ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ"

Transcript

1 Λαγουμιτζή 40 Νέος Κόσμος Αθήνα ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Πληροφορίες: Κολοβού Χριστίνα ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Τηλέφωνο: ,436 Αθήνα, 27/02/ 2015 Φαξ : Αρ. Πρ. : kolovou@idika.gr Προς: Τον συνημμένο πίνακα αποδεκτών ΘΕΜΑ : Διευκρινήσεις επί της διακήρυξης του ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για το έργο «Διαμόρφωση Χώρου φιλοξενίας προηγμένου υπολογιστικού εξοπλισμού υψηλής πυκνότητας». Σε απάντηση διευκρινιστικών ερωτημάτων επί της Διακήρυξης του ως άνω έργου διευκρινίζονται τα εξής: ΔΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Α.Ε 1. Στην Διακήρυξη στο άρθρο Β.8.5.II.1 αναφέρεται ότι ο υποψήφιος Ανάδοχος πρέπει να διαθέτει εν ισχύ πιστοποιημένη, επαγγελματική μεθοδολογία στον τομέα της διαχείρισης έργων. Ο Συμμετέχων μπορεί να είναι Ενωση Τεχνικής Εταιρείας με Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης ; 2. Εάν υπάρχουν σχέδια του έργου σε AUTOCAD ώστε να μπορούν να γίνουν προμετρήσεις υλικών με μεγαλύτερη ακρίβεια. 3. Το σύστημα των BUS BAR σύμφωνα με τα σχέδια φαίνεται να είναι οροφής. Στο άρθρο 2.9 αναφέρεται σύστημα CANALIS στο ψευδοπάτωμα και επί πλέον σαν προμέτρηση έχει 3 τεμ. ενώ στα σχέδια είναι 4 τεμ. Παρακαλώ διευκρινίστε πόσα είναι τα συστήματα και εάν είναι οροφής ή ψευδοπατώματος. 4. Στους πίνακες συμμόρφωσης των υλικών της Διακήρυξης απαιτείται να συμμορφωθούμε με προδιαγραφές που έρχονται σε αντίθεση με Απαιτείται ο Ανάδοχος αν διαθέτει εν ισχύ πιστοποιημένη, επαγγελματική μεθοδολογία στον τομέα της διαχείρισης έργων. Τα σχέδια υπάρχουν διαθέσιμα από την ημερομηνία του παρόντος εγγράφου διευκρινίσεων στην επιλογή «Σχέδια AUTOCAD» μετά το τελευταίο pdf. Διορθώνεται το λεκτικό σημείου 2.9 της σελίδας 9 και του πίνακα συμμόρφωσης Γ.4.2 ώστε να συμβαδίζει με τα τελικά σχέδια ως εξής: «Σύστημα Bus Bar αναρτώμενο από την οροφή» και ο αριθμός των τεμαχίων είναι «4 (σε κάθε ένα από τα δύο τμήματα του DATA CENTER).» σύνολο 8 Ισχύουν οι απαιτήσεις 1.19, 2.9,4.18 των πινάκων συμμόρφωσης.

2 αυτές που περιγράφονται- απαιτούνται στο Παράρτημα Β Ηλεκτρομηχανολογικά για το κάθε σύστημα π.χ Υποδομές Ασφάλειας Α/Α 1.19,Σύστημα παρακολούθησης Α/Α 2.9,CCTV Α/Α 4.18, κ.α Παρακαλούμε διευκρινίστε ποιες προδιαγραφές συμμορφωνόμαστε. 5. Στους πίνακες συμμόρφωσης των υλικών της Διακήρυξης πρέπει να συμμορφωθούμε για σύστημα συναγερμού το οποίο δεν περιγράφεται Παράστημα Β Ηλεκτρομηχανολογικά και ούτε σχέδια συναγερμού υπάρχουν. Ισχύει ΑΤ 6 του Πίνακα Γ4.1.Στην περίπτωση που ισχύει ο συναγερμός αναφέρετε μόνο στον χώρο του DATA CENTER,σε όλους τους χώρους ισογείου και υπογείου και για τους οποίους έχουμε σχέδια ή τέλος αναφέρεται σε όλο το κτίριο και για το οποίο όμως δε έχουμε κατόψεις. 6. Για ποιές πόρτες του κλιμακοστασίου (12 τεμ) αναφέρεται το ΑΤ 2 του Πίνακα Γ4.1.Δηλαδή μία ανά όροφο και κλιμακοστάσιο συν τις κεντρικές τις δίφφυλες. Γιατί στο σχέδιο Ε.ΚΛ-05 φαίνονται δύο (2) πόρτες ανά κλιμακοστάσιο και όροφο δηλαδή σύνολο είκοσι (20) συν ισογείου τέσσερις (4) σύνολο είκοσι τέσσερις (24) Ισχύουν τα περιγραφόμενα στον πίνακα Γ 4.1 για 3 συστήματα Access Control (2 για 2 θυρών και 1 για 12 θυρών). Το σύστημα αφορά στο χώρο του DATA CENTER,σε όλους τους χώρους ισογείου και υπογείου και για τους οποίους έχουν δοθεί σχέδια. Σε αυτό συνδέονται τα συστήματα Access Control και πυρανίχνευσης. Ισχύουν τα περιγραφόμενα στον πίνακα Γ 4.1 για 3 συστήματα Access Control (2 για 2 θυρών και 1 για 12 θυρών). INTRAKAT Α.Ε. 1. Σας υπογραμμίζουμε ότι στην σελ.21/136 Παρ.Β.7 της Διακήρυξης αναφέρεται ημερομηνία παροχής διευκρινήσεων η 9/1/2015 παρακαλούμε να διορθωθεί το σφάλμα. 2. Να οριστεί η ημερομηνία που θα επισκεφθούμε τον χώρο από όπου θα αποξηλωθούν τα μηχανήματα που θα μεταφερθούν στην οδό Λυκούργου. Δεν είναι δυνατόν να κοστολογήσουμε με ακρίβεια τις εργασίες αποξήλωσης αν δεν δούμε τις δυσκολίες που παρουσιάζει ο χώρος. Αντιμετωπίζονται οι διαγωνιζόμενοι με δύο μέτρα και δύο σταθμά γιατί υπάρχουν εταιρείες που θα Τα έγγραφα δημοσιότητας φέρουν την ορθή ημερομηνία που είναι 9/2/2015. Πρόκειται για δακτυλογραφικό λάθος που δεν δύναται να προκαλέσει σύγχυση καθόσον την φερόμενη στη σελ. 21 ημερομηνία ο διαγωνισμός δεν είχε καν δημοσιευτεί. Συνεπώς η ορθή ημερομηνία είναι 9/2/2015 αλλά δεν δύναται να διορθωθεί στο τεύχος καθόσον αυτό έχει ήδη αναρτηθεί τόσο στην ιστοσελίδα της Η.ΔΙ.Κ.Α. ΑΕ όσο και στο ΚΗΜΔΗΣ. Ορίστηκε και πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη. Υπάρχει και σχετικό έγγραφο Η.ΔΙ.Κ.Α. ΑΕ με αρ. πρ. 1891/ το οποίο κοινοποιήθηκε σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

3 συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που έχουν εικόνα του χώρου και του εξοπλισμού του. 3. Ζητούμε να μας ενημερώσετε για το είδος τον τύπο και τον κατασκευαστή του εξοπλισμού που είναι εγκατεστημένος στα rack που θα μεταφερθούν στο κτήριο της Λυκούργου. Πρέπει να γνωρίζουμε με ακρίβεια γιατί θα κληθούμε να ενεργοποιήσουμε τον εξοπλισμό αυτόν. Χωρίς αυτήν την πληροφορία δεν είναι δυνατή η κοστολόγηση των εργασιών αυτών. 4. Στο τεύχος Διακήρυξη_DATA CENTER_AB_ΤΕΛΙΚΟ, σελ. 9/136, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ACCESS CONTROL 3.1 Προμήθεια και εγκατάσταση Συστήματος Αccess Control (για έλεγχο 2 θυρών), ΤΕΜ Προμήθεια και εγκατάσταση Συστήματος Αccess Control (για έλεγχο 12 θυρών και με επιπλέον πληκτρολόγιο), ΤΕΜ 1 Προκύπτουν 16 θύρες, ενώ στο σχέδιο (Ε.ΑΡ-ΙΣ) των ασθενών ρευμάτων, αποτυπώνονται 2 θύρες για το Data room 1 και 2 θύρες για το Data room 2. Πόσες είναι τελικά? Το κάθε σύστημα ελέγχεται από ξεχωριστούς controller? 5. Στο Παράρτημα Β, παρ , σελ.26/103, Σύστημα Access Control, αναγράφεται ότι «Έλεγχος πρόσβασης προβλέπεται : - Στις δύο πόρτες σε κάθε χώρο του Data Center, οι οποίες θα είναι αλληλομανδαλωμένες κατά τρόπο ώστε το άνοιγμα κάθε πόρτας να προυποθέτει το κλείσιμο της άλλης. - Στις πόρτες που οδηγούν από τα 2 κλιμακοστάσια του κτιρίου στους χώρους στα επίπεδα των ορόφων. Τα access control δεν αποτυπώνονται στα σχέδια και ειδικότερα σε εκείνα των ασθενών ρευμάτων. 6. Στο τεύχος Διακήρυξη_DATA CENTER_AB_ΤΕΛΙΚΟ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ. 9/136, -«3.7 Προμήθεια και εγκατάσταση Συστήματος Συναγερμού ΤΕΜ 3» Τα 3 τεμάχια του συναγερμού δεν αποτυπώνονται στα σχέδια και δεν παρέχεται αναλυτική περιγραφή του συστήματος συναγερμού. Τα στοιχεία περιλαμβάνονται στον πίνακα της σελίδας 10 της διακήρυξης. Ισχύουν τα περιγραφόμενα στη σελίδα 9 και στους πίνακες συμμόρφωσης -16 θύρες. Για λόγους ασφαλείας στους χώρους του DATA CENTER θα υπάρχει αλληλομανδάλωση. Η καλωδίωση των σημείων ελέγχου υλοποιείται στο πλαίσιο της εγκατάστασης ασθενών του κυρίως κτιρίου. Τα 3 συστήματα αφορούν τους 2 ισόγειους χώρους και το υπόγειο. Σε αυτά συνδέονται οι ανιχνευτές του συστήματος πυρανίχνευσης και τα συστήματα access control.

4 7. Στο Γ.3 ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Γ.3.3 ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, 3. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ «3.2 Το σύστημα συναγερμού θα καλύπτει όλους τους εσωτερικούς χώρους και θα διαθέτει :» Τι σημαίνει «θα καλύπτει όλους τους εσωτερικούς χώρους». 8. Παρακαλούμε, μπορείτε να μας αποστείλετε τα σχέδια του Γ.Π.Χ.Τ και της Μέσης Τάσης, αν είναι διαθέσιμα? 9. Στο Γ.3 ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Γ.3.3 ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ Τα συστήματα ολικής κατάκλισης είναι στο Data Center 1 & Data Center 2 & στο UPS ή έχει και άλλα που δεν αναφέρονται ρητά? Στον πίνακα συμμόρφωσης, αναφέρει ότι το σύστημα πυρανίχνευσης θα λειτουργεί με σύστημα πρόωρης ανίχνευσης πυρκαγιάς μέσω αναρρόφησης και δειγματοληψίας του αέρα του χώρου με τις ειδικές σωληνώσεις. (συστήματα Vesda). Στην τεχνική Προδιαγραφή όμως, ζητάει addressable σύστημα πυρανίχνευσης ενώ στις κατόψεις και στο υπόμνημα περιγράφει ανιχνευτές καπνού. Τι ισχύει τελικά? Το σύστημα τοπικής κατάσβεσης στο UPS room θα εχει 3 ζώνες ανίχνευσης, δηλαδή μια (1) στην ψευδοροφή, μια (1) στο ψευδοδάπεδο και μια (1) στο κύριο χώρο ή μόνο στο κύριο χώρο όπως αποτυπώνεται στα σχέδια σας? Το UPS Room, θα έχει ψευτοδάπεδο και ψευδοροφή? Στην κάτοψη στο UPS Room περιγράφονται 1 ανιχνευτής θερμοδιαφορικός και 1 καπνού στο σύστημα τοπικής κατάσβεσης οπότε συμπερασματικά θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν ψευτοδάπεδο και ψευδοροφή Ομοίως τα 2 Data Center έχουν και ψευτοδάπεδο και ψευδοροφή? Στην περιγραφή των πυράντοχων πορτών Τους 2 ισόγειους χώρους του data center και το υπόγειο. Τα σχέδια είναι διαθέσιμα και από το Internet αν μπείτε στην διακήρυξη του Υποσταθμού Τα συστήματα ολικής κατάκλισης είναι στο Data Center 1 & Data Center 2 & στο UPS Επιπλέον των περιγραφόμενων στο παράρτημα Β ο Ανάδοχος θα πρέπει να προσφέρει σύστημα πρόωρης ανίχνευσης (Vesda) σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του πίνακα συμμόρφωσης. Το σύστημα τοπικής κατάσβεσης στο UPS θα κατασκευαστεί όπως αποτυπώνεται στα σχέδια. Ο χώρος του UPS δεν έχει ψευδοδάπεδο και ψευδοροφή. Τα 2 Data Center έχουν ψευδοδάπεδο και ψευδοροφή.

5 δεν αναφέρει το πυράντοχο υαλοστάσιο - φεγγίτη ενώ στον πίνακα απαιτήσεων το ζητάει. Τι ισχύει? Στον πίνακα απαιτήσεων στο πεδίο 1.18 αναφέρει ότι οι φιάλες θα πρέπει να είναι κατασκευασμένες με χαλύβδινους σωλήνες υψηλής πίεσης. Θεωρούμε ότι περιγράφει το δίκτυο διανομής κατασβεστικού υλικού και όχι τις φιάλες? 10. ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Γ 4.1 Εξοπλισμός Προμήθεια και εγκατάσταση Συστήματος Υγρανίχνευσης (σελ. 131/136) Πόσοι ανιχνευτές υγρασίας πρέπει να τοποθετηθούν στο κάθε Data Room? 11. Προμήθεια και εγκατάσταση Συστήματος Πυρόσβεσης - δίκτυο σωληνώσεων - αέριο κατάσβεσης για χώρους Μ/Σ, γεννητριών, ΔΕΗ, DC. Δεν αναφέρονται στο Παράρτημα Β. 12. Στο Παράρτημα Β Α. Παρ.3.1.3, σελ 6 Αναφέρετε ότι "Στο πάνω μέρος της μονάδας θα κατασκευαστεί κατάλληλο plenum από αεραγωγούς γαλβανισμένης λαμαρίνας, επί του οποίου θα προσαρμοστεί το στόμιο ανακυκλοφορίας" Οι μονάδες τύπου down flow είναι κατασκευασμένες ώστε να αναρροφούν τον προς κλιματισμό αέρα ελεύθερα από το άνω μέρος τους χωρίς την ανάγκη για προσαρμογή κάποιου αεραγωγού. 13. Στο Παράρτημα Β Β. Παρ.3.1.4, σελ 7 Σχετικά με την διαδρομή και εγκατάσταση των ψυκτικών σωληνώσεων θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω: Εκτιμώμενη απόσταση ανά ψυκτικό κύκλωμα Όπως στον πίνακα απαιτήσεων δηλαδή με πυράντοχο υαλοστάσιο φεγγίτη. Διευκρινίζεται ότι οι φιάλες θα πρέπει να είναι χαλύβδινες υψηλής πίεσης. Το δίκτυο θα είναι επίσης χαλύβδινο σύμφωνα με την παράγραφο του παραρτήματος Β. Θα πρέπει να τοποθετηθούν δύο (2) αισθητήρες- ανιχνευτές σε κοντινά σημεία σε σχέση με τις δύο μονάδες Down Flow (4 σημεία) καθώς και 2 κατά μήκος της γραμμής των υγραντών και της αποχέτευσης των συμπυκνωμάτων. Άρα 6 για κάθε χώρο- 12 συνολικά. Δεν αποτελεί αντικείμενο του διαγωνισμού Όπως αναφέρεται στο Παράρτημα Β. Σκοπός είναι η καλύτερη κατευθυντικότητα του αέρα. Τα σχέδια υπάρχουν διαθέσιμα από την ημερομηνία του παρόντος εγγράφου διευκρινίσεων στην επιλογή «Σχέδια AUTOCAD» μετά το τελευταίο pdf. Οι υπολογισμοί γίνονται από τους υποψηφίους Αναδόχους. Οι οδεύσεις θα γίνουν εσωτερικά του κτιρίου γιατί το κτίριο είναι

6 Η όδευση των σωληνώσεων θα γίνει εντός μεταλλικών σχαρών ή θα γίνει με στηρίγματα Η όδευση στο κατακόρυφο τμήμα θα γίνει εντός ή εκτός του κτηρίου; Αν γίνει εντός υπάρχει κάποιο μηχανολογικό shaft ή θα πρέπει να ανοιχτούν οπές στα δάπεδα των ορόφων και στο δώμα ; χαρακτηρισμένο σαν Διατηρητέο από το ΥΠΕΧΩΔΕ το Έτσι όλες οι όψεις του είναι διατηρητέες. 14. Στο Παράρτημα Β Γ. Παρ.3.1.5, σελ 7 Αναφέρετε ότι "Ανίχνευση θα γίνεται και κατά μήκος των σωληνώσεων του κλιματισμού" Οι σωληνώσεις των κλιματιστικών μονάδων περιέχουν ψυκτικό υγρό R407 C και ως εκ τούτου, ενδεχόμενη διαρροή δεν μπορεί να ανιχνευθεί από σύστημα υγρανίχνευσης. Η υγρανίχνευση έχει νόημα μόνο στην γραμμή νερού προς τους υγραντές και στην αποχέτευση των μονάδων. 15. Στο Παράρτημα Β Δ. Παρ σελ.7 Σχετικά με την εγκατάσταση κλιματισμού του UPS θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω: 1. Εκτιμώμενη απόσταση για το ψυκτικό κύκλωμα 2. Η όδευση των σωληνώσεων θα γίνει εντός μεταλλικών σχαρών ή θα γίνει με στηρίγματα 3. Η όδευση στο κατακόρυφο τμήμα θα γίνει εντός ή εκτός του κτηρίου; Αν γίνει εντός υπάρχει κάποιο μηχανολογικό shaft ή θα πρέπει να ανοιχτούν οπές στα δάπεδα των ορόφων και στο δώμα ; 16. Στο Παράρτημα Β Ε.Παρ.3.4.σελ19 Αναφέρετε ότι "Σκοπός της εγκατάστασης είναι η εξασφάλιση της παροχής κρύου νερού στους υγραντές των Close Control units που βρίσκονται μέσα στους χώρους Data Center" και "Για τις ανάγκες των υγραντών θα εγκατασταθεί, στην γραμμή που τροφοδοτεί τους υγραντές στο υδροστάσιο του κτιρίου, αποσκληρυντής μεγίστης ικανότητος 1m3/h (65m3 x of), Εννοεί για τις σωληνώσεις που φέρουν νερό στην μονάδα για ύγρανση ή για αποχέτευση της μονάδας. Δεν εννοεί για διαρροή του Freon R407 C Τα σχέδια υπάρχουν διαθέσιμα από την ημερομηνία του παρόντος εγγράφου διευκρινίσεων στην επιλογή «Σχέδια AUTOCAD» μετά το τελευταίο pdf. Οι υπολογισμοί γίνονται από τους υποψηφίους Αναδόχους. Οι οδεύσεις θα είναι όπως και παραπάνω από εσωτερικά τμήματα του κτιρίου. Θα πρέπει να ανοιχτούν οπές οι οποίες περιλαμβάνονται και βαρύνουν τον Ανάδοχο του έργου. Απαιτείται Η εγκατάσταση όπως αναφέρεται μετά από την μονάδα αποσκλήρυνσης ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία αλάτων στις λεκάνες των Close Control.

7 δοχείο ρητίνης 10lt και κάδο άλμης 100Lt. " Οι υγραντές των κλιματιστικών μονάδων λειτουργούν με νερό πόλεως. Ο αποσκληρυντής αφαιρεί τα άλατα από το νερό άρα αποτρέπει την δυνατότητα βρασμού του. Ως εκ τούτου δεν απαιτείται η εγκατάσταση του. 17. Στο τεύχος Διακήρυξη_DATA CENTER_AB_ΤΕΛΙΚΟ, σελ. 133/136, αναφέρεται «μεταφορά κλιματιστικών μονάδων Close Control», ΤΕΜ 6. Σύμφωνα με τα σχέδια και το Παράρτημα Β, είναι 5 κλιματιστικές μονάδες και 7 συμπυκνωτές. 18. Στην σελ. 9 από 135 της διακήρυξης Data Center AB αναφέρεται στο Γ4. ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ_Γ.4.2_ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ_ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΕΣ στην 2.13 (Αντικεραυνική προστασία τεμάχια 1) χωρίς να αναφέρει εάν αυτό περιλαμβάνει ένα πλήρες σύστημα αντικεραυνικής προστασίας (εσωτερικό και εξωτερικό σύστημα). Από αυτό προκύπτει η ερώτηση εάν θα τοποθετηθεί στο κτίριο εξωτερικό σύστημα αντικεραυνικής προστασίας ή όχι. Εάν ναι τι τύπος αλεξικεραύνου θα τοποθετηθεί? 19. Σε διάφορα σημεία της διακήρυξης και των παραρτημάτων υπάρχει αναφορά σε Απαγωγούς κεραυνικών ρευμάτων και υπερτάσεων (καθώς και σε προστασία από υπερτάσεις που δημιουργούνται εντός και εκτός του κέντρου) χωρίς όμως να διευκρινίζεται που θα τοποθετηθούν, ποιος ο τρόπος σύνδεσής τους και ποια τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η προστασία του ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού ενός DATA CENTER από κεραυνικά και κρουστικά φαινόμενα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ο οποίος μπορεί να επηρεάσει τόσο την αδιάλειπτη λειτουργία του όσο και τον ρυθμό βλαβών του εξοπλισμού του. Για τους παραπάνω λόγους θα θέλαμε διευκρινίσεις στα παρακάτω θέματα: o Σε ποιους πίνακες θα τοποθετηθούν SPDs και σε ποιους όχι? o Τι τύπος SPD θα τοποθετηθεί σε κάθε πίνακα T1, Διορθώνεται το πλήθος των μονάδων που θα μεταφερθούν στον πίνακα της σελίδας 9 (σημείο 2.9) και στον πίνακα οικονομικής προσφοράς Γ.4.2 (σημείο 2.10) από 6 σε 5. Οι μονάδες συνοδεύονται από 7 συμπυκνωτές. Δεν θα τοποθετηθεί εξωτερικό σύστημα αντικεραυνικής προστασίας. Η έννοια της αντικεραυνικής προστασίας έχει προβλεφθεί διότι υπάρχει ευαίσθητος εξοπλισμός ο οποίος θα πρέπει να προφυλαχθεί κατάλληλα. Το κτίριο λόγω ύψους σε σχέση με τα δύο διπλανά δεν κινδυνεύει απευθείας από κεραυνικό πλήγμα. Σε όλους τους πίνακες Τ1+Τ2 σύμφωνα με παράγραφο του παραρτήματος. Τα προτεινόμενα στο ερώτημα χαρακτηριστικά μεγέθη των υπερτασικών διατάξεων είναι ορθά.

8 o T2, T3, T1+T2, T1+T2+T3, T2+T3? Σημειώνουμε ότι για τις βαθμίδες προστασίας Τ1, Τ2, Τ3 ξεχωριστά θα πρέπει να υπάρχουν ενδιάμεσα πηνία για την συνεργασία τους κάτι που για τα συνδυασμένου τύπου SPDs Τ1+Τ2+Τ3 δεν απαιτείται. Ποια θα είναι η αντοχή των SPDs σε κάθε περίπτωση (In, I max & Iimp σε ka)? Προτεινόμενες τιμές Iimp>25kA (για Τ1), In>20kA & Imax>50kA (για Τ2). o Ποια η στάθμη προστασίας του κάθε SPD (Up σε kv)? Σημειώνουμε ότι η τιμή Up<1,2kV είναι η προτεινόμενη από τα πρότυπα για προστασία ηλεκτρονικού εξοπλισμού. o Ποιος ο τρόπος σύνδεσης των SPDs? Σημειώνουμε ότι για την προστασία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού προτείνεται η in-line συνδεσμολογία πριν από τα UPSs και η παράλληλη σύνδεση με μικρό μήκος καλωδίου μετά τα UPSs. o Τα SPDs θα διαθέτουν πιστοποιητικό καταλληλότητας σύμφωνα με τα ισχύοντα Διεθνή (IEC ) και Ευρωπαϊκά (ΕΝ ) πρότυπα ή όχι? o Τα SPDs θα διαθέτουν πιστοποιητικό ασφαλούς λειτουργίας σύμφωνα με το πρότυπο UL 1449/4th edition ή όχι? SPACE HELLAS Α.Ε 1. Με δεδομένο το γεγονός ότι ο αριθμός της Διακήρυξης αποτελεί το σημείο αναφοράς κάθε διαγωνισμού και αναφέρεται τόσο στην Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής όσο και σε κάθε άλλο έγγραφο ή /και δήλωση που υποβάλλει ο εκάστοτε υποψήφιος Ανάδοχος παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα για το ποιός είναι ο ακριβής αριθμός της Διακήρυξης του συγκεκριμένου έργου. 2. Στην παράγραφο Β.8.5 (2.1) Ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής σελ 46 αναφέρεται ότι ο υποψήφιος Ανάδοχος θα πρέπει να έχει υλοποιήσει : Μία (1) τουλάχιστον σύμβαση τα τελευταία πέντε (5) έτη που αφορά στην απεγκατάσταση, μεταφορά,εγκατάσταση και επιτυχή θέση σε Ο αριθμός Διακήρυξης του έργου είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου που αυτή φέρει ήτοι 548/ Όπως η Διακήρυξη

9 παραγωγική λειτουργία υπολογιστικού εξοπλισμού κέντρου δεδομένων που να ξεπερνά σε ονομαστική ισχύ τα 500 KW. Με δεδομένο ότι οι μεταφορές υπολογιστικού εξοπλισμού συνήθως συνδυάζονται με προσθήκη, αντικατάσταση, ή ακόμη και κατάργηση εξοπλισμού,είναι πρακτικά αδύνατος ο προσδιορισμός της ισχύος του μεταφερόμενου εξοπλισμού,τόσο από τον ανάδοχο όσο και από τον χρήστη των συστημάτων. Κατά συνέπεια παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν είναι επαρκής η υποβολή βεβαίωσης καλής εκτέλεσης για την μεταφορά του υπολογιστικού εξοπλισμού ενός κέντρου δεδομένων με έναν ελάχιστο αριθμό (πχ 15) ικριωμάτων. 3. Παρακαλούμε να μας σταλούν σχέδια των χώρων υπό κλίμακα (κατά προτίμηση σε μορφή dwg). 4. Διακήρυξη διαγωνισμού Πίνακες συμμόρφωσης Παράγραφος Γ3.4 Χαρακτηριστικά Racks Αναφέρεται ως απαίτηση η διάσταση των optical racks να είναι τουλάχιστον 90*90 cm. Με δεδομένο ότι, η συγκεκριμένη διάσταση είναι εκτός προδιαγραφών ΤΙΑ/ΕΙΑ και επιπλέον σε άλλα σημεία της διακήρυξης αναφέρεται ως διάσταση 80*60 cm παρακαλούμε να διευκρινιστεί η απαιτουμένη διάσταση και ποσότητα για κάθε κατηγορία rack. 5. Ομοίως δεν υπάρχει server rack ύψους 44U που να έχει εξωτερικό ύψος <2μ όπως αναφέρεται στην διακήρυξη σελ Διακήρυξη διαγωνισμού Πίνακες συμμόρφωσης Παράγραφος Γ3.5 Διαθεσιμότητα Παρακαλούμε να διευκρινιστεί η μέθοδος τεκμηρίωσης της διαθεσιμότητας του βλαβοληπτικού κέντρου. 7. Παράρτημα Β - Παράγραφος Παρακολούθηση και διαχείριση συστήματος κλιματισμού. Αναφέρεται ως απαίτηση η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω δικτύου TCP/IP και στην συνέχεια, στην ίδια παράγραφο, αναφέρεται πως κάθε μονάδα θα πρέπει να έχει θύρα Τα σχέδια υπάρχουν διαθέσιμα από την ημερομηνία του παρόντος εγγράφου διευκρινίσεων στην επιλογή «Σχέδια AUTOCAD» μετά το τελευταίο pdf. Εκ παραδρομής αναφέρεται στον πίνακα η διάσταση 90*90. Το σημείο 1.4 του πινάκα συμμόρφωσης Γ.3.4 (σελίδα 98) διορθώνεται σε 80*60 όπως αναφέρεται και στο υπόλοιπο κείμενο. Για λόγους διεύρυνσης του ανταγωνισμού διορθώνεται το εξωτερικό ύψος που αναφέρεται στο σημείο 3.7 του πίνακα συμμόρφωσης Γ.3.4 (σελίδα 99) σε «<230 cm» Όπως περιγράφεται στον πίνακα Γ Απαιτείται όπως στην διακήρυξη.

10 επικοινωνίας με πρωτόκολλο Modbus η Lonwroks. Παρακαλούμε να επιβεβαιωθεί ότι εφ όσον οι μονάδες παρακολουθούνται μέσω πρωτόκολλου Modbus από το σύστημα BMS- δεν απαιτείται επιπλέον κάρτα TCP/IP. 8. Παράρτημα Β - Παράγραφος Διανομή ηλεκτρικής ενεργείας Αναφέρεται ότι ένα UPS θα μεταφερθεί από το υφιστάμενο data center. Παρακαλούμε να διευκρινιστεί πόσα UPS απαιτούνται ως νέα προμήθεια στο έργο. 9. Παράρτημα Β - Παράγραφος Δίκτυα σωληνώσεων Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν είναι αποδεκτή η όδευση των ψυκτικών σωληνώσεων στην όψη του κτιρίου στην στοά. 10. Παράρτημα Β - Παράγραφος Διανομή ηλεκτρικής ενέργειας Στα σχέδια που έχουμε δεν απεικονίζονται σαφώς τα υφιστάμενα πεδία ΓΠΧΤ αν υπάρχουν-. 8α) Παρακαλούμε να διευκρινιστεί η θέση τους. 8β) Παρακαλούμε επίσης να διευκρινιστεί για ποιον λόγο ζητείται η ισχύς του ΓΠΧΤ στους πινάκες συμμόρφωσης καθώς και η επεκτασιμότητα του ΓΠΧΤ. 8γ) Επιπλέον να διευκρινιστεί αν η προμήθεια και εγκατάσταση του ΓΠΑΧΤ και του πεδίου μεταγωγής είναι αντικείμενο της παρούσης και εάν ναι- εάν υπάρχουν σχέδια η προδιαγραφές για αυτά. 8δ) Ομοίως να απεικονιστούν η να υποδειχτούν τα σημεία γείωσης στα οποία είναι δυνατή η σύνδεση του συστήματος γείωσης του DC. 11. Παράρτημα Β - Παράγραφος Σχεδιασμος της εγκατάστασης και παράγραφος Ζητείται η διασύνδεση με το σύστημα πυρανίχνευσης του κτιρίου. Στα σχέδια αλλά και στην παράγραφο προδιαγράφεται η μονάδα επικοινωνίας. Παρακαλούμε να διευκρινιστεί αν η προμήθεια της μονάδας και ο προγραμματισμός του πιν. Πυρανίχνευσης του κτιρίου είναι αντικείμενο του έργου. Τα UPS που θα γίνουν προμήθεια είναι δύο, δυναμικότητας 160 KVA σύμφωνα με το πίνακα συμμόρφωσης Γ3.6. Δεν θα μεταφερθεί UPS από την Υπηρεσία για τις ανάγκες του DATA CENTER στις νέες εγκαταστάσεις. Σωληνώσεις θα γίνουν εσωτερικά και από τις δύο μεριές διότι το κτίριο είναι Διατηρητέο από το ΥΠΕΧΩΔΕ από το α)Ο ΓΠΧΤ θα είναι εγκατεστημένος στο Υπόγειο του κτιρίου από αριστερά όπως μπαίνει κανείς στο κτίριο. Σχέδια υπάρχουν στα Link 8β)Η δυναμικότητα δίνεται για λόγους πιο ολοκληρωμένης γνώσης της εγκατάστασης. 8γ) Η προμήθεια και η εγκατάσταση του ΓΠΑΧΤ και του πεδίου μεταγωγής είναι αντικείμενο της παρούσης. Το μονογραμμικό του σχέδιο βρίσκεται στο: 8.δ) Περιλαμβάνεται η μονάδα (module) της παραγράφου Ο προγραμματισμός του πίνακα πυρανίχνευσης δεν είναι αντικείμενο του κτιρίου. Το σύστημα αυτόματης ειδοποίησης της πυροσβεστικής δεν αποτελεί αντικείμενο του έργου Επιπλέον των περιγραφόμενων στο παράρτημα Β ο Ανάδοχος θα πρέπει να

11 Με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να διευκρινιστεί αν το σύστημα αυτόματης ειδοποίησης της πυροσβεστικής αποτελεί αντικείμενο του έργου. Τέλος να διευκρινιστεί η απαίτηση του πίνακα συμμόρφωσης (διακήρυξη σελ 125) για σύστημα πρόωρης ανίχνευσης πυρκαγιάς (vesda). 12. Διακήρυξη διαγωνισμού σελ 9 Αναφέρεται στα συστήματα φυσικής ασφάλειας η απαίτηση για σύστημα access control 12 θυρών. Παρακαλούμε να διευκρινιστεί σε ποιες θύρες θα εγκατασταθεί το σύστημα. Ομοίως αναφέρεται ότι απαιτείται κλιματισμός χώρου Μ/Σ και διαχειριστών που δεν αναφέρονται σε κανέναν σχέδιο η περιγραφή. 13. Παράρτημα Β - Παράγραφος Σύστημα CCTV. Αναφέρεται η απαίτηση για 10 κάμερες. Στην διακήρυξη ωστόσο (σελ 9) αναφέρεται απαίτηση για 16 τμχ. Παρακαλούμε να διευκρινιστεί. προσφέρει σύστημα πρόωρης ανίχνευσης (Vesda) Η απαίτηση αφορά στην προμήθεια & εγκατάσταση 6 αυτόνομων κλιματιστικών μονάδων τύπου αντλίας θερμότητος διαιρούμενου τύπου (split units), ψυκτικής ισχύος BTU, με έλεγχο inverter, κατάλληλων για επίτοιχη τοποθέτηση, ενεργειακής κλάσης Α, ψυκτικού μέσου R410. Ισχύει η αναφερόμενη στους πίνακες συμμόρφωσης ποσότητα των 16 τεμαχίων REDEX Α.Ε 1. Υποβάλλουμε αίτημα παραλαβής όσων σχεδίων δεν συνοδεύουν την Διακήρυξη και δεν είναι αναρτημένα στο Τα σχέδια υπάρχουν διαθέσιμα από την ημερομηνία του παρόντος εγγράφου διευκρινίσεων στην επιλογή «Σχέδια AUTOCAD» μετά το τελευταίο pdf. 2. Υποβάλλουμε αίτημα αυτοψίας των χώρων Έχει ήδη γίνει αυτοψία των χώρων του νέου κτιρίου από όλες τις εταιρείες που μέχρι τότε είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. LAMDA HELLIX 1. Στον διαγωνισμό αναγράφεται την 9/1/2015 (Β.7 σελ 21/135) που μάλλον είναι εκ παραδρομής αφού η ημερομηνία αναγγελίας είναι η 22/1/2015. Τα έγγραφα δημοσιότητας φέρουν την ορθή ημερομηνία που είναι 9/2/2015. Πρόκειται για δακτυλογραφικό λάθος που δεν δύναται να προκαλέσει σύγχιση καθόσον την φερόμενη στη σελ. 21 ημερομηνία ο διαγωνισμός δεν είχε καν δημοσιευτεί. Συνεπώς η ορθή ημερομηνία είναι 9/2/2015 αλλά δεν δύναται να διορθωθεί στο τεύχος καθόσον αυτό έχει ήδη αναρτηθεί τόσο στην ιστοσελίδα της Η.ΔΙ.Κ.Α. ΑΕ όσο και στο ΚΗΜΔΗΣ.

12 ALPHA GRISSIN S.A 1. Σελ. 8 Παρ. Α.1 & Σελ. 132 Παρ. Γ.4.2 & Σελ. 12 Παρ (Παράρτημα Β) Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί η ποσότητα των PDU που απαιτούνται στο εν λόγω έργο. (50 τεμάχια ή 70 τεμάχια). Επιπλέον να διευκρινιστεί και το απαιτούμενο είδος των PDU 2. Σελ. 8 Παρ. Α.1 & Σελ. 107 Παρ. Γ.3.6 & Σελ. 54 Παρ (Παράρτημα Β) & Σελ. 12 Παρ (Παράρτημα Β) Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί εάν στο έργο περιλαμβάνεται η προμήθεια δυο νέων μονάδων UPS ή μιας νέας μονάδας UPS και μεταφορά υφιστάμενης από τις εγκαταστάσεις στη Συγγρού. 3. Σελ. 9 Παρ. Α.1 & Σελ. 132 Παρ. Γ.4.2 & Σελ. 12 Παρ (Παράρτημα Β) Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί εάν στο έργο περιλαμβάνεται η προμήθεια δυο νέων διατάξεων φίλτρων αποκοπής αρμονικών ή μιας νέας διάταξης. 4. Σελ. 9 Παρ. Α.1 & Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4_1.4 Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστούν οι ζητούμενες διαστάσεις των Racks. Θα είναι 80x60cm ή 75x120cm αναφορικά με τα Server Racks; Επιπλέον διευκρινίστε μας εάν γίνονται αποδεκτά Optical Racks με διαστάσεις 80x80cm ή 80x60cm. 5. Σελ. 99 Παρ. Γ.3.4_ 3.6 & Σελ. 94 Παρ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ) Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί η ζητούμενη αντοχή βάρους των ικριωμάτων. Λόγω της κρισιμότητας της εγκατάστασης και της πυκνότητας του εξοπλισμού θεωρούμε ότι το αποδεκτό θα πρέπει να είναι 1500kg 6. Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4_ 1.4 & Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4 & Σελ. 94 Παρ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ) Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί εάν γίνονται αποδεκτά Racks 47U ή 48U. 7. Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4_ 3.3 & Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4_ 3.7 & Σελ. 94 Παρ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ) Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί το Ισχύουν τα προβλεπόμενα στον πίνακα συμμόρφωσης Γ.4.2 (συνολικά 50 τεμάχια) Προβλέπεται η προμήθεια 2 νέων μονάδων σύμφωνα με πίνακα συμμόρφωσης Γ.3.6 (σελ 107) Πρόκειται για σύστημα που αποτελείται από 2 διατάξεις (μία για κάθε UPS) όπως περιγράφεται στην παράγραφο του παραρτήματος Β Οι διαστάσεις των Server Racks είναι 75*120 σύμφωνα με τον πίνακα συμμόρφωσης Γ3.4 σημείο 1.4 (σελίδα 98). Εκ παραδρομής αναφέρεται στον πίνακα η διάσταση 90*90. Το σημείο 1.4 του πινάκα συμμόρφωσης Γ.3.4 (σελίδα 98) διορθώνεται σε 80*60 όπως αναφέρεται και στο υπόλοιπο κείμενο. Ισχύει η προδιαγραφή του πίνακα συμμόρφωσης- ελάχιστο 1350 KG Ισχύουν οι προδιαγραφές του πίνακα συμμόρφωσης Γ.3.4 Για λόγους διεύρυνσης του ανταγωνισμού διορθώνεται το εξωτερικό ύψος που αναφέρεται στο σημείο 3.7 του Γ3.4

13 ζητούμενο μέγιστο εξωτερικό ύψος των Racks. Η απαίτηση για Racks με ωφέλιμο χώρο 44U αναιρεί τη απαίτηση για μέγιστο εξωτερικό ύψος <200cm. Εάν ισχύει το 200cm τότε θεωρούμε ότι είναι αποδέκτη η προμήθεια Racks 42U. 8. Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4 & Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4_ 3.14 Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί εάν σαν τηλεπικοινωνιακά Racks θεωρούνται τα optical racks & τα Cabling ή τα Servers. 9. Σελ. 10 Παρ. Α.1.1 & Σελ. 94 Παρ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ) & Σχέδια Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί ο αριθμός των Racks που πρόκειται να μεταφερθούν στο νέο Data Center καθώς και πόσα από τα καινούρια Racks θα τοποθετηθούν εντος αυτού (32+20; 30+20; 42;) 10. Σελ. 16 Παρ. Α.5 Παρακαλούμε πολύ όπως μας διευκρινίσετε εάν η ζητούμενη εγγύηση αφορά και τις υφιστάμενες κλιματιστικές μονάδες που πρόκειται να μεταφερθούν και οι οποίες περιλαμβάνονται στο παρόν έργο. 11. Σελ. 112 Παρ. Γ.3.6_ 8.17 & Σελ. 112 Παρ. Γ.3.6_8.17 & Σελ. 112 Παρ. Γ.3.6_8.20 Παρακαλούμε πολύ όπως διευκρινιστεί ότι οι ζητούμενες μονάδες UPS είναι standalone και όχι modular αρχιτεκτονικής. Επιπλέον όπως διευκρινίσετε εάν οι ζητούμενες μονάδες θα είναι σε παράλληλη συνδεσμολογία ή ανεξάρτητες μεταξύ τους με δυνατότητα μελλοντικά προσθήκης μονάδας ίδιου τύπου και ισχύος. 12. Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4 _ 1.4 Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί για τα ζητούμενα Racks Optical / IP και Cabling εάν θα είναι ανοιχτού τύπου ή κλειστού. Επιπλέον πρόκειται να εγκατασταθούν εντός των νέων Data Center; Τέλος στους πίνακες συμμόρφωσης γίνεται λόγος μόνο για τον εξοπλισμό που θα διαθέτουν τα Server Racks. Τι εξοπλισμό θα διαθέτουν τα Racks Optical / IP και Cabling (καλωδιοδηγούς); 13. Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4 _ 1.4 Παρακαλούμε πολύ όπως αποσαφηνιστεί εάν οι ζητούμενες διαστάσεις για τα Rack Optical/IP αφορούν σε ανοιχτού τύπου rack με πίνακα συμμόρφωσης (σελίδα 99) σε «<230 cm» Σύμφωνα με τη Διακήρυξη Θα μεταφερθούν 32 racks σύμφωνα με τον πίνακα της παραγράφου Α.1.1 της διακήρυξης. Εξαιρούνται σύμφωνα με την αναφορά της Διακήρυξης (σελίδα 16) Σύμφωνα με πίνακα συμμόρφωσης Γ.3.6 σημείο 8.17 και παράρτημα Β παράγραφος Κλειστού τύπου με ανεμιστήρες όπως στην διακήρυξη. Εκ παραδρομής αναφέρεται στον πίνακα η διάσταση 90*90. Το σημείο 1.4 του πινάκα συμμόρφωσης Γ.3.4 (σελίδα 98) διορθώνεται σε 80*60 όπως αναφέρεται

14 ενσωματωμένους καλωδιοδηγούς έτσι ώστε να επιτυγχάνονται οι παραπάνω διαστάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλούμε πολύ να ληφθεί υπόψη ότι όλοι διεθνείς κατασκευαστές racks διαθέτουν racks κλειστού τύπου με μέγιστες εξωτερικές διαστάσεις 80x80cm ή 80x100cm. Ως εκ τούτου θα στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά racks που ακολουθούν τη διεθνή τυποποίηση. 14. Σελ. 9 Παρ. Α.1 & Σελ. 98 Παρ. Γ.3.4 _ 1.4 & Σελ. 96 Παρ (Παράρτημα Β) Παρακαλούμε πολύ όπως διευκρινιστεί σε ποια κατηγορία racks ανήκουν τα περιγραφόμενα στη σελ 96 του παραρτήματος Β racks παθητικού εξοπλισμού και δομημένης καλωδίωσης (Optical/IP ή Cabling). Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται για επιπλέον Rack που θα τοποθετηθούν εκτός των Data Center. Εάν ναι πόσα τέτοια τεμάχια με τον εξοπλισμό που περιλαμβάνουν απαιτούνται; 15.Σελ. 100 Παρ. Γ.3.4 _ 3.13 & Σελ. 100 Παρ. Γ.3.4 _ 1.3 & Σελ. 12 Παρ (Παράρτημα Β) Παρακαλούμε πολύ όπως διευκρινιστεί εάν απαιτείται η προμήθεια των ζητούμενων τεμαχίων PDU στη σελ.12 του παραρτήματος Β ή είναι στην ευχέρεια των υποψήφιων αναδόχων να γίνει η διαστασιολόγηση των PDU με βάση των αριθμό εξόδων ανά rack (60 συνολικά) και το φορτίο που απαιτείται ανά rack (20kW ή 3kW). 16. Στην προδιαγραφή για τον κλιματισμό του DATA CENTER με μονάδες EMERSON μονάδα S23UA Σελ. 5-7 (Παράρτημα Β ) περιγράφεται μονάδα Downflow και η οποία θα τοποθετηθεί σε εγκατάσταση ψύξης με υπερυψωμένο δάπεδο (Downflow). Κατόπιν αυτοψίας στο υφιστάμενο data center παρουσία του συντηρητή σας διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη μονάδα στις εγκαταστάσεις του Η.ΔΙ.Κ.Α. ΑΕ. Υπάρχει μονάδα S23OA που είναι Upflow και ψς εκ τούτου δεν δύναται να εγκατασταθεί στο προτεινόμενο data center στην οδό Λυκούργου. Παρακαλώ πολύ όπως διευκρινιστεί εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη μονάδα και πώς ή εάν προβλέπεται η χρήση άλλης μονάδας. 18. Παρακαλούμε πολύ όπως διευκρινιστεί εάν για τα ζητούμενα συστήματα Υγρανίχνευσης γίνεται και στο υπόλοιπο κείμενο. Optical/IP Ισχύουν τα αναφερόμενα στον πίνακα συμμόρφωσης Γ.3.4 (συνολικά 50). Το απαιτούμενο φορτίο ανά κατηγορία της σελίδας 12 του παραρτήματος Β διορθώνεται ως εξής: «3,68KW (16A/230V) 0 τεμ. 11,00 KW (16A/400V) 30 τεμ. 22,00 KW (32A/400V) 20 τεμ.» Εξετάζεται το ενδεχόμενο τροποποίησης της μονάδας. Εναλλακτικά ο Ανάδοχος θα πρέπει να φροντίσει για την εγκατάσταση κατάλληλου αεραγωγού που διοχετεύει τον αέρα κάτω από το δάπεδο. Γίνεται αποδεκτό

15 αποδεκτό σύστημα με μια κονσόλες (πίνακας) με τους κατάλληλους αισθητήρες για την ανίχνευση διαρροής σε κάθε Data Center. Δηλαδή μια κεντρική μονάδα με δυο συστήματα (ζώνες) έλεγχου ένα για κάθε Data Center. Επιπλέον το τρίτο σύστημα Υγρανίχνευσης θα τοποθετηθεί στο χώρο των UPS; Εάν ναι μπορεί να περιληφθεί στο ένα πίνακα όπως παραπάνω; Δρ. Χρήστος Χάλαρης Πρόεδρος Δ.Χ. & Διευθύνων Σύμβουλος

16 1. ΔΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΕ Κοραή 38,18345, Μοσχάτο ΦΑΞ: Υπόψη:κ.Κωστή Γ. 2. ΙΝΤΡΑΚΑΤ A.E. 19 ο χλμ Λ.Παιανίας Μαρκοπούλου Παιανία Αττικής ΦΑΞ : Υπόψη κ. Μπούρα 3. SPACE HELLAS Α.Ε Λ.Μεσογείων Αγ.Παρασκευή ΦΑΞ : Υπόψη : κ. Ράλλιου Μ. 4. REDEX ΑΕ Λ.Κηφισίας Χαλάνδρι ΦΑΞ : Υπόψη κ.αλιβιζάτου Α. 5. ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε Πύλου Χαλάνδρι ΦΑΞ: Υπόψη κ.παυλίδη Π. 6. Α.Ι ΚΟΝΤΑΡΟΥΔΑΣ Ε.Ε Αντιγόνης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΦΑΞ: Υποψη Κου Κονταρούδα Α. 7. LAMDA HELIX DATA CENTERS Λ Κηφισίας 37 Α Μαρούσι ΦΑΞ : Υπόψη κ.σερλιδάκη Ε. 8. ALPHA GRISSIN S.A 16ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΥΡΙΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑ ΦΑΞ: Υπόψη κ.αντωνόπουλου Α.. 9. SJP ΑΝΥΣΜΑ ΑΤΕ Κονίτσης Π.Φάληρο ΦΑΞ : Υπόψη κ. Παναγιωτόπουλου. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

17

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αθήνα, 21/1/2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & Α.Π. οικ.: 570 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Διεύθυνση : Κότσικα 1

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Στη Δημόσια Διαβούλευση του διαγωνισμού με τίτλο: «Εξοπλισμός για επαύξηση επιπέδου ασφάλειας και διαθεσιμότητας φυσικών υποδομών του Υπολογιστικού Κέντρου ΕΚΤ», κωδικό:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια : 16 /6/2015 Αριθμ. Πρωτ/λου: 12230 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια : 16 /6/2015 Αριθμ. Πρωτ/λου: 12230 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Νέα Φιλαδέλφεια : 16 /6/2015 Αριθμ. Πρωτ/λου: 12230 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας "ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΩΝ- " με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης Ο Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 04 Aπριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 1922 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 04 Aπριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 1922 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 04 Aπριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 1922 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Χώρα Άνδρος Ταχ. Κώδικας: 84500 Πληροφορίες: Ειρ. Παρλιάρου Τηλ.: 22823-60224 Fax.: 22820-22808

Διαβάστε περισσότερα

2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ VRF ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ VRF ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ . ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΚΜ, ΚΚΜ2, ΚΚΜ4, ΚΚΜ5, ΚΚΜ3 Οι μονάδες θα είναι πιστοποιημένες κατά Eurovent Α+ ενεργειακής κλάσης και θα είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις : της Ευρωπαϊκής οδηγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ν.Π.Ι.Δ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ν.Π.Ι.Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ν.Π.Ι.Δ. Δ/νση: Ν.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 32 & ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΚ 26441, ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ:2613 613671 FAX: 2610 461126 http://www.ptapde.gr - e-mail : ptapde@ptapde.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Διευκρινήσεις επί της διακήρυξης του ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού για Αναβάθμιση Εφαρμογών Λοιπών Ταμείων».

ΘΕΜΑ : Διευκρινήσεις επί της διακήρυξης του ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού για Αναβάθμιση Εφαρμογών Λοιπών Ταμείων». Λαγουμιτζή 40 Νέος Κόσμος 117 45 Αθήνα info@idika.gr www.idika.gr ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Πληροφορίες: Κολοβού Χριστίνα ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Τηλέφωνο: 213.21.68.156,436

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Διακήρυξης 818 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε

Αριθ. Διακήρυξης 818 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ΕΑΒ Α.Ε οι τεχνικές προδιαγραφές των υπό προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 22 Απριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 2555 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 22 Απριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 2555 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνδρος, 22 Απριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 2555 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Χώρα Άνδρος Ταχ. Κώδικας: 84500 Πληροφορίες: Ειρ. Παρλιάρου Τηλ.: 22823-60224 Fax.: 22820-22808

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2. Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2. Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2 Αθήνα Ημερομηνία: 11/03/2013 Α.Πρωτ.:682 Aπό: Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών Διεύθυνση: Αγίας Φιλοθέης 21 Τ.Κ: 10556 Aθήνα Γραφείο: Διαχείρισης Έργων Email: e.papagiannis@iaath.gr Τηλέφωνα:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο1 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΕΡΓΟ:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο1 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΕΡΓΟ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο1 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ41311 ΕΡΓΟ: «ιαµόρφωση εσωτερικών χώρων γραφείων στο κτίριο της Α ΜΗΕ Α.Ε. επί της οδού υρραχίου 81 & Σµόλικα, Αθήνα» Με το παρόν Συµπλήρωµα : 1. ιορθώνεται, στον Πίνακα Οικονοµικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Θεσσαλονίκη 04/07/2017 Α.Π. 4013/2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων

1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων 1 ο Ειδικό Τεύχος Απαντήσεων Ερώτηση 1: Μέρος Β, Τεχνική Περιγραφή, Παράγραφος 1.4.7, Παροχή υπηρεσίας φιλοξενίας του υφιστάμενου κέντρου ανάκαμψης από καταστροφή, Στην περίπτωση που οι υπηρεσίες παρασχεθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ν.Π.Ι.Δ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ν.Π.Ι.Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ν.Π.Ι.Δ. Δ/νση: Ν.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 32 & ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΚ 26441, ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ:2613 613671 FAX: 2610 461126 http://www.ptapde.gr - e-mail : ptapde@ptapde.gr

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Διευκρινίσεις επί ερωτημάτων των εταιρειών: 1. CLIMATEAM (Γ. Ιωαννίδης & Συνεργάτες ΕΠΕ) 2. RENEL (Γιώργος Χαλβατζής Γιώργος Χατζηαργυρός ΟΕ)

Θέμα : Διευκρινίσεις επί ερωτημάτων των εταιρειών: 1. CLIMATEAM (Γ. Ιωαννίδης & Συνεργάτες ΕΠΕ) 2. RENEL (Γιώργος Χαλβατζής Γιώργος Χατζηαργυρός ΟΕ) Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e mail: Αρ. Φακέλου: Μ.Προμηθειών Ε.Ε. Α.Π.Θ. Θεοδοσιάδης Ε. 2310 996752 2310 200392 Procur@rc.auth.gr 51121 Θεσσαλονίκη, 06/02/2017 Αρ. Πρωτ. : 10920/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα 4-10-2013 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γρ. Ιωαννίδης, Μηχανολόγος Μηχ., MEng. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855, Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ Η/Υ

ΛΥΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ Η/Υ ΛΥΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ Η/Υ Γιάννης Νικολάου Μηχανολόγος Μηχανικός Υπεύθυνος σχεδιασμού και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμοί σε χώρους IT. 31 / 05 / 2014 ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ PRECISION VS COMFORT

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) Θεσσαλονίκη, 05-07-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000185 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, Υµηττός (Αττική) Τηλ.: Fax:

Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, Υµηττός (Αττική) Τηλ.: Fax: Λεωφ. Ηλιουπόλεως 2-4, 172 37 - Υµηττός (Αττική) Τηλ.: 213 1300 700 Fax: 213 1300 800 http://www.ktpae.gr e-mail: info@ktpae.gr ΤΟΜΕΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τµήµα Προµηθειών Πληροφορίες : Αλµπάνης Παντελής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΙΕ Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ/ ΝΠΙΔ) καλεί τους ενδιαφερόμενους συντηρητές

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα Αρ.Πρωτ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Λάρισα Αρ.Πρωτ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ποσότητα

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ποσότητα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ«προμήθειας ανταλλακτικών και την αποκατάσταση βλαβών του συστήματος Πυρανίχνευσης - Μεγαφωνικής Αναγγελίας του Νοσοκομείου Σάμου και επέκταση του συστήματος Πυρανίχνευσης σε 53 δωμάτια

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για την «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» Γενικοί Όροι

Έρευνα αγοράς για την «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» Γενικοί Όροι Α.Π.: ΕΞ/2016/135 ΛΑΡΙΣΑ 31/05/16 Έρευνα αγοράς για την «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου(Π.Δ.118/07, Π.Δ. 60/07, Ν.2286/95,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απευθείας ανάθεση του έργου «Συντήρηση των κεντρικών αντλιών θερμότητας και επισκευής τοπικών μονάδων

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απευθείας ανάθεση του έργου «Συντήρηση των κεντρικών αντλιών θερμότητας και επισκευής τοπικών μονάδων EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 196 Δ/ΝΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Α.ΡΟΜΠΟΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2132010131-130 Αθήνα 26/10/2012 Αρ.Πρωτ.ΕΣΔΥ/οικ.1942

Διαβάστε περισσότερα

... 2 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η... 2 ΓΕΝΙΚΑ...2 1. ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ- ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ...3

... 2 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η... 2 ΓΕΝΙΚΑ...2 1. ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ- ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ...3 Σελίδα 1 από 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2... 2 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η... 2 ΓΕΝΙΚΑ...2 1. ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ- ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ...3 1.1. Γενικά...3 1.2. Κανονισμοί...3 1.3. Τεχνικά βοηθήματα...3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη: 19-6-2013 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ A.Π.: Δ.Υ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΟΑΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση: 19η ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αριθμός Απόφασης : 228/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Συνεδρίαση: 19η ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αριθμός Απόφασης : 228/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΔΡΑ: Άντερσεν 6 και Μωραΐτη 90, 115 25 Αθήνα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κιλκίς 15/6/2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. : Γ2/4753/16-6-2017 4 Η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ----------------- Τμήμα : Οικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 12 Ιουνίου 2017 Αριθ. Πρωτ. : 2024 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣYΓΓPAΦH ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣYΓΓPAΦH ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ- ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ A.M. : 66 / 2017 ΠΡΟΫΠ:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» Γενικοί Όροι

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» Γενικοί Όροι Α.Π.: 266 ΛΑΡΙΣΑ 16/06/14 Έρευνα αγοράς για την προμήθεια ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου (Π.Δ.118/07, Π.Δ. 60/07, Ν.2286/95) και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ 6/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ 6/16 ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ Λάρισα 31/3/2016 ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ 6/16 1. Με τις αριθμ. 369/8-3-2016 και 381/9-3-2016

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη διευκρινίζονται τα εξής :

Σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη διευκρινίζονται τα εξής : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 1966/2016 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Πρόχειρος Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου συντήρησης κλιματιστικών μηχανημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης Τμήμα Προμηθειών Αθήνα, 14-12-2016 Πληροφορίες : Δ. Τσουμπλέκα Αρ. πρωτ.: 184258 Τηλ. : 210 8802553

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α. OIK: Τεχνική Έκθεση

Κ.Α. OIK: Τεχνική Έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ-ΚΑΘAΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ TMHMA ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Έργο: «Προµήθεια κλιµατιστικών

Διαβάστε περισσότερα

4. Για τον πίνακα της παραγράφου του Παραρτήματος Ι στις περιπτώσεις των απωλειών που

4. Για τον πίνακα της παραγράφου του Παραρτήματος Ι στις περιπτώσεις των απωλειών που ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Αθήνα, 04/01/2019 Αρ. Πρωτ. 123 Θέμα: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ (Δ6368)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για μηνιαία συντήρηση αντλιών θερμότητας

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για μηνιαία συντήρηση αντλιών θερμότητας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος Διονυσία Σγούρου 213 1306 208 213 1306 480 dsgourou@ekdd.gr Αθήνα, 08 /04/2016 Α.Π.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Σελίδα 1 / 5

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Σελίδα 1 / 5 ΔΗΜΟΣ MHΛΟΥ Εργο : Αποπεράτωση Ημιτελούς Κτιρίου Αδάμαντα ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Παλαία Γερμανικά Ψυγεία) Τμήμα Τεχνικών & Η/Μ Έργων ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Θέση:

Διαβάστε περισσότερα

10 th maintenance FORUM

10 th maintenance FORUM 10 th maintenance FORUM εταιρίας τηλεπικοινωνιών. Η εμπειρία του ΟΤΕ. Ιωάννης Κουκουσέλης Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Προϊστάμενος Τμήματος Σχεδιασμού Η/Μ Υποδομών Υποδιεύθυνση Υλοποίησης Η/Μ & Ενεργειακών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού".

Θέμα: Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού. Αρμόδιος: Τσαμπουράκης Ευάγγελος Δ/ντής Λιμενικών Υπηρεσιών ΟΛΗ ΑΕ Υ.Α.Λ.Ε. Τηλ: 2810 284202, 2810 338115 Fax: 2810 226110 e-mail: inf@prtheraklin.gr Ηράκλειο: 23/01/2017 Αρ. Πρωτ: 245/20-1-2017 Σχετ:

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 11527 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 01-08-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηράκλειο 11.06.2010 Αριθ.Πρωτ.: 451 Ταχ. Δ/νση : Ν. Πλαστήρα 100,Βασιλικά Βουτών Ηρακλείου Κρήτης Ταχ.Κώδικας : 71110 Πληροφορίες : Βαγγέλης Χαρκουτσάκης

Διαβάστε περισσότερα

Airflow Optimization inside the Data Center

Airflow Optimization inside the Data Center Airflow Optimization inside the Data Center Athens, 10.10.2014 Ing. TUI Accredited Tier Designer Τι είναι ένα κέντρο δεδομένων «Ενα κτίριο ή μέρος ενός κτιρίου, τού οποίου η κύρια λειτουργία είναι να φιλοξενήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μητροπόλεως Τ.Κ Αθήνα, Τηλ FAX

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μητροπόλεως Τ.Κ Αθήνα, Τηλ FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μητροπόλεως 12-14 Τ.Κ. 10563 Αθήνα, Τηλ. 213 214 1800 FAX 210 5227300 ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 03-05-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000140 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 6198 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 6198 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Αθήνα, 08-06-2017 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 6198 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες: Α. ΜΟΡΑΚΗ Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθεί παρακάτω η περιγραφή των ζητούμενων συστημάτων, πίνακας συμμόρφωσης και ενδεικτικός προϋπολογισμός.

Ακολουθεί παρακάτω η περιγραφή των ζητούμενων συστημάτων, πίνακας συμμόρφωσης και ενδεικτικός προϋπολογισμός. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Διεύθυνση: Τέρμα Καραϊσκάκη, 00 Τρίπολη Πληροφορίες: Δ. Καγκλής Τηλ.: 70 4, email: kaglis @uop.gr Τρίπολη, 08/03/08

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα: 18-11-16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 25324 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» ΑΦΜ 999100816 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: «Οικοδομικές και Η/Μ εργασίες για την εγκατάσταση επιστημονικών

Έργο: «Οικοδομικές και Η/Μ εργασίες για την εγκατάσταση επιστημονικών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ Έργο: «Οικοδομικές

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Εγκατάσταση νέου δικτύου ψυχρού ύδατος και 3 κλιµατιστικών µηχανηµάτων ανεµιστήρα στοιχείου fcu σε χώρους του Νοσοκοµείου.

Θέµα: Εγκατάσταση νέου δικτύου ψυχρού ύδατος και 3 κλιµατιστικών µηχανηµάτων ανεµιστήρα στοιχείου fcu σε χώρους του Νοσοκοµείου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα : 27-05-2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ : 6153 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.Υ.ΠΕ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Γραφείο Προµηθειών ιεύθυνση: Περιοχή Βασιλάκη-Αγ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 3.397,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 3.397,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 3.397,00 ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Στην Αθήνα, σήμερα, 10.12.2012,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΔΟΧΟΥ Το αντικείμενο του αναδόχου είναι η συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11. Ενδεικτικό Έντυπο Ενεργειακής Επιθεώρησης Εγκατάστασης Κλιματισμού

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11. Ενδεικτικό Έντυπο Ενεργειακής Επιθεώρησης Εγκατάστασης Κλιματισμού ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11 Ενδεικτικό Έντυπο Ενεργειακής Επιθεώρησης Εγκατάστασης Κλιματισμού 1 ΧΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Γραφείο-κτίριο υπηρεσιών Εκπαιδευτικό κτίριο: Πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ν. Πλαστήρα 100 Βασιλικά Βουτών 70013 Ηράκλειο Κρήτης Πληροφορίες: Μ. Θεοχαρόπουλος Τηλέφωνο: 2810391572 FAX: +30 2810 3911555 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα 11-12-2013 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Θεσσαλονίκη 02/05/2014 Αρ. Πρωτ 12074 ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών, Διαχείρισης Υλικού & Αποθηκών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Λ. Αγγελίδης ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48 Αθήνα 116 35 Πληροφορίες: κ. Λαθιωτάκη ΤΗΛ.: 210 7273805 Εmail: lathiot@eie.gr Αθήνα, 10/05/2018 Α.Π. 45 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Έκθεση. Όλα τα μηχανήματα θα φέρουν CE. Επίσης θα παραδοθούν τα εγχειρίδια χρήσης.

Τεχνική Έκθεση. Όλα τα μηχανήματα θα φέρουν CE. Επίσης θα παραδοθούν τα εγχειρίδια χρήσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ-ΚΑΘAΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ TMHMA ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Έργο: «Προμήθεια κλιματιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΕΡΓΟ : ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΗΣ Ο ΟΥ ΥΡΡΑΧΙΟΥ 81 & ΣΜΟΛΙΚΑ, ΑΘΗΝΑ ΤΕΥΧΟΣ 6

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΕΡΓΟ : ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΗΣ Ο ΟΥ ΥΡΡΑΧΙΟΥ 81 & ΣΜΟΛΙΚΑ, ΑΘΗΝΑ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΑΠΜ41311/ Τεύχος 6 Έντυπα Οικονοµικών Στοιχείων Προσφοράς ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ 41311 ΕΡΓΟ : ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΗΣ Ο ΟΥ ΥΡΡΑΧΙΟΥ 81 & ΣΜΟΛΙΚΑ, ΑΘΗΝΑ ΤΕΥΧΟΣ 6 ΕΝΤΥΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 8-10-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 8-10-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 8-10-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Ταχ. Δ/νση : Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου, Γουδί Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 23/5/14 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΑΘΗΝΑ 23/5/14 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλεφ : 213-20 88 715 Fax: 213-20 88 530 Πληροφορίες : Δ.Παρασκευοπούλου ΑΘΗΝΑ 23/5/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ:9295 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 02/04/2018 Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41713 ΕΡΓΟ : «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του συστήματος κεντρικής θέρμανσης-ψύξης (θέρμανση-ψύξη) των δύο (2) κτιρίων της έδρας του Περιφερειακού Τομέα Βορείου Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC 17PROC006060046 2017-04-12 Θεσσαλονίκη 11/4/2017 Αρ. πρωτ. 10450 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών, Δ.Υ. & Αποθηκών ΠΛΗΡ.: Α. Μίσκος ΤΗΛ: 2310-966967

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ 7/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ 7/16 ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ Λάρισα 4/4/206 ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ 7/6. Με την αριθμ. 488/3-3-206 απόφαση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ηράκλειο, 02.10.2015 Αρ. πρωτ. 8586 Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΠΟΤΕΛΕΣΜΤ ΙΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 296114 Πράξη Προηγµένες υπολογιστικές υπηρεσίες για την ερευνητική και ακαδηµαϊκή κοινότητα Υποέργο «Προµήθεια εξοπλισµού για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Ανακοινώνει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Ανακοινώνει Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 34 Ταχ. Κώδικας: 62122, Σέρρες Τηλ: 23210 68900, 23210 68910 Fax: 23210 68909 e-mail: kediser@gmail.com Σέρρες,09/05/2016 Αριθ. Πρωτ:1208 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) Τα επιδαπέδια SERVER-RACK Εσωτερικού Χώρου παρέχουν υψηλή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5bfd2807a6a6850f40de2dde στις 05/12/18 14:54

Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 5bfd2807a6a6850f40de2dde στις 05/12/18 14:54 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ: 70695 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού»

Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Απαντήσεις Διευκρινίσεων για το έργο «Τηλεματικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων Α.Ε. και εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού» Α/Α ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Μέρος Γ., Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 311568 Πράξη «Παροχή ψηφιακών υπηρεσιών µέσω της δηµιουργίας ενεργειακά αποδοτικού κέντρου δεδοµένων» Υποέργο «Εξοπλισµός αποθηκευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας του έργου Κυψέλες Επιχειρηματικότητας»

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας του έργου Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» Ερώτημα 1 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας του έργου Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» «Δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο της προκήρυξης του ως άνω διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου 52385)

Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου 52385) ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις-Απαντήσεις για τον Ανοικτό Διαγωνισμό «Ολοκληρωμένο Σύστημα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων Οίκου Ναύτου e-οίκος Ναύτου» με Αρ Πρωτ. 23906 13/9/2006 Q&R 1.(Αριθμός Πρωτοκόλλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 07-09-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000232 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 18/10/2017 Αρ. πρωτ Προς Κάθε ενδιαφερόμενο

Θεσσαλονίκη 18/10/2017 Αρ. πρωτ Προς Κάθε ενδιαφερόμενο Θεσσαλονίκη 18/10/2017 Αρ. πρωτ. 30723 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών, Δ. Υ. & Αποθηκών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε. Παχατουρίδου ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 966968 Προς

Διαβάστε περισσότερα

Μεναίχμου & Θεοφιλοπούλου 18, 117 43 Αθήνα Τηλ.: 2109288700 Fax:2109213200. http://www.ktpae.gr e-mail: info@ktpae.gr

Μεναίχμου & Θεοφιλοπούλου 18, 117 43 Αθήνα Τηλ.: 2109288700 Fax:2109213200. http://www.ktpae.gr e-mail: info@ktpae.gr ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ KAI ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες: Κουφός Κωνσταντίνος Τηλέφωνο : 210-9288723 Fax : 210-9213200 E-mail : koufosk@ktpae.gr Αθήνα, 17 Ιουλίου 2006 Αριθ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αριθ. Πρωτ.: 5831 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αριθ. Πρωτ.: 5831 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1 Αθήνα, 18-05-2018 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αριθ. Πρωτ.: 5831 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες : Α. ΜΟΡΑΚΗ Τηλέφωνο : 210/72.86.412 FAX : 210/72.11.007 E-MAIL : amoraki@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 30-05-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 299/30-05-2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 24 9 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ (ANALOG ADDRESSABLE) ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Οι κατωτέρω Τεχνικές Προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 22-6-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 22-6-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 22-6-2015 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Ταχ. Δ/νση : Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου, Γουδί Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΙΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΙΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα: 11/12/2017 Αρ. Πρωτ.: 584/2867/38057 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996648 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διάταξη ΥΣ. Σχηματική διάκριση τμημάτων ΥΣ.

Διάταξη ΥΣ. Σχηματική διάκριση τμημάτων ΥΣ. H μελέτη ενός ΥΣ είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα. Έχει να κάνει με την αντιμετώπιση διαφορετικών θεμάτων (ηλεκτρολογικών, κτιριακών, ασφάλειας). Γενικά ένας υποσταθμός αποτελείται από τα παρακάτω τέσσερα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Διευκρινήσεις σχετικά με το διαγωνισμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΠΕ»

Θέμα: Διευκρινήσεις σχετικά με το διαγωνισμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΠΕ» Θεσσαλονίκη, 18/7/2012 Αρ. Πρωτ. Γ5/3178 Προς: Πίνακα Αποδεκτών Θέμα: Διευκρινήσεις σχετικά με το διαγωνισμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20 Ημερομηνία Ανάρτησης: 23/05/2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ένωσις Συντακτών

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία μας H Olympia Electronics ιδρύθηκε το 1979 από τους Νικόλαο Λακασά και Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Είναι μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες βιομηχανίες ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού στην

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινήσεις σχετικά με τη Διακήρυξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ».

Διευκρινήσεις σχετικά με τη Διακήρυξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ». Διευκρινήσεις σχετικά με τη Διακήρυξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ». Ερώτημα 1 ο Δεδομένου ότι για την εγκατάσταση του παραπάνω δικτύου απαιτείται αδειοδότηση από τους αρμόδιους

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 9.000 BTU

1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 9.000 BTU 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λήψη προσφορών για δαπάνη ποσού 10.000,00 (δέκα χιλιάδων ευρώ) για προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων (5 των 9.000 BTU, 3 των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) 1. ΓΕΝΙΚΑ Ο Διαγωνισμός αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος για την κάλυψη των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 19 / 02/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ/Φ ΤΟΛΜΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ: 1.1. Η παρούσα τεχνική περιγραφή καλύπτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημιούπολη Ρίο.

Πανεπιστημιούπολη Ρίο. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΔΑΜ: 13PROC001541206 2013-07-12 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού.

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. 1. Στην ενότητα Α1.2.4 (σελ. 20 της διακήρυξης) αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτηρίων 41/2018

Ο νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτηρίων 41/2018 Ο νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτηρίων 41/2018 10 η Τεχνική Ημερίδα Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών Αθήνα 24-01-2019 Χριστοδουλίδης Μιχάλης Μέλος ΔΣ ΠΣΥΠΕΝΕΠ Μηχανολόγος Μηχανικός

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτηρίων 41/2018

Ο νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτηρίων 41/2018 Ο νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτηρίων 41/2018 11 η Τεχνική Ημερίδα Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών Θεσσαλονίκη 02-03-2019 Χριστοδουλίδης Μιχάλης Μέλος ΔΣ ΠΣΥΠΕΝΕΠ Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

Πειραιώς 211, Ταύρος Κατερίνα Αποστολοπούλου

Πειραιώς 211, Ταύρος Κατερίνα Αποστολοπούλου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τμήμα Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Πληροφορίες: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Πειραιώς 211, 177 78 Ταύρος Κατερίνα Αποστολοπούλου 213 1306 339 213 1306 480 kapostolopoulou@ekdd.gr Αθήνα, 19/04/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 86/2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 86/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ: Συντήρηση και επισκευή ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ κλιματιστικών μηχανημάτων ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 86/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ : 10.6264.12 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ Κ.Α.: ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ: «Εργασίες εγκατάστασης ηλεκτρολογικής υποδομής με σκοπό την επαύξηση

Διαβάστε περισσότερα