ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (Φ.Ε.Κ. 1789/ τεύχος B)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (Φ.Ε.Κ. 1789/12.11.2010 τεύχος B)"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 02/10/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.:31830/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ : Ποιότητα Ζωής, Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Πληροφορίες: Σταματίου Αντώνης Τηλ.: FAX: antonis.stamatioy@nea-propontida.gr Συντήρηση και Επισκευή Ελαστικών, Προμήθεια Ελαστικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων, Οχημάτων & Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων του Δήμου Νέας Προποντίδας ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 59/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας έχοντας υπόψη: - Τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 12 του Ν. 2286/95 - Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ.4,5,6 του ΕΚΠΟΤΑ - Την Π1/3305/ απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (Φ.Ε.Κ. 1789/ τεύχος B) - Την από 18/2015 μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας - Την ανάγκη του Δήμου για την προμήθεια των αναφερομένων στο θέμα ειδών. - Την 337/2015 απόφαση της οικονομικής επιτροπής με την οποία έγινε η έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών, ο καθορισμός των όρων του διαγωνισμού και η ψήφιση πίστωσης για την «Συντήρηση και Επισκευή Ελαστικών, Προμήθεια Ελαστικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων, Οχημάτων & Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων του Δήμου Νέας Προποντίδας» - Το Ν.3463/06 (Δ.Κ.Κ) και ιδιαίτερα το άρθρο 209 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Την διενέργεια πρόχειρου δημόσιου διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ. Αποφ /93) για την «Συντήρηση και Επισκευή Ελαστικών, Προμήθεια Ελαστικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων, Οχημάτων & Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων του Δήμου Νέας Προποντίδας», σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.

2 Άρθρο 1 ο : Προϋπολογισθείσα Δαπάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των ,73 με το ΦΠΑ, θα βαρύνει τον Κ.Α , , , , , του προϋπολογισμού έτους 2015 και θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους. Άρθρο 2 ο : Τόπος και χρόνος διε ξαγ ωγής του διαγ ωνισμ ού Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού στα γραφεία του Δήμου Ν. Προποντίδας (Μεγ. Αλεξάνδρου 26, Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, Τ.Κ ) την 1 2 / 1 0 / ημέρα Δ ε υ τ έ ρ α και ώ ρ α 10:00 π.μ. (λήξη παράδοσης προσφορών). Άρθρο 3 ο : Δεκτοί στο Διαγωνισμό Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές προσφορές που αφορούν τα υπό προμήθεια είδη, εγχώριας ή αλλοδαπής παραγωγής και προελεύσεως. Γίνονται δεκτοί κατασκευαστές ή προμηθευτές που εκπροσωπούν ελληνικά ή αλλοδαπά εργοστάσια κατασκευής των προσφερόμενων ειδών και οι οποίοι αποδεικνύουν ότι ασκούν εμπορικό ή βιομηχανικό επάγγελμα, σχετικό με την προκηρυχθείσα προμήθεια, ώστε να παρέχουν τις εγγυήσεις για την ακριβή εκπλήρωση των αναλαμβανόμενων υποχρεώσεων διαφορετικά αποκλείονται. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά σε μία ή σε περισσότερες ομάδες των προς προμήθεια ειδών του προϋπολογισμού. Άρθρο 4 ο : Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και τα εξής δικαιολογητικά: Α) Πιστοποιητικό του Βιοτεχνικού ή εμπορικού ή βιομηχανικού επιμελητηρίου, που θα έχει εκδοθεί το πολύ έξι μήνες από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, με το οποίο θα πιστοποιείται σ αυτό η εγγραφή του και το επάγγελμά του. Β) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν εμπίπτει στους περιορισμούς του άρθρου 4, παρ 3 Ν. 2286/95 δηλαδή δεν τους έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις διαδικασίες προμήθειας του Δημοσίου ή των ΟΤΑ και ότι ασκεί νόμιμα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Γ) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι οι συμμετέχοντες έχουν λάβει γνώση των όρων και των τευχών διακήρυξης και τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα. Δ) Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/86 στην οποία θα δηλώνουν ότι: α) Τα προσφερόμενα είδη είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης.

3 β) Να αναφέρεται ο χρόνος παράδοσης των ειδών που θα πρέπει να είναι όσο προβλέπει η διακήρυξη. Ε) Επίσης απαιτείται Πιστοποιητικό διασφάλ ισης ποιότητα ς ( ISO ή αν τίστοιχο) του προσφέροντος, ή του προμηθευτή του εάν αυτός δεν είναι και ο κατασκευαστής των ζητούμενων προϊόντων. 2. Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα μέσα σε σφραγισμένο φάκελο.οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπορούν να καταθέσουν ξεχωριστή προσφορά για όλες τις βασικές ομάδες της παρούσας μελέτης σύμφωνα με τον Πίνακα του εντύπου της οικονομικής προσφοράς.η προσφορά στην ομάδα Α θα συμπεριλαμβάνει και τις δύο υποομάδες Α1 και Α2 και όχι μόνο μια υποομάδα. Οι προσφορές θα επιδοθούν στην Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού μέσα σε καλά σφραγισμένο κυρίως φάκελο, όπου έξω από αυτόν θα αναγράφονται ευκρινώς με κεφαλαία γράμματα: α) Η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ», β) Ο πλήρης τίτλος του φορέα που διενεργεί την προμήθεια γ) Ο αριθμός και ο τίτλος της διακήρυξης δ) Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ε) Τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου Στον κυρίως φάκελο προσφοράς τοποθετούνται όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά. Τα οικονομικά στοιχεία της προσφοράς τοποθετούνται σε χωριστό σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», όπου έξω από αυτόν θα αναγράφονται ευκρινώς με κεφαλαία γράμματα όλα τα προηγούμενα στοιχεία. Μέσα στον φάκελο αυτό θα περιέχεται η προσφορά του διαγωνιζόμενου σε δύο αντίγραφα. Άρθρο 5 ο : Υποβολή τεύχους τεχνικής περιγραφής Με την προσφορά οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να υποβάλλουν ειδικό τεύχος τεχνικής περιγραφής στο οποίο θα δίδεται σαφής περιγραφή για τα προσφερόμενα είδη και εγχειρίδια τεχνικών στοιχείων του οίκου κατασκευής. Όποια προσφορά δεν συνοδεύεται από το τεύχος αυτό ή συνοδεύεται από το τεύχος με ασαφείς ή ελλιπείς τεχνικές περιγραφές μπορεί να απορριφθεί, ανάλογα με τις ελλείψεις ή ασάφειες. Άρθρο 6 ο : Ημερομηνία παραλαβής & αποσφράγισης προσφορών Οι προσφορές για τον διαγωνισμό με όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα κατατεθούν στο Δήμο μέχρι την ημέρα της αποσφράγισης των προσφορών που ορίζεται η 12/10/2015 ημέρα Δευτέρα, ώρα 10:00 π.μ., αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου, ή θα αποσταλούν στο Δήμο, στη Διεύθυνση:

4 Δήμος Ν. Προποντίδας - Μεγ. Αλεξάνδρου 26 - Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής - ΤΚ Γραφείο Προμηθειών (Αρμόδια: κα Γλαράκη Ράνια τηλ , ) όπως αναλυτικά ορίζεται στο άρθρο 2 της παρούσης. Τα στοιχεία και το νομικό καθεστώς διενέργειας του διαγωνισμού ορίζονται στην παρούσα διακήρυξη και συγγραφή υποχρεώσεων. Άρθρο 7 ο : Τρόπος κατάθεσης προσφορών 1. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν έγγραφες προσφορές μέσα στην προθεσμία που ορίζεται από την σχετική διακήρυξη. 2. Οι προσφορές παραλαμβάνονται από την αρμόδια υπηρεσία που διενεργεί τον διαγωνισμό. Άρθρο 8 ο : Προσφορές Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να προσφέρουν το κάθε προς προμήθεια είδος για ολόκληρη την ποσότητα που αναγράφεται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό. Ο Δήμος Ν. Προποντίδας διατηρεί το δικαίωμα να εκτελέσει την προμήθεια εξ ολοκλήρου από έναν προμηθευτή ή από διάφορους προμηθευτές ανά ομάδα ειδών. Άρθρο 9 ο : Χρόνος ισχύος των προσφορών Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προμηθευτές για τέσσερις (4) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού, καθώς και για τον χρόνο που αποδέχθηκαν να παρατείνουν την προσφορά τους. 1. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του προβλεπόμενου από την διακήρυξη, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. 2. Η ισχύς την προσφοράς μπορεί να παρατείνεται, εφόσον ζητηθεί από την υπηρεσία, πριν από την λήξη της, κατ' ανώτατο όριο για χρονικό διάστημα ίσο με το προβλεπόμενο από την διακήρυξη. Μετά τη λήξη και του παραπάνω ανωτάτου ορίου χρόνου παράτασης ισχύος της προσφοράς, ματαιώνονται τα αποτελέσματα του διαγωνισμού με την επιφύλαξη των διατάξεων των άρθρων 20 παρ.5 και 23 παρ. 2. του ΕΚΠΟΤΑ. Άρθρο 10 ο : Προσφερόμενη τιμή 1. Με την προσφορά η τιμή των προς προμήθεια υλικών-μικροϋλικών δίνεται ανά μονάδα, όπως καθορίζεται στην διακήρυξη. Στην τιμή περιλαμβάνονται οι τυχόν υπέρ τρίτων κρατήσεις ως και κάθε άλλη επιβάρυνση, εκτός από το Φ.Π.Α. για παράδοση των υλικών στο Δήμο, όπως προβλέπεται στη διακήρυξη.

5 2. Η προσφερόμενη τιμή θα είναι σε Ευρώ, και θα είναι σταθερή για όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Προσφορά που θέτει όρο αναπροσαρμογής τιμής θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Με ποινή αποκλεισμού, στην οικονομική προσφορά θα αναφέρεται η τιμή χωρίς ΦΠΑ σε Ευρώ αριθμητικώς και ολογράφως ανά τεμάχιο, καθώς και αριθμητικώς η προσφερόμενη τιμή για το σύνολο της προμήθειας συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. 3. Η δαπάνη για τις ανακοινώσεις - δημοσιεύσεις περιλήψεων των διακηρύξεων επιβαρύνει τον προμηθευτή. 4. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ο Δήμος απαλλάσσεται της καταβολής δασμών κατά τον εκτελωνισμό των υλικών που εισάγονται από άλλες χώρες. Άρθρο 11 ο : Αποσφράγιση των προσφορών και ανακοίνωση τιμών 1. Το αρμόδιο όργανο παραλαβής και αποσφράγισης προσφορών προβαίνει στην έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης των προσφορών την ημερομηνία και ώρα που ορίζεται από την διακήρυξη. Προσφορές που υποβάλλονται στο παραπάνω όργανο μετά την έναρξη διαδικασίας αποσφράγισης δεν αποσφραγίζονται αλλά παραδίδονται στην υπηρεσία για επιστροφή, ως εκπρόθεσμες. Η αποσφράγιση γίνεται με την παραπάνω διαδικασία που αφορά διαγωνισμό που γίνεται με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή: Αποσφραγίζεται ο κυρίως φάκελος, μονογράφονται δε και σφραγίζονται από το παραπάνω όργανο όλα τα δικαιολογητικά και τα στοιχεία της τεχνικής προσφοράς. Ο φάκελος της οικονομικής προσφοράς δεν αποσφραγίζεται αλλά μονογράφεται και σφραγίζεται από το παραπάνω όργανο μέχρι να κριθεί η προσφορά εάν είναι σύμφωνη με την τεχνική περιγραφή της διακήρυξης και να γίνει η βαθμολόγηση των τεχνικών προσφορών. 2. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών το παραπάνω όργανο προβαίνει στην καταχώρηση αυτών που υποβάλλουν προσφορές, καθώς και των δικαιολογητικών που υπέβαλαν σε πρακτικό το οποίο υπογράφει και σφραγίζει. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις που ορίζονται στο άρθρο 19 του ΕΚΠΟΤΑ. Άρθρο 12 ο : Ενστάσεις προ της υπογραφής της σύμβασης 1. Ένσταση κατά της διακήρυξης του διαγωνισμού ή της νομιμότητας διενέργειας του, ή της συμμετοχής προμηθευτή σ' αυτόν, υποβάλλεται εγγράφως ως εξής : α. Κατά της διακήρυξης του διαγωνισμού, στην αρμόδια για την διενέργεια του διαγωνισμού υπηρεσία, μέσα στο μισό του χρονικού διαστήματος από την δημοσίευση της διακήρυξης μέχρι την ημερομηνία υποβολής των προσφορών,

6 σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ άρθρο 15 παρ. 1α. β. Κατά της νομιμότητας της διενέργειας του διαγωνισμού ή της συμμετοχής σ' αυτόν, μόνο από προμηθευτή που συμμετέχει στον διαγωνισμό ή αποκλείσθηκε από αυτόν σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας του και για λόγους που ανακύπτουν κατά το αντίστοιχο στάδιο, στην αρμόδια για την διενέργεια διαγωνισμού επιτροπή, μέχρι και την επομένη εργάσιμη ημέρα από την ανακοίνωση του αντίστοιχου σταδίου. Η ένσταση αυτή δεν επιφέρει αναβολή ή διακοπή του διαγωνισμού από το αρμόδιο όργανο. Το όργανο αυτό υποβάλλει την ένσταση με αιτιολογημένη γνωμοδότηση του στη δημαρχιακή επιτροπή που αποφαίνεται τελικά. 2. Οι ανωτέρω αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και οι αποφάσεις τους γενικά που αφορούν την κατακύρωση του διαγωνισμού ελέγχονται για τη νομιμότητα τους και είναι δυνατή η προσβολή τους κατά τις διατάξεις του Δ.Κ.Κ. όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. 3. Ενστάσεις που υποβάλλονται για οιουσδήποτε άλλους από τους προαναφερόμενους λόγους, προ της υπογραφής της σύμβασης δεν γίνονται δεκτές. 4. Είναι δυνατή η παράταση της σύμβασης, ύστερα από συμφωνία των συμβαλλομένων μερών, μέχρι την ανάδειξη νέου προμηθευτή και την υπογραφή της νέας σύμβασης, στο μέτρο που δεν θα υπάρξει, κατά το χρόνο της παράτασης, υπέρβαση των ποσοτήτων που καθορίζονται στη διακήρυξη, ως και περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση του Δήμου. 5. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι τις 31/12/2015 ή μέχρι εξαντλήσεως του ποσού της μελέτης. Άρθρο 13 ο : Αξιολόγηση προσφορών Κατά την αξιολόγηση των προσφορών όταν για την τελική επιλογή είναι κριτήριο η χαμηλότερη τιμή λαμβάνονται υπόψη κυρίως τα παρακάτω στοιχεία. Η συμφωνία της προσφοράς προς τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης και της πρόσκλησης. 2. Η προσφερόμενη τιμή σε σχέση με τιμές που προσφέρθηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς και την τρέχουσα στην αγορά τιμή, για όμοιο ή παρεμφερές υλικό. Ισότιμες θεωρούνται οι προσφορές που περιέχουν την αυτή ακριβώς τιμή και είναι σύμφωνες με τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης και της πρόσκλησης. Άρθρο 14 ο : Παράδοση υλικών

7 Τα υπό προμήθεια είδη, θα παραδίδονται τμημα τικά, ανάλογα με τις προκύπτουσες ανάγκες της υπηρεσίας και κατόπιν έγγραφης εντολής του Δήμου. Η παράδοση θα γίνεται εντός των ορίων του Δήμου Ν. Προποντίδας και συγκεκριμένα στον τόπο που θα υποδείξει η Υπηρεσία. Άρθρο 15 ο : Δημοσίευση Η διακήρυξη θα αναρτηθεί με τοιχοκόλληση στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και θα δημοσιευτεί σε μια τοπική εφημερίδα πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Επίσης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΡΑΣ

8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ : Ποιότητα Ζωής, Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Πληροφορίες: Σταματίου Αντώνης Τηλ.: FAX: antonis.stamatioy@nea-propontida.gr ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 59/2015 Συντήρηση και Επισκευή Ελαστικών, Προμήθεια Ελαστικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων, Οχημάτων & Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων του Δήμου Νέας Προποντίδας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ»

9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ : Ποιότητα Ζωής, Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Πληροφορίες: Σταματίου Αντώνιος Τηλ.: FAX: antonis.stamatioy@nea-propontida.gr ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 59/2015 Συντήρηση και Επισκευή Ελαστικών, Προμήθεια Ελαστικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων, Οχημάτων & Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων του Δήμου Νέας Προποντίδας ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα τεχνική μελέτη συντάσσεται προκειμένου ο Δήμος Ν.Προποντίδας να προβεί στη συντήρηση και επισκευή ελαστικών (CPV ), προμήθεια ελαστικών και ανταλλακτικών-εξαρτημάτων απαραίτητων για την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων έργων του Δήμου Ν.Προποντίδας. Τα υπό προμήθεια υλικά είναι ελαστικά (CPV ), φίλτρα-μπουζί-νεροπαγίδες (CPV ), μπαταρίες (CPV: ), ακρολέπιδα (λάμες) και βίδες για γκρέϋντερ (CPV: ). Η εργασία συντήρησης αφορά τα ελαστικά των οχημάτων και μηχανημάτων έργων του Δήμου Ν.Προποντίδας. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της μελέτης προμήθειας ανταλλακτικών για την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων έργων ανέρχεται στο ποσό των ,73 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 23%. Η δε δαπάνη για τις εργασίες ανέρχεται στο ποσό των 5.166,00 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%. Τεχνικές Προδιαγραφές Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθή σύνταξη των προσφορών τους βασιζόμενοι σε στοιχεία που θα συλλέξουν σε συνεννόηση με την υπηρεσία. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπορούν να καταθέσουν ξεχωριστή προσφορά για όλες τις βασικές ομάδες της παρούσας μελέτης σύμφωνα με τον Πίνακα του εντύπου της οικονομικής προσφοράς.η προσφορά στην ομάδα Α θα συμπεριλαμβάνει και τις δύο υποομάδες Α1 και Α2 και όχι μόνο μια υποομάδα.

10 1. Για την προμήθεια των ανταλλακτικών - εξαρτημάτων. Τα προσφερόμενα ανταλλακτικά και εξαρτήματα πάσης φύσεως θα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας, μπορούν δε να είναι είτε γνήσια του εργοστασίου κατασκευής κάθε οχήματος και μηχανήματος έργου, είτε εφάμιλλης ποιότητας από ανεξάρτητους κατασκευαστές. Ως γνήσια, σύμφωνα με τον κανονισμό ( ΕΚ ) αριθ. 1400/2002 ορίζονται τα ανταλλακτικά της ίδιας ποιότητας με τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη συναρμολόγηση του οχήματος - μηχανήματος έργου, και τα οποία παράγονται με τις τυποποιημένες προδιαγραφές και διαδικασίες που καθορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής οχήματος - μηχανήματος έργου για το συγκεκριμένο όχημα μηχάνημα έργου και κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή παραγωγής. Ως εφάμιλλης ποιότητας, σύμφωνα και πάλι με τον κανονισμό ( ΕΚ ) αριθ. 1400/2002, ορίζονται τα ανταλλακτικά που κατασκευάζονται από οποιαδήποτε επιχείρηση, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να πιστοποιήσει ότι τα ανταλλακτικά αυτά έχουν την ίδια ποιότητα με εκείνα που χρησιμοποιούνται για τη συναρμολόγηση του οχήματος - μηχανήματος έργου από τον κατασκευαστή του. 2. Για την προμήθεια Ελαστικών οχημάτων μηχανημάτων έργων. Τα υπό προμήθεια ελαστικά θα πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας, γνωστού και εύφημου οίκου της αγοράς, σύμφωνα με την Τεχνική περιγραφή που ακολουθεί, η παράδοση των οποίων θα πραγματοποιηθεί επί των ζαντών των τροχών κάθε οχήματος, ζυγοσταθμισμένα, μετά από σχετική ενημέρωση και συνεννόηση με το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων του Δήμου μας, σε κατάστημα εξυπηρέτησης στα όρια του Δήμου, χωρίς επιβάρυνση οικονομική, εντός ωραρίου εργασίας του Δήμου της ιδίας ημέρας. Σε όλα τα κάτωθι αναφερόμενα ελαστικά θα πρέπει να αναγράφονται τα παρακάτω στοιχεία : -Επωνυμία κατασκευαστή και εμπορική ονομασία του ελαστικού -Διάσταση ελαστικού -Εάν φέρει αεροθάλαμο ή όχι -Χώρα κατασκευής του ελαστικού -Δείκτης φορτίου -Δείκτης ταχύτητας -Αναγραφή της μέγιστης επιτρεπόμενης πίεσης αέρα -Τετραψήφιος αριθμός περί της ημερομηνίας παραγωγής του.

11 Τα υπό προμήθεια ελαστικά πρέπει να είναι διαστάσεων ως αυτές αναγράφονται στον προϋπολογισμό της μελέτης ανά όχημα για το οποίο προορίζονται, να είναι καινούρια πρώτης ποιότητας μη αναγομωμένα, σε άριστη κατάσταση και να στερούνται εργοστασιακών ελαττωμάτων. Ο προμηθευτής θα πρέπει να προσκομίσει βεβαίωση ότι τα προς προμήθεια ελαστικά τα οποία θα παραδοθούν θα είναι καινούρια και μη αναγομωμένα. Κατά την ημερομηνία παράδοσης των ελαστικών επισώτρων από τον προμηθευτή, πρέπει να μην έχει συμπληρωθεί χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των (5) πέντε μηνών, από την ημερομηνία παραγωγής τους, η οποία θα αναγράφεται στα ελαστικά. O προμηθευτής θα πρέπει να βεβαιώσει ότι τα ελαστικά που θα παραδώσει είναι πρώτης ποιότητας, ότι στερούνται εργοστασιακών ελαττωμάτων και δεν προέρχονται από αναγόμωση. Τα ελαστικά θα πρέπει να έχουν έγκριση καταλληλότητας σύμφωνα με τον κοινοτικό κανονισμό και την Ελληνική νομοθεσία, να αναγράφεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα η έγκριση CE, η χώρα έγκρισης (αριθμός που δηλώνει την χώρα) και ο αριθμός αναγνώρισης του ελαστικού. Επί των ελαστικών πρέπει να αναγράφονται όλα τα τεχνικά στοιχεία, το εργοστάσιο και η χώρα παραγωγής τους. Για την εκτέλεση, όλων των προβλεπομένων στην παρούσα προδιαγραφή εργαστηριακών ελέγχων, υπεύθυνος είναι ο προμηθευτής. Δειγματοληπτικά μπορεί να πραγματοποιηθεί εργαστηριακός έλεγχος κατά τον οποίο ελέγχονται : o Οι διαστάσεις και τα κατασκευαστικά στοιχεία o Ο σκελετός o Η αντοχή σε εφελκυσμό Οι παραπάνω εργαστηριακοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν με έξοδα του προμηθευτή, σε οποιοδήποτε εργαστήριο του εσωτερικού ή εξωτερικού επιλογής της Υπηρεσίας, εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από την επιτροπή παραλαβής. Οτιδήποτε δεν αναφέρεται αναλυτικά στην παρούσα τεχνική προδιαγραφή νοείται ότι θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν και τις σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας στην κατηγορία των ελαστικών. Επιπλέον από τον Δήμο απαιτούνται τα κάτωθι: 3.Για τις Εργασίες συντήρησης & επισκευής ελαστικών οχημάτων μηχανημάτων έργων. Ως εργασίες συντήρησης και επισκευής ορίζονται οι ανθρωποώρες που απαιτούνται για την εκτέλεση πάσης φύσεως εργασιών που απαιτεί η τακτική συντήρηση των ελαστικών των οχημάτων και μηχανημάτων έργων, εντός του καταστήματος του μειοδότη ή και εκτός αυτού.

12 Λόγω της έκτασης του Δήμου μας και της φύσεως των εργασιών που εκτελούν τα οχήματα και μηχανήματα έργου, κρίνεται ως απαραίτητη προϋπόθεση η δυνατότητα του μειοδότη για επισκευές σε όλη την έκταση του Δήμου κατόπιν εντολής του αρμόδιου Τμήματος Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων. Οι εργασίες πάσης φύσεως θα πιστοποιούνται με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση από τους προσφέροντες ως προς την ποιότητα και την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας κατά την εκτέλεσή τους, όπως επίσης και για τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων και εξοπλισμού κάθε φορά. Α.ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Α1.ΥΠΟΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Η παρούσα ομάδα εργασιών αφορά στην προμήθεια-τοποθέτηση αλλά και συντήρηση των ελαστικών μηχανημάτων, δικύκλων και οχημάτων ιδιοκτησίας του Δήμου Ν. Προποντίδας για τη Δ.Ε Μουδανιών. Τα οχήματα και τα μηχανήματα τεχνικών έργων στα οποία χρειάζεται συντήρηση των ελαστικών παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα 1. Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Κατηγορίες Οχημάτων ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΑΡ. ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ 1.1 ME SWINGO 100 ΣΚΟΥΠΑ KUBOTA 6.00x9 6.00x9 ΠΙΣΩ 1.2 ΜΕ ICCID ΣΚΟΥΠΑ KUBOTA 145R / 70R ΜΕ ICCID ΣΚΟΥΠΑ KUBOTA 145R / 70R ΜΕ ICCID ΣΚΟΥΠΑ KUBOTA 145R / 70R ΜΕ ICCID ΣΚΟΥΠΑ KUBOTA 145R / 70R ΜΕ ICCID ΣΚΟΥΠΑ KUBOTA 145R / 70R ΜΕ CAT 140G ΓΚΡΕΥΝΤΕΡ CATERPILAR 14.00/ /24TG TG 1.8 ΜΕ SV -ΣΚΟΥΠΑ DULEVO 8.25/ / ΜΕ SX-4 JCB-ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ JCB 12.5/80R-18 18,4 / ΜΕ WB93R-2 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ KOMATSU 12,5/80 R / ΜΕ ΦΟΡΤΩΤΗΣ CATERPILAR 20, , ΜΕ ΑΚ 1400 NISAN NISAN 195/ 70 R15 195/ 70 R15 ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ 1.13 ΜΕ CXC5 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ JCB 12.5/ ,4 /15-26

13 1.14 ΜΕ MERSEDES MERCEDES 285/70 R /70 R ΜΕ G ΓΚΡΕΥΝΤΕΡ CARERPILAR TG TG 1.16 ΜΕ MKAS-120X220 ZETOR 16.9/ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΚΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 1.17 ΜΕ L 508DG-AK MERCEDES ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ 1.18 ΜΕ ABIENTE C FOREDIL- 405/70 R24 405/70 R24 ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ MACCHINE 1.19 ΜΕ H-ES ΓΚΡΕΥΝΤΕΡ CATERPILAR TG TG 1.20 ΜΕ Κ10-S ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ MERCEDES 225/75 R /75 R ΜΕ ΙIVECO-400SA ΣΚΟΥΠΑ DULEVO 8.25/R /R ΜΕ Β - ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ CATERPILAR 10R R ANEY ΤΡΕΫΛΟΡ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ANEY 8,25-15 NHS 8,25-15 N Α/Α ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΑΡ.ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ 2.1 ΚΗΥ 3399 FA 2105PH400 DAF 12R R ΚΗΥ 3467 ATECO1523 MERCEDES 11R R ΚΗΙ ΜΑΝ 11R R ΚΗΙ Κ MERCEDES 12R R KHI Κ MERCEDES 315/80 R /80 R KHY MERCEDES 11R R ΚΗΥ 3353 FA2305 DAF 12R R KHI 9473 ATECO MERCEDES 315/80 R /80 R KHI MERCEDES 315/80 R /80 R KHI MERCEDES 295/80 R /80 R ΚΗΙ 9471 ACTROS MERCEDES 315/80 R /80 R 22.5 (ΤΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ) 2.12 ΚΗΙ 9471 ΟΤΟΚΑΡ 385/65 R22.5 (ΚΑΡΟΤΣΑ ΕΠΙΚΑΘΙΜΕΝΟΥ) 2.13 KHI ΜΑΝ 315/80 R /80 R ΚΗΙ Κ MERCEDES 12R R ΚΗΙ Κ MERCEDES 12R R KHI ΜΑΝ 315/80 R /80 R ΚΗΥ 3435 MERCEDES 315/80 R /80 R 22.5

14 2.18 KHH ΚΗΥ 3386 FA ΚΗΥ 3387 FA NAN /K ΚΗΗ Κ ΜΑΝ 315/80 R /65 R 22.5 DAF 315/80 R /80 R 22.5 DAF 315/80 R /80 R 22.5 STAYER 1.200R R20 MERCEDES 315/80 R /80 R 22.5 ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ-ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ Α/Α ΑΡ. ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΕΡΓ. ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 3.1 KHI 1130 L200 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ MITSUBITSI 205/80R16 205/80R ΚΗΙ 1136 Β2500 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ MAZDA 195R14 195R KHI 9430 D-MAX3000 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4 ISUZU 245/70R16 245/ 70 R KHI 9490 NIVA ΤΖΙΠ 4Χ4 LADA 185/75R16 185/ 75R NZI 6729 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4 TOUOTA 235/70R15 235/70R KHI 1101 GRAND VITARA SUZUKI 205/70R15 205/70R15 ΤΖΙΠ 4Χ4 3.7 KHI 1160 FABIA ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ SKODA 165/70 R14 165/70 R ΚΗΙ 1155 Β2500 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ MAZDA 195 R R ΚΗΙ 9480 ALTO ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ SUZUKI 155/70/R14 155/70/R MO 1117 DATSUN ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 3.11 KHI 9441 PICK UP 1.9DLX ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ NISAN 600X14 600X14 SKODA 165/70R13 165/ 70R KHI 1138 Β2500 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ MAZDA 195 R R KHI 1102 PICK UP LXI ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 3.14 KHI 9436 DOBLO KARGO ΗΜΙΦΟΤΡΗΓΟ 3.15 ΚΗΗ 5089 PUNTO ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ 3.16 KHI 9437 PUNTO ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ SKODA 165/70 R13 165/70 R13 FIAT 175/70R14 175/70R14 FIAT 205/55R16 205/55R16 FIAT 185/60R14 185/60R14 Α/Α ΑΡ.ΚΥΚΛ/Ρ ΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓ.ΚΑΤΑΣΚ ΕΥΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ 4.1 ΑΝΕΫ ML 150E18 IVECO ΦΟΡΤΗΓΟ 4.2 KHY E 30W ΦΟΡΤΗΓΟ IVECO 315/80R /80R22.5

15 4.3 XKH 8384 ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΤΦΟΡΑΣ ΚΑΔΩΝ ΜΑΝ 12R R ΧΚΕ ΦΟΡΤΗΓΟ VOLVO 12R R KHI ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 315/80R 22,5 315/80R 22,5 4.6 XKM 6893 ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 12R / R / XO ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 12 R R XKM 9120 LP 1013 ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 10 R R KHI ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES R 22, R 22, XKH 6592 ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΤΦΟΡΑΣ ΚΑΔΩΝ MERCEDES 13R R KHI D ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 185R14 185R KHY 3382 LPKO1519 MERCEDES 11R R22.5 ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ 4.13 ΝΒΥ 4501 ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 225/75R16 225/75 R ΚΗΥ 3490 MP190E 30W IVECO 315/80 R /80 R22.5 ΦΟΡΤΗΓΟ 4.15 KHH ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 12R R KHY ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 9.5R R KHI ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΑΝ 295/80 R /80 R22.5 ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΔΩΝ 4.18 ΚΗΙ Κ ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 9.5R R17.5 ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ 4.19 KHY ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 11R R22.5 Α/Α ΑΡ.ΚΥΚΛ/Ρ ΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓ.ΚΑΤΑΣΚΕ ΥΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΣΩ 5.1 ΚΗΥ E 18M/P FIAT-IVECO 235/ 235/ 75R17.5 ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 75R ΚΗΙ 9455 ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ MERCEDES 295/80 295/80 R22.5 R ΚΗΙ 9489 TΡΑΝΖΙΤ (130-TFCFL) ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ FORD 185R14 185R14 Α/Α ΑΡ. ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΙ ΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 6.1 ΧΛ DT/1 ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ 6.2 ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΚΩΝ ΕΡΓ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΣΩ FIAT R R JOHN DEAR X8.50X15 13,6-16,1

16 Α/Α ΑΡ. ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓ. ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΕΥΗΣ PIAGIO 12x125 12x ΧΚΗ 4403 ΤΡΙΚΥΚΛΟ 1709 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ 7.2 ΧΚΤ 329 XR 150 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ YAMAHA ΑΤ19*7-8 ΑΤ19* ΧΚΤ 330 PIAGIO ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ PIAGIO 7.4 ΧΚΤ 331 WVCM ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ SUZUKI ΟΚΝ 1501 C50 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ HONDA ΧΚΤ ΤΡΙΚΥΚΛΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ KWANG YANG 19*7-8 19*7-8 Το κόστος των ειδών των αναλώσιμων υλικών μικροϋλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στη συντήρηση των ελαστικών φαίνεται στον παρακάτω Πίνακα 2. ΠΙΝΑΚΑΣ 2: Κόστος ειδών αναλώσιμων υλικών-μικροϋλικών ΕΙΔΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΫΛΙΚΩΝ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΜΑΝΣΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΝΣΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΝΣΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΒΙΔΑ 5.00 ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΒΑΛΒΙΔΑΣ 5.00 ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΦΩΡΤΩΤΟΥ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΓΚΡΕΫΝΤΕΡ Το κόστος της εργασίας συντήρησης των ελαστικών λαμβάνοντας υπόψη το κόστος των ειδών των αναλώσιμων υλικών μικροϋλικών φαίνεται στον παρακάτω Πίνακα3. ΠΙΝΑΚΑΣ 3: Εκτιμώμενο Κόστος Συντήρησης Ελαστικών ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ) Επισκευή ελαστικού επιβατικών (με μικρό μανσόν) εντός του καταστήματος Επισκευή ελαστικού φορτηγού (με μικρό μανσόν) εντός του καταστήματος Επισκευή ελαστικού φορτηγού εκτός του καταστήματος στον τόπο της βλάβης (με μικρό μανσόν) ΔΑΠΑΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 15,00 20,00 60,00 /τεμ

17 Επισκευή ελαστικού φορτηγού εκτός του καταστήματος στον τόπο της βλάβης (με μεσαίο μανσόν) Επισκευή ελαστικού φορτηγού εκτός του καταστήματος στον τόπο της βλάβης (με μεγάλο μανσόν) Επισκευή ελαστικού μηχ. έργου(φορτωτή) με μεσαίο μανσόν, στο κατάστημα Επισκευή ελαστικού μηχ. έργου(φορτωτή) με μεγάλο μανσόν, στο κατάστημα Επισκευή ελαστικού μηχ. έργου(φορτωτή) με μεσαίο μανσόν, στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού μηχ. έργου(φορτωτή) με μεγάλο μανσόν, στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού (πίσω) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με μεσαίο μανσόν στο κατάστημα Επισκευή ελαστικού (εμπρός) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με μεσαίο μανσόν στο κατάστημα Επισκευή ελαστικού (πίσω) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με μεγάλο μανσόν στο κατάστημα Επισκευή ελαστικού (εμπρός) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με μεγάλο μανσόν στο κατάστημα Επισκευή ελαστικού (πίσω) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με μεσαίο μανσόν στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού (εμπρός) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με μεσαίο μανσόν στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού (πίσω) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με μεγάλο μανσόν στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού (εμπρός) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με μεγάλο μανσόν στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού μηχ. Έργου (Γκρέϋντερ) με μεσαίο μανσόν στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού μηχ. Έργου (Γκρέϋντερ) με μεσαίο μανσόν στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού (πίσω) Γεωργικού ελκυστήρα με μεσαίο μανσόν στο κατάστημα Επισκευή ελαστικού (πίσω) Γεωργικού ελκυστήρα με μεγάλο μανσόν στο κατάστημα Επισκευή ελαστικού (πίσω) Γεωργικού ελκυστήρα με μεσαίο μανσόν στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού (πίσω) Γεωργικού ελκυστήρα με μεγάλο μανσόν στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού μηχ. έργου(φορτωτή) με αεροθάλαμο, στο κατάστημα Επισκευή ελαστικού μηχ. έργου(φορτωτή) με αεροθάλαμο, στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού (εμπρός) Γεωργικού ελκυστήρα με αεροθάλαμο εντός του καταστήματος Επισκευή ελαστικού (πίσω) Γεωργικού ελκυστήρα με αεροθάλαμο, εντός του καταστήματος Επισκευή ελαστικού (εμπρός) Γεωργικού ελκυστήρα με αεροθάλαμο στον τόπο της βλάβης 70,00 /τεμ 100,00 /τεμ 50,00 80,00 80,00 100,00 50,00 /τεμ 20,00 /τεμ 90,00 /τεμ 70,00 /τεμ 80,00 /τεμ 70,00 /τεμ 100,00 /τεμ 80,00 /τεμ 50,00 80,00 50,00 /τεμ 70,00 /τεμ 80,00 100,00 95,00 125,00 15,00 50,00 75,00

18 Επισκευή ελαστικού (πίσω) Γεωργικού ελκυστήρα με αεροθάλαμο, στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού (εμπρός) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με αεροθάλαμο εντός του καταστήματος Επισκευή ελαστικού (πίσω) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με αεροθάλαμο εντός του καταστήματος Επισκευή ελαστικού (εμπρός) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με αεροθάλαμο στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού (πίσω) μηχ. έργου(εκσκαφέα) με αεροθάλαμο στον τόπο της βλάβης Επισκευή ελαστικού μηχ. Έργου (Γκρέϋντερ) με αεροθάλαμο, εντός του καταστήματος Επισκευή ελαστικού μηχ. Έργου (Γκρέϋντερ) με αεροθάλαμο στον τόπο της βλάβης 100,00 20,00 60,00 70,00 110,00 45,00 95,00 ΚΑΤ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩ 4.200,00 ΦΠΑ 23% 966,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 5.166,00 Α2.ΥΠΟΟΜΑΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ Η παρούσα ομάδα εργασιών αφορά στην προμήθεια-τοποθέτηση των ελαστικών μηχανημάτων, δικύκλων και οχημάτων ιδιοκτησίας του Δήμου Ν. Προποντίδας για τη Δ.Ε Μουδανιών. Τα οχήματα και τα μηχανήματα τεχνικών έργων στα οποία χρειάζεται να γίνει η προμήθεια των ελαστικών μαζί με την ποσότητα και το είδος των ελαστικών παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα 4. Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ 4: Κατηγορίες Οχημάτων για προμήθεια ελαστικών ΑΡ. ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ 1.1 ΜΕ CAT 140G ΓΚΡΕΥΝΤΕΡ CATERPILAR 14.00/24TG 14.00/24TG 2 ΠΟΣΟ ΤΗΤΑ 1.2 ΜΕ ΦΟΡΤΩΤΗΣ CATERPILAR 20, , ΜΕ CXC5 ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ JCB 12.5/ ,4 /15-26 Ε.2 Π ΜΕ G ΓΚΡΕΥΝΤΕΡ CARERPILAR TG TG ΜΕ H-ES ΓΚΡΕΥΝΤΕΡ CATERPILAR TG TG 3

19 1.6 ΜΕ Κ10-S ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ MERCEDES 225/75 R /75 4 R ΜΕ Β - ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ CATERPILAR 10R R ANEY ΤΡΕΫΛΟΡ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ANEY 8,25-15 NHS 8,25-15NHS 4 Α/Α ΑΡ.ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 2.1 ΚΗΥ 3467 ATECO ΚΗΙ Κ 2.3 KHI Κ 2.4 KHI 9473 ATECO 2.5 KHI KHI ΚΗΙ 9471 ACTROS (ΤΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ) 2.8 ΚΗΙ 9471 (ΚΑΡΟΤΣΑ ΕΠΙΚΑΘΙΜΕΝΟΥ) 2.9 KHI ΚΗΙ Κ 2.11 ΚΗΙ Κ 2.12 KHH ΚΗΗ Κ ΕΡΓ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΠΟΣΟΤ ΗΤΑ MERCEDES 11R R MERCEDES 12R R MERCEDES 315/80 R22.5 MERCEDES 315/80 R 22.5 MERCEDES 315/80 R 22.5 MERCEDES 295/80 R 22.5 MERCEDES 315/80 R /80 R /80 R /80 R /80 R /80 R 22.5 ΟΤΟΚΑΡ 385/65 R ΜΑΝ 315/80 R 315/ R 22.5 MERCEDES 12R R MERCEDES 12R R ΜΑΝ MERCEDES 315/80 R /80 R /65 R /80 R Α/Α ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ-ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΡ.ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΕΡΓ. ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΠΟΣΟΤ ΗΤΑ 3.1 KHI 1130 L200 MITSUBITSI 205/80R16 205/80R16 4 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 3.2 ΚΗΙ 1136 Β2500 MAZDA 195R14 195R14 4 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 3.3 KHI 9430 D-MAX3000 ISUZU 245/70R16 245/ 70 R16 2 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 4Χ4 3.4 KHI 9490 NIVA ΤΖΙΠ 4Χ4 LADA 185/75R16 185/ 75R ΚΗΙ 1155 Β2500 MAZDA 195 R R14 2

20 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 3.6 ΚΗΙ 9480 ALTO ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ SUZUKI 155/70/R14 155/70/R KHI 9441 PICK UP 1.9DLX ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 3.8 KHI 1138 Β2500 ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ 3.9 KHI 9436 DOBLO KARGO ΗΜΙΦΟΤΡΗΓΟ SKODA 165/70R13 165/ 70R13 4 MAZDA 195 R R14 4 FIAT 175/70R14 175/70 R14 4 Α/Α ΑΡ. ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΠΟΣΟΤ ΗΤΑ 4.1 KHY E 30W IVECO 315/80R /80R ΦΟΡΤΗΓΟ 4.2 XKH 8384 ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΑΝ 12R R ΜΕΤΦΟΡΑΣ ΚΑΔΩΝ 4.3 KHI ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 315/80R 22,5 315/80R 5 22,5 4.4 XKM 6893 ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 12R / R / XKM 9120 LP 1013 MERCEDES 10 R R ΦΟΡΤΗΓΟ 4.6 XKH 6592 ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 13R R ΜΕΤΦΟΡΑΣ ΚΑΔΩΝ 4.7 ΝΒΥ 4501 ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 225/75R16 225/75 4 R ΚΗΥ 3490 MP190E 30W IVECO 315/80 R /80 4 ΦΟΡΤΗΓΟ R KHH ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 12R R KHY ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 9.5R R KHI ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΑΝ 295/80 R /80 2 ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΔΩΝ R ΚΗΙ Κ ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 9.5R R ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ 4.13 KHY ΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES 11R R Α/Α ΑΡ. ΚΥΚΛ/ΡΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΥΠΟΣ-ΕΙΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 5.1 ΚΗΙ 9489 TΡΑΝΖΙΤ (130- TFCFL) ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΡΓ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΠΟΣΟΤ ΗΤΑ FORD 185R14 185R14 2 Το κόστος της προμήθειας των ελαστικών λαμβάνοντας παρουσιάζεται στον παρακάτω Πίνακα5.

21 ΠΙΝΑΚΑΣ 5: Κόστος Προμήθειας Ελαστικών Α/ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΑΠΑΝΗ Α ΤΥΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ( ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ ( ) /24TG τεμ , ,5-25 τεμ , ,5/80-18 τεμ , ,4/15-26 τεμ , TG PIRELI τεμ , TG τεμ , /75R17.5 τεμ , R16.5 COLTUR τεμ , NHS τεμ , R22,5 τεμ , /80R22.5 τεμ , /80R22.5 τεμ , /80R22.5 GOOD YEAR τεμ , /65R22.5 τεμ , /80R16 DUNLOP τεμ , R14 τεμ , /70R16 τεμ , /75R16 τεμ , /70R14 τεμ , /70R13 τεμ , /70R14 τεμ , R17.5 τεμ , R22.5 τεμ , /75R16 τεμ , X17.5 τεμ , R22.5 τεμ , R14 τεμ ,00 ΣΥΝΟΛΟ ,00 ΦΠΑ 23% 9.163,66 ΓΕΝ.ΣΥΝΟΛΟ ,66 Β.ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΙΛΤΡΩΝ ΜΠΟΥΖΙ - ΝΕΡΟΠΑΓΙΔΩΝ α/α ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ( ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ (ΤΕΜΑΧΙΑ) ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ( ) ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1.ΦΙΛΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 1 FF209 7, ,40 2 FF , , , ,50 4 BFU700X 2, ,60 5 BFU700 2,60 3 7, , ,60 7 FF185 8, ,25 8 S8500NR 4,98 2 9,96 9 H60WK01 4,31 2 8,62

22 10 PU1046/1X 8, , R , ,70 12 FP-406 3, ,68 13 KC28 8, ,60 14 MF-283 8, ,90 15 P811 3, ,70 16 FP707 3,15 3 9,45 17 FP321 6, ,60 18 WP928/81 9, ,20 19 KC102 8, ,20 20 FP158 6, ,60 21 WK962/4 7, ,20 22 PU999/1 10, ,50 23 KC24 4, ,86 24 KX80D 10, ,50 25 BFU707 2, ,40 26 WK817/3K 8, , , ,40 28 KX44 2,95 2 5,90 29 PW809 3, ,00 30 BF700X 5, ,40 31 EFF022 7, ,20 32 WDK725 8, , , ,50 34 PP837 6, ,80 35 EFF104 4, ,50 36 WK940/22 8, ,60 37 WK4001 9, ,00 38 BFU708 2,60 3 7,80 2.ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ 39 OC121 12, ,00 40 W950/38 12, ,70 41 HU932/4X 5, ,00 42 F556 5, , , ,45 44 W , ,70 45 P , ,80 46 R80 8, ,80 47 HU945/2X 8, ,60 48 BQ1R0739 8, ,40 49 FL304 3, ,90 50 OC42 9, ,60 51 T3136 4, ,00 52 MO237 3, ,20 53 FL306 8, ,60 54 MO129 6, ,60 55 OC267 15, ,20 56 OC206 10, ,20 57 FL115 6, ,20 58 W962 7, ,20 59 HU , ,40 60 OC60 7, ,60 61 H12110/2 9, ,20 62 H942 6, ,00 63 PF1050/1K 6, ,70 64 P9180 7, ,60 65 OX71D 10, , /8 5, ,60 67 OX146D ,00 68 H12110/2X 9, , ,97

23 69 HU947/2X 10, ,80 70 W962/ ,00 71 MO302 3,80 2 7,60 72 LF , ,00 73 W950/18 12, ,80 74 W914/2 3, ,60 75 W610/1 2,80 3 8,40 76 W67/2 4, ,50 77 W610/3 3, ,80 78 PF1190X 9, ,50 79 W713/16 3, ,20 80 HU947/1X 10, ,72 81 W712/54 5, , ,85 3.ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ 82 GI , ,10 83 GI , ,10 84 P , ,80 85 C , , , ,20 87 FC460 5, ,60 88 P , ,62 89 C291032/1 63, ,60 90 BQ7W , ,65 91 P , ,00 92 FA303 9,5 1 9,50 93 WL , ,00 94 LX273 48, ,00 95 C , ,00 96 LX227 30, , E00 7,60 1 7,60 98 LX560/1 42, ,80 99 AM425/3 54, , C /1 63,3 1 63, AF , , C24650/1 35, , C ,7 1 74, C , , C33/922 57, , E280L 25, , C30850/2 48, , C ,8 1 22, ,3 1 42, ,6 1 36, C20325/2 26,6 1 26, A303 19,6 1 19, CH , , AM418 19,3 1 19, LX612 47, , LX776 74, , AM440 46,7 1 46, C ,3 1 47, FA3175 8,3 1 8, C ,1 1 6, C15165/7 10,5 2 21, C ,6 1 10, C ,6 1 10, C ,2 1 12,20

24 125 C , , C1189 9,9 1 9, C3078 6,1 1 6, C ,2 1 70, C2295/2 12, , ,86 4.ΝΕΡΟΠΑΓΙΔΕΣ 130 FK , SP , KC , WK , PU51X ,00 283,50 5.ΦΙΛΤΡΑ ΞΗΡΑΝΤΗΡΑ 135 AL , TB1394/1X ,70 150,20 6.ΦΙΛΤΡΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ , A-1-21C , R , R164C25B , HX , , HD , OC , H601/ ,00 219,96 7.ΦΙΛΤΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 146 WK612/ , WK614/ , WK , KL ,80 22,56 8.ΜΠΟΥΖΙ 150 NGK BP6ES , NGK BKR6E , BOSCH FR-7-D , DOBLO , NGK IKR6G , NGK-ZFR5F , PUNTO , PUNTO ,20 116,72 ΑΘΡΟΙΣΜΑ 5.905,62 Φ.Π.Α 23% 1.358,29 ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΑΔΑΣ Β 7.263,91 Γ.ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ Οι μπαταρίες θα είναι Ca/Ca(Ασβεστίου-Ασβεστίου) κλειστού τύπου χωρίς να χρειάζονται συντήρηση με ματάκι παρακολούθησης της κατάστασης της

25 μπαταρίας(check CONTROL), και να έχουν ρεύμα (Α) εκίνησης σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα. ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΕ (ΑΗ) 50ΑΗ 60ΑΗ 75ΑΗ 100ΑΗ 135ΑΗ 140ΑΗ 180ΑΗ 225ΑΗ AMPERE ΕΚΙΝΗΣΗΣ 360 Α(ΕΝ) 500 Α(ΕΝ) 600 Α(ΕΝ) 800 Α(ΕΝ) 850 Α(ΕΝ) 850 Α(ΕΝ) 1100 Α(ΕΝ) 1300 Α(ΕΝ) Οι μπαταρίες θα πρέπει να έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας 12 μηνών και θα αντικαθιστούνται άμεσα εντός 48 ωρών σε περίπτωση που παρουσιάσουν βλάβη. Στις μπαταρίες θα αναγράφεται η ημερομηνία κατασκευής σε ευκρινές σημείο και η οποία δεν πρέπει να υπερβαίνει το διάστημα των 6 μηνών. Α/ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΑΠΑΝΗ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ( ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ ( ) 1 225ΑΗ τεμ. 278, , ΑΗ τεμ. 229, , ΑΗ τεμ. 190, , ΑΗ τεμ. 140, , ΑΗ τεμ. 102, , ΑΗ τεμ. 79, , ΑΗ τεμ. 74, ,80 ΣΥΝΟΛΟ 6.524,27 ΦΠΑ 23% 1.500,58 ΓΕΝ.ΣΥΝΟΛΟ 8.024,85 Δ.ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΛΑΜΕΣ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ Σκληρότητα 38-40HRS Χρώμα : Κίτρινο Διαστάσεις : Μήκος 182,84cm, Πλάτος 1,60cm, Πάχος 1,6cm. Αριθμός οπών :13 Μέγεθος μπουλονιών: 5/8 Βάρος 30,70 kg. Α/ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΑΠΑΝΗ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ( ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ ( ) 1 ΛΑΜΕΣ ΓΙΑ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ τεμ. 65, ,00 2 ΣΕΤ ΒΙΔΕΣ-ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΛΑΜΕΣ τεμ. 1, ,00 ΣΥΝΟΛΟ 3.497,00 ΦΠΑ 23% 804,31

26 ΓΕΝ.ΣΥΝΟΛΟ 4.301,31 Α ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α/ ΔΑΠΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ( ) ΟΜΑΔΑ Α: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 1 ΥΠΟΟΜΑΔΑ:Α1 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 4.200,00 2 ΥΠΟΟΜΑΔΑ:Α2 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ,00 ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΑΔΑΣ Α ,00 3 ΟΜΑΔΑ:Β ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΙΛΤΡΩΝ-ΜΠΟΥΖΙ-ΝΕΡΟΠΑΓΙΔΩΝ 5.905,62 4 ΟΜΑΔΑ:Γ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 6.524,27 5 ΟΜΑΔΑ:Δ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΓΚΡΕΫΝΤΕΡ 3.497,00 ΣΥΝΟΛΟ ,89 ΦΠΑ 23% ,84 ΓΕΝ.ΣΥΝΟΛΟ ,73 Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΡΑΜΑΝΔΑΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Πολιτικός Μηχανικός

27 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Δ/ΝΣΗ : Ποιότητα Ζωής, Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Πληροφορίες: Σταματίου Αντώνης Τηλ.: FAX: antonis.stamatioy@nea-propontida.gr ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 59/2015 Συντήρηση και Επισκευή Ελαστικών, Προμήθεια Ελαστικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων, Οχημάτων & Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων του Δήμου Νέας Προποντίδας ΓΕΝΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1ο Αντικείμενο Η συγγραφή αυτή αφορά την Συντήρηση και Επισκευή Ελαστικών, Προμήθεια Ελαστικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων, Οχημάτων & Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων του Δήμου Νέας Προποντίδας. Άρθρο 2 ο : Ισχύουσε ς διατάξεις Η διενέργεια της προμήθειας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης 11389/93 (Ε.Κ.Π.Ο.ΤΑ.) του Νόμου 2286/95, και του εν ισχύ ΔΚΚ εφ όσον δεν αντίκειται στα παραπάνω. Άρθρο 3 ο : Τρόπος εκτέλεσης της προμ ήθε ιας Η εκτέλεση της προμήθειας θα πραγματοποιηθεί με πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή,με βάση τους όρους της διακήρυξης, και ενώπιον της αρμόδιας για γνωμοδότηση επιτροπής του άρθρου 46 του Ε.Κ.Π.ΟΤ.Α. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπορούν να καταθέσουν ξεχωριστή προσφορά για όλες τις βασικές ομάδες της παρούσας μελέτης σύμφωνα με τον Πίνακα του εντύπου της οικονομικής προσφοράς.η προσφορά στην ομάδα Α θα συμπεριλαμβάνει και τις δύο υποομάδες Α1 και Α2 και όχι μόνο μια υποομάδα. Άρθρο 4 ο : Απαν τήσε ις στα τεχνικά στοιχεία

28 Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές της παρούσης οι οποίες θα πρέπει απαραιτήτως να πληρούνται και για τις οποίες θα πρέπει να δώσουν πλήρεις και σαφείς απαντήσεις. Επίσης θα πρέπει να δοθεί πλήρης τεχνική προσφορά για το σύνολο των προσφερόμενων προϊόντων για να μπορέσει η επιτροπή να προβεί σε σωστή αξιολόγηση των προσφορών. Επίσης ο διαγωνιζόμενος θα υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και των τεχνικών προδιαγραφών και τους αποδέχεται χωρία καμία επιφύλαξη. Προτεινόμενες λύσεις που παρουσιάζουν αποκλίσεις ή υστέρηση σε σχέση με τις τεχνικές προδιαγραφές απορρίπτονται και δεν αξιολογούνται. Επίσης απορρίπτονται προσφορές με ασαφή ή ελλιπή τεχνική προσφορά. Άρθρο 5 ο : Χρόνος και τρόπος παραδόσεως. Η παράδοση των υλικών θα γίνεται τμηματικά, ανάλογα με τις ανάγκες του Δήμου Ν. Προποντίδας. Ειδικότερα ως υποχρέωση του αναδόχου ορίζεται η παράδοση των υλικών οποιασδήποτε ποσότητας και σε οποιασδήποτε εργάσιμη ημέρα που θα αιτηθεί ο Δήμος για την παραλαβή των υλικών. Η μεταφορά των υλικών είναι υποχρέωση του Προμηθευτή. Άρθρο 6 ο : Εγγ ύηση καλ ής και εμ προθέ σμ ου εκτέλε σης της σύμβ ασης. Στον προμηθευτή στον οποίο έγινε η κατακύρωση και η ανάθεση της προμήθειας αποστέλλεται σχετική ανακοίνωση όπως ορίζεται στο άρθρο 24 του ΕΚΠΟΤΑ. Με την αποστολή της ανακοίνωσης θεωρείται ότι η σύμβαση συνάφθηκε, και ο προμηθευτής υποχρεούται να προσέλθει μέσα σε 10 μέρες από την ημερομηνία της κοινοποίησης της ανακοίνωσης της κατακύρωσης για να υπογράψει τη σύμβαση. Ο ανάδοχος μπορεί να προσέλθει το αργότερο μέσα σε 15 μέρες από την κοινοποίηση αυτή όμως τότε η προθεσμία παράδοσης των υλικών αρχίζει μετά 10 μέρες από την κοινοποίηση της ανακοίνωσης. Κατά τα λοιπά ως το άρθρο 24 του ΕΚΠΟΤΑ. Ο ανάδοχος στον οποίο θα ανατεθεί η προμήθεια, υποχρεούται να αντικαταστήσει την εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό με εγγύηση ίση προς το 5% της καθαρής αξίας της κατακυρωθείσης προσφοράς για την καλή και πιστή εκτέλεση των όρων της σύμβασης. Η μη προσκόμιση εγγυήσεως σύμφωνα με τα ανωτέρω αποκλείει την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με υπαιτιότητα του αναδόχου και ισοδυναμεί με άρνηση αυτού για την συνομολόγηση και υπογραφή της σύμβασης που ενάγεται εις βάρος του τις νόμιμες κυρώσεις, ήτοι την έκπτωση αυτού και την υπέρ

29 του Δήμου κατάπτωσή της για την συμμετοχή στον διαγωνισμό κατατεθείσης εγγυήσεως. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης θα πρέπει να κατατεθεί εντός 10 (δέκα) ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της προσκλήσεως προς υπογραφή της σύμβασης. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης επιστρέφεται στον προμηθευτή μετά τον χρόνο εγγυήσεως και παραλαμβάνεται ιδιοχείρως από τον ενδιαφερόμενο ή εξ όσον αυτό είναι αδύνατο, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και με δική του επιβάρυνση. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης επιστρέφεται εις τον ανάδοχο της προμήθειας μετά από την οριστική ποσοτική και ποιοτική παραλαβή και ύστερα από την εκκαθάριση των τυχόν απαιτήσεων από τους δύο συμβαλλόμενους. Άρθρο 7 ο : Άρν ηση υπογραφής της σύμβ ασης και συνέ πε ιε ς αυτής. Εάν ο προμηθευτής που αναδείχτηκε δεν προσέλθει να υπογράψει την σύμβαση της προμήθειας εντός 15 ημερών από της γνωστοποίησης σ αυτόν της κατακυρώσεως της δημοπρασίας επ ονόματί του ή δεν καταθέσει την κατά το προηγούμενο άρθρο εγγύηση: Η εγγύηση συμμετοχής εκπίπτει αυτοδικαίως υπέρ του Δήμου. Ο Δήμος μετά από αυτό είναι ελεύθερος να επιλέξει οποιαδήποτε αποδεκτή προσφορά ή να επαναλάβει τον διαγωνισμό, ή να εφαρμόσει τα οριζόμενα στα άρθρα του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. Ο Δήμος σε αμφότερες τις ανωτέρω περιπτώσεις δικαιούται να αναζητήσει την αποκατάσταση πάσης τυχόν γενομένης σ αυτόν ζημίας από μέρους του αρνηθέντος την υπογραφή της σύμβασης. Άρθρο 8 ο : Ευθύνη πωλητού και εγγύηση κατασκευής Ο ανάδοχος προμηθευτής ευθύνεται για την ύπαρξη των συμπεφωνημένων ιδιοτήτων των πωλουμένων ειδών γενικώς και εγγυάται την ανυπαρξία οποιουδήποτε εγκεκριμένου ελαττώματος. Κατά την παραλαβή του εξετάζονται και διαπιστώνονται οι κατ αρχήν ιδιότητες και οι τυχόν επελθούσες φθορές, ζημίες κλπ λόγω πλημμελούς κατασκευής, μεταφοράς, ή κακής ποιότητας χρησιμοποιηθέντων υλικών. Ο ανάδοχος προμηθευτής υποχρεούται να αντικαταστήσει με δικές του δαπάνες κάθε υλικό που θα αποδειχθεί ελαττωματικό. Εάν ο προμηθευτής δεν προβεί στην αντικατάσταση των ελαττωματικών υλικών, θα επιστραφούν αυτά και θα προσκομιστούν νέα ανταποκρινόμενα στις προδιαγραφές της μελέτης ή θα παρακρατηθεί η αξία τους από την εγγύηση που κατέθεσε.

30 Άρθρο 9 ο : Αν αθε ώρηση τιμ ών προσφοράς. Οι τιμές προσφοράς δεν υπόκεινται σε καμία αναθεώρηση για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία, αλλά παραμένουν σταθερές και αμετάβλητες. Άρθρο 10 ο : Δαπάνε ς προμ ηθε υτή - Ευθύν η μέ χρι παραδόσε ως. Όλα τα έξοδα γενικώς μέχρι της παραδόσεως των προς προμήθεια ειδών στο Δήμο, βαρύνουν τον προμηθευτή. Άρθρο 11 ο : Παράδοση - παραλ αβ ή Ως ημέρα παραδόσεως θεωρείται η ημέρα κατά την οποία θα προσκομίσει τα υλικά στον οριζόμενο από το Δήμο χώρο για την παράδοσή του. Ο προμηθευτής ευθύνεται μέχρι του χρόνου υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής. Κατά τον χρόνο χρήσης και εφ όσον διαπιστωθούν φθορές, ζημίες κλπ που θα οφείλονται στην κακή ποιότητα υλικών ή πλημμελή κατασκευή ο προμηθευτής υποχρεούται να επανορθώσει άνευ ουδεμίας αμοιβής, εφ όσον είναι δεκτικές επανορθώσεων κατά την κρίση της επιτροπής, ειδάλλως τα είδη θα επιστραφούν. Επίσης ο προμηθευτής υποχρεούται με δικές του δαπάνες να αντικαταστήσει τα υλικά που θα αποδειχθούν ελαττωματικά. Για την περίπτωση μη συμμορφώσεως του προμηθευτού προς την υποχρέωσή του αυτή, ο Δήμος δικαιούται να προβεί σ αυτό σε βάρος και για λογαριασμό του προμηθευτή παρακρατούμενης της αξιώσεως του ποσού από την εγγύηση καλής εκτέλεσης. Η παραλαβή των υλικών θα γίνει από επιτροπή οριζόμενη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28 του Ε.Κ.Π..Ο.Τ.Α. Άρθρο 12 ο : Υπέ ρβ αση προθε σμ ίας παραδόσε ως Για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία υπέρβασης της προθεσμίας παραδόσεως ή αντικατάστασης των υλικών δύναται το Δ.Σ. να υποχρεώσει τον προμηθευτή στην καταβολή λόγω ποινικής ρήτρας και αναπόδεικτου αποζημιώσεως, προστίμου σύμφωνα με τα κάτωθι: α) Για καθυστέρηση που περιορίζεται σε χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει το 1/2 του μέγιστου προβλεπόμενου χρόνου παράτασης, 2,5% επί της συμβατικής αξίας της ποσότητας που παραδόθηκε εκπρόθεσμα. Εάν κατά τον υπολογισμό του μισού του χρόνου παράτασης προκύπτει κλάσμα ημέρας, θεωρείται ολόκληρη ημέρα.

31 β) Για καθυστέρηση που υπερβαίνει το παραπάνω 1/2, 5% επί της συμβατικής αξίας της ποσότητας που παραδόθηκε εκπρόθεσμα. Τα παραπάνω, κατά περίπτωση ποσοστά προστίμων υπολογίζονται επί της συμβατικής αξίας του εκπρόθεσμα παραδοθέντος υλικού χωρίς το Φ.Π.Α. Σε περίπτωση που το υλικό που παραδόθηκε εκπρόθεσμα επηρεάζει τη χρησιμοποίηση του, το πρόστιμο υπολογίζεται επί της συνολικής συμβατικής αξίας της συνολικής ποσότητας αυτού. Εφόσον με την απόφαση κήρυξης προμηθευτή εκπτώτου, παρέχεται σ αυτόν, η δυνατότητα να παραδώσει το υλικό μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας εις βάρος του διαγωνισμού, επιβάλλεται συνολικά πρόστιμο για εκπρόθεσμη παράδοση ίσο με ποσοστό 10% της συμβατικής τιμής, ανεξάρτητα από την ημερομηνία παράδοσης μέσα στο παρεχόμενο χρονικό διάστημα. Στην περίπτωση αυτή ισχύουν και τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο. Εάν ο έκπτωτος παραδώσει το όχημα ο διαγωνισμός ή τα αποτελέσματα αυτού ματαιώνονται, με απόφαση του Δ.Σ. ύστερα από την οριστική παραλαβή των υλικών. Προκαταβολή δεν χορηγείται. Άρθρο 13 ο : Αθέ τηση όρων συμ φων ίας Η από μέρους του τελευταίου μειοδότη αθέτηση όρου της παρούσης, της διακήρυξης και της συνομολογηθήσας συμβάσεως, η μη πλήρως συμμόρφωσή του προς τους όρους αυτών, παρέχει στο Δήμο το δικαίωμα να τον κηρύξει έκπτωτο της προμήθειας με απόφαση του Δ.Σ. Η έκπτωση του προμηθευτή έχει σαν συνέπεια: α) Την απώλεια υπέρ του Δήμου λόγω ποινικής ρήτρας ολόκληρου του ποσού της κατατεθειμένης εγγύησης ή μέρους. β) Την υποχρέωση του προμηθευτή να αποζημιώσει το Δήμο για κάθε ζημία την οποία θα υποστεί από τη μη εκτέλεση της συμβάσεως. Άρθρο 14 ο : Ευθύν η πωλ ητή Ο πωλητής ευθύνεται για την ύπαρξη των συμπεφωνημένων ιδιοτήτων των υλικών και εγγυάται για την ανυπαρξία οπουδήποτε εγκεκριμένου ελαττώματος. Εάν εντός του χρόνου χρήσεως παρουσιαστεί έλλειψη συμφωνηθείσης ιδιότητος ή ελαττώματα τα οποία δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθούν κατά την οριστική παραλαβή, ο Δήμος δικαιούται κατά την κρίση του να επιδιώξει είτε την αναστροφή της αγοραπωλησίας, είτε την ανάλογο μείωση του τιμήματος.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 6/11/2015 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 47006 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Έχοντας λάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 19/10/15 Τ.Κ. Πόλη: 115 27 Αθήνα Πληροφορίες: Ε. Κορμπάκη Τηλέφωνο: 213-2088715 Fax: 213-2088716 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-4857719 ΦΑΞ: E mail:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-4857719 ΦΑΞ: E mail: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----------------------------------------------------- Καλλιθέα: 20-10-2015 Ι Δ Ρ Υ Μ Α Αριθ. πρωτ.: 13194 ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ.Τ.Υ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: : «ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΞΟΝΑ 4 Π.Α.Α. ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ: "ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 1 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 02 Στην Ιθάκη, σήμερα, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΛΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΤΑ ΦΑΞ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 57.000,00 Αριθμ. Πρωτ.: 31631/24-09-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΜΕΡΟΣ Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΕ 0439 4 η Δ.Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ CPV 92512100-4 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» Διεύθυνση: Σισμάνογλου 45 Τ.Κ. Πόλη: 69100 Κομοτηνή Πληροφορίες: Κουρνιώτη Αικατερίνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) ΣΕΡΡΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) ΣΕΡΡΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΟΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Σ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: «Αποκαταστάσεις σε διάφορα σημεία του Δήμου Σερρών για το έτος 2014» Έσοδα Δ.Ε.Υ.Α.Σ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, 09-07-2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 505364 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Μελετών & Επενδύσεων ΤΜΗΜΑ : Ανάπτυξης Νέων Μορφών Τουρισμού

Διαβάστε περισσότερα

συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων».

συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤ. ΛΕΙΤ/ΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ηράκλειο, 22 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ.: 131913 Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 03/04/2007 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1835 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 03/04/2007 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1835 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 03/04/2007 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1835 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΚΑΙ. Προϋπολογισµού: 64.288,09 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΚΑΙ. Προϋπολογισµού: 64.288,09 σε ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ -- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΙΩΝ /ΝΣΗ ΗΜΟΤΙΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΜΟΣ: Αρχανών - Αστερουσίων ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟ ΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ #60.000,00# ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ #60.000,00# ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς 10-8-2006 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Αριθ. Διακήρυξης: 19/2006 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 5321.1/19/2006 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Για τους όρους αµοιβής και εργασίας του προσωπικού κουζίνας όπου υπηρετεί µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ικαίου στις Σχολές Τουριστικών Επαγγελµάτων όλης της χώρας.» (Πράξη Κατάθεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. (Τύπος Γ) Για έργα προµηθειών που δηµοπρατούνται µε τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισµού 1

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. (Τύπος Γ) Για έργα προµηθειών που δηµοπρατούνται µε τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισµού 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑ ΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ταχ. ιεύθυνση: Ιωλκού & Αναλήψεως Πληροφορίες : Κ.Χριστοδούλου Τηλ

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Νομικών Προσώπων Δήμου Ρεθύμνης»

«Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Νομικών Προσώπων Δήμου Ρεθύμνης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +3028310-40978 ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : 7540/20-03-2013 FAX : +3028310-40043 Διεθνής Ανοικτός Διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 298/12-1-2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 298/12-1-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 298/12-1-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 22 ης /2014 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 204/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΟΥ «ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Δ.ΝΑΟΥΣΑΣ» ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18 και 2004/17 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Προϋπολογισμός: 2.925.000 Ευρώ (με Φ.Π.Α. 23

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ. ΠΡΩΤ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ. ΠΡΩΤ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ AΡ. ΠΡΩΤ.: 22888 ΠΛΗΡ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΗΜΕΡ: 17/9/2014 ΤΗΛ: 213 2058394 FAX: 213 2058614 E-mail:mailto:panagopoulou@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ.ΑΡ. 119 /2012 ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ Για την προµήθεια ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης (%) για δύο µήνες

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ.ΑΡ. 119 /2012 ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ Για την προµήθεια ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης (%) για δύο µήνες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΥΤ.ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Λ.ΑΘΗΝΩΝ 53 ΤΚ 201 00 ΚΟΡΙΝΘΟΣ /νση ιοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 8911/2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 8911/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 8911/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ YΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΟΜΑΔΕΣ Α & Β) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 1/2014 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, της 10 ης Ιανουαρίου 2014

Πρακτικό 1/2014 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, της 10 ης Ιανουαρίου 2014 Πρακτικό 1/2014 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, της 10 ης Ιανουαρίου 2014 Στη Μύρινα Λήμνου, σήμερα την 10 η Ιανουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ1Η7ΛΨ-ΔΔΙ. 8. Τις διατάξεις του Ν.3310/05 Μέτρα για τη διασφάλιση της διαφάνειας και την αποτροπή

ΑΔΑ: ΒΛ1Η7ΛΨ-ΔΔΙ. 8. Τις διατάξεις του Ν.3310/05 Μέτρα για τη διασφάλιση της διαφάνειας και την αποτροπή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κοζάνη, 12/11/2013 Αρ. Πρωτ. : 103510/5817 ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 14/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Θέμα: Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Θέμα: Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Μαρούσι, 28-08 - 2009 Αριθ. Πρωτ. 2959 Α. Παπανδρέου 37 151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ Πληροφορίες : Α. Κόπτσης Θ. Νικολόπουλος Τηλέφωνο : 210.34.42.234 210.34.43.605 Fax : 210.34.42.241

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμ.Μελών κατά Νόμο - 11 -

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμ.Μελών κατά Νόμο - 11 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμ.Μελών κατά Νόμο - 11 - ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Στο Ρέθυμνο και στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου σήμερα την 11 η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Πρόχειρος Διαγωνισμός για την προμήθεια δύο χιλιάδων οκτακοσίων (2.800) δεσμίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Νο: 11(ΕΛΚΕ)/2014

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Νο: 11(ΕΛΚΕ)/2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Άρτα, 13/02/2014 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙ ΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ: 884 ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ταχ. /νση: Έναντι Γέφυρας Αράχθου Τ.Κ Πόλη: 47100 Άρτα Ιστοσελίδα: http://research.teiep.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 30142/26.06.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 30142/26.06.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 30142/26.06.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 25.06.2015 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Καθορισµός όρων για την εκµίσθωση δικαιώµατος χρήσης γεφυροπλάστιγγας στη ηµοτική Κοινότητα Καρδιτσοµαγούλας

ΘΕΜΑ Καθορισµός όρων για την εκµίσθωση δικαιώµατος χρήσης γεφυροπλάστιγγας στη ηµοτική Κοινότητα Καρδιτσοµαγούλας Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Καρδίτσα σήµερα την 10η του µηνός Μαρτίου του έτους 2014 και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ KAI KOINΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔIΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 59.185,33 Ευρώ Συμπ/νου το Φ.Π.Α (ΚΑΕ 1511) ΘΕΜΑ: «Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών διατροφής>>.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 59.185,33 Ευρώ Συμπ/νου το Φ.Π.Α (ΚΑΕ 1511) ΘΕΜΑ: «Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών διατροφής>>. ΑΔΑ:ΒΕ2Ψ469Η27-Ν1Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» Ν.Π.Δ.Δ. ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343,124 61 ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙ 29/03/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ: 210 5404170-171

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων Τ.Ε.2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, Τ.Ε.4 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, Τ.Ε.7 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ,

Διαβάστε περισσότερα

---------------------------

--------------------------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήμερα την 3η του μήνα Φεβρουαρίου του

Διαβάστε περισσότερα

Ι. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ι. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΛΦΑ Ι. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Α. Διάρθρωση τμημάτων Τα τμήματα όλων των τάξεων δημιουργούνται με κύριο κριτήριο να είναι ομοιογενή από άποψη επιδόσεων των μαθητών. Δίνεται δηλαδή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18 ης Μαΐου 2014». ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΜΑ: «Συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18 ης Μαΐου 2014». ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟN - ΕΚΛΟΓΙΚO ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 12 Μαΐου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ. : 19223 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧ/ΣΗΣ & Η.Ε.Σ. ΠΡΟΣ Ταχ. Δ/νση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΓΙΑ ΤΗΝ Ι ΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ (ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΦΕΚ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ

Ο ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΓΙΑ ΤΗΝ Ι ΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ (ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΦΕΚ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Ο ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΓΙΑ ΤΗΝ Ι ΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ (ΝΟΜΟΣ 1963/91 ΦΕΚ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΑΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία και καλές πρακτικές ΕΜΠΕΔΩΣΗ. Β τάξη. Νατάσα Γεωργίου Στέλλα Ερμογένους

Φιλοσοφία και καλές πρακτικές ΕΜΠΕΔΩΣΗ. Β τάξη. Νατάσα Γεωργίου Στέλλα Ερμογένους Φιλοσοφία και καλές πρακτικές ΕΜΠΕΔΩΣΗ Β τάξη Νατάσα Γεωργίου Στέλλα Ερμογένους Σκοπός Ο σκοπός της παρουσίασης είναι να δώσει μερικές ιδέες για καλές πρακτικές που εφαρμόστηκαν ή σχεδιάζονται να εφαρμοστούν

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό του επιστημονικού σωματείου με την επωνυμία ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. Άρθρο 1 ο Ίδρυση Επωνυμία Έδρα

Καταστατικό του επιστημονικού σωματείου με την επωνυμία ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. Άρθρο 1 ο Ίδρυση Επωνυμία Έδρα Καταστατικό του επιστημονικού σωματείου με την επωνυμία ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 1 ο Ίδρυση Επωνυμία Έδρα α. Ιδρύεται στην Ελλάδα επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία «ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Τίτλος Έργου Έρευνα στην συμβολή του κτηματολογίου,της φωτογραμμετρίας, της χαρτογραφίας και της γεωγραφικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα τεσσάρων χιλιάδων (4000) Πυροσβεστών Πενταετούς υποχρέωσης».

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα τεσσάρων χιλιάδων (4000) Πυροσβεστών Πενταετούς υποχρέωσης». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ 5 ο ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΣΥΣΤΑΣΗ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΣΥΣΤΑΣΗ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΣΥΣΤΑΣΗ - ΓΕΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Β.ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 17/12/2013

Ε.Β.ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 17/12/2013 Ε.Β.ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 17/12/2013 ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Αριθμ. Πρωτ.: 6163 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ αριθμ. ΣΟΧ 1/2013 Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της Ε.Β.Ζ. Α.Ε. Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4083, 20/4/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4083, 20/4/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ----------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ασφάλιση οχημάτων, μηχανημάτων έργου, φωτοβολταϊκών συστημάτων και του Δημαρχιακού Καταστήματος Δήμου Αλεξανδρούπολης για το έτος 2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ασφάλιση οχημάτων, μηχανημάτων έργου, φωτοβολταϊκών συστημάτων και του Δημαρχιακού Καταστήματος Δήμου Αλεξανδρούπολης για το έτος 2016 Ασφάλιση οχημάτων, μηχανημάτων έργου, φωτοβολταϊκών συστημάτων και του Δημαρχιακού Καταστήματος Δήμου Αλεξανδρούπολης για το έτος 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ. αριθμ 09/2013. Πρόχειρος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός για την Εκποίηση Άχρηστων Βρώσιμων Ελαίων και λιπών. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 25-04-2013

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ. αριθμ 09/2013. Πρόχειρος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός για την Εκποίηση Άχρηστων Βρώσιμων Ελαίων και λιπών. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 25-04-2013 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΟΙΗΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ακαδημίας 27, 4 ος όροφος Τηλέφωνα : 210 3675286 Fax : 210 3615166 URL : www.haf.gr Φύλλα Διακήρυξης : 24 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ. αριθμ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 194/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. 3. Kύριο *** *** *** Κοινοποίηση

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 194/2013. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς. 3. Kύριο *** *** *** Κοινοποίηση Διαμεσολάβηση 194/2013 Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 194/2013 (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Ι. Η καταγγελία Προς 1. Τμήμα Υποστήριξης Δημοτικού Συμβουλίου dimotikosymvoulio@cityofathens.gr 2. Διεύθυνση Οδοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος 24 / Φεβρουάριος 2014. Ηλεκτρονική Έκδοση ΕΡΓΑΤΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ. www.pim.

Τεύχος 24 / Φεβρουάριος 2014. Ηλεκτρονική Έκδοση ΕΡΓΑΤΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ. www.pim. Τεύχος 24 / Ηλεκτρονική Έκδοση ΕΡΓΑΤΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ Επιχειρησιακές Συμβάσεις www.pim.gr ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ άρθρα Το νέο βιβλίο τροποποίησης ωραρίου

Διαβάστε περισσότερα

Του έργου «Αναβάθμιση αρδευτικών δικτύων Δήμου Σητείας»

Του έργου «Αναβάθμιση αρδευτικών δικτύων Δήμου Σητείας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΓΤΑΑ ) 4 η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (2007-2013) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία: Εργασίες απολύµανσης, απεντόµωσης και µυοκτονίας των κτιρίων ευθύνης του ήµου

Εργασία: Εργασίες απολύµανσης, απεντόµωσης και µυοκτονίας των κτιρίων ευθύνης του ήµου Εργασία: Εργασίες απολύµανσης, απεντόµωσης και µυοκτονίας των κτιρίων ευθύνης του ήµου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Από το γενικό τίτλο «Απολύµανση ηµοτικών Κτιρίων 2014-2015 και εργασίες Μυοκτονίας και Απολύµανσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 04-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 04-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 04-06-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ 239 ΘΕΜΑ: Καθορισμός τρόπου και όρων εκτέλεσης, έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003307705 2015-11-13

15PROC003307705 2015-11-13 5PROC003307705 205--3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Πληρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ATTIKHΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ιεύθυνση Οικονοµικών Υπηρεσιών Τµήµα Προµηθειών Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τηλ.: 213 2072469 Fax: 213 2072369 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αρίθµ. Πρωτ. 21602 Αχαρνές,14/03/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ BIOL_G_GYMN_LAST.indd 1 11/1/2013 1:10:07 μμ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ Ευαγγελία Μαυρικάκη, Επίκ. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Μαριάννα Γκούβρα, Βιολόγος,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ. Δ.Σ.246/22-03-2013 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την προμήθεια και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αριθ. 11 / 2011 ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αριθ. 11 / 2011 ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΔΑ: 456Α469078-7ΡΓ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003092869 2015-09-28 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

15PROC003092869 2015-09-28 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α 15PROC003092869 2015-09-28 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Το μέλλον της ΔΕΗ Ομιλία του κ. Τάκη Αθανασόπουλου Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου ΔΕΗ Α.Ε. 6-11-2008

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Το μέλλον της ΔΕΗ Ομιλία του κ. Τάκη Αθανασόπουλου Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου ΔΕΗ Α.Ε. 6-11-2008 ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Το μέλλον της ΔΕΗ Ομιλία του κ. Τάκη Αθανασόπουλου Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου ΔΕΗ Α.Ε. 6-11-2008 Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Αγαπητοί συνάδελφοι, Θα ήθελα

Διαβάστε περισσότερα

122 / 2015, για την ανάθεση σε εργολάβο καθαρισµού της καθαριότητας των

122 / 2015, για την ανάθεση σε εργολάβο καθαρισµού της καθαριότητας των 1 ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Πίνακα Αποδεκτών 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2/ 122 / 17363 Σ. 5362 Θεσσαλονίκη, 6 Νοε 2015 ΘΕΜΑ: ηµοσιεύσεις - Ανακοινώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΩ ΙΚΟΣ ΕΙ ΟΥΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CPV 90920000-2

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΩ ΙΚΟΣ ΕΙ ΟΥΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CPV 90920000-2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η.υ.πε. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ιεύθυνση: Τ.Κ. Πόλη: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Σισµάνογλου 45 69100 Κοµοτηνή Mερέτη Ευαγγελία 25313

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Κατερίνη, 20-02-2015 Αριθμ. Πρωτ. : 798 Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Το Πρόγραμμα «Σκαπανέας» «ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ» Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ΑΘΗΝΑ 2012 Το σχέδιο στο εξώφυλλο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Της από 27/2/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 6/27-2-2015 Αριθ.

Της από 27/2/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 6/27-2-2015 Αριθ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 27/2/ 215 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 6/27-2-215 Αριθ. Απόφασης: 82/215 Στη Ρόδο σήµερα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Αναλυτικά Πακέτο Α: 31.885,68 (με ΦΠΑ) Πακέτο Β: 15.864,07 (με ΦΠΑ)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Αναλυτικά Πακέτο Α: 31.885,68 (με ΦΠΑ) Πακέτο Β: 15.864,07 (με ΦΠΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δράμα, 13 Μαΐου 2015 ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Αρ. Διακήρυξης: 19763 ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Βερμίου 2 &1 ης Ιουλίου 66100 Δράμα Πληροφορίες: Μ. Μελιάδης Τηλ: 2521

Διαβάστε περισσότερα

52 Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς. (χώρος Αθλοπαιδιών).

52 Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς. (χώρος Αθλοπαιδιών). EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αριθ.Απόφασης 13/2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της.14./03/2012.. της..4/2012.. της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (ΠΟΕΔ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012-13

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (ΠΟΕΔ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012-13 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (ΠΟΕΔ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 1 Προς όλα τα μέλη, Λευκωσία, 18 Σεπτεμβρίου, 2012 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 2047 Θεσ/νίκη, 15 Ιουνίου 2015

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 2047 Θεσ/νίκη, 15 Ιουνίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

4. Το Ν.2362/95 (ΦΕΚ 247/27-11-1995) «Περί ηµοσίου Λογιστικού ελέγχου των δαπανών του κράτους και

4. Το Ν.2362/95 (ΦΕΚ 247/27-11-1995) «Περί ηµοσίου Λογιστικού ελέγχου των δαπανών του κράτους και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----------------------------------------------------- Καλλιθέα:5-11-2014 Ι Ρ Υ Μ Α Αριθ. πρωτ.:15515 ΣΙΒΙΤΑΝΙ ΕΙΟΣ ΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ιδακτική της Χηµείας στο σχολείο - Προβλήµατα και λύσεις

ιδακτική της Χηµείας στο σχολείο - Προβλήµατα και λύσεις ιδακτική της Χηµείας στο σχολείο - Προβλήµατα και λύσεις Μιλένα Koleva, Τεχνικό Πανεπιστήµιο του Γκάµπροβο (Βουλγαρία) kolevamilena@hotmail.com Αφηρηµένο Τα τελευταία χρόνια έχουν δει το ενδιαφέρον υποχωρούσε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε. 406 3 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ ΤΟΥ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε. Φερεντίνος Σπύρος Σχολ. Σύμβουλος Μαθηματικών

Διαβάστε περισσότερα

Γ31/2960/08-10-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΩΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

Γ31/2960/08-10-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΩΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. 1 Αριθμ. Πρωτ.... Γ31/2960/08-10-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΩΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. 1.Σύμφωνα με τον Α.Ν.1846/51 «Περί Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. / 2015 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. / 2015 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ Βόλος -3-2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. / 2015 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ» 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003005713 2015-09-01

15PROC003005713 2015-09-01 . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Ταυρωπού, Τ. Κ. 43100, Καρδίτσα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18/ΕΚ και 2004/17/ΕΚ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18/ΕΚ και 2004/17/ΕΚ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (Τύπος Β) Για έργα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των Οδηγιών 2004/18/ΕΚ και 2004/17/ΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 21/2013

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 21/2013 Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΕΓΝΑΤΙΑ 127-546 35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ: 2310/966600 FAX: 2310/212439 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 21/2013 για την προµήθεια δύο βαλβίδων αντεπιστροφής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 40479 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3499 29 Δεκεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Τακτοποίηση πληρωμών Δημοσίων Επενδύσεων με τη λήξη του οικονομικού έτους,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 24.02.2015 ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤ. ΜΑΚ-ΘΡΑΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 9376 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νση: Λ. Δημοκρατίας 306 Πληροφ. Αθανασία Μόκαλη

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 24/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, της 23 ης Οκτωβρίου 2013

Πρακτικό 24/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, της 23 ης Οκτωβρίου 2013 Πρακτικό 24/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, της 23 ης Οκτωβρίου 2013 Στη Μύρινα Λήμνου, σήμερα την 23 η Οκτωβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ε.Κ.Α.Β. (περιγράφεται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ) Ημερομηνία Αποστολής στην εφημερίδα Ε.Ε.

ΕΙΔΟΣ : ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ε.Κ.Α.Β. (περιγράφεται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ) Ημερομηνία Αποστολής στην εφημερίδα Ε.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Αθήνα, 13/5/2015 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕIAΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ.& ΟΙΚΟΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚ.& ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθμ. Διακήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 4079 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 103 31 Ιανουαρίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. αποφ. 57/2012 Έγκριση του Κώδικα Διαχείρισης του Ελληνικού Συ στήματος Μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΤΕΧΝΟΝ» ΙΣΤΟΡ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΤΕΧΝΟΥ» 19-7-2007 / 2-3-2009 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο.Ε.Ο.Π.

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΤΕΧΝΟΝ» ΙΣΤΟΡ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΤΕΧΝΟΥ» 19-7-2007 / 2-3-2009 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο.Ε.Ο.Π. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΤΕΧΝΟΝ» ΙΣΤΟΡ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΤΕΧΝΟΥ» 19-7-2007 / 2-3-2009 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο.Ε.Ο.Π. Ο.Ε.Ο.Π. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΤΕΧΝΟΝ» ΙΣΤΟΡ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΤΕΧΝΟΥ» 19-7-2007

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003246057 2015-11-03

15PROC003246057 2015-11-03 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 03/11/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: 6472 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ Γ Ταχ. Δ/νση:: Α.Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ (Φύλλα διδασκαλίας) για Τμήματα: Εργοθεραπείας, ημόσιας Υγείας και Νοσηλευτικής. (Γεώργιος. Μπαμπλέκος.)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ (Φύλλα διδασκαλίας) για Τμήματα: Εργοθεραπείας, ημόσιας Υγείας και Νοσηλευτικής. (Γεώργιος. Μπαμπλέκος.) 1 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ (Φύλλα διδασκαλίας) για Τμήματα: Εργοθεραπείας, ημόσιας Υγείας και Νοσηλευτικής (Γεώργιος. Μπαμπλέκος.) Συγγράμματα Αναφοράς: Επίτομη Ανατομική Παναγιώτη Σάββα, και Και, Περιγραφική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ ΝΟΜΟΣ Ω ΕΝΗΣΟΥ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης Αριθµός: 24 / 01-08-2011 Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (Πλατεία Ελευθερίας 1), σήµερα ευτέρα, 1 η Αυγούστου 2011 και ώρα 10:00 π.µ., συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ: 12/05/2015 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 9324 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 21085/30-12-2014 Γ.Ο.Ν.Κ.«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΚΑΛΥΦΤΑΚΙ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ,ΤΚ 14564 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε.Π. ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2007-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ &ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Π. /τος του 28/80 «Περί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 23479 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1872 3 Σεπτεμβρίου 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κύρωση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Πληρωμά των Πορθμείων Εσωτερικού έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ. Οι διακρίσεις αυτές συνοδεύονται από αντίστοιχο διακριτικό για τη στολή, όπως αυτά

ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ. Οι διακρίσεις αυτές συνοδεύονται από αντίστοιχο διακριτικό για τη στολή, όπως αυτά ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ Το Πρόγραμμα της Ομάδος Προσκόπων προσφέρει στα παιδιά της ηλικίας αυτής κίνητρα και ευκαιρίες για ηθική, πνευματική, φυσική και κοινωνική ανάπτυξη διευρύνοντας τις ατομικές κλίσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Ε Υ Α Ρ Τ Ε Υ Χ Ο Σ 11 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ. 194.100,00 (χωρίς το Φ.Π.Α.) ΥΠΗΡΕΣΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ - ΑΡ ΕΥΣΗΣ

Ε Υ Α Ρ Τ Ε Υ Χ Ο Σ 11 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ. 194.100,00 (χωρίς το Φ.Π.Α.) ΥΠΗΡΕΣΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ - ΑΡ ΕΥΣΗΣ Ε Υ Α Ρ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η Ι Κ Τ Υ Ω Ν ΥΠΗΡΕΣΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ - ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ: ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΣΥΝΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: ΣΥΝ ΕΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ Επανοµή, 9-12-2011 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Αριθµ. Πρωτ.: 210 /νση :Πλατεία Ι.Μεταξά- Επανοµή Τ.Κ. 57500,Επανοµή Θεσ/νίκης Τηλ.:2392045371 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθµ. ΣΟΧ 2/2011 για τη σύναψη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 5 / 2015 Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 5 / 2015 Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης : 17 / 2015. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 5 / 2015 Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο του σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Κ.Υ.Α. αριθμ. Κ2-828/31.1.2013 Προτυποποιημένα καταστατικά Αριθμ. Κ2-828 (ΦΕΚ Β' 216/05-02-2013) ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οκόσμοςτωνζώων. Λάγιος Βασίλειος, Εκπαιδευτικός (Π.Ε.70)

Οκόσμοςτωνζώων. Λάγιος Βασίλειος, Εκπαιδευτικός (Π.Ε.70) Οκόσμοςτωνζώων., Εκπαιδευτικός (Π.Ε.70) Τα Αρθρόποδα Τα Αρθρόποδα είναι η μεγαλύτερη συνομοταξία ζώων στο ζωικό βασίλειο. Περίπου το 80% όλων των ειδών ζώων που ζουν σήμερα, είναι αρθρόποδα. Έχουν εξωσκελετό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των #4.000# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των #4.000# ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. 8. Την με αρ. πρωτ. Φ.3/894/14.02.2013 απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου με θέμα: «Ορισμός αναπληρωτών Προέδρου και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων». 9. Την με αρ. πρωτ. 371/01.10.2015 απόφαση ανάληψης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ Περιφεριακή οδός Τρικάλων ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: A.Mπούτλα Φ.Μακκός ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα