Βεβαίωση Παρακολούθησης της ημερίδας Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα Επάρκειας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βεβαίωση Παρακολούθησης της ημερίδας Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα Επάρκειας"

Transcript

1 Προς ΑΓΓΕΛΗ ΖΗΣΙΜΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΓΓΕΛΗΣ ΖΗΣΙΜΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

2 Προς ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

3 Προς ΑΔΑΜΟ ΘΕΟΔΩΡΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΔΑΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

4 Προς ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΛΑΖΑΡΑΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΛΑΖΑΡΑΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

5 Προς ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΚΑΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΚΑΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

6 Προς ΑΘΗΝΑ ΡΙΚΑΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΘΗΝΑ ΡΙΚΑΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

7 Προς ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

8 Προς ΑΚΤΥΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΚΤΥΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

9 Προς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

10 Προς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΩΣΤΟΥΡΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

11 Προς ΑΛΕΥΡΑ ΗΛΙΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΛΕΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

12 Προς ΑΜΕΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΜΕΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

13 Προς ΑΜΙΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΜΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

14 Προς ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

15 Προς ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

16 Προς ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

17 Προς ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

18 Προς ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

19 Προς ΑΝΘΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΝΘΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

20 Προς ΑΝΤΩΝΑΚΟ ΠΕΤΡΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

21 Προς ΑΝΤΩΝΗ ΖΥΜΑΤΟΥΡΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

22 Προς ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΩΣΤΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

23 Προς ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

24 Προς ΑΣΠΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΑΣΠΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

25 Προς ΒΑΓΕΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΒΑΓΕΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

26 Προς ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

27 Προς ΒΑΜΙΕΔΑΚΗ ΝΙΚΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΒΑΜΙΕΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

28 Προς ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

29 Προς ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

30 Προς ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

31 Προς ΒΕΡΑ ΧΑΤΖΑΝΔΡΕΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΒΕΡΑ ΧΑΤΖΑΝΔΡΕΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

32 Προς ΒΙΤΑΛΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΒΙΤΑΛΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

33 Προς ΒΟΥΖΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΒΟΥΖΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

34 Προς ΓΑΛΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

35 Προς ΓΕΡΟΛΥΜΟ ΒΑΣΙΛΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

36 Προς ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΓΙΑΜΑΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

37 Προς ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

38 Προς ΓΙΑΝΝΙΟΥΔΗ ΑΝΤΩΝΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΓΙΑΝΝΙΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

39 Προς ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

40 Προς ΓΚΕΚΑ ΣΤΕΛΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

41 Προς ΓΚΡΕΚΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΓΚΡΕΚΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

42 Προς ΓΝΗΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

43 Προς ΔΑΒΕΤΑ ΓΙΩΡΓΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΔΑΒΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

44 Προς ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

45 Προς ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

46 Προς ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΖΑΝΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΖΑΝΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

47 Προς ΔΗΛΑΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΔΗΛΑΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

48 Προς ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

49 Προς ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

50 Προς ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

51 Προς ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

52 Προς ΔΡΑΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΔΡΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

53 Προς ΕΛΕΝΗ ΡΟΔΙΤΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΕΛΕΝΗ ΡΟΔΙΤΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

54 Προς ΕΛΛΗ ΒΑΓΓΕΛΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΕΛΛΗ ΒΑΓΓΕΛΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

55 Προς ΕΥΑΓΕΛΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΕΥΑΓΕΛΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

56 Προς ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΟΦΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΟΦΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

57 Προς ΖΑΘΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΖΑΘΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

58 Προς ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

59 Προς ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

60 Προς ΖΥΓΟΥΛΗ ΦΩΤΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΖΥΓΟΥΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

61 Προς ΖΩΝΑΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΖΩΝΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

62 Προς ΗΛΙΑ ΜΟΚΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΗΛΙΑΣ ΜΟΚΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

63 Προς ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

64 Προς ΘΕΟΔΩΡΟ ΨΥΡΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΨΥΡΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

65 Προς ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΦΑΝΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

66 Προς ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

67 Προς ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

68 Προς ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

69 Προς ΚΑΛΑΚΑΣΗ ΣΟΦΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΑΛΑΚΑΣΗ ΣΟΦΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

70 Προς ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

71 Προς ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΚΑΤΟΓΛΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΚΑΤΟΓΛΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

72 Προς ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΕΓΓΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΕΓΓΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

73 Προς ΚΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟ ΣΩΤΗΤΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΤΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

74 Προς ΚΑΜΠΕΡΗ ΒΑΣΙΛΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

75 Προς ΚΑΝΕΛΛΑ ΘΟΔΩΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΑΝΕΛΛΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

76 Προς ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

77 Προς ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

78 Προς ΚΑΡΑΛΗ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΑΡΑΛΗ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

79 Προς ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

80 Προς ΚΑΡΑΤΖΑ ΓΡΗΓΟΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

81 Προς ΚΑΡΝΕΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΑΡΝΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

82 Προς ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

83 Προς ΚΑΤΣΑΝΙΚΟ ΑΝΔΡΕΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΑΤΣΑΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

84 Προς ΚΕΝΤΕΡΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΕΝΤΕΡΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

85 Προς ΚΙΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

86 Προς ΚΟΛΟΒΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΟΛΟΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

87 Προς ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

88 Προς ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

89 Προς ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

90 Προς ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

91 Προς ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

92 Προς ΚΟΝΤΟΥ ΜΙΛΕΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΟΝΤΟΥ ΜΙΛΕΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

93 Προς ΚΟΡΕΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΟΡΕΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

94 Προς ΚΟΡΟΣΙΑΔΗ ΠΑΝΤΕΛΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΟΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

95 Προς ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

96 Προς ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

97 Προς ΚΟΥΤΑΝΤΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΟΥΤΑΝΤΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

98 Προς ΚΟΥΤΣΑΥΤΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΟΥΤΣΑΥΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

99 Προς ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΛΙΑ- ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

100 Προς ΚΥΡΙΑΖΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΚΥΡΙΑΖΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

101 Προς ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΘΕΟΧΑΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

102 Προς ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΑΣΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

103 Προς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΕΔΕ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΔΕΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

104 Προς ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

105 Προς ΛΑΣΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΛΑΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

106 Προς ΛΕΟΝΤΑΚΙΑΝΑΚΟΥ ΖΩΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΛΕΟΝΤΑΚΙΑΝΑΚΟΥ ΖΩΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

107 Προς ΛΗΤΩ ΜΑΡΙΝΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΛΗΤΩ ΜΑΡΙΝΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

108 Προς ΛΟΓΑΡΙΔΗ ΠΑΝΤΕΛΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΛΟΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

109 Προς ΜΑΚΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΑΚΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

110 Προς ΜΑΛΛΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΑΛΛΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

111 Προς ΜΑΝΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΑΝΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

112 Προς ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

113 Προς ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΩΤΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΩΤΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

114 Προς ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΡΑΦΑΕΛΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΡΑΦΑΕΛΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

115 Προς ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

116 Προς ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

117 Προς ΜΑΡΚΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

118 Προς ΜΑΤΖΕΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΜΑΤΖΕΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

119 Προς ΜΕΞΗ ΑΝΝΕΖΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΕΞΗ ΑΝΝΕΖΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

120 Προς ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΙΩΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΙΩΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

121 Προς ΜΗΤΡΑΚΑ ΜΑΙΡΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΗΤΡΑΚΑ ΜΑΙΡΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

122 Προς ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

123 Προς ΜΙΛΙΚ ΕΥΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΙΛΙΚ ΕΥΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ.

124 Προς ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΙΡΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

125 Προς ΜΙΣΚΑ ΜΑΙΡΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΙΣΚΑ ΜΑΙΡΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ.

126 Προς ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

127 Προς ΜΟΥΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΜΟΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

128 Προς ΜΠΙΧΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΠΙΧΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

129 Προς ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

130 Προς ΜΠΟΥΖΑΝΗ ΑΧΧΙΛΕΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΜΠΟΥΖΑΝΗΣ ΑΧΧΙΛΕΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

131 Προς ΜΠΟΥΛΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΜΠΟΥΛΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

132 Προς ΜΠΟΥΣΙΑ ΙΩΑΝΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΠΟΥΣΙΑ ΙΩΑΝΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

133 Προς ΜΥΛΩΝΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΥΛΩΝΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

134 Προς ΝΕΖΗ ΚΩΝ/ΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΝΕΖΗ ΚΩΝ/ΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ.

135 Προς ΞΕΝΗ ΔΟΥΚΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΞΕΝΗ ΔΟΥΚΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ.

136 Προς ΞΗΝΤΑΡΗ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΞΗΝΤΑΡΗ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

137 Προς ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΠΑΝ. Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΠΑΝ. συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

138 Προς ΟΛΓΑ ΒΛΑΧΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΟΛΓΑ ΒΛΑΧΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

139 Προς ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

140 Προς ΠΑΓΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΑΓΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

141 Προς ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

142 Προς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΝΤΕΡΓΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΝΤΕΡΓΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

143 Προς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΙΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΙΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

144 Προς ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

145 Προς ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

146 Προς ΠΑΠΑΔΙΟΝΟ ΓΙΩΡΓΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΑΠΑΔΙΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

147 Προς ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

148 Προς ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

149 Προς ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

150 Προς ΠΑΠΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

151 Προς ΠΕΠΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΕΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

152 Προς ΠΕΠΠΑ ΘΑΝΑΣΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΕΠΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

153 Προς ΠΕΡΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΠΕΡΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

154 Προς ΠΕΤΣΑΤΩΔΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΠΕΤΣΑΤΩΔΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

155 Προς ΠΟΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

156 Προς ΠΟΝΤΙΚΗ Π. Βεβαιώνεται, ότι η κα ΠΟΝΤΙΚΗ Π. συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ.

157 Προς ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

158 Προς ΡΟΔΑΛΟ ΓΙΩΡΓΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΡΟΔΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

159 Προς ΡΟΥΣΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΡΟΥΣΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

160 Προς ΡΩΜΕΛΙΩΤΗ ΝΙΚΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΡΩΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

161 Προς ΣΑΡΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΑΡΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

162 Προς ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

163 Προς ΣΕΡΓΗ ΚΩΝ/ΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΕΡΓΗ ΚΩΝ/ΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

164 Προς ΣΕΡΕΦΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΣΕΡΕΦΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

165 Προς ΣΙΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΣΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

166 Προς ΣΙΓΑΛΑ ΑΝΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΙΓΑΛΑ ΑΝΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ.

167 Προς ΣΙΔΕΡΗ ΦΑΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΙΔΕΡΗ ΦΑΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ.

168 Προς ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΟΣΜΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

169 Προς ΣΚΙΑΔΗ ΟΛΓΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΚΙΑΔΗ ΟΛΓΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ.

170 Προς ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

171 Προς ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

172 Προς ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΜΑΚΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

173 Προς ΣΠΑΝΟΥ - ΒΑΓΕΝΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΠΑΝΟΥ - ΒΑΓΕΝΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

174 Προς ΣΠΥΡΟ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

175 Προς ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

176 Προς ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΥΛΩΝΑΚΟΥ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΥΛΩΝΑΚΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

177 Προς ΣΤΑΦΥΛΑ ΘΩΜΑΪΣ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΤΑΦΥΛΑ ΘΩΜΑΪΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

178 Προς ΣΤΕΛΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

179 Προς ΣΤΕΛΙΟ ΛΕΛΟΥΔΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΛΟΥΔΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

180 Προς ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΙΛΙΤΖΟΓΛΟΥ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΙΛΙΤΖΟΓΛΟΥ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

181 Προς ΣΤΡΑΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΤΡΑΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

182 Προς ΣΥΡΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΥΡΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

183 Προς ΣΦΑΤΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΦΑΤΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

184 Προς ΤΑΜΠΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΤΑΜΠΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

185 Προς ΤΕΛΩΝΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΤΕΛΩΝΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

186 Προς ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

187 Προς ΤΟΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΤΟΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

188 Προς ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

189 Προς ΤΣΑΚΩΝΑ ΕΥΘΑΛΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΤΣΑΚΩΝΑ ΕΥΘΑΛΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

190 Προς ΤΣΙΓΑΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΤΣΙΓΑΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

191 Προς ΤΣΙΓΚΟΥΝΑΚΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΤΣΙΓΚΟΥΝΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

192 Προς ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

193 Προς ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΩΣΤΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

194 Προς ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

195 Προς ΧΑΡΙΣΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

196 Προς ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

197 Προς ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

198 Προς ΧΙΟ ΧΡΗΣΤΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΧΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

199 Προς ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

200 Προς ΧΡΗΣΤΟ ΣΙΜΙΤΟΠΟΥΛΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΙΤΟΠΟΥΛΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

201 Προς ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΑΚΗ XΑΡΟΥΛΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΑΚΗ XΑΡΟΥΛΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

202 Προς ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΑΡΓΥΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

203 Προς ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΙΜΠΟΛΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΙΜΠΟΛΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

204 Προς ΨΑΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΨΑΘΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

205 Προς ΨΑΡΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΨΑΡΡΟΥ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

206 Προς ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

207 Προς ΖΗΡΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΖΗΡΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

208 Προς ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΟΥΚΑ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

209 Προς ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΦΟΥΦΡΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΦΟΥΦΡΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

210 Προς ΧΕΙΛΑ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΧΕΙΛΑΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

211 Προς ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

212 Προς ΔΡΑΓΚΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΔΡΑΓΚΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

213 Προς ΒΑΛΑΣΚΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΒΑΛΑΣΚΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

214 Προς ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

215 Προς ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΕΛΕΝΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

216 Προς ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ Βεβαιώνεται, ότι ο κος ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ

217 Προς ΤΣΟΒΟΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΤΣΟΒΟΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

218 Προς ΜΠΑΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Βεβαιώνεται, ότι η κα ΜΠΑΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ συμμετείχε στην ημερίδα για την Ενημέρωση Δικαιούχων για θέματα που διοργανώθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

Θέσεις οφελουμένων Διεύθυνση ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2. Σύνολο Θέσεων 16. ΚΥΠΡΟΥ 80 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1. ΚΥΠΡΟΥ 80 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜ.

Θέσεις οφελουμένων Διεύθυνση ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2. Σύνολο Θέσεων 16. ΚΥΠΡΟΥ 80 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1. ΚΥΠΡΟΥ 80 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜ. ΔΕ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 11852222 ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ 608201/1/2013/083671 845069646 133 514763656 ΖΑΓΚΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 608201/1/2013/083717 845094302 655 6011503 ΤΣΟΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Β/ΘΜΙΑΣ 2016. Τίτλος Προγράμματος Σχολικής Μονάδας

ΚΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Β/ΘΜΙΑΣ 2016. Τίτλος Προγράμματος Σχολικής Μονάδας ς ς και 1 Μαύρος Ιωάννης, Μαζιώτη Έλσα, Βύζη Στυλιανή 41ο ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ Α ΑΘΗΝΑΣ Μαύρος Ιωάννης Η ενέργεια του Νερού 34 ΒΕΝΕΤΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ - 8-Φεβ-16 2 Παντγλου Όλγα, Κιβράκη Γεσθημανή 7ο ΚΑΒΑΛΑΣ Παντγλου

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεντρωτικά αποτελέσµατα Σταυρών (Κοινοτικοί Σύµβουλοι)

Συγκεντρωτικά αποτελέσµατα Σταυρών (Κοινοτικοί Σύµβουλοι) ηµοτική Κοινότητα Κηφισιάς 1 ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 1060 1060 2 ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 902 902 3 ΑΛΙΠΡΑΝΤΗ ΛΑΟΥΡΑ - ΜΑΡΙΑ 847 847 4 ΑΓΓΕΛΙ ΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 738 738 5 ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 707 707 6 ΚΟΥΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 649 649

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α 1. ΟΜΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΤΡΙΤΗ 07/10/2014. Α.Μ. Επώνυμο Όνομα 4235 ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΤΡΙΤΗ 07/10/2014 4238 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Α/Α 1. ΟΜΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΤΡΙΤΗ 07/10/2014. Α.Μ. Επώνυμο Όνομα 4235 ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΤΡΙΤΗ 07/10/2014 4238 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α/Α 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. Α.Μ. Επώνυμο Όνομα 4235 ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ 4238 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4241 ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η 31,00 31,00

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η 31,00 31,00 0001 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 0222 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 5,00 5,00 0555 ΗΛΕΓΜΕΝΕΣ Ω.Ρ.Λ. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 0006 ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 20,54 20,54 0202 ΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΑΠΟΓΕΥΜ.

Διαβάστε περισσότερα

π. Γεώργιος Ρουσάκης Αναισθησιολόγος Αυχενικό Πλέγµα Βραχιόνιο Πλέγµα Οσφυϊκό Πλέγµα Ιερο-κοκκυγικό Πλέγµα ίνουν γένεση σε όλα τα περιφερικά νεύρα που ενδιαφέρουν τον αναισθησιολόγο ΑυχενικόπλέγµαΑ1 Α4

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛ-ΤΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ (ΤΑΠ-ΟΤΕ) ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Π.Ο.Σ.Τ. ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ Μετά την έκδοση της εγκυκλίου με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 ΜΑΘΗΜΑ : ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 ΜΑΘΗΜΑ : ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2004 2005 ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 ΜΑΘΗΜΑ : ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ηµεροµηνία: 13 / 06 / 05 Τάξη: Β Ενιαίου Λυκείου Ώρα: 7.45π.µ. Σελίδες: 5 ιάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

Η Διαρκισ Επίγνωςθ ςτθν Κακθμερινι Ζωι

Η Διαρκισ Επίγνωςθ ςτθν Κακθμερινι Ζωι Η Διαρκισ Επίγνωςθ ςτθν Κακθμερινι Ζωι Ο Δαίμονασ του Νου Ζνασ από τουσ μεγαλφτερουσ δαίμονεσ μεταξφ όλων των δαιμόνων είναι ο δαίμονασ του νου. Τι είναι αυτό; Είναι απλό, είναι θ εςωτερικι ταραχι του

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Λογοτεχνίας. Δράκογλου Αναστασία, Κιννά Πασχαλίνα

Όμιλος Λογοτεχνίας. Δράκογλου Αναστασία, Κιννά Πασχαλίνα Όμιλος Λογοτεχνίας Δράκογλου Αναστασία, Κιννά Πασχαλίνα Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών «Κων/νος Καραμανλής» Δράκογλου Αναστασία, adrakogl@yahoo.gr Κιννά Πασχαλίνα, kinpash@yahoo.gr ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλασιασµός, καλλιέργεια και µεταποίηση Ελληνικών αρωµατικών- φαρµακευτικών φυτών 16-19 Νοεµβρίου 2015

Πολλαπλασιασµός, καλλιέργεια και µεταποίηση Ελληνικών αρωµατικών- φαρµακευτικών φυτών 16-19 Νοεµβρίου 2015 6-9 Νοεµβρίου 205 Περισσότερες πληροφορίες στο 230 4763 (0) εσωτ. 220, αιτήσεις συµµετοχής στο bbgk@bbgk.gr ευτέρα Τρίτη 6 7 Θεµατολο γία Ελληνική χλωρίδα, πολ/ σµός και Μεταποίηση καλλιέργεια 5.00 5.30

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση

Πρακτικό εργαλείο. για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας. τη σεξουαλική εκμετάλλευση Πρακτικό εργαλείο για την ταυτοποίηση πρώτου επιπέδου των θυμάτων παράνομης διακίνησης και εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση Ιούνιος 2013 Στα πλαίσια της επαγγελματικής σας ιδιότητας ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

Αντώνης Δεληολάνης, Γιώργος Δεληολάνης. Ο γιός με τον πατέρα. Ο Αντώνης Δεληολάνης, ο Γιώργος Δεληολάνης και ο Θόδωρος Βλαγκούλης επιλαχών Βουλευτής στο Νομό Ηλείας με την Ν.Δ. και αναπληρωτής γραμματέας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΑΡΓΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Επιστήμης Εισηγητής :Λυγγίτσος Αλέξανδρος

ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΑΡΓΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Επιστήμης Εισηγητής :Λυγγίτσος Αλέξανδρος ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΡΓΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Επιστήμης Εισηγητής :Λυγγίτσος Αλέξανδρος «Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων στην Ελλάδα» ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πως Η Κουφη Η Φινα Εμεινε Κοντονουρα

Πως Η Κουφη Η Φινα Εμεινε Κοντονουρα Πως Η Κουφη Η Φινα Εμεινε Κοντονουρα Στα χρόνια του μύθου, τότε που τα ζώα και τα πουλιά μιλούσαν ανθρώπινα, ζούσε ένας βιολάρης. Έπαιζε τόσο γλυκά το βιολί του, που μόλις άγγιζε τις χορδές όλοι άρχιζαν

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΗΜΕΡΙΔΑ «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ» (Θεσσαλονίκη, 16-12-2009) Γ. ΙΩΑΝΝΟΥ, «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ» Μια διδακτική προσέγγιση Aθανάσιος Κουτσογιάννης Φιλόλογος 3 ο

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοστό εκπτώσεων τη χειμερινή εκπτωτική περίοδο του 2015

Ποσοστό εκπτώσεων τη χειμερινή εκπτωτική περίοδο του 2015 «Αναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας: Αποτελέσματα των χειμερινών εκπτώσεων 2015» Το ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ πραγματοποίησε την περιοδική έρευνα για τις χειμερινές εκπτώσεις και διερεύνησε τη στάση και τις απόψεις των

Διαβάστε περισσότερα

Η οργάνωση του χώρου στο συνεργατικό δημοτικό σχολείο. Δημήτρης Γερμανός Καθηγητής ΑΠΘ

Η οργάνωση του χώρου στο συνεργατικό δημοτικό σχολείο. Δημήτρης Γερμανός Καθηγητής ΑΠΘ Η οργάνωση του χώρου στο συνεργατικό δημοτικό σχολείο Δημήτρης Γερμανός Καθηγητής ΑΠΘ Τα τελευταία χρόνια το ελληνικό σχολείο βρίσκεται σε μια αργή και γεμάτη αμφιταλαντεύσεις μεταβατική περίοδο Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί θεωρεί ότι είναι μια ευκαιρία για να κάνει επίδειξη της τέχνης του και να εντυπωσιάσει (σ. 103, ΥΑΠ).

Γιατί θεωρεί ότι είναι μια ευκαιρία για να κάνει επίδειξη της τέχνης του και να εντυπωσιάσει (σ. 103, ΥΑΠ). ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ-Κεφ. Η Θέμα: Συνάντηση Σωκράτη-Πρωταγόρα Προπαρασκευή συζήτησης Σωκράτης Πώς παρουσιάζει τον Ιπποκράτη: -είναι ντόπιος -είναι από πλούσιο και μεγάλο σπίτι -δεν έχει λιγότερα προσόντα

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers

The G C School of Careers The G C School of Careers ΔΕΙΓΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ Δ ΤΑΞΗ Χρόνος: 1 ώρα Αυτό το γραπτό αποτελείται από 5 σελίδες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής. Να απαντήσεις σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

«Μεταθέσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

«Μεταθέσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1 «Μεταθέσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: α) του τελευταίου εδαφίου του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 2893 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 129 3 Αυγούστου 2010 NOMOΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. 3868 Αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ - ΣΥΝΟ ΟΣ Γ. 9 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ - ΣΥΝΟ ΟΣ Γ. 9 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ - ΣΥΝΟ ΟΣ Γ 9 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Πέμπτη,

Διαβάστε περισσότερα

?%@!/ @A +:# ' < BBBBB)) 44,75 44655 C D ( < BBBBBBB) 6EE F ( $ ' < B) 44,7745555 F( /3. < B)) 465.4445H 8 3 # < BBBBB) 465.74>>>>J I < BBBBBB 44,75

?%@!/ @A +:# ' < BBBBB)) 44,75 44655 C D ( < BBBBBBB) 6EE F ( $ ' < B) 44,7745555 F( /3. < B)) 465.4445H 8 3 # < BBBBB) 465.74>>>>J I < BBBBBB 44,75 19012 *** *** Κιθαιρώνας 3 Κιθαιρώνας 4 Κιθαιρώνας 5 Κιθαιρώνας 6 Κιθαιρώνας 7 Κιθαιρώνας 8 Κιθαιρώνας 9 Κιθαιρώνας 10 Κιθαιρώνας 11 Κιθαιρώνας 12 Κιθαιρώνας 13 Ακονίζω το μυαλό μου -Γελάω -Διασκεδάζω

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΠΟ 01/01/2011

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΠΟ 01/01/2011 ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΠΟ 01/01/2011 Νοσηλεία σε Ιδιωτικό Νοσοκοµείο Κάλυψη δαπανών για νοσηλεία σε Ιδιωτικά Νοσοκοµεία της Ελλάδας. 1. Για περιστατικά που αφορούν στις 110 σοβαρές ασθένειες δεν υπάρχει µεταβολή,

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου. συμμετείχε με πρωτότυπες κατασκευές με υλικά της φύσης,

Δελτίο Τύπου. Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου. συμμετείχε με πρωτότυπες κατασκευές με υλικά της φύσης, ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Γραφείο Πληροφόρησης, Εκπαίδευσης και Δημοσιότητας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης Πληροφορίες: Θέμις Νασοπούλου Ταχ. Διεύθυνση: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Τ.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2/10 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚEΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΟΛΜΕ Αγαπητή/αγαπητέ Συνάδελφε, Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ, με τη συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ Γενικές έννοιες Πραγματική Παραγωγική μιας παραγωγικής μονάδας είναι η μέγιστη ικανότητα παραγωγής της όταν αυτή λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κανονικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 13 Α' ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1897 ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 13 Α' ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1897 ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 13 Α' ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1897 ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ Του Βασίλη Γούναρη 19 1. Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ 1897 21 η ηττα και η συνθηκολογηση οι συνεπειες της ηττας εξελιξεις και

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Ευεργετών. Ελπίζουμε πως η συλλογική προσπάθεια των φοιτητών θα βοηθήσει το έργο της Εταιρείας Μελέτης Ελληνικής Διασποράς (E.M.E.ΔΙΑ).

Πίνακας Ευεργετών. Ελπίζουμε πως η συλλογική προσπάθεια των φοιτητών θα βοηθήσει το έργο της Εταιρείας Μελέτης Ελληνικής Διασποράς (E.M.E.ΔΙΑ). Πίνακας Ευεργετών Επιμέλεια: Ευαγγέλου Αλέξανδρος Στα πλαίσια του μαθήματος Ευεργετισμός της Ελληνικής Διασποράς (εαρινό εξάμηνο 2015) οι φοιτητές του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και ιστορίας ανέλαβαν

Διαβάστε περισσότερα

Kεντρικός συντονισμός πολιτικών, μόνιμοι υφυπουργοί, μείωση ειδικών συμβούλων, κατάργηση αναπληρωτών.

Kεντρικός συντονισμός πολιτικών, μόνιμοι υφυπουργοί, μείωση ειδικών συμβούλων, κατάργηση αναπληρωτών. ΣΥΝΤΑΓΜΑ Αν η παρούσα Βουλή διαλυθεί χωρίς προηγουμένως να κινήσει την διαδικασία για την αναθεώρηση του Συντάγματος, θα έχουμε άλλη μια απόδειξη ότι το πολιτικό σύστημα δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

2 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ. Γεφύρι της Λαλακιάς, Γεφύρι φιλίας και Συνεργασίας

2 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ. Γεφύρι της Λαλακιάς, Γεφύρι φιλίας και Συνεργασίας 2 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Γεφύρι της Λαλακιάς, Γεφύρι φιλίας και Συνεργασίας 2 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΎΡΙ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΎΡΙ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΎΡΙ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΎΡΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΘΩΗΑ-23Ψ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ9ΘΩΗΑ-23Ψ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα Αριθμ.Πρωτ. :68104 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ.Αποφ. 388/2013 Από το Πρακτικό της 42ης/2013 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

1 η ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 η ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 2015 ΤΡΙΤΗ 21, ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΥΤΕΡΑ 27 & ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης

Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 25-2-2014 Αρ.πρωτ.212 Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θέμα : Κοινοποίηση των υπ αριθμ.113/2009 και 416/2010 γνωμοδοτήσεων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Διαβάστε περισσότερα

4 Περίοδοι µε 3ωρα ιαγωνίσµατα ΕΚΤΟΣ ωραρίου διδασκαλίας!!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013 2014

4 Περίοδοι µε 3ωρα ιαγωνίσµατα ΕΚΤΟΣ ωραρίου διδασκαλίας!!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013 2014 Έναρξη ιαγωνισµών 1 ης περιόδου (Θερινά Τµήµατα) Έναρξη µαθηµάτων για τα Θερινά Τµήµατα Συγκέντρωση µαθητών ενηµέρωση Έναρξη µαθηµάτων νέων τµηµάτων Αργία 28 ης Οκτωβρίου Έναρξη ιαγωνισµών 2 ης Περιόδου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦ. 1 Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΕΦ. 1 Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ :) ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑ) ΚΕΦ. 1 Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 1.1 Εισαγωγή στη Λογιστική/Στ όχοι της επιχείρησης Να

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιες κατηγορίες μειώνεται η σύνταξη από 1/1/2009 (σε εφαρμογή του Ν.3655/2008)

Σε ποιες κατηγορίες μειώνεται η σύνταξη από 1/1/2009 (σε εφαρμογή του Ν.3655/2008) Σε ποιες κατηγορίες μειώνεται η σύνταξη από 1/1/2009 (σε εφαρμογή του Ν.3655/2008) Μείωση μέχρι 10% θα έχουμε στις νέες συντάξεις από 1/1/2009 στις περιπτώσεις που χορηγείται από τα Ταμεία μειωμένη σύνταξη

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α: «Αρμοδιότητα δικαστηρίων για τη χορήγηση πιστοποιητικών περί κληρονομικού δικαιώματος και συναφή θέματα χορήγησης παροχών.

Θ Ε Μ Α: «Αρμοδιότητα δικαστηρίων για τη χορήγηση πιστοποιητικών περί κληρονομικού δικαιώματος και συναφή θέματα χορήγησης παροχών. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, 17. 2. 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣH ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Αριθ. Πρωτ. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Ταχ. Δ/νση: Αγ. Κων/νου 8 (10241) Γ31/8 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Χημεία Β Γυμνασίου Τμήμα Β3. Γρηγόρης Μαγουλάς Φανή Μανούσου Κύρος Μαλλαμίδης Ελίνα Μάλλιαρη Μάγδα Μαντά

Χημεία Β Γυμνασίου Τμήμα Β3. Γρηγόρης Μαγουλάς Φανή Μανούσου Κύρος Μαλλαμίδης Ελίνα Μάλλιαρη Μάγδα Μαντά Χημεία Β Γυμνασίου Τμήμα Β3 Γρηγόρης Μαγουλάς Φανή Μανούσου Κύρος Μαλλαμίδης Ελίνα Μάλλιαρη Μάγδα Μαντά Τι είναι άμεση και έμμεση ρύπανση του νερού. Πώς προκαλείται η ρύπανση του νερού. Επιπτώσεις της

Διαβάστε περισσότερα

και, όταν σκοτείνιασε, στο φως του φάρου. Η παγωνιά ήταν άλλος ένας λόγος που ο Μάγκνους δεν ήθελε να κουνηθεί. Στην κρεβατοκάμαρα το παράθυρο θα

και, όταν σκοτείνιασε, στο φως του φάρου. Η παγωνιά ήταν άλλος ένας λόγος που ο Μάγκνους δεν ήθελε να κουνηθεί. Στην κρεβατοκάμαρα το παράθυρο θα 6 Κεφάλαιο 1 Μία και είκοσι μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς. Ο Μάγκνους ήξερε τι ώρα είναι χάρη στο ογκώδες ρολόι, το ρολόι της μητέρας του, που είχε κάνει κατάληψη στο ράφι πάνω από το τζάκι. Στη γωνία,

Διαβάστε περισσότερα

κοντά του, κι εκείνη με πόδια που έτρεμαν από το τρακ και την καρδιά της να φτερουγίζει μες στο στήθος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

κοντά του, κι εκείνη με πόδια που έτρεμαν από το τρακ και την καρδιά της να φτερουγίζει μες στο στήθος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Απόσπασμα από το βιβλίο «Η πεταλούδα της Νύχτας» της Ειρήνης Φραγκάκη που ευγενικά παραχώρησε η συγγραφέας αλλά και ο εκδοτικός οίκος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τους αναγνώστες του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Γραπτή έκφραση παραγωγή λόγου Α δημοτικού

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Γραπτή έκφραση παραγωγή λόγου Α δημοτικού ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γραπτή έκφραση παραγωγή λόγου Α δημοτικού Η μετάβαση από τον προφορικό λόγο στο γραπτό, εγείρει ερωτήματα στο μαθητή της Α Δημοτικού. Το συνηθισμένο ερώτημα είναι: «Πώς να αρχίσω; Τι

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ

3. ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ 9 Ιανουαρίου 15 Ιανουαρίου Σάββατο απόγευμα 3. ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΕΔΑΦΙΟ ΜΝΗΜΗΣ: «Και ιδού, εγώ είμαι μετά σου, και θέλω σε διαφυλάττει πανταχού, όπου αν υπάγης, και θέλω σε επαναφέρει εις την γην

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α.2 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α.2 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α.2 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Α.2.1 Γενικά H αναπτυξιακή φυσιογνωμία της Περιοχής Μελέτης παρουσιάζεται στο Κεφάλαιο αυτό με βάση τα στοιχεία των απογραφών της ΕΣΥΕ που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Σεπτέμβριος 2011 1. Γνωριμία Σύντομη Παρουσίαση ύλης 2. Πεντηκοστή, ίδρυση της Εκκλησίας. 3. Τι είναι η εκκλησία; 4. Γνωριμία με την Εκκλησία της Ενορίας μου. * Αγιασμός 1. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ. Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2015 Α ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3/15. ΠΡΟΣ : Όλους τους Βαθμοφόρους της Αθήνας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ. Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2015 Α ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3/15. ΠΡΟΣ : Όλους τους Βαθμοφόρους της Αθήνας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2015 Α ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3/15 ΠΡΟΣ : Όλους τους Βαθμοφόρους της Αθήνας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΘΕΜΑ : Συνέδριο Περιφέρειας - Πορίσματα Αγαπητοί βαθμοφόροι Σας γνωστοποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Α Γυμνασίου

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Α Γυμνασίου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Α Γυμνασίου ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Α Γυμνασίου ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Συγγραφή και συνεργασία: Βίττης Αντρέας (Ενότητες 11,12)

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005

Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 2005 Υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι 1986 25 Για τους /τις εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας για τη θέση Σχολικού Συμβούλου υπάρχουν μας διατέθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΠΘ, για τα έτη

Διαβάστε περισσότερα

Ξαναδίνουμε ζωή στο δικό μας ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δ.Α.Σ.Η. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ. Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου

Ξαναδίνουμε ζωή στο δικό μας ΗΡΑΚΛΕΙΟ Δ.Α.Σ.Η. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ. Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου Δ.Α.Σ.Η. Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ Ο βαθμός δημοκρατίας κάθε χώρας συναρτάται ευθέως και άμεσα με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι κοινωνικά και οικονομικά αδύναμοι Ούλωφ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (263) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΑΝΙΑΣ 3ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΚΩΔ. 0151021)

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (263) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΑΝΙΑΣ 3ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΚΩΔ. 0151021) Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα 1 ΑΓΑΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 2 ΑΓΓΕΛΗ ΣΟΦΙΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος Β Τάξη 1 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 3 ώρες /εβδοµάδα Αθήνα, Απρίλιος 2001 Μάθηµα: «Ιστορία ΙΙ». Α. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Το µάθηµα

Διαβάστε περισσότερα

Της Ιωάννας Δημητριάδου * Τι είναι η Φωνολογική Ενημερότητα;

Της Ιωάννας Δημητριάδου * Τι είναι η Φωνολογική Ενημερότητα; Πότε η δυσκολία στην ανάγνωση είναι ένα φυσικό στάδιο από το οποίο περνά το παιδί λόγω ηλικίας και πότε είναι η στιγμή να διερευνηθεί η πιθανότητα δυσαναγνωσίας; Η Ιωάννα Δημητριάδου, ειδικός σε θέματα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4. Δημιουργήθηκε από τη Μαρία Καλαματιανού Ιανουάριος 2012.

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4. Δημιουργήθηκε από τη Μαρία Καλαματιανού Ιανουάριος 2012. Δημιουργήθηκε από τη Μαρία Καλαματιανού Ιανουάριος 2012. ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4 Ομάδα:. Ημερομηνία:.. Ο Θεριστής, Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Έναστρη Νύχτα, Έντβαρντ Μουνχ. 1. Παρατηρήστε προσεκτικά τα δυο έργα για ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014 Η Επιτροπή Μετεγγραφών Ε.Ι.Ο που συγκροτήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ι.Ο και αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 35715 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2502 9 Δεκεμβρίου 2008 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. ΔΚ2/29089 Τροποποίηση του Οδηγού Κατάρτισης της ειδικότη τας Τεχνικός Μηχανοτρονικής.

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία

Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία Επαναληπτικά Θέµατα ΟΕΦΕ 2006 1 Β ΚΥΚΛΟΣ Τ.Ε.Ε. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Μάριος Πλωρίτης Νέοι, ναρκωτικά, βία Εκείνο που, φοβάµαι, µας απασχολεί σχετικά λιγότερο, είναι το πρόβληµα που βρίσκεται µέσα στο σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

http://hallofpeople.com/gr/ ΤΖΟΤΖΕΦ ΚΙΠΛΙΝΓΚ

http://hallofpeople.com/gr/ ΤΖΟΤΖΕΦ ΚΙΠΛΙΝΓΚ http://hallofpeople.com/gr/ ΤΖΟΤΖΕΦ ΚΙΠΛΙΝΓΚ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ..ΠΑΡΑΠΑΝΩ Μετά από ένα γάμο δημιουργείται, συνήθως, μια αντίδραση, πότε έντονη και πότε αδύναμη αλλά πάντως δημιουργείται αργά ή γρήγορα και

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. Βαθμός Προτερ. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Μαρούσι, 29-5-2013

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 ΙΑΓΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ & ΣΗΜΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 ΙΑΓΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ & ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 ΙΑΓΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ & ΣΗΜΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ - ΙΑΓΝΩΣΗ Εργ. 6: Συμπτώματα-Σημεία, μ ιάγνωση ασθενειών Εργ. 7: ιάγνωση ασθενειών (συνέχεια)- Βακτήρια Ιοί

Διαβάστε περισσότερα

AΡΧΑΝΕΣ, 16 Οκτωβρίου 2012. Αρ. Πρωτ.: 145

AΡΧΑΝΕΣ, 16 Οκτωβρίου 2012. Αρ. Πρωτ.: 145 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ AΡΧΑΝΩΝ-ΡΟΥΒΑ-ΓΟΥΒΩΝ AΡΧΑΝΕΣ, 16 Οκτωβρίου 2012 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ (ΠΠM)

ΕΝΤΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ (ΠΠM) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Y.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε./Γ.Γ.Δ.Ε. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Δ.Ε. Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΡΧΩΝ & ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΔΙΠΑΔ) ΤΜΗΜΑ Α ΕΝΤΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΤΟΣ. Αβδουλάρ Νέον Περιβόλιον Λαρίσης 1927. Άγιοι Ανάργυροι Ζωοδόχος Πηγή Φαρσάλων 1949. Άγιος Γεώργιος Πηγαί Βόλου 1963

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΤΟΣ. Αβδουλάρ Νέον Περιβόλιον Λαρίσης 1927. Άγιοι Ανάργυροι Ζωοδόχος Πηγή Φαρσάλων 1949. Άγιος Γεώργιος Πηγαί Βόλου 1963 Τις παλιές ονομασίες των Θεσσαλικών χωριών, οι περισσότερες των οποίων κρατούν από την εποχή της τουρκοκρατίας και ακόμα προφέρονται, κατέγραψε ο Δ. Λιθοξόου. Την καταγραφή φιλοξενεί η δραστήρια ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Α ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Α ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Α ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ «Η Εκκλησία είναι Εκκλησία του Χριστού και αυτός την κυβερνάει. εν είναι Ναός που κτίζεται µε πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά 2008-2009

ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά 2008-2009 ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΛΕΑΣ Σχολική χρονιά 2008-2009 ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 Μάθημα: ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Τάξη : Α Ημερομηνία: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2009 Ώρα: 07:45 09:45 ΒΑΘΜΟΣ Αριθμητικώς:... Ολογράφως:...

Διαβάστε περισσότερα

Θέσεις ΑΣΕΠ- Κοινωφελής Εργασία- Πίνακας 25/1/2013

Θέσεις ΑΣΕΠ- Κοινωφελής Εργασία- Πίνακας 25/1/2013 Θέσει - Κοιωφελή Εργασία- Πίακα //0 ημοσιεύτηκα από το οι θέσει για προγράμματα Κοιωφελού Εργασία. Οι Πίακε με τι θέσει ααρτήθηκα στι Ιαουαρίου 0 και οι εδιαφερόμεοι για τη υποβολή τω αιτήσεω λαμβάου υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

Καλές Πρακτικές Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ενδοσχολικής Βίας- Σχολική Διαμεσολάβηση

Καλές Πρακτικές Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ενδοσχολικής Βίας- Σχολική Διαμεσολάβηση Καλές Πρακτικές Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ενδοσχολικής Βίας- Σχολική Διαμεσολάβηση Χρηστίδου Χριστίνα Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχολόγος MSc Κοιν.Ψυχιατρικής-Παιδοψυχιατρικής Σήμερα στο σχολείο : Τα θύματα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς:- (α) εναρμόνισης με τις πράξεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο- «Απόφαση-Πλαίσιο 2000/383/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 29

Διαβάστε περισσότερα

Η ευσέβεια, η αξιοπιστία και η ακεραιότητα του Αγησιλάου (1 διδακτική ώρα)

Η ευσέβεια, η αξιοπιστία και η ακεραιότητα του Αγησιλάου (1 διδακτική ώρα) Κεφάλαιο 3 4 (από µετάφραση) Η ευσέβεια, η αξιοπιστία και η ακεραιότητα του Αγησιλάου (1 διδακτική ώρα) Ενδεικτικοί διδακτικοί στόχοι 1. Να γνωρίσουν το µέγεθος της αξιοπιστίας του Αγησιλάου και να κατανοήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Οι μαθητές της ομάδας λογοτεχνίας της βιβλιοθήκης ασχολήθηκαν με το έργο πέντε γυναικών συγγραφέων: Ζωρζ Σαρή, Λότη Πέτροβιτς- Ανδρουτσοπούλου,

Οι μαθητές της ομάδας λογοτεχνίας της βιβλιοθήκης ασχολήθηκαν με το έργο πέντε γυναικών συγγραφέων: Ζωρζ Σαρή, Λότη Πέτροβιτς- Ανδρουτσοπούλου, ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2006-2007 Οι μαθητές της ομάδας λογοτεχνίας της βιβλιοθήκης ασχολήθηκαν με το έργο πέντε γυναικών συγγραφέων: Ζωρζ Σαρή, Λότη Πέτροβιτς- Ανδρουτσοπούλου,

Διαβάστε περισσότερα

4 ΓΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ( ) ΚΟΡΩΠΙ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ( ) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΡΩΠΙΑΣ ( ) ΣΥΝΟΛΑ... ( )

4 ΓΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ( ) ΚΟΡΩΠΙ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ( ) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΡΩΠΙΑΣ ( ) ΣΥΝΟΛΑ... ( ) 4 ΓΙΑ θ) Ο αριθµός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασµός ανέρχεται: 1) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ( ) 2) 3) ΚΟΡΩΠΙ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ( ) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΡΩΠΙΑΣ ( ) ΣΥΝΟΛΑ..................................................

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 10823 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 992 28 Μαΐου 2015 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 55565 Μεταβίβαση του δικαιώματος υπογραφής «Με εντολή Υπουργού» στον Γενικό Γραμματέα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, για το μήνα Σεπτέμβριο, στις χώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ιρλανδία: Τη νύκτα της παραμονής των Χριστουγέννων όλα τα παράθυρα των σπιτιών που βλέπουν προς το δρόμο, φωτίζονται από ένα αναμμένο κερί, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας

Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Έλλειψη εσωτερικής ελευθερίας Ανωριμότητα Προκαταλήψεις- Στερεότυπα Απουσία ανθρωπιστικής παιδείας Ημιμάθεια Έλλειψη έμπρακτης χριστιανικής ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αρχίσουν να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Η ποιότητα ζωής στις Σέρρες σήμερα

Η ποιότητα ζωής στις Σέρρες σήμερα Η ποιότητα ζωής στις Σέρρες σήμερα Μάιος 2008 PI0829 / Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΤΥΠΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

γραπτή εξέταση στο μάθημα ΦΥΣΙΚΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

γραπτή εξέταση στο μάθημα ΦΥΣΙΚΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ η εξεταστική περίοδος από 1/1/14 έως 07/01/15 γραπτή εξέταση στο μάθημα ΦΥΣΙΚΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Τάξη: Α Λυκείου Τμήμα: Βαθμός: Ονοματεπώνυμο: Καθηγητές: Θ Ε Μ Α Α Στις παρακάτω ερωτήσεις να επιλέξετε τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

289 ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ

289 ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ 289 ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αγίας Φύλας ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ 1 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ Φτιάξε ένα κατάλογο με τα πράγματα που θέλεις να κάνεις στην Ομάδα και συζήτησε με τον Αρχηγό

Διαβάστε περισσότερα

Το σύμπαν μέσα στο οποίο αναδύεστε

Το σύμπαν μέσα στο οποίο αναδύεστε ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗ Το σύμπαν μέσα στο οποίο αναδύεστε Στέλνουμε χαιρετισμούς. Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε αυτήν την ευκαιρία να μιλήσουμε με σας ξανά και να παράσχουμε τις πληροφορίες που είμαστε έτοιμοι να

Διαβάστε περισσότερα

ηθοποιός, μουσικός, γιατρός, δικηγόρος, βιολόγος, δασκάλα, νηπιαγωγός, μεταφράστρια, συγγραφέας

ηθοποιός, μουσικός, γιατρός, δικηγόρος, βιολόγος, δασκάλα, νηπιαγωγός, μεταφράστρια, συγγραφέας 1. Βρείτε το θηλυκό a) Μεταφραστής / b) Φοιτητής / c) Νοσοκόμος / d) Γιατρός / e) Γραμματέας / f) Δημοσιόγραφος / g) Εργάτης / h) Δάσκαλος / i) Τραγουδιστής / j) Μαθητής / k) Καθηγητής / l) Αστυνόμος /

Διαβάστε περισσότερα

«ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

«ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ» ΤΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ» ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αρμέγει δήθεν ο Γιώργος τα πρόβατά του κάθε πρωί και γεμίζει καρδάρες με γάλα το οποίο αποθηκεύεται σε δοχεία μεγάλης χωρητικότητας και μεταφέρεται σ

Αρμέγει δήθεν ο Γιώργος τα πρόβατά του κάθε πρωί και γεμίζει καρδάρες με γάλα το οποίο αποθηκεύεται σε δοχεία μεγάλης χωρητικότητας και μεταφέρεται σ Αρμέγει δήθεν ο Γιώργος τα πρόβατά του κάθε πρωί και γεμίζει καρδάρες με γάλα το οποίο αποθηκεύεται σε δοχεία μεγάλης χωρητικότητας και μεταφέρεται σ εργοστάσιο επίσης δήθεν δικής του ιδιοκτησίας όπου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΤΗΤΩΝ Α ΤΑΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ 3

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΤΗΤΩΝ Α ΤΑΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ 3 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΤΗΤΩΝ Α ΤΑΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ 3 Σημειώνεται ότι για την ετοιμασία και εφαρμογή της ενότητας συνέδραμαν και οι συνάδελφοι Μαρία Ανθίμου και Χριστίνα Κκαΐλη (Δημοτικό Σχολείο Μενεού) ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ [Μ.Ο.Δ.] ΕΝΑΡΞΗ ΜΟΔ 1/12/2015 Τρίτη Οικονόμου Σιμιτσής -Σεισάκης Μ.Ο.Δ. 11/12/2015 Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση σχετικά με τις επισκέψεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2011-2012»

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση σχετικά με τις επισκέψεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2011-2012» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Α/ΘΜΙΑ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗ ΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΑΝΑΤΟΛΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2661 Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία-Στεφανία-Γιάννης 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. 2014-15

Μαρία-Στεφανία-Γιάννης 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. 2014-15 Μαρία-Στεφανία-Γιάννης 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. 2014-15 Με ποιους τρόπους έτρωγαν τα ψάρια τους; Τα ψάρια τους τα έτρωγαν εκζεστά (βραστά), οφτά (ψητά) ή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟΥ

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τμήμα Γεωγραφίας ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟΥ Δημητράκη Αικατερίνη Μυτιλήνη 2012 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 3 Μεθοδολογία..6 Συμπεράσματα 13 Βιβλιογραφία 20 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΥΠΟΥ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Διήγημα με τίτλο: «Πορτραίτα τριών γυναικών, μιας γαρδένιας κι ενός ερωτευμένου σκύλου»

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΥΠΟΥ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Διήγημα με τίτλο: «Πορτραίτα τριών γυναικών, μιας γαρδένιας κι ενός ερωτευμένου σκύλου» 1 O ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΥΠΟΥ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Διήγημα με τίτλο: «Πορτραίτα τριών γυναικών, μιας γαρδένιας κι ενός ερωτευμένου σκύλου» Φτου και βγήκα Πορτραίτο 1 Συνηθίζει να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ «ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ»

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ «ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ» ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ «ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ» ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ : Ποιο είναι το αγαπημένο ζώο των εφήβων? ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Από τα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση με τα ζώα. Τα χρησιμοποιούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2007-2008 ΛΕΜΕΣΟΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2008. Μάθηµα : ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Ηµεροµηνία : 04/6/2008

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2007-2008 ΛΕΜΕΣΟΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2008. Μάθηµα : ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Ηµεροµηνία : 04/6/2008 ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2007-2008 ΛΕΜΕΣΟΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 Μάθηµα : ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Ηµεροµηνία : 04/6/2008 Τάξη /Τµήµα : Α Ονοµατεπώνυµο :. Χρόνος : 1 Ώρα ( 60 Λεπτά

Διαβάστε περισσότερα

Μια εργασία των μαθητών της Δ τάξης. Νεφέλης Ασπρίδου. Ισαάκ Βενουζίου. Παναγιώτη Μάρκου Αναγνωστόπουλου. με τη βοήθεια συμμετοχή του δασκάλου τους

Μια εργασία των μαθητών της Δ τάξης. Νεφέλης Ασπρίδου. Ισαάκ Βενουζίου. Παναγιώτη Μάρκου Αναγνωστόπουλου. με τη βοήθεια συμμετοχή του δασκάλου τους ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ι.Κ.Θ. Μια εργασία των μαθητών της Δ τάξης Νεφέλης Ασπρίδου Ισαάκ Βενουζίου Παναγιώτη Μάρκου Αναγνωστόπουλου με τη βοήθεια συμμετοχή του δασκάλου τους Χάρη Καραχλέ Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Μια εισαγωγή στην πολιτική συνοχής της ΕΕ

Μια εισαγωγή στην πολιτική συνοχής της ΕΕ Μια εισαγωγή στην πολιτική της ΕΕ 2014-2020 Ιούνιος 2014 Πολιτική Τι είναι η πολιτική ; Η πολιτική είναι η βασική πολιτική επενδύσεων της ΕΕ Στοχεύει όλες τις περιφέρειες τις πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα -2008

Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα -2008 Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα -28 Ιανουάριος 29 Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.)

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) Σελίδα 1 από 14 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ΑΣΠ / 326 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΩΤΗ ΓΚ: ΕΠΑΛ Α (20%) ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ) ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΑΙΤΟΥΣΑΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ) ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΑΙΤΟΥΣΑΣ ΤΣΙΡΩΖΗ ΜΑΡΙΝΑ 30783 75,88 α:20,88 β:35 γ:0 δ:20 ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ αριθ:06... ΧΑΤΖΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 29725 71,11 α:36,11 β:35 γ:0 δ:0 ΤΣΟΥΛΟΥΒΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ αριθ:07011... ΤΣΑΓΚΟΥΡΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ 57776 64,41 α:9,41

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικό Σχολείο Κορινού Α2 Β1 Τάξεις. Υπεύθυνες Προγράμματος: Κατσιγιάννη Κωνσταντία, Σιάσιου Αθηνά

Δημοτικό Σχολείο Κορινού Α2 Β1 Τάξεις. Υπεύθυνες Προγράμματος: Κατσιγιάννη Κωνσταντία, Σιάσιου Αθηνά Δημοτικό Σχολείο Κορινού Α2 Β1 Τάξεις 1 Υπεύθυνες Προγράμματος: Κατσιγιάννη Κωνσταντία, Σιάσιου Αθηνά 2 Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης και Αγωγής Υγείας ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σχολική χρονιά 2010

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ Ι

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ Ι ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ Ι Οι εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος «Γενική Βοτανική Ι» του 1 ου εξαμήνου του έτους 2014-2015 θα γίνονται ως εξής: Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΕΝΔΟΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα