Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016"

Transcript

1 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ Νο 63 Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Η FOOD EXPO Greece είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή διεθνής έκθεση FOOD EXPO GREECE ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 1 Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη! Φέτος διεξήχθη το ΤΑΪΛΑΝΔΗ Σάββατο 19 με Δευτέρα 21 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ EXPO. H εταιρεία ATTIKH-ΠΙΤΤΑΣ βρισκόταν εκεί με ένα ωραίο περίπτερο. Επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό του Αγροδιατροφικού τομέα και ΜΕΛΙ ΔΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ λιανικής, του χονδρεμπορίου, ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» μαζικής εστίασης και της βρέθηκαν στο περίπτερο της εταιρείας, ενημερώθηκαν διαδικασίες για ποιότητας, 3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΤΤΑ- 4 ΧΑΖΑΠΗ ΣΤΗΝ ΕΕΔΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΤΤΑ ΣΤΟ 4 ΚΑΝΑΛΙ SUPER TV ΚΟΡΙΝΘΟΣ τις ΝΕΑ INTERNATIONAL ΣΕΛΙΔΑ τις ΣΤΟ FACEBOOK αξίες και την εγγύηση που προσφέρει η ATTIKH-ΠΙΤΤΑΣ και δοκίμασαν τις 3 ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ξενοδοχείων 2 ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! των κλάδων της οργανωμένης των 2 Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 4 5 TEDxAUEB 2016 ποικιλίες ελληνικού μελιού της αλλά και τα λοιπά προϊόντα της: Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΕ Μαρμελάδες, Χαλβά, Ταχίνι, Λουκούμια και Υποβρύχια. ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ 5 6 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Σε μια νέα αγορά τοποθετήθηκε το αγαπημένο σε όλους ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ! Η Ταϊλάνδη ήρθε και προστέθηκε στην λίστα των χωρών που εξάγεται το μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Οι συσκευασίες: βάζο 250γρ, κουτί 250γρ και smartpack 100γρ διανέμονται ήδη στην καινούργια αγορά. Το μέλι ΑΤΤΙΚΗ βρίσκεται σήμερα σε περισσότερες από 37 χώρες και στις 5 ηπείρους όπως ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 6 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ DEBATE ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ 6 ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ 7 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ σε Ευρωπαϊκές Χώρες, στις ΗΠΑ, στον Καναδά με ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ συνεχή και αυξανόμενη ζήτηση. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ 7 7 ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΝΕΟΣ ΜΟΥΣΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 8 ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ 8

2 ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΔΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ! Το αγαπημένο μέλι δάσους ΦΙΝΟ, με την ιδιαίτερη γεύση και το διακριτικό άρωμα του ελληνικού δάσους, μας γλυκαίνει ακόμα περισσότερο, προσφέροντας με κάθε ειδική συσκευασία 455 γρ. δώρο επιπλέον 245 γρ. μέλι (δηλαδή 53% επιπλέον προϊόν). Έτσι η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ κάνει προσιτό σε κάθε οικογένεια το ποιοτικό μέλι, για να το απολαμβάνουμε καθημερινά, παίρνοντας άμεσα ενέργεια και δύναμη. Αναζητήστε τη μοναδική προσφορά για το μέλι δάσους ΦΙΝΟ της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στα σούπερ μάρκετ! 2016 ευχές!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της εταιρείας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας. Φέτος οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ήταν οι κ.κ. Μαρία Βέλλη, Ανδρέας Λαμπρινίδης, Δημήτρης Βαρελογιάννης και Στέλιος Καραχάλιος. Κάθε χρόνο στην εκδήλωση γίνεται και απονομή τιμητικής πλακέτας και δώρου σε άτομα που έκλεισαν 20 έτη συνεργασίας µε την εταιρεία. Φέτος τιμητική πλακέτα, για την μακροχρόνια προσφορά της στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, έλαβε η κα Χρυσούλα Κοκκίνη. Οι διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρείας, κος Γιώργος Πίττας και κα Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη ευχήθηκαν μια καλή, δημιουργική και μελένια χρονιά σε όλους.

3 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΘΑΣΟΥ Στις 22 Ιανουαρίου, η εταιρεία μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Προέδρου κου Παναγιωτόπουλου και του Δ.Σ του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θάσου και παραβρέθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας του Συνεταιρισμού. Η συνεργασία της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Θάσου, έναν από τους σημαντικότερους μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς στην χώρα μας, μετράει πάνω από 30 χρόνια. Ο Πρόεδρος της Εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, κος Γιώργος Πίττας, ο Οικονομικός Διευθυντής, κος Κώστας Μεσσήνης και η Διευθύντρια Ανάπτυξης, κα Κατερίνα Χαζάπη ταξίδεψαν στη Θάσο μαζί με τους συνεργάτες της εταιρείας, αντιπροσώπους αγοράς μελιών, κο και κα Σαμοθράκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνεταιρισμού, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του και στη συνέχεια έλαβε μέρος στη γιορτή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους παραγωγούς, συζητήθηκε και η πρόθεση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ να καλύψει τα έξοδα για την εγκατάσταση νέου μετεωρολογικού σταθμού στους χώρους του Συνεταιρισμού. Η ενημέρωση για τον καιρό της περιοχής βοηθάει πολύ τον προγραμματισμό και διευκολύνει την εργασία των παραγωγών. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Η κα Μαρία Βασιλοπούλου, συντάκτρια του περιοδικού «Γαστρονόμος», παρουσίασε την ιστορία της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έτσι όπως της αποτυπώθηκε ύστερα από τη ξενάγηση της στις εγκαταστάσεις στο Κρυονέρι. Στο κείμενο τονίζει την έντονη εξωστρέφεια των ιδρυτών αλλά και την εμμονή, όπως την χαρακτηρίζει, της δεύτερης και τρίτης γενιάς, για άριστη ποιότητα και γεύση των προϊόντων ΑΤΤΙΚΗ.

4 ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΤΤΑ-ΧΑΖΑΠΗ ΣΤΗΝ ΕΕΔΕ Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της ΕΕΔΕ με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ & ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ». Καλεσμένη ήταν η κα Αλεξάνδρα Πίττα- Χαζάπη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, η οποία μίλησε με βάση τη πολύχρονη συμμετοχή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΑ. Για πετυχημένες εξαγωγές με διάρκεια η κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη τόνισε τις λέξεις ποιότητα, συνέπεια και φερεγγυότητα. Χαρακτηριστικά στην ομιλία της είπε «Σκοπός κάθε εξαγωγέα πρέπει να είναι η δημιουργία εμπιστοσύνης στο προϊόν που παράγει για τους συνεργάτες, τους αγοραστές και τους τελικούς καταναλωτές». Χρησιμοποιώντας παραδείγματα της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, που φημίζεται για την πετυχημένη εξαγωγική της δράση, έδωσε συμβουλές για ορθές πρακτικές. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΤΤΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ SUPER TV ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στο δορυφορικό κανάλι Πελοποννήσου SUPER TV - Κόρινθος προβλήθηκε, στην εκπομπή «Ρωγμή Φωτός» με τον Φίλιππο Σωτηρόπουλο, συνέντευξη του Προέδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ κου Γιώργου Πίττα. Ο κος Γιώργος Πίττας μίλησε για την ιστορία της εταιρείας, για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, καθώς και για την εξαγωγική δράση της εταιρείας και τα βραβεία και διακρίσεις που έχει λάβει στα σχεδόν 90 χρόνια της λειτουργίας της. ΝΕΑ INTERNATIONAL ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK Η ελληνική εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ απέκτησε δεύτερο λογαριασμό στο facebook για τους φίλους του εξωτερικού ( Έτσι, και οι μακρινοί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν διαδικτυακά τα τελευταία εταιρικά μας νέα ή να βρίσκουν γευστικές συνταγές σε συνδυασμό με το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

5 Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ TEDxAUEB 2016 Το Σάββατο 5 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το TEDxAUEB 2016, τέταρτο στη σειρά από το 2013, στην Τεχνόπολις στο Γκάζι με θέμα «Ροή». Οι 12 ομιλητές κλήθηκαν να αναλύσουν εντός 18 λεπτών την έννοια της ροής από τη δική τους σκοπιά, να εξιστορήσουν προσωπικές τους εμπειρίες αλλά και να αναπτύξουν τις ιδέες τους με σκοπό να εμπνεύσουν το κοινό. Πάνω από 500 άτομα κυρίως φοιτητές ετών παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, χορηγός της οργάνωσης, διέθεσε ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ σε συσκευασία smartpack που εντάχθηκε στο προωθητικό πακέτο που δόθηκε σε κάθε παρευρισκόμενο της εκδήλωσης. Το TEDxAUEB δημιουργήθηκε στο πνεύμα «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν». Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να δώσει σε κοινότητες, οργανισμούς και ιδιώτες τη δυνατότητα να τονώσουν τον διάλογο μέσω εμπειριών. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Αθήνας ημερίδα με επίτιμους προσκεκλημένους 79 καθηγητές από 30 Κινέζικα Πανεπιστήμια. Στην εκδήλωση, που ως σκοπό είχε την υπογραφή Συμφώνων Συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ Αθήνας και 8 Κινεζικών Πανεπιστημίων παραβρέθηκαν και μίλησαν Έλληνες Υπουργοί, ο Πρέσβης της Κινεζικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, εκπρόσωποι του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και Ενώσεων, 30 Πρυτάνεις και πρόεδροι Ελληνικών ΑΕΙ καθώς και πρόεδροι Ερευνητικών Κέντρων. H ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ διέθεσε ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ σε συσκευασία smartpack το οποίο συμπεριελήφθηκε στο αναμνηστικό πακέτο δώρου με ελληνικά προϊόντα που προσφέρθηκε στους προσκεκλημένους. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσε σημαντική κίνηση εξωστρέφειας της χώρας μας.

6 Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ είναι χορηγός της εθνικής γυναικείας ομάδας ιστιοπλοΐας με σκοπό να βοηθήσει στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Εκτός από την χρηματική βοήθεια, 30 smartpack με ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ δόθηκαν στις δύο αθλήτριες, Σοφία Παπαδοπούλου και Δήμητρα Παγίδα, για να γεμίσουν με ενέργεια. Στα πλαίσια της χορηγίας, λογότυπο της εταιρείας τοποθετήθηκε στο σκάφος που θα αγωνίζεται. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους! Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ DEBATE To 36o ετήσιο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Debate (World Universities Debating Championship), πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 27 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 4 Ιανουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη. Η διοργάνωση, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες φοιτητικές εκδηλώσεις στον κόσμο -με συμμετοχές από περισσότερα από 70 κράτη- πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, με τη συμμετοχή 1500 φοιτητών, από περισσότερα από 350 πανεπιστημιακά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων τα σπουδαιότερα πανεπιστήμια του κόσμου όπως η Οξφόρδη, το Cambridge, το Harvard και το Yale. Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, χορηγός της εκδήλωσης, διέθεσε μερίδες μέλι στα πακέτα δώρου προς όλους τους φοιτητές. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Την Πέμπτη 10 Μαρτίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι για ξενάγηση και παρουσίαση 45 παιδιά από το 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων, Γ Τάξη στα πλαίσια του μαθήματος Αγωγή Υγείας. Ο κος Σπύρος Σκαρέας, υπεύθυνος του τμήματος Ανάπτυξης Μελισσοκομίας, έκανε την παρουσίαση ενώ η ξενάγηση στους χώρους των αγορών του μελιού, στο χώρο της παραγωγής και συσκευασίας αλλά και στις αποθήκες έτοιμου προϊόντος πραγματοποιήθηκε από τον κο Λάζαρο Κατουμά, Διευθυντή Παραγωγής και την κα Ναταλία Γρηγοριάδου, του τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας. Μερίδες μελιού και ενημερωτικά φυλλάδια δόθηκαν στο τέλος της ξενάγησης. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στάλθηκε από το σχολείο ευχαριστήριο μήνυμα για την κατατοπιστική και τεκμηριωμένη ξενάγηση.

7 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ Την Πέμπτη 7 Απριλίου, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος του 3 ου Νηπιαγωγείου Ραφήνας, όπου καλεί τους γονείς των μαθητών να παρουσιάσουν το επάγγελμα τους, ο κος Σπύρος Σκαρέας, υπεύθυνος του τμήματος Ανάπτυξης Μελισσοκομίας παραβρέθηκε να μιλήσει. Ντυμένος μελισσοκόμος, με μια κυψέλη και τα αντίστοιχα εργαλεία, έκανε παρουσίαση που άφησε έκπληκτους μικρούς και μεγάλους. Ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ σε συσκευασία smartpack, αυτοκόλλητα και ενημερωτικά φυλλάδια μοιράστηκαν στα παιδιά ως δώρο. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Κιέριον», η ετήσια συγκέντρωση της εταιρείας Ευαγγελόπουλος ΑΕΒΕ και της ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκομικής εταιρείας - Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ με τους συνεργάτες μελισσοκόμους της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας. Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κο Γιώργο Πίττα, την Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο, κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, τον Οικονομικό Διευθυντή, κο Κώστα Μεσσήνη και τον Υπεύθυνο του τμήματος Αγορών, κο Σταύρο Χειμάρα. Επιπλέον, παραβρέθηκε ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας. Το πιλοτικό πρόγραμμα της συμβολαιακής μελισσοκομίας έτρεξε με μεγάλη επιτυχία πρώτη φορά πέρσι και στην εκδήλωση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση του ώστε να συμπεριλάβει περισσότερους μελισσοκόμους. Τέλος, έγινε αναφορά και στην υποστήριξη των σχεδίων βελτιώσεων των τοπικών παραγωγών ώστε να στηριχθεί περισσότερο ο κλάδος της μελισσοκομίας. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΜΑΣ! Οι μελισσοκόμοι, συνεργάτες της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έλαβαν προσωπική επιστολή από τους Διευθύνοντες Συμβούλους της εταιρείας, κο Γιώργο Πίττα & κα Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη, προκειμένου να τους ευχηθούν για τη νέα χρονιά αλλά και να τους ευχαριστήσουν για τη συμβολή τους και στήριξη τους. Μαζί παρέλαβαν και ημερολόγιο της νέας χρονιάς.

8 ΤΕΥΧΟΣ Νο 63 ΝΕΟΣ ΜΟΥΣΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ ΜΑΣ Από το 2002, η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ διαθέτει οργανωμένο τμήμα Ανάπτυξης Μελισσοκομίας όπου έχει ως αντικείμενο την παροχή συμβουλών, την υποστήριξη και την παροχή εκπαιδευτικού υλικού στους Έλληνες μελισσοκόμους συνεργάτες της εταιρείας, με στόχο τη βελτιστοποίηση των πρακτικών και την βελτίωση της ποιότητας του τελικού προϊόντος. Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία αποκατέστησε τον μουσαμά του φορτηγού ενός συνεργάτη μελισσοκόμου. Ο Σταμάτης Τσόκολας, μελισσοκόμος από το Άργος, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ με σκοπό να παραδώσει το μέλι που είχε συλλέξει και μας έδειξε τον καινούργιο μουσαμά του φορτηγού του. Η Γωνιά του μελισσοκόμου από το Σπύρο Σκαρέα Ξεκίνησε και φέτος το πρόγραμμα της Συμβολαιακής Γεωργίας με την Τράπεζα Πειραιώς. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2015 για πρώτη χρονιά, με 20 επαγγελματίες μελισσοκόμους-συνεργάτες μας από την Κρήτη, και είχε ιδιαίτερη απήχηση και επιτυχία. Όλοι μαζί ξεπερνούν τις κυψέλες και ως εκ τούτου η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του εν λόγω προγράμματος, αναλαμβάνει την άμεση εξόφληση των τιμολογίων τους, καθώς και την παροχή μελισσοκομικών εφοδίων, πετρελαίου κίνησης και άλλων ειδών σχετικών με την επαγγελματική μελισσοκομία. Η χρηματοδότηση γίνεται μέσω της ειδικής κάρτας Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καταστήματα που διαθέτουν το σχετικό σύστημα αποδοχής της κάρτας. Για το 2016, έχει σχεδιαστεί το πρόγραμμα να επεκταθεί και στην ηπειρωτική Ελλάδα, με συμμετοχή από επαγγελματίες μελισσοκόμους-συνεργάτες της εταιρείας εδώ και πολλά χρόνια. Η ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκομική Εταιρεία - Αλέξανδρος ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι ο επαγγελματίας μελισσοκόμος να διαθέτει όλα τα όπλα που χρειάζεται, την εποχή που τα θέλει, ώστε να μπορεί να παράγει με τις γνώσεις και την εμπειρία του, το άριστο αυτό προϊόν που λέγεται ελληνικό μέλι. ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκομική Εταιρεία - Αλέξανδρος Πίττας Α.Ε.Β.Ε. Πρωτομαγιάς 9 Κρυονέρι Αττικής Τηλ: , , info@attiki-pittas.gr Φαξ: Url:

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 66 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR Τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ είναι για δυνατούς παίκτες!!! Την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 59 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, το µεσηµέρι,

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017!

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017! Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 65 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ Κάθε χρόνο, παραδοσιακά, την τελευταία Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ!

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ! Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 49 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Υποδεχόμαστε το Σε αυτό το τεύχος : Στον αέρα η νέα διαφήμιση της ΑΤΤΙΚΗ! 2012! Το νέο website της

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Σε αυτό το τεύχος: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ANUGA 2015

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 50 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 Σε αυτό το τεύχος: Με το βραβείο 1 «Superbrand» τιμήθηκε το μέλι Αττική Κοπή της βασιλόπιτας 2 ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 57 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Σε αυτό το τεύχος: Νέα συσκευασία ΑΤΤΙΚΗ Η κοπή της βασιλόπιτας ιάκριση για την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 64 ΜΑΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Με ανανεωμένη εικόνα και περιεχόμενο θα εμφανίζεται,

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 60 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2015 ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 58 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 Παγκόσµιες διακρίσεις για την ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ! Σε αυτό το τεύχος: Το ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Γραφείο Εμπορικών & Οικονομικών Υποθέσεων ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. Βρυξέλλες, 29/11/10 Α.Π. Φ.2230/212

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Γραφείο Εμπορικών & Οικονομικών Υποθέσεων ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. Βρυξέλλες, 29/11/10 Α.Π. Φ.2230/212 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Γραφείο Εμπορικών & Οικονομικών Υποθέσεων ΚΑΝΟΝΙΚΟ Rue des Petits Carmes 6 1000 Bruxelles Τηλ. : 00 32 2 545 55 92 Φαξ : 00 32 2 545 55 08 Email : ecocom-brussels@mfa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας Υπό την αιγίδα Η φετινή αποτελεί για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την ενδέκατη διοργάνωση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) &ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας

Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας Με µια πολύ πετυχηµένη βραδιά και µε µεγάλη ανταπόκριση από τις συµµετέχουσες και

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα για τον Κήπο και το Πράσινο

Τα πάντα για τον Κήπο και το Πράσινο report Τα πάντα για τον Κήπο και το Πράσινο 5-8 Φεβρουαρίου 2015 Η 4 η Κηποτέχνικα άνοιξε τις πύλες της 5-8 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο ΜEC Παιανίας 15 μόλις ημέρες μετά τις πρόωρες εκλογές και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 9 o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 1 2 3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α 1,2 και 3 εκεµβρίου 2017 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαβάστε περισσότερα

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03.

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013 1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α. Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.Πίττας ΑΕΒΕ Θα συζητήσουμε Τι σημαίνει «επαγγελματίας μελισσοκόμος»;

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός: 1. Ημερομηνία: Ώρα: 17:30-20:00 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΕΜΑΤΑ (με βάση την σχετική Ημερήσια Διάταξη) 1.

Αριθμός: 1. Ημερομηνία: Ώρα: 17:30-20:00 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΕΜΑΤΑ (με βάση την σχετική Ημερήσια Διάταξη) 1. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Αριθμός: 1 Ημερομηνία: 29-11-2012 Ώρα: 17:30-20:00 ΘΕΜΑΤΑ (με βάση την σχετική Ημερήσια Διάταξη) 1. ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΑΡΤΙΑ Σ. Λόζιος Σ. Εφεντάκη Β. Ανδριόλα Ε. Αυγερινός Σ. Χριστοφιλοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό δελτίο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας

Ενημερωτικό δελτίο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας Ενημερωτικό δελτίο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας ΤΕΥΧΟΣ 3 Ιούλιος 2012 Δ.Α.ΣΤΑ. Τ.Ε.Ι. Λάρισας τ: +30 2410 684503,-721,-722 url: dasta.teilar.gr e: info-dasta@teilar.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

Προώθηση Αειφόρων Προτύπων Παραγωγής και Κατανάλωσης με Παράδειγμα το Ελαιόλαδο

Προώθηση Αειφόρων Προτύπων Παραγωγής και Κατανάλωσης με Παράδειγμα το Ελαιόλαδο Προώθηση Αειφόρων Προτύπων Παραγωγής και Κατανάλωσης με Παράδειγμα το Ελαιόλαδο Δρώμενα από τη συμμετοχή στην Μεσογειακή Έκθεση Ελιάς και Ελαιολάδου «Ελαιοτεχνία» 16-18 Απριλίου 2010. Πρακτικά της συνάντησης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7 Ααπριλίου 2015. Αξιότιμοι,

Αθήνα, 7 Ααπριλίου 2015. Αξιότιμοι, Αθήνα, 7 Ααπριλίου 2015 Αξιότιμοι, Είναι γεγονός ότι το ελληνικό επιχειρείν διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του την τελευταία πενταετία. Επικρατεί μεγάλη ανασφάλεια αλλά και ακούμε κι ωραίες

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας,

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Παρέμβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλου Αντωνιάδη, στο συνέδριο «Αριστοτέλης» της ΕΕΔΕ, στις 28 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη Χρηματοδοτικά Νέα Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Παράγω, αξίζω, προχωρώ!

Παράγω, αξίζω, προχωρώ! Παράγω, αξίζω, προχωρώ! Η ομάδα ΙΚΟΝ 4, ο Δήμος Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας, με την στήριξη του ΓΕΩΤΕΕ (Παράρτημα Αν. Μακεδονίας) και της Ε.Α.Σ. Καβάλας, σας προσκαλούν σε μία συζήτηση αντίδοτο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROFRESH FRUITS Η καμπάνια προώθησης φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα αποτελεί μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 Ποιο είναι το θέμα μας «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Περιγράφοντας την αγορά Το ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA Τι είναι η 11η Νοεμβρίου; Η 11η Νοεμβρίου έχει καθορισθεί ως ημέρα αφιερωμένη στην Ιδιωτική Ασφάλιση και στα πλαίσια αυτά γίνονται διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες ενημερώνεται το κοινό για τη σημασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Trade Exhibitions

Διαβάστε περισσότερα

ERASMUS European Program ICT course for small local producers

ERASMUS European Program ICT course for small local producers ERASMUS + 2016-2017 European Program ICT course for small local producers 21-22 Ιουνίου 2018 Ημερίδα του ΠΑΣΚΕΔΙ για τη στήριξη της μεταποίησης λαχανικών σε άλμη Προβλήματα & προοπτικές στο επίκεντρο της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Περιγραφή Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του διαδικτύου καθώς και τους

Διαβάστε περισσότερα

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 1 ο /2009 Τακτικής Συνεδρίασης του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 11 η Ιανουαρίου 2009 ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. Γραφείο Προβολής Β. Γρίβα 11, Καρδίτσα, ΤΚ 43100 Σύνταξη δελτίου & συντονισμός: Καθ. Γ. Μαντάνης 23-11-2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. Μετά από πρωτοβουλίες του Δ/ντή Παραρτήματος κ. Ι. Παπαδόπουλου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία 2-3 Δεκεμβρίου 2017 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium Η Πολωνική αγορά ελαιολάδου Η Πολωνία Σύμφωνα με το μέγεθος του πληθυσμού της (38,2 εκ. κατοίκους), είναι η 6η μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΛΕΤΑΕΝ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΛΕΤΑΕΝ 2017 ΕΛΕΤΑΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μέλος του WindEurope (πρώην European Wind Energy Association) και του Global Wind Energy Council Αθήνα 22/01/2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΛΕΤΑΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Έκθεση Μελισσοκομικών Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Αναδεικνύουμε το Κρητικό Μέλι 3ήμερη Έκθεση Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο 3ήμερες Εκδηλώσεις-Παρουσιάσεις Εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 28/07/2015. Προς : Υπόψη : Κύριε,

Θεσσαλονίκη 28/07/2015. Προς : Υπόψη : Κύριε, Προς : Υπόψη : Θεσσαλονίκη 28/07/2015 Κύριε, Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για το χορηγικό πρόγραμμα του 22 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών «Τώρα στην Κρίση, η γη μας δίνει λύση»,

Διαβάστε περισσότερα

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden 22 February 2018 MY PLANT & GARDEN 22 Φεβρουαρίου, 2018 Στη μεγαλύτερη εμπορική έδρα της Ευρώπης, στην Ιταλία, η σημαντικότερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση για την κηπουρική, το τοπίο και τον κήπο διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό περιοδικό

Ηλεκτρονικό περιοδικό by www.foodstandard.gr Ηλεκτρονικό περιοδικό www.facebook.com/foodstandard τεύχος 25 Μάρτιος 2012 * * * 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Η Ημερίδα της ΠΕΜΕΤΕ στη Χαλκιδική Συνδέονται τα αρτοσκευάσματα και

Διαβάστε περισσότερα

Wine & Gourmet 2017 Japan

Wine & Gourmet 2017 Japan ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ Wine & Gourmet 2017 Japan ΤΟΚΥΟ ΒΙG SIGHT/12-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Η εταιρεία OECON GROUP σε συνέχεια των διεθνών δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 7.3.1 Δελτία τύπου σε εφημερίδες και περιοδικά A Εξάμηνο 2012: Ιανουάριος- Ιούνιος 2012 ΕΝΕΡΓΕΙΑ 7: Προβολή Δημοσιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας. «Δημητριακά: Η βάση της διατροφικής πυραμίδας»

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας. «Δημητριακά: Η βάση της διατροφικής πυραμίδας» Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Δημητριακά: Η βάση της διατροφικής πυραμίδας» Σχολικό έτος 2012 ~ 2013 2ο Γυμνάσιο Πεύκης Τάξη: Α Αριθμός μαθητών : 22 Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ειρήνη Τσεσμετζή, ΠΕ15 Δάφνη Σκαραμαγκά,

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσεων 2013

Απολογισμός Δράσεων 2013 Απολογισμός Δράσεων 2013 Ο Απολογισμός Δράσεων 2013 έχει σκοπό να προσφέρει μια εικόνα για το βασικό έργο του Ιδρύματος τη χρονιά που πέρασε μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων προγραμμάτων. Δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 18-21 Μαρτίου 2015 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2014 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων.

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων. ΑΣ ΤΚD Λευκάδας Ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ KWONDO Λευκάδας ιδρύθηκε στις 11-03-1990 με σκοπό την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος προς το άθλημα του TAEKWONDO και τη διάδοση αυτού. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει

Διαβάστε περισσότερα

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA"

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HOTELIA HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 12/11/2015-15/11/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental 1-2 Οκτωβρίου 2016 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο & Ελληνορωσικό Forum Business to Business Υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Επίσημη Συμμετοχή Ελληνική Ενδοκρινολογική

Διαβάστε περισσότερα

Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ. «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος

Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ. «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 1995 2015 Τρίτη 12 Μαΐου 2015 «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 08:15 09:00 Προσέλευση Εγγραφές 14:10

Διαβάστε περισσότερα

Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ. «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος

Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ. «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος Προσεγγίζοντας τη ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 1995 2015 Τρίτη 12 Μαΐου 2015 «ΘΕΑΤΡΟΝ», αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 08:15 09:00 09:00 09:30 09:30 10:00

Διαβάστε περισσότερα

Οι δράσεις πληροφόρησης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του έργου LIFE PINUS

Οι δράσεις πληροφόρησης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του έργου LIFE PINUS Οι δράσεις πληροφόρησης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του έργου LIFE PINUS Συνάντηση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου LIFE PINUS Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού Σπάρτη 15 Μαΐου 2013 Οι δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ Εικόνα 1 - Ημερίδα σταδιοδρομίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ (Γ.Δ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Συνέδριο Ελαιοκομίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της ελαιοκομίας 12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Συναντήσεις Γνώσης Την Πέµπτη 22 Ιανουαρίου 2009 πραγµατοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ η 1 η συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 146 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 2 ο OLYMPIC DAY RUN ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΝEWSLETTER 146 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 2 ο OLYMPIC DAY RUN ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) & ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 27.11 1.12.2019 Διοργάνωση επίσημης ελληνικής συμμετοχής Με την υποστήριξη: Με την αιγίδα: Η έκθεση H διεθνής έκθεση FOOD & LIFE είναι η μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ /01/2016

ΔΡΑΣΕΙΣ /01/2016 30/01/2016 1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΝΟ.Δ.Ε ΔΗΜ.Τ.Ο. Χίου παρουσία της κας Άννας Καραμανλή Βουλευτή Β' Αθηνών, Υπεύθυνη Τομέα Αθλητισμού ΝΔ και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάννας Καλογήρου.

Διαβάστε περισσότερα

Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012. Διεθνείς εκθέσεις

Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012. Διεθνείς εκθέσεις Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012 Διεθνείς εκθέσεις Το 2012, ο ΟΠΕ υλοποίησε 47 διεθνείς εκθέσεις για 13 κλάδους του εξαγωγικού εμπορίου σε 23 αγορές - στόχους. Συγκεκριμένα: 18 για τρόφιμα και ποτά (PRODEXPO,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. για Εταιρική Ταυτότητα Επιχειρήσεων & Επαγγελματιών

Τιμοκατάλογος. για Εταιρική Ταυτότητα Επιχειρήσεων & Επαγγελματιών Τιμοκατάλογος για Εταιρική Ταυτότητα Επιχειρήσεων & Επαγγελματιών ΕΙΣΑΓΩΓΗ H Image Communication με επαρκή επιστημονική και τεχνική υποδομή στο ευαίσθητο πεδίο της δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης και άρτιας

Διαβάστε περισσότερα

Καραγιάννη - Δ. Σύμβουλος της εταιρείας XL Furniture Antonis με θέμα

Καραγιάννη - Δ. Σύμβουλος της εταιρείας XL Furniture Antonis με θέμα ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ οδός Γρίβα 11, Τ.Κ. 43100 Καρδίτσα Πληροφορίες Δρ. Γεώργιος Νταλός Καρδίτσα, 2/2/2017 τηλ.: 24410 64747,6932615800 fax: 24410

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157. þ Ν.Βασιλάκος. ý Χ. Πετράκος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157. þ Ν.Βασιλάκος. ý Χ. Πετράκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157 8 11-01- 2016 19:30-21:15 þ Γ.Παλλίδης þ Ν.Βασιλάκος ý Χ. Πετράκος 2. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Υπογράφηκαν τα Πρακτικά προηγούμενων Συνεδριάσεων ΔΣ και παραδόθηκαν στο Γραμματέα. 3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό δελτίο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας

Ενημερωτικό δελτίο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας Ενημερωτικό δελτίο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας ΤΕΥΧΟΣ 4 Ιανουάριος 2013 Δ.Α.ΣΤΑ. Τ.Ε.Ι. Λάρισας τ: +30 2410 684503,-721,-722 url: dasta.teilar.gr e: info-dasta@teilar.gr

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ «ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ Ποιο είναι το θέμα μας Η Ελληνική μελισσοκομία έχει κατακτήσει σημαντική θέση στην ελληνική αγροτική

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Έντυπο ΒΙΟΣΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ. Ακαδημίας 18, 10671 Αθήνα Σηλ.2103680772, Ηλ.ταχ. leousi@acsmi.gr. Περιεχόμενα.

Ενημερωτικό Έντυπο ΒΙΟΣΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ. Ακαδημίας 18, 10671 Αθήνα Σηλ.2103680772, Ηλ.ταχ. leousi@acsmi.gr. Περιεχόμενα. ΒΙΟΣΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΣΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ Μέλος του Δικτύου της Ε.Ε. ENTERPRISE EUROPE NETWORK Ενημερωτικό Έντυπο Περιεχόμενα «Ecobusiness Cooperation event», 10-11 /11/ 2011, Rimini σελ.2 Επιχειρηματική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000 Page 1 of 6 Φεβρουάριος 2000 Ακόμη κόβουμε πίτες Σχολική Χρονιά 2000/2001 Κολλεγιάδα 2000 Σεμινάρια Α.Σ.Ι.Σ Δημοτικών Σχολείων Σεμινάρια δασκάλων Έκθεση των δασκάλλων Καλλιτεχνικών Χρήσιμες Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η ιστιοδρομία ήταν πολύ σημαντική αφού καθόρισε και τη γενική κατάταξη του CYCLADES REGATTA.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η ιστιοδρομία ήταν πολύ σημαντική αφού καθόρισε και τη γενική κατάταξη του CYCLADES REGATTA. Καλλιθέα 17/07/2017 Α/Α 010 ΘΕΜΑ : Τελετή Λήξης & Τελετή Απονομής του 4 ου και τελευταίου σκέλους του 23 ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017, CYCLADES REGATTA και από το Λιβάδι Σερίφου στον Μέριχα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 11 - Ιανουάριος 2011

Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 11 - Ιανουάριος 2011 by Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 11 - Ιανουάριος 2011 Σε αυτό το τεύχος: Ειδικό αφιέρωμα στο 2ο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η εταιρεία μας με θέμα: ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ παράγοντες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση  Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση 3 Επιτροπές συνεδρίου 4 Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές 5 Όροι Συμμετοχής Χορηγών 6 Χορηγίες 7-8 Έκθεση 9-10 Πολιτική Ακυρώσεων & Πληρωμών 11 Έντυπο Συμμετοχής 12 2

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΠΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ & ΠΑΠΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΠΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ & ΠΑΠΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΠΕ 10.50 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ & ΠΑΠΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ 10 1 Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKYPE ΜΕ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ σημαντικό μέρος της κοινωνικής συσχέτισης βάσηγιατηδημιουργίακοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Σ Υ Ν - Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 4, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 2 Α.Σ. «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων Πρακτικά Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου για το 2014. ------------------------------------------------------------------------------------ Έγινε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά,

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 186/694 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ 1 ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 300,000 ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ 100,000 Η ένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων που ανήκουν

Διαβάστε περισσότερα

90 χρόνια Βιβλιοθήκη Τράπεζας της Ελλάδος: ιστορική αναφορά και μελλοντικές προκλήσεις

90 χρόνια Βιβλιοθήκη Τράπεζας της Ελλάδος: ιστορική αναφορά και μελλοντικές προκλήσεις 90 χρόνια Βιβλιοθήκη Τράπεζας της Ελλάδος: ιστορική αναφορά και μελλοντικές προκλήσεις 18 Ιανουαρίου 2018 Δίκτυο Οικονομικών Βιβλιοθηκών (ΔΙ.Ο.ΒΙ.): μια θεματική συνέργεια προστιθέμενης αξίας Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 Οι μαθητές θέλουν πούλμαν Κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά για να ενισχύσουν το ταμείο του σχολείου με τον ιδρώτα του προσώπου τους! Η ΔΕΚΑΧΡΟΝΗ Κατερίνα με χαριτωμένες κινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 3. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΙΚΤΥΩΝ ΙΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ 4. Ο ΗΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 5. ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός χολείου*: * ε περίπτωση που δεν έχετε, σας αποστέλλεται με την παραγγελία σας.

Κωδικός χολείου*: * ε περίπτωση που δεν έχετε, σας αποστέλλεται με την παραγγελία σας. Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης Γλυφάδα 166 75 ΣΗΛ: (+30)-210-9637660 (+30)-210-9637667 FΑX: (+30)-210-9637774-5 www.makeawish.gr Προς: Διευθυντή του χολείου Κοιν: ύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, Maθητικό

Διαβάστε περισσότερα

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα καλύπτονται από το 12ωρο διαδικτυακό σεμινάριο του e-school by agronomist.gr

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα καλύπτονται από το 12ωρο διαδικτυακό σεμινάριο του e-school by agronomist.gr Το e-school by agronomist.gr θα διοργανώσει ένα νέο σεμινάριο με θέμα: «Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων: Προσεγγίζοντας της αγορά των ΗΠΑ», τον Μάρτιο του 2014. Οι περισσότεροι ειδικοί και μη, συμφωνούν στην

Διαβάστε περισσότερα

Ενα αθώο σαρδάμ της Διαμαντοπούλου έδωσε τον τόνο για τους σχολικούς περιπάτους

Ενα αθώο σαρδάμ της Διαμαντοπούλου έδωσε τον τόνο για τους σχολικούς περιπάτους Το Βήμα 21/12/2011 Ενα αθώο σαρδάμ της Διαμαντοπούλου έδωσε τον τόνο για τους σχολικούς περιπάτους Οι πενθήμερες εκδρομές γίνονται επταήμερες... εκλογές Ελληνοκεντρικό χαρακτήρα αποκτούν οι σχολικές εκδρομές

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιογραφική Ομάδα

Δημοσιογραφική Ομάδα 2 ο Γυμνάσιο Χαριλάου Σχολικό έτος 2015-2016 Θέμα: Εντυπώσεις και εμπειρίες από τη δημοσιογραφική ομάδα Δημοσιογραφική Ομάδα Η δημοσιογραφική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Χαριλάου είναι μια εθελοντική ομάδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα