Διαγωνισμός CQ WPX RTTY 2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διαγωνισμός CQ WPX RTTY 2014"

Transcript

1 Διαγωνισμός CQ WPX RTTY Φεβρουαρίου 2013 Αρχίζει το Σάββατο στις 0000 UTC και τελειώνει στις 2359 UTC της Κυριακής I. Στόχος: Οι ραδιοερασιτέχνες παγκοσμίως να επικοινωνήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερους ραδιοερασιτέχνες και περισσότερα προθέματα (prefix), κατά τη διάρκεια της περιόδου του διαγωνισμού. II. Περίοδος διαγωνισμού: 48 ώρες. Οι σταθμοί ενός χειριστή (Single-Operator) μπορούν να δουλέψουν το πολύ τις 30 από τις 48 ώρες. Οι περίοδοι που κάποιος είναι εκτός πρέπει να είναι διάρκειας τουλάχιστον 60 λεπτών. Στο διάστημα αυτό καμία επαφή δε μπορεί να γίνει. Οι σταθμοί με πολλούς χειριστές μπορούν να δουλέψουν και τις 48 ώρες. III. Μπάντες: Οι μπάντες των 3, και 28 Μεγακύκλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Η τήρηση της κατανομής συχνοτήτων (Band Plan) συνιστάται. IV. Ανταλλαγή: Αναφορά RST συν ένα προοδευτικό σειριακό αριθμό επαφής αρχίζοντας με το 001 για την πρώτη επαφή. Σημείωση: Όσοι συμμετέχουν στις κατηγορίες Multi-Two και Multi-Multi πρέπει να χρησιμοποιήσουν ξεχωριστές ακολουθίες σειριακών αριθμών σε κάθε μπάντα. V. Σκορ A. Τελικό σκορ: Το τελικό σκορ είναι το γινόμενο των συνολικών πόντων από επαφές επί των αριθμό των διαφορετικών πολλαπλασιαστών που δουλεύτηκαν. Β. Πόντοι επαφής: Ένας σταθμός θα δώσει πόντους μόνο την πρώτη φορά που θα δουλευτεί σε κάθε μπάντα. (1) Επαφές μεταξύ σταθμών σε διαφορετικές ηπείρους αξίζουν τρεις (3) πόντους στους 28, 21, και 14 Μεγάκυκλους και έξι (6) πόντους στους 7 και 3,5 Μεγάκυκλους. (2) Επαφές μεταξύ σταθμών στην ίδια ήπειρο, αλλά σε διαφορετικές ραδιοχώρες, αξίζουν δύο (2) πόντους στους 28, 21, και 14 Μεγάκυκλους και τέσσερις (4) πόντους στους 7 και 3,5 Μεγάκυκλους. (3) Επαφές ανάμεσα σε σταθμούς από την ίδια ραδιοχώρα αξίζουν ένα (1) πόντο στους 28, 21, και 14 Μεγάκυκλους και δύο (2) πόντους στους 7 και 3,5 Μεγάκυκλους. C. Πολλαπλασιαστές Προθέματος: Ως πολλαπλασιαστής προθέματος μετράει ο αριθμός των κανονικών προθεμάτων (prefix) που δουλεύτηκαν. Κάθε πρόθεμα (prefix) μετράει στο συνολικό νούμερο των προθεμάτων, μόνο μια φορά, ανεξάρτητα από το σε πόσες μπάντες ή πόσες φορές δουλεύτηκε το ίδιο πρόθεμα (prefix). (1) Ως πρόθεμα (PREFIX) θεωρείται ο συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών που σχηματίζει το πρώτο μέρος του ραδιοερασιτεχνικού διακριτικού. Παραδείγματα: N8, W8, WD8, HG1, HG19, KC2, OE2, OE25, LY1000, κλπ. Οποιαδήποτε διαφορά στην αρίθμηση, στα γράμματα ή στη σειρά, μας δίνει διαφορετικό πρόθεμα. Ένας σταθμός που εκπέμπει από μια

2 ραδιοχώρα άλλη από αυτή που δείχνει το διακριτικό του, απαιτείται να υπογράφει σαν κάθετος και το πρόθεμα της ραδιοχώρας από όπου χειρίζει. Το πρόθεμα που θα χρησιμοποιήσει πρέπει να είναι ένα επίσημο πρόθεμα της περιοχής εκπομπής του. Στις περιπτώσεις εκπομπής portable, το πρόθεμα που θα χρησιμοποιηθεί γίνεται αυτό που μετράει. Παράδειγμα: αν ο N8BJQ εκπέμπει από το Wake Island πρέπει να χρησιμοποιήσει το N8BJQ/KH9 ή το N8BJQ/NH9. Το KH9 ή το ΝΗ9 είναι αυτό που θα μετρήσει. Αν ο KH6XXX χειρίζει από το Οχάιο πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα πρόθεμα από την 8 περιφέρεια των ΗΠΑ (/W8, /AD8, κλπ.). Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει ένα πρόθεμα χωρίς αριθμό, θεωρούμε το μηδέν (0) μετά το δεύτερο γράμμα για να σχηματίσουμε το πρόθεμα. Παράδειγμα: ο PA/N8BJQ θα γίνει PA0. Σε όλα τα διακριτικά χωρίς αριθμούς πρέπει να θεωρούμε το μηδέν (0) μετά τα δύο πρώτα γράμματα για να σχηματίσουμε το πρόθεμα. Παράδειγμα: ο σταθμός XEFTJW θα μετρήσει σαν XE0. Οι σταθμοί από πλοία (Maritime mobile), αυτοκίνητα (mobile), καθώς και οι /A, /E, /J, /P, δε μετράνε ως προθέματα. (2) Σταθμοί για ειδικά γεγονότα, αναμνηστικοί, και άλλοι με μοναδικά προθέματα ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν. Τα προθέματα πρέπει να παρέχονται από τις αρχές αδειοδότησης της κάθε χώρας. VI. Κατηγορίες Συμμετοχής A. Κατηγορίες Ενός Χειριστή (Single-Operator): Όλος ο χειρισμός και η καταχώρηση των επαφών γίνονται από ένα και μόνο πρόσωπο (το χειριστή). Μόνο ένα εκπεμπόμενο σήμα επιτρέπεται κάθε στιγμή. (1) Ένας χειριστής με μεγάλη Ισχύ (Σε Όλες τις μπάντες ή μόνο σε μία μπάντα): Η συνολική ισχύς εξόδου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 1500 watts. (2) Ένας χειριστής με μικρή Ισχύ (Σε Όλες τις μπάντες ή μόνο σε μία μπάντα): Η συνολική ισχύς εξόδου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 watts. (3) Ένας χειριστής με πολύ μικρή Ισχύ (QRP) (Σε Όλες τις μπάντες ή μόνο σε μία μπάντα): Η συνολική ισχύς εξόδου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5 watts. B. Επιπρόσθετες κατηγορίες για Έναν Χειριστή: Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία ενός χειριστή μπορούν επίσης να υποβάλλουν το ημερολόγιό τους σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες, προσθέτοντας μία παραπάνω γραμμή στο ημερολόγιο τύπου Cabrillo με τίτλο CATEGORY-OVERLAY. Όλες αυτές οι συμμετοχές ξεχωρίζονται σε αυτές με μεγάλη ισχύ και σε αυτές με μικρή ισχύ στα αποτελέσματα. (1) Τρίμπαντη κεραία / Ένα στοιχείο (TB-WIRES): Μπορεί να συμμετέχει κάποιος που κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα χρησιμοποιήσει μόνο μία τρίμπαντη κεραία (οποιουδήποτε τύπου, με μία γραμμή τροφοδοσίας από τον πομπό στην κεραία) για τα 10, 15, και 20 μέτρα και μία κεραία ενός στοιχείου στα 40 και 80 μέτρα. (2) Νεοεισερχόμενος (ROOKIE): Για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σ' αυτή την κατηγορία, ο χειριστής πρέπει να έχει αδειοδοτηθεί τα τελευταία τρία (3) χρόνια πριν την ημερομηνία του διαγωνισμού. Συμπληρώστε την ημερομηνία που πήρατε την άδειά σας στο πεδίο SOAPBOX.

3 C. Κατηγορίες Πολλών Χειριστών (Multi-Operator) (σε όλες τις μπάντες, μόνο με Μεγάλη Ισχύ): Παραπάνω από ένα πρόσωπο μπορεί να συμβάλλει στο τελικό σκορ κατά τη διάρκεια της επίσημης περιόδου του διαγωνισμού. Διαλέξτε σε ποια κατηγορία είστε ανάλογα με τον αριθμό των εκπεμπόμενων σημάτων. Η συνολική ισχύς εξόδου του καθενός από τα εκπεμπόμενα σήματά σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 1500 watts. (1) Ένας Πομπός (MULTI-ONE): Επιτρέπεται μόνο ένα εκπεμπόμενο σήμα κάθε στιγμή. Μέχρι 10 αλλαγές μπάντας μπορούν να γίνουν κάθε ωρολογιακή ώρα (από 00 έως 59 λεπτά). Για παράδειγμα, μια αλλαγή από τα 20 μέτρα στα 40 και μετά πάλι στα 20 μέτρα, μετράει ως δύο αλλαγές μπάντας. Χρησιμοποιήστε μία αριθμητική ακολουθία για όλο το ημερολόγιο. (2) Δύο Πομποί (MULTI-TWO): Επιτρέπονται μέχρι δύο εκπεμπόμενα σήματα οποιαδήποτε στιγμή αλλά σε διαφορετικές μπάντες. Και οι δυο πομποί μπορούν να δουλέψουν οποιοδήποτε σταθμό. Ένας σταθμός μπορεί να δουλευτεί μία φορά ανά μπάντα, ανεξάρτητα με το ποιος πομπός χρησιμοποιήθηκε. Στο ημερολόγιο επαφών (Log) πρέπει να φαίνεται ποιος πομπός έκανε το κάθε QSO (στήλη 81 του προτύπου Cabrillo για διαγωνισμούς CQ). Κάθε πομπός μπορεί να κάνει το πολύ 8 αλλαγές μπάντας σε κάθε ωρολογιακή ώρα (από 00 έως το 59 λεπτό). Χρησιμοποιήστε διαφορετική ακολουθία σειριακού αριθμού για κάθε μπάντα. (3) Πολλοί Πομποί (MULTI-UNLIMITED): Ο μέγιστος αριθμός εκπεμπόμενων σημάτων πρέπει να είναι πέντε, ένας ανά μπάντα οποιαδήποτε στιγμή. Πέντε μπάντες μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε μία ξεχωριστή ακολουθία αριθμών σε κάθε μπάντα. VII. Βραβεία: Μόνο τα ημερολόγια που θα υποβληθούν ηλεκτρονικά θα είναι επιλέξιμα για βραβεία. Ένα ημερολόγιο για μία μπάντα θα είναι επιλέξιμο μόνο για το βραβείο αυτής της μπάντας. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος για βραβείο πρέπει αφενός για την κατηγορία ενός χειριστή να φαίνεται ότι δούλεψε τουλάχιστον 4 ώρες ενώ για την κατηγορία πολλών χειριστών να δουλέψει τουλάχιστον 8 ώρες. A. Πλακέτες θα δοθούν ως αναγνώριση εξαιρετικής επίδοσης σ' έναν αριθμό κατηγοριών. Δείτε την τρέχουσα λίστα από πλακέτες και χορηγούς στη διεύθυνση Μόνο μια πλακέτα θα απονεμηθεί σε κάθε συμμετοχή. Ένας σταθμός που κερδίζει μια πλακέτα για την πρώτη θέση παγκόσμια δε θα μπορεί να διεκδικήσει βραβείο για την υποκατηγορία που τυχόν ανήκει. Αυτό το βραβείο θα απονέμεται στον επόμενο πρώτο από αυτή την περιοχή εφόσον βέβαια υπάρχει εύλογος αριθμός συμμετοχών. Β. Πιστοποιητικά θα δοθούν στο σταθμό με το μεγαλύτερο σκορ σε κάθε κατηγορία όπως αυτές φαίνονται στην παράγραφο VΙ. (1) Σε κάθε ραδιοχώρα. (2) Σε κάθε περιοχή των ΗΠΑ, Καναδά, Ρωσίας και Ιαπωνίας. (3) Είναι στην ευχέρεια του διευθυντή του διαγωνισμού να απονεμηθούν βραβεία για τη δεύτερη και τρίτη θέση.

4 VIII. Διαγωνισμός Συλλόγων: Μια πλακέτα θα απονέμεται κάθε χρόνο, στο σύλλογο που θα έχει το υψηλότερο σκορ συνολικά, σύμφωνα με τα ημερολόγια που θα υποβάλλουν τα μέλη του. Για να φανεί κάποιος σύλλογος στα αποτελέσματα, πρέπει να ληφθούν τουλάχιστον τρία ημερολόγια από αυτό το σύλλογο. A. Ο σύλλογος πρέπει να είναι τοπικός και όχι εθνικού χαρακτήρα (π.χ. όχι ARRL ή DARC ή ΕΕΡ). B. Η συμμετοχή περιορίζεται στα μέλη που εκπέμπουν από μια τοπική γεωγραφική περιοχή (εξαίρεση: DXpeditions που έχουν ως μέλη άτομα που ζουν εντός της οριζόμενης γεωγραφικής περιοχής του συλλόγου). Η συνεισφορά στο σκορ ενός συλλόγου από μια DXpedition θα είναι ίση με το ποσοστό του αριθμού των μελών του στη DXpedition. C. Συμμετοχές ενός χειριστή μπορούν να συνεισφέρουν στο σκορ μόνο ενός συλλόγου. Το σκορ μιας συμμετοχής στην κατηγορία πολλών χειριστών μετράει για κάθε σύλλογο ως ποσοστό του συνολικού σκορ ανάλογα με τον αριθμό των μελών του συλλόγου σε σχέση με το συνολικό αριθμό μελών της συμμετοχής. Παρακαλώ γράψτε το πλήρες όνομα του συλλόγου στη συμμετοχή σας. ΙΧ. Όροι του διαγωνισμού για όλους τους διαγωνιζόμενους: Α. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι, πρέπει να δουλέψουν σύμφωνα με τους περιορισμούς της κατηγορίας που διάλεξαν, όταν κάνουν οτιδήποτε που θα μπορούσε να επηρεάσει το σκορ τους. Β. Ένα διαφορετικό διακριτικό πρέπει να χρησιμοποιηθεί για κάθε συμμετοχή. C. Μην υπερβαίνετε τη συνολική ισχύ εξόδου που επιτρέπεται στην κατηγορία που επιλέξατε, σε οποιαδήποτε μπάντα. Η συνολική ισχύ εξόδου σε οποιαδήποτε μπάντα, μετράται στην έξοδο του ενεργού ενισχυτή (-ών). D. Το σποτάρισμα στα κλάστερ του διακριτικού σου (Self-Spotting) ή ακόμη και το να ζητάς από άλλους να σε σποτάρουν δεν επιτρέπεται. E. Η βοήθεια επισήμανσης σταθμών (clusters) επιτρέπεται σε όλες τις κατηγορίες. F. Η θέση του σταθμού είναι αυτή όπου βρίσκονται όλοι οι πομποί, δέκτες και οι κεραίες. Πομποί και δέκτες πρέπει να είναι τοποθετημένοι μέσα σε έναν κύκλο διαμέτρου 500 μέτρων. Όλες οι κεραίες πρέπει να είναι φυσικά συνδεδεμένες με καλώδια RF στους πομποδέκτες που θα χρησιμοποιηθούν. G. Όλη η συμμετοχή κάποιου, πρέπει να λάβει χώρα από μία μόνο θέση σταθμού. Η χρήση τηλεχειριζόμενου σταθμού επιτρέπεται με την προϋπόθεση ότι η φυσική θέση όλων των πομπών, των δεκτών και των κεραιών είναι στη θέση του σταθμού. Ένας τηλεχειριζόμενος σταθμός πρέπει να τηρεί τους όρους της αδείας του, της άδειας του χειριστή και τους περιορισμούς της κατηγορίας συμμετοχής του. H. Η χρήση τηλεχειριζόμενων δεκτών με θέση διαφορετική αυτής του σταθμού, δεν επιτρέπονται. I. Μόνο ένα σήμα σε μια μπάντα επιτρέπεται κάθε στιγμή. Όταν υπάρχουν δύο ή περισσότεροι πομποδέκτες στην ίδια μπάντα, πρέπει να υπάρχει ηλεκτρονική συσκευή που να εμποδίζει την ύπαρξη περισσοτέρων του ενός σήματος κάθε στιγμή. Το να καλεί κάποιος CQ πότε στη μία μπάντα και πότε στην άλλη, δεν επιτρέπεται. J. Όλες οι αιτήσεις για επαφές, ανταποκρίσεις σε κλήσεις, και η αποκωδικοποίηση των διακριτικών και της ανταλλαγής του διαγωνισμού, πρέπει να επιτυγχάνονται

5 κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, χρησιμοποιώντας το mode και τις συχνότητες του διαγωνισμού. K. Η διόρθωση διακριτικών, μετά το διαγωνισμό, χρησιμοποιώντας βάσεις δεδομένων, ηχογραφήσεις, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( ) ή άλλες μεθόδους επιβεβαίωσης των επαφών, δεν επιτρέπεται. L. Τα διακριτικά που καταχωρούνται πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που ανταλλάσσονται στον αέρα από τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια της επαφής. X. Οδηγίες για την υποβολή του ημερολογίου επαφών (Log): Η ηλεκτρονική υποβολή των ημερολογίων απαιτείται από όλους τους συμμετέχοντες που χρησιμοποιούν υπολογιστή είτε για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό είτε για να προετοιμάσουν το ημερολόγιό τους. A. Το ημερολόγιο (Log) ΠΡΕΠΕΙ να δείχνει τα ακόλουθα σε κάθε επαφή: Σωστή ημερομηνία και ώρα σε UTC, Συχνότητα (ή μπάντα), διακριτικό του σταθμού που επικοινωνήσαμε, ανταλλαγή που στάλθηκε, και ανταλλαγή που λήφθηκε. Ένα ημερολόγιο χωρίς όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες θα χρησιμοποιηθεί ως checklog (μόνο για έλεγχο και όχι για βραβεία). Οι επαφές πρέπει να καταχωρούνται αμέσως με τη συμπλήρωσή τους. Οι σταθμοί που διαγωνίζονται για να κερδίσουν παγκόσμια πρωτιά ή πρωτιά στην ήπειρό τους πρέπει να έχουν καταχωρημένη και την ακριβή συχνότητα που έγινε η επαφή. B. Οι συμμετέχοντες μόνο σε μία μπάντα, απαιτείται, να περιλαμβάνουν και τυχόν επαφές που έγιναν σε άλλες μπάντες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Μόνο οι επαφές που έγιναν στη μπάντα που καθορίζεται στην επικεφαλίδα του αρχείου Cabrillo ή στο φύλλο περίληψης θα μετρήσουν για το τελικό σκορ. Ημερολόγια που έχουν επαφές σε μία μόνο μπάντα, θα ταξινομηθούν σαν συμμετοχές σε αυτή τη μπάντα. C. Το αρχείο τύπου CABRILLO είναι το ζητούμενο για όλα τα ημερολόγια. Για πλήρεις οδηγίες σχετικά με το πώς θα συμπληρώσετε την επικεφαλίδα του αρχείου CABRILLO, δείτε την ιστοσελίδα του Αν δεν καταφέρετε να συμπληρώσετε την επικεφαλίδα σωστά, είναι πιθανό να συμμετάσχετε σε λάθος κατηγορία ή να ταξινομηθείτε ως checklog (για έλεγχο μόνο). Σημείωση: Οι σταθμοί από τις ΗΠΑ πρέπει να δηλώνουν και την τοποθεσία απ' όπου εξέπεμπαν στην επικεφαλίδα του αρχείου CABRILLO (π.χ. LOCATION: OH). D. Ως μέθοδος υποβολής του ημερολογίου σας αναμένεται ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( ) ή το ανέβασμα στην ιστοσελίδα. Τα ημερολόγια (Log) τύπου CABRILLO πρέπει να σταλούν στο Στο θέμα του (Subject) γράψτε μόνο το διακριτικό σας. Εναλλακτικά μπορείτε να ανεβάσετε το ημερολόγιό σας στην ιστοσελίδα Για όλα τα ημερολόγια (logs) που θα ληφθούν μέσω , θα σταλεί επιβεβαίωσης. Μία λίστα από τα ημερολόγια που ελήφθησαν θα βρείτε στην ιστοσελίδα Ε. Οδηγίες για ημερολόγια που δεν είναι CABRILLO: Εάν δε μπορείτε να υποβάλλετε το ημερολόγιό σας (Log ) σε αρχείο τύπου CABRILLO, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το διευθυντή του διαγωνισμού, προκειμένου να σας βοηθήσει να υποβάλλετε το ημερολόγιό σας σε άλλο τύπο αρχείου.

6 F. Οδηγίες για χειρόγραφα ημερολόγια: Τα χειρόγραφα ημερολόγια πρέπει να σταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: CQ WPX RTTY Contest, P.O. Box 1877, Los Gatos, CA , USA. Κάθε χειρόγραφο ημερολόγιο πρέπει να συνοδεύεται από ένα φύλλο περίληψης που να περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το σκορ, την κατηγορία συμμετοχής, και το όνομα και την ταχυδρομική διεύθυνση του συμμετέχοντος, γραμμένα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. XI. Προθεσμία αποστολής ημερολογίων Α. Όλες οι συμμετοχές δεν πρέπει να σταλούν ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ μετά από το τέλος του διαγωνισμού. Αυτό σημαίνει όχι αργότερα από τις 23:59 UTC της 14 ης Φεβρουαρίου Τυχόν επαναϋποβολή μετά την προθεσμία, θα έχει ως αποτέλεσμα, να θεωρηθεί το ημερολόγιο αργοπορημένο. Β. Παράταση για την υποβολή του ημερολογίου μπορεί να ζητηθεί στο Η αίτηση πρέπει να επικαλείται κάτι εύλογο και πρέπει να ληφθεί πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής. Παρατάσεις χορηγούνται μόνο με την επιβεβαίωση του Διευθυντή του διαγωνισμού. C. Τα ημερολόγια που θα ληφθούν ή θα ταχυδρομηθούν, μετά τη λήξη της προθεσμίας, θα συμπεριληφθούν μεν στα αποτελέσματα αλλά δε θα μπορούν να διεκδικήσουν ένα βραβείο. ΧΙΙ. Δικάζοντας. Η επιτροπή του διαγωνισμού CQ WPX RTTY είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο και την κρίση των διαγωνιζόμενων. Αναμένουμε ότι οι διαγωνιζόμενοι θα ακολουθήσουν τους κανονισμούς και τις σωστές ραδιοερασιτεχνικές πρακτικές. Παραβίαση των κανονισμών ή αντιαθλητική συμπεριφορά θα οδηγήσουν την επιτροπή σε πειθαρχικά μέτρα. Α. Αντιαθλητική συμπεριφορά: Παραδείγματα αντιαθλητικής συμπεριφοράς περιλαμβάνουν, χωρίς να περιορίζονται σ αυτά: (1) ΚΑΝΟΝΙΣΜΑ ή ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ επαφών κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού με χρήση μη ραδιοερασιτεχνικών μέσων, όπως τηλεφώνων, ίντερνετ, μηνύματα, chat, VoiP, κοινωνικά μέσα δικτύωσης ή ιστοσελίδες. (2) Εκπομπές από τον συμμετέχοντα σε συχνότητα εκτός αυτών που ορίζει η άδειά του. (3) Η αλλαγή ωρών στο ημερολόγιο επαφών προκειμένου να τηρείται ο κανόνας περί αλλαγής μπάντας. (4) Πολλοί πόντοι από μη επαληθεύσιμες επαφές ή μη επαληθεύσιμους πολλαπλασιαστές. (5) Σήματα με πολύ μεγάλο εύρος ή αρμονικές σε άλλες μπάντες. Β. Πρόγραμμα Παρατηρητών: Η επιτροπή μπορεί να ζητήσει από το διαγωνιζόμενο να δεχτεί την επίσκεψη ενός παρατηρητή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Εάν δεν επιτραπεί από το διαγωνιζόμενο στον παρατηρητή της Επιτροπής, πλήρης πρόσβαση στο σταθμό κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αυτός μπορεί να αποβληθεί. C. Πειθαρχικές ποινές: Σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων, ο διαγωνιζόμενος μπορεί να αποβληθεί του διαγωνισμού, σύμφωνα με την κρίση της επιτροπής. (1) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ: Ο διαγωνιζόμενος θα αναφερθεί στο τέλος των δημοσιευμένων αποτελεσμάτων και δε θα είναι επιλέξιμος για κάποιο βραβείο.

7 (2) Γνωστοποίηση των προθέσεων της επιτροπής θα σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση από την οποία υποβλήθηκε το ημερολόγιο επαφών. Ο συμμετέχων έχει πέντε ημέρες να προσφύγει κατά της απόφασης στο διευθυντή του διαγωνισμού. Μετά από αυτό το χρόνο, η απόφαση είναι τελεσίδικη. (3) Ένας διαγωνιζόμενος μπορεί να ανακαλέσει το ημερολόγιο που υπέβαλλε, για οποιαδήποτε λόγο, εντός προθεσμίας 30 ημερών από την ημερομηνία προθεσμίας υποβολής των ημερολογίων. Επικοινωνήστε με το διευθυντή του διαγωνισμού για οδηγίες. (4) Η Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την κατηγορία της κάθε συμμετοχής, βασιζόμενη στην εξέταση του ημερολογίου ή έχοντας άλλη πληροφορία. D. Έλεγχος ημερολογίων: Όλα τα ημερολόγια επαφών ελέγχονται με τη χρήση λογισμικού αλλά και της ανθρώπινης κρίσης. (1) Διπλές επαφές αφαιρούνται χωρίς την επιβολή ποινής. (2) Επαφές που κατά την ανταλλαγή η πληροφορία ελήφθη λάθος, αφαιρούνται, χωρίς την επιβολή άλλης ποινής. (3) Λάθη σε διακριτικά ή διακριτικά που δεν βρίσκονται στο ημερολόγιο του άλλου σταθμού, αφαιρούνται και επιπροσθέτως αφαιρούνται τόσοι πόντοι όση η αξία της επαφής. (4) Οι επαφές που δεν τηρούν τον κανόνα αλλαγής μπάντας, στην κατηγορία πολλών χειριστών, αφαιρούνται χωρίς επιπρόσθετη τιμωρία. XΙΙΙ. Δήλωση: Υποβάλλοντας ένα ημερολόγιο στο διαγωνισμό CQ WPX RTTY και λαμβάνοντας υπόψη τις προσπάθειες της Επιτροπής Διαγωνισμού CQ WPX RTTY να επανεξετάσει και να αξιολογήσει αυτό το ημερολόγιο, ο διαγωνιζόμενος άνευ όρων και αμετάκλητα συμφωνεί ότι αυτός/αυτή έχει: 1) διαβάσει και καταλάβει τους κανονισμούς του διαγωνισμού και συμφωνείτε να τους τηρήσει, 2) όλη η συμμετοχή ήταν σύμφωνη με τους κανονισμούς και του κανόνες που διέπουν το ραδιοερασιτεχνισμό στη χώρα του σταθμού, 3) Το ημερολόγιο επαφών μπορεί να είναι ανοιχτό στο να το δει ο καθένας, και 4) δέχεται ότι οι αποβολές και οι άλλες αποφάσεις της Επιτροπής, είναι επίσημες και τελικές. Εάν κάποιος διαγωνιζόμενος δε θέλει ή δε μπορεί να συμφωνήσει με τα προαναφερόμενα, δεν πρέπει να υποβάλλει ημερολόγιο ή να συμμετάσχει με το ημερολόγιό του μόνο για έλεγχο (checklog) Ερωτήσεις που αφορούν το διαγωνισμό CQ WPX RTTY, μπορούν να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( ) στο διευθυντή του διαγωνισμού CQ WPX RTTY, Ed Muns, W0YK στη διεύθυνση Αυτή η μετάφραση έγινε από τον Κωνσταντίνο Χρ. Σταμάτη,SV1DPI, μόνο για τη διευκόλυνσή σας. Η Αγγλική έκδοση των κανονισμών θεωρείται ως η επίσημη.

Διαγωνισμός CQ WPX RTTY 2013

Διαγωνισμός CQ WPX RTTY 2013 Διαγωνισμός CQ WPX RTTY 2013 9 10 Φεβρουαρίου 2013 Αρχίζει το Σάββατο στις 0000 UTC και τελειώνει στις 2359 UTC της Κυριακής I. Στόχος: Οι ραδιοερασιτέχνες παγκοσμίως να επικοινωνήσουν με όσο το δυνατόν

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός CQ WPX RTTY 2015

Διαγωνισμός CQ WPX RTTY 2015 Διαγωνισμός CQ WPX RTTY 2015 14-15 Φεβρουαρίου 2015 Αρχίζει το Σάββατο στις 0000 UTC και τελειώνει στις 2359 UTC της Κυριακής I. ΣΤΟΧΟΣ: Οι ραδιοερασιτέχνες παγκοσμίως να επικοινωνήσουν με όσο το δυνατόν

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός CQ WW RTTY 2013 28-29 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχίζει το Σάββατο στις 0000UTC και τελειώνει στις 2359UTC της Κυριακής

Διαγωνισμός CQ WW RTTY 2013 28-29 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχίζει το Σάββατο στις 0000UTC και τελειώνει στις 2359UTC της Κυριακής Διαγωνισμός CQ WW RTTY 2013 28-29 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχίζει το Σάββατο στις 0000UTC και τελειώνει στις 2359UTC της Κυριακής I. ΣΤΟΧΟΣ: Οι ραδιοερασιτέχνες ανά τον κόσμο να επικοινωνήσουν με όσο το δυνατόν

Διαβάστε περισσότερα

CQ World-Wide DX RTTY DX Contest 2015 26-27 Σεπτεµβρίου 2015 Ξεκινά το Σάββατο 00:00 UTC και τελειώνει την Κυριακή 2359 UTC

CQ World-Wide DX RTTY DX Contest 2015 26-27 Σεπτεµβρίου 2015 Ξεκινά το Σάββατο 00:00 UTC και τελειώνει την Κυριακή 2359 UTC CQ World-Wide DX RTTY DX Contest 2015 26-27 Σεπτεµβρίου 2015 Ξεκινά το Σάββατο 00:00 UTC και τελειώνει την Κυριακή 2359 UTC I. ΣΤΟΧΟΣ: Ο κάθε ραδιοερασιτέχνης ανά τον κόσµο να επικοινωνήσει µε όσο το δυνατόν

Διαβάστε περισσότερα

CQ WW DX RTTY DX Contest Σεπτεµβρίου 2014 Ξεκινά το Σάββατο 00:00 UTC και τελειώνει την Κυριακή 2359 UTC

CQ WW DX RTTY DX Contest Σεπτεµβρίου 2014 Ξεκινά το Σάββατο 00:00 UTC και τελειώνει την Κυριακή 2359 UTC CQ WW DX RTTY DX Contest 2014 27-28 Σεπτεµβρίου 2014 Ξεκινά το Σάββατο 00:00 UTC και τελειώνει την Κυριακή 2359 UTC I. ΣΤΟΧΟΣ: Ο κάθε ραδιοερασιτέχνης ανά τον κόσµο να επικοινωνήσει µε όσο το δυνατόν περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

CQ World Wide RTTY DX Contest Σεπτεµβρίου 2019 Ξεκινά το Σάββατο 00:00:00 UTC και τελειώνει την Κυριακή 23:59:59 UTC

CQ World Wide RTTY DX Contest Σεπτεµβρίου 2019 Ξεκινά το Σάββατο 00:00:00 UTC και τελειώνει την Κυριακή 23:59:59 UTC CQ World Wide RTTY DX Contest 2019 28-29 Σεπτεµβρίου 2019 Ξεκινά το Σάββατο 00:00:00 UTC και τελειώνει την Κυριακή 23:59:59 UTC I. ΣΤΟΧΟΣ: Ο κάθε ραδιοερασιτέχνης ανά τον κόσµο να επικοινωνήσει µε όσο

Διαβάστε περισσότερα

CQ WW DX 2010 Contest. Φωνή: 30-31 Οκτωβρίου 2010 CW: 27-28 Νοεμβρίου 2010

CQ WW DX 2010 Contest. Φωνή: 30-31 Οκτωβρίου 2010 CW: 27-28 Νοεμβρίου 2010 CQ WW DX 2010 Contest Φωνή: 30-31 Οκτωβρίου 2010 CW: 27-28 Νοεμβρίου 2010 Έναρξη: Σάββατο 00:00 UTC και λήξη: Κυριακή 2400 UTC I. ΣΤΟΧΟΣ Στόχος του διαγωνισμού είναι ο κάθε ραδιοερασιτέχνης ανά τον κόσμο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μαραθώνιος για τήν 50η επέτειο των Islands On The Air IOTA Από την 1 η Ιανουαρίου 2012 έως την 31 η εκεµβρίου 2013

Ο Μαραθώνιος για τήν 50η επέτειο των Islands On The Air IOTA Από την 1 η Ιανουαρίου 2012 έως την 31 η εκεµβρίου 2013 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 50 th anniversary IOTA Marathon Ο Μαραθώνιος για τήν 50η επέτειο των Islands On The Air IOTA Από την 1 η Ιανουαρίου 2012 έως την 31 η εκεµβρίου 2013 Το 2014 θα είναι η χρονιά της 50 ης επετείου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ τού Greek Islands On The Air award programme GIOTA

ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ τού Greek Islands On The Air award programme GIOTA ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ τού Greek Islands On The Air award programme GIOTA Ποιά νησιά μετράνε. Γιά το GIOTA Award Programme μετράνε όλα τα νησιά, νησίδες, βραχονησίδες και βράχοι των Ελληνικών Θαλασσών πού σημειώνονται

Διαβάστε περισσότερα

AEGEAN VHF CONTEST POLICIES & RULES. Οι κανονισμοί στην Ελληνική γλώσσα ακολουθούν στην 3 η σελίδα. I. Participation. Contesters Categories

AEGEAN VHF CONTEST POLICIES & RULES. Οι κανονισμοί στην Ελληνική γλώσσα ακολουθούν στην 3 η σελίδα. I. Participation. Contesters Categories AEGEAN VHF CONTEST POLICIES & RULES Οι κανονισμοί στην Ελληνική γλώσσα ακολουθούν στην 3 η σελίδα. I. Participation All radio amateurs can participate in this contest. One participation for every callsign

Διαβάστε περισσότερα

AEGEAN VHF CONTEST POLICIES & RULES. Οι κανονισμοί στην Ελληνική γλώσσα ακολουθούν στην 3 η σελίδα. I. Participation

AEGEAN VHF CONTEST POLICIES & RULES. Οι κανονισμοί στην Ελληνική γλώσσα ακολουθούν στην 3 η σελίδα. I. Participation AEGEAN VHF CONTEST POLICIES & RULES Οι κανονισμοί στην Ελληνική γλώσσα ακολουθούν στην 3 η σελίδα. I. Participation All radio amateurs can participate in this contest. One participation for every callsign

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 η ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ 1. Πρέπει να σχηματίσετε μια ομάδα: - Με τρία ή τέσσερα μέλη. Ένα από αυτά θα είναι ο εκπρόσωπος της Ομάδας - Πρέπει να ικανοποιείτε τις προϋποθέσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis CRM on android

Atlantis CRM on android Atlantis CRM on android 1 Περιεχόμενα Σύντομη περιγραφή... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Διαχείριση ενεργειών... 6 Η πρώτη εικόνα... 6 Ταξινόμηση... 6 Προβολή και διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Office Management (Ημερολόγιο Λογιστή). Παρακάτω προτείνεται

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Office Management (Ημερολόγιο Λογιστή). Παρακάτω προτείνεται Office Management Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Office Management (Ημερολόγιο Λογιστή). Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής ο «Διοργανωτής» ή η «Τράπεζα»), με έδρα την Αθήνα, οδός Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας 22 Δεκεμβρίου 2017 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας Εισαγωγή Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. («ΕΕΣΥΠ» ή «Εταιρεία») λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ιδρυματικό Αποθετήριο ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.

Ιδρυματικό Αποθετήριο ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. Ιδρυματικό Αποθετήριο ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. Οδηγίες κατάθεσης εργασίας στο σύστημα διαχείρισης αποθετηρίου DSpace 2 Κατάθεση εργασίας στο σύστημα Ιδρυματικού Αποθετηρίου 1. Είσοδος στο σύστημα 1. Ανοίγουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΡΟΥΣ

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΡΟΥΣ Γράφει ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (SW3ORA) Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με μία εύκολη κατασκευή, αλλά πολύ χρήσιμη για όλους τους ραδιοερασιτέχνες. Θα προσπαθήσω με

Διαβάστε περισσότερα

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.Π.Π :7.24.09.1.6 28 Σεπτεμβρίου 2009 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Ξενάκης. Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων

Χρήστος Ξενάκης. Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Κεφάλαιο 9 : Κανάλι-Σύστημα Χρήστος Ξενάκης Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων Περιεχόμενα Ομιλίας Χωρητικότητα Χ ό καναλιού Το Gaussian κανάλι επικοινωνίας Τα διακριτά

Διαβάστε περισσότερα

εξουσιοδοτήσεων. ος '

εξουσιοδοτήσεων. ος ' Ε.Ε. Παρ. III(I) 305 Κ.Δ.Π. 80/2003 Αρ. 3679, 31.1.2003 Αριθμός 80 Οι περί Ραδιοεπικοινωνιών (Γενικές Εξουσιοδοτήσεις) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστικό Εργαλείο One Net

Διαχειριστικό Εργαλείο One Net Διαχειριστικό Εργαλείο One Net Προφίλ τελικού χρήστη Πληροφορίες χρήστη Στο μενού αυτό συγκεντρώνονται όλα τα δεδομένα που σχετίζονται άμεσα με την οντότητα του Τελικού Χρήστη. Τα δεδομένα παρουσιάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Ιδρυματικό Αποθετήριο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ιδρυματικό Αποθετήριο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Ιδρυματικό Αποθετήριο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Οδηγίες κατάθεσης εργασίας στο σύστημα διαχείρισης αποθετηρίου DSpace 2 Κατάθεση εργασίας στο σύστημαdspace 1. Είσοδος στο σύστημα 1. Ανοίγουμε ένα γνωστό φυλλομετρητή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 24.09.1.5 17 Νοεμβρίου 2008 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004 Εγχειρίδιο Φοιτητή Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 Γενική Διεύθυνσης Επικοινωνίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 1) Εισαγωγή Η απονομή του Ευρωπαϊκού Βραβείου Καρλομάγνου για τη Νεολαία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός Οδηγός Χρήσης του Moodle για το Φοιτητή

Συνοπτικός Οδηγός Χρήσης του Moodle για το Φοιτητή Συνοπτικός Οδηγός Χρήσης του Moodle για το Φοιτητή 1 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 1.1 Περιβάλλον Moodle...3 1.2 Χρήση ονόματος χρήστη και κωδικού...3 1.3 Είσοδος σε μάθημα... 3 1.4 Βοήθεια...3

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis Orders on android

Atlantis Orders on android Atlantis Orders on android 1 Πίνακας περιεχομένων Σύντομη περιγραφή... 3 Αναλυτικότερα για τις παραγγελίες... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Για κανονική χρήση... 5 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΣυνοπτικόςΟδηγόςΧρήσηςτουMoodle για το Φοιτητή

ΣυνοπτικόςΟδηγόςΧρήσηςτουMoodle για το Φοιτητή ΣυνοπτικόςΟδηγόςΧρήσηςτουMoodle για το Φοιτητή Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων... 2 1. Εισαγωγή...3 1.1 Περιβάλλον Moodle... 3 1.2 Εισαγωγή / Εγγραφή στην πλατφόρμα... 3 1.3 Είσοδος σε μάθημα...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.

ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. Αθήνα, 27 Μαΐου 2013 Απαντήσεις σε περαιτέρω διευκρινιστικά ερωτήματα υποψήφιων επενδυτών σχετικά με την πρόσκληση για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

GR-Ιωάννινα: Καύσιμα 2011/S 227-368487. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

GR-Ιωάννινα: Καύσιμα 2011/S 227-368487. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:368487-2011:text:el:html GR-Ιωάννινα: Καύσιμα 2011/S 227-368487 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τον διαγωνισμό : 2012/S Τελευταία Έκδοση 22/10/2012

Απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τον διαγωνισμό : 2012/S Τελευταία Έκδοση 22/10/2012 Απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τον διαγωνισμό : 2012/S 179-293762 Τελευταία Έκδοση 22/10/2012 1. Το παράδειγμα της επισκόπησης τύπου και των αποκομμάτων τύπου θα περιέχει αποκόμματα τύπου μονάχα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου και Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Έλεγχος Συστήματος & Λογισμικού Μητρώου ΑμεΑ

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου και Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Έλεγχος Συστήματος & Λογισμικού Μητρώου ΑμεΑ 1 ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου και Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Έλεγχος Συστήματος & Λογισμικού Μητρώου ΑμεΑ Π.6. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΜΗΤΡΩΟ ΑΜΕΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΗΤΡΩΟΥ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» 2015

Διαβάστε περισσότερα

CB-19 CB RADIO COBRA 19DX IV CB-19 COBRA 19DX IV

CB-19 CB RADIO COBRA 19DX IV CB-19 COBRA 19DX IV Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CB-19 CB RADIO CB-19 COBRA 19DX IV CB-19 COBRA 19DX IV ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟ ΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Βασικές δυνατότητες της συσκευής 40 κανάλια Άµεση επιλογή καναλιών 9/19 υνατότητα σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα Εισαγωγή Το 1878, το Βασιλικό Μουσείο του Βερολίνου ξεκίνησε την ανάθεση των ανασκαφών στην Πέργαμο, μια περιοχή της νυν Τουρκίας. Η πόλη έφτασε στην κορυφή της ανάπτυξής της γύρω στο 200 π.χ. (στα Λατινικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2018 ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2018 ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2018 ΤΟ Το φύλλο αγώνος, όπως παρουσιάζεται εδώ, είναι το μόνο εγκεκριμένο από την Τεχνική Επιτροπή της FΙΒΑ. 1. Αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης

DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης Ακολουθούν οδηγίες στις οποίες επεξηγείται ο τρόπος αγοράς Digipass APP, η διαδικασία εγκατάστασης του στην κινητή συσκευή σας και ενεργοποίησης του. Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών) του συστήματος e-eggrafes

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών) του συστήματος e-eggrafes ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών) του συστήματος e-eggrafes ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: Δεν βρέθηκε μαθητής στο Πληροφοριακό Σύστημα του Σχολείου (myschool) με τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»):

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»): Αθήνα, 14 Ιουνίου 2018 Πρόσκληση υποβολής προσφορών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών (τακτικού ελέγχου ετήσιων και επισκόπησης εξαμηνιαίων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου:

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό Διαγωνισμό Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Περιοχή Καρδίτσας Τεμπονέρα Καρδίτσα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Περιοχή Καρδίτσας Τεμπονέρα Καρδίτσα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ : 04 /2015 Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Περιοχή Καρδίτσας Τεμπονέρα 32 43100 Καρδίτσα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :07.9.2015 Πληροφορίες : Κ.ΦΟΥΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕ Α4

Διαβάστε περισσότερα

CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM

CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ISO 9001-2000 Α.Μ.Π. 00645 Power Electronics Control Programming Manual_CMA20-CMA40 _171120 Περιεχόμενα 1 Γενικά... 1 2 Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Διοίκησης & Οικονομικής Διαχείρισης Τμήμα Προμηθειών. Αθήνα, 05/03/2018 Αρ. πρωτ.: 808

Διεύθυνση Διοίκησης & Οικονομικής Διαχείρισης Τμήμα Προμηθειών. Αθήνα, 05/03/2018 Αρ. πρωτ.: 808 Διεύθυνση Διοίκησης & Οικονομικής Διαχείρισης Τμήμα Προμηθειών Αθήνα, 05/03/2018 Αρ. πρωτ.: 808 Θέμα: Προκήρυξη Σύμβασης (Διαγωνισμού) για την «Προμήθεια (α) ενός αυτόματου συστήματος απομόνωσης νουκλεϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 26 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 26 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 26 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ EΡΩΤΗΣΕΙΣ 1o ΓΚΡΟΥΠ 1. 2. 3. 4.- 5.- 6.- 7.- 8.- 9.- 10.- Η ομάδα Α διαπράττει παράβαση μπρος-πίσω. Πρέπει το παιχνίδι να ξαναρχίσει

Διαβάστε περισσότερα

ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ).../... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ).../... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 3.9.2018 C(2018) 5722 final ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΕ).../... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ σχετικά με τη θέσπιση ελάχιστων απαιτήσεων για την εφαρμογή των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

9. Οι διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους.

9. Οι διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Εταιρία με την επωνυμία HD Insurance LTD, που εδρεύει στη Λευκωσία Κύπρου, επί της οδού Σπύρου Κυπριανού αρ. 18, με ΑΦΜ 10289025S, Δ.Ο.Υ. Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες

Περιεχόμενα 1 Scriptorium (Ταμπλό Αξίας Κατηγορίας) 5 εξάπλευρα ζάρια 87 κάρτες Εισαγωγή Στο Biblios, αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ηγούμενου, επικεφαλής ενός μοναστηριού την εποχή του Μεσαίωνα. Προσπαθώντας να δημιουργήσετε την εντυπωσιακότερη βιβλιοθήκη, συναγωνίζεστε με άλλους ηγούμενους

Διαβάστε περισσότερα

Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές

Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές Σχετικά με τον οδηγό αυτό Αυτός ο οδηγός δίνει απάντηση σε ερωτήσεις σχετικές με την ομοσπονδιακή διαδικασία εκλογών και σας πληροφορεί για το τι θα συναντήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιοι Μαθητικοί Διαγωνισμοί Φυσικών / Φυσικής 2014

Πανελλήνιοι Μαθητικοί Διαγωνισμοί Φυσικών / Φυσικής 2014 Πανελλήνιοι Μαθητικοί Διαγωνισμοί Φυσικών / Φυσικής 2014 Αναλυτικές Οδηγίες καταχώρησης στοιχείων μαθητικού δυναμικού για τη συμμετοχή στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικών / Φυσικής 2014. Οι δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ΕΚΤΕΛΕΣΉΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ 1ΉN ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ΕΚΤΕΛΕΣΉΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ 1ΉN ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ Αριθ L 401/28 Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων 30 12 89 ΕΚΤΕΛΕΣΉΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ 1ΉN ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Αυτόματης Ταυτοποίησης. AIS Automatic Identification System

Σύστημα Αυτόματης Ταυτοποίησης. AIS Automatic Identification System Σύστημα Αυτόματης Ταυτοποίησης AIS Automatic Identification System Ορισμός Απαίτηση από τον ΙΜΟ (international Maritime Organization) από το 2004 (για πλοία με χωρητικότητας μεγαλύτερη από 300 gt) Παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

4η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ. «Η Σύγχρονη Νοσηλευτική Επιστήμη Μοχλός Ανάπτυξης της Υγείας» Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

4η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ. «Η Σύγχρονη Νοσηλευτική Επιστήμη Μοχλός Ανάπτυξης της Υγείας» Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ «Η Σύγχρονη Νοσηλευτική Επιστήμη Μοχλός Ανάπτυξης της Υγείας» Παρασκευή & Σάββατο 11-12 Οκτωβρίου 2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (), ΚΕΡΚΥΡΑ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «το γαλατάκι μου» Όροι και Κανονισμοί

Διαγωνισμός «το γαλατάκι μου» Όροι και Κανονισμοί Διαγωνισμός «το γαλατάκι μου» Όροι και Κανονισμοί 1. Διοργανώτρια Εταιρεία: Ο διαγωνισμός «το γαλατάκι μου» διοργανώνεται από και ανήκει στην εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης Λτδ, 347 Λεωφόρος Λεμεσού, βιομηχανική

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός γύρος: C : προπονητή Τ : γυµναστή. AC : βοηθού προπονητή Μ : γιατρού ΣΕΛ. 2 ΑΠΟ 10

Τελικός γύρος: C : προπονητή Τ : γυµναστή. AC : βοηθού προπονητή Μ : γιατρού ΣΕΛ. 2 ΑΠΟ 10 Έκδοση 2009 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΣ FIVB ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΙΤΗΣΙΑΣ I. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο σηµειωτής πρέπει να ελέγξει εάν έχουν συµπληρωθεί κατάλληλα οι γραµµές

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση: Ποιος είναι ο αριθμός ανακοίνωσης του εν λόγω διαγωνισμού στην Ε.Ε.;

Ερώτηση: Ποιος είναι ο αριθμός ανακοίνωσης του εν λόγω διαγωνισμού στην Ε.Ε.; INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.07.25 16:59:02 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΨΧΑΖ465Θ1Ε-Σ38 Ψηφιακά υπογεγραμμένο από KONSTANTINOS GONTIKAS

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβολα που χρησιμοποιούνται σ αυτό τον οδηγό

Σύμβολα που χρησιμοποιούνται σ αυτό τον οδηγό Οδηγός Αιτήσεως για Υπηκόους Ξένων Κρατών Διεθνής Εμπειρία Καναδά (IEC) Πίνακας Περιεχομένων Περίληψη Πριν να κάνετε αίτηση 1 ο Βήμα: Μαζέψτε Έγγραφα 2 ο Βήμα: Συμπληρώστε την αίτηση για έκδοση γράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. 16 Φεβρουαρίου 2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. Ι. Εισαγωγή A. Με βάση το άρθρο 185

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Ασκήσεις μελέτης της 6 ης διάλεξης

Ασκήσεις μελέτης της 6 ης διάλεξης Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Πληροφορικής Μάθημα: Τεχνητή Νοημοσύνη, 2016 17 Διδάσκων: Ι. Ανδρουτσόπουλος Ασκήσεις μελέτης της 6 ης διάλεξης 6.1. (α) Το mini-score-3 παίζεται όπως το score-4,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός διαδικασιών συµµόρφωσης µε τη CITES

Οδηγός διαδικασιών συµµόρφωσης µε τη CITES Συνδ. 14.3* ιαδικασίες συµµόρφωσης της CITES ΑΝΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ την Απόφαση 12.84, µέσω της οποίας η Συνδιάσκεψη των Μερών έδωσε εντολή στη Γραµµατεία να σχεδιάσει ένα πακέτο οδηγιών για τη συµµόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 7 7.0 ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 7 7.0 ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 7 7.0 ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι κεραίες είναι βασικό εξάρτημα της ασύρματης επικοινωνίας. Στον πομπό του ασύρματου επικοινωνιακού συστήματος, υπάρχει η κεραία εκπομπής και στο δέκτη υπάρχει η κεραία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2012-2013 1. Όροι Συμμετοχής Επιλεξιμότητα Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία ΕΚΕ είναι ανοιχτά σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Το Alan 48 Plus Multi αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί ώς σταθμός αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 7.24.09.1.7 28 Σεπτεμβρίου 2010 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ανταλλαγές και κινητικότητα στον αθλητισμό

Ανταλλαγές και κινητικότητα στον αθλητισμό ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S23/2019 Ανταλλαγές και κινητικότητα στον αθλητισμό Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων αποσκοπεί στην υλοποίηση της προπαρασκευαστικής ενέργειας με τίτλο «Ανταλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2004 Επιτροπή Αναφορών 2009 30.01.2009 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Θέμα: Αναφορά 835/2002, του Χρήστου Πετράκου, ελληνικής ιθαγένειας, η οποία συνοδεύεται από 1 ακόμη υπογραφή, σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 1 από 51 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 2 από 51 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0

Διαβάστε περισσότερα

Summits on the Air. General Rules

Summits on the Air. General Rules Summits on the Air General Rules Στοιχεία πρωτότυπης αγγλικής έκδοσης: Κωδικός αναφοράς εγγράφου S0.1 Αριθμός τεύχους 1.20 Ημερομηνία έκδοσης 30/3/2015 Εγκρίθηκε: SOTA Management Team Ημερομηνία: 1/8/2010

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Τέλος όταν τα κύματα 'χτυπήσουν' την κεραία λήψης, το σήμα λαμβάνεται και έπειτα αποκωδικοποιείται πίσω στην αρχική μορφή δεδομένων

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Τέλος όταν τα κύματα 'χτυπήσουν' την κεραία λήψης, το σήμα λαμβάνεται και έπειτα αποκωδικοποιείται πίσω στην αρχική μορφή δεδομένων ΠΟΜΠΟΣ Στις τηλεπικοινωνίες ένας πομπός είναι μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία, με τη βοήθεια μιας κεραίας, παράγει και εκπέμπει ραδιοκύματα, με απώτερο σκοπό την, αργότερα, λήψη τους από κάποιο δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Επιχειρηματικός Κώδικας Δεοντολογίας στον Τομέα της Υγείας για Τρίτους Ενδιάμεσους

Διεθνής Επιχειρηματικός Κώδικας Δεοντολογίας στον Τομέα της Υγείας για Τρίτους Ενδιάμεσους Διεθνής Επιχειρηματικός Κώδικας Δεοντολογίας στον Τομέα της Υγείας για Η υποχρέωσή σας να συμμορφωθείτε με όλους τους νόμους και τις πολιτικές της Johnson & Johnson. Οι εταιρίες Johnson & Johnson και οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

SZ1A. Ημερολόγιο σταθμού Contest ΕΡΔΕ στον Κοκκινόλογγο Αγρινίου Ένας σταθμός για όλους!

SZ1A. Ημερολόγιο σταθμού Contest ΕΡΔΕ στον Κοκκινόλογγο Αγρινίου Ένας σταθμός για όλους! SZ1A Ημερολόγιο σταθμού Contest ΕΡΔΕ στον Κοκκινόλογγο Αγρινίου Ένας σταθμός για όλους! SV1DPI - 28/10/2015 Το ημερολόγιο αρχίζει να γράφεται τον Οκτώβριο του 2010, οπότε μόνο τα σημαντικά γεγονότα, για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1 Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η. Αρχές Δικτύων Επικοινωνιών

Κεφάλαιο 1 Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η. Αρχές Δικτύων Επικοινωνιών Κεφάλαιο 1 Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η Αρχές Δικτύων Επικοινωνιών Τι είναι επικοινωνία; Είναι η διαδικασία αποστολής πληροφοριών από ένα πομπό σε κάποιο δέκτη. Η Τηλεπικοινωνία είναι η επικοινωνία από απόσταση (τηλε-).

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) H Attica Bank, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

SAME WORLD Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία

SAME WORLD Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία SAME WORLD Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία Κλιματική Αλλαγή Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη Περιβαλλοντική Μετανάστευση Φεβρουάριος - Ιούλιος 2017 1ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Καλών Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΠΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ / ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΠΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ / ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013 2014 ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΑΓΩΠΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ / ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Κατεύθυνση: ΠΡΑΚΤΙΚΗ Κλάδος: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Τάξη: A Τμήμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 2014 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0 Αρχική Οθόνη... 6 1.1 Αλλαγή...

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy 1 ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης» Η International Art Academy διοργανώνει τον 1 ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης». ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR Τηλέφωνο: 2810-211111 Διαδικασία εισόδου στο opensms Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του opensms πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Ονόματος χρήστη και του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ληξούρι, Μάρτιος 2012 1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 3 2. Υποβολή Ηλεκτρονικών Αιτημάτων... 5 2.1. Υποβολή αιτημάτων για πιστοποιητικά / βεβαιώσεις... 5 2.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ epresence Οδηγός συμμετοχής σε τηλεδιάσκεψη Τελευταία ημερομηνία αναθεώρησης:

Διαβάστε περισσότερα

3. Η περ. α παρ. 1 άρθρου 3 ν. 3448/2006 αντικαθίσταται ως εξής:

3. Η περ. α παρ. 1 άρθρου 3 ν. 3448/2006 αντικαθίσταται ως εξής: Ανοικτή διάθεση και περαιτέρω χρήση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων του δημόσιου τομέα, τροποποίηση διατάξεων πρώτου κεφαλαίου ν. 3448/2006 (Α 57) και προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας στις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2017) 691 final - ANNEX 1.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2017) 691 final - ANNEX 1. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 23 Νοεμβρίου 2017 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2017/0308 (NLE) 14708/17 ADD 1 TRANS 506 COWEB 137 ELARG 85 ΠΡΟΤΑΣΗ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 5. Άρθρο 6. Άρθρο 7

Άρθρο 5. Άρθρο 6. Άρθρο 7 Άρθρο 5 Αν του πουλί τοποθετηθεί για οποιονδήποτε λόγο σε λανθασμένη κατηγορία, αυτομάτως αποκλείεται από την έκθεση. Επίσης αποκλείονται τα πουλιά που σημάδια δεν τους επιτρέπουν την ορθή αναγνώρισή τους.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού MMS Services Το έργο euniversity συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους κατά την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Σε αυτό το δια ζώσεως και διαδικτυακό σεµινάριο θα διδαχτείτε την κατασκευή παιχνιδιών - κουίζ µε το Kahoot και το Socrative και την ενσωµάτωσή τους στο µάθηµά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 / 2014 ΕΡΓΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 / 2014 ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 / 2014 ΕΡΓΟ : ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΑΕΠ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - Συνοπτικά στοιχεία Έργου ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Διοργάνωσης Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ) ELSA GREECE 2015

Κανονισμός Διοργάνωσης Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ) ELSA GREECE 2015 Κανονισμός Διοργάνωσης Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ) ELSA GREECE 2015 Πίνακας Περιεχομένων Ι. Γενικοί Κανόνες... 3 ΙΙ. Οργανωτικές Προβλέψεις... 4 ΙΙΙ. Δομή της Διοργάνωσης.... 6 IV. Δικόγραφα...

Διαβάστε περισσότερα

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας στο σύστημα είναι η εξής:

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας στο σύστημα είναι η εξής: Πειραιάς, Μάρτιος 2017 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 1. Επισκόπηση... 3 2. Εγγραφή στο Σύστημα... 6 3. Ενεργοποίηση Λογαριασμού... 7 4. Είσοδος στο Σύστημα... 8 5. Ανάκτηση/Αλλαγή Συνθηματικού... 8 6.

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Μέτρα Αυτοπροστασίας σε κινητές, σταθερές και ασύρματες επικοινωνίες. Παναγιώτης Θ. Τρακάδας, Ph.D. Ε.Ε.Π./Α.Δ.Α.Ε.

Μέτρα Αυτοπροστασίας σε κινητές, σταθερές και ασύρματες επικοινωνίες. Παναγιώτης Θ. Τρακάδας, Ph.D. Ε.Ε.Π./Α.Δ.Α.Ε. Μέτρα Αυτοπροστασίας σε κινητές, σταθερές και ασύρματες επικοινωνίες Παναγιώτης Θ. Τρακάδας, Ph.D. Ε.Ε.Π./Α.Δ.Α.Ε. Περιεχόμενα Σταθερά Δίκτυα «Ευάλωτα» σημεία Μέθοδοι/συσκευές παραβίασης απορρήτου Μέτρα

Διαβάστε περισσότερα