ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 31 της 26.1/ Επίβλεψη της λειτουργίας, χειρισµός και συντήρηση µηχανηµάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων (Φ.Ε.Κ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 31 της 26.1/5.2.90. Επίβλεψη της λειτουργίας, χειρισµός και συντήρηση µηχανηµάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων (Φ.Ε.Κ."

Transcript

1 ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 31 της 26.1/ Επίβλεψη της λειτουργίας, χειρισµός και συντήρηση µηχανηµάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων Έχοντας υπόψη: (Φ.Ε.Κ. 11/Α/1990) 1. Τις διατάξεις του Ν. 6422/1934 και κυρίως τα άρθρα 3, 5 και 6 "Περί ασκήσεως του επαγγέλµατος του Μηχανολόγου κ.λ.π." (ΦΕΚ 412/Α/1934), όπως αυτές τροποποιήθηκαν και συµπληρώθηκαν µε το Ν. /γµα 1150/1949 (ΦΕΚ 249/Α/ ) και κυρίως µε το άρθρο 1 παρ Το Π.. 229/86 "Σύσταση και Οργάνωση Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας" (ΦΕΚ 96/Α/ ) και το Π.. 396/89 "Οργανισµός της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας" (ΦΕΚ 172/Α/ ). 3. Την Υ889/89 απόφαση του Πρωθυπουργού "Καθορισµός αρµοδιοτήτων του Αναπληρωτή Υπουργού Βιοµηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας, Γρηγορίου Γιάνναρου" (ΦΕΚ 878/Β/ ). 4. Την 679/1989 γνωµοδότηση του Συµβουλίου της Επικρατείας µε πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Βιοµηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας, αποφασίζουµε: Άρθρο 1 Ορισµοί Όλα τα κινητά και µεταθετά µηχανήµατα εκτέλεσης τεχνικών έργων που λειτουργούν µε κινητήρια θερµική µηχανή ή ηλεκτροκινητήρα για την εφαρµογή του άρθρου 3 του Ν. 6422/34, θεωρούνται απλές µηχανολογικές εγκαταστάσεις : α) Για την επίβλεψη της λειτουργίας και τη συντήρηση, εφόσον η κινητήρια δύναµή τους δεν υπερβαίνει τους 800 ΗΡ. β) Για το χειρισµό, ανεξάρτητα από την κινητήρια δύναµή τους. Άρθρο 2 Οµάδες µηχανηµάτων 1. Τα αναφερόµενα στο Άρθρο 1 κινητά και µεταθετά µηχανήµατα εκτελέσεως τεχνικών έργων, που λειτουργούν µε κινητήρες εσωτερικής καύσεως (θερµικούς) διακρίνονται σε δώδεκα (12) οµάδες από Α' έως και ΙΒ'. α) Στην οµάδα Α' περιλαµβάνονται: 1. Οι εκσκαφείς όλων των τύπων και εξαρτήσεων (πλην της τσάπας) οπουδήποτε και αν εργάζονται αυτοί στην ξηρά ή στη θάλασσα παντός τύπου και συστήµατος λειτουργίας (πλην ηλεκτροκινήτων).

2 2. Οι βυθοκόροι παντός τύπου. 3. Οι πασσαλοπήχτες παντός τύπου. β) Στην οµάδα Β' περιλαµβάνονται: Οι τσάπες αλυσότροχες και λαστιχοφόρες όλων των τύπων ως και τα σύνθετα εκσκαπτικά και φορτωτικά µηχανήµατα ΤΣΙ-ΣΙ-ΜΠΙ και παρεµφερών τύπων. γ) Στην οµάδα Γ' περιλαµβάνονται: 1. Οι γερανοί µεταθετοί και σταθεροί παντός τύπου οπουδήποτε και αν εργάζονται αυτοί στην ξηρά ή στη θάλασσα (πλην ηλεκτροκινήτων). 2. Τα γερανοφόρα µηχανήµατα παντός τύπου. 3. Τα γερανοφόρα οχήµατα (παπαγάλοι) µε ικρίωµα (βέλος) επί του οχήµατος ανυψωτικής ικανότητας άνω των τριών (3) τόνων. 4. Οι αντλίες (πρέσες) εκτοξεύσεως ετοίµου σκυροδέµατος και άλλων υλικών. 5. Τα καλαθοφόρα οχήµατα συντηρήσεως - εξυπηρετήσεως ηλεκτρικών εναερίων δικτύων ή άλλων αιωρουµένων εργασιών. 6. Τα τρυπανοφόρα οχήµατα - µηχανήµατα εµφυτεύσεως και στηρίξεως στηλών ΕΗ, ΟΤΕ κ.λ.π. Ως και όλα τα παρεµφερή και οµοιάζοντα µε τα παραπάνω αναφερόµενα µηχανήµατα - οχήµατα των οµάδων Α', Β' και Γ'. δ) Στην οµάδα ' περιλαµβάνονται: 1. Τα µηχανήµατα διανοίξεως στοών - γαλαριών (αρουραίοι), τύπου ΤΖΑΜΠΟ, ΑΛΠΙΝΕ και λοιπών τύπων. 2. Τα µηχανήµατα εκσκαφής και φορτώσεως στα υπόγεια έργα µεταλλείων, ιπποδυνάµεως άνω των (200) ίππων παντός τύπου και συστήµατος λειτουργίας, ως και τα παρεµφερή και οµοιάζοντα µε τα παραπάνω αναφερόµενα µηχανήµατα της ' Οµάδας. ε) Στην οµάδα Ε' περιλαµβάνονται: 1. Οι µπολτόζες: προωθητήρες γαιών παντός τύπου και συστήµατος λειτουργίας. 2. Οι τορναντόζες παντός τύπου και συστήµατος λειτουργίας. 3. Οι φορτωτές αλυσότροχοι και λαστιχοφόροι παντός τύπου. 4. Οι αποξέστες γαιών ΣΚΡΕΪΠΕΡ, ΤΟΡΝΕ-ΜΠΟΥΛ και λοιπών τύπων. στ) Στην οµάδα ΣΤ' περιλαµβάνονται:

3 1. Τα βαρέα οχήµατα - µηχανήµατα µεταφοράς και σειραδοποίησης γαιωδών υλικών κ.λ.π. τύπων CΑΤΕRΡΙLLΑR, ΒΟΤΤΟΜ-DUΜP, COAL ΗΑULΕRS, ΕΑRTH-WΑGΟΝ και λοιπών τύπων. «2. Τα βαρέα οχήµατα - µηχανήµατα µεταφοράς και εναποθέσεως πέτρινων όγκων και παρόµοια, ιπποδύναµης µεγαλύτερης των τριακοσίων (300) ίππων.» Το παραπάνω µέσα σε υπεδάφιο 2 τίθεται όπως τροποποιείται µε το άρθρο 1 του Π.. 21/ (Φ.Ε.Κ. 180/Α/1991). ζ) Στην οµάδα Ζ' περιλαµβάνονται: 1. Τα ΓΚΡΕΪΝΤΕΡ: διαµορφωτές γαιών, οδών και διανοίξεως χανδάκων και ορυγµάτων παντός τύπου. 2. Οι φρέζες: µηχανήµατα εκσκαφής και αποξέσεως παλαιάς ασφάλτου. 3. Τα ΦΙΝΙΣΕΡ: µηχανήµατα ασφαλτοστρώσεως. 4. Τα µηχανήµατα πλαγίας εκσκαφής και διαµορφώσεως πρανών τύπου RΟΤΕΧ και λοιπών τύπων. Ως και τα παρεµφερή και οµοιάζοντα µε τα παραπάνω αναφερόµενα µηχανήµατα της Ζ' οµάδας. η) Στην οµάδα Η' περιλαµβάνονται: Τα γεωτρύπανα παντός τύπου και συστήµατος λειτουργίας οπουδήποτε και αν εργάζονται αυτά σε ξηρά ή σε θάλασσα. θ) Στην οµάδα Θ' περιλαµβάνονται: 1. Οι οδοστρωτήρες παντός τύπου. 2. Τα στατικά και δονητικά µηχανήµατα συµπυκνώσεως εδαφών. 3. Οι ανακυκλωτές παλαιάς και νέας ασφάλτου. 4. Οι προθερµαντήρες θερµάνσεως παλαιάς ασφάλτου. 5. Οι ασφαλτοκόπτες: µηχανήµατα κοπής παλαιάς ασφάλτου και πεζοδροµίων τύπου APΟΟY και λοιπών τύπων. 6. Τα πισσωτικά µηχανήµατα εµποτισµού ασφάλτου τύπου ΦΕΝΤΕΡΑΛ και λοιπών τύπων. Ως και τα παρεµφερή και οµοιάζοντα µε τα παραπάνω αναφερόµενα µηχανήµατα της Θ' οµάδας. ι) Στην οµάδα Ι' περιλαµβάνονται: 1. Τα µηχανικά σάρωθρα (σκούπες) παντός τύπου και συστήµατος λειτουργίας.

4 2. Τα ειδικά οχήµατα - µηχανήµατα καθαρισµού αεροδροµίων από τα κατάλοιπα των ελαστικών των αεροσκαφών δια πιέσεως νερού και αέρος. 3. Τα µηχανήµατα σηµάνσεως - διαγραµµίσεως οδών και αεροδροµίων. 4. Τα εκχιονιστικά οχήµατα - µηχανήµατα παντός τύπου. 5. Τα οχήµατα-µηχανήµατα διαστρώσεως αλατιού (αλατιέρες) οδών και αεροδροµίων. Ως και όλα τα παρεµφερή και οµοιάζοντα µε τα παραπάνω αναφερόµενα µηχανήµατα της Ι' οµάδας. ια) Στην οµάδα ΙΑ' περιλαµβάνονται: 1. Τα ανυψωτικά περονοφόρα µηχανήµατα (ΚΛΑΡΚ) και λοιπών τύπων παντός συστήµατος και λειτουργίας (πλην των ηλεκτροκινήτων). 2. Τα οχήµατα-µηχανήµατα φορτοεκφορτώσεως και γενικής εξυπηρετήσεως αεροσκαφών, µετά ή άνευ ανυψωµένου δαπέδου, παντός τύπου και συστήµατος λειτουργίας τύπων ΧΑΪ-ΛΟΤΕΡ, F.Μ.G. και λοιπών τύπων. 3. Οι ελκυστήρες παντός τύπου (πλην των γεωργικών). 4. Οι αυτοκινούµενοι αεροσυµπιεστές άνευ φορτωτικού κάδου τύπου ΣΤΑΓΕΡ, ΟΥΝΙΜΟΥΚ και λοιπών τύπων. 5. Τα ειδικά µηχανήµατα αναβατώρες - πηλώνες φορτοεκφορτώσεως χύµα καρπών, αποσκευών και άλλων χύµα υλικών και αντικειµένων. Ως και τα παρεµφερή και οµοιάζοντα µε τα παραπάνω αναφερόµενα µηχανήµατα της ΙΑ' οµάδας. ιβ) Στην οµάδα ΙΒ' περιλαµβάνονται: 1. Τα µηχανήµατα εκσκαφών και φορτώσεως στα υπόγεια έργα µεταλλείων ισχύος µέχρι διακοσίων (200) ίππων (πλην των ηλεκτροκινήτων). 2. Τα διατρητικά µηχανήµατα, καθέτου, οριζόντιας και πλαγίας διατρήσεως, τύπου ΒΑΓΚΟΝ ΝΤΡΙΛ και λοιπών τύπων παντός συστήµατος και λειτουργίας (πλην των ηλεκτροκινήτων). 3. Τα αναφερόµενα στο άρθρο 1 ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα διακρίνονται σε πέντε (5) οµάδες από Α' µέχρι και Ε'. α) Στην οµάδα Α' περιλαµβάνονται: 1. Οι µεγάλοι ηλεκτροκίνητοι εκσκαφείς (αποθέτες - απολύτες) και (ταινιόδροµοι) της ΕΗ, πλαγιοκαλύψεως και εξορύξεως λιγνίτη και λοιπών υλικών τύπου (ΚΡΟΥΠ) και λοιπών τύπων.

5 2. Τα ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα διανοίξεως στοών - γαλαριών (αρουραίοι) παντός τύπου, καθώς και τα παρεµφερή και οµοιάζοντα µε τα παραπάνω µηχανήµατα της Α' οµάδας. β) Στην οµάδα β' περιλαµβάνονται: 1. Οι ηλεκτροκίνητοι περιστρεφόµενοι γερανοί κινητοί και σταθεροί παντός τύπου. 2. Οι ηλεκτροκίνητοι οικοδοµικοί γερανοί παντός τύπου. 3. Οι πλωτοί ηλεκτροκίνητοι γερανοί παντός τύπου. γ) Στην οµάδα Γ' περιλαµβάνονται: Οι ηλεκτροκίνητες γερανογέφυρες µε αιωρούµενη καµπίνα χειριστηρίου ή µε χειριστήριο από εδάφους παντός τύπου. δ) Στην οµάδα ' περιλαµβάνονται: 1. Οι σταθεροί γερανοί τροφοδοτήσεως υλικών για την παραγωγή σκυροδέµατος και άλλων οδοποιητικών και οικοδοµικών υλικών παντός τύπου (ΕΛΜΠΑ) και λοιπών τύπων. 2. Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα ανυψωτικά µηχανήµατα (ΚΛΑΡΚ) παντός τύπου. ε) Στην οµάδα Ε' περιλαµβάνονται: 1. Τα ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα (αναβατώρες - πηλώνες) φορτοεκφορτώσεως χύµα καρπών και άλλων χύµα υλικών παντός τύπου. 2. Τα ηλεκτροκίνητα διατρητικά µηχανήµατα τύπου ΒΑΓΚΟΝ - ΝΤΡΙΛ και λοιπών τύπων. 3. Οι ηλεκτροκίνητες ανυψωτικές πλατφόρµες, καθώς και τα παρεµφερή µε τα παραπάνω αναφερόµενα ηλεκτροκίνητα των οµάδων Β', Γ', ' και Ε' µηχανήµατα. Άρθρο 3 Ισχύς µηχανηµάτων 1. Τα µηχανήµατα εκτελέσεως τεχνικών έργων που λειτουργούν µε κινητήρια θερµική µηχανή υποδιαιρούνται σε τέσσερις (4) κατηγορίες από ' µέχρι Α'. α) Μηχανήµατα των οποίων η ισχύς του κινητήρα τους είναι από (17) µέχρι (100) ίππους κατατάσσονται στη ' κατηγορία - τάξη. β) Μηχανήµατα των οποίων η ισχύς είναι από (101) µέχρι (200) ίππους κατατάσσονται στη Γ' κατηγορία - τάξη.

6 γ) Μηχανήµατα των οποίων η ισχύς είναι από (201) µέχρι (300) ίππους κατατάσσονται στη Β' κατηγορία - τάξη. δ) Μηχανήµατα των οποίων η ισχύς είναι από (301) ίππους και άνω, κατατάσσονται στην Α' κατηγορία - τάξη. 2. Τα ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα εκτελέσεως τεχνικών έργων, υποδιαιρούνται σε τέσσερις (4) κατηγορίες από ' µέχρι Α'. α) Μηχανήµατα µε συνολική ισχύ των ηλεκτροκινητήρων (ΜΟΤΕΡ) από (15) µέχρι (50) ίππους κατατάσσονται στη ' κατηγορία - τάξη. β) Μηχανήµατα µε συνολική ισχύ των ηλεκτροκινητήρων (ΜΟΤΕΡ) από (51) µέχρι (100) ίππους κατατάσσονται στη Γ' κατηγορία - τάξη. γ) Μηχανήµατα µε συνολική ισχύ των ηλεκτροκινητήρων (ΜΟΤΕΡ) από (101) µέχρι (200) ίππους κατατάσσονται στη Β' κατηγορία - τάξη. δ) Μηχανήµατα µε συνολική ισχύ των ηλεκτροκινητήρων (ΜΟΤΕΡ) από (201) ίππους και άνω, κατατάσσονται στην Α' κατηγορία - τάξη. Άρθρο 4 ικαιούχοι επίβλεψης - συντήρησης - χειρισµού 1. Κανείς δεν µπορεί να ασκεί υπεύθυνη επίβλεψη λειτουργίας, ούτε να χειρίζεται ή να ενεργεί τη συντήρηση κάθε κινητού ή µεταθετού µηχανήµατος ή µηχανήµατος επί αυτοκινήτου µε κινητήρια θερµική µηχανή ισχύος από (17) ίππους και πάνω (όσον αφορά τα µηχανήµατα που αναφέρονται στις δώδεκα (12) οµάδες του άρθρου 2 παρ. 1) και συνολική ισχύ των ηλεκτροκινητήρων (ΜΟΤΕΡ) από (15) ίππους και πάνω (όσον αφορά τα ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα των πέντε (5) οµάδων του άρθρου 2, παρ. 2) εάν δεν είναι εφοδιασµένος µε αντίστοιχη άδεια µηχανοδηγού - χειριστού που εκδίδεται σύµφωνα µε τις διατάξεις του παρόντος ιατάγµατος. 2. Προκειµένου για µηχανήµατα ή συγκρότηµα µηχανηµάτων ισχύος πάνω από 800 ΗΡ, την υπεύθυνη επίβλεψη της λειτουργίας και τη συντήρησή τους ασκούν οι αναφερόµενοι στο άρθρο 1 του Ν 6422/1934 ιπλωµατούχοι Μηχανικοί. 3. Προκειµένου για µηχάνηµα ισχύος πάνω από 300 ΗΡ, εκτός από το µηχανοδηγό - χειριστή, απαιτείται για την επίβλεψη της λειτουργίας της κινητήριας θερµικής µηχανής και µηχανοδηγός κινητήριας µηχανής αντίστοιχης ειδικότητας. 4. Προκειµένου για ηλεκτροκίνητο εν όλω ή εν µέρει µηχάνηµα γα την επίβλεψη της λειτουργίας και τη συντήρησή του πρέπει να χρησιµοποιείται προσωπικό εφοδιασµένο µε ανάλογη άδεια ειδικότητας ηλεκτρολόγου, που εκδίδεται από την αρµόδια υπηρεσία του Υπουργείου Βιοµηχανίας, Ενεργείας και Τεχνολογίας, εφόσον για την εγκατάσταση απαιτείται άδεια σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις.

7 Άρθρο 5 Κατηγορίες αδειών 1. Οι άδειες µηχανοδηγού - χειριστή, των αναφεροµένων στο άρθρο 2, παρ. 1, δώδεκα (12) οµάδων µηχανηµάτων, εκδίδονται από τις αρµόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Βιοµηχανίας, Ενεργείας και Τεχνολογίας, ύστερα από εξετάσεις στην Επιτροπή του άρθρου 9 του παρόντος και διακρίνονται σε τέσσερις (4) τάξεις: α) Άδεια µηχανοδηγού - χειριστή ' τάξεως για µηχανήµατα ισχύος από 17 µέχρι 100 ΗΡ. β) Άδεια µηχανοδηγού - χειριστή Γ' τάξεως για µηχανήµατα ισχύος από ΗΡ. γ) Άδεια µηχανοδηγού - χειριστή Β' τάξεως για µηχανήµατα ισχύος από ΗΡ. δ) Άδεια µηχανοδηγού - χειριστή Α' τάξεως για µηχανήµατα ισχύος από 301 ίππους και πάνω. 2. Οι άδειες µηχανοδηγού - χειριστή των αναφεροµένων στο άρθρο 2, παρ. 2, πέντε (5) οµάδων µηχανηµάτων, εκδίδονται από τις αρµόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Βιοµηχανίας, Ενεργείας και Τεχνολογίας, ύστερα από εξετάσεις στην Επιτροπή του άρθρου 9, του παρόντος και διακρίνονται σε τέσσερις (4) τάξεις: α) Άδεια µηχανοδηγού - χειριστή ' τάξεως για ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα µε συνολική ισχύ των ηλεκτροκινητήρων τους (ΜΟΤΕΡ) από 15 µέχρι 50 ίππους. β) Άδεια µηχανοδηγού - χειριστή Γ' τάξεως για ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα µε συνολική ισχύ των ηλεκτροκινητήρων τους (ΜΟΤΕΡ) από 51 µέχρι 100 ίππους. γ) Άδεια µηχανοδηγού - χειριστή Β' τάξεως για ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα µε συνολική ισχύ των ηλεκτροκινήτων τους (ΜΟΤΕΡ) από 101 µέχρι 200 ίππους. δ) Άδεια µηχανοδηγού - χειριστή Α' τάξεως για ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα µε συνολική ισχύ των ηλεκτροκινητήρων τους (ΜΟΤΕΡ) από 201 ίππους και άνω. Άρθρο 6 Ισχύς χορηγηθεισών αδειών 1. Οι άδειες µηχανοδηγού - χειριστή που έχουν εκδοθεί µέχρι την έναρξη του παρόντος Προεδρικού ιατάγµατος, βάση του Π.. 22/76, εξακολουθούν να διέπονται, σε ό,τι αφορά τις οµάδες µηχανηµάτων, από τις διατάξεις του Π.. 22/76. Για το χειρισµό µηχανήµατος που δεν είχε περιληφθεί στις οµάδες του Π.. 22/76, απαιτείται νέα άδεια, σύµφωνα µε τις διατάξεις του παρόντος. 2. Οι κάτοχοι αδείας µηχανοδηγού - χειριστή Β' τάξεως αντικαθιστούν την άδειά τους µε άδεια Γ' τάξης του παρόντος. Οι κάτοχοι αδείας µηχανοδηγού - χειριστή Α' τάξεως µε άδεια Α' τάξεως του παρόντος.

8 3. Οι άδειες χειριστών ηλεκτροκινήτων ανυψωτικών µηχανηµάτων, που έχουν εκδοθεί σύµφωνα µε τις διατάξεις του 7/6/ Β.., µέχρι την έναρξη του παρόντος ιατάγµατος εξακολουθούν να ισχύουν για όλες τις τάξεις και οµάδες ηλεκτροκινήτων µηχανηµάτων του παρόντος ιατάγµατος. Για το χειρισµό µηχανηµάτων που δεν αναφέρονται στο 7/6/ Β.. απαιτείται νέα άδεια, σύµφωνα µε τις διατάξεις του παρόντος. Άρθρο 7 Προσόντα - Προϋπηρεσία Α.Ο ενδιαφερόµενος για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή µηχανήµατος µε θερµική µηχανή, πέρα των ειδικών για κάθε κατηγορία απαιτουµένων προσόντων, πρέπει να έχει συµπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του και να έχει πραγµατοποιήσει την ακόλουθη προϋπηρεσία: 1. Για τους χειριστές πείρας απαιτείται: α) Για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή ' τάξεως ορισµένης οµάδας προϋπηρεσία 600 πλήρη ηµεροµίσθια βοηθός - χειριστής σε µηχανήµατα της οµάδας αυτής. β) Για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή Γ' τάξεως, η στην παράγραφο (α) συνολική προϋπηρεσία αυξάνεται κατά 150 ηµεροµίσθια. γ) Για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή Β' τάξεως, η στην παράγραφο (α) συνολική προϋπηρεσία αυξάνεται κατά 300 ηµεροµίσθια. δ) Για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή Α' τάξεως, η στην παράγραφο (α) συνολική προϋπηρεσία αυξάνεται κατά 400 ηµεροµίσθια. 2. Για τους πτυχιούχους κατωτέρων τεχνικών σχολών ειδικότητας µηχανολόγου και ισοτίµου ή αδειούχων πρακτικών µηχανικών και κινητηρίων µηχανών οποιασδήποτε ειδικότητας και τάξεως, η απαιτουµένη στις παραγράφους α, β, γ, και δ προϋπηρεσία µειώνεται στο ήµισυ (1/2). «3. Για τους πτυχιούχους τεχνικών επαγγελµατικών λυκείων του Ν. 1566/1985 του τοµέα µηχανολογικού και τους πτυχιούχους τεχνικών επαγγελµατικών σχολών του Ν. 1566/1985 ειδικότητας µηχανολογικών εγκαταστάσεων και ισοτίµων, καθώς και τους πτυχιούχους των τεχνικών επαγγελµατικών λυκείων και σχολών του Ν.1566/1985 τοµέα ηλεκτρολογικού - ηλεκτρονικού και ειδικότητας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων αντίστοιχα, η συνολική απαιτούµενη προϋπηρεσία των παραγράφων α, β, γ και δ µειώνεται στο ένα τρίτο (1/3).» Το παραπάνω µέσα σε εδάφιο 3 τίθεται όπως τροποποιείται µε το άρθρο 2 του Π.. 21/ (Φ.Ε.Κ. 180/Α/1991). 4. Για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή µηχανηµάτων των δυο οµάδων ΙΑ' και ΙΒ', για τα λειτουργούντα µε θερµική µηχανή µηχανήµατα και της οµάδας Ε' των ηλεκτροκινήτων µηχανηµάτων η κατά περίπτωση απαιτούµενη προϋπηρεσία µειώνεται στα δύο τρίτα (2/3).

9 5. Κάτοχος αδείας συγκεκριµένης οµάδος µηχανηµάτων µε θερµική µηχανή, από τις οµάδες του άρθρου 2, παρ. 1 οποιασδήποτε τάξεως, µπορεί ν' αποκτήσει άδεια άλλης οµάδας, της ίδιας ή ανωτέρας τάξεως, εφόσον έχει πραγµατοποιήσει προϋπηρεσία ως βοηθός χειριστής στη συγκεκριµένη οµάδα, ίση µε το 1/2 της συνολικής προϋπηρεσίας που απαιτείται για την κατά περίπτωση άδεια, ύστερα από επιτυχή πρακτική εξέταση επί µηχανήµατος της οµάδας αυτής. 6. Κάτοχος αδείας συγκεκριµένης οµάδας µηχανηµάτων µε θερµική µηχανή, από τις οµάδες του άρθρου 2, παρ. 1 οποιασδήποτε τάξεως, µπορεί ν' αποκτήσει άδεια συγκεκριµένης οµάδας ηλεκτροκινήτων µηχανηµάτων από τις οµάδες του άρθρου 2, παρ. 2, εφόσον έχει πραγµατοποιήσει προϋπηρεσία, ως βοηθός χειριστής σε ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα ίση µε τα 2/3 της συνολικής προϋπηρεσίας που απαιτείται για την κατά περίπτωση άδεια, ύστερα από επιτυχή εξέταση, σύµφωνα µε τα οριζόµενα από το άρθρο 9 του παρόντος. 7. Η παραπάνω προϋπηρεσία σε µηχάνηµα µε θερµική µηχανή, για την απόκτηση αδείας µιας εκ των δώδεκα (12) οµάδων από Α' έως ΙΒ', µπορεί ν' αντικατασταθεί και µέχρι το ένα τρίτο (1/3) της κατά περίπτωση οριζόµενης προϋπηρεσίας σε συνεργείο επισκευής µηχανηµάτων εκτελέσεων τεχνικών έργων. 8. Προϋπηρεσία σε συνεργείο µηχανηµάτων εκτελέσεως τεχνικών έργων διανυθείσα σε ηλικία µέχρι του δεκάτου έκτου (16ου) έτους συµπληρωµένου ή επί µηχανήµατος µέχρι και του δεκάτου εβδόµου (17ου) έτους συµπληρωµένου, δεν λαµβάνεται υπόψη. Β.Ο ενδιαφερόµενος για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή ηλεκτροκινήτων µηχανηµάτων, για κάθε κατηγορία απαιτουµένων προσόντων, πρέπει να έχει συµπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο) έτος της ηλικίας του και να έχει πραγµατοποιήσει την ακόλουθη προϋπηρεσία: 1. Για τους χειριστές πείρας απαιτείται: α) Για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή ' τάξεως ηλεκτροκινήτων µηχανηµάτων προϋπηρεσία 600 πλήρη ηµεροµίσθια ως βοηθός χειριστής σε ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα της οµάδας αυτής. β) Για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή Γ' τάξεως ηλεκτροκινήτων µηχανηµάτων, η στην παράγραφο (α) συνολική προϋπηρεσία αυξάνεται κατά 150 ηµεροµίσθια. γ) Για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή Β' τάξεως ηλεκτροκινήτων µηχανηµάτων, η στην παράγραφο (α) συνολική προϋπηρεσία αυξάνεται κατά 300 ηµεροµίσθια. δ) Για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή Α' τάξεως ηλεκτροκινήτων µηχανηµάτων, η στην παράγραφο (α) συνολική προϋπηρεσία αυξάνεται κατά 400 ηµεροµίσθια. 2.α) Για τους πτυχιούχους κατωτέρων τεχνικών σχολών ειδικότητας ηλεκτρολόγου και ισότιµων ως και τους κατόχους αδείας ηλεκτροτεχνίτου οποιασδήποτε ειδικότητας, η στις παραγράφους α, β, γ και δ συνολική απαιτούµενη προϋπηρεσία µειώνεται στο ήµισυ (1/2).

10 «β) Για τους πτυχιούχους τεχνικών επαγγελµατικών λυκείων του Ν.1566/1985 ηλεκτρολογικού - ηλεκτρονικού τοµέα και τους πτυχιούχους τεχνικών επαγγελµατικών σχολών του Ν. 1566/1985 ειδικότητας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, καθώς και τους πτυχιούχους των τεχνικών επαγγελµατικών λυκείων και σχολών του Ν.1566/1985 τοµέα µηχανολογικού και ειδικότητας µηχανολογικών εγκαταστάσεων αντίστοιχα και ισοτίµων, η στις παραγράφους α, β, γ και δ συνολική απαιτούµενη προϋπηρεσία µειώνεται στο ένα τρίτο (1/3).» Το παραπάνω µέσα σε στοιχείο β τίθεται όπως τροποποιείται µε την παράγραφο 2, άρθρου 2 του Π.. 21/ (Φ.Ε.Κ. 180/Α/1991). 3.α) Κάτοχος αδείας µηχανοδηγού - χειριστή µιας οµάδας ηλεκτροκινήτων µηχανηµάτων του άρθρου 2, παρ. 2 οποιασδήποτε τάξεως, µπορεί να αποκτήσει άδεια άλλης οµάδας της ιδίας ή ανωτέρας τάξης, εφόσον έχει πραγµατοποιήσει προϋπηρεσία, ως βοηθός - χειριστής σε µηχανήµατα της οµάδας αυτής, ίση µε το ήµισυ (1/2) της συνολικής προϋπηρεσίας που απαιτείται για την κατά περίπτωση άδεια. β) Κάτοχος αδείας µηχανοδηγού - χειριστή, από τις οµάδες του άρθρου 2, παρ. 2, οποιασδήποτε τάξεως, µπορεί να αποκτήσει άδεια µηχανοδηγού - χειριστή µηχανηµάτων µε θερµική µηχανή εκ των οµάδων του άρθρου 2, παρ.1, εφόσον έχει πραγµατοποιήσει προϋπηρεσία ως βοηθός - χειριστής σε µηχανήµατα της αιτούµενης οµάδας ίση µε τα δύο τρίτα (2/3) της συνολικής προϋπηρεσίας που απαιτείται για την κατά περίπτωση άδεια, ύστερα από επιτυχή εξέταση σύµφωνα µε το άρθρο 9 του παρόντος. 4. Προϋπηρεσία ως βοηθού χειριστή επί ηλεκτροκινήτου µηχανήµατος διανυθείσα µέχρι του δεκάτου εβδόµου (17ου) έτους της ηλικίας συµπληρωµένου δεν λαµβάνεται υπόψη. Άρθρο 8 ικαιολογητικά 1. Οι ενδιαφερόµενοι για την απόκτηση αδείας µηχανοδηγού - χειριστή, σύµφωνα µε τις διατάξεις του παρόντος, πρέπει να υποβάλουν στις αρµόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Βιοµηχανίας, Ενεργείας και Τεχνολογίας, τα ακόλουθα δικαιολογητικά: α) Αίτηση µε δύο φωτογραφίες. β) Πιστοποιητικό ήµου ή Κοινότητας ή στοιχεία που προκύπτουν από την Αστυνοµική ταυτότητα για τον τόπο γέννησης και την ηλικία του υποψηφίου ή εφόσον πρόκειται για αλλοδαπό, Πιστοποιητικό της αρµόδιας Προξενικής Αρχής που συνοδεύεται και από άδεια εργασίας του Υπουργείου Εργασίας. γ) Απόσπασµα Ποινικού Μητρώου από το οποίο να προκύπτει ότι ο υποψήφιος δεν έχει καταδικαστεί σε ποινή µε στέρηση των πολιτικών του δικαιωµάτων. δ) Υπεύθυνη ήλωση του υποψηφίου περί µονίµου διαµονής του. ε) Ιατρική βεβαίωση από την οποία να προκύπτει ότι ο υποψήφιος είναι άτοµο υγιές µε καλή όραση και ακοή, σύµφωνα µε το άρθρο 64 του Π /81 "Περί µέτρων

11 ασφαλείας κατά την εκτέλεση εργασιών εις εργοτάξια οικοδοµών και πάσης φύσεως έργων αρµοδιότητος πολιτικού µηχανικού". στ) Τα κατά περίπτωση απαιτούµενα πιστοποιητικά προϋπηρεσίας, στα οποία πρέπει απαραίτητα ν' αναγράφονται µε λεπτοµέρεια στα στοιχεία του συνεργείου επισκευής µηχανηµάτων εκτελέσεως τεχνικών έργων, τα ακριβή στοιχεία του µηχανήµατος ή των µηχανηµάτων, ο τόπος εργασίας, το είδος της υπηρεσίας την οποία εκτελούσε ο υποψήφιος, ο ακριβής αριθµός των ηµεροµισθίων του, η ακριβής χρονολογία της υπηρεσίας του, καθώς και το ονοµατεπώνυµο και ο αριθµός της αδείας του αδειούχου χειριστή υπό την επίβλεψη του οποίου εργάσθηκε σαν βοηθός ο υποψήφιος. Τα Πιστοποιητικά αυτά πρέπει να είναι θεωρηµένα για την ακρίβεια του περιεχοµένου από την οικεία Επιθεώρηση Εργασίας και ελλείψει ταύτης από την κατά τόπους αρµόδια Αστυνοµική Αρχή, ύστερα από γνωµάτευση των κατά τόπους Επαγγελµατικών Οργανώσεων. Επαγγελµατικές Οργανώσεις, θεωρούνται µόνον τα κλαδικά Σωµατεία των εργαζοµένων µε εξαρτηµένη σχέση εργασίας. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει τέτοιο Σωµατείο στην περιφέρεια του Νοµού, η παραπάνω γνωµάτευση γίνεται µόνον από την ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟ ΗΓΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ. Άρθρο 9 Εξέταση υποψηφίων 1. Η άδεια µηχανοδηγού - χειριστή, όσο για τα µηχανήµατα µε θερµική µηχανή, όσο και για τα ηλεκτροκίνητα µηχανήµατα, χορηγείται σε όποιον διαθέτει τα νόµιµα προσόντα, σύµφωνα µε τις διατάξεις του παρόντος, ύστερα από σχετική εξέταση ενώπιον της Επιτροπής που ορίζεται από το Υπουργείο Βιοµηχανίας, Ενεργείας και Τεχνολογίας κατά τις διατάξεις του άρθρου 2, παρ. 3 του Ν..1150/ Η εξέταση των υποψηφίων διεξάγεται θεωρητικά και πρακτικά. Η θεωρητική εξέταση γίνεται γραπτά και προφορικά και περιλαµβάνει αριθµητικές πράξεις, γνώσεις µηχανολογίας που ανάγονται στη λειτουργία της κινητήριας µηχανής και των µηχανισµών του αντίστοιχου µηχανήµατος µε τις ασφαλιστικές προδιαγραφές τους, καθώς και περιγραφή των βλαβών που συνήθως παρουσιάζονται κατά τη λειτουργία του µηχανήµατος, καθώς επίσης και τον τρόπο αποκατάστασης των βλαβών. Η πρακτική εξέταση περιλαµβάνει εξέταση του υποψηφίου σε µηχάνηµα της οµάδας για την οποία εξετάζεται ο υποψήφιος κατά την κρίση της Επιτροπής. 3. Στις αρµόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Βιοµηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας τηρείται µητρώο των ως άνω εκδιδοµένων αδειών. 4. Οι απορριπτόµενοι στις εξετάσεις υποψήφιοι µπορούν να επανέλθουν για εξέταση ύστερα από δύο (2) µήνες τουλάχιστον από την απόρριψή τους.

12 Άρθρο 10 Τελικές διατάξεις Με την επιφύλαξη της ισχύος των διατάξεων που εφαρµόζονται για τους αποφοίτους τεχνικής και επαγγελµατικής εκπαίδευσης κάθε βαθµίδας και της 34861/79 κοινής αποφάσεως των Υπουργών Βιοµηχανίας, Ενέργειας και Συγκοινωνιών "Περί άδειας οδηγήσεως µηχανηµάτων έργων" (ΦΕΚ 1081/Β/ ) οι οποίες εξακολουθούν να ισχύουν, καταργείται από την έναρξη ισχύος του παρόντος ιατάγµατος το Π.. 22/76 (ΦΕΚ 6/Α/ ) καθώς και κάθε άλλη διάταξη που αντίκειται ή ρυθµίζει διαφορετικά θέµατα που διέπονται από το παρόν Π.. Άρθρο 11 Η ισχύς του παρόντος αρχίζει από τη δηµοσίευσή του στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως. Στον Αναπληρωτή Υπουργό Βιοµηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας αναθέτουµε τη δηµοσίευση και εκτέλεση αυτού του ιατάγµατος. Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 1990

Επίβλεψη λειτουργίας, χειρισµός και συντήρηση µηχανηµάτων εκτέλεσης Τεχνικών Έργων. (ΦΕΚ 11/Α/5-2-1990) Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Επίβλεψη λειτουργίας, χειρισµός και συντήρηση µηχανηµάτων εκτέλεσης Τεχνικών Έργων. (ΦΕΚ 11/Α/5-2-1990) Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ: 31/90 Επίβλεψη λειτουργίας, χειρισµός και συντήρηση µηχανηµάτων εκτέλεσης Τεχνικών Έργων. (ΦΕΚ 11/Α/5-2-1990) Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα

: Πανεπιστημίου 254 (Κτήριο Β') : : : N. Νταλαχάνης :

: Πανεπιστημίου 254 (Κτήριο Β') : : : N. Νταλαχάνης : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα 09-5-2014 Αριθ. Πρωτ.: 126137/3499 Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας FAX Πληροφορίες Τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 9941 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 519 6 Μαρτίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κ ατάταξη των μηχανημάτων έργου σε ειδικότητες και ομάδες, ως προς τη δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 545/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 545/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 545/2014 ΘΕΜΑ: 23 ο Έγκριση διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού με θέμα «Μίσθωση

Διαβάστε περισσότερα

Περί επιβλέψεως της λειτουργίας, χειρισµού και συντηρήσεως µηχανηµάτων εκτελέσεως τεχνικών έργων. (ΦΕΚ 6/Α/76) Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Περί επιβλέψεως της λειτουργίας, χειρισµού και συντηρήσεως µηχανηµάτων εκτελέσεως τεχνικών έργων. (ΦΕΚ 6/Α/76) Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕ ΡΙΚΟΝ ΙΑΤΑΓΜΑ: Αριθ. 22/76 Περί επιβλέψεως της λειτουργίας, χειρισµού και συντηρήσεως µηχανηµάτων εκτελέσεως τεχνικών έργων. (ΦΕΚ 6/Α/76) Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντες υπ όψει: 1. Τας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Χειριστών-Μηχανοδηγών και Γεωτρυπανιστών Λατοµείων Πέτρας, Χώµατος και Μαρµάρου όλης της χώρας (Πράξη κατάθεσης Υπουργείου Απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 9941 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 519 6 Μαρτίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κ ατάταξη των μηχανημάτων έργου σε ειδικότητες και ομάδες, ως προς τη δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Καρπενήσι, 12 Ιουλίου 2018. ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ.: 164676/2419 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (ΕΠΑ.Λ.) ΤΟΜΕΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (ΕΠΑ.Λ.) ΤΟΜΕΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (ΕΠΑ.Λ.) ΤΟΜΕΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Μάιος 2013 1 Συγγραφή Εργασίας : Φελέκης Ιωάννης, ΠΕ17.04,

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Καρπενήσι, 15 εκεµβρίου 2016. ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ.: 280474/3774 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΓ3Η-ΧΖ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Α. Μελέτη, επίβλεψη εκτέλεσης, εκτέλεση µελέτης, συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων. 1. Άδεια Βοηθού Τεχνίτη Υδραυλικού

ΑΔΑ: 4ΑΓ3Η-ΧΖ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Α. Μελέτη, επίβλεψη εκτέλεσης, εκτέλεση µελέτης, συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων. 1. Άδεια Βοηθού Τεχνίτη Υδραυλικού ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α. Μελέτη, επίβλεψη εκτέλεσης, εκτέλεση µελέτης, συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων 1. Άδεια Βοηθού Τεχνίτη Υδραυλικού 2. Άδεια Τεχνίτη Υδραυλικού Α Τάξης - 1ης Ειδικότητας 3. Άδεια Τεχνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά 27/06/2014 ΗΜΟΣ ΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αριθ. Πρωτ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά 27/06/2014 ΗΜΟΣ ΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αριθ. Πρωτ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά 27/06/2014 ΗΜΟΣ ΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αριθ. Πρωτ: 11930 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου. Ο ήµος

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/13331/08.09.2014 Έχοντας υπόψη: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 3/2014 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της Η ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ & ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε ΡΑ: Πλατεία Βικτωρίας 7, Αθήνα 10434 210 88 14 922 210 88 15 393 info@omed.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πολυτεχνείου 21, Θεσσαλονίκη 54626 2310 517 128 2310 517 119 Αθήνα, 14 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Αναρτητέο στο Διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρουπολη, 12-05-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α. Μ. & Θ. Αριθμ. Πρωτ. οικ. 2018 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ.:Δ.ΛΚΔΜ/8686/04.06.13 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 1/2013 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της ΔΕΗ ΑΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ( ίµηνη απασχόληση)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ( ίµηνη απασχόληση) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλαµπάκα 21 / 4/2014 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αρ. πρωτ.: 4559 ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ IOIKHΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. νση : Ευθ. Βλαχάβα 1 Ταχ. Κώδικας : 42200-Καλαµπάκα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (ΠΔ 113/2012, Α ' 198) ΑΔΕΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ. Αριθ. Μητρώου:

ΑΔΕΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (ΠΔ 113/2012, Α ' 198) ΑΔΕΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ. Αριθ. Μητρώου: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ( τίτλος της υπ ηρεσίας) ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (ΠΔ 113/2012, Α ' 198) Αριθ. Μητρώου: Η παρούσα χορηγείται σε εφαρμογή των διατάξεων του ΠΔ 113/2012 (Α' 198) ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/ 4486/21-04-2015

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/ 4486/21-04-2015 Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/ 4486/21-04-2015 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 3/2015 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της Η ΑΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 5/2014 Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 5/2014 Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Δ/νση Λιγνιτικού ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΥΤΑΡΙΘΜΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 24-10-2014 Αριθμ. Πρωτ. : 14009 Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/Η 5/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ σε Λιγνιτωρυχείο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Άρθρο 1 Ορισµοί

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Άρθρο 1 Ορισµοί ΝΟΜΟΣ: 1575/85 Προϋποθέσεις άσκησης του επαγγέλµατος του τεχνίτη αυτοκινήτων, µοτοσικλετών και µοτοποδηλάτων και όροι λειτουργίας των συνεργείων των οχηµάτων αυτών. (ΦΕΚ 207/Α/11-12-85) Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεραιότητα στην ασφάλεια Γενικές Αρχές Εθνικού Δικαίου

Προτεραιότητα στην ασφάλεια Γενικές Αρχές Εθνικού Δικαίου Προτεραιότητα στην ασφάλεια Γενικές Αρχές Εθνικού Δικαίου Ιωάννης Ανυφαντής Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας Κέντρο Πρόληψης Εργατικών Κινδύνων Κεντρικής Ελλάδος Να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Αριθμ. Πρωτ. : 3452 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 2/2014

Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Αριθμ. Πρωτ. : 3452 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 2/2014 Δ/νση Λιγνιτικού ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 13-03-2014 Αριθμ. Πρωτ. : 3452 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/Η 2/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Έχοντας υπόψη: 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

παρ. 2 του Ν. 2527/1997).

παρ. 2 του Ν. 2527/1997). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλαµπάκα 28/11/2014 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αρ. πρωτ.: 31517 ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ IOIKHΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. νση : Ευθ. Βλαχάβα 1 Ταχ. Κώδικας : 42200-Καλαµπάκα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ. : , 256 & 556 FAX :

ΤΗΛ. : , 256 & 556 FAX : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι.. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κ.ΤΣΟΛΚΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση 12 ΤΑΧ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Αρ.Πρωτ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Αρ.Πρωτ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη,11/05/2016 ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Αρ.Πρωτ.: 16460 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Ο Δήμος Ξάνθης ύστερα από την υπ αριθ. 92/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Αναρτητέο στο Διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη, 01-10-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α. Μ. & Θ. Αριθμ. Πρωτ. οικ. 4212 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΥΚΤΙΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑΣ Αλεξάνδρεια, Αριθµ. Πρωτ.: 8930

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΥΚΤΙΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑΣ Αλεξάνδρεια, Αριθµ. Πρωτ.: 8930 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑΣ Αλεξάνδρεια, 23-03-2011 Αριθµ. Πρωτ.: 8930 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 23-06-2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 4/2015

Δ/νση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 23-06-2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 4/2015 απασχολούμενους και μη απασχολούμενους στη Η ή ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ Δ/νση Λιγνιτικού ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 23-06-2015 Έχοντας υπόψη: Αριθμ. Πρωτ. : 9961 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/Η 4/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ «ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ»

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ «ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ» ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ «ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΛΙΜΕΝΟΣ» Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία όλες οι φορτοεκφορτωτικές εργασίες, ανεξάρτητα από το νομικό καθεστώς της χρήσης του τόπου φόρτωσης (όπως

Διαβάστε περισσότερα

84123/305/Φ113/2016,ΦΕΚ-2481/Β/

84123/305/Φ113/2016,ΦΕΚ-2481/Β/ 1 Τροποποίηση - συμπλήρωση της υπ αριθ. Οικ.1032/166/Φ.Γ.9.6.4 (Η) (Β 519 6-3-2013) απόφασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Κατάταξη των μηχανημάτων έργου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ αριθ.σοχ1/2011

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ αριθ.σοχ1/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ /ΝΣΗ: ΠΛΑΤ. ΒΙΖΥΗΝΟΥ 1 691 00 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΛ. : 2531082177 FAX : 2531071447 E-mail :gdkomot@otenet.gr Website : www.komotini.gr Κοµοτηνή 30-3

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧ. ΚΩ.: ΤΗΛ.: & 250 FAX: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 3/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΤΑΧ. ΚΩ.: ΤΗΛ.: & 250 FAX: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 3/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 11 / 06 / 2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 37262 / 1806 ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: 7 1ΩΞΥ-ΕΙΦ. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Α Α: 7 1ΩΞΥ-ΕΙΦ. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι.. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΑΙΚ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΜΗΝΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ. Ο ήµαρχος Πυλαίας Χορτιάτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΜΗΝΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ. Ο ήµαρχος Πυλαίας Χορτιάτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 26-04-2013 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 18533 ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληροφορίες : Χ. Καρακίτσιου Ε. Τσαβδαρίδου Γ. Ζγουρής Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. υ π. α ρ ι θ μ. 3 / γ ι α τ η σ ύ ν α ψ η Σ Υ Μ Β Α Σ Ε Ω Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Υ Χ Ρ Ο Ν Ο Υ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. υ π. α ρ ι θ μ. 3 / γ ι α τ η σ ύ ν α ψ η Σ Υ Μ Β Α Σ Ε Ω Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Υ Χ Ρ Ο Ν Ο Υ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 9/7/2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ.: οικ. 154686/2537 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τμήμα Προσωπικού Ταχ. Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ Π για τους Τεχνίτες Οχημάτων αερίων Καυσίμων

ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ Π για τους Τεχνίτες Οχημάτων αερίων Καυσίμων ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ Π για τους Τεχνίτες Οχημάτων αερίων Καυσίμων Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: α) της παρ 4α του άρθρου 9 του ν. 3710/2008 «Ρυθμίσεις για θέματα μεταφορών και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α 216) β) του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ- ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Τα Μηχανολογικά Επαγγέλματα απαιτούν οργανωτικές ικανότητες, μεθοδικότητα κι ιδιαίτερη υπευθυνότητα για την εκτέλεση των μελετών που εκπονεί ο Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ. Θεώνη Κουκουλάκη, Τοπογράφος Μηχανικός, Εργονόµος Υπεύθυνη Κέντρου Ασφάλειας της Εργασίας ΕΛΙΝΥΑΕ. Εισαγωγή στην ασφάλεια µηχανών

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ. Θεώνη Κουκουλάκη, Τοπογράφος Μηχανικός, Εργονόµος Υπεύθυνη Κέντρου Ασφάλειας της Εργασίας ΕΛΙΝΥΑΕ. Εισαγωγή στην ασφάλεια µηχανών ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ Θεώνη Κουκουλάκη, Τοπογράφος Μηχανικός, Εργονόµος Υπεύθυνη Κέντρου Ασφάλειας της Εργασίας ΕΛΙΝΥΑΕ Εισαγωγή στην ασφάλεια µηχανών Τα βασικά νοµοθετήµατα που αφορούν σε ασφάλεια µηχανών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Έκδοση Π.Δ/των για συγκεκριμένες επαγγελματικές δραστηριότητες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Έκδοση Π.Δ/των για συγκεκριμένες επαγγελματικές δραστηριότητες Αθήνα, 24-10-2012 Εκδόθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τέσσερα Π.Δ που αφορούν τις επαγγελματικές δραστηριότητες αρκετών ειδικοτήτων Πτυχιούχων Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Χαλάνδρι, 17-1-2018 ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ Αριθµ. πρωτ.: 1776 Ταχ. /νση: Αγ. Γεωργίου 30 Τ.Κ.: 15234 ΧΑΛΑΝ ΡΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμό ΣΟΧ/ΔΕΗ 2/2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμό ΣΟΧ/ΔΕΗ 2/2018 Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : ΛΚΔΜ / 10038 / 26-07-2018 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμό ΣΟΧ/Η 2/2018 Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε Λιγνιτωρυχεία, Σταθμούς Παραγωγής (ΑΗΣ/ΥΗΣ) αυτόνομους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 05 / 04 /2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 23794 / 1133 ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ FAX:

Τηλ FAX: Α Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θέρµη, 5 Nοεµβρίου 2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ. 45309 ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ /νση: ηµοκρατίας 1 ΤΚ 57001 Θέρµη Πληρ. Καραµούτσιου Βασιλική Τηλ. 2313-300747 FAX: 2313-300719 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 4Κ/2017) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 4Κ/2017) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 4Κ/2017) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΦΟΡΕΑΣ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΘ Α.Ε. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Δ.Ε.) Ενδείξεις του πίνακα:

Διαβάστε περισσότερα

Το Εργοστάσιο Πλατέος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε.

Το Εργοστάσιο Πλατέος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε., 12/06/2013 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 1334 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2 / 2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Το της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Διαβάστε περισσότερα

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαµία, 2/6/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Αριθµ. πρωτ. : (οικ.)73703/1506 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. /νση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Α Α: 6ΩΥ1Ω1Ψ-ΨΡ8 Ρέθυµνο, 07-05-2015 Αριθµ. Πρωτ.: 10.000 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Ειδικότητα Αριθµός Ειδικά τυπικά προσόντα Χρονική ιάρκεια Οδηγοί απορ/ρων

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Ειδικότητα Αριθµός Ειδικά τυπικά προσόντα Χρονική ιάρκεια Οδηγοί απορ/ρων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Καλαµάτα 15/06/2009 ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Αριθ. Πρωτ.: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΑΧ. /ΝΣΗ : Αριστοµένους 28 24100 ΚΑΛΑΜΑΤΑ Πληροφορίες: Αλεβίζου Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 1/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 1/2018 Δ/νση Λιγνιτικού ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21-03- 2018 Αριθμ. Πρωτ. : 5201 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/Η 1/2018 Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε Λιγνιτωρυχεία, Σταθμούς Παραγωγής (ΑΗΣ/ΥΗΣ) αυτόνομους τοπικούς Σταθμούς

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: 73100/713/88 Καθορισμός δικαιολογητικών, υποδειγμάτων και διαδικασίας για έκδοση αδειών άσκησης επαγγέλματος τεχνίτης αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων του Ν. 1575/85 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κίσσαµος, 16/3/2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ.: 2095 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Ανθρώπινου υναµικού & ιοικητικής Μέριµνας /νση: Πολεµιστών 1941 αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 10 / 09 / 2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 41894 / 3567 ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1 / 2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1 / 2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 22-6-202 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Αριθµ. Πρωτ. : 54723/323 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ / 202 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λάρισα 11/01/2013 Αριθµ. Πρωτ: 3272 Ταχ. /νση: Ίωνος ραγούµη 1 Τ.Κ.: 41222 ΛΑΡΙΣΑ Τηλ.: 2413 500244 /fax :2410 250 372 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 41 110 ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ: 2410/618.098 FAX:2410/611.995

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ 41 110 ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ: 2410/618.098 FAX:2410/611.995 ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Μέχρι σήµερα δεν εκδοθεί Π.. (όπως προβλέπεται στο Ν. 1404/83) για τον καθορισµό των επαγγελµατικών δικαιωµάτων των αποφοίτων Ηλεκτρολόγων Τ.Ε.Ι. και ισχύουν τα επαγγελµατικά δικαιώµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου Πύλη, 26/06/2018 Αρ. Πρώτ.: 7021 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ YΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. /νση : Πύλη Τρικάλων Ταχ. Κώδικας :42032 Υπεύθ. επικοινωνίας: Αγγέλη Γλυκερία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 2/ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 2/ 2016 ΝΕΟ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ απασχολούμενους μη απασχολούμενους στη Η ή ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ (βλ. παρ. 3 της ενότητας «ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ» της παρούσας Ανακοίνωσης) Δ/νση Λιγνιτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/ 2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/ 2012 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑ Αλεξάνδρεια, 20-07-2012 Αριθµ. Πρωτ. 26492 ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΘ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 42 ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑ Τ.Κ. 59300 Τηλ. 23333-50.122

Διαβάστε περισσότερα

«Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Χειριστών και Βοηθών Χειριστών Εκσκαπτικών, Ανυψωτικών κ.λ.π. Μηχανηµάτων Εκτελέσεως Τεχνικών Εργων».

«Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Χειριστών και Βοηθών Χειριστών Εκσκαπτικών, Ανυψωτικών κ.λ.π. Μηχανηµάτων Εκτελέσεως Τεχνικών Εργων». ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Χειριστών και Βοηθών Χειριστών Εκσκαπτικών, Ανυψωτικών κ.λ.π. Μηχανηµάτων Εκτελέσεως Τεχνικών Εργων». Στην Αθήνα σήµερα την 12 η Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 3/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 3/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Καλαµάτα, 17-7-2010 ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Αριθ. πρωτ: 15767 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. /νση : Αριστοµένους 28 Τ.Κ. : 241 00, Καλαµάτα Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 87/1996

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 87/1996 ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ 87/1996 Εκτέλεση, συντήρηση και επισκευή ψυκτικών εγκαταστάσεων (ψυχροστασίων) και µηχανηµάτων παραγωγής ψύχους, καθορισµός των προσόντων και έκδοση επαγγελµατικών αδειών για τους εργαζόµενους

Διαβάστε περισσότερα

Πύλη, 29/03/2019 Αρ. Πρωτ.: 3782 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ YΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. /νση : Πύλη Τρικάλων Ταχ. Κ

Πύλη, 29/03/2019 Αρ. Πρωτ.: 3782 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ YΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. /νση : Πύλη Τρικάλων Ταχ. Κ Πύλη, 29/03/2019 Αρ. Πρωτ.: 3782 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ YΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. /νση : Πύλη Τρικάλων Ταχ. Κώδικας :42032 Υπεύθ. επικοινωνίας: Αγγέλη Γλυκερία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΜΗΝΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ. Ο ήµαρχος Πυλαίας Χορτιάτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΜΗΝΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ. Ο ήµαρχος Πυλαίας Χορτιάτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, 5/6/2014 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 25186 ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληροφορίες: Γ. Ζγουρής Ταχ. ιεύθυνση: Απ. Σαµανίδη 21- Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ Ανακοινώνει

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ Ανακοινώνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ Ίασµος, 17.10.2013 Αριθ. Πρωτ: 15266 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ Ανακοινώνει Την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 4/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 4/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 21 Οκτωβρίου 2015 ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Βασ. Γεωργίου Α 1-546 40 Αριθ. Πρωτ: 82857 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Έχοντας υπόψη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΝΕΟ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ απασχολούμενους μη απασχολούμενους στη Η ή ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ (βλ. παρ. 3 της ενότητας «ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ» της παρούσας Ανακοίνωσης Λιγνιτικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Χειριστών Γεωτρυπανιστών Βοηθών Εκσκαπτικών και Ανυψωτικών Μηχανηµάτων Μεταλλείων και Λιγνιτωρυχείων όλης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ ΥΟ (2) ΜΗΝΩΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ ΥΟ (2) ΜΗΝΩΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Καρδίτσα 4 / 3 /2015 Αρ. Πρωτ. :49653/1010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 6/2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 6/2017 Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/14129/19-10-2017 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 6/2017 Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε Λιγνιτωρυχεία, Σταθμούς Παραγωγής (ΑΗΣ/ΥΗΣ) αυτόνομους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μουδανιά, 26/02/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ/λου: 4995

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μουδανιά, 26/02/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ/λου: 4995 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μουδανιά, 26/02/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ/λου: 4995 Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας Ταχ.Δ/νση : Βιθυνίας

Διαβάστε περισσότερα

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ: ΔΕΛΚΔΜ /7974/

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ: ΔΕΛΚΔΜ /7974/ Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ: ΛΚΔΜ /7974/27.05.2019 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμό ΣΟΧ/Η 1/2019 Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε Λιγνιτωρυχεία, Σταθμούς Παραγωγής (ΑΗΣ/ΥΗΣ) αυτόνομους

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ.:Δ.ΛΚΔΜ/1436/01.12.2014 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 6/2014 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της Η ΑΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου. χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου. χρόνου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περιστέρι, 17-5-2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ.20288 ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ. ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Δημοκρατίας 1 Περιστέρι,

Διαβάστε περισσότερα

Π.Κ. 50/ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Π.Κ. 50/ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Π.Κ. 50/26-6-2000 Σήμερα την 14-6-2000

Διαβάστε περισσότερα

Νέο νοµοθετικό πλαίσιο µε το νόµο 3982/2011 και τοπ 113/2012 για την επαγγελµατική δραστηριότητα του χειρισµού Μηχανηµάτων τεχνικών Έργων

Νέο νοµοθετικό πλαίσιο µε το νόµο 3982/2011 και τοπ 113/2012 για την επαγγελµατική δραστηριότητα του χειρισµού Μηχανηµάτων τεχνικών Έργων Νέο νοµοθετικό πλαίσιο µε το νόµο 3982/2011 και τοπ 113/2012 για την επαγγελµατική δραστηριότητα του χειρισµού Μηχανηµάτων τεχνικών Έργων Ενηµερωτικό Υλικό- /νση Τεχνικών Ε αγγελµάτων και Ασφάλειας Εγκαταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα

Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Βαθμός Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ : ΓΡΑΦΕΙΟ: Ταχ.Δ/νση: Πληροφ. : Τηλέφωνο: Φαξ : Διοικητικό Προσωπικού Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα, 06 / 05 / 2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Αρ. Πρωτ.: 94114/1559 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Υδραυλικός - Προφίλ Επαγγέλµατος

Υδραυλικός - Προφίλ Επαγγέλµατος Υδραυλικός - Προφίλ Επαγγέλµατος Ειδικότητες: Αδειούχος Βοηθός Τεχνίτης Υδραυλικού, Αδειούχος Τεχνίτης Υδραυλικός Α Τάξης, Αδειούχος Τεχνίτης Υδραυλικός Β Τάξης, Αδειούχος Εγκαταστάτης Υδραυλικός 3ης ειδικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ: ΔΕΛΚΔΜ /11915/

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ: ΔΕΛΚΔΜ /11915/ Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ: ΛΚΔΜ /11915/22.08.2019 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμό ΣΟΧ/Η 2/2019 Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε Λιγνιτωρυχεία, Σταθμούς Παραγωγής (ΑΗΣ/ΥΗΣ) αυτόνομους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β41ΣΩΞΥ-6Μ7 ΤΗΛ. : FAX : ».

ΑΔΑ: Β41ΣΩΞΥ-6Μ7 ΤΗΛ. : FAX : ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- Πειραιάς 26 / 07/ 2012 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ.Πρωτ. 28162 / 2588 /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι. ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση 12 ΤΑΧ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Πλατύ, 25/06/2015 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 578

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Πλατύ, 25/06/2015 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 578 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ, 25/06/2015 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 578 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 3 / 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Το Πλατέος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιήσεις του ν. 3887/2010 1. Το τέταρτο εδάφιο της παρ. 6 του άρθρου 2 του ν. 3887/2010 (Α 174) αντικαθίσταται ως εξής: «Οι µεταφορικές

Τροποποιήσεις του ν. 3887/2010 1. Το τέταρτο εδάφιο της παρ. 6 του άρθρου 2 του ν. 3887/2010 (Α 174) αντικαθίσταται ως εξής: «Οι µεταφορικές Τροποποιήσεις του ν. 3887/2010 1. Το τέταρτο εδάφιο της παρ. 6 του άρθρου 2 του ν. 3887/2010 (Α «Οι µεταφορικές επιχειρήσεις που έχουν άδεια να διεξάγουν διεθνείς οδικές εµπορευµατικές µεταφορές έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθ. ΣΟΧ 3/ 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθ. ΣΟΧ 3/ 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 12 / 06 / 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Αριθµ. Πρωτ.: 139256/1983 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθ. ΣΟΧ 3/ 2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/ 1435/01.12.2014 Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/ 1435/01.12.2014 Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/ 1435/01.12.2014 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 5/2014 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της Η ΑΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κίσσαµος, 11/4/2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ.: 2689 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Ανθρώπινου υναµικού & ιοικητικής Μέριµνας /νση: Πολεµιστών 1941 αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Κατερίνη,

Διαβάστε περισσότερα

Το Εργοστάσιο Πλατέος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε.

Το Εργοστάσιο Πλατέος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε., 28-4-2014 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 717 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 / 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Το της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Διαβάστε περισσότερα

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ.:Δ.ΛΚΔΜ/ 4487/21-04-2015 Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ.:Δ.ΛΚΔΜ/ 4487/21-04-2015 Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ.:Δ.ΛΚΔΜ/ 4487/21-04-2015 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 4/2015 για την σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σε Λιγνιτωρυχείο της Η ΑΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Κατερίνη,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής έχοντας υπόψη:

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μουδανιά, 25.7.2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Αριθμός Πρωτ/λου : 22966 Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας Ταχ.Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΝΕΟ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ απασχολούμενους μη απασχολούμενους στη Η ή ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ (βλ. παρ. 3 της ενότητας «ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ» της παρούσας Ανακοίνωσης Λιγνιτικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Χειριστών Γεωτρυπανιστών Βοηθών Εκσκαπτικών και Ανυψωτικών Μηχανηµάτων Μεταλλείων και Λιγνιτωρυχείων όλης της

Διαβάστε περισσότερα

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑ Α Λαγκαδάς 13 Σεπτεµβρίου 2013 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΤΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΑΘΗΝΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΤΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΑΘΗΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΤΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΑΘΗΝΑ 22-12-2012 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο πρόεδρος του ΣΥ ΙΣΑ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο πρόεδρος του ΣΥ ΙΣΑ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Α: 74Ι ΟΞΗ7-ΜΙΦ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Αριθµ. Πρωτ.: 263 Κέρκυρα, 2 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο πρόεδρος του ΣΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 7/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/ΔΕΗ 7/2017 Δ/νση Λιγνιτικού ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16-10-2017 Αριθμ. Πρωτ. : 16559 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ/Η 7/2017 Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε Λιγνιτωρυχείο της Η ΑΕ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλαµπάκα 2/2/2018 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αρ. πρωτ.: 1128 ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ IOIKHΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 1/2018 για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες 13/07/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες 13/07/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες 13/07/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Αριθμ.Πρωτ.:7139 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Ταχ.Δ/νση:Ελευθερίου Βενιζέλου 8 Τ.Κ. 46300 Πληροφορίες: Αμαλία Μάνου Τηλέφωνο: 2664-3-60164 Φαχ:2664-0-22989 Ο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ΑΡ./ΗΜ : Δ.ΛΚΔΜ/8488/02-08-2015 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η υπ αριθμ. ΣΟΧ/Η 5/2015 Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ σε Λιγνιτωρυχείο της Η Α.Ε. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα