Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε."

Transcript

1 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 66 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR Τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ είναι για δυνατούς παίκτες!!! Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που εξάγεται σε πάνω από 37 χώρες, έφτασε και στον Άγιο Δομίνικο. «Το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ Α ποιότητας όπου δεν υπάρχει καλύτερο» όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, έδωσε ενέργεια στην ομάδα των μαχητών, μετά τη δοκιμασία που κέρδισαν. Επιπλέον, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, η ομάδα των διάσημων κέρδισε το χαλβά ΑΤΤΙΚΗ μόνο με ελληνικό μέλι, σε 3 απίθανες γεύσεις, βανίλια, κακάο και με αμύγδαλα. Τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ ήταν τα πρώτα επώνυμα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους αγωνιζόμενους αλλά και στους τηλεθεατές του SURVIVOR! Οι παίκτες ξετρελάθηκαν με τη γεύση των προϊόντων ενώ τις επόμενες μέρες η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν εντυπωσιακή, με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο Facebook να είναι γεμάτη θετικά μηνύματα! Σε αυτό το τεύχος: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 2 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ- ΠΙΤΤΑΣ ΕΙΝΑΙ SUPERBRAND! ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ GGG 3 ΘΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ CFIA ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, προβλήθηκε στην σελίδα των Food Videos στο Facebook ( λαχταριστή συνταγή για γεμιστά μπισκότα με μέλι ΑΤΤΙΚΗ που μπορούμε να απολαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία. Τα Food Videos προβάλουν σε λίγα μόλις λεπτά την εκτέλεση ολόκληρων συνταγών. Εστιάζοντας μόνο στο σκεύος παρασκευής δημιουργούν εύκολες και νόστιμες συνταγές που ο καθένας θα ήθελε να φτιάξει. ΤΟ ΜΕΛΙ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΤΑΙΝΙΑ «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑΧΙΝΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΤΤΑ- ΧΑΖΑΠΗ ΣΤΟ EURONEWS ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΤΤΑ-ΧΑΖΑΠΗ ΣΤΟ ΠΣΒΑΚ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ

2 2017 ευχές!!! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ! Στις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας. Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της εταιρείας, κος Γιώργος Πίττας και κα Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη ευχήθηκαν μια καλή, δημιουργική και μελένια χρονιά γεμάτη υγεία σε όλους. Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί φέτος ήταν οι κ.κ. Μαρία Βασιλακάκου, Μαρία Βέλλη, Μαρία Κατσίνα και Γιάννης Χαλδούπης. Στην εκδήλωση εκτός από την απονομή τιμητικής πλακέτας και χρηματικού δώρου σε άτομα που έκλεισαν 20 έτη συνεργασίας µε την εταιρεία, δόθηκε για πρώτη φορά τιμητικό αναμνηστικό δώρο, ένα plexiglass σε σχήμα καραβιού, στα άτομα που εργάζονται στην εταιρεία πάνω από 30 έτη. Τιμητική πλακέτα, για την εικοσάχρονη προσφορά τους στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, έλαβαν οι κ.κ. Στασινός Μαρλαντής, Κώστας Μεσσήνης, Γιώργος Μπέρδος, Νένα Συμεωνίδου και Θανάσης Τρουπής ενώ αναμνηστικό καράβι για τα πάνω από 30 χρόνια προσφοράς τους έλαβαν οι κ.κ. Σωτήρης Μαύρης, Παναγιώτα Διασάκου, Βάσω Νικολαΐδου και Στέφανος Στεφανής. ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ 20 ΕΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Από αριστερά: κ.κ. Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Μαρία Κατσίνα, Μαρία Βασιλακάκου, Μαρία Βέλλη, Γιάννης Χαλδούπης, Γιώργος Πίττας Από αριστερά: κ.κ. Γιώργος Μπέρδος, Στασινός Μαρλαντής, Κατερίνα Χαζάπη, Θανάσης Τρουπής Από αριστερά: κ.κ. Γιώργος Πίττας, Κώστας Μεσσήνης, Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο Σωτήρης Μαύρης με τους Γιώργο Πίττα και Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη (36 έτη). Η Παναγιώτα Διασάκου με τους Γιώργο Πίττα και Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη (30 έτη). Η Βάσω Νικολαΐδου με τους Γιώργο Πίττα και Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη (30 έτη). Ο Στέφανος Στεφανής με τους Γιώργο Πίττα και Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη (30 έτη).

3 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΕΙΝΑΙ SUPERBRAND! Η Μελισσοκομική Εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, απέσπασε το βραβείο Corporate Superbrand 2016 στην επίσημη τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής. Ο οργανισμός SUPΕRBRANDS, με έδρα το Λονδίνο, αποτελεί μια ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής του branding και κορυφαίων brands. Σύμφωνα με τους όρους που έχουν τεθεί από τους διοργανωτές: Μια εταιρία που αναδεικνύεται ως Corporate Superbrand προσφέρει στους καταναλωτές σημαντικά συναισθηματικά ή/και φυσικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών της. Πλεονεκτήματα, τα οποία οι καταναλωτές -συνειδητά ή ασυνείδητα - θέλουν, αναγνωρίζουν και για τα οποία είναι πρόθυμοι να πληρώσουν μια ακριβότερη τιμή. Για την τρίτη αυτή κατά σειρά βράβευση, ως Corporate Superbrand, από τις συνολικά 5 διοργανώσεις, ο κος Γιώργος Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που οι προσπάθειες ετών επιβραβεύονται με την εκτίμηση των καταναλωτών μας και η διάκριση αυτή, επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την αξιοπιστία της μάρκας αλλά και τις προσπάθειες που τόσα χρόνια καταβάλλουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με τις ίδιες αξίες την πορεία μας προς το μέλλον». ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΤΟ GGG Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, εκδήλωση για τα πρώτα γενέθλια του Greek Gastronomy Guide (GGG) στην Αθηναΐδα. Το GGG είναι ένας ηλεκτρονικός οδηγός ελληνικής Γαστρονομίας, ο οποίος έχει ως σκοπό να ενημερώσει τους επισκέπτες του για όλες τις αξίες και τα αγαθά του γαστρονομικού μας πολιτισμού. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, θεματικός υποστηρικτής του GGG, εκπροσωπήθηκε από μέλη της Διοίκησης της εταιρείας: κ.κ Γιώργο Πίττα, Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Κατερίνα Χαζάπη καθώς και από το τμήμα Marketing, τις κ.κ. Μαρίνα Χατζή και Ελεάνα Αστρά. Εντυπωσιακό stand με κυψέλη, μελισσοκομικά φυτά, banner της εταιρείας που απεικονίζεται μελισσοκόμος και συσκευασίες με ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ ήταν στημένο στην αίθουσα υποδοχής. Εταιρικά φυλλάδια ήταν διαθέσιμα για τους παρευρισκόμενους. Ύστερα από ομιλίες ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της γαστρονομίας, του τουρισμού και της παραγωγής αγροδιατροφικών προϊόντων ακολούθησε παρουσίαση της δομής της ιστοσελίδας από τον δημιουργό της, κο Γιώργο Πίττα. Τέλος, ευχαριστίες δόθηκαν στους χορηγούς και υποστηρικτές της ιστοσελίδας. Μέλη της Διοίκησης της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ με τον δημιουργό της ιστοσελίδας GGG, κο Γιώργο Πίττα.

4 ΘΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ CFIA ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Πολύ θετικά ήταν τα σχόλια των εκπροσώπων της Καναδικής Υπηρεσίας Επιθεώρησης Τροφίμων (CFIA: Canadian Food Inspection Agency) του Καναδά που αξιολόγησαν την ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ την Πέμπτη 9 Μαρτίου. Η CFIA επιβάλλει πολιτικές και πρότυπα, που καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας του Καναδά, που διέπουν την ασφάλεια και τη διατροφική ποιότητα όλων των τροφίμων που πωλούνται στον Καναδά. Η CFIA επαληθεύει τη συμμόρφωση της βιομηχανίας με τους ομοσπονδιακούς νόμους και κανονισμούς μέσα από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την καταγραφή και τον έλεγχο των μονάδων τροφίμων, καθώς και τη δοκιμή των προϊόντων. Έτσι, η CFIA βοηθά στη διατήρηση εξαιρετική φήμη του Καναδά για την ασφαλή και υψηλής ποιότητας γεωργίας, της υδατοκαλλιέργειας και της αλιείας, καθώς και τα γεωργικά προϊόντα διατροφής. Οι εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Επιθεώρησης Τροφίμων εξέτασαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών, έλεγξαν τους χώρους αποθήκευσης των υλικών συσκευασίας, Α ύλης και τελικών προϊόντων καθώς και τις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων, και βαθμολόγησαν με άριστα τα προϊόντα της ΑΤΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑΣ και ειδικά το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, κου Γιώργου Μπούκη και των Διευθύνοντων Συμβούλων της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑΣ, κου Γιώργου Πίττα και κας Αλεξάνδρας Πίττα-Χαζάπη. Ο κος Γιώργος Μπούκης ανακοίνωσε την επέκταση του επιτυχημένου μοντέλου, ονομάζοντας πλέον το νέο προϊόν «Συμβολαιακή Μελισσοτροφία», που εφαρμόζει η Τράπεζα σε συνεργασία με την ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ. Η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας ξεκίνησε στα τέλη του 2015 παρέχοντας στήριξή και κεφάλαια σε αρκετούς συνεργάτες μελισσοκόμους της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ. Η «Συμβολαιακή Μελισσοτροφία» πρόκειται για πλάνο στήριξης 5ετίας, με σκοπό την απόδοση υπεραξίας στο τοπικό προϊόν και την οδήγηση του παραγωγού σε αγορές που πριν δεν είχε πρόσβαση. Ο κος Γιώργος Πίττας, με τη σειρά του, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη περιοχή της Καρδίτσας, καθώς αναγνωρίζει ότι η περιοχή έχει δυναμική και στόχος της εταιρείας είναι να την αξιοποιήσει και να την αυξήσει.

5 ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, στο κοσμικό κέντρο «ΚΕΝΤΙΑ» στην Καρδίτσα, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας. Κατά την εκδήλωση αναδείχθηκαν και προβλήθηκαν οι επιχειρήσεις που στηρίζουν την προσπάθεια του Α.Σ.Κ. Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ μέγας χορηγός για την αγωνιστική περίοδο , εκπροσωπήθηκε από τον κο Γιώργο Πίττα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας και τον κο Σταύρο Χειμάρα, Υπεύθυνο του τμήματος Αγορών. Πλακέτα με θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη της ομάδας παρέλαβε ο κος Γιώργος Πίττας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Στην ομιλία του δήλωσε ότι «με συνέπεια, ήθος, συνεργασία, επιμονή και εμπιστοσύνη, η επιτυχία έρχεται». Δίνοντας ως παράδειγμα την εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, που με σχεδόν 90 χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ να είναι συνώνυμο του καλύτερου ελληνικού μελιού και να διανέμεται σε supermarket και delicatessen σε πάνω από 37 χώρες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σακούλες δώρων με προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ προσφέρθηκαν από την ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΑΣ για τη λαχειοφόρο της εκδήλωσης. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, στο Κρυονέρι, 20 παιδιά από το ειδικό σχολείο Ραφήνας με τους 14 συνοδούς τους. Η κα Ναταλία Γρηγοριάδου, από το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας, παρουσίασε στα παιδιά τη ζωή των μελισσών και τη διαδικασία συλλογής μελιού. Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της παραγωγής και συσκευασίας. Μέλι ΑΤΤΙΚΗ στην πρακτική συσκευασία smartpack και ενημερωτικά φυλλάδια δόθηκαν σε όλους στο τέλος της ξενάγησης.

6 ΤΟ ΜΕΛΙ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΤΑΙΝΙΑ «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, προβλήθηκε για πρώτη φορά έγχρωμη η ταινία «Της Κακομοίρας». Η ταινία, που το 1963 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, άγγιξε 45αρι στην τηλεθέαση, έχοντας μεγάλη απήχηση και στις νεαρές ηλικίες. Το ελληνικό μέλι Υμηττού της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ που κοσμούσε τα ράφια του μπακάλικου που εργάζεται ο Ζήκος, έπειτα από 54 χρόνια, προβλήθηκε με το έντονο μπλε του χρώμα στις οθόνες της τηλεόρασης μας. Το μέλι Υμηττού ήταν το πρώτο ελληνικό μέλι που συσκευάστηκε ποτέ στην Ελλάδα. Οι Αλέξανδρος και Παναγιώτης Πίττας, ιδρυτές της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, το 1928 προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή ενέργεια που άλλαξε ριζικά τον μέχρι τότε τρόπο εμπορίας και διακίνησης του μελιού, προσφέροντας το ελληνικό μέλι σε μικρές συσκευασίες, με την επωνυμία μέλι Υμηττού AΤΤΙΚΗ, το πλέον γνωστό σε όλους μας ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Στην επετειακή έκδοση των 20 χρόνων του κλαδικού περιοδικού για το Λιανεμπόριο και τη Βιομηχανία, Retail Business, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, προβλήθηκε καταχώρηση του μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Το περιοδικό εστιάζει στις εξελίξεις της αγοράς και τις τάσεις της, παρουσιάζει νέα προϊόντα και αναδεικνύει πρόσωπα, ομάδες και εταιρείες. Επιπλέον, το Φεβρουάριο, σε δύο γαστρονομικά περιοδικά, «Γαστρονόμος» και «Ζάχαρη & Αλεύρι», προβλήθηκε καταχώρηση του χαλβά ΑΤΤΙΚΗ μόνο με ελληνικό μέλι. TAXINI ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Νέα αγορά κατέκτησε το ταχίνι ΑΤΤΙΚΗ. Οι Αυστραλοί γνωρίζουν τα θρεπτικά συστατικά του ταχινιού, πολύτιμα για την καλή υγεία του οργανισμού μας. Τώρα από τα ράφια των supermarket της χώρας θα μπορούν να προμηθεύονται το ταχίνι της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ.

7 ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αφίσες για το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ με έντονο το ελληνικό στοιχείο τοποθετούνται σε supermarket του εξωτερικού. Στην Αμερική, οι συσκευασίες ΑΤΤΙΚΗ εμφανίζονται με φόντο τη θάλασσα του Αιγαίου ενώ στη Γερμανία, η πρωτοποριακή συσκευασία PET 470g απεικονίζεται με φόντο αρχαία κτίσματα και την ελληνική σημαία να ανεμίζει. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τηλεοπτική διαφήμιση του ελληνικού μελιού ΑΤΤΙΚΗ προβλήθηκε στο συνδρομητικό κανάλι Antenna Satellite. Έτσι, τους μήνες Δεκέμβριο-Ιανουάριο και Μάρτιο-Απρίλιο οι Έλληνες της ομογένειας σε Αμερική και Καναδά πήραν μια γλυκιά γεύση από το πιο αγαπητό ελληνικό μέλι όλου του κόσμου. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΤΤΑ-ΧΑΖΑΠΗ ΣΤΟ EURONEWS Την Τρίτη 7 Μαρτίου, η δημοσιογράφος κα Valerie Zabriskie από το διεθνές κανάλι Euronews, πήρε συνέντευξη από την κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, στα γραφεία της εταιρείας. Η κα Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη μίλησε για τη χρηματοδότηση της εταιρείας, στο πλαίσιο του Μέτρου 123Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης , για τη μετεγκατάσταση του εργοστασίου της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ από το Περιστέρι στο Κρυονέρι, καθώς και για τα οφέλη της παραμονής της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΤΤΑ-ΧΑΖΑΠΗ ΣΤΟ ΠΣΒΑΚ Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ). Καλεσμένη στο πάνελ με θέμα τις συμπεριφορές των δικτύων στην αγορά καλλυντικών, κατά το έτος 2016, ήταν η κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Αντιπρόεδρος της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, η οποία μίλησε με την ιδιότητα της Προέδρου του Εξαγωγικού Τμήματος του ΕΒΕΑ. Για να πετύχει μια εξαγωγή τόνισε η κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη χρειάζεται το τελικό προϊόν να είναι ποιοτικό και να υπάρχει συνέπεια και φερεγγυότητα.

8 Η Γωνιά του μελισσοκόμου από το Σπύρο Σκαρέα Κατόπιν πολύμηνης έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εργαστήριο Σηροτροφίας και Μελισσοκομίας, επιβεβαιώθηκε ότι η χρήση DioFarm (100% φυσικό πρόμειγμα διατροφής μελισσών): Βελτιώνει την άμυνα του μελισσιού, Μειώνει έως και μηδενίζει την προσβολή από Νοσεμίαση, Αυξάνει την παραγωγή γόνου, μελισσών και τελικά μελιού (έως και 20%), στα υγιή μελίσσια. Αποτελέσματα των ερευνών αυτών κυκλοφορούν στο τρέχον τεύχος της Μελισσοκομικής Επιθεώρησης (Μάρτιος-Απρίλιος 2017), σελ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις κάτωθι προσφορές: Δωρεάν μεταφορικά, για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτου αξίας της παραγγελίας σας. Δυνατότητα αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα Στη συσκευασία DIOFARM των 750ml, για παραγγελίες άνω των 6 τεμαχίων (ένα κιβώτιο), δίνεται δωρεάν και ένα κουτί DIOBEE (10 φακελάκια για σύλληψη αφεσμών και ήπια εισαγωγής βασιλισσών) Έκπτωση 10% στις συσκευασίες DIOFARM 750ml, για πώληση και παραλαβή Στο πρατήριο μας στην Αθήνα (Παύλου Μελά 29, Περιστέρι, ώρες 08:00-14:00, τηλ: ). Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στο Κρυονέρι Αττικής (Πρωτομαγιάς 9, ώρες 08:00-14:00, τηλ ). Οι τιμές πώλησης των προϊόντων είναι οι παρακάτω: DIOFARM 200ml: 12,10 + ΦΠΑ, τελική τιμή 15, DIOFARM 750ml: 41,94 + ΦΠΑ, τελική τιμή 52, DIOBEE (για έλξη αφεσμών), κουτί 10 τεμαχίων: 7,26 + ΦΠΑ, τελική τιμή 9 Α Τ Τ Ι Κ Η Μ ε λ ι σ σ ο κ ο μ ι κ ή Ε τ α ι ρ ε ί α - Α λ έ ξ α ν δ ρ ο ς Π ί τ τ α ς Α. Ε. Β. Ε. Π ρ ω τ ο μ α γ ι ά ς 9 Κ ρ υ ο ν έ ρ ι Α τ τ ι κ ή ς Τ η λ : , , Φ α ξ : E m a i l : i n f a t t i k i - p i t t a s. g r U r l : w w w. a t t i k i - p i t t a s. g r

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ Νο 63 Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Η FOOD EXPO Greece είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017!

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017! Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 65 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ Κάθε χρόνο, παραδοσιακά, την τελευταία Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 59 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, το µεσηµέρι,

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ!

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ! Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 49 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Υποδεχόμαστε το Σε αυτό το τεύχος : Στον αέρα η νέα διαφήμιση της ΑΤΤΙΚΗ! 2012! Το νέο website της

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 50 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 Σε αυτό το τεύχος: Με το βραβείο 1 «Superbrand» τιμήθηκε το μέλι Αττική Κοπή της βασιλόπιτας 2 ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Σε αυτό το τεύχος: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ANUGA 2015

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 57 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Σε αυτό το τεύχος: Νέα συσκευασία ΑΤΤΙΚΗ Η κοπή της βασιλόπιτας ιάκριση για την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) &ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Αναγνώριση της Προσφοράς της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (Οι.Ομ.Κω) από Συλλογικούς Φορείς

Παρουσίαση για την Αναγνώριση της Προσφοράς της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (Οι.Ομ.Κω) από Συλλογικούς Φορείς Παρουσίαση για την Αναγνώριση της Προσφοράς της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (Οι.Ομ.Κω) από Συλλογικούς Φορείς 26-03-2016 Οι πολύπλευρες δραστηριότητες της Οι.Ομ.Κω., συνεχίζει να επιβραβεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 58 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 Παγκόσµιες διακρίσεις για την ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ! Σε αυτό το τεύχος: Το ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 1 ο /2010 Τακτικής Συνεδρίασης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 23 η Ιανουαρίου 2010 ημέρα Σαββάτο και ώρα 18:30 συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας Υπό την αιγίδα Η φετινή αποτελεί για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την ενδέκατη διοργάνωση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 9 o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 1 2 3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α 1,2 και 3 εκεµβρίου 2017 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων Πρακτικά Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου για το 2014. ------------------------------------------------------------------------------------ Έγινε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas Συμμετοχή Δύο Νέων Εταιρειών Απρίλιος 2015: Στην Μετοχική σύνθεση της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ προστίθενται άλλες δύο εταιρείες: ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΑΕ με εκπρόσωπο της τον κο Καλαιτζιδάκη Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το βραβείο της Καινοτοµίας για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των Ελλήνων καταναλωτών.

Είναι το βραβείο της Καινοτοµίας για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των Ελλήνων καταναλωτών. 2014 1 Είναι το βραβείο της Καινοτοµίας για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βασίζεται αποκλειστικά στην ψήφο των Ελλήνων καταναλωτών. Τα προϊόντα ψηφίζονται απο 3.000 καταναλωτές µέσω της σηµαντικότερης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1 ου ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 26/11/2010 25/11/2011

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1 ου ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 26/11/2010 25/11/2011 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 1 ου ΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 26/11/2010 25/11/2011 «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ στην εσωτερική αγορά» (Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία) ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ- Α ΕΤΟΣ Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο ΝΝ 11 ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»!

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο ΝΝ 11 ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»! Αθήνα, 4 Απριλίου 2016 Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο ΝΝ 11 ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»! Το να τρέχεις για καλό σκοπό έχει σημασία. Με εξαιρετική επιτυχία και εντυπωσιακά μεγέθη συμμετοχών

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

Επιθεώρηση Κινηματογράφου, Θεαμάτων, Πολιτισμού & Ποιότητας Ζωής Λάρισα, Φεβρουάριος 2008 Έτος 5ο Τεύχος 21ο. Σταύρος Παπαγιάννης

Επιθεώρηση Κινηματογράφου, Θεαμάτων, Πολιτισμού & Ποιότητας Ζωής Λάρισα, Φεβρουάριος 2008 Έτος 5ο Τεύχος 21ο. Σταύρος Παπαγιάννης N N N N N N N N Επιθεώρηση Κινηματογράφου, Θεαμάτων, Πολιτισμού & Ποιότητας Ζωής Λάρισα, Φεβρουάριος 2008 Έτος 5ο Τεύχος 21ο ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Το Δημοτικό Θέατρο Λάρισας Ένα παράξενο θέατρο δρόμου σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA / ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: Λανσάρισμα του FIBRE ONE στην Ελλάδα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA / ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: Λανσάρισμα του FIBRE ONE στην Ελλάδα Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση: Line Εxecutive

Διοργάνωση: Line Εxecutive 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης, κλπ.) Διοργάνωση: Line Εxecutive ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Η συμπεριφορά του Έλληνα καταναλωτή επίπλου (2ο μέρος)

Η συμπεριφορά του Έλληνα καταναλωτή επίπλου (2ο μέρος) Η συμπεριφορά του Έλληνα καταναλωτή επίπλου (2ο μέρος) Συνεχίζοντας στο 2ο μέρος της έρευνας του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένου Μάρκετινγκ Διοίκησης & Οικονομίας του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου &

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 60 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2015 ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

4 η στο πλαίσιο των...

4 η στο πλαίσιο των... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σ 7-8-9 NOEMBΡIOY Αγαπητοί συνάδελφοι, Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της έκθεσης και των εκδηλώσεων ΜΕΑΤ DAYS, που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Νοεμβρίου στο, (Διεθνές Αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΙ Συνεπής θα είναι για 23 η χρονιά, στο θεσμό του ετήσιου πανελλήνιου συνεδρίου της η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.),

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ LUDWIGSHAFEN & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ LUDWIGSHAFEN & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΧΑΦΕΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ 1982 -------------------------------------------------------------- Epirotischer Verein Ludwigshafen e.v. Hohenzollernstraße 2 67063 Ludwigshafen ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Logistics Conferences 2018 ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ LOGISTICS ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που αποτελεί άλλωστε από μόνος του το βέλτιστο παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ AS ( Στο κεφάλι το χω / Όνομα Ζώα Φυτά / Τικ Τακ Μπουμ)

Ermis Media. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ AS ( Στο κεφάλι το χω / Όνομα Ζώα Φυτά / Τικ Τακ Μπουμ) Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

γίνει εφικτή η παρασκευή του συγκεκριμένου προϊόντος. Η προσπάθεια επί της ουσίας αφορούσε τη βελτίωση της διατροφικής αξίας της Πράσινης Ελιάς

γίνει εφικτή η παρασκευή του συγκεκριμένου προϊόντος. Η προσπάθεια επί της ουσίας αφορούσε τη βελτίωση της διατροφικής αξίας της Πράσινης Ελιάς ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο της 26 ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Συσκευασίας, (ΔΕΤΡΟΠ 2017), την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τα Social Media της εταιρίας Καλλυντικών Avon «γεννήθηκαν» τον Απρίλιο του 2010. Δημιουργήθηκε η επίσημη σελίδα της Avon στο facebook και ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 2 Νοεμβρίου Αρ. Πρωτ /778 ΠΡΟΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Διοικητήριο, Μανωλοπούλου 47, Πύργος, 27100

ΠΑΤΡΑ, 2 Νοεμβρίου Αρ. Πρωτ /778 ΠΡΟΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Διοικητήριο, Μανωλοπούλου 47, Πύργος, 27100 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι H Επιστημονική Εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και της Ομάδας του σε Θέματα: Φυτοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: 210-7563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2015-2016 - 2017 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Η Ένωσης και Ιατρικού Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ πραγματοποίησε και φέτος την 8 η ετήσια γενική συνέλευσή του στα Καμένα Βούρλα στις 25,26,27 και 28 Σεπτεμβρίου 2015. Στην τετραήμερη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL : olina 4@hotmail.com WEBSITE ADDRESS : http://www.fage.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ως Πίνακας Διανομής Τηλέφωνο: 210. 527.16.30 FAX: 210.527.16.60 e-mail: ve46u046@minagric.gr

ΠΡΟΣ: ως Πίνακας Διανομής Τηλέφωνο: 210. 527.16.30 FAX: 210.527.16.60 e-mail: ve46u046@minagric.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 04/11/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ: 187080 Δ/ΝΣΗ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΠΑ ΤΜΗΜΑ Ε : Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας Ταχ. Δ/νση: Βερανζέρου

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Τίτλος Συμμετοχής: Δίψα για μουσική. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Βίκος Cola Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

11o Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας

11o Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας 11o Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας Στόχος του Προγράμματος Η εκπαίδευση του πληθυσμού πιλοτικών πόλεων στον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής για

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4 ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Οι δράσεις του Συλλόγου Σχολικό έτος 2017-2018 Ανοίγουν τα σχολεία: Σεπτέμβρης 2017 Λίγες ημέρες. πριν τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

το Μέλλον είναι εδώ...

το Μέλλον είναι εδώ... το Μέλλον είναι εδώ... Southgate Office Village, Block D, Ground Floor 286 Chase Road, London N14 6HF Αποκτήστε μόνιμο γραφείο προώθησης εξαγωγών στο Λονδίνο Ενδυναμώστε την εταιρική σας εικόνα Παρουσιάστε

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Docfest ΧΑΛΚΙ Α 2010 5 10 Οκτωβρίου www..docfest..gr Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιµαντέρ-Docfest Χαλκίδα 2010 θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχόµενη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας.

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ

«ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ «ΟΡΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος Κέντρο Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ Ποιο είναι το θέμα μας Η Ελληνική μελισσοκομία έχει κατακτήσει σημαντική θέση στην ελληνική αγροτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Διαφήμιση φύση προιόντος Προιόντα έρευνας: οι καταναλωτές ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά του προιόντος πριν κάνουν την αγορά. Άρα η διαφήμιση πρέπει να παρέχει πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση

Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση ΔΩΡΕΑΝ διανομή Πανελλαδικά, σε 500 επιλεγμένα φαρμακεία Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελεγχόμενη ΔΩΡΕΑΝ διάθεση απευθείας στον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελάτε να τρέξετε να βοηθήσετε αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τα παιδιά προσφύγων 27 Μαρτίου Π.Φάληρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελάτε να τρέξετε να βοηθήσετε αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τα παιδιά προσφύγων 27 Μαρτίου Π.Φάληρο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 16 Μαρτίου 2016 Ελάτε να τρέξετε να βοηθήσετε αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τα παιδιά προσφύγων 27 Μαρτίου Π.Φάληρο Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Π. Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, εκπροσώπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στο πλαίσιο της 27ης έκθεσης AGROTICA 2018, που πραγµατοποιείται στο

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 64 ΜΑΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Με ανανεωμένη εικόνα και περιεχόμενο θα εμφανίζεται,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η EveryDay, που αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνίδας και αναζητά πάντα τρόπους να βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα της

Ermis Media. Η EveryDay, που αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνίδας και αναζητά πάντα τρόπους να βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα της Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των Διεθνής Έκθεση Τουρισμού 5-7 Δεκεμβρίου 2014 GREECE Οργάνωση Με την αιγίδα Υποστηρικτής επικοινωνίας Με τη στήριξη των Τηλ.: 210 61.41.164, 61.41.223 Fax: 210 80.24.267 e-mail: info@leaderexpo.gr www.leaderexpo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL Έχουµε την τιµή να σας πληροφορήσουµε ότι η Εταιρεία µας Butterfly Communication επεκτείνοντας την παρουσία της στο χώρο των εκθέσεων, εξασφάλισε την συνεργασία της µε την εταιρεία GREEK AGORA EXPO LTD

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. #1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Περιεχόμενα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., η εταιρία Εξαγωγική Δραστηριότητα Παρουσία σε διεθνή έκθεση Προϊόντα Καινοτομία Παραγωγική δυναμικότητα ανά προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά "Αll Pack Hellas"

Γενικά Αll Pack Hellas Γενικά "Αll Pack Hellas" Είναι το όνομα του περιοδικού συσκευασίας το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2004. Το All Pack Hellas είναι το δικό σας περιοδικό, το οποίο αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης και

Διαβάστε περισσότερα

θα εκλαϊκεύονται οι τεχνικές και επιστηµονικές γνώσεις τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής για το προϊόν

θα εκλαϊκεύονται οι τεχνικές και επιστηµονικές γνώσεις τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής για το προϊόν Μέτρο 133 : ραστηριότητες ενηµέρωσης και προώθησης ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΤΡΟΥ Ενηµέρωση προώθηση των προϊόντων στο πλαίσιο συστηµάτων για την ποιότητα των τροφίµων ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ Άρθρα 20 (γ) (iii) και 33 του Κανονισµού

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: THE VOICE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): VODAFONE. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: THE VOICE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): VODAFONE. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια τροφίμων. Expertise For Your Success. FSSC v4.1 - ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...67 IFS V BRC Agents & Brokers...

Ασφάλεια τροφίμων. Expertise For Your Success. FSSC v4.1 - ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...67 IFS V BRC Agents & Brokers... Ασφάλεια τροφίμων FSSC 22000 v4.1 - ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...67 IFS V6.1...68 BRC Agents & Brokers...69 ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...70 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...71

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Έκθεση Μελισσοκομικών Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Αναδεικνύουμε το Κρητικό Μέλι 3ήμερη Έκθεση Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο 3ήμερες Εκδηλώσεις-Παρουσιάσεις Εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Mikel Coffee Company Α.Ε.

Mikel Coffee Company Α.Ε. Mikel Coffee Company Α.Ε. Ποιοι είμαστε? Το όραμά μας Η πορεία μας Η φιλοσοφία μας Οι Αξίες μας Καταστήματα mikel - Το Concept μας Τα προϊόντα μας Διαδικασία παραγωγής Εξοπλισμός στα καταστήματα mikel

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η ιστιοδρομία ήταν πολύ σημαντική αφού καθόρισε και τη γενική κατάταξη του CYCLADES REGATTA.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η ιστιοδρομία ήταν πολύ σημαντική αφού καθόρισε και τη γενική κατάταξη του CYCLADES REGATTA. Καλλιθέα 17/07/2017 Α/Α 010 ΘΕΜΑ : Τελετή Λήξης & Τελετή Απονομής του 4 ου και τελευταίου σκέλους του 23 ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017, CYCLADES REGATTA και από το Λιβάδι Σερίφου στον Μέριχα

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Πως λοιπόν δημιουργείς συνέχεια στην επικοινωνία και αναδεικνύεις το αυτοκίνητο σε μια αγορά «μουδιασμένη»;

Ermis Media. Πως λοιπόν δημιουργείς συνέχεια στην επικοινωνία και αναδεικνύεις το αυτοκίνητο σε μια αγορά «μουδιασμένη»; Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση ΦτΠ του 2013

Γενική Συνέλευση ΦτΠ του 2013 Τόπος : Οινοποιείο Μωραΐτη Νάουσα Χρόνος: 10.00-13.00 στις 24.08.2012 Παρόντες: 26 άτομα. Πρόεδρος Σ. Δαλαμάγκας Γενική Συνέλευση ΦτΠ του 2013 1. Εγκριση Ημερήσιας διάταξης 2. Διοικητικός απολογισμός και

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας

Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας Πρότυπα Επιχειρηµατικής Επιτυχίας από την Ελλάδα που «Επιχειρεί» και πετυχαίνει, στην εκδήλωση του ΤΟΓΜΕ-Τµήµα Μακεδονίας Με µια πολύ πετυχηµένη βραδιά και µε µεγάλη ανταπόκριση από τις συµµετέχουσες και

Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Λύκειο Μύρινας Λήµνου Λεωφόρος ηµοκρατίας 16 T.K. 81400 Τηλ: 2245024553 και 2254025560 e-mail: mail@lyk-myrin.les.sch.gr

Γενικό Λύκειο Μύρινας Λήµνου Λεωφόρος ηµοκρατίας 16 T.K. 81400 Τηλ: 2245024553 και 2254025560 e-mail: mail@lyk-myrin.les.sch.gr Γενικό Λύκειο Μύρινας Λήµνου Λεωφόρος ηµοκρατίας 16 T.K. 81400 Τηλ: 2245024553 και 2254025560 e-mail: mail@lyk-myrin.les.sch.gr Εργασία των µαθητών της Β τάξης Κώστα Κουντουρά και Νίκου Μονοκρούσου για

Διαβάστε περισσότερα

To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου

To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου MEDIA KIT 2017-2018 Το 1ο Πολυκαναλικό Μέσο Ενημέρωσης Υγείας και Ομορφιάς στην Υπηρεσία των Φαρμακοποιών και των Ασθενών τους Δωρεάν 3μηνιαίο Περιοδικό

Διαβάστε περισσότερα

Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Επιθεώρηση Χρυσολόγου ΕΘΝΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Επιθεώρηση Χρυσολόγου Τεύχος 30 ο Iούλιος Σεπτέμβριος 2014 0.01 Πριν λίγους μήνες ο Mπαϊρακτάρης Γιώργος Προήχθη σε unit manager. Mας παραθέτει τις Απόψεις του για το επάγγελμα

Διαβάστε περισσότερα

Εξετάσεις για το Δίπλωμα Ευρωπαίου Καρδιολόγου

Εξετάσεις για το Δίπλωμα Ευρωπαίου Καρδιολόγου 3 η σύντομη ενημέρωση για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του ΔΣ ΕΚΕ (Απρίλιος Ιούλιος 2017) Αθήνα, 25/7/17 Αγαπητές Συναδέλφισσες / Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να αναφερθώ πολύ συνοπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά,

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 186/694 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

Ενα αθώο σαρδάμ της Διαμαντοπούλου έδωσε τον τόνο για τους σχολικούς περιπάτους

Ενα αθώο σαρδάμ της Διαμαντοπούλου έδωσε τον τόνο για τους σχολικούς περιπάτους Το Βήμα 21/12/2011 Ενα αθώο σαρδάμ της Διαμαντοπούλου έδωσε τον τόνο για τους σχολικούς περιπάτους Οι πενθήμερες εκδρομές γίνονται επταήμερες... εκλογές Ελληνοκεντρικό χαρακτήρα αποκτούν οι σχολικές εκδρομές

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό περιοδικό

Ηλεκτρονικό περιοδικό by www.foodstandard.gr Ηλεκτρονικό περιοδικό www.facebook.com/foodstandard τεύχος 25 Μάρτιος 2012 * * * 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Η Ημερίδα της ΠΕΜΕΤΕ στη Χαλκιδική Συνδέονται τα αρτοσκευάσματα και

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 2016 ΚΡΗΤΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ [ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΡΓΑ] Στα πλαίσια του Επιχειρηματικού Μοντέλου Αγροτικής Ανάπτυξης, η πρώτη έκθεση τμηματικής Συνεργασίας και Εξωστρέφειας του Έλληνα Παραγωγού. Αξιότιμοι κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Μάρκετινγκ. Ενότητα 9: Προώθηση. Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Αρχές Μάρκετινγκ. Ενότητα 9: Προώθηση. Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Αρχές Μάρκετινγκ Ενότητα 9: Προώθηση Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρασκευή 03/03/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ It s all new to me Ωράριο Λειτουργίας των Εκθέσεων: 10:00-19:00 ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα