Τηλέφωνο με Υπολογιστή Τσέπης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τηλέφωνο με Υπολογιστή Τσέπης"

Transcript

1 Τηλέφωνο με Υπολογιστή Τσέπης

2 Μέτρα προφύλαξης Συγχαρητήρια για την αγορά του νέου σας Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης που βασίζεται στην τεχνολογία Windows Mobile! Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας ώστε να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε. Προειδοποιήσεις! Διαβάστε πριν Θέσετε σε Λειτουργία τη Συσκευή Σας Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΕΤΕ. (Για πληροφορίες, δείτε το Βήμα 2: Φόρτιση της μπαταρίας, παρακάτω) ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΠΡΙΝ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. (Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Βήμα 1: Εισαγωγή της κάρτας SIM, παρακάτω) ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ. ΑΝ ΘΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΣΕΠΗΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. (Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις συνημμένες πληροφορίες για την εγγύηση) 2 ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ Όταν βρίσκεστε σε χώρο όπου υπάρχει δυνατότητα έκρηξης ή όπου υπάρχουν εύφλεκτα υλικά, το προϊόν πρέπει να τεθεί εκτός λειτουργίας και ο χρήστης πρέπει να συμμορφωθεί με όλες τις πινακίδες και τις οδηγίες. Τυχόν σπινθήρες σε τέτοιους χώρους μπορεί να προκαλέσουν έκρηξη ή πυρκαγιά με αποτέλεσμα σωματικό τραυματισμό ή ακόμα και θάνατο. Προτείνουμε στους χρήστες να μη χρησιμοποιούν τη συσκευή όταν βρίσκονται σε σημείο ανεφοδιασμού με καύσιμα (π.χ. πρατήρια καυσίμων). Υπενθυμίζεται στους χρήστες ότι είναι απαραίτητο να τηρούνται οι περιορισμοί σχετικά με τη χρήση εξοπλισμού ραδιοσυχνοτήτων στις δεξαμενές καυσίμων, στα εργοστάσια χημικών ή όπου είναι σε εξέλιξη επιχειρήσεις ανατίναξης. Στους χώρους όπου υπάρχει πιθανότητα έκρηξης υπάρχουν συνήθως, αλλά όχι πάντα, σαφείς πινακίδες. Σε αυτούς τους χώρους περιλαμβάνονται οι χώροι ανεφοδιασμού με καύσιμα, κάτω από τo κατάστρωμα στα πλοία, οι εγκαταστάσεις μεταφοράς ή αποθήκευσης καυσίμων ή χημικών και οι χώροι όπου ο αέρας περιέχει χημικά ή σωματίδια, όπως σκόνη ή σκόνες μετάλλων.

3 Τα Βασικά Ρύθμιση Πλοήγηση Χρήση για Πρώτη Φορά Προστασία του Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης

4 Τα Βασικά Στοιχεία Μπροστινού, Πάνω και Αριστερού Πίνακα Κουμπί Λειτουργίας/Φωτισμός οθόνης Πατήστε το για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή τσέπης ή το φωτισμό της οθόνης. Ενδεικτική λυχνία ειδοποίησης Δείτε την περιγραφή στην διπλανή σελίδα. Υποδοχή καρτών MMC/SD ή αξεσουάρ SDIO Τοποθετήστε είτε κάρτες MMC/SD ή αξεσουάρ SDIO σε αυτή την υποδοχή. Θύρα υπερύθρων Σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάσσετε αρχείαή δεδομέναμε άλλες συσκευές χωρίς καλώδια. 4 Επαφές Πατήστε για γρήγορη πρόσβαση προς τις Επαφές σας. Εγγραφή Πατήστε για να εγγράψετε μια φωνητική σημείωση. Ένταση ήχου Πατήστε τα βέλη πάνω/κάτω για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου της συσκευής σας. Φωτογραφική μηχανή Πατήστε για να εκκινήσει η εφαρμογή λήψης φωτογραφιών. Πατήστε ξανά για να βγάλετε μια φωτογραφία. Επανεκκίνηση λογισμικού Πατήστε μέσα στην τρύπα με τη γραφίδα για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Αποστολή Πατήστε για να απαντήσετε μια εισερχόμενη κλήση ή για να καλέσετε έναν αριθμό. Μικρόφωνο Μιλήστε εδώ όταν τηλεφωνείτε ή όταν εγγράφετε. Ηχείο Ακούστε μέσα ήχου ή τηλεφωνικές κλήσεις από εδώ. Ημερολόγιο Πατήστε για γρήγορη πρόσβαση προς το Ημερολόγιο. Οθόνη Αφής Για γραφή με το χέρι, σχεδίαση ή επιλογή με τη γραφίδα. Τερματισμός Πατήστε για να τερματίσετε μια κλήση. Περιοχή πλοήγησης Για να μετακινηθείτε πάνω/κάτω και αριστερά/δεξιά μέσα από οποιοδήποτε από τα πτυσσόμενα μενού ή τις οδηγίες προγραμμάτων, επιλέξτε πατώντας στο κέντρο. Όταν βρίσκεστε στην οθόνη Κλήσης: Αριστερά Πατήστε μια φορά για να αποκτήσετε πρόσβαση προς τη λειτουργία Ταχείας Κλήσης. Δεξιά Πατήστε μια φορά για να αποκτήσετε πρόσβαση προς τη λειτουργία Ημερολόγιο Κλήσης.

5 Στοιχεία Πίσω, Κάτω και Δεξιού Πίνακα Γραφίδα και Υποδοχή Γραφίδας Ενδεικτική λυχνία ειδοποίησης Δίχρωμη ενδεικτική λυχνία στα δεξιά: Για αναμονή GSM, μήνυμα SMS, κατάσταση δικτύου GMS, ειδοποίηση PDA, κατάσταση φόρτισης PDA. Μπλε ενδεικτική λυχνία στα αριστερά: Για ειδοποίηση συστήματος Bluetooth σχετικά με ενεργοποιημένο και έτοιμο προς εκπομπή σήμα ραδιοσυχνοτήτων. Φακός φωτογραφικής μηχανής Κεραία αυτοκινήτου Αν το αυτοκίνητό σας το υποστηρίζει, μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στην κεραία του και να εκμεταλλευθείτε την ανώτερη ποιότητα λήψης του. Καθρέφτης προεπισκόπησης Πίσω κάλυμμα Τα Βασικά Ασφάλεια στερέωσης Πατήστε για να απελευθερωθεί το πίσω κάλυμμα. Επανεκκίνηση λογισμικού Πατήστε μέσα στην τρύπα με τη γραφίδα για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Συνδετήρας συγχρονισμού Χρησιμοποιήστε αυτόν το συνδετήρα κατά το συγχρονισμό / μετάδοση δεδομένων ή κατά την επαναφόρτιση. Υποδοχή ακουστικών Σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε μέσα ήχου ή να χρησιμοποιείτε το σετ hands-free του τηλεφώνου σας. 5

6 Ρύθμιση Βήμα 1: Εισαγωγή της κάρτας SIM Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας και να το προετοιμάσετε για το συγχρονισμό με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας: Βγάλτε το Τηλέφωνο με Υπολογιστή Τσέπης και την κύρια μπαταρία από το κουτί, γυρίστε ανάποδα το τηλέφωνο και πατήστε το κουμπί της ασφάλειας στερέωσης για να βγάλετε το πίσω κάλυμμα. G Ανασηκώστε τη θήκη της κάρτας SIM και εισάγετε την κάρτα SIM. Πατήστε το στήριγμα της κάρτας SIM προς τα κάτω και στη συνέχεια σπρώξτε το προς το κέντρο μέχρι να κάνει κλικ. F Τοποθετήστε τη μπαταρία και μην ξεχάσετε να σπρώξετε προς τα πίσω το κόκκινο σημείο ασφάλισης ώστε να στερεωθεί στη θέση του στο κάτω μέρος. F Πατήστε για να ασφαλίσετε και να στερεώσετε τη μπαταρία. Για να τοποθετήσετε το πίσω κάλυμμα ξανά στη θέση του, τοποθετήστε το στο πίσω μέρος της συσκευής ευθυγραμμίζοντας τα πιαστράκια στο πίσω κάλυμμα με τις εσοχές στα πλάγια της συσκευής. Στο τέλος, σύρετέ το προς τα εμπρός για να στερεωθεί στη θέση του. 6 ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΙΑΣΤΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.

7 Ρύθμιση Βήμα 2: Φόρτιση της μπαταρίας Πριν χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης για πρώτη φορά, φορτίστε τη μπαταρία για τουλάχιστον 8 ώρες. Έπειτα, να την τοποθετείτε στο φορτιστή για λίγο κάθε ημέρα ώστε να επαναφορτίζεται πλήρως. Συνδέστε το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος στο πίσω μέρος του φορτιστή και στη συνέχεια συνδέστε τον στην πρίζα. Τοποθετήστε το τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης στο φορτιστή και φορτίστε το πλήρως για τουλάχιστον 8 ώρες την πρώτη φορά. Μια ενδεικτική λυχνία που ανάβει σταθερά με κίτρινο χρώμα στο πάνω δεξιά μέρος της συσκευής υποδηλώνει φόρτιση ενώ όταν ανάψει με πράσινο χρώμα δηλώνει πλήρη φόρτιση. Αν έχετε εφεδρική μπαταρία για το τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης, μπορείτε να τοποθετήσετε τη μπαταρία στην υποδοχή του φορτιστή για να επαναφορτιστεί. Δείτε την ενδεικτική λυχνία στα δεξιά του φορτιστή για να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της επαναφόρτισης. Ο μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος συνδέεται στο πίσω μέρος του φορτιστή Τοποθετήστε μια εφεδρική μονάδα στην υποδοχή για επαναφόρτιση Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τη μπαταρία σας φορτισμένη. Επειδή ο υπολογιστής τσέπης δεν έχει σκληρό δίσκο, όλα τα δεδομένα και τα τυχόν νέα προγράμματα που εγκαθιστάτε αποθηκεύονται στη RAM. Αν η μπαταρία αποφορτιστεί τελείως, όλα τα δεδομένα ή τα νέα προγράμματα που πιθανώς να έχετε εγκαταστήσει θα διαγραφούν. Θα παραμείνουν μόνο τα προγράμματα που υπήρχαν στη συσκευή όταν την αγοράσατε. Για να αποφύγετε αυτή την απ ώλεια δεδομένων, ένα τμήμα της κύριας μπαταρίας θα προστατεύσει τα δεδομένα σας για 72 ώρες αν η συσκευή σας δεν έχει άλλη ισχύ. Μια πρόσθετη μπαταρία, η εφεδρική μπαταρία, έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα δεδομένα σας όταν αφαιρείτε την κύρια μπαταρία. Προστατεύει τα δεδομένα σας για 20 λεπτά F ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΙΚΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ 50% Ή ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ Ρυθμίσεις καρτέλα Σύστημα Ισχύς. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να ελαττώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή εγκαυμάτων, μην αποσυναρμολογείτε, μην πετάτε κάτω, μην τρυπάτε, μη βραχυκυκλώνετε τις εξωτερικές επαφές, μη θερμαίνετε πάνω από τους 100 (212 ), και μην πετάτε τη συσκευή σε φωτιά ή νερό. Να τοποθετείτε μόνο τις μπαταρίες που προβλέπει ο κατασκευαστής. Να ανακυκλώνετε ή να απορρίπτετε τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. 7

8 Ρύθμιση Βήμα 3: Θέση σε λειτουργία και εισαγωγή του κωδικού ΡΙΝ Αφού φορτίσετε πλήρως τη συσκευή σας, μπορείτε να τη θέσετε σε λειτουργία. Την πρώτη φορά, σας προτείνουμε να φορτίσετε τη συσκευή σας για περίπου 8 ώρες πριν τη θέσετε σε λειτουργία. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας στο πάνω μέρος της συσκευής για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης περιμένετε να φορτώσει τις οθόνες του παροχέα του δικτύου και της Microsoft. Βγάλτε τη γραφίδα από τη θήκη της. Όταν εμφανισθεί η Οθόνη Οδηγού Καλωσορίσματος, πατήστε ελαφρά με τη γραφίδα σας. Οι οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη θα σας οδηγήσουν στην υπόλοιπη διαδικασία ρύθμισης. Όταν ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις στον Οδηγό Καλωσορίσματος, εμφανίζεται η οθόνη κλήσης του τηλεφώνου Εισάγετε τον κωδικό ΡΙΝ και στη συνέχεια πατήστε Enter. ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ. ΑΝ ΘΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΣΕΠΗΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. F 8 Για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας: Ενώ χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε πρόγραμμα στη συσκευή σας, πατήστε στη γραμμή τίτλων στο πάνω μέρος της οθόνης του τηλεφώνου σας. Πατήστε την επιλογή Ενεργοποίηση ή Απενεργοποίηση στο αναδυόμενο μενού.

9 Ρύθμιση Βήμα 4: Εγκατάσταση του ActiveSync Με το Microsoft ActiveSync μπορείτε να συγχρονίσετε τις πληροφορίες στον επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή και/ή σε ένα Microsoft Exchange Server με τις πληροφορίες στο τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης. Το ActiveSync συγκρίνει τα στοιχεία στο τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης με τα στοιχεία στον επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή σας και/ή σέρβερ και ενημερώνει όλα τα σημεία, κρατώντας σας ενήμερους με τα πιο πρόσφατα στοιχεία. Πριν ξεκινήσετε το συγχρονισμό με τον επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, πρέπει να εγκαταστήστε το ActiveSync στον επιτραπέζιο Η/Υ σας από το Pocket PC phone 2003 Companion CD [Συνοδευτικό CD του τηλεφώνου με υπολογιστή τσέπης 2003]. Το ActiveSync είναι ήδη εγκατεστημένο στο τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης. Θύρα USB στον επιτραπέζιο Η/Υ σας Σύνδεση συσκευής Τοποθετήστε το τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης στο φορτιστή του και συνδέστε το βύσμα USB/Σειριακό στον επιτραπέζιο Η/Υ σας για να γίνει ο συγχρονισμός. Εγκατάσταση λογισμικού Τοποθετήστε το Pocket PC phone 2003 Companion CD στη μονάδα δίσκου CD-ROM του επιτραπέζιου Η/Υ σας. Κάντε κλικ στο κίτρινο βέλος, κάντε κλικ στο Έναρξη Εδώ και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Δημιουργία συνεργασίας Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ο Οδηγός Νέας Συνεργασίας ActiveSync θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε μια συνεργασία μεταξύ του τηλεφώνου σας και του επιτραπέζιου Η/Υ σας ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το συγχρονισμό των στοιχείων και την προσαρμογή των ρυθμίσεων συγχρονισμού. Η πρώτη διαδικασία συγχρονισμού θα ξεκινήσει αυτόματα μόλις ολοκληρώσετε αυτόν τον οδηγό. Μετά τον πρώτο συγχρονισμό, θα προσέξετε ότι εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας τα στοιχεία του Outlook. Για να αποφύγετε τα προβλήματα κατά το συγχρονισμό, είναι σημαντικό να επιλέξετε Συγχρονισμός με αυτόν τον επιτραπέζιο Η/Υ στις επιλογές του Οδηγού Νέας Συνεργασίας. 9

10 Πλοήγηση Πλοήγηση Χρήση της οθόνης Σήμερα Όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή σας για πρώτη φορά κάθε ημέρα (ή μετά από 4 ώρες αδράνειας), βλέπετε την οθόνη Σήμερα. Μπορείτε επίσης να την προβάλλετε πατώντας και στη συνέχεια Σήμερα. Στην οθόνη Σήμερα, μπορείτε να δείτε με μια ματιά τις σημαντικές πληροφορίες της ημέρας. Επιλογές πλοήγησης από την οθόνη Σήμερα Στο κέντρο της οθόνης Σήμερα εμφανίζεται το επόμενο ραντεβού σας, ο αριθμός των μηνυμάτων στο φάκελο Εισερχόμενα και το τρέχον προφίλ σας. Μπορείτε να μετακινηθείτε σε κάποιο από αυτά τα στοιχεία και να πατήσετε το πλήκτρο Ενέργεια ή απλώς να το πατήσετε με τη γραφίδα σας. Γραμμή πλοήγησης και γραμμή εντολών Η γραμμή πλοήγησης βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Δείχνει το ενεργό πρόγραμμα και την τρέχουσα ώρα και σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε σε άλλα προγράμματα και να κλείσετε οθόνες. Πατήστε για να αλλάξετε σε ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα 10 Χρησιμοποιήστε τη γραμμή εντολών στο κάτω μέρος της οθόνης για να εκτελείτε εργασίες στα προγράμματα. Η γραμμή εντολών περιλαμβάνει ονόματα μενού, κουμπιά και το κουμπί Πίνακας Εισαγωγής. Για να δημιουργήσετε ένα νέο στοιχείο στο τρέχον πρόγραμμα, πατήστε Δημιουργία. Για να δείτε το όνομα κάποιου κουμπιού, πατήστε και κρατήστε τη γραφίδα πάνω στο κουμπί. Σύρετε τη γραφίδα μακριά από το κουμπί ώστε να μην εκτελεστεί η εντολή. Αναδυόμενα μενού Με τα αναδυόμενα μενού, μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα μια ενέργεια για ένα στοιχείο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναδυόμενο μενού στον κατάλογο επαφών για να διαγράψετε μια επαφή, να δημιουργήσετε αντίγραφο μιας επαφής ή να στείλετε μήνυμα σε μια επαφή γρήγορα. Οι ενέργειες στα αναδυόμενα μενού διαφέρουν από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση προς ένα αναδυόμενο μενού, πατήστε και κρατήστε τη γραφίδα πάνω στο όνομα του στοιχείου πάνω στο οποίο θέλετε να εκτελέσετε μια ενέργεια. Όταν εμφανιστεί το μενού, σηκώστε τη γραφίδα και πατήστε την ενέργεια που θέλετε να εκτελέσετε. Ή πατήστε οπουδήποτε εκτός του μενού για να κλείσετε το μενού χωρίς να εκτελέσετε καμιά ενέργεια. Πατήστε για να επιλέξτε εντολές μενού. Πατήστε για να επιλέξτε εντολές κουμπιών. Πατήστε για να αλλάξετε σε ένα πρόγραμμα. Πατήστε για να δείτε περισσότερα προγράμματα. Πατήστε για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της συσκευής. Πατήστε για να δείτε ένα θέμα Βοήθειας για την τρέχουσα οθόνη. Πατήστε για να εμφανιστεί ο πίνακας

11 Πλοήγηση Περιοχή πλοήγησης Χρησιμοποιήστε την περιοχή πλοήγησης για να μετακινήσετε την επιλογή προς τα πάνω, κάτω, αριστερά ή δεξιά. Αυτό ονομάζεται μετακίνηση. Σε ένα πεδίο κειμένου, χρησιμοποιήστε την περιοχή πλοήγησης για να μετακινήσετε το δρομέα προς τα δεξιά ή τα αριστερά, χαρακτήρα-χαρακτήρα. Γραφίδα και οθόνη αφής Η συσκευή σας έχει οθόνη αφής που σημαίνει ότι μπορείτε να μετακινείστε και να κάνετε επιλογές πάνω στη συσκευή σας πατώντας ένα στοιχείο με τη γραφίδα ή το δάχτυλό σας. Πλήκτρα συσκευής Υπάρχουν επτά πλήκτρα πάνω στο τηλέφωνο, τα οποία βρίσκονται αμέσως κάτω και πάνω από την οθόνη και στα πλάγια. Από το εργοστάσιο, τα δυο πάνω από την οθόνη έχουν οριστεί ως Ημερολόγιο και Επαφές και τα τρία στα πλάγια ως Εγγραφή, Ένταση ήχου και Φωτογραφική μηχανή. Ωστόσο, μπορούν να προγραμματιστούν εκ νέου (τα πλήκτρα αποστολής και απάντησης κλήσης σε κάθε πλευρά της περιοχής πλοήγησης δεν μπορούν να προγραμματιστούν εκ νέου): Πατήστε Έναρξη και Κουμπιά. Ρυθμίσεις Προσωπικές ρυθμίσεις Επιλέξτε ένα κουμπί από το πάνω πλαίσιο και ένα πρόγραμμα από το κάτω πλαίσιο. Πλήκτρο Ενέργεια Πατήστε το πλήκτρο Ενέργεια για να ανοίξετε ένα επιλεγμένο στοιχείο ή να επιλέξετε ή να διαγράψετε ένα πλαίσιο επιλογής. Το πλήκτρο Ενέργεια λειτουργεί όπως και το πλήκτρο ENTER του πληκτρολογίου και αναφέρετε ορισμένες φορές ως το πλήκτρο Κάντο. Πλοήγηση σε πρόγραμμα Στην οθόνη Σήμερα, πατήστε στην πάνω αριστερή γωνία για τη γραμμή πλοήγησης. Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε και πατήστε το ή πατήστε το κουμπί Ενέργεια Πλήκτρο Ενέργεια 1 11

12 Πλοήγηση Μενού προγραμμάτων Τα κύρια χαρακτηριστικά του μενού προγραμμάτων αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση, πατήστε Προγράμματα. Εικονίδιο Πρόγραμμα Περιγραφή Εικονίδιο Πρόγραμμα Περιγραφή 12 ActiveSync Ημερολόγιο Επαφές Εισερχόμενα Pocket IE Σημειώσεις Τηλέφωνο Εργασίες Windows Media Player Pocket Excel Pocket Word MSN Messenger Microsoft Reader Συγχρονίζει τα στοιχεία μεταξύ της συσκευής σας και επιτραπέζιου Η/Υ. Κρατά στοιχεία για τα ραντεβού σας και δημιουργεί αιτήσεις για συνάντηση. Κρατά στοιχεία για τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Στέλνει και λαμβάνει μηνύματα /sms. Ο Pocket Internet Explorer είναι ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο και στους ιστοχώρους WAP που κατεβάζει νέα προγράμματα και αρχεία από το Διαδίκτυο. Δημιουργεί σημειώσεις γραμμένες με το χέρι ή το πληκτρολόγιο, σχέδια και εγγραφές. Πραγματοποιεί και λαμβάνει κλήσεις, αλλάζει μεταξύ κλήσεων και διαμορφώνει τις κλήσεις τηλεδιάσκεψης. Κρατά στοιχεία για τις εργασίες σας. Ενεργοποιεί τη λειτουργία πολυμέσων στο Τηλέφωνο με υπολογιστή Τσέπης. Δημιουργεί νέα βιβλία εργασίας ή προβάλλει και παρέχει δυνατότητα επεξεργασίας βιβλίων εργασίας. Δημιουργεί νέα έγγραφα ή προβάλλει και παρέχει δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων MS-Word. Στέλνει και λαμβάνει άμεσα μηνύματα με τις επαφές που έχετε καταχωρημένες στο MSN Messenger. Συγκεντρώνει και παρέχει δυνατότητα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων στη συσκευή σας. Φωτογραφική μηχανή Άλμπουμ Φωτογραφίες για τις επαφές MMS Αριθμομηχανή Παιχνίδια Ασύρματο μόντεμ Διαχειριστής SIM xbackup Εικόνες Φωτογραφίζει ή κινηματογραφεί σύντομα βίντεο (video clip) με συνοδευτικό ήχο. Συγκεντρώνει, οργανώνει και ταξινομεί αρχεία εικόνας τύπου JPG/.BMP/. GIF στο τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης από τη φωτογραφική μηχανή ή το ActiveSync. Εισάγει τα αρχεία εικόνας ανάλογα με τον κατάλογο των Επαφών και διαμορφώνει τη λειτουργία Αναγνώρισης κλήσης. Αποστολή και λήψη μηνυμάτων MMS. Εκτελεί βασικές αριθμητικές πράξεις, όπως πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμός και διαίρεση. Αυτός ο φάκελος περιλαμβάνει δυο παιχνίδια, Γλωσσοδέτη και Πασιέντζα, από το εργοστάσιο. Καθιστά τη συσκευή σας εξωτερικό μόντεμ για Η/Υ ή φορητό υπολογιστή με χρήση της σειριακής θύρας, της θύρας USB ή της θύρας υπερύθρων. Συγκεντρώνει, οργανώνει και ταξινομεί τον κατάλογο επαφών που είναι αποθηκευμένος στην κάρτα SIM. Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης σε ROM ή κάρτα SD Συγκεντρώνει, οργανώνει και ταξινομεί τα αρχεία εικόνας τύπου.jpg που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης ή σε κάρτα αποθήκευσης.

13 Πλοήγηση Ενδείκτες Στη συνέχεια παρουσιάζονται ορισμένα από τα εικονίδια κατάστασης που μπορεί να δείτε. Ενδείκτες Σημασία Ενδείκτες Σημασία Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί όλους τους ήχους. Στάθμη ισχύος κύριας μπαταρίας χαμηλή. Στάθμη ισχύος κύριας μπαταρίας πολύ χαμηλή. Η σύνδεση είναι ενεργή. Έναρξη ή λήξη συγχρονισμού. Δείχνει ότι είναι ενεργή η σύνδεση στον παροχέα υπηρεσιών του κινητού σας τηλεφώνου και την ισχύ του σήματος. Δείχνει ότι το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο. Ειδοποίηση ότι ελήφθησαν ένα ή περισσότερα μηνύματα /sms στο κινητό τηλέφωνο. Ειδοποίηση ότι ελήφθησαν ένα ή περισσότερα άμεσα μηνύματα. Αναπάντητη κλήση. Συγχρονισμός σε εξέλιξη. Ένταση ήχου τηλεφώνου Αν πρέπει να εμφανιστούν περισσότερα εικονίδια ειδοποίησης και δεν υπάρχει χώρος για να εμφανιστούν, εμφανίζεται αυτός ο δείκτης. Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε όλα τα εικονίδια ειδοποίησης. Για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου, πατήστε το ή πατήστε το κουμπί έντασης ήχου πάνω/κάτω στα πλάγια της συσκευής σας. Μπορείτε να επιλέξετε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου από το αναδυόμενο μενού: Ένταση ήχου τηλεφώνου : για την ένταση του κουδουνίσματος για τις εισερχόμενες κλήσεις. Ένταση ήχου συσκευής : για τις ειδοποιήσεις και τα ΜΡ3. F Για να μηδενίσετε την ένταση του ήχου του τηλεφώνου σας αν, για παράδειγμα, είστε σε μια συνάντηση, απλώς πατήστε το και επιλέξτε Αθόρυβο. Για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου του τηλεφώνου κατά τη συνομιλία, πρέπει να το κάνετε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. 13

14 Χρήση για Πρώτη Φορά Πραγματοποίηση της πρώτης κλήσης Πραγματοποίηση κλήσης από την οθόνη κλήσης Πατήστε το κουμπί Αποστολή κλήσης. για να εμφανιστεί η οθόνη Πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο Πατήστε το πλήκτρο Ομιλία. Πραγματοποίηση κλήσης από τις επαφές Μετά τον πρώτο συγχρονισμό που περιγράφεται στο Βήμα 4 των Ρυθμίσεων, θα προσέξετε ότι τα στοιχεία από τις Επαφές του Outlook εμφανίζονται τώρα στο τηλέφωνό σας εφόσον είχατε επιλέξει το στοιχείο Επαφές κατά τη διαμόρφωση των επιλογών συγχρονισμού. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση από τις Επαφές με τους εξής τρόπους: Πατήστε το στη γραμμή μενού στο κάτω μέρος της οθόνης κλήσης του τηλεφώνου σας για να εμφανιστεί ο κατάλογος με τις Επαφές. Βρείτε την επαφή που θέλετε και στη συνέχεια πατήστε το αριστερό κουμπί δυο φορές μια για να τη στείλετε στην οθόνη κλήσης και μια για να κάνετε την κλήση. Για να εμφανιστεί ο κατάλογος με τις Επαφές, μπορείτε να επίσης να πατήσετε το κουμπί Επαφές στην πάνω δεξιά γωνία της συσκευής σας, να βρείτε την επαφή που θέλετε και στη συνέχεια να πατήσετε το αριστερό κουμπί δυο φορές μια για να τη στείλετε στην οθόνη κλήσης και μια για να κάνετε την κλήση. Πατήστε για να εμφανιστεί ο κατάλογος με τις Επαφές.. 14 Ο αναδυόμενος κατάλογος με τις Επαφές δείχνει από προεπιλογή Κλήση Τηλ. Εργασίας. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση αυτή ώστε να εμφανίζεται ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου ή το e- mail. Για τις λεπτομέρειες της προσαρμογής της ρύθμισης, δείτε την ενότητα Κεφάλαια 3.

15 Χρήση για Πρώτη Φορά Γράψτε το πρώτο σας μήνυμα κειμένου - SMS Πατήστε το κουμπί Αποστολή κλήσης. για να εμφανιστεί η οθόνη Πατήστε Εργαλεία και στη συνέχεια επιλέξτε Αποστολή SMS στην οθόνη κλήσης. Στο πεδίο ΠΡΟΣ, εισάγετε τον αριθμό SMS ενός ή περισσότερων παραληπτών, διαχωρίζοντας τους με το σύμβολο (;) ή επιλέξτε ένα όνομα από τον κατάλογο των επαφών πατώντας το κουμπί Βιβλίο διευθύνσεων. Γράψτε το μήνυμά σας. Πατήστε Αποστολή. Για να εισάγετε πρότυπα μηνύματα ή μηνύματα που χρησιμοποιούνται συχνά, πατήστε Το Κείμενό μου και επιλέξτε ένα μήνυμα. 15

16 Χρήση για Πρώτη Φορά Ρύθμιση για πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην υπηρεσία WAP και στο Διαδίκτυο Η ρύθμιση του τηλεφώνου σας για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την υπηρεσία WAP είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να κάνετε. Ωστόσο, αφού το κάνετε, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έναν κόσμο πληροφοριών παντού, μόνο με το άγγιγμα μερικών πλήκτρων. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το GPRS για να συνδέεστε στο ISP του κινητού σας τηλεφώνου: Βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ρυθμίσεις από τον παροχέα του δικτύου σας όπως αριθμός τηλεφώνου σέρβερ ISP, όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης Πατήστε Ρυθμίσεις καρτέλα Συνδέσεις Συνδέσεις Στο Το ISP μου, πατήστε Προσθήκη νέας σύνδεσης με μόντεμ. Δημιουργήστε μια σύνδεση με μόντεμ. Οι ασύρματες συνδέσεις επιτυγχάνονται μέσω ενός δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή του GPRS. Αν χρησιμοποιείτε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να συνδεθείτε, στο Επιλογή καταλόγου μόντεμ, πατήστε Κυψελοειδής Γραμμή. Αν χρησιμοποιείτε GPRS, πατήστε Κυψελοειδής Γραμμή (GPRS). Για να ξεκινήσει η σύνδεση, ανοίξτε το πρόγραμμα που θέλετε. Για παράδειγμα, αλλάξτε στον Pocket Internet Explorer και μετακινηθείτε σε μια ιστοσελίδα. Η συσκευή σας θα συνδεθεί αυτόματα. G Για να ρυθμίσετε μια κάρτα δικτύου ή μια ασύρματη σύνδεση δικτύου στο ISP σας, προσθέστε μια νέα σύνδεση στο Το δίκτυο εργασίας μου. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις μιας υπάρχουσας σύνδεσης με μόντεμ, στο Το ISP μου ή Το δίκτυο εργασίας μου, πατήστε Διαχείριση υπαρχουσών συνδέσεων. Επιλέξτε τη σύνδεση με μόντεμ που θέλετε, πατήστε Ρυθμίσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. 16 Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για οποιαδήποτε οθόνη του τομέα ή κατά την αλλαγή των ρυθμίσεων, πατήστε.

17 Χρήση για Πρώτη Φορά Χρήση του Internet Explorer για πρώτη φορά Αλλάξτε στον Pocket Internet Explorer και μετακινηθείτε σε μια ιστοσελίδα. Η συσκευή σας θα συνδεθεί αυτόματα. Για να πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο Πατήστε και στη συνέχεια Internet Explorer. Στη γραμμή διευθύνσεων που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης, εισάγετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που θέλετε να επισκεφθείτε. Πατήστε για να μεταβείτε στη διεύθυνση που πληκτρολογήσατε. Πατήστε το κουμπί Αγαπημένα και στη συνέχεια πατήστε την αγαπημένη ιστοσελίδα που θέλετε να προβάλετε. Πατήστε για να επιστρέψετε στην Αρχική σελίδα που έχετε ορίσει. Πατήστε για να ανανεώσετε την ιστοσελίδα στην οθόνη. Πατήστε το βέλος για να επιλέξετε από διευθύνσεις που επισκεφθήκατε στο παρελθόν. Για να τερματίσετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί στην περιοχή πλοήγησης για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα. Προβολή αγαπημένων και καναλιών κινητού Πατήστε το κουμπί Αγαπημένα για να εμφανισθεί ο κατάλογος με τις αγαπημένες ιστοσελίδες σας. Πατήστε τη σελίδα που θέλετε να προβάλετε. Θα δείτε τη σελίδα που φορτώθηκε την τελευταία φορά που συγχρονίσατε το τηλέφωνό σας με τον Η/Υ σας. Αν η σελίδα δεν είναι στη συσκευή σας, το αγαπημένο θα είναι αχνό. Θα πρέπει να συγχρονίσετε το τηλέφωνο με τον Η/Υ σας ξανά για να φορτωθεί η σελίδα στη συσκευή σας ή να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο για να δείτε τη σελίδα. Για να προσθέσετε ένα σύνδεσμο αγαπημένου ενώ χρησιμοποιείτε τη συσκευή, πηγαίνετε στη σελίδα που θέλετε να προσθέσετε, πατήστε και κρατήστε τη γραφίδα πάνω στη σελίδα και πατήστε Προσθήκη στα αγαπημένα. 17

18 Χρήση για Πρώτη Φορά Διαμόρφωση του λογαριασμού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Προετοιμάστε τα στοιχεία του λογαριασμού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στο Εισερχόμενα στη συσκευή σας, πατήστε Λογαριασμοί και στη συνέχεια Νέος λογαριασμός. Ακολουθήστε τις οδηγίες στον Οδηγό δημιουργίας νέου λογαριασμού, μετακινηθείτε στο Επιλογές, πατήστε Ενέργεια και στη συνέχεια προχωρήστε στη διαμόρφωση του Ε-mail σας. Συμπληρώστε τη διεύθυνση σας στο αντίστοιχο πεδίο και στη συνέχεια πατήστε Επόμενο. Αφού πατήσετε Επόμενο ξεκινά η αυτόματη διαμόρφωση κατά την οποία επιχειρείται να συνδεθεί το τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης στο σέρβερ του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να φορτωθούν αυτόματα οι απαραίτητες ρυθμίσεις για τη σύνδεση. Αν η αυτόματη διαμόρφωση είναι επιτυχής, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να στέλνετε/λαμβάνετε μηνύματα . Αν η αυτόματη διαμόρφωση δεν είναι επιτυχής, θα πρέπει να εισάγετε τις ρυθμίσεις με το χέρι. Εισάγετε το Όνομα, το Όνομα χρήστη και τον Κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια πατήστε Επόμενο. Από το πτυσσόμενο μενού επιλέξτε τον "Τύπο υπηρεσίας" που υποστηρίζει ο παροχέας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (POPS ή IMAP4). Πληκτρολογήστε ένα Όνομα για το λογαριασμό του σας και στη συνέχεια πατήστε Επόμενο. Εισάγετε το όνομα του σέρβερ του παροχέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα Εισερχόμενα και τα Εξερχόμενα mail και στη συνέχεια πατήστε Τέλος. Για μια εξήγηση της οθόνης, πατήστε και στη συνέχεια Βοήθεια. Όταν τελειώσετε, για να συνδεθείτε στο σέρβερ του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, πατήστε Λογαριασμοί και στη συνέχεια Σύνδεση. Όταν τελειώσετε, θα δείτε την οθόνη Η ρύθμιση ολοκληρώθηκε. Πατήστε Τέλος για να αποθηκεύσετε το λογαριασμό. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία για όσους λογαριασμούς θέλετε να ρυθμίσετε. 18

19 Χρήση για Πρώτη Φορά Αποστολή του πρώτου μηνύματος Πατήστε Εισερχόμενα Θα εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη. Στη συνέχεια πατήστε Δημιουργία. Στο πεδίο ΠΡΟΣ, εισάγετε είτε τη διεύθυνση είτε τον αριθμό SMS ενός ή περισσότερων παραληπτών, διαχωρίζοντας τα με το σύμβολο (;) ή επιλέξτε ένα όνομα από τον κατάλογο των επαφών πατώντας το κουμπί Βιβλίο διευθύνσεων. Όλες οι διευθύνσεις e- mail που εισάγονται στα πεδία στις Επαφές εμφανίζονται στο Βιβλίο διευθύνσεων. Γράψτε το μήνυμά σας. Πατήστε Αποστολή. Για να εισάγετε πρότυπα μηνύματα ή μηνύματα που χρησιμοποιούνται συχνά, πατήστε Το Κείμενό μου και επιλέξτε ένα μήνυμα. Για να στείλετε αμέσως το μήνυμα που γράψατε, πατήστε στη γραμμή εργαλείων για να ξεκινήσει η εργασία λήψης και αποστολής. 19

20 Χρήση για Πρώτη Φορά Γράψτε το πρώτο μήνυμα MMS Πατήστε Προγράμματα Σύνταξη μηνυμάτων MMS, Ή, η οθόνη Σήμερα προσφέρει έναν άλλο τρόπο πρόσβασης στη Σύνταξη μηνυμάτων MMS. Στην οθόνη Σύνταξη μηνυμάτων MMS, πατήστε Δημιουργία για να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα MMS. Πατήστε το πλαίσιο "Πατήστε εδώ για να εισάγετε μια φωτογραφία ή βίντεο κλιπ" για να επιλέξετε μια συγκεκριμένη θέση που περιέχει φωτογραφίες/βίντεο για να προσθέσετε μια εικόνα ή ένα βίντεο κλιπ. Πατήστε οπουδήποτε εδώ και θα αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Σύνταξη μηνυμάτων MMS για να στείλετε ένα μήνυμα MMS. Επιλέξτε είτε Φωτογραφίες είτε Βίντεο από αυτό το πτυσσόμενο μενού Πατήστε τη συγκεκριμένη φωτογραφία ή το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ που θέλετε να προσθέσετε και στη συνέχεια πατήστε Επιλογή. Μπορείτε να προσθέσετε είτε μια φωτογραφία είτε ένα βίντεο κλιπ σε κάθε μήνυμα. Για να βγάλετε μια νέα φωτογραφία ή να κινηματογραφήσετε ένα νέο βίντεο κλιπ, πατήστε το εικονίδιο Φωτογραφική μηχανή. Η φωτογραφία ή το βίντεο κλιπ θα εισαχθούν αυτόματα στο μήνυμά σας. Πατήστε στο πλαίσιο Εισαγωγή κειμένου εδώ και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε να στείλετε. Ή πατήστε και κρατήστε τη γραφίδα στο πλαίσιο Εισαγωγή κειμένου εδώ μέχρι να εμφανισθεί ένα μενού για να επιλέξετε τυποποιημένο κείμενο. Ακολουθήστε τη διαδικασία του μενού. Πατήστε στο πλαίσιο Πατήστε εδώ για να εισάγετε ένα κλιπ ήχου για να προσθέσετε ένα ηχητικό αρχείο από το πτυσσόμενο μενού πατήστε το συγκεκριμένο κλιπ ήχου που θέλετε να προσθέσετε και στη συνέχεια πατήστε Επιλογή. 20 Πατήστε όταν είστε έτοιμοι να στείλετε το μήνυμά σας.

21 Χρήση για Πρώτη Φορά Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη Πατήστε Προς τηλέφωνο για να δείτε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο. Εισάγετε τη διεύθυνση του παραλήπτη Πατήστε Προς για να δείτε το βιβλίο διευθύνσεών σας. Εισάγετε ένα θέμα για το μήνυμά σας. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε Αποστολή. Διαφορετικά, πατήστε Ακύρωση. Πριν την αποστολή του μηνύματος MMS, πρέπει να ρυθμίσετε πρώτα τη σύνδεση MMS. Για τις λεπτομέρειες των ρυθμίσεων, δείτε το Κεφάλαιο 8 στις Οδηγίες χρήσης. Εισαγωγή τυποποιημένου κειμένου Πατήστε και κρατήστε τη γραφίδα στο πλαίσιο Εισαγωγή κειμένου εδώ μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού. Πατήστε Εισαγωγή τυποποιημένου κειμένου από το αναδυόμενο μενού. Επιλέξτε μια φράση από τον κατάλογο και πατήστε Επιλογή. Για να δημιουργήσετε νέο, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τυποποιημένο κείμενο που υπάρχει ήδη, πατήστε και κρατήστε τη γραφίδα πάνω στην οθόνη του τυποποιημένου κειμένου. 21

22 Χρήση για Πρώτη Φορά Λήψη της πρώτης φωτογραφίας Υπάρχουν δυο τρόποι για να μπείτε στη λειτουργία Φωτογραφική μηχανή: Πατήστε Προγράμματα Φωτογραφική μηχανή. Ή απλώς πατήστε το τελευταίο κουμπί στην αριστερή πλευρά της συσκευής σας. Όταν μπείτε για πρώτη φορά στη λειτουργία Φωτογραφική μηχανή, θα είναι ενεργή η υπολειτουργία Λήψη εικόνας. Το εικονίδιο στη δεξιά πλευρά της Οθόνης LCD δείχνει την τρέχουσα υπολειτουργία. Αφού ξεκινήσει κάποια, μπορείτε να αλλάξετε εύκολα σε άλλη, αν θέλετε. Υπολειτουργία Λήψη εικόνας (λήψη σταθερής εικόνας) Υπολειτουργία Λήψη βίντεο (λήψη βίντεο κλιπ) Υπολειτουργία Σύνθετη λήψη (λήψη σταθερών εικόνων και τοποθέτηση σε πλαίσιο) 22 Αν είστε στην υπολειτουργία Λήψη εικόνας ή Σύνθετη λήψη, πατήστε το κουμπί Ενέργεια στην περιοχή πλοήγησης για να φωτογραφήσετε μια σταθερή εικόνα. Αν είστε στην υπολειτουργία Λήψη βίντεο, πατήστε το κουμπί Ενέργεια για να ξεκινήσει η εγγραφή του εισερχόμενου ρεύματος εικόνας και πατήστε το ξανά για να σταματήσει η διαδικασία εγγραφής. Λειτουργία Επιβεβαίωση: Μετά τη λήψη, η εικόνα που φωτογραφήσατε θα είναι παγωμένη στην οθόνη και θα εμφανιστούν τα εξής τέσσερα εικονίδια: Για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη, πατήστε το εικονίδιο Φωτογραφική μηχανή. Για να στείλετε αμέσως την εικόνα ή το βίντεο που τραβήξατε, πατήστε το εικονίδιο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στη συνέχεια επιλέξτε μια επιλογή από το παράθυρο διαλόγου Αποστολή αρχείου. Για να διαγράψετε την εικόνα, πατήστε την επιλογή του κάδου ανακύκλωσης. Για να δείτε και να επεξεργαστείτε την εικόνα, πατήστε το εικονίδιο Άλμπουμ. (Για λεπτομερείες πληροφορίες σχετικά με τη Φωτογραφική μηχανή και το Άλμπουμ δείτε το Κεφάλαιο 10 στις Οδηγίες Χρήσης.) Πατήστε για να μπείτε στη λειτουργία Φωτογραφική μηχανή

23 Χρήση για Πρώτη Φορά Γράψτε τις πρώτες σημειώσεις σας Εισαγωγή κειμένου με χρήση του πίνακα εισαγωγής Χρησιμοποιήστε τον πίνακα εισαγωγής για να εισάγετε στοιχεία σε οποιοδήποτε πρόγραμμα στη συσκευή σας. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο ή να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Letter Recognizer, Block Recognizer ή Transcriber. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, οι χαρακτήρες εμφανίζονται ως πληκτρολογημένο κείμενο πάνω στην οθόνη. Για την εμφάνιση ή την απόκρυψη του πίνακα εισαγωγής, πατήστε το κουμπί Πίνακας εισαγωγής. Πατήστε το βέλος δίπλα από το κουμπί Πίνακας εισαγωγής για να δείτε τις επιλογές σας. Εισαγωγή κειμένου από το πληκτρολόγιο Όταν βλέπετε τον πίνακα εισαγωγής, η συσκευή περιμένει τη λέξη που πληκτρολογείτε ή γράφετε με το χέρι και την εμφανίζει πάνω από τον πίνακα εισαγωγής. Όταν πατήσετε την εμφανιζόμενη λέξη, εισάγεται μέσα στο κείμενο στο σημείο εισαγωγής. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας, τόσο περισσότερες λέξεις μαθαίνει να περιμένει. Χρήση της εφαρμογής Letter Recognizer Με την εφαρμογή Letter Recognizer μπορείτε να γράψετε με το χέρι, χρησιμοποιώντας τη γραφίδα, όπως θα κάνατε πάνω σε χαρτί. Πατήστε για να δείτε τον κατάλογο των δυνατών πινάκων εισαγωγής. Πατήστε εδώ αν αυτή είναι η σωστή λέξη.. Πατήστε για να ανοίξει ο επιλεγμένος πίνακας εισαγωγής. Πατήστε για να αλλάξετε τις επιλογές του πίνακα εισαγωγής. Πατήστε για να επιλέξετε έναν πίνακα εισαγωγής. Πατήστε το βέλος δίπλα από το κουμπί Πίνακας εισαγωγής και στη συνέχεια το Letter Recognizer. Γράψτε ένα χαρακτήρα στο πλαίσιο. Όταν γράψετε ένα χαρακτήρα, μετατρέπεται σε πληκτρολογημένο κείμενο που εμφανίζεται στην οθόνη. Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής Letter Recognizer, με την εφαρμογή ανοιχτή, πατήστε το ερωτηματικό (?) δίπλα από την περιοχή γραφής. 23

24 Χρήση για Πρώτη Φορά Γράψτε τις πρώτες σημειώσεις σας (συνέχεια) Χρήση της εφαρμογής Block Recognizer Με την εφαρμογή Block Recognizer, μπορείτε να εισάγετε συμπλέγματα χαρακτήρων χρησιμοποιώντας τη γραφίδα όμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται σε άλλες συσκευές. Πατήστε το βέλος δίπλα από το κουμπί Πίνακας εισαγωγής και στη συνέχεια το Block Recognizer. Γράψτε ένα χαρακτήρα στο πλαίσιο. Όταν γράψετε ένα χαρακτήρα, μετατρέπεται σε πληκτρολογημένο κείμενο που εμφανίζεται στην οθόνη. Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής Block Recognizer, με την εφαρμογή ανοιχτή, πατήστε το ερωτηματικό (?) δίπλα από την περιοχή γραφής. Αλλαγή στην εφαρμογή Transcriber Με την εφαρμογή Transcriber μπορείτε να γράψετε οπουδήποτε πάνω στην οθόνη, χρησιμοποιώντας τη γραφίδα, όπως θα κάνατε πάνω σε χαρτί. Αντίθετα με τις εφαρμογές Letter Recognizer και Block Recognizer, μπορείτε να γράψετε μια πρόταση ή περισσότερες πληροφορίες. Στη συνέχεια, σταματήστε και αφήστε την εφαρμογή Transcriber να αλλάξει τους χαρακτήρες που γράψατε σε πληκτρολογημένους χαρακτήρες. Πατήστε το βέλος δίπλα από το κουμπί Πίνακας εισαγωγής και στη συνέχεια το Transcriber. Γράψτε οπουδήποτε πάνω στην οθόνη. Για συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής Transcriber, με την εφαρμογή ανοιχτή, πατήστε το ερωτηματικό (?) στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. 24

25 Χρήση για Πρώτη Φορά Στίξη στην εφαρμογή Transcriber Πατήστε το πληκτρολόγιο στη γραμμή εργαλείων. Πατήστε ΟΚ για να κρύψετε το πληκτρολόγιο. Για να δείτε πώς να γράψετε ένα χαρακτήρα στην εφαρμογή Transcriber Πατήστε α στη γραμμή εργαλείων. Στην οθόνη που εμφανίζεται, επιλέξτε το χαρακτήρα για τον οποίο θέλετε να μάθετε και στη συνέχεια πατήστε σε ένα από τα παραδείγματα που δίνονται παραπάνω. Για συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής Transcriber, με την εφαρμογή ανοιχτή, πατήστε το ερωτηματικό (?) στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Κάντε κλικ σε ένα χαρακτήρα για μια επίδειξη 25

26 Προστασία του Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης 26 Προστασία του Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης Μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο της ασφάλειας που θέλετε να έχετε στο τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης κλειδώνοντας το πληκτρολόγιο, ολόκληρη τη συσκευή ή την κάρτα SIM. Κλείδωμα του πληκτρολογίου Το κλείδωμα του πληκτρολογίου απενεργοποιεί τις λειτουργίες του πληκτρολογίου. Πρόκειται για χρήσιμη λειτουργία αν, για παράδειγμα, το τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης είναι αναμμένο μέσα στην τσέπη σας και θέλετε να αποφύγετε τυχαία πατήματα των πλήκτρων κλπ. Πατώντας πλήκτρων Ρυθμίσεις καρτέλα Σύστημα Κλείδωμα Επιλέξτε Κλείδωμα όλων των πλήκτρων εκτός του πλήκτρου λειτουργίας. Για να ξεκλειδώσετε το πληκτρολόγιο, πατήστε Απενεργοποίηση κλειδώματος πλήκτρων. Κλείδωμα του τηλεφώνου Το κλείδωμα του τηλεφώνου με υπολογιστή τσέπης εμποδίζει την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Αν ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, το τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης θα κλειδώνει αυτόματα μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αδράνειας. Θα εμφανίζεται μια οθόνη που θα ζητά τον κωδικό πρόσβασης κλειδώματος του τηλεφώνου πριν να είναι δυνατή η πρόσβαση. Πατήστε Ρυθμίσεις Προσωπικές ρυθμίσεις Κωδικός πρόσβασης. Επιλέξτε τον τύπο του κωδικού πρόσβασης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε: Απλός 4-ψήφιος κωδικός πρόσβασης ή Ισχυρός αλφαριθμητικός κωδικός πρόσβασης. Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης πρέπει να έχει τουλάχιστον 7 χαρακτήρες που να αποτελούν συνδυασμό κεφαλαίων και πεζών χαρακτήρων, αριθμητικών ψηφίων και σημείων στίξης. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις των κωδικών πρόσβασης, δείτε τo Κεφάλαιo 5.

27 Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης και, αν είναι απαραίτητο, επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασης. Επιλέξτε το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το κινητό σας τηλέφωνο πρέπει να είναι εκτός λειτουργίας πριν ζητηθεί ο κωδικός πρόσβασης για τη χρήση της συσκευής πατώντας Να ζητηθεί κωδικός πρόσβασης όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται. Κλείδωμα της κάρτας SIM Μπορείτε να προστατεύσετε το τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση δίνοντας έναν τύπο κωδικού πρόσβασης που λέγεται ΡΙΝ (Προσωπικός Αριθμός Αναγνώρισης). Ο πρώτος κωδικός ΡΙΝ θα σας δοθεί από τον παροχέα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας του δικτύου σας. Από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου, πατήστε Εργαλεία Επιλογές καρτέλα Τηλέφωνο. Επιλέξτε Απαραίτητος κωδικός ΡΙΝ όταν χρησιμοποιείται το τηλέφωνο. Για να αλλάξετε τον κωδικό ΡΙΝ οποιαδήποτε στιγμή, πατήστε Αλλαγή ΡΙΝ. Μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις έκτακτης ανάγκης οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να ζητείται κωδικός ΡΙΝ. Προστασία του Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης 27

28 Οδηγός Πληροφοριών Οδηγός Πληροφοριών Ο παρακάτω πίνακας θα σας καθοδηγήσει να βρείτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας. Πληροφορίες σχετικά με Πραγματοποίηση τηλεφωνικής κλήσης Αποστολή μηνυμάτων MMS, και SMS Λήψη φωτογραφιών Προγράμματα του τηλεφώνου Πρόσθετα προγράμματα που μπορούν να εγκατασταθούν στο τηλέφωνο Σύνδεση σε και συγχρονισμός με επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή Εισαγωγή κειμένου Πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις και λεπτομερείς τεχνικές πληροφορίες Πηγή Οδηγίες Χρήσης Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης 2003: Κεφάλαιο 3, Τηλεφωνικές κλήσεις Οδηγίες Χρήσης Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης 2003: Κεφάλαιο 8, Λειτουργίες μηνυμάτων Οδηγίες Χρήσης Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης 2003: Κεφάλαιο 10, Χρήση της φωτογραφικής μηχανής Οδηγίες Χρήσης Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης 2003: Κεφάλαιο 9, Συνοδευτικά προγράμματα Pocket PC Phone 2003 Companion CD [Συνοδευτικό CD Τηλεφώνου με υπολογιστή τσέπης 2003] Οδηγίες Χρήσης Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης 2003: Κεφάλαιο 4, Στοιχεία συγχρονισμού Οδηγίες Χρήσης Τηλεφώνου με Υπολογιστή Τσέπης 2003: Κεφάλαιο 2, Εξοικείωση με τον υπολογιστή τσέπης Αρχεία Readme, που βρίσκονται στο φάκελο Microsoft ActiveSync στον επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή. 28 Ενημερωμένα στοιχεία στο τηλέφωνο με υπολογιστή τσέπης

Τηλέφωνο με υπολογιστή χειρός

Τηλέφωνο με υπολογιστή χειρός Τηλέφωνο με υπολογιστή χειρός 2 Οδηγίες Χρήσης Τηλεφώνου με Υπολογιστή Χειρός Περιεχόμενα Καλώς ήλθατε Οδηγίες Χρήσης Τηλεφώνου με Υπολογιστή Χειρός 3 Συγχαρητήρια για την αγορά του νέου τηλεφώνου με υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΟΡΤΙΖΕΙ.

ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΟΡΤΙΖΕΙ. Safeguards 2 Συγχαρητήρια για την αγορά του νέου New Windows Mobile Smartphone 2003! Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας ώστε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Προειδοποιήσεις!

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Εργαλεία Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιούλιος 2017 Copyright 2017 Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Δημιουργός: Λευτέρης Γ. Ζαχαρία Σ ε λ ί δ α 1 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Εικόνα 1 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα Smartphone Ω1 1 Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛHNIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT P/NO : MMBB (1.

EΛΛHNIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT P/NO : MMBB (1. EΛΛHNIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT400 P/NO : MMBB0376024(1.1) WR www.lg.com Bluetooth QD ID B015339 Κάποια από τα περιεχόμενα του εγχειριδίου

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Printed in Korea Code No.:GH A Greek. 03/2006. Rev. 1.0

Printed in Korea Code No.:GH A Greek. 03/2006. Rev. 1.0 * Ανάλογα με το εγκατεστημένο λογισμικό ή την υπηρεσία παροχής σας ή τη χώρα, κάποιες από τις περιγραφές αυτού του εγχειριδίου ενδέχεται να διαφέρουν από το τηλέφωνό σας. * Ανάλογα με τη χώρα στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows

1. Βασικές Λειτουργίες των Windows 1. Βασικές Λειτουργίες των Windows Α - Εκκίνηση του Υπολογιστή και των Windows XP Για να εκκινήσουμε τον υπολογιστή μας πατάμε το κουμπί ανοίγματος της μονάδας συστήματος και το αντίστοιχο κουμπί της οθόνης.

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2.

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2. Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2 www.otebusiness.gr Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών...

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση ενέργειας Οδηγός χρήσης

Διαχείριση ενέργειας Οδηγός χρήσης Διαχείριση ενέργειας Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας Οδηγίες Χρήσης Ζ500 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κινητό τηλέφωνο. Με αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία του και να απολαύσετε την απλή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα