Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ"

Transcript

1 ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

2 2 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΥΨΩΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η Konecranes είναι ένας κορυφαίος στον κλάδο όμιλος επιχειρήσεων ανυψωτικού εξοπλισμού που παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ανύψωσης σε πολλούς κλάδους παγκοσμίως. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, ο εξοπλισμός και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Konecranes αυξάνουν την παραγωγικότητα και την αξία της επιχείρησής σας. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΣΕΩΝ Στόχος μας για περισσότερα από 80 χρόνια ήταν και είναι η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους. Και αυτό το έχουμε πετύχει παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που οι πελάτες μας μπορούν να εμπιστεύονται. Επιλέγοντας την Konecranes, επιλέγετε έναν συνεργάτη με μοναδική γνώση και εμπειρία σε παγκόσμιο επίπεδο, συνδυασμένη με τεχνογνωσία για τοπική υλοποίηση, που ενισχύουν τις λύσεις ανύψωσης και αυξάνουν την παραγωγικότητά σας. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Σήμερα, είμαστε ίσως ο μοναδικός προμηθευτής σε παγκόσμιο επίπεδο που παρέχει έξυπνες και δοκιμασμένες λύσεις ανύψωσης σε τοπική και παγκόσμια κλίμακα. Σκοπός μας είναι η μακρόχρονη συνεργασία μας μαζί σας ώστε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας παρέχοντάς σας τις κατάλληλες λύσεις και υπηρεσίες ανύψωσης σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής σας. Είμαστε εδώ για να ανυψώσουμε την επιχείρησή σας. Το παρόν προορίζεται αποκλειστικά για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Η Konecranes επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αλλάξει ή να πάψει να κυκλοφορεί, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα προϊόντα ή/και τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο παρόν. Αυτή η δημοσίευση δεν αποτελεί καμία εγγύηση, ρητή ή έμμεση, από την πλευρά της Konecranes, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά οποιωνδήποτε έμμεσων εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό.

3 3

4 4 Konecranes Corporate Brochure 4

5 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΡΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Οι άνθρωποί μας είναι η βιτρίνα της επιχείρησής μας. Προσπαθούμε κάθε επαφή με έναν εργαζόμενο της Konecranes να αποτελεί μια θετική εμπειρία για εσάς. Με παρουσία σε σχεδόν 50 χώρες, η Konecranes διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους που θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε το χειρισμό των υλικών σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Διαθέτουμε τεχνικούς οι οποίοι βρίσκονται μόνιμα στις εγκαταστάσεις διαφόρων βιομηχανιών και χάρη στη στενή σχέση που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, όπου και αν υλοποιούμε τις λύσεις μας. ΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Οι ανυψωτικές λύσεις και η εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει η Konecranes συμβάλλουν στη λειτουργία επιχειρήσεων ανά την υφήλιο. Η παρουσία μας σε ολόκληρο τον κόσμο σημαίνει ότι απολαμβάνετε τεχνογνωσία παγκόσμιου επιπέδου για υλοποίηση σε τοπική κλίμακα. Έτσι, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας για αυξημένο χρόνο λειτουργίας, αξιοπιστία, ασφάλεια, απόδοση και κορυφαία τεχνολογία σε συνδυασμό με μειωμένο συνολικό κόστος διάρκειας ζωής, σε όποιον κλάδο κι αν δραστηριοποιείστε.

6 6 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΑΣ

7 7 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο INNOVATION ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Στην Konecranes, κατανοούμε ότι αποτελούμε μέρος των διαδικασιών σας και ότι δεν επενδύετε απλά σε εξοπλισμό ή υπηρεσίες αλλά αναζητάτε μια λύση στην οποία θα μπορείτε να βασιστείτε. Προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε το επίπεδο των λύσεών μας ώστε να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΡΓΑ Συνεργαζόμενοι με την Konecranes, αποκτάτε πρόσβαση σε συσσωρευμένη γνώση από εκατομμύρια έργα. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, έχουμε αποκτήσει μοναδική και πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία. Επιλέγοντας τη συνεργασία μαζί μας για τις λύσεις ανύψωσης της επιχείρησής σας, όλη αυτή τη γνώση μεταβιβάζεται και σε εσάς. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Αξιοποιώντας την πλούσια αυτή γνώση, και σε συνδυασμό με τη δέσμευσή μας να μην απογοητεύουμε ποτέ κανέναν πελάτη μας, αναπτύσσουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις που μειώνουν εντυπωσιακά το χρόνο διακοπών λειτουργίας και συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας. Όλα τα παραπάνω έχουν καταστήσει την Konecranes παγκόσμιο ηγέτη στις λύσεις ανύψωσης και τις υπηρεσίες συντήρησης, μια θέση που σκοπεύουμε να διατηρήσουμε για πολλά ακόμη χρόνια. IMPROVEMENT MANAGING INFORMATION Service is often part of our innovative solutions. Drawing on the experiences we gather from our extensive service contracts allows us to create more effective systems for transferring information. Our integrated technology allows us to not only increase a product s top performance at a given time, but also continuously increase it over the product s whole lifecycle. WE LEAVE LIGHT FOOTPRINTS To us, environmental issues are a serious matter. Through the efficient use of materials, recyclability, low fuel consumption and energy-efficient design, we can dramatically reduce the environmental impact of our products. For a long time, our products have been pioneers in our industry in terms of efficiency. With more than 98% of the material in a typical Konecranes crane being recyclable, we are taking into account the environmental demands of today, and the future.

8 8 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΙΔΕΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ; Οι περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σήμερα στο χώρο των ανυψώσεων εστιάζουν στην ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπών λειτουργίας. Αυτό αναμφισβήτητα είναι καλό. Όμως εμείς προσπαθούμε διαρκώς να προχωράμε πιο πέρα. Για αυτό το λόγο εστιάζουμε και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας του χρόνου λειτουργίας. Αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας το κόστος των διακοπών λειτουργίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη μέγιστη αξία και το χαμηλότερο κόστος στη διάρκεια ζωής των λύσεων ανύψωσης ανάλογα με την προτεραιότητα που δίνετε στις εργασίες ανύψωσης που χρησιμοποιείτε στις διαδικασίες σας. ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ; Αυξάνουμε τη ροή των εργασιών στην επιχείρησή σας και μεγιστοποιούμε την παραγωγικότητα, εστιάζοντας στις σωστές προδιαγραφές των προϊόντων και παρέχοντας προγράμματα σέρβις και συντήρησης για κάθε συγκεκριμένη βιομηχανική διαδικασία. Εφαρμόζοντας τη μοναδική γνώση μας, καινοτόμες τεχνολογίες και τη φιλοσοφία μας για γρήγορο σέρβις, παρέχουμε τη μέγιστη αξία κύκλου ζωής και ενισχύουμε την παραγωγικότητα σε ολόκληρη την γραμμή παραγωγής.

9 ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ Γνωρίζουμε ότι η υψηλή ποιότητα και η εστίαση στην παραγωγικότητα είναι κάτι που εκτιμούν οι πελάτες μας. Συγχρόνως, η μακροπρόθεσμη μείωση του κόστους αποτελεί επίσης προτεραιότητά μας. Σε αυτές τις σελίδες, υπογραμμίσαμε τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τη μέγιστη αξία σε όλο τον κύκλο ζωής του ανυψωτικού εξοπλισμού σας. Βρείτε τον τομέα σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τη λύση. ΠΟΛΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ Η Konecranes έχει διεθνή παρουσία στη βιομηχανία πολτού και χαρτιού. Οι καινοτόμες λύσεις χειρισμού χαρτιού ενσωματώνουν τον αποτελεσματικό χειρισμό των φορτίων στη διαδικασία. Οι λειτουργίες τοποθέτησης φορτίου σε συνδυασμό με την εκπαίδευση του χειριστή αυξάνουν την ασφάλεια και μειώνουν χρονικά τον κύκλο εργασιών. Η τεχνολογία επιστροφής ενέργειας που εφαρμόζουμε μειώνει επίσης σημαντικά την κατανάλωσή της. ΧΑΛΥΒΑΣ Έχοντας ως εφόδιο την πλούσια εμπειρία και τη γνώση στο χώρο της μεταποίησης και επεξεργασίας μετάλλων, η Konecranes δίνει έμφαση στο συνδυασμό των έξυπνων λύσεων ανύψωσης με προηγμένες και δοκιμασμένες τεχνολογίες. Τα προγράμματα συντήρησης μαζί με την παγκόσμια τεχνική υποστήριξη εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα που παρέχουμε, διασφαλίζουν τη μέγιστη διαθεσιμότητα και το χαμηλότερο κόστος κύκλου ζωής του εξοπλισμού σας. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Η Konecranes είναι ένας συνεργάτης που σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να βελτιώσετε κάθε κομμάτι των δραστηριοτήτων σας που περιλαμβάνει ανύψωση και μετακίνηση φορτίων. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες ανύψωσης της επιχείρησής σας γερανοί, ανυψωτικά οχήματα, υπηρεσίες συντήρησης η Konecranes θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και θα σας παρέχει εκτεταμένη αξιοπιστία και διάρκεια. ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Οι γερανοί μεταποίησης είναι ειδικά σχεδιασμένοι για βαριές εργασίες και απαιτητικές εφαρμογές, με βάρη έως τόνους. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε κλάδους όπως η χαλυβουργία, η βιομηχανία πολτού και χαρτιού και η παραγωγή ενέργειας από απορρίμματα.

10 ΛΙΜΕΝΕΣ Διαθέτουμε κορυφαία στον κλάδο τεχνογνωσία στο χειρισμό εμπορευματοκιβωτίων και στον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες για ναυπηγεία και ανύψωση υλικών χύδην. Κορυφαίοι στον κόσμο διαχειριστές σταθμών εμπορευματοκιβωτίων, ναυπηγοί και διαχειριστές σταθμών εμπορευμάτων χύδην απευθύνονται σε εμάς για καινοτόμες τεχνολογίες που μεγιστοποιούν σε βάθος χρόνου την παραγωγικότητα των εργασιών τους. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η Konecranes λειτουργεί ως ευέλικτο one-stop-shop για διαφορετικές ανάγκες χειρισμού φορτίων και σέρβις στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ως προμηθευτής ολοκληρωμένου εξοπλισμού ανύψωσης, η Konecranes προσφέρει πρακτικές, έξυπνες λύσεις για τις πραγματικές σας ανάγκες με ασφάλεια, αξιοπιστία, διαθεσιμότητα και υποστήριξη. ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Όποιες και αν είναι οι ανάγκες ανύψωσης της επιχείρησής σας, έχουμε τη λύση. Η συμπαγής σχεδίαση του εξοπλισμού μας μεγιστοποιεί τον διαθέσιμο χώρο στο εργοστάσιό σας. Η γρήγορη και ακριβής τοποθέτηση των φορτίων σε συνδυασμό με ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου παρέχει κορυφαία ασφάλεια και αποτρέπει τα ατυχήματα. ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Χρησιμοποιούνται ως βασικό μέσο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε πολλούς μικρού έως μεσαίου μεγέθους σταθμούς. Ένα σημαντικό κομμάτι της αλυσίδας χειρισμού εμπορευματοκιβωτίων σε πολλούς μεγάλους σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων. ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ Περιλαμβάνουν γερανούς RTG και RMG οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη στοίβαξη εμπορευματοκιβωτίων σε σταθμούς μεγάλων λιμανιών και σταθμούς συνδυασμένων μεταφορών. ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ Παρέχουμε σέρβις και συντήρηση για όλων των ειδών τις εργαλειομηχανές στον κλάδο των γενικών κατασκευών. ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Είμαστε ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες ανυψωτικού εξοπλισμού και σέρβις σε πυρηνικές μονάδες. Παρέχουμε τα πάντα, από εξοπλισμό ανύψωσης, εκσυγχρονισμό και σέρβις που απαιτούνται στην πυρηνική βιομηχανία, και διαθέτουμε πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας σε ένα ιδανικό συνδυασμό παγκόσμιας τεχνογνωσίας και εστίασης στον τοπικό πελάτη.

11 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Είμαστε ο προμηθευτής λύσεων για όλες σας τις ανάγκες εξοπλισμού ανύψωσης για τον χειρισμό πυρηνικών υλικών καθώς και τον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος εξοπλισμού σας. Έχουμε εμπειρία περίπου μισού αιώνα στην παροχή γερανών, βαρούλκων και ανυψωτικου εξοπλισμού χειρισμού σύνθετων υλικών για πυρηνικές εγκαταστάσεις. ΕΝΕΡΓΕΙΑ Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για διαφορετικές ανάγκες στη βιομηχανία της ενέργειας. Η τεχνολογία Ακριβής Τοποθέτησης Φορτίου και η αξιοπιστία του εξοπλισμού μας,σας προσφέρουν τη σιγουριά που χρειάζεστε όταν ανυψώνετε πολύτιμες και μεγάλου βάρους γεννήτριες. Οι αρθρωτές λύσεις για αυτοματοποιημένες εφαρμογές παραγωγής ενέργειας από απορρίμματα και βιομάζα έχουν βελτιστοποιηθεί για την καλύτερη δυνατή διεκπεραίωση των διαδικασιών σας. ΕΞΟΡΥΞΗ Το παγκόσμιο δίκτυο και η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Konecranes μας επιτρέπει να προσφέρουμε σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις για τη βιομηχανία της εξόρυξης. Μεγάλα ύψη ανύψωσης (έως 1 χιλιόμετρο) με ακριβείς κινήσεις του γάντζου που σας εξασφαλίζουν ασφαλείς ανυψώσεις σε δύσκολες συνθήκες. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ Οι βιομηχανικές γερανογέφυρες ανυψώνουν έως 80 τόνους, συνήθως σε εφαρμογές γενικών κατασκευών, αποθήκευσης χάλυβα και αυτοκινητοβιομηχανίας. Μπορούν επίσης να κατασκευαστούν ειδικά για να ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ Τα συστήματα διαχείρισης φορτίων έχουν σχεδιαστεί για γρήγορες και απαιτητικές εφαρμογές χειρισμού υλικών και μπορούν να χειριστούν έως kg. Συνήθως χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία, τις γενικές κατασκευές, τις αερομεταφορές και τη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας. ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΤΥΠΟΥ GOLIATH ΓΙΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Άνοιγμα πάνω από 150 m. Χρησιμοποιούνται στη συναρμολόγηση τμημάτων πλοίων στη ναυπηγική. ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ Χρησιμοποιούνται για τη φόρτωση και την εκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων από το πλοίο στην αποβάθρα.

12 ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ Η ενεργή προσέγγιση στις λύσεις για σταθμούς συνδυασμένων μεταφορών και σιδηροδρόμων σε συνδυασμό με τις καινοτομίες υψηλής ποιότητας, μας καθιστούν ηγέτες στο συγκεκριμένο κλάδο. Αξιοποιούμε την εμπειρία μας για να σάς παρέχουμε εύχρηστες λύσεις που διασφαλίζουν ομαλότερη λειτουργία. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις υψηλής ποιότητας στις οποίες μπορείτε να βασίζεστε. Οι λύσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της ευρείας γνώσης που έχουμε αποκομίσει κατέχοντας ηγετική θέση στις ανυψώσεις στη βιομηχανία του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Εφαρμόζουμε μια προληπτική προσέγγιση η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και συμβάλλει στην ομαλή και ασφαλή διεκπεραίωση των διαδικασιών σας. ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ Οι ενέργειές μας στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας του εξοπλισμού με ταυτόχρονη μείωση του κόστους ιδιοκτησίας. ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Βελτιώνουμε τις διαδικασίες σας με την εργονομική και ασφαλή μεταφορά των φορτίων, με τους τυποποιημένους γερανούς σταθμών εργασίας για βάρη έως 2 τόνους. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν πνευματικά βαρούλκα, βαρούλκα αλυσίδας, περιστρεφόμενους γερανούς και γερανούς κοίλου προφίλ (hollow profile). Συνήθεις εφαρμογές σε εργαστήρια, στον κλάδο των γενικών κατασκευών και στην αυτοκινητοβιομηχανία. ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ Περονοφόρα ανυψωτικά για βαριές εργασίες με ανυψωτικές ικανότητες από 10 έως 60 τόνους, που χρησιμοποιούνται σε λιμάνια και σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων, στον κλάδο των γενικών κατασκευών και τις μεταποιητικές βιομηχανίες. REACH STACKERS Χρησιμοποιούνται στη στοίβαξη, το χειρισμό και τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων. Φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών, τρένων και φορτηγίδων σε λιμάνια, σταθμούς συνδυασμένων μεταφορών και βιομηχανικές αποθήκες. Ανυψωτικές ικανότητες από 10 έως 45 τόνους.

13

14 14 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Οι καινοτόμες τεχνολογίες ήταν πάντα ο πυρήνας της επιχείρησής μας και προσπαθούμε διαρκώς να αυξάνουμε την απόδοση και να βελτιώνουμε την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των λύσεών μας. Ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη στον τομέα μας και εισάγουμε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Καινοτομούμε όχι μόνο ως προς τη λειτουργικότητα αλλά και ως προς τη σχεδίαση. Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστα και ευφυή. Όσο πιο εύκολο είναι ένα προϊόν στη χρήση του, τόσο πιο ασφαλής είναι η χρήση του μακροπρόθεσμα. Η φιλικότητα προς το χρήστη οδηγεί σε καλύτερη παραγωγικότητα και ροή των εργασιών. Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Αντλούμε την έμπνευσή μας από τις μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας οι οποίες βασίζονται στην επικοινωνία, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Ακούγοντας και κατανοώντας τις ανάγκες σας, μπορούμε και αναπτύσσουμε λύσεις που βελτιώνουν θεαματικά την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

15 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ Το σέρβις αποτελεί συχνά σημαντικό κομμάτι των καινοτόμων λύσεων της Konecranes. Βασιζόμενοι στη γνώση που έχουμε αποκτήσει από χιλιάδες παροχές υπηρεσιών σέρβις, δημιουργούμε αποτελεσματικά συστήματα για τη μεταφορά των πληροφοριών και της γνώσης. Η τεχνολογία ολοκληρωμένου σέρβις μας επιτρέπει να αυξήσουμε την απόδοση ενός συγκεκριμένου προϊόντος σε μια δεδομένη χρονική στιγμή αλλά και σε όλο τον κύκλο ζωής του. ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την οικολογική αποδοτικότητα. Μέσα από την αποδοτική χρήση των υλικών, τη δυνατότητα ανακύκλωσης, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και την ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση, μειώνουμε σημαντικά τον αντίκτυπο των προϊόντων μας στο περιβάλλον. Εδώ και πολύ καιρό, τα προϊόντα μας κατέχουν ηγετική στον κλάδο θέση σε θέματα οικολογικής αποδοτικότητας. Με περισσότερο από το 98% των υλικών ενός τυπικού γερανού της Konecranes να είναι ανακυκλώσιμο, λαμβάνουμε υπόψη μας τις σύγχρονες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες προστασίας του περιβάλλοντος.

16 16 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο 16 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κατανοούμε ότι όταν επενδύετε σε μια ανυψωτική λύση περιμένετε απόλυτη αξιοπιστία. Για αυτό το λόγο, το σέρβις είναι ένα βασικό σκέλος της δέσμευσής μας προς εσάς. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξής μας, που εκτείνεται σε περισσότερους από 570 σταθμούς σέρβις ανά την υφήλιο, επισκευάζουμε, επιθεωρούμε και συντηρούμε περισσότερους γερανούς παγκοσμίως από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Σήμερα, διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο σέρβις στη βιομηχανία των ανυψώσεων. Πραγματοποιούμε πάνω από 1,6 εκατομμύρια επισκέψεις σέρβις το χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του σέρβις εξοπλισμού άλλων κατασκευαστών. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ Η άμεση εμπειρία που αποκομίζουμε από αυτές τις επισκέψεις μάς παρέχει μοναδική γνώση, πολύτιμη για τα προγράμματα έρευνας, ανάπτυξης και προληπτικής συντήρησης. Αυτό μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς ποιο τμήμα του εξοπλισμού σας χρειάζεται σέρβις και πότε. Ο προληπτικός σχεδιασμός αποφυγής διακοπών λειτουργίας του εξοπλισμού σας μειώνει το κόστος και διασφαλίζει ότι οι εργασίες σας εκτελούνται ομαλά, με την μεγαλύτερη δυνατή παραγωγικότητα, διασφαλίζοντας κορυφαία αξία κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του εξοπλισμού.

17 ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ CONTACT Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν χρειάζεστε έναν αξιόπιστο ειδικό σέρβις που θα συνεργάζεται μαζί σας όταν υπάρχει ανάγκη. Το επίπεδο υπηρεσιών Contact παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις για ανταλλακτικά, επιδιορθώσεις, επιθεωρήσεις, κλήσεις σε έκτακτη ανάγκη και εκσυγχρονισμό, δίνοντάς σας παράλληλα την ελευθερία να προγραμματίζετε και να διαχειρίζεστε τις ενέργειες συντήρησης μόνοι σας. CONDITION Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο ειδικό σέρβις για τις περιοδικές και προγραμματισμένες επιθεωρήσεις. Το επίπεδο υπηρεσιών Condition φέρνει σε εσάς τις κορυφαίες στον κλάδο υπηρεσίες επιθεώρησης της Konecranes, για την εγγυημένη ασφάλεια του εξοπλισμού σας. Οι αναφορές επιθεώρησης σάς παρέχουν μια στέρεα βάση και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό άλλων δραστηριοτήτων συντήρησης, όπως η ανάγκη για επισκευές και άλλες ενέργειες προληπτικής συντήρησης για τη διασφάλιση της συνολικής αξιοπιστίας των διαδικασιών σας. CARE Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν ζητάτε έναν ειδικό σέρβις για τη συντήρηση και τη βελτίωση της κατάστασης του εξοπλισμού σας. Το επίπεδο υπηρεσιών Care σας απαλλάσσει από την ευθύνη για το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και τη διαχείριση των επιθεωρήσεων και των εργασιών προληπτικής συντήρησης. Σας παρέχουμε αυτή την υπηρεσία καθώς και προγραμματισμένες επισκευές βάσει συστάσεων που δίνονται πριν την εμφάνιση πιθανών ελαττωμάτων. COMMITMENT Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα συντηρεί και θα βελτιώνει την παραγωγικότητα και τη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού σας. Το επίπεδο υπηρεσιών Commitment είναι μια ολοκληρωμένη λύση συντήρησης, που σας παρέχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης σύμφωνα με τους σημαντικούς δείκτες απόδοσής σας. Σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και εκτελούμε ολοκληρωμένη σειρά εργασιών, όπως επιθεωρήσεις, προληπτική συντήρηση, ανταλλακτικά, σέρβις κατόπιν κλήσης, διαχείριση προσωπικού και εγκαταστάσεων και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. COMPLETE Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα σας παρέχει υπηρεσίες χειρισμού υλικών και θα αναλαμβάνει την ευθύνη για τμήματα της παραγωγής. Το επίπεδο υπηρεσιών Complete είναι μια λύση στην οποία αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για τον εξοπλισμό και το προσωπικό. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την ανάληψη της ευθύνης για την εκτέλεση συγκεκριμένων τμημάτων της διαδικασίας παραγωγής. 17 Διαθέτουμε πέντε διαφορετικά επίπεδα υπηρεσιών ώστε να καλύπτουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας:

18 18 18

19 ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ; Στόχος μας είναι η έμπνευση εμπιστοσύνης. Αυτό το αίσθημα μπορεί να γεννηθεί από την απόλυτη πίστη στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και την απόδοση των προϊόντων και των ανθρώπων μας. Πείτε μας ακριβώς πόσο ψηλά ή πόσο μακριά θέλετε να φτάσει η επιχείρησή σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να το πετύχετε. 19 Για να μάθετε με ποιον τρόπο η Konecranes μπορεί να σας βοηθήσει να ανυψώσετε την επιχείρησή σας, επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση «Η συνεργασία μας με την Konecranes είναι πολύ ομαλή. Οι ελαστικοφόρες γερανογέφυρες πυλώνα που παραγγείλαμε είναι εξοπλισμός σύγχρονης τεχνολογίας με υψηλή απόδοση. Με αυτούς τους νέους γερανούς σκοπεύουμε να αυξήσουμε την παραγωγικότητα στον λιμένα μας». Gene Smith, Διευθυντής SSA Mexico «Τα νέα ανυψωτικά στοίβαξης και μηχανήματα διαχείρισης άδειων εμπορευματοκιβωτίων θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλή αξιοπιστία και να αναπτύξουμε ταχύτερες και πιο αποδοτικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Captain Chatchawan Ghettalae, Γενικός Διευθυντής, TIPS Co. Ltd Η Vestas Towers επέλεξε την Konecranes America Inc. ως τον προμηθευτή γερανών για το νέο εργοστάσιό της στο Πουέμπλο, Κολοράντο, επειδή «βλέπουμε ότι τα προϊόντα της είναι πολύ γνωστά και πολύ αξιόπιστα. Η αξιοπιστία είναι βασικό θέμα για την Vestas». Thomas Sorensen, Υπεύθυνος Παραγωγής, Towers, Vestas Towers A/S Είχαμε τη δυνατότητα να συγκρίνουμε την τιμή και την ποιότητα της δουλειάς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, και η Konecranes κέρδισε. «Η εταιρεία ολοκλήρωσε τις εργασίες της με μεγαλύτερη προσοχή και οι πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο από μηχάνημα σε μηχάνημα ήταν πιο άμεσα διαθέσιμες στους υπεύθυνους. Οι εμπειρίες αυτές ευνόησαν την υπογραφή συμβολαίου σέρβις με την Konecranes». Mika Vilén, Υπεύθυνη εργοστασίου εξαρτημάτων στη Metso Automation Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συνεργαστεί κανείς τόσο στενά με την Konecranes, αλλά οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι η απόλυτη, «πιστοποιημένη και φιλική προς το περιβάλλον ποιότητα, η αξιοπιστία των παραδόσεων, το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και το γεγονός ότι είναι μια παγκόσμια εταιρεία με τοπικό δίκτυο για σέρβις, συντήρηση και ανταλλακτικά». Fredrik Olson, Υπεύθυνος αγορών στην Wärtsilä Power Plant

20 ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥ- ΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑ- ΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟ- ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗ- ΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥ- ΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗ- ΧΑΝΩΝ Η Konecranes ως πρωτοπόρος κατασκευαστής ανυψωτικών συστημάτων και γερανογεφυρών στην παγκόσμια αγορά προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας (μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας, μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων,ναυπηγεία, λιμάνια,τερματικούς σταθμούς κλπ) ενω συγχρόνως με αντιπροσωπευτική παρουσία σε 600 σημεία σε 50 χώρες και εργαζόμενους έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει άμεσα με ασφάλεια και τεχνογνωσία οποιαδήποτε σχετική ανάγκη των πελατών της. Η Konecranes είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο υψηλής τεχνολογίας Nasdaq Helsinki (σύμβολο:kcr1v) Konecranes Plc. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Konecranes, Lifting Businesses και είναι είτε κατατεθέντα εμπορικά σήματα είτε εμπορικά σήματα της Konecranes Plc konecranes.gr

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV!

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Intelligent Ιούνιος 2011 Energy Έξυπνες και αποδοτικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας από την παραγωγή έως την τελική διανομή Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τρέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Εισαγωγή... 2. 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4. 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7

1.1. Εισαγωγή... 2. 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4. 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7 Κεφάλαιο 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Εισαγωγικές Έννοιες Περιεχόμενα 1.1. Εισαγωγή... 2 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7 1.3.1

Διαβάστε περισσότερα

Πυλώνας 2 Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης Πυλώνας 4 Σχέσεις με το Εξωτερικό Περιβάλλον

Πυλώνας 2 Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης Πυλώνας 4 Σχέσεις με το Εξωτερικό Περιβάλλον 1 Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πυλώνας 2 Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης Πυλώνας 4 Σχέσεις με το Εξωτερικό Περιβάλλον Εκπαιδευτικό Υλικό Ενότητες Α. Καινοτόμα Συστήματα Οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές Οδηγός Συστηµάτων Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Σύστηµα µόνο ψύξης Σύστηµα αντλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ WMS. Μελέτη περίπτωσης: Ο.Ε.Δ.Β ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: LOGISTICS (ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Clarity and Opportunity Βασικό στοιχείο μας είναι ο ξεκάθαρος προσανατολισμός μας. Σε αυτό το ενημερωτικό έντυπο υπογραμμίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

The Impact of the Maintenance Practices on the Performance of Manufacturing Firms

The Impact of the Maintenance Practices on the Performance of Manufacturing Firms The Impact of the Maintenance Practices on the Performance of Manufacturing Firms Alexandros Diamantidis Dept. of Production & Management Engineering Democritus University of Thrace adiaman@civil.duth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓOΡΑ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓOΡΑ Το Περιοδικό για την Ενέργεια και το Περιβάλλον Mάρτιος 2012 Τεύχος 33, Τιμή 3 ευρώ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓOΡΑ ΑΓΩΓOΙ: ΕΡΜΑΙΑ ΓΕΩΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡOΥΣΕΩΝ ΓΑΛΛΙΑ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών Δρ. Δημήτρης Φωλίνας Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ Copyright Δημήτρης Φωλίνας Τηλ: +30 23510.20940 Φαξ: +30 23510.47860 Email: dfolinas@gmail.com Με επιφύλαξη

Διαβάστε περισσότερα

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Συνέντευξη με τον Γιώργο Μπένο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing σελ.12 Προϊόντα προστιθέμενης αξίας σελ.22 Νερό, κάνοντας πράξη την υπεύθυνη διαχείριση σελ.28 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τµήµα Λογιστικής Πτυχιακή εργασία του τµήµατος λογιστικής Εισηγητής: Γαβριλάκης Νεκτάριος ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σε αυτό το τμήμα μπορείτε να βρείτε τις περιγραφές των θέσεων εργασίας των κύριων επαγγελμάτων στην αγορά εργασίας των ΑΠΕ. Η πλειοψηφία των θέσεων εργασίας μπορεί να βρεθεί

Διαβάστε περισσότερα

SMA SERVICE ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

SMA SERVICE ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ SMA SERVICE SMA SERVICE Τα προϊόντα της SMA συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα. Υποβάλλουμε τους μετατροπείς μας σε πολυάριθμους ελέγχους λειτουργίας, κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με μηδενικές

Διαβάστε περισσότερα

Πιο έξυπνα και πιο καθαρά. Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή

Πιο έξυπνα και πιο καθαρά. Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή Πιο έξυπνα και πιο καθαρά Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή 1 Η υπηρεσία Europe Direct απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση Αριθμός κλήσης χωρίς χρέωση (*) : 00 800 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Του σπουδαστή ΓΡΙΒΑ ΑΡΓΥΡΗ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Στρατηγική και Πολιτικές για Ταχεία Περιφερειακή Ανάπτυξη, Ισχυρές Επιχειρήσεις και Αποτελεσματικό Ανθρώπινο Δυναμικό ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ.. 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Για τη χρήση του παρακάτω υλικού: Σκοπός του έργου PORTAL είναι η επιτάχυνση της απορρόφησης των ερευνητικών αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχαν. Περιβάλλοντος. Σταματία. α: Φούντα. Φοιτήτρια. Επιβλέπων

Βιομηχαν. Περιβάλλοντος. Σταματία. α: Φούντα. Φοιτήτρια. Επιβλέπων Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχαν νικών Συστημάτωνν Ειδίκευση: Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας ς και Προστασίας Περιβάλλοντος Διπλωματική Εργασία Περιβαλλοντική Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura +

Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura + V Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura+ Κεφάλαιο V: Μεθοδολογία για την Εκστρατεία Procura + 1 Η διαδικασία των Βημάτων Εισαγωγή 41 2 Τα Βήματα της Εκστρατείας Procura+ 43 3 Διάρκεια της διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (MBA-TQM) Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εκτίμηση δεικτών απόδοσης και λειτουργίας γραμμής παραγωγής πλαστικών κουφωμάτων

Εκτίμηση δεικτών απόδοσης και λειτουργίας γραμμής παραγωγής πλαστικών κουφωμάτων Εκτίμηση δεικτών απόδοσης και λειτουργίας γραμμής παραγωγής πλαστικών κουφωμάτων 1 Τσαρούχας Παναγιώτης, 2 Αβραμίδου Άννα Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, Τμήμα Τυποποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Στόχος μας η Επιτυχία σας Από τα Θ εμέλια μέχρι την Οροφή H Sika AG με έδρα στο Baar της Ελβετίας είναι μια πολυεθνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον

Διαβάστε περισσότερα

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις

Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις Διαχείριση αρχείων Μην αποθηκεύετε απλώς τις πληροφορίες σας, διαχειριστείτε τις 44444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εξοικονόμηση χώρου Αύξηση αποδοτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Λέξεις Κλειδιά: Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων, ΑΝΠ, σχεδιασμός προϊόντων, μέθοδος stage-gate

Λέξεις Κλειδιά: Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων, ΑΝΠ, σχεδιασμός προϊόντων, μέθοδος stage-gate Λέξεις Κλειδιά: Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων, ΑΝΠ, σχεδιασμός προϊόντων, μέθοδος stage-gate Στόχος αυτής της ενότητας είναι να παρουσιάσει αναλυτικά μία διαδικασία για την πιο αποτελεσματική διαχείριση της

Διαβάστε περισσότερα

Ο τρόπος εργασίας μας. Κώδικας δεοντολογίας για τον Όμιλο Belron

Ο τρόπος εργασίας μας. Κώδικας δεοντολογίας για τον Όμιλο Belron Ο τρόπος εργασίας μας Κώδικας δεοντολογίας για τον Όμιλο Belron Περιεχόμενα Ο τρόπος εργασίας μας Ο τρόπος εργασίας μας μεταξύ μας με άλλους Ο τρόπος διαχείρισης της επιχείρησης Επικοινωνία & πηγές μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Θέση προϊόντος τύποι παραγωγής Ο όρος prοduct positioning αναφέρεται στα στάδια σχεδιασμού, στον τρόπο κατασκευή και στη μορφή επικοινωνίας με τον πελάτη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ

ΣΧΟΛΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΧΟΛΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΛΙΑ Μάρτιος 2005 I ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Στον

Διαβάστε περισσότερα

Linear Heat Series. Γραμμικό σύστημα ανιχνευτών θερμότητας οπτικών ινών. Κατασκευαστικές μονάδες και αποθήκες

Linear Heat Series. Γραμμικό σύστημα ανιχνευτών θερμότητας οπτικών ινών. Κατασκευαστικές μονάδες και αποθήκες Linear Heat Series Γραμμικό σύστημα ανιχνευτών θερμότητας οπτικών ινών Τούνελ & υπόγειους σιδηρόδρομους Μεταφορικές ταινίες Πάρκινγκ Κατασκευαστικές μονάδες και αποθήκες Διυλιστήρια και σταθμοί παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα