ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ"

Transcript

1 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2016 I. Η Ταυτότητα μας Βρισκόμαστε στην Κύπρο από το 1926 και λειτουργούμε στα πλαίσια του περί Αγαθοεργών Ιδρυμάτων Νόμου, Κεφ. 41 και στη βάση του νέου μας Καταστατικού που εγκρίθηκε το Ο Σύνδεσμος και Τάγμα Αγίου Ιωάννη (εφ εξής το Τάγμα) μετά από εισήγηση του St. John Order προώθησε το 2005 την ίδρυση δια εγγυήσεως της εταιρείας St. John Association Ltd (εφεξής η Εταιρεία) η οποία άρχισε την λειτουργία της το Αργότερα αναγνωρίσθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών ως Φιλανθρωπικό Ίδρυμα. Συνέπεια της αναγνώρισης αυτής είναι η μη καταβολή φόρου εισοδήματος. Σημειώνεται ο άρρηκτος δεσμός μεταξύ του Τάγματος και της Εταιρείας με κυριότερο αποδεικτικό στοιχείο ότι Σύμβουλοι της Εταιρείας μπορούν να εκλεγούν μόνο τα προτεινόμενα από το Τάγμα άτομα. Ως κίνημα στοχεύομε στην ενθάρρυνση κάθε έργου ανθρωπισμού και φιλανθρωπίας για μετριασμό του ανθρώπινου πόνου και στην προαγωγή της εν γένει υγείας του κοινού χωρίς καμιά διάκριση, κοινωνική, φυλετική ή άλλη. Γι αυτό και το λογότυπο μας «Στην Υπηρεσία της Ανθρωπότητας». II. Η Οργανωτική μας Δομή Η αρχή η οποία καθορίζει τους στόχους, τον τρόπο λειτουργίας και γενικά κάθε θέμα που σχετίζεται με το Τάγμα είναι η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από έξι (6) Επιτρόπους με το δικαίωμα τους να διορίζουν μέχρι και τέσσερα (4) μέλη δίχως όμως αυτά να έχουν δικαίωμα ψήφου. Η σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής για την περίοδο είναι: Δρ. Νίκος Σπανός, κ. Ανδρέας Γιαννακού, κ. Πάνος Κουτουρούσης, κ. Ανδρέας Χειμαρίδης, Δρ. Γεώργιος Παντέλας, κ. Ανδρέας Σκοτεινός, Μέλη της Επιτροπής κατά την ίδια περίοδο διορίστηκαν οι: Δρ. Χριστόδουλος Καϊσής, Δρ. Ανδρέας Τάνος, Δρ. Άννα Νουσκά, Δρ. Πάνος Κωνσταντινίδης, Σύμβουλοι της Εταιρείας για το 2015 ήταν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής με Γραμματέα τον κ. Κουτουρούση.

2 2 Παράλληλα με την Διοικούσα Επιτροπή υπάρχουν άλλα δύο συλλογικά όργανα. Το Συμβουλευτικό Σώμα, το οποίο ασχολείται με ευρύτερα θέματα πολιτικής και το οποίο επιτελεί ουσιαστικό ρόλο στη διαδικασία εκλογής των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και η Εκπαιδευτική Επιτροπή, η οποία επιλαμβάνεται θεμάτων που άπτονται των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Τάγματος. Η σύνθεση των Επαρχιακών Επιτροπών φαίνεται στο Παράρτημα. Οι κυρίες Χριστιάνα Νικοδήμου Γρηγορίου και Άντρη Χριστοφή είναι οι Γραμματείς του Τάγματος. III. Η Συμβολή μας Κατά το υπό επισκόπηση έτος πραγματοποιήθηκαν έξι (6) κοινές συνεδρίες της Διοικούσας Επιτροπής του Τάγματος και των Συμβούλων της Εταιρείας. Τα πιο βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν: o η απαίτηση για επιστροφή του καταβληθέντος για ανέγερση του κτιρίου Φ.Π.Α., o η προβολή με επίμονο τρόπο των απόψεων μας σ ότι αφορά την «σωστή» κατάρτιση στις πρώτες βοήθειες και την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των ναυαγοσωστών σ αυτές, o η επίλυση του επανεμφανισθέντος προβλήματος για το οίκημα στη Λεμεσό, o η σε βάθος μελέτη της σκοπιμότητας συνέχισης της λειτουργίας της Εταιρείας, o η υιοθέτηση επιπέδων και καλής πρακτικής στη λειτουργία του Τάγματος ως συνέπεια σχετικής καθοδήγησης από το St. John Order, o η σύσταση Ανεξάρτητης Ταξιαρχίας στη Cyta και στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, o η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού όπως εκδώσει το ίδιο «Σημειώσεις» για το μάθημα των Πρώτων Βοηθειών ως εκ της απόφασης για μεταφορά του μαθήματος αυτού από την Β Γυμνασίου στη Β Λυκείου, o η μελέτη και επίλυση πιθανών προβλημάτων που παρουσιάζει η λειτουργία των Επαρχιακών Επιτροπών με ιδιαίτερη αναφορά στην Επ. Επιτροπή Λεμεσού, o η συμμετοχή του Τάγματος στην Clinical Working Group του JOIN, o οι επιπτώσεις πάνω στη συνεργασία του Τάγματος με την Πολιτική Άμυνα ενόψει της απόφασης της τελευταίας να προκηρύξει διαγωνισμό για παροχή υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών, o η προώθηση των δημόσιων σχέσεων του Τάγματος, o η οριοθέτηση του οικοπέδου και η τελική έγκριση του ανεγερθέντος οικήματος του Τάγματος, o η έγκριση της ετήσιας έκθεσης και των τελικών λογαριασμών για το Η σύγκριση των δεδομένων του κατωτέρω Πίνακα Ι με τα αντίστοιχα του ίδιου πίνακα για το 2015 καταδεικνύει μια αύξηση της τάξης του 18,78%, ήτοι από 1133 εκπαιδευθέντες στους 1346

3 3 όπως επίσης και αύξηση των προγραμμάτων από 117 στα 136. Μεταξύ Επαρχιών οι μεγαλύτερες αυξήσεις παρατηρούνται στη Λεμεσό και Πάφο ενώ μείωση εμφανίζεται στη Λάρνακα. Το φαινόμενο αυτό δικαιολογείται μερικώς ως εκ της συνεργασίας του Τάγματος με τα Τμήματα Αρχαιοτήτων και Αναπτύξεως Υδάτων οι δραστηριότητες των οποίων ήσαν πιο έντονες σ αυτές τις δύο Επαρχίες. ΠΙΝΑΚΑΣ Ι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Επαρχία Πλήρες Πρ/μα ΠΒΕ/ ΠΒΕ Ανανέωση Πιστ/κου ΠΕΒ-ΕΠ ΠΒΕ- ΕΠ Πρ.Βοηθ. για Βρέφη-Νήπια 12 ώρες ΟΛΙΚΟ Αρ. ΠΡ/ΤΩΝ 30 ώρες 21 ώρες 18 ώρες 12 ώρες 9 ώρες 6 ώρες 6 ώρες Λευκωσία Λεμεσός Λάρνακα Πάφος Αμ/στος ΟΛΙΚΟ Μεταξύ προγραμμάτων την πρώτη θέση συνεχίζει να κατέχει το Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία Επείγοντα Περιστατικά, το οποίο αν συνυπολογιστεί με το παρόμοιο που περιλαμβάνει και Απινίδωση καλύπτει το 68,1% του συνολικού αριθμού των εκπαιδευθέντων. Όπως σημειώθηκε και στο παρελθόν τούτο οφείλεται σε σχετικές νομικές πρόνοιες. Μια καινοτομία στο προκείμενο αφορά την νομοθεσία για την κατ οίκον φροντίδα, όπου προστέθηκαν στο πρόγραμμα ΠΒΕ-ΕΠ δύο ώρες διδαχής κατά τις οποίες καλύπτονται ειδικά θέματα που αντιμετωπίζουν άτομα που φροντίζουν άτομα στο σπίτι. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται δίχως καμμιά επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Μια συναφής παρατήρηση είναι η εκ μέρους των επιχειρήσεων επίδειξη προτίμησης προς τα προγράμματα που ενσωματώνουν και τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή. Τούτο γιατί με ένα πρόγραμμα ικανοποιούνται οι απαιτήσεις δύο νομοθεσιών. Η σύγκριση των δεδομένων του πιο κάτω Πίνακα ΙΙ με εκείνα του Πίνακα Ι πιο πάνω καταλήγει σε δύο ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

4 4 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡ/ΜΑ 30 ΩΡΕΣ Π.Β.Ε. 21 ΩΡΕΣ Π.Β.Ε. 18 ΩΡΕΣ ΠΒΕ-ΕΠ 6 ΩΡΕΣ 6 ΩΡΕΣ ΠΕΒ/ΕΠ- 9 ΩΡΕΣ ANANEΩΣΗ ΠΙΣΤ/ΚΟΥ 12 ΩΡΕΣ ΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΓΡ/ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Α.Η.Κ CYTA ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ G4S SECURE SOLUTION LTD ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΡΕΤ. ΒΑΣΕΩΝ ΟΛΙΚΟ Πρώτα ο συνολικός αριθμός των ατόμων που εκπαιδεύτηκαν μέσω των Ανεξάρτητων Ταξιαρχιών είναι υπερδιπλάσιος (2900 σε σύγκριση με 1346) εκείνου που καταρτίστηκαν άμεσα από το Τάγμα. Τούτο αποδεικνύει την επιτυχία του θεσμού. Εξ άλλου αυτός ο ισχυρισμός επαληθεύεται και από το ότι κατά το 2016 συστάθηκαν Ανεξάρτητες Ταξιαρχίες στη Cyta και στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων. Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι ο μέσος όρος ατόμων ανά πρόγραμμα (11,2) είναι μεγαλύτερος στην περίπτωση των Ταξιαρχιών παρά του αντίστοιχου (9,9) των προγραμμάτων που το Τάγμα διοργάνωσε. Η σύγκριση τώρα των δεδομένων του Πίνακα ΙΙ με εκείνα του αντίστοιχου για το 2015 φανερώνει: - σημαντική αύξηση των εκπαιδευθέντων κατά 27,23% (από 2284 σε 2906), - μεγαλύτερη αύξηση παρατηρείται στην περίπτωση της Αστυνομίας και ακολουθούν με σημαντική διαφορά οι Βρετανικές Βάσεις με οριακή μείωση των υπολοίπων, - πλήρη απουσία της PHC Franchised Restaurants Ltd, η οποία για δικούς της λόγους προτίμησε τα μονοεπιχειρησιακά προγράμματα παρά την δραστηριοποίηση της Ταξιαρχίας της, - προτίμηση του ιδιωτικού τομέα σε προγράμματα μικρότερης διάρκειας, - αύξηση των προγραμμάτων από 210 σε 259.

5 5 Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για μεταφορά της διδαχής των πρώτων βοηθειών από την Β Γυμνασίου στη Β Λυκείου και η ως εξ αυτής αρχική του θέση για μη διδαχή των πρώτων βοηθειών για 3 χρόνια, η οποία μεταγενέστερα διαφοροποιήθηκε, δεν παρέσχε την δυνατότητα στο να συνεχιστεί η μεταξύ του Υπουργείου και Τάγματος συνεργασία. Κατά συνέπεια καμμιά δραστηριότητα αναφέρεται. Δυστυχώς η απόφαση αυτή είχε επιπτώσεις στα δρώμενα και στις Ιδιωτικές Σχολές Μέσης Παιδείας όπου το σύνολο των μαθητών που καταρτίστηκαν στις πρώτες βοήθειες ανήλθε μόνο στους 70 σε σύγκριση με 299 τον προηγούμενο χρόνο. Στον τομέα επιμόρφωσης των εκπαιδευτών διοργανώθηκαν δύο Σεμινάρια. Ένα για την Αστυνομία Κύπρου όπου έλαβαν χώρα 3 σειρές κατά το 3ήμερο 29 μέχρι 31 Αυγούστου, και δεύτερο για τους Εκπαιδευτές και Εξεταστές του Τάγματος που έγινε στις 22/10/2016 στο πολυχώρο Cosmopolis στον Κόρνο. Ως η πεπατημένη προσφέρθηκε γεύμα στου συνέδρους. Τελευταία η κατάρτιση νέων εκπαιδευτών. Διοργανώθησαν 3 σειρές μαθημάτων. Η πρώτη μεταξύ 18 και 22/1/2016 για εκπαιδευτές της CYTA, AHK και του Τάγματος. Η δεύτερη μεταξύ 25 Απριλίου και 6 Μαΐου για τις ανάγκες του Τάγματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Βρετανικών Βάσεων και η τρίτη κατά την περίοδο 14 έως 21 Νοεμβρίου για εκπαιδευτές της νεοσυσταθείσας Ταξιαρχίας της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων. IV. Εμείς και το Περιβάλλον Το πιο σημαντικό γεγονός στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων ήταν η διοργάνωση τελετής για τα εγκαίνια του νέου οικήματος στη Λευκωσία στις 2 Ιουνίου, Τα εγκαίνια τέλεσε η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με την αποκάλυψη σχετικής πλάκας. Στην τελετή παρέστησαν φίλοι και συνεργάτες του Τάγματος ενώ ομάδα Ενστόλων Εθελοντών απέδωσε τιμές στον Πρόεδρο κατά την άφιξη του. Το Τάγμα δεξιώθηκε τους προσκεκλημένους του. Έχει εκδοθεί σε 10,000 αντίτυπα διαφημιστικό φυλλάδιο για το πρόγραμμα Πρώτες Βοήθειες για Νήπια και Βρέφη το οποίο διανεμήθηκε στα Κέντρα Μητρότητας όπως και στα Επαρχιακά Γραφεία του Τάγματος. Η κυκλοφορία του φυλλαδίου συνοδεύτηκε από πλαστική θήκη. Η Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας διοργάνωσε εκδήλωση Αιμοδοσίας η οποία σταδιακά ως φαίνεται καθίσταται θεσμός. Η δραστηριότητα στις δημόσιες σχέσεις ολοκληρώθηκε με την παρουσία σε 3 τηλεοπτικές εκπομπές 3 διαφορετικών τηλεοπτικών σταθμών εκπαιδευτών του Τάγματος όπου αναπτύχθηκε η σημασία της γνώσης των πρώτων βοηθειών.

6 6 Αναφορικά με τις Διεθνείς Σχέσεις συνεχίστηκαν οι επαφές με την Γραμματεία του St. John Order σ ότι αφορά το συμβουλεύσιμο της ύπαρξης δυο νομικών οντοτήτων και την απονομή σε πέντε μέλη του Τάγματος τιμητικών διακρίσεων. Επίσης στενές σχέσεις συνεχίστηκαν και με την St. John Ambulance από την οποία λήφθηκαν πληροφορίες και ενημέρωση αναφορικά με τις αλλαγές της 10ης Αναθεωρημένης Έκδοση του Εγχειριδίου Πρώτων Βοηθειών από την ίδια πηγή εξασφαλίστηκε επίσης ο απαιτούμενος εκπαιδευτικός εξοπλισμός. Με την διεθνή οργάνωση Johannitter International η συνεργασία επικεντρώθηκε στην ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την δημιουργία πιο ευνοϊκών προϋποθέσεων συμμετοχής εθελοντών μιας χώρας σε συναφείς δραστηριότητες άλλων χωρών ενώ παράλληλα εκπρόσωπος του Τάγματος παρευρέθηκε στην ετήσια Γενική του Συνέλευση. Σημειώνεται η εκπροσώπηση του Τάγματος στο Clinical Working Group με τον Δρο. Α. Τάνο.

7 7 ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: κ. Χρίστος Αβραάμ Πρόεδρος κ. Κυριάκος Κανταρής Ταμίας κα. Δέσπω Παπαπροδρόμου Σ.Δ.Ε* κα. Παναγιώτα Ανδρέου Γραμματέας κ. Γιάγκος Γεωργίου» κ. Θεοφάνης Λουντίδης» κα. Μαρίνα Παρούτη» κα. Μαρία Παυλίδου» ΛΕΜΕΣΟΣ: Δρ. Χρ. Ανδρονίκου Πρόεδρος κα. Άντρη Ροδοσθένους Γραμματέας κα Μαρία Σαμπάγια Ταμίας κα. Λένια Μηνά Σ.Δ.Ε.* Δρ. Κώστας Αντωνίου Μέλος κ. Αντώνης Χριστοφή» κ. Χρίστος Χριστοφόρου» Δρ. Στέλιος Γρηγορίου» ΛΑΡΝΑΚΑ: Δρ. Ανδρούλα Χριστοδουλίδου Πρόεδρος Δρ. Γιώργος Ολύμπιος Αντιπρόεδρος κ. Γιαννάκης Βασιλείου Ταμίας και Σ.Δ.Ε * Δρ. Μιχαλάκης Παπαμιχαλόπουλος Μέλος Δρ. Πέτρος Γκιουτενιάν» Δρ. Εύη Βασιλείου» Δρ. Γιώργος Αθανασίου» ΠΑΦΟΣ: Δρ. Πανίκος Παπαγεωργίου Πρόεδρος κ. Ανδρέας Νικολαΐδης Ταμίας και Σ.Ε.Δ* Δρ. Χρίστος Κοντός Μέλος κ. Λάκης Σωφρονίου» Δρ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος» κα. Γεωργία Χαριδήμου»

8 8 ΑΜ/ΣΤΟΣ: Δρ. Σώτος Σύζινος Πρόεδρος κα Γιώτα Σύζινου Γραμματέας κ. Γιώργος Λέλλας Ταμίας και Σ.Ε.Δ* Δρ. Φλώρα Ζεϊτούνη Μέλος Δρ. Χρίστος Κούλας» κα. Αγγέλα Κολοκούδια» * Συντονιστής Δραστηριοτήτων Εκπαίδευσης Ετήσια Έκθεση 2016

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Η

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Η ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2015 1. Η Ταυτότητα μας Βρισκόμαστε στην Κύπρο από το 1926 και λειτουργούμε στα πλαίσια του περί Αγαθοεργών Ιδρυμάτων Νόμου, Κεφ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2014 1. Η

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2014 1. Η ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2014 1. Η Ταυτότητα μας Βρισκόμαστε στην Κύπρο από το 1926 και λειτουργούμε στα πλαίσια του περί Αγαθοεργών Ιδρυμάτων Νόμου, Κεφ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2017

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2017 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2017 I. Η Ταυτότητα μας Βρισκόμαστε στην Κύπρο από το 1926 και λειτουργούμε στα πλαίσια του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμου, 104(Ι)/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2013 1. Η

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2013 1. Η ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2013 1. Η Ταυτότητα μας Βρισκόμαστε στην Κύπρο από το 1926 και λειτουργούμε στα πλαίσια του περί Αγαθοεργών Ιδρυμάτων Νόμου, Κεφ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το παγκόσμιο κίνημα St.John πρωτοεμφανίστηκε στη Κύπρο το 1926 με τη σύσταση και λειτουργία φιλανθρωπικού ιδρύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ST. JOHN ASSOCIATION LTD ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το παγκόσμιο κίνημα St.John πρωτοεμφανίστηκε στη Κύπρο το 1926 με τη σύσταση και λειτουργία φιλανθρωπικού ιδρύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α. Αριθμός 4706 Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 553

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α. Αριθμός 4706 Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 553 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α Αριθμός 4706 Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 553 Αριθμός 394 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αναφορικά με τη γνωστοποίηση με αριθμό 383 που δημοσιεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμος και Τάγμα Αγίου Ιωάννη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Σύνδεσμος και Τάγμα Αγίου Ιωάννη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Σύνδεσμος και Τάγμα Αγίου Ιωάννη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017-2021 Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η παρούσα άσκηση γίνεται με διττό σκοπό. Να αποτελέσει πρώτα τον καθοδηγητή των ενεργειών και αποφάσεων πολιτικής του

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014

Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014 Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014 Α. Επιτροπές 1. Δημόσιου Τομέα Αποτελεί ένα σχήμα για όλους τους επαγγελματίες λογιστές μέλη του ΣΕΛΚ που εργάζονται στο δημόσιο και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.) ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Εσωτερικού Κανονισμοί Λειτουργίας ΟΝΕ: 1. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 1.1. Το Πολιτικό γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ πρόσκληση Ημερομηνία Σάββατο, 3 Μαΐου 2014 Ώρα 9:30-17:00 Τοποθεσία Αίθουσα Β108 Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1 2109 Αγλαντζιά Ιστοσελίδα logipaignion.cs.ucy.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά)

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά) 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 3. Σάββας Σωκράτους «««4.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για διδασκαλία στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης υποψήφιων καθηγητών Τεχνολογίας

Θέμα: Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για διδασκαλία στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης υποψήφιων καθηγητών Τεχνολογίας ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Aρ. Φακ.: ΠΙ 7.7.09.5 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ: 22560118 e-mail: tehnologia@cyearn.pi.ac.cy Διευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ HEALTH FUND OF CYPRUS UNION OF BANK EMPLOYEES

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ HEALTH FUND OF CYPRUS UNION OF BANK EMPLOYEES ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Καλείσθε σε Κλαδική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 και ώρα 15.00 στο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα ΤΕΤΥΚ. να συμπληρωθεί και να σταλεί ή να παραδοθεί στον

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ Κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 λειτουργούν δεκαοκτώ συνολικά Επιτροπές για την προώθηση των σχολικών στόχων υπό την ευθύνη των Βοηθών Διευθυντών/Διευθυντριών του Σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Ανακοίνωση Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Έχει ολοκληρωθεί στις 1μ.μ. η υποβολή ενδιαφέροντος από μέλη του Κόμματος για τα ψηφοδέλτια

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Επιµόρφωση Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στα Αναλυτικά Προγράµµατα (Κεντρικές Επιμορφώσεις) 2013-2014

Θέμα: Επιµόρφωση Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στα Αναλυτικά Προγράµµατα (Κεντρικές Επιμορφώσεις) 2013-2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) κατά 85% και από εθνικούς πόρους κατά 15% στα πλαίσια του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ o 1- μαρτιού 2017 ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ύποβολη περιληψεών εώς 1η δεκεμβριού 2016 θα χορηγηθούν ώρες ςύνεχιζομενης νοςηλεύτικης εκπαιδεύςης / μορια ιατρικης εκπαιδεύςης penguin design

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS ARBITRATION & MEDIATION CENTRE

CYPRUS ARBITRATION & MEDIATION CENTRE CYPRUS ARBITRATION & MEDIATION CENTRE σε συνεργασία με το CHARTERED INSTITUTE OF ARBITRATORS (CYPRUS) ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Κ.Ο.Μ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/ :00 Π.Μ

3 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Κ.Ο.Μ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/ :00 Π.Μ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Αριθμός Μητρώου Οργανισμού 2655) 3 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Κ.Ο.Μ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/2012 10:00 Π.Μ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 η Γενική Συνέλευση Παγκύπριας

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαίωση υνατότητας Συµµετοχής, σωστά συµπληρωµένη και µε πρόσφατη φωτογραφία, δεν δικαιούται συµµετοχής σε σχολικούς αγώνες.

Βεβαίωση υνατότητας Συµµετοχής, σωστά συµπληρωµένη και µε πρόσφατη φωτογραφία, δεν δικαιούται συµµετοχής σε σχολικούς αγώνες. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 1.8.07.6/2 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ιευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/3/2017 2/3/2017 3/3/2017 Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου. Γήπεδο Τάσου Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 75 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 75 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 75 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Αρ. Απόφασης ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων ΑΤΗΚ

Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων ΑΤΗΚ Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 26 Οκτωβρίου 2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου Πρόεδρος: Αντιγόνη Μοδέστου Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Χατζηπαναγή Γραμματέας: Νικόλας Μιχαηλίδης Ταμίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.3.15.7/4 Αρ. Τηλ.: 22 800632 Αρ. Φαξ: 22806326 E-mail: edekiagogi.me@gmail.com Διευθυντές/τριες Γυμνασίων / 21 Δεκεμβρίου 2016 Θέμα: Σεμινάρια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΛΙΚΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 42 2 ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΑΡΙΣΤΙΝΔΗΝ 32 3 ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΑΝΤΡΗ 40 4 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΟΣ 53 5 ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 64 6 ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2015/49β/14.02. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

Διαβάστε περισσότερα

15 Ιανουαρίου Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

15 Ιανουαρίου Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 1.8.07.6/2 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 15 Ιανουαρίου 2018 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών

Διαβάστε περισσότερα

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03.

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Αξιότιμη Κυρία, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2009 2010 για τις τάξεις Α, Β και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου Κύριο Σάββα Αντωνίου Αναπλ. Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 2 Μαΐου 2014 Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2013-2014 για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 1.8.07.6/2 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική αναδρομή του Εθελοντκψου στην Κύπρο

Ιστορική αναδρομή του Εθελοντκψου στην Κύπρο Author: Λενια Καρατζια, από σελίδα 26 Ιστορική αναδρομή του Εθελοντκψου στην Κύπρο Στο μικρό νησί των αγίων και μέσα σε πολλές αντίξοες συνθήκες, αναπτύχθηκε πριν από πολλές δεκαετίες ο εθελοντισμός. Η

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2013 στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Σκαρίνου.

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια ΕΓΓΡΑΦΟ 1 Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια 1. Την Τετάρτη 10/9/08, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, άρχισε η πρώτη φάση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τοποθετήσεις Μετακινήσεις Εκπαιδευτικών Λειτουργών Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Θέμα: Τοποθετήσεις Μετακινήσεις Εκπαιδευτικών Λειτουργών Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.13.10 Αρ. Τηλ. : 22 800651 Αρ. Φαξ : 22 428273 E-mail : circulartech@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ. Ο Άνθρωπος για τον άνθρωπο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ. Ο Άνθρωπος για τον άνθρωπο Η Ομιλία του Αντιπροέδρου του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού κ. Αντώνη Μούσουρου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού και του ΕΣΣΕ Λεμεσού, την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Β.Δ.Α

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Β.Δ.Α ΛΥΚΕΙΟ ΑΠ. ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Β.Δ.Α ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Β.Δ. 1. Οργάνωση/διοίκηση εργαστηρίων, ειδικών αιθουσών

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης

Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 1.8.07.6/2 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ιευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Μέσης Τεχνικής και Επαγγελµατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΣΤΕΓΗΣ. Αριθμός Διαγωνισμού: ΟΧΣ 7Α/2019

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΣΤΕΓΗΣ. Αριθμός Διαγωνισμού: ΟΧΣ 7Α/2019 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΣΤΕΓΗΣ Αριθμός Διαγωνισμού: ΟΧΣ 7Α/2019 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία , 1065 Λευκωσία.

ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία , 1065 Λευκωσία. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 Άρθρο 2 Άρθρο 3 Άρθρο 4 ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Το όνομα του Συλλόγου είναι: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ» ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία 201-202, 1065 Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 στις 10.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: 1. ΜΕΓΑΡΟΝ ΠΟΒΕΚ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 15, 1060 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΝΤΑΔΡΟΜΟΣ ΣΕΝΤΕΡ 211,3025 ΛΕΜΕΣΟΣ 3. ΣΙΜΟΥ ΜΕΝΑΡΔΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 στις 9.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενες Καταστατικές Τροποποιήσεις Παγκύπριο Συνέδριο 04/07/2018 Α/Α ΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΟ ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΙΑ

Προτεινόμενες Καταστατικές Τροποποιήσεις Παγκύπριο Συνέδριο 04/07/2018 Α/Α ΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΟ ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΙΑ 1 ΘΗΤΕΙΕΣ (ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ) 3.15 Υιοθέτηση του θεσμού των θητειών με άμεση εφαρμογή σε όλα τα πολιτειακά αξιώματα (ευρωβουλευτες, βουλευτές, δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, κοινοτάρχες, κοινοτικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Ε ΑΦΟΣ Λεµεσός (Lady s Mile/γήπεδο ΑΕΖ Ζακακίου), 14 Ιανουαρίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Ε ΑΦΟΣ Λεµεσός (Lady s Mile/γήπεδο ΑΕΖ Ζακακίου), 14 Ιανουαρίου 2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.:1.8.07.4/2 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ιευθυντές/ντριες Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης ηµόσιας

Διαβάστε περισσότερα

Aρ. Φακ.: Π.Ι Αρ. Tηλ.: Aρ. Φαξ: Ιουνίου 2017

Aρ. Φακ.: Π.Ι Αρ. Tηλ.: Aρ. Φαξ: Ιουνίου 2017 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: Π.Ι. 7.7.06.16 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 16 Ιουνίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800813 Αρ. Φαξ: 22 800862 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική»

Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Q-Cities Δίκτυο Πόλεων για την Ποιότητα, «Δραστηριότητα & Προοπτική» Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Συνταγματικό Καθεστώς 1) Ο Σύνδεσμος και Τάγμα Αγίου Ιωάννη είναι ανεξάρτητο αγαθοεργό ίδρυμα εγγεγραμμένο σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Α Σχολική Χρονιά 2018-2019 K.35/I.13 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Υπεύθυνη Β.Δ. κ. Μαίρη Αρχαίου 1 Χρυστάλλα Γεωργίου 2 Παυλίνα Κοντεμενιώτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 13/6/2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 500 περίπου συνέδρων ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου το τριήμερο Ανοικτό Συνέδριο Κοινωνίας Πολιτών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ.Φακ.: 7.1.02.7 Αρ.Τηλ.: 22893404 Ηλ. Διεύθυνση: analytika.programmata@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Βραβεύεται

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 15 Ιουνίου, 2009, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Εσωκλείουμε για δημοσίευση το Ετήσιο Δελτίο της Marfin Popular Bank Public Co Ltd, το οποίο περιέχει ανακοινώσεις / πληροφορίες που κατέστησαν διαθέσιμες στο κοινό κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 201 11-12 ΟΚΤ 201 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MOΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΣΕΤΑΑ Σ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Μαθητές στην Έρευνα ΜΕΡΑ » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Μαθητές στην Έρευνα ΜΕΡΑ » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Μαθητές στην Έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA Τι είναι η 11η Νοεμβρίου; Η 11η Νοεμβρίου έχει καθορισθεί ως ημέρα αφιερωμένη στην Ιδιωτική Ασφάλιση και στα πλαίσια αυτά γίνονται διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες ενημερώνεται το κοινό για τη σημασία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.12.09/4 28 Νοεμβρίου 2018 Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 9 Ιουνίου, 2008, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 290/93 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2842 της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 290 Οι περί Παγκυπριου Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy

E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy Αρ. Φακ.: 7.19.16/6 Αρ. Τηλ.: 22800642 Αρ. Φαξ: 22800638 E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 10 Σεπτεµβρίου 2013 ιευθυντές/ ιευθύντριες Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις»

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.2.02.5.5 Αρ. Τηλ.:22800630/631 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 4 Δεκεμβρίου 2009 Διευθυντές/Διευθύντριες Γυμνασίων, Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Οικοδομική Βιομηχανία με βάση την περί ΦΠΑ Νομοθεσία

Σεμινάριο Οικοδομική Βιομηχανία με βάση την περί ΦΠΑ Νομοθεσία Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρ. 22 / 2015 Σεμινάριο Οικοδομική Βιομηχανία με βάση την περί ΦΠΑ Νομοθεσία Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, Λευκωσία Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 9:00 17:00 Ξενοδοχείο St. Raphael, Λεμεσός Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2013 2014»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2013 2014» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2013 2014» Γ Ε Ν Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Πρόγραμμα Διαγωνισμός : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας : Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Αριθ. Πρωτ.: /Γ7

Αθήνα Αριθ. Πρωτ.: /Γ7 Ε Λ Λ ΗΝΙ Κ Η Δ ΗΜΟΚΡ ΑΤΙ Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: /2 Αρ. Τηλ.: /765/798 Αρ. Φαξ: Δεκεμβρίου 2016

Αρ. Φακ.: /2 Αρ. Τηλ.: /765/798 Αρ. Φαξ: Δεκεμβρίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 1.8.07.6/2 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 20 Δεκεμβρίου 2016 Διευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Αυγούστου, 2008

Αρ. Φακ.: Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Αυγούστου, 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.16.16.2 Αρ. Τηλ.:22800632 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 25 Αυγούστου, 2008 Δ/ντες, Δ/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

12 Φεβρουαρίου 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008

12 Φεβρουαρίου 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ. 7.2.25.9.3 12 Φεβρουαρίου 2008 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης).

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης). H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 4.2.2014 ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας ανακοινώνει τους πιο κάτω μόνιμους με δοκιμασία διορισμούς Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 19 Απριλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΒΕ. Έτος ίδρυσης: 1927 Οργάνωση των Κύπριων Επιχειρηματιών Ομοσπονδία τοπικών επιμελητηρίων Λευκωσίας Λεμεσού Αμμοχώστου Λάρνακας Πάφου

ΚΕΒΕ. Έτος ίδρυσης: 1927 Οργάνωση των Κύπριων Επιχειρηματιών Ομοσπονδία τοπικών επιμελητηρίων Λευκωσίας Λεμεσού Αμμοχώστου Λάρνακας Πάφου ΚΕΒΕ Έτος ίδρυσης: 1927 Οργάνωση των Κύπριων Επιχειρηματιών Ομοσπονδία τοπικών επιμελητηρίων Λευκωσίας Λεμεσού Αμμοχώστου Λάρνακας Πάφου Εκπροσωπεί: 8,000 μέλη 142 Επαγγελματικούς Συνδέσμους (Εμπόριο,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΣΣΕ

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΣΣΕ ANAΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΣΣΕ ΠΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ 2015-2016 Ημερ. Αποστολής: 3/7/15 --------------------------------------------------------------------------------- ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΣΣΕ ΟΔΗΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».

ΘΕΜΑ: «Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2 Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H έναρξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, ορίζεται για τις 9.00 π.μ. αντί για τις 11.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (2007-2013)

ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (2007-2013) ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (2007-2013) Πρόσκληση για Επίδειξη Ενδιαφέροντος από Εξεταστές για την Εξασφάλιση Υπηρεσιών έναντι αμοιβής με σκοπό την Εξέταση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 28ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 28ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 28ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Συζήτηση-Αποφάσεις Ενέργεια Ημερομηνία Εκτέλεσης 28/ΣΥΜ/2.5 Το

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Γιώργου Παμπορίδη Σάββατο 28η Νοεμβρίου 2015, Cine Studio, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Θα χορηγηθούν 6 Μόρια ΣΙΕ

Υπό την Αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Γιώργου Παμπορίδη Σάββατο 28η Νοεμβρίου 2015, Cine Studio, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Θα χορηγηθούν 6 Μόρια ΣΙΕ 5η Ετήσια Ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα σε συνεργασία με την Παθολογική Εταιρεία Κύπρου και το Ιατρικό Σύλλογο Λευκωσίας- Κερύνειας Ιπποκράτη Αφιερωμένο στη μνήμη του Καθηγητού

Διαβάστε περισσότερα

21 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 15 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

21 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 15 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 21 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 15 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 18 ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Οργανωτής Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική αναδρομή του θεσμού της Μουσειακής Αγωγής. Α. Λειτουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

Ιστορική αναδρομή του θεσμού της Μουσειακής Αγωγής. Α. Λειτουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ιστορική αναδρομή του θεσμού της Μουσειακής Αγωγής Α. Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής ΛΕΥΚΩΣΙΑ Λειτουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής 2014-2015 Εφαρμογή νέου Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

: Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας Διαγωνισμός : Μαθητές στην Έρευνα ΜΕΡΑ

: Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας Διαγωνισμός : Μαθητές στην Έρευνα ΜΕΡΑ Γ Ε Ν Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Πρόγραμμα : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας Διαγωνισμός : Μαθητές στην Έρευνα ΜΕΡΑ 2015-2016 Κωδικός Πρόσκλησης : ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΜΕΡΑ/1015 Χ Ρ Ο Ν Ο Δ Ι Α Γ Ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΚΕ » : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας : Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση ΤΕΚΕ

ΤΕΚΕ » : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας : Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση ΤΕΚΕ Γ Ε Ν Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Πρόγραμμα Διαγωνισμός : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας : Τεχνολογία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση ΤΕΚΕ 2015-2016 Κωδικός Πρόσκλησης : ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΤΕΚΕ/1015

Διαβάστε περισσότερα

ΚYΠΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΚYΠΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Πρόλογος Το παρόν βιβλίο εκδίδεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ), ενώ σημαντική χρονική συγκυρία αποτελεί και η ανάληψη της Προεδρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 2000

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 2000 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 2000 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2002 ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνη πώληση και σερβίρισμα αλκοόλ Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου

Υπεύθυνη πώληση και σερβίρισμα αλκοόλ Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου Υπεύθυνη πώληση και σερβίρισμα αλκοόλ Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου Μιχάλης Μιχαηλίδης Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου 26 Οκτωβρίου 2016 Διερεύνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚYΠΡΟY ΕYΡΩΣYΣΤΗΜΑ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 3 ο Τρίμηνο 2016 Συνεχίζεται η σταθεροποίηση στις τιμές κατοικιών Οριακή τριμηνιαία αύξηση (0,1%) κατέγραψε ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών το

Διαβάστε περισσότερα

Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης

Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Δρ Δέσποινα Μαρτίδου-Φορσιέρ Διευθύντρια Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού 24 Νοεμβρίου 2014 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3738,

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3738, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3738, 18.7.2003 3548 Κ.Δ.Π. 607/2003 Αριθμός 607 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984 ΟΙ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1984 Διάταγμα με βάση τον Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

- `Εντιμη Εκπρόσωπη του Υπουργού Οικονομικών Κυρία Ρέα Γεωργίου Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας.

- `Εντιμη Εκπρόσωπη του Υπουργού Οικονομικών Κυρία Ρέα Γεωργίου Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας. 1 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 9ης ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 - Αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου κτίριο Αναστάσιος Γ Λεβέντης αίθουσα Β108 στην Πανεπιστημιούπολη - `Εντιμη Εκπρόσωπη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.12.09/3 6 Σεπτεμβρίου 2017 Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Θέμα: Χρονοδιαγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ T.Θ , 2252 Λευκωσία Φαξ: , Tηλ:

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ T.Θ , 2252 Λευκωσία Φαξ: , Tηλ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) κατά 85% και από εθνικούς πόρους κατά 15% στα πλαίσια του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕ/ΜΜ /Users/admin/Downloads/ Τοποθετήσεις Εγκύκλιος.docx

ΑΕ/ΜΜ /Users/admin/Downloads/ Τοποθετήσεις Εγκύκλιος.docx ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.13.10/10 Αρ. Τηλ. : 22 800651 Αρ. Φαξ : 22 428273 E-mail : circulartech@schools.ac.cy ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα