SIMPLY CLEVER. SKODA Octavia 5

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SIMPLY CLEVER. SKODA Octavia 5"

Transcript

1 SIMPLY CLEVER SKODA Octavia 5

2

3 Η πολυτελής εμφάνιση της SKODA Octavia 5 έχει θέσει νέα πρότυπα.

4

5 Ποιότητα, σχεδίαση και προσιτή τιμή σε έναν μοναδικό συνδυασμό.

6 Χώρος για όλες τις επιθυμίες σας.

7

8 Το σχήμα της μπροστινής μάσκας με επιχρωμιωμένο πλαίσιο, σε συνδυασμό με τον κάθετο σχεδιασμό του αεραγωγού, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του εξωτερικού. Η στιβαρή εμφάνιση του μπροστινού μέρους ενισχύεται από τον ενιαίο και συμπαγή μπροστινό προφυλακτήρα που συνδέεται (χωρίς να φαίνεται η ένωση) με τα μπροστινά φτερά που έχουν νέο σχήμα, φαρδαίνοντας οπτικά το αυτοκίνητο. Ο πίσω προφυλακτήρας αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι και (όπως ο μπροστινός προφυλακτήρας και οι προστατευτικές λωρίδες στις πόρτες) είναι βαμμένος στο χρώμα του αμαξώματος. Έτσι, δίνει στην Octavia 5 μια πολύ συμπαγή, αλλά και δυναμική εμφάνιση όταν τη βλέπει κανείς από το πίσω μέρος, που επιπλέον τονίζεται από τις ανακλαστικές επιφάνειες («μάτια γάτας»). Οι προβολείς εκτείνονται κομψά μέχρι τα φτερά και δίνουν στο αυτοκίνητο μία μοναδική έκφραση. Το λογότυπο της Octavia 5 είναι μία πρωτότυπη λεπτομέρεια που έχει χαραχθεί μέσα στους προβολείς. Εκτός από τα βασικά είδη προβολέων, διατίθενται επίσης προβολείς Χenon με δυναμική γωνιακή κλίση και περιστρεφόμενα στοιχεία, που είναι πάντα εξοπλισμένοι με πλυστικά. Οι μπροστινοί προβολείς ομίχλης είναι άλλη μια εντυπωσιακή και ελκυστική λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, καθώς το σχήμα τους συμβάλλει στον δυναμικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου. Όσο για τη λειτουργικότητα, είναι διαθέσιμοι σε τέσσερις εκδόσεις. Στην κορυφή της γκάμας μας προσφέρονται προβολείς ομίχλης με λειτουργία δυναμικής γωνιακής κλίσης και φώτα ημέρας. Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας των πίσω φώτων καταλαμβάνεται από τα φώτα στάθμευσης και φρένων, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να αγνοήσει μία Octavia 5 ακόμη και από το πίσω μέρος. Όταν τα φώτα είναι αναμμένα, εμφανίζεται το γράμμα C, που αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο των αυτοκινήτων Skoda.

9

10 Απόλυτη οδηγική απόλαυση ο μόνιμος σύντροφός σας στο εσωτερικό μίας SKODA Octavia 5 Scout 4x4.

11 H Octavia 5 διαθέτει μια εξαιρετικά πλούσια γκάμα επιλογών που είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν, ακόμα και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις και επιθυμίες σας. Προσφέρουμε αυτό το αυτοκίνητο σε έκδοση 4x4 με προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Haldex 4ης γενιάς ή με ένα μοναδικό αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων DSG (Κιβώτιο Άμεσης Αλλαγής Ταχυτήτων). Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στις διαδρομές σας, μπορείτε να το εξοπλίσετε με ελκυστικά αξεσουάρ όπως ηχοσυστήματα, συστήματα πλοήγησης, MDI και άλλα, όλα εκ των οποίων ενσωματώνουν την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία. Το δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με (4) τέσσερις βραχίονες, σας επιτρέπει να ελέγχετε το ηχοσύστημα και το τηλέφωνο. Το σπορ 3-άκτινο δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σας παρέχει επιπλέον τη δυνατότητα να αλλάζετε τις ταχύτητες του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων DSG, μέσω των ενσωματωμένων χειριστηρίων (Paddles). Το σύστημα κίνησης 4x4 και το χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων είναι διαθέσιμα για την Octavia 5 Combi με κινητήρες 1.8 TSI/160 hp, 1.6 TDI CR DPF/105 hp και 2.0 TDI CR DPF/140 hp. Σε όλoυς τους κινητήρες, η σύνδεση με τη μονάδα κίνησης του πίσω άξονα ελέγχεται από το συμπλέκτη Haldex 4ης γενιάς, ο οποίος αποκρίνεται άμεσα στις συνθήκες του οδοστρώματος, ανεξαρτήτως ολίσθησης των τροχών στον ένα άξονα. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7-σχέσεων DSG (Direct Shift Gearbox), έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους κινητήρες 1.2 TSI/105hp, 1.4 TSI/122hp, 1.8 TSI/160hp και 1.6 TDI/105hp. Η μοναδική τεχνολογία δίνει στα συστήματα μετάδοσης κίνησης DSG τη δυνατότητα να αλλάζουν ταχύτητα ακόμη πιο ομαλά, έτσι ώστε να εκμεταλλεύονται τη μέγιστη ροπή στρέψης. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ήπια και γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων, αλλά και χαμηλή κατανάλωση.

12

13 Το Ηχοσύστημα Bolero που διαθέτει σύστημα αναπαραγωγής CD, CD-MP3 και CD-WMA και με ενσωματωμένο CD changer (6 CD), είναι ένα σύστημα ήχου κορυφαίας ποιότητας με εντυπωσιακό πλήθος λειτουργιών. Το Climatronic (σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών με ηλεκτρονική ρύθμιση) σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικές θερμοκρασίες για τη δεξιά και την αριστερή πλευρά του εσωτερικού. Η προαιρετική θέρμανση των μπροστινών καθισμάτων θα σας διευκολύνει κατά τη διάρκεια των πιο ψυχρών μηνών. Ο πίνακας οργάνων με την οθόνη Μaxi DOT και το λευκό φωτισμό, κάνει την πληροφόρηση απολύτως ευανάγνωστη για τον οδηγό. Το MDI (Mobile Device Interface) είναι μία υποδοχή σύνδεσης στο ντουλαπάκι συνοδηγού που επιτρέπει (με τη χρήση καλωδίων σύνδεσης με υποδοχές ipod, Aux-in ή USB από την ποικιλία των Γνήσιων Αξεσουάρ Skoda) τον έλεγχο μιας συνδεδεμένης εξωτερικής πηγής ήχου μέσω του ηχοσυστήματος ή του συστήματος πλοήγησης Skoda, καθώς και την αναπαραγωγή αρχείων τύπου MP3, WMA, OGG, AAC ή καταλόγου τραγουδιών που είναι αποθηκευμένα στην εξωτερική συσκευή. Τα δεδομένα από την εξωτερική πηγή ήχου που αναπαράγεται, εμφανίζονται τόσο στην οθόνη του ραδιοφώνου και του συστήματος πλοήγησης, όσο και στην οθόνη Μaxi DOT. Το σύστημα πλοήγησης Amundsen, που ελέγχεται μέσω έγχρωμης οθόνης αφής (TFT) 5, αποτελεί παράδειγμα της σύγχρονης τεχνολογίας με εξαιρετικά εκτεταμένες δυνατότητες. Το σύστημα Cruise Control έχει την ικανότητα να διατηρεί σταθερή την προγραμματισμένη από εσάς ταχύτητα (π.χ. όταν οδηγείτε σε αυτοκινητόδρομο). Για όσο διάστημα το σύστημα Cruise Control είναι ενεργό, η ενδεικτική λυχνία στον πίνακα οργάνων παραμένει αναμμένη.

14 Απόλυτη εμπιστοσύνη κυρίαρχο χαρακτηριστικό της SKODA Octavia 5. Οι αερόσακοι οροφής, ή μάλλον ο προστατευτικός τοίχος που δημιουργείται με την ενεργοποίησή τους, προστατεύει τους επιβαίνοντες από τραυματισμούς στο κεφάλι. Οι μπροστινοί πλευρικοί αερόσακοι μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού του οδηγού και του συνοδηγού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Οι αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού ενεργοποιούνται σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, μαζί με τους προεντατήρες στις μπροστινές ζώνες ασφαλείας. Η ασφάλειά σας αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμάς. Γι αυτό η Octavia 5 είναι εξοπλισμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορείτε να βασιστείτε επάνω της σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Ο πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας μπορεί να επεκταθεί με προαιρετικές επιλογές, ανάλογα με το ποια παράμετρο ασφάλειας θεωρείτε εσείς σημαντικότερη. Έτσι, εκτός των βασικών χαρακτηριστικών ασφάλειας, το προηγμένο ESP (Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ελέγχου Ευστάθειας) αυξάνει την ευστάθεια του αυτοκινήτου στις στροφές, ενώ το TPM (Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών) προσφέρει ακόμα

15 Ένα τρίτο προσκέφαλο στο πίσω μέρος, μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού στο κεφάλι ή τον αυχένα του επιβάτη που κάθεται στη μεσαία θέση. Στο βασικό εξοπλισμό ασφάλειας της Octavia 5 περιλαμβάνεται η στήριξη με ISOFIX δύο παιδικών καθισμάτων, καθώς και ειδικό δέσιμο των ζωνών ασφαλείας. Παιδικά καθίσματα υψηλής ασφάλειας για όλες τις ηλικίες των παιδιών, θα βρείτε στη σειρά των Γνήσιων Αξεσουάρ Skoda. Ο αυτόματος αισθητήρας βροχής μεταβάλλει την ταχύτητα κίνησης των μπροστινών υαλοκαθαριστήρων, ανάλογα με την ένταση της βροχής. Ο πίσω υαλοκαθαριστήρας Aero εξασφαλίζει ομοιόμορφο καθάρισμα σε ολόκληρο το μήκος του, χάρη στην ειδική του σχεδίαση. Προσφέρονται επίσης υαλοκαθαριστήρες Aero και για το παρμπρίζ. μεγαλύτερη ασφάλεια. Το Σύστημα Βοηθητικού Φωτισμού 4 λειτουργιών σας παρέχει προστασία κατά την επιβίβαση και αποβίβασή σας από το αυτοκίνητο. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις περιστάσεις, είναι διαθέσιμες διάφορες ρυθμίσεις φωτισμού: «Coming Home» (για το φωτισμό του χώρου στάθμευσης κατά την άφιξή σας), «Leaving Home» (κατά τη μετάβασή σας στο αυτοκίνητο), «Tunnel Light» (αυτόματο άναμμα των φώτων όταν μειώνεται η ένταση του εξωτερικού φωτισμού) και «Day Light» (φώτα ημέρας). Οι πίσω αισθητήρες στάθμευσης είναι ενσωματωμένοι στον πίσω προφυλακτήρα για να ελέγχεται η απόσταση του αυτοκινήτου σας από κάποιο εμπόδιο κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος. Το όχημά σας μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένο με μπροστινούς αισθητήρες στάθμευσης.

16 Άνεση. Συνώνυμο της ευρυχωρίας και των έξυπνων λεπτομερειών βασικός εξοπλισμός στη SKODA Octavia 5. Όλα τα μοντέλα Octavia 5 φημίζονται για τους ευρύχωρους αποθηκευτικούς χώρους τους. Η έκδοση Combi προσφέρει ακόμα περισσότερες ασυναγώνιστες επιλογές. Με τη διαρρύθμιση εσωτερικού του βασικού εξοπλισμού, έχετε στη διάθεσή σας 605 λίτρα αποθηκευτικού χώρου και, εάν αναδιπλώσετε πλήρως τα πίσω καθίσματα, ο χώρος αυτός αυξάνεται στα λίτρα.

17 Η άνεση είναι κάτι που εξαρτάται από τις ευαισθησίες του καθενός. Έτσι, για κάποιον μπορεί να σημαίνει ευρυχωρία, ενώ για κάποιον άλλο, το πλήθος των αξεσουάρ για άνετες διαδρομές. Η θήκη για γυαλιά βρίσκεται σε απόσταση που φτάνει το χέρι, πάνω από τον εσωτερικό καθρέπτη. Το ενδιάμεσο πάτωμα στο χώρο αποσκευών, διευκολύνει τη διαχείριση των αποσκευών με την τοποθέτηση του πατώματος του πορτ-μπαγκάζ στο ύψος του σημείου φόρτωσης. Επιπλέον, σας παρέχει διακριτικό αποθηκευτικό χώρο. Το πίσω υποβραχιόνιο μαζί με τον αποθηκευτικό χώρο, αυξάνει την άνεση για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων. Το Jumbo Box είναι ένας ευρύχωρος αποθηκευτικός χώρος που βρίσκεται στο ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο μεταξύ των μπροστινών καθισμάτων και μπορεί να ψύχεται με χρήση του κλιματισμού για να διατηρούνται τα αναψυκτικά σας δροσερά! Ο αποθηκευτικός χώρος στον πίνακα οργάνων στην πλευρά του συνοδηγού, μπορεί να φωτίζεται ανάλογα με την έκδοση του εξοπλισμού και να ψύχεται μέσω του συστήματος κλιματισμού. Το δίχτυ αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα στο πλάι του συνοδηγού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων. Οι αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται όχι μόνο στις μπροστινές, αλλά και στις πίσω πόρτες.

18 SunSet τα παράθυρα με πιο έντονα φιμέ κρύσταλλα στο πίσω μέρος μιας Octavia 5 Combi, προστατεύουν τους επιβάτες από το ηλιακό φως και αυξάνουν την αίσθηση του ιδιωτικού χώρου. Οι μπάρες οροφής του μοντέλου Combi διατίθενται προαιρετικά σε ασημί χρώμα. Οι εξωτερικοί καθρέπτες αναδιπλώνονται αυτόματα όταν κρατάτε πατημένο το κουμπί «lock» (κλείδωμα) στο τηλεχειριστήριο και έτσι προστατεύονται από ζημιές. Ο φωτισμός επιβίβασης (LED) που βρίσκεται στο κάτω τμήμα των εξωτερικών καθρεπτών, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις λακκούβες και να φτάσετε στο ραντεβού σας ή στη συναυλία με τέλεια γυαλισμένα παπούτσια. Οι ενσωματωμένοι τηλεσκοπικοί καθαριστήρες προβολέων καθαρίζουν εύκολα τη σκόνη και τη λάσπη, συμβάλλοντας στην επίτευξη της μέγιστης έντασης φωτισμού που παρέχουν οι προβολείς.

19 Εάν για εσάς άνεση σημαίνει περισσότερο φως και αίσθηση μεγαλύτερου χώρου, τότε σίγουρα θα σας ευχαριστήσει το ότι έχετε τη δυνατότητα να εξοπλίσετε το αυτοκίνητό σας με ηλεκτρική ηλιοροφή.

20 Η αντίληψή μας για το μέλλον η περιβαλλοντικά φιλική συμπεριφορά της SKODA Octavia 5 GreenLine.

21 Τα αυτοκίνητα Octavia 5 και Octavia 5 Combi GreenLine είναι εξοπλισμένα με τον κινητήρα diesel 1.6 TDI CR DPF/105 hp, που από μόνος του, αποτελεί εγγύηση για οικονομική και συγχρόνως δυναμική οδήγηση. Το σύστημα Start/Stop, η λειτουργία ανάκτησης ενέργειας, τα ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης, καθώς και ειδικές τροποποιήσεις που εξασφαλίζουν μειωμένο συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασης, όπως η επένδυση του πλαισίου με πάνελ, συμβάλλουν στην επίτευξη κατανάλωσης καυσίμου σε μικτό κύκλο 3,8 l/100 km με εκπομπές CO 2 μόλις 99 g/km για την Octavia 5 Limo και 4,1 l/100 km με εκπομπές CO g/km για την Octavia 5 Combi. Τα αυτοκίνητα Octavia 5 Limo και Octavia 5 Combi Green tec διακρίνονται για την αξιοσημείωτα οικονομική λειτουργία τους, που εξασφαλίζει μειωμένα επίπεδα εκπομπών CO 2. Διαθέτουν μερικά από τα χαρακτηριστικά του μοντέλου GreenLine, όπως το σύστημα Start/Stop, η λειτουργία ανάκτησης ενέργειας και τα ειδικά ελαστικά, και μπορούν να εξοπλιστούν με τον κινητήρα diesel 1.6 TDI CR DPF/105 hp (κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο 4,2 l/100 km με εκπομπές CO g/km) ή με τον κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI/122 hp (κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο 5,8 l/100km με εκπομπές CO g/km). Τα αυτοκίνητα Green tec προσφέρονται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού: Comfort, Ambiente και Elegance (βλ. εκδόσεις εξοπλισμού). Το σήμα GreenLine υπάρχει στην πέμπτη πόρτα, καθώς και στη μάσκα του ψυγείου. Το πράσινο γράμμα «I» στο σήμα της έκδοσης κινητήρα, το οποίο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της πέμπτης πόρτας, αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό της Octavia Green tec. Το σύστημα Start/Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα (π.χ. όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα φανάρια ή όταν είναι ακινητοποιημένο σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης). Πατώντας το πεντάλ του συμπλέκτη, ο κινητήρας τίθεται ξανά σε λειτουργία. Ο οδηγός μπορεί να απενεργοποιήσει το σύστημα Start/Stop με ένα κουμπί που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Η μείωση του φορτίου του κινητήρα και η οικονομικότερη λειτουργία υποβοηθούνται επιπρόσθετα από τη λειτουργία ανάκτησης ενέργειας, που εξασφαλίζει την αποτελεσματική χρήση της κινητικής ενέργειας του αυτοκινήτου για τη φόρτιση της μπαταρίας. Τα αυτοκίνητα GreenLine είναι εξοπλισμένα με τις ζάντες κράματος Pyxis 15 (Octavia) ή ατσάλινες ζάντες 15 με τάσια Gaspra (Octavia Combi). Και τα δύο μοντέλα ζαντών διατίθενται με ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης. (Στη φωτογραφία εικονίζονται οι ζάντες Pyxis.) Οι εκδόσεις GreenLine είναι εξοπλισμένες με τις ζάντες κράματος Deimos 15 (Elegance) ή ατσάλινες ζάντες 15 με τάσια Gaspra (Ambiente) ή Avantgarda (Comfort). Όλα τα μοντέλα ζαντών διατίθενται με ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης.

22 Octavia 5 Sport Edition 1.4 TSI 122hp Η Skoda Octavia 5 Sport Edition διαθέτει ζάντες αλουμινίου Crateris 6.5Jx16 Για τις μετακινήσεις σας, έχετε ανάγκη από χώρους για την οικογένεια και τις αποσκευές σας. Άνεση και ασφάλεια για να απολαύσετε κάθε σας διαδρομή. Αλλά είναι αυτό αρκετό; Γιατί το ταξίδι σας να μην είναι και συναρπαστικό; Η Octavia 5 Sport Edition σας προσφέρει απλόχερα αυτόν τον σπορ χαρακτήρα που ζητάτε. Κορυφαίος turbo κινητήρας 1.4 TSI με 122 ίππους στις σ.α.λ και 200Nm ροπής από τις μόλις σ.α.λ! Εκρηκτικές επιδόσεις που δεν μπορούν παρά να συνοδεύονται από μία σπορ εμφάνιση. Στο εξωτερικό του αυτοκινήτου δεσπόζουν οι ζάντες 16 Crateris και η πίσω αεροτομή βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος. Στο εσωτερικό, θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα την άριστη πλευρική στήριξη που προσφέρουν τα σπορ καθίσματα, καθώς και το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι. Ο διζωνικός αυτόματος κλιματισμός και το πλήρες επίπεδο εξοπλισμού είναι απλά εκεί για να κάνουν τις σπορ διαδρομές σας και άνετες. Octavia 5 Sport Edition. Ένα σπορ αυτοκίνητο για τις δικές σας μοναδικές διαδρομές.

23 Octavia 5 GT 1.8 TSI 200hp Εκρηκτικές επιδόσεις, δυναμικός χαρακτήρας, «επιθετικός» σχεδιασμός! Η Skoda Octavia 5 GT με turbo κινητήρα 1.8 TSI και 200 καθαρόαιμα άλογα, ήρθε για να καλπάσετε μαζί της! Με επιτάχυνση 0-100km/h σε μόλις 7,3, τελική ταχύτητα στα 230km/h και πλούσιο σπορ εξοπλισμό, είναι φανερό ότι διψάει για γκάζι! Έχοντας ως συνοδηγό τα υψηλά στάνταρ της πρωτοποριακής γερμανικής τεχνολογίας σε άνεση και ασφάλεια, η Skoda Octavia 5 GT 200hp απαντά σε όλα όσα θα θέλατε από ένα δυνατό σπορ αυτοκίνητο. Και τις απαντήσεις τις δίνει... στο δρόμο! Τεχνικά Χαρακτηριστικά 1.8 TSI Κινητήρας Βεζινοκινητήρας υδρόψυκτος 4κύλινδρος σε σειρά Κυβισμός (cc) Η Skoda Octavia 5 GT διαθέτει ζάντες αλουμινίου Pegasus 7.0Jx17 Μέγιστη ισχύς/ στροφές (hp/min-1) 200/5.950 Μέγιστη ροπή (Nm/min-1) 300/3.160 Κιβώτιο ταχυτήτων Σύστημα διεύθυνσης Χειροκίνητο 6 ταχυτήτων, πλήρως συγχρονισμένο Κρεμαγιέρα με ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση Κατανάλωση καυσίμου (Ι/100km) πόλη 10,1 αυτοκινητόδρομος 5,9 μικτή διαδρομή 7,4 Εκπομπές CO2 (g/km) 176 Κανονισμός εκπομπών ρύπων EU5 Συντελεστής αεροδυναμικής Cw 0,30 Σύστημα πέδησης Εμπρόσθια φρένα Πίσω φρένα Υδραυλικό σύστημα πέδησης, με διπλό διαγώνιο κύκλωμα και υποβοήθηση κενού Dual rate, ABS, EDS Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη με ένα μονό έμβολο Δισκόφρενα Ζάντες Αλουμινίου Pegasus 17" Ελαστικά 225/45 R17 Ρεζερβουάρ (Ι) 55 Τελική ταχύτητα (km/h) 230 Επιτάχυνση km/h (s) 7,3 Η αναβάθμιση του κινητήρα 1.8 TSI σε 200hp πραγματοποιείται από τη ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.

24 Η Octavia5 RS συνδυάζει κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά με την άνεση και το σπορ στιλ. Αυτό το μοντέλο προσφέρεται σε εκδόσεις Limo και Combi, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των κινητήρων 2.0 TSI/200 hp (βενζίνης) και 2.0 TDI CR DPF/170 hp (diesel) για κάθε έκδοση. Το εσωτερικό της RS διατίθεται προαιρετικά με δερμάτινες επενδύσεις (βλ. φωτογραφία) και λογότυπο RS στις πλάτες των καθισμάτων. Εξίσου ελκυστικό είναι το εσωτερικό του βασικού εξοπλισμού με σπορ μπροστινά καθίσματα και το σήμα RS κεντημένο στα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα. Το σπορ 3-άκτινο τιμόνι είναι επενδεδυμένο με μαύρο κορυφαίας ποιότητας δέρμα. Στο κάτω μέρος του φέρει μία μεταλλική πλακέτα με το λογότυπο RS. Τα χειριστήρια στο τιμόνι αποτελούν προαιρετικό εξοπλισμό και συνδυάζονται αποκλειστικά και μόνο με το αυτόματο κιβώτιο DSG και τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων (paddles). Τα φώτα πορείας (daylights) της Octavia5 RS ενισχύουν την ορατότητά της χάρη στις τελευταίας τεχνολογίας διόδους LED που τοποθετούνται στο επάνω μέρος των φανών ομίχλης και χαρίζουν μοναδική φωτεινότητα. Ενσωματωμένα στους κυψελωτούς αεραγωγούς, τονίζουν όχι μόνο τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου, αλλά και συμβάλλουν στην ασφάλειά σας. Το αυτόματο σύστημα μετάδοσης 6 σχέσεων DSG (Direct Shift Gearbox) προσφέρει γρήγορη εναλλαγή ταχυτήτων χωρίς απώλειες στις επιδόσεις, άριστη επιτάχυνση του αυτοκινήτου και χαμηλή κατανάλωση. Οι ζάντες αλουμινίου Zenith, /45 R17 είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για την Octavia 5 RS και ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

25 Ασυναγώνιστος σπορ χαρακτήρας η ισχυρή επιτάχυνση της SKODA Octavia 5 RS.

26 Έτοιμο για κάθε εξόρμηση εκτός δρόμου Η «σκληροτράχηλη» SKODA Octavia 5 Scout 4x4

27 Η Octavia 5 Scout είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Διατίθεται σε έκδοση Combi με κίνηση 4x4 και με τον κινητήρα 1.8 TSI/160 hp (βενζίνης) ή 2.0 TDI CR DPF/140 hp (diesel). Ακόμα και για τις πιο ακραίες συνθήκες οδήγησης, προστατεύεται από τα πλαστικά καλύμματα στους θόλους των τροχών και τα μαρσπιέ στις πόρτες (τυπικά χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου), όπως και το σπόιλερ του πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη. Το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με προβολείς xenon με περιστροφικά στοιχεία. Στον μπροστινό προφυλακτήρα είναι ενσωματωμένα φώτα ημέρας με LED (βλ. φωτογραφία) ή στρογγυλά φώτα ομίχλης. Οι ζάντες Proteus 7.0Jx17 από κράμα μετάλλων, καθώς και τα πλαϊνά προστατευτικά των θόλων των τροχών, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την έκδοση Scout. Η χειρολαβή με το έμβλημα Scout που είναι τοποθετημένη στο ταμπλό, αποτελεί βασικό εξοπλισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το συνοδηγό, τόσο στις στροφές, όσο και κατά την οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος. Το 4-άκτινο τιμόνι είναι επενδεδυμένο από κορυφαίας ποιότητας δέρμα.

28 Η έκδοση εξοπλισμού Elegance διατίθεται με το πολυτελές εσωτερικό Shadow σε μαύρο Onyx ή μπεζ Ivory, με ταμπλό σε χρωματισμό Onyx-Onyx ή Onyx-Ivory. Στη σχεδίαση της Elegance περιλαμβάνονται διακοσμητικές λωρίδες, στα πλαίσια ηχοσυστήματος, συστήματος πλοήγησης και κλιματισμού, στο κάλυμμα σταχτοδοχείου και μοχλού ταχυτήτων.

29 Η έκδοση εξοπλισμού Ambiente διατίθεται με το εντυπωσιακό εσωτερικό Variety σε μαύρο Onyx ή γκρι, με ταμπλό σε χρωματισμό Onyx-Onyx ή Onyx-γκρι. Στη σχεδίαση της Ambiente περιλαμβάνονται διακοσμητικές λωρίδες, στα πλαίσια ηχοσυστήματος, συστήματος πλοήγησης και κλιματισμού, στο κάλυμμα σταχτοδοχείου και μοχλού ταχυτήτων.

30 Η έκδοση Comfort χαρακτηρίζεται από το κομψό εσωτερικό Twinkle σε μαύρο Onyx, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα οργάνων Onyx-Onyx.

31 Ζάντες αλουμινίου Pallas 7.0Jx17 από κράμα μετάλλων με ελαστικά 225/45 R17. Ζάντες αλουμινίου Pegasus 7.0Jx17 από κράμα μετάλλων με ελαστικά 225/45 R17. Ζάντες αλουμινίου Proxima 6.5Jx16" από κράμα μετάλλων με ελαστικά 205/55 R16. Ζάντες αλουμινίου Crateris 6.5Jx16 από κράμα μετάλλων με ελαστικά 205/55 R16. Ζάντες αλουμινίου Draconis 6.5Jx16 από κράμα μετάλλων με ελαστικά 205/55 R16. Προαιρετικός εξοπλισμός για 4x4. Ζάντες αλουμινίου Pyxis 6.5Jx15 από κράμα μετάλλων με ελαστικά 205/60 R15. Ζάντες αλουμινίου Deimos 6.0Jx15 από κράμα μετάλλων με ελαστικά 195/65 R15. Ατσάλινες ζάντες 6.0Jx15 με ελαστικά 195/65 R15 και καπάκια Gaspra. Ατσάλινες ζάντες 6.0Jx15 με ελαστικά 195/65 R15 και τάσια Avantgarda. Βασικός εξοπλισμός έκδοσης Comfort.

32 Λευκό Candy Κόκκινο Corrida Μπλε Pacific Ασημί Brilliant μεταλλικό Μπεζ Cappuccino μεταλλικό Κόκκινο Brunello μεταλλικό Lava Blue μεταλλικό Πράσινο Arctic μεταλλικό Platin Grey μεταλλικό Γκρι Satin μεταλλικό Γκρι Anthracite μεταλλικό Μαύρο Magic Black περλέ

33 Χρώμα Κωδικός Χρώματος Εσωτερικό Onyx Γκρι Ivory Λευκό Candy 9P9P Κόκκινο Corrida 8T8T Μπλε Pacific Z5Z5 Ασημί Brilliant μεταλλικό 8E8E Μπεζ Cappuccino μεταλλικό 4K4K Κόκκινο Brunello μεταλλικό X7X7 Lava Blue μεταλλικό 0F0F Πράσινο Arctic μεταλλικό 8B8B Platin Gray μεταλλικό 2G2G Γκρι Satin μεταλλικό 5T5T Γκρι Anthracite μεταλλικό 9J9J Μαύρο Magic Black περλέ 1Z1Z Συνδυασμοί χρώματος αμαξώματος και εσωτερικών: πολύ καλός καλός ο συνδυασμός δεν συνιστάται

34 Tεχνικές προδιαγραφές Octavia 5 Limo Κινητήρας 1.4 MPI/80hp 1.2 TSI/105hp 1.4 TSI/122hp 1.8 TSI/160hp 1.6 TDI CR DPF/105hp 2.0 TDI CR DPF/110hp 2.0 TDI CR DPF/140hp Κινητήρας βενζίνης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας diesel, με υπερτροφοδότη με αυτορυθμιζόμενα πτερύγια, σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας diesel, με υπερτροφοδότη με αυτορυθμιζόμενα πτερύγια, σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας diesel, με υπερτροφοδότη με αυτορυθμιζόμενα πτερύγια, σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail υψηλής πίεσης Κύλινδροι/Κυβισμός (cc) 4/ / / / / / /1.968 Mέγιστη ισχύς/στροφές (ίπποι/σ.α.λ.) 80/ / / / / / /4.200 Mέγιστη ροπή/στροφές (Nm/σ.α.λ.) 132/ / / / / / / Έλεγχος εκπομπών ρύπων EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Καύσιμο Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91** Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91** Αμόλυβδη βενζίνη, τουλάχιστον RON 95 Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91** Diesel Diesel Diesel Επιδόσεις Mέγιστη ταχύτητα (km/h) (192) 203 (202) 205**** 223 (223) 191 (191) {192} 192**** (209) Επιτάχυνση km/h (s) 14,3 10,8 (10,8) 9,7 (9,7) 9,8**** 7,8 (7,8) 11,3 (11,4) {11,4} 11,3**** 11,0 9,5 (9,6) Κατανάλωση καυσίμου 99/100 (l/100 km) κύκλος εντός πόλης 8,5 7,1 (7,0) 8,5 (8,0) 7,2**** 9,5 (9,1) 5,7 (5,6) {4,7} 5,1**** 6,1 6,1 (6,7) κύκλος εκτός πόλης 5,1 4,9 (5,2) 5,0 (5,3) 4,9**** 5,5 (5,4) 3,9 (4,2) {3,4} 3,6**** 4,0 4,0 (4,5) μικτός κύκλος 6,4 5,7 (5,9) 6,3 (6,3) 5,8**** 6,9 (6,6) 4,5 (4,7) {3,8} 4,2**** 4,8 4,8 (5,3) Εκπομπές CO 2 (g/km) (136) 148 (147) 134**** 158 (155) 119 (123) {99} 109**** (138) Διάμετρος κύκλου στροφής (m) 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 Μετάδοση ισχύος Tύπος Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Συμπλέκτης Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο Μετάδοση Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Χειροκίνητο κιβώτιο Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων 5 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Υδραυλικός μονόδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου**** Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων**** Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) {Υδραυλικός μονόδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου} Υδραυλικός μονόδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου**** Χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) {Χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων} Χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων**** Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης υγρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης υγρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων) Βάρος Απόβαρο στη βασική έκδοση με οδηγό 75 kg (kg) (1.290) (1.330) 1.325**** (1.370) (1.375) {1.390} 1.360**** (1.415) Ωφέλιμο φορτίο με οδηγό και πρόσθετο εξοπλισμό (kg) Συνολικό βάρος (kg) (1.890) (1.930) 1.925**** (1.970) (1.975) {1.990} 1.960**** (2.015) Φορτίο ρυμουλκούμενου χωρίς φρένα (μέγ., kg) Φορτίο ρυμουλκούμενου με φρένα 12% (μέγ., kg) Αμάξωμα 5-θέσιο, 5-θυρο, 2-διαμερίσματα Συντελεστής αεροδυναμικής αντίστασης C w 0,30 {0,296} 0,296**** Σασί Μπροστινός άξονας Ανάρτηση τύπου McPherson με κάτω τριγωνικά ψαλίδια και αντιστρεπτική ράβδο Πίσω άξονας Άξονας πολλαπλών συνδέσμων, με έναν διαμήκη και τρεις εγκάρσιους συνδέσμους και αντιστρεπτική ράβδο Σύστημα πέδησης Υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλού κυκλώματος σε διαγώνια διασύνδεση, Dual Rate, και υποβοήθηση με κενό μπροστινά φρένα/πίσω φρένα Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη και μονό έμβολο με πλευστές δαγκάνες/δισκόφρενα Σύστημα διεύθυνσης Σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση διεύθυνσης Ζάντες 6.0J x 15", 7.0J x 17", {6.5J x 15"}, 6.0J x 15" **** Ελαστικά 195/65 R15, 225/45 R17, {195/65 R15}, 195/65 R15**** Υγρό Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (l) * Ισχύει για λειτουργία με υγραέριο (LPG). ** Η χρήση καυσίμου χαμηλού αριθμού οκτανίων μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις του κινητήρα. *** Ισχύει για την έκδοση Flex Fuel κατά τη λειτουργία με καύσιμο E85. **** Ισχύει για την έκδοση Green tec. ( ) Ισχύει για τις εκδόσεις με αυτόµατο κιβώτιο ταχυτήτων. { } Ισχύει για την έκδοση GreenLine.

35 1,415 1,423 1,010 1,462 1,541 1,769 1,514 2, , l 1, ,578 1,076 4,569

36 Tεχνικές προδιαγραφές Octavia 5 Combi Κινητήρας 1.4 MPI/80hp 1.2 TSI/105hp 1.4 TSI/122hp 1.8 TSI/160hp 1.6 TDI CR DPF/105hp 2.0 TDI CR DPF/110hp 2.0 TDI CR DPF/140hp Κινητήρας βενζίνης Υπερτροφοδοτούμενος Υπερτροφοδοτούμενος Υπερτροφοδοτούμενος Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης diesel, με υπερτροφοδότη με αυτορυθμιζόμενα πτερύγια, σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail υψηλής πίεσης diesel, με υπερτροφοδότη με αυτορυθμιζόμενα πτερύγια, σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail υψηλής πίεσης diesel, με υπερτροφοδότη με αυτορυθμιζόμενα πτερύγια, σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail υψηλής πίεσης Kύλινδροι/Κυβισμός (cc) 4/ / / / / / /1.968 Mέγιστη ισχύς/στροφές (ίπποι/σ.α.λ.) 80/ / / / / / /4.200 Mέγιστη ροπή/στροφές (Nm/σ.α.λ.) 132/ / / / / / / Έλεγχος εκπομπών ρύπων EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Καύσιμο Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91** Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91** Αμόλυβδη βενζίνη, τουλάχιστον RON 95 Αμόλυβδη βενζίνη, RON 95/91** Diesel Diesel Diesel Επιδόσεις Mέγιστη ταχύτητα (km/h) (191) 202 (201) 204**** 222 (222) [218] 190 (190) [186] {191} 191**** (208) [204 (203)] Επιτάχυνση km/h (s) 14,4 10,9 (10,9) 9,8 (9,8) 9,9**** 7,9 (7,9) [8,1] 11,4 (11,5) [12,2] {11,6} 11,4**** 11,1 9,6 (9,7) [9,8 (9,9)] Κατάναλωση καυσίμου 99/100 (l/100 km) κύκλος εντός πόλης 8,5 7,1 (7,0) 8,5 (8,0) 7,2**** 9,5 (9,1) [10,3] 5,7 (5,6) [6,7] {5,3} 5,1**** 6,2 6,2 (7,0) [7,2 (7,3)] κύκλος εκτός πόλης 5,1 4,9 (5,2) 5,0 (5,3) 4,9**** 5,5 (5,4) [6,2] 3,9 (4,2) [4,6] {3,5} 3,6**** 4,1 4,1 (4,6) [4,7 (5,2)] μεικτός κύκλος 6,4 5,7 (5,9) 6,3 (6,3) 5,8**** 6,9 (6,6) [7,7] 4,5 (4,7) [5,4] {4,1} 4,2**** 4,9 4,9 (5,4) [5,6 (5,9)] Εκπομπές CO 2 (g/km) (136) 148 (147) 134**** 158 (155) [180] 119 (123) [141] {107} 109**** (143) [148 (156)] Διάμετρος κύκλου στροφής (m) 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 10,85 Μετάδοση ισχύος Tύπος Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση [κίνηση 4x4] Συμπλέκτης Μετάδοση Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο Χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) Υδραυλικός μονόδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου**** Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων**** Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) [Συμπλέκτης Haldex] Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) [Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων] Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση [κίνηση 4x4] Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) [Συμπλέκτης Haldex] {Υδραυλικός μονόδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου} Υδραυλικός μονόδισκος συμπλέκτης ξηρού τύπου**** Χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 7 ταχυτήτων) [Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων] {Χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων} Χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων**** Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης υγρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) [Συμπλέκτης Haldex] Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο (Διπλός ομοαξονικός πολύδισκος συμπλέκτης υγρού τύπου, ηλεκτροϋδραυλικής λειτουργίας) [Συμπλέκτης Haldex] Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (Αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων) [Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (αυτόματο κιβώτιο DSG 6 ταχυτήτων)] Βάρος Απόβαρο στη βασική έκδοση με οδηγό 75 kg (kg) (1.305) (1.345) 1.340**** (1.385) [1.470] (1.390) [1.475] {1.405} 1.375**** (1.430) [1.500 (1.520)] Ωφέλιμο φορτίο με οδηγό και πρόσθετο εξοπλισμό (kg) Συνολικό βάρος (kg) (1.905) (1.945) 1.940**** (1.985) [2.070] (1.990) [2.075] {2.005} 1.975**** (2.030) [2.100 (2.120)] Φορτίο ρυμουλκούμενου χωρίς φρένα (μέγ., kg) Φορτίο ρυμουλκούμενου με φρένα 12% (μέγ., kg) [1.500] [1.600] [1.600] Αμάξωμα 5-θέσιο, 5-θυρο, 2 διαμερίσματα Συντελεστής αεροδυναμικής αντίστασης C w 0,30 [0,32] {0,299} 0,299**** Σασί Μπροστινός άξονας Ανάρτηση τύπου McPherson με κάτω τριγωνικά ψαλίδια και αντιστρεπτική ράβδο Πίσω άξονας Άξονας πολλαπλών συνδέσμων, με επιμήκεις και εγκάρσιους συνδέσμους, με αντιστρεπτική ράβδο Σύστημα πέδησης Υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλού κυκλώματος σε διαγώνια διασύνδεση, Dual Rate, και υποβοήθηση με κενό μπροστινά φρένα/πίσω φρένα Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη και μονό έμβολο με πλευστές δαγκάνες/δισκόφρενα Σύστημα διεύθυνσης Σύστημα διεύθυνσης με κρεμαγιέρα με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση διεύθυνσης Ζάντες 6.0J x 15, 7.0J x 17 ; {6.5J x 15 }, 6.0J x 15 **** Ελαστικά 195/65 R15, 225/45 R17, {195/65 R15}, 195/65 R15**** Υγρό Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (l) [60] 55 [60] 55 [60] 55 [60] * Ισχύει για λειτουργία με υγραέριο (LPG). ** Η χρήση καυσίμου χαμηλού αριθμού οκτανίων μπορεί να επηρεάσει τις επιδόσεις του κινητήρα. *** Ισχύει για την έκδοση Flex Fuel κατά τη λειτουργία με καύσιμο E85. **** Ισχύει για την έκδοση Green tec. ( ) Ισχύει για τις εκδόσεις με αυτόµατο κιβώτιο ταχυτήτων. [ ] Ισχύει για το Octavia Combi 4x4. { } Ισχύει για την έκδοση GreenLine.

37 1,415 1,423 1,010 1,468 1,541 1,769 1,514 2, , l 1,064 Octavia Combi με μπροστινή κίνηση (διαθέσιμη για όλες τις εκδόσεις κινητήρων) ,578 4,569 1,076 Octavia Combi με τετρακίνηση και συμπλέκτη Haldex 4ης γενιάς (κινητήρες 1,8 TSI/160 hp, 1,6 TDI CR DPF/105 hp και 2,0 TDI CR DPF/140 ίπποι)

38 Τα Γνήσια Αξεσουάρ SKODA προσδίδουν στιλ στο αυτοκίνητό σας, ενώ συγχρόνως βελτιώνουν τη χρηστικότητά του. Σε ό,τι αφορά τις χειμερινές εξορμήσεις σας, οι αντιολισθητικές αλυσίδες κάνουν ασφαλέστερη την οδήγηση σε χιονισμένο δρόμο. Επιπλέον, η κομψότητα μπορεί να συνυπάρξει ακόμα και με χειμερινά ελαστικά, χάρη στις ειδικές ζάντες κράματος Flash 17, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση σε συνδυασμό με αντιολισθητικές αλυσίδες. Η «διαδρομή» από ένα αυτοκίνητο παραγωγής μέχρι το προσωπικό σας στιλ περνάει από τα γνήσια αξεσουάρ SKODA, με τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε το αυτοκίνητό σας στις ανάγκες σας, όποιες κι αν είναι αυτές: μεγαλύτερη μεταφορική ικανότητα, αυξημένη πρακτικότητα ή ακόμα υψηλότερα επίπεδα άνεσης. Τα γνήσια αξεσουάρ Skoda είναι, στην ουσία, μια επέκταση της γκάμας επιλογών πρόσθετου εξοπλισμού, επομένως μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την άψογη εφαρμογή τους. Για μια πλήρη εικόνα της γκάμας των αξεσουάρ μας, ζητήστε των ειδικό κατάλογο αξεσουάρ από έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της SKODA. Πατάκια λαστιχένια ή υφασμάτινα προσφέρονται σε σετ των 4. Ειδικά σχεδιασμένα για την Octavia 5, ταιριάζουν άψογα στο εσωτερικό της, όχι μόνο χάρη στην τέλεια εφαρμογή τους, αλλά και χάρη στην κορυφαία ποιότητά τους. Ένας κοτσαδόρος σας επιτρέπει να σύρετε με το αυτοκίνητό σας τρέιλερ βάρους έως και kg, ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα. Τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με ενθέματα από ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύουν τα μαρσπιέ στις πόρτες του αυτοκινήτου σας από γδαρσίματα κατά την επιβίβαση και αποβίβασή σας. Τα καλύμματα μαρσπιέ είναι διαθέσιμα στις εκδόσεις με την επιγραφή «Sportline» ή «4x4».

39 Γενικές πληροφορίες SKODA SERVICE Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Το Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda βρίσκεται κοντά σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε. Όταν αποκτήσετε τη δική σας Skoda Octavia 5, το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να κάνει τη συμβίωσή σας μαζί τoυ μία ευχάριστη εμπειρία. Εγγυήσεις για τη Skoda Octavia 5 και τα Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda 1. Δύο χρόνια εγγύηση για τα μηχανικά μέρη 2. Τρία χρόνια εγγύηση χρώματος 3. Δώδεκα χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας 4. Δύο χρόνια εγγύηση στα Γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ Skoda Skoda Road Club Για το καινούριο σας Skoda, σας παρέχουμε δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Αραιά Διαστήματα Συντήρησης Λόγω των εξελιγμένων κινητήρων μας, δεv θα έχουμε τη χαρά να σας βλέπουμε αρκετά συχνά. H Skoda Octavia 5 συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον αξιόπιστα αυτοκίνητα, με διαστήματα σέρβις για τους βενζινοκινητήρες κάθε km ή κάθε δύο χρόνια και για τους πετρελαιοκινητήρες κάθε km ή κάθε δύο χρόνια. Αναλύοντας συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο οδηγείτε, ο υπολογιστής του αυτοκινήτου υπολογίζει το βέλτιστο διάστημα συντήρησης, υποδεικνύοντάς το στον πίνακα οργάνων. Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης Πελατών Στο Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda, σας παρέχουμε αυτοκίνητο για την εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που το δικό σας χρειαστεί να παραμείνει για συντήρηση ή επισκευή περισσότερο από 24 ώρες. Internet Στο δικτυακό τόπο που δημιουργήσαμε για εσάς, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τo δικό σας Yeti, καθώς και για την υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων. Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda είναι τα ίδια με εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του αυτοκινήτου. Ο κατασκευαστής γνωρίζει καλύτερα ποιο ανταλλακτικό προορίζεται για ποια λειτουργία και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που απαιτείται να πληρούνται για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την εγγύηση του κατασκευαστή. Πλεονεκτήματα των Γνήσιων Ανταλλακτικών Skoda: Ασφάλεια Κάθε τμήμα και εξάρτημα του αυτοκινήτου έχει τη δική του σημασία και μερικά από αυτά καθορίζουν άμεσα την ασφάλεια των επιβατών του αυτοκινήτου. Το ενδιαφέρον μας για την ασφάλεια αποδεικνύεται π.χ.: από την κατασκευή του αμαξώματος, τους αερόσακους, τις ζώνες ασφαλείας και το σπουδαιότερο, το σύστημα φρένων. Οι ζωές των ανθρώπων μέσα και γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς επίσης και το εύρος της πιθανής ζημιάς στο αυτοκίνητο, εξαρτώνται από την ποιότητα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα των φρένων, ειδικά κάτω από ακραίες συνθήκες. Διαθεσιμότητα Χάρη σε ένα πυκνό δίκτυο Κέντρων Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda, όλοι οι οδηγοί Skoda μπορούν να ικανοποιηθούν. Η SkodaAuto προσφέρει μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων και εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του αυτοκινήτου και δεν εστιάζει μόνο στα ανταλλακτικά υψηλού κύκλου εργασιών. Ο ανεφοδιασμός των Γνήσιων Ανταλλακτικών Skoda παρέχεται ακόμα και μετά τη διακοπή παραγωγής του αντίστοιχου μοντέλου. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νόμιμα καθορισμένης χρονικής περιόδου μετά από τη διακοπή της παραγωγής: - τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη λειτουργία του αυτοκινήτου παρέχονται στην αγορά για τουλάχιστον άλλα 15 έτη μετά τη διακοπή παραγωγής του - τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου παρέχονται στην αγορά για τουλάχιστον άλλα 10 έτη μετά τη διακοπή παραγωγής του - τα συστατικά εσωτερικής επένδυσης θυρών και οι τάπητες παρέχονται στην αγορά για τουλάχιστον άλλα 8 έτη μετά από τη διακοπή παραγωγής του Κορυφαία ποιότητα Για να ελέγξει τις ποιοτικές παραμέτρους, το Τμήμα Ανάπτυξης διατηρεί έναν εκτεταμένο χώρο ελέγχου που περιλαμβάνει ένα κύκλωμα δοκιμών σε ακραίες πολικές συνθήκες και συνθήκες ερήμου, καθώς επίσης και εργαστήρια αντοχής υλικών του τμήματος ποιοτικού ελέγχου. Χάρη στη χρήση πρώτης τάξεως υλικών και τεχνολογιών, τα αυθεντικά ανταλλακτικά της Skoda εξασφαλίζουν ασφαλή και ξέγνοιαστη οδήγηση. Η ακριβής συναρμολόγηση εγγυάται αντικατάσταση των φθαρμένων τμημάτων χωρίς περιττές διαδικασίες. Μεγάλη διάρκεια ωφέλιμης ζωής Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και οι κορυφαίες τεχνολογίες στην παραγωγή των Γνήσιων Ανταλλακτικών Skoda, εξασφαλίζουν τη μέγιστη αξιοπιστία και μακρά διάρκεια ζωής. Αυθεντικές σχεδιαστικές λύσεις Η γνώση που αποκτάται στην παραγωγή και τη λειτουργία απεικονίζεται στην αναζήτηση νέων τεχνικών λύσεων που στοχεύουν στη δημιουργία ενός πραγματικά πρώτης τάξεως προϊόντος, το οποίο θα καλύψει τις απαιτήσεις σας. Νομοθετικές απαιτήσεις και πιστοποίηση Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά Skoda καλύπτουν τις νομοθετικές απαιτήσεις και εγκρίνονται από την SkodaAuto με βάση την ικανοποίηση των αυστηρότερων κριτηρίων. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης απολαμβάνει την εγγύηση ότι τα εξαρτήματα που εγκαθίστανται στο αυτοκίνητό του είναι αξιόπιστα, λειτουργικά και ασφαλή. Προστασία του περιβάλλοντος Η τήρηση όλων των νομικών προτύπων είναι κάτι το αυτονόητο για τη SkodaAuto. Η Γνήσια σειρά Ανταλλακτικών Skoda περιλαμβάνει ανακυκλώσιμα ανταλλακτικά των οποίων η παραγωγή δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με απόβλητα, υπερβολική θερμότητα και ρύπανση των υδάτων σε υψηλό βαθμό. Τα επιστρεφόμενα κομμάτια και τα διάφορα άλλα υλικά δεν απορρίπτονται αλλά ανακυκλώνονται, με συνέπεια την επαναχρησιμοποίηση ενός μεγάλου μέρους της εργασίας και της ενέργειας που επενδύθηκε στα ανταλλακτικά αυτά κατά την αρχική κατασκευή τους. Χρηματοδότηση Skoda Εάν επιλέξετε ένα αυτοκίνητο Skoda, η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. θα σας βοηθήσει να το αποκτήσετε χρησιμοποιώντας τις λύσεις που προσφέρονται στους ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Η εταιρική σειρά προϊόντων της Χρηματοδότησης Skoda προσφέρει τόσο τη χρηματοδότηση αγοράς, όσο και την μακροχρόνια μίσθωση. Μπορείτε να μάθετε για τρέχοντα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω του Ολοκληρωμένου Συγκροτήματος Skoda, συμπεριλαμβανομένων προσφορών που είναι περιορισμένες χρονικά, αλλά αποδίδουν ενδιαφέροντα οφέλη. Εταιρικές πωλήσεις Εάν ο στόλος αυτοκινήτων σας είναι μεγάλος ή μικρός, εάν είστε εταιρεία ή ακόμη και κρατικός οργανισμός, η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. και το εξουσιοδοτημένο δίκτυο εμπόρων της, είναι εδώ για σας. Σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στην επιχείρηση και τις οικονομικές σας ανάγκες, κορυφαία φροντίδα και πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ακόμη, ανταλλακτικά και πρόγραμμα συντήρησης που εγγυώνται χαμηλές δαπάνες λειτουργίας του στόλου των αυτοκινήτων σας.

40 Η SkodaAuto έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην επιλογή ανακυκλωμένων υλικών. Τα αυτοκίνητα Skoda κατασκευάζονται με προηγμένες τεχνολογικές προδιαγραφές σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής που πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια. Η αντιδιαβρωτική προστασία των βαμμένων μερών του αυτοκινήτου γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτροστατική βαφή χωρίς μόλυβδο (KTL) και με υδατοδιαλυτά χρώματα. Ο περιορισμός κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας μας. Οι κινητήρες της SkodaAuto πληρούν τις ισχύουσες οδηγίες για τις εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, διατίθενται κινητήρες diesel με Φίλτρο σωματιδίων (DPF). Όλα τα αυτοκίνητα Skoda συμμορφώνονται πλήρως με τους νόμους και τους κανονισμούς για την προστασία του επίγειου και υδάτινου περιβάλλοντος και πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας. Η SkodaAuto συμβάλλει στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος και παρέχει κινητικότητα και άνεση στους πελάτες της. Το περιβαλλοντικό λογότυπο της εταιρείας εκφράζει τη συνείδηση της ευθύνης που έχει η SkodaAuto και το στόχο της για αειφόρο ανάπτυξη με φιλική προσέγγιση προς τη ζωή και τη φύση. Μερικά μοντέλα σε αυτόν τον κατάλογο παρουσιάζονται µε προαιρετικό εξοπλισµό που δεν περιλαμβάνεται απαραίτητα στο βασικό. Όλες οι λεπτομέρειες των τεχνικών χαρακτηριστικών, της σχεδίασης, του εξοπλισμού, των υλικών, των εγγυήσεων και της εμφάνισης παρουσιάζονται με ακρίβεια και όπως ίσχυαν κατά το χρόνο εκτύπωσης του παρόντος. Ωστόσο, ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στα τεχνικά χαρακτηριστικά ή στον εξοπλισµό των εκδόσεων). Παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda της περιοχής σας για λεπτομέρειες σχετικά µε το βασικό και τον προαιρετικό εξοπλισµό, τις τρέχουσες τιµές και τους όρους παράδοσης. Ο κατάλογος αυτός έχει τυπωθεί σε χαρτί από κυτταρίνη, το οποίο έχει λευκανθεί χωρίς χλώριο. Το χαρτί είναι 100% ανακυκλώσιμο. Καλωσορίσατε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda: 09/11

www.skoda-auto.gr Καλωσορίσατε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda 09/09

www.skoda-auto.gr Καλωσορίσατε στο Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Skoda 09/09 Η SkodaAuto έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην επιλογή ανακυκλωμένων υλικών. Τα

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. SKODA Roomster SIMPLY CLEVER SKODA Roomster Δείξτε στα παιδιά σας την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη φαντασία. Το νέο Skoda Roomster έρχεται με μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Τα αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γλώσσα. Όταν μιλούν, εμείς ακούμε. Μας λένε από πού έρχονται και πού πηγαίνουν. Ψιθυρίζουν μικρά μυστικά για τους ανθρώπους που μεταφέρουν. Αποκαλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Skoda OctaviaTour OctaviaGT 193hp

Skoda OctaviaTour OctaviaGT 193hp SIMPLY CLEVER Για περισσότερο από 100 χρόνια η Skoda κατασκευάζει αυτοκίνητα εφαρµόζοντας ή καθορίζοντας τα τελευταία επιτεύγµατα της τεχνολογίας. Η Octavia κατασκευάζεται σε ένα από τα πλέον σύγχρονα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER

Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER Νέα SkodaFabia SIMPLY CLEVER Τα αυτοκίνητα έχουν τη δική τους γλώσσα. Όταν μιλούν, εμείς ακούμε. Μας λένε από πού έρχονται και πού πηγαίνουν. Ψιθυρίζουν μικρά μυστικά για τους ανθρώπους που μεταφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Υπάρχουν πράγματα που το παιδί σας δεν θα μάθει στο σχολείο. Το να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι πάντα επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές υποχρέωση. Ρωτήστε έναν

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Νέο SkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Νέο SkodaRoomster SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER Νέο SkodaRoomster Η SkodaAuto έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Η νέα ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Η νέα ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Η νέα ŠKODA Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK Θα αλλάξει την αντίληψη που έχετε για το χώρο. Ο χώρος που απολαμβάνουμε περισσότερο είναι ο χώρος που συμβάλαμε να δημιουργηθεί. Εκεί όπου αντανακλούνται τα συναισθήματα,

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NeΟ ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NeΟ ŠKODA Yeti Έχετε παρατηρήσει ότι οι κάρτες στάθμευσης μοιάζουν με τα κλειδιά; Και τα δύο έχουν τη τάση να εξαφανίζονται... Πχ όταν βρίσκεστε στην έξοδο του πάρκινγκ και δεν μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA Rapid SPACEBACK Προϊοντική Παρουσίαση

ŠKODA Rapid SPACEBACK Προϊοντική Παρουσίαση Προϊοντική Παρουσίαση Η Ελληνική Αγορά Αυτοκινήτου Εξέλιξη Ταξινομήσεων 220.548 2013 : 57.000 αυτ/τα 141.499 97.682 58.482 2009 2010 2011 2012 65.000 57.000 2013(est.) 2014(est.) Η Δομή της Ελληνικής Αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα ŠKODA octavia Octavia

Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. f i o r i n o ΣΕ ΠΑ Ε Α ΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Συμπαγές εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και πάνω απ όλα οικονομικό. Είναι ένα από τα μικρότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat Professional αλλά καταφέρνει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. Ο εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Τα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. Η Fia διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (.Ε.Υ.Α.Α.Ν.) Ταχ. /νση: Λατούς 8 72 100 Άγιος Νικόλαος Πληροφορίες: Πεδιαδίτης Γεώργιος τηλ.: 28410 91219 fax: 28410 91211 Αριθµός Μελέτης : 17_2016

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb 4 9 σχεδιασμός 10 13 τεχνολογία 14 17 ασφάλεια 18 25 άνεση Υπάρχουν μέρη όπου συναντώνται το φως και η σκιά, το ύψος και το βάθος, ο χώρος και ο χρόνος. Εκεί όπου το όνειρο γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo ΑΣΦΑΛΕΙΑ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo ΑΣΦΑΛΕΙΑ SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo ΑΣΦΑΛΕΙΑ Εγώ και τα κορίτσια μου. Συνέβη κάποια μέρα. Η φιλία, όπως και ο έρωτας, χρειάζεται τακτική αναθέρμανση. Η Ρώμη υπόσχεται ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα,

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy.

Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το Caddy Επαγγελματίας σε κάθε τομέα: Το Caddy. Το να μπορείς να δημιουργείς μια αξιόπιστη πρώτη εντύπωση, είναι κάτι ανεκτίμητο. Γι αυτό, η εξωτερική εμφάνιση του Caddy αντανακλά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες.

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μήκος Πλάτος Ύψος Ωφέλιμο φορτίο (με οδηγό) ΜΟΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ Μονή ή ιπλή καμπίνα, 1685 mm 1300 mm 540 mm 705 kg που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 1082 mm 1300 mm 540

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ KUGA Κινητήρες Diesel Τύπος FWD (140PS) 2.0l Duratorq TDCi (163PS) Εγκάρσιος εν σειρά 4 κύλινδρος turbo diesel Κυβισμός cm³ 1997 Διάμετρος mm 85 Διαδρομή mm 88 Συμπίεση

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER

ŠKODA FABIA ΝΕΑ SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ΝΕΑ ŠKODA FABIA Η ŠKODA AUTO έχει ως βασική προτεραιότητά της τη δημιουργία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους, με έμφαση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan.

Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Νέο YarisVan Αποκτήστε μια μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Νέο YarisVan. Βάλτε μπρος στην επιχείρησή σας με οδηγό το νέο YarisVan. Μια μεγάλη ιδέα που γεμίζει την επαγγελματική σας ζωή με έξυπνες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Το νέο Opel Corsavan αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Mazda2. Οι εγγυήσεις της Mazda. e-mail: elma@mazda.gr. web site: http://www.mazda.gr

Mazda2. Οι εγγυήσεις της Mazda. e-mail: elma@mazda.gr. web site: http://www.mazda.gr Οι εγγυήσεις της Mazda. 3 χρόνια εγγύηση του αυτοκινήτου ή μέχρι τα 100.000 χιλιόμετρα. Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα, όποιο επέλθει πρώτο. Ο χιλιομετρικός

Διαβάστε περισσότερα