ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις"

Transcript

1 Κ.Δ.Π. 45/84 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΤΟ ΤΗΣ ΕΠΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΣ Αρ της 1ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΟΥ 1984 ΔΟΚΗΤΚΕΣ ΠΡΑΞΕΣ ΜΕΡΟΣ Κανονστκές Δοκητκές Πράξες Αρθμός 45 Ο ΠΕΡ ΧΩΡΩΝ (ΔΟΚΗΣΣ ΚΑ ΒΕΛΤΩΣΣ) ΝΟΜΟΣ, (ΚΕΦ. 43 ΚΑ ΝΟΜΟ 46 ΤΟΥ 1961, 58 ΤΟΥ 196, 4 ΤΟΥ 1966, 31 ΤΟΥ 1969,, 49 ΚΑ 65 ΤΟΥ 199, ΤΟΥ 1980, ΤΟΥ 198, 4 ΚΑ ΤΟΥ 1983) Κανονσμοί που έγναν αϊτό το Συμβούλο Βελτώσεως Δρομολαξάς Μ'ενεού Το Συμβούλο Βελτώσεως Δραμολαξάς Μενεού, ασκώντας τς εξουσίες που του χορηγήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 4 του περί Χωρίων (Δοίκησς κα Βελτίωσς) Νομού, Κεφ. 43, εκδίδε τους πο κάτω Κανονσμούς. 1. Ο παρόντες Κανονσμοί θα αναφέροντα ως ο περί Χωρίων (Δοίκησς κα Βελτίώσς) Κανονσμοί του χωρού Δρομολάξάς Μενεού του (1) Τηρουμένων των προνοών των. παραγράφων () κα (3) του Κανονσμού αυτού, ο περί Χωρίων (Δοίκησς κα Βελτίωσς) Κανονσμοί Πεδουλά του 1951 ο οποίο δημοσεύτηκαν στην επίσημη εφηίμερίδα της Κυβερνήσεως της 14ης Μαρτίου, 1951 : (α) θα θεωρούντα ως Κανονσμοί. που θεσπίστηκαν από το 'Συμβούλο Βελτώσεως Δρομολαξάς Μενεού κα θα ενσωματωθούν" κα (β) θα εφαρμοστούν γα την περοχή βελτώσεως Δρομολαξάς Μενεού : Νοείτα ότ () ο λέξες «Πεδουλάς» κα «Λευκωσία» οπουδήποτε αυτές συναντώντα θα αντκατασταθούν με τς λέξες «'Δρομσλαξίάς Μενεού» κα «Λάρνακα» αντίστοχα κα () η φράση «Αποκία της Κύπρου» οπουδήποτε αυτή συναντάτα θα αντκατασταθεί με τη φράση «Δημοκρατία της Κύπρου». () Ο Κανονσμοί που περέχοντα στο Μέρος ί του.πο κάτω Δελτίου θα αντκαταστήσουν τους αντίστοχους περί Χωρίων (Δοίκησς κα Βελτίω^ς) Κανονσμούς Πεδουλά του (113)

2 Κ.Δ.Π. 45/ (3) Όσο; onto τους περί Χωρίων (Δοίκησς κα Βελτίωσς) Κανονσμούς Πεδσυλά του 1951, ο οποίο αναφέροντα στο Μέρος II του πο κάτω Δελτίου δε θα εφαρμοστούν γα την περοχή Βελτώσεως Δρομσλαξάς Μενεού. ΔΕΛΤΟ ΜΕΡΟΣ (Κανονσμός ()) ΑΝΤΚΑΘΣΤΩΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΣΜΟ Κανονσμός 10(1). Λαμβανομένων υπόψη των προνοών της παραγράφου () του Κανονσμού αυτού : (α) Κανένα ζώο δε θα σφάζετα γα ανθρώπνη κατχχνάλωση μέσα στην περοχή Βελτώσεως εκτός στο σφαγείο, (β) Κανένα πτώμα οποουδήποτε ζώου δε θα καθαρίζετα ή τακτοποείτα μέσα στην περοχή Βελτώσεως εκτός στο σφαγείο. () Μεταξύ της 15ης κα της 31ης Δεκεμβρίου οποουδήποτε έτους οποοσδήποτε χοίρος που προορίζετα γα δωτκή κοττο^άλωση από τον δοκτήτη κα την οκογένεα του μπορεί να σφαγεί κα να καθαρστεί κα τακτοποηθεί σε οποοδήποτε μέρος εκτός του σφαγείου μετά από άδεα του Συμβουλίου : Νοείτα ότ το κρέας του χοίρου αυτού δε θα χρησμοποηθεί εκτός εάν ο χοίρος επθεωρηθεί κα το κρέας του βρεθεί κατάλληλο γα ανθρώπνη κατανάλωση κα μαρκαρίστηκε σύμφωνα με τους Κανονσμούς 16(1) κα 18 των παρόντων Κανονσμών. Κανονσμός 4. Η παράγραφος.(3) του Κανονσμού 4 τροποποείτα με τη δαγραφή των λέξεων «Δήμου τνός ή άλλης περοχής Βελτώσεως» (τέταρτη γραμμή) κα της αντκατάστασης τους με τς λέξες «οποουδήποτε Δήμου, περοχής βελτώσεως, ή οποουδήποτε άλλου χωρού». Κανονσμός 6. Τα πο κάτω δκαώματα θα πληρώνοντα από τον δοκτήτη του ζώου ή του προσώπου το οποίο σφάζε οποοδήποτε ζώο στο ορζόμενο σφαγείο, δηλαδή : (α) Γα κάθε μοσχάρ, κάμηλο, αγελάδα ή βώδ που δεν υπερβαίνε σε βάρος τς τράντα οκάδες : 50σ. (β) Γα κάθε μοσχάρ, κάμηλο, αγελάδα ή βώδ που υπερβαίνε σε βάρος τς τράντα οκάδες : ΟΟσ. (γ) Γα κάθε αίγα, ρίφ, αρνί, ή πρόβατο έξ ή περσσότερων οκάδων : 5σ. (δ) Γα κάθε ρίφ ή αρνί κάτω των έξ οκάδων : 15σ. (ε) Γα κάθε χοίρο που δεν υπερβαίνε τς πέντε οκάδες : Οσ. (στ) Γα κάθε χοίρο πού υπερβαίνε τς πέντε, αλλά δεν υπερβαίνε τς δέκα οκάδες : 5σ. (ζ) Γα κάθε χοίρο που υπερβαίνε τς δέκα οκάδες αλλά δεν υπερβαίνε τς τράντα οκάδες : σ. (η) Γα κάθε χοίρο που υπερβαίνε τς τράντα οκάδες : 50σ. Νοείτα ότ όταν οποοδήποτε ζώο το οποίο έχε σφαγεί πρόκετα να χρησμοποηθεί αποκλεστκά από τον δοκτήτη κά την οκογένεα του, γα να γίνε αλίπαστο, θσ πληρώνοντα Οσ άσχετα με το βάρος του ζώου, αντί των δκαωμάτων που ορίζοντα προηγούμενα.

3 115 Κ.Δ.Π. 45/84 Κανονσμός 3(1). Τα πο-κάτω δκαώματα θα πληρώνοντα από κάθε πρόσωπο που εκθέτε γα πώληση οποαδήποτε φθαρτά είδη μέσα στην αγορά φθαρτών εδών δηλαδή : *. (α) Όταν η αξία αυτών των εδών είνα κάτω των Οσ : 1σ. (β) Όταν η αξία αυτών των εδών υπερβαίνε τα 10σ αλλά δεν υπερβαίνε τα 0σ : Vho. (γ) Όταν η αξία αυτών των εδών υπερβαίνε τα 0σ, αλλά δεν υπερβαίνε τα σ : σ. (δ) Όταν η αξία αυτών των εδών υπερβαίνε τα σ, αλλά δεν υπερβαίνε τα 5σ : 1 /σ. (ε) Όταν η αξία αυτών των εδών υπερβαίνε τά 5σ, αλλά δεν υπερβαίνε τα ΊΟΟσ : 3σ. (ζ) Όταν η αξία αυτών Των εδών υπερβαίνε τα ΟΟσ, αλλά δεν υπερβαίνε τα 00σ : 5σ. (η) Όταν η αξία αυτών των εδών υπερβαίνε τα 00σ, αλλά δεν υπερβαίνε τα 0σ : ΤΟσ. :''::'. () Εάν η ; αξία αυτών των εδών υπερβαίνε τα 0σ, δκαίωμα από Vza γα κάθε εππρόσθετα ΟΟσ ή μέρος αυτών θα προστίτ. θετα στο δκαίωμα πευ μνημονεύτηκε προηγούμενα από 10ο : Νοείτα ότ όσα καταστήματα, χώρο ή 'μέρη μέσα στην περοχή βελτώσεως αλλ' εκτός της αγοράς του χωρού κηρυχθούν από το Συμβούλο ως αγορά φθαρτών θα πληρώνοντα τα πο κάτω δκαώματα από κάθε πρόσωπο που εκθέτε γα πώληση φθαρτά στα τέτοα καταστήματα ή χώρους η μέρη, δηλαδή : () γα περίοδο ενός μήνα ή μέρος" αυτού θα πληρώνετα δκαίωμα το οποίο θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλο κα δε θα υπερβαίνε τς 6.00* () γα περίοδο ενός έτους ή μέρος αυτού που υπερβαίνε τον ένα μήνα θα πληρώνετα δκαίωμα το οποίο θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλο κα δε θα υπερβαίνε τς Κανονσμός 43(1). Το Συμβούλο μπορεί με δημόσα γνωστοποίηση να ορίζε οποοδήποτε υποστατκό ή υποστοοτκά μέσα στην περοχή του Συμβουλίου Βελτώσεως, ως «ΚΡΕΟΠΩΛΕΟ». () Το Συμβούλο μπορεί μετά από αίτηση να εκδίδε άδεα σε οποοδήποτε δώτη γα τη λετουργία δωτκού κρεοπωλείου * με οποουσδήποτε όρους ήθελε αυτό καθορίσε κα το δωτκό αυτό κρεοπωλείο θα θεωρείτα ως «Κρεοπωλείο» γα τους σκοπούς των παρόντων Κανονσμών : Νοείτα ότ η άδεα αυτή θα μπορεί να ακυρωθεί από το Συμβούλο σε οποοδήποτε χρόνο αν ο δοκτήτης παραβεί οποουσδήποτε Κανονσμούς του κεφαλαίου τούτου ή τον Κανονσμό 4 των παρόντων Κανονσμών, ή τους όρους της άδεας που εκδόθηκε. Κανονσμός 51(1). Τα πο κάτω δκαώματα θα πληρώνοντα από κάθε πρόσωπο γα πώληση οποουδήποτε νωπού κρέατος στο κρεοπωλείο, δηλαδή : (α) Γα κάθε σφάγο προβάτου.ή αίγας ή μέρος οχ>τού : 5σ. (β) Γα κάθε σφάγο νεαρού αρνού ή ρφού βάρους μκρότερου των έξ οκάδων ή μέρος αυτού : 15σ. (γ) Γα κάθε σφάγο β"ωδού, αγελάδας ή μοσχαρού ή μέρος αυτού βάρους που δεν υπερβαίνε τς τράντα οκάδες : 50σ.

4 Κ.Δ.Π. 45/ (δ) Γα κάβε σφάγο βοδού, αγελάδας ή μοσχαρού ή μέρος αυτού που υπερβαίνε τς τράντα οκάδες αλλά που δεν υπερβαίνε τς εξήντα οκάδες : 5σ. (ε) Γα κάθε σφάγο βοδού, αγελάδας ή μοσχαρού ή μέρος αυτού, που το βάρος του ο-ποίου υπερβαίνε τς εξήντα οκάδες : ΟΟσ. Κανονσμός 53(1). Το Συμβούλο μπορεί με δημόσα γνωστοποίηση να ορίζε οποοδήποτε υποστατκό ή υποστατκά μέσα στην περοχή του Συμβουλίου Βελτώσεως ως «ΧΟΡΟΠΩΛΕΟ». () Το Συμβούλο μπορεί μετά από αίτηση να εκδίδε άδεα σε οποοδήποτε δώτη γα τη λετουργία δωτυκού χοροπωλείου με οποουσδήποτε όρους ήθελε τούτο καθορίσε κα το δωτκό αυτό χοροπωλείο θα θεωρείτα ως «Χοροπωλείο» γα τους σκοπούς των παρόντων Κανονσμών : Νοείτα ότ η άδεα αυτή θα μπορεί να ακυρωθεί από το Συμβούλο σε οποοδήποτε χρόνο αν ο δοκτήτης παραβεί οποουσδήποτε κανονσμούς του κεφαλαίου τούτου ή τον Κανονσμό 4 των παρόντων Κανονσμών, ή τους όρους της άδεας που εκδόθηκε. Κανονσμός 58(1). Τα πο κάτω δκαώματα θα πληρώνοντα από τον δοκτήτη ή το πρόσωπο, το οποίο εκθέτε γο πώληση οποοδήποτε πτώμα χοίρου ή νωπού κρέατος χοίρου στο κρεοπωλείο δηλαδή : (α) Γα κάθε πτώμα χοίρου ή μέρος νωπού κρέατος χοίρου που δεν υπερβαίνε τς τράντα οκάδες : 15σ. (β) Γα κάθε πτώμα χοίρου ή μέρος νωπού κρέατος χοίρου που υπερβαίνε τς τράντα οκάδες : 50σ. Κανονσμός 59. Το Συμβούλο μπορεί από καρό σε καρό να ορίζε με δημόσα γνωστοποίηση οποαδήποτε καταστήματα, πρατήρα, κα άλλους δωτκούς χώρους μέσα στην περοχή του Συμβουλίου Βελτώσεως μέσα στα οποία θα εκτίθεντα κα πωλούντα ψάρα. Τα καταστήίματα αυτά πρατήρα ή δωτκοί χώρο θα θεωρούντα ως αγορά ψαρών κα ο Κανονσμοί των Κεφ. 4 κα 8 του μέρους 4 των παρόντων Κανονσμών θα εφαρμόζοντα ανάλογα: Νοείτα ότ με αυτή τη Δημόσα Γνωστοποίηση ή με άλλη Δημόσα Γνωστοποίηση το Συμβούλο μπορεί να θέτε τέτοες δεσμεύσες ή τέτοους περορσμούς που το Συμβούλο θα θεωρεί αναγκαίους κάθε φορά : Νοείτα περατέρω ότ το Συμβούλο μπορεί να ακυρώνε ή τροποποεί με Δημόσα Γνωστοποίηση οποαδήποτε δημόσα γνωστοποίηση που εκδόθηκε σύμφωνα με τον παρόντα Κανονσμό. Κανονσμός.65(1). Κάθε πρόσωπο το οποίο εκθέτε γα πώληση στο χθυοπωλείο οποαδήποτε νωπά ψάρα, θα πληρώνε σε σχέση με αυτούς δκαίωμα Vio γα κάθε οκά ή οποοδήποτε κλάσμα της. () Κάθε δκαίωμα, που πληρώνετα σύμφωνα με τον Κανονσμό αυτό θα πληρώνετα στον Επθεωρητή. Κανονσμός 66. Το Συμβούλο μπορεί από καρό σε καρό να ορίζε με Δημόσα Γνωστοποίηση οποαδήποτε καταστήματα, πρατήρα κα άλλους δωτκούς χώρους μέσα στην περοχή του Συμβουλίου Βελτώσεως μέσα στα οποία θα εκτίθεντα κα πωλούντα εμπορεύματα. Τα καταοτήίμοίτα αυτά πρατήρα ή δωτκοί χώρο

5 11 Κ.Δ.Π. 45/84 θα θεωρούντα ως αγορά εμπορευμάτων κα ο Κανονσμοί των Κεφ. 4 κα 8 του μέρους 4 των παρόντων Κανονσμών θα εφαρμόζοντα ανάλογα : Νοείτα ότ με αυτή τη Δημόσα Γνωστοποίηση ή με άλλη Δημόσα Γνωστοποίηση το Συμβούλο μπορεί να θέτε τέτοες δεσμεύσες ή τέτοους περορσμούς τους οποίους το Συμβούλο θα θεωρεί αναγκαίους κάθε φορά : Νοείτα περατέρω ότ το Συμβούλο μπορεί να ακυρώνε ή τροποποεί με Δημόσα Γνωστοποίηση οποαδήποτε δημόσα γνωστοποίηση που εκδόθηκε σύμφωνα με τον παρόντα Κανονσμό. Κανονσμός 68(1). Κάθε πρόσωπο το οποίο πωλεί ή εκθέτε γα πώληση στην αγορά εμπορευμάτων οποαδήποτε εμπορεύματα, θα πληρώνε σε σχέση με αυτά σαν δκαώματα ποσό που αντπροσωπεύε το Χ /% της αξίας των εμπορευμάτων αυτών. Κανονσμός 80. Αυτός τροποποείτα με τη δαγραφή των λέξεων «οωνδήποτε ζώων» στη δεύτερη γραμμή. Κανονσμός 81. Το ενοίκο το οποίο θα πληρώνετα γα την ανέγερση! ή την ενοκίαση; παραπήγματος στην αγορά πανηγυρών θα είνα από 1.00 μέχρ σύμφωνα με το μέγεθος κα τη θέση του παραπήγματος, το ενοίκο αυτό θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση από τον Επθεωρητή.. Κανονσμός 8. Τα πο κάτω.δκαώματα θα πληρώνοντα από κάθε πρόσωπο που πωλεί ή εκθέτε γα πώληση στην αγορά πανηγυρών τα πο κάτω είδη, αντκείμενα, πράγματα ή υγρά οποουδήποτε είδους, δηλαδή : (α) Γα κάθε είδος εμπορευμάτων, αντκεμένων, πραγμάτων εδωδίμων ή υγρών που εκτίθεντα γα πώληση γα' ολόκληρη ή μέρος της περόδου της αναφερόμενης πανήγυρης, δκαίωμα από 1.00 ^έχρ σύμφωνα με την αξία της ποότητας τους το οποίο θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση από τον Επθεωρητή. Κανονσμός 91Α(1). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να δατηρεί, ή επτρέπε ή συγκατατίθετα ή ανέχετα να δατηρείτα μέσα στην περοχή του Συμβουλίου οποοδήποτε αρτοποείο εκτός εάν το πρόσωπο αυτό λαμβάνε κάθε χρόνο άδεα από το Συμβούλο. Το Συμβούλο μπορεί κατά την έκδοση ή ανανέωση της άδεας αυτής να επβάλε οποουσδήποτε όρους σχετκά με τη λετουργία κα δατήρηση του αρτοποείου. () Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείτα άδεα σύμφωνα με την παράγραφο (1) του παρόντος Κανονσμού οφείλε να πληρώνε στον Επθεωρητή δκαίωμα που θα ορίζετα από καρό σε καρό από το Συμβούλο κα δε θα υπερβαίνε τς 3 το έτος ή μέρος του έτους. " Κανονσμός 95Α(1). Κανένα πρόσωπο δε θα πωλεί ή θα εκθέτε γα πώληση μέσα στην περοχή βελτώσεως ψωμί το βάρος του οποίου είνα μκρότερο ή μεγαλύτερο του ενός κλού. () Οποοδήποτε τέτοο ψωμί βάρους μκρότερου ή μεγαλύτερου του ενός κλού που πωλείτα ή εκτίθετα γα πώληση μπορεί νά κατάσχετα από τον Επθεωρητή κα να δατίθετα όπως ο Πρόεδρος ήθελε δατάξε γραπτά..

6 Κ.Δ.Π. 45/ Κανονσμός 110(5). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να πωλεί γα ανθρώπνη κατανάλωση μέσα στην περοχή του χωρού νερό από οποοδήποτε βυτοφόρο όχημα, εκτός μετά από την εξασφάλση γραπτής άδεας από το Συμβούλο που παρέχετα μετά από κανοποίηση του Συμβουλίου ή του Δευθυντή Τμήματος ατρκών Υπηρεσών ότ το βυτοφόρο όχημα είνα κατάλληλο κα το νερό που πωλείτα είνα καθαρό κα υγενό. Κανονσμός 110(6). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να δατηρεί οποαδήποτε αντλία ή άλλη μηχανκή συσκευή σε οποοδήποτε τόπο με το σκοπό όπως προκαλεί εκροή νερού του χωρού από οποοδήποτε έργο ύδρευσης, κύρου αγωγού ύδρευσης ή σωλήνα : Νοείτα ότ γα την εγκατάσταση αντλίας ή άλλης μηχανκής συσκευής πάνω στη δεξαμενή μέσα στην οποία ρέε φυσίκά το νερό δε χρεάζετα άδεα. Κανονσμός 11(1). Όλες ο δαπάνες της μεταφοράς του οκακού νερού από τον κύρο σωλήνα σε οίκημα πρέπε να αναλαμβάνοντα από τον δοκτήτη ή τον κάτοχο του οκήματος αυτού, πρόσθετα προς οποεσδήποτε άλλες δαπάνες, τς οποίες θα απατούσε η επσκευή των σωλήνων κα των δρόμων μέσω των οποίων μεταφέρετα το οκακό νερό : Νοείτα ότ η πο πάνω εργασία γα την μεταφορά του οκακού νερού σε οίκημα θα εκτελείτα από το Συμβούλο με τς δαπάνες σε βάρος του προσώπου, χάρν του οποίου γίνετα η τέτοα μεταφορά νερού. () Κάθε πρόσωπο που επθυμεί να δαχωρίσε οποαδήποτε γη που ανήκε σ' αυτό κα που βρίσκετα μέσα στην περοχή υδατοπρομήθεας του Συμβουλίου σε οκόπεδα, σύμφωνα με τς δατάξες του περί Ρυθμίσεως Οδών κα Οκοδομών Νόμου Κεφ. 96 όπως τροποποήθηκε κα υποδεκνύε ως πηγή υδατσπρομήθεας των οκοπέδων του που θα δαχωρστούν την υδατοπρομήθεα του Συμβουλίου, πρέπε να υποβάλε αίτηση προς το Συμβούλο γα τη συγκατάθεση του. Το Συμβούλο, αφού λάβε υπόψη του τς ανάγκες της περοχής Βελτώσεως σαν σύνολο, εάν αποφασίσε, κατά την απόλυτη κρίση του ότ υπάρχε επάρκεα νερού από την Υδατοπρομήθεα του Συμβουλίου γα παροχή στα οκόπεδα που θα δαχωρστούν, μπορεί να παρέχε τη σχετκή συγκατάθεση του, αφού προηγουμένως καταβληθεί από τον ατητή δϋκαίωμα μέχρ 50 γα καθένα από τα οκόπεδα που θα δαχωρστούν. (3) Τίποτε που δαλαμβάνετα στο παρόν δεν επηρεάζε με οποοδήποτε τρόπο τς δατάξες οποωνδήποτε Κανονσμών του Μέρους αυτού. Κανονσμός 113(1). Οποοδήποτε σωλήνες ή άλλα εξαρτήματα ή μέσα που χρησμοποούντα γα τη μεταφορά νερού από τς πηγές ή κεντρκούς αγωγούς της υδατοπρομή θεας του Συμβουλίου σε δωτκή περουσία οπτοτελούν περουσία του Συμβουλίου. Κανονσμός 114. Κάθε πρόσωπο που επθυμεί όπως μεταφερθεί νερό σε οποαδήποτε γη που ανήκε στο πρόσωπο αυτό μέσα στην περοχή υδατσπρομήθεας του Συμβουλίου γα το σκοπό εξασφάλσης νερού σε κτίρα τα οποία υπάρχε πρόθεση όπως ανεγερθούν πάνω στη γη αυτή, θα υποβάλλε σχετκή αίτηση προς το Συμβούλο αναθέτοντας στο Συμβούλο την τοποθέτηση του αναγκαίου κύρου αγωγού ή αγωγών παροχής νερού κα των αναγκαίων σωλήνων παροχέτευσης. Το Συμβούλο μόλς λάβε την αίτηση θα προβαίνε

7 i 19 Κ.Δ.Π. 45/84 στον υπολογσμό της σχετκής δαπάνης γα την αξία των σωλήνων κα την τοποθέτηση τους μαζί με οποαδήποτε έξοδα τα οποία προβλέπετα ότ θα γίνουν γα τη μεταφορά στην πρότερη κατάσταση των σωλήνων, δρόμων κα πεζοδρομίων από τα οποία θα μεταφερθεί το νερό κα ο ατητής όταν κληθεί από το Συμβούλο θα καταβάλλε το ποσό που υπολογίστηκε στο Συμβούλο. Κανονσμός 116. Ο Κανονσμός 116 των βασκών κανονσμών με το παρόν τροποποείτα με την επαναρίθμησή του ως Κανονσμού 116(1) κα με την προσθήκη ύστερα από αυτόν όπως. θα έχε επαναρθμηθεί του. πο κάτω νέου Κανονσμού με αρθμό 116(). Κανονσμός 116(). Το Συμβούλο μπορεί σε περίπτωση^ ξηρασίας ή επείγουσας ανάγκης κατόπν ανακοίνωσης προς τους καταναλωτές με δημόσα γνωστοποίηση, να περορίσε την ποσότητα νερού που μπορεί να καταναλωθεί ή να ορίζε ώρες γα την προμήθεα νερού όπως το Συμβούλο ήθελε κρίνε κατάλληλο γα αντμετώπση της ξηρασίας ή της επείγουσας ανάγκης. Κανονσμός 11(1). Ο δοκτήτης ή κάτοχος οποουδήποτε οκήματος ή τόπου που εφοδάζετα με οκακό νερό θα πληρώνε τέλη σύμφωνα με την ποσότητα του νερού που καταναλίσκετα..κα που μετράτα με υδρομετρητή, όπως αυτά κάθε φορά θα καθορίζοντα με απόφαση του Συμβουλίου που κονοποείτα με δημόσα γνωστοποίηση που αναρτάτα σε περίοπτα μέρη μέσα στην περοχή του Συμβουλίου Βελτώσεως. Ο Κανονσμός 11 τον βασκών κανονσμών με το παρόν τροποποείτα με την προσθήκη της παραγράφου (5) αμέσως μετά την παράγραφο (4) : «Κανονσμός 11(5). Κάθε καταναλωτής θα θεωρείτα υπεύθυνος γα τη,ν ασφαλή δατήρηση; του μετρητή ο οποίος μετρητής πρέπε να είνα απαλλαγμένος από φυτά ή οποαδήποτε άλλα εμπόδα. Σε περίπτωση ζημάς που προκαλείτα γα οποοδήποτε λόγο στο μετρητή ο καταναλωτής θα πληρώνε στο Συίμβούλο γα την επδόρθωση ή οο/τυκοττάστασή του. Ο καταναλωτής επίσης θα καλείτα να μετακνήσε οποαδήποτε φυτά ή άλλα εμπόδα τα οποία δυνατό να καθστούν δύσκολη την προσπέλαση προς το μετρητή κα σε περίπτωση που δε συμμορφώνετα η υδατοπρομήθεα σ' αυτόν μπορεί να δακοπεί μέχρς ότου τα φυτά ή εμπόδα απομακρυνθούν». Κανονσμός 118. Ο βασκοί κανονσμοί τροποποούντα με την προσθήκη μετά τον Κανονσμό 118 του πο κάτω Κανονσμού με αρθμό 118Α : «Κανονσμός 118Α. Ο Επθεωρητής ή οποοσδήποτε άλλος υπάλληλος του Συμβουλίου εξουσοδοτημένος γ* αυτό μπορεί να εσέρχετα κα επθεωρεί σε οποοδήποτε εύλογο χρόνο οποοδήποτε τόπο ή οίκηίμα που εφοδάζετα με οκακό νερό γα να.δαβάζε το μετρητή, να ρυθμίζε την υδατοπρομήθεά του κα, επδορθώνε ή αντκαθστά οποουσδήποτε σωλήνες παροχέτευσης νερού συμπερλαμβανόμενου του μετρητή κα του δακόπτη. ' Καταναλωτής ' σημαίνε οποοδήποτε νομκό ή φυσκό πρόσωπο το οποίο είνα δοκτήτης ή κάτοχος οκήματος ή τόπου που εφοδάζετα με οκακό νερό κα το οποίο ευθύνετα γα την πληρωμή τελών κα δκαωμάτων στο Συμβούλο σχετκά με την παροχή οκακού νερού στο οίκημα αυτό ή τόπο».

8 Κ.Δ.Π. 45/84 10 Κανονσμός 10. Στο 'μέρος τούτο των παρόντων Κανονσμών ο όρος «Κύρος Αγωγός Υδρεύσεως» σημαίνε τους σωλήνες του Συμβουλίου γα τη γενκή μεταφορά του νερού σε δωτκά οκήματα ή τόπο. «Οκακό Νερό» σημαίνε νερό που παρέχετα από το Συμβούλο μέσα στην περοχή Βελτώσεως γα οκακούς ή άλλους ο κοπούς. «Σωλήνας παροχέτευσης» σημαίνε το σωλήνα κα τα εξαρτήματα μεταξύ του κύρου αγωγού ύδρευσης κα του μετρητή, που εγκατασ τάθηκ«ν γα τη μεταφορά νερού από τον κύρο αγωγό ύδρευσης μέχρ το οίκημα, ή τον τόπο του καταναλωτή κα περλαμβάνε το δακόπτη, το μετρητή κα το κάλυμμα του. «Υδατοπρομήθεα» περλαμβάνε όλες τς πηγές, κανάλα, αυλάκα, υδραγωγούς, σωλήνες, υδατοδεξαμενές κα άλλες κατασκευές ή συσκευές που σχετίζοντα 'με το οκακό νερό κα ανήκουν στο Συμβούλο ή πάνω στα οποία το Συμβούλο εξασκεί έλεγχο. Κανονσμός 14(1). Κάθε δοκτήτης, ενοκαστής ή κάτοχος οποουδήποτε υποστατκού που βρίσκετα μέσα οτην περοχή Βελτώσεως πρέπε να προμηθεύετα ένα ή περσσότερα, ανάλογα με τς ανάγκες του, κατάλληλα μετάλλνα, πλαστκά κα/ή από άλλη ύλη της έγκρσης του Συμβουλίου, υγεονομκά boxeia. με λαβές, που η χωρητκότητα τους να μην ξεπερνά τα τρία κυβκά πόδα γα την τοποθέτηση σκυβάλων. () Κάθε τέτοο, όπως αναφέρετα πο πάνω υγεονομκό δοχείο, πρέπε να φέρε κάλυμμα που εφαρμόζε καλά κα να δατηρείτα καλυμμένο εκτός όταν ανοίγετα γα κένωση. (3) Κάθε τέτοο, όπως αναφέρετα πο πάνω υγεονομκό δοχείο, πρέπε να δατηρείτα καθαρό κα να απσλυμαίνετα από τον δοκτήτη του ενοίκου ή εκείνου που το χρησμοποεί τουλάχστο μα φορά την εβδομάδα. Κανονσμός 15. Κανένας δοκτήτης, ενοκαστής, ή κάτοχος οποουδήποτε υποστατκού που βρίσκετα μέσα στην περοχή βελτώσεως δεν μπορεί να εναποθέτε ή εναποθηκεύε ή ρίπτε ή επτρέπε ή συγκατατίθετα ή προξενεί ή ενεργεί ή δέχετα την εναπόθεση οποωνδήποτε Οκυβάλων μέσα στα υποστατκά αυτά παρά μόνο μέσα σε κατάλληλα υγεονομκά δοχεία που αναφέροντα στς παραγράφους (1) κα () του Κανονσμού 14, τα οποία πρέπε να τοποθετούντα σε κατάλληλο μέρος, έτομα γα συλλογή κα απομάκρυνση μκρό χρόνο πρν την καθορσμένη ώρα γα το σκοπό αυτό. (Κανονσμός 1. Ο βασκοί κανονομοί τροποποούντα με την προσθήκη μετά τον Κανονσμό 1 του πο κάτω Κανονσμού με αρθμό 1Α: «Κανονσμός 1Α (1) Κανένας κάτοχος δωτκού βυτοφόρου βοθροκαθαρστού δεν μπορεί να προβεί στην εκκένωση υγρών, ακαθαρσών ή ακάθαρτης ύλης από οποοδήποτε λάκκο, αποχωρητήρο ή σηπτκό βόθρο από οποοδήποτε άλλο λάκκο μέσα στην περοχή βελτώσεως, χωρίς να εξασφαλίσε προηγουμένως σχετκή άδεα η οποία θα εκδίδετα από το Συμβούλο με όρους που* θα αναγράφοντα στην άδεα. () Σε κανένα δοκτήτη οχήματος εκκένωσης βόθρων δε θα παραχωρείτα τέτοα άδεα, εκτός εάν αυτός είνα κάτοχος πστοποητκού του Αρχεπστάτη Χωρτκών Οδών της Επαρχακής Δοίκησης

9 11 Κ.Δ.Π. 45/84..Λάρνακας, ότ το όχημα του τηρεί τους αναγκαίους όρους ως προς τη στεγανοποίηση, την απορρόφηση κα τη μεταφορά ακάθαρτων υγρών. (3) Κάθε πρόσωπο το οποίο εξασφαλίζε άδεα σύμφωνα με τον Κανονσμό αυτό οφείλε: (α) Να δατηρεί το όχημα σε πλήρη καθαρή κα υγενή κατάσταση. (β) Να μη συντελεί, συμβάλλε ή επτρέπε ή ανέχετα όπως οποαδήποτε ακαθαρσία, ακαθαρσία βόθρων, υγρά ακάθαρτα, δύσοσμη ουσία ή πράγμα δημουργείτα, βρίσκετα, 'κείτα ή ρέε μέσα ή πάνω στο όχημα τούτο. (γ) Να μη συντελεί, συμβάλλε, επτρέπε ή ανέχετα τη δημουργία οποασδήποτε οχληρίας από τη χρήση του οχήματος τούτου ή επτρέπε ή ανέχετα όπως η οχληρία αυτή συνεχίζετα.» Ο Κανονσμός 134 των βασκών κανονσμών με το παρόν τροποποείτα όπως πο κάτω: (1) Τα εδάφα (α) κα (β) της παραγράφου (ΐ) αυτής δαγράφοντα 'κα αντκαθίσταντα <με τα πο κάτω εδάφα: «(α) Σε σχέση με οκία, καφενείο, κατάστημα ή αποθήκη θα καταβάλλετα δκαίωμα, το οποίο θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλο που δε θα υπερβαίνε τς 0 κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου. (β) Σε σχέση με κέντρα, οργανωμένα δαμερίσματα, εργοστάσα, βομηχανκές επχερήσες, τουρστκά καταλύμίματα ή οίκημα εκτός των αναφερομένων στην παράγραφο '(α) του παρόντος θα καταβάλλετα δκαίωμα, το οποίο θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλο κα το οποίο δε θα υπερβαίνε τς 00 κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου».!() Με την προσθήκη αμέσως μετά το εδάφο (β) της παραγράφου (1) αυτού του πο κάτω νέου εδαφίου: <c(y) σε σχέση; με ξενοδοχεία οποουδήποτε τύπου κα είδους θα καταβάλλετα δκαίωμα το οποίο θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση, από το Συμβούλο κα το οποίο δε θα υπερ<3θάνε τς,000 κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου». Κανονσμός 135(1), Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να δατηρεί ή επτρέπε ή συγκατατίθ'ετα ή ανέχετα να δατηρείτα μέσα στην περοχή του Συμβουλίου οποοδήποτε καφενείο, εστατόρο, ποτοπωλείο, μαγερείο, ζαχαροπλαστείο, γαλακτοκομείο, αλλαντοποείο, κουρείο, φαρμακείο, υποδηματοποέ ίο, εργοστάσο, εργαστήρο, ατμσκαθαρστήρο, αποστακτήρας, πλυντήρο, βυρσοδεψείο, αποθήκη, δερμάτων, ποο/δοχείο, δημόσο σταύλο ή άλλο δημόσο οίκημα όπου γίνετα δεκτό το κονό εκτός αν το πρόσωπο αυτό λαμβάνε γα κάθε χρόνο άδεα από το Συμβούλο κα με την επφύλαξη τέτοων όρων τους οποίους το Συμβούλο ενδέχετα να θεωρήσε αναγκαίο να επβάλε στην παραχώρηση της άδεας. () Κάθε πρόσωπο στο οποίο χορηγείτα άδεα σύμφωνα με την παράγραφο (1) του παρόντος Κοη/ονσμού οφείλε να πληρώνε στον Επθεωρητή δκαίωμα που θα ορίζετα από καρό σε καρό από το Συμβούλο κα δε θα υπερβαίνε τς 5 κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου.

10 Κ.Δ.Π. 45/84 1 Κανονσμός 139(3). Το δκαίωμα γα αυτή την άδεα θα είνα 50σ κάθε χρόνο ή μέρος του χρόνου, Κανονσμός 141(). Χωρίς τη γραπτή άδεα του Συμβουλίου, που θα πρέπε να λαμβάνετα από προηγουμένως, κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να πωλεί ή να εκθέτε προς πώληση μέσα στην περοχή Βελτώσεως οποοδήποτε αερούχο ποτό, πάγο ή παγωτά που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσο, που βρίσκετα μέσα ή έξω από την περοχή Βελτώσεως. (β) Το δκαίωμα το οποίο θα πληρώνετα γα οποαδήποτε τέτοα άδεα που χορηγείτα σύμφωνα με τον Κανονσμό αυτό δεν μπορεί να υπερβαίνε τς 10 κάθε χρόνο όπως ήθελε αποφασίσε το Συμβούλο σε κάθε περίπτωση, (γ) Οποοδήποτε αερούχο ποτό, πάγος ή παγωτά που εκτίθεντα γα πώληση κατά παράβαση του Κανονσμού αυτού, μπορεί να κατάσχοντα από τον ατρκό Λετουργό ή τον Επθεωρητή κα να δατίθεντα ή να χρησμοποούντα σύμφωνα με τς γραπτές οδηγίες του Προέδρου. Κανονσμός 14(1). Κανένα πρόσωπο δε θα δατηρεί ή προκαλεί ή επτρέπε ή ανέχετα τη δατήρηση μέσα στην περοχή Βελτώσεως οποασδήποτε μάνδρας εκτός κατόπν άδεας που θα λαμβάνετα προηγουμένως από το Συμβούλο. () Το Συμβούλο μπορεί κατά την απόλυτη κρίση του να αρνηθεί τη χορήγηση; τέτοας άδεας ή να επβάλε σ' αυτήν οποουσδήποτε όρους τους οποίους το Συμβούλο κατά καρούς θα ήθελε να αποφασίσε. (3) Οποαδήποτε μάνδρα μέσα στην περοχή Βελτώσεως θα δατηρείτα απόλυτα καθαρή προς πλήρη κανοποίηρη του Επαρχακού ατρκού Λετουργού κα προς το σκοπό αυτό το Συμβούλο δκαούτα να ακυρώνε οποαδήποτε άδεα που χορηγήθηκε από αυτό με βάση τον Κανονσμό αυτό, εάν οποοσδήποτε όρος της τέτοας άδεας παραβάζετα ή δεν τηρείτα ή αν η μάνδρα αυτή δε δατηρείτα καθαρή όπως προνοείτα στην παράγραφο αυτή. Κανονσμός 149. Ο βασκοί κανονσμοί τροποποούντα με την προσθήκη, αμέσως μετά τον Κανονσμό 149 του πο κάτω νέου Κανονσμού, αρθμός 149Α: «Κανονσμός 149Α(1). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να δατηρεί ή επτρέπε ή συγκατατίθετα ή ανέχετα να δατηρείτα μέσα στην περοχή βελτώσεως, οποοδήποτε βουστάσο, εκτός αν το πρόσωπο αυτό λαμβάνε κάθε χρόνο άδεα γα το σκοπό αυτό το Συμβούλο κα με την επφύλαξη τέτοων όρων, τους οποίους το Συμβούλο ενδέχετα να θεωρήσε αναγκαίο να επβάλε κατά την παραχώρηση της άδεας. () Κάθε τέτοο βουστάσο πρέπε να δατηρείτα εντελώς καθαρό κατά τρόπο που κανοποεί τον ατρκό Λετουργό.» Κανονσμός 153. Ο βασκοί κανονσμοί τροποποούντα με την προσθήκη μετά τον Κανονσμό 153, του πο κάτω Κανονσμού αρθμός 153Α: «Κανονσμός 153Α(1). Κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να ρίπτε ή συσσωρεύε ή εναποθέτε ή εναποθηκεύε ή επτρέπε ή συγκατατίθετα ή προξενεί ή ενεργεί ή ανέχετα τη ρίψη, συσσώρευση, εναπόθεση, εναποθήκευση ή ύπαρξη σε οποοδήποτε δημόσο ή δωτκό

11 13 Κ.Δ.Π. 45/84 χώρο οποουδήποτε αντκεμένου ή πράγματος φυτού είτε αυτοφυούς είτε μη, ή οποασδήποτε ουσίας ή ύλης, η οποία αποτελεί οχληρία ή είνα επβλαβής, στη δημόσα υγεία ή αποτελεί ασχήμα ή δεν αρμόζε στην κολή εμφάνση της περοχής βελτώσεως. () Ο ατρκός Λετουργός ή ο Επθεωρητής μπορεί να επδίδε ή να ενεργεί όπως επδίδετα προς οποοδήποτε πρόσωπο που προβαίνε στη; ρίψη, συσσώρευση, εναπόθεση, ή εναποθήκευση! οποουδήποτε που αναφέρετα στην παράγραφο 1, πράγματος, αντκεμένου, φυτού, ουσίας ή ύλης σε οποοδήποτε δημόσο ή δωτκό χώρο ή επτρέπε, ή σε γνώση, του ανέχετα την τέτοα ρίψη, συσσώρευση, εναπόθεση, ή εναποθήκευση, εδοποήσε όπως σταματήσε οποαδήποτε τέτοα ενέργεα κα απομακρύνε αμέσως οτδήποτε οπτοτελεί οχληρία ή είνα επβλαβές στη δημόσα υγεία ή αποτελεί ασχήμα ή δεν αρμόζε ττρος την καλή εμφάνση της περοχής βελτώσεως : Νοείτα ότ η; επίδοση; εδοποίησης κατά τον παρόντα Κανονσμό δε θα αποκλείε ή επηρεάζε οποαδήποτε πονκή δίωξη αναφορκά με οποαδήποτε παράβαση; που δαπράχτηκε είτε πρν είτε μετά την επίοοση τέτοας εδοποίησης.» Κανονσμός 155(). Τα πο κάτω δκαώματα θα πληρώνοντα από κάθε πλανσδσπώλη σε σχέση; γα κάθε μέρα κατά την οποία ττχχχνοδσπωλεί μέσα στην περοχή βελτώσεως, δηλαδή: (α) όταν η; αξία των εδών τα οποία πλανοδοπωλούντα δεν υπερβαίνε τη; 1 : Va... (β) όταν η αξία των εδών τα οποία πλανοδοπωλούντα δεν υπερβαίνε τς 3 : 5σ. (γ) όταν η; αξία των εδών τα οποία πλανοδοπωλούντα υπερβαίνε τς 3, αλλά δεν υπερβαίνε τς 10 : 5σ. (δ) όταν η αξία των εδών τα οποία πλανοδοπωλούντα υπερβαίνε τς 10, αλλά δεν υπερβαίνε τς 50 : 50σ. (ε) όταν η αξία των εδών τα οποία πλανοδοπωλούντα υπερβαίνε τς 50 : ΟΟσ. Νοείτα ότ, αντί των πο πάνω δκαωμάτων, ετήσο δκαίωμα που δε 6α υπερβαίνε τς δεκαπέντε λίρες, μπορεί να επβληθεί από το Συμβούλο γα πώληρη από πρόσωπα ή εταρείες, που έρχοντα στο χωρό γα πώληση εμπορευμάτων μέσα σε αυτοκίνητα, βαν, φορτηγά ή άλλα μηχανοκίνητα οχήματα, ή κάρα ή άλλα παρόμοα οχήματα. Κανονσμός 160(1). Τα πο κάτω δκαώματα θα πληρώνοντα από κάθε πρόσωπο το οποίο τοποθετεί, ή επδεκνύε οποαδήποτε δαφήμση; ή γνωστοποίηση; πάνω σε οποαδήποτε πνακίδα, δηλαδή: Μέγεθος γνωστοποίησης ή δαφήμσης που δεν υπερβαίνε: X ποδ. 3X3 ποδ. Σεντ Σεντ (α) Γα κάθε ημέρα lvfe 3 (β) Γα κάθε. εβδομάδα ή μέρος αυτής 5 10 (γ) Γα κάθε μήνα ή μέρος αυτού 15 5 Κανονσμός 163(1) (α) Το Συμβούλο θα επβάλλε τέλος (στα ακόλουθα καλούμενο τέλος θεάματος) πάνω σε όλες τς πληρωμές που γίνοντα γα είσοδο σε θέατρο, κνηματογράφο, κτίρο, τόπο ή σκηνή που χρησμοποείτα γά τη δεξαγωγή οποασδήποτε θεατρκής παράστασης ή γα κνηματογραφκή προβολή ή γα χορό ή οποαδήποτε δημόσα ψυχαγωγία ή δημόσα συγκέντρωση;.

12 Κ.Δ.Π. 45/84 14 (β) Το τέλος θεάματος θα καταβάλλετα στον Επθεωρητή από το Δευθυντή όπως πο κάτω: (1) Γα κάθε εστήρο, γα ένα άτομο, του οποίου η αξία δεν υπερβαίνε τα Οσ : 1σ. () Γα κάθε εστήρο, γα ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνε τα Οσ, αλλά δεν υπερβαίνε τα 0σ : lvio. (3) Γα κάθε εστήρο, γα ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνε τα 0σ, αλλά δεν υπερβαίνε τα 35σ : 1 /ζσ. (4) Γα κάθε εστήρο, γα ένα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνε τα 35σ, αλλά δεν υπερβαίνε τα 50σ : 4σ. (5) Γα κάθε εστήρο, γάενα άτομο, του οποίου η αξία υπερβαίνε τα 50σ : 5σ. (γ) Το τέλος θεάματος θα καταβάλλετα κατόπν επκόλλησης ενσήμων από το Συμβούλο πάνω στα εστήρα εσόδου τα οποία θα προσάγοντα από το Δευθυντή στο Συμβούλο πρν από την πώληση τους γα το σκοπό αυτό : Νοείτα ότ το Συμβούλο μπορεί κατά οποοδήποτε χρόνο με δημόσα γνωστοποίηση να ορίζε άλλο τρόπο κατά τον οποίο το τέλος θεάματος θα καταβάλλετα κα ακολούθως τούτο θα καταβάλλετα κατά τον τρόπο τον οποίο ορίζετα στη δημόσα γνωστοποίηση,: Νοείτα περατέρω ότ το Συμβούλο μπορεί κατά οποοδήποτε χρόνο με δημόσα γνωστοποίηση να ορίζε ότ αντί του τέλους θεάματος θα πληρώνοντα από κάθε πρόσωπο που λαμβάνε άδεα σύμφωνα με τον Κανονσμό 16 τα στς παραγράφους (α), (β) κα (γ) της παραγράφου 8 του παρόντος Κανονσμού αναφερόμενα δκαώματα. ', () (α) Κανένα πρόσωπο δε θα γίνετα δεκτό σε οποοδήποτε από τα στην παράγραφο (1) του παρόντος Κανονσμού οη/αφερόμενα κτίρα, τόπους ή σκηνές παρά μόνο έναντ εστηρίου, έστω κα αν το εστήρο εκδίδετα χωρίς πληρωμή: Νοείτα ότ κανένα τέλος θεάματος δε θα καταβάλλετα ή. πληρώνετα γα εστήρα που εκδίδοντα δωρεάν. (β) Κάθε εστήρο θα κόπτετα στα δύο από το συλλέκτη εστηρίων μόλς ο κάτοχος του εσέλθε σε οποοδήποτε από τα κτίρα που αναφέροντα στην παράγραφο (1) του Κανονσμού αυτού τόπους ή σκηνές κα ακολούθως το μσό του εστηρίου θα επστρέφετα στο δκαούχο ο οποίος θα το φυλάττε μέχρ τέλος της θεατρκής παράστασης, κνηματογραφκής προβολής, χορού ή δημόσας ψυχαγωγίας ή δη,μόσας συγκέντρωσης κα το άλλο μσό θα φυλάττετα από το Δευθυντή σε εδκό ξύλνο ή μετάλλνο κβώτο, κατάλληλα κλεδωμένο κα τοποθετημένο στην είσοδο των πο πάνω κτρίων, ή τόπων ή σκηνών. (γ) Ο Πρόεδρος ή ο νόμμα κα γραπτά εξουσοδοτημένος από αυτόν εκπρόσωπος ή ο Επθεωρητής μπορεί να ανοίγε κα να εξετάζε το περεχόμενο του πο πάνω κβωτίου προς επβεβαίωση ή έλεγχο του αρθμού των προσώπων τα οποία έγναν δεκτά στα πο πάνω κτίρα, τόπους ή σκηνές. (3) Η ακρβής τμή κάθε εστηρίου περλαμβανόμενου κα του τέλους θα αναγράφετα πάνω σ' αυτό. (4) (α) Το Συμβούλο μπορεί να εξαρεί της πληρωμής του τέλους θεάματος ή να επτρέπε ολόκληρο ή μέρος αυτού σε περίπτωση θεατρκής παράστασης, κνηματογραφκής προβολής, χορού

13 15 Κ.Δ.Π. 45/84 ή δημόσας ψυχαγωγίας της οποίας όλες ή μερκές εσπράξες θα δατίθεντα γα φλανθρωπκούς, αγαθοεργούς, πολτστκούς ή εκπαδευτκούς σκοπούς. (β) Οποοδήποτε πρόσωπο το οποίο επθυμεί να τύχε οποασδήποτε εξαίρεσης ή μείωσης του τέλους θεάματος, συμφωνά με το πο πάνω εδάφο (α) σε σχέση με οποαδήποτε θεατρκή παράσταση, κνηματογραφκή προβολή, χορό ή δημόσα ψυχαγωγία, πρέπε να υποβάλε γραπτή αίτηση στο Συμβούλο προ της πώλησης οποουδήποτε εστηρίου γα το σκοπό αυτό. (γ) Οποαδήποτε πρόσωπο το οποίο δεν υποβάλλε τέτοα γραπτή' αίτηση προ της πώλησης εστηρίων, ή η αίτηση του οποίου απορρίφθηκε από το Συμβούλο θα πληρώνε ολόκληρο το τέλος θεάματος σύμφωνα με το εδάφο (β) της παραγράφου (1) του παρόντος Κανονσμού., (5) Ο Επθεωρητής ή ο απ' αυτόν, γραπτώς κα δεόντως εξουσοδοτημένος εκπρόσωπος του, δκαούτα να εσέρχετα σε οποοδήποτε των πο πάνω κτρίων τόπων, ή σκηνών κα να εξετάζε οποοδήποτε εστήρο που βρίσκετα στο ταμείο, στους συλλέκτες εστηρίων, ταξθέτες, κατόχους εστηρίων αγοραστές, ή δαφορετκά γα να εξακρβώνε αν τηρούντα ο πρόνοες του παρόντος Κανονσμού. * (6) Οποοδήποτε πρόσωπο το οποίο. (α) πωλεί ή προσφέρε προς πώληση οποοδήποτε εστήρο που η τμή του δεν αναφέρετα πάνω σ' αυτό ή αυτή αναφέρετα χωρίς ακρίβεα ή πωλεί ή προσφέρε προς πώληση εστήρο σε τμή μεγαλύτερη που αναφέρετα πάνω στο εστήρο' ή \ '(β) πωλεί οποοδήποτε εστήρο που δεν παραχωρείτα δωρεάν στο οποίο δε σηίμεούτα κατά τρόπο φανερό ότ το τέλος θεάματος πληρώθηκε" ή (γ) κατά οποοδήποτε τρόπο εμποδίζε τον Επθεωρητή, το Συμβούλο ή τον αντπρόσωπο του από του να εσέρχετα σε οποοδήποτε των πο πάνω κτρίων, τόπων ή σκηνών ή να εξετάζε, τα εστήρα, ή καθστά τέτοα εξέταση μάταη με τη μη επστροφή του μσού εστηρίου στον κάτοχο με την είσοδο του σύμφωνα.με τς πρόνοες της παραγράφου ()'(β) του παρόντος Κανονσμού" ή (δ) εσάγε οποοδήποτε πρόσωπο ή επτρέπε την είσοδο σε οποοδήποτε των πο πάνω κτρίων, τόπων ή σκηνών οποοδήποτε πρόσωπο χωρίς εστήρο ή με εστήρο που εκδίδετα κατά παράβαση του παρόντος Κανονσμού* ή ((ε) δαφορετκά παραβαίνε τς δατάξες του παρόντος Κανονσμού, είνα ένοχος παράβασης του 'Κανονσμού, αυτού. () Γα τους σκοπούς του παρόντος Κανονσμού «Δευθυντής» σημαίνε το πρόσωπο στο όνομα του οποίου η άδεα γα θεατρκή παράσταση, κνηματογραφκή προβολή, χορό ή δημόσα ψυχαγωγία, ή δημόσα συγκέντρωση, χορηγείτα ή οποοδήποτε πρόσωπο υπό την επίβλεψη, φροντίδα, δεύθυνση, του οποίου αυτή δεξάγετα ή το πρόσωπο το οποίο είνα ο δοκτήτης, ενοκαστής ή ο κάτοχος τόπου, κτρίου ή σκηνής μέσα ή επί της οποίας αυτή δεξάγετα: Νοείτα ότ αν η άδεα γ'αυτή χορηγείτα στο όνομα δύο ή περσσότερων προσώπων κάθε ένας απ' αυτούς θα είνα μαζί κα ξεχωρστά υπεύθυνος γα την. εφαρμογή των δατάξεων του παρόντος Κανονσμού.

14 Κ.Δ.Π. 45/84 16 (8) Αν δεν υπάρχε δκαίωμα εσόδου τα πο κάτω δκαώματα πρέπε να πληρώνοντα από κάθε πρόσωπο που λαμβάνε άδεα σύμφωνα με τον Κανονσμό 16, δηλαδή:. (α) Γα περίοδο ενός μήνα, θα πληρώνετα δκαίωμα, το οποίο θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλο, κα δε θα υπερβαίνε τς 500. (β) Γα περίοδο μας εβδομάδας, θα πληρώνετα δκαίωμα ΐτο οποίο θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλο κα δε θα υπερβαίνε τς 50. (γ) Γα μα κα μόνο πάράοταοη, 'κνηματογραφκή παράσταση, χορό, ψυχαγωγία ή δημόσα συγκέντρωση, θα πληρώνετα δκαίωμα, το οποίο θα ορίζετα σε κάθε περίπτωση από το Συμβούλο κα δε θα υπερβαίνε τς 50. Κανονσμός 1(4). Τα πο κάτω δκαώματα θα πληρώνοντα από κάθε πρόσωπο γα άδεα ή ανανέωση άδεας δατήρησης σκύλου μέσα στην περοχή Βελτώσεως, δηλαδή: (α) Γα κάθε σκύλα 8 το χρόνο. (β) Γα κάθε ευνουχσμένη σκύλα 1 το χρόνο. (γ) Γα κάθε σκύλο 1 το χρόνο. Κανονσμός 18(1). Οποτεδήποτε οποασδήποτε εξουσοδοτημένος ζυγστής παρακαλείτα από οποοδήποτε πρόσωπο να ζυγίσε, μετρήσε, ή δοκμάσε οποαδήποτε εμπορεύματα δαφορετκά από εκείνα τα οποία απαρθμούντα στο Δεύτερο Πίνακα, που επσυνάπτετα στους παρόντες Κανονσμούς, το πρόσωπο αυτό θα πληρώνε στον εξουσοδοτημένο ζυγστή ευθύς αμέσως μετά το ζύγσμα, μέτρημα ή δοκμή, δκαίωμα σε αναλογία V*a γα κάθε τρες οκάδες, ο δε εξουσοδοτημένος ζυγστής θα δίδε στο πρόσωπο, το οποίο πληρώνε το δκαίωμα αυτό, έντυπη απόδεξη σε σχέση προς τούτο από δπλότυπο ββλίο τέτοας μορφής, την οποία ήθελε ορίσε το Συμβούλο από καρό σε καρό, κάθε πρόσωπο όμως, to οποίο πληρώνε οποοδήττοτε τέτοο δκαίωμα, οφείλε να ζητεί από τον εξουσοδοτημένο ζυγστή, προς τον οποίο πληρώνετα το δκαίωμα, όπως τον εφοδάζε με τέτοα έντυπη απόδεξη : Νοείτα ότ το ελάχστο δκαίωμα γα οποοδήποτε ζύγσμα, μέτρημα ή δοκμή θα είνα Υσ. () Τίποτε που περέχετα στον Κανονσμό αυτό (α) δε θα εφαρμόζετα ή δε θα εκλαμβάνετα ότ εφαρμόζετα σχετκά με το ζύγσμα, μέτρημα ή δοκμή οποωνδήποτε εμπορευμάτων που απαρθμούντα στο Δεύτερο Πίνακα που 1 επσυνάπτετα στους παρόντες Κανονσμούς" (β) δε θα εκλαμβάνετα ή θα ερμηνεύετα ότ παρέχε σε οποοδήποτε εξουσοδοτημένο ζυγστή ή στο Συμβούλο οποοδήποτε δκαίωμα να απατεί ζύγσμα, μέτρημα ή δοκμή οποωνδήποτε εμπορευμάτων, σχετκά προς τα οποία εφαρμόζετα ο Κανονσμός αυτός. Κανονσμός 19. Το δκαίωμα, το οποίο ορίζετα κα πληρώνετα σύμφωνα με τς πρόνοες της παραγράφου () του άρθρου 9 του Νόμου γα οποαδήποτε χαρούπα, που ζυγίζοντα σύμφωνα με τς πρόνοες της υποπαραγράφου (1) του άρθρου που αναφέρθηκε θα είνα ΐν&σ κατά χαλεπκό καντάρ των χαρουπών αυτών.

15 ! Κ.Δ.Π. 45/84 (Κανονσμός 181(1). Κάθε χρόνο θα πληρώνετα από κάθε δοκτήτη οποουδήποτε οκήματος μέσα στην περοχή βελτώσεως, με ενοκίαση ή στην κατοχή του δοκτήτη αυτού κατά τη δάρκεα της θερνής περόδου ή μέρους αυτής, κα το οποίο χρησμοποείτα ως ξενοδοχείο, οκοτροφείο, κατάλυμα, δκαίωμα σε αναλογία η : οποία θα ορίζετα από το Συμβούλο από χρόνο σε χρόνο κα η οποία δε θα υπερβαίνε τς 0..() Εππρόσθετα,με τα δκαώματα που προνοούντα στην παράγραφο (1) του Κανονσμού αυτού θα πληρώνετα: (α) Από κάθε κάτοχο οποουδήποτε οκήματος, μέσα στην (περοχή βελτώσεως το οποίο χρησμοποείτα σαν ξενοδοχείο πέντε αστέρων, δκαίωμα που θα ορίζετα από το Συμ'βούλο από καρό σε καρό, αλλά σε καμά περίπτωση δε θα υπερβαίνε τα 0σ κάθε νύκτα γα κάθε πρόσωπο ηλκίας μεγαλύτερης των δέκα χρόνων, το οποίο δαμένε ή κατοκεί στο ξενοδοχείο αυτό* (β) από κάθε κάτοχο οποουδήποτε οκήμοπος μέσα στην περοχή βελτώσεως που χρησμοποείτα σαν ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, δκαίωμα που θα ορίζετα από το Συμβούλο από καρό σε καρό, αλλά σε καμά περίπτωση δε θα υπερβαίνε τα 15σ κάθε νύκτα γα κάθε πρόσωπο ηλκίας μεγαλύτερης των δέκα χρόνων, το οποίο δαμένε ή κατοκεί στο ξενοδοχείο αυτό* (γ) από κάθε κάτοχο οποουδήποτε οκή'ματος, μέσα στην περοχή βελτώσεως, που χρησμοποείτα σαν ξενοδοχείο τρών αστέρων, δκαίωμα που θα ορίζετα από το Συμ 'βούλο από καρό σε καρό, αλλά σε καμά περίπτωση δε θα υπερβαίνε τα Οσ κάθε νύκτα γα κάθε πρόσωπο ηλκίας μεγαλύτερης των δέκα χρόνων, το οποίο δαμένε ή κατοκεί στο ξενοδοχείο αυτό' (δ) από κάθε κάτοχο οποουδήποτε οκήματος, μέσα στην περοχή βελτώσεως, που χρησμοποείτα σαν ξενοδοχείο ενός ή δυο αστέρων, δκαίωμα που θα ορίζετα από το Συμβούλο από καρό σε καρό αλλά οέ καμά περίπτωση δε θα υπερβαίνε τα 5σ κάθε νύκτα γα κάθε πρόσωπο ηλκίας μεγαλύτερης των δέκα χρόνων, το οποίο δαμένε ή κατοκεί στο ξενοδοχείο αυτό' (ε) από κάθε κάτοχο οποουδήποτε οκήματος, μέσα στην περοχή βελτώσεως, που χρησμοποείτα σαν κατάλυμα ή χωρίς αστέρων ξενοδοχείο ή οκοτροφείο δκαίωμα που θα ορίζετα από το Συμβούλο από καρό σε καρό, αλλά σε καμά περίπτωση δε θα υπερβαίνε τα 5σ κάθε νύκτα γα κάθε πρόσωπο ηλκίας μεγαλύτερης των δέκα χρόνων, το οποίο δαμένε ή κατοκεί στο κατάλυμα αυτό, ξενοδοχείο ή οκοτροφείο. Κανονσμός 185(1). Κάθε πρόσωπο, το οποίο μέσα στην περοχή βελτώσεως δεξάγε, εξασκεί ή ενασκεί οποοδήποτε επστημονκό επάγγελμα, εμπορκή εργασία, τέχνη ή άλλο επτήδευμα, οφείλε, κάθε χρόνο να πληρώσε δκαίωμα σύμφωνα με την ακόλουθη κλίμακα, όπως ήθελε αποφασίσε το Συμβούλο σε κάθε περίπτωση:

16 Κ.Δ.Π. 45/84 18 Ετήσο δκαίωμα που δε θα υπερβαίνε: ί(α) Κουρείς > > 5 (β) Αρτοποοί, κρεοπώλες, λέσχες, εργολάβο, οδοντίατρο, ατροί, χημκοί, φαρμακοποοί, βομήχανο αερούχων ποτών, υποδηματοποοί^ τηλεγραφκά πρακτορεία, πανίστες, ή δευ. θυντές ορχήστρας ή μπάντας, φωτογράφο 50 (γ) Ξενοδόχο, δευθυντές οκοτροφείων ή ξενώνων^ ή ξενοδοχείων......, 100 (δ) Δευθυντές καφενείων, υφασματοπωλείων, παντοπωλείων, εστατορίων ή οποασδήποτε άλλης κατηγορίας καταστημάτων (δ) Δευθυντές καφενείων, υφασματοπωλείων, παντοπωλείων, εστατορίων ή οποασδήποτε άλλης κατηγορίας καταστημάτων 100 (ε) Πρόσωπα που δατηρούν αυτοκίνητα ή μοτοποδήλατα τα οποία ενοκάζουν, γα κάθε αυτοκίνητο ή.μοτοποδήλατο..;,.., (στ) Εταρείες αυτοκνήτων, συνεταρσμοί ή πρακτορεία τα οποία δατηρούν αυτοκίνητα προς δημόσα ενοκίαση (ζ) ' Εμπορο, χρηματοδανεοτές, επχερηματίες, βομήχανο..\ 100 (η) Ξενοδοχεακές ή εμπορκές εταρείες (θ) Πρόσωπα που δεξάγουν μέσα στην περοχή βελτώσεως οποοδήποτε επστημονκό επάγγελμα, εμπορκή εργασία, τέχνη ή άλλη απασχόληση που δεν αναφέρετα πο πάνω; 300 ίκανονσμός 186. Κάθε χρόνο που πληρώνετα από κάθε κάτοχο μέσα στην περοχή βελτώσεως ετήσα εσφορά γα κονοτκές υπηρεσίες που δε θα υπερβαίνε τς 50 η οποία θα κατανέμετα από το Συμβούλο σύμφωνα με τα μέσα, που κάθε κάτοχος έχε μέσα στην περοχή βελτώσεως. Κανονσμός 189. Κάθε κάτοχος, μέσα στην περοχή βελτώσεως του οποίου το όνομα φαίνετα στον κατάλογο κατόχων, οφείλε κατά ή πρν από τς 31 Δεκεμβρίου, να πληρώνε στον Πρόεδρο ή στον Ταμία του Συμβουλίου, το ποσό της Ετήσας Εσφοράς γα Κονοτκές Υπηρεσίες που κατανεμήθηκε στον κάτοχο αυτό. Κανονσμός 19(d). Συμφωνά με τς δατάξες των παρόντων Κανονσμών κάθε υπάλληλος που κατέχε συντάξμη θέση στην υπηρεσία του Συμβουλίου ο οποίος δετέλεσε στην υπηρεσία αυτή γα δέκα ή περσσότερα χρόνα μπορεί να λάβε κατά την αφυπηρέτησή του σύνταξη σε αναλογία του ενός εξακοσοστού του μσθού του γα κάθε πλήρη μήνα υπηρεσίας: 'Νοείτα ότ, σύνταξη που χορηγείτα στον υπάλληλο σύμφωνα με τους -παρόντες Κανονσμούς δε θα υπερβαίνε τα δύο τρίτα του υψηλότερου μσθού τον οποίο αυτός έλαβε κατά οποοδήποτε χρόνο κατά τη δάρκεα της υπηρεσίας του. () Σύμφωνα με τς δατάξες των παρόντων Κανονσμών, σε κάθε υπάλληλο ή εργάτη που κατέχε μη συντάξμη θέση στην υπηρεσία του Συμβουλίου, ο οποίος βρσκόταν στην υπηρεσία αυτή

17 19 Κ.Δ.Π. 45/84 γα περίοδο άνω των τρών χρόνων, θα χορηγείτα, όταν αφυπηρετήσε ή όταν γίνε μέλος στο Ταμείο Προνοίας του Συμβουλίου, φλοδώρημα σύμφωνα με τς το κάτω αναλογίες: (α) Γα τους μηναίους υπαλλήλους, το μσό του μηναίου μσθού γα κάθε συμπληρωμένο χρόνο υπηρεσίας. (β) Γα τους εργάτες, δυο εβδομάδων μσθός που υπολογίζετα πάνω στο μέσο όρο των απολαβών των τρών τελευταίων χρόνων. Κανονσμός 198. Κάθε υπάλληλος, ο οποίος δκαούτα να λάβε σύνταξη; με άλλο τρόπο κα ο οποίος δεν έχε συμπληρώσε τη,ν κατώτατη περίοδο υπηρεσίας, η οποία απατείτα γα την παροχή σ' αυτόν σύνταξης, μπορεί να λάβε κατά την αφυ πηρέτησή του φλοδώρημα που δε θα υπερβαίνε το πενταπλάσο του ετήσου ποσού της σύνταξης η οποία, αν δεν υπήρχε περίοδος που παρέχε σ' αυτόν το δκαίωμα σύνταξης, θα χορηγόταν σ' αυτόν σύμφωνα με τον Κανονσμό 19(1). Κανονσμός 0(1). Όταν ένας υπάλληλος που κατέχε μη συντάξμη θέση κα που δεν υπηρετεί επί δοκμασία ή κατόπν συ'μφωνίας, αποθάνε κατά το χρόνο που βρίσκετα στην υπηρεσία του Συμβουλίου κα κατά τη δάρκεα των τρών χρόνων πρν το θάνατο του δετέλεσε συνεχώς στην υπηρεσία του Συμβουλίου θα είνα νόμμο γα το Συμβούλο να χορηγεί στους εξαρτώμενους από αυτόν φλοδώρημα με ποσό που δε θα υπερβαίνε το μσθό πέντε μηνών. () Όταν ένας υπάλληλος που κατέχε συντάξμη θέση κα που δεν υπηρετεί επί δοκμασία ή κατόπν συμφωνίας, αποθάνε ενώ βρίσκετα στην υπηρεσία του Συμβουλίου κα κατά τη δάρκεα των πέντε χρόνων πρν το θάνατο του κατείχε συνεχώς συντάξμη θέση στην υπηρεσία του Συμβουλίου, θα είνα νόμμο γα το Συμβούλο να χορηγεί στους εξαρτώμενους απ* αυτόν φλοδώρημα που το ποσό του δε θα υπερβαίνε ένα ετήσο μσθό. (3) Γα τους σκοπούς του παρόντος Κανονσμού ο όρος «εξαρτώμενο» σημαίνε εκείνα τα μέλη της οκογένεας του υπαλλήλου τα οποία εξαρτώντα εξ ολοκλήρου ή εν μέρε από τς απολαβές του υπαλλήλου κατά το χρόνο του θανάτου του. Κανονσμός 09. Σύμφωνα με τς δατάξες των παρόντων Κανονσμών, σύνταξη, φλοδώρημα ή άλλο χορήγημα, χορηγείτα στον υπάλληλο του Συμβουλίου που κατέχε συντάξμη θέση στην υπηρεσία του Συμβουλίου, κα που αφυπηρετεί γα οποοδήποτε από τς πο κάτω περπτώσες: Ί(α) Μόλς ή μετά τη συμπλήρωση της ηλκίας των εξήντα χρόνων. (β) Με την κατάργηση της θέσης του. (γ) Με την αναγκαστκή αφυπηρέτησή του γα δευκόλυνση της αναδοργάνωσης της υπηρεσίας στην οποία ανήκε, με την οποία αναδοργάνωση μπορεί να προκύψε μεγαλύτερη απόδοση κα οκονομία. (δ) Με την προσαγωγή ατρκής.μαρτυρίας που να κανοποεί το Συμβούλο ότ είνα ανίκανος, λόγω κάποας πνευματκής ή σωματκής άρρώστεοτς ή αναπηρίας να. εκτελέσε τα καθήκοντα της θέσης του κα ότ η αρρώστεα αυτή ή αναπηρία πθανόν να είνα μόν'μη:

18 Κ.Δ.Π. 45/ Νοείτα ότ, κατά την απόλυτη κρίση του Συμβουλίου, δυνατό να χορηγείτα σε υπάλληλο, που κατέχε συντάξμη θέση στην υπηρεσία του Συμβουλίου γα περίοδο άνω των τρών χρόνων κα που αφυπηρετεί πρν τη συμπλήρωση της ηλκίας των εξήντα χρόνων, φλοδώρημα που δε θα υπερβαίνε το πενταπλάσο του ετήσου ποσού της σύνταξης η οποία θα χορηγόταν σ' αυτόν σύμφωνα με την παράγραφο (1) του Κανονσμού 19 αν δεν υπήρχε η παράγραφος (1) του παρόντος Κανονσμού. Κανονσμός 14. Το Συμβούλο γα κάθε χρόνο θα επβαρύνε κα θα πληρώνε από τα έσοδα του Συμβουλίου ποσό εκ 150 στο Ταμείο Φλοδωρημάτων κα Συντάξεων: Νοείτα ότ το Συμβούλο μπορεί από καρό σε καρό να αυξάνε, ελαττώνε ή αναστέλλε την πο πάνω πληρωμή όπως απατούν ο περστάσες. Κανονσμός 15. Στους παρόντες Κανονσμούς, εκτός αν δαφορετκά προκύπτε από το κείμενο:!«συντάξμη θέση» σημαίνε θέση, η οποία κηρύχτηκε από το Συμβούλο, με έγκρση του Υπουργού Εσωτερκών, ως συντάξμη. «Συμβούλο» σημαίνε το Συμβούλο Βελτώσεως Δρομολαξάς Μενεού. «Μσθός» σημαίνε τον ετήσο βασκό μσθό οποουδήποτε υπαλλήλου ο οποίος εγκρίνετα από το Συμβούλο προστθέμενου σ' αυτόν κα του καταβαλλόμενου ετήσου τμαρθμκού επδόματος. «Υπηρεσία» σημαίνε υπηρεσία οποουδήποτε προσώπου από το Συμβούλο ως υπαλλήλου του Συμβουλίου είτε πρν είτε μετά την εφαρμογή του Νόμου. «Ταμείο Φλοδωρημάτων κα Συντάξεων» σημαίνε το Ταμείο Φλοδωρημάτων κα Συντάξεων που δρύθηκε σύμφωνα με τους (παρόντες Κανονσμούς. Κανονσμός 1(1). Η παράγραφος (α) του Κανονσμού 1(1) των δασκών κανονσμών τροποποείτα με τη δαγραφή από αυτή του αρθμού «5» (δεύτερη γραμμή) κα της αντκατάστασης του με τον αρθμό «50». () Η παράγραφος (β) του Κανονσμού 1 των βασκών κανονσμών τροποποείτα με τη δαγραφή από αυτήν του αρθμού «1» (δεύτερη γραμμή) κα της αντκατάστασης του με τον αρθμό. ΠΡΩΤΟΣ ΠΝΑΞ ΦΟΡΜΑ Α. Πστοποητκό Υγείας (Κανονσμός 105) ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΕΛΤΩΣΕΩΣ Πστοποείτα με το παρόν ότ εξέτασα σήμερα τον κ (όνομα κα επώνυμο προσώπου) από του οποίου η φωτογραφία εμφανίζετα πάνω στο πστοποητκό αυτό μαζί με την υπογραφή μου, κα βρήκα αυτόν υγή. Επαρχακός ατρκός Λετουργός/ οττρός Ημερομηνία: Φωτογραφία Σημείωση: Το πστοποητκό αυτό σχύε μόνο γα έξ μήνες κα πρέπε να ανανεωθεί τη ; ν (ημερομηνία).

19 131 Κ.Δ.Π. 45/84 ΦΟΡΜΑ Β. Γνωστοποίηση βάσε του Κανονσμού 10 ή 154 ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΕΛΤΩΣΕΩΣ Προς.. '.'. (δοκτήτη κάτοχο ή πρόσωπο υπεύθυνο) από... ~ Καθίστατα με το παρόν γνωστό σε σας ότ κατά την επθεώρηση του οκήματος σας στ κατά την βρήκα ότ τούτο δε συμμορφούτα με τς πρόνοες των Κανονσμών μέχρ 1 των Κανονσμών περί Χωρίων (Δοίκησς κα Βελτίωσς) όσο αφορά τα πο κάτω: Κα καλείστε με το παρόν όπως συμμορφωθείτε προς τους ερημένους Κανονσμούς όσο αφορά τα πο πάνω μέσα σε... από την παρούσα ημερομηνία. Ημερομηνία: Επαρχακός ατρκός Λετουργός/ ατρός/ Επθεωρητής. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΝΑΚΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΑ ΘΑ ΖΥΓΖΟΝΤΑ, ΜΕΤΡΟΥΝΤΑ Ή ΔΟΚΜΑΖΟΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑ ΔΚΑΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΓΑ ΤΟ ΖΥΓΣΜΑ. ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ Ή ΤΗ ΔΟΚΜΗ ΑΥΤΩΝ (Κανονσμός J ) Εμπορεύματα Ελάχστο Δκαώματα Βάρος Οκάδες Σεντ Σεντ Γα οποαδήποτε ποσότητα πέραν του ελάχστου βάρους : Γα κάθε 15 οκ. ή μέρος τούτων Αμύγδαλα Άνηθον Κρθή Κουκά Βούτυρος (γάλακτος).. Άλλος Βούτυρος, ως κοκολίνη, βεζεταλίνη κλττ Χαρούπα (φυσκά ή αλεσμένα) Χαρούπα (φυσκά ή αλεσμένα) κατά την εξαγωγή Ξυλάνθρακες Άνθρακες Κολοκάσ Βαμβάκ, ανεκκόκκστο Βαμβάκ, εκκοκκσμένο Βαμβακόσπορος Κυμνόσπορος Φαβέττα * Η Η '+ ± ' Γα κάθε οκά ή μέρος αυτής Γα κάθε οκά ή μέρος αυτής Γα κάθε 15 οκ. ή μέρος αυτών Γα κάθε 15 οκ. ή μέρος αυτών

20 Κ.Δ.Π. 45/84 13 Εμπορεύματα Ελάχστο ] Βάρος Οκάδες Δκαώματα Σεντ Σεντ Γα οποαδήποτε ποσότητα πέραν του ελάχστου βάρους: Γα κάθε 15 οκ. ή μέρος τούτων Αλεύρ Καρποί, νωποί (εκτός πορτοκαλών, κα λεμονών)... c Καρποί ξηροί (σταφίδες ξηρές ή βρασμένες).. Καρποί ξηροί χωρίς περκάλυμμα Καύσμη ύλη Γύψος.. Γύψος, κατά την εξαγωγή εκτός της Κύπρου Λεπτοκάρυα Σανός Κονάρ Άσβεστος Λνόσπορος Μαυρόκοκκος Καρύδα Βρώμη.. Λάδ, ελαόλαδο Άλλα λάδα Εληές Ελαοπυρήνες Κρεμμύδα Μπζέλα κα άλλα όσπρα Πατάτες Κσήρ Σησάμ. Μετάξ Κουκούλα, ξηρά Κουκούλα, φρέσκα Άχυρο.. Άχυρο, κατά την εξαγωγή εκτός της Κύπρου Σουμάκ Τέρρα ούμπρα, φυσκή σε βώλους ή αλεσμένη.. Τέρρα ούμπρα, ασβέστοποημένη, σε βώλους ή αλεσμένη Ρώβ Βίκος Στάρ Οίνο κα ονοπνεύματα Ξύλα Μαλλί.. Ζβανία: το ζύγσμα κα η δοκμή δά του υδρομέτρου Σάκ * Ά Ά i * 4 *' * * Ά.. ± *.1 * 5 Ά 1 f - 1 ϊ 5 τ Ί i τ τ Ί JL i 1 1 ± Γα κάθε οκά ή μέρος αυτής Γα κάθε οκά ή μέρος αυτής Γα κάθε οκά ή μέρος αυτής

21 133 Κ.Δ.Π. 45/84 Εμπορεύματα Ελάχστο βάρος Οκάδες Δκαώματα Σεντ Σεντ Γα οποαδήποτε ποσότητα πέραν του ελάχστου βάρους : Γα κάθε 15 οκ. ή μέρος τούτων Ζβανία: το ζύγσμα κα η δοκμή δά του υδρομέτρου Κάρτερ Λεμόνα. Πορτοκάλα (Γαφίτκα) Πορτοκάλα (άλλα είδη) κα γκρέπ φρουτ Καρόττα Τεύτλα Σταφύλα Ελάχστο μέτρο «i * * * 1 Γα κάθε 100 Γα κάθε 100 Γα κάθε 100 Τα δκαώματα θα υπολογίζοντα πάνω στο πραγματκό βάρος των εμπορευμάτων, που ζυγίζοντα στς πο πάνω αναλογίες : Νοείτα ότ το κατώτατο δκαίωμα γα ένα οποοδήποτε ζύγσμα ή μέτρημα ή δοκμή θα είνα σ. ΜΕΡΟΣ II Κανονσμός (3) ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΝΟΝΣΜΟ Κανονσμοί 5, κα Ο πο πάνω Κανονσμοί εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερκών. (Υ.Ε. 83/8)

22

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 105 Κ.Δ.Π. 43/85 Αρ. 2027,

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 105 Κ.Δ.Π. 43/85 Αρ. 2027, Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Κ.Δ.Π. 43/8 Αρ. 07,.1.8 Αριθμός 43 Ο ΠΕΡ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 194 ΕΩΣ 198 (ΝΟΜΟ 4 ΤΟΥ 194, 1 ΤΟΥ 19, 9, 47 ΚΑ 89 ΤΟΥ 1970, 7 ΤΟΥ 197, 73 ΤΟΥ 1979, ΤΟΥ 1981, 41 ΤΟΥ 198, ΤΟΥ 1983 ΚΑ ΤΟΥ 1984)

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 19 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ, ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, ΚΑΙ 5 ΤΟΥ 1983)

Αριθμός 19 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ, ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, ΚΑΙ 5 ΤΟΥ 1983) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 19, 8.1.84 49 Κ.Δ.Π. 19/84 Αριθμός 19 Ο ΠΕΡ ΔΗΜΟΣΑΣ ΥΓΕΑΣ ΧΩΡΩΝ, ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 9 ΚΑ ΝΟΜΟ 81 ΤΟΥ 1963, ΚΑ ΤΟΥ 1983) (Κανονισμοί που επιδόθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 9(1). Η Επιτροπεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1974 ΜΕΧΡΙ 2000

ΟΙ ΠΕΡΙ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1974 ΜΕΧΡΙ 2000 Ε.Ε. Παρ. III(I) 1116 Κ.Δ.Π. 110/2001 Αρ. 3480, 9.3.2001 Αρθμός 110 Ο περί Μέτρων κα Σταθμών (Δακρίβωση των Δεξαμενών Πλωτών Μέσων) Κανονσμοί του 2001, που εκδόθηκαν από το Υπουργκό Συμβούλο δυνάμε του

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2380,

E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2380, E.E. Παρ. ΙΠ (I) Αρ. 2380, 3.2.89 43 Κ.Δ.Π. 8/89 Αριθμός 8 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόβηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Τάλας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του περί Χωρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 337/89 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2468 της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 337 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις Κ.Δ.Π. 26/77 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Άρ. 1329 της 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1977 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικά! Διοικητικοί Πράξεις Αριθμός 26 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 48/85 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΤΟ ΤΗΣ ΕΠ1ΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΣ Αρ. 09 της ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΟΥ 1985 ΔΟΚΗΤΚΕΣ ΠΡΑΞΕΣ Αριθμός 48 ΜΕΡΟΣ Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Ο ΠΕΡ ΧΩΡΩΝ (ΔΟΚΗΣΣ ΚΑ ΒΕΛΤΩΣΣ) ΝΟΜΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967 E.E. Παρ. Ill (I) 495 Κ.Δ.Π. 109/84 Αρ. 1950, 19.4.84 Αριθμός 109 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 46 ΤΟΥ 1961, 58 ΤΟΥ 1962, 4 ΤΟΥ 1966, 31 ΤΟΥ 1969, 7, 49 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1979,

Διαβάστε περισσότερα

EJE. Παρ.DDL (I) Αρ. 2565, ΚΛΙΙ. 380/90

EJE. Παρ.DDL (I) Αρ. 2565, ΚΛΙΙ. 380/90 EJE. Παρ.DDL (I) Αρ. 2565, 21.12.90 1563 ΚΛΙΙ. 380/90 Αριθμός 380 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, 5 ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ 71 ΤΟΥ 1987) Κανονισμοί που εκδόθηκαν σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 5341 Κ.Δ.Π. 549/2004 Αρ. 3857, Αριθμός 549 Ο ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 95(1) ΤΟΥ 2000)

Ε.Ε. Παρ. III(I) 5341 Κ.Δ.Π. 549/2004 Αρ. 3857, Αριθμός 549 Ο ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 95(1) ΤΟΥ 2000) Ε.Ε. Παρ. III(I) 5341 Κ.Δ.Π. 549/2004 Αρ. 3857, 7.5.2004 Αρθμός 549 Ο ΠΕΡ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 95(1) ΤΟΥ 2000) Γνωστοποίηση με βάση το άρθρο 42Γ(2) Ο Έφορος Φόρου Προστθέμενης Αξίας, ασκώντας

Διαβάστε περισσότερα

Καρ. Σερβίας 8 10184 Αθήνα ΠΡΟΣ: Πίνακα Αποδεκτών 2103375878 2103375834 d13.etak(αi,yo.syzel'xis.gov.gr

Καρ. Σερβίας 8 10184 Αθήνα ΠΡΟΣ: Πίνακα Αποδεκτών 2103375878 2103375834 d13.etak(αi,yo.syzel'xis.gov.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑ ΤΕΙ Α ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΉ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Φ.Μ.Α.Π. ΕΣΟΔΩΝ Αθήνα, 11 Μαρτίου 2013 ΠΟΛ.Ι049 Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ ΤΑΣΤΑ Τ/ΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΑΣΦΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ (CYPRUS SAFETY ΑΝΟ ΗΕΑΙ ΤΗ ASSOCIA Τ/ΟΝ)

ΚΑ ΤΑΣΤΑ Τ/ΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΑΣΦΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ (CYPRUS SAFETY ΑΝΟ ΗΕΑΙ ΤΗ ASSOCIA Τ/ΟΝ) ΚΑ ΤΑΣΤΑ Τ/ΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΑΣΦΜΕΑΣ ΚΑ ΥΓΕΑΣ ΚΥΠΡΟΥ (CYPRUS SAFETY ΑΝΟ ΗΕΑ ΤΗ ASSOCIA Τ/ΟΝ) 1. δρύετα Σωματεiο με την επωνυμία" Σύνδεσμος ΑσφάλεJας κω ΥΥείας Κύπρου" (Cyprus Safety and Health Associatjon),

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, 7.8.92 651 Κ.Δ.Π. 217/92 Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Αμαθούντας της Επαρχίας Λεμεσού, ασκώντας

Διαβάστε περισσότερα

1067 Κ.Δ.Π. 132/2005

1067 Κ.Δ.Π. 132/2005 Ε.Ε. Παρ. 111(1) Αρ. 3967, 18.3.2005 1067 Κ.Δ.Π. 132/2005 Αρθμός 132 Ο περί του Κυπρακού Οργανσμού Δαχείρσης Αποθεμάτων Πετρελαοεδών (Πρόσληψη, Προαγωγή κα Υπηρεσία Προσωπκού) Κανονσμοί του 2005, ο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΑΠ. 341/84 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 17 της 14ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1984 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 341 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. HI (I) Αρ. 2459, 24.11.89 975 Κ.Δ.Π. 294/89 Αριθμός 294 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Σωτήρας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 περί Χωρίων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3610, Κ.Δ.Π, 281/2002 Αριθμός 281

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3610, Κ.Δ.Π, 281/2002 Αριθμός 281 2yi Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3610, 7.6.2002 Κ.Δ.Π, 281/2002 Αρθμός 281 Ο ΠΕΡ ΥΠΗΡΕΣΑΣ ΤΗΛΕΠΚΟΝΩΝΩΝ ΝΟΜΟΣ Δημοσίευση σύμφωνα με τους Κανονσμούς 7 κα 10 των περί Υπηρεσίας Τηλεπκονωνών (Τέλη κα Αλλες Χρεώσες)

Διαβάστε περισσότερα

1368 K.AJ!. 289/95. Αριθμός 289 Ο ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ

1368 K.AJ!. 289/95. Αριθμός 289 Ο ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3020,1.12.95 1368 K.AJ!. 289/95 Αρθμός 289 Ο ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Αναφορκά με τη Γνωστοποίηση με αρθμό 222 που δημοσεύτηκε στο Παράρτημα Τρίτο της Επίσημης Εφημερίδας

Διαβάστε περισσότερα

-J- για τη μεταβολή του τίτλου και την προσθήκη της παραγράφου Β του

-J- για τη μεταβολή του τίτλου και την προσθήκη της παραγράφου Β του -J- ΕΚΠΡΟΘΕ~ΜΟ~ Ατολογκή Έκθεση επί της τροπολογίας - προσθήκης στο σχέδο νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κονωνκής Ασφάλσης κα Κονωνκής Αλληλεγγύης «Μέτρα γα την ανακούφση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λετουργίας

Διαβάστε περισσότερα

S(\~-,--:jr., ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ι

S(\~-,--:jr., ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ι '''.-{;τ -... " "!~-..--:~l ~:'_~_ "'.- - -,:,;! ".-..:.":"-===-=-:--"..-----... -..". S(\~-,--:jr., ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΔΑ: 84ΓΩΗ-ΧΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟIΚΟΝΟΜIΚΩΝ Αθήνα,!Ι 7/8/202 ΓΕΝ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ II

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ II Ν. 56(ΙΙ)/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3196 της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ II Ο περί Συμπληρωματκού Προϋπολογσμού Νόμος (Αρ. 18) του 1997 εκδίδετα με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

((,~o ΓrιΓc~;;\~HγO i ι

((,~o ΓrιΓc~;;\~HγO i ι ((,~o ΓrΓc~;;\~HγO i #ΔΟ ΕΛΛΗΝΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημο;cρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52

1 δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημο;cρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 Ε.Ε. Παρ. I(l) 1463 Ν. ls3(i)/2000 Λ.ρ. 3449, 17.11.20σσ :ί ο ΠΕρί Δu:λωμσ.των Ευρεστε/.νίας (Τρωτοπ:οητ%ός) Νόμος του 2000 αδίδετα με,1 1 δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπρακής Δημο;cρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

899 Κ.Δ.Π. 255/90. E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2548,

899 Κ.Δ.Π. 255/90. E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2548, E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2548,19.10.90 899 Κ.Δ.Π. 255/90 Αριθμός 255 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963, 5 ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ 71 ΤΟΥ 1987) Κανονισμοί που εκδόθηκαν σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

719 ΚΛ.Π. 270/93. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834, Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

719 ΚΛ.Π. 270/93. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834, Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2834,12.11.93 719 ΚΛ.Π. 270/93 Αριθμός 270 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Πάνω Πλατρών, ασκώντας τις εξουσίες

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, Κ.Δ.Π. 393/91

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, Κ.Δ.Π. 393/91 E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2663, 27.12.91 1597 Κ.Δ.Π. 393/91 Αριθμός 393 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Λυθροδόντα και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποσαφήνιση ζητημάτων που έχουν εγερθεί από την εφαρμογή του Ν. 4039/2012. Με αφορμή την αρμοδιότητα στην εποπτεία επί θεμάτων προστασίας

ΘΕΜΑ: Αποσαφήνιση ζητημάτων που έχουν εγερθεί από την εφαρμογή του Ν. 4039/2012. Με αφορμή την αρμοδιότητα στην εποπτεία επί θεμάτων προστασίας ΕΜΗΝΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑ Ο ΕΣΑΠΈΛΕΥΣ ΤΟΥ ΑΡΕΟΥ ΠΑΓΟΥ Τηλ: 2106419366 Fax: 2106411523 Αθήνα, 8 Απρλίου 2013 Αρθμ. πρωτ. Αρθ. Εγκ. 1/1-3 63 f Προς Τους Κ. Κ. Δευθύνοντες τς Εσαγγελίες Εφετών κα Πρωτοδκών της χώρας

Διαβάστε περισσότερα

1007 Κ.Δ.Π. 275/91. Αριθμός 275 Ο ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 246 ΤΟΥ 1990)

1007 Κ.Δ.Π. 275/91. Αριθμός 275 Ο ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 246 ΤΟΥ 1990) E.E. Παρ.ΠΙ (I) Αρ. 2630, 6.9.91 1007 Κ.Δ.Π. 275/91 Αρθμός 275 Ο ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 246 ΤΟΥ 1990) Γνωστοποίηση Ο Έφορος Φόρου Προστθέμενης Αξίας, ασκώντας τς εξουσίες που του χορηγούντα

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992)

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, 9.7.93 465 Κ.Δ.Π. 180/93 Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΜΜΙΣΘΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΜΜΙΣΘΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΟΗΝΛΝ ΑΤΗΕΝ $ UNIVERSITY ΟΕ ECONOMICS AND BUSINESS Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ /ΤΗΕ RECTOR εύθυνση οκητκού ΑΘήνα, 21 Μαρτίου 2018 Πληροφορίες Τσολάκου Εύα Αρ. Πρωτ.: 1956 Τηλέφωνο: 210 8203280

Διαβάστε περισσότερα

--.(tl- ~ \11\\ '. \", \ Ι _.."r, \ ~. ~ _' ι,,""h ~'ίl\ I~'"\..';.-I~ ... _- ',' ~~.""""4...ι

--.(tl- ~ \11\\ '. \, \ Ι _..r, \ ~. ~ _' ι,,h ~'ίl\ I~'\..';.-I~ ... _- ',' ~~.4...ι --.(tl- ~ \11\\ '. \", \ _.."r, \ ~. ~ _',,""h ~'ίl\ I~'"\..';.-I~... _- ',' ~~.""""4...,"-'1'''. ~ \...,\ - \--_... \,~{ j ~ "\. \J'-:-' -,".. 1 _.~~ \ο ==- EΛΛ~IΚHΔHMOΚPAT.1Δ.~ - ΝΟΜρΣΑΤΤΚΗΣ ~.: ΔHMOΣHΛIOYΠOΛHΣ~.

Διαβάστε περισσότερα

1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση Συνοπτικός και Βελτίωση) Κανονισμοί Παρεκκλησιάς του 1995.

1. Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Χωρίων (Διοίκηση Συνοπτικός και Βελτίωση) Κανονισμοί Παρεκκλησιάς του 1995. E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 573 K.AJI. 152/95 Αρ. 2978, 2.6.95 Αριθμός 152 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Παρεκκλησιάς, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

'

' Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 569 Κ.Δ.Π. 144/84 Αρ. 1956, 4.5.84 Αριθμός 144 Oi ΠΕΡΙ -ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1964 ΕΩΣ 1983 (ΝΟΜΟΙ 64 ΤΟΥ 1964, 15 ΤΟΥ 1956, 9, 47 ΚΑΙ 89 ΤΟΥ 1970, 87'ΤΟΥ 1972, 73 ΤΟΥ 1979, 26 ΤΟΥ 1981, 41

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 28.7.2017 COM(2017) 404 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Σύνοψη των ετήσων εκθέσεων υλοποίησης γα τα επχερησακά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 318/89 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 318 Αρ. 2463 της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμόξ απόφασης: ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αριθμόξ απόφασης: ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ~ taahniκh ΔΗΜΟΚΡΑΤΑ ΕΡJIΝΟΔΚΕΟ ΚΑΛΛΘΕΑΣ Αρθμόξ απόφασης: 24812017 ΤΟ ΕΡΗΝΟΔΚΕΟ ΚΑΛΛΘΕΑΣ Συγκροτήθηκε από την Ερηνοδίκη Γραμματέα Συνεδρίασε δημόσα κα στο ακροατήρό του την 2612017 γα να δκάσε την υπόθεση

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2017) 404 final ANNEX 1.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2017) 404 final ANNEX 1. Συμβούλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 1 Αυγούστου 2017 (OR. en) 11585/17 ADD 1 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης: Θέμα: SOC 546 EMPL 416 FSTR 55 CADREFIN 86 REGIO 80

Διαβάστε περισσότερα

Τσερτίδου 1, Τ.Κ , Πάτρα Οικονομικό (Γραφείο Προμηθειών) Ε. Καρνέζη sp.gr

Τσερτίδου 1, Τ.Κ , Πάτρα Οικονομικό (Γραφείο Προμηθειών) Ε. Καρνέζη sp.gr Π Α Τ Ρ Α 20/10/2010 Αρ. Πρωτ.: 33009 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» Ταχ. Δεύθυνση Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

861 Κ.Δ.Π. 288/86. Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2194, Αριθμός 288

861 Κ.Δ.Π. 288/86. Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2194, Αριθμός 288 Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2194, 27.12.86 861 Κ.Δ.Π. 288/86 Αριθμός 288 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Σωτήρας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 του

Διαβάστε περισσότερα

443 Κ.Δ.Π. 148/92. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716, Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991)

443 Κ.Δ.Π. 148/92. E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716, Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2716,12.6.92 443 Κ.Δ.Π. 148/92 Αριθμός 148 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΕΩΣ 1991) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, ΚΛ-1Ί. 261/93. Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ<

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, ΚΛ-1Ί. 261/93. Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ< E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2833, 5.11.93 683 ΚΛ-1Ί. 261/93 Αριθμός 261 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜ< Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Κάτω Πλατρών, ασκώντας τις εξουσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡIΣΤιΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Είδος διαγωνισμού: Δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡIΣΤιΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Είδος διαγωνισμού: Δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΑΔΚΤΥΟ Αθήνα 29/04/2015 Α.Π 1~.. Δακήρυξη Δημόσου Ανοκτού Δαγωνσμού γα την ανάδεξη αναδόχου γα τον καθαρσμό των κτρίων του Δκηγορκού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) κα των χώρων ευθύνης του γα δύο

Διαβάστε περισσότερα

547 Κ.Δ.Π. 143/87 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, Ι, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987)

547 Κ.Δ.Π. 143/87 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, Ι, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2228, 15.5.87 547 Κ.Δ.Π. 143/87 Αριθμός 143 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν από τη Δημοτική Επιτροπή Μόρφου, εγκρίθησαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 1201 RAJI. 242/95 Αρ. 3000,15.9.95 Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, 27.10.2000 Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας δυνάμει του άρθρου 7

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3937, 23/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3937, 23/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΝΟΜΟ ----------------------- Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 101(Ι) του 2001 171(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Α.Π. 859/2004 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3937 της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 859 Οι περί της Πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 466 Κ.Δ.Π. 64/2001 Αρ. 3475, 16.2.2001 Αριθμός 64 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Κεφ. 50. Κανονισμοί που εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 187/86 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 187 Αρ. 2156 της 30ής ΙΟΥΝΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Ο ΠΕΡΙ ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 232/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3424 της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 232 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 1 Ο Να επιλέξετε την φράση που συμπληρώνει ορθά κάθε μία από τις ακόλουθες προτάσεις:

ΘΕΜΑ 1 Ο Να επιλέξετε την φράση που συμπληρώνει ορθά κάθε μία από τις ακόλουθες προτάσεις: ΜΑΘΗΜΑ / ΤΑΞΗ : ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΕΙΡΑ: ΘΕΡΙΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/11/2014 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ: ΝΟΤΑ ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΘΕΜΑ 1 Ο Να επλέξετε την φράση που συμπληρώνε ορθά κάθε μία από τς ακόλουθες

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190, Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190, Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 3073 Κ.Δ.Π. 288/97 Αρ. 3190,17.10.97 Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 30(1) Η Επιτροπή Υδατοπρομήθειας του χωριού Κολόσσι

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) 841 Κ.Δ.Π. 304/93 Αρ. 2844,17.12.93 Αριθμός 304 Οι περί Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων εις Υπαλλήλους της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και Εξαρτώμενους αυτών) (Όμοιο

Διαβάστε περισσότερα

2750 Κ.Δ.Π. 302/2005

2750 Κ.Δ.Π. 302/2005 Ε.Ε. Παρ. Π() Αρ. 4009, 1.7.2005 2750 Κ.Δ.Π. 302/2005 Αρθμός 302 Ο ΠΕΡ ΠΟΛΕΟΔΟΜΑΣ ΚΑ ΧΩΡΟΤ ΑΞΑΣ ΟΜΟΣ (ΟΜΟ 90 ΤΟΥ 1972, 56 ΤΟΥ 1982,7 ΤΟΥ 1990,28 ΤΟΥ 1991, 91(1) ΤΟΥ 1992,55(1) ΤΟΥ 1993,72(1) ΤΟΥ 1998,59(1)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002 Ο περί Υδατοκαλλιέργειας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 189(Ι) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

909 Κ.Δ.Π. 185/95 Ο ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ

909 Κ.Δ.Π. 185/95 Ο ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 2988, 7.7.95 909 Κ.Δ.Π. 185/95 Αριθμός 185 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο του Κεντρικού Σφαγείου Κοφίνου και εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 307 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1985 ΚΑΙ 44(1) ΤΟΥ 1994)

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 307 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 69 ΤΟΥ 1985 ΚΑΙ 44(1) ΤΟΥ 1994) E.E. Παρ. HI (I) Αρ. 2885,10.6.94 309 Κ.Δ.Π. 136/94 Αριθμός 136 Οι περί Ασυρμάτου Τηλεγραφίας (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1994 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 6 του

Διαβάστε περισσότερα

~ - n. 'ι{;;;,;ξ.,ο ψ","ι 7'''~'ω",κ,. -- J".~,~ ~.'> ~\, ) 1. 1> \'.!'" ~.'. \,.r. ""''''(.!-,' ι2 ι, -

~ - n. 'ι{;;;,;ξ.,ο ψ,ι 7'''~'ω,κ,. -- J.~,~ ~.'> ~\, ) 1. 1> \'.!' ~.'. \,.r. ''''(.!-,' ι2 ι, - ; e_, fbj1~ _' \~\Κ), ΔlνΗΓ/';""",""1' '~~',""O"!'''''r!f1t! ~ - n '{;;;,;ξ,ο ψ"," 7'''~'ω",κ, -- J" ~,~ ~'> ~\, ) 1 1> \'!'" ~' \,r ""''''(!-,' 2, - -} \~, l"'(,,-- ~ APtθ Π~'~ll' f~_ "8 11 2~, ; 1 ~

Διαβάστε περισσότερα

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003

4023 Κ.Δ.Π. 748/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 4022 Κ.Δ.Π. 748/2003 Αρ. 3758, 3.10.2003 Αριθμός 748 Οι περί Προδιαγραφών Πετρελαιοειδών και Καυσίμων (Αδεια Εμπορίας Μολυβδούχου Βενζίνης) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από

Διαβάστε περισσότερα

1422 Κ.Δ.Π. 303/95. Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994

1422 Κ.Δ.Π. 303/95. Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994 E.E. Παρ. ΙΠ(Ϊ) Αρ. 3024,15.12.95 1422 Κ.Δ.Π. 303/95 Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994 48 του 1963 10 του 1979 35 του 1990 233 του 1991 74(1) του 1992 66(1) του

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. HI(I) 991 Κ.Δ.Π. 235/99 Αρ. 3359, Αριθμός 235 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. HI(I) 991 Κ.Δ.Π. 235/99 Αρ. 3359, Αριθμός 235 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. HI(I) 991 Κ.Δ.Π. 235/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 235 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Γερμασόγειας δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2011 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Γα την εξαμηνία που έληξε στς 30 Ιουνίου 2011 1 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Γα την εξαμηνία που έληξε στς 30 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166, Κ.Δ.Π. 201/97. Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166, Κ.Δ.Π. 201/97. Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. ΪΙΙ(Ι) Αρ. 3166,11.7.97 2069 Κ.Δ.Π. 201/97 Αριθμός 201 Ο ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΩΝ ΔΓ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 30(1) Η Επιτροπή Υδατοπρομήθειας του χωριού Τραχώνι

Διαβάστε περισσότερα

KAJI. 147/91. Ε Ε. Παρ. ΙΠ (Ι) Αρ. 2595,

KAJI. 147/91. Ε Ε. Παρ. ΙΠ (Ι) Αρ. 2595, Ε Ε. Παρ. ΙΠ (Ι) Αρ. 2595,17.4.91 KAJI. 147/91 Αριθμός 147 Οι Δημοτικοί (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί Λεμεσού του 1991, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού σύμφωνα με το άρθρο 88 του περί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 3ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1995 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 3ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1995 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 18/95 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2951 της 3ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1995 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 18 Οι περί Ρυθμίσεως και Ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙ* 1ΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

ΕΠΙ* 1ΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Λ : X ΜΚ ΜΠ ΕΒΡΟΥ ΑΡ.ΦΑΞ : 30 ΣΕΠ. 2015 18:13 Ρ 1 ν ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙ* 1ΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΑΡΙΘ. (1ΡΩΤ. ΗΜΕΡώΜ.:_ S - ο s ΠΡΟΣ ΚΟΙΝ. ΘΕΜΑ ΣΧΕΤ. Πνακα Αποδεκτών X Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΕΒΡΟΥ» 4 ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 57/92 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 57 Αρ. 2689 της 13ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1992 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Οι περί Υγιεινής του Κρέατος

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4441, (Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2013

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4441, (Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2013 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4441, 15.4.2014 Ν. 54(Ι)/2014 54(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ (ΑΡ. 2) ΤΟΥ 2013 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, 1, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, 1, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987) E.E. Παρ. HI (I) 691 Κ.Δ.Π. 188/87 Αρ. 2236, 19.6.87 Αριθμός 188 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

1098 Ν. 6(ΙΙ)/96. E.E. Παρ. Ι(ΙΙ) Αρ. 3039,

1098 Ν. 6(ΙΙ)/96. E.E. Παρ. Ι(ΙΙ) Αρ. 3039, E.E. Παρ. () Αρ. 09, 9.2.96 098 Ν. 6()/96 περί Πρϋπλγσμύ τυ Κυπρακύ Πρακτρείυ Εδήσεων τυ 99, Νόμς τυ 996 εκδίδετα με δημσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπρακής Δημκρατίας σύμφωνα με τ Άρθρ 2 τυ Συντάγματς.

Διαβάστε περισσότερα

αναφέρονται μαζί ως οι Δημοτικοί Κανονισμοί Λάρνακας του 1965 ^'ΙΟΙΟ^-Ί μέχρι ; " ' ' " ;yv.;;\r.' '/_/ -;;.;' ' ; ' ίο! «:.

αναφέρονται μαζί ως οι Δημοτικοί Κανονισμοί Λάρνακας του 1965 ^'ΙΟΙΟ^-Ί μέχρι ;  ' '  ;yv.;;\r.' '/_/ -;;.;' ' ; ' ίο! «:. E.E. Παρ. ill (I) 203 Κ.Δ.Π. 58/84 Αρ. 1933, 24.2.84 Αριθμός 58 ΟΙ ΟΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1964 ΕΩΣ 1982 (ΝΟΜΟΙ 64 ΤΟΥ 1964, 15 ΤΟΥ 1966, 9 ΤΟΥ 1970, 47 ΤΟΥ 1970, 89 ΤΟΥ 1970, 87 ΤΟΥ 1972, 73 ΤΟΥ 1979, 26

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Ε.Ε. Παρ. HI (I) 547 Κ.Δ.Π. 182/86 Αρ. 2155, 27.6.86 Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Κανονισμοί του Αρδευτικού Τμήματος «Λαούμια» Μελίνης Σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

3. ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

3. ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 3. ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ «Εκτέλεση γεωερευνητκών εργασών στην Ανατολκή (70.1.3) κα υτκή (70.1.2) Παράκαµψη Ξάνθης του Κάθετου Άξονα 70 "Ξάνθη - Εχίνος - Ελληνοβουλγαρκά Σύνορα" της Εγνατίας Οδού - Κωδ. Αναφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΜΑΡΤΙΟΥ 1996 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΜΑΡΤΙΟΥ 1996 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 94/96 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3048 της 22ας ΜΑΡΤΙΟΥ 1996 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 94 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ill (Ι) 495 Κ.Δ.Π. 158/85 Αρ. 2051,

Ε.Ε. Παρ. Ill (Ι) 495 Κ.Δ.Π. 158/85 Αρ. 2051, Ε.Ε. Παρ. Ill (Ι) 495 Κ.Δ.Π. 158/85 Αρ. 51, 17.5.85 Αριθμός 158 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 259 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 81 ΤΟΥ 1963 ΚΑΙ 5 ΤΟΥ 1983) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 9(1) Η Επιτροπή Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 3(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4550 Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 9 Ο περί Αποβλήτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3601, 10/5/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3601, 10/5/2002 Ο περί Ταξινόμησης των Σφάγιων των Χονδρών Βοοειδών, Χοίρων και Προβατοειδών και Αναφοράς των Τιμών αυτών Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 Αρ. 4359, 26.10.2012 139(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΟΜΟ Η Βουλή των αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

551 Κ.Δ.Π. 142/99. E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3336,

551 Κ.Δ.Π. 142/99. E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3336, E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 6,.7.99 55 Κ.Δ.Π. 4/99 Αριθμός 4 Οι περί Νοθείας Γεωργικών Προϊόντων Κανονισμοί του 999, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο του περί Νοθείας Γεωργικών Προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

χοι..αργός,23.11.15 Α.Π.: σικ 1532312 Ι ΝΔ4133 Νομική Διεύθυνση Υποδιεύθυνση Λειτουργούντος Κτηματολογίου Τηλ.: 2106505610

χοι..αργός,23.11.15 Α.Π.: σικ 1532312 Ι ΝΔ4133 Νομική Διεύθυνση Υποδιεύθυνση Λειτουργούντος Κτηματολογίου Τηλ.: 2106505610 ' ~~ From: Ktimatologio S,A, Faxno: +302106505951 Το: 2103610537 Page: 1/8 Date: 11/23/2015 4:tJ;):14 i-'ivi χο..αργός,23.11.15 Α.Π.: σκ 1532312 ΝΔ4133 \ " Νομκή Δεύθυνση Υποδεύθυνση Λετουργούντος Κτηματολογίου

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3107, K.AJI. 382/96. Αριθμός 382 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3107, K.AJI. 382/96. Αριθμός 382 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3107, 20.12.96 4279 K.AJI. 382/96 Αριθμός 382 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Κάτω Πολεμιδιών δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 236 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 236 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 1000 Κ.Δ.Π. 236/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 236 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Πίνακας. Κεφ. 50. Αδεια έκθεσης διαφήμισης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Ε.Ε. Παρ. ΗΙ(Ι) Αρ. 3361, 5.11.99 Αριθμός 265 1108 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Κ.Δ.Π. 265/99 11) του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986 121 του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 2ας ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 2ας ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 272/94 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2930 της 2ας ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 272 Οι περί Προστασίας της Παραλίας

Διαβάστε περισσότερα

927 ΚΛΜ. 194/ Ο Πρώτος και ο Δεύτερος Πίνακας των βασικών κανονισμών αντικαθίστανται από τους ακόλουθους Πίνακες:

927 ΚΛΜ. 194/ Ο Πρώτος και ο Δεύτερος Πίνακας των βασικών κανονισμών αντικαθίστανται από τους ακόλουθους Πίνακες: E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 989,4.7.95 97 ΚΛΜ. 94/95 Αριθμός 94 Οι περί Νοθείας Γεωργικών Προϊόντων (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 995, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο κατατεθέντες στη Βουλή των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 240/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3427 της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 240 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΣΟΧ: 1/2016)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΣΟΧ: 1/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΣΟΧ: /06 Στο Κ. Νευροκόπ κα στο Δημοτκό Κατάστημα, σήμερα 8 η Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Λοιπά αποθέματα 0,00 Σύνολο , ,55 Χρηματοοικονομικά στοιχεία και προκαταβολές Εμπορικές απαιτήσεις ,

Λοιπά αποθέματα 0,00 Σύνολο , ,55 Χρηματοοικονομικά στοιχεία και προκαταβολές Εμπορικές απαιτήσεις , ΝΟΜΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΕΠΕ ΣΟΛΟΓΣΜΟΣ ΤΗΣ 31.12.2016 23η ΕΤ.ΧΡΗΣΗ(01.01.2016-31.12.2016) 2016 2015 Μη κυκλοφορούντα περουσακά στοχεία Ενσώματα πάγα Ακίνητα 0,00 Μηχανολογκός εξοπλσμός 18.114,50 389,00 Λοπός εξοπλσμός

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007,13.10.95 1231 Κ.Δ.Π. 254/95 Αριθμός 254 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997)

Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Ε.Ε. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3361 ; 5.11.99 Αριθμός 264 1102 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1997) Κ.Δ.Π. 264/99 Ill του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986 12 ί του

Διαβάστε περισσότερα

1379 K.AJI. 294/95 Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 300Α ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1959 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995)

1379 K.AJI. 294/95 Ο ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 300Α ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1959 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995) E.E. Παρ. III(D Αρ. 3022, 8.12.95 1379 K.AJI. 294/95 Αριθμός 294 Οι περί Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (Σχέδιο Συντάξεων και Χορηγημάτων σε Υπαλλήλους του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου και Εξαρτώμενους

Διαβάστε περισσότερα

1075 Ν. 63/90. Ε.Ε.ς Παρ. Ι, Αρ. 2507,

1075 Ν. 63/90. Ε.Ε.ς Παρ. Ι, Αρ. 2507, Ε.Ε.ς Παρ. Ι, Αρ. 2507, 25.5.90 1075 Ν. 63/90 Ο περί Στοιχειώδους Εκπαιδεύσεως (Τροποποιητικός) Νόμος 1990 εκδίδεται με δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52

Διαβάστε περισσότερα

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161,

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, 4.7.97 2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97 Αριθμός 190 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ / ΤΑΞΗ : ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΣΕΙΡΑ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/11/2012

ΜΑΘΗΜΑ / ΤΑΞΗ : ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΣΕΙΡΑ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/11/2012 ΜΑΘΗΜΑ / ΤΑΞΗ : ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΣΕΙΡΑ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/11/2012 ΘΕΜΑ 1 Ο Α. Να επλέξετε την φράση που συμπληρώνε ορθά κάθε μία από τς ακόλουθες προτάσες: 1. Ο θερμοϋποδοχείς του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3937, 23/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3937, 23/12/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 9 του 1982 84 του 1984 224 του 1989 134 του 1991 148 του 1991 62(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 30(11) του 1993

Αριθμός 30(11) του 1993 E.E. Παρ. (Π) 87 Ν. 3(Π)/93 Αρ. 285, 2.7.93 Ο περί Προϋπολογσμού του Κεντρκού Φορέα Νεολαίας Νόμος του 993 εκδίδετα με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπρακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 366 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Αριθμός 366 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 1778 Κ.Δ.Π. 366/2000 Αρ. 3457, 15.12.2000 Αριθμός 366 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κεφ. 50. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Δεύτερος Πίνακας. Κεφ. 50. Αδεια έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα