Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο."

Transcript

1 Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο.

2 Ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τους οικονομικούς σας περιορισμούς, η Canon μπορεί να σας βοηθήσει στην καταγραφή, στη διαχείριση και στη διανομή των πληροφοριών αποτελεσματικότερα από ποτέ. Λύσεις σχεδιασμένες για επαγγελματική χρήση. Η εκτεταμένη γκάμα των έξυπνων λύσεων εκτύπωσης της Canon βοηθά στην ταχύτερη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία της επιχείρησής σας. Από πρακτικούς επιτραπέζιους εκτυπωτές έως πανίσχυρα πολυμηχανήματα, στην Canon διαθέτουμε την κατάλληλη λύση για την κάλυψη των επαγγελματικών αναγκών κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους. Εκτυπωτές και συστήματα εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών Τα συστήματα εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών (MFP) της Canon επιτρέπουν σε ομάδες χρηστών να μοιράζονται τις συσκευές μέσω δικτύου. Προσφέροντας πολλαπλές λειτουργίες όπως έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και αποστολή με μία μόνο συσκευή, επιτρέπουν την εξοικονόμηση πολύτιμου χώρου στο γραφείο. Επιπλέον, οι χρήστες και οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται όλες τις απαιτήσεις για την επικοινωνία των εγγράφων τους μέσω ενός απλού, οικείου και εξαιρετικά παραγωγικού συστήματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις ωστόσο, όπως στα ιδιωτικά γραφεία, ενδέχεται να ταιριάζει καλύτερα η χρήση ενός απλού επιτραπέζιου εκτυπωτή εξαιτίας του μικρού χώρου που καταλαμβάνει. Στην Canon μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας ανάγκες. Κορυφαίες εκτυπώσεις Από τις μικρότερες συσκευές έως τα πλέον παραγωγικά συστήματα πολλαπλών λειτουργιών με δυνατότητα εκτύπωσης 75 σελ./λεπτό, οι εκτυπωτές μας εγγυώνται την παραγωγή ασπρόμαυρων και έγχρωμων εγγράφων με εκπληκτική ευκρίνεια και ποιότητα. Αποτελούν έτσι την ιδανική λύση για την παραγωγή εγγράφων κάθε τύπου, από γραφήματα και αναφορές έως παρουσιάσεις. Αντίγραφα εξαιρετικής ευκρίνειας Εάν έχετε καθυστερήσει για μία συνάντηση και σας λείπουν μερικές σημειώσεις, ή εάν απλά θέλετε ένα γρήγορο αντίγραφο μιας αναφοράς, τα συστήματα εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών της Canon σας προσφέρουν αντίγραφα εξαιρετικής ποιότητας με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

3 Προσωπική Χρήση Μικρές Ομάδες Εργασίας Μεσαίες Ομάδες Εργασίας Μεγάλες Ομάδες Εργασίας A4 A4 A3 A3 Χρήστες: 1 Χρήστες: 1-3 Χρήστες: 2-10 Χρήστες: 10+ Απλοί επιτραπέζιοι εκτυπωτές και συσκευές εκτύπωσης πολλαπλών λειτουργιών με δυνατότητα άμεσης λειτουργίας για περιβάλλοντα με περιορισμένο χώρο και προϋπολογισμό. Συσκευές πολλαπλών λειτουργιών που προσφέρουν ολοκληρωμένη λύση παραγωγής εκτυπώσεων για μικρά γραφεία. Εύχρηστες συσκευές πολλαπλών λειτουργιών για κορυφαία απόδοση με αυξημένες δυνατότητες τελικής επεξεργασίας. Συστήματα πολλαπλών λειτουργιών υψηλής ταχύτητας για αποτελεσματική καταγραφή, διαχείριση και διανομή εγγράφων σε εργασίες μεγάλου όγκου. Εντυπωσιακή σάρωση και λειτουργίες αποστολής Επωφεληθείτε από την τεχνολογία της Canon για να βελτιώσετε την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα διανομής των πληροφοριών μεταξύ των συνεργατών σας. Οι εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών Canon επιτρέπουν τη σάρωση και άμεση διανομή κάθε είδους πληροφορίας όπου απαιτείται, όπως διευθύνσεις , φακέλους δικτύου, θυρίδες ασφαλείας και εφαρμογές της βάσης δεδομένων. Εκπληκτική Διαχείριση Εγγράφων Σχεδιασμένη για άψογη συνεργασία με τους εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών μας, η λύση λογισμικού για τη διαχείριση εγγράφων της Canon σας επιτρέπει να διαμορφώνετε αποτελεσματικά τη δομή όλων των σημαντικών πληροφοριών της επιχείρησής σας. Το λογισμικό αυτό προσφέρει δυνατότητες διεξαγωγής αναζήτησης, ανάκτησης, προβολής, ταξινόμησης, ομαδοποίησης και διανομής των εγγράφων με εξαιρετικά απλό τρόπο. Μπορείτε άμεσα να καταγράφετε, να οργανώνετε και να προσπελάζετε οποιοδήποτε υλικό, όπως επίσης και να σχεδιάζετε αυτοματοποιημένες ροές εργασιών οι οποίες ενσωματώνουν τους εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών της Canon που διαθέτετε, για τη βελτιστοποίηση των επαγγελματικών σας διαδικασιών. Η χρήση της λύσης λογισμικού της Canon ως αναπόσπαστο τμήμα της υποδομής εκτύπωσης της επιχείρησής σας, σημαίνει γρηγορότερη πρόσβαση στις πληροφορίες, υψηλότερη παραγωγικότητα των εργαζομένων και ταχύτερη λήψη αποφάσεων.

4 Λύση της Canon για Παρακολούθηση του Κόστους των Εγγράφων 1. Ο χρήστης αποστέλλει το έγγραφο στον εκτυπωτή 2. Το λογισμικό της Canon για Παρακολούθηση του Κόστους των Εγγράφων αναλύει την εργασία εκτύπωσης 3. Εάν πρόκειται για έγχρωμη εργασία, δρομολογείται στους σχετικούς εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών ir/irc 4. Οι πληροφορίες παρακολούθησης του κόστους αποστέλλονται στο διακομιστή και αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων Έλεγχος του κόστους εκτύπωσης Η Λύση της Canon για Παρακολούθηση του Κόστους των Εγγράφων προσφέρει απόλυτο έλεγχο των εξόδων εκτύπωσης, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση και την ασφάλεια ολόκληρης της υποδομής σας στον τομέα παραγωγής εκτυπώσεων. Έξυπνη δρομολόγηση Κατά την αποστολή ενός έγχρωμου (ή ασπρόμαυρου) εγγράφου προς εκτύπωση, το λογισμικό το δρομολογεί αυτόματα στη συσκευή του δικτύου με το χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα. Αυτή η ευέλικτη διαδικασία διασφαλίζει την πλέον αποτελεσματική χρήση των πόρων σας σε κάθε περίπτωση, και παράλληλα, με την πάροδο του χρόνου, προσφέρει τη δυνατότητα σημαντικής εξοικονόμησης χρημάτων. Παρακολούθηση του κόστους Οι προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης του κόστους σας επιτρέπουν να καθορίζετε με εξαιρετική ευκολία τους χρήστες που θα εκτυπώνουν συγκεκριμένες εργασίες, σε συγκεκριμένες συσκευές, καθώς και το κόστος των εργασιών. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διευκόλυνση του σχεδιασμού των εκτυπωτικών σας πόρων με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, όπως για παράδειγμα στην τοποθέτηση συστημάτων για διεκπεραίωση έγχρωμων εργασιών μεγάλου όγκου στις θέσεις που χρειάζεστε περισσότερο. Σύστημα Διαχείρισης Πρόσβασης Το σύστημα αυτό επιτρέπει στους διαχειριστές να δημιουργούν προφίλ πρόσβασης για συγκεκριμένες συσκευές. Οι λειτουργίες των συσκευών, όπως για παράδειγμα η έγχρωμη εκτύπωση, μπορούν να περιοριστούν σε ορισμένους μόνο χρήστες ή τμήματα, διατηρώντας έτσι το κόστος υπό έλεγχο.

5 Η χρήση του χρώματος επιτρέπει στην επικοινωνία σας να ξεχωρίζει και, χάρη στην Canon, η δυνατότητα αυτή είναι πιο αποδοτική από ποτέ. Η τεχνολογία υπαγορεύει ωστόσο ότι η ασπρόμαυρη εκτύπωση θα πρέπει να παραμείνει μία εναλλακτική λύση με ελαφρώς χαμηλότερο κόστος. Η δυνατότητα ελέγχου της χρήσης, του χρόνου και της ποσότητας του χρώματος που θα χρησιμοποιηθεί σας προσφέρει εξαιρετικά πλεονεκτήματα. Οι λύσεις μας σας προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο. Χρώμα με έλεγχο. Χρώμα όταν το χρειάζεστε Η ολοκληρωμένη σειρά της Canon σας επιτρέπει να επιλέξετε τη συσκευή που ταιριάζει απόλυτα με τις απαιτήσεις σας ως προς την παραγωγικότητα και τη χρήση του χρώματος. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας για συχνή ή περιστασιακή χρήση του χρώματος στις εκτυπώσεις σας, ή απλά για την παραγωγή ασπρόμαυρων εκτυπώσεων, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για εσάς, με μακροχρόνια αποτελέσματα. Έξυπνα χαρακτηριστικά Αυτόματη ανίχνευση χρώματος Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων, όλες οι έγχρωμες συσκευές μας ενσωματώνουν μία έξυπνη λειτουργία, η οποία ανιχνεύει αυτόματα τις σελίδες των εγγράφων που περιέχουν χρώμα και στη συνέχεια τις εκτυπώνει ανάλογα. Με τον τρόπο αυτό, πληρώνετε το χρώμα μόνο όταν χρειάζεται και η συσκευή σας λειτουργεί σαν ασπρόμαυρος εκτυπωτής. Προεπιλογή σε άσπρο και μαύρο Ας υποθέσουμε ότι επιθυμείτε οι συσκευές σας να διαθέτουν τη δυνατότητα έγχρωμης εκτύπωσης, αλλά πιθανόν για οικονομικούς λόγους, θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα στο μέλλον. Όλες οι έγχρωμες συσκευές μας επιτρέπουν τη λήψη αυτής της απόφασης, μέσω μιας απλής διαμόρφωσης του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή που περιορίζει την παραγωγή εκτυπώσεων μόνο σε άσπρο και μαύρο. Bk Χωρίς χρώμα C M Y Με χρώμα Bk

6 Τελική επεξεργασία υψηλής ποιότητας. Η εμφάνιση των εγγράφων παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε περίπτωση, είτε κατά τη δημιουργία μιας αναφοράς για την παρουσίαση των αποθεμάτων της επιχείρησής σας στους διευθυντές, είτε κατά την αποστολή μίας πρόσκλησης για κάποιο γεγονός σε πιθανούς πελάτες. Η εκπληκτική ποιότητα εικόνας της Canon συνοδεύεται από την πληθώρα επαγγελματικών επιλογών που μπορείτε να επιλέξετε για την τελική επεξεργασία των εγγράφων σας. Εργαστείτε εξυπνότερα Στο παρελθόν, η χειροκίνητη δημιουργία ενός εγγράφου από αρχεία Word, διαφάνειες παρουσιάσεων, λογιστικά φύλλα και φωτογραφίες και στη συνέχεια η σάρωση, η αντιγραφή, η σελιδοποίηση και τέλος η εκτύπωση του απαιτούσε υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το έξυπνο λογισμικό iw360 της Canon σας προσφέρει τώρα απλές δυνατότητες επιλογής και απόθεσης ή αποκοπής και επικόλλησης πληροφοριών από μία μεγάλη ποικιλία πηγών, επιτρέποντάς σας να επιμεληθείτε τη διάταξή τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μετά τη δημιουργία του εγγράφου που χρειάζεστε, μπορείτε απλά να το αποστείλετε προς εκτύπωση για εκπληκτικά αποτελέσματα και εξαιρετικές επιλογές τελικής επεξεργασίας. Εντυπωσιακή ποιότητα Ανεξάρτητα από το είδος των εγγράφων που επιθυμείτε να εκτυπώσετε, μπορείτε σε κάθε περίπτωση να βασιστείτε στην εκπληκτική ποιότητα Canon. Η τεχνολογία του μοναδικού γραφίτη της Canon προσφέρει ασπρόμαυρες εκτυπώσεις εξαιρετικής ευκρίνειας και εκπληκτικά, ζωντανά χρώματα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε σας επικοινωνία θα κερδίζει τις εντυπώσεις. Με ανάλυση εικόνας έως 1200 dpi και πλήρη υποστήριξη όλων των τελευταίων γλωσσών εκτυπωτή, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να παράγετε εκτυπώσεις με απόλυτη σιγουριά. Ταξινόμηση και ομαδοποίηση Οι ευέλικτες δυνατότητες τελικής επεξεργασίας της Canon επιτρέπουν την εύκολη ομαδοποίηση μεγάλων δεσμίδων εγγράφων, ιδανικό χαρακτηριστικό για τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού, ταξιδιωτικών διαφημιστικών φυλλαδίων ή ενημερωτικών εντύπων για το προσωπικό σας. Συρραφή σε πολλαπλές θέσεις Εκτυπώστε τις αναφορές πωλήσεων και στη συνέχεια προσθέστε την τελική πινελιά με τη δυνατότητα διπλής συρραφής ή συρραφής στη γωνία. Σας προσφέρουμε την ευελιξία να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Εκτύπωση φύλλων με καρτέλες Η δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης φύλλων με καρτέλες σας επιτρέπει να δημιουργείτε τα δικά σας διαχωριστικά φύλλα με επαγγελματική εμφάνιση, έτοιμα για αρχειοθέτηση.

7 Γιατί να αναθέσετε τις εργασίες σας εξωτερικά, σε τοπικά καταστήματα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών εκτύπωσης, όταν η Canon σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έγγραφα με επαγγελματική εμφάνιση στο γραφείο σας; Διάτρηση οπών Συρραφή στη ράχη Δίπλωμα τύπου Z και C Δημιουργήστε τιμολόγια για τους πελάτες σας τα οποία έχουν ήδη διατρηθεί πριν τα παραλάβουν ιδανικό χαρακτηριστικό για άμεση αρχειοθέτηση. Ή μηνιαίες αναφορές οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σε προ-εκτυπωμένους φακέλους πριν τη διανομή τους στους συνεργάτες σας. Οι πολυάριθμες δυνατότητες διάτρησης που προσφέρονται παρέχουν μέγιστη ευελιξία. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πανίσχυρες δυνατότητες για την εύκολη δημιουργία φυλλαδίων με εκπληκτική εμφάνιση. Αυτή η δυνατότητα τελικής επεξεργασίας κερδίζει όλες τις εντυπώσεις, προσφέροντάς σας πολύτιμη βοήθεια για να αναδείξετε έναν κατάλογο προϊόντων, να ζωντανέψετε την παρουσίαση μίας σειράς μαθημάτων ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος ή να δημιουργήσετε εντυπωσιακό υλικό που θα διανεμηθεί για τις ανάγκες μίας εταιρικής παρουσίασης.* Φανταστείτε να κάθεστε στον υπολογιστή σας και να έχετε τη δυνατότητα να παράγετε το πρόγραμμα ενός έργου με δίπλωμα τύπου Z πριν από τη συνάντησή σας με την ομάδα έργου. Με το δίπλωμα τύπου C έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε την τελική πινελιά για τη δημιουργία ξεχωριστών προσκλήσεων που τραβούν τα βλέμματα. Με την Canon, αυτές οι εκπληκτικές δυνατότητες γίνονται πραγματικότητα με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού.** * Δεν ** διατίθεται στη σειρά ir20. Διαθέσιμο μόνο στη σειρά ir50.

8 Απόλυτος έλεγχος Απελευθερώστε τους πόρους σας Το iw Management Console (iwmc) είναι μία ηλεκτρονική λύση διαχείρισης των συσκευών δικτύου, σχεδιασμένη για τη μείωση του συνολικού κόστους των εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών που διαθέτετε και για τη διασφάλιση μέγιστης παραγωγικότητας. Αποτελώντας μία εκπληκτική προσθήκη στο σετ εργαλείων Πληροφορικής της επιχείρησής σας, διευκολύνει τη διαχείριση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο όλων των συσκευών της Canon και άλλων κατασκευαστών. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία e-συντήρησης της Canon, μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την αυτοματοποίηση της διαχείρισης των έργων. Η υπηρεσία αυτή παρακολουθεί συνεχώς τις δραστηριότητες των συσκευών και τις συνδέει απευθείας με ένα ειδικό κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης, παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης προμήθειας γραφίτη ή την αποστολή τεχνικού για την επίλυση ενός προβλήματος, χωρίς την εμπλοκή του προσωπικού σας. Μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας Συμβατότητα με όλα τα περιβάλλοντα Για τη μείωση του χρόνου διακοπής της λειτουργίας των συσκευών σας, το iwmc παρακολουθεί την απόδοσή τους διασφαλίζοντας τη συνεχή παροχή αναλώσιμων και χαρτιού. Προβλήματα όπως οι εμπλοκές χαρτιού και τυχόν βλάβες επισημαίνονται άμεσα στους διαχειριστές, επιτρέποντας την ταχύτατη επίλυσή τους. Αυτοματοποιημένη διαχείριση έργου Ο χειρισμός των βασικών εργασιών διαχείρισης εκτελείται κεντρικά και επαναλαμβάνεται για όλες τις συσκευές του δικτύου. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη διαχείριση των αλλαγών του συστήματος, όπως τις ενημερώσεις του βιβλίου διευθύνσεων και τις τροποποιήσεις του λογισμικού, προσφέροντας στα τμήματα IT τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στις βασικές τους δραστηριότητες. Οι συσκευές Canon συνεργάζονται άψογα με τα κύρια λειτουργικά συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε την παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας και την πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών μας σε περιβάλλοντα PC, MAC, UNIX, CITRIX και LINUX IT.

9 Ασφαλής και εύκολη διαχείριση. Με τις τεράστιες ποσότητες πληροφοριών που διατρέχουν ψηφιακά την επιχείρησή σας, οι απειλές ως προς την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια είναι υψηλότερες από ποτέ. Η Canon μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα έγγραφά σας σε κάθε στάδιο δημιουργίας από τη σάρωση και την αποθήκευση μέχρι την κοινή χρήση και την εκτύπωσή τους. Ασφαλής εκτύπωση Αποτρέψτε την ανάγνωση των εμπιστευτικών σας εγγράφων από μη-εξουσιοδοτημένα άτομα, χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες Ασφαλούς Εκτύπωσης. Κατά την αποστολή τους προς εκτύπωση, τα έγγραφα αποθηκεύονται μέχρι να ανακτηθούν από το χρήστη στον εκτυπωτή. Για την ταυτοποίηση των χρηστών, παρέχεται η δυνατότητα χρήσης μίας μεγάλης ποικιλίας μεθόδων στις οποίες περιλαμβάνονται οι εξής: Διαδικασίες σύνδεσης στο δίκτυο (μέσω SSO) Μαγνητικές κάρτες Δακτυλικά αποτυπώματα. Ασφάλιση του σκληρού δίσκου Στο σκληρό δίσκο των εκτυπωτών σας περιέχονται σημαντικές ποσότητες δεδομένων. Τα συστήματα της Canon σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε πανίσχυρες δυνατότητες κρυπτογράφησης 128-bit, να αποκρύψετε το ημερολόγιο όλων των εργασιών και να κρυπτογραφήσετε ή ακόμα και να διαγράψετε τις πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί. Ασφαλής διανομή εγγράφων Υδατογραφήματα ασφαλείας Επιλέγοντας το κατάλληλο εικονίδιο, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε υδατογραφήματα τα οποία θα εμφανίζονται όταν κάποιο άτομο επιχειρήσει να δημιουργήσει αντίγραφα από εμπιστευτικά έγγραφα. Δημιουργία αρχείων PDF με κρυπτογράφηση Κατά τη σάρωση και αποστολή ενός εγγράφου, μπορείτε να επιλέξετε την κρυπτογράφηση του αρχείου PDF που δημιουργείται, ώστε να είναι ορατό μόνο από τους χρήστες που διαθέτουν τον κατάλληλο κωδικό. Ψηφιακή υπογραφή χρήστη Μπορείτε να διατηρήσετε την ακεραιότητα των ψηφιακών εγγράφων με την προσθήκη ψηφιακών υπογραφών, οι οποίες αποτρέπουν τις μη-εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις του περιεχομένου των εγγράφων σας. Αποστολή εμπιστευτικών εγγράφων προς εκτύπωση Κατά την αντιγραφή του εγγράφου το υδατογράφημα γίνεται ορατό

10 Η εντυπωσιακή γκάμα των περιβαλλοντικών της διαπιστευτηρίων καθιστά την Canon την κατάλληλη εταιρεία συνεργασίας, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε κατακτήσει τον τίτλο ENERGY STAR Partner της χρονιάς. Εκτύπωση με αίσθημα ευθύνης. Η υπερθέρμανση του πλανήτη και το κόστος ενέργειας απασχολούν πολύ σοβαρά τους πελάτες μας. Για το λόγο αυτό, στην Canon έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε λύσεις που σας βοηθούν στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας και στη βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος. Εξοικονόμηση χρημάτων με λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας Η πλειοψηφία των προϊόντων μας ενσωματώνει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που επιτρέπει τη μείωση της κατανάλωσης όταν δεν χρησιμοποιούνται. Όταν χρειαστεί, οι συσκευές επανέρχονται σε κατάσταση πλήρους λειτουργίας σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα ιδανικός τρόπος για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας χωρίς αρνητικές επιδράσεις στην παραγωγικότητα του προσωπικού. Επιλογή προϊόντων συμβατών με το πρόγραμμα Energy Star Κάθε φορά που επιλέγετε ένα νέο εκτυπωτή, αναζητήστε την πιστοποίηση του προγράμματος Energy Star. Η πιστοποίηση αυτή σημαίνει ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί με τα αυστηρότερα πρότυπα αποτελεσματικότητας στον τομέα της ενέργειας, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Στην Canon είμαστε υπερήφανοι καθώς διαθέτουμε περισσότερα από 400 προϊόντα με αυτή την πιστοποίηση, όπως επίσης και για το γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε διακριθεί με τον τίτλο ENERGY STAR Partner της χρονιάς. Εξοικονόμηση χρημάτων με εκτύπωση διπλής όψης Όλοι οι εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών της Canon ενσωματώνουν τη δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης. Η λειτουργία αυτή δεν επιτρέπει μόνο τη δημιουργία εγγράφων με επαγγελματική εμφάνιση, αλλά προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σημαντικής μείωσης του κόστους. Καθώς η πλειοψηφία των συμβολαίων για την παροχή υπηρεσιών εκτύπωσης διαμορφώνεται βάσει κόστους-ανά-εκτύπωση, η εκτύπωση μία σελίδας μονής όψης κοστίζει ακριβώς όσο και η εκτύπωση μίας σελίδας διπλής όψης. Συνεπώς, με την επιλογή της εκτύπωσης διπλής όψης μπορείτε να μειώσετε το κόστος εκτύπωσης σχεδόν στο 50%. Επιπλέον, η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να μειώσετε την κατανάλωση του χαρτιού, καθώς και το κόστος από τις πρόσθετες παραγγελίες χαρτιού.

11 Υπεύθυνη επιλογή χαρτιού Ανακαλύψτε το σωστό συνεργάτη Το χαρτί που περιλαμβάνεται στη σειρά αναλώσιμων της Canon δεν προσφέρει μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα με τα προϊόντα μας, αλλά συμμορφώνεται και με τις οδηγίες των οργανισμών WWF/GFTN για την υπεύθυνη αγορά δασικών προϊόντων. Όλοι μας οι εκτυπωτές συμμορφώνονται με την Οδηγία RoHS, η οποία περιορίζει τη χρήση επικίνδυνων ουσιών κατά την κατασκευή τους. Οι εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών της Canon είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε το 89% των εξαρτημάτων τους να είναι ανακυκλώσιμο, περιορίζοντας έτσι τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Επιπλέον, οι κατασκευαστικές μας εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο έχουν επιτύχει την Πιστοποίηση ISO 14001, η οποία αποτελεί το αναγνωρισμένο διεθνές πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης.

12 Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο. Canon Inc. Canon Europa Greek Edition 0134W415 Canon Europa, 2009 (0509) INTERSYS S.A. Αθήνα: Βóλου 7, Μοσχάτο, Τηλ.: Θεσ /νίκη: Κ. Καραμανλή 182, 54248, Τηλ.:

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Η σύγχρονη εποχή παρουσιάζει συνεχώς νέες προκλήσεις. Μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Παραμονή στο στίβο του ανταγωνισμού. Δημιουργία πρόσθετης αξίας για

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon Λογισμικό iw360 Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon > > > > > > > > > > > > Παραγωγικότητα σε κάθε σημείο του γραφείου > > > > > > > > > > >>>>>>> Οι έρευνες αγοράς προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας.

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Οι υπολογιστές σας προφυλάσσονται πλέον χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία με τείχη προστασίας, προγράμματα έναντι ιών, ακόμα και με την κρυπτογράφηση δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης.

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Εξοικονόμηση και διαχείριση κόστους: Η Canon κάνει την επιχείρησή σας ακόμα πιο ανταγωνιστική. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Σωστή στρατηγική Η Canon σας προσφέρει πολύτιμη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. των ροών εργασίας για την παραγωγή εγγράφων και της παραγωγικότητας του γραφείου. you can. Σειρά imagerunner ADVANCE

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. των ροών εργασίας για την παραγωγή εγγράφων και της παραγωγικότητας του γραφείου. you can. Σειρά imagerunner ADVANCE ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ των ροών εργασίας για την παραγωγή εγγράφων και της παραγωγικότητας του γραφείου. Σειρά imagerunner ADVANCE you can Βελτίωση της επικοινωνίας. Τα έγγραφα βρίσκονται στον πυρήνα της επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Compact imagerunner.

Σειρά Compact imagerunner. Σειρά Compact imagerunner. Μικρό μέγεθος αλλά υψηλή παραγωγικότητα ΣΕΙΡΑ imagerunner 1100 imagerunner 1730i ΣΕΙΡΑ imagerunner 2202 ΣΕΙΡΑ imagerunner 2500 ΣΕΙΡΑ imagerunner C1028i/iF you can Όλα τα μοντέλα

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελεσματικός έλεγχος των λειτουργιών σάρωσης, εκτύπωσης και αντιγραφής με το λογισμικό uniflow Έκδοση 5. you can

Αποτελεσματικός έλεγχος των λειτουργιών σάρωσης, εκτύπωσης και αντιγραφής με το λογισμικό uniflow Έκδοση 5. you can Αποτελεσματικός έλεγχος των λειτουργιών σάρωσης, εκτύπωσης και αντιγραφής με το λογισμικό uniflow Έκδοση 5 you can Εξασφαλίστε καλύτερο έλεγχο και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο περιβάλλον σάρωσης και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ την επικοινωνία του γραφείου

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ την επικοινωνία του γραφείου ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ την επικοινωνία του γραφείου imagerunner ADVANCE C2020L/i imagerunner ADVANCE C2030L/i you can www.canon-europe.com/imagerunner_advance ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ την παραγωγικότητα στο γραφείο Η πρωτοποριακής

Διαβάστε περισσότερα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα irc2380i Εκτυπωτής Πολλαπλών Λειτουργιών Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα irc2380i C O L O U R ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα.

Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα. DR-4010C DR-6010C ΣΑΡΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ you can Μικρό μέγεθος με εντυπωσιακά διαπιστευτήρια. Η Canon παρουσιάζει τους νέους σαρωτές με τις εντυπωσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας

Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας Υψηλής Παραγωγικότητας Σαρωτής Εγγράφων A3 Brochure Greek 1008.indd 1 Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας imageformula 19-11-2008 16:38:21 Δυνατότητα διαμόρφωσης του δίσκου χαρτιού σε 3 διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας. DR-6050C DR-7550C DR-9050C ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ A3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ you can

Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας. DR-6050C DR-7550C DR-9050C ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ A3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ you can Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας DR-6050C DR-7550C DR-9050C ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ A3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ you can Ταχύτητα, αποδοτικότητα και οικονομία. Χρειάζεστε υψηλότερη παραγωγικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ τη ροή εργασίας και ενισχύοντας την παραγωγικότητα.

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ τη ροή εργασίας και ενισχύοντας την παραγωγικότητα. ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ τη ροή εργασίας και ενισχύοντας την παραγωγικότητα. imagerunner ADVANCE Σειρά έγχρωμων και ασπρόμαυρων συστημάτων εκτύπωσης για γραφεία you can www.canon-europe.com/imagerunner_advance Αναπτύξτε

Διαβάστε περισσότερα

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ 11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα SP 3500SF / 3510SF SP Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα Το RICOH SP 3500SF / 3510 SF αποτελεί ένα συµπαγές και φιλικό προς τον χρήστη µηχάνηµα. Εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και παραγωγικότητα στον εργασιακό

Διαβάστε περισσότερα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα

Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΜΕ ΓΑ Λ Υ Τ Ε ΡΗ Α Π ΟΤ Ε Λ Ε Σ ΜΑ Τ Ι ΚΟΤ Η Τ Α. irc2380i / irc3080/i / irc3580/i Εκτυπωτής Πολλαπλών Λειτουργιών Η αποτελεσματική λύση για προσιτή επικοινωνία με χρώμα CO L OUR irc2380i

Διαβάστε περισσότερα

Optional : Parallel, Wireless LAN, Gigabit Ethernet, USB Host

Optional : Parallel, Wireless LAN, Gigabit Ethernet, USB Host ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗ SP 4310N Μοναδική Ποιότητα Εκτύπωσης µε Απεριόριστες υνατότητες Η RICOH σας παρουσιάζει τον standalone δικτυακό εκτυπωτή SP 4310N ιδανικό για οµάδες εργασίας σε µια εταιρία.

Διαβάστε περισσότερα

DR-6050C DR-7550C DR-9050C

DR-6050C DR-7550C DR-9050C DR-6050C DR-7550C DR-9050C Σαρωτές Α3 Υψηλής Ταχύτητας και Παραγωγικότητας. you can Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας. Ταχύτητα, απόδοση και οικονομία. Χρειάζεστε διαχείριση εγγράφων και δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ Δώστε νέα διάσταση στην επιχείρησή σας Ανεξάρτητα από το πώς αξιολογείτε την τρέχουσα απόδοση της επιχείρησής σας, σχεδόν κάθε εταιρικός

Διαβάστε περισσότερα

DR-4010C DR-6010C. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων. you can. Σαρωτές για Τμήματα Οργανισμών.

DR-4010C DR-6010C. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων. you can. Σαρωτές για Τμήματα Οργανισμών. DR-4010C DR-6010C Σαρωτές για Τμήματα Οργανισμών. you can Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων. Μικρό μέγεθος, μεγάλες δυνατότητες. Η Canon παρουσιάζει τους νέους σαρωτές

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Τι είναι Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Η Διαχείριση Εκτυπώσεων (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Oικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ψηφιακή σάρωση μικροφίλμ

Oικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ψηφιακή σάρωση μικροφίλμ MS300II/MS350II Ψηφιακές Συσκευές Σάρωσης Μικροφίλμ Oικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ψηφιακή σάρωση μικροφίλμ MS300I/MS350II Επωφεληθείτε από την βελτιωμένη αποτελεσματικότητα στη σάρωση,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΔΟΣ : Φωτοαντιγραφικό Εκτυπωτής Σαρωτής

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΔΟΣ : Φωτοαντιγραφικό Εκτυπωτής Σαρωτής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 14/1/2014 ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. πρωτ. 253 ΘΕΜΑ: Επανάληψη πρόσκλησης υποβολής προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

Ο ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ SPC 320DN Ο SPC 320DN αποτελεί έναν µικρό επιτραπέζιο έγχρωµο laser εκτυπωτή νέας γενιάς, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης & υψηλή παραγωγικότητα, εκτυπώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα και υψηλό κόστος, ανακαλύπτοντας τα οφέλη της υπηρεσίας ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ir1020 (A4) Σειρά imagerunner 2500 (A3)

Σειρά ir1020 (A4) Σειρά imagerunner 2500 (A3) Σειρά ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if. Σειρά imagerunner 2500 (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i. you can Μικρού μεγέθους ασπρόμαυροι εκτυπωτές πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Canon Copier MFP Line of the Year

Canon Copier MFP Line of the Year ΕΞΕΛΙΧΘΕΊΤΕ ΣΤΟ CLOUD Σειρά έξυπνων ασπρόμαυρων και έγχρωμων συστημάτων γραφείου πολλαπλών λειτουργιών imagerunner ADVANCE Third Generation 2 nd Edition Canon 2018 Copier MFP Line of the Year ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Χάρης Τράμπας, Δντης Marketing & Πωλήσεων Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Στη Xerox καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System της Epson Οικιακοί εκτυπωτές Ιδανικοί για οικιακές εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Αυτή η σειρά προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Browsers. Λειτουργικότητα και Παραμετροποίηση

Browsers. Λειτουργικότητα και Παραμετροποίηση Browsers Λειτουργικότητα και Παραμετροποίηση 1 Πίνακας περιεχομένων Γενική περιγραφή... 3 Γενικά... 3 Ποιο αναλυτικά τα μέρη ενός browser... 4 Φίλτρα αναζήτησης... 4 Σενάρια αναζήτησης... 4 Όψεις εμφάνισης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένη διαχείριση εκτυ ώσεων

Ολοκληρωµένη διαχείριση εκτυ ώσεων Ολοκληρωµένη διαχείριση εκτυ ώσεων Managed Print Services - MPS H 24PCσας δίνει την δυνατότητα να ελαχιστοποιήσετε σε αρκετά σημαντικό βαθμό τα συνολικά κόστη των εκτυπώσεων της εταιρείας σας μέσα απο

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 e Prtcl-01 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων Συνοπτική Παρουσίαση Το σύστημα e Prtcl-01 Το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν. ΑΔΑ: Αρ.Πρωτ.: 6225/15.11.18 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν.Θήρας» Προϋπολογισθείσα δαπάνη:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary

Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών Executive Summary Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παραστατικών To λογισμικό Διαχείρισης & Επεξεργασίας Εγγράφων DocuClass παρέχει σε οργανισμούς και επιχειρήσεις την δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 8 Η τεχνολογία των διαδικασιών

Κεφάλαιο 8 Η τεχνολογία των διαδικασιών Κεφάλαιο 8 Η τεχνολογία των διαδικασιών Source: Corbis/Louis Psihoyes Η τεχνολογία των διαδικασιών Σχεδιασμός διαδικασιών Σχεδιασμός δικτύου διάθεσης Στρατηγική παραγωγής Διάταξη και ροή Σχεδιασμός Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης παραστατικών ARCHIVE & CONNECT Το Archive & Connect είναι η πλέον αυτοματοποιημένη, οργανωμένη και πρωτοποριακή λύση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και αρχειοθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη.

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη. Σειρά εκτυπωτών EcoTank Περιλαμβάνονται μελάνια για έως 2 και 3 έτη www.epson.gr/ecotank #1 εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1 Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτή EcoTank; Περιλαμβάνονται μελάνια για έως

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές 1.1 Ποσότητα 15 1.2 Να αναφερθεί ο 1.3 Επεξεργαστής: INTELCOREI3 4 ης γενιάς 3.1GHZ αντίστοιχο ή ανώτερο 1.4 Σκληρός

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20

Γεωργάκης Αριστείδης ΠΕ20 1 Εκκίνηση για πρώτη φορά Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του OpenOffice, έτσι και το Impress μπορούμε να το εκκινήσουμε μέσω της συντόμευσης που εγκαθίσταται αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Γνώριμα και καλύτερα από ποτέ άλλοτε Τα Windows 10 είναι γνώριμα και εύχρηστα και με πολλές ομοιότητες με τα Windows 7, συμπεριλαμβανομένου του μενού Έναρξης.

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Εκτυπωτής inkjet σειρά WorkForce Pro WF-C5000 Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Η απόδοση σε αρμονία με την οικολογία Δημιουργήστε ένα πιο παραγωγικό περιβάλλον εργασίας Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Excel 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08

Εισαγωγή... 01. Είσοδος στο Thesis... 02. Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03. Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04. Εκκρεμότητες... 08 Εισαγωγή... 01 Είσοδος στο Thesis... 02 Τα 4 Κύρια πεδία του Thesis... 03 Αναζήτηση στο Χαρτοφυλάκιο... 04 Εκκρεμότητες... 08 Φάκελος Εγγράφων Συνεργάτη... 10 Αναζήτηση Εκκρεμοτήτων... 12 Πρότυπα Αιτήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Με επιφύλαξη των μη δημοσιευμένων δικαιωμάτων δυνάμει της νομοθεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR Αναλώσιμα Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOU Γνήσια αναλώσιμα OKI Μετά από δεκαετίες έρευνας και καινοτομιών της OKI στην τεχνολογία εκτύπωσης LED, το αποτέλεσμα είναι γνήσια αναλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Το ΜΡ 2001SP αποτελεί ένα ψηφιακό φωτοαντιγραφικό υψηλής ταχύτητας και παραγωγικότητας, laser εκτυπωτής/σαρωτής και µε δυνατότητα επέκτασης σε Fax βαριάς

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου; δυναμικό περιεχόμενο

Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου; δυναμικό περιεχόμενο Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου; Παρά την μεγάλη εξάπλωση του διαδικτύου και τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ιστοσελίδων, πολλές εταιρείες ή χρήστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΟΜΑΔΑ 3: Μάρκου Ελένη, Παπαδοπούλου Ελένη, Παπαντώνη Ειρήνη, Πάτσης Γιώργος

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΟΜΑΔΑ 3: Μάρκου Ελένη, Παπαδοπούλου Ελένη, Παπαντώνη Ειρήνη, Πάτσης Γιώργος Β ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΑΔΑ 3: Μάρκου Ελένη, Παπαδοπούλου Ελένη, Παπαντώνη Ειρήνη, Πάτσης Γιώργος ΘΕΜΑ: Οικονομοτεχνική μελέτη και δημιουργία σχολικής εφημερίδας Περιεχόμενα: 1.1

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft Project 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής

7.Α.1 Παρουσιάσεις. 7.Α.2 Περιγραφή περιεχομένων της εφαρμογής Μάθημα 7ο Πολυμέσα 7.Α.1 Παρουσιάσεις Οι παρουσιάσεις είναι μια εφαρμογή που χρησιμεύει στην παρουσίαση των εργασιών μας. Αποτελούν μια συνοπτική μορφή των εργασιών μας. Μέσω δημιουργίας διαφανειών, μορφοποιήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ E-INVOICING 1 η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα 1 η Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης βασισμένη στην Ελληνική Νομοθεσία και το Φορολογικό Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών «Διακήρυξη διενέργειας, πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια έξι (6) φωτοτυπικών μηχανημάτων και τεσσάρων (4) FAX, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ν.Α. Ημαθίας, ποσού 35.000,00 (Βέροιας-

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLINETICKETS.GR

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLINETICKETS.GR ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLINETICKETS.GR Το onlinetickets.gr είναι ένα πληροφοριακό σύστημα κατασκευασμένο με την πλέον προηγμένη τεχνολογία & το οποίο έχει σαν στόχο την προβολή & την προώθηση εκδηλώσεων, πολιτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η πληροφορία έχει τα δικά της στάδια εξέλιξης 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η διαχείριση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ SureColor SC-F2000 ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΠΛΟΥΖΑΣ ΣΕ ΠΛΆΚΕΣ ΑΠΌ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΑΜΠΕΡΆ ΧΡΏΜΑΤΑ ΈΩΣ ΜΙΚΡΈΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μπλούζες

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών

1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών 1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών Τα Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση καταχωρήσεων βιβλιοθηκών. Τα περιεχόμενα των βιβλιοθηκών αυτών είναι έντυπα έγγραφα, όπως βιβλία

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Αποτίμησης Υπηρεσιών Managed Print Services

Μελέτη Αποτίμησης Υπηρεσιών Managed Print Services Μελέτη Αποτίμησης Υπηρεσιών Managed Print Services Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Επιστημονικός Υπεύθυνος: Γιώργος Γιαγλής, Αναπληρωτής Καθηγητής ΟΠΑ Ομάδα Έρευνας:

Διαβάστε περισσότερα

ποτελεσματικότητα διαδικασίες sms ταχύτητα οργανόγραμμα ανάθεσηαρχειοθέτηση υτοματοποιημένη εκτέλεση ψηφιακή υπογραφή ISO ενημερώσεις διαγράμματα

ποτελεσματικότητα διαδικασίες sms ταχύτητα οργανόγραμμα ανάθεσηαρχειοθέτηση υτοματοποιημένη εκτέλεση ψηφιακή υπογραφή ISO ενημερώσεις διαγράμματα ργασίες διαδικασίες ειδικότητες παρατηρήσεις διαγράμματα οργανόγραμμα μειωμένο κόστος αποθήκευσης ανάθεσηαρχειοθέτηση email στατιστικά Ηλεκτρονική Διαχείριση Διαδικασιών υτοματοποιημένη εκτέλεση χρόνοι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

A ΕΠΑ.Λ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Εκπαιδευτικοί: ΓΑΛΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

A ΕΠΑ.Λ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Εκπαιδευτικοί: ΓΑΛΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A ΕΠΑ.Λ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 7η ΕΝΟΤΗΤΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Εκπαιδευτικοί: ΓΑΛΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1 Περιβάλλον εργασίας Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: Το περιβάλλον εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ e-shop Έχουμε δημιουργήσει 3 εκδόσεις e-shop, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν και μεμονωμένες προσθήκες. ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ESHOP (τι βλέπει ο επισκέπτης)

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο εκτυπωτής SureColor SC-P800 είναι ο πρώτος εκτυπωτής A2 με προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού. Παρέχει τη

Διαβάστε περισσότερα

2.5.1 Χρήση δεξιοτήτων αρχειοθέτησης για τη διατήρηση ενός καθιερωμένου συστήματος

2.5.1 Χρήση δεξιοτήτων αρχειοθέτησης για τη διατήρηση ενός καθιερωμένου συστήματος 2.5 Σύστημα αρχειοθέτησης, έγγραφα και βάσεις δεδομένων 2.5.1 Χρήση δεξιοτήτων αρχειοθέτησης για τη διατήρηση ενός καθιερωμένου συστήματος Να είναι σε θέση να διατηρήσει ένα καθιερωμένο, ηλεκτρονικό και

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 27 Οκτωβρίου 2016 Προμήθεια εκτυπωτών, για την κάλυψη αναγκών Υπηρεσιών ΠΝ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 27 Οκτωβρίου 2016 Προμήθεια εκτυπωτών, για την κάλυψη αναγκών Υπηρεσιών ΠΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 4472 ΑΑΥ Φ. 815.1/4365/16/Σ.5139/06-10-2016/ ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 27 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Βάσεις Περιβαλλοντικών Δεδομένων

Βάσεις Περιβαλλοντικών Δεδομένων Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Βάσεις Περιβαλλοντικών Δεδομένων Ενότητα 1: Εισαγωγή στις ΒΔ Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται με άδεια Creative Commons εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Linux Terminal Server Project

Linux Terminal Server Project Linux Terminal Server Project Ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης των τερματικών κοινού της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Κολοβός Φίλιππος filippos@uom.gr Ευάγγελος Μπάνος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 4404 ΑΑΥ Φ. 815.1/1798/17/Σ. 3609/19/-05-2017/ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΔΠ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 6 Ιουνίου 2017 Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση

B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση B) Ετοιμάζοντας μια Παρουσίαση Τι είναι μια παρουσίαση με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή Ο υπολογιστής με την κατάλληλη εφαρμογή, μπορεί να μας βοηθήσει στη δημιουργία εντυπωσιακών εγγράφων, διαφανειών

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ARCHIVING connect ARCHIVING CONNECT 100% ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Επιθυμείτε μία λύση που θα σας εξοικονομήσει σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα