Εξέταση καλπροτεκτίνης IBDoc

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εξέταση καλπροτεκτίνης IBDoc"

Transcript

1 Εξέταση καλπροτεκτίνης IBDoc Οδηγίες χρήσης Ασθενείς και μη ειδήμονες LF-IBDOC8 8 εξετάσεις Έκδοση 2.0: BÜHLMANN Laboratories AG Τηλέφωνο Baselstrasse 55 Παραγγελίες μέσω fax CH 4124 Schönenbuch/Basel Switzerland (Ελβετία)

2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ 2 ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ 3 ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 4 ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΤ ΕΞΕΤΑΣΗΣ IBDoc 5 ΒΗΜΑ 1: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΒΗΜΑ 2: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 9 ΒΗΜΑ 3: ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝ 10 ΒΗΜΑ 4: ΕΚΧΥΛΙΣΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝ 11 ΒΗΜΑ 5: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 12 ΒΗΜΑ 6: ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 13 ΒΗΜΑ 7: ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 14 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 15 ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ Το IBDoc είναι ένα διαγνωστικό σύστημα για τον ποσοτικό καθορισμό των επιπέδων καλπροτεκτίνης σε δείγματα κοπράνων για αυτό-εξέταση. Ο καθορισμός του επιπέδου καλπροτεκτίνης υποστηρίζει την παρακολούθηση της θεραπείας της φλεγμονώδους νόσου του εντέρου (IBD) και συνδυάζεται με την αξιολόγηση της κατάστασης ασθενή από τον θεράποντα ιατρό του/της. ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ Το IBDoc μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες χρήστες στο εργαστήριο ή στο κέντρο περίθαλψης ή από εκπαιδευμένους μη ειδήμονες στο σπίτι τους (δηλ. ασθενείς IBD ηλικίας 12 ετών και άνω). Αποποίηση: Τα στιγμιότυπα σε αυτές τις Οδηγίες χρήσης βασίζονται στην έκδοση ios της εφαρμογής CalApp. Η έκδοση Android μπορεί να διαφέρει στη διάταξη αλλά όχι στη λειτουργικότητα. LF-IBDOC8 2/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

3 ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΎ Το IBDoc είναι μια οικιακή εξέταση για τη μέτρηση του βιοδείκτη φλεγμονής, την καλπροτεκτίνη, σε δείγματα κοπράνων. Ο ασθενής χρησιμοποιεί το σωληνάριο εκχύλισης της βαλβίδας CALEX για να συλλέξει την ακριβή ποσότητα του δείγματος κοπράνων. Στο εσωτερικό της βαλβίδας CALEX, η καλπροτεκτίνη που υπάρχει στο δείγμα κοπράνων μεταφέρεται στο διάλυμα εκχύλισης. Το εκχύλισμα κατόπιν εφαρμόζεται στην κασέτα εξέτασης, όπου η καλπροτεκτίνη οπτικοποιείται με κόκκινα-χρυσά σωματίδια. Η καλπροτεκτίνη ρέει μαζί με το εκχύλισμα μέσω της κασέτας εξέτασης και συγκρατείται στη γραμμή εξέτασης. Η εξέταση και οι γραμμές ελέγχου μετρούνται από μια εφαρμογή smartphone (CalApp ). Το αποτέλεσμα υπολογίζεται από την εφαρμογή CalApp και στέλνεται σε έναν ασφαλή διακομιστή για να τεθεί υπόψη του θεράποντος ιατρού. Η εξέταση διαθέτει εύρος μg καλπροτεκτίνης/ g κοπράνων. ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΤ ΕΞΕΤΑΣΗΣ IBDOC (B-IBDOC): Πριν εκτελέσετε την εξέταση, βεβαιωθείτε ότι όλα τα υλικά υπάρχουν στο κιτ. Ποσότητα Υλικά 1 Συσκευή βαλβίδας CALEX πληρωμένη με διάλυμα εκχύλισης (5 ml) 1 Κασέτα εξέτασης 2 Χαρτιά συλλογής κοπράνων 1 Κάρτα ελέγχου κάμερας 1 Συνοπτικές οδηγίες ΤΟ ΚΙΤ IBDOC ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ (2-8 C). ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤ ΕΞΕΤΑΣΗΣ. Smartphone ios ή Android εγκεκριμένο από την BÜHLMANN για χρήση με το IBDoc. Θα βρείτε μια πλήρη λίστα των εγκεκριμένων smartphones στη διεύθυνση Σύνδεση στο internet για το smartphone σας (βλ. επίσης σημαντικές πληροφορίες). Εφαρμογή CalApp για smartphone: Διατίθεται από το itunes App Store ή το Google Play Store. Γάντια εξέτασης, αν απαιτούνται, διατίθενται από τον γιατρό σας. LF-IBDOC8 3/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εξέτασης, διαβάστε προσεκτικά τις Οδηγίες χρήσης. Οι σελίδες 5 έως 7 περιέχουν μια σύνοψη όλων των υλικών του κιτ. Τα διαδοχικά βήματα αρχίζουν από τη σελίδα 7. Για πεπειραμένους χρήστες, υπάρχει ένας συνοπτικός οδηγός στη σελίδα 15. Αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται για την εκτέλεση της εξέτασης στο σπίτι σας και βεβαιωθείτε ότι δεν αποσπάται η προσοχή σας. Μην αλλάζετε τη θεραπεία σας χωρίς να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Φυλάξτε το smartphone σας από το νερό για να αποφύγετε την πρόκληση ζημιάς. Ανάλογα με τον φορέα σας, μπορεί να προκύψουν επιπρόσθετα έξοδα για τη σύνδεσή σας στο internet. Μπορείτε να διεξαγάγετε την εξέταση IBDoc κάτω από διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, αλλά πρέπει να αποφεύγετε το άμεσο ηλιακό φως, το δυνατό πλάγιο φως ή τις σκιές επάνω στην κασέτα εξέτασης, ενώ διαβάζετε την κασέτα εξέτασης κατά τη διαδικασία εξέτασης - Βήμα 6. Στο smartphone σας πρέπει να απομένει φόρτιση μπαταρίας τουλάχιστον 20%. Η βαλβίδα CALEX και η κασέτα εξέτασης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στις ετικέτες. Η κασέτα εξέτασης είναι σταθερή σε θερμοκρασία δωματίου για 4 ώρες μετά το άνοιγμα της θήκης. Η βαλβίδα CALEX και η κασέτα εξέτασης δεν πρέπει να επαναχρησιμοποιηθούν. Κανένα από τα υλικά δεν είναι δηλητηριώδες ή, με οποιονδήποτε τρόπο, επικίνδυνα. Για να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα σας αποσταλεί ένας σύνδεσμος στο (όνομα χρήστη) IBDoc σας, το οποίο δώσατε στον γιατρό σας. Αν δεν λάβετε αυτό το μήνυμα, ελέγξτε τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας. Αν η θήκη με την κασέτα εξέτασης παρουσιάζει ζημιά ή η βαλβίδα CALEX έχει διαρροή μετά το άνοιγμα της αρχικής συσκευασίας, μην χρησιμοποιήσετε το κιτ εξέτασης. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟN ΣΩΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ Πολλά δείγματα κοπράνων απαιτούν μέχρι 2 ώρες για να αποσπαστούν πλήρως από τις εγκοπές (Βήμα 4, σελ. 11). Μπορεί να είναι πιο εύκολο να προετοιμάσετε και να εκχυλίσετε το δείγμα κοπράνων σας (όπως περιγράφεται στη διαδικασία εξέτασης Βήμα 3 και 4) το πρωί και να συνεχίσετε με τα επόμενα βήματα το απόγευμα. Μην αφήσετε την επεξεργασία του εκχυλίσματος για περισσότερο από 24 ώρες. Με τον τρόπο αυτό, το δείγμα κοπράνων έχει αρκετό χρόνο να αποσπαστεί πλήρως από τις εγκοπές και εσείς δεν βρίσκεστε υπό χρονική πίεση για να εκτελέσετε το υπόλοιπο της διαδικασίας εξέτασης. Για κόπρανα που δεν κολλούν στις εγκοπές, μπορεί να ληφθεί δείγμα ως εξής: τοποθετήστε το δείγμα κοπράνων σε ένα κουτάλι. Πατήστε το άκρο δοσολόγησης (Εικ. 2, σελ. 5) ομοιόμορφα επάνω στην επιφάνεια του κουταλιού και περιστρέψτε την ακίδα δειγματοληψίας μέχρι οι εγκοπές να γεμίσουν πλήρως με κόπρανα. Δείγματα υγρών κοπράνων δεν μπορούν να συλλεγούν. Πραγματοποιήστε την εξέταση μια ημέρα που έχετε στερεά κόπρανα. LF-IBDOC8 4/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

5 ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΤ ΕΞΕΤΑΣΗΣ IBDoc Συσκευή βαλβίδας CALEX Εικόνα 1: Βαλβίδα CALEX Εικόνα 2: Ακίδα δειγματοληψίας Εικόνα 3: Κύριο τμήμα βαλβίδας CALEX Χοάνη Άκρο δοσολόγησης με εγκοπές Πεταλούδα Έξοδος Προστατευτικό κάλυμμα LF-IBDOC8 5/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

6 Εικόνα 4: Κασέτα εξέτασης Γραμμωτός κώδικας Παράθυρο ανάγνωσης QB Calprotection B-LFCALUS-TC Θύρα φόρτωσης δείγματος Εικόνα 5: Κάρτα ελέγχου κάμερας Μπροστινή πλευρά Μοτίβο ελέγχου κάμερας IBDoc Camera Test Card Code: B-IBD-CTC Lot: 0302 Πίσω πλευρά LF-IBDOC8 6/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

7 Εικόνα 6: Μενού πλοήγησης CalApp Κείμενο πληροφοριών (αγγίξτε για άνοιγμα) Πρώτη οθόνη εκμάθησης Δευτερεύον μενού (αγγίξτε για άνοιγμα) Εκπαιδευτικό βίντεο και στοιχεία επικοινωνίας Αποσύνδεση Πλοήγηση στις οθόνες εκμάθησης Μετάβαση απευθείας στο χρονόμετρο Πρωτεύον μενού Λίστα αποτελεσμάτων Φορητή πύλη IBDoc Αποσύνδεση LF-IBDOC8 7/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

8 ΒΉΜΑ 1: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ 1.1 Πραγματοποιήστε αναζήτηση για «CalApp» ή «IBDoc» (A) στο itunes App Store ή στο Google Play Store. 1.2 Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του CalApp στο smartphone σας. A 1.3 Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σταθερή σύνδεση στο internet. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να γνωρίζετε ότι χρειάζεστε σύνδεση στο internet για να συνδεθείτε στο CalApp κατά την πρώτη εκκίνηση. 1.4 Αγγίξτε το εικονίδιο CalApp και ξεκινήστε τη διαδικασία εισόδου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά την πρώτη εκκίνηση, θα πρέπει να συμφωνήσετε ότι η εφαρμογή CalApp επιτρέπεται να σας στέλνει γνωστοποιήσεις push. Μια γνωστοποίηση push θα σας στέλνει μια ειδοποίηση μία ημέρα πριν πρέπει να πραγματοποιήσετε την επόμενη εξέταση. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον 20% υπόλοιπο φόρτισης μπαταρίας στο smartphone σας για να πραγματοποιήσετε την εξέταση. Στο ios θα πρέπει να συμφωνήσετε ότι το CalApp θα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει την κάμερα. B 1.5 Εισαγάγετε τη διεύθυνση λογαριασμού IBDoc (όνομα χρήστη) και κωδικό πρόσβασής (B) σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να τον επαναφέρετε αν αγγίξετε το κουμπί «Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης» (B). Μόλις εισαγάγετε τη διεύθυνση λογαριασμού IBDoc (όνομα χρήστη), στη διεύθυνση σας θα σταλεί ένας σύνδεσμος για να επαναφερθεί ο κωδικός πρόσβασής σας. 1.6 Διαβάστε και αποδεχτείτε το Συμφωνητικό άδειας χρήσης τελικού χρήστη (EULA). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω προστασίας δεδομένων και ασφάλειας, η συνεδρία σας λήγει μετά από 7 ημέρες και θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά. LF-IBDOC8 8/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

9 ΒΉΜΑ 2: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 2.1 Βγάλτε το κιτ εξέτασης IBDoc από το ψυγείο και διατηρήστε τα ξεχωριστά υλικά σε ένα στεγνό και σκιερό μέρος μέχρι να τα χρειαστείτε για τη διαδικασία εξέτασης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διατηρήστε την κασέτα εξέτασης στη θήκη μέχρι να είστε έτοιμοι να φορτώσετε την κασέτα εξέτασης στο Βήμα Ανοίξτε το κιτ εξέτασης IBDoc και βγάλτε την κάρτα ελέγχου κάμερας (Εικ. 5, σελ. 6). C 2.3 Πραγματοποιήστε έναν έλεγχο κάμερας ευθυγραμμίζοντας τη μορφή ελέγχου της κάρτας ελέγχου κάμερας με το κίτρινο πλαίσιο στην προβολή κάμερας του CalApp (C). 2.4 Αγγίξτε το κουμπί OK όταν ο έλεγχος κάμερας είναι επιτυχής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο έλεγχος κάμερας ισχύει για 30 ημέρες. Εντός αυτής της χρονικής περιόδου 30 ημερών, τα Βήματα δεν είναι απαραίτητα και, μετά την είσοδο, μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας με το Βήμα 2.5. Μετά από 30 ημέρες, πρέπει να επαναλάβετε τον έλεγχο κάμερας. 2.5 Μπορείτε να πλοηγείστε ελεύθερα μεταξύ των οθονών εκμάθησης και να λάβετε επιπρόσθετες πληροφορίες κειμένου αν αγγίξετε το κουμπί ενός κυκλωμένου «i» (D). Αν είστε πεπειραμένος χρήστης, μπορείτε να παραλείψετε αυτές τις οδηγίες (αν αγγίξετε το κουμπί «Παράλειψη εισαγωγής») και ξεκινήσετε αμέσως με τη διαδικασία εξέτασης (βλ. Βήμα 3). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να συμβουλευτείτε το βίντεο εκμάθησης στο μενού βοήθεια (Εικ. 6, σελ. 7) οποιαδήποτε στιγμή. 2.6 Τώρα έχετε ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για το smartphone. Βάλτε το στην άκρη και να το έχετε διαθέσιμο για περαιτέρω βήματα. Ξεκινήστε τη διαδικασία εξέτασης (Βήμα 3). D LF-IBDOC8 9/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

10 ΒΗΜΑ 3: ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝ Τα επακόλουθα Βήματα 3 και 4 πρέπει να εκτελεστούν συνεχόμενα χωρίς διακοπή 3.1 Αδειάστε πρώτα την ουροδόχο κύστη σας, αν απαιτείται, επειδή τα ούρα μπορούν να επηρεάσουν την εξέταση. 3.2 Ξετυλίξτε το χαρτί συλλογής κοπράνων κρατώντας τα ανοικτά άκρα και τραβώντας απαλά προς τα έξω (E). E 3.3 Τοποθετήστε το χαρτί συλλογής κοπράνων επάνω στο κάθισμα της τουαλέτας κοντά στο πίσω μέρος (F). ΠΡΟΣΟΧΗ: Το χαρτί δεν πρέπει να αγγίξει το νερό της τουαλέτας. 3.4 Βεβαιωθείτε ότι το χαρτί συλλογής κοπράνων είναι σωστά στερεωμένο στο κάθισμα της τουαλέτας. F 3.5 Βεβαιωθείτε ότι το δείγμα κοπράνων σας συγκρατείται στο χαρτί συλλογής (G). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση που αποτύχει η συλλογή κοπράνων την πρώτη φορά, παρέχεται και ένα δεύτερο χαρτί συλλογής κοπράνων με το κιτ συλλογής. Αν απαιτείται, φορέστε τα γάντια εξέτασης και συνεχίστε με το Βήμα 4 της διαδικασίας εξέτασης. G LF-IBDOC8 10/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

11 ΒΗΜΑ 4: ΕΚΧΥΛΙΣΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝ 4.1 Κρατήστε τη συσκευή βαλβίδας CALEX με το λευκό κάλυμμα στο πάνω μέρος και αφαιρέστε τη λευκή ακίδα δειγματοληψίας περιστρέφοντας ταυτόχρονα δεξιόστροφα και τραβώντας προς τα πάνω (H). H 4.2 Βυθίστε το άκρο δοσολόγησης με τις εγκοπές μέσα στα κόπρανα και περιστρέψτε πριν το αφαιρέσετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία σε 3 έως 5 διαφορετικές θέσεις του δείγματος κοπράνων προκειμένου να γεμίσετε πλήρως τις εγκοπές του άκρου δοσολόγησης (Εικ. 2, σελ. 5) (I). ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε ότι όλες οι εγκοπές έχουν γεμίσει πλήρως με κόπρανα. Δεν χρειάζεται το άκρο δοσολόγησης της ακίδας δειγματοληψίας να καλυφτεί πλήρως με κόπρανα, επειδή η περίσσεια κοπράνων θα απομακρυνθεί στο επόμενο βήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην αφαιρέσετε το μπλε προστατευτικό κάλυμμα I 4.3 Τοποθετήστε την ακίδα δειγματοληψίας ξανά στη χοάνη του κύριου τμήματος της βαλβίδας CALEX (Εικ 3, σελ. 5) και ωθήστε την στην τελική θέση ασφάλισης. Θα νιώσετε και θα ακούσετε έναν χαρακτηριστικό ήχο «κλικ» (J) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά τη συλλογή του δείγματος κοπράνων, μπορείτε να απομακρύνετε τα υπόλοιπα κόπρανα στην τουαλέτα μαζί με το χαρτί συλλογής κοπράνων. Αν δεν επιτρέπεται να ρίχνετε χαρτί υγείας στην τουαλέτα, απορρίψτε το υπόλοιπο δείγμα κοπράνων στην τουαλέτα και πετάξτε το χαρτί συλλογής κοπράνων όπως πετάτε και το χαρτί υγείας. J Click! 4.4 Ανακινήστε έντονα τη βαλβίδα CALEX για 10 δευτερόλεπτα (K) και αφήστε την ακίνητη για 2 ώρες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή πολλά δείγματα κοπράνων απαιτούν μέχρι 2 ώρες για να αποσπαστούν πλήρως από τις εγκοπές, πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 2 ώρες πριν συνεχίσετε με το επόμενο βήμα. Συνεχίστε με τη διαδικασία κάποια στιγμή που σας βολεύει εντός των επόμενων 24 ωρών. Διατηρήστε τη συσκευή βαλβίδας CALEX σε ένα στεγνό και σκιερό μέρος κατά την περίοδο αναμονής. K LF-IBDOC8 11/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

12 ΒΗΜΑ 5: ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ Τα επακόλουθα Βήματα 5 έως 7 πρέπει να εκτελεστούν συνεχόμενα χωρίς διακοπή ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίστε να έχετε το smartphone σας έτοιμο και να είστε συνδεδεμένοι στο CalApp. 5.1 Αποσυσκευάστε την κασέτα εξέτασης και τοποθετήστε την στην μπλε πίσω πλευρά της κάρτας ελέγχου κάμερας (Εικ. 5, σελ. 6) ώστε η λευκή περιοχή να είναι πλήρως καλυμμένη από την κασέτα εξέτασης (L, 1). L 5.2 Ανακινήστε ξανά έντονα τη βαλβίδα CALEX για 10 δευτερόλεπτα. Ελέγξτε ότι οι εγκοπές του άκρου δοσολόγησης δεν παρουσιάζουν υπολείμματα κοπράνων. Κρατώντας τη βαλβίδα CALEX όρθια, κτυπήστε το κάτω μέρος της βαλβίδας CALEX για να αφαιρέσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα που έχουν παγιδευτεί στην έξοδο ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να έχετε σωστό αποτέλεσμα εξέτασης, είναι υποχρεωτικό οι εγκοπές του άκρου δοσολόγησης να μην παρουσιάζουν υπολείμματα κοπράνων πριν συνεχίσετε στο επόμενο βήμα. M 5.3 Αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα (L, 2) και τοποθετήστε την έξοδο της βαλβίδας CALEX στην κυκλική θύρα φόρτωσης δείγματος (Εικ. 4, σελ. 6) της κασέτας εξέτασης (L, 3). Περιστρέψτε αριστερόστροφα την πεταλούδα (Εικ. 3, σελ. 5) από τη θέση 1 στη θέση 2 (M) και βεβαιωθείτε ότι η έξοδος παραμένει σε στενή επαφή με τη θύρα φόρτωσης δείγματος. 5.4 Καθώς το υγρό φορτώνεται, εμφανίζεται ένα κοκκινωπό χρώμα στο παράθυρο ανάγνωσης. Αφήστε το κοκκινωπό χρώμα να φτάσει μέχρι τη μέση του παραθύρου ανάγνωσης της κασέτας εξέτασης (N, βέλος). Αυτή η διαδικασία θα απαιτήσει 20 έως 30 λεπτά. N 5.5 Ξεκινήστε το χρονόμετρο στο CalApp αμέσως (O, 1) ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανοίξτε την πεταλούδα της βαλβίδας CALEX μόνο μία φορά. Η εξέταση έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί με την απελευθέρωση της πρώτης σταγόνας. 5.6 Αφαιρέστε τη βαλβίδα CALEX από τη θύρα φόρτωσης δείγματος της κασέτας εξέτασης και τοποθετήστε ξανά το προστατευτικό καπάκι (O, 2). O ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Η βαλβίδα CALEX πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά Αφήστε την κασέτα εξέτασης για 12 λεπτά μέχρι να αρχίσει το χρονόμετρο να παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο «μπιπ». Στη συνέχεια, συνεχίστε αμέσως με το Βήμα 6 της διαδικασίας εξέτασης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας δεν είναι στη σίγαση, για να μπορέσετε να ακούσετε το κουδούνισμα του χρονομέτρου. 2 LF-IBDOC8 12/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

13 ΒΗΜΑ 6: ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βεβαιωθείτε ότι η κασέτα εξέτασης είναι τοποθετημένη στην μπλε πίσω πλευρά της κάρτας ελέγχου κάμερας. Ο γραμμωτός κωδικός πρέπει να βρίσκεται στην άνω δεξιά γωνία (P). 6.1 Μόλις λήξει το χρονόμετρο, συνεχίστε αμέσως με τη λήψη μιας εικόνας της κασέτας εξέτασης πατώντας το κουμπί «Σάρωση». ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα λήξης χρόνου 90 δευτερόλεπτα αφού πατήσετε το κουμπί «Σάρωση». Θα κλείσει η προβολή κάμερας και το CalApp θα επιστρέψει στην αρχική οθόνη. P 6.2 Ευθυγραμμίστε το κίτρινο πλαίσιο στην προβολή κάμερας με τα άκρα της κασέτας εξέτασης (R). Αγγίξτε την οθόνη για εστίαση, αν απαιτείται. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κρατήστε το smartphone σας οριζόντια ως προς την κασέτα εξέτασης και όχι υπό γωνία (Q). Μετακινήστε το smartphone αργά προς τα πάνω και κάτω για να αποκτήσετε σωστή ευθυγράμμιση με την κασέτα εξέτασης. Αγγίξτε την οθόνη για εστίαση, αν η σάρωση διαρκεί πολλή χρόνο. Βεβαιωθείτε ότι η κασέτα εξέτασης ακουμπάει σωστά στην πίσω πλευρά της κάρτας ελέγχου κάμερας, ώστε όλο το λευκό τμήμα της κάρτας ελέγχου κάμερας να είναι καλυμμένο με την κασέτα εξέτασης. 6.3 Μόλις το CalApp βρει μια καλή εικόνα για ανάλυση, εμφανίζονται πέντε πράσινες κουκκίδες και στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα «Γίνεται ανάλυση εξέτασης». Q R LF-IBDOC8 13/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

14 ΒΗΜΑ 7: ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 7.1 Μόλις γίνει ανάγνωση της κασέτας εξέτασης, το CalApp μεταβαίνει στην προβολή αποτελεσμάτων (S). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν έχετε σύνδεση στο internet ενώ γίνεται η εκτέλεση της εξέτασης, το αποτέλεσμα μπορεί να εμφανιστεί ως «Εκκρεμεί» εντός ενός μπλε πλαισίου μέχρι να δημιουργηθεί σύνδεση στο internet κατά την επόμενη είσοδο. Σε καμία περίπτωση δεν θα χαθούν τα αποτελέσματα εξέτασής σας. 7.2 Αν αγγίξετε το πλαίσιο «Σημειώσεις», μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο για τον εαυτό σας ή τον επαγγελματία περίθαλψης υγείας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για σημεία στίξης επιτρέπονται μόνο τελείες και κόμματα. S 7.3 Μόλις πληκτρολογήσετε τη σημείωσή σας, αγγίξτε το κουμπί «Αποθήκευση» (S) για να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα εξέτασης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα αποτελέσματα εξέτασης αποστέλλονται αυτόματα στην πύλη IBDoc και ο γιατρός σας ειδοποιείται μέσω . Αν το CalApp δεν διαθέτει σύνδεση στο internet τη στιγμή που γίνεται η μέτρηση της κασέτας εξέτασης, το αποτέλεσμα εξέτασης αποστέλλεται αυτόματα την επόμενη φορά που δημιουργηθεί σύνδεση στο internet. 7.4 Μετά την αποθήκευση του αποτελέσματος εξέτασης, απορρίψτε τη συσκευή βαλβίδας CALEX και την κασέτα εξέτασης (T). 7.5 Έχετε φτάσει στο τέλος της διαδικασίας εξέτασης. Το CalApp θα επιστρέψει στην αρχική οθόνη του μενού πλοήγησης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην πραγματοποιήσετε ανάγνωση της ίδιας κασέτας εξέτασης ξανά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να ανασκοπήσετε το ιστορικό αποτελεσμάτων εξέτασης ανά πάσα στιγμή αν αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα αποτελεσμάτων εξέτασης ή στη φορητή πύλη (Εικ. 6, σελ. 7). T 3004 QB Calprotection B-LFCALUS-TC LF-IBDOC8 14/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

15 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΌΣ Εκχύλιση δείγματος κοπράνων: 15 λεπτά συν 2 ώρες αναμονής: Φόρτωση και ανάγνωση της κασέτας εξέτασης: 15 λεπτά 1 Συλλέξτε το δείγμα κοπράνων με το χαρτί συλλογής κοπράνων. Αφαιρέστε την ακίδα δειγματοληψίας από τη συσκευή βαλβίδας CALEX. 2 Εισαγάγετε την ακίδα δειγματοληψίας στα κόπρανα σε 3 έως 5 διαφορετικές θέσεις και περιστρέψτε. Βεβαιωθείτε ότι οι εγκοπές του άκρου δοσολόγησης έχουν γεμίσει πλήρως με κόπρανα Ανακινήστε έντονα για 10 δευτερόλεπτα. Βγάλτε το προστατευτικό καπάκι από τη βαλβίδα CALEX. Τοποθετήστε την έξοδο στη θύρα φόρτωσης δείγματος. Μετακινήστε την πεταλούδα από τη θέση 1 στη θέση 2. 6 Κρατήστε τη βαλβίδα CALEX στη θύρα φόρτωσης δείγματος μέχρι το κοκκινωπό χρώμα να φτάσει στη μέση του παραθύρου ανάγνωσης. 3 Εισαγάγετε ξανά την ακίδα δειγματοληψίας στο κύριο τμήμα βαλβίδας CALEX. Ανακινήστε έντονα για 10 δευτερόλεπτα. Αφήστε τη βαλβίδα CALEX ακίνητη σε ένα σκιερό και στεγνό μέρος για 2 ώρες. Click! 7 Αρχίστε το χρονόμετρο CalApp και περιμένετε 12 λεπτά. 12 Min 4 Συνεχίστε με το επόμενο βήμα εντός 24 ωρών. Πριν συνεχίσετε, βεβαιωθείτε ότι όλα τα κόπρανα έχουν αφαιρεθεί από τις εγκοπές. MIN 2H MAX 24H 8 Βεβαιωθείτε ότι η κασέτα εξέτασης ακουμπά στην μπλε πίσω πλευρά της κάρτας ελέγχου κάμερας. Σαρώστε την κασέτα εξέτασης. LF-IBDOC8 15/16 Ημερομηνία αναθεώρησης:

16 Σύμβολο H i l g h M X D Επεξήγηση Ημερομηνία λήξης Συμβουλευτείτε τις Οδηγίες χρήσης Περιορισμοί θερμοκρασίας Αριθμός παρτίδας Κωδικός παραγγελίας Κατασκευαστής Αριθμός εξετάσεων Μην κάνετε επαναληπτική χρήση C 0123 V Οι επωνυμίες CALEX, IBDoc και CalApp είναι σήματα κατατεθέντα της BÜHLMANN σε πολλές χώρες. BÜHLMANN Laboratories AG Τηλέφωνο Baselstrasse 55 Παραγγελίες μέσω fax CH 4124 Schönenbuch/Basel Switzerland (Ελβετία)

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign Περιεχόμενα 1. SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign... 2 2. Παραλαβή Ειδοποίησης Email... 2 3. Υπογραφή Εγγράφου... 3 4. Άλλες Επιλογές... 4 4.1 Ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Βήμα 1 Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Βήμα 2 Κλείστε τη μονάδα του σαρωτή αργά. Προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες, για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμό. 1

Διαβάστε περισσότερα

MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4

MyAlarm ifob Control Οδηγίες Χρήσης V1.4 Διάγραμμα Διαδικασίας Το παρακάτω διάγραμμα, δείχνει τα βασικά βήματα που απαιτούνται για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό MyAlarm και να ρυθμίσετε την εφαρμογή ifob Control για κινητά τηλέφωνα και έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΕΓΔ Οδηγίες προς τους μαθητές για τη χρήση του λογισμικού εξέτασης (EL)

ΕΕΓΔ Οδηγίες προς τους μαθητές για τη χρήση του λογισμικού εξέτασης (EL) ΕΕΓΔ Οδηγίες προς τους μαθητές για τη χρήση του λογισμικού εξέτασης (EL) Πίνακας Περιεχομένων 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΣΤ 3 2.1 Η σύνδεση με το σύστημα (log-in) 3 2.2 Έλεγχος του ήχου για το

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων Γρήγορη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Σε αυτήν την ενότητα περιγράφεται ο τρόπος τοποθέτησης χαρτιού σε θήκες 250 και 550 φύλλων καθώς και στον μη αυτόματο τροφοδότη. Περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Για όλους τους χρήστες Εισαγωγή... 3 Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...3 Εμπορικά σήματα...4

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

EdoorLock Programmer. EdoorLock Programmer_App.doc

EdoorLock Programmer. EdoorLock Programmer_App.doc EdoorLock Programmer Α. Λίγα λόγια. Το EdoorLock Programmer χρησιμοποιείται για την διαχείριση και τον προγραμματισμό του EdoorLock Electronic Lock. Το EdoorLock Electronic Lock είναι μια συσκευή Access

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης

Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008. Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX. Οδηγός χρήσης Έκδοση 1.0 Ιούλιος 2008 Τελικός επεξεργαστής γραφείου LX Οδηγός χρήσης Τα Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network και Windows Server είναι είτε εμπορικά σήματα είτε σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home onnect * Συγχαρητήρια για την οικιακή συσκευή του

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός Χρήστη Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Εγκατάσταση του USB Stick 4 Windows 7, Windows

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ Ν.3908/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Εγγραφή στο σύστημα...3 2. Είσοδος στο σύστημα...4 3. Υποβολή Αίτησης...6

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές

Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές 1 Πίνακας Περιεχομένων Αν χρησιμοποιείτε Υπολογιστή... 3 Αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android ή IOS (iphone or ipad)... 3 Ηχογραφώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Κάθε ΝΟΔΕ παραλαμβάνει: 1. Ενάν αριθμό συσκευών (tablets), θηκών και πληκτρολογίων (άλλες αποστολές έχουν πληκτρολόγια ενσωματωμένα στη θήκη, άλλες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Γρήγορη έναρξη Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Το έγγραφο αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το Mobile WiFi,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ταχείας αναφοράς για το ZE500

Οδηγός ταχείας αναφοράς για το ZE500 Οδηγός ταχείας αναφοράς για το ZE500 Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να χειρίζεστε τη μηχανή εκτύπωσης σας σε καθημερινή βάση. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήστη. Προσανατολισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην εφαρμογή... 2 Βασική Σελίδα (Activity)... 3 Ρυθμίσεις... 3 Πελάτες... 6 Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Αποθήκη... 11 Αναζήτηση προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχό του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 9 Δημιουργία και διαχείριση blog μέσω του Blogger. Δημιουργία ιστολογίου

Δραστηριότητα 9 Δημιουργία και διαχείριση blog μέσω του Blogger. Δημιουργία ιστολογίου Δραστηριότητα 9 Δημιουργία και διαχείριση blog μέσω του Blogger Δημιουργία ιστολογίου 1. Ανοίξτε το φυλλομετρητή Google Chrome, πληκτρολογήστε στη γραμμή διευθύνσεων τη διεύθυνση www.blogger.com και πατήστε

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη

Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.step.gov.gr δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να εγγραφούν στην υπηρεσία προσωποποιημένης πληροφόρησης, μέσω της οποίας μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex

FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex FB000011 Κάρτα FireWire PCI 3 θυρών Sweex FB000010 Κάρτα FireWire PCI 4 θυρών Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε την κάρτα FireWire PCI Sweex. Η κάρτα αυτή σας δίνει πολλές δυνατότητες: - Η

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ταχείας αναφοράς XiIIIPlus/RXi

Οδηγός ταχείας αναφοράς XiIIIPlus/RXi Οδηγός ταχείας αναφοράς XiIIIPlus/RXi Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να χειρίζεστε τον εκτυπωτή σας σε καθημερινή βάση. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήστη. Εξωτερική προβολή

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

support@displaynote.com +44-2890-730-482

support@displaynote.com +44-2890-730-482 Οδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Ρύθμιση... 3 Λήψη του λογισμικού... 3 Εγκατάσταση του λογισμικού... 3 Λήψη της εφαρμογής... 4 Ρύθμιση της σύνδεσης... 5 Χρήση του DisplayNote... 6 Δημιουργία λογαριασμού DisplayNote...

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΦΥΛΛΟ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΛΛΟ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Βρίσκεσαι μπροστά σε ένα φύλλο εργασίας. Ακολούθησε τις οδηγίες που σου δίνει για να πραγματοποιήσεις μια σειρά από δραστηριότητες. Έτσι θα μάθεις να δουλεύεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Κατοχύρωσης

Οδηγός Online Κατοχύρωσης Οδηγός Online Κατοχύρωσης Καλωσορίσατε στον Οδηγό Online Κατοχύρωσης που θα βρείτε στον ιστοχώρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας. Ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την διαδικασία της Κατοχύρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

1 Σύμβολα. 3 Κατάλληλη χρήση. 4 Προβλεπόμενη λανθασμένη χρήση. 2 Ασφάλεια και κίνδυνοι. 1.1 Υποδείξεις προειδοποίησης. 1.

1 Σύμβολα. 3 Κατάλληλη χρήση. 4 Προβλεπόμενη λανθασμένη χρήση. 2 Ασφάλεια και κίνδυνοι. 1.1 Υποδείξεις προειδοποίησης. 1. A 1 2 B 3 G H 4 C 7 5 6 I J D 8 9 10 11 12 13 12 13 K 14 E F 1 Σύμβολα 1.1 Υποδείξεις προειδοποίησης Οι υποδείξεις προειδοποίησης διαφέρουν μεταξύ τους ανάλογα με το είδος του κινδύνου με τις εξής λέξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ταχείας αναφοράς για ZT210/ZT220/ZT230

Οδηγός ταχείας αναφοράς για ZT210/ZT220/ZT230 Οδηγός ταχείας αναφοράς για ZT210/ZT220/ZT230 Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να χειρίζεστε τον εκτυπωτή σας σε καθημερινή βάση. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήστη. Εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Βραβείο Καλού Σχεδιασμού για Ιατρικές Συσκευές. Moυσείο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού Chicago Athenaeum

Βραβείο Καλού Σχεδιασμού για Ιατρικές Συσκευές. Moυσείο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού Chicago Athenaeum Βραβείο Καλού Σχεδιασμού για Ιατρικές Συσκευές Moυσείο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού Chicago Athenaeum Περιγραφή της πένας SoloSTAR H SoloSTAR είναι προγεμισμένη πένα για τη χορήγηση ινσουλίνης. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones Ισχύει για προϊόντα από το 2012 και μετά CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

1.0 Περιγραφή προϊόντος

1.0 Περιγραφή προϊόντος Ευρετήριο 1 Περιγραφή προϊόντος 1.01 Πώς λειτουργεί ο μετρητής φωταύγειας Clean-Trace NG για τη μέτρηση της μόλυνσης 1.02 Δοκιμή υγιεινής επιφάνειας και ATP 1.03 Δοκιμή νερού και ATP 2 Επισκόπηση οργάνου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Pogo> Για Android Συσκευές (Για Εμπόρους)

Οδηγός Χρήσης Pogo> Για Android Συσκευές (Για Εμπόρους) Οδηγός Χρήσης Pogo> Για Android Συσκευές (Για Εμπόρους) Εισαγωγή στην εφαρμογή Pogo> Αυτό το έντυπο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Παλέτα Κίνηση. Καλό είναι πριν ξεκινήσετε το παρακάτω φυλλάδιο να έχετε παρακολουθήσει τα παρακάτω δύο videos: a) Εισαγωγή στο περιβάλλον του Scratch

Παλέτα Κίνηση. Καλό είναι πριν ξεκινήσετε το παρακάτω φυλλάδιο να έχετε παρακολουθήσει τα παρακάτω δύο videos: a) Εισαγωγή στο περιβάλλον του Scratch Τάξη : Α Λυκείου Λογισμικό : Scratch Διάρκεια : 45 λεπτά Παλέτα Κίνηση Σε αυτό το φύλλο εργασίας θα εξοικειωθείτε με τις εντολές του Scratch που βρίσκονται στην παλέτα Κίνηση. Για τον σκοπό αυτό διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Συγχώνευση αλληλογραφίας και συγχώνευση μιας πηγής δεδομένων με ένα κύριο έγγραφο όπως ένα γράμμα ή ένα έγγραφο ετικετών

Συγχώνευση αλληλογραφίας και συγχώνευση μιας πηγής δεδομένων με ένα κύριο έγγραφο όπως ένα γράμμα ή ένα έγγραφο ετικετών 3.5.1.1 Συγχώνευση αλληλογραφίας και συγχώνευση μιας πηγής δεδομένων με ένα κύριο έγγραφο όπως ένα γράμμα ή ένα έγγραφο ετικετών Ένα σύνηθες πρόβλημα που υπάρχει, είναι η ανάγκη αποστολής επιστολών ή πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενα συσκευασίας... 3 Προετοιμασία για εγκατάσταση... 4 Συνθήκες περιβάλλοντος... 4 Οδηγίες για την επιφάνεια... 5 Εγκατάσταση κάμερας στο βιντεοπροβολέα...

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας με το MIT Αρρ Inventor. 1 η Εργασία

Ξεκινώντας με το MIT Αρρ Inventor. 1 η Εργασία Ξεκινώντας με το MIT Αρρ Inventor 1 η Εργασία Απαιτήσεις 1. Σύνδεση στο Διαδίκτυο (διότι οι εφαρμογές δημιουργούνται online) 2. Εγκατεστημένος ο Browser Google Chrome 3. Υπαρκτός λογαριασμός Gmail 4. Κατεβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ IOS 7.0 Η ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΕ IPHONE 4S, 5 (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΤΕΛΟ) ΚΑΙ 6 IPHONE ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID 4.3 Η ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΕ BLUETOOTH 4.0

ΣΥΣΤΗΜΑ IOS 7.0 Η ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΕ IPHONE 4S, 5 (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΤΕΛΟ) ΚΑΙ 6 IPHONE ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID 4.3 Η ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΕ BLUETOOTH 4.0 Προφυλάξεις για τη χρήση Bluetooth Η ραδιοσυχνότητα για το Bluetooth είναι στα 2.4GHz που τη μοιράζονται τόσο συσκευές Bluetooth αλλά και όχι Bluetooth συσκευές. Υπάρχουν πιθανές ασύρματες πηγές που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή Findlapa.com Περιεχόμενα συσκευασίας: Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Τεχνικά χαρακτηριστικά: Bluetooth 4.0 υποστήριξη χαμηλής ενέργειας Εύρος μέχρι 60m με οπτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Η-Βιβλίων Ebrary ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Οδηγός Χρήσης Η-Βιβλίων Ebrary ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Οδηγός Χρήσης Μάιος, 2014 TABLE OF CONTENTS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ EBRARY... 3 1. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... 3 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ADOBE DIGITAL EDITIONS... 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EBRARY...

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα θόλου. Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας---ελληνικά

Κάμερα. Δικτυακή κάμερα θόλου. Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας---ελληνικά Κάμερα Δικτυακή κάμερα θόλου Συνοπτικός οδηγός λειτουργίας---ελληνικά Ο παρών συνοπτικός οδηγός αφορά στα εξής μοντέλα: DS-2CD42F-(I), DS-2CD424F-(I), DS-2CD432F-(I), DS-2CD42FWD-(I), DS-2CD432FWD-(I),

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον.

Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον. Συνδέστε το ψυγείο σας με το μέλλον. Home onnect. Μια εφαρμογή για όλα. Το Home onnect είναι η πρώτη εφαρμογή, που πλένει, στεγνώνει, ξεπλένει, ψήνει γλυκά, κάνει καφέ και ρίχνει μια ματιά στο ψυγείο για

Διαβάστε περισσότερα