησης δεν γνωρίζει διαλλείματα. Ειδικά στις αλλαγές ταχυτήτων. Για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων η Audi σχεδίασε το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων S tronic. Αυτό συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός αυτομάτου με τη sport αίσθηση ενός μηχανικού κιβωτίου και μάλιστα ιδιαίτερα οικονομικά και αποδοτικά. Με το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα Audi drive select μπορείτε να επιλέξετε με το πάτημα ενός κουμπιού μεταξύ των ρυθμίσεων comfort, auto, dynamic και efficiency. Επιπρόσθετα μπορείτε μέσω ενός εκ των προαιρετικών συστημάτων πλοήγησης MMI να διαμορφώσετε την προσωπική σας ορισμένη ρύθμιση. Βιώστε το σύστημα Audi drive select: έως και πέντε αυτοκίνητα μέσα σε ένα. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται στη σελίδα 118.

47

48 Και το δικό σας Audi φέρει τo σύμβολο απόδοσης και οικονομίας: Τα αυτοκίνητά μας δεν είναι απλώς συνώνυμα της σπορ οδήγησης, της πρωτοπορίας και των τεχνικών καινοτομιών, αλλά και τις ευφούς διαχείρισης των πηγών ενέργειας. Ένα παράδειγμα: οι κινητήρες TDI με σύστημα ψεκασμού Common-Rail. Προσφέρουν με τον συνδυασμό του άμεσου ψεκασμού και τις υπερτροφοδότησης, μια υψηλή απόδοση καύσης του καυσίμου Diesel. Οι κινητήρες TFSI με σύστημα Audi valvelift system (AVS) λειτουργούν με την ίδια αρχή λειτουργίας και εντυπωσιάζουν τόσο με την αυξημένη ισχύ τους όσο και με τη ροπή τους με ταυτόχρονη χαμηλότερη κατανάλωση. Οι κινητήρες Audi εξελίσσονται συνεχώς εδώ και χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα είναι πιο αποδοτικοί από ποτέ, ενώ έχουν μικρότερο βάρος και συνεπώς μειωμένη κατανάλωση. Μία εντυπωσιακή απόδειξη της στρατηγικής που ακολουθούμε, να επιτύχουμε περισσότερη απόδοση από μικρότερο κυβισμό. Για περισσότερη απόδοση φροντίζει και το σύστημα Start-Stop και η ανάκτηση ενέργειας. Το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη S tronic χρησιμοποιεί με τον ιδανικό τρόπο τα πλεονεκτήματα των ισχυρών κινητήρων Audi: Η μεγάλη του ελαστικότητα επιτρέπει, την δυνατή επιτάχυνση ακόμη και στους χαμηλούς αριθμούς στροφών. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα διαχείρισης θερμότητας, το οποίο κατανέμει με ακρίβεια τη θερμότητα μεταξύ κινητήρα, κιβωτίου και εσωτερικού χώρου, μειώνει τον χρόνο προθέρμανσης μειώνοντας έτσι τις τριβές στον κινητήρα και στο κιβώτιο. Στο Audi drive select η ρύθμιση efficiency σας βοηθά να κάνετε ακόμη περισσότερη οικονομία. Στα μοντέλα Audi A4 και S4 υπάρχουν μεγάλος αριθμός τεχνολογιών, οι οποίες κάνουν την οδήγησή σας πιο άνετη και δυναμική, αλλά και πιο αποδοτική. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις σελίδες που ακολουθούν. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

49 Απόδοση και οικονομία Audi 49

50 50 Audi ultra Με Audi ultra στην πρώτη θέση: Το Audi R18 TDI Audi ultra: Λιγότερα γραμμάρια, μεγαλύτερη πρόοδος. Audi ultra, η πρωτοποριακή τεχνολογία ελαφριάς κατασκευής της Audi, είναι πολλά περισσότερα από απλά το άθροισμα επιμέρους στοιχείων, Στην τεχνολογία αυτή γίνεται συνδυασμός πρωτοποριακών υλικών, έξυπνων αρχών σχεδιασμού και διαδικασιών παραγωγής που εξοικονομούν φυσικούς πόρους, σε ένα σύνολο. Πολλά από τα μέτρα υπέρελαφριάς κατασκευής Audi ultra χρησιμοποιούνται και σήμερα ακόμη στα μοντέλα Audi A4 και S4. Αυτό ξεκινά ήδη στο αμάξωμα. Ο τρόπος κατασκευής με ελάσματα χάλυβα στα μοντέλα Audi A4 και S4 συνδυάζει χαμηλό βάρος με υψηλή ακαμψία. Κατά τη διαδικασία χρησιμοποιείται σε κάθε σημείο ακριβώς όσο υλικό χρειάζεται. Το τέλεια προσαρμοσμένο γκρουπ πατώματος αποτελείται από διαφορετικού πάχους και διαφορετικής ποιότητας υλικά, ενώ το αμάξωμα αποτελείται από υψηλής αντοχή και υπερυψηλής αντοχής χάλυβα. Τα εξαρτήματα από αλουμίνιο στον μπροστινό και στον πίσω άξονα καθώς και οι χυτοί τροχοί ελαφρού κράματος δεν μειώνουν μόνο το βάρος, αλλά και τις μη αναρτώμενες μάζες, κάτι που οδηγεί σε αύξηση της οδηγικής άνεσης. Οι τεχνολογίες κινητήρων όπως ο άμεσος ψεκασμός καυσίμου και η υπερσυμπίεση Turbo κατέστησαν τους κινητήρες Audi όλο και πιο αποδοτικούς. Οι σύγχρονοι κινητήρες TDI και TFSI στα μοντέλα Audi A4 και S4 επιτυγχάνουν περισσότερη δύναμη από λιγότερο κυβισμό και έχουν έτσι σημαντικά μικρότερο βάρος από αντίστοιχους παλαιότερους κινητήρες. Το κάθε στοιχείο ελαφριάς κατασκευής έχει επιδράσεις σε άλλα δομικά εξαρτήματα, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν επίσης να κατασκευαστούν με μικρότερες διαστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, η οποία οδηγεί σε συνεχώς μικρότερο βάρος και συνεχώς μεγαλύτερη απόδοση. Σε αριθμούς: Ένα όχημα ελαφρύτερο κατά 100 kg μπορεί να εξοικονομήσει έως και 0,3 λίτρα καυσίμου στα 100 χιλιόμετρα. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

51 Θέμα: Μείωση βάρους Οι απαιτήσεις που τίθενται στα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι αντιφατικές: Από την μία πρέπει να έχουν περισσότερη ισχύ και να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, από την άλλη πρέπει να είναι πιο οικονομικά και αποδοτικά. Το Audi ultra συνδυάζει αυτές τις αντιθέσεις: Κάθε δομικό εξάρτημα περνά από εργαστηριακούς ελέγχους. Οι απαιτήσεις: Υψηλή λειτουργικότητα με κατά το δυνατόν λιγότερο βάρος. Το αποτέλεσμα: ο έξυπνος συνδυασμός υλικών, με τον οποίο μπορούν να κατασκευαστούν ακόμη και μικροί κινητήρες. Μπορείτε να κινήσετε ένα ελαφρύτερο αυτοκίνητο με την ίδια δυναμικότητα, όπως παλαιότερα οι κινητήρες με μεγαλύτερο βάρος. Φύλλο αλουμινίου Προφίλ αλουμινίου Θερμοδιαμορφωμένος χάλυβας Ψυχρά διαμορφωμένος χάλυβας

52 52 FSI /TFSI Κυλινδροκεφαλή με ενσωματωμένη ψύξη καυσαερίων Σύστημα Audi valvelift και διπλή ρύθμιση χρονισμού εκκεντροφόρων Σύστημα ψεκασμούfsi/mpi δύο βαθμίδων Κινητήρας με μειωμένες τριβές Πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ρύθμιση ψυκτικού μέσου Πολλές ώρες εξέλιξης. Χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών. Και γιατί όλα αυτά; Κινητήρας 1.8 TFSI

53 Μετά από μερικά δευτερόλεπτα θα καταλάβετε. Στα μοντέλα Α4 εφαρμόζεται η τεχνολογία TFSI. Το ιδιαίτερο σε αυτό είναι: Η τεχνολογία αυτή συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του άμεσου ψεκασμού βενζίνης FSI με την υπερπλήρωση Turbo, η οποία προσφέρει ακόμη καλύτερη ανάπτυξη ισχύος. Όλοι οι κινητήρες TFSI εξοπλίζονται από το εργοστάσιο με το σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου Start- Stop και πληρούν φυσικά τις προδιαγραφές καυσαερίων EU5. Ο κινητήρας 1.8 TFSI αποδίδει 170 hp και έχει μέγιστη ροπή στρέψης 320 Nm. Ενώ ταυτόχρονα ανήκει στους πιο οικονομικούς της κατηγορίας του. Το σύστημα χρονισμού βαλβίδων Audi valvelift system μειώνει την κατανάλωση και ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης θερμικής ενέργειας φροντίζει ώστε ο κινητήρας να φθάνει γρηγορότερα στη θερμοκρασία λειτουργίας. Ταυτόχρονα διοχετεύει τη θερμότητα στον εσωτερικό χώρο, αυξάνοντας την άνεση και μειώνοντας περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου. Ο κινητήρας 2.0 TFSI αποδίδει 211 hp και μέγιστη ροπή στρέψης έως τα 350 Nm. Και αυτός ο κινητήρας ξεχωρίζει με τις χαμηλές τιμές κατανάλωσης και χαμηλές εκπομπές CO₂. Ο κινητήρας 2.0 TFSI με 180 hp μπορεί να λειτουργήσει και με Καύσιμο αιθανόλης E85. Μία πρόσθετη συμβολή στη μείωση των συνολικών εκπομπών CO₂, αφού αυτό το καύσιμο παράγεται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Στο Audi S4 τοποθετείται ο ισχυρότερος κινητήρας της κατασκευαστικής σειράς TFSI, ο οποίος διαθέτει καινοτομική μηχανική υπερπλήρωση με ψύξη αέρα υπερπλήρωσης. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

54 54 TDI Οι πιεζοηλεκτρικοί εγχυτήρες στον κινητήρα 3.0 TDI ανοίγουν και κλείνουν μέσα σε κλάσματα του χιλιοστού του δευτερολέπτου, ψεκάζοντας έτσι με ακρίβεια ακόμη και ελάχιστες ποσότητες καυσίμου με βάρος μικρότερο του χιλιοστού του γραμμαρίου με μια πίεση έως και 2,000 bar στους χώρους καύσης του κινητήρα. Ο προψεκασμός έχει ως αποτέλεσμα μια «ήπια» καύση και κατ επέκταση μια εξαιρετική ακουστική κατά την καύση και μια ομαλή λειτουργία του κινητήρα. TDI Ξεκινήστε μια επανάσταση, και αφήστε τη να επαναλαμβάνεται. Ένα στα δύο αυτοκίνητα Audi που πωλούνται σήμερα είναι πετρελαιοκίνητο. Αυτό που σήμερα θεωρείται αυτονόητο, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση πριν 20 χρόνια: Τότε, η Audi έφερε την επανάσταση στην αγορά αυτοκινήτου με τον πρώτο TDI κινητήρα 2.5 λίτρων. Εν τω μεταξύ, εξελίξεις όπως η τεχνολογία Common-Rail με τη λεπτή και ακριβή κατανομή καυσίμου έκαναν τον κινητήρα TDI ακόμα πιο αποδοτικό. Έτσι, από την εμφάνιση του πρώτου TDI έως σήμερα, οι κινητήρες έγιναν οικονομικότεροι, ενώ η ειδική ισχύς αυξήθηκε. Λογική συνέπεια αυτού ήταν η συμμετοχή των πετρελαιοκινητήρων σε αγώνες αυτοκινήτου. Με επιτυχία: Το 2006 το πρώτο αγωνιστικό πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο, το Audi R10 TDI, κέρδισε τον αγώνα 24 Hours του Le Mans, και μάλιστα επανέλαβε πολλές φορές αυτή τη νίκη, με πρόσφατη αυτή του Στο Audi A4 ο κινητήρας 2.0 TDI και κινητήρες 3.0 TDI βρίσκονται στη διάθεσή σας, οι οποίοι λειτουργούν με την τεχνολογία Common-Rail. Επιπλέον στο βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται το σύστημα Start-Stop. Ο κινητήρας 2.0 TDI (143 hp) διατίθεται για το A4 και ο κινητήρας 3.0 TDI (245 hp) quattro διατίθεται επιπλέον για το A4 allroad quattro με την τεχνολογία clean diesel. Στον κινητήρα αυτό εφαρμόζεται μια τεχνολογία, η οποία επιτυγχάνει τη μείωση της εκμπομπής του μονοξειδίου του άνθρακα. Εκτός από την απόδοση και την οικονομία, οι κινητήρες TDI διακρίνονται επίσης και για τη δύναμή τους. Στο Audi A4 Sedan και στο A4 Avant, που διαθέτουν τους κινητήρες 2.0 TDI με 136 hp και 112 ή αντίστοιχα 116 g CO₂/km καθώς και με 163 hp και 115 ή αντίστοιχα 120 g CO₂/km, έγινε ακόμη κία φορά σαφής βελτίωση της ισορροπίας μεταξύ ισχύος και κατανάλωσης. Αυτά τα μοντέλα ξεχωρίζουν ιδιαίτερα με τη χαμηλή τους κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές CO₂. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

55 Βελτιωμένη ροή του κυκλώματος ψυκτικού υγρού Μειωμένη πίεσης καύσης Σύστημα ψεκασμού υψηλής πίεσης bar Μειωμένες τιμές ελατηρίων βαλβίδων Βελτιωμένη ροή στην πειοχή εισαγωγής καυσίμου Αντλία λαδιού χαμηλής κατανάλωσης Οικονομικός στην κατανάλωση συμπιεστής κλιματισμού Γεννήτρια με έξυπνο σύστημα ρύθμισης χαμηλής κατανάλωσης Αντλία νερού Κινητήρας 2.0 TDI

56 56 quattro Με το quattro εφηύραμε ένα από τα καλύτερα συστήματα τετρακίνησης στον κόσμο. Φυσικά αυτό δεν μας ήταν αρκετό. Το quattro είναι ένα σύστημα μόνιμης τετρακίνησης. Σε περίπτωση απώλειας πρόσφυσης και σπιναρίσματος των τροχών ενός άξονα, η δύναμη κίνησης μεταδίδεται στον άλλο άξονα αυτόματα και συνεχώς μέσω του κεντρικού διαφορικού με αυτόματο κλείδωμα και επιλεκτικό ανά τροχό έλεγχο της ροπής. Η βασική κατανομή είναι 40: 60 όπου το 40 % της κινητήριας δύναμης προέρχεται από τον εμπρόσθιο άξονα, ενώ το 60 % από τον πίσω. Το πλεονέκτημα: καλύτερη πρόσφυση κατά την επιτάχυνση και περισσότερη ασφάλεια λόγω της εξαιρετικής πρόσφυσης στο οδόστρωμα. Αυτά για την τεχνολογία. Εκείνο όμως που κάνει το quattro μοναδικό είναι η αίσθηση που προσφέρει. «Σαν να κολλάς στο δρόμο», λένε κάποιοι πελάτες. Εμείς το διατυπώνουμε ως εξής: το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης quattro χαρίζει καλύτερη αίσθηση του δρόμου, με μεγαλύτερη ασφάλεια. Το προαιρετικό σύστημα quattro με sport διαφορικό ενισχύει αυτή τη μοναδική αίσθηση quattro Κατά την είσοδο και μέσα στην στροφή τα αυτοκίνητα τείνουν να υποστρέφουν. Αυτή είναι μια συνηθισμένη φυσική διαδικασία: ένα κινούμενο σώμα αντιστέκεται στην αλλαγή κατεύθυνσης. Τα ελαστικά και οι αναρτήσεις συμπιέζονται, έως ότου να ακολουθήσει το αυτοκίνητο τη νέα κατεύθυνση. Κατά την επιτάχυνση στη στροφή, ο εμπρόσθιος άξονας αποφορτίζεται μεταφέροντας μικρότερη εγκάρσια δύναμη στα ελαστικά, τότε το αυτοκίνητο υποστρέφει. Με το sport διαφορικό στον πίσω άξονα μειώνεται σημαντικά αυτή η τάση. Διότι το quattro διαφορικό του πίσω άξονα διευρύνθηκε αριστερά και δεξιά με μια μονάδα κατανομής ισχύος με δύο βαθμίδες οδόντωσης. Αυτές φροντίζουν ώστε ο κάθε τροχός του πίσω άξονα να λαμβάνει μια διαφορετική ροπή κίνησης. Ένας ηλεκτροϋδραυλικός ενεργοποιητής ελέγχει τους συμπλέκτες. Σε συνάρτηση για παράδειγμα με τη γωνία τιμονιού, την πλευρική επιτάχυνση, τη γωνία παρέκκλισης και την ταχύτητα οδήγησης, ο εγκέφαλος υπολογίζει για κάθε οδηγική κατάσταση την αρμόζουσα κατανομή των ροπών στους τροχούς. Έτσι κατά την είσοδο ή κατά την επιτάχυνση μέσα στη στροφή, κατευθύνει στοχευμένα την ισχύ στον πίσω τροχό που βρίσκεται εξωτερικά της στροφής. Το αποτέλεσμα: Το αυτοκίνητο πιέζεται πρακτικά από τη δύναμη του κινητήρα μέσα στη στροφή και ακολουθεί τη γωνία των μπροστινών τροχών. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

A5 S5 Coupé Cabriolet Audi A5 Coupé Cabriolet Audi S5 Coupé Cabriolet

A5 S5 Coupé Cabriolet Audi A5 Coupé Cabriolet Audi S5 Coupé Cabriolet Εξοπλισμοί Audi A5 Coupé/A5 Cabriolet/S5 Coupé/S5 Cabriolet Θέρμανση καθισμάτων εμπρός 107 Θέρμανση καθισμάτων εμπρός και πίσω 107 Θύρα Bluetooth 112 Κάλυμμα εξωτερικού καθρέπτη 105 Κανονικά καθίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3. Vorsprung durch Technik

Audi A3. Vorsprung durch Technik A3 Audi A3 Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A3 Τεχνολογία 28 Απόδοση και οικονομία Audi 38 quattro 30 Audi ultra 40 Audi drive select 32 TFSI 42 MMI Multi Media Interface 34 TDI

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Τεχνολογία 36 Απόδοση και οικονομία Audi 50 Αναρτήσεις, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Τεχνολογία 42 Απόδοση και οικονομία Audi 50 Audi connect 44 Audi ultra 52 MMI Multi Media Interface

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan Εξοπλισμοί Audi A3 Sport Sedan/A3 Cabriolet/S3 Sport Sedan Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος 101 Καθρεφτάκι μακιγιάζ φωτιζόμενο 122 Κάλυμμα διπλής όψεως 103 Κάμερα οπισθοπορίας 104 Κανονικά καθίσματα

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού Q3 Σελίδα Γοητεία 4 Audi Q3 Τεχνολογία 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού 28 Audi connect 38 Η αρχή της απλότητας 30 quattro 40 Προβολείς LED 32 Performance Εξοπλισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3.

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3. Q3 Περιεχόμενα Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών. 04 12 20 28 40 52 Το Audi Q3 Sport. Sport ατμόσφαιρα. Το Audi Q3 Design. Μοναδική προσωπικότητα. Τα πακέτα Audi Q3. Με έντονη δυναμικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi

Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi A6 S6 Σελίδα Γοητεία 4 Audi A6 Sedan και A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 Sedan και S6 Avant Τεχνολογία 36 Καινοτομίες 42 quattro 48 Συστήματα υποβοήθησης 38 Audi ultra 44 Επιδόσεις 50 Η

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από Απρίλιο 2016

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt  Ισχύει από Απρίλιο 2016 Audi Vorsprung durch Technik AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.gr Ισχύει από Απρίλιο 2016 Printed in Germany 633/1150.12.72 Οι εκδόσεις μοντέλων και εξοπλισμών, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

Renault Laguna

Renault Laguna Renault Laguna 2000 1.CREDITLINE ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ! ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ευέλικτοι με σύντομες διαδικασίες, δεκτά γραμμάτια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 1 ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Στοιχεία Αναφοράς ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 0218 ΕΛΓΚΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κ.Δημήτριος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 07/10/2016 Γενικά στοιχεία Οχήματος Εργοστάσιο κατασκευής Audi Πόρτες 2 Τύπος/Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

www.facebook.com/hondamotogreece ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, 101 73 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3483.300, FAX: 210 3477.003 www.honda.gr Κ λ α σ σ ι κ ή γ ο η τ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ N ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Οι εξερευνητές της πόλης μπορούν να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες. Το νέο Jeep Compass, με τους μοναδικούς για την κατηγορία του, κινητήρες, τα συστήματα ασφαλείας, και

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αργυρούπολη, 22 Ιανουαρίου 2013 Θέμα: «Το Polo BlueGT ενώνει την δύναμη με την οικονομία» 0 100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα με μέση κατανάλωση 4,6 l/100km Αθήνα, Ιανουάριος 2013. Το νέο

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Πάει αρκετός καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει δοκιμή μιας έκδοσης του Renault Twingo. Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2015 αλλά μας φαίνεται σα να ήταν χθες!

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα