Λίγα λόγια για εμάς. diaplous s.s.d.a. Ltd Νηρηίδα TravelandMore που συνένωσαν δυνάμεις στο κοινό όραμα:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Λίγα λόγια για εμάς. diaplous s.s.d.a. Ltd Νηρηίδα TravelandMore που συνένωσαν δυνάμεις στο κοινό όραμα:"

Transcript

1

2 Λίγα λόγια για εμάς Η TRIMORE απαρτίζεται από τρεις οντότητες: diaplous s.s.d.a. Ltd Νηρηίδα TravelandMore που συνένωσαν δυνάμεις στο κοινό όραμα: Κάθε αθλητής στην Ελλάδα να ξεχωρίζει τα Sport Events της TRIMORE ως Premium από κάθε άποψη: οργάνωση, ασφάλεια, θέαμα, καινοτομία, ευρηματικότητα, παροχές, εμπειρία και να επιδιώκει τη συμμετοχή του!

3 Syros Triathlon Ιουνίου Το 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017 ( Ιουνίου) έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος Τριαθλητικός και Τουριστικός Θεσμός στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων αλλά και ολόκληρης της χώρας. Η Σύρος και φέτος, με το 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017 ( Ιουνίου), θα είναι στο επίκεντρο του αθλητικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Η συμμετοχή εκτιμάται να υπερβεί κάθε προσδοκία, ανεβάζοντας τον αριθμό των μοναδικών αθλητών σε περισσότερους των και του συνολικού κόσμου που θα προσέλθει στο νησί για τον σκοπό αυτό, πέραν των Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού αλλά και παγκόσμιου Τριάθλου, θα δώσουν το «παρών». Τέσσερις ημέρες ( Ιουνίου 2017) γεμάτες δράση, πληθώρα αθλητικών, πολιτιστικών και συμμετοχικών εκδηλώσεων, προσφέρουν την μέγιστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, θεατές και παρευρισκόμενους, αφήνοντας πίσω μια εξαιρετική αθλητική κληρονομιά στο νησί. Πρόκειται πραγματικά για μία γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, αφού πλήθος τέτοιων εκδηλώσεων θα λάβουν χώρα και θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. Half Olympic Distance Triathlon Κολύμβηση 0.75K Ποδηλασία 20Κ Τρέξιμο πόλης 5Κ Δυνατότητα ομάδων (σκυταλοδρομίας) Olympic Distance Triathlon Κολύμβηση 1,5K Ποδηλασία 40K Τρέξιμο πόλης 5Κ Δυνατότητα ομάδων (σκυταλοδρομίας Water Triathlon Obstacle Swimming Open Water Swimming 0.5K, 3,5K, 5,5K City Running 5Κ & 10Κ Παιδικό Τρίαθλο Συνδιοργάνωση του Δήμου Σύρου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Ναυτικού Ομίλου Σύρου Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου.

4 Άλλες διοργανώσεις της TRIMORE Nafplio Triathlon Μάϊος 2015 Teaser Final Video Clip 1st TRIMORE Syros Triathlon Ιούνιος 2016 Teaser Final Video Clip Obstacle Challenge - Obstacle Swimming Ιούνιος 2016 Final Video Clip

5 Ποιοτικά & Ποσοτικά Στοιχεία Το TRIMORE Syros Triathlon, σε αντίθεση με άλλες διοργανώσεις που φέρουν την ονομασία Τρίαθλο είναι ένα πολυήμερο event και όχι ένας αγώνας (που συνήθως διαρκεί από 2 4 ώρες και καμία ή ελάχιστες παράπλευρες εκδηλώσεις δεν περιλαμβάνονται). Παρόλο που το κυρίως αθλητικό σπορ είναι το Τρίαθλο (που δίνει και την ονομασία του στο event), μια σειρά άλλα δημοφιλή σπορ, μεγάλης σημαντικότητας όπως το κολύμπι ανοικτής θαλάσσης και το τρέξιμο πόλης, το παιδικό Τρίαθλο και άλλες παιδικές αθλητικές δραστηριότητες δίνουν άλλο χρώμα και ασφαλώς τη δυνατότητα μεγαλύτερης συμμετοχής αθλητών. Η φύση δε των σπορ αυτών καθώς και οι αποστάσεις που επιλέγονται, είναι τέτοια ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος όχι μόνο υψηλού επιπέδου αθλητές, αλλά ακόμη και καθαρά ερασιτέχνες, χομπίστες ή για απλή διασκέδαση και συμμετοχή. Το event της Σύρου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα οικογενειακό event, αφού δίνει τη δυνατότητα και σε άλλα μέλη της οικογένειας να λάβουν μέρος στο πλούσιο πρόγραμμα των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στα παιδιά. Όλο το event εκτυλίσσεται σε ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου, με τον φιλόξενο κόσμο του να δημιουργεί μια απίστευτη κερκίδα, ικανή να ξεσηκώσει τον κάθε συμμετέχοντα και παρευρισκόμενο. Η διοργάνωση δίνει ιδιαίτερη έμφαση με φροντίδα και αγάπη στα παιδιά, πραγματοποιώντας παιδικό Τρίαθλο καθώς και άλλες παιδικές αθλητικές δραστηριότητες. Σχεδιασμένες με στόχο να εμπνεύσουν και παρακινήσουν νέους ανθρώπους στο αθλητικό ιδεώδες, τον ευγενή ανταγωνισμό και την άμιλλα, την προσπάθεια καθώς και τη συμμετοχή όλης της οικογένειας στα σπορ του event.

6 Ποιοτικά & Ποσοτικά Στοιχεία Οι Τριαθλητές στην Ελλάδα - με ενεργό συμμετοχή κατά τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν εντός του , ξεπέρασαν τους άνδρες και γυναίκες (πηγή Racefinder). Στην πραγματικότητα ο κόσμος που έχει λάβει μέρος τα τελευταία 4 χρόνια σε αγώνες Τριάθλου και ουσιαστικά θεωρείται ως ενεργός τριαθλητικός κόσμος, αγγίζει σε αριθμό τις μονάδες. Αξίζει να αναφερθεί ότι κάθε νέα τοποθεσία αγώνα που θα καθιερώσει αγώνα, δημιουργεί υποδομές ανάπτυξης του σπορ στην περιοχή και την δεύτερη χρονιά παρουσιάζεται τάση νέων τριαθλητών (30 40 μονάδες). Ηλικιακά, παρουσιάζεται ως επικρατούσα η δεκαετία 40 49ετών με 37%, και ακολουθεί η δεκαετία ετών με 32%. Με ποσοστό 19% ακολουθεί η δεκαετία ετών και με 11% η δεκαετία ετών. Τέλος, μόνο 2% ανήκουν σε μεγαλύτερη ηλικία των 60 ετών. Ο αθλητής που ασχολείται με το Τρίαθλο σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα (Racecheck κλπ), είναι άτομο που προέρχεται από τον αθλητικό κόσμο (άλλα σπορ), έχει καλή εργασία (επιχειρηματίας ή στέλεχος υψηλού επιπέδου σε εταιρείες) και καλό επίπεδο αμοιβής και ζωής, είναι ανώτερου και ανώτατου εκπαιδευτικού επιπέδου, ασχολείται ψαγμένα με το σπόρ του και ξοδεύει χρήματα σε αυτό (ακριβά ποδήλατα, εξοπλισμός, βοηθήματα), διαβάζει, αναλύει, σκέφτεται. Εργάζεται συστηματικά για τη βελτίωσή του και ψάχνεται συνεχώς για καινοτομίες και gadgets. Tα στοιχεία της Blue Star για το event του 2016, θέλουν άτομα για το σκοπό του Τριάθλου, να κατεβαίνουν από το πλοίο στις 11:25 το πρωί της Παρασκευής, 10 Ιουνίου Η συνολική εκτίμηση της Blue Star είναι ότι άτομα συνολικά προσήλθαν στο νησί για το event. Οι άνθρωποι αυτοί, συνενώθηκαν με τους κατοίκους του νησιού που αγκάλιασαν το event. Tο event της Σύρου, έχει κατακτήσει βαθμολογία από τους συμμετέχοντες στο Racecheck (διεθνές portal αξιολόγησης events Τριάθλου) 4,8 / 5. Οι προεγγραφές για το event του 2017, ξεπέρασαν τους 300 συμμετέχοντες Τριάθλου, πριν τα τέλη Οκτωβρίου 2016 Το site του event, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε επισκεψιμότητα ατόμων (Ιούνιος 2016, μοναδικοί επισκέπτες με επισκέψεις σελίδων, δηλ.: 15,8 σελίδες Μ.Ο. ανά μοναδικό επισκέπτη). Κάθε μήνα πλέον των επισκέψεων & πλέον των 150 ημερησίως. Η σελίδα στο Facebook του event έχει πλέον των followers, κυρίως κόσμο Τριάθλου αλλά σίγουρα το 90% αθλητές δυνητικοί συμμετέχοντες.

7 Γιατί πρέπει να είστε ένας από τους μεγάλους χορηγούς του 2nd Syros Triathlon 2017; Είναι Premium Multi Sport Event με αποδοχή και αναγνώριση σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο Είναι ο απόλυτος Τριαθλητικός και Τουριστικός θεσμός Είναι πολυήμερο event και όχι αγώνας Προσελκύει μεγάλο αριθμό θεατών Περιλαμβάνει πλήθος αθλητικών - πολιτιστικών δράσεων Έχει συμμετοχή μεγάλων αθλητών του Ελληνικού αλλά και παγκόσμιου Τριάθλου Προάγει και στηρίζει τον Αθλητισμό στην αποκεντρωμένη Ελλάδα Είναι εξωστρεφές (διεθνές) και προάγει τον αθλητικό εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό Είναι άριστα οργανωμένο κρατώντας αταλάντευτα στο επίκεντρο τον αθλητή, τον θεατή αλλά και τους χορηγούς - υποστηρικτές δίνοντας απίστευτες δυνατότητες προβολής Είναι σχεδιασμένο με πάθος και αφοσίωση από μια εμπνευσμένη ομάδα ενεργών αθλητών - άριστων επαγγελματιών Η σχέση αξίας - κόστους προβολής είναι απίστευτα συμφέρουσα για υποστήριξη - προβολή! Έχει κατακτήσει βαθμολογία από τους συμμετέχοντες στο Racecheck (διεθνές portal αξιολόγησης events Τριάθλου) 4,8 / 5. Η βαθμολογία αυτή κατατάσσει το event στην πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών και μεταξύ των καλύτερων Τριαθλητικών events του κόσμου. Είναι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος (αποκεντρωμένο) Εξασφαλίζετε μεγάλη προβολή της εταιρείας σας ΟΧΙ μέσα από μία απλή διαφήμιση ή εκδήλωση που δε προσδίδει αξίες ΑΛΛΑ μέσα από έναν καταξιωμένο θεσμό. Με τη συμμετοχή σας στηρίζετε τον αθλητισμό και τον τουρισμό, ως Υπεύθυνη Κοινωνικά Εταιρεία απολαμβάνοντας την μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία: Την αποδοχή και την επιβράβευση του κόσμου!

8 Παροχές Προβολής Μεγάλος Χορηγός Αψίδες εκκίνησης, τερματισμού, σήμανσης πόλης για το Τρίαθλο T-shirt Τριάθλου με εκτύπωση λογοτύπου επ αυτού Νούμερο Τριαθλητή Banners στην υποδοχή του λιμανιού* Πόντιουμ Τεχνικής Ενημέρωσης αγώνα (θέατρο Απόλλων) Αυτοκόλλητο δάπεδο τερματισμού Τριάθλου* Αυτοκόλλητο δάπεδο τελετής απονομών* Beach Flags στο Pasta Party* Beach Flags στην Τελετή Απονομών* Beach Flags στην προκυμαία* Video Ευχαριστίας Στήριξης, κατόπιν του αγώνα Media Kit, κατόπιν του αγώνα** Τοποθέτηση προϊόντος στο Video Teaser του event** Προβολή της φίρμας (από στιγμές του event) στο Video Clip της διοργάνωσης που θα δημιουργηθεί κατόπιν του Event για την προβολή του* Διενέργεια διαγωνισμών που θα επικοινωνούνται από τα Social Media του event Προβολή λογοτύπου και κατόπιν συμφωνίας και διαφημιστικού βίντεο μικρής διάρκειας, σε Video Wall που θα στηθεί στην πλατεία για το 4ήμερο Διενέργεια απονομών επάθλων της διοργάνωσης στις τελετές απονομής Τοποθέτηση στην πλάτη απονομών στη σχετική θέση Προβολή του λογοτύπου στο Site της διοργάνωσης Προβολή του λογοτύπου στην αφίσα της διοργάνωσης Προβολή του λογοτύπου στα φυλλάδια της διοργάνωσης Τοποθέτηση κιοσκιού ή ειδικής κατασκευής αντίστοιχης 3x3μ -ή ακόμη και διπλάσιου ή και δεύτερου στο Transition Zone μεγέθους κατόπιν συμφωνίας μόνο για τους χορηγούς, ή τοποθέτηση προϊόντων* Τοποθέτηση πανό, σημαιών, Beach Flags, διαδρόμων επί κιγκλιδωμάτων κλπ σε ειδικές θέσης της διοργάνωσης* Προβολή στα Social Media Τοποθέτηση περιεχομένου (αυτοκόλλητο, είδος προϊόν, μπρελόκ, κλπ) εντός του Triathletes kit* Δωροθεσία* Τοποθέτηση λογοτύπου στον επίλογο του Video Teaser και Video Clip του event Αναγγελία από μικροφώνου κατά τη διάρκεια στιγμών του event *Το υλικό παραχωρείται και τοποθετείται από τον χορηγό **Εφόσον η ημερομηνία της συμφωνίας προηγείται της παραγωγής

9 Παροχές Προβολής Θεματικός Χορηγός Media Kit, κατόπιν του αγώνα** Διενέργεια διαγωνισμών που θα επικοινωνούνται από τα Social Media του event Τοποθέτηση στην πλάτη απονομών στη σχετική θέση Προβολή του λογοτύπου στο Site της διοργάνωσης Προβολή του λογοτύπου στην αφίσα της διοργάνωσης Προβολή του λογοτύπου στα φυλλάδια της διοργάνωσης Τοποθέτηση κιοσκιού ή ειδικής κατασκευής αντίστοιχης 3x3μ -ή ακόμη και διπλάσιου ή και δεύτερου στο Transition Zone μεγέθους κατόπιν συμφωνίας μόνο για τους χορηγούς, ή τοποθέτηση προϊόντων** Τοποθέτηση πανό, σημαιών, Beach Flags, διαδρόμων επί κιγκλιδωμάτων κλπ σε ειδικές θέσης της διοργάνωσης* Προβολή στα Social Media Τοποθέτηση περιεχομένου (αυτοκόλλητο, είδος προϊόν, μπρελόκ, κλπ) εντός του Triathletes Kit* Δωροθεσία * Τοποθέτηση λογοτύπου στον επίλογο του Video Teaser και Video Clip του event Αναγγελία από μικροφώνου κατά τη διάρκεια στιγμών του event *Το υλικό παραχωρείται και τοποθετείται από τον χορηγό **Εφόσον η ημερομηνία της συμφωνίας προηγείται της παραγωγής

10 Sponsor s Kit (παρουσίαση θέσεων προβολής, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα διοργάνωσης) Για να δείτε φωτογραφική παρουσίαση της κάθε θέσης προβολής στην οποία αναφέρεται η εμπορική πολιτική καθώς και καινοτομίες ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της διοργάνωσης, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

11 Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας! Ραντεβού στη Σύρο Ιουνίου 2017

Λίγα λόγια για εμάς. τον αθλητικό σύλλογο ΝΗΡΗΙΔΑ. το ταξιδιωτικό γραφείο TravelandMore

Λίγα λόγια για εμάς. τον αθλητικό σύλλογο ΝΗΡΗΙΔΑ. το ταξιδιωτικό γραφείο TravelandMore Λίγα λόγια για εμάς Η TRIMORE απαρτίζεται από τρεις οντότητες: τον αθλητικό σύλλογο ΝΗΡΗΙΔΑ το ταξιδιωτικό γραφείο TravelandMore και την επικεφαλής diaplous s.s.d.a. Ltd που συνένωσαν δυνάμεις στο κοινό

Διαβάστε περισσότερα

1o SYROS TRIATHLON 2016

1o SYROS TRIATHLON 2016 1o SYROS TRIATHLON 2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήµος Σύρου και η TriMore, διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα τριάθλου ενηλίκων και παιδιών στις 10-12 Ιουνίου 2016, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στην Ερµούπολη,

Διαβάστε περισσότερα

2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήµος Σύρου και η TRIMORE, διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα τριάθλου ενηλίκων και παιδιών, Κολυµβητικό Παράπλου Ανοικτής θαλάσσης, αγώνα City Running

Διαβάστε περισσότερα

TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019

TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019 TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήμος Καστοριάς, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς και η TRIMORE Multisports TOUR, διοργανώνουν και προκηρύσσουν το αθλητικό και ψυχαγωγικό event TRIMORE

Διαβάστε περισσότερα

3ος Παλαμήδειος Άθλος

3ος Παλαμήδειος Άθλος november Castle Run 2017 3ος Παλαμήδειος Άθλος Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Ναύπλιο, φιλικός, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης Οργάνωση/Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγία και υποστήριξη

Χορηγία και υποστήριξη ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Χορηγία και υποστήριξη Είναι πλέον γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πάρα πολύ η συμμετοχή τόσο των επαγγελματιών αθλητών όσο και των ερασιτεχνών που επιλέγουν να παίρνουν

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το Santa Run

Τι είναι το Santa Run Τι είναι το Santa Run Ένα παγκόσμιο φιλανθρωπικό γεγονός με πολιτιστικές, κοινωνικές, τουριστικές και εμπορικές διαστάσεις. Στα Χανιά είναι μια από τις μεγαλύτερες δράσεις αλληλεγγύης με πολυδιάστατη προσφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 Η σελίδα έχει αφεθεί σκο/ί0ως κενή προβάλλετε την επιχείρησή σας και βοηθήστε να διαδοθεί το άθλημα του τριάθλου λίγα λόγια για το τρίαθλο Οι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας

Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Η Κρήτη φιλοξενεί περήφανα τον 1ο διεθνήαγώνατουworld Cycling Tour 2011-2012, που διεξάγεται σε 8 χώρες από τη UCI, www.uciworldcyclingtour.com Πρόταση Χορηγού Επικοινωνίας Προφίλ Διοργάνωσης σε Αριθμούς

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO

Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO Στοιχεία Διοργάνωσης Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου Ονομασία: Tinos Running Experience Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 Τόπος διεξαγωγής:

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνα. Σάββατο 28. Σεπτεμβρίου :00-10:30 Παιδικό Κολύμπι 11:00-13:00 Κολύμπι Ενηλίκων. Αγωνιστικό πρόγραμμα:

Προκήρυξη Αγώνα. Σάββατο 28. Σεπτεμβρίου :00-10:30 Παιδικό Κολύμπι 11:00-13:00 Κολύμπι Ενηλίκων. Αγωνιστικό πρόγραμμα: Προκήρυξη Αγώνα Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και η TRIMORE - XTERRA Greece (ISOMAN Hellas), στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR, διοργανώνουν και προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο, 05-05-2016 ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Ναυπλιέων Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Energy Races διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ www.half-marathon.gr Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 Εκκίνηση Ιστορική Αφετηρία Μαραθωνίου Αγώνες Δρόμου: ΗΜ - 10 χλμ.- 5 χλμ. - 1,5 χλμ. ΑμεΑ & S.O.H Κοινωφελής Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 ΠΡΌΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ;1 ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Miraluna 113 Race / Κιοτάρι / 22 Μαΐου / 2016 Ποιοι Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Θέλοντας να διαδώσουμε το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης και εμπνευσμένοι από την τεράστια επιτυχία διαφόρων εκστρατειών που πραγματοποιούνται διεθνώς με σκοπό την επαγρύπνηση

Διαβάστε περισσότερα

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018 3ος Μαραθώνιος Κρήτης 15 Απριλίου 2018 Τρέχοντας στο ενετικό λιμάνι των Χανίων Διοργάνωση Αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη «Ειρηναίου Γαλανάκη» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

1ο Ολιστικό φεστιβάλ στην Αρχόντισσα Σύρο "Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις"

1ο Ολιστικό φεστιβάλ στην Αρχόντισσα Σύρο Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις 1ο Ολιστικό φεστιβάλ στην Αρχόντισσα Σύρο "Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις" Τι είναι το HOLISTIC FITNESS Το αυθεντικό holistic fitness, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα και εμπλούτισε η Σοφία Αμούντζια, το

Διαβάστε περισσότερα

7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 1) Αγώνας ΤΡΙΑΘΛΟΥ «σπριντ» Ατομικό - Ομαδικό (750μ κολύμπι 20 χιλ. ποδηλασία -5 χιλ τρέξιμο) 9:00π.μ 2) Αγώνας ΑΚΟΥΑΘΛΟΝ (750μ κολύμπι-5 χιλ τρέξιμο)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

PHONE: FAX: MOBILE:

PHONE: FAX: MOBILE: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ SALAMINIA 2019: 3ο Salamis Triathlon (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Open), 1o Salamis Aquathlon, 1o Salamis Kids Run! O Αθλητικός Σύλλογος Σαλαμίνας «Πρωτέας», η Ε.Ο.ΜΟ.Π, και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

Lemnos Festival 2015 «Αυτή τη στεριά αγαπήσαµε κι εµείς. Εκεί µεγαλώσαµε, εκεί γνωριστήκαµε κι αυτή η αγάπη µας συνδέει.» Ο Σύλλογος Απόδηµων Ληµνιών και Φίλων της Λήµνου «Ληµνιοί εν ράσει» είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM WWW.CYPRUSACADEMIES.COM ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο

Διαβάστε περισσότερα

3. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Συμμετοχή σε Τουριστικές Εκθέσεις. Bridal Expo, Γάμος σε νησί & Γαμήλιο ταξίδι, Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, Ιανουάριος 2016

3. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Συμμετοχή σε Τουριστικές Εκθέσεις. Bridal Expo, Γάμος σε νησί & Γαμήλιο ταξίδι, Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, Ιανουάριος 2016 3. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Συμμετοχή σε Τουριστικές Εκθέσεις Bridal Expo, Γάμος σε νησί & Γαμήλιο ταξίδι, Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, Ιανουάριος 2016 Ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης συμμετείχε για πρώτη φορά ως χορηγός της έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ηµοσθένης Κ. Αλεξόπουλος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΙΟΥ ΣΚΙΙ Η διαφήµιση ενός χορηγού στον χώρο του αθλητισµού,

Διαβάστε περισσότερα

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 http://www.trinews.gr/item.php?id=1476 25 Σεπ 16 πίσω Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Α/Γ - Ε/Ν 2016 Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 Οι εγγραφές έχουν ανοίξει

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018

Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018 Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018 O Ναυτικός Όμιλος Πάφου και ο Δήμος Πάφου, την Κυριακή 3/6/2018 διοργανώνουν αγώνα Τριάθλου στην κάτω Πάφο, στην περιοχή των Δημοτικών Μπάνιων. Ο αγώνας θα είναι απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS Το 100% Hotel Show και η DEMAND ΜΕΠΕ, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης, έχουν προκηρύξει τον 2ο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για Ελλάδα και Κύπρο, υπό

Διαβάστε περισσότερα

LINES BLUE STAR FERRIES

LINES BLUE STAR FERRIES EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη» Τ.Κ 74100 Τηλ./Fax: 28310 55645 Εmail: sports.rethymno@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης,

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax:

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax: Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, 24133 tel: 27210-21421 fax: 27210-27747 H ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Ελευθερία» ξεκίνησε τη λειτουργία της στα τέλη του 2010 με το portal eleftheriaonline.gr. Νωρίτερα, από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑ OFFICIAL O3 IOO% HOTEL DESIGN AWARDS O4 EVENTS O5 OFFICIAL Σ Τ Ο Χ Ο Σ Μέγιστη προβολή και τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»;

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»; ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»; Μάιος 2014 τάξη Γ Γυμνασίου Η εργασία με τίτλο «ευ αγωνίζεσθαι: δεδομένο ή ζητούμενο»; αποτελεί μία απόπειρα προσέγγισης των αρχών του Ολυμπισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη» Τ.Κ 74100 Τηλ./Fax: 28310 55645 Εmail: sports.rethymno@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Εθελοντή Προθυμία Υπευθυνότητα Πειθαρχεία Ευχάριστη διάθεση Πηγαίο χαμόγελο Υπομονή Συνεργασία Ψυχραιμία Ομαδικότητα

Εγχειρίδιο Εθελοντή Προθυμία Υπευθυνότητα Πειθαρχεία Ευχάριστη διάθεση Πηγαίο χαμόγελο Υπομονή Συνεργασία Ψυχραιμία Ομαδικότητα Εγχειρίδιο Εθελοντή Προθυμία Υπευθυνότητα Πειθαρχεία Ευχάριστη διάθεση Πηγαίο χαμόγελο Υπομονή Συνεργασία Ψυχραιμία Ομαδικότητα Εστίαση στο αποτέλεσμα 1. Εμείς είμαστε η TRIMORE Multisports TOUR Ξεκινήσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ Τα Trikala BC ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ ως Αίολος Τρικάλων το 1993. Μετά από μία πολυετή και αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ο Αίολος

Διαβάστε περισσότερα

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ PSATHATLON TRIATHLON!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 25 Μαΐου 2019 1. Αγώνας Τριαθλου Ατομικό Sprint - Ομαδικό (750μ κολύμπι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

Μarath n by Nikos Pelantakis

Μarath n by Nikos Pelantakis Δηλώσεις έως: 26 Μαΐου Τennis Μarath n by Nikos Pelantakis TM 2014 International Event 12-15 June, Golden Coast Hotel & Bungalows, Marathon City, Athens - Greece Tennis Meets History! Για να δηλώσετε συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Γοργύρας 1, 1ος όροφος ΤΚ. 83200 Καρλόβασι, Σάμος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ κιν. 698 740 5252 τηλ. 2273 400308 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ /E-MAIL www.graphdays.com

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία. Διαδρομές. Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Τοποθεσία. Διαδρομές. Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) Τοποθεσία Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ.

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη Φίλες και φίλοι, Η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει σε μεγάλο βαθμό την άθληση, την οικολογία και την φύση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» Μεσολόγγι 15/6/18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Ομιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Μεσολογγίου και την υποστήριξη του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου

Διαβάστε περισσότερα

Με πανσέληνο στα Κουφονήσια τερμάτισε αγωνιστικά το 21st Cyclades Regatta 2015 του Ν.Ο.Τ.Κ.

Με πανσέληνο στα Κουφονήσια τερμάτισε αγωνιστικά το 21st Cyclades Regatta 2015 του Ν.Ο.Τ.Κ. 3 Ιουλίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πανσέληνο στα Κουφονήσια τερμάτισε αγωνιστικά το 21st Cyclades Regatta 2015 του Ν.Ο.Τ.Κ. Με φωτοβολίδες υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κονότητας Κουφονησίων Αντώνης

Διαβάστε περισσότερα

2 η Υπηρεσιακή Συνάντηση 30 Ιουνίου Ιωάννα Παρασκευοπούλου Εθνική Συντονίστρια EWoS Λειτουργός Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων

2 η Υπηρεσιακή Συνάντηση 30 Ιουνίου Ιωάννα Παρασκευοπούλου Εθνική Συντονίστρια EWoS Λειτουργός Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων 2 η Υπηρεσιακή Συνάντηση 30 Ιουνίου 2017 Ιωάννα Παρασκευοπούλου Εθνική Συντονίστρια EWoS Λειτουργός Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού Εν συντομία. Προώθηση και αύξηση της συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

events & more CONFERENCES EVENTS MEETINGS MUSIC

events & more CONFERENCES EVENTS MEETINGS MUSIC events & more CONFERENCES EVENTS MEETINGS MUSIC 1 ½ ώρα από την Αθήνα 2.5 χλµ. από το κέντρο της πόλης 2 χλµ. από τον αυτοκινητόδροµο EΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑKΟ, ΥΠΕΡΣYΓΧΡΟΝΟ ΣΥΓΚΡOΤΗΜΑ ΚΑΤAΛΛΗΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜEΝΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ Ο ρόλος της άσκησης για όλους Η άσκηση με την συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση και διατήρηση των Νέων αθλητών

Αξιοποίηση και διατήρηση των Νέων αθλητών Αξιοποίηση και διατήρηση των Νέων αθλητών ΞΕΝΙΑ ΑΡΓΕΙΤΑΚΗ, PhD Λέκτορας ΤΕΦΑΑ, Παν. Αθηνών Αναπλ. Ταμίας του ΣΕΓΑΣ Σύγχρονη προσέγγιση Οι νέοι στον αθλητισμό ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ 35% ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 65% Σύγχρονη προσέγγιση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών-Γυναικών 2014,

Διαβάστε περισσότερα

13 Χορηγικά πακέτα Εισαγωγή Ανταποδοτικά Η ομάδα EXPO Επικοινωνία Αγωνίσματα Events

13 Χορηγικά πακέτα Εισαγωγή Ανταποδοτικά Η ομάδα EXPO Επικοινωνία Αγωνίσματα Events L A S O P O R P p i h s r o s n spo Α Ν Ε Μ Ο Χ Ε Ι Ρ Ε Π γή ω γ Εισαπρόκειταιε ίνος ιμάζουμ τ ί ρ Πε ετο & τι 01 03 α τ α μ νίσματα & ω γ Α γωνίσ ξαμε 13 ά κ ι τ ο εσείς δ ο π Αντα ρδίζετε ιση α ό εμάς

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αγαπητοί χορηγοί και υποστηρικτές των ΛΕΜΕΣΙΩΝ Αγαπητοί συνδιοργανωτές των διαφόρων αθλημάτων

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αγαπητοί χορηγοί και υποστηρικτές των ΛΕΜΕΣΙΩΝ Αγαπητοί συνδιοργανωτές των διαφόρων αθλημάτων 1 Χαιρετισμός του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα γίνει τ nν Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12μ. στο Δημοτικό Μέγαρο με την ευκαιρία της διοργάνωσης των «ΛΕΜΕΣΙΩΝ»2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σχολή Ανθρώπινης κίνησης & Ποιότητας Ζωής Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεστε; 15% 9% 1%

Διαβάστε περισσότερα

11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016

11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016 11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Κόρνος, Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 Η εταιρεία MH Bikin Cyprus Event Management διοργανώνει τον 11 ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2016. Ο αγώνας τελεί υπό την

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax:

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax: Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, 24133 tel: 27210-21421 fax: 27210-27747 H ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Ελευθερία» ξεκίνησε τη λειτουργία της στα τέλη του 2010 με το portal eleftheriaonline.gr. Νωρίτερα, από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Tα Τοπικά Συµβούλια των ηµοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάµου σε συνεργασία µε το Ν.Π... Αθλητισµού «Ηρόδωρος» του ήµου Μεγάρεων υπό την τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

«Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα»

«Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα» Το Εθνικό Δάσος Αθαλάσσας αποτελεί πηγή ζωής για τη Λευκωσία. Χάρις σε αυτό ο αέρας της κυπριακής πρωτεύουσας καθαρίζεται από τη σκόνη

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Εισαγωγή... Κεφάλαιο 1. Αθλητικός Τουρισμός και Αναψυχή: Ορισμός Εννοιών Κεφάλαιο 2. Ο Αντίκτυπος του Αθλητικού Τουρισμού...

Περιεχόμενα Εισαγωγή... Κεφάλαιο 1. Αθλητικός Τουρισμός και Αναψυχή: Ορισμός Εννοιών Κεφάλαιο 2. Ο Αντίκτυπος του Αθλητικού Τουρισμού... Περιεχόμενα Εισαγωγή... 11 Κεφάλαιο 1. Αθλητικός Τουρισμός και Αναψυχή: Ορισμός Εννοιών... 13 1.1 Τουρισμός, Αναψυχή και Αθλητικός Τουρισμός... 14 1.2 Εισερχόμενος Τουρισμός... 14 1.3 Ημεδαποί Τουρίστες...

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing- Business to consumer/ενέργειες Event Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 19 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Λέρου, Ναυτικός Όμιλος Σάμου, Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου,

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΣΤΑΣΗ ΖΩΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΟΣ

ΙΑΣΤΑΣΗ ΖΩΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ADVERTISING Α. ιαφηµιστική προβολή µέσω του website www.thegame.gr Β. Χορηγία του θεσµού TG TOURNAMENTS Γ. ιαφηµιστική προβολή µέσω οµάδων. ιαφηµιστική προβολή µέσω του desktop των καταστηµάτων THE WEB

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 420 11-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 420 10 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Συμμετοχή σε Τουριστικές Εκθέσεις. London Triathlon Show, Λονδίνο, Φεβρουάριος 2017

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Συμμετοχή σε Τουριστικές Εκθέσεις. London Triathlon Show, Λονδίνο, Φεβρουάριος 2017 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Συμμετοχή σε Τουριστικές Εκθέσεις London Triathlon Show, Λονδίνο, Φεβρουάριος 2017 Η Σύρος, με το TRIMORE Syros Triathlon, έδωσε για 2η χρονιά δυναμικό «παρών» στο London Triathlon Show την μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα:

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα: Διοργανωτές: Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" Kαταστήματα POLYS BIKES Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου Χορηγός αγώνα: ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ CYPRUS DUATHLON 2019 3/3/2019 O Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" και τα καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

10 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

10 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 10 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σχολ. έτος 2011-2012 Θέμα προγράμματος: ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: 1. Λυχνοστάτης: Μουσείο Κρητικής Παράδοσης. 2. Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη. 3. Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /5-5-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 496/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /5-5-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 496/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /5-5-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 496/2015 ΘΕΜΑ: 57 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης αθλητικών & πολιτιστικών εκδηλώσεων Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; Ευθυγραμμιζόμενη με μία προπαρασκευαστική

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα Σ ε λ ί δ α 1

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα  Σ ε λ ί δ α 1 Η εταιρεία Bikin Cyprus Events διοργανώνει τον έβδομο Αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας για το 2016. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με την Προκήρυξη Αγώνων Ποδηλασίας 2016 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο.

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να δώσει κατεύθυνση (πληροφορίες και συµβουλές) σε όσους εµπλέκονται η θέλουν να εµπλακούν στη διοργάνωση αγώνων Triathlon,

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τον Διοργανωτή

Σχετικά με τον Διοργανωτή Σχετικά με τον Διοργανωτή O«Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας» (Hellenic Organization for Company Sport & Health - HOCSH) είναι ο μοναδικός επίσημος και αναγνωρισμένος Μη Κερδοσκοπικός φορέας

Διαβάστε περισσότερα

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus Achaia Racing Team Sponsorship Prospectus 2017-2018 2 Εισαγωγή F1 in Schools Το F1 In Schools είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός Τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

To marketing στους αγώνες χιονοδρομίας. Τιμολέων Τσουρέκας

To marketing στους αγώνες χιονοδρομίας. Τιμολέων Τσουρέκας To marketing στους αγώνες χιονοδρομίας Τιμολέων Τσουρέκας Τι είναι αθλητικό μάρκετινγκ; Ο όρος επινοήθηκε για να περιγράψει όλες τις δραστηριότητες που χρησιμοποιούσαν τα σπορ σαν όχημα προβολής. Αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 6ο ''ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟ ΔΡΟΜΟ'' ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 6ο ''ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟ ΔΡΟΜΟ'' ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη» Τ.Κ 74100 Τηλ./Fax: 28310 55645 Εmail: sports.rethymno@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης,

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας στην κατηγορία 420 σηματοδότησε η σημερινή συνέντευξη τύπου την

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Tα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων και την

Διαβάστε περισσότερα

A Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Σάββατο 21/10/17 από η ώρα 15:00μ.μ μέχρι 18:00 μ.μ. Κυριακή 22/1017 από η ώρα 06:00π.μ μέχρι 11:00 π.μ.

A Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Σάββατο 21/10/17 από η ώρα 15:00μ.μ μέχρι 18:00 μ.μ. Κυριακή 22/1017 από η ώρα 06:00π.μ μέχρι 11:00 π.μ. ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ 16 Οκτωβρίου 2017 A Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων των ΛΕΜΕΣΙΩΝ 2017 οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2013 Εκμάθηση & Αγωνιστική Κολύμβηση Τεχνική Κολύμβηση ΑΧΕΡΟΝΤΑ 3 ΚΕΚΩΠ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τ.Κ. 45445 ΤΗΛ. 26510-71581 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 3 ο SWIMMING CUP IOANNINA

Διαβάστε περισσότερα

SOCIO-ECONOMIC ACTING in THE AEGEAN

SOCIO-ECONOMIC ACTING in THE AEGEAN SOCIO-ECONOMIC ACTING in THE AEGEAN ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ελευθερία ΦΤΑΚΛΑΚΗ Π.Σ. Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ Πρόεδρος ΚΟΙΝ.ΣΕΠ Αθήνα, 28.05.2017 SOCIO-ECONOMIC ACTING in THE AEGEAN

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Αγώνων & Εκδηλώσεων 25-27 Aπριλίου 2014. www.spetsathlon.com www.facebook.com/marathonspetses. Telecoms Provider.

Πρόγραμμα Αγώνων & Εκδηλώσεων 25-27 Aπριλίου 2014. www.spetsathlon.com www.facebook.com/marathonspetses. Telecoms Provider. Πρόγραμμα Αγώνων & Εκδηλώσεων 25-27 Aπριλίου 2014 www.spetsathlon.com www.facebook.com/marathonspetses Telecoms Provider Υπό την Αιγίδα Το 2o SpetsAthlon είναι γεγονός! Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων.

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να θέσει κατευθυντήριες γραμμές και ποιοτικά κριτήρια όσον αφορά στη διοργάνωση αγώνων Triathlon, Duathlon,Aquathlon*,

Διαβάστε περισσότερα

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις.

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. 1 Το MICE παρουσιάζει σχετικά μικρό βαθµό εποχικότητας % 2010 Ιαν 2 Φεβ Μαρ 5

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ Η εταιρεία MH Bikin Cyprus Event Management διοργανώνει τον αγώνα «Ανάβαση Τροόδους 2016» ο οποίος αποτελεί 9ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2016. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 07/01/2018 Αρ. Πρωτ. 625 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017-2018 EVENTS 2017-2018 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) Τοποθεσία Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου

26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου 26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου Στη γραµµή της ελληνοτουρκικής Μεθορίου, στην τοποθεσία Καστανιές και δίπλα στις όχθες του ποταµού Άρδα, πραγµατοποιούνται κάθε καλοκαίρι ανελλιπώς, από το

Διαβάστε περισσότερα

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM

GREEKGUIDE.COM OUR EXPERIENCE. YOUR TRIP. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΣΕΛ. 3 // ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ GREEKGUIDE.COM ΤI EINAI; To GREEKGUIDE.COM είναι ένα ισχυρό τουριστικό brand που στεγάζει κάτω από την ομπρέλα του: Website Ταξιδιωτικά mobile apps για

Διαβάστε περισσότερα