1.1 Μπορεί ένας υποψήφιος να δηλώσει συμμετοχή μόνος του για Gaming Hall και ταυτόχρονα σε κοινοπραξία?

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1.1 Μπορεί ένας υποψήφιος να δηλώσει συμμετοχή μόνος του για Gaming Hall και ταυτόχρονα σε κοινοπραξία?"

Transcript

1 Διαδικασία Αιτήσεων 1.1 Μπορεί ένας υποψήφιος να δηλώσει συμμετοχή μόνος του για Gaming Hall και ταυτόχρονα σε κοινοπραξία? Κάθε υποψήφιος είναι ελεύθερος να επιλέξει μεταξύ μιας μεμονωμένης αίτησης ή μιας αίτησης εντός κοινοπραξίας.ωστόσο, οι πολλαπλές αιτήσεις από τον υποψήφιο δεν θα ληφθούν υπόψη. 1.2 Είναι το όριο ηλικίας των 60 ετών απόλυτα δεσμευτικό ή μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις ; (π.χ 64 έτη) Τα όρια ηλικίας καθορίζονται νομοθετικά από τον κανονισμό, συνεπώς είναι υποχρεωτικά 1.3 Πρέπει ο Υπεύθυνος να συστήσει εταιρεία; Δεν είναι απαραίτητο για συμμετοχή στην πρόσκληση, ούτε είναι απαραίτητο για να αποκτήσει ένα Gaming Hall 1.4 Μπορεί να αιτηθεί κάποιος για ένα G.H χωρίς να είναι ο ίδιος αυτός που θα λειτουργεί το κατάστημα? Η αίτηση μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και θα εξεταστεί με τα στοιχεία του αιτούντος ο οποίος όμως υποχρεούται πριν τη διαδικασία της αξιολόγησης να δηλώσει αν θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος καταστήματος ή άλλο πρόσωπο το οποίο πρέπει να πιστοποιηθεί και να αξιολογηθεί πριν την υπογραφή της σύμβασης Διαδικασία Επιλογής 2.1 Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής; Ο αιτών όπως και ο υπεύθυνος καταστήματος του Gaming Hall (στην περίπτωση που δεν είναι ο ίδιος με τον αιτούντα) πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις που προκύπτουν από τον Κανονισμό, π.χ. ηλικία, να είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, να έχει πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κλπ. Επιπρόσθετα, ο Υπεύθυνος Καταστήματος θα πρέπει να περάσει με επιτυχία την ποιοτική αξιολόγηση. 2.2 Ποια θα είναι τα κριτήρια επιλογής του ενός ενδιαφερομένου έναντι του άλλου που αιτούνται για την ίδια τοποθεσία; Οι υποψήφιοι κατά τη διαδικασία επιλογής θα καταταχθούν σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ποιοτικής αξιολόγησης. Οι υποψήφιοι με την υψηλότερη κατάταξη θα έχουν προτεραιότητα έναντι αυτών με τη χαμηλότερη. 2.3 Ποια υποψηφιότητα θα προτιμηθεί- αυτή των συμπράξεων ή των μεμονωμένων συμμετοχών; Η διαδικασία επιλογής βασίζεται σε ποιοτική αξιολόγηση αντί στο είδος του αιτούντος. Αξιολογούνται όλοι με τα ίδια κριτήρια χωρίς να υπάρχει προτεραιότητα με βάση το είδος της αίτησης.

2 3. Τοποθεσία Gaming Hall 3.1 Απαιτείται τα Gaming Halls να είναι απομονωμένα από χώρους άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων; Ως αρχή ναι, οι χώροι των Gaming Halls πρέπει να είναι αυτόνομα «καταστήματα»/ πλήρως απομονωμένες αίθουσες. 3.2 Μπορεί κάποιος υποψήφιος να προτείνει κάποια τοποθεσία για gaming Hall; Ναι και για αυτό υπάρχει διαδικασία την οποία μπορεί να ακολουθήσει στο website: playopap.gr 3.3 Πόσα παιγνιομηχανήματα μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε χώρο; Σύμφωνα με την νομοθεσία, τα Gaming Halls θα έχουν εγκατεστημένα έως και 25 παιγνιομηχανήματα 3.4 Δύναται κάποιος συνεργάτης να συμμετάσχει στην κατασκευή ενός Gaming Hall εάν η κατασκευή του δεν έχει ολοκληρωθεί; Προκειμένου να εξασφαλιστεί η σταθερή και υψηλή ποιότητα κατασκευής όλων των Gaming Halls, η ενιαία εικόνα που έχει εγκριθεί από την ΕΕΕΠ,καθώς και για να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις προνομιακές τιμές που έχουμε διαπραγματευθεί με τις κατασκευαστικές εταιρείες και τους προμηθευτές υλικών, ο συνεργάτης δεν μπορεί να αλλάξει το σχεδιασμό ή να συμμετάσχει / έχει ρόλο στην κατασκευή. 3.5 Υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης στην εσωτερική διακόσμηση του Gaming Hall; Όχι, ο εσωτερικός σχεδιασμός του Gaming Hall έχει εγκριθεί από την ΕΕΕΠ. 3.6 Πότε δύναται ένας υποψήφιος συνεργάτης να προτείνει κάποια τοποθεσία για Gaming Hall; Όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο δεδομένου ότι ο υποψήφιος που ήδη έχει μια διαθέσιμη τοποθεσία ιδιόκτητη ή υπό μακροπρόθεσμη μίσθωση θα έχει προτεραιότητα στην αξιολόγηση και εφόσον φυσικά πληροί όλα τα άλλα κριτήρια. 3.7 Ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις χώρου, κλιματισμού, εξαερισμού ενός Gaming Hall; Οι συγκεκριμένες απαιτήσεις των χώρων είναι διαθέσιμες στο website: playopap.gr 3.8 Σε ποια περιοχή μπορεί ο ενδιαφερόμενος να κάνει αίτηση; Ο γενικός κανόνας είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει αίτηση οπουδήποτε, ωστόσο, δίνονται επιπλέον βαθμοί στην αξιολόγηση για γνώση της περιοχής όπου ο Υπεύθυνος θέλει να λειτουργήσει το Gaming Hall. Η γνώση των τοπικών συνθηκών είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία των επιχειρήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών, από τη στιγμή που το Gaming Hall τίθεται σε λειτουργία.

3 3.9 Υπάρχει κάποια διανομή καθορισμένη ήδη ανα δήμο, νομαρχία ή οποιαδήποτε άλλη διοικητική μονάδα; H ΟΠΑΠ έχει ήδη κατανείμει αριθμό Gaming Halls κατά προσέγγιση σε όλες τις νομαρχίες σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους δήμους εντός των νομαρχιών Αττικής και Θεσσαλονίκης ενώ περίπου το 15% των Gaming Halls θα κατανεμηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο της διαδικασίας. Ο αριθμός των Gaming Halls αποτυπώνεται ως εξής: Μπορεί να μου επιβληθεί να δεχθώ μια τοποθεσία που δεν επιθυμώ; Όχ, η επιλογή της τοποθεσίας πρέπει να έχει συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη- την ΟΠΑΠ και τον συνεργάτη. Αν δεν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία, ο αιτών μπορεί να αρνηθεί να προχωρήσει με την επένδυση.

4 4. Οικονομικά των Gaming Hall 4.1 Τι επένδυση χρειάζεται; Περίπου χωρίς ΦΠΑ (εκτιμάται για μεγάλο Gaming Hall 150μ 2. ). Εάν δεν υπόκεισθε σε ΦΠΑ, θα συνυπολογισθεί στα έξοδα και θα μειώσει τον φόρο εισοδήματός σας. Η ΟΠΑΠ θα καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι της συνολικής επένδυσης όπως άδεια παραχώρησης, παιγνιομηχανήματα, Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα και άλλον επιλεγμένο εξοπλισμό. Επίσης,η ΟΠΑΠ θα παράσχει εκπαίδευση σε όλους τους επιλεγέντες Υπεύθυνους των Gaming Halls, την επί τόπου συντήρηση των παιγνιομηχανημάτων και θα διαπραγματευτεί προνομιακές τιμές με τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές υλικών. 4.2 Είναι η επένδυση διαπραγματεύσιμη; Η επένδυση δεν είναι διαπραγματεύσιμη καθώς έχουν εξασφαλιστεί οι καλύτερες δυνατές τιμές σε όλα τα επίπεδα της από την κατασκευή του G.H εώς και την προμήθεια των παιχνιδιομηχανημάτων. 4.3 Πότε πρέπει ο συνεργάτης να πληρώσει το ποσό της αρχικής επένδυσης; Σε δύο ισόποσες δόσεις, την 1 η πριν ξεκινήσει η κατασκευή και την 2 η με την παράδοση του Gaming Hall. 5. Λειτουργίες του Gaming Hall 5.1 Ποιος είναι υπεύθυνος για λειτουργικά θέματα στο Gaming Hall; Για οποιαδήποτε τεχνικά θέματα που συνδέονται με τη λειτουργία των VLTs, η ΟΠΑΠ θα παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη. 5.2 Ποιος πρόκειται να πληρώσει τις φθορές από τη χρήση του εξοπλισμού από πελάτες; Ο συνεργάτης θα είναι αρμόδιος για την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση όλου του εξοπλισμού στο Gaming Hall. Οποιαδήποτε φθορά από ακατάλληλη χρήση από τους πελάτες αποτελεί ευθύνη του. 5.3 Ποιος πρόκειται να είναι υπεύθυνος για την επιλογή παιχνιδιών; Θα έχουν όλα τα Gaming Hall τα ίδια παιχνίδια στη διάθεσή τους; Θα έχουν οι Υπεύθυνοι των Gaming Halls τη δυνατότητα να επιλέξουν παιχνίδια; Η ΟΠΑΠ θα παρακολουθεί την απόδοση του κάθε παιχνιδιού σε όλο το δίκτυό της και θα προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες για την βελτιστοποίηση της επιλογής παιχνιδιών σε κάθε Gaming Hall. Η ΟΠΑΠ αναμένει από τους Υπεύθυνους των Gaming Halls να δίνουν πληροφορίες για τα επιλεγμένα παιχνίδια. 5.4 Τι συμβαίνει αν καθυστερήσω κάποια πληρωμή προς τον ΟΠΑΠ; Συνεργάτες Gaming Halls με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον ΟΠΑΠ ή οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος διατρέχουν τον κίνδυνο παύσης του δικαιώματος λειτουργίας του Gaming Hall.

5 5.5 Οι Υπεύθυνοι των Gaming Hall θα εκπαιδευτούν; Η ΟΠΑΠ θα παρέχει στους Υπεύθυνους των Gaming Hall εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη ώστε να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την απόδοση των Gaming Hall. 5.6 Μπορεί ένας συνεργάτης να προσλάβει υπαλλήλους μέσω προγραμμάτων ΟΑΕΔ; Οι συνεργάτες μπορούν να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις. 5.7 Ποιος πληρώνει για την ασφάλεια ενός Gaming Hall; Ο συνεργάτης θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την ασφάλεια του Gaming Hall και όλου του εξοπλισμού του. Όλα τα Gaming Halls θα εξοπλιστούν με κάμερες ασφαλείας και σύστημα συναγερμού. Είναι στη διαχειριστική ευχέρεια του Υπεύθυνου του Gaming Hall να παρέχει οποιοδήποτε επιπρόσθετο επίπεδο ασφαλείας. 5.8 Ποιος θα είναι υπεύθυνος να απαντάει σε παράπονα πελατών σχετικά με δυσλειτουργίες και να διαχειρίζεται διαφορές; Βασικός αρμόδιος για τον χειρισμό παραπόνων των πελατών είναι ο Υπεύθυνος του Gaming Hall και ο εντολοδόχος υπάλληλός του/της στον χώρο αυτό. Όλα τα παράπονα και οι διαφορές πρέπει να καταγράφονται σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει η ΟΠΑΠ και απαιτούνται από την νομοθεσία. Η ΟΠΑΠ θα παρέχει όλη την αναγκαία υποστήριξη για την αντιμετώπιση των διαφορών με τους πελάτες. 5.9 Πότε μπορεί ο παίκτης να εξαργυρώσει το ποσό; Ο παίκτης μπορεί να εξαργυρώσει το ποσό όποτε επιθυμεί αρκεί η κάρτα του να μη χρησιμοποιείται σε κάποιο VLT εκείνη την στιγμή. Σύμφωνα με τον κανονισμό ποσά πάνω από 800 πληρώνονται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσει ο παίκτης, ενώ για ποσά έως 800 η είσπραξη μπορεί να γίνει απευθείας σε ένα Gaming Hall 5.10 Μπορούν οι παίκτες να χρησιμοποιήσουν επίσης πιστωτικές κάρτες; Χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών δεν επιτρέπεται από το νόμο. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν χαρτονομίσματα ή/ το διαθέσιμο υπόλοιπο της Κάρτας Παίκτη. 6. Ανταγωνισμός 6.1 Ποιά μέτρα πρόκειται να λάβετε για να προστατέψετε τα Gaming Hall του ΟΠΑΠ από τον ανταγωνισμό των παράνομων χώρων; Οι συνεργάτες των Gaming Halls μπορούν να προστατευθούν από τους παράνομους χώρους VLTs χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέτρο επιτρέπει η νομοθεσία. Η ΟΠΑΠ παρέχει μηχανές VLTs και παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας δίνοντας στα Gaming Halls της ΟΠΑΠ καθαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επίσης, η ΟΠΑΠ, η ΕΕΕΠ (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) και οι φορείς επιβολής του νόμου θα διασφαλίζουν ότι κανένας παράνομος χώρος VLTs δε θα χρησιμοποιείται ως βιτρίνα για παράνομη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα σε χώρο που συνδέεται με το δίκτυο της ΟΠΑΠ.

6 Εάν ανακαλύψει παράνομη συμπεριφορά, η ΟΠΑΠ θα αφαιρέσει το δικαίωμα λειτουργίας του Gaming Hall από τον συνεργάτη. 7. Σύμβαση και Κανονισμός 7.1 Ποια είναι η διάρκεια της σύμβασης; Είναι ίση με την διάρκεια της σύμβασης παραχώρησης ανάμεσα στην ΟΠΑΠ και το Ελληνικό Δημόσιο που σήμερα είναι 10ετής. 7.2 Τι συμβαίνει αν η δομή της κοινοπραξίας πρέπει να αλλάξει; Οποιεσδήποτε αλλαγές στη δομή της κοινοπραξίας πρέπει να εγκριθούν γραπτώς από την ΟΠΑΠ καθ όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης για τα Gaming Halls. Μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές πιθανόν να συνεπάγονται παύση του δικαιώματος λειτουργίας του Gaming Hall. 7.3 Πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση για τα VLTs (μέγιστο/ελάχιστο ημερήσιο ποσό στοιχηματισμού και αποστάσεις); Ο κανονισμός για τα VLTs εκδίδεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ). Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από την ΕΕΕΠ σε εύθετο χρόνο, τα βασικά της σημεία όμως είναι ήδη γνωστά και πάνω σε αυτά γίνεται ο σχεδιασμός 7.4 Γιατί οι Υπεύθυνοι πρέπει να έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα; Απαιτείται από τη νομοθεσία 7.5 Αν ένας συνεργάτης αποφασίσει να αρχίσει μία επιχείρηση Gaming Hall μόνος του, μπορεί αργότερα να δημιουργήσει κοινοπραξία; Οποιεσδήποτε αλλαγές στη δομή ιδιοκτησίας πρέπει να εγκριθούν εγγράφως από την ΟΠΑΠ καθ όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης για τα Gaming Hall. Μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές μπορεί να συνεπάγονται παύση του δικαιώματος λειτουργίας του Gaming Hall. 7.6 Μπορεί το ωράριο λειτουργίας των Gaming Halls να είναι ελαστικό; Το ωράριο λειτουργίας ενός GH έχει ήδη οριστεί από την ΕΕΕΠ 7.7 Ποιοι είναι οι περιορισμοί για ποτά/ σνακ/αναψυκτικά; Η ΕΕΕΠ θα προσδιορίσει τους περιορισμούς. Η ΟΠΑΠ αναμένει ότι θα καταστεί δυνατή η δωρεάν παροχή και/ ή η πώληση ποτών (ελαφριών), σνακ και αναψυκτικών μέσω αυτόματων πωλητών. Η προσφορά αλκοόλ υπόκειται σε κανονισμό. 7.8 Απαιτείται το ίδιο επίπεδο πιστοποίησης για τα άτομα που εργάζονται στα Gaming Halls όπως για τον Υπεύθυνο καταστήματος; Ο Υπεύθυνος καταστήματος πιστοποιείται μαζί με το Gaming Hall και φέρει πλήρη ευθύνη για την τήρηση της νομοθεσίας απέναντι στις αρχές και την ΟΠΑΠ ανεξάρτητα από το ποιος βρισκόταν στο κατάστημα

7 κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Άλλοι υπάλληλοι δεν χρειάζεται να είναι πιστοποιημένοι, θα λάβουν όμως υποχρεωτική εκπαίδευση από την ΟΠΑΠ. Ο υπεύθυνος καταστήματος μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη ή διαφορετικό εφόσον έχει εγκριθεί από την ΟΠΑΠ. Στην περίπτωση αυτή ο υπεύθυνος καταστήματος θα πρέπει να πιστοποιηθεί και να περάσει από την διαδικασία αξιολόγησης. 7.9 Ποιες πληροφορίες είναι απαραίτητες για την Κάρτα Παίκτη; Σύμφωνα με τον Κανονισμό των VLTs, η Κάρτα Παίκτη πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον ονοματεπώνυμο, αριθμό δελτίου ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας και όποιο περιορισμό επιλέξει ο παίκτης. Δεν χρειάζεται αριθμός φορολογικού μητρώου Είναι δυνατόν η ΟΠΑΠ να τερματίσει συνεργασία σε περίπτωση χαμηλής απόδοσης; Η ΟΠΑΠ πάντα επιδιώκει από κοινού με τον συνεργάτη τη βελτίωση της απόδοσης των Gaming Halls.Πάντως, η ΟΠΑΠ επιφυλάσσεται του δικαιώματος καταγγελίας της σύμβασης για τα VLTs σε περίπτωση σοβαρής και συνεχούς χαμηλής απόδοσης του καταστήματος.

Ενημερωτικό πακέτο προς υποψήφιους συνεργάτες. Φεβρουάριος 2015

Ενημερωτικό πακέτο προς υποψήφιους συνεργάτες. Φεβρουάριος 2015 Ενημερωτικό πακέτο προς υποψήφιους συνεργάτες Φεβρουάριος 2015 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην γενική ιδέα των Gaming Halls Λειτουργία των Gaming Halls Ενδεικτικό P&L ενός Gaming Hall Κριτήρια επιλογής και προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10kW στις στέγες σπιτιών.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10kW στις στέγες σπιτιών. Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10kW στις στέγες σπιτιών. Ανάμεσα στις ερωτήσεις και απαντήσεις που ακολουθούν θα βρείτε και αρχικές

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10kW στις στέγες σπιτιών.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10kW στις στέγες σπιτιών. Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10kW στις στέγες σπιτιών. Ανάμεσα στις ερωτήσεις και απαντήσεις που ακολουθούν θα βρείτε και αρχικές

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας

Μονάδα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας Μονάδα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Συγγραφική Ομάδα: Μυροφόρα Ραφαηλίδου, Ph.D. Παναγιώτα Σαπουνά, Ph.D. Υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΕΥΡΩΠΑΊΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΕΥΡΩΠΑΊΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΕΥΡΩΠΑΊΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ 1. ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Ερωτήσεις 1. Ποιοι οργανισμοί ή φορείς στην περιοχή μου μπορούν να με βοηθήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ: «ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ορισμοί, Ρυθμιστική Αρχή Και Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ: «ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ορισμοί, Ρυθμιστική Αρχή Και Υπεύθυνο Παιχνίδι ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ: «ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ορισμοί, Ρυθμιστική Αρχή Και Υπεύθυνο Παιχνίδι Άρθρο 1 Ορισμοί 1. Ανάλογα με τον τρόπο διεξαγωγής τους,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 143 /6.2.2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.Π. ( ΘΕΜΑ 2 ο )

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 143 /6.2.2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.Π. ( ΘΕΜΑ 2 ο ) Γραμματεία της Ε.Ε.Ε.Π. Πληροφορίες : Κατερίνα Κόκλα Τηλέφωνο: 211 10 75141 E-mail: k.kokla@gamingcommission.gov.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 143 /6.2.2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.Π. ( ΘΕΜΑ 2 ο ) Η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ PAY MONTHLY ΤΗΣ MTN ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ PAY MONTHLY ΤΗΣ MTN ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ PAY MONTHLY ΤΗΣ MTN ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Το συνδρομητικό συμβόλαιο του Πελάτη με την ΜΤΝ αποτελείται από διάφορα μέρη. Στους παρόντες γενικούς όρους καθορίζονται η παροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ 2009/110/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΑ 2009/110/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 10.10.2009 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 267/7 ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΑ 2009/110/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 16ης Σεπτεμβρίου 2009 για την ανάληψη, άσκηση και προληπτική εποπτεία

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον»

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον» Ερωτήσεις - Απαντήσεις Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον» Ανάμεσα στις ερωτήσεις και απαντήσεις που ακολουθούν θα βρείτε και αρχικές διευκρινήσεις που αφορούν στις δυνατότητες χρηματοδότησης του συγκεκριμένου

Διαβάστε περισσότερα

Αιτιολογική έκθεση. Θεσμικό Πλαίσιο Παραγωγής Ιδιωτικών Έργων Πρόταση του ΤΕΕ για το Σχέδιο Νόμου

Αιτιολογική έκθεση. Θεσμικό Πλαίσιο Παραγωγής Ιδιωτικών Έργων Πρόταση του ΤΕΕ για το Σχέδιο Νόμου Αιτιολογική έκθεση Θεσμικό Πλαίσιο Παραγωγής Ιδιωτικών Έργων Πρόταση του ΤΕΕ για το Σχέδιο Νόμου 1. Πρόλογος. Αιτιολογική έκθεση της πρότασης του ΤΕΕ Η εκτέλεση των ιδιωτικών έργων προϋποθέτει ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κάθε μέρα καθένας μας είναι υπεύθυνος, μέσω των ενεργειών του, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και

Διαβάστε περισσότερα

ΚώδικαςΣυμπεριφοράς. Ηθική. βάσησχεδίου. Διαδραστικόςοδηγός ηθικής της NobleEnergy

ΚώδικαςΣυμπεριφοράς. Ηθική. βάσησχεδίου. Διαδραστικόςοδηγός ηθικής της NobleEnergy ΚώδικαςΣυμπεριφοράς Ηθική. βάσησχεδίου. Διαδραστικόςοδηγός ηθικής της NobleEnergy ΚώδικαςΣυμπεριφοράς Περιεχόμενα ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ 1 ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ 2 Ο ΚΩΔΙΚΑΣΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ 4 ΠΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ 2005/36/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 7ης Σεπτεμβρίου 2005 σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων

ΟΔΗΓΙΑ 2005/36/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 7ης Σεπτεμβρίου 2005 σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων 2005L0036 EL 01.01.2007 001.001 1 Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα B ΟΔΗΓΙΑ 2005/36/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 7ης Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ ΡΤΘΜΙΗ ΣΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ

ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ ΡΤΘΜΙΗ ΣΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ ΡΤΘΜΙΗ ΣΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ 1 Α Μέρος Ορισμοί Γενικές αρχές Άρθρο 1 Ορισμοί Για τους σκοπούς του παρόντος νόμου ορίζονται ως: α) «Σεχνικά-ψυχαγωγικά παίγνια»: Παίγνια των οποίων το αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

"Άθληση για Όλους" Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων

Άθληση για Όλους Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων "Άθληση για Όλους" Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων Επιµέλεια Έκδοσης: Αθανάσιος Κουστέλιος Πρόλογος «...η Δημόσια Υγεία είναι επένδυση για τη διατήρηση και βελτίωση του ανθρώπινου κεφαλαίου της χώρας...»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Οι αξίες μας. Διατηρούμε τα Υψηλότερα Δεοντολογικά Πρότυπα ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Οι αξίες μας. Διατηρούμε τα Υψηλότερα Δεοντολογικά Πρότυπα ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Οι αξίες μας ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Διατηρούμε τα Υψηλότερα Δεοντολογικά Πρότυπα 2 ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΣ Η ηθική ηγεσία

Διαβάστε περισσότερα

Αιτιολογική Έκθεση Πρότασης για. Πανελλήνιο Νομικό Πρόσωπο Εκμετάλλευσης Gaming Halls

Αιτιολογική Έκθεση Πρότασης για. Πανελλήνιο Νομικό Πρόσωπο Εκμετάλλευσης Gaming Halls Αιτιολογική Έκθεση Πρότασης για Πανελλήνιο Νομικό Πρόσωπο Εκμετάλλευσης Gaming Halls Η ΠΟΕΠΠΠ έχοντας γνώσει για τις θέσεις της ΟΠΑΠ σχετικά για τον τρόπο εκμετάλλευσης των slots, αντιμετώπισε και μετέφερε

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον»

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον» Ερωτήσεις - Απαντήσεις Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον» Ανάμεσα στις ερωτήσεις και απαντήσεις που ακολουθούν θα βρείτε και αρχικές διευκρινήσεις που αφορούν στις δυνατότητες χρηματοδότησης του συγκεκριμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. «Η αγορά των καταναλωτικών δανείων στην Ελλάδα»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. «Η αγορά των καταναλωτικών δανείων στην Ελλάδα» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΘΕΜΑ: «Η αγορά των καταναλωτικών δανείων στην Ελλάδα» Υπεύθυνος καθηγητής: κ. Πασχαλίδης Νικόλαος Σπουδάστρια:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Οι αξίες μας. Διατηρούμε τα Υψηλότερα Δεοντολογικά Πρότυπα. Φροντίδα Παγκόσμια Ομαδική Εργασία Συνεχής Βελτίωση

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Οι αξίες μας. Διατηρούμε τα Υψηλότερα Δεοντολογικά Πρότυπα. Φροντίδα Παγκόσμια Ομαδική Εργασία Συνεχής Βελτίωση ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Οι αξίες μας Φροντίδα Παγκόσμια Ομαδική Εργασία Συνεχής Βελτίωση Διατηρούμε τα Υψηλότερα Δεοντολογικά Πρότυπα Ένα μήνυμα από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό μας Η Η Colgate-Palmolive

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣIΩΝ Η Εταιρία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λ. Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΗ FRANCHISE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΚΕΛΕΚΑ ΙΩΑΝΝΑ Α.Μ. 5629 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Α.Μ. 5469 ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία Προμηθειών Θεσσαλονίκη, 09/01/2007

Υπηρεσία Προμηθειών Θεσσαλονίκη, 09/01/2007 Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης Υπηρεσία Προμηθειών Θεσσαλονίκη, 09/01/2007 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ AO/E/ICTF/Building Maintenance/034/06 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Υ

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Υ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Όλα τα περιεχόμενα αυτού του εγγράφου, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα και εικόνες είναι ιδιοκτησία της DIPLOMA Φορέας Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας δεοντολογίας. Ποιοι είμαστε και πώς εργαζόμαστε

Κώδικας δεοντολογίας. Ποιοι είμαστε και πώς εργαζόμαστε Κώδικας δεοντολογίας Ποιοι είμαστε και πώς εργαζόμαστε Το εγχειρίδιο αυτό περιέχει τον κώδικα δεοντολογίας της AkzoNobel. Το 2008 η AkzoNobel επαναπροσδιόρισε τις εταιρικές της αξίες. Οι αξίες αυτές είναι:

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISING «Η Παρουσία του στην Ελλάδα»

FRANCHISING «Η Παρουσία του στην Ελλάδα» ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Σερρών ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ FRANCHISING «Η Παρουσία του στην Ελλάδα» ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α.Μ. 7283 Επιβλέπων: Δρ. Π. ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ 2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Ευχαριστώ

Διαβάστε περισσότερα

Ισχύουν τα αναφερόμενα στο άρθρο 1.4.6 της Διακήρυξης. Η διακήρυξη δεν προβλέπει ελάχιστο εγγυημένο έσοδο.

Ισχύουν τα αναφερόμενα στο άρθρο 1.4.6 της Διακήρυξης. Η διακήρυξη δεν προβλέπει ελάχιστο εγγυημένο έσοδο. ΕΡΓΟ: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» ΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Σε κανένα σημείο του διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ...5

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ...5 1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ...5 ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΏΝ ΕΠΈΝΔΥΣΗΣ...5 ΠΗΓΈΣ ΤΩΝ ΙΔΕΏΝ ΊΔΡΥΣΗΣ...6 Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΙΔΈΑΣ ΓΙΑ ΝΈΑ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ...8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκρίθηκε από την τριμελή εξεταστική επιτροπή. Πρέβεζα, / /2012 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Ο Προϊστάμενος του τμήματος

Εγκρίθηκε από την τριμελή εξεταστική επιτροπή. Πρέβεζα, / /2012 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Ο Προϊστάμενος του τμήματος Εγκρίθηκε από την τριμελή εξεταστική επιτροπή Πρέβεζα, / /2012 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 1. 2. 3. Ο Προϊστάμενος του τμήματος i ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η λογιστική οργάνωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που σύμφωνα με τον

Διαβάστε περισσότερα