Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, από τους μαθητές της Γ Λυκείου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, από τους μαθητές της Γ Λυκείου"

Transcript

1 Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης, διαβάσαμε όλες τις προσωπικές παρατηρήσεις σχόλια και πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα υπόλοιπα θα τα αξιοποιήσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε θερμά. Τα πρωτότυπα θα είναι στη διάθεσή σας μέχρι τέλος Μαΐου. Με αγάπη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Φεβρουάριος Γενική εντύπωση για το Φροντιστήριο: Εξαιρετική 58% Πολύ καλή 36% Καλή 6% Μέτρια - Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πουσπουρίκα, που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά και με ενθαρρύνει τόσο πολύ. Καλοί καθηγητές. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και από τους τέσσερις καθηγητές. Στο μάθημα της Χημείας υπήρξε πρόβλημα, αλλά στην πορεία λύθηκε. ΕΚΠ.: Γι αυτό κάνουμε τις ατομικές συνεντεύξεις και την αξιολόγηση αυτή. Οι καθηγητές και ο κ. Πουσπουρίκας ενδιαφέρονται πάρα πολύ για κάθε μαθητή. Αξιοπρεπέστατοι καθηγητές, απλά δεν μ αρέσει η «μουντίλα» του χώρου, ο οποίος είναι άχαρος. ΕΚΠ.: Θα επιληφθούμε του θέματος.

2 2. Η εντύπωσή σας για τη λειτουργία της γραμματείας: Εξαιρετική 72% Πολύ καλή 27% Καλή 1% Μέτρια - Όλες οι κυρίες της γραμματείας είναι πολύ καλές, ευγενικές και πάντα πρόθυμες να μας βοηθήσουν. Πολύ εξυπηρετικές. Η κ. Τζωρτζίνα και η κ. Σοφία είναι εξαιρετικές. Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Θα μπορούσαν μερικές από τις κοπέλες να ήταν ευγενικότερες. Επίσης τις περισσότερες φορές, ειδικά την Κυριακή, ενώ έχουμε διαγωνίσματα, δεν απαντούν στα τηλέφωνα ή τα αγνοούν τελείως. ΕΚΠ.: Είναι προσομοίωση των Πανελλαδικών τα διαγωνίσματα. Υπάρχει αυστηρότητα, όπως και στις Πανελλαδικές. Τις Κυριακές δε λειτουργεί η γραμματεία. Άμεση ενημέρωση Φιλικοί άνθρωποι. 3. Η άποψή σας για τη λειτουργικότητα των αιθουσών: Εξαιρετική 39% Πολύ καλή 50% Καλή 10% Μέτρια 1% Έλλειψη πινάκων με μαρκαδόρο και διαδραστικών πινάκων. ΕΚΠ.: Πριν από χρόνια είχαμε πίνακες με μαρκαδόρο. Τους καταργήσαμε, διότι με λίγη απροσεξία λόγω πίεσης διδασκαλίας λερώνονταν οι χρήστες. Να αλλάξετε τα χρώματα. Οι καρέκλες δεν είναι βολικές. ΕΚΠ.: Ναι στο πρώτο. Όσο για τις καρέκλες πέρυσι αλλάξαμε τα μαξιλάρια. Στο κτίριο της Εξέλιξης έχει τύχει σε μια μεγάλη βροχόπτωση το Γ7 να έχει πλημμυρίσει. ΕΚΠ.: Μοναδική περίπτωση λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών. Το μόνο αρνητικό είναι ότι βρίσκεται κοντά στις γραμμές του τρένου. Η θέρμανση πολύ καλή. ΕΚΠ.: Θα βάλουμε διπλά τζάμια και στις υπόλοιπες αίθουσες

3 4. Τα μαθήματα του φροντιστηρίου με βοηθάνε: Πολύ 80% Αρκετά 20% Λίγο - Χωρίς αυτούς τους καθηγητές δεν θα είχα μάθει τίποτα. 5. Βελτιώθηκε η απόδοσή σου στο Σχολείο; Πάρα πολύ 35% Πολύ 51% Ικανοποιητικά 12% Λίγο 2% Όχι, γιατί ήμουν ήδη σε υψηλό επίπεδο. Ήμουν ήδη τέλειος. 6. Οι προσωπικές συνεντεύξεις με τον κ. Πουσπουρίκα είναι: Χρήσιμες και ουσιαστικές 69% Ικανοποιητικές 28% Ελάχιστα χρήσιμες έως αδιάφορες 3% Με βοήθησε να κατανοήσω το εκπαιδευτικό σύστημα καλύτερα. Στην αρχή είχα αγχωθεί, όμως ο κύριος Πουσπουρίκας ήταν πολύ ενθαρρυντικός και με βοήθησε πολύ, ώστε να καθοδηγηθώ και να μάθω να διαχειρίζομαι το χρόνο και το άγχος μου. Χωρίς τον κύριο Πουσπουρίκα δεν θα είχα αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Βοηθάει πολύ στον προσανατολισμό για το μέλλον και την ψυχολογία μας για τις εξετάσεις.

4 7. Στο φροντιστήριο αισθάνεσαι ότι: Ενδιαφέρονται για σένα προσωπικά 77% Ενδιαφέρονται γενικά 23% Δείχνουν ένα ενδιαφέρον ρουτίνας - Όλοι βρίσκονται κοντά σου για ό,τι χρειαστείς. Ο κάθε μαθητής δέχεται την απαραίτητη προσοχή, ώστε να μην αδικείται κανένας. Τους νοιώθω σαν την οικογένειά μου. 8. Θα προέτρεπες σε γνωστό/φίλο σου να παρακολουθήσει μαθήματα στο φροντιστήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ; Θα τον προέτρεπα ανεπιφύλακτα 81% Μάλλον θα τον προέτρεπα 19% Δεν θα τον προέτρεπα - Το έχω κάνει ήδη. 9. Τι σε κουράζει από αυτά που σου προσφέρει το φροντιστήριο; Οι πολλές ώρες μαθημάτων 33% Οι πολλές ασκήσεις 67% ΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ: Θα μπορούσαν να μοιραστούν τα ωράρια στην Τρίτη ή Πέμπτη. ΕΚΠ.: Θα έπρεπε να έρχεστε τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα. Δεν με κουράζει κάτι, αφού ξέρω ότι γίνονται προς όφελός μου. Τίποτα, τα μαθήματα είναι καλά και απορροφούν το ενδιαφέρον. Δεν με κουράζει τίποτα. Δε φταίει το Φροντιστήριο, φταίει η Γ Λυκείου. Οι ώρες που έχω Φροντιστήριο διότι μόλις γυρνάω σπίτι είμαι κουρασμένος και δε μπορώ να διαβάσω.

5 Προτιμότερο θα ήταν 3ωρο Χημεία κάθε εβδομάδα (2+1) και όχι 4 κάθε δεύτερη εβδομάδα. ΕΚΠ.: Θα ληφθεί υπόψη. Δε με κουράζει κάτι. Τίποτα. Δε με κουράζει πολύ. Το 6ωρο τη Δευτέρα αλλά είναι χρήσιμο. Τίποτα. Επιλογή ασκήσεων. Πολλοί μαθητές στην τάξη. ΕΚΠ.: Τίποτα. 8 άτομα είναι ένας ιδανικός αριθμός για σωστή παράδοση, εξέταση και για τα δίδακτρα. Θα μπορούσαμε να έχουμε και παραπάνω ώρες. ΕΚΠ.: Πρέπει να χετε και χρόνο στο να εξασκηθείτε και στο να αυτενεργείτε για να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις δυσκολίες. Μπορούν τα μαθήματα να χωριστούν σε περισσότερες μέρες με μία μέρα κενό ΕΚΠ.: Είναι δύσκολο, διότι πρέπει να χετε και χρόνο για προσωπική-ατομική μελέτηενασχόληση. Γενικά κατά τη διάρκεια του μαθήματος δεν κουράζομαι. Κουράζομαι από το μεγάλο όγκο των ασκήσεων που έχω για το σπίτι. Οι ώρες των μαθημάτων δεν είναι υπερβολικές, όμως σε συνδυασμό με τις ώρες στο σχολείο μου (8ωρο κάθε μέρα) με κουράζουν. ΕΚΠ.: Σε κατανοώ. Κάνε κουράγιο και δείξε δύναμη για να πετύχεις το στόχο σου. Δε με πειράζει τίποτα. Πιστεύω ότι οι πολλές ασκήσεις και οι ώρες που κάνουμε μας βοηθάνε να προετοιμαστούμε για τις εξετάσεις. 10. Υπόδειξε δύο δυνατά σημεία του φροντιστηρίου ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ: Καλό κλίμα, συνεργασία μαθητών-καθηγητών-γραμματείας. Όταν μένεις πίσω σε βοηθάνε με έξτρα μαθήματα και δείχνουν πάντα ενδιαφέρον. Οι καθηγητές εκτός από καλοί στη δουλειά τους είναι και καλοί άνθρωποι, πράγμα πολύ σημαντικό. Καθηγητές, γραμματεία. Καθηγητές και τα βιβλία.

6 Ασκήσεις. Τρόπος διδασκαλίας. Οι πολλές ασκήσεις, τα αναλυτικά βιβλία. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για κάθε μαθητή ξεχωριστά. Οι καθηγητές είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, όταν δυσκολεύεσαι. Η μεθοδικότητα και οι καθηγητές. Προσωπικό ενδιαφέρον για τους μαθητές. Πολύ καλή και σημαντική οργάνωση 1) Οι καθηγητές. 2) Γενικότερο ενδιαφέρον. Άριστο προσωπικό, πολύ καλή οργάνωση. Τα extra μαθήματα, τα διαγωνίσματα. Γραμματεία, κ. Πουσπουρίκας. Το εκπαιδευτικό δυναμικό, το ενδιαφέρον για βελτίωση κάθε μαθητή ξεχωριστά. Οι καθηγητές και η λειτουργία της γραμματείας. Οι καλοί καθηγητές και τα βιβλία. Λύσιμο αποριών, μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων δωρεάν. 1) Όλοι οι καθηγητές είναι πολύ καλοί. 2) Οι προσωπικές συνεντεύξεις με τον κ. Πουσπουρίκα. Άριστοι καθηγητές και έμπειροι. Λογικά πλαίσια πίεσης των μαθητών. Καθηγητές, τα 3ωρα διαγωνίσματα. Διαγωνίσματα προσομοίωσης από την Α Λυκείου, με ώρα έναρξης 9:00 για να συνηθίσουμε για τις Πανελλαδικές, καλογραμμένα βιβλία. Οι εξαιρετικοί καθηγητές, που διαθέτει. Πάνω από όλα είναι καλοί άνθρωποι και κάνουν ευχάριστο μάθημα. Οι καθηγητές, τα βιβλία. 1) Οι καθηγητές ενδιαφέρονται πολύ για την πρόοδο των μαθητών. 2) Επηρεάζουν θετικά το μαθητή. Προσφέρεται ιδιαίτερο (μάθημα) στους μαθητές και είναι χρήσιμο. Φροντιστηριακά βιβλία. Προσωπική συνεργασία με καθηγητές. Βιβλία με πλούσιο υλικό. Συχνά διαγωνίσματα. Πίεση στους μαθητές και άμεση κάλυψη κενών. Υπευθυνότητα και οικογενειακό περιβάλλον.

7 Νέους καθηγητές με όρεξη. Καλογραμμένα βιβλία. 1) Καλοί καθηγητές. 2) Το γεγονός ότι εμψυχώνουν και ενθαρρύνουν τους μαθητές. Καλοί καθηγητές με εμπειρία. 1) Καθηγητές. 2) Οργάνωση. Η διεύθυνση και το ενδιαφέρον που δείχνουν (και οι καθηγητές). Οργάνωση και ποιότητα μαθημάτων. Οι έμπειροι καθηγητές. Άμεση ενημέρωση των μαθητών. Διευθυντής, που δείχνει ενδιαφέρον προσωπικά σε κάθε μαθητή. 1) Προσωπικό. 2) Βιβλία. Οι λίγες ώρες μαθήματος. 1) Έχω τη δυνατότητα να κάνω επιπλέον μαθήματα, αν επιθυμήσω και διαγωνίσματα χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση. 2) Κάθε καθηγητής ενδιαφέρεται για τον κάθε μαθητή. Τρομεροί καθηγητές που ενδιαφέρονται για τον κάθε μαθητή, προσφέρει τη δυνατότητα έξτρα μαθημάτων. Οι καθηγητές και τα Φροντιστηριακά βιβλία. Είναι οργανωμένο, έχει καλούς καθηγητές. Υψηλό επίπεδο μαθητών. Οργάνωση, πολύ καλοί καθηγητές. Δυναμισμό, ετοιμότητα. Οι καθηγητές. Το ενδιαφέρον που δείχνει για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Τρόπος διδασκαλίας. Οργάνωση και γνώση της δουλειάς τους. Ποιοτικό και σωστό μάθημα. Ενδιαφέρον για τα αδύναμα και δυνατά σημεία του μαθητή. Καλούς καθηγητές. Υπέρτατη ψυχολογική υποστήριξη. Μεθοδικότητα, ενδιαφέρον 1 ον Ασχολείται προσωπικά ο κ. Πουσπουρίκας με κάθε πρόβλημα, που αντιμετωπίζει κάθε παιδί και πάντα είναι εκεί να βοηθήσει κάτι που είναι ανακουφιστικό για το παιδί. 2 ον Πάντα υπάρχει ο έλεγχος και η προτροπή και όλοι οι καθηγητές είναι πολύ καλοί άνθρωποι αρχικά. Κορυφαίοι καθηγητές που πάνω απ όλα ενδιαφέρονται για τον μαθητή. Για μένα είναι επίσης σημαντικό το ότι χωρίζοντας τα τμήματα με βάση το επίπεδο, στην τάξη είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο.

8 Ενδιαφέρονται πολύ για τα παιδιά και δεν τα βλέπουν απλά σα μαθητές. Αν χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια προσφέρονται πάντα να μας κάνουν επιπλέον μάθημα. 1) Απαιτητικότητα. 2) Έμφαση στην κατανόηση. Ιδιαίτερα (μαθήματα), όποτε επιθυμεί ο μαθητής. Ατομικό ενδιαφέρον για το κάθε παιδί. Κοντά στο τρένο, καλό ωράριο. Καθηγητές Τμήματα Οργάνωση Γραμματείς Οργάνωση και πολύ εξυπηρετική γραμματεία. Τα βιβλία που εκδίδονται από το Φροντιστήριο. Οι γνώσεις των εκπαιδευτικών. 11. Κάνε μια πρόταση - παρατήρηση για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας (για σένα). Τα βιβλία να έρχονται στην ώρα τους. ΕΚΠ.: Φέτος, λόγω των capital controls η εκτυπωτική εταιρεία είχε πρόβλημα. Πιο πολλές ώρες στα μαθήματα βαρύτητας π.χ. ΑΟΘ Όχι κάτι συγκεκριμένο Να λύνονται ακόμα πιο πολλές ασκήσεις στην τάξη. ΕΚΠ.: Θα ληφθεί υπόψη. Να αντικατασταθούν οι πίνακες με τις κιμωλίες. Να μας πηγαίνουν εκδρομές. Περισσότερα διαγωνίσματα. ΕΚΠ.: Γίνονται όσα πρέπει. Αλλά ο κάθε μαθητής μπορεί να λύνει και τα θέματα Β κάθε διαγωνίσματος ανά μάθημα. Τμήματα με λιγότερα άτομα. ΕΚΠ.: Ο ανώτερος αριθμός ατόμων ανά τμήμα είναι 8. Συνοπτικότερη θεωρία στα βιβλία με λέξεις κλειδιά. Είναι όλα μια χαρά, να συνεχίσετε να κάνετε την ίδια εξαιρετική δουλειά. Να αλλάξουν οι καρέκλες. ΕΚΠ.: Πέρυσι αλλάξαμε τα μαξιλάρια τους. Δε χρειάζεται βελτίωση.

9 Καλύτερη κατανομή των μαθητών σε τμήματα ανάλογα με τις ικανότητές τους. ΕΚΠ.: Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας. Ίσως να μη χρησιμοποιούμε τόσο το διαδίκτυο για λειτουργικούς τρόπους. Θα προτιμούσα λιγότερες συνεντεύξεις με τον κ. Πουσπουρίκα, διότι με αγχώνουν. ΕΚΠ.: Μπορείς να αρνηθείς. Δεν υπάρχει λόγος άγχους. Οι περισσότεροι μαθητές τις θεωρούν αγχολυτικές. Η Γ Λυκείου να ξεκινάει νωρίτερα. Ασκήσεις εκτός των Φροντιστηριακών βιβλίων (βοηθήματα κ.λπ.). ΕΚΠ.: Κάθε χρόνο τα βιβλία μας αναθεωρούνται. Διαμορφώνονται και εμπλουτίζονται και με ό,τι καλό κυκλοφορεί σε θεωρία και ασκήσεις. Ευέλικτα ωράρια. Αξιολόγηση των μαθητών και ανακατανομή των τμημάτων ακόμα και στα μέσα της χρονιάς για να υπάρχει ίδιο επίπεδο μαθητών. ΕΚΠ.: Μα το κάνουμε. Εάν κάποιος θεωρεί ότι αδικείται το αναφέρει στη Διεύθυνση. Καλύτερη διαχείριση της θεωρίας. Μια καντίνα και μια καλύτερη διακόσμηση του χώρου θα ήταν ιδανικά. Θα ήθελα περισσότερα προσομοιωτικά διαγωνίσματα. ΕΚΠ.: Αν ερχόσασταν κι άλλες Κυριακές θα ήταν κουραστικό για σας. Αλλά, υπάρχει η δυνατότητα, όπως ξέρεις, να λύνεις τα θέματα Β κάθε προσομοιωτικού διαγωνίσματος. Βάλτε wifi για τους μαθητές. Πιο αργός ρυθμός «παράδοσης» των μαθημάτων. Παραπάνω ώρες έκθεσης και ΑΕΣΠΠ π.χ. κάθε δύο εβδομάδες extra μάθημα. Δεν έχω να κάνω κάποια πρόταση, για μένα όλα είναι σωστά. Δεν έχω κάποια παρατήρηση να κάνω. Να υπάρξουν διαδραστικοί πίνακες. ΕΚΠ.: Υπάρχει στον 1 ο όροφο. Να αλλάξει η ώρα διαγωνισμάτων. ΕΚΠ.: Είναι 9:00 το πρωί για να μαστε κοντά σ αυτή των Πανελλαδικών (8:00). Εξ άλλου προσομοίωση κάνουμε σε όλα (ωράριο, επιτηρητές, επεξήγηση, τετράδια κ.λπ.)

10 Τα πρωτότυπα δελτία αξιολόγησης θα είναι διαθέσιμα, για όποιον ενδιαφ έρεται, έως και τέλος Μ αϊου ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Από το 1975 στο Μαρούσι ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, από τους μαθητές της Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, από τους μαθητές της Β Λυκείου Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης, διαβάσαμε όλες τις προσωπικές παρατηρήσεις σχόλια και πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Η Σ

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Η Σ Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης, διαβάσαμε όλες τις προσωπικές παρατηρήσεις σχόλια και πήραμε αρκετά μηνύματα.

Διαβάστε περισσότερα

71% 27% 81% 16% 44% 44% 12% του 64% 29%

71% 27% 81% 16% 44% 44% 12% του 64% 29% Αγαπητοί μαθητές / τριες Θα θέλαμε και πάλι να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο, που διαθέσατε για να συμπληρώσετε το έντυπο κρίσεων του Φροντιστηρίου Εκπαίδευση Θετική - Τεχνολογική. Σας κάνουμε κοινωνούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠ: «Στο ισόγειο πίσω υπάρχει χώρος, ο οποίος σύντομα θα καλλωπισθεί»

ΕΚΠ: «Στο ισόγειο πίσω υπάρχει χώρος, ο οποίος σύντομα θα καλλωπισθεί» Αγαπητοί μαθητές / τριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα υπόλοιπα θα τα αξιοποιήσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ Από το 1975 στο Μαρούσι ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ Από το 1975 στο Μαρούσι ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ Αγαπητοί γονείς, Μαρούσι, 10.11.2013 Στόχος του εκπαιδευτηρίου μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει. Για το λόγο αυτό εφαρμόζουμε πρωτοποριακά Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ικανοποιούνται οι επιθυμίες και οι προϋποθέσεις όταν είναι κανείς ικανός να ανταπεξέλθει στο Εξαιρετικά πιεστικό πρόγραμμα. Εξαιρετικοί καθηγητές.

Ικανοποιούνται οι επιθυμίες και οι προϋποθέσεις όταν είναι κανείς ικανός να ανταπεξέλθει στο Εξαιρετικά πιεστικό πρόγραμμα. Εξαιρετικοί καθηγητές. Αγαπητοί μαθητές / τριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα υπόλοιπα θα τα αξιοποιήσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Διαβάστε περισσότερα

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 11ης Νοεμβρίου 2012 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 11ης Νοεμβρίου 2012 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 11ης Νοεμβρίου 2012 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου 1. Η εικόνα που είχατε σχηματίσει για το Εκπαιδευτήριο πριν συνεργαστείτε με αυτό,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα υπόλοιπα θα τα αξιοποιήσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α Αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες Κάνοντας την αποδελτίωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης πήραμε αρκετά μηνύματα. Σε κάποια απαντήσαμε αμέσως και όλα τα υπόλοιπα θα τα αξιοποιήσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 16ης Νοεμβρίου 2014, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 16ης Νοεμβρίου 2014, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου Μαρούσι 23/01/2015 Αγαπητοί γονείς, των μαθητών μας της, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη προκειμένου να σας προσφέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 15ης Νοεμβρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 15ης Νοεμβρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου της 15ης Νοεμβρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου Αγαπητοί γονείς, των μαθητών μας της Γ Λυκείου, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετική: 63% Πολύ καλή: 34% Καλή: 3% Μέτρια - Κανένα αρνητικό. Εξαιρετικό φροντιστήριο. Μη εμπορευματοποιημένο φροντιστήριο

Εξαιρετική: 63% Πολύ καλή: 34% Καλή: 3% Μέτρια - Κανένα αρνητικό. Εξαιρετικό φροντιστήριο. Μη εμπορευματοποιημένο φροντιστήριο 1. Γενική εντύπωση για το Φροντιστήριο: Εξαιρετική: 63% Πολύ καλή: 34% Καλή: 3% Μέτρια - ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Πολύ ευχαριστημένος Κανένα αρνητικό. Εξαιρετικό φροντιστήριο. Μη εμπορευματοποιημένο φροντιστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 17ης Φεβρουαρίου 2013 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 17ης Φεβρουαρίου 2013 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 17ης Φεβρουαρίου 2013 γονέων μαθητών μας της Α & Β Λυκείου 1. Η εικόνα που είχατε αρχικά για το Εκπαιδευτήριό μας πώς διαμορφώθηκε στο διάβα

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 9ης Νοεμβρίου 2014, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 9ης Νοεμβρίου 2014, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου Μαρούσι 23/01/2015 Αγαπητοί γονείς, των μαθητών μας της, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη προκειμένου να σας προσφέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 21ης Φεβρουαρίου 2016, από γονείς μαθητών μας της Α & Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 21ης Φεβρουαρίου 2016, από γονείς μαθητών μας της Α & Β Λυκείου της 21ης Φεβρουαρίου 2016, από γονείς μαθητών μας της Α & Β Λυκείου Αγαπητοί γονείς, των μαθητών μας της Α & Β Λυκείου, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε

Διαβάστε περισσότερα

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 16ης Φεβρουαρίου 2014 των γονέων μαθητών μας της Β Λυκείου

Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 16ης Φεβρουαρίου 2014 των γονέων μαθητών μας της Β Λυκείου Αποδελτίωση ερωτηματολογίων αξιολόγησης του Φροντιστηρίου της 16ης Φεβρουαρίου 2014 των γονέων μαθητών μας της Β Λυκείου Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 3ης Μαρτίου 2018, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 3ης Μαρτίου 2018, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου Αγαπητοί γονείς των μαθητών μας της, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, προκειμένου να σας προσφέρουμε ακόμα καλύτερες και

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 8ης Φεβρουαρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 8ης Φεβρουαρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της A και Β Λυκείου Μαρούσι 18/2/2015 Αγαπητοί γονείς των μαθητών μας, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, προκειμένου να σας προσφέρουμε ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Α π ο τ ε λ έ σ μ α τ α

Α π ο τ ε λ έ σ μ α τ α Αγαπητοί μας γονείς Θα θέλαμε και πάλι να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο, που διαθέσατε για να συμπληρώσετε το έντυπο κρίσεων, του Φροντιστηρίου Εκπαίδευση, κατά την τελευταία ενημέρωσή σας σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 15ης Φεβρουαρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου

Αποτελέσματα αξιολόγησης του Φροντιστηρίου, της 15ης Φεβρουαρίου 2015, από γονείς μαθητών μας της Γ Λυκείου Αγαπητοί γονείς των μαθητών μας, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα μας επισημάνατε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, προκειμένου να σας προσφέρουμε ακόμα καλύτερες και πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΖΑΓΚΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΖΑΓΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΖΑΓΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Βασικό εργαλείο αυτοαξιολόγησης Ερωτηματολόγιο για γονείς και κηδεμόνες

Βασικό εργαλείο αυτοαξιολόγησης Ερωτηματολόγιο για γονείς και κηδεμόνες Βασικό εργαλείο αυτοαξιολόγησης Ερωτηματολόγιο για γονείς και κηδεμόνες Σημερινή ημερομηνία Παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε. Αριθμός ερωτηματολογίου Συμπληρώνεται από το σχολείο. Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984 Εισαγωγικό σημείωμα Τα Φροντιστήρια Πανελλαδικών Εξετάσεων ΠΗΓΑΣΟΣ ιδρύθηκαν το 1984 από τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και εδρεύουν στα Βόρεια προάστια επί της οδού Θέμιδος 1 στην πλατεία του ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα για τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων

Έρευνα για τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων Έρευνα για τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων Μέσα στο πλαίσιο του πρώτου υπό έμφαση στόχου: «Βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων», το Σχολείο μας θεωρεί ότι απαραίτητη προϋπόθεση για επίτευξη

Διαβάστε περισσότερα

Στάσεις και συνήθειες μαθητών Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία. Μάρτιος 2007

Στάσεις και συνήθειες μαθητών Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία. Μάρτιος 2007 Στάσεις και συνήθειες μαθητών Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία Μάρτιος 2007 Η ταυτότητα της έρευνας [σε μαθητές Λυκείου] Ανάθεση :Σύνδεσμος φροντιστών Βορείου Ελλάδος Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους 2017-2018 Έναρξη ιαγωνισµών 1 ης περιόδου (Θερινά Τµήµατα) Έναρξη µαθηµάτων για τα Θερινά Τµήµατα Συγκέντρωση µαθητών ενηµέρωση Έναρξη µαθηµάτων νέων τµηµάτων Αργία 28

Διαβάστε περισσότερα

Είδαμε τη βαθμολογία των μαθητών στα Μαθηματικά της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Ας δούμε τώρα πώς οι ίδιοι οι μαθητές αντιμετωπίζουν τα Μαθηματικά.

Είδαμε τη βαθμολογία των μαθητών στα Μαθηματικά της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Ας δούμε τώρα πώς οι ίδιοι οι μαθητές αντιμετωπίζουν τα Μαθηματικά. Γ. Οι μαθητές και τα Μαθηματικά. Είδαμε τη βαθμολογία των μαθητών στα Μαθηματικά της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Ας δούμε τώρα πώς οι ίδιοι οι μαθητές αντιμετωπίζουν τα Μαθηματικά. ΠΙΝΑΚΑΣ 55 Στάση

Διαβάστε περισσότερα

Στάσεις και συνήθειες γονέων με παιδιά μαθητές Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία. Μάρτιος 2007

Στάσεις και συνήθειες γονέων με παιδιά μαθητές Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία. Μάρτιος 2007 Στάσεις και συνήθειες γονέων με παιδιά μαθητές Λυκείου απέναντι στα φροντιστήρια και την ενισχυτική διδασκαλία Μάρτιος 2007 Η ταυτότητα της έρευνας [σε γονείς μαθητών Λυκείου] Ανάθεση :Σύνδεσμος φροντιστών

Διαβάστε περισσότερα

Αντιλήψεις-Στάσεις των μαθητών του γυμνασίου και των Λ.Τ. τάξεων σχετικά με την σχολική ζωή

Αντιλήψεις-Στάσεις των μαθητών του γυμνασίου και των Λ.Τ. τάξεων σχετικά με την σχολική ζωή Αντιλήψεις-Στάσεις των μαθητών του γυμνασίου και των Λ.Τ. τάξεων σχετικά με την σχολική ζωή 2016-2017 Βαβαρούτα Κατερίνα Σπυρόπουλος Βασίλης Ψηλοπαναγιώτη Άννα Ψυχομάνη Γεωργία Ριόλος 2016-17 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Προς τους γονείς των μαθητών της B τάξης Γενικού Λυκείου Αγαπητοί γονείς, Ψυχικό, 18 Απριλίου 2016 Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 δίδεται η δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης των Πράξεων με τίτλο «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με MIS 303169 και 303167 Στο

Διαβάστε περισσότερα

"Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν την πρόσθετη διδασκαλία που παρακολουθείς αυτό το σχολικό έτος, στα σχολικά μαθήματα ή σε άλλα μαθήματα.

Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν την πρόσθετη διδασκαλία που παρακολουθείς αυτό το σχολικό έτος, στα σχολικά μαθήματα ή σε άλλα μαθήματα. "Οι ερωτήσεις που ακολουθούν αφορούν την πρόσθετη διδασκαλία που παρακολουθείς αυτό το σχολικό έτος, στα σχολικά μαθήματα ή σε άλλα μαθήματα. Η διδασκαλία αυτή μπορεί να γίνεται στο σχολείο ή κάπου αλλού,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΖΕΥΞΗ. Χ. Ζαχαρόπουλος Α. Ανδριομένου Ο.Ε. Έτος Ίδρυσης: 1999

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΖΕΥΞΗ. Χ. Ζαχαρόπουλος Α. Ανδριομένου Ο.Ε. Έτος Ίδρυσης: 1999 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΖΕΥΞΗ 2104182561 http://sizefksi.blogspot.gr Γ. ΘΕΟΤΟΚΗ 3 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Χ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΑΝΔΡΙΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πίνακας περιεχομένων Εταιρική Ταυτότητα... 2 Βασικά στοιχεία του Φροντιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Σπύρου Μερκούρη 1 & Αρχελάου Τηλ :

Σπύρου Μερκούρη 1 & Αρχελάου Τηλ : Σπύρου Μερκούρη 1 & Αρχελάου Τηλ : 210 72 37 869 neopagkrati@gmail.com www.neo-pagkrati.gr Σελίδα 1 Πρόγραμμα Σπουδών Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Διάρκεια: 5 Εβδομάδες ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ 2 ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ: ΘΕΤΙΚΕΣ &

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μιγαδική Ανάλυση' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μιγαδική Ανάλυση' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 452293 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 24 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 24 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 45 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα της αξιολόγησης των Ασκήσεων που προσφέρονται από το τμήμα για το μάθημα Εισαγωγή στην Άλγεβρα

Αποτελέσματα της αξιολόγησης των Ασκήσεων που προσφέρονται από το τμήμα για το μάθημα Εισαγωγή στην Άλγεβρα Αποτελέσματα της αξιολόγησης των Ασκήσεων που προσφέρονται από το τμήμα για το μάθημα Εισαγωγή στην Άλγεβρα Περίοδος συμπλήρωσης ερωτηματολογίου 15.1.2014-21.1.2014 Το ερωτηματολόγιο απαντήθηκε από 64

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ

Δεκέμβριος 2014 ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης της Πράξης «Εκπαίδευση των παιδιών της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη» με MIS 295403 περιόδου 2010-2014 ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Απειροστικός Λογισμός ΙΙΙ' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 719486 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 61 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 61 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 50 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν...

Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν... Σχολείο Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν... ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Πληροφορίες για το φυλλάδιο Το σχολείο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Σχολείο: Τμήμα: Βαθμός στη φυσική αγωγή:

Σχολείο: Τμήμα: Βαθμός στη φυσική αγωγή: 1 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ηλικία:. Φύλο: Αγόρι Κορίτσι Ασχολείσαι με κάποιο άθλημα εκτός σχολείου; ΝΑΙ ΟΧΙ Σχολείο: Τμήμα: Βαθμός στη φυσική αγωγή: Πόσο συμφωνείς με κάθε μία από τις παρακάτω προτάσεις; Βάλε σε

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ. Ακ. έτος Χειμερινό εξάμηνο Ακ. έτος 214-215 Χειμερινό εξάμηνο Page 1 of 17 Ακ. έτος 214-215 Χειμερινό εξάμηνο ΕΝΟΤΗΤΑ: Μάθημα Ερώτηση Πλήθος απαντήσεων Διάμεσος Μέσος Όρος Τυπική απόκλιση Ελάχιστη Μέγιστη Οι στόχοι του μαθήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ένας σωστός μαθητής πρέπει : να είναι πειθαρχημένος. να μάθει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Αυτός είναι ο πιο βασικός δείκτης επιτυχίας.

Ένας σωστός μαθητής πρέπει : να είναι πειθαρχημένος. να μάθει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Αυτός είναι ο πιο βασικός δείκτης επιτυχίας. Νέα Ελληνικά Ένας σωστός μαθητής πρέπει : να είναι πειθαρχημένος. να μάθει να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς. Αυτός είναι ο πιο βασικός δείκτης επιτυχίας. Πολλοί μαθητές έρχονται χωρίς βιβλία, χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αγαπητέ μαθητή/ αγαπητή μαθήτρια, Διεξάγουμε μια έρευνα και θα θέλαμε να μάθουμε την άποψή σου για τo περιβάλλον μάθησης που επικρατεί στην τάξη σου. Σε παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου

Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο. 1 φωτοτυπία ανά μαθητή με τον έλεγχο παραγωγή προφορικού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο B Δεύτερη διδακτική πρόταση Έλεγχος επίδοσης στο σχολείο Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Υλικό: Ενσωμάτωση δραστηριοτήτων: 1 διδακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙΙ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

ΙΙΙ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΙΙΙ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. Είδαμε πως το 4.2% των μαθητών στο δείγμα μας δεν έχουν ελληνική καταγωγή. Θα μπορούσαμε να εξετάσουμε κάποια ειδικά χαρακτηριστικά αυτών των ξένων μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες μαθητών Β τάξης Λυκείων Δήμου Παπάγου Χολαργού

Εκπαιδευτικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες μαθητών Β τάξης Λυκείων Δήμου Παπάγου Χολαργού Εκπαιδευτικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες μαθητών Β τάξης Λυκείων Δήμου Παπάγου Χολαργού Στην εργασία που πραγματοποιήσαμε ενδιαφερθήκαμε για : Τις φιλοδοξίες των νέων Την κατανομή του χρόνου των νέων

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης των Πράξεων με τίτλο «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με MIS 303169 και 303167 Στο

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστικό σύστημα Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Εξεταστικό σύστημα Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Εξεταστικό σύστημα Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 1 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Γρηγοριάδη, Εύοσμος Θεσσαλονίκης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Μαθήματα Γενικής Παιδείας - εβδομαδιαίες ώρες διδασκαλίας... 3 2.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος μαθητή με αυτισμό. Τροκάνα Αρίστη ΠΕ02.50

Παρουσίαση εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος μαθητή με αυτισμό. Τροκάνα Αρίστη ΠΕ02.50 «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» Παρουσίαση εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος μαθητή με αυτισμό Τροκάνα Αρίστη

Διαβάστε περισσότερα

Ας γνωρίσουμε την Ενωμένη Ευρώπη

Ας γνωρίσουμε την Ενωμένη Ευρώπη TEACHERS4EUROPE 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ας γνωρίσουμε την Ενωμένη Ευρώπη ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΑ ΤΑΞΗ Β Γυμνασίου 1 Α. ΘΕΜΑ : Σενάριο - Σχέδιο Διδασκαλίας Α1. Ταυτότητα Σεναρίου Σχεδίου Διδασκαλίας Διαπολιτισμική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 29.05.2015 Ερωτήματα που μας απασχολούν Τι κάνουμε όταν αμφιβάλλουμε για το αν θα τα καταφέρουμε να κρατήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 78478 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: συνόλου:.% σελίδα / 5 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S. Θέλετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο;

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (για τους μαθητές Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ, Καλλιτεχνικών, Μουσικών, Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων.)

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (για τους μαθητές Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ, Καλλιτεχνικών, Μουσικών, Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων.) Ημερομηνία:.. Σχολείο:. Τάξη:. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (για τους μαθητές Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ, Καλλιτεχνικών, Μουσικών, Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων.) Πρόλογος Αγαπητέ/ή μαθητή/τρια, Το ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική ομάδα: Οι μαθητές της Στ τάξης του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Πολεμίου

Ερευνητική ομάδα: Οι μαθητές της Στ τάξης του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Πολεμίου Ερευνητική ομάδα: Οι μαθητές της Στ τάξης του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Πολεμίου Επιμέλεια-καταγραφή-σχεδιασμός: Ο δάσκαλος της Στ τάξης, Χρίστος Χατζηλοΐζου Απρίλιος 2015 Θέμα: Η αξιοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

Μάχη Νικολάρα: Δεν ακούγεται και πολύ δημιουργικό αυτό, έτσι όπως το περιγράφετε.

Μάχη Νικολάρα: Δεν ακούγεται και πολύ δημιουργικό αυτό, έτσι όπως το περιγράφετε. Μάχη Νικολάρα: Θα μιλήσουμε για τον τομέα της εκπαίδευσης από μια άλλη σκοπιά. Οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας εχθές ανέτρεψαν κατά κάποιο τρόπο τον προγραμματισμό αυτής της εκπομπής, όμως όλα

Διαβάστε περισσότερα

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Γ Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Ο Δ Ο Σ Σελίδα 1η

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Γ Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Ο Δ Ο Σ Σελίδα 1η Γ Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Ο Δ Ο Σ Σελίδα 1η Φ ρ ο ν τ ι σ τ ή ρ ι α μ. ε. 28 ης Οκτωβρίου 9 64003 Κρηνίδες (απέναντι από το κεντρικό πάρκο) 2510 516609 & 622789 email: ilkrin@otenet.gr και στο διαδίκτυο www.gnosiproodos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη document.write(" #fh63a{ display:none; }"); Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη ΑΤΣΙΔΑ: Νίκο πόσα χρόνια έχεις υπηρετήσει το

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ (Για τελειόφοιτους )

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ (Για τελειόφοιτους ) ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ (Για τελειόφοιτους 2019-2020) 1. Από πότε θα ισχύσει το νέο σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ; Οι αλλαγές θα ισχύσουν από το σχολικό έτος 2019 2020. Δηλαδή το νέο σύστημα θα «εγκαινιαστεί»

Διαβάστε περισσότερα

Οι διαδραστικοί πίνακες SMARTBoard στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χίου - Ευφυής Εκπαίδευση Πέμπτη, 12 Μάρτιος :27

Οι διαδραστικοί πίνακες SMARTBoard στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χίου - Ευφυής Εκπαίδευση Πέμπτη, 12 Μάρτιος :27 Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χίου όλοι οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν διαδραστικούς πίνακες SMART Board στο μάθημά τους, και είναι ενθουσιασμένοι. "Ο κάθε δάσκαλος βάζει τη φαντασία του και την εφευρετικότητά του",

Διαβάστε περισσότερα

Μέσα από τη ζωγραφική, την κατασκευή ιστοριών και παραμυθιών βρήκαν από αρκετά έως πολύ τον τρόπο να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.

Μέσα από τη ζωγραφική, την κατασκευή ιστοριών και παραμυθιών βρήκαν από αρκετά έως πολύ τον τρόπο να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤ3 Στο ΣΤ3 αξιολογήθηκαν 20 μαθητές Αυτό που τους άρεσε περισσότερο σ? αυτή την ομάδα ήταν η σχέση που απέκτησαν με τα άλλα παιδιά, η συνεργασία μεταξύ τους

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει ως κύριο στόχο να διερευνήσει τις απόψεις και τις αντιλήψεις των μαθητών όσον αφορά την παραγωγικότητα στην εκπαίδευση. Η έρευνα πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

«Η Οικονομική κρίση στην πόλη μας» Λίγα λόγια για την Έρευνα

«Η Οικονομική κρίση στην πόλη μας» Λίγα λόγια για την Έρευνα «Η Οικονομική κρίση στην πόλη μας» Έρευνα σε μαθητές του 1 ου Γενικού Λυκείου και του 1 ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας Συντακτική Ομάδα Μαθητών : Βαγγελή Μελίνα Βάσιου Χριστιάνα Γεωργίου Σταματίνα Γόγολου Ίριδα

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη

Φεβρουάριος ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Π.2: Αξιολογήσεις ανά Πράξη Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης των Πράξεων με τίτλο «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» στις Περιφέρειες Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Νοτίου και Βορείου Αιγαίου,

Διαβάστε περισσότερα

Maria Gravani Open University of Cyprus

Maria Gravani Open University of Cyprus Εστιάζει σε δυο σημεία του ρόλου του ΣΕΠ στο ΑΠΚΥ: 1) ως εκπαιδευτή ενηλίκων, δεδομένου ότι το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται αποτελείται κατά αποκλειστικότητα από ενήλικους εκπαιδευόμενους. 2) ως συνεργάτη

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αποδοχή στην Γλώσσα 2 και χαιρετίσματα από την Ιταλία"

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αποδοχή στην Γλώσσα 2 και χαιρετίσματα από την Ιταλία Aurora Μου άρεσε πολύ Γλώσσα 2. Σπούδασα Ελληνικά όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο και με αυτό το πρόγραμμα μπόρεσα να ασκήσω πάλι αυτή. Ήταν πολύ εύκολο για μένα να σπουδάσω στο σπίτι μου και στον ελεύθερο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α. Ερωτήσεις για το/τη φοιτητή/φοιτήτρια Διδάσκων: Κ.ΜΑΥΡΙΔΗΣ Μάθημα: ΜΑΥ111β Σύνολο ερωτηματολογίων: 67 Τίτλος: ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άδειες Χρήσης. Μοντέλο προαγωγής προγραμμάτων αγωγής υγείας μέσω της φυσικής αγωγής. Χρηματοδότηση. Σκοποί ενότητας. Οι παρακάτω θεωρίες

Άδειες Χρήσης. Μοντέλο προαγωγής προγραμμάτων αγωγής υγείας μέσω της φυσικής αγωγής. Χρηματοδότηση. Σκοποί ενότητας. Οι παρακάτω θεωρίες ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Άδειες Χρήσης Μοντέλο προαγωγής προγραμμάτων αγωγής υγείας μέσω της φυσικής αγωγής Θεοδωράκης Γιάννης Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Ευχάριστο διάβασμα στο σπίτι. Αναστασία Χ Γιαννακού Ειδική Παιδαγωγός Καθηγήτρια Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Ευχάριστο διάβασμα στο σπίτι. Αναστασία Χ Γιαννακού Ειδική Παιδαγωγός Καθηγήτρια Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Ευχάριστο διάβασμα στο σπίτι Αναστασία Χ Γιαννακού Ειδική Παιδαγωγός Καθηγήτρια Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Βασική Αρχή!!! Ο ενήλικας καθοδηγεί το παιδί κατά τη φοίτηση του στην Α τάξη του Δημοτικού Σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Ανάλυση ΙΙ' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Ανάλυση ΙΙ' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 762288 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 10 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 10 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 49 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο μεικτής μάθησης του ΚΠΕ Βιστωνίδας: «Δημιουργία παρουσιάσεων με Prezi για την περιβαλλοντική εκπαίδευση»

Σεμινάριο μεικτής μάθησης του ΚΠΕ Βιστωνίδας: «Δημιουργία παρουσιάσεων με Prezi για την περιβαλλοντική εκπαίδευση» Σεμινάριο μεικτής μάθησης του ΚΠΕ Βιστωνίδας: «Δημιουργία παρουσιάσεων με Prezi για την περιβαλλοντική εκπαίδευση» Αποτελέσματα αξιολόγησης των συμμετεχόντων Επιμορφωτές: Άγγελος Κωνσταντινίδης, Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών 2015 2016

Πρόγραμμα Σπουδών 2015 2016 Πρόγραμμα Σπουδών 2015 2016 Χειμερινή προετοιμασία 1 Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΩΡΕΣ/ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑ 5 ΙΣΤΟΡΙΑ 2 2 ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΑΤΙΝΙΚΑ 3 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΠ 2 ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΠ 2 ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΔΙΩΝ &

Διαβάστε περισσότερα

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους 2013-2014 ΧΡΟΝΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ 2013-2014

Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους 2013-2014 ΧΡΟΝΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ 2013-2014 Χρονοδιάγραµµα Εκπαιδευτικού Έτους 2013-2014 Έναρξη ιαγωνισµών 1 ης περιόδου (Θερινά Τµήµατα) Έναρξη µαθηµάτων για τα Θερινά Τµήµατα Συγκέντρωση µαθητών ενηµέρωση Έναρξη µαθηµάτων νέων τµηµάτων Αργία 28

Διαβάστε περισσότερα

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups INTERVIEWS REPORT February / March 2012 - Partner: Vardakeios School of Hermoupolis - Target group: Immigrants, women 1 η συνέντευξη Από την Αλβανία Το 2005 Η γλώσσα. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 13 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Η καθημερινότητα είναι αρκετά δύσκολη και σε έχει κουράσει πολύ και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια των ωφελουμένων των προγραμμάτων Voucher για το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ.

Σχόλια των ωφελουμένων των προγραμμάτων Voucher για το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ. Σχόλια των ωφελουμένων των προγραμμάτων Voucher για το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ. «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Υπήρξε καλή διάθεση εκ μέρους όλων

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να γνωρίζω για το μάθημα Γενική Χημεία; Η πυξίδα μου

Τι πρέπει να γνωρίζω για το μάθημα Γενική Χημεία; Η πυξίδα μου ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα τα παρακάτω ίσχυαν πλήρως μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2015-16. Κατόπιν, ο διδάσκων συνταξιοδοτήθηκε, το μάθημα άλλαξε τίτλο από «Γενική Χημεία» σε «Εισαγωγή στην Ανόργανη Χημεία» και διδάσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να γνωρίζω για το μάθημα Γενική Χημεία; Η πυξίδα μου

Τι πρέπει να γνωρίζω για το μάθημα Γενική Χημεία; Η πυξίδα μου Τι πρέπει να γνωρίζω για το μάθημα Γενική Χημεία; Η πυξίδα μου 1. Ποιος είναι ο διδάσκων; 2. Τι είναι η Γενική Χημεία; 3. Πού γίνεται το μάθημα; 4. Ποιες ημέρες της εβδομάδας έχω Γενική Χημεία; 5. Τι φέρνω

Διαβάστε περισσότερα

Θεωρείτε και σε τι βαθμό, έγκαιρη την ενημέρωσή σας για την ημερίδα στην οποία και συμμετείχατε;

Θεωρείτε και σε τι βαθμό, έγκαιρη την ενημέρωσή σας για την ημερίδα στην οποία και συμμετείχατε; Θεωρείτε και σε τι βαθμό, έγκαιρη την ενημέρωσή σας για την ημερίδα στην οποία και συμμετείχατε; 4% 56% ΚΑΘΟΛΟΥ 4% 36% Θεωρείτε και σε τι βαθμό ικανοποιητικό τον συντονισμό, την οργάνωση και τη διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Γλώσσα Προγραμματισμού Ι' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 777 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: συνόλου: σελίδα / Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S. Θέλετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο; Ναι

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 924632 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 18 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 18 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 44 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Αρμάου Ανδριάνα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Αρμάου Ανδριάνα ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τίτλος εργασίας: Πόσες ώρες εξωσχολικών μαθημάτων έχουν οι μαθητές του Λυκείου ανάλογα με την τάξη που βρίσκονται και το φύλο τους και πως κατανέμονται οι ώρες αυτές. Αρμάου Ανδριάνα

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Θεωρία Πιθανοτήτων' Ερωτηματολόγιο

Αποτελέσματα. Πληροφοριακό Σύστημα ΜΟΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης Ερωτηματολόγιο 'Θεωρία Πιθανοτήτων' Ερωτηματολόγιο Αποτελέσματα Ερωτηματολόγιο 297933 Σύνολο εγγραφών σε αυτό το ερώτημα: 33 Σύνολο εγγραφών στο ερωτηματολόγιο: 33 Ποσοστό συνόλου: 100.00% σελίδα 1 / 45 Ομάδα: Ερωτηματολόγιο Ερώτηση: S0. Θέλετε να συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Οι μαθητές με μεγάλη διαφορά απάντησαν «για να ταξιδέψω» [75%] και «γιατί μου αρέσει να μαθαίνω ξένες γλώσσες» [73%]. Μεγάλο ποσοστό επίσης εκφράζει την πρόθεση να τα χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Αγαπητοί γονείς, Καθώς το νηπιαγωγείο μας έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στα μικρά μας παιδάκια αλλά και σε εσάς, βρισκόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Εποικοδομητική κριτική Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 2017 ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΑ Μαθηματικά 3 ώρες/εβδομάδα Φυσική /εβδομάδα Γλώσσα Έκθεση /εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Διάλογος 4: Συνομιλία ανάμεσα σε φροντιστές

Διάλογος 4: Συνομιλία ανάμεσα σε φροντιστές Ενότητα 1 Σελίδα 1 Διάλογος 1: Αρχική επικοινωνία με την οικογένεια για πρόσληψη Διάλογος 2: Προετοιμασία υποδοχής ασθενούς Διάλογος 3: Η επικοινωνία με τον ασθενή Διάλογος 4: Συνομιλία ανάμεσα σε φροντιστές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015 2016 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Διεύθυνση: ΜΑΧΗΣ ΑΝΑΛΑΤΟΥ 79, Νέος Κόσμος τ.κ: 11745 Τ: 210-9022082 W: www.praxispr.gr Μ: praxispr@gmail.com, info@praxispr.gr Η σελίδα μας στο facebook

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2011-2012 ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 1. Ομαλή μετάβαση μαθητών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο ώστε

Διαβάστε περισσότερα

B ΜΕΡΟΣ Προσεγγίσεις σε θέματα Οπτικοακουστικής Παιδείας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

B ΜΕΡΟΣ Προσεγγίσεις σε θέματα Οπτικοακουστικής Παιδείας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ B ΜΕΡΟΣ Προσεγγίσεις σε θέματα Οπτικοακουστικής Παιδείας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 45 Παράρτημα Ημερολόγιο εκπαιδευτικών και κινηματογραφιστών Σχολική μονάδα:... Ημερομηνία και ώρα συνάντησης:... Συνάντηση εντός ή εκτός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. Η Γ τάξη Γενικού Λυκείου θα περιλαμβάνει συνολικό πρόγραμμα 32 διδακτικών ωρών την εβδομάδα, από τις οποίες οι 15 θα αφορούν τα μαθήματα προσανατολισμού. Διαμορφώνονται

Διαβάστε περισσότερα

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom

1) Γιατί ασχοληθήκατε με το Έργο EduRom Στις 28 Φεβρουαρίου, δύο από τους εθελοντές του Edurom από το Μεσογειακό Σχολείο της Ταρραγόνα βρέθηκαν στην Ημέρα Εκπαίδευσης του «Δικτύου για τη δημοκρατική εκπαίδευση των ενηλίκων: μπροστά με τη δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

Περικλέους Σταύρου Χαλκίδα Τ: & F: W:

Περικλέους Σταύρου Χαλκίδα Τ: & F: W: Περικλέους Σταύρου 31 34100 Χαλκίδα Τ: 2221-300524 & 6937016375 F: 2221-300524 @: chalkida@diakrotima.gr W: www.diakrotima.gr Προς: Μαθητές Α, Β & Γ Λυκείου / Κάθε ενδιαφερόμενο Αγαπητοί Φίλοι Όπως σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παρεμβάσεις στην ΣΤ τάξη» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ

ΘΕΜΑ: «Παρεμβάσεις στην ΣΤ τάξη» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΘΕΜΑ: «Παρεμβάσεις στην ΣΤ τάξη» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ Το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Γλυφάδας σε συνεργασία με το διευθυντή του 1 ου δημοτικού κο Κασσέρη, υλοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση και διαχείριση άγχους για τα παιδιά

Αντιμετώπιση και διαχείριση άγχους για τα παιδιά Αντιμετώπιση και διαχείριση άγχους για τα παιδιά Άρτεμις Τσίτσικα Επίκ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής Παν/μιου Αθηνών Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) Β Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Εργασία για το σπίτι. Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εργασία για το σπίτι Απαντούν μαθητές του Α1 Γυμνασίου Προσοτσάνης 1 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Απαντά η Μαρίνα Βαμβακίδου Ερώτηση 1. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή μας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ο δάσκαλος που θα μου κάνει μάθημα είναι σημαντικό να με εμπνέει γιατί θα έχω καλύτερη συνεργασία μαζί του. θα έχω περισσότερο ενδιαφέρον για το

Ο δάσκαλος που θα μου κάνει μάθημα είναι σημαντικό να με εμπνέει γιατί θα έχω καλύτερη συνεργασία μαζί του. θα έχω περισσότερο ενδιαφέρον για το Ελένη Κουννή Ε 2 Ο δάσκαλος που θα μου κάνει μάθημα είναι σημαντικό να με εμπνέει γιατί θα έχω καλύτερη συνεργασία μαζί του. θα έχω περισσότερο ενδιαφέρον για το μάθημα και θα μαθαίνω περισσότερα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤO ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο7/10/2015 Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Ποντίκη Άντρη και εκπροσωπώ τον κλάδο των Μαθηματικών.

Διαβάστε περισσότερα

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007

1 / 15 «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο για τους µαθητές της 3 ης Γυµνασίου. Μάρτιος 2007 1 / 15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Έρευνα υποστηριζόµενη από τη Γενική ιεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισµού της Ε.Ε., στο πλαίσιο του προγράµµατος Σωκράτης «ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ» Ερωτηµατολόγιο

Διαβάστε περισσότερα