Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:"

Transcript

1 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 64 ΜΑΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Με ανανεωμένη εικόνα και περιεχόμενο θα εμφανίζεται, από το τέλος Οκτωβρίου, η εταιρική ιστοσελίδα της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ. Η καινούργια ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με γνώμονα την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet. Με μοντέρνα αισθητική παρουσιάζονται τα προϊόντα της εταιρείας καθώς και οι λαχταριστές συνταγές με βάση τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα βρουν πληροφορίες για την ιστορία, τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που ακολουθεί η εταιρεία, την εξαγωγική της δραστηριότητα, τα βραβεία της και τα εταιρικά της νέα. Επίσης, υπάρχει ειδική ενότητα με τίτλο «Κοντά στους μελισσοκόμους» με σκοπό την ενημέρωση τους από το τμήμα Ανάπτυξης Μελισσοκομίας της εταιρείας. Στην ενότητα αυτή έχει ενσωματωθεί υποενότητα με αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα, που θα ανανεώνεται συστηματικά ώστε να διευκολύνει τους μελισσοκόμους της χώρας. Επισκεφτείτε την και εσείς ( και θα χαρούμε να μάθουμε τις εντυπώσεις σας!!! Σε αυτό το τεύχος: ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ & ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ «ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΑΣ» 700g ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ- ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΓΑΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΤΤΑ- ΧΑΖΑΠΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΡΥΚΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΡΑΦΙΑ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΣ» ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ/ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ

2 ΤΕΥΧΟΣ Νο 64 ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ & ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ Με γνώμονα την εικόνα και το περιεχόμενο της νέας εταιρικής ιστοσελίδας ανανεώθηκε και η έντυπη εταιρική εικόνα της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ. Νέα πολυσέλιδα φυλλάδια, ελληνικό και αγγλικό, δημιουργήθηκαν για να παρουσιαστεί η εταιρεία, οι δράσεις της και η γκάμα των προϊόντων της. Επιπλέον, και οι κασετίνες δώρου (βάζο ΑΤΤΙΚΗ 250g και βάζο ΦΙΝΟ 250g ή κουτί ΑΤΤΙΚΗ 455g και κουτί ΦΙΝΟ 455g) κυκλοφορούν με νέα εικόνα. «ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΑΣ» 700g ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 «Το Μέλι μας» ένα ακόμη εξαιρετικό ελληνικό μέλι της οικογένειας Πίττα, με βελούδινη υφή και υπέροχη γεύση, σας γλυκαίνει ακόμα περισσότερο, προσφέροντας με κάθε συσκευασία 700g δώρο άλλη μια συσκευασία 700g. Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑΣ κάνει προσιτό σε κάθε οικογένεια το ποιοτικό μέλι, για να το απολαμβάνετε καθημερινά και να σας προσφέρει άμεσα ενέργεια και δύναμη. Αναζητήστε τη μοναδική προσφορά για «Το Μέλι μας» στα σούπερ μάρκετ! ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ Εδώ και 9 χρόνια, το περιοδικό «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» βραβεύει ανθρώπους και ελληνικές εταιρείες που πρωτοπορούν επενδύοντας στην πρωτογενή παραγωγή και στη μεταποίηση επώνυμων, ποιοτικών προϊόντων, με αγάπη και τεχνογνωσία. Το Μάρτιο, ο κος Σταύρος Χειμάρας, Υπεύθυνος Οργανοληπτικού Ελέγχου της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, συμμετείχε στην κριτική επιτροπή που βαθμολόγησε, μετά από τυφλή γευσιγνωσία, μέλια προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής στην κατηγορία μελιού. Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής ήταν ο κος Γιάννης Λιάκος (γνωστός chef & ιδιοκτήτης εστιατορίων) και ο κος Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, από το delicatessen «Αφοί Βασιλόπουλοι Α.Ε.». Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, γιορτάζοντας τα 10α γενέθλια του, ο «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» βράβευσε 14 παραγωγούς που διακρίνονται για το πάθος τους στην παραγωγή ξεχωριστών προϊόντων. Το βραβείο «Αλέξανδρος Γιώτης» παρέδωσε ο κος Γιώργος Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στον κο Παναγιώτη Μαρούλη, μελισσοκόμο από την Αμοργό, για το μέλι «Amorgiano».

3 ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ Το αγαπημένο σε όλους ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ μετράει ήδη ένα χρόνο παρουσίας στην Νότια Κορέα. Οι Κορεάτες αγαπάνε το μέλι ΑΤΤΙΚΗ και οι πωλήσεις του όλο και αυξάνονται. Σε ειδική εκπομπή στη τηλεόραση της Νότιας Κορέας προβάλλεται το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ, όπου οι παρουσιάστριες δίνουν πληροφορίες για τα θρεπτικά του στοιχεία, τους τρόπους κατανάλωσης του αλλά και ιδέες για τη χρήση του σε μάσκες ομορφιάς. Περήφανοι για την αναγνωρισιμότητα που κερδίζει το μέλι μας στις ξένες αγορές συνεχίζουμε με ό,τι αξίζει αληθινά! ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ Δυναμικά έχει μπει το ελληνικό μέλι της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ και στην αγορά του Μπαχρέιν. Στο αραβικό κράτος, που φημίζεται για την κατανάλωση του μελιού, εμπιστεύονται και προτιμούν το μέλι της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ. Οι συσκευασίες με ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ: βάζο 500g, βάζο 250g, PET 470g, PET 270g, κουτί 455g και κουτί 250g καθώς και το κουτί 455g ΑΤΤΙΚΗ Θυμάρι Νήσων κυκλοφορούν στην τοπική αγορά. ΓΑΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι, σε Γάλλους φοιτητές της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Κτηνιατρικής Oniris. Ο κος Σπύρος Σκαρέας, υπεύθυνος του τμήματος Ανάπτυξης Μελισσοκομίας, έκανε παρουσίαση της εταιρείας στα γαλλικά, ενώ ξενάγησε τους φοιτητές στους χώρους των αγορών του μελιού. Ο κος Λάζαρος Κατουμάς, Διευθυντής Παραγωγής συνέχισε τη ξενάγηση στο χώρο της παραγωγής και συσκευασίας αλλά και στις αποθήκες έτοιμου προϊόντος. Ακολούθησε γευστική δοκιμή στις ποικιλίες μελιού ΑΤΤΙΚΗ κλασσικό, ΦΙΝΟ δάσους, ΑΤΤΙΚΗ Θυμάρι Νήσων και ΑΤΤΙΚΗ Ελάτης καθώς και στα λουκούμια ΑΤΤΙΚΗ αλλά και στο χαλβά ΑΤΤΙΚΗ μόνο με ελληνικό μέλι. Όλοι οι φοιτητές λάβανε σακούλα με προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ ως αναμνηστικό από την εταιρεία.

4 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ BLUE DREAM ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016, πραγματοποιήθηκε, για έκτη χρονιά, η μεγάλη Φιλανθρωπική εκδήλωση BLUE DREAM αφιερωμένη στο ίδρυμα Beau Biden. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στα Hamptons και τον Πατέρα Αλέξανδρο Καρλούτσο. Το ίδρυμα Beau Biden μάχεται για την προστασία των παιδιών και η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενδυνάμωση της δράσης του. Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν χορηγός της εκδήλωσης δίνοντας ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ, εκπροσωπήθηκε από τους Διευθύνοντες Συμβούλους της, κο Γιώργο Πίττα και κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη. Στην εκδήλωση μεταξύ των 500 καλεσμένων παρευρέθηκαν, ο κος Joe Biden, Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος και μίλησε στην εκδήλωση, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής Δημήτριος, o κος Ιωάννης Κατσιματίδης, υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης στις προηγούμενες εκλογές και ο κος Αντώνης Διαματάρης, διευθυντής και εκδότης της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας». Στο τέλος της εκδήλωσης, δόθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους αναμνηστική τσάντα δώρων η οποία περιείχε και ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ σε πρακτική συσκευασία PET. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΤΤΑ-ΧΑΖΑΠΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΡΥΚΑ Στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποίησαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στην Αμερική, η κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη επισκέφτηκε τα γραφεία της ελληνικής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας» με σκοπό να συγχαρεί τον διευθυντή και εκδότη, κο Αντώνη Διαματάρη, για την 101η επέτειο της εφημερίδας. Η οικογένεια Πίττα έχει ιστορικούς δεσμούς με την εφημερίδα και την ομογένεια. Άρθρο για την επίσκεψη δημοσιεύθηκε στο τεύχος της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας» που δημοσιεύτηκε 3-4 Σεπτεμβρίου. ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΡΑΦΙΑ Επίσης, από το πρόσφατο ταξίδι στην Αμερική των Διευθύνοντων Συμβούλων της εταιρείας, δεν έλειψε και η έρευνα αγοράς. Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ από το 1930 εξάγει επώνυμα στις ΗΠΑ και το μέλι ΑΤΤΙΚΗ είναι τοποθετημένο σε αρκετά καταστήματα και delicatessen μαγαζιά. Ενδεικτικά, στην αλυσίδα καταστημάτων Key Foods, πωλείται το μέλι ΑΤΤΙΚΗ σε συσκευασία 1Kg ενώ στο Zabar s, ένα από τα καλύτερα καταστήματα της Νέας Υόρκης από το 1934, το αγαπημένο ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ υπάρχει διαθέσιμο σε συσκευασία βάζου 455g (16oz).

5 Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ Στις 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε, στη Νάπολη, μεγάλη γιορτή προς τιμή των οικογενειών των στρατιωτικών χωρών του ΝΑΤΟ, στη γιορτή παρευρέθηκαν μέλη των οικογενειών από 20 χώρες. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, μαζί με άλλες ελληνικές εταιρείες, ήταν χορηγός στην εθελοντική εκδήλωση, όπου το γεύμα της ήταν αποκλειστικά παρασκευασμένο με ελληνικά προϊόντα. Ένα μεγάλο στολισμένο τραπέζι, φιλοξενούσε τα προϊόντα και τα διαφημιστικά τους φυλλάδια. Βάζα με ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ δόθηκαν ως δώρα σε όλους τους παριστάμενους. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟΣ» Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έγινε χορηγός του βιβλίου «Μουσικός Περίδρομος» του chef Νίκου Φωτιάδη. Το βιβλίο εκτός από συνταγές, περιλαμβάνει ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια που αναφέρονται σε φαγητά/ συνταγές και σύντομα λαογραφικά σχόλια για την εποχή των τραγουδιών. Με το βιβλίο εσωκλείεται και CD με τραγούδια του βιβλίου ώστε να εγείρονται περισσότερες αισθήσεις του αναγνώστη. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει και στα αγγλικά για τους ομογενείς ανά τον κόσμο. ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ Για άλλη μια χρονιά, η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ προσέφερε τα εκλεκτά προϊόντα της: Ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Σε συστήματα Προσκόπων διάφορων περιοχών της Αθήνας, για το πρωινό των συμμετεχόντων στις κατασκηνώσεις τους & στο 4 ο Γυμνάσιο Αιγαλέου στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus. Ελληνικό μέλι δάσους ΦΙΝΟ: Για τους συμμετέχοντες στον 5 ο ημιμαραθώνιο που διεξήχθη στη Χίο στις 28 Αυγούστου. Λουκούμια, χαλβά μόνο με ελληνικό μέλι και υποβρύχια ΑΤΤΙΚΗ: Σε εκδήλωση προς τιμήν των υπότροφων του Γερμανικού κοινοβουλίου (Internationales Parlaments Stipendium) με καλεσμένους βουλευτές και πρέσβεις 41 χωρών. Ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ σε πρακτική συσκευασία PET: Σε εκδήλωση που οργάνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Υποβρύχια ΑΤΤΙΚΗ: Για τους επισκέπτες του ιδρύματος Ελληνισμού στη Σκόπελο.

6 ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ/ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ 1. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΚΑΠΑ» Στο περιοδικό «ΚΑΠΑ», ένθετο της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», δημοσιεύτηκαν στις 12/6 και 03/7 παρουσιάσεις της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ. Η πρώτη παρουσίαση (12/6) αφορούσε την επίσκεψη της συντάκτριας του περιοδικού, κας Τασούλας Επτακοίλη, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κρυονέρι. Το άρθρο παρουσιάζει το success story της εταιρείας μέσα από συνέντευξη των Διευθύνοντων Συμβούλων, κου Γιώργου Πίττα και κας Αλεξάνδρας Πίττα-Χαζάπη. Η δεύτερη παρουσίαση (03/7) αναφέρεται στα αυστηρά κριτήρια και διαδικασίες επιλογής των μελιών από ειδικευμένη ομάδα γευσιγνωστών της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ- ΠΙΤΤΑΣ και δίνει έμφαση στο τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας και τους ελέγχους ποιότητας που γίνονται σε όλα τα στάδια της παραγωγής των προϊόντων ΑΤΤΙΚΗ καθώς και στο ερευνητικό έργο της εταιρείας. 2. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΤΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ AGRICOLA Στο περιοδικό AGRICOLA (26/6), ένθετο της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», δήλωση του κου Γιώργου Πίττα, Προέδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλου της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, συμπεριελήφθη στο άρθρο της κας Μελίνας Κατσαλούλη με θέμα «Καταφύγιο για ανέργους η μελισσοκομία». Μιλώντας για τη μοναδικότητα του ελληνικού μελιού, είπε χαρακτηριστικά «Το ελληνικό μέλι έχει υψηλό κόστος παραγωγής γι αυτό και φθηνό ποιοτικό ελληνικό μέλι δεν υπάρχει». 3. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΠΙ ΓΗΣ» Το 7ο τεύχος της εφημερίδας «ΕΠΙ ΓΗΣ», της περιοδικής έκδοσης της Τράπεζας Πειραιώς για την αγροτική οικονομία, είχε ως τίτλο «ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ, ΜΕΛΙ: Το χρυσάφι της ελληνικής φύσης». Θέματα όπως η κατάσταση και οι προοπτικές της μελισσοκομίας στη χώρα μας, οι ασθένειες και οι εχθροί των μελισσών, τα μελισσοκομικά φυτά της Ελλάδας παρουσιάζονται στο τεύχος αυτό. Στο άρθρο «Συνθήκες εμπορίας και διακίνησης ελληνικού μελιού στην Ευρώπη και παγκόσμια», που εντάσσεται στο τεύχος, ο κος Γιώργος Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ καθώς και Αντιπρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης, ανέλυσε τις δύο βασικές αγορές του μελιού, την απευθείας πώληση από τους μελισσοκόμους προς τους καταναλωτές και τη διάθεση μέσω οργανωμένων δικτύων πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό, την αναγνώριση που έχει πλέον το ελληνικό μέλι και τους κινδύνους που εμφανίζονται στον κλάδο με τις ελληνοποιήσεις μελιών και την υποβάθμιση της αξίας και της σημασίας της μελισσοκομίας.

7 4. ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΣΕΛΦ ΣΕΡΒΙΣ» Στο τεύχος Ιουνίου, του περιοδικού «Σελφ Σερβις» το άρθρο Top 100 Brands 2015 προβάλει τα προϊόντα όπου είχαν τις καλύτερες επιδόσεις το Η εταιρεία IRI Hellas πραγματοποίησε έρευνα με βάση τις πωλήσεις που πραγματοποιηθήκαν στα καταστήματα σουπερ μάρκετ της Κρήτης και της ηπειρωτικής Ελλάδας, και παρουσίασε πίνακα με τα 100 πιο δημοφιλή προϊόντα. Στον πίνακα δίνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα συνοπτική εικόνα των πιο πετυχημένων brands, για τη χρονιά που πέρασε. Φυσικά, το αγαπημένο σε όλους ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ κατείχε μια θέση στον πίνακα. Με αφορμή τη διάκριση του, συμπεριελήφθη στο περιοδικό παρουσίαση της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα του ελληνικού μελιού ΑΤΤΙΚΗ. 5. ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ UNIQUE DESTINATION Ο όμιλος Mitsis Hotels με ξενοδοχεία και resorts σε όλη την Ελλάδα εκδίδει το περιοδικό Unique Destination. Στο φετινό καλοκαιρινό τεύχος, προβάλλεται αγγλική καταχώρηση του μέλιου ΑΤΤΙΚΗ ώστε και οι ξένοι αναγνώστες του περιοδικού να πληροφορηθούν για αυτό το εξαιρετικής ποιότητας ελληνικό μέλι. Το περιοδικό Unique Destination, διανέμεται σε όλα τα ξενοδοχεία και resorts του ομίλου. 6. ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ATHENS VOICE Στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας ATHENS Voice, Summer 2016, City & Islands Guide που απευθύνεται στους τουρίστες της χώρας μας, διαφημίζεται το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ με ξενόγλωσση καταχώρηση. Ο οδηγός έχει ως σκοπό να ενημερώσει τους ξένους αλλά και εγχώριους ταξιδιώτες για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, εμπορικά κέντρα, βιβλιοπωλεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια και bars της χώρας αλλά και να τους μυήσει στα ελληνικά προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσουν. 7. ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ Στον ισπανικό οδηγό της Αθήνας ATHENAS en el Bolsillo παρουσιάζεται με ισπανική καταχώρηση το μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Το ελληνικό μας μέλι σίγουρα αποτελεί must taste μαζί με τα must do της πόλης και για τους ισπανόφωνους επισκέπτες!

8 8. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ» Άρθρο για την εκπαιδευτική εκδρομή των 15 Κύπριων μελισσοκόμων που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαΐου του μελισσοκομικού περιοδικού «Κυπριακή Μελισσοκομία». Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μελισσοκόμων και το κέντρο Μελισσοκομίας με αφορμή το 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα από τις 2 μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου Πρώτος προορισμός των μελισσοκόμων ήταν οι εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου. Οι μελισσοκόμοι, έπειτα από το θερμό καλωσόρισμα των κου Γιώργου Πίττα και κας Αλεξάνδρας Πίττα-Χαζάπη, Διευθύνοντων Συμβούλων της εταιρείας, παρακολούθησαν εταιρική παρουσίαση και ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοστασίου. Η Γωνιά του μελισσοκόμου από το Σπύρο Σκαρέα Καταστροφική η φωτιά που έπληξε τη Θάσο. Ένα σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο ευθύνεται για την καταστροφική πυρκαγιά στο νησί της Θάσου. Το φαινόμενο ονομάζεται «ξηρή καταιγίδα» και εκδηλώνεται όταν υπάρχει πολύ ξηρή ατμόσφαιρα, με υγρασία κάτω του 50% στο στρώμα της τροπόσφαιρας. Πρόκειται, λοιπόν, για καταιγίδες, χωρίς βροχή, όπου μαζί με τους ισχυρούς ανέμους που φυσούσαν στην περιοχή, συνέβαλε στην εξάπλωση της φωτιάς που κατέστρεψε το νησί της Βορείου Ελλάδας. Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου από κεραυνούς στις περιοχές Αλυκές, Πρίνο, Λιμενάρια και Ραχώνι. Σύμφωνα με τον ανιχνευτή ηλεκτρικών εκκενώσεων του αστεροσκοπείου «ZEUS» το νησί βρέθηκε στο επίκεντρο ενός συμπλέγματος καταιγίδων στις 6 το πρωί και δέχθηκε περίπου 100 κεραυνούς χωρίς όμως να πέσει βροχή. Από τους βορινούς άνεμους εντάσεως 5-6 μποφόρ που έπνεαν στο νησί η φωτιά εξελίχθηκε σχεδόν σε ολόκληρο το νότιο τμήμα του, από το Ραχώνι ως τις Αλυκές. Η Θάσος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφού αναζωπυρώσεις σημειωνόντουσαν για τρεις συνεχείς ημέρες. Η κατάσβεση των πύρινων μετώπων πραγματοποιήθηκε τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια μέσα. Η ζημιά που υπέστη το πανέμορφο και καταπράσινο νησί είναι ανεπανόρθωτη ενώ δεκάδες κάτοικοι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας του νησιού με αναπνευστικά προβλήματα. Η Θάσος καλυπτόταν από πεύκα, ελαιόδεντρα, πλατάνια και θάμνους ενώ κύρια προϊόντα της είναι το ελαιόλαδο, το μέλι, οι ελιές, η ρίγανη και το κρασί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες έκαναν λόγο για πυρκαγιά εξίσου καταστροφική με εκείνη του 1985 που κατέκαψε το νησί. Α Τ Τ Ι Κ Η Μ ε λ ι σ σ ο κ ο μ ι κ ή Ε τ α ι ρ ε ί α - Α λ έ ξ α ν δ ρ ο ς Π ί τ τ α ς Α. Ε. Β. Ε. Π ρ ω τ ο μ α γ ι ά ς 9 Κ ρ υ ο ν έ ρ ι Α τ τ ι κ ή ς Τηλ: , , Φ α ξ : E m a i l : i n f a t t i k i - p i t t a s. g r U r l : w w w. a t t i k i - p i t t a s. g r

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ Νο 63 Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Η FOOD EXPO Greece είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ!

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ! Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 49 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Υποδεχόμαστε το Σε αυτό το τεύχος : Στον αέρα η νέα διαφήμιση της ΑΤΤΙΚΗ! 2012! Το νέο website της

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017!

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017! Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 65 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ Κάθε χρόνο, παραδοσιακά, την τελευταία Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 58 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 Παγκόσµιες διακρίσεις για την ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ! Σε αυτό το τεύχος: Το ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 60 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2015 ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 59 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, το µεσηµέρι,

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Σε αυτό το τεύχος: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ANUGA 2015

Διαβάστε περισσότερα

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 Ποιο είναι το θέμα μας «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Περιγράφοντας την αγορά Το ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το βραβείο της Καινοτοµίας για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των Ελλήνων καταναλωτών.

Είναι το βραβείο της Καινοτοµίας για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των Ελλήνων καταναλωτών. 2014 1 Είναι το βραβείο της Καινοτοµίας για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των Ελλήνων καταναλωτών. Τα προϊόντα ψηφίζονται απο 3.000 καταναλωτές µέσω της σηµαντικότερης

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η τελειότητα εκφράζεται µέσα στα «έργα»µας

Αυτή η τελειότητα εκφράζεται µέσα στα «έργα»µας Όταν ο σεβασµός στις παραδόσεις και η εµπειρία που δηµιουργείται από την πολύχρονη επιµονή ορισµένων ανθρώπων στο «έργο» τους συνδυάζεται µε τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας και υψηλής αισθητικής το αποτέλεσµαδενµπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Κρήτη κρίση: VS Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Εικόνα της Κρήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα O Χαμηλότερα υπότιτλος ποσοστά ανεργίας στο νησί με της 2,5 μονάδες σελίδας κάτω από τον

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas Συμμετοχή Δύο Νέων Εταιρειών Απρίλιος 2015: Στην Μετοχική σύνθεση της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ προστίθενται άλλες δύο εταιρείες: ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΑΕ με εκπρόσωπο της τον κο Καλαιτζιδάκη Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ [ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΡΓΑ] Στα πλαίσια του Επιχειρηματικού Μοντέλου Αγροτικής Ανάπτυξης, η πρώτη έκθεση τμηματικής Συνεργασίας και Εξωστρέφειας του Έλληνα Παραγωγού. Αξιότιμοι κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο Χειμερινός Τουρισμός Πρόταση Γιάννη Καρούσου Πρόταση η οποια κατεθεσα στο δημοτικο συμβουλιο. η πρώτη ολοκληρωμένη για ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού (εγχώριου). μέτρα, κίνητρα και ιδέες οι οποιες ολες

Διαβάστε περισσότερα

Η Sopexa αποκρυπτογραφεί τους foodies ανά τον κόσμο

Η Sopexa αποκρυπτογραφεί τους foodies ανά τον κόσμο opexa Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2015 Δελτίο Τύπου Η Sopexa αποκρυπτογραφεί τους foodies ανά τον κόσμο Ευχάριστη έκπληξη για την ελληνική κουζίνα! Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας «Sopexa Foodies

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 50 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 Σε αυτό το τεύχος: Με το βραβείο 1 «Superbrand» τιμήθηκε το μέλι Αττική Κοπή της βασιλόπιτας 2 ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Σινεμά στις Πλατείες Movies in Squares Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει σε αυτόν. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 66 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR Τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ είναι για δυνατούς παίκτες!!! Την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Γρ. Δημοσίων Σχέσεων Κέρκυρα, 25. 05.2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεργασία με φορείς της Αμερικανικής Ομογένειας ετοιμάζει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο μετά το πρόσφατο ταξίδι της

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018 Η εκπομπή μαγειρικής «ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, που στόχο έχει να μας ταξιδέψει στον κόσμο μέσω της γαστρονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

16-24. Νοεμβρίου. Calibrating Panelists Minds & Palates. Εκπαίδευση στα Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά Mεσογειακών Ποικιλιών Ελαιολάδου. Π.Ε.

16-24. Νοεμβρίου. Calibrating Panelists Minds & Palates. Εκπαίδευση στα Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά Mεσογειακών Ποικιλιών Ελαιολάδου. Π.Ε. Calibrating Panelists Minds & Palates Εκπαίδευση στα Γευσιγνωστικά Χαρακτηριστικά Mεσογειακών Ποικιλιών Ελαιολάδου 16-24 Νοεμβρίου 2012 Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Πελοποννήσου Π.Ε. Μεσσηνίας Διεθνές Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά,

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 186/694 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Η Ε Ν Ο Τ Η ΤΑ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Συμβολαιακή Γεωργία 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι Αγαπητέ Εκθέτη, Με την παρούσα επιστολή θέλουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

«Melira: το μέλι από την Εύβοια που ξετρέλανε τις διεθνείς αγορές!», από την Μαρία Ακριβού και το fortunegreece.com!

«Melira: το μέλι από την Εύβοια που ξετρέλανε τις διεθνείς αγορές!», από την Μαρία Ακριβού και το fortunegreece.com! «Melira: το μέλι από την Εύβοια που ξετρέλανε τις διεθνείς αγορές!», από την Μαρία Ακριβού και το fortunegreece.com! Ο Πάνος Αλεξίου μιλά για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, το «φλερτ» με την ασιατική

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΩΘΗΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΤ 2006-2012

1. ΠΡΟΩΘΗΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΤ 2006-2012 Αρ. Πρωτ : 505 / Υ.102/2-4-2013 Προς Τπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Τποδομών Μεταφορών & Δικτύων Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Τποστήριξης Διεύθυνση Διοικητικού Σμήμα Γ Τπόψη κας Καλ. ιμιγδαλά Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΜΕΡΟΣ Α : Στοιχεία για τους επισκέπτες της Ελλάδας 1. Αριθμός ημερών παραμονής στην Ελλάδα... 7 2. Αριθμός επισκέψεων στην Ελλάδα για διακοπές...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ. 1. Εγχώρια παραγωγή και αυτάρκεια. Η Πορτογαλία αποτελεί σημαντική ελαιοπαραγωγό χώρα και είναι αυτάρκης όσον αφορά την εγχώρια κατανάλωση ελαιολάδου. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b.

Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b. Τοσίτσα 13, 106 83 Αθήνα, Τηλ.:210 3303942 210 3302523, Fax: 210 3301956, e-m a i l : b o o k s @ s e k b. gr, www. s e k b. gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2015 ΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ 44 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη. με τον Καθηγητή κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο. Διευθυντή του Εργαστηρίου Βελτιστοποίησης Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,

Συνέντευξη. με τον Καθηγητή κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο. Διευθυντή του Εργαστηρίου Βελτιστοποίησης Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Συνέντευξη με τον Καθηγητή κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο Διευθυντή του Εργαστηρίου Βελτιστοποίησης Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στην κα Εύα Σεμερτζάκη, συντάκτρια του περιοδικού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Πληροφορηθήκαμε

Διαβάστε περισσότερα

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α. Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.Πίττας ΑΕΒΕ Θα συζητήσουμε Τι σημαίνει «επαγγελματίας μελισσοκόμος»;

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Λύκειο Κορίνθου Τριήμερη Περιβαλλοντική Επίσκεψη ΒΟΛΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ

1 ο Λύκειο Κορίνθου Τριήμερη Περιβαλλοντική Επίσκεψη ΒΟΛΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ 1 ο Λύκειο Κορίνθου Τριήμερη Περιβαλλοντική Επίσκεψη ΒΟΛΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ Πρώτη ημέρα Αναχώρηση από Κόρινθο και άφιξη στο Βόλο με δύο ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Εκεί καταλύσαμε στο ξενοδοχείο «Νεφέλη»,

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας Υπό την αιγίδα Η φετινή αποτελεί για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την ενδέκατη διοργάνωση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ GREEK PANORAMA Alternative Tourism & Gastronomy Η Μοναδική Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Ελλάδα! Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο, 14-16 Νοεμβρίου 2019 - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Οινικού Τουρισμού

Ορισμός Οινικού Τουρισμού Οινικός Τουρισμός Εισαγωγικά Το κρασί είναι συνδεδεµένο µε την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισµού και µπορεί να αποτελέσει κίνητρο για µετακινήσεις µε σκοπό τη γνωριµία µαζί του Τα ίδια τα αµπέλια, από

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η «αντιπυρική περίοδος» και η πρόληψη από τις πυρκαγιές

Η «αντιπυρική περίοδος» και η πρόληψη από τις πυρκαγιές 06/04/2019 Η «αντιπυρική περίοδος» και η πρόληψη από τις πυρκαγιές / Επικαιρότητα Η φετινή αντιπυρική περίοδος αρχίζει σε λίγες ημέρες, ( 1η Μαΐου 31 Οκτωβρίου 2019 ) και οι πρώτες δασικές πυρκαγιές έχουν

Διαβάστε περισσότερα

2006 - ΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ

2006 - ΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ 2006 - ΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ Με απόφαση του Πρωθυπουργού, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1625/24/11/2005, ορίστηκε το 2006 ως Έτος Ελαιολάδου και Ελιάς και συγκροτήθηκε Επιτροπή προετοιμασίας των δράσεων.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Μάθημα: Ελληνικά για ξενόγλωσσους Επίπεδο: E3 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 11 - Ιανουάριος 2011

Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 11 - Ιανουάριος 2011 by Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 11 - Ιανουάριος 2011 Σε αυτό το τεύχος: Ειδικό αφιέρωμα στο 2ο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η εταιρεία μας με θέμα: ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ παράγοντες

Διαβάστε περισσότερα

Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού. Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE

Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού. Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE Περιεχόμενα Παρουσίασης Γιατί γαστρονομία; Σκοπός Γαστρονομικά προϊόντα στην τουριστική αγορά Αξιολόγηση γαστρονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΡΕΝΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 57 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Σε αυτό το τεύχος: Νέα συσκευασία ΑΤΤΙΚΗ Η κοπή της βασιλόπιτας ιάκριση για την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2016 ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των προπτυχιακών σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό και το τμήμα Ναυτιλίας. Σκοπός της επίσκεψής

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική Πολιτική και δραστηριότητες Grand Hotel Palace, θεσσαλονίκη, 2018

Περιβαλλοντική Πολιτική και δραστηριότητες Grand Hotel Palace, θεσσαλονίκη, 2018 Περιβαλλοντική Πολιτική και δραστηριότητες Grand Hotel Palace, θεσσαλονίκη, 2018 To ξενοδοχείο Grand Hotel Palace βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ «ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ Ποιο είναι το θέμα μας Η Ελληνική μελισσοκομία έχει κατακτήσει σημαντική θέση στην ελληνική αγροτική

Διαβάστε περισσότερα

Καλές Πρακτικές από τους Δρόμους του Κρασιού Κεφαλαιοποιώντας τα οφέλη. Οι Δρόμοι της Φέτας Ελασσόνα, 16 Σεπτεμβρίου 2018

Καλές Πρακτικές από τους Δρόμους του Κρασιού Κεφαλαιοποιώντας τα οφέλη. Οι Δρόμοι της Φέτας Ελασσόνα, 16 Σεπτεμβρίου 2018 Καλές Πρακτικές από τους Δρόμους του Κρασιού Κεφαλαιοποιώντας τα οφέλη Οι Δρόμοι της Φέτας Ελασσόνα, 16 Σεπτεμβρίου 2018 Η Ένωση ιδρύθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη, και βασικός στόχος της είναι η ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας

Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας Με µια πολύ πετυχηµένη βραδιά και µε µεγάλη ανταπόκριση από τις συµµετέχουσες και

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 1 Τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην Αγία Νάπα, Πρωταρά, Πάφο, Λάρνακα, Λεμεσό, Λευκωσία και ορεινές περιοχές. Τα ξενοδοχεία προσφέρουν παραδοσιακά προϊόντα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Οι εκθέτες και τα προϊόντα 145 Έλληνες παραγωγοί προϊόντων έδωσαν το «παρών» και κέρδισαν τους απαιτητικούς επισκέπτες που πέρασαν το κατώφλι της Helexpo, σταμάτησαν

Διαβάστε περισσότερα

NEWSLETTER OF THE 1 st TRANSNATIONAL PROJECT MEETING IN ASOPIA, GREECE

NEWSLETTER OF THE 1 st TRANSNATIONAL PROJECT MEETING IN ASOPIA, GREECE NEWSLETTER OF THE 1 st TRANSNATIONAL PROJECT MEETING IN ASOPIA, GREECE Από φέτος το σχολείο μας, Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Ασωπίας, συμμετέχει σε πρόγραμμα Erasmus+ σχολικής εκπαίδευσης με τίτλο Youngsters

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Η Κρήτη φιλοξενεί περήφανα τον 1ο διεθνήαγώνατουworld Cycling Tour 2011-2012, που διεξάγεται σε 8 χώρες από τη UCI, www.uciworldcyclingtour.com Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Προφίλ Διοργάνωσης σε Αριθμούς

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης Πρόληψη 1 Πρόληψη Ψωνίζοντας με ασφάλεια αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης προσέχω τις συσκευασίες να μην χτυπηθούν ή καταστραφούν Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα σας συναντήσουμε. Ιωάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά

Είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα σας συναντήσουμε. Ιωάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά Δήμος Πλατανιά Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει αναπτυξιακά. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό συνδυασμό πολιτιστικού αποθέματος και

Διαβάστε περισσότερα

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά blue green greece Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά και βουνό. Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του 19/02/2019 Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του / Ομογένεια Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η τσιπουροβραδιά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

SUCCESS & FAILURE BUSINESS STORIES. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αθήνα, Μάρτιος 2017

SUCCESS & FAILURE BUSINESS STORIES. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αθήνα, Μάρτιος 2017 SUCCESS & FAILURE BUSINESS STORIES ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αθήνα, Μάρτιος 2017 DK Consultants All rights reserved - 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. 2. Η πορεία του Ελληνικού γιαουρτιού στην Αμερικάνικη αγορά Ανεπιτυχείς

Διαβάστε περισσότερα

Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53. Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53. Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53 http://csrnews.gr/9120/bazaar-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%bd Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη Τα παιδιά,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Το ΠΠΚΑ απέσπασε για άλλη μια φορά τιμητική διάκριση ανάμεσα σε 200 εκθέτες Το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά Προϊόντα Τα υλικά στοιχεία που προσφέρονται και ικανοποιούν ανάγκες

Υλικά Προϊόντα Τα υλικά στοιχεία που προσφέρονται και ικανοποιούν ανάγκες Μάρκετινγκ Οινοτουρισμού και Εμπειρίες Επισκεπτών ρ. Ευάγγελος Χρήστου Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ Πανεπιστήμιο Αιγαίου Οινικός Τουρισμός Αποτελεί μορφή του πολιτιστικού τουρισμού Σχετίζεται γενικότερα

Διαβάστε περισσότερα

E-SHOP MAGAZINE ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ. Προσφορές µόνο για τα µέλη του IANOS CLUB. Παραµονή Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης. Η Βασίλισσα του Χιονιού µε αφήγηση

E-SHOP MAGAZINE ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ. Προσφορές µόνο για τα µέλη του IANOS CLUB. Παραµονή Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης. Η Βασίλισσα του Χιονιού µε αφήγηση IANOS CLUB Προσφορές, Προτάσεις και Νέα εκεµβρίου Τρίτη, 02 εκεµβρίου 2014 Εάν το email δεν εµφανίζεται σωστά, πατήστε εδώ E-SHOP MAGAZINE ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ Προσφορές µόνο για τα µέλη του IANOS CLUB Η Βασίλισσα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Τόπος διεξαγωγής ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ Ημερομηνία 2-3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Δειάρκεια εκδήλωσης Σάββατο 17:00-24:00 Κυριακή 13:00 23:00 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ANA FLAVIA SALES

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ Α Ανακοίνωση 7-8 Νοεμβρίου 2014 Αίθουσα Τελετών, Πανεπιστήμιο Κύπρου Μήνυμα Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Αμερικανική Γεωργική Σχολή Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων

Αμερικανική Γεωργική Σχολή Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Αμερικανική Γεωργική Σχολή Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων προς υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών 2009-2010 Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 12:30 μ.μ. Μπάρμπεκιου Γουρουνόπουλου Οι φίλοι της Σχολής απολαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ YACHTING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ YACHTING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ACHTING ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ YACHTING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 12-15 APRIL 2018 ALIMOS ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Το YACHTING FESTIVAL ATHENS είναι μια ΓΙΟΡΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ που οργανώνεται για πρώτη φορά στην

Διαβάστε περισσότερα

Η Φάρμα. Η Ταβέρνα. Τα Προϊόντα. Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας

Η Φάρμα. Η Ταβέρνα. Τα Προϊόντα. Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας Σύμμαχος ή Εχθρός της Κοινωνικής Ευημερίας; Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Πανεπιστήμιο Κρήτης - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ) Η Φάρμα. Η Ταβέρνα. Τα Προϊόντα. Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 1/4/2013: ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου 26 28 Ιουλίου 2018 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο μικρό και πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου ένα μουσικό φεστιβάλ, με καλεσμένους νέους και γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής. Σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 12.00 20.00 Αίθουσα Τελετών ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ με τίτλο «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 1938 2018: ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ», με αποσπάσματα υλικού από το ιστορικό αρχείο του Ιδρύματος (η έκθεση θα παραμείνει

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ στα πλαίσια του Έργου NEST Ανάπτυξη Δικτύου Αειφόρου Τουρισμού 1. Πόσες φορές έχετε επισκεφθεί την περιοχή την τελευταία 2ετία; 1 φορά 2-3 φορές 3-5 φορές

Διαβάστε περισσότερα

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS TΕΥΧΟΣ 102 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ 12-14, 105 62 ΑΘΗΝΑ www.sos-villages.gr Πώς να βοηθήσετε: Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δωρεές που μας προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Εξωτερικών -Β8 /νσεις

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Εξωτερικών -Β8 /νσεις Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Π Ρ Ε Σ Β Ε Ι Α Π Α Ρ Ι Σ Ι Ω Ν ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Παρίσι, 9 Απριλίου 2008 Α.Π. Φ. 2230 /ΑΣ 346 ΠΡΟΣ : Υπουργείο Εξωτερικών -Β8 /νσεις ΚΟΙΝ: Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013. Αναλυτικά συμμετείχαν οι εταιρίες: 1. ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ. ΑμεΑ): Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και.

ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013. Αναλυτικά συμμετείχαν οι εταιρίες: 1. ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ. ΑμεΑ): Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και. ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013 Το Φεστιβάλ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και διαρκή, πολυάριθμη συμμετοχή κόσμου, στις 7,8 και 9 Ιουνίου 2013, στον Πευκώνα της Ορεστιάδας. Διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/)

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη έλαβε μέρος στον 29ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για Νεαρούς Επιστήμονες (29th European Union Contest for Young Scientists-

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές Davincze Η ανάπτυξη ενός δικτύου στον αγροτουρισμό. Ο συντονισμός των τουριστικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν από το δίκτυο.

Εκδρομές Davincze Η ανάπτυξη ενός δικτύου στον αγροτουρισμό. Ο συντονισμός των τουριστικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν από το δίκτυο. Εκδρομές Davincze Η ανάπτυξη ενός δικτύου στον αγροτουρισμό. Ο συντονισμός των τουριστικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν από το δίκτυο. Davincze Tours Τοποθεσία Sancraiu, δήμος Cluj (57 χλμ από

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. #1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Περιεχόμενα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., η εταιρία Εξαγωγική Δραστηριότητα Παρουσία σε διεθνή έκθεση Προϊόντα Καινοτομία Παραγωγική δυναμικότητα ανά προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2017 - Τεύχος 68 2 Ιουνίου 7 Ιουνίου Οι μαθητές της 1ης τάξης, επισκέπτονται το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το Τάρπον Σπρινγκς

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το Τάρπον Σπρινγκς 02/04/2019 Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το Τάρπον Σπρινγκς / Ομογένεια Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το «ελληνικό χωριό» Τάρπον Σπρινγκς την Κυριακή 31 Μαρτίου για να γιορτάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο την εθνική

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

50 www.afiscyprus.com.cy Εγκατάσταση κάδων για ανακύκλωση μπαταριών Σχεδόν τρία χρόνια έπειτα από την πρώτη τοποθέτηση κάδου ανακύκλωσης μπαταριών στην Κύπρο, η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται με σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

Της επίσκεψης της αντιπροσωπείας της Λεμεσού είχε προηγηθεί, η πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπείας της NANJING στην πόλη μας το Μάιο του 1992.

Της επίσκεψης της αντιπροσωπείας της Λεμεσού είχε προηγηθεί, η πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπείας της NANJING στην πόλη μας το Μάιο του 1992. 1 Ομιλία του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδης, κατά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας από το Δήμο Nanjing, Κίνας, την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11.00 π.μ. Κύριε Πρέσβη της Κίνας Κύριε Αντιδήμαρχε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011-2012 1 ος Στόχος Το σχολείο μας Ένα εργαστήριο ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας και συνεργασίας. 1 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα