Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO"

Transcript

1 1 1

2 Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO Capsules Dark Roasting 21 Capsules Medium Roasting 14 Capsules Decaffeinated Το νέο σύστημα M.I.E. λειτουργεί σε 2 φάσεις και παράγει τέλειο espresso. Προαπόσταξη Έκχυση

3 2 3 ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Α. ΛΥΧΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΣΒΗΣΤΟ ΦΩΣ = OFF ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΦΩΣ = ON B. ΘΥΡΙΔΑ ΥΠΟΔΟΧΕΑ ΚΑΨΟΥΛΑΣ C. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΨΟΥΛΑΣ D. TMHMA ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΚΑΦΕ Ε. ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ ΑΤΜΟΥ F. ΣΧΑΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ G. ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΧΑΡΑΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Η. ΛΑΒΗ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΣΧΑΡΑΣ Ι. ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ ΚΑΦΕ, ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΑΤΜΟΥ L. ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΑΤΜΟΥ Μ. ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Ν. ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΦΛΙΤΖΑΝΙΩΝ O. ΔΟΧΕΙΟ ΝΕΡΟΥ P. ΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΨΟΥΛΩΝ Q. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΟΝ / OFF R. ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

4 43 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά την χρήση των ηλεκτρικών συσκευών, πρέπει πάντα να τηρούνται οι βασικές προφυλάξεις ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των εξής: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ESPRESSO - Αυτή η μηχανή σχεδιάστηκε μόνο για οικιακή χρήση.. - Οποιαδήποτε άλλη χρήση μπορεί να επιφέρει κινδύνους. - Αποσυνδέστε την μηχανή από την πρίζα όταν δεν χρησιμοποιείται. - Μην ακουμπάτε τις ζεστές επιφάνειες της μηχανής. - Αυτή η μηχανή σχεδιάστηκε για να κάνει καφέ espresso και να θερμαίνει τα ροφήματα (ατμός). - Προσέχετε να μην ζεματιστείτε από τον ατμό η από την ανάρμοστη χρήση. - Η συσκευή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά. - Η μηχανή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από ενήλικες, χωρίς ψυχολογικά προβλήματα. - Χρησιμοποιείστε τη μηχανή μόνο σε εσωτερικό χώρο και όχι στην ύπαιθρο. - Για να προστατευτείτε από φωτιά, ηλεκτροσόκ ή τραυματισμό, τοποθετήστε την μηχανή μακριά από το νερό. - Μην χρησιμοποιήσετε τη μηχανή για άλλη χρήση. - Μην τοποθετείτε τη μηχανή πάνω σε μάτι κουζίνας ή μέσα σε φούρνο. - Όταν η μηχανή δεν χρησιμοποιείται, κλείστε τον γενικό διακόπτη και βγάλτε το καλώδιο από την πρίζα. - Πριν βγάλετε την μηχανή από την πρίζα σιγουρευτείτε ότι ο γενικός διακόπτης της μηχανής είναι στο off. (εικ.1) - Μην αφήνετε το καλώδιο παροχής ρεύματος να κρέμεται (κίνδυνος πτώσης της μηχανής) η να ακουμπά σε καυτές επιφάνειες (κίνδυνος αλλοίωσης- ηλεκτροπληξίας). - Η χρήση των βοηθητικών εξαρτημάτων που δεν συστήνονται από τον κατασκευαστή μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά, ηλεκτροπληξία ή τραυματισμό. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ - Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. - Η μηχανή δεν πρέπει να εγκατασταθεί σε περιβάλλον με θερμοκρασία χαμηλότερη από 0C (εάν παγώσει το νερό η συσκευή θα καταστραφεί) ή μεγαλύτερη των 40C. - Ελέγξτε ότι η ηλεκτρική τάση αντιστοιχεί σε αυτή που υποδεικνύεται στην μεταλλική ετικέτα, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της μηχανής. Συνδέστε τη συσκευή μόνο σε πρίζα με γείωση (6Α σε 230VAC). - Εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ της υποδοχής (πρίζα) και του φις, συνδέστε την μηχανή σε μια πιο κατάλληλη. - Τοποθετήστε την μηχανή μακριά από νερό. - Πριν συνδέσετε τη μηχανή, ελέγξτε ότι η πρίζα δεν έχει πρόβλημα. - Μην αφήνετε παιδιά να παίζουν με τα εξαρτήματα της μηχανής.

5 4 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 5 - Βγάλτε τη μηχανή από την πρίζα, πριν καθαρίσετε τη συσκευή. - Πριν βγάλετε την πρίζα από το ρεύμα βεβαιωθείτε ότι ο γενικός διακόπτης είναι στο off. - Περιμένετε μέχρι να κρυώσει η μηχανή, πριν την καθαρίσετε. - Καθαρίστε το σώμα και τα μέρη της μηχανής με ένα υγρό πανί και μετά σκουπίστε με ένα στεγνό πανί. Μην χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικά. - Μην βάλετε τη μηχανή μέσα σε νερό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο ή η μηχανή έχει ενδείξεις δυσλειτουργίας ή έχει καταστραφεί με οποιαδήποτε τρόπο. Επιστρέψτε τη μηχανή στο σημείο που την προμηθευτήκατε. Εάν το καλώδιο παροχής ρεύματος έχει χαλάσει, μπορεί να αντικατασταθεί. - Σε περίπτωση επισκευής επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα και ζητήστε αυθεντικά ανταλλακτικά. ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ - Αυτή η συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. - Ο παραγωγός δεν φέρει ευθύνη για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν κατά τύχη ή από ήδη υπάρχοντα προβλήματα στην τάση του ρεύματος. - Ο παραγωγός δεν φέρει ευθύνη για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την κακή χρήση της μηχανής. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΠΛΕ ΦΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ Η μηχανή είναι έτοιμη να παρασκευάσει espresso ή να παράγει ζεστό νερό. ΜΠΛΕ ΦΩΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ Η μηχανή ζεσταίνεται. ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ Η μηχανή είναι έτοιμη να παράγει ατμό. ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ Η μηχανή ζεσταίνεται ώστε να μπορεί να παράγει ατμό. ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ Αναπληρώστε νερό στο δοχείο νερού. ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΑΡΓΑ Η θερμοκρασία του boiler είναι πολύ υψηλή για την παρασκευή espresso, τραβήξτε ζεστό νερό μέχρι το λαμπάκι να γίνει μπλε. ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΑΡΓΑ Ο χώρος υποδοχής της κάψουλας είναι ανοιχτός κατά την παρασκευή καφέ, ζεστού νερού ή ατμού. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΟΣ.

6 65 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Πριν συνδέσετε τη μηχανή με το ρεύμα, διαβάστε τους κανόνες ασφάλειας που περιγράφονται στα προηγούμενα κεφάλαια με προσοχή. Τοποθετήστε τη σχάρα των φλιτζανιών στο πάνω μέρος της μηχανήs, βάζοντας τις άκρες στις εγκοπές και πιέζοντας ελαφρά(εικ.1). Αφαιρέστε το δοχείο νερού, τραβώντας το από το άνω μέρος(εικ.2). Γεμίστε το δοχείο νερού με φρέσκο νερό μέχρι την ένδειξη MAX(εικ.3). ΠΡΟΣΟΧΗ: πάντα να γεμίζετε το δοχείο με φρέσκο πόσιμο νερό. Το ζεστό νερό ή άλλα υγρά μπορεί να καταστρέψουν το δοχείο. Μην χρησιμοποιείτε τη μηχανή, χωρίς νερό. Τοποθετείσθε το δοχείο νερού στη μηχανή,τοποθετώντας πρώτα την βάση του και μετά το άνω μέρος(εικ.4). Σιγουρευτείτε ότι ο διακόπτης επιλογής βρίσκεται στην κεντρική θέση(εικ.5). Συνδέστε την μηχανή στην πρίζα. Συμβουλευτείτε τις πληροφορίες του επόμενου κεφαλαίου.(εικ. 6) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σας προτείνουμε να κρατήσετε την συσκευασία μέχρι τουλάχιστον την περίοδο της εγγύησης σε περίπτωση που χρειασθεί να τη στείλετε για επισκευή. ΠΡΟΣΟΧΗ: σιγουρευτείτε ότι ό χώρος υποδοχής της κάψουλας είναι κλειστός πριν παρασκευάσετε καφέ, ζεστό νερό ή ατμό. Μην ανοίξετε τον υποδοχέα κατά την διάρκεια απόσταξης καφέ, παραγωγής ζεστού νερού ή ατμού.

7 6 ΑΝΑΜΜΑ & ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 7 Προσθέστε στο δοχείο νερού, κρύο νερό. Πατήστε το κουμπί που θέτει σε λειτουργία την μηχανή στη θέση Ι (εικ.1). Όταν η μηχανή ζεσταθεί ανάβει το μπλε φως.(εικ.2) Το σύστημα νερού πρέπει να τεθεί σε λειτουργία. Για να το κάνετε αυτό τοποθετείστε ένα άδειο σκεύος κάτω από τη βάνα ατμού (εικ.3) και περιστρέψτε τον διακόπτη επιλογής αριστερόστροφα (εικ.4) μέχρι να πέσει στο δοχείο μία μικρή ποσότητα νερού. Όταν το νερό αρχίσει να τρέχει κανονικά γυριστέ τον διακόπτη επιλογής την κεντρική θέση(εικ.5). Τοποθετήστε το σκεύος κάτω από το γκρουπ του καφέ και περιστρέψτε τον διακόπτη της επιλογής με τη φορά του ρολογιού.(εικ.6). Αφού αφήσετε να τρέξει 50 cc νερό περιστρέψτε τον διακόπτη επιλογής πάλι στην αρχική θέση.(εικ.5). Η πλήρωση του boiler ενεργοποιείται αυτόματα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: πριν χρησιμοποιήσετε τη μηχανή για πρώτη φορά ή μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μη χρήσης, προτείνεται να αφήσετε να τρέξει νερό από τη μηχανή, χωρίς να βάλετε την κάψουλα ώστε να αδειάσει το boiler από το νερό και να γεμίσει με φρέσκο.(εικ. 5) Για να σβήσετε τη μηχανή, πατήστε το κουμπί του γενικού διακόπτη στην θέση 0. Συνιστάται να μην βγάζετε από την πρίζα τη μηχανή όταν είναι αναμμένη. (εικ.6) ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΧΑΡΑΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Η μηχανή X8 είναι σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται η σχάρα ανάλογα με το μέγεθος του φλιτζανιού που θα επιλέξετε. Για να ανυψώσετε τη σχάρα αποχέτευσης τραβήξτε την λαβή, η οποία βρίσκεται μπροστά και κάτω από τη σχάρα (εικ 1). Μετακινήστε άνω ή κάτω την σχάρα στο επιθυμητό ύψος. Όταν έχετε το ύψος που επιθυμείτε, ελευθερώστε την λαβή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:: Η προσαρμογή πρέπει να γίνει πριν αρχίσει η απόσταξη του καφέ.

8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ESPRESSO 87 Η μηχανή Χ8 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αποκλειστικά με τις κάψουλες της μεθόδου Iperespresso (εικ.1) Ελέγξτε ότι είναι αναμμένο μόνιμα το μπλε φωτάκι. Τοποθετήστε ένα φλιτζάνι κάτω από το γκρουπ του καφέ(εικ.2). Ανασηκώστε τον μοχλό του χώρου υποδοχής της κάψουλας μέχρις ότου πέσει ο άδειος υποδοχέας της κάψουλας στην κανονική του θέση (εάν ο χώρος υποδοχής της κάψουλας έχει κάψουλα, η κάψουλα θα πέσει στον κάδο όπου πάνε οι χρησιμοποιημένες κάψουλες).(εικ.3) Τοποθετήστε μία κάψουλα όπως δείχνει η εικόνα και σιγουρευτείτε ότι την έχετε τοποθετήσει σωστά.(εικ.4). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η κάψουλα πρέπει να μπει με ευκολία στον χώρο υποδοχή, σε αντίθετη περίπτωση τοποθετήστε άλλη κάψουλα. Κατεβάστε τον μοχλό εντελώς ώστε να κλείσει ο χώρος υποδοχής (εικ.5).περιστρέψτε τον διακόπτη επιλογής σύμφωνα με τη φορά του ρολογιού και ξεκινάει η απόσταξη του καφέ(εικ.6). Όταν έχετε την επιθυμητή ποσότητα καφέ στο φλιτζάνι σταματήστε την απόσταξη μετακινώντας τον διακόπτη επιλογής στην κεντρική θέση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο κύκλος παρασκευής καφέ αποτελείται από την πρώτη φάση που ονομάζεται προαπόσταξη (μικρή έκχυση νερού στην κάψουλα) που ακολουθείται από παύση 3 δευτερολέπτων και έπειτα την φάση της κυρίως απόσταξης του καφέ. ΠΡΟΣΟΧΗ: - Κάθε κάψουλα μπορεί να παρασκευάσει μόνο έναν espresso. - Θυμηθείτε να αδειάζετε την σχάρα αποχέτευσης και το δοχείο όπου αποθηκεύονται οι χρησιμοποιημένες κάψουλες. - Θυμηθείτε να αλλάζετε συχνά το νερό στο δοχείο νερού.

9 8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ CAPPUCCINO 9 Παρασκευάστε έναν ή περισσότερους cappuccino ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Σιγουρευτείτε ότι ο υποδοχέας της κάψουλας είναι κλειστός.(a) Παρασκευάστε την κρέμα για τον cappuccino ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: Βγάλτε την κάψουλα από τον υποδοχέα. Κατόπιν πατήστε το κουμπί του ατμού(εικ.1). Η λυχνία ένδειξης της θερμοκρασίας αρχίζει να αναβοσβήνει κίτρινη.(εικ.2) Όταν ανάψει μόνιμα κίτρινη η μηχανή είναι έτοιμη να παράγει ατμό. Τοποθετήστε σε ένα σκεύος (ιδανικά ανοξείδωτο) κρύο φρέσκο γάλα. Γυρίστε τον διακόπτη επιλογής ατμού αριστερόστροφα(εικ.3) και περιμένετε μέχρι να φύγει όλο το νερό. Όταν αρχίσει να βγαίνει μόνο ατμός από το σωλήνα ατμού κλείστε τον διακόπτη επιλογήs ατμού δεξιόστροφα. Τοποθετήστε το σκεύος με το γάλα στον σωλήνα του ατμού και γυρίστε τον επιλογέα του ατμού αριστερά μέχρι να φτιάξετε το αφρόγαλα(εικ.4) Όταν έχετε φτιάξει το αφρόγαλα μετακινήστε τον επιλογέα στην κεντρική θέση.. Χτυπήστε το σκεύος 2 φορές σε μία σκληρή επιφάνεια και κάντε κυκλικές κινήσεις με το σκεύος, ώστε να ομογενοποιηθεί το γάλα. Προσθέστε το αφρόγαλα στο φλιτζάνι που έχετε τον espresso ΣΗΜΕΙΩΣΗ: μόνο όταν το ακροφύσιο κρυώσει, αφαιρέστε το εξωτερικό μέρος και πλύνετε το με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα γάλατος.(εικ.5) ΠΡΟΣΟΧΗ: -H επαφή με το ακροφύσιο μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα. -Η σωστή θέση του ακροφύσιου είναι να βρίσκεται πάνω από τη σχάρα αποχέτευσης. -ΠΟΤΕ μην ανοίγετε τον υποδοχέα κάψουλας όταν χρησιμοποιείται το ακροφύσιο ατμού γιατί υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος. -Εάν δεν παραχθεί ατμός για 30 δευτερόλεπτα, η μηχανή επιστρέφει στις κανονικές συνθήκες λειτουργίας.( δείτε παράγραφο παρασκευής καφέ έπειτα από παρασκευή ατμού.)

10 ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 109 Το ακροφύσιο ατμού μπορεί επίσης να εξάγει ζεστό νερό. Βγάλτε την κάψουλα από την κούπα (εικ1) και τυχόν υπολείμματα γάλακτος από το ακροφύσιο. Πατήστε το κουμπί με την ένδειξη του ατμού(εικ.2). Το φως της μηχανής αναβοσβήνει που σημαίνει ότι η μηχανή ζεσταίνεται. Περιμένετε μέχρι να ανάψει το κίτρινο φως της ένδειξης ατμού και να ακουστεί ένας σύντομος ήχος.(εικ.3). Τοποθετήστε σε ένα μεταλλικό σκεύος την επιθυμητή ποσότητα νερού.(εικ.4). Βυθίστε το ακροφύσιο του ατμού μέσα στο νερό και γυρίστε τον διακόπτη επιλογής ατμού προς τα αριστερά.(εικ.5). Στρίψτε τον διακόπτη επιλογής ατμού όταν έχετε επιτύχει τη θερμοκρασία που θέλετε, επαναφέροντας στην κεντρική θέση.(εικ.6). ΠΡΟΣΟΧΗ: -H επαφή με το ακροφύσιο μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα. -Η σωστή θέση του ακροφύσιου είναι να βρίσκεται πάνω από τη σχάρα αποχέτευσης. -ΠΟΤΕ μην ανοίγετε τον υποδοχέα κάψουλας όταν χρησιμοποιείται το ακροφύσιο ατμού γιατί υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ESPRESSO ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΥ. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε να φτιάχνετε espresso αμέσως μετά από την χρήση ατμού. Η μηχανή είναι πολύ ζεστή και θα επηρεάσει την γεύση του καφέ. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό, μετά την χρήση ατμού να πιέσετε στο OFF το κουμπί του ατμού (εικ.1). Κατά τη διάρκεια όπου η θερμοκρασία της μηχανής πέφτει (περίπου 15 λεπτά), το φως γίνεται κόκκινο και αναβοσβήνει. (εικ.2). Για να κρυώσει η μηχανή πιο γρήγορα (περίπου 1 λεπτό) ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: Τοποθετήστε ένα σκεύος κάτω από το ακροφύσιο του ατμού (εικ.3) και ανοίξτε το κουμπί επιλογής ατμού, στρίβοντας την προς τα αριστερά βγάζοντας ατμό.(εικ.4) Αφήστε να τρέξει ζεστό νερό μέχρι το φως ένδειξης της θερμοκρασίας να γίνει μπλε.(εικ.5) ρέ Γυρίστε το κουμπί επιλογής στην κεντρική θέση (εικ.6). Η μηχανή είναι έτοιμη να παρασκευάσει espresso

11 10 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΑΛΑΤΩΝ 11 Η ανάγκη για την αφαίρεση αλάτων είναι μία φυσιολογική συνέπεια που προκύπτει από τη χρήση της μηχανής. Η αφαλάτωση είναι αναγκαίο να γίνεται κάθε 2-3 μήνες. Εάν το νερό είναι πολύ σκληρό, η αφαλάτωση πρέπει να γίνεται συχνότερα. Η αφαλάτωση μπορεί να γίνει με μη τοξικά καθαριστικά, τα οποία υπάρχουν στην αγορά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν τον καθαρισμό των αλάτων, αφαιρέστε το λάστιχο από σωλήνα του ακροφύσιου.(εικ1) Η συχνότητα ανάγκης αφαίρεσης αλάτων, εξαρτάται από τον τύπο νερού που χρησιμοποιείτε, τις ώρες λειτουργίας και τον αριθμό ροφημάτων που παρασκευάζετε. Για να ξεκινήσετε την διαδικασία σβήστε τη μηχανή(εικ.2). Α. Αφαιρέστε το δοχείο νερού και αδειάστε το νερό. Β. Γεμίστε το δοχείο νερού με την ειδική σκόνη σύμφωνα με τις οδηγίες όπου αναφέρονται πάνω στην συσκευασία της σκόνης αφαλάτωσης.(εικ.3). C. Τοποθετήστε ένα άδειο δοχείο κάτω από το ακροφύσιο (εικ.4). D. Θέστε σε λειτουργία τη μηχανή μετακινώντας το γενικό διακόπτη στη θέση Ι.(εικ5). Ε. Χωρίς να περιμένετε τη μηχανή να ζεσταθεί, αφήστε να τρέξει νερό στρέφοντας το κουμπί επιλογής αριστερόστροφα (εικ 6). F. Μετά από 30 δευτερόλεπτα γυρίστε το κουμπί επιλογής στην κεντρική θέση.(εικ7). G. Σβήστε τη μηχανή μετακινώντας το γενικό διακόπτη στη θέση 0 και αδειάστε το δοχείο νερού.(εικ 8) H. Αφήστε τη σκόνη μέσα στη μηχανή (σβηστή) για περίπου λεπτά(εικ.9) Ι. Επαναλάβετε τα βήματα (C) to (H) μέχρις ότου χρησιμοποιήσετε όλη τη σκόνη που βρίσκεται μέσα στο δοχείο. L. Όταν τελειώσει η σκόνη, αφαιρέστε το δοχείο νερού πλύνετε το προσεκτικά και γεμίστε πάλι με φρέσκο νερό M. Ανάψτε τη μηχανή μετακινώντας τον γενικό διακόπτη στην θέση I. (εικ 10) N. Χωρίς να περιμένετε τη μηχανή να ζεσταθεί αφήστε να τρέξει νερό περιστρέφοντας το κουμπί επιλογής αριστερόστροφα. O. Όταν αδειάσει το δοχείο νερού περιστρέψτε το κουμπί επιλογής στην κεντρική θέση. P. Αδειάστε το δοχείο νερού Q. Γεμίστε το δοχείο νερού και επαναλάβετε από τα βήματα (N). Αφού τελειώσετε γεμίστε πάλι το δοχείο νερού.τώρα η συσκευή είναι έτοιμη προς χρήση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η διαδικασία αφαλάτωσης δεν γίνει με το σωστό τρόπο, η σκόνη μπορεί να προκαλέσει ζημιά, η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Προτείνεται να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες. Μην χρησιμοποιείτε ξίδι, αλάτι, μυρμηκικό οξύ γιατί μπορεί να καταστρέψουν την μηχανή.

12 12 11 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ Για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία της μηχανής και τη σωστή ποιότητα καφέ, πρέπει να καθαρίζετε τη μηχανή τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Οι κάτω διαδικασίες πρέπει να γίνονται μόνο όταν η μηχανή είναι κρύα και εκτός πρίζας: - Σβήστε τη μηχανή και βγάλτε την από την πρίζα.(εικ.1) - Αφαιρέστε και πλύνετε το δοχείο νερού.(εικ.2) - Αφαιρέστε την σχάρα και πλύνετε την με ζεστό νερό.(εικ.3) - Αφαιρέστε το δοχείο αποχέτευσης και πλύνετέ το με ζεστό νερό.( εικ.4) - Αφαιρέστε την άκρη του ακροφύσιου και πλύνετε το ακροφύσιο με ζεστό νερό.(εικ.5) - Ξεβιδώστε το δαχτυλίδι το οποίο βρίσκεται στην άκρη του ακροφύσιου (εικ.6) - Αφαιρέστε το και πλύνετέ το με ζεστό νερό.(εικ.7) - Καθαρίστε το ακροφύσιο με ένα υγρό πανί. - Αφαιρέστε τον κάδο όπου πάνε οι χρησιμοποιημένες κάψουλες.(εικ.8) - Αδειάστε τον κάδο όπου πάνε οι χρησιμοποιημένες κάψουλες Τοποθετήστε πάλι - τον κάδο ως εξής: - Τοποθετήστε το μπροστινό μέρος στην μηχανή(εικ.9) - Σπρώξτε μέχρι να εφαρμόσει και το πίσω μέρος.(εικ.10).

13 12 13 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ABS ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ BOILER ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΟ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ ΝΕΡΟΥ 1,2 lit ΑΝΤΛΙΑ 15 bar ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΔΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΨΟΥΛΩΝ 7 τεμ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ ΑΤΜΟΥ ναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ναι ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΛΙΤΖΑΝΙΩΝ ναι ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ 1,5m ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 5kg ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 230v, 50hz ΙΣΧΥΣ 1050w ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 200Χ340Χ350mm Ο κατασκευαστής δύναται να κάνει αλλαγές στο μοντέλο αυτό χωρίς ενημέρωση ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΦΕ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: -ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. -ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΑΤΑ. -ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΖΕΣΤΑ.

14 14 13 ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η μηχανή δεν ανάβει Βάλτε την πρίζα. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ SERVICE Βάλτε τον γενικό διακόπτη στην θέση Ι. Η μηχανή δεν βγάζει καφέ - Γεμίστε το δοχείο νερού. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ SERVICE - Σιγουρευτείτε ότι η κάψουλα έχει τοποθετηθεί σωστά. - Στρέψτε το κουμπί επιλογής στην σωστή θέση. - Κάντε αφαλάτωση. - Σιγουρευτείτε ότι το ακροφύσιο ατμού είναι κλειστό. - Αφαιρέστε την κάψουλα από την κούπα. - Περιμένετε μέχρι να ανάψει το κουμπί με την ένδειξη του φλιτζανιού. - Τοποθετήστε ένα φλιτζάνι κάτω από την κούπα και αφήστε να τρέξει νερό. - Πατήστε το κουμπί με την ένδειξη του φλιτζανιού ξανά για να σταματήσει να τρέχει νερό. - Τοποθετήστε ξανά μία κάψουλα στην κούπα και προσπαθήστε ξανά να φτιάξετε καφέ. Ανοίγοντας την βάνα ατμού δεν Βεβαιωθείτε ότι η μηχανή έχει την σωστή θερμοκρασία ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ SERVICE βγάζει ατμό Το γάλα δεν γίνεται κρέμα Βεβαιωθείτε ότι το ακροφύσιο δεν είναι βουλωμένο(όταν η ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ SERVICE μηχανή είναι κρύα). Χρησιμοποιείστε κρύο γάλα Ανάβει το κόκκινο φως. Συμβουλευτείτε το κεφάλαιο ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ SERVICE

15 14 15 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η εγγύηση δεν καλύπτει τις επισκευές προκαλούμενες από: - Άλατα ή την μη κανονική αφαίρεση αλάτων - Ζημίες από διαφορετική τάση ρεύματος από αυτή που αναγράφεται στην πλακέτα τις μηχανής. - Ζημιές προκαλούμενες από την μη σωστή χρήση τις μηχανής από αυτές που αναγράφονται στο εγχειρίδιο. - Ζημιές προκαλούμενες από μη εξουσιοδοτημένα άτομα για επισκευή της μηχανής. Το κόστος των επισκευών που έχουν γίνει στο παρελθόν από μη εξουσιοδοτημένα άτομα, θα καλύπτονται από τον πελάτη. Εάν έχετε αφήσει την μηχανή αναμμένη χωρίς νερό στο δοχείο, οι ζημίες που μπορεί να προκληθούν θα είναι ευθύνη του πελάτη και δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Μην βάζετε την μηχανή στο πλυντήριο πιάτων. Διατηρείτε το εξωτερικό μέρος της μηχανής στεγνό. Κρατήστε το κουτί συσκευασίας, μέχρι την λήξη τις εγγύησης

16

17

18 16 ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ THN : ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ΑΤΤΙΚΗ : ΝΑΞΟΥ 12 ΠΑΙΑΝΙΑ ΤΗΛ : ΦΑΞ : ΤΗΛ SERVICE : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΦΙΛΩΤΑ 17 ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΗΛ : ΦΑΞ : ΕΚ ΟΣΗ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. 1 FRANCIS-FRANCIS Χ6 TRIO ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. 2 FRANCIS-FRANCIS Χ6 TRIO ΤO ΣΥΣΤΗΜΑ E.S.E Η µηχανή X6 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιµοποιεί το σύστηµα Ε.S.Ε (easy serving espresso). Για την σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καφετιέρα / Μηχανή παρασκευής Espresso-Cappuccino

Καφετιέρα / Μηχανή παρασκευής Espresso-Cappuccino Καφετιέρα / Μηχανή παρασκευής Espresso-Cappuccino FA-5475-1 FA-5475 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια! Είστε ο ιδιοκτήτης μιας μηχανής espresso/cappuccino. Αυτή η μοναδική συσκευή έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Μηχανής LB Compact

Οδηγίες Χρήσης Μηχανής LB Compact Οδηγίες Χρήσης LB Compact Σας ευχαριστούμε, που διαλέξατε τη μηχανή εσπρέσσο Lavazza BLUE LB Compact. Πριν χρησιμοποιήσετε τη μηχανή, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, που εξηγούν πως μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ -

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων

Πίνακας περιεχομένων οδηγίες κεραμικού μπολ Πίνακας περιεχομένων Ασφάλεια του κεραμικού μπολ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 5 χρήση του Κεραμικού μπολ Τοποθέτηση του κεραμικού μπολ... 6 Αφαίρεση του κεραμικού μπολ... 7 Συμβουλές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Μηχανής LB 1100

Οδηγίες Χρήσης Μηχανής LB 1100 Οδηγίες Χρήσης LB 1100 Σας ευχαριστούμε, που διαλέξατε τη μηχανή εσπρέσσο Lavazza BLUE LB 1100. Πριν χρησιμοποιήσετε τη μηχανή, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, που εξηγούν πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PC-ES 1008

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PC-ES 1008 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PC-ES 1008 Γενικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά, πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και κρατήστε το μαζί με την εγγύηση, την απόδειξη και εάν είναι δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 www.cookshop.gr 2 3 4 5 www.cookshop.gr ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αγαπητέ Πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5141-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5141-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (εικ. Α) 1. Κυρίως σώμα 2. ON/0/R (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση/Αντίστροφη

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L Model: THEO48043 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην αγγίζετε τα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Οδηγίες χρήσης Μοντέλο : UHP-772 Διαβάστε και αποθηκεύστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ roto ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η συσκευή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα άτομο σε καμία περίπτωση! Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για ασφαλή χρήση από «μόνο ένα άτομο». Κατά τη

Διαβάστε περισσότερα

CONVECTOR MODEL:R-012

CONVECTOR MODEL:R-012 CONVECTOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MODEL:R-012 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Convector δαπέδου µε µοτέρ turbo και θερµοστάτη ΙΣΧΥΣ: 2000W ΤΑΧΗ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: AC 230V 50Hz ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ιαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ TO ΣΥΣΤΗΜΑ Ε.S.E.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ TO ΣΥΣΤΗΜΑ Ε.S.E. S.G.L. PODSTAR 1 2 3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αγαπητέ πελάτη, Ευχαριστούµε που διαλέξατε την µηχανή παρασκευής espresso SGL PODSTAR. Η SGL, ηγέτιδα στην παραγωγή επαγγελµατικών µηχανών παρασκευής espresso, βασισµένη στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ST09 ST09A ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ST09 ST09A ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ST09 ST09A Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη

Διαβάστε περισσότερα

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ ΣΙ ΕΡΟ ΑΤΜΟΥ MOD. R-390 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και το σχεδιάγραµµα της συσκευής, πριν τη πρώτη χρήση. Προσοχή: 1. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΣΕΙΡΑΣ CEF & SN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΣΕΙΡΑΣ CEF & SN ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΣΕΙΡΑΣ CEF & SN 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το εγχειρίδιο χρήσης αυτό χρησιμοποιείται στα ακόλουθα μοντέλα CEF 210, CEF 215, CEF 222, CEF 232, CEF 242, CEF 252, SN200, SN300, SN400

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

D 2301 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 2301 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ espresso D 2301 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες και να τις φυλάξετε για πιθανή μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν τη χρήση αυτής της ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Ασφάλεια Ηλεκτρικού βραστήρα. Τόσο η δική σας ασφάλεια όσο και των άλλων είναι πολύ σημαντική.

Ελληνικά Ασφάλεια Ηλεκτρικού βραστήρα. Τόσο η δική σας ασφάλεια όσο και των άλλων είναι πολύ σημαντική. ΟΔΗΓΙΕΣ Ηλεκτρικού βραστήρα Πίνακας περιεχομένων ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ηλεκτρικού βραστήρα Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 5 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 7 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού... 7 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126 ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126 Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης και κοιτάξτε προσεκτικά τις εικόνες προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Προδιαγραφές: Μοντέλο: SIH1126 Λειτουργίες:

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝ ΕΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Για την ασφάλειά σας Η συσκευή έχει δύο λειτουργίες: θέρµανσης/ στεγνώµατος πετσετών και συµπληρωµατικής θέρµανσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή πρέπει να λαμβάνονται οι βασικές προφυλάξεις ασφαλείας ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-912

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-912 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Model No.: R-912 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Θήκη φίλτρου 2. Άνω κάλυµµα 3. Καπάκι δεξαµενής 4. εξαµενή 5. ιακόπτης λειτουργίας 6. Κύριο σώµα συσκευής 7. Γυάλινη κανάτα 8. Χερούλι κανάτας 9.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DF-HT0203N

ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DF-HT0203N ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DF-HT0203N Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη εξολοκλήρου, ακόμα και σε περιπτώσεις, που έχετε ήδη εξοικειωθεί με προηγούμενη

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow και Power Nozzle διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας Επιτραπέζιος ανεμιστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 1. Ποτέ μην βάζετε τα δάχτυλα σας ανάμεσα στις σχισμές των προστατευτικών καλυμμάτων του ανεμιστήρα. 2. Μην θέτετε τον ανεμιστήρα σε λειτουργία σε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ES 184 CB

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ES 184 CB Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ES 184 CB Γενικές οδηγίες ασφαλείας ιαβάστε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά, πριν χρησιµοποιήσετε την συσκευή και κρατήστε το µαζί µε την εγγύηση, την απόδειξη και εάν είναι δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης κλειστού θαλάμου καύσης βεβιασμένου ελκυσμού (τύπου C) ή ανοιχτού θαλάμου καύσης βεβιασμένου ελκυσμού (τύπου Β) με ενσωματωμένο μπόιλερ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή.

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Αποχυμωτής R-434 Rohnson Οδηγίες χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Περιγραφή Συσκευής 1. Πιεστήρας 2.Διαφανές κάλυμμα 3. Φίλτρο αποχύμωσης 4. Βάση φίλτρου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: Diplomat DPL CS-H2014T, CS-H20A9, CS 3101 C, CS 3102 C ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση

Διαβάστε περισσότερα

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Καπάκι 2. Διακόπτης λειτουργίας 3. Λαβή 4. Ενδεικτική λυχνία 5. Βάση 6. Σώμα 7. Στόμιο εκροής Για τη βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Puredry ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PUREDRY HELLAS 2015, PD-GR Σας ευχαριστούμε για την αγορά του καινοτόμου Puredry Μίνι Αφυγραντήρα. Σάς ευχόμαστε πολλά χρόνια υγιεινού καθαρού αέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 Για να εξασφαλίσετε σωστή λειτουργία και ασφάλεια, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Diplomat DPL QH 6013

Diplomat DPL QH 6013 1 Diplomat DPL QH 6013 Οι οδηγίες χρήσης περιλαμβάνουν σημαντικές οδηγίες για την ασφάλειά σας και την σωστή χρήση της συσκευής. Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας θα πρέπει να ακολουθείτε πάντα τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Θερμά συγχαρητήρια! Περιγραφή (εικ. A) Αρχική χρήση

Θερμά συγχαρητήρια! Περιγραφή (εικ. A) Αρχική χρήση Θερμά συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει μια συσκευή της Nova. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα με ωραίο σχεδιασμό σε οικονομικές τιμές. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση αυτής της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει πάντοτε να ακολουθείτε τα βασικά μέτρα ασφαλείας για τη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο μαγείρεμα λόγω πιθανής μείωσης τάσεως στην περιοχή σας, τότε συνίσταται να προσαρμόσετε το θερμοστάτη του φούρνου σε υψηλότερη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1] Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (εικ. Α) 1. Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης/αντίστροφης λειτουργίας (On/0/R) 2. Διακόπτης Ι/ΙΙ 3. Πλήκτρο κλειδώματος 4. Υποδοχή κεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

2 8 8 6 7 5 4 3 9 6 2 9 8 6 5 2 22 20 24 23 2 5 4 3 9 6 8 6 7 2 8 2 0 2 2 2 3 2 8 5 9 2 4 6 Pag. 5 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Η καφετιέρα Diva, σας δίνει τη δυνατότητα να παρασκευάσετε και

Διαβάστε περισσότερα

Cimex Eradicator ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

Cimex Eradicator ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ Cimex Eradicator ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ Ξεβιδώστε το ειδικό πώμα ασφαλείας (Β) και γεμίστε το λέβητα με περίπου 2 λίτρα νερό με τη χρήση της φιάλης πλήρωσης (7), βεβαιωθείτε ότι δεν υπερχειλίζει (Σχήμα

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες ασφαλείας:

Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες ασφαλείας: Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι Model:R-200 Για να εξασφαλίσετε σωστή λειτουργία και ασφάλεια, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για µελλοντική αναφορά. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαφετιέρα 3 σε 1 με πίεση 19bar. Μοντέλο: Α1608ΕΜ. Τάση λειτουργίας: 220-240V~ 50/60Hz 1550W. Οδηγίες χρήσης

Πολυκαφετιέρα 3 σε 1 με πίεση 19bar. Μοντέλο: Α1608ΕΜ. Τάση λειτουργίας: 220-240V~ 50/60Hz 1550W. Οδηγίες χρήσης Πολυκαφετιέρα 3 σε 1 με πίεση 19bar Μοντέλο: Α1608ΕΜ Τάση λειτουργίας: 220-240V~ 50/60Hz 1550W Οδηγίες χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, πρέπει να τηρούνται πάντοτε

Διαβάστε περισσότερα

CES 5062 60 2B. Energy Under Control. D.MITSOTAKIS & Co

CES 5062 60 2B. Energy Under Control. D.MITSOTAKIS & Co CES 5062 60 2B ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝ ΕΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Για την ασφάλειά σας Το αερόθερµο είναι µια συµπληρωµατική πηγή θέρµανσης για το σπίτι. Πρέπει να χρησιµοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ μηχανής καφέ. Ελληνικά. Σημαντικά μέτρα ασφαλείας... 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού...

ΟΔΗΓΙΕΣ μηχανής καφέ. Ελληνικά. Σημαντικά μέτρα ασφαλείας... 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού... ΟΔΗΓΙΕΣ μηχανής καφέ Πίνακας περιεχομένων ΑΣΦΑΛΕΙΑ μηχανής καφέ Σημαντικά μέτρα ασφαλείας... 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού... 8 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-542

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-542 ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-542 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1 - Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 Διακόπτης λειτουργίας ΟN/O/αντίστροφης κίνησης 8 Στρόφιγγα 2

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-182 Περιγραφή Συσκευής 1. Καλώδιο 2. Λαβή 3. ιακόπτης λειτουργίας On/Off 4. Ρυθµιστής ισχύος 5. Μπουτόν περιτύλιξης καλωδίου 6. Πέλµα 7. Θάλαµος σακούλας 8. Μπουτόν απελευθέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού 8 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Μέρη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στις οδηγίες Χαρακτήρες σε παρένθεση Προβλήματα και επισκευές...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στις οδηγίες Χαρακτήρες σε παρένθεση Προβλήματα και επισκευές... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 55 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στις οδηγίες... 55 Χαρακτήρες σε παρένθεση... 55 Προβλήματα και επισκευές... 55 ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 55 Βασικές προειδοποιήσεις για την ασφάλεια... 55 ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

R-061 R-062 Τάση 230 V AC, 50 Hz 230 V AC, 50 Hz. 63cm (L) x 57cm (H) x 23 cm (W) 73cm (L) x 67cm (H) x 23 cm (W)

R-061 R-062 Τάση 230 V AC, 50 Hz 230 V AC, 50 Hz. 63cm (L) x 57cm (H) x 23 cm (W) 73cm (L) x 67cm (H) x 23 cm (W) ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MICA (MICATHERMIC) ΜΟΝΤΕΛΟ R-061 / R-062 Αυτοί οι νέου τύπου θερµοποµποί διαθέτουν θερµικά στοιχεία κατασκευασµένα µε MICA, υλικό που αποτελεί τη νέα τεχνολογία θέρµανσης του 21

Διαβάστε περισσότερα

COFFEE MAKER KM 5260 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

COFFEE MAKER KM 5260 ΕΛΛΗΝΙΚΑ COFFEE MAKER KM 5260 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F G H I J 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB6008H. Παρακαλούμε, διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο πριν από τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB6008H. Παρακαλούμε, διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο πριν από τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB6008H Παρακαλούμε, διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο πριν από τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά Κίνα Baumarkt KIG GmbH Wandsbeker Zollstraße 91 D-22041 Hamburg

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο) ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ Συνδέστε τη συσκευή στο ηλεκτρικό δίκτυο. Σε ορισμένα μοντέλα, μπορεί να ακουστεί ένα ηχητικό σήμα που υποδεικνύει ότι έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός θερμοκρασίας: κρατήστε πατημένο το κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝ ΕΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλώ, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση της συσκευής, για την αποφυγή ζηµιών. Οποιαδήποτε χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΦΟΥΡΝΑΚΙ SUPER NEW 1505 3505 4005 4505 SUPER NEW MIDI OVEN 1505 3505 4005 4505 GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

QUICK & HOT AQUA. F GB D NL I DK S N FIN TR GR E P PL LV LT EST CZ SK H ARA IR

QUICK & HOT AQUA.  F GB D NL I DK S N FIN TR GR E P PL LV LT EST CZ SK H ARA IR QUICK & HOT AQUA www.tefal.com F GB D NL I DK S N FIN TR GR E P PL LV LT EST CZ SK H ARA IR K H G I J A H G B C E D on off on off fig.1a fig.1b fig.2 fig.3 fig.4 fig.5 1 2 fig.6 fig.7 fig.8 1 2 2 2 fig.9

Διαβάστε περισσότερα

ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ. Ελληνικά

ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ. Ελληνικά ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑΣ Σημαντικά μέτρα ασφαλείας... 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού... 8 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Μέρη φρυγανιέρας... 9 Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

KETTLE WK 7280 WK 7280 W ΕΛΛΗΝΙΚΑ

KETTLE WK 7280 WK 7280 W ΕΛΛΗΝΙΚΑ KETTLE WK 7280 WK 7280 W ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL B C A D E F G L H K J I 2 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-2148

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-2148 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2148 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Model S16

Οδηγίες Χρήσης. Model S16 Οδηγίες Χρήσης Model S16 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 3 1 1 15 1 B A C D F E G H K I L J M 4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή: Ακολουθήστε τις οδηγίες (Σύμβολα)... 5 Caffitaly Ελλάδας... 5 Προειδοποιήσεις ασφαλείας...

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποιήσεις ασφαλείας

Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στις οδηγίες Οι σημαντικές προειδοποιήσεις συνοδεύονται από τα ακόλουθα σύμβολα. Είναι απαραίτητο να τηρήσετε αυτές τις προειδοποιήσεις. Κίνδυνος!

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 1 Προσοχή: Πριν από το καθάρισμα ή τη συντήρηση της συσκευής, πρέπει να αποσυνδέσετε το φις από την πρίζα. Προσοχή: Πριν από τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8930 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Type HD8930 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και ζητήστε υποστήριξη μέσω του Διαδικτυακού τόπου www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8930 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα