Λύσεις λιανικής Epson ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΑΝΙΚΉ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΟΠΤΙΚΉ ΓΩΝΊΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Λύσεις λιανικής Epson ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΑΝΙΚΉ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΟΠΤΙΚΉ ΓΩΝΊΑ"

Transcript

1 Λύσεις λιανικής Epson ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΑΝΙΚΉ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΟΠΤΙΚΉ ΓΩΝΊΑ

2 ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ ΣΑΣ Αναγνωρίζουμε τις διαφορετικές προκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι διάφοροι μεταπωλητές που θέλουν να παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών από απελευθέρωσή προσωπικού από τα ταμεία, μέχρι την εστίαση στo οπτικό υλικό των σημείων πώλησης ή την επιρροή στις πωλήσεις με προσωπικές αλληλεπιδράσεις. Έχουμε χρησιμοποιήσει τις πολύτιμες πληροφορίες μας, για να αναπτύξουμε λύσεις λιανικής που θα σας βοηθήσουν στην παροχή πλούσιας εμπειρίας πελατών μέσα από διάφορα κανάλια και στη σύνδεση περισσότερων ατόμων με την επωνυμία σας.

3 Δείτε την ολοκληρωμένη οικονομική εικόνα Οι απαιτήσεις των πελατών για καινοτόμα τεχνολογία δεν μπορούν να αγνοηθούν και το χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας είναι πολύ σημαντικό. Γι' αυτό, οι αποδεδειγμένες λύσεις που παρέχουμε είναι ευέλικτες και παρέχουν ξεκάθαρα αυξημένη ποιότητα σε σχέση με την τιμή τους. Δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία Όλοι οι πελάτες είναι διαφορετικοί, άρα επιθυμούν μια προσωπική εμπειρία. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας μέσα από την καλύτερη εφαρμογή των παραδοσιακών αξιών: της εμπιστοσύνης, της αφοσίωσης και της προσωπικής πληροφόρησης. Απελευθερώστε την ομάδα σας Λόγω των περιορισμένων ωρών λειτουργίας και του υψηλού αριθμού επισκεπτών που δημιουργούν ουρές, η αποδοτικότητα είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία. Με την υποστήριξη της εμπειρίας του πελάτη στην επιχείρησή σας από την Epson, είναι εύκολο να συνδυαστεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση με την άμεση ικανοποίηση για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού περιβάλλοντος λιανικής. Φέρτε το μέλλον της λιανικής στην επιχείρησή σας Καθώς οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των φυσικών καταστημάτων και των online καταστημάτων γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτες, είναι αναγκαία μια γενική στρατηγική για όλα τα κανάλια. Οι λύσεις μας μπορούν να βοηθήσουν τους μεταπωλητές να επικοινωνούν με τους πελάτες σε όλα τα κανάλια υποστηρίζοντας παράλληλα χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο για λιανική που εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα.

4 ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ Παραγωγή ετικετών κατ' απαίτηση Κάντε τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν με έγχρωμες ετικέτες και επιγραφές υψηλής ποιότητας κατ' απαίτηση που εντυπωσιάζουν. Ιδανικές για ειδικές σειρές προϊόντων, προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, προωθητικές ενέργειες και προσφορές της τελευταίας στιγμής. Δημιουργήστε μια σχέση Τραβήξτε την προσοχή των πελατών και ζωντανέψτε τα οπτικά προϊόντα προώθησης με δυναμικό οπτικό υλικό και ψηφιακές επιγραφές στα καταστήματα. Οι βιντεοπροβολείς εγκατάστασης είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι και ευέλικτοι και σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήστε προβολές σε τοίχους, οροφές, πατώματα και κλειστούς χώρους. ΤΑΜΕΊΟ ΧΏΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΟΣ Χρησιμοποιήστε νέους τρόπους για να επικοινωνήσετε Ως η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία της Ευρώπης για εκτυπωτές σημείων πώλησης 1, οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιείτε συναλλαγές τελευταίας τεχνολογίας που οδηγούν σε καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες.

5 Εντυπωσιάστε Μεγιστοποιήστε την αποτελεσματικότητα των προωθητικών σας ενεργειών χάρη στη σειρά SureColor Series. Δημιουργήστε μεγάλες αφίσες, επιγραφές και σημάνσεις υψηλής ανάλυσης που ενισχύουν την εικόνα της επωνυμίας σας και συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων. Βελτιώστε την απόδοση Η βραβευμένη σειρά εκτυπωτών μας WorkForce Pro συνδυάζει ταχύτητα, οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον, εξασφαλίζοντας αποτελέσματα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας με μικρότερο χρόνο εκτός λειτουργίας. ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΧΏΡΟΣ ΦΎΛΑΞΗΣ ΑΠΟΘΈΜΑΤΟΣ Προστατέψτε τα δεδομένα ζωτικής σημασίας Οι γρήγοροι σαρωτές διπλής όψεως που παρέχουμε - επιτραπέζιοι σαρωτές και σαρωτές με τροφοδότη φύλλων - σας επιτρέπουν να διατηρείτε τα εμπιστευτικά δεδομένα ασφαλή κάνοντας δυνατή τη σάρωση εγγράφων κατευθείαν στο σύστημα αποθήκευσης που προτιμάτε και ακόμη και σε PDF με προστασία κωδικού πρόσβασης. Οργανωθείτε εύκολα Αυτή η μικρή αλλά ισχυρή συσκευή δημιουργίας ετικετών χειρός είναι ιδανική για τη διαχείριση του αποθέματος, την αναγνώριση προϊόντων, την αρχειοθέτηση και τις ετικέτες ονοματεπώνυμου. Ο LabelWorks μπορεί να καλύψει ταινίες λάμψης στο σκοτάδι, φθορισμού, διαφάνειας, μεταλλικές και σιδεροτυπίες.

6 ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΙΚΌΝΑ Η τεχνολογία μας ενισχύει την αυξημένη ποιότητα σε κάθε πλευρά της επιχείρησής σας, δημιουργεί πλεονεκτήματα και απόδοση επένδυσης άμεσα. Στην αγορά λιανικής που τα πράγματα προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα, πρέπει να γνωρίζετε ότι επωφελείστε στο έπακρο από την τεχνολογία σας, αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες πωλήσεων. Έχουμε αναπτύξει τις πρακτικές λύσεις μας για να κάνουμε την επένδυσή σας να έχει άμεσο αποτέλεσμα και να παρέχει σαφώς αυξημένη ποιότητα και μετρήσιμα πλεονεκτήματα. Από αναλώσιμα μεγάλης διάρκειας με ελάχιστη παρέμβαση μέχρι τον έλεγχο της υπερβολικής χρήσης και του διαχειρίσιμου κόστους, οι λύσεις μας θα σας προσφέρουν πολύ περισσότερα από όσα περιμένετε. Μειώστε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας Οι σειρές εκτυπωτών μας πολλών λειτουργιών WorkForce Pro έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αποδοτικότητα, από την τιμή αγοράς μέχρι τα αναλώσιμα και τη συντήρηση, προκειμένου να διατηρούμε χαμηλό το κόστος για τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τεχνολογίας εκτύπωσης που χρησιμοποιείτε. Μειώστε το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα έως και κατά 50% σε σύγκριση με έγχρωμους εκτυπωτές laser των ανταγωνιστών 2 Εκτυπώστε έως και σελίδες χωρίς να αλλάξετε το μελάνι χρησιμοποιώντας τους εκτυπωτές WorkForce Pro Replaceable Ink Pack System (RIPS) 3 Παρακολουθήστε το κόστος εκτύπωσης με το Epson Print & Save και εξοικονομήστε έως και 40% στη χρήση και τα αναλώσιμα 4 Έως και 50% χαμηλότερο κόστος ανά εκτυπωμένη σελίδα 2

7 Αυξήστε την ποιότητα, ελέγξτε το κόστος Με τη σειρά σημείων πώλησης TM-Intelligent, μπορείτε να μετατρέψετε κάθε συναλλαγή σε μια θετική εμπειρία πελάτη. Μειώστε τα έξοδα υλικού και συντήρησης χωρίς την ανάγκη για υπολογιστές, προγράμματα οδήγησης και διακομιστές εκτύπωσης Ενσωματώστε εύκολα τα προϊόντα μας στην υπάρχουσα IT υποδομή σας για οικονομικές και ποιοτικές συναλλαγές Απελευθερώστε πολύτιμο χώρο στα γκισέ με την κομψή και μικρών διαστάσεων σχεδίαση της σειράς προϊόντων TM-Intelligent Μειώστε τις ανάγκες συντήρησης, αυξήστε την επικοινωνία Ενισχύστε την επωνυμία σας με έντονα ψηφιακά μηνύματα από τους βιντεοπροβολείς μας εγκατάστασης που υποστηρίζονται με εύκολη και οικονομική ρύθμιση και συντήρηση. Βασιστείτε στους βιντεοπροβολείς χαμηλών απαιτήσεων και μικρής ανάγκης παρέμβασης με βελτιωμένη αξιοπιστία και μειωμένο χρόνο εκτός λειτουργίας Επιλέξτε τον κατάλληλο φακό EB-L1000 Series για εσάς και τοποθετήστε το βιντεοπροβολέα σε μια υπάρχουσα βάση στην οροφή ή στον τοίχο για μειωμένο κόστος εγκατάστασης Αξιοποιήστε στο μέγιστο βαθμό τον κάθε χώρο με καταπληκτική ευκρίνεια σε διάφορες επιφάνειες, με κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό Ανακαλύψτε το φακό EB-L1000 μηδενικού offset και εξαιρετικά κοντινής απόστασης 5, που προβάλλει οθόνη 200" από απόσταση μόλις 1,5 μέτρου Πληρώστε μόνο για ό,τι χρειάζεστε Μειώστε το κόστος εκτύπωσης και αποθήκευσης κύκλων εκτυπώσεων ετικετών με την εκτύπωση έγχρωμων ετικετών κατ' απαίτηση από την ColorWorks. Κάντε τα προϊόντα και τις προωθητικές σας ενέργειες να ξεχωρίζουν με έγχρωμες ετικέτες, επιγραφές και αποδείξεις εξαιρετικής ποιότητας Εκτυπώστε με ακρίβεια μικρούς όγκους ετικετών και επιγραφών πλήρους χρώματος όποτε τις χρειάζεστε, μειώνοντας το περιττό κόστος και τη σπατάλη Ανακαλύψτε πόσα χρήματα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε από τις εκτυπώσεις επιλέγοντας την Epson Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή συνολικού κόστους ιδιοκτησίας στη διεύθυνση:

8 ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΜΙΑ ΑΞΈΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές αξίες με την τεχνολογία αιχμής, οι λύσεις λιανικής που παρέχουμε μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες συναλλαγές σε κάθε πελάτη. Οι αγοραστές και οι επισκέπτες απαιτούν γρήγορη τεχνολογία, θέλουν η εμπειρία τους στα διάφορα κανάλια να μην τους δημιουργεί άγχος και επιθυμούν την ανθρώπινη πινελιά που είναι μοναδική για κάθε άτομο. Με τις έξυπνες λύσεις μας, μπορείτε να επηρεάσετε και να αυξήσετε τις πωλήσεις μακρυά από το ταμείο, δημιουργώντας περισσότερο χρόνο για να γνωρίσετε τους πελάτες σας και να εντοπίσετε νέες ευκαιρίες εξατομίκευσης της εμπειρίας τους. Δώστε προσωπικό χαρακτήρα Επικοινωνήστε αποτελεσματικότερα με τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας τις λύσεις σημείων πώλησης που διαθέτουμε. Ενσωματώστε καινοτόμα τεχνολογία βάσει web από τον κορυφαίο κατασκευαστή εκτυπωτών σημείων πώλησης στην Ευρώπη 1 Μειώστε τις ουρές, βγείτε από το ταμείο και αυξήστε την προσωπική αλληλεπίδραση με φορητούς εκτυπωτές αποδείξεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος Πραγματοποιήστε συμπληρωματικές πωλήσεις και πωλήσεις ακριβότερων προϊόντων χρησιμοποιώντας έξυπνα δεδομένα πελατών που αποθηκεύονται σε έναν ασφαλή, τοπικό διακομιστή βάσει web

9 Δημιουργήστε εκτυπώσεις που τραβούν την προσοχή Εκτυπώστε γρήγορα και εύκολα τo δικό σας οπτικό υλικό σημείων πώλησης χρησιμοποιώντας τους εκτυπωτές μεγάλου format SureColor Series. Εκτυπώστε σε ευρύ φάσμα μέσων, συμπεριλαμβανομένου ματ και γυαλιστερού χαρτιού Κάντε μεγάλη εντύπωση με τις βραχυπρόθεσμες προωθητικές ενέργειες εξωτερικού χώρου με μελάνια που έχουν βάση χρωστικές ουσίες και είναι ανθεκτικά στο νερό Δημιουργήστε εντυπωσιακές αφίσες και οπτικό υλικό μεγάλου format εσωτερικά μειώνοντας το κόστος της εξωτερικής ανάθεσης Εξατομικεύστε κάθε συναλλαγή Ευχαριστήστε τους πελάτες και εμπνεύστε αφοσίωση στην επωνυμία σας με έγχρωμα κουπόνια και εξατομικευμένα δώρα. Εκτυπώστε κουπόνια για εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες μοναδικά για κάθε πελάτη Ενθαρρύνετε τους πελάτες να επιστρέφουν σε εσάς ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα των πωλήσεων των καταστημάτων Χρησιμοποιήστε σατέν κορδέλες, για να δημιουργήσετε εξατομικευμένα δώρα στα σημεία πώλησης Τραβήξτε την προσοχή των πελατών Δημιουργήστε ατμόσφαιρα στα καταστήματα και επηρεάστε τις αποφάσεις αγορών με σημάνσεις χρησιμοποιώντας έναν από τους βιντεοπροβολείς μας εγκατάστασης. Παράγετε χρώματα που είναι τρεις φορές φωτεινότερα συγκριτικά με τους βιντεοπροβολείς DLP μονού chip 6 Προσελκύστε την προσοχή των πελατών οπουδήποτε με κινούμενες εικόνες που μπορούν να προσαρμοστούν, ώστε να εφαρμόζουν σε γωνίες και σε επιφάνειες με καμπύλες

10 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ Βελτιώνοντας την αποδοτικότητα στο παρασκήνιο, η τεχνολογία μας μπορεί να βελτιώσει την εξυπηρέτηση στο κατάστημα, αυξάνοντας την κερδοφορία και βελτιστοποιώντας την εμπειρία του πελάτη. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών συχνά συνοδεύεται από το ανθρώπινο στοιχείο. Γι' αυτόν το λόγο οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί, ώστε να ενισχύουν την αποδοτικότητα και να απλοποιούν τις διαδικασίες. Έτσι, το προσωπικό έχει την ελευθερία να παρέχει αυτήν την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα Εκτυπώστε γρήγορα τιμολόγια, παραγγελίες, συμβόλαια και άλλα έγγραφα και διαχειριστείτε αποτελεσματικότερα τους πόρους σας με τους εκτυπωτές WorkForce Pro. Βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες με έξυπνους, οικονομικούς και αποτελεσματικούς εκτυπωτές Εκτυπώστε έως και σελίδες χωρίς να αλλάξετε μελάνια, για απρόσκοπτες εκτυπώσεις με τα προϊόντα μας WorkForce Pro RIPS 3 Μειώστε τη παρέμβαση και μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα χάρη στην εύκολη διεπαφή και την αξιόπιστη λειτουργία Εκτυπώστε απευθείας από ένα smartphone ή tablet με το Epson Connect 7 Πραγματοποιήστε γρήγορες εκτυπώσεις έως και 20 σελίδων το λεπτό 8 και εξοικονομήστε χρόνο από τη διαδικασία αναπλήρωσης με τους δίσκους χαρτιού υψηλής χωρητικότητας Λάβετε αναλώσιμα εκτύπωσης με δωρεάν παράδοση, όταν τα χρειάζεστε, με την ολοκληρωμένη υπηρεσία εκτύπωσης, Epson Print Performance Έως και σελίδες απρόσκοπτης εκτύπωσης 3

11 Μειώστε το χρόνο αναμονής Δώστε στο προσωπικό τη δυνατότητα να κινείται περισσότερο και να εκτελεί συναλλαγές απομακρυσμένα με τη σειρά προϊόντων TM-P. Ελέγξτε γρήγορα το απόθεμα, την τιμολόγηση και τις προωθητικές ενέργειες με συστήματα διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο που φιλοξενούνται σε έναν τοπικό διακομιστή βάσει web Εργαστείτε όλη την ημέρα με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας Μεταφέρετε την εξυπηρέτηση πελατών εκτός των γκισέ με τη σύνδεση tablet σε έξυπνες συσκευές σημείων πώλησης για συναλλαγές μέσω φορητών συσκευών Διατηρήστε ασφαλή τα εμπιστευτικά δεδομένα Οι σαρωτές εγγράφων μας περιλαμβάνουν πολλές λειτουργίες για την αύξηση της αποδοτικότητας και τη διατήρηση της ασφάλειας. Διαχειριστείτε αποτελεσματικά και επεξεργαστείτε τα τιμολόγια προμηθευτών και αποθηκεύστε τα απευθείας στους τοπικούς διακομιστές Διατηρήστε τα αρχεία πελατών ασφαλή με PDF που διαθέτουν προστασία κωδικού πρόσβασης Σαρώστε αποδείξεις, για να τις ενσωματώσετε στην εξυπηρέτηση πελατών και τα συστήματα επιστροφών σας Επιταχύνετε τις διαδικασίες Οι συσκευές δημιουργίας ετικετών LabelWorks σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε γρήγορα ετικέτες εν κινήσει. Διαχειριστείτε γρήγορα το απόθεμα του καταστήματος εκτυπώνοντας ετικέτες ανάλογα με τις ανάγκες σας στις ποσότητες που πρόκειται χρησιμοποιήσετε Σχεδιάστε, δημιουργήστε και εκτυπώστε ετικέτες για την αναγνώριση συγκεκριμένων προϊόντων Επωφεληθείτε από τις εφαρμογές λιανικής LabelWorks, όπως η διαχείριση αρχείων και η δημιουργία ετικετών με τα ονόματα του προσωπικού Απομακρυσμένη διαχείριση και έλεγχος Διαχειριστείτε και ελέγξτε με ευκολία το σύνολο των εκτυπωτών και σαρωτών σας απομακρυσμένα. Πραγματοποιήστε με έξυπνο τρόπο εγκατάσταση, διαμόρφωση, παρακολούθηση, συντήρηση και αντιμετώπιση προβλημάτων των συσκευών σας για αυξημένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους.

12 ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ Οι έξυπνες λύσεις μας χρησιμοποιούν λιγότερο χώρο, λιγότερες εκπομπές και λιγότερο χαρτί, συνεπώς, το προσωπικό μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικότερα, χωρίς να σπαταλά πόρους. Η τεχνολογία συνεχίζει να αλλάζει τον τρόπο που πραγματοποιούμε αγορές. Για να είστε βέβαιοι ότι συμβαδίζετε με τους πελάτες του σήμερα που είναι γνώστες της τεχνολογίας προετοιμάζοντας, παράλληλα, τη μετάβαση στον κόσμο του αύριο, επιλέξτε τις πρωτοποριακές μας λύσεις πολλών καναλιών για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία πελατών. Κάνουμε εύκολη την προετοιμασία της επιχείρησής σας για το αύριο. Από τη μείωση του αποτυπώματός σας με την υπεύθυνη σχεδίαση μέχρι την παροχή καινοτόμων και ενοποιημένων τεχνολογικών προϊόντων του μέλλοντος, οι λύσεις μας ικανοποιούν τις ανάγκες σας, σήμερα αλλά και μελλοντικά. Προετοιμάστε τις διαδικασίες σας για το μέλλον Οι εκτυπωτές μας TM-Intelligent έχουν σχεδιαστεί, ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών για τεχνολογική καινοτομία στα καταστήματα, αλλά και τις δικές σας απαιτήσεις για αποτελεσματικό και εύχρηστο υλικό. Ελέγξτε τα περιφερειακά λιανικής για την εκτέλεση συναλλαγών από tablet και smartphone Ενσωματώστε διάφορες εφαρμογές τρίτου μέρους για βελτιστοποιημένη απόδοση των προϊόντων TM-Intelligent Εισαγάγετε υπηρεσίες όπως συλλογή με ένα κλικ (clickand-collect), απομακρυσμένες παραγγελίες κ.α. με εφαρμογές τρίτου μέρους Χρησιμοποιήστε λιγότερο υλικό και ελαττώστε τους λογαριασμούς ρεύματος, χάρη στην απουσία ανάγκης για τερματικά σημεία πώλησης Μειώστε τη σπατάλη έως και κατά 99% με τα προϊόντα WorkForce Pro RIPS 9

13 Μειώστε την ενέργεια, μειώστε την κατανάλωση Με τους εκτυπωτές WorkForce Pro, συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας στη μείωση της κατανάλωσης ισχύος και πόρων. Μειώστε την κατανάλωση ισχύος έως και κατά 96% με τους εκτυπωτές WorkForce Pro 9 Μειώστε τις εκπομπές και τον θόρυβο ανεμιστήρα από τις εργασίες εκτύπωσης με την τεχνολογία μας χωρίς θερμότητα Δημιουργήστε λιγότερα απορρίμματα έως και κατά 99% σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser και τα αντιγραφικά με τους εκτυπωτές μας WorkForce Pro Replaceable Ink Pack System (RIPS) 9 Ελέγξτε τις σημάνσεις σας Οι βιντεοπροβολείς εγκατάστασής μας ενοποιούνται εύκολα σε ολόκληρο το κατάστημα, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε απομακρυσμένα τα ψηφιακά σας μηνύματα. Παρακολουθήστε και ελέγξτε όλους τους βιντεοπροβολείς εγκατάστασής μας σε ολόκληρο το δίκτυο και εξοικονομήστε ενέργεια διασφαλίζοντας ότι δεν έχει μείνει ενεργοποιημένος κανείς κατά τη διάρκεια της νύχτας Επιλέξτε την οικονομική λειτουργία για τη μείωση της κατανάλωσης ισχύος και την επέκταση της διάρκειας ζωής που έχουν οι λάμπες Μοιραστείτε περιεχόμενο από έναν υπολογιστή σε πολλούς βιντεοπροβολείς απομακρυσμένης εγκατάστασης με τη λειτουργία EasyMP Network Projection Εκπληρώστε τους περιβαλλοντικούς στόχους Η σειρά των λύσεων εκτύπωσης αποδείξεων και ετικετών σάς διευκολύνει να ζωντανέψετε το περιβάλλον λιανικής σας συνεχίζοντας να εκπληρώνετε τους περιβαλλοντικούς στόχους που έχετε θέσει. Μειώστε την κατανάλωση ισχύος έως και κατά 85% 10 και το αποτύπωμα άνθρακα έως και κατά 22% 11 με τον TM-T88V Series, τον πρώτο θερμικό εκτυπωτή αποδείξεων με σήμανση Energy Star Κάντε τη μετάβαση Κάντε τη μετάβαση στη σειρά inkjet WorkForce Pro και μειώστε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της εταιρείας σας.

14 Περιπτωσιολογική μελέτη ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ TM-INTELLIGENT: ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ Με τους εκτυπωτές που μπορούν να επικοινωνήσουν με tablet, ασύρματα δίκτυα και cloud, οι παραγγελίες φαγητού στο εστιατόριο Goce περνούν από τα τραπέζια απευθείας στην κουζίνα, ενώ οι παραγγελίες αποθεμάτων περνούν απευθείας από τις αποθήκες στους προμηθευτές. Στο μενού Το Goce είναι ένα εστιατόριο 150 θέσεων που φέρνει ισπανικές γεύσεις στο κέντρο του Ελσίνκι. Το προσωπικό σερβιρίσματος του εστιατορίου χρησιμοποιεί mini-tablet που επικοινωνούν ασύρματα με τους εκτυπωτές Epson βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση πελατών και αυξάνοντας την αποδοτικότητα. Υπάρχουν τέσσερις εγκατεστημένοι εκτυπωτές: ένας στο μπαρ, δύο στην κουζίνα και ένας στον κύριο χώρο του εστιατορίου για την εκτύπωση των τιμολογίων. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στο προσωπικό σερβιρίσματος να καταγράφει τις παραγγελίες ποτών και φαγητών απευθείας σε ένα tablet και να στέλνει, στη συνέχεια, τις παραγγελίες στην κουζίνα και το μπαρ. Εξοικονομείται χρόνος και μειώνονται τα σφάλματα, όταν οι παραγγελίες δεν καταγράφονται ξεχωριστά και δεν μεταφέρονται μη αυτόματα στο σύστημα του σημείου πώλησης. Επιπλέον, το προσωπικό σερβιρίσματος μπορεί να χρησιμοποιεί τα tablet, για να βρίσκει επιπλέον πληροφορίες, όπως τα κατάλληλα κρασιά. Λειτουργεί με διάφορες εφαρμογές σημείων πώλησης Χάρη στις ανοιχτές διασυνδέσεις XML και HTML, οι εκτυπωτές αποδείξεων TM Intelligent της Epson μπορούν να λειτουργήσουν με διάφορες εφαρμογές σημείων πώλησης. Η ολοκληρωμένη λύση του Goce που παρέχεται από την AdCode περιλαμβάνει λογισμικό σημείων πώλησης, εκτυπωτές αποδείξεων της Epson και ένα ασύρματο δίκτυο. Η εγκατάσταση έγινε με ασφαλή τεχνολογία MESH και οι λειτουργίες του δικτύου παρακολουθούνται απομακρυσμένα για ασφάλεια και απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρέχεται Wi-Fi και στους πελάτες του εστιατορίου βελτιώνοντας την εμπειρία τους στο εστιατόριο. O Antti Soisalo της AdCode αναφέρει: «Η ρύθμιση των εκτυπωτών ήταν γρήγορη και εύκολη και το ενοποιημένο δίκτυο Wi-Fi μπορεί να μας βοηθήσει να αυξήσουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που παρέχουμε.»

15 Η ενοποιημένη λύση του Goce μειώνει την πιθανότητα του ανθρώπινου σφάλματος και αυξάνει την ικανοποίηση των πελατών Εξοικονόμηση κόστους και χώρου με ευέλικτη κλιμάκωση Οι ασύρματες λύσεις εκτύπωσης και σημείων πώλησης εξοικονομούν χώρο. Αντί για τα δύο παραδοσιακά ταμεία, η Goce χρησιμοποιεί δύο tablet ως ταμεία μαζί με τα mini-tablet που χρησιμοποιεί το προσωπικό σερβιρίσματος. Οι εκτυπωτές Epson μπορούν να εγκατασταθούν σε επιφάνειες ή τοίχους ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου. Το σύστημα είναι επίσης κλιμακωτό, δηλαδή, μπορούν να προστεθούν ανά πάσα στιγμή επιπλέον εκτυπωτές και tablet. Το σύστημα σημείων πώλησης βάσει cloud διευκολύνει και την αύξηση του αριθμού των εγκαταστάσεων που μπορούν να καλυφθούν. Οι εκτυπωτές Epson μπορούν να εγκατασταθούν σε επιφάνειες ή τοίχους ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου Το αποτέλεσμα: βελτιωμένη αποδοτικότητα Η Saara Korhonen, Υπεύθυνη Εστιατορίου του Goce, λέει: «Η μεγάλη ποικιλία πιάτων τάπας που προσφέρουμε κάνει απαιτητική την παραγγελία φαγητού για την κουζίνα μας, αφού δεν υπάρχουν παραδοσιακά ορεκτικά, κυρίως γεύματα ή επιδόρπια. Η αποστολή παραγγελιών από τα tablets κατευθείαν στο σύστημα σημείων πώλησης εξοικονομεί χρόνο και μειώνει τα λάθη. Επιπλέον, οι παραγγελίες εκτυπώνονται αμέσως στην κουζίνα και το μπαρ μέσω του ασύρματου δικτύου. Έτσι εξοικονομούμε χρόνο και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι.» Δείτε πώς μπορείτε να παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση με τη βοήθεια της Epson Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

16 1. Πηγή: Interconnection Consulting, Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση 3. Απόδοση σελίδων κατά προσέγγιση. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση 4. Εξοικονόμηση κόστους σε σχέση με τον τιμοκατάλογο, όταν τα αναλώσιμα και η εγγύηση αγοράζονται ξεχωριστά 5. Διαθέσιμοι το φθινόπωρο του Η φωτεινότητα των χρωμάτων (Απόδοση έγχρωμου φωτισμού) υπολογίζεται σύμφωνα με το IDMS και ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Οι κορυφαίοι επαγγελματικοί και εκπαιδευτικοί βιντεοπροβολείς Epson 3LCD συγκρίνονται με τους κορυφαίους βιντεοπροβολείς DLP μονού chip, με βάση τα στοιχεία της NPD από τον Ιούνιο του 2013 έως το Μάιο του 2014 και τα στοιχεία της PMA Research από το 1ο μέχρι το 3ο τρίμηνο του Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση 7. Για την εφαρμογή Epson iprint απαιτείται ασύρματη σύνδεση. Το Epson Print, το Epson Remote Print Driver και το Epson Scan to Cloud απαιτούν σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση 8. Καθορίζεται σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC το οποίο παρουσιάζει το μέσο όρο απόδοσης ESAT από τη δοκιμή κατηγορίας γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης A4 μονής και διπλής όψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία 9. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Απρίλιο του 2015, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν εντολής της Epson. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Βάσει ενός τερματικού και εκτυπωτών πολλαπλών τερματικών σε κατάσταση αναμονής, αυτή η τιμή υπολογίζεται σύμφωνα με τις συνθήκες δοκιμών της Epson. Εκτυπωτές πολλαπλών τερματικών: TM-H6000IV (έως και 85% πιο αποδοτικός σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα). Εκτυπωτές ενός τερματικού: TM-T88V (έως και 84% πιο αποδοτικός σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα), TM-T20 (έως και 79% πιο αποδοτικός σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα). Η κατανάλωση ισχύος υπολογίζεται με βάση 300 αποδείξεις την ημέρα (και 30 λογαριασμούς την ημέρα για πολλαπλά τερματικά), με ενεργοποίηση εκτυπωτή για 24 ώρες και χρήση 5 ετών 11. Η Epson διεξήγαγε την αξιολόγηση του κύκλου ζωής των προϊόντων αναφοράς με την τεχνική υποστήριξη του CODDE, του κέντρου εμπειρογνωμοσύνης για την αξιολόγηση του κύκλου ζωής και τον οικολογικό σχεδιασμό του ομίλου Bureau Veritas. Η σύγκριση της κατανομής του δυναμικού πλανητικής αύξησης της θερμοκρασίας στο σύνολο του κύκλου ζωής έκαστου εκτυπωτή πραγματοποιήθηκε με και χωρίς τα αναλώσιμα και υπολογίστηκε βάσει των συνθηκών δοκιμής της Epson. Το δυναμικό πλανητικής αύξησης της θερμοκρασίας υπολογίζεται βάσει της κατασκευής, της μεταφοράς, της πενταετούς χρήσης και της ανακύκλωσης του προϊόντος. A2752_Retail_Brochure_1EL_05/16 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Epson ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση Epson Italia SpA, Υποκατάστημα Ελλάδος τηλ.: fax: info@epson.gr Τα εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα αποτελούν ιδιοκτησία της Seiko Epson Corporation ή των αντίστοιχων κατόχων τους. Οι πληροφορίες των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ;

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση Λύσεις βιντεοπροβολέων Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ Δώστε νέα διάσταση στην επιχείρησή σας Ανεξάρτητα από το πώς αξιολογείτε την τρέχουσα απόδοση της επιχείρησής σας, σχεδόν κάθε εταιρικός

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System της Epson Οικιακοί εκτυπωτές Ιδανικοί για οικιακές εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Αυτή η σειρά προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη.

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη. Σειρά εκτυπωτών EcoTank Περιλαμβάνονται μελάνια για έως 2 και 3 έτη www.epson.gr/ecotank #1 εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1 Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτή EcoTank; Περιλαμβάνονται μελάνια για έως

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικές λύσεις Epson. Η συνεργασία στις επιχειρήσεις

Εταιρικές λύσεις Epson. Η συνεργασία στις επιχειρήσεις Εταιρικές λύσεις Epson Η συνεργασία στις επιχειρήσεις Αξιοποιήστε τις λύσεις μας Προσθέστε αποτελεσματικότητα και διάδραση στο χώρο εργασίας σας με πρωτοποριακές επιχειρηματικές λύσεις Epson. Με εύκολη

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικές λύσεις Epson. Κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις

Επαγγελματικές λύσεις Epson. Κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις Επαγγελματικές λύσεις Epson Κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις Βάλτε τις λύσεις μας σε εφαρμογή Προσθέστε αποτελεσματικότητα και διάδραση στον χώρο εργασίας σας με πρωτοποριακές επαγγελματικές λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Εκτυπωτής inkjet σειρά WorkForce Pro WF-C5000 Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Η απόδοση σε αρμονία με την οικολογία Δημιουργήστε ένα πιο παραγωγικό περιβάλλον εργασίας Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο εκτυπωτής SureColor SC-P800 είναι ο πρώτος εκτυπωτής A2 με προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού. Παρέχει τη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Εκτυπωτές παραγωγής SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24, 36 και 44 ιντσών ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Σχέδια CAD Αναπαραγωγή έντυπου υλικού Banner για σημεία πώλησης ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία Μοντέλο EB-S05 Φυσική ανάλυση SVGA (800 x 600) Φυσικός λόγος διαστάσεων 4:3 Απόδοση έγχρωμου φωτισμού (lumen) 3.200 Λόγος αντίθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Από τα υλικά και τα μελάνια έως τα πολυμέσα και το λογισμικό, η σειρά SureColor

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ 11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Η πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών inkjet SurePress L-6034 καθιστά πιο

Διαβάστε περισσότερα

Eπαγγελματική σειρά σαρωτών της Epson. Η διαχείριση εγγράφων έγινε απλή

Eπαγγελματική σειρά σαρωτών της Epson. Η διαχείριση εγγράφων έγινε απλή Eπαγγελματική σειρά σαρωτών της Epson Η διαχείριση εγγράφων έγινε απλή Γνωρίστε τις επαγγελματικές λύσεις σάρωσης της Epson Οι σαρωτές είναι απαραίτητοι σε όλες τις επιχειρήσεις: μεταμορφώνουν τις πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική καινοτομία. Περιβαλλοντικοί προβληματισμοί για εξυπνότερες επιχειρηματικές αποφάσεις

Περιβαλλοντική καινοτομία. Περιβαλλοντικοί προβληματισμοί για εξυπνότερες επιχειρηματικές αποφάσεις Περιβαλλοντική καινοτομία Περιβαλλοντικοί προβληματισμοί για εξυπνότερες επιχειρηματικές αποφάσεις Η περιβαλλοντική καινοτομία μάς αφορά όλους Με το 53% των ηγετικών στελεχών των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία για ολόκληρη την οικογένεια Ποτέ άλλοτε η οικιακή ψυχαγωγία δεν ήταν τόσο διασκεδαστική, καθηλωτική και απολαυστική. Περάστε στιγμές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ SureColor SC-F2000 ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΠΛΟΥΖΑΣ ΣΕ ΠΛΆΚΕΣ ΑΠΌ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΑΜΠΕΡΆ ΧΡΏΜΑΤΑ ΈΩΣ ΜΙΚΡΈΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μπλούζες

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας IMPROVE YOUR BUSINESS Χαμηλό Κόστος Διαχείριση αποθήκης και συνταγών Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι Σύνδεση με ταμειακή μηχανή / ΕΑΦΔΣΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ Υποστήριξη μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Η σύγχρονη εποχή παρουσιάζει συνεχώς νέες προκλήσεις. Μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Παραμονή στο στίβο του ανταγωνισμού. Δημιουργία πρόσθετης αξίας για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Διαχείριση των ρυθμίσεων εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο.

Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο. Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τους οικονομικούς σας περιορισμούς, η Canon μπορεί να σας βοηθήσει στην καταγραφή, στη διαχείριση και στη διανομή των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης Το PYLON RESTAURANT

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων και ηλεκτρονικής λήψης παραγγελιών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του ipad της Apple με τις ορθές πρακτικές marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις HP Pull Print. Ποια λύση Pull Print είναι κατάλληλη για την επιχείρηση σας;

Λύσεις HP Pull Print. Ποια λύση Pull Print είναι κατάλληλη για την επιχείρηση σας; Λύσεις HP Pull Print Ποια λύση Pull Print είναι κατάλληλη για την επιχείρηση σας; Η HP κατανοεί τη μοναδικότητα της επιχείρησης σας. Γι αυτό προσφέρουμε αρκετές λύσεις για την υλοποίηση του pull printing.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Κάτια Σταθάκη Enterprise Segment Senior Manager Vodafone Ελλάδας Σε έναν κόσμο ραγδαίων και απρόβλεπτων αλλαγών, η ευελιξία και η κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα SureColor SC-P5000 Εξαιρετική ποιότητα Ακρίβεια υψηλής ποιότητας Συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και απόλυτη αξιοπιστία, ο SureColor SC-P5000 της Epson επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ στην εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν

Διαβάστε περισσότερα

Epson EH-TW6800, EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W. Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια

Epson EH-TW6800, EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W. Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια Epson EH-TW6800, EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια Πραγματικά προηγμένα προϊόντα με ουσιαστικές καινοτομίες Η Epson βρίσκεται αναγνωρισμένα στην κορυφή της αγοράς των βιντεοπροβολέων

Διαβάστε περισσότερα

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket HP Sprocket Plus Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket Απαιτείται το HP Sprocket App. Παρουσίαση HP Sprocket Plus HP Sprocket Plus

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Q1 2014: Ανάκαμψη οικονομικού κλίματος. Ανάπτυξη του τζίρου για τα Τεχνολογικά Καταναλωτικά Αγαθά στην Ελλάδα Q4-11 Q1-12 Q2-12 Q3-12

Q1 2014: Ανάκαμψη οικονομικού κλίματος. Ανάπτυξη του τζίρου για τα Τεχνολογικά Καταναλωτικά Αγαθά στην Ελλάδα Q4-11 Q1-12 Q2-12 Q3-12 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Q1 2014: Ανάκαμψη οικονομικού κλίματος Αποτελέσματα της GfK TEMAX Ελλάδα για το 1 ο τρίμηνο του 2014 15 Μαΐου 2014 Λώρα Σκολαρίκου Consumer Choices T +30 210 7572661 Laura. Skolarikou@gfk.com

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Back to School Offer!

Back to School Offer! Back to School Αποκτήστε σήμερα το καλύτερο λογισμικό σε Ακαδημαϊκές τιμές! Ενημερωθείτε για τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα της Microsoft και κερδίστε, εσείς, οι καθηγητές και οι μαθητές ή οι σπουδαστές σας!

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Εστιατόρια, Ταβέρνες Παράδοση κατ οίκον Μπαρ, café Take away / πακέτο Βασικά πλεονεκτήµατα ifood Ασύρµατη παραγγελιοληψία Αυτοµατοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη Ο χάρτης δεσμεύσεων που ακολουθεί κάνει λόγο για τις προσπάθειες αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής μέσα από προσπάθειες και πρωτοβουλίες των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Silent Herdsman. Για καλύτερη απόδοση του κοπαδιού σας

Silent Herdsman. Για καλύτερη απόδοση του κοπαδιού σας Silent Herdsman Για καλύτερη απόδοση του κοπαδιού σας Με την απλή εγκατάσταση, το Silent Herdsman θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να εξοικονομήσετε χρόνο και να διατηρήσετε το κοπάδι

Διαβάστε περισσότερα

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες Η Symantec έχει επανειλημμένα καταδείξει δημόσια ότι το Backup Exec System Recovery μπορεί να εκτελέσει

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και φορητής εκτύπωσης

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και φορητής εκτύπωσης Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και φορητής εκτύπωσης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Πελατολόγιο... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Υπηρεσίες Τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά επαγγελματικών βιντεοπροβολέων της Epson ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Σειρά επαγγελματικών βιντεοπροβολέων της Epson ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Σειρά επαγγελματικών βιντεοπροβολέων της Epson ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΩΝ Οι μεγάλες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν φωτεινότερα και καλύτερα οπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Sprocket 200

Εκτυπωτής HP Sprocket 200 Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP Sprocket 00 Εκτυπώστε στη στιγμή φωτογραφίες 5 7,6 cm ( x 3 ίντσες) από το smartphone σας. Εκτυπώστε τις ευχάριστες στιγμές. Μοιραστείτε το παρόν με φωτογραφίες στη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Compact imagerunner.

Σειρά Compact imagerunner. Σειρά Compact imagerunner. Μικρό μέγεθος αλλά υψηλή παραγωγικότητα ΣΕΙΡΑ imagerunner 1100 imagerunner 1730i ΣΕΙΡΑ imagerunner 2202 ΣΕΙΡΑ imagerunner 2500 ΣΕΙΡΑ imagerunner C1028i/iF you can Όλα τα μοντέλα

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon Λογισμικό iw360 Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon > > > > > > > > > > > > Παραγωγικότητα σε κάθε σημείο του γραφείου > > > > > > > > > > >>>>>>> Οι έρευνες αγοράς προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα

24/7. Απομακρυσμένη παρακολούθηση ΦΒ πραγματικού χρόνου Απλή, έξυπνη και ασφαλής. www.danfoss.com/solar

24/7. Απομακρυσμένη παρακολούθηση ΦΒ πραγματικού χρόνου Απλή, έξυπνη και ασφαλής. www.danfoss.com/solar MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Απομακρυσμένη παρακολούθηση ΦΒ πραγματικού χρόνου Απλή, έξυπνη και ασφαλής Η νέα σειρά συστημάτων παρακολούθησης CLX με το ConnectSmart 24/7 παρακολούθηση πραγματικού χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series

Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series Εκτυπωτής HP Color LaserJet CP1210 Series Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλη τη γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων POWER ANALYTICS MOBILE CRM Τα τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ARCHIVING connect ARCHIVING CONNECT 100% ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Επιθυμείτε μία λύση που θα σας εξοικονομήσει σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Η πλατφόρμα λογισμικού διαχείρισης info kiosk, απευθύνεται σε όλα τα καταστήματα λιανικής που διαθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Γνώριμα και καλύτερα από ποτέ άλλοτε Τα Windows 10 είναι γνώριμα και εύχρηστα και με πολλές ομοιότητες με τα Windows 7, συμπεριλαμβανομένου του μενού Έναρξης.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 3 W (35 W) Κάλυκας S14s Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Αυτός ο σωληνοειδής λαμπτήρας Philips LED S14S έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft OneNote 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Μουτουσίδης. Υπεύθυνος Οργάνωσης και Εμπορικού

Γιώργος Μουτουσίδης. Υπεύθυνος Οργάνωσης και Εμπορικού Γιώργος Μουτουσίδης Υπεύθυνος Οργάνωσης και Εμπορικού Προδιαγραφές Συστηματική παρακολούθηση και έλεγχο του δικτύου 24 ώρες Γρήγορη ανίχνευση διαρροής Μέτρηση του όγκου νερού που χάνεται Ειδοποίηση για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Εφαρμογή συνεργατικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Τα κεριά LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα