sympo ssio ευρωπαϊκές χώρες 15 πόλεις 600 τουριστικοί πράκτορες 3rd Greek GOURMET TOURING

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "sympo ssio 30.01.-17.02 7 ευρωπαϊκές χώρες 15 πόλεις 600 τουριστικοί πράκτορες 3rd Greek GOURMET TOURING"

Transcript

1 sympo ssio 3rd Greek GOURMET TOURING ευρωπαϊκές χώρες 15 πόλεις 600 τουριστικοί πράκτορες

2 Γαστρονομία & Τουρισμός

3 Γαστρονομία & Τουρισμός Η ελληνική γαστρονοµία περιέχει πλούτο διατροφικών, ιστορικών και πολιτισµικών αξιών. Είναι µια στάση ζωής. Οι επισκέπτες της χώρας μας αναζητούν να γευτούν αυτό τον πλούτο και να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής μας. Εμείς, ως οικοδεσπότες, τους προσφέρουμε αυτή την απόλαυση, κάνοντάς τους συμμέτοχους σε μια βιωματική εμπειρία. aldemarcreative

4 aldemar gourmet touring o θεσμος aldemarcreative

5 Ο θεσμός Ένα ταξίδι της ελληνικής γαστρονοµίας στις µεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Με στόχο την προώθηση της Ελλάδας µέσω της κουζίνας, της διατροφής και των τοπικών προϊόντων. Με µέσο τη δύναµη της βιωµατικής εµπειρίας. Με συµπορευτές και συµµετέχοντες ένα πολυδιάστατο κοινό, αντιπροσωπευτικό δείγµα του τουριστικού αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου: φορείς της πολιτείας, µεταφορές, ταξιδιωτικοί πράκτορες και tour operators, έλληνες παραγωγοί, εκπρόσωποι των διεθνών μέσων ενημέρωσης. aldemarcreative

6 2ο Aldemar Gourmet Touring σε αριθμούς 6 χώρες 9 πόλεις 9 μαγειρικά στούντιο 2 σεφ 6 συνταγές 360 τουριστικοί πράκτορες 15 χορηγοί aldemarcreative

7 Τι μαγειρέψαμε... Ελληνικές συνταγές, βασισμένες σε προϊόντα του τόπου µας και δοσµένες στη σύγχρονη εκδοχή τους. Πιάτα απλά και συγχρόνως συναρπαστικά, με ολόφρεσκα ελληνικά υλικά που έφταναν στους χώρους μαγειρικής καθημερινά από την Ελλάδα.

8

9 Sympossio/ 3rd greek gourmet touring

10 Γιατί Sympossio; Ο νέος τίτλος «Sympossio», δίνει στο θεσμό το στίγµα πολιτισµού και ιστορικής συνέχειας που ξεκινά από τα αρχαιοελληνικά συµπόσια, τις αρχές της φιλοξενίας, της ψυχαγωγίας και του φαγητού, ως µιας συλλογικής, συμμετοχικής διαδικασίας. Tο φετινό ταξίδι της ελληνικής γαστρονοµίας στις µεγάλες πόλεις της Ευρώπης αποκτά τη δύναµη της συλλογικότητας. Φέτος γινόμαστε περισσότεροι! Με στόχο την προώθηση της Ελλάδας µέσω της γαστρονομίας, της διατροφής και των τοπικών προϊόντων. Με µέσο τη δύναµη της βιωµατικής εµπειρίας. Και συνταξιδιώτες έλληνες ξενοδόχους και παραγωγούς.

11 Oι συμμετέχοντες... Media Ακτοπλοΐα Oργανισμοί Αερομεταφορές Τηλεπικοινωνίες Tour Operators Έλληνες ξενοδόχοι Έλληνες παραγωγοί ταχυμεταφορές Travel Agents

12 Οι χώροι Οι χώροι στους οποίους πραγµατοποιούνται οι βραδιές μαγειρικής είναι επαγγελµατικά studio μαγειρικής, σύγχρονης αισθητικής αντίληψης και υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Έτσι διασφαλίζεται η απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

13 Φέτος... Ο θεσµός επεκτείνεται και έτσι το 3rd Greek Gourmet Touring θα επισκεφτεί 7 ευρωπαϊκές χώρες και 15 πόλεις*: Βερολίνο, Κολωνία, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Μόναχο, Σάλτσµπουργκ, Ζυρίχη, Γενεύη, Λωζάνη, Λυών, Τουλούζη, Ρώµη, Φλωρεντία, Βρυξέλλες, Λονδίνο. * Οι πόλεις που θα επισκεφτεί ο θεσμός, θα είναι από 15 έως 20. Ο τελικός αριθμός τους θα οριστεί στο άμεσο μέλλον.

14 Το 2011 είχαµε µαζί µας

15

16 Γιατί να είμαι μέσα

17 Διάρκεια Γιατί η διάρκεια του θεσμού είναι ένας μήνας, κάθε βράδυ και σε μια διαφορετική πόλη. Επικοινωνία Γιατι η επικοινωνία του θεσμού ξεκινάει µήνες πριν και τελειώνει µήνες µετά. Προβολή Γιατί η προβολή του θεσμού υποστηρίζεται µε µια σηµαντική έντυπη έκδοση και προβάλλεται µέσα από όλα τα σύγχρονα κοινωνικά δίκτυα. Δικτύωση Γιατί η δικτύωση με επίλεκτο στοχευμένο κοινό είναι διαπροσωπική και αποτελεσματική. Value for money Μικρό κόστος - μεγάλος αριθμός κορυφαίων επαφών.

18 Γιατί μαζί μας; Διαθέτετε τουριστικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών Η ενίσχυση των δυτικών αγορών είναι κοινός μας στόχος Το 3rd Greek Gourmet Touring έχει μικρό κόστος, περίπου 10 ευρώ/ επαφή. Προσφέρει μεγάλο αριθμό επαφών. 600 επιλεγμένοι πράκτορες βρίσκονται μαζί μας μέσω του δικτύου χορηγών μας. Τα οφέλη της συνένωσης δυνάμεων είναι πολλαπλασιαστικά: Έλληνες ξενοδόχοι + Ελληνική κουζίνα Ελληνικά τοπικά προϊόντα Ενδυνάμωση της εικόνας της Ελλάδας & Ενίσχυση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας Μαζί μπορούμε καλύτερα!

19 Γνήσια ελληνική κουζίνα από αγνά ελληνικά προϊόντα. Καλή μας Όρεξη! Copywrite 8/2011