Πλυντήρια Τούνελ Τύπου Σύνθεσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πλυντήρια Τούνελ Τύπου Σύνθεσης"

Transcript

1 Πλυντήρια Τούνελ Τύπου Σύνθεσης

2 2 electrolux wtm Πλυντήρια Τούνελ Τύπου Σύνθεσης Η νέα σειρά πλυντηρίων τούνελ τύπου σύνθεσης της Electrolux συνδυάζει κορυφαίες αποδόσεις πλύσης και ξεβγάλματος σε απεριόριστης αντοχής κατασκευές, οι οποίες είναι ιδανικές για βαριά και συνεχή χρήση σε μεγάλες εγκαταστάσεις, όπως εστιατόρια ξενοδοχείων, μεγάλες καντίνες, in-flight catering και νοσοκομεία.

3 electrolux wtm 3 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ Νέο Ιδανικό Σύστημα Πλύσης (Ideal Wash System - IWS) για άψογα αποτελέσματα πλύσης. Σύστημα Duo Wash για τις αντλίες πλύσης. Σύστημα βραχιόνων για πολλαπλή χρήση του νερού (Maximum Water Control - MWC). ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ Ατμοσφαιρικό ξέβγαλμα, ανεξάρτητο από την πίεση του νερού παροχής. Σύστημα Duo Rinse, υψηλής θερμοκρασίας. Σύστημα IWS Ενιαίος κάδος ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Αντλίες πλύσης, αυτόματου στραγγίσματος. Κάδοι πρόπλυσης, πλύσης και ξεβγάλματος ενιαίοι, χωρίς συγκολλήσεις. Περιμετρικά σημεία ελέγχου, κάθε μονάδας, από θύρες. ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Ισχυρός σκελετός από ανοξείδωτο χάλυβα. Πόρτες μονωμένες με αφρό υψηλής πίεσης. Ανοξείδωτη, χαλύβδινη κατασκευή εξ ολοκλήρου. Επίπεδο αδιάβροχης προστασίας νερού IPX5. Ενιαία οροφή κάδου Σύστημα Duo Rinse ΜΕΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ Συνεχές πλύσιμο χωρίς την ανάγκη αδειάσματος του νερού που περιέχει απορρυπαντικό εξοικονόμηση 30% στο νερό. Το σύστημα Duo Rinse εξοικονομεί 50% στην κατανάλωση νερού. Χωριστές ζώνες πρόπλυσης δεν χρειάζονται μεγάλες ποσότητες κρύου νερού. Εξοικονόμηση στο απορρυπαντικό έως 75%. ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ Πόρτες μονωμένες με αφρό υψηλής πίεσης. Στέγνωμα χαμηλής θερμοκρασίας. Μεγάλες χειρολαβές στις πόρτες. Εργονομία Ευκολία χρήσης

4 4 electrolux wtm Αποδοση στην πλυση Το Ιδανικό Σύστημα Πλύσης (IWS) είναι σχεδιασμένο για να πλένει άψογα κάθε αντικείμενο από την πρώτη στιγμή - 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η ζώνη πρόπλυσης περιέχει - τυπικά- το πιο βρώμικο νερό του πλυντηρίου και συνιστά τη βάση για ένα τέλειο πλύσιμο. Σε αντίθεση με τα άλλα συμβατικά συστήματα πλύσης, η ζώνη πρόπλυσης της Electrolux είναι διαχωρισμένη από τη ζώνη πλύσης και αναφορικά με το περιεχόμενο του. Χρησιμοποιεί μονάχα κρύο φρέσκο νερό για να μην κολλάνε τα πρωτεϊνούχα υπολείμματα των φαγητών πάνω στα πιατικά. Η ζώνη πλύσης είναι επίσης διαχωρισμένη από τη ζώνη ξεβγάλματος σε συμβατικά πλυντήρια το νερό μεταφέρεται από τη μία ζώνη στην άλλα- ώστε το νερό της πλύσης να μην αναμιγνύεται με λαμπρυντικό, με αποτέλεσμα να μειώνεται η δράση του απορρυπαντικού. Έτσι, έχουμε τη μέγιστη δράση του απορρυπαντικού και μείωση στην κατανάλωσή του.

5 electrolux wtm 5 απορρυπαντικό λαμπρυντικό Ακόμη και σε μεγάλα χρονικά διαστήματα συνεχούς πλύσης διάρκειας αρκετών ωρών- όπου τα συμβατικά πλυντήρια πρέπει να αδειάσουν και να ξαναγεμίσουν με νερό, το Ιδανικό Σύστημα Πλύσης (IWS) συνεχίζει το πλύσιμο χωρίς διακοπή, με κατανάλωση ελάχιστης ποσότητας νερού. Κάθε πλυντήριο Electrolux έχει δύο προ-ρυθμισμένες ταχύτητες, μία αργή για πολύ και σκληρά λερωμένα και μία γρήγορη για λαδωμένα αντικείμενα. Κάθε ταχύτητα μπορεί να ρυθμιστεί από τον ηλεκτρονικό πίνακα χειρισμού, ειδικά για τις ανάγκες του πελάτη. Όταν το νερό πρόπλυσης ή πλύσης χρησιμοποιηθεί πάνω από ένα όριο, τότε ένα μέρος του αποχετεύεται αυτόματα χωρίς να σταματάει το πλυντήριο, και λειτουργεί συνεχώς, ολόκληρη την ημέρα.οι ποσότητες του νερού που αποχετεύεται και οι φορές αποχέτευσης είναι κι αυτές ρυθμιζόμενες, εύκολα, μέσω του ηλεκτρονικού πίνακα χειρισμού, για μέγιστη απόδοση με τηνμικρότερη δυνατή κατανάλωση νερού.

6

7 electrolux wtm 7 Στις μονάδες των 150 λίτρων, το σύστημα Duo Wash περιλαμβάνει μία αντλία 2,2 kw που τροφοδοτεί τους πάνω βραχίονες πλύσης, και μία αντλία 1,1 kw για τους κάτω βραχίονες πλύσης, για ισχυρή και αποτελεσματική πλύση.το σύστημα είναι ιδανικό για σκληρά και κολλημένα υπόλοιπα τροφών στα σκεύη και για μεγάλες ποσότητες πιατικών / ποτηριών / σκευών που πλένονται σ αυτό. Προκειμένου η πλύση να γίνει στον μικρότερο δυνατό χώρο, οι βραχίονες πλύσης, μέρος του συστήματος πολλαπλής χρήσης του νερού (MWC) είναι τοποθετημένοι κατά μήκος του κάδου πλύσης. Έτσι διπλασιάζεται ο χρόνος επαφής του νερού πλύσης, σε σύγκριση με τα άλλα συμβατικά συστήματα και τις σχετικές τοποθετήσεις των βραχιόνων πλύσης.όταν ένα καλάθι παραμένει στο χώρο πλύσης για 2 λεπτά, σημαίνει ότι πλένεται για 2 λεπτά με διπλάσια ποσότητα νερού, κατ ελάχιστο. Το σύστημα Διπλών Φίλτρων (DF) ελαχιστοποιεί τα υπολείμματα τροφών που εισέρχονται στο σύστημα πλύσης, μειώνοντας τις ανάγκες για την ανανέωση νερού. Οι διαχωριστικές κουρτίνες εμποδίζουν τη μεταφορά του νερού από κάδο σε κάδο.

8

9 electrolux wtm 9 Απολυμανση Το ατμοσφαιρικό σύστημα Duo Rinse με την ενσωματωμένη αεροβαλβίδα είναι το σημείο αναφοράς του ξεβγάλματος. 70 C 85 C Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες τροφοδοτεί με ζεστό νερό σταθερής θερμοκρασίας, για εγγυημένη απολύμανση, χωρίς ίχνη υπολοίπων απορρυπαντικού. Το σύστημα Duo Rinse, είναι δοκιμασμένο και εγγυημένο σύστημα ξεβγάλματος δύο σταδίων, και εξασφαλίζει την πλήρη αφαίρεση του απορρυπαντικού με την ελάχιστη κατανάλωση νερού, χάρη στο πολύ ζεστό ξέβγαλμα ακόμα κι από το 2 ξέβγαλμα με την ενεργοποίηση των πρόσθετων θερμαντικών στοιχείων ισχύος 3 kw. Doppia pompa di risciacquo Doppio sistema di risciacquo Boiler Το σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας (ESD=Energy Saving Device) προθερμαίνει το εισερχόμενο κρύο νερό, με εξοικονόμηση έως 12 kw ισχύος, ενώ συγχρόνως συμπυκνώνει τους εξερχόμενους ατμούς στην κουζίνα. Αεροβαλβίδα (Τύπου ΑΒ) Στεγνός Αέρας 50 C Ατμός 70 C 85 C Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας Αντλία Duo Rinse Αντλία Ξεβγάλματος Κρύο Νερό (15 C) Μπόιλερ Ατμοσφαιρικό Σύστημα Duo Rinse σε λειτουργία με το Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας

10 10 electrolux wtm Σταθεροτητα Τα πλυντήρια τούνελ τύπου σύνθεσης της Electrolux έχουν σχεδιαστεί για πολύ βαριά και συνεχή χρήση στην κουζίνα, για να λειτουργούν συνεχόμενα, χωρίς διακοπές, κάτω απ όλες τις συνθήκες. Οι ζυγοσταθμισμένες πόρτες, και οι μονωμένες με αφρό υψηλής πίεσης, εξασφαλίζουν ακόμη περισσότερη αντοχή στην εντατική λειτουργία του πλυντηρίου. Ο συμπαγής σκελετός από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 3 χιλιοστών, αποτελεί εγγύηση για την μακρόχρονη αντοχή.σε συνδυασμό με τα αποσπώμενα τμήματά του, το πλυντήριο αποσυναρμολογείται εύκολα για πρόσβαση στα εσωτερικά του μέρη γρήγορα, εάν χρειαστεί.

11 electrolux wtm 11 Όλα τα μέρη του πλυντηρίου είναι κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής στην διάβρωση, ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304: όλοι οι κάδοι, όλα τα καλύμματα, οι βραχίονες πλύσης και ξεβγάλματος, οι πόρτες, οι δάκτυλοι φόρτωσης, οι οδηγοί καλαθιών, οι πίσω σωλήνες και τα καπάκια. Με ανοξείδωτες αντλίες πλύσης, ιδανικές για εντατικό και συνεχές πλύσιμο, σε εγκαταστάσεις όπου η παροχή νερού δεν είναι σταθερής ροής. Οι βαλβίδες εισόδου είναι από μπρούντζο για ενισχυμένη αξιοπιστία σε υψηλές θερμοκρασίες εισερχόμενου νερού. Ο βαθμός αδιάβροχης προστασίας από το νερό είναι IPX5 για εντατικό πλύσιμο της συσκευής, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Όλες οι αντιστάσεις είναι από το ανθεκτικό υλικό Incoloy 800, ειδικής προστασίας από την διάβρωση όλων των απορρυπαντικών.

12 12 electrolux wtm Καθαριοτητα Τα πλυντήρια τούνελ τύπου σύνθεσης Electrolux έχουν κατασκευαστεί για να καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα, μέσα-έξω. Οι αντλίες πλύσης με το σύστημα αυτόματης αποχέτευσης / εξαγωγής, εξασφαλίζουν την υγιεινή στο εσωτερικό, χωρίς δυσοσμίες. Αφαιρούμενο κάλυμμα, για εύκολη πρόσβαση στον συμπυκνωτή υδρατμών εξοικονόμησης ενέργειας, τοποθετημένος σε ειδικούς οδηγούς για ευκολότερο καθαρισμό, όταν χρειαστεί.

13 electrolux wtm 13 Μεγάλες ζυγοσταθμισμένες πόρτες για εύκολη και άμεση πρόσβαση στους χώρους πλύσης και ξεβγάλματος. Ενιαίοι κάδοι σε όλες τις ζώνες -πρόπλυσης, πλύσης, ξεβγάλματος- με κλίση προς την αποχέτευση για να μη συσσωρεύονται υπολείμματα. Αφαιρούμενοι βραχίονες πλύσης και τάπες από ανοξείδωτο χάλυβα. Θάλαμος πλύσης χωρίς εσωτερικές σωληνώσεις.

14

15 electrolux wtm 15 Εργονομια Μονωμένες πόρτες με αφρό υψηλής πίεσης για μείωση θορύβων και θερμοκρασίας των επιφανειών (κάτω από τους 60 C).Ζυγοσταθμισμένες πόρτες με ελατήρια για να ανοίγουν με ελάχιστη προσπάθεια του χειριστή, με ειδικό ενσωματωμένο μηχανισμό για να τις κρατάει ανοιχτές κατά τον καθαρισμό. Χειρολαβές σχεδιασμένες για εύκολο άνοιγμα των θυρών από κάθε τους σημείο. Ανοξείδωτα φίλτρα εύκολα αφαιρούμενα, όπως και βραχίονες πλύσης, με σύστημα κουμπώματος «click-in / click-out». Η ζώνη στεγνώματος, εξαφανίζει κάθε ίχνος υπολοίπων νερού με τη βοήθεια ενός ισχυρού ανεμιστήρα, με τροφοδοσία αέρα από τον εξωτερικό χώρο με περιορισμό στις απώλειες θερμοκρασίας και υδρατμών.

16

17 electrolux wtm 17 Ηλεκτρονικος πινακας χειρισμου Τα ηλεκτρονικά πλήκτρα αφής παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα στον χειριστή, στον ιδιοκτήτη, στον μηχανικό, στον χρήστη: ο ηλεκτρονικός πίνακας χειρισμού και ελέγχου «επικοινωνεί» με ηχητικά και οπτικά σήματα, εξοικονομώντας χρόνο, όπως: Ανοιχτή πόρτα - κλείστε την πόρτα / Προθέρμανση / Καθαρισμός κύκλος καθαρισμού σε λειτουργία / Εξαγωγή νερού / Πλύση / Χρόνος Προθέρμανσης. Δυνατότητα σύνδεσης συστήματος HACCP μέσω συσκευών, όπως computers, εκτυπωτές και modem για τηλεχειρισμό. Κατ επιλογή μετρήσεις σε κατανάλωση νερού, απορρυπαντικού και ενέργειας. Οι ακόλουθες πληροφορίες μπορούν να επιλεχθούν και να εμφανιστούν στην οθόνη: Stand by mode Τρέχουσες και καταχωρημένες θερμοκρασίες. Ρυθμίσεις ροής. Στατιστικές για πλύσεις ημέρας. Alarm / προειδοποιήσεις για πλύσης ημέρας. Υπόλοιπος χρόνος για service. Λειτουργίες HACCP. Washing mode Αποδοτικότητα πλύσης. Alarm / προειδοποιήσεις που έχουν καταχωρηθεί. Τρέχουσες και καταχωρημένες θερμοκρασίες. Τιμές ισχύος για ροή / Ταχύτητα / Ενέργεια (αν έχουν εγκατασταθεί οι ειδικοί μετρητές). Στατιστικές για πλύσης ημέρας. Alarm / προειδοποιήσεις για πλύσεις ημέρας. Setup Mode Τα ακόλουθα πεδία μπορούν να ρυθμιστούν: Για τον χειριστή: Ημερομηνία και χρόνος Γλώσσα Για τον τεχνικό: Μοντέλο και σειριακός αριθμός, Ηλεκτρική παροχή, Μέγιστη απορροφούμενη ενέργεια και Έτος παραγωγής. Θερμοκρασίες. Χρονοδιακόπτης service. Πρωτόκολλα HACCP Ροές νερού (προαιρετικά).

18

19 electrolux wtm 19 Μειωσεις λειτουργικου κοστους Τα μοναδικά συστήματα πλύσης και ξεβγάλματος ελαχιστοποιούν τη χρήση νερού, ενέργειας και χημικών με αποτέλεσμα τη μεγάλη εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας. Consumo di acqua up to 30% saving Με το Ιδανικό Σύστημα Πλύσης (IWS) δεν χρειάζεται να αδειάζουν εντελώς οι κάδοι όταν το νερό γίνεται πολύ βρώμικο. Ένα μέρος του πολύ-χρησιμοποιημένου νερού, συνήθως 15 λίτρα/ώρα, αποχετεύεται και αντικαθίσταται από φρέσκο καθαρό νερό σε προκαθορισμένη βάση (ρυθμίζεται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες σας) ούτως ώστε το πλυντήριο να πλένει συνεχόμενα όλη τη μέρα. Η εξοικονόμηση του νερού φτάνει μέχρι και 30%. Παραδοσιακό Σύστημα Σύστημα Electrolux Καταναλώσεις Απορρυπαντικού Risparmio fino al 75% Η ζώνη πρόπλυσης, είναι αυτόνομη, δεν χρειάζεται επιπλέον κρύο νερό για να μειώσει την ενδεχόμενη υψηλή θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού από τους άλλους κάδους (όπως στα άλλα συμβατικά πλυντήρια τούνελ). Η λειτουργία αυτόματης έναρξης (autostart) μηδενίζει την κατανάλωση νερού και ενέργειας σε περιόδους αναμονής του πλυντηρίου (stand-by). Επιπλέον, στο μπόϊλερ εξασφαλίζεται ο περιορισμός των απωλειών, χάρη στην ισχυρή θερμομόνωση του. Παραδοσιακό Σύστημα Σύστημα Electrolux Το σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας (ESD) έχει ενσωματωμένο έναν συμπυκνωτή υδρατμών, ο οποίος προθερμαίνει το εισερχόμενο κρύο νερό στους 50 C, εξοικονομώντας ρεύμα τουλάχιστον 12kW, ενώ ακόμη πιο σημαντικό καθιστά δυνατή την τοποθέτηση του μηχανήματος σε κάθε χώρο, χωρίς την τοποθέτηση επιπλέον απορροφητήρων ή εξαεριστήρων.

20 20 electrolux wtm Συστηματα διαχειρισης και μεταφορας σκευων Τα πλυντήρια τούνελ τύπου σύνθεσης της Electrolux αποτελούν το επίκεντρο ενός πλήρως ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης καλαθιών, με στόχους: τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και την ελαχιστοποίηση των απωλειών από τις ζημίες και τα ατυχήματα. Με την ανθεκτικότητα του συστήματος, πλήρως κατασκευασμένου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, την ευκολία καθαρισμού με τις στρογγυλεμένες γωνίες, τη σωστή εργονομία σε σωστές διαστάσεις και με λειτουργικές χρήσεις, όλο το σύστημα είναι ιδανικό για κάθε είδος και μέγεθος εγκατάστασης, έως πιάτα την ώρα

21 electrolux wtm 21 Ένα πλήρες σύστημα: τραπέζι αυτοματοποιημένης διαλογής, πλυντήριο τούνελ τύπου σύνθεσης, γωνιακό τραπέζι, εξόδου 180 C, ραουλόδρομος εξόδου. Μεταφορέας δίσκων / καλαθιών με κυλινδρικούς ιμάντες, για μέγιστη υγιεινή. Γωνιακά τραπέζια 180 C με στρογγυλεμένες γωνίες με όλα τα μηχανικά μέρη κάτω από την συσκευή για εύκολο καθαρισμό και ασφάλεια.

22 22 electrolux wtm Γκαμα συσκευων WTM Γκάμα Πλυντηρίων Τούνελ Τύπου Σύνθεσης Μοντέλο Τύπος Συνολικό Μήκος Απόδοση σε καλάθια / ώρα WTM λίτρα πλύση & ξέβγαλμα 1773 χιλ. από 80 μέχρι 140 WTM λίτρα πλύση & ξέβγαλμα 2100 χιλ. από 90 μέχρι 165 WTM λίτρα πρόπλυση & 100 λίτρα πλύση & ξέβγαλμα 2573 χιλ. από 110 μέχρι 180 WTM λίτρα πρόπλυση & 150 λίτρα πλύση & ξέβγαλμα 2900 χιλ. από 130 μέχρι 200 WTM λίτρα πρόπλυση & 150 λίτρα πλύση & ξέβγαλμα 3270 χιλ. από 160 μέχρι 250 WTM λίτρα πρόπλυση & 150 λίτρα πλύση & ξέβγαλμα 3600 χιλ. από 180 μέχρι 300 Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με ή χωρίς σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας (ESD), ηλεκτρικό ή ατμοθερμαινόμενο.

23 electrolux wtm 23 Τεχνικά Χαρακτηριστικά WTM140 WTM165 WTM180 WTM200 WTM250 WTM300 1η ταχύτητα (μετατρέψιμη) καλάθια/ώρα η ταχύτητα (μετατρέψιμη) καλάθια/ώρα Μήκος συσκευής (χωρίς στεγνωτήρα) Χιλιοστά Μήκος συσκευής (με ίσιο στεγνωτήρα) Χιλιοστά Πρόπλυση Πλύση Ξέβγαλμα Ηλεκτρική Ισχύς Ισχύς Πάνω βραχίονες kw 0,23 0,23 2,2 2,2 Κάτω βραχίονες kw 1,1 Κυκλοφορία νερού Πάνω βραχίονες λίτρα/λεπτό Κάτω βραχίονες λίτρα/λεπτό 350 Χωρητικότητα κάδου λίτρα Ισχύς Πάνω βραχίονες kw 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 2,2 Κάτω βραχίονες kw 1,1 1,1 1,1 1,1 Κυκλοφορία νερού Πάνω βραχίονες λίτρα/λεπτό Κάτω βραχίονες λίτρα/λεπτό Χωρητικότητα κάδου λίτρα Ξέβγαλμα Duo Rinse kw 0,35 0,35 0,35 0,35 0,35 0,35 Ξέβγαλμα Duo Rinse λίτρα/λεπτό Ξέβγαλμα Duo Rinse λίτρα Μπόϊλερ λίτρα Συνολική κατανάλωση ξεβγάλματος λίτρα/ώρα Αντιστάσεις κάδου πλύσης kw Αντιστάσεις Duo Rinse kw Αντιστάσεις μπόϊλερ kw 12 16,5 16,5 16,5 16,5 16,5 Αντιστάσεις στεγνώματος kw 8,25 8,25 8,25 8,25 8,25 8,25 Ανεμιστήρας στεγνώματος kw 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 1,1 Στέγνωμα m 3 /ώρα Θερμοκρασία στεγνώματος C Κινητήρας μεταφοράς / κύλισης ιμάντα kw 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25 0,25 Κινητήρας ESD kw 0,13 0,13 0,13 0,13 0,13 0,13 Συνολική ισχύς (με εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς στέγνωμα) kw 27,4 31,5 31,8 31,8 44,2 45,3 Συνολική ισχύς (με εξοικονόμηση ενέργειας και στέγνωμα) kw 36,7 40, ,0 53,5 54,6 Σύνδεση ζεστού νερού C Σύνδεση κρύου νερού C Επίπεδο θορύβου dba <70 <70 <70 <70 <70 <70

24 Share more of our thinking at EN ISO 9001:2008 No ΕΛΕΚΤΡΟΛΟΥΞ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. - Professional Θεσ/κη: Λήμνου 4, Τ.Κ Τηλ.: Φαξ: Αθήνα: Αγ. Γερασίμου 2 & Τριών Ιεραρχών 1 Άλιμος, Τ.Κ Τηλ.: , Φαξ: foodservice@electrolux.com.gr Κορυφαία απόδοση με το νου στο περιβάλλον Η Electrolux Professional ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες των πελατών, με επιμονή στους τομείς της αξιοπιστίας, του κόστους απόδοσης και της βιωσιμότητας. Τα προϊόντα είναι τα καλύτερα σε επίπεδο ποιότητας - αντοχής με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Κάποιες εγκαταστάσεις έχουν ήδη διάρκεια ζωής για περισσότερα από 40 χρόνια! Όλα τα εργοστάσια της Electrolux Professional είναι πιστοποιημένα με ISO Όλα τα προϊόντα της Electrolux Professional έχουν σχεδιαστεί για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού, και για χαμηλές εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον. Όλες οι λύσεις της Electrolux Professional είναι best-in-class (καλύτερες στην κατηγορία) σχετικά με την ποιότητα, τη μακρά διάρκεια χρήσης με το μικρότερο λειτουργικό κόστος. Κάποιες λύσεις είναι ακόμη σε λειτουργία, μετά από 40 χρόνια. Όλα τα προϊόντα της Electrolux Professional είναι συμβατά με τους διεθνείς κανόνες ROHS και REACH, πάνω από 95% ανακυκλώσιμα. Με την επιφύλαξη τυχών τυπογραφικών λαθών. Η απόκλιση στις εικόνες είναι πιθανή. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προδιαγραφών των συσκευών χωρίς ειδοποίηση. Electrolux Ελλάς Α.Ε Όλα τα μηχανήματα της Electrolux Professional ελέγχονται 100% ποιοτικά, καθώς και όλες οι λειτουργίες μεμονωμένα από έμπειρους τεχνικούς. Τα τελευταία 5 χρόνια, περισσότερα από το 70% των προϊόντων Electrolux Professional έχουν αναβαθμιστεί με χαρακτηριστικά που σχεδιάζονται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον. Η Electrolux Professional στηρίζει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας για την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στα εργοστάσιά της 9JEB7O

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact

Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact 2 electrolux wtcs Η δυνατή λύση Τα νέα πλυντήρια τούνελ Compact, ξεχωρίζουν επειδή προσαρμόζονται σε κάθε χώρο, καθώς επίσης για την απεριóριστη αντοχή τους στον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει νεξάρτητα πλυντήρια ποτηριών

Διαβάστε περισσότερα

Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό

Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό Πλυντήρια σκευών 2 Πλυντήρια σκευών Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό Τα πλυντήρια σκευών Electrolux αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε απαιτητικό πελάτη ο οποίος ψάχνει μηχανές υψηλής απόδοσης. Καθαρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type

Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type 2 electrolux green&clean Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type Τα πλυντήρια Hood type αποτελούν την καλύτερη λύση για τους πελάτες που χρειάζονται υψηλές αποδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

STP364 νέο. Λειτουργίες. Επιλογές

STP364 νέο. Λειτουργίες. Επιλογές STP364 νέο Ημιεπαγγελματικό πλυντήριο πιάτων, πλήρως εντοιχιζόμενο, 14 σερβίτσια 60cm. Κλάσης Α++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709170899 14 σερβίτσια 5 + 4 επαγγελματικά προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

PLA4513X. Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο EAN13:

PLA4513X. Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο   EAN13: Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177003 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE Πλάτος

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο air-o-convect Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: η νέα διάσταση στο μαγείρεμα Επιλέξτε το δικό σας φούρνο air-o-convect μέσα από μια πλούσια γκάμα μοντέλων και

Διαβάστε περισσότερα

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr ST331L Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173418 14 σερβίτσια 10 Προγράμματα πλύσης: Μούλιασμα, Κρυστάλλινα, ECO,

Διαβάστε περισσότερα

Blast Chillers - 10/15 κιλών

Blast Chillers - 10/15 κιλών Ταχυψύξη (chilling) σημαίνει να φτάνει η θερμοκρασία του φαγητού από τους +90ºC στους +3 C σε σύντομο χρόνο, ώστε να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια. Οι ταχυψύκτες της Electrolux μειώνουν τη θερμοκρασία από

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά

Ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Τύπου Hood

Πλυντήρια Τύπου Hood Πλυντήρια Τύπου Hood 2 electrolux green&clean Πάντα με το κάτι παραπάνω Απόδοση, Απλότητα, Παραγωγικότητα Ανεξάρτητα των απαιτήσεών σας από ένα μηχάνημα, η Electrolux είναι πάντα σε θέση να σας το προσφέρει.

Διαβάστε περισσότερα

BLV2P-2. 50's style retro. Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο

BLV2P-2. 50's style retro. Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166816 13 σερβίτσια Προγράμματα / Λειτουργίες No προγραμμάτων: 5 + 4 γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4.000 ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ. ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ με μονά τοιχώματα σειρά PRIMA : 4.001-4.002

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4.000 ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ. ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ με μονά τοιχώματα σειρά PRIMA : 4.001-4.002 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ με μονά τοιχώματα σειρά PRIMA : 4.001-4.002 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ με διπλά τοιχώματα : 4.003-4.004 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ τύπου HOOD TYPE : 4.005-4.006 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ προδιαγραφές HACCP

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια. ΠΛΥΝΤHΡΙΑ Εµπρόσθιας φόρτωσης Καµπάνα (Hood) Σκευών Τούνελ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥΝΕΛ ΑΦΑΛΑΤΩΤΕΣ

Πλυντήρια. ΠΛΥΝΤHΡΙΑ Εµπρόσθιας φόρτωσης Καµπάνα (Hood) Σκευών Τούνελ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥΝΕΛ ΑΦΑΛΑΤΩΤΕΣ Πλυντήρια ΠΛΥΝΤHΡΙΑ Εµπρόσθιας φόρτωσης Καµπάνα (Hood) Σκευών ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥΝΕΛ ΑΦΑΛΑΤΩΤΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΛΥΝΤHΡΙΩΝ Πυραµίδες Θήκες Μαχαιροπήρουνων Καρότσια Καλάθια Θήκες / Βάσεις ΕΞΑΡΤHΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤHΡΙΩΝ 94 100

Διαβάστε περισσότερα

90 // ΠΛΥΝΤHΡΙΑ 90 // ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 96 // ΚΑΜΠΑΝΑ (HOOD) 112 // ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥΝΕΛ 117 // ΑΦΑΛΑΤΩΤΕΣ

90 // ΠΛΥΝΤHΡΙΑ 90 // ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 96 // ΚΑΜΠΑΝΑ (HOOD) 112 // ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥΝΕΛ 117 // ΑΦΑΛΑΤΩΤΕΣ // ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ 2018 made for washing 90 // ΠΛΥΝΤHΡΙΑ 90 // ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ 96 // ΚΑΜΠΑΝΑ (HOOD) 98 // ΣΚΕΥΩΝ 102 // ΤΟΥΝΕΛ 112 // ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥΝΕΛ 117 // ΑΦΑΛΑΤΩΤΕΣ 118 // ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΛΥΝΤHΡΙΩΝ 118 // ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ST2FABNE2. 50's style retro. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

ST2FABNE2. 50's style retro. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166915 13 σερβίτσια Προγράμματα / Λειτουργίες No προγραμμάτων: 5 + 4 γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

STA4513. Πλυντήριο Πιάτων ηλεκτρονικό πλήρως εντοιχιζόμενο, 45 εκ. Ενεργειακή κλάση A+A. Περισσότερες πληροφορίες στο

STA4513. Πλυντήριο Πιάτων ηλεκτρονικό πλήρως εντοιχιζόμενο, 45 εκ. Ενεργειακή κλάση A+A. Περισσότερες πληροφορίες στο STA4513 Πλυντήριο Πιάτων ηλεκτρονικό πλήρως εντοιχιζόμενο, 45 εκ. Ενεργειακή κλάση A+A. Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177058 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Να είναι κατάλληλο για πλύση, απολύμανση και στέγνωμα ιατρικού εξοπλισμού (της μικροχειρουργικής, αναισθησιολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλ. αυτόματοι βραστήρες ζυμαρικών

Ηλ. αυτόματοι βραστήρες ζυμαρικών Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green Θέλετε......ένα οικολογικό, χωρίς διαλύτες σύστημα για ένα πιο υγιεινό χώρο εργασίας;...μια αξιόπιστη λύση που

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Στρογγυλοί βραστήρες ατμού

Στρογγυλοί βραστήρες ατμού Η σειρά συσκευών THERMETIC της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, κεντρικές κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

LVS4334XIN. Πλυντήριο πιάτων 60 εκ., ελεύθερο, εμφανή χειριστήρια, inox/γκρι μεταλλικό Κλάση Α+++A Περισσότερες πληροφορίες στο

LVS4334XIN. Πλυντήριο πιάτων 60 εκ., ελεύθερο, εμφανή χειριστήρια, inox/γκρι μεταλλικό Κλάση Α+++A Περισσότερες πληροφορίες στο Πλυντήριο πιάτων 60 εκ., ελεύθερο, εμφανή χειριστήρια, inox/γκρι μεταλλικό Κλάση Α+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709244224 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά πλυντήρια ποτηριών και πιάτων Made in Britain. Απλά στιβαρά αξιόπιστα

Βιομηχανικά πλυντήρια ποτηριών και πιάτων Made in Britain. Απλά στιβαρά αξιόπιστα Βιομηχανικά πλυντήρια ποτηριών και πιάτων Made in Britain Απλά στιβαρά αξιόπιστα Στάνταρτ εξοπλισμός έξυπνος πίνακας ελέγχου rστιβαρός διακόπτης από ανοξείδωτο ατσάλι ενσωματωμένο διχτυωτό κάλυμμα (φίλτρο-σίτα)

Διαβάστε περισσότερα

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. WHT914LSIN νέο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209483 Χωρητικότητα 9 κιλά Μοτέρ Inverter Αυτόματο μεταβλητό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες ζυμαρικών ηλεκτρικοί

Βραστήρες ζυμαρικών ηλεκτρικοί Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική

Διαβάστε περισσότερα

Smart 650 & 1400 λίτρα

Smart 650 & 1400 λίτρα Η σειρά Electrolux HD προσφέρει την πιο ευρεία γκάμα ψυγείων και καταψυκτών στην αγορά. Κατασκευασμένα εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, με τυφλές ή γυάλινες πόρτες, σε χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209490 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

Ηλ. βραστήρες έμμεσης θέρμανσης

Ηλ. βραστήρες έμμεσης θέρμανσης Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστηµα πρέπει να διαθέτει κατάλληλο φωτισµό όλης της περιστρεφόµενης

Το σύστηµα πρέπει να διαθέτει κατάλληλο φωτισµό όλης της περιστρεφόµενης !"#$!"%&'(" Κυκλικό περιστρεφόµενο αυτόνοµο σύστηµα διανοµής φαγητού για εξυπηρέτηση 450-500 ατόµων ανά ώρα, κατασκευασµένο από ανοξείδωτο χάλυβα και επένδυση µελαµίνης, όπου χρειάζεται, σε διαστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Professional Πλυντήρια Barrier

Electrolux Professional Πλυντήρια Barrier Electrolux Professional Πλυντήρια Barrier Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών Όταν πρόκειται για την υγεία, δεν γίνονται συμβιβασμοί. Τα εξειδικευμένα πλυντήρια μας, υγειονομικού φραγμού σας εξασφαλίζουν με

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες αερίου - έμμεσοι

Βραστήρες αερίου - έμμεσοι Η σειρά 900 συνδυαζόμενων συσκευών μαγειρικής της Electrolux έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις σκληρές επαγγελματικές προδιαγραφές χρήσης κάθε σύγχρονης μεγάλης κουζίνας. Η προσαρμοστικότητα της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

Πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενα καθ ύψος ±50 χιλιοστών.

Πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενα καθ ύψος ±50 χιλιοστών. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών

Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών 2 electrolux green&clean Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Τα πλυντήρια πιάτων και ποτηριών αποτελούν την καλύτερη λύση για τους πελάτες που χρειάζονται υψηλές αποδόσεις με χαμηλά

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Professional Σιδερωτήρια

Electrolux Professional Σιδερωτήρια Electrolux Professional Σιδερωτήρια Τελειότητα παντού electrolux Σιδερωτήρια Τίποτε λιγότερο από την τελειότητα παντού Εάν πρέπει να σιδερώνετε, τότε εμπιστευτείτε την Electrolux. Διαθέτουμε πλούσια γκάμα

Διαβάστε περισσότερα

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ : Ο γρηγορότερος combi φούρνος παγκοσμίως electrolux 3 από την Electrolux: ο πλέον πρωτοπόρος και μοναδικός είναι τώρα διαθέσιμος Ταχύτητα: Ο φούρνος υψηλής παραγωγικότητας μαγειρεύει έως

Διαβάστε περισσότερα

Κόφτες λαχανικών Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Πολυμηχανές

Κόφτες λαχανικών Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Πολυμηχανές Κόφτες λαχανικών Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Πολυμηχανές Ποιότητα, Ταχύτητα, Απόδοση dito electrolux TRS / K / TRK 3 Η αναβάθμιση του τρόπου επεξεργασίας των λαχανικών. Μια νέα γκάμα συσκευών, που έχει

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων Η σειρά ψυγείων πάγκων της Electrolux συνδυάζει την ωφελέστερη δυνατή επιφάνεια εργασίας με την ψυχρή συντήρηση από κάτω. Η γκάμα αυτών των ψυγείων πάγκων είναι κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. air-o-convect

Οδηγός χρήσης. air-o-convect Οδηγός χρήσης air-o-convect electrolux oδηγός χρήσης Απλός και εύχρηστος πίνακας χειρισμού Κύριο πλήκτρο on/off Μαγείρεμα σε βήματα (ενδείκνυται για κρεατικά) Πλήκτρο Start/stop Αυτόματη επιλογή ατμού

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων. Miele Professional. Immer Besser.

Κατάλογος προϊόντων Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων. Miele Professional. Immer Besser. Κατάλογος προϊόντων Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων Miele Professional. Immer Besser. 2 Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων Miele Έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις Πεντακάθαρα ποτήρια, σκεύη και

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 9 ψυγεία 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται μοντέλα 0 C και -2 C με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΞΙΩΣΕΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΞΙΩΣΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΞΙΩΣΕΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ CONVECTION - ECO FAN ΦΟΥΡΝΟΙ AIR - O - STEAM Φούρνος κυκλοθερμικός (Convection-Eco Fan) Κυκλοθερμικός φούρνος αερίου ή ηλεκτρικός, κατά πλάτος,

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιοι Βραστήρες Αερίου

Επιδαπέδιοι Βραστήρες Αερίου Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

WMFABNE1 νέο. 50's style retro

WMFABNE1 νέο. 50's style retro WMFABNE1 νέο Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Μαύρο. A+B Κλάση 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 6 καταψύκτες 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα λευκής ηλεκτροστατικής

Διαβάστε περισσότερα

ST2FABBL νέο. Λειτουργίες. Εκδόσεις. 50's style retro

ST2FABBL νέο. Λειτουργίες. Εκδόσεις. 50's style retro ST2FABBL νέο Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων 60 εκ, 50's, Μαύρο Ενεργειακή κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709232382 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου 27310-44044 Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας 27210-97079 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. www.exelixi.com.

Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου 27310-44044 Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας 27210-97079 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. www.exelixi.com. Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου 27310-44044 Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας 27210-97079 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ www.exelixi.com.gr Η εξέλιξη της επιχείρησής σας!!! Έκθεση Σπάρτης Η ΕΞΕΛΙΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

PWT 6089 Vario. Πλυντήριο. Χωρητικότητα κάδου 8 κιλά. Χωρητικότητα κάδου 8 κιλά για κάθε στεγνωτήριο νέα πτερύγια Soft-lift, προστατεύεται

PWT 6089 Vario. Πλυντήριο. Χωρητικότητα κάδου 8 κιλά. Χωρητικότητα κάδου 8 κιλά για κάθε στεγνωτήριο νέα πτερύγια Soft-lift, προστατεύεται Νέα Προϊόντα 20 ΝΕΟ στους Μικρούς Γίγαντες: 50% εξοικονόμηση ενέργειας με τα στεγνωτήρια PT 537 WP (με αντλία θερμότητας) ΝΕΟ: κολόνα πλυντήριο στεγνωτήριο η/και στεγνωτήριο στεγνωτήριο octoplus, με χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΠΛ. ΡΟΥΧΩΝ - ΑΝΩ ΦΟΡΤΩΣΗΣ (*) Χωρητικότητα τυμπάνου: 5 kg, 0-800 rpm ++, Ελληνικό Μενού 15 προγράμματα Πλήκτρο extra ξεβγάλματος (Extra Rinse) Πλήκτρο πρόπλυσης (Prewash)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Whirlpool συμπληρώνει την γκάμα των φούρνων με την σειρά Design line στην οποία ο σχεδιασμός, η λειτουργικότητα ηπαραγωγικότητα και την

Διαβάστε περισσότερα

LVFABPB νέο. Λειτουργίες. Εκδόσεις. 50's style retro

LVFABPB νέο. Λειτουργίες. Εκδόσεις. 50's style retro LVFABPB νέο Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων 60 εκ, 50's, Γαλάζιο Ενεργειακή κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709232092 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ PG 8130 PG 8131 PG 8132 PG el - GR

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ PG 8130 PG 8131 PG 8132 PG el - GR ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ PG 8130 PG 8131 PG 8132 PG 8133 Διαβάστε οπωσδήποτε τις οδηγίες χρήσης καθώς και το εγχειρίδιο του service, πριν από την τοποθέτηση - σύνδεση - αρχική λειτουργία. Έτσι προστατεύετε τον

Διαβάστε περισσότερα

Στρογγ. βραστήρες αερ. έμμεσης θέρμ.

Στρογγ. βραστήρες αερ. έμμεσης θέρμ. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

92%Χαμηλή κατανάλωση db(a)* Με σεβασμό στο περιβάλλον Ιδανικός για έλεγχο εξαερισμού σε κατοικίες. Efficient Ventilation Systems

92%Χαμηλή κατανάλωση db(a)* Με σεβασμό στο περιβάλλον Ιδανικός για έλεγχο εξαερισμού σε κατοικίες. Efficient Ventilation Systems ΧΑΜΗΛΌ ΕΠΊΠΕΔΌ ΘΌΡΎΒΌΎ 22.9 db(a)* * Μετρημένο στα 3m σε ανοικτό πεδίο 92%Χαμηλή κατανάλωση Με σεβασμό στο περιβάλλον Ιδανικός για έλεγχο εξαερισμού σε κατοικίες Efficient Ventilation Systems ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης.

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Τα boilers της Rotex σας εξασφαλίζουν υγιεινό νερό χρήσης, κορυφαία απόδοση και μέγιστη οικονομία! Γνωρίζατε ότι: Η γερμανική εταιρεία Rotex,ήταν

Διαβάστε περισσότερα

2/4/6 επιτραπέζιες εστίες αερίου

2/4/6 επιτραπέζιες εστίες αερίου Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

και σε πλυντήριο πιάτων.

και σε πλυντήριο πιάτων. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές φριτέζες

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές φριτέζες Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος COMPACT...

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas Ασφάλεια και υγιεινή θέρμανση Φιλικό για τα παιδιά Ο θερμοπομπός NOBØ εξοικονόμησης ενέργειας είναι

Διαβάστε περισσότερα

MEDIC PLAN 1. ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΛΙΤΡΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

MEDIC PLAN 1. ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΛΙΤΡΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MEDIC PLAN 1. ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ 450-500 ΛΙΤΡΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Ο υπό προμήθεια κλίβανος θα πρέπει να είναι πλήρης, καινούριος, αμεταχείριστος, σύγχρονης οπωσδήποτε τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ. 1. Κουζίνα αερίου αποτελούμενη από τέσσερις εστίες αερίου και φούρνο αερίου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ. 1. Κουζίνα αερίου αποτελούμενη από τέσσερις εστίες αερίου και φούρνο αερίου. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ 1. Κουζίνα αερίου αποτελούμενη από τέσσερις εστίες αερίου και φούρνο αερίου. Τεμάχια δύο (2). Συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη: 5.800,00 Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνες αερίου 4 εστιών

Κουζίνες αερίου 4 εστιών Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΤΥΠΟΣ S-8666

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΤΥΠΟΣ S-8666 Σελίδα 1 από 5 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΤΥΠΟΣ S-8666 S-866690 ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΤΥΠΟΣ S-8666 ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΛΥΣΕΩΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΛΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΣΙΔΗΡΩΣΗΣ - ΑΠΟΜΑΓΓΑΝΙΩΣΗΣ ΣΕΙΡΕΣ : ECF TFA TFB

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΛΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΣΙΔΗΡΩΣΗΣ - ΑΠΟΜΑΓΓΑΝΙΩΣΗΣ ΣΕΙΡΕΣ : ECF TFA TFB ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΛΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΣΙΔΗΡΩΣΗΣ - ΑΠΟΜΑΓΓΑΝΙΩΣΗΣ ΣΕΙΡΕΣ : ECF TFA TFB ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ECF ECF/542 : 0.5 m 3 /h 1.6 m 3 /h Χρονική ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Προϊόντα.

Νέα Προϊόντα. www.arzinos.gr Νέα Προϊόντα 2017 ΦΟΥΡΝΟΙ u ΓΙΑ ΤΑΨΙ 1/2 ΙΤΑΛΙΑΣ u ΓΙΑ ΣΧΑΡΑ 354x325 u 412 ALU 810 Ηλεκτρικός αερόθερμος φούρνος με υγρασία u 523 E UD ς φούρνος Combi 2.060 412 ALU 523 E UD 460 x 512 x

Διαβάστε περισσότερα

Blast Chiller/Freezers κιλών

Blast Chiller/Freezers κιλών Ταχυψύξη (chilling) σημαίνει να φτάνει η θερμοκρασία του φαγητού από τους +90ºC στους +3 C σε σύντομο χρόνο, ώστε να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια. Οι ταχυψύκτες της Electrolux μειώνουν τη θερμοκρασία από

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού. απώλειες και η κατανάλωση ενέργειας να είναι 25 με 30% μεγαλύτερες.

Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού. απώλειες και η κατανάλωση ενέργειας να είναι 25 με 30% μεγαλύτερες. Η ASSOS BOILERS σας παρουσιάζει τη για αντλίες Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού 6 30% μεγαλύτερη οικονομία, 30% λιγότερες απώλειες Τα προϊόντα ASSOS BOILERS δοχεία

Διαβάστε περισσότερα

Πότε καταναλώνουμε πολύ ενέργεια

Πότε καταναλώνουμε πολύ ενέργεια Μέρος 1ο Πότε καταναλώνουμε πολύ ενέργεια Πολύ ενέργεια καταναλώνουμε όταν χρησιμοποιούμε συσκευές ή συστήματα που παράγουν θερμότητα. Δηλαδή φούρνο, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, πλυντήριο, ηλεκτρικό ή ένα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

High spin (LA) ΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ. Fast spin (LR)

High spin (LA) ΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ. Fast spin (LR) High spin (LA) Fast spin (LR) Normal spin (LN) Παρουσιάζουμε την σειρά KARE, τη νέα γενιά πλυντηρίων ρούχων της Fagor Industrial. Μια προηγμένη και ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί για

Διαβάστε περισσότερα

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης Με καθαρή συνείδηση Βιομηχανική Λύση Λέβητες Βιομάζας REFO-AMECO ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ 303-5 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ο λέβητας REFO είναι κατασκευασμένος από πιστοποιημένο χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

Αρμεκτικά Συστήματα Αγελάδων

Αρμεκτικά Συστήματα Αγελάδων Αρμεκτικά Συστήματα Αγελάδων Υψηλή απόδοση ΑΡΜΕΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Αρμεκτικά Συστήματα Αγελάδων Τα συστήματα αρμέγματος αγελάδων MP Arkektron της Milkplan ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ

Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ 1 Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ*. Δοκιμάστε το διαφορετικό! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 30 30 30 Τύπος ψωμιού: piadina Συστατικά: ψωμί, βραστό αυγό, αντσούγιες, μαρούλι, τόνος, ανθότυρο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΑΕΡΑ VMC - ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Σειρά ORKA

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΑΕΡΑ VMC - ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Σειρά ORKA ORKA HR Εναλλάκτης για μονοκατοικίες, με εναλλάκτη θερμότητας αντιρροής (counterflow). Εγγυάται συνεχή αντικατάσταση σε μονοκατοικίες με αποδοτικότητα μέχρι 90%. Εξοπλισμένος με 2 φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες

Διαβάστε περισσότερα

Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων Ολοκληρωμένη επεξεργασία ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP Pasteurizers Οι παστεριωτές MP Pasteurizers της Milkplan είναι εναλλάκτες θερμότητας που επεξεργάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΡΡΟΗΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ IDEO ECOWATT

ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΡΡΟΗΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ IDEO ECOWATT Ολοκληρωμένη μονάδα ανάκτησης θερμότητας οικιών με εναλλάκτη θερμότητας υψηλής απόδοσης έως 92% και σταθερή ροή αέρα. Με κινητήρα EC (εξοικονόμησης ενέργειας) πολύ χαμηλής κατανάλωσης και χαμηλή στάθμη

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας CE Θωρακίσεις ασφαλείας από ατύχημα Η εσχάρα VANGUARD V2 διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα