Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ"

Transcript

1 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 60 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2015 ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, για ακόµη µια χρονιά, απέσπασε διάκριση στο φετινό διαγωνισµό International Taste & Quality Institute κερδίζοντας το Superior Taste Award (Βραβείο Ανώτερης Γεύσης) 3 αστεριών, για το ελληνικό µέλι δάσους ΦΙΝΟ. Σε αυτό το τεύχος: ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ 2 Το ελληνικό µέλι δάσους ΦΙΝΟ τιµήθηκε µε την ανώτερη διάκριση των 3 αστέρων για την εξαιρετική ποιότητα του, την λεπτή και ήπια γεύση του. Το ελληνικό µέλι ΦΙΝΟ προέρχεται από ένα µοναδικό συνδυασµό εκλεκτών µελιών δάσους από όλη την Ελλάδα. Έχει τιµηθεί ξανά µε το βραβείο ITQI το 2009 και το 2012 επιβεβαιώνοντας τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και την ανώτερη γεύση των µελιών της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, της πιο γνωστής ελληνικής µελισσοκοµικής εταιρείας στον κόσµο, που από το 1928 συλλέγει, επιλέγει και συσκευάζει τις εκλεκτότερες ποιότητες ελληνικού µελιού. Τo International Taste & Quality Institute (itqi) είναι κορυφαία οργάνωση µε έδρα τις Βρυξέλλες. Σκοπός της είναι να δοκιµάζει και να προάγει φαγητά και ποτά εξέχουσας γεύσης και ποιότητας από όλον τον κόσµο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 15 πιο διακεκριµένες διεθνείς και εθνικές οµοσπονδίες από όλη την Ευρώπη. Κάθε χρόνο ο φορέας, µέσα από διαδικασία «τυφλής δοκιµής», δοκιµάζει και προωθεί τρόφιµα και ποτά ανώτερης γεύσης και ποιότητας από όλο τον κόσµο. Η κατάκτηση των 3 αστεριών του itqi Superior Taste Award στο ελληνικό µέλι δάσους ΦΙΝΟ επιβραβεύει την αδιάκοπη προσπάθεια των ανθρώπων της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ να προσφέρουν εξαιρετικό, απόλυτα φυσικό και ανώτερης γεύσης ελληνικό µέλι στους καταναλωτές στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσµο. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΛΥΣΙ ΑΣ ΜΕΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠO FOOD BLOGGERS ΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠO FOOD BLOGGERS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΑΣ ΠΙΤΤΑ - ΧΑΖΑΠΗΣ ΣΤΟ ΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ TIME ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ - ΕLLINAIR Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ

2 ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ Το αγαπηµένο µας ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ, από εκλεκτές ποικιλίες ελληνικού θυµαριού, αγριολούλουδων, βοτάνων και δάσους, τώρα και σε ατοµικές µερίδες stick των 8g. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ήταν η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε το µέλι της σε ατοµικές µερίδες για ξενοδοχεία, το Φέτος τον Απρίλιο λανσαρίστηκε και η καινούργια καινοτόµα συσκευασία «stick» µε 8g ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ. Γιατί ό,τι αξίζει αληθινά είναι οι µικρές καθηµερινές απολαύσεις. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΛΥΣΙ ΑΣ ΜΕΤΡΟ Tην Πέµπτη 7 Μαΐου, στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγµατοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, στελέχη της αλυσίδας supermarket ΜΕΤΡΟ ξεναγήθηκαν µε σκοπό να ενηµερωθούν για τις διαδικασίας παραγωγής ελληνικού µελιού της εταιρείας. Ο Πρόεδρος και ιευθύνων Σύµβουλος, κύριος Γιώργος Πίττας και η Αντιπρόεδρος και ιευθύνουσα Σύµβουλος της ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκοµικής Εταιρείας, κύρια Αλεξάνδρα Πίττα -Χαζάπη υποδέχτηκαν τους καλεσµένους στα γραφεία της εταιρείας. Έπειτα από εισαγωγική παρουσίαση του κυρίου Σπύρου Σκαρέα, υπεύθυνου του τµήµατος Αγορών Α Ύλης ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους των αγορών του µελιού, στο χώρο της παραγωγής και συσκευασίας αλλά και στις αποθήκες ετοίµου προϊόντος από τον κύριο Λάζαρο Κατουµά, ιευθυντή Παραγωγής. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε στο τµήµα διασφάλισης ποιότητας, όπου η ρ. Σοφία Καραµπουρνιώτη, υπεύθυνη του τµήµατος, ενηµέρωσε για τους ελέγχους που γίνονται σε όλα τα στάδια της παραγωγής ώστε να φτάνει το προϊόν άριστο στους καταναλωτές.

3 ΤΕΥΧΟΣ Νο 60 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ Με µεγάλο ενθουσιασµό εννέα σύζυγοι πρέσβεων ξένων χωρών στην Ελλάδα δέχτηκαν την πρόσκληση της εταιρείας, την Τρίτη 21 Απριλίου, να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις στο Κρυονέρι και να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής του εκλεκτότερου ελληνικού µελιού. Τις συζύγους των πρέσβεων υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και ιευθύνων Σύµβουλος, κύριος Γιώργος Πίττας και η Αντιπρόεδρος και ιευθύνουσα Σύµβουλος της ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκοµικής Εταιρείας, κύρια Αλεξάνδρα Πίττα Χαζάπη. Πραγµατοποιήθηκε παρουσίαση και ξενάγηση στο χώρο από τα στελέχη της εταιρείας, οι κυρίες ενηµερώθηκαν για τις διαδικασίες ποιότητας και τις αξίες της που οδηγούν στην προσφορά των πιο αναγνωρισµένων και εγγυηµένων ελληνικών µελιών εδώ και πάνω από 85 χρόνια. Επίσης, πραγµατοποιήθηκε και γευστική δοκιµή των ποικιλιών ελληνικού µελιού ΑΤΤΙΚΗ καθώς και των άλλων προϊόντων ΑΤΤΙΚΗ, όπως µαρµελάδες, λουκούµια και χαλβάς. Οι επισκέπτριες, από τις πρεσβείες της Ιρλανδίας, της Ινδίας, της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης, του Καναδά, του Μαυροβουνίου και του Πακιστάν, αποκόµισαν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τα προϊόντα όσο και για τη συνολική παρουσία της εταιρείας. Να σηµειωθεί ότι οι σύζυγοι των πρέσβεων, ως µέλη του διπλωµατικού σώµατος των χωρών τους, γνωρίζουν τις ελληνικές εταιρείες και τα προϊόντα της Ελλάδας µε σκοπό την προβολή τους τόσο στη χώρα τους όσο και σε ολόκληρο τον κόσµο.

4 ΤΕΥΧΟΣ Νο 60 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠO FOOD BLOGGERS Την Τρίτη 12 Μαΐου, επτά food bloggers επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ και ξεναγήθηκαν στους χώρους της εταιρείας. Ακολούθησε γευστική δοκιµή των εκλεκτών προϊόντων της εταιρείας (µέλια, µαρµελάδες, χαλβάδες, λουκούµια και υποβρύχια ΑΤΤΙΚΗ). Καλλιτεχνικές φωτογραφίες και θετικά σχόλια γέµισαν τα ηλεκτρονικά µέσα επικοινωνίας. Πορτοκαλί και κίτρινες ποδιές µε µια µέλισσα ζωγραφισµένη και το όνοµα του blog της καθεµίας δόθηκαν στο τέλος της επίσκεψης. Πάρτε µια γεύση από τις αναρτήσεις των sugar buzz, funky cook, mamatsita, gourmelita, madame ginger, συνταγές της Ασπρούλας και foodaki.

5 ΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠO FOOD BLOGGERS Με αφορµή τη Σαρακοστή, προσφέραµε σε 9 food bloggers δώρα µε τρεις από τις πιο νόστιµες νηστίσιµες απολαύσεις ΑΤΤΙΚΗ και αυτές αµέσως εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους µε δηµοσιεύσεις και καλλιτεχνικές φωτογραφίες στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αγαπηµένο ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ, ο χειροποίητος χαλβάς από σησάµι αλεσµένο σε πετρόµυλο µε γεύση φυστίκι και ο χειροποίητος χαλβάς ΑΤΤΙΚΗ µόνο µε ελληνικό µέλι και χωρίς καθόλου ζάχαρη γεύση κακάο είχαν την τιµητική τους!

6 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΑΣ ΠΙΤΤΑ - ΧΑΖΑΠΗΣ ΣΤΟ ΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ ΤΙΜΕ Το Μάρτιο κυκλοφόρησε στην Αγγλία και Ιρλανδία, στο διεθνούς φήµης περιοδικό TIME, η συνέντευξη της κυρίας Αλεξάνδρας Πίττα - Χαζάπη, ιευθύνουσας Συµβούλου της εταιρείας. Ξεκινώντας από τα οφέλη του ελληνικού µελιού και τη µοναδική του γεύση, η συνέντευξη συνέχισε µε πληροφορίες της εταιρείας. Αναφορά έγινε στην εξαγωγική δραστηριότητα της ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ, στην πολυετή σχέση µε τους συνεργάτες Έλληνες µελισσοκόµους, καθώς και στη συνεργασία της εταιρείας µε τα ελληνικά πανεπιστήµια. Η συνέντευξη έκλεισε µε την κυρία Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη να λέει χαρακτηριστικά «Η Ελλάδα είναι µια αρχαία χώρα που έχει επιβιώσει από πολλές δυσκολίες. Η επιβίωση της οφείλεται στους ανθρώπους της. Εάν αφήσουν τους Έλληνες «ελεύθερους» µπορούν να κάνουν θαύµατα. Μπορούν και θα παράξουν έργο. Το µόνο που χρειαζόµαστε είναι ένα περιβάλλον που θα προωθεί την επιχειρηµατικότητα.» ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ - ΕLLINAIR Στο νέο τεύχος του περιοδικού ΑΝΕΜΟΣ της ELLINAIR θα βρείτε καταχώρηση για το ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ. Η ELLINAIR είναι µια ελληνική αεροπορική εταιρεία χαµηλού κόστους, µέλος του οµίλου Mouzenidis Group, που ιδρύθηκε το Ωσ βάση έχει τον κρατικό αερολιµένα Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ» και το διεθνές αεροδρόµιο Κέρκυρας και πραγµατοποιεί απευθείας πτήσεις προς πόλεις της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Λετονίας. Το περιοδικό θα βρίσκεται στα καθίσµατα των αεροσκαφών και άλλων σηµείων από την Παρασκευή 01/05! Καλές πτήσεις!

7 Η Γωνιά του μελισσοκόμου από το Σπύρο Σκαρέα Σε συνεργασία µε το Μιχάλη Σιούτα - ιδάκτορα Μετεωρολογίας ( εδοµένα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το Εθνικό Αστεροσκοπείο) Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ, συνεργάζεται µε πάνω από Έλληνες µελισσοκόµους από όλη την Ελλάδα, πολλοί από αυτούς συνεργάτες δεύτερης και τρίτης γενιάς. Το τµήµα Ανάπτυξης της Μελισσοκοµίας της εταιρείας, στηρίζει έµπρακτα τους µελισσοκόµους είτε παρέχοντας τους συµβουλές σε ότι αφορά τις πρακτικές της µελισσοκοµίας, είτε µε εκπαιδευτικά σεµινάρια, είτε µε συναντήσεις για σύσφιξη σχέσεων, ανταλλαγή απόψεων αλλά και ενίσχυση του οµαδικού πνεύµατος. Στα πλαίσια αυτά, από την αρχή του 2015, το τµήµα υποστηρίζει τους συνεργάτες και µε µια καινούργια δράση. Ανά τακτά χρονικά διαστήµατα αποστέλλονται µηνύµατα στα κινητά των µελισσοκόµων µε στοχευµένες µετεωρολογικές προβλέψεις, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του συνεργάτη, µε σκοπό την πρόληψη και καλύτερη διαχείριση των µελισσιών του. 1. Γενικά χαρακτηριστικά Ο περασµένος χειµώνας θερµοκρασιακά ήταν κανονικός. Οι θερµοκρασίες το εκέµβριο και τον Ιανουάριο κυµάνθηκαν λίγο πάνω από τις κλιµατικές τιµές, ενώ το Φεβρουάριο λίγο χαµηλότερα. Ωστόσο ήταν πολύ βροχερός. Οι βροχοπτώσεις ήταν διπλάσιες έως τριπλάσιες από τις κανονικές, στη Μακεδονία, Ήπειρο, Αν. Στερεά, Εύβοια και Κρήτη. Οι χιονοπτώσεις ήταν µειωµένες στη βόρεια Ελλάδα, ήταν όµως αυξηµένες στην ανατολική Ελλάδα, στην Αττική, και στα νησιά του Αιγαίου και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Θυελλώδεις άνεµοι σηµειώθηκαν αρκετά συχνά, προκαλώντας σοβαρά προβλήµατα. 2. εκέµβριος: Ζεστός και πολύ βροχερός Θερµοκρασίες 1-3 βαθµούς πάνω από τα κανονικές στη Μακεδονία, Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ωδεκάνησα και Κρήτη. Βροχές διπλάσιες έως τριπλάσιες από τις κανονικές, σε Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Χανιά. Μειωµένες βροχές σε Σητεία και Ρόδο. Χιονοπτώσεις στο τελευταίο διήµερο του µήνα στην Ήπειρο, Μακεδονία, Μαγνησία, Βοιωτία, Εύβοια, Αττική, Κορινθία, Αρκαδία, Λακωνία. Ισχυροί έως θυελλώδεις άνεµοι, στις 15 ηµέρες του µήνα στο Ηράκλειο. Αρκετή συννεφιά, µε την µέση ηµερήσια διάρκεια ηλιοφάνειας 2,5 ώρες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και 4,5 ώρες στην Κρήτη.

8 3. Ιανουάριος: Κανονικές θερµοκρασίες, βροχερός, µε χιόνια και θυελλώδεις ανέµους Η θερµοκρασία σε κανονικές ή λίγο υψηλότερες τιµές, σε όλη τη χώρα. Στη Μακεδονία, Θράκη, Κυκλάδες και Κρήτη, µέσες θερµοκρασίες υψηλότερες από τις κανονικές, κατά 1-2 βαθµούς Κελσίου. Βροχές διπλάσιες έως τριπλάσιες από τις κανονικές, σε Αλεξανδρούπολη, και Ηράκλειο. Μειωµένες βροχές κυρίως στη Θεσσαλία. Χιονοπτώσεις το τριήµερο 6-8 Ιανουαρίου στην Αττική, στις Κυκλάδες, ισχυρές χιονοπτώσεις και στην Κρήτη. Ισχυροί έως θυελλώδεις άνεµοι, στις 24 ηµέρες του µήνα στο Ηράκλειο. Αρκετή συννεφιά, µε την µέση ηµερήσια διάρκεια ηλιοφάνειας 4,5 ώρες. 4. Φεβρουάριος: Χαµηλές θερµοκρασίες και χιόνια Ο Φεβρουάριος ήταν ο µήνας µε θερµοκρασίες χαµηλότερες από τις κλιµατικές τιµές, σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ποσά βροχής µεγαλύτερα από τα κανονικά σηµειώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα, ιδιαίτερα στο Ιόνιο, στα Βορειοδυτικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις από τις 8 Φεβρουαρίου και στο δεύτερο δεκαήµερο, αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα, στη συνέχεια στην Κεντρική Ελλάδα και στην Κρήτη. Χιονοπτώσεις στο δεύτερο δεκαήµερο στην Αττική, παρατεταµένες χιονοπτώσεις στην Κρήτη µε µεγάλα προβλήµατα κυρίως στο νοµό Χανίων. Ισχυροί έως θυελλώδεις άνεµοι, στις 22 ηµέρες του µήνα στη Σητεία. Αρκετή συννεφιά, µε την µέση ηµερήσια διάρκεια ηλιοφάνειας 4,5 ώρες. Α Τ Τ Ι Κ Η Μ ε λ ι σ σ ο κ ο µ ι κ ή Ε τ α ι ρ ε ί α - Α λ έ ξ α ν δ ρ ο ς Π ί τ τ α ς Α. Ε. Β. Ε. Π ρ ω τ ο µ α γ ι ά ς 9 Κ ρ υ ο ν έ ρ ι Α τ τ ι κ ή ς Τ η λ : , , Φ α ξ : E m a i l : i n f a t t i k i - p i t t a s. g r U r l : w w w. a t t i k i - p i t t a s. g r

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 59 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, το µεσηµέρι,

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ!

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ! Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 49 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Υποδεχόμαστε το Σε αυτό το τεύχος : Στον αέρα η νέα διαφήμιση της ΑΤΤΙΚΗ! 2012! Το νέο website της

Διαβάστε περισσότερα

Μέγιστη θερµοκρασία. Ελάχιστη. Μέση. Υετός

Μέγιστη θερµοκρασία. Ελάχιστη. Μέση. Υετός Μέγιστη Ελάχιστη Μέση Υετός Ηλιοφάνεια Ο Σεπτέµβρης µας έδωσε την πραγµατική εικόνα του Φθινοπώρου που είναι αρκετά σπάνια τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον για την Κεντρική και Νότια Ελλάδα. Είχε σηµαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ Νο 63 Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Η FOOD EXPO Greece είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

Μέγιστη θερµοκρασία. Ελάχιστη. Μέση. Υετός. Ηλιοφάνεια

Μέγιστη θερµοκρασία. Ελάχιστη. Μέση. Υετός. Ηλιοφάνεια Μέγιστη Ελάχιστη Μέση Υετός Ηλιοφάνεια Το Νοέµβρη επικράτησαν κυρίως Νοτίων διευθύνσεων άνεµοι, οι οποίοι µάλιστα το διήµερο -/ έφτασαν τοπικά τα δέκα () Μποφόρ, προκαλώντας προβλήµατα σε στεριά και θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 2018

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 2018 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 2018 Στην παρούσα έκθεση δελτίο περιγράφονται τα σημαντικά καιρικά και κλιματικά φαινόμενα στην Ελλάδα κατά το 2018. Παρουσιάζονται με γραφικά

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 58 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 Παγκόσµιες διακρίσεις για την ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ! Σε αυτό το τεύχος: Το ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφώνεται η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου: «Χαμός» σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, αεροδρόμια

Κορυφώνεται η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου: «Χαμός» σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, αεροδρόμια Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους πέριξ του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, απ όπου αναμένεται να φύγουν 100.000 ταξιδιώτες μέχρι την Κυριακή. Μαζικά και με κάθε μέσο εγκαταλείπουν, από νωρίς σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2001 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2001 Από τη Γενική Γραμματεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Σε αυτό το τεύχος: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ANUGA 2015

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά,

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 186/694 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μέγιστη θερµοκρασία. Ελάχιστη. Μέση

Μέγιστη θερµοκρασία. Ελάχιστη. Μέση Μέγιστη θερµοκρασία Ελάχιστη θερµοκρασία Μέση θερµοκρασία Υετός Ηλιοφάνεια Ο Μάρτιος ξεκίνησε µε αρκετό κρύο κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά αλλά σταδιακά η θερµοκρασία ανέβηκε και µάλιστα η µέση τιµή

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 57 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Σε αυτό το τεύχος: Νέα συσκευασία ΑΤΤΙΚΗ Η κοπή της βασιλόπιτας ιάκριση για την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α. Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.Πίττας ΑΕΒΕ Θα συζητήσουμε Τι σημαίνει «επαγγελματίας μελισσοκόμος»;

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 50 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 Σε αυτό το τεύχος: Με το βραβείο 1 «Superbrand» τιμήθηκε το μέλι Αττική Κοπή της βασιλόπιτας 2 ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017!

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017! Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 65 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ Κάθε χρόνο, παραδοσιακά, την τελευταία Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2017

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2017 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2017 ΘΡΑΚΗ 52.742

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Φεβρουάριος 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Φεβρουάριος 2014 ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Φεβρουάριος 2014 Δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας σχετικά με το μέγεθος της Συνολικής Οικοδομικής Δραστηριότητας (ιδιωτικής δημόσιας) για το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΤΟΥΣ 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΤΟΥΣ 2010 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΤΟΥΣ 2010 1 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ [ΜΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 1 Οκτωβρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: 2018 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν την εξέλιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Χαλάνδρι, Αριθ. Πρωτ.: 372. ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Χαλάνδρι, Αριθ. Πρωτ.: 372. ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Χαλάνδρι, 04-02-2019 Αριθ. Πρωτ.: 372 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΙΟΥΛΙΟΣ 2001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΙΟΥΛΙΟΣ 2001 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20/12/2018. Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Αθήνα, 20/12/2018. Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο Αθήνα, 20/12/2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ 5002418/4 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 64 ΜΑΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Με ανανεωμένη εικόνα και περιεχόμενο θα εμφανίζεται,

Διαβάστε περισσότερα

Επιμέλεια : Οι μαθητές & οι μαθήτριες της Β τάξης : Αναγνωστοπούλου Δανάη Βενουζίου Λυδία Γκατένιο Ολίνα. Ρομπίσα Ελίνα.

Επιμέλεια : Οι μαθητές & οι μαθήτριες της Β τάξης : Αναγνωστοπούλου Δανάη Βενουζίου Λυδία Γκατένιο Ολίνα. Ρομπίσα Ελίνα. Επιμέλεια : Οι μαθητές & οι μαθήτριες της Β τάξης : Αναγνωστοπούλου Δανάη Βενουζίου Λυδία Γκατένιο Ολίνα Λάμπογλου Άρης Σαλτιέλ Μάρκος Μπίσκας Χρήστος Σαπόρτα Ντάνη Ρομπίσα Ελίνα Σέφα Αλέξανδρος & η δασκάλα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2002/2003

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2002/2003 Ώρα: 12:27:44 ΠΙΝΑΚΑΣ 18: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΗΜΟΤΙΚΑ - Σελίδα 1 από 16 ----------------------------------------------------------------------------------------T Α Ξ Η ---------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ Χρονιά πολύ καλή και κατά τόπους και οινοποιούς εξαιρετική! Ειδικότερα ανά περιοχή έχουµε τα ακόλουθα:

ΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ Χρονιά πολύ καλή και κατά τόπους και οινοποιούς εξαιρετική! Ειδικότερα ανά περιοχή έχουµε τα ακόλουθα: ΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ 2010 Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2010 Ο έγκαιρος τρύγος, ίσως υπήρξε φέτος, ο πιο καθοριστικός παράγοντας της ποιότητας εσοδείας 2010, ένας παράγοντας που διέτρεξε όλες τις αµπελουργικές ζώνες και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Χαλάνδρι, Αριθ. Πρωτ.: 11. ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. Χαλάνδρι, Αριθ. Πρωτ.: 11. ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Χαλάνδρι, 02-01-2019 Αριθ. Πρωτ.: 11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 66 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR Τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ είναι για δυνατούς παίκτες!!! Την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 1 Εξέταση αιτημάτων 1Α και 1Β ανά υπηρεσία 1

Πίνακας 1 Εξέταση αιτημάτων 1Α και 1Β ανά υπηρεσία 1 Στους πίνακες που ακολουθούν απεικονίζονται το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η κάθε υπηρεσία (ΔΙ και ΤΙ) ως προς την εξέταση των αιτημάτων με βάση τα άρθρα 1Α και 1Β του ΚΕΙ (Πίνακας 1), το πλήθος

Διαβάστε περισσότερα

:20/06/2007 sed01pin10 : 10:16:52 10: )- IT0688

:20/06/2007 sed01pin10 : 10:16:52 10: )- IT0688 : Ώρα: 10:16:52 ΠΙΝΑΚΑΣ 10: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - Σελίδα 1 από 5 - Γ Ε Ν Ι Κ Ο Σ Υ Ν Ο Λ Ο 3629 3464 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 208 203 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ 50 50 ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 38 38 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ 76 76 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Στόχοι και δράσεις 2019 Τμήμα εκπαιδευτικής και γλωσσικής συνεργασίας Γ Α Λ Λ Ι Κ Ο Ι Ν Σ Τ Ι Τ Ο Υ Τ Ο Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ

Στόχοι και δράσεις 2019 Τμήμα εκπαιδευτικής και γλωσσικής συνεργασίας Γ Α Λ Λ Ι Κ Ο Ι Ν Σ Τ Ι Τ Ο Υ Τ Ο Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ Στόχοι και δράσεις 2019 Τμήμα εκπαιδευτικής και γλωσσικής συνεργασίας Γ Α Λ Λ Ι Κ Ο Ι Ν Σ Τ Ι Τ Ο Υ Τ Ο Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ Μαθητές γαλλικής γλώσσας (1) Πρωτοβάθμια εκπαίδευση 2014-2015 2015-2016 2016-2017 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΤΟΥΣ 2007

ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΤΟΥΣ 2007 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Πειραιάς, 24 Ιουλίου 2008 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΤΟΥΣ (Οριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Μετεκπαιδεύτηκαν Κατέχουν

Μετεκπαιδεύτηκαν Κατέχουν Ώρα: 10:52:54 Σελίδα 1 από 5 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 12240 6751 3831 2003 2852 1279 314 170 4192 2647 940 609 111 43 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 459 207 36 10 205 75 18 7 170 100 23 14 7 1 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ 66 27 18 3

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α Κ Α Ι Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α Γ Ε Γ Ο Ν Ο Τ Α

Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α Κ Α Ι Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α Γ Ε Γ Ο Ν Ο Τ Α Α Ρ Χ Α Ι Α Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α Κ Α Ι Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α Γ Ε Γ Ο Ν Ο Τ Α Σ η µ ε ί ω σ η : σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι, ν α µ ο υ σ υ γ χ ω ρ ή σ ε τ ε τ ο γ ρ ή γ ο ρ ο κ α ι α τ η µ έ λ η τ ο ύ

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 107 5

Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 107 5 : Ηµ/νία:15/10/2009 sed02pin3 Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 1 από 5 Γενικά Χαρακτηριστικά Εργαστήρια που χρησιµοποιούν Σχ. Αρ. Τµηµάτων Απ' αυτά Αρ.ολ/ων διδασκαλίας Αίθουσα ΥΠΑ, µονάδες που αποκλειστικά τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΗ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΥΠΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΗ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΥΠΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ sed03pin10 Ηµ/νία: 17/10/2007 ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΓΥΜΝΑΣΙΑ - Σελίδα 1 από 5 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 12601 3848 7139 2097 4120 1288 1342 463 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 970 319 582 197 306 94 82 28 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 86

Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 86 : Ηµ/νία:11/06/2008 sed02pin3 Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 1 από 5 Γενικά Χαρακτηριστικά Εργαστήρια που χρησιµοποιούν Σχ. Αρ. Τµηµάτων Απ' αυτά Αρ.ολ/ων διδασκαλίας Αίθουσα ΥΠΑ, µονάδες που αποκλειστικά τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία ( Project) Α Λυκείου. Καταγραφή επαγγελμάτων των γονέων των μαθητών της Α Λυκείου και κατανομή τους στους τρεις τομείς παραγωγής

Ερευνητική εργασία ( Project) Α Λυκείου. Καταγραφή επαγγελμάτων των γονέων των μαθητών της Α Λυκείου και κατανομή τους στους τρεις τομείς παραγωγής 1 ο ΓΕΛ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ Ερευνητική εργασία ( Project) Α Λυκείου Θέμα: Καταγραφή επαγγελμάτων των γονέων των μαθητών της Α Λυκείου και κατανομή τους στους τρεις τομείς παραγωγής Α' Τετράμηνο Σεπτέμβρης 2013

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας

Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας Με µια πολύ πετυχηµένη βραδιά και µε µεγάλη ανταπόκριση από τις συµµετέχουσες και

Διαβάστε περισσότερα

''Σεπτέμβριος 2015: οι ακραίες μέγιστες θερμοκρασίες στο 1ο δεκαήμερο και κλιματολογικά στοιχεία του μήνα''

''Σεπτέμβριος 2015: οι ακραίες μέγιστες θερμοκρασίες στο 1ο δεκαήμερο και κλιματολογικά στοιχεία του μήνα'' ''Σεπτέμβριος 2015: οι ακραίες μέγιστες θερμοκρασίες στο 1ο δεκαήμερο και κλιματολογικά στοιχεία του μήνα'' Ο Σεπτέμβριος ως μεταβατικός μήνας από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕΦ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕΦ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕΦ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ 2 3 Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ Βραβευμένα brand σε 131 χώρες 600 κατηγορίες από τρόφιμα και ποτά 1850 προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2015 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2015

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2015 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2015 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2015 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2015 ΘΡΑΚΗ 54.069

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2014

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2014 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2014 ΘΡΑΚΗ 52.544

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2013

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2013 ΘΡΑΚΗ 54.739

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2016

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2016 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2016 ΘΡΑΚΗ 50.895

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Κρήτη κρίση: VS Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Εικόνα της Κρήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα O Χαμηλότερα υπότιτλος ποσοστά ανεργίας στο νησί με της 2,5 μονάδες σελίδας κάτω από τον

Διαβάστε περισσότερα

Βγήκαν τα Μερομήνια Δείτε τι καιρό θα έχουμε τον ερχόμενο χειμώνα

Βγήκαν τα Μερομήνια Δείτε τι καιρό θα έχουμε τον ερχόμενο χειμώνα Τα Μερομήνια ή Ημερομήνια είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο. Η μέθοδος είναι πολύ απλή για όσους γνωρίζουν τα μερομήνια. Όσοι γνωρίζουν παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET03: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET03: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης καταγράφει το εργατικό δυναμικό σύμφωνα με το μέγεθος του οικονομικώς ενεργού πληθυσμού ανά Περιφέρεια και το ποσοστό του επί του πληθυσμού άνω

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλής Ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τις Μυκήνες

Υψηλής Ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τις Μυκήνες Υψηλής Ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τις Μυκήνες ΜΥΚΗΝΕΣ Η σημερινή ονομασία ΕΛΑΙΟΝ αποτελεί αναλλοίωτη απόδοση της συλλαβογραφικής λέξης E-LA-WON της Γραμμικής Γραφής Β', της πρώτης γραφής

Διαβάστε περισσότερα

:17/12/ : - ) sed01pin12 : 10:20: , IT0688

:17/12/ : - ) sed01pin12 : 10:20: , IT0688 Ώρα: 10:20:14 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 ----- Νοµός ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 140340 68747 57434 28534 81901 39769 1005 444 ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ 38670 18929 17012 8428 21343 10352

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκαμψη αναμένεται στη φετινή παραγωγή Ελαιολάδου Δείτε ανά περιφέρεια

Ανάκαμψη αναμένεται στη φετινή παραγωγή Ελαιολάδου Δείτε ανά περιφέρεια Παραγωγή Ελαιολάδου Θετικά είναι τα µηνύµατα σχεδόν από όλη την Ελλάδα για τη φετινή ελαιοκοµική περίοδο, η οποία αναµένεται µε µεγαλύτερη και ακόµα πιο ποιοτική παραγωγή σε σχέση µε την προηγούµενη. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913

Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913 Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913 ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Σ τ η ν Π ά τ ρ α σ ή μ ε ρ α σ τ ι ς δ ε κ α τ έ σ σ ε ρ ι ς ( 1 4 ) τ ο υ μ ή ν α Ο κ τ ω β ρ ί ο υ, η μ έ ρ α Τ ε τ ά ρ τ η, τ ο υ έ τ ο υ ς δ

Διαβάστε περισσότερα

Επιπτώσεις σε τοµείς της οικονοµικής και κοινωνικής ζωής από την εγκατάσταση και λειτουργία υπεραγορών λιανικού εµπορίου (πολυκαταστηµάτων)

Επιπτώσεις σε τοµείς της οικονοµικής και κοινωνικής ζωής από την εγκατάσταση και λειτουργία υπεραγορών λιανικού εµπορίου (πολυκαταστηµάτων) Επιπτώσεις σε τοµείς της οικονοµικής και κοινωνικής ζωής από την εγκατάσταση και λειτουργία υπεραγορών λιανικού εµπορίου (πολυκαταστηµάτων) Οι απόψεις των αντιπροσώπων της ΕΣΕΕ σε επίπεδο Χώρας 108 1.

Διαβάστε περισσότερα

O A E Δ ΕΚΘΕΣΗ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2011 «ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ»

O A E Δ ΕΚΘΕΣΗ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2011 «ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ» O A E Δ ΕΚΘΕΣΗ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2011 «ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ» ΑΘΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET03: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET03: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης καταγράφει το εργατικό δυναμικό σύμφωνα με το μέγεθος του οικονομικώς ενεργού πληθυσμού ανά Περιφέρεια και το ποσοστό του επί του πληθυσμού άνω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Συναντήσεις Γνώσης Την Πέµπτη 22 Ιανουαρίου 2009 πραγµατοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ η 1 η συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

240,00 113,35 337,48 340,75 83,70 215,50 24,00 41,00

240,00 113,35 337,48 340,75 83,70 215,50 24,00 41,00 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Πληροφορίες: Μ. Ασηµακοπούλου (masimakopoulou@lagie.gr) ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΣΗΘΥΑ Συνοπτικό Πληροφοριακό ελτίο Νοέµβριος 2012 ΠΙΝΑΚΑΣ 1 2012 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΚΤΗ ΚΟ-Ε-3: ΤΟΜΕΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΚΤΗ ΚΟ-Ε-3: ΤΟΜΕΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης καταγράφει τη σύνθεση της απασχόλησης ανά Περιφέρεια στη Ζώνη IV και ειδικότερα την ποσοστιαία κατανοµή της κατά τοµέα παραγωγής (πρωτογενής, δευτερογενής,

Διαβάστε περισσότερα

ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΠEIPAIAΣ 2011 EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΠEIPAIAΣ 2011 EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠEIPAIAΣ 2011 EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Διεύθυνση: Στατιστικών Τομέα Εμπορίου και Υπηρεσιών Τμήμα: Στατιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ

Ο ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ Ο ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ Το σχολείο μας έχει τον μετεωρολογικό σταθμό 613EU DAVIS WIRELESS VANTAGE PRO2 WITH FAN ASPIRATION. Ο ασύρματος Vantage Pro2 είναι με κλωβό προστασίας και ανεμιστηράκι

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματική αλλαγή και συνέπειες στον αγροτικό τομέα

Κλιματική αλλαγή και συνέπειες στον αγροτικό τομέα Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Περιφέρεια Κρήτης Ημερίδα: «Κλιματική Αλλαγή και Γεωργία» Ηράκλειο, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 Κλιματική αλλαγή και συνέπειες στον αγροτικό τομέα Μιχαήλ Σιούτας,

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016. Προκήρυξη Καθεστώτος. «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού»

Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016. Προκήρυξη Καθεστώτος. «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Προκήρυξη Καθεστώτος «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» Σελ. Σκοπός 2 Διάρκεια καθεστώτος 2 Προϋπολογισμός καθεστώτος / Ελάχιστο ύψος επένδυσης 2

Διαβάστε περισσότερα

Κυριάκος Εμμ. Ρερρές. Διονύσιος Π. Χιόνης

Κυριάκος Εμμ. Ρερρές. Διονύσιος Π. Χιόνης Κυριάκος Εμμ. Ρερρές Διονύσιος Π. Χιόνης 1 Εξελίξειςστηδιεθνήτουριστική αγορά Το 2010 οι παγκόσμιες τουριστικές αφίξεις σημείωσαν αύξηση κατά 7% (UNWTO) Τις καλύτερες επιδόσεις τις πέτυχε η Μέση Ανατολή,

Διαβάστε περισσότερα

εκέµβριος 2015 Νοµισµατική Συλλογή Alpha Bank, Πανεπιστηµίου 41, , Αθήναι, Τηλ

εκέµβριος 2015 Νοµισµατική Συλλογή Alpha Bank, Πανεπιστηµίου 41, , Αθήναι, Τηλ εκέµβριος 2015 Νοµισµατική Συλλογή Alpha Bank, Πανεπιστηµίου 41, 102 52, Αθήναι, Τηλ. 210 326 2460-1 www.alphanumismatics.gr, numismatic@alpha.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Έκθεση: «Η Ευρώπη της Ελλάδος. Αποικίες και

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 10:31:35 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 ----- Νοµός ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 137572 67589 56288 27809 80521 39453 763 327 ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ 35402 17261 15378 7542 19765 9600

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. β) το Υπουργείο Ανάπτυξης,- Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Εμπορίου, Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (ΚΕΛΑΥΕ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. β) το Υπουργείο Ανάπτυξης,- Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Εμπορίου, Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (ΚΕΛΑΥΕ) Αθήνα, 29 Αυγούστου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος απέστειλε σήμερα επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2003 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΙ ΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 3908/2011, ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011»

«ΕΙ ΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 3908/2011, ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011» «ΕΙ ΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 3908/2011, ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011» ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙ ΟΤΗΘΟΥΝ Με το ειδικό καθεστώς ενισχύσεων της Επιχειρηµατικότητας των Νέων ενισχύονται

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία για τον καιρό των επόμενων ημερών δίνει ο Μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλλιάνος

Στοιχεία για τον καιρό των επόμενων ημερών δίνει ο Μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλλιάνος Στοιχεία για τον καιρό των επόμενων ημερών δίνει ο Μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλλιάνος 1 / 5 από την σελίδα του στο facebook και αναφέρει χαρακτηριστικά: Το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό είναι καθ'οδόν προς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΥΣ 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΥΣ 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 4.2.8 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΥΣ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 12/8/2004 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2004 Η Δ/νση Στατιστικών Δευτερογενούς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET15: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET15: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης εκτιμά στην αξία των εισαγωγών και εξαγωγών ανά Περιφέρεια από και προς τις χώρες της ΕΕ ή τρίτες χώρες, καθώς και τη σχέση των εξαγωγών ως προς

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Αποτελέσματα κλήρωσης στα Ομαδικά Αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχ. έτους »

ΘΕΜΑ : «Αποτελέσματα κλήρωσης στα Ομαδικά Αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχ. έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ----- ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕΦ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕΦ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕΦ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ 120 ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ «Τα προϊόντα σας αξιολογούνται από τους πιο εξειδικευμένους κριτές στον κόσμο» MERITXELL

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα θα τρέξει σε δύο κύκλους και είναι συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. Ευρώ.

Το πρόγραμμα θα τρέξει σε δύο κύκλους και είναι συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. Ευρώ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΜΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014-2020 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΚΑ - ΣΕΠΕ - ΟΑΕΔ ΡΟΕΣ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΚΑ - ΣΕΠΕ - ΟΑΕΔ ΡΟΕΣ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΚΑ - ΣΕΠΕ - ΟΑΕΔ ΡΟΕΣ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 Μονάδα Ανάλυσης & Τεκμηρίωσης, Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Ομάδα Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

'Ογκος Volume. Επιφάνεια Surface

'Ογκος Volume. Επιφάνεια Surface κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Μάρτιος 5 Table 4. New dwellings and improvements of dwellings, number of habitable volume and surface thereon, by geographic region. March 5 Όγκος σε µ3, επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-04-2010. Στατιστικά Στοιχεία Δράσης Σ.ΕΠ.Ε.

Δελτίο Τύπου 19-04-2010. Στατιστικά Στοιχεία Δράσης Σ.ΕΠ.Ε. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.ΕΠ.Ε.) Δελτίο Τύπου 19-04-2010 Στατιστικά Στοιχεία Δράσης Σ.ΕΠ.Ε. Το Σ.ΕΠ.Ε., ο κατεξοχήν ελεγκτικός μηχανισμός του Υπουργείου Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2010 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια με έδρα την ΑΘΗΝΑ Β ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 25

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 25 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 25 1. Προϋπολογισμός Το ποσό της συνολικής δημόσιας δαπάνης της πρόσκλησης ανέρχεται σε 50.000.000. Πίνακας 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ Προϋπολογισμός (Συνολική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΠΑ 2014-2020 Ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός. Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη

ΕΣΠΑ 2014-2020 Ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός. Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ 2014-2020 Ο νέος στρατηγικός σχεδιασμός Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

:06/06/ : - ) sed01pin12 : 11:04: , IT1489

:06/06/ : - ) sed01pin12 : 11:04: , IT1489 : Ηµ/νία:06/06/2008 ΠΙΝΑΚΑΣ 12: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ) sed01pin12 Ώρα: 11:04:22 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 Νοµός ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 05_1.3

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 05_1.3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 05_.3. Προϋπολογισμός Το ποσό της συνολικής δημόσιας δαπάνης ανέρχεται σε 20.000.000,00. Στον πίνακα που ακολουθεί παρατίθεται ενδεικτική κατανομή του ανωτέρω προϋπολογισμού: Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΣΗΘΥΑ. Συνοπτικό Πληροφοριακό ελτίο

ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΣΗΘΥΑ. Συνοπτικό Πληροφοριακό ελτίο ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΣΗΘΥΑ Συνοπτικό Πληροφοριακό ελτίο Φεβρουάριος ΠΙΝΑΚΑΣ 3 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ (ΜW) ΜΟΝΑ ΩΝ ΑΠΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Οργανισµός της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας» και του Π.. 189/95 (ΦΕΚ

«Οργανισµός της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας» και του Π.. 189/95 (ΦΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ /νση Βιοµηχανικής Χωροθεσίας & Περιβάλλοντος Τµήµα Β Ταχ. ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕΦ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕΦ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕΦ & ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ ALAN COXON Σεφ BBC TV TOP 10 Παρουσιαστές 125 ΕΙ ΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ «Τα προϊόντα σας αξιολογούνται από τους πιο

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας E-shop Ελληνικών Γυναικείων Συνεταιρισμών START UP ΙΠΠΟΛΥΤΗ

Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας  E-shop Ελληνικών Γυναικείων Συνεταιρισμών START UP ΙΠΠΟΛΥΤΗ Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας www.mamasflavours.gr E-shop Ελληνικών Γυναικείων Συνεταιρισμών START UP ΙΠΠΟΛΥΤΗ Μοναστηριώτη Μαρία Υπεύθυνη Ομάδας Start Up ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

242,20 130,35 337,48 340,75 83,70 41,00 215,50 52,90

242,20 130,35 337,48 340,75 83,70 41,00 215,50 52,90 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Πληροφορίες : Μ. Ασηµακοπούλου (masimakopoulou@lagie.gr) ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΣΗΘΥΑ Συνοπτικό Πληροφοριακό ελτίο Ιούλιος 2013 ΠΙΝΑΚΑΣ 1 2013 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2005

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2005 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Πειραιάς, 15/6/2005 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2005 Η /νση Στατιστικών ευτερογενούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α ΑΘΗΝΑΣ ΣΕΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Τεχνίτης Αργυροχρυσοχοΐας Τεχνίτης Γραφικών Τεχνών Τεχνίτης Διακοσμητικών Εφαρμογών Τεχνίτης Ηλεκτρονικών συσκευών Τεχνίτης Κοπτικής- Ραπτικής Τεχνίτης Αγιογράφος

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016. Προκήρυξη Καθεστώτος «Γενική Επιχειρηματικότητα»

Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016. Προκήρυξη Καθεστώτος «Γενική Επιχειρηματικότητα» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Αναπτυξιακός Νόμος 4399/2016 Προκήρυξη Καθεστώτος «Γενική Επιχειρηματικότητα» Σελ. Σκοπός 2 Διάρκεια καθεστώτος 2 Προϋπολογισμός καθεστώτος / Ελάχιστο ύψος επένδυσης 2 Δικαιούχοι

Διαβάστε περισσότερα