Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015"

Transcript

1 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Σε αυτό το τεύχος: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ANUGA 2015 Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΑΤΤΙΚΗ 3 ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ- ΠΙΤΤΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ MIND BODY SPIRIT FESTIVAL Η ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣE ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ EXPO ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ GIFT PACK ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ «Κ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ANUGA ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ WIC Η ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ 2ο SUPER MARKET FORUM Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ

2 Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ANUGA 2015 Και φέτος, η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga 2015, στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στον κόσμο που προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών. Από τις 10 έως 14 Οκτωβρίου, η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έδωσε δυναμικό παρόν, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων, το πλήθος των ποικιλιών ελληνικού μελιού που προσφέρει αλλά και τη γκάμα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων που διαθέτει όπως Μαρμελάδα, Χαλβά, Ταχίνι, Υποβρύχιο και Λουκούμια. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία της εταιρείας, τις διαδικασίες ποιότητας, τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων αλλά και να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα ήταν φέτος η τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση «Αnuga 2015». Το μήνυμα της φετινής εθνικής συμμετοχής ήταν "Invest in Taste", τονίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι όποιος επιλέγει τα ελληνικά προϊόντα, κάνει μια επένδυση στη γεύση, στην ποιότητα και ουσιαστικά στο "ευ ζην". Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ, 4 με 6 Δεκεμβρίου, συμμετείχε στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο ΣΕΦ παρουσιάζοντας στο περίπτερο της τα μελισσοκομικά προϊόντα, DIOBEE και DIOFARM. Το DIOBEE αποτελεί ένα φυσικό προϊόν έλξης αφεσμών μελισσών, ενώ το DIOFARM είναι ένα εξαιρετικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής των μελισσών, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα των μελισσών, έχοντας αντιμικροβιακές και ακαροκτόνες δράσεις. Οι υπεύθυνοι του τμήματος Ανάπτυξης Μελισσοκομίας & το τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας βρίσκονταν εκεί όλες τις ημέρες για συμβουλές προς τους μελισσοκόμους. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο διεξήχθη και το 5ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο. Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ο κος Γιώργος Πίττας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ και Πρόεδρος του ΣΕΤΣΕΜ μίλησε για τις «Συνθήκες εμπορίας και διακίνησης του ελληνικού μελιού στην Ευρώπη και παγκόσμια. Προοπτικές και κίνδυνοι». Σημαντικοί παράγοντες της μελισσοκομίας παραβρέθηκαν στο χώρο για να ανταλλάξουν γνώμες και να θέσουν τα ερωτήματα τους.

3 ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΑΤΤΙΚΗ Από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 και για ένα χρόνο θα κυκλοφορούν από τα ΕΛΤΑ γραμματόσημα με παλιά καταχώρηση της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στο πλαίσιο της σειράς «Εταιρικά Σήματα, Λογότυπα, Προϊόντα που άφησαν εποχή». Στόχος της ενέργειας αυτής είναι να αναδειχτεί η ιστορία της ελληνικής βιομηχανίας και του εμπορίου και το ανεξίτηλο στίγμα που άφησαν κάποια εμπορικά σήματα στην ελληνική συνείδηση, μέσα από προϊόντα που μπήκαν σε κάθε ελληνικό σπίτι και εξακολουθούν έως σήμερα να βρίσκονται στην ελληνική αγορά. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν και γραμματόσημα των εταιρειών Λουμίδης Παπαγάλος, Οικιακές Συσκευές Πίτσος, Μπαχαρικά Ήλιος και χαρτοσακούλα Α. Χατζόπουλος Α.Ε. Tην ειδική θεματική Αναμνηστική Σειρά συμπληρώνουν και τα ακόλουθα Παράγωγα Φιλοτελικών Προϊόντων: Εικονογραφημένος Φάκελος Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Τυποποιημένη Σειρά Γραμματοσήμων, Απλό Λεύκωμα Σειράς Γραμματοσήμων, Κάρτες Maximum Prepaid. ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Τα λουκούμια, το κέρασμα που γλυκαίνει τη ζωή μας με την εγγύηση ποιότητας της ΑΤΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑΣ, με ανανεωμένη εικόνα, κυκλοφορούν σε τρεις υπέροχες γεύσεις: μέλι και καρύδια, μπουκίτσες, τριαντάφυλλο. Τη σειρά συμπληρώνει και ο παραδοσιακός Ακανές Σερρών.

4 Η ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Στις 16 Οκτωβρίου, διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» στην Καρδίτσα, εκδήλωση για την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΑΣ Καρδίτσας και των χορηγών της περιόδου Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, αργυρός χορηγός, εκπροσωπήθηκε από τη Διευθύντρια Εταιρικής Ανάπτυξης, κα Κατερίνα Χαζάπη, τον Οικονομικό Διευθυντή, κο Κώστα Μεσσήνη και τον Υπεύθυνο του τμήματος Αγορών, κο Σταύρο Χειμάρα. Η κα Χαζάπη στην ομιλία της αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της εταιρείας, αλλά και τις πολύ στενές σχέσεις με την Καρδίτσα και τους τοπικούς μελισσοκόμους και την έναρξη του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας στην Καρδίτσα. Επίσης, στα πλαίσια της χορηγίας, τυπώθηκε στο μπροστινό μέρος του σορτς της εμφάνισης της ομάδας στάμπα με το λογότυπο ΑΤΤΙΚΗ και τη φράση «μέλι ελληνικό» ενώ τοποθετήθηκε διαφημιστική πινακίδα στο κέντρο του κλειστού γυμναστηρίου. Η ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ MIND BODY SPIRIT FESTIVAL 2015 ΤΟΥ DEREE Από τις 2 με 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδος, DEREE, φεστιβάλ με στόχο την προώθηση της ευεξίας του σώματος και του πνεύματος. Όλες οι εκδηλώσεις αποσκοπούσαν στη χρήση εναλλακτικών και βιώσιμων, αλλά κυρίως απλών, προσεγγίσεων που είναι εφικτές από όλους. Οι φοιτητές, οι καθηγητές και γενικά οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μέλι, μαρμελάδες και χαλβάδες της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, τα οποία χορηγήθηκαν στα πλαίσια του φεστιβάλ. Η ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ «Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας!» ήταν το μήνυμα της Food Blogger, Μadame Ginger, Μαριλού Παντάκη. Στα τέλη του Νοεμβρίου η ομάδα του blog ταξίδεψε εθελοντικά στη Μυτιλήνη για να βοηθήσει τους ανθρώπους που φτάνουν κάθε μέρα στις ακτές μας. Η γνωστή food blogger ζήτησε στήριξη για αυτήν την προσπάθεια. Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ- ΠΙΤΤΑΣ ανταποκρίθηκε και στάλθηκαν μερίδες ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ και λουκούμια. Συνολικά συγκεντρώθηκαν δυόμιση τόνοι διαφόρων τροφίμων!!!

5 ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ» Στα μέσα του Οκτώβρη, άρχισε να προβάλλεται η εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1, σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και χώρες της Ευρώπης, με τίτλο "Η Ελλάδα στο πιάτο" με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου. Η μαγείρισσα παρουσιάζει στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό νόστιμες ελληνικές συνταγές από τα καλύτερα και τα πιο αγνά προϊόντα που παράγονται στην πατρίδα μας και εξάγονται εκτός ελληνικών συνόρων. Το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ, μαζί με άλλα προϊόντα, είναι χορηγός της εκπομπής με σκοπό τη δημιουργία λαχταριστών πιάτων. Πο ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ EXPO ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Η Παγκόσμια Έκθεση EXPO φιλοξενήθηκε στο Μιλάνο για έξι μήνες (01/05-31/10/2015) με θέμα «Ταΐζοντας τον πλανήτη, ενέργεια για τη ζωή». Στόχος της έκθεσης, ήταν η ανταλλαγή ιδεών και η εύρεση κοινών λύσεων στο θέμα των τροφίμων, η τόνωση της δημιουργικότητας κάθε χώρας και η προώθηση της καινοτομίας για ένα βιώσιμο μέλλον. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ για να στηρίξει την ελληνική εικόνα διέθεσε δωρεάν μερίδες ελληνικού μελιού ΑΤΤΙΚΗ. ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ GIFT PACK ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Στα πλαίσια της προώθησης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας και των εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στην Νέα Υόρκη, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου. Δεκαεννέα δημοσιογράφοι από μεγάλα αμερικάνικα περιοδικά παρευρέθηκαν στο εστιατόριο THE HALL MP, Brooklyn και γεύτηκαν ελληνικά πιάτα φτιαγμένα από 100% ελληνικά προϊόντα. Στο τέλος της βραδιάς, προσφέρθηκε ως δώρο, σακούλα με προϊόντα από επιλεγμένες ελληνικές εταιρείες που έχουν ήδη διανομή στην Αμερική. Το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ ήταν ένα από τα προϊόντα που προσφέρθηκαν στους παριστάμενους.

6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ «Κ» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αφιέρωμα στο περιοδικό Κάπα με θέμα τον ελληνικό χαρακτήρα των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό έγινε παρουσίαση της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, για την ιστορία, τα προϊόντα καθώς και τα βραβεία της. Χαρακτηριστική είναι η εισαγωγική πρόταση του άρθρου «Η ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκομική Εταιρεία - Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ, από τις κορυφαίες στο είδος της στην Ευρώπη, απολαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση και καταξίωση, προβάλλοντας την ελληνικότητά της». ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ANUGA Με αφορμή την παρουσία της ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA, ο όμιλος Direction εξέδωσε για τον Οκτώβριο ειδική έκδοση με τίτλο ANUGA Τα Ελληνικά Προϊόντα κερδίζουν το στοίχημα. Η κυρία Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη μίλησε για τη συμμετοχή της εταιρείας και τις εντυπώσεις για τη φετινή έκθεση «Οι ελληνικές συμμετοχές αποδείξαμε την ανθεκτικότητα και το πείσμα μας». Επίσης, συνέντευξη από την κυρία Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη πήρε και η ανταποκρίτρια της Deutsche Welle στα πλαίσια του reportage της, όπου επικεντρώθηκε στους αγώνες που κάνουν οι ελληνικές εταιρείες για να επιβιώσουν μέσα στην κρίση. Η κυρία Πίττα - Χαζάπη τόνισε τα προβλήματα που προκάλεσαν τα capital controls στην εταιρεία αλλά κυρίως στους Έλληνες συνεργάτες παραγωγούς. Τέλος, δηλώσεις της φιλοξενήθηκαν και στον ιστότοπο agrotypos.gr: «Η συμμετοχή της Ελλάδας ως τιμώμενης χώρας βοήθησε την προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων, την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων». ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Με αφορμή την Ημέρα Διατροφής (16/10) στον ιστότοπο protothema.gr γραφτήκαν άρθρα σχετικά με τη διατροφή και τις «θαυματουργές» τροφές που θα έπρεπε να καταναλώνουμε. Το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ είναι μια από αυτές.

7 ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ WIC Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, 25 κυρίες μέλη του Συλλόγου WIC (Women s International Club), που πρέσβεων αποτελείται από και παραγόντων ξένων συζύγους οικονομικών επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ. Ο κος Γιώργος Πίττας και η κα Αλεξάνδρα Πίττα Χαζάπη, υποδεχτήκαν γραφεία της τις εταιρείας. πραγματοποιήθηκε κυρίες Στη στα συνέχεια, παρουσίαση και ξενάγηση στους χώρους. Οι κυρίες έφυγαν εντυπωσιασμένες από το μεράκι των εργαζομένων, τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ αλλά και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Η ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΟ 2ο SUPER MARKET FORUM Το 2ο SUPER MARKET FORUM- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ με θέμα «Το πρόβλημα να γίνει ευκαιρία - Το επόμενο βήμα προς την ανάπτυξη» πραγματοποιήθηκε στις Νοεμβρίου. Στην αίθουσα του ξενοδοχείου Intercontinental, εταιρείες της βιομηχανίας παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, προϊόντων super market πρόβαλαν τα προϊόντα τους, και είχαν B2B συναντήσεις για σύναψη εμπορικών συμφωνιών με ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ, δικτύων διανομής, και εταιρειών μαζικής εστίασης. Παράλληλα με την έκθεση έγινε πρόσκληση σε κορυφαία στελέχη και επιχειρηματίες του κλάδου από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Η κα Αλεξάνδρα Πίττα Χαζάπη συμμετείχε στο πάνελ «Καινοτόμες στρατηγικές των επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών προς την επιτυχία, εν μέσω ύφεσης» όπου παρουσίασε τις ενέργειες της εταιρείας και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Τέλος, ο κος Κώστας Σκρέκας, π. Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, απένειμε τιμητική διάκριση σε αλυσίδες super market, εταιρείες και ελληνικά δίκτυα διανομής εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και στην ΑΤΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑΣ. Την τιμητική διάκριση παρέλαβαν ο κος Γιώργος Πίττας και η κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη.

8 Η Γωνιά του μελισσοκόμου από το Σπύρο Σκαρέα Γλυκιά... η τελευταία γουλιά! Η χρονιά ευτυχώς κλείνει ευχάριστα, μετά από ένα πολύ δύσκολο πρώτο 7μηνο. Αφού το έλατο κατά τις ανοιξιάτικες ανθοφορίες δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, η κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά. Για την Κρήτη, το όψιμο θυμάρι ήταν σε μία από τις καλύτερες χρονιές, συνέχιζε να δίνει μέχρι και τον Αύγουστο. Στην ηπειρωτική Ελλάδα, το βαμβάκι, ο ηλίανθος, ο πολύκομπος και γενικά οι καλοκαιρινές ανθοφορίες ήταν εξαιρετικές σε πολλές περιοχές. Τέλος το πεύκο, η μελιτοφορία που είναι η βάση για την παραγωγή μελιού στην Ελλάδα, απέδωσε καλά στη Θάσο, Χαλκιδική και Κρήτη, και σχετικά μέτρια σε Εύβοια και Ρόδο. Το φθινόπωρο, μετά τις βροχές του Οκτωβρίου, συνέχισε με πολύ ηλιοφάνεια και ιδανικές θερμοκρασίες για το ρείκι και την κουμαριά. Είναι οι ανθοφορίες που παραδοσιακά σφραγίζουν μία μελισσοκομική χρονιά, και που όπως φαίνεται θα αποδώσουν ικανοποιητικά, αλλά και τα μελίσσια θα εξασφαλίσουν μεγάλα αποθέματα μελιού για να περάσουν το δύσκολο χειμώνα. Επίσκεψη Κύπριων Μελισσοκόμων Μια ομάδα Κύπριων Μελισσοκόμων επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου. Ο κος Γιώργος Πίττας και η κα Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη, με θερμή υποδοχή, καλωσόρισαν τους μελισσοκόμους. Ο κος Σπύρος Σκαρέας, από το τμήμα Αγορών Α Ύλης έκανε εισαγωγική παρουσίαση της εταιρείας και μαζί με τον κο Λάζαρο Κατουμά, Διευθυντή Παραγωγής και την Δρ. Σοφία Καραμπουρνιώτη, υπεύθυνη του τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας ξενάγησε τους μελισσοκόμους στους χώρους. Στο τέλος της ξενάγησης, όλοι δοκίμασαν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, προϊόντα της ΑΤΤΙΚΗ, χαλβά και λουκούμια, τα οποία η εταιρεία έχει συνδυάσει με ελληνικό μέλι και τα προσφέρει στους καταναλωτές. Όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ όσο και από τις εγκαταστάσεις. ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκομική Εταιρεία - Αλέξανδρος Πίττας Α.Ε.Β.Ε. Πρωτομαγιάς 9 Κρυονέρι Αττικής Τηλ: , , Φαξ: info@attiki-pittas.gr Url:

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017!

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017! Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 65 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ Κάθε χρόνο, παραδοσιακά, την τελευταία Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ!

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ! Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 49 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Υποδεχόμαστε το Σε αυτό το τεύχος : Στον αέρα η νέα διαφήμιση της ΑΤΤΙΚΗ! 2012! Το νέο website της

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ Νο 63 Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Η FOOD EXPO Greece είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας Υπό την αιγίδα Η φετινή αποτελεί για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την ενδέκατη διοργάνωση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά και

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 59 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, το µεσηµέρι,

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 60 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2015 ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 66 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR Τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ είναι για δυνατούς παίκτες!!! Την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 9 o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 1 2 3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α 1,2 και 3 εκεµβρίου 2017 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 50 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 Σε αυτό το τεύχος: Με το βραβείο 1 «Superbrand» τιμήθηκε το μέλι Αττική Κοπή της βασιλόπιτας 2 ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental 1-2 Οκτωβρίου 2016 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο & Ελληνορωσικό Forum Business to Business Υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Επίσημη Συμμετοχή Ελληνική Ενδοκρινολογική

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 58 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 Παγκόσµιες διακρίσεις για την ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ! Σε αυτό το τεύχος: Το ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Η Ε Ν Ο Τ Η ΤΑ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Συμβολαιακή Γεωργία 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι Αγαπητέ Εκθέτη, Με την παρούσα επιστολή θέλουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1 ου ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 26/11/2010 25/11/2011

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1 ου ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 26/11/2010 25/11/2011 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1 ου ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 26/11/2010 25/11/2011 «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ στην εσωτερική αγορά» (Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία) ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ- Α ΕΤΟΣ Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία 2-3 Δεκεμβρίου 2017 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium Η Πολωνική αγορά ελαιολάδου Η Πολωνία Σύμφωνα με το μέγεθος του πληθυσμού της (38,2 εκ. κατοίκους), είναι η 6η μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 28/07/2015. Προς : Υπόψη : Κύριε,

Θεσσαλονίκη 28/07/2015. Προς : Υπόψη : Κύριε, Προς : Υπόψη : Θεσσαλονίκη 28/07/2015 Κύριε, Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για το χορηγικό πρόγραμμα του 22 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών «Τώρα στην Κρίση, η γη μας δίνει λύση»,

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Logistics Conferences 2018 ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ LOGISTICS ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που αποτελεί άλλωστε από μόνος του το βέλτιστο παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail MEDIA KIT 2015 Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail Το περιοδικό MARKET TODAY ξεκινά την εκδοτική του πορεία, με στόχο να φέρει πιο κοντά τον κλάδο της μικρής και της οργανωμένης λιανικής, με τη

Διαβάστε περισσότερα

τα NEA της EXTRACO ΤΕΥΧΟΣ 22, ΕΤΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

τα NEA της EXTRACO ΤΕΥΧΟΣ 22, ΕΤΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 τα NEA της EXTRACO ΤΕΥΧΟΣ 22, ΕΤΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 90, ΑΘΗΝΑ 104 34 TΗΛ : 210 82 51 248, 9 / FAX : 210 88 47 360 E-mail : info@extraco.gr / Web : www.extraco.gr Με τον ερχομό του φθινοπώρου,

Διαβάστε περισσότερα

το Μέλλον είναι εδώ...

το Μέλλον είναι εδώ... το Μέλλον είναι εδώ... Southgate Office Village, Block D, Ground Floor 286 Chase Road, London N14 6HF Αποκτήστε μόνιμο γραφείο προώθησης εξαγωγών στο Λονδίνο Ενδυναμώστε την εταιρική σας εικόνα Παρουσιάστε

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ «ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ Ποιο είναι το θέμα μας Η Ελληνική μελισσοκομία έχει κατακτήσει σημαντική θέση στην ελληνική αγροτική

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα Πεκίνο 4/11/08 Με

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α. Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.Πίττας ΑΕΒΕ Θα συζητήσουμε Τι σημαίνει «επαγγελματίας μελισσοκόμος»;

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. Γραφείο Προβολής Β. Γρίβα 11, Καρδίτσα, ΤΚ 43100 Σύνταξη δελτίου & συντονισμός: Καθ. Γ. Μαντάνης 23-11-2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. Μετά από πρωτοβουλίες του Δ/ντή Παραρτήματος κ. Ι. Παπαδόπουλου

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 64 ΜΑΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Με ανανεωμένη εικόνα και περιεχόμενο θα εμφανίζεται,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROFRESH FRUITS Η καμπάνια προώθησης φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα αποτελεί μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

Greek packaging design @ INTERPACK 2014 Ιnternational Trade Fair for Packaging ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Greek packaging design @ INTERPACK 2014 Ιnternational Trade Fair for Packaging ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Greek packaging design @ INTERPACK 2014 Ιnternational Trade Fair for Packaging ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Η εταιρία σας επελέγει ως µέλος της οµάδας του ελληνικού design συσκευασίας που θα συµµετέχει στην ΙΝΤERPACK

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό περιοδικό

Ηλεκτρονικό περιοδικό by www.foodstandard.gr Ηλεκτρονικό περιοδικό www.facebook.com/foodstandard τεύχος 25 Μάρτιος 2012 * * * 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Η Ημερίδα της ΠΕΜΕΤΕ στη Χαλκιδική Συνδέονται τα αρτοσκευάσματα και

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) &ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

το Μέλλον είναι εδώ...

το Μέλλον είναι εδώ... το Μέλλον είναι εδώ... Southgate Office Village, Block D, Ground Floor 286 Chase Road, London N14 6HF Αποκτήστε μόνιμο γραφείο προώθησης εξαγωγών στο Λονδίνο Ενδυναμώστε την εταιρική σας εικόνα Παρουσιάστε

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 57 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Σε αυτό το τεύχος: Νέα συσκευασία ΑΤΤΙΚΗ Η κοπή της βασιλόπιτας ιάκριση για την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Επιμορφωτικό Σεμινάριο/Εργαστήριο Διατροφικής Αγωγής (Focus on Food) για τις δασκάλες Οικιακής Οικονομίας στην Κύπρο

Επιμορφωτικό Σεμινάριο/Εργαστήριο Διατροφικής Αγωγής (Focus on Food) για τις δασκάλες Οικιακής Οικονομίας στην Κύπρο Επιμορφωτικό Σεμινάριο/Εργαστήριο Διατροφικής Αγωγής (Focus on Food) για τις δασκάλες Οικιακής Οικονομίας στην Κύπρο Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ολοήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο/Εργαστήριο Διατροφικής

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA"

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HOTELIA HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 12/11/2015-15/11/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 Ποιο είναι το θέμα μας «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Περιγράφοντας την αγορά Το ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΛΗΜΝΟ ΚΑΙΝΟΣΟΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΤ ΑΤΡΙΟ:

Η ΛΗΜΝΟ ΚΑΙΝΟΣΟΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΤ ΑΤΡΙΟ: ΓΡΑΕΠ Γυμνασίου Μύρινας Λήμνου Σηλέφωνο: 2254025395 e-mail: grasep@gym-myrin.les.sch.gr ιστοσελίδα: http://gym-myrin.les.sch.gr/grasep Σμήμα Επιστήμης Σροφίμων και Διατροφής ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ Η ΛΗΜΝΟ ΚΑΙΝΟΣΟΜΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Οι εκθέτες και τα προϊόντα 145 Έλληνες παραγωγοί προϊόντων έδωσαν το «παρών» και κέρδισαν τους απαιτητικούς επισκέπτες που πέρασαν το κατώφλι της Helexpo, σταμάτησαν

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 Ενότητες 1. Κατάσταση μελών του Ελληνο- Aφρικανικού Επιμελητηρίου 2. Σκοπός του Επιμελητηρίου 3. Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες 4. Διεύθυνση Χώρου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ Τι είναι η Η Expogroup είναι μία μεγάλη διεθνής εταιρεία διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας. Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας. Κ.Τ.Ε. Α.Μ.Θ. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ..4 1. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ [ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΡΓΑ] Στα πλαίσια του Επιχειρηματικού Μοντέλου Αγροτικής Ανάπτυξης, η πρώτη έκθεση τμηματικής Συνεργασίας και Εξωστρέφειας του Έλληνα Παραγωγού. Αξιότιμοι κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών

Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών OTS FORUM 2019 OTS FORUM Το OTS Forum αποτελεί την κορύφωση των εκπαιδευτικών και ενημερωτικών ημερίδων που διοργανώνει σε ετήσια βάση η OTS. Απευθύνεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Κρήτη κρίση: VS Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Εικόνα της Κρήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα O Χαμηλότερα υπότιτλος ποσοστά ανεργίας στο νησί με της 2,5 μονάδες σελίδας κάτω από τον

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL Έχουµε την τιµή να σας πληροφορήσουµε ότι η Εταιρεία µας Butterfly Communication επεκτείνοντας την παρουσία της στο χώρο των εκθέσεων, εξασφάλισε την συνεργασία της µε την εταιρεία GREEK AGORA EXPO LTD

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Έκθεση Μελισσοκομικών Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Αναδεικνύουμε το Κρητικό Μέλι 3ήμερη Έκθεση Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο 3ήμερες Εκδηλώσεις-Παρουσιάσεις Εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτα ικανοποιημένοι επισκέπτες και εκθέτες της FOOD EXPO 2016 σύμφωνα με έρευνα της IPSOS/OPINION

Απόλυτα ικανοποιημένοι επισκέπτες και εκθέτες της FOOD EXPO 2016 σύμφωνα με έρευνα της IPSOS/OPINION H ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ Απόλυτα ικανοποιημένοι επισκέπτες και εκθέτες της FOOD EXPO 6 σύμφωνα με έρευνα της IPSOS/OPINION H FORUM AE, διοργανώτρια εταιρεία της FOOD EXPO, μέσα στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο ΝΝ 11 ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο ΝΝ 11 ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»! Αθήνα, 4 Απριλίου 2016 Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο ΝΝ 11 ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»! Το να τρέχεις για καλό σκοπό έχει σημασία. Με εξαιρετική επιτυχία και εντυπωσιακά μεγέθη συμμετοχών

Διαβάστε περισσότερα

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Περιφερειακή / Ημερήσια / Π. Θεσσαλίας Ημερομηνία: Παρασκευή,

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Περιφερειακή / Ημερήσια / Π. Θεσσαλίας Ημερομηνία: Παρασκευή, Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Ημερομηνία: Δευτέρα, 10-10-2016 Σελίδα: 10 Μέγεθος: 149 cm ² Μέση κυκλοφορία: 590 Επικοινωνία εντύπου: (210) 3312.672 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Πειραιάς, 29 Αυγούστου 2013 ΤΜΗΜΑ: Εμπορίου Αρ. Πρωτ.: 4969 Πληροφορίες: Ε. Ξενάκη Τηλέφωνο: 2104177241-5

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» Ο Δήμος Αθηένου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το 1 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων «Η Αθηένου στο πιάτο σας». Το φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ SIMON SMITS ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ECONOMIST

Διαβάστε περισσότερα

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» ιοργανώνει Την 1 η Ηµερίδα Φαρµακοποιών Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Με την Υποστήριξη και Συνεργασία των Εταιρειών, που ραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

1ο Αγροτικό Συνέδριο Ναυτεμπορικής

1ο Αγροτικό Συνέδριο Ναυτεμπορικής 1ο Αγροτικό Συνέδριο Ναυτεμπορικής Η ελληνική γεωργία σε κρίσιμο σταυροδρόμι προκλήσεις/ευκαιρίες/προοπτικές Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 Divani Caravel Hotel, Αθήνα Ο ένας εκ των μεγάλων «πρωταγωνιστών» στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία)

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΟΥ Βόλος 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 1 Αγαπητοί προσκεκλημένοι,

Διαβάστε περισσότερα

Η BIOLOGICA, η πρώτη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, µετά την πρώτη επιτυχηµένη διοργάνωση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις

Η BIOLOGICA, η πρώτη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, µετά την πρώτη επιτυχηµένη διοργάνωση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις Η BIOLOGICA, η πρώτη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, µετά την πρώτη επιτυχηµένη διοργάνωση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 6-9/3/2009 στο ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης παράλληλα

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2016 ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των προπτυχιακών σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό και το τμήμα Ναυτιλίας. Σκοπός της επίσκεψής

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΜΕΡΟΣ Α : Στοιχεία για τους επισκέπτες της Ελλάδας 1. Αριθμός ημερών παραμονής στην Ελλάδα... 7 2. Αριθμός επισκέψεων στην Ελλάδα για διακοπές...

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ούζο Τσίπουρο Τσικουδιά Αποστάγματα Σταφυλής Ηδύποτα

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ούζο Τσίπουρο Τσικουδιά Αποστάγματα Σταφυλής Ηδύποτα ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Ούζο Τσίπουρο Τσικουδιά Αποστάγματα Σταφυλής Ηδύποτα Το επώνυμο ελληνικό απόσταγμα στο προσκήνιο Η εταιρεία Vinetum σάς προσκαλεί να λάβετε μέρος στo Ελληνικό Απόσταγμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΚΙΖΕΛΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΚΙΖΕΛΗ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΚΙΖΕΛΗ Βόλος 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 (Προσφωνήσεις επισήμων)

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά "Αll Pack Hellas"

Γενικά Αll Pack Hellas Γενικά "Αll Pack Hellas" Είναι το όνομα του περιοδικού συσκευασίας το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2004. Το All Pack Hellas είναι το δικό σας περιοδικό, το οποίο αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ alco THE PULSE OF SOCIETY ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΕΝΤΟΛΕΑΣ: ΤΥΠΟΣ: ΔΕΙΓΜΑ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: ΧΡΟΝΟΣ: ALCO Ε.Ο.Τ. ΠΟΣΟΤΙΚΗ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ) 1.500

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ Μελισσοκοµία-προωθούµενη επαγγελµατική δραστηριότητα µε εξαγωγικό ορίζοντα 30 Οκτωβρίου 2013 Άξονες στρατηγικής για την ανάπτυξη της µελισσοκοµίας Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc. ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

The Network. Η πλατφόρμα μας

The Network. Η πλατφόρμα μας The Network Το THE FOOD NETWORK της OnlyDeli.com, αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα παρουσίασης και πώλησης τροφίμων. Παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι από όλη την Ελλάδα έχουν την δυνατότητα να προβάλουν

Διαβάστε περισσότερα

Μπισκότα Γλυκές και Αλμυρές μικρολιχουδιές που συνεχώς αυξάνεται η κατανάλωση τους

Μπισκότα Γλυκές και Αλμυρές μικρολιχουδιές που συνεχώς αυξάνεται η κατανάλωση τους Μπισκότα Γλυκές και Αλμυρές μικρολιχουδιές που συνεχώς αυξάνεται η κατανάλωση τους Ανάλυση της κατηγορίας των Μπισκότων στο οργανωμένο λιανεμπόριο των Super/Hyper Market. Ιανουάριος 2015 ΜΠΙΣΚΟΤΟ μια γλυκιά

Διαβάστε περισσότερα

Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012. Διεθνείς εκθέσεις

Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012. Διεθνείς εκθέσεις Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012 Διεθνείς εκθέσεις Το 2012, ο ΟΠΕ υλοποίησε 47 διεθνείς εκθέσεις για 13 κλάδους του εξαγωγικού εμπορίου σε 23 αγορές - στόχους. Συγκεκριμένα: 18 για τρόφιμα και ποτά (PRODEXPO,

Διαβάστε περισσότερα

Εκ μέρους όλων των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κυπριακό Πρόγευμα, σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο 2018.

Εκ μέρους όλων των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κυπριακό Πρόγευμα, σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο 2018. 1 Εκ μέρους όλων των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κυπριακό Πρόγευμα, σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο 2018. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΌΥΓΕΝΝΑ και ΧΑΡΌΥΜΕΝΌ ΝΕΌ ΕΤΌΣ 2018! 1 2 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ιερισσός, 24/02/2015 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Δήμου Αριστοτέλη στις Τουριστικές Εκθέσεις SAJAM TURIZMA 2015 στο Βελιγράδι

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο Χειμερινός Τουρισμός Πρόταση Γιάννη Καρούσου Πρόταση η οποια κατεθεσα στο δημοτικο συμβουλιο. η πρώτη ολοκληρωμένη για ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού (εγχώριου). μέτρα, κίνητρα και ιδέες οι οποιες ολες

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Χριστιάνα Παυλίδου Κλινικός ιατροφολόγος- ιαιτολόγος Επιστηµονικός Σύµβουλος ΠΑΙ ΕΙΑΤΡΟΦΗ

Χριστιάνα Παυλίδου Κλινικός ιατροφολόγος- ιαιτολόγος Επιστηµονικός Σύµβουλος ΠΑΙ ΕΙΑΤΡΟΦΗ ΝέαΘεµατικήΕνότητα: Απλός, Υγιεινός & Οικονοµικός Τρόπος ιατροφής Χριστιάνα Παυλίδου Κλινικός ιατροφολόγος- ιαιτολόγος Επιστηµονικός Σύµβουλος ΠΑΙ ΕΙΑΤΡΟΦΗ ΣχεδιάγραµµαΠαρουσίασης Παρουσίαση βασικών µηνυµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Στην εισήγηση του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Μπουτίνας τόνισε τα εξής :

Στην εισήγηση του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Μπουτίνας τόνισε τα εξής : Η φετινή τουριστική προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, χαρακτηρίζεται από ένα πλήρες σχέδιο προβολής και προώθησης

Διαβάστε περισσότερα

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής Black Sea Tourism Forum & Workshop Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 Black Sea Tourism Forum & Workshop Το Γραφείο Συνεδρίων

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ To ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα