Εγχειρίδιο Οδηγού 1. Περιεχόμενα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο Οδηγού 1. Περιεχόμενα"

Transcript

1 Εγχειρίδιο Οδηγού

2 2 Εγχειρίδιο Οδηγού

3 Εγχειρίδιο Οδηγού 1 Περιεχόμενα 4 Εισαγωγή 6 Παραλαβή Αυτοκινήτου 8 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού 10 Συντήρηση & Επισκευή 14 Ελαστικά 16 Ταξίδια στο Εξωτερικό 18 Ατύχημα & Κλοπή 20 Αντικατάσταση Αυτοκινήτου 22 Οδική Βοήθεια 24 Επιστροφή 26 Στοιχεία Επικοινωνίας 28 Η Γνώμη σας 29 Έγγραφα & Δηλώσεις Ατυχημάτων

4 2 Εγχειρίδιο Οδηγού

5 Εισαγωγή Εγχειρίδιο Οδηγού 3

6 4 Εγχειρίδιο Οδηγού Σχετικά με τη LeasePlan: Η LeasePlan είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικού στόλου. Ιδρύθηκε το 1963 στην Ολλανδία και σήμερα έχει παρουσία σε 32 χώρες. Η LeasePlan διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της περισσότερα από 1,37 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε χρονομίσθωση. Απασχολεί περίπου άτομα προσωπικό. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2003, μέσω της 100% θυγατρικής της LeasePlan Hellas. Ως η μοναδική εξειδικευμένη εταιρεία fleet management στη χώρα μας, η LeasePlan Hellas στοχεύει στη διεύρυνση της αγοράς διαχείρισης εταιρικών στόλων μέσα από ευέλικτα, καινοτόμα προϊόντα «ανοιχτού κοστολογίου», που προσφέρουν στους πελάτες της απόλυτη διαφάνεια και έλεγχο του πραγματικού κόστους του στόλου τους.

7 Παραλαβή Αυτοκινήτου Εγχειρίδιο Οδηγού 5

8 6 Εγχειρίδιο Οδηγού Παραλαβή Αυτοκινήτου Κατά την παραλαβή / παράδοση του αυτοκινήτου, εσείς και ο προμηθευτής πρέπει να υπογράψετε το Έγγραφο Παραλαβής / Παράδοσης. Πριν από την υπογραφή του εγγράφου, εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, μην παραλάβετε το αυτοκίνητο αλλά επικοινωνήστε άμεσα με τη LeasePlan. Με την παραλαβή του αυτοκινήτου θα λάβετε τα εξής: Εγχειρίδιο Οδηγού το οποίο περιλαμβάνει: - Βασικές οδηγίες - Άδεια Κυκλοφορίας - Απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας (σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία) - Σήμα Οδικής Βοήθειας - Ασφαλιστήριο. Το ασφαλιστήριο θα πρέπει να βρίσκεται πάντα στο αυτοκίνητο και να διατηρείται σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να επιδεικνύεται σε ενδεχόμενο έλεγχο των αρμοδίων αρχών. - Δήλωση ατυχήματος - Έντυπο Mob App Όλα τα κλειδιά Βιβλίο Συντήρησης Οδηγίες χρήσης του αυτοκινήτου Πυροσβεστήρας, σετ φαρμακείου, τρίγωνο και λοιπός εξοπλισμός Επιμέρους Σύμβαση Το συγκεκριμένο έγγραφο θα το παραλάβετε από τον υπεύθυνο της εταιρείας σας πριν από την παραλαβή του αυτοκινήτου και πρέπει να βρίσκεται πάντα εντός του αυτοκινήτου ώστε να επιδεικνύεται σε περίπτωση που ζητηθεί από τις αστυνομικές αρχές. Σε περίπτωση απώλειάς του, επικοινωνήστε με τη LeasePlan. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί το αυτοκίνητο από διαφορετικό οδηγό, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν όλα τα παραπάνω μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς και να επικοινωνηθούν τα στοιχεία του εν λόγω οδηγού στη LeasePlan. LeasePlan τηλ.:

9 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού Εγχειρίδιο Οδηγού 7

10 8 Εγχειρίδιο Οδηγού Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού Ο οδηγός του αυτοκινήτου θα πρέπει να γνωρίζει πως το όχημα δεν καλύπτεται για την Αστική Ευθύνη, καθώς και για την αποκατάσταση των ζημιών του, στις παρακάτω περιπτώσεις: Εάν το όχημα χρησιμοποιείται από χρήστη ευρισκόμενο σε μέθη ή κάτω από την επήρεια βαρβιτουρικών ή κάθε είδους ναρκωτικών ή από οποιονδήποτε τρίτο μη δεδηλωμένο οδηγό Σε ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος, στα ελαστικά και τις ζάντες όταν δεν είναι συνέπεια ατυχήματος με άλλο όχημα Ενώ το ασφαλισμένο όχημα ωθείται με οποιαδήποτε άλλη εκτός από τη δική του δύναμη ή ωθεί άλλο όχημα ή ρυμουλκεί άλλο όχημα εκτός και αν αυτό έχει νομίμως δηλωθεί Από πρόθεση, αμέλεια ή ψυχική διαταραχή του οδηγού Ενώ το όχημα κινείται μέσα σε φυλασσόμενους ή περιφραγμένους χώρους (π.χ. αεροδρόμια, στρατόπεδα) ή σε χώρους που έχουν προβλεφθεί για την κίνηση μέσων μεταφοράς σταθερής τροχιάς (π.χ. τραμ) ή εκτός οδικού δικτύου Εάν το όχημα χρησιμοποιείται με ανορθόδοξο τρόπο (π.χ. σε αγώνες, μεταφορά επικίνδυνων ουσιών, εκμάθηση οδηγών) Στις παραπάνω περιπτώσεις το όχημα δεν καλύπτεται από οποιαδήποτε τύπου ασφάλιση και συνεπώς ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ είναι υπεύθυνος για κάθε ζημιά ή καταστροφή σε τρίτους ή στο μισθωμένο όχημα. Η LeasePlan σάς εφιστά την προσοχή και στα παρακάτω: Ο οδηγός πρέπει να τηρεί τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Σε περίπτωση επιβολής σχετικού προστίμου (τροχαία, δημοτική αστυνομία), οφείλει να μεριμνήσει άμεσα για την πληρωμή του σχετικού ποσού καθώς και να αποστείλει φωτοτυπία του σχετικού αποκόμματος πληρωμής, άμεσα στη LeasePlan Σε περίπτωση απώλειας εγγράφων ή κλειδιού, παρακαλούμε να ενημερώσετε τη LeasePlan χωρίς καθυστέρηση. Απαγορεύεται οποιαδήποτε μετατροπή ή προσθήκη στο αυτοκίνητο χωρίς την έγγραφη έγκριση της LeasePlan. LeasePlan τηλ.:

11 Συντήρηση & Επισκευή Εγχειρίδιο Οδηγού 9

12 10 Εγχειρίδιο Οδηγού Συντήρηση & Επισκευή Ο οδηγός κάθε αυτοκινήτου, οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή. Οι προβλεπόμενες εργασίες πρέπει να γίνονται χωρίς καθυστέρηση στους χρόνους που ορίζονται από το Βιβλίο Συντήρησης. Επιπρόσθετα, ο οδηγός οφείλει να ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα (ιδιαίτερα πριν από ταξίδια) τα ακόλουθα: Στάθμη λαδιού Πίεση και κατάσταση ελαστικών Στάθμη ψυκτικού υγρού Στάθμη υγρών φρένων Καλή λειτουργία των φώτων Αν ο χιλιομετρητής τεθεί εκτός λειτουργίας, επικοινωνήστε αμέσως με τη LeasePlan. Το κόστος επισκευής βλαβών που οφείλονται σε παράλειψη των παραπάνω υποχρεώσεων και οποιοδήποτε πρόστιμο επιβληθεί από σχετική αμέλεια, θα επιβαρύνει την εταιρεία σας. Η συντήρηση και η επισκευή του αυτοκινήτου πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία με τα οποία συνεργάζεται η LeasePlan. Ο οδηγός οφείλει να επικοινωνήσει με τη LeasePlan τηλεφωνικά ώστε να τον κατευθύνει στο σχετικό δίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου συνεργείου, πρέπει να επικοινωνήσει με τη LeasePlan ώστε να πάρει τη σχετική έγκριση. Ο οδηγός είναι απαραίτητο να ενημερώνει τον υπεύθυνο του εκάστοτε συνεργείου ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη LeasePlan, επιδεικνύοντας την άδεια του οχήματος. Τιμολόγια τα οποία αφορούν συντήρηση ή επισκευή, πρέπει να αποστέλλονται απευθείας στη LeasePlan και να εκδίδονται με τα παρακάτω στοιχεία: LeasePlan τηλ.:

13 Εγχειρίδιο Οδηγού 11 Επωνυμία : LeasePlan ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση : Α. Παπανδρέου Μαρούσι Α.Φ.Μ. : ΔΟΥ : ΦΑΕ Αθηνών Σύμφωνα με το συμβόλαιό σας, η LeasePlan δικαιούται να ζητήσει το Βιβλίο Συντήρησης, όπως επίσης και το ίδιο το αυτοκίνητο για έλεγχο, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο. Έξοδα που προκύπτουν από τα παρακάτω δεν αποτελούν μέρος των υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής: Χρήση ανταλλακτικών και αναλώσιμων τα οποία δεν προτείνονται από τον κατασκευαστή και τη LeasePlan Αντικατάσταση εξοπλισμού που έχει τοποθετηθεί με χρέωση πελάτη Αποκατάσταση χρώματος λόγω τοποθέτησης διαφημιστικών υλικών Εξωτερικός ή εσωτερικός καθαρισμός του αυτοκινήτου Απώλεια κλειδιών

14 12 Εγχειρίδιο Οδηγού Συντήρηση ανά Μάρκα/Μοντέλο ALFA ROMEO AUDI BMW JEEP - CHRYSLER CITROEN CHEVROLET DAIHATSU Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου C1 Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια DACIA Κινητήρες Πετρελαίου Κάθε χλμ. ή Ετήσια FIAT FORD HONDA HYUNDAI HYUNDAI JAGUAR KIA LANCIA LAND ROVER LEXUS MERCEDES- BENZ Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Civic Hybrid, Jazz Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου i30 Diesel Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης / Μοντέλα Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Ένδειξη Service Πρώτη συντήρηση χλμ., στη συνέχεια κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Ένδειξη Service MINI MITSUBISHI NISSAN OPEL PEUGEOT PORCHE RENAULT SEAT SKODA SMART SUBARU SUZUKI TOYOTA VOLVO VW Navara Micra 1.200cc Agila Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ., Ετήσια ή Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια 108 Κινητήρες Πετρελαίου Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Βενζίνης Turbo S Cross Diesel / Μοντέλα Κινητήρες Βενζίνης Κινητήρες Πετρελαίου 1600cc Κινητήρες Πετρελαίου 2000cc Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ετήσια Κάθε χλμ. ή Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ένδειξη Service Κάθε χλμ. ή Ένδειξη Service LeasePlan τηλ.:

15 Ελαστικά Εγχειρίδιο Οδηγού 13

16 14 Εγχειρίδιο Οδηγού Ελαστικά Η αλλαγή ελαστικών πραγματοποιείται στα προκαθορισμένα από τη σύμβασή σας χρονικά διαστήματα και μόνο σε συνεργαζόμενα με τη LeasePlan κέντρα εξυπηρέτησης ελαστικών. Για οποιαδήποτε αλλαγή ή επισκευή ελαστικών πρέπει να επικοινωνείτε με τη LeasePlan για να σας κατευθύνει στο σχετικό δίκτυο. Η έγκριση για τις εργασίες θα δίδεται από τη LeasePlan στον υπεύθυνο του κέντρου εξυπηρέτησης ελαστικών. Η επιλογή των ελαστικών είναι στη διακριτική ευχέρεια της LeasePlan, με την προϋπόθεση ότι αυτά θα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Το κόστος αλλαγής ή επισκευής ελαστικών λόγω κακής χρήσης του αυτοκινήτου, ή πρόωρης φθοράς, δεν περιλαμβάνεται στην παρεχόμενη από τη LeasePlan υπηρεσία. LeasePlan τηλ.:

17 Εγχειρίδιο Οδηγού 15 Ταξίδια στο Εξωτερικό

18 16 Εγχειρίδιο Οδηγού Ταξίδια στο Εξωτερικό Για οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη LeasePlan μία εβδομάδα πριν από την αναχώρησή σας, ώστε να ρυθμιστούν τα οποιαδήποτε διαδικαστικά θέματα (έκδοση πράσινης κάρτας κ.λπ.) και να ενημερωθείτε για τις ασφαλιστικές καλύψεις ανάλογα με τις χώρες διέλευσης και προορισμού. Στην περίπτωση ανάγκης επισκευής του αυτοκινήτου στο εξωτερικό, ο οδηγός πρέπει να επικοινωνήσει με τη LeasePlan, ώστε να πάρει τη σχετική έγκριση και να γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις. Ο οδηγός οφείλει να καλύψει τα έξοδα της επισκευής του αυτοκινήτου και να βεβαιωθεί ότι το τιμολόγιο θα εκδοθεί με τα παρακάτω στοιχεία: Επωνυμία : LeasePlan HELLAS S.A. Διεύθυνση : 17, Α. Papandreou str Marousi, Athens, Greece Α.Φ.Μ. : Tax Office : FAE Athens To ποσό του τιμολογίου για την επισκευή θα αποζημιωθεί από τη LeasePlan. LeasePlan τηλ.:

19 Ατύχημα & Κλοπή Εγχειρίδιο Οδηγού 17

20 18 Εγχειρίδιο Οδηγού Ατύχημα & Κλοπή Εάν έχετε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα καλέστε τη Γραμμή Βοήθειας της LeasePlan στο τηλέφωνο Η LeasePlan σάς παρέχει την υπηρεσία της Φροντίδας Ατυχήματος, για την πλήρη καταγραφή του συμβάντος. Καλέστε επίσης την τροχαία για καταγραφή του συμβάντος από τις αρμόδιες αρχές. Σε άλλη περίπτωση λάβετε υπόψη σας τα εξής: Ελέγξτε αν υπάρχουν τραυματίες. Εάν ναι, ειδοποιήστε το 166 Ζητήστε αντίγραφο της κατάθεσής σας και της σχετικής αναφοράς στην τροχαία Εάν ο οδηγός ο οποίος ενεπλάκη στο ατύχημα είναι υπό την επήρεια αλκοόλ, ζητήστε από την αστυνομία να κάνει αλκοτέστ Βεβαιωθείτε ότι έχουν καταγραφεί τα στοιχεία των εμπλεκόμενων οδηγών / αυτοκινήτων και των μαρτύρων (ονοματεπώνυμο οδηγού, στοιχεία ταυτότητας, αριθμός κυκλοφορίας, ακριβή θέση και ώρα του ατυχήματος) Αποφύγετε την οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με το ποιος φέρει την ευθύνη του ατυχήματος Απαραίτητη είναι η επικοινωνία σας με τη LeasePlan εντός του εικοσιτετραώρου για τη συμπλήρωση και αποστολή της δήλωσης ατυχήματος (σχετική δήλωση θα βρείτε στο τέλος του παρόντος εγχειριδίου) Σε περίπτωση κλοπής, απαραίτητη είναι η άμεση αναφορά του γεγονότος στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και η παραλαβή αντίγραφου της σχετικής αναφοράς. Προσέλθετε το συντομότερο δυνατό αυτοπροσώπως στα γραφεία της LeasePlan για τη συμπλήρωση της έγγραφης δήλωσης κλοπής και την επιστροφή όλων των κλειδιών του αυτοκινήτου. LeasePlan τηλ.:

21 Εγχειρίδιο Οδηγού 19 Αντικατάσταση

22 20 Εγχειρίδιο Οδηγού Αντικατάσταση Η LeasePlan σάς παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, εφόσον έχει επιλεχθεί η σχετική υπηρεσία από την εταιρεία σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το αυτοκίνητό σας να παραμείνει σε κάποιο συνεργείο για διάστημα μεγαλύτερο των εικοσιτεσσάρων ωρών (24 ωρών). Μετά από την ολοκλήρωση της επισκευής του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να επιστρέψετε το αυτοκίνητο αντικατάστασης στο σημείο απ όπου το παραλάβατε. Η κατανάλωση καυσίμων επιβαρύνει τη μισθώτρια εταιρεία. Η κράτηση και παραλαβή του αυτοκινήτου αντικατάστασης γίνεται κατόπιν επικοινωνίας σας με τη LeasePlan. LeasePlan τηλ.:

23 Οδική Βοήθεια Εγχειρίδιο Οδηγού 21

24 22 Εγχειρίδιο Οδηγού Οδική Βοήθεια Η υπηρεσία αυτή σάς παρέχεται στην περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου ως συνέπεια ατυχήματος ή βλάβης. Καλέστε τη Γραμμή Βοήθειας της LeasePlan στο τηλέφωνο: Εάν η οδική βοήθεια είναι αδύνατο να αποκαταστήσει τη βλάβη επιτόπου, τότε αναλαμβάνει η ίδια τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σε συνεργείο που είναι ήδη προκαθορισμένο από τη LeasePlan. Η υπηρεσία εκτός Ελλάδος δύναται να προσφερθεί σε περίπτωση πλήρους ακινητοποίησης του οχήματος και αφού προηγηθεί επικοινωνία με τη LeasePlan. Η υπηρεσία Επαναπατρισμού περιλαμβάνει: Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος εντός Ελλάδος ή στο εξωτερικό, ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Οδηγού στο και να λάβει πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχείο ή επιστροφής του στον τόπο μόνιμης διαμονής (με συγκεκριμένο χρηματικό όριο). LeasePlan τηλ.:

25 Επιστροφή Εγχειρίδιο Οδηγού 23

26 24 Εγχειρίδιο Οδηγού Επιστροφή To αυτοκίνητο πρέπει να επιστραφεί εντός των εργάσιμων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ωρών (09:00-16:00) στον εξουσιοδοτημένο από τη LeasePlan συνεργάτη. Το αυτοκίνητο θεωρείται ότι έχει επιστραφεί κατά το χρόνο υπογραφής του Εντύπου Επιστροφής Οχήματος. Το έγγραφο αυτό, πέραν της περιγραφής της τεχνικής κατάστασης του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει επίσης την ημερομηνία επιστροφής του αυτοκινήτου και την τελική χιλιομετρική κάλυψη, όπως καταγράφεται επιτόπου. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου πρέπει να παραδοθούν τα ακόλουθα: Πρωτότυπη Άδεια Κυκλοφορίας Πινακίδες αυτοκινήτου Απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας (εάν διαθέτει) Πρωτότυπο ασφαλιστήριο Κλειδιά αυτοκινήτου Βιβλίο Συντήρησης Βιβλίο Οδηγιών Χρήσεως του αυτοκινήτου Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου του αυτοκινήτου (ΚΤΕΟ) Πυροσβεστήρας Τρίγωνο Φαρμακείο Ρεζέρβα (εάν διαθέτει) Μπουλόνι ασφαλείας (εάν διαθέτει) Προβλεπόμενα εργαλεία κατασκευαστή LeasePlan τηλ.:

27 Στοιχεία Επικοινωνίας Εγχειρίδιο Οδηγού 25

28 26 Εγχειρίδιο Οδηγού Στοιχεία Επικοινωνίας Στοιχεία επικοινωνίας Γραμμή Οδηγών (24 ώρες): Fax: Site: Διαδικτυακή Εξυπηρέτηση (MyLeasePlan) MyLeasePlan. Μία ακόμη καινοτομία από τη LeasePlan, που βάζει τον οδηγό στο επίκεντρο. Το MyLeasePlan είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους οδηγούς για εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της LeasePlan. Μέσω του MyLeasePlan, έχετε πρόσβαση σε: Πληροφορίες για το Όχημα και το Προφίλ σας. Όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες (π.χ προγραμματισμός για Συντήρηση Οχήματος, Αίτημα Αλλαγής Ελαστικών, Έκδοση Πράσινης Κάρτας κ.ά.). Πληροφορίες για την Οδική Βοήθεια και οδηγείες για την Επιστροφή του Οχήματος. Φόρμα Δήλωσης Ατυχήματος και Εγχειρίδιο Οδηγού (Driver s Manual). Στοιχεία επικοινωνίας της LeasePlan Hellas καθώς και στη φόρμα Υποβολής Παραπόνου. Συνδεθείτε στο MyLeasePlan απευθείας μέσω της ιστοσελίδας gr από το PC ή Smartphone ή Tablet σας. LeasePlan Greece (mobile application) Η LeasePlan βάζει την ανάπτυξη του εταιρικού σας στόλου σε εφαρμογή, με το LeasePlan Greece (για Andoid & ios συσκευές). Αξιόπιστο και πρωτοποριακό, το νέο αυτό mobile application διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλους τους οδηγούς μας μέσω του App Store και του Google Play. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και λειτουργικό, με ελληνικό και αγγλικό μενού. LeasePlan τηλ.:

29 Η Γνώμη σας Εγχειρίδιο Οδηγού 27

30 28 Εγχειρίδιο Οδηγού Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ Στη LeasePlan επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Σκοπός μας είναι: Να ακούμε με προσοχή τους πελάτες και τους οδηγούς και να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη τους Να απαντάμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε ερώτηση Να βρίσκουμε τις σωστές λύσεις για κάθε πελάτη Να επικοινωνούμε με τρόπο απλό και κατανοητό Να προσφέρουμε αντικειμενική πληροφόρηση Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας, τα σχόλιά σας, ακόμα και τυχόν παράπονά σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας, στην ενότητα Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ή καλώντας μας απευθείας στη Γραμμή Οδηγών

31 Έγγραφα & Δηλώσεις Ατυχημάτων Εγχειρίδιο Οδηγού 29

32 30 Εγχειρίδιο Οδηγού LeasePlan Hellas S.A. Αθήνα: Α. Παπανδρέου Μαρούσι Τηλ.: Fax: Θεσ/νίκη: Αγίου Γεωργίου Πυλαία Θεσ/νίκης Τηλ.: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Εισαγωγή σελ. 4. Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6. Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8. Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12. Ελαστικά

Εισαγωγή σελ. 4. Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6. Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8. Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12. Ελαστικά Εγχειρίδιο Οδηγού 1 Εισαγωγή σελ. 4 Παραλαβή Αυτοκινήτου σελ. 6 Βασικές Υποχρεώσεις Οδηγού σελ. 8 Συντήρηση & Επισκευή σελ. 1ο-12 Ελαστικά σελ.14 Ταξίδια στο Εξωτερικό σελ. 16 Ατύχημα & Κλοπή σελ. 18

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγού. LeasePlan 24/7 - MyLeasePlan - LeasePlan mobile app

Εγχειρίδιο Οδηγού. LeasePlan 24/7 - MyLeasePlan - LeasePlan mobile app Εγχειρίδιο Οδηγού Περιεχόμενα 2 Εισαγωγή 4 Παραλαβή Αυτοκινήτου 6 Συντήρηση & Επισκευή 10 Ταξίδια στο Εξωτερικό 12 Ατύχημα & Κλοπή 14 Αντικατάσταση Αυτοκινήτου 16 Οδική Βοήθεια 18 Επιστροφή 20 Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

32 Εγχειρίδιο Οδηγού

32 Εγχειρίδιο Οδηγού Εγχειρίδιο Οδηγού 32 Εγχειρίδιο Οδηγού Εγχειρίδιο Οδηγού 1 Περιεχόμενα 4 Εισαγωγή 6 Παραλαβή Αυτοκινήτου 8 Συντήρηση & Επισκευή 12 Ελαστικά 14 Ταξίδια στο Εξωτερικό 16 Ατύχημα & Κλοπή 18 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ALL YOU NEED IS. Εγχειρίδιο Οδηγού

ALL YOU NEED IS. Εγχειρίδιο Οδηγού ALL YOU NEED IS Εγχειρίδιο Οδηγού ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 2 3 Παραλαβή αυτοκινήτου 4avis.gr 5 6 7 8 Βασικές Υποχρεώσεις οδηγού Συντήρηση επισκευή Αλλαγή ελαστικών 2 Εγχειρίδιο Οδηγού 9 10 11 12 13 14 15 Ταξίδια

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας υνεργαηόμενων υνεργείων

Πίνακας υνεργαηόμενων υνεργείων Εξουσιοδοτθμζνα υνεργεία AUDI KARENTA AE Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΣΡΟΤ 16453 ΑΡΓΤΡΟΤΠΟΛΘ 210 9981919-894 KARENTA AE 5 χλμ ΕΟ ΘΡΑΚΛΕΙΟΤ-ΜΟΙΡΩΝ 71500 ΘΡΑΚΛΕΙΟ 2810 318116 KARENTA AE 4 χλμ ΠΕΡΙΦ ΟΔΟΤ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΤ-ΘΕΑΛΟΝΙΚΘ

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Σημείωμα. Θέμα: Νέα Υπηρεσία Δικτύου Συνεργαζόμενων Συνεργείων. Αγαπητοί Συνεργάτες,

Εσωτερικό Σημείωμα. Θέμα: Νέα Υπηρεσία Δικτύου Συνεργαζόμενων Συνεργείων. Αγαπητοί Συνεργάτες, Εσωτερικό Σημείωμα Από :Διεύθυνση Λειτουργιών Σελίδες : 2 ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε. Προς : Όλους τους Συνεργάτες Tel : + 30 210 728 8000 Fax : + 33 210 726 8810 Email:. Αριθμός επιστολής : Κοινοποίηση : Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΥ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΥ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΥ Σας ευχαριστούμε που μισθώσατε το αυτοκίνητό σας στην Executive Lease. H εταιρία μας είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ και παρέχει μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες ενοικιάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ 6 Μαΐου 2006 Α/Α Απόφαση ΔΣ 1 ΒΕ 1 24/2/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Ημερομηνία Κεφάλαιο Περιεχόμενο Κεφάλαιο 4, παράγραφος 3 προστίθεται το εξής : «Στο

Διαβάστε περισσότερα

For HONDA/ACURA MIC-H3013 (MIC-3013) MIC-H3014 (MIC-3014) MIC-H3015 (MIC-3015) New-Era No. Parts No. Car Maker Car Model Model No.

For HONDA/ACURA MIC-H3013 (MIC-3013) MIC-H3014 (MIC-3014) MIC-H3015 (MIC-3015) New-Era No. Parts No. Car Maker Car Model Model No. For HONDA/ACURA MIC-H3013 (MIC-3013) 30520004 30520004 30520004 30520305 HONDA 1 2 3 4 5 6 7 8 3 4 1 2 6 7 1 2 122mm 22.4mm MIC-H3014 (MIC-3014) 30520007 3052001 30520007 30520007 30520007 30520007 099700

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑ ΤΝΕΡΓΑΖΟΜΕΩΝ ΤΝΕΡΓΕΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑ ΤΝΕΡΓΑΖΟΜΕΩΝ ΤΝΕΡΓΕΙΩΝ AUDI KARENTA AE Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΣΡΟΤ 16452 ΑΡΓΤΡΟΤΠΟΛΗ 210 9981907 KARENTA AE 5 χλμ ΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΤ-ΜΟΙΡΩΝ 71500 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2810 318116 KARENTA AE 4 χλμ ΠΕΡΙΦ ΟΔΟΤ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΤ 57009 ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ 2310 789850

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑ ΤΝΕΡΓΑΖΟΜΕΩΝ ΤΝΕΡΓΕΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑ ΤΝΕΡΓΑΖΟΜΕΩΝ ΤΝΕΡΓΕΙΩΝ AUDI KARENTA AE Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΣΡΟΤ 16452 ΑΡΓΤΡΟΤΠΟΛΗ 210 9981907 KARENTA AE 5 χλμ ΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΤ-ΜΟΙΡΩΝ 71500 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2810 318116 KARENTA AE 4 χλμ ΠΕΡΙΦ ΟΔΟΤ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΤ 57009 ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ 2310 789850

Διαβάστε περισσότερα

Εξουσιοδοτθμζνα υνεργεία AUDI ΕΠΩΝΤΜΙΑ ΤΝΕΡΓΕΙΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΚ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΗΛΕΦΩΝΟ

Εξουσιοδοτθμζνα υνεργεία AUDI ΕΠΩΝΤΜΙΑ ΤΝΕΡΓΕΙΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΚ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΗΛΕΦΩΝΟ Εξουσιοδοτθμζνα υνεργεία AUDI KARENTA AE Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΣΡΟΤ 16453 ΑΡΓΤΡΟΤΠΟΛΘ 210 9981919-894 KARENTA AE 54 χλμ ΕΟ ΠΕΡΙΦ ΘΡΑΚΛΕΙΟΤ-ΜΟΙΡΩΝ ΟΔΟΤ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΤ- 71500 ΘΡΑΚΛΕΙΟ 2810 318116 KARENTA AE

Διαβάστε περισσότερα

Εξουσιοδοτθμζνα υνεργεία AUDI ΕΠΩΝΤΜΙΑ ΤΝΕΡΓΕΙΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΚ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΗΛΕΦΩΝΟ

Εξουσιοδοτθμζνα υνεργεία AUDI ΕΠΩΝΤΜΙΑ ΤΝΕΡΓΕΙΟΤ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΣΚ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΗΛΕΦΩΝΟ Εξουσιοδοτθμζνα υνεργεία AUDI KARENTA AE Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΣΡΟΤ 16453 ΑΡΓΤΡΟΤΠΟΛΘ 210 9981919-894 KARENTA AE 54 χλμ ΕΟ ΠΕΡΙΦ ΘΡΑΚΛΕΙΟΤ-ΜΟΙΡΩΝ ΟΔΟΤ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΤ- 71500 ΘΡΑΚΛΕΙΟ 2810 318116 KARENTA AE

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Volkswagen - Golf

Μεταχειρισμένα - Volkswagen - Golf Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Volkswagen - Golf Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2012 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη

Διαβάστε περισσότερα

Eξειδικευμένα και επαγγελματικά συστήματα διάγνωσης αυτοκινήτου

Eξειδικευμένα και επαγγελματικά συστήματα διάγνωσης αυτοκινήτου Eξειδικευμένα και επαγγελματικά συστήματα διάγνωσης αυτοκινήτου ΠIΣTOΠOIHMENH ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η βράβευση με το Oμοσπονδιακό Bραβείο 2002 αποτελεί ακόμα και σήμερα το κίνητρο να συνεχίσουμε την πετυχημένη παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

AIG Ασφάλεια Οχήματος

AIG Ασφάλεια Οχήματος AIG Ασφάλεια Οχήματος Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου στην AIG; Εμπιστευτείτε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην AIG, μια εταιρία με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλίσεων, με περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Περιεχόμενα 1.Προγράμματα Ασφάλισης... 2 Ασφάλιση Ε.Ι.Χ.... 2 Προϋποθέσεις Ασφάλισης... 2 Μη Επιθυμητοί Κίνδυνοι... 2 Πακέτα Καλύψεων...

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακασ Συνεργαζόμενων Συνεργείων

Πίνακασ Συνεργαζόμενων Συνεργείων AUDI KARENTA AE Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΤ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΣΡΟΤ 16453 ΑΡΓΤΡΟΤΠΟΛΘ 2109981919-894 KARENTA AE 5 χλμ ΕΟ ΘΡΑΚΛΕΙΟΤ-ΜΟΙΡΩΝ 71500 ΘΡΑΚΛΕΙΟ 2810318116 KARENTA AE 4 χλμ ΠΕΡΙΦ ΟΔΟΤ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΤ-ΘΕΑΛΟΝΙΚΘ 57009 ΘΕΑΛΟΝΙΚΘ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ EuroProtection Insurance Brokers ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Έκδοση v3 23/11/2018 0 ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Προσφερόμενες καλύψεις από CITY INSURANCE S.A.: Αστική

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Νέα Διαδικασία Συνεργαζόμενων Συνεργείων

Θέμα: Νέα Διαδικασία Συνεργαζόμενων Συνεργείων ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ AΡ. ΠΡΩΤ.: 106588 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2012 ΠΡΟΣ Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο της Εταιρίας Θέμα: Νέα Διαδικασία Συνεργαζόμενων Συνεργείων Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Katakis https://katakiscars.gr/ Επικοινωνία: More info 1 / 30

Katakis https://katakiscars.gr/ Επικοινωνία: More info 1 / 30 Επικοινωνία: More info 1 / 30 Επικοινωνία: More info 2 / 30 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Nissan - Micra Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - BMW - 116

Μεταχειρισμένα - BMW - 116 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - BMW - 116 Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2005 Drive: Πισωκίνητο (RWD) Fuel: Βενζίνη Mileage:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Hyundai - i 10

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Hyundai - i 10 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Hyundai - i 10 Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2015 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ AUDI KARENTA AE Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΤΡΟΥ 16452 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 210 9981907, 210 9981978 KARENTA AE 5 χλμ ΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΜΟΙΡΩΝ 71500 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2810 318116 KARENTA AE 4 χλμ ΠΕΡΙΦ ΟΔΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 57009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΑΛΟΓΑ

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΑΛΟΓΑ MOTOR OIL 1 Η σειρά LUKOIL GENESIS αποτελείται από την τελευταία γενιά συνθετικών λιπαντικών κινητήρα. Προορίζεται γι αλλαγές στους πιο σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Ε.Ι.Χ. ΚΑΙ Φ.Ι.Χ.)

ΟΡΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Ε.Ι.Χ. ΚΑΙ Φ.Ι.Χ.) H International Real Insurance, με συνεχόμενη επιτυχή παρουσία στον κλάδο οδικής βοήθειας στην ασφαλιστική αγορά, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, και βασιζόμενη στην εμπειρία & αξιοπιστία της,

Διαβάστε περισσότερα

Make and model. Audi A2 (2002) BMW Mini (2007) BMW Mini (2002) Chevrolet Kalos (2006) Chevrolet Matiz (2005) Citroen C1 (2005) Citroen C2 (2003)

Make and model. Audi A2 (2002) BMW Mini (2007) BMW Mini (2002) Chevrolet Kalos (2006) Chevrolet Matiz (2005) Citroen C1 (2005) Citroen C2 (2003) Make and model Score Audi A2 BMW Mini BMW Mini Chevrolet Kalos Chevrolet Matiz Citroen C1 Citroen C2 Citroen C3 Citroen C3 Pluriel Citroen Saxo (2000) Daewoo Matiz (2000) Daihatsu Sirion Daihatsu Sirion

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 21

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 21 Επικοινωνία: 1 / 21 Επικοινωνία: 2 / 21 Επικοινωνία: 3 / 21 Επικοινωνία: 4 / 21 Επικοινωνία: 5 / 21 Επικοινωνία: 6 / 21 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Seat - Ibiza Condition:

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Προστασία του στόλου σας και βελτίωση του μεταφορικού σας έργου TM Our Vision. Your Safety. Εταιρία Μηχανημάτων & Λογισμικού Σύνδεση με συστήματα τηλεματικής Προσφέρει στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ QUARTZ 9000 ENERGY 0W30 Συνθετικό λιπαντικό πολύ υψηλής απόδοσης κατάλληλο για τη λίπανση σύγχρονων κινητήρων βενζίνης

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo

Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Ford - Mondeo Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2003 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Ibiza

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Ibiza Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2013 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Skoda - Superb

Μεταχειρισμένα - Skoda - Superb Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Skoda - Superb Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Λιμουζίνα/Sedan Transmission: Χειροκίνητο Year: 2017 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση με τα Συνεργαζόμενα συνεργεία Εθνικής και τη παροχή επιπλέον υπηρεσιών από τα συνεργεία αυτά.

Κατάσταση με τα Συνεργαζόμενα συνεργεία Εθνικής και τη παροχή επιπλέον υπηρεσιών από τα συνεργεία αυτά. 19/10/2012 Κατάσταση με τα Συνεργαζόμενα συνεργεία Εθνικής και τη παροχή επιπλέον υπηρεσιών από τα συνεργεία αυτά. Η χρήση συνεργαζόμενου συνεργείου είναι πλέον δυνατή για όλα τα είδη ζημιών (Φιλικός Διακανονισμός,

Διαβάστε περισσότερα

NEW PC REGISTRATIONS BY SEGMENT ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

NEW PC REGISTRATIONS BY SEGMENT ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ DUAL PURPOSE YTD 742 11,5 742 11,5 VOLKSWAGEN TIGUAN 129 17,39 129 17,4 SUZUKI VITARA 101 13,61 101 13,6 JEEP RENEGADE 67 9,03 67 9,0 SUZUKI SX4 61 8,22 61 8,2 AUDI Q2 55 7,41 55 7,4 BMW X1-SERIES 51 6,87

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο ζημιάρικο είναι το αυτοκίνητό σας;

Πόσο ζημιάρικο είναι το αυτοκίνητό σας; Πόσο ζημιάρικο είναι το αυτοκίνητό σας; Επανερχόμαστε ύστερα από σχεδόν 4 μήνες στη μεγάλη έρευνα αξιοπιστίας Auto Check με νέα στοιχεία, τα οποία διαμορφώνουν την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...16 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...17 ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣHΣ...19 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...

ΜΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...16 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...17 ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣHΣ...19 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ... ΜΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ALFA ROMEO...1 AUDI...1 BMW...2 CADILLAC...3 CORVETTE...3 HUMMER...3 CHEVROLET...3 DAEWOO...3 CHRYSLER...3 DODGE...3 CITROEN...4 DACIA...4 DAIHATSU...4 FIAT...5 FORD...6 HONDA...6 HYUNDAI...6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ. Νοικιάζεις αυτοκίνητο; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ. Νοικιάζεις αυτοκίνητο; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Νοικιάζεις αυτοκίνητο; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου Νοικιάζεις αυτοκίνητο στην Ευρώπη; Ενημερώσου, μάθε και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη μέσω ΑΝΕΣΙΣ. Σε ορισμένες περιπτώσεις και με συμφωνία του πελάτη

Υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη μέσω ΑΝΕΣΙΣ. Σε ορισμένες περιπτώσεις και με συμφωνία του πελάτη Υπηρεσίες που παρέχονται στον πελάτη μέσω ΑΝΕΣΙΣ Σε ορισμένες περιπτώσεις και με συμφωνία του πελάτη Διαδικασία Δήλωση Ατυχήματος στην Eurορ assistance 1 2 Δήλωση στην Groupama Φοίνιξ Επικοινωνία με τον

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 15

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 15 1 / 15 2 / 15 3 / 15 4 / 15 5 / 15 6 / 15 7 / 15 G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Swift Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2013 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel:

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα (Εξουσιοδοτημένα συνεργεία)

Αθήνα (Εξουσιοδοτημένα συνεργεία) Αθήνα (Εξουσιοδοτημένα συνεργεία) 1 ALFA ROMEO Ε. ΔΗΜΟΥ ΑΕ ΛΕΩΦ. ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ 2 ALFA ROMEO LAMDA AE 3 ALFA ROMEO EXTRA A.E.B.E. Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71 ΑΘΗΝΑ 4 ALFA ROMEO EXTRA A.E.B.E. 5 AUDI ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ

Διαβάστε περισσότερα

H Suzuki µπροστά! Nicholas Bernard Εµπορικός Διευθυντής

H Suzuki µπροστά! Nicholas Bernard Εµπορικός Διευθυντής H Suzuki µπροστά! Nicholas Bernard Εµπορικός Διευθυντής H αγορά Ι 2011-2015 100.000 97.680 58.482 57.500 60.000 75.000 50.000 0 2011 2012 2013 2014 2015 Πορεία Suzuki Ι 2008-2013 6% 4% 5,1% 5,8% 4,6% 3,2%

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Jimny

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Jimny Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Suzuki - Jimny Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2015 Drive: Τετρακίνητο (4x4)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...16 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...17 ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣHΣ...19 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...

ΜΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...16 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ...17 ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣHΣ...19 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ... ΜΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ALFA ROMEO...1 AUDI...1 BMW...3 CADILLAC...3 CORVETTE...3 HUMMER...3 CHEVROLET...3 DAEWOO...4 CHRYSLER...4 DODGE...4 CITROEN...4 DACIA...4 DAIHATSU...5 FIAT...5 FORD...6 HONDA...6 HYUNDAI...7

Διαβάστε περισσότερα

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση»

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 1.1. Αυτοί οι όροι και κανονισμοί εφαρμόζονται στο σύστημα διάθεσης των ποδηλάτων «ποδήλατο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BEST PRACTICES

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BEST PRACTICES Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BEST PRACTICES ΑΓΑΘH ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΟΥ H&S COORDINATOR RETAIL TOYOTA HELLAS 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ : TOYOTA HELLAS ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ INCHCAPE H παρουσία της Inchcape

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ): Α.Φ.Μ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: Δ.Ο.Υ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΟΔΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΟΛΗ, ΤΚ, ΤΗΛ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ (Ή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Volkswagen - UP Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Year: 2013 Fuel: Φυσικό Αέριο Mileage: 101467 km Exterior Color: Λευκό Price:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ SIM 52003883017-7.09

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ SIM 52003883017-7.09 GROUP VW 1. AUDI A2 1.4 (A.K. AUA/BBY) ΦΙΛΤΡΟ KAMΠΙΝΑΣ DC001-5,17 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ FORCH 67180853-7.87 1 / 50 2. AUDI A2 1.6 FSi (A.K. BAD) ΦΙΛΤΡΟ KAMΠΙΝΑΣ DC013-6,61 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ FORCH 67180853-7.87

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Οχήματος «Πρόγραμμα SafeDrive Standard» ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ:1970072 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ:0 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ:90069109 ΚΩΔ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ:34064 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:0 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα (Εξουσιοδοτημένα συνεργεία)

Αθήνα (Εξουσιοδοτημένα συνεργεία) Αθήνα (Εξουσιοδοτημένα συνεργεία) ΤΗΛ: 210-3458190 1 ALFA ROMEO DYNAMIC SERVICE QUALITY M. ΕΠΕ Π. ΡΑΛΛΗ 51-53 ΤΑΥΡΟΣ 210-4838607 Fax: 210-4838608 2 ALFA ROMEO LAMDA AE 3 ALFA ROMEO EXTRA A.E.B.E. Λ. ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Date created: 2012-03-12 1

Date created: 2012-03-12 1 Date created: 2012-03-12 1 περιεχομενα Πορεία πωλήσεων Πλάνο 2014 Προωθητικά Προγράμματα 1 ου τριμήνου Εμπορική πολιτική Εταιρικών Πωλήσεων Πρόταση Κυμαινόμενης Προμήθειας 2014 Date created: 2012-03-12

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας Στατιστικά στοιχεία έτους 2012. Επιτροπή Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων - Υποεπιτροπή Οδικής Βοήθειας

Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας Στατιστικά στοιχεία έτους 2012. Επιτροπή Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων - Υποεπιτροπή Οδικής Βοήθειας Ασφάλιση Οδικής Βοήθειας Στατιστικά στοιχεία έτους 2012 Επιτροπή Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων - Υποεπιτροπή Οδικής Βοήθειας Υπηρεσία Μελετών και Στατιστικής Σεπτέμβριος 2013 Τα Βασικά Μεγέθη Πλήθος ασφαλισμένων

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Leon

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα - Seat - Leon Condition: Μεταχειρισμένο Year: 2011 Mileage: 104975 km Exterior Color: Μαύρο Price: 8,400 Το αυτοκίνητο που βλέπετε έχει εισαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών

Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών Εγχειρίδιο Έκδοσης Πράσινων Καρτών Ηµεροµηνία Έκδοσης: Ιούλιος 2015 Εγχειρίδιο Πρασίνων Καρτών 0 Περιεχόµενα Σελίδα Εισαγωγή..... 2 Σύστηµα ιεθνούς Ασφάλισης. 2 Πράσινη Κάρτα - Τι είναι η Πράσινη Κάρτα...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Νέα συνθετική φόρμουλα τεχνολογίας Low SAPS. Λιπαντικά ειδικά σχεδιασμένα για οχήματα εφοδιασμένα με συστήματα αντιρρύπανσης. Κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης

Διαβάστε περισσότερα

NEW PC REGISTRATIONS BY SEGMENT ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

NEW PC REGISTRATIONS BY SEGMENT ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ DUAL PURPOSE YTD 3.562 9,2 1.162 8,6 SUZUKI VITARA 626 17,57 176 15,1 BMW X1-SERIES 516 14,49 182 15,7 JEEP RENEGADE 486 13,64 192 16,5 AUDI Q3 323 9,07 96 8,3 MINI COUNTRYMAN 197 5,53 72 6,2 DACIA DUSTER

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΕΡΓΟ: ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 33.600,00 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 4. ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 5. ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 3847

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 3847 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & Ε.Φ.Κ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Δ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ-ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συνεργαζόμενων Συνεργείων AUDI ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΚ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ALFA ROMEO ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΚ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Πίνακας Συνεργαζόμενων Συνεργείων AUDI ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΚ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ALFA ROMEO ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΚ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ AUDI KARENTA AE Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΤΡΟΥ 16453 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 210 9981919-894 KARENTA AE 5 χλμ ΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΜΟΙΡΩΝ 71500 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2810 318116 KARENTA AE 4 χλμ ΠΕΡΙΦ ΟΔΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 57009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συνεργαζόμενων Συνεργείων

Πίνακας Συνεργαζόμενων Συνεργείων AUDI KARENTA AE Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΤΡΟΥ 16453 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 210 9981919-894 KARENTA AE 5 χλμ ΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΜΟΙΡΩΝ 71500 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2810 318116 KARENTA AE 4 χλμ ΠΕΡΙΦ ΟΔΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 57009

Διαβάστε περισσότερα

Μεταχειρισμένα - Fiat - Panda

Μεταχειρισμένα - Fiat - Panda Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Μεταχειρισμένα - Fiat - Panda Condition: Μεταχειρισμένο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2014 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage:

Διαβάστε περισσότερα

Τα διαστήματα service

Τα διαστήματα service Τα διαστήματα service και οι χρόνοι εργασίας 12 μοντέλων 5-15 ετών Alfa Romeo 156 - Audi A4 - BMW Σειρά 3 - Citroen Xantia Ford Mondeo - Mercedes C-Class - Nissan Primera - Opel Vectra Peugeot 406 - Renault

Διαβάστε περισσότερα

Nέα γκάμα Aerotwin Plus

Nέα γκάμα Aerotwin Plus ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ BOSCH Nέα γκάμα Aerotwin Plus 1 Aerotwin Plus H καινοτομία Η σειρά αποτελείται από 15 κωδικούς μονών υαλοκαθαριστήρων Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 4 προσαρμογείς Κάθε υαλοκαθαριστήρας

Διαβάστε περισσότερα

17PROC INFORMATICS

17PROC INFORMATICS Digitally signed by 17PROC001770896 INFORMATICS 2017-07-28 DEVELOPMEN INFORMATICS T AGENCY DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.07.27 16:32:29 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7ΜΚ9ΟΞ5Ψ-Ι3Ζ Αρ. Πρωτ.: 6168 Χανιά,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Ιανουάριος 2014

ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Ιανουάριος 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 10-2 - 2014 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Α ΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει ότι κατά το µήνα Ιανουάριο του 2014 κυκλοφόρησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΕΡΓΟ: ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 36.000,00 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 4. ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 5. ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει σύγχρονα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτων. Τα πακέτα ασφάλισης καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, από την υποχρεωτική

Διαβάστε περισσότερα

2 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1η Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογούντας Φ.Π.Α 23%.

2 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1η Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογούντας Φ.Π.Α 23%. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & Ε.Φ.Κ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Δ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ-ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Για την ασφάλιση των αυτοκίνητων, οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Χανίων

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Για την ασφάλιση των αυτοκίνητων, οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Χανίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Διαχείρησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχημάτων Πληροφορίες: Ατσαλάκης Α Τηλ.: 2821-3-41780-3 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αχαρνές, 30/12/2014 Αριθ. πρωτ: 101125 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 30, του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00

Διαβάστε περισσότερα

Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα

Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα Η εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και διακριτικό τίτλο ECOΚΙΝΗΣΗ που εδρεύει στο Δήμο Ηλιούπολης (Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα αρ. 14), με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ. www.textar.com ΟΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ. Όταν πρόκειται για την τεχνολογία πέδησης σε κορυφαίο επίπεδο, με την Textar είστε ασφαλείς. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία.

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία. Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος; Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος στο τηλ. 2109310807 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Ο συνεργάτης μας θα προσέλθει

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Αυτοκινήτου

Μελέτη Ασφάλισης Αυτοκινήτου Μελέτη Ασφάλισης Αυτοκινήτου Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: M.A.T SUB AGENT Κωδικός: 11649 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΗ Πελάτης: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΓΕΛΗ Στοιχεία οχήματος: Χρήση: Κωδικός eurotax:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.mobi (στο εξής «η Ιστοσελίδα») και της αντίστοιχης εφαρµογής

Διαβάστε περισσότερα

17SYMV

17SYMV INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.06.07 10:03:15 EEST Reason: Location: Athens ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω8ΓΑΩΨ8-Ο9Γ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ»

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1 Ι.ΟΡΙΣΜΟΙ α) «Ασφαλιστής» η Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Βοηθείας με την επωνυμία EUROP ASSISTANCE S.A. GREEK BRANCH,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΛ. VF32CKFWF ROVER 820 Ti cc ΑΜΟΛ. ΑΜΟΛ. WVWZZZ1HZSW HYUNDAI ACCENT cc ΑΜΟΛ. CITROEN ZX cc

ΑΜΟΛ. VF32CKFWF ROVER 820 Ti cc ΑΜΟΛ. ΑΜΟΛ. WVWZZZ1HZSW HYUNDAI ACCENT cc ΑΜΟΛ. CITROEN ZX cc ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ Ζ -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 21 ΤΗΛ. 2413511706 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ 11 / 9 / 2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 13953 http://www.oddy.gr

Διαβάστε περισσότερα

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 10400. από σταθερό ή κινητό (ατελώς)

24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση. με ένα τηλεφώνημα στο 10400. από σταθερό ή κινητό (ατελώς) 2 www.elpa.gr 24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 10400 από σταθερό ή κινητό (ατελώς) Η ΕΛΠΑ Η ΕΛΠΑ είναι ένα κοινωφελές Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1924 σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΑ: ΟΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΛΙΔΑ 1.1 Έκταση Εργασιών Έργου 1 1.2 Διάρκεια Περιόδου 1 2.1 Προληπτική Συντήρηση 1 2.2 Πρόγραμμα Προληπτικής 1 2.3 Έντυπο αναφοράς Προληπτικής

Διαβάστε περισσότερα

PERSONENAUTOVERKOPEN sep-06 cum sep-05 cum TOTAAL

PERSONENAUTOVERKOPEN sep-06 cum sep-05 cum TOTAAL PERSONENAUTOVERKOPEN sep-06 cum. 2006 sep-05 cum. 2005 TOTAAL 39.654 396.966 43.487 388.254 ALFA 147 97 1078 112 1261 ALFA 156 3 78 45 597 ALFA 159 159 1536 0 0 ALFA 166 6 72 8 127 ALFA GT 29 386 46 579

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ. www.textar.com ΟΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ. Όταν πρόκειται για την τεχνολογία πέδησης σε κορυφαίο επίπεδο, με την Textar είστε ασφαλείς. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

April 2013 April 2012 Cum Cum. 2012

April 2013 April 2012 Cum Cum. 2012 April 2013 April 2012 Cum. 2013 Cum. 2012 TOTAAL 30.538 41.032 146.063 207.468 MERK & MODEL ALFA ROMEO - ALFA ROMEO MITO 95 132 317 871 - ALFA ROMEO GIULIETTA 55 131 332 770 - ALFA ROMEO 159 1 3 6 56 -

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Π.»

ΜΕΛΕΤΗ «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Π.» ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΠΑΡΟΣ 84400 ΝΠΙΔ - ΑΦΜ 099563264 ΔOY ΠΑΡΟΥ ΤΗΛ: 2284025300 FAX: 2284025284 Email: deyap@otenet.gr Αριθμός μελέτης: 41/2018 ΜΕΛΕΤΗ «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Π.» Προϋπολογισμός δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ & ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EIX-ΦΙΧ-ΜΟΤΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ & ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EIX-ΦΙΧ-ΜΟΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ & ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EIX-ΦΙΧ-ΜΟΤΟ Η εταιρεία μας, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών διαθέτοντας σημαντική εμπειρία στο δίκτυο πωλήσεων και αξιοπιστία στην ασφαλιστική αγορά,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΟΝ. ΜΕΛΛΟΝ. www.textar.com ΟΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ. Όταν πρόκειται για την τεχνολογία πέδησης σε κορυφαίο επίπεδο, με την Textar είστε ασφαλείς. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1 Με την παρούσα, η επιχείρηση EXTRA ASSISTANCE, αποκαλούμενη στο εξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ», αναλαμβάνει την υποχρέωση έναντι συνδρομής, να παράσχει στο παραπάνω καθοριζόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Θεσσαλονίκη 28/7/2017 Αρ. πρωτ. 20612 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, Δ.Υ. & ΑΠΟΘΗΚΩΝ Πληρ. Σπ. Πετρόπουλος Τηλ. 2310 966972,968,928 Fax 2310 283117

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για επιλογή προμηθευτή με αριθμό 16/2018

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για επιλογή προμηθευτή με αριθμό 16/2018 ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ίριδα Ρόκου ΤΗΛ. 2251022873 Μυτιλήνη: 27/04/2018 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για επιλογή προμηθευτή με αριθμό 16/2018 Η Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ, που εδρεύει στη Μυτιλήνη,

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συνεργαζόμενων Συνεργείων

Πίνακας Συνεργαζόμενων Συνεργείων AUDI KARENTA AE Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2 & ΑΡΧ.ΘΕΑΤΡΟΥ 16453 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 210 9981919-894 KARENTA AE 5 χλμ ΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΜΟΙΡΩΝ 71500 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2810 318116 KARENTA AE 4 χλμ ΠΕΡΙΦ ΟΔΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 57009

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία)

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πειραιάς, 3-2-2005 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Προσωρινά στοιχεία) Η Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής.

Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής. Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής. Στην Αθήνα σήμερα,... 2012, ημέρα.., στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων, ανάμεσα : 1. αφενός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ 15/01/2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ 450Kva ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων προκειμένου να συνάψει

Διαβάστε περισσότερα