Κόφτες λαχανικών Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Πολυμηχανές

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κόφτες λαχανικών Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Πολυμηχανές"

Transcript

1 Κόφτες λαχανικών Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Πολυμηχανές

2 Ποιότητα, Ταχύτητα, Απόδοση

3 dito electrolux TRS / K / TRK 3 Η αναβάθμιση του τρόπου επεξεργασίας των λαχανικών. Μια νέα γκάμα συσκευών, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον τεμαχισμό σε φέτες, σε κύβους, σε πολύ μικρά κομμάτια, το θρυμμάτισμα ή το κτύπημα (ομογενοποίηση) οποιασδήποτε τροφής επιθυμείτε. TRS Κόφτες λαχανικών Χάρη στην μεγάλη ποικιλία των δίσκων κοπής, οι νέοι και βελτιωμένοι κόφτες λαχανικών εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα στο κόψιμο και αξεπέραστη απόδοση. Όλοι οι τύποι κοπής λαχανικών όπως κόψιμο σε φέτες, σε κύβους, κομμάτιασμα ή θρυμμάτισμα, εξασφαλίζονται εύκολα, με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Ποιότητα και στον καθαρισμό: όλα τα μέρη αφαιρούνται εύκολα χωρίς χρήση εργαλείων και πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων. K - Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Για τεμάχισμα, λιώσιμο, μείξη, ζύμωμα και πολτοποίηση κάθε τροφής, από φρέσκες σαλάτες, πατάτες και ζύμες ζαχαροπλαστικής, έως κρεατικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς και λαχανικά. Περισσότερη και βελτιωμένη εργονομία, αυξημένες δυνατότητες λειτουργίας και ευκολότερος καθαρισμός, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που καθιστούν τους κόφτες-μείκτεςεπεξεργαστές της σειράς Κ απαραίτητο εργαλείο για κάθε κουζίνα. TRK Πολυμηχανές 2 σε 1! Το απόλυτο εργαλείο στην επεξεργασία λαχανικών. Σε συνδυασμό με τον προσαρτημένο κόφτη λαχανικών τεμαχίζει σε φέτες, σε κύβους, σε ράβδους, και με τον κόφτη-μείκτη-επεξεργαστή ψιλοκόβει, κονιορτοποιεί, παράγει πουρέ και ζυμώνει. Με την ειδικά σχεδιασμένη βάση του, οι λειτουργίες ρυθμίζονται εύκολα ως εξής: με τη βάση κεκλιμένη λειτουργεί ως κόφτης λαχανικών, ενώ σε επίπεδη θέση λειτουργεί ως επεξεργαστής. Κορυφαία ποιότητα και παρατεταμένη διάρκεια χρήσης που ξεπερνά τα συνήθη δεδομένα. TRS K 45/55/70 TRK 45/55/70

4 4 dito electrolux TRS / K / TRK TRS Κόφτες λαχανικών Ασύγκριτη ποιότητα, κορυφαία απόδοση. Η ιδανική λύση για τεμαχισμό σε φέτες, σε κύβους, για κόψιμο σε μικρά κομμάτια, για θρυμμάτισμα και πολλά άλλα είδη κοπής. Μεγάλη ποικιλία δίσκων κοπής: όλες οι προετοιμασίες λαχανικών γίνονται γρήγορα και εύκολα. Περισσότερες από 70 είδη τεμαχισμένης φέτας, ξεκινώντας από την πιο απλή ως την πιο εξειδικευμένη. Μεγάλη διάρκεια χρήσης χάρη στην στιβαρή, ανοξείδωτη κατασκευή. Μέγιστη ευκολία καθαρισμού χάρη στο εργονομικό design με τις στρογγυλεμένες γωνίες. Όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με την τροφή είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Συμπαγές, ισχυρό, με κεκλιμένη βάση (20 ) καθιστώντας τη φόρτωση και εκφόρτωση της τροφής γρήγορη και εύκολη. Μεγάλη είσοδος τροφοδοσίας για μεγάλη παραγωγή, καθώς είναι εύκολη η είσοδος μεγάλων και ασυνήθιστου μεγέθους λαχανικών.

5 dito electrolux TRS / K / TRK 5 Μεγάλη είσοδος τροφοδοσίας Πίνακας πλήκτρων αφής Τεμαχίζει σέλινο, πράσο, κολοκυθάκια, αγγούρια, εύκολα χάρη στην μεγάλη είσοδο τροφοδοσίας διαμέτρου 60 χιλιοστών. Πίνακας χειρισμού αδιάβροχος, για πλήρη προστασία από δυνατές εκτοξεύσεις νερού. Η 1η ταχύτητα (360 rpm) είναι για ευαίσθητα λαχανικά, η 2η (720 στροφές ανά λεπτό) για ανθεκτικά λαχανικά. Παλμική λειτουργία για ακριβές τεμάχισμα. Με τον ειδικό, εργονομικό μοχλό, η είσοδος των λαχανικών πετυχαίνεται με την ελάχιστη δυνατή πίεση. Τεμαχίστε ένα ολόκληρο λάχανο ή πολλές ντομάτες σε μία φόρτωση, χάρη στη μεγάλη στρογγυλή είσοδο τροφοδοσίας (215 εκ2) από ανοξείδωτο χάλυβα. Εξοικονομείστε χρόνο και προσπάθεια: ο μοχλός παραμένει πάντα σε όρθια θέση, ώστε ο χειριστής να χρησιμοποιεί και τα δύο του χέρια. Εύκολη πρόσβαση στον θάλαμο κοπής για εύκολη αφαίρεση των δίσκων κοπής και του εξολκέα. Ισχυρό, αθόρυβο, δεν χρειάζεται συντήρηση Ασύγχρονος βιομηχανικός κινητήρας για εντατική επαγγελματική χρήση και μεγάλη διάρκεια χρήσης, χωρίς να κολλάει. Μεγάλη ζώνη εξόδου, που επιτρέπει τη χρήση βαθιών δοχείων GN (έως 20 εκατοστά βάθος) για τη συλλογή των κομμένων λαχανικών. 20 εκ. Μεγάλη στρογγυλή είσοδος τροφοδοσίας TRS 1 ταχύτητα 1 ph 370 W ph 500 W ph 500 W ταχύτητες 3 ph 750 W Εξωτερικές διαστάσεις (ΠΧΒΧΥ) 252x500x502χιλ. Με λίγες απλές κινήσεις όλα τα μέρη αφαιρούνται, χωρίς τη χρήση εργαλείων και τοποθετούνται σε πλυντήριο για γρήγορο και ασφαλές καθαρισμό. Πολλαπλοί μηχανισμοί ασφαλείας για προστασία του χειριστή και διακοπή της λειτουργίας σε περίπτωση ανάγκης. Αυτόματες λειτουργίες start/stop: διακόπτουν τη λειτουργία της συσκευής όταν ο μοχλός είναι σηκωμένος και την επανεκκινούν όταν κατέβει.

6 6 dito electrolux TRS / K / TRK K 45/55/70 Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Ισχυροί και σχεδιασμένοι για να αντέχουν. Οι ιδανικές συσκευές για τους επαγγελματίες chef. Τεμαχίστε, ψιλοκόψτε, αλέστε και ανακατέψτε οποιαδήποτε συνταγή ετοιμάζετε. Οι νέες χωρητικότητες των 4,5, 5,5 και 7 λίτρων τα καθιστούν απαραίτητα για οποιαδήποτε κουζίνα. Μία μοναδική ξύστρα / γαλακτωματοποιητής σας δίνει τη δυνατότητα να ετοιμάσετε οτιδήποτε, από κρεατικά έως κρέμες. Εύκολη μετατροπή σε συνδυαζόμενη συσκευή με ένα ειδικό κιτ. Μεγάλη προσαρμοστικότητα με την επιλογή 1, 2 ή ρυθμιζόμενης ταχύτητας. Ανοξείδωτο μπωλ για εγγυημένη υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων. Ο ειδικός σχεδιασμός του πυθμένα του μπωλ εγγυάται τέλεια αποτελέσματα στην προετοιμασία μεγάλων ή/και μικρών ποσοτήτων τροφής. Ειδική παλμική λειτουργία για τελειότητα στην ακρίβεια κοπής.

7 dito electrolux TRS / K / TRK 7 Διαφανές κάλυμμα Ρυθμιζόμενη ταχύτητα Το διαφανές κάλυμμα επιτρέπει στην χειριστή να ελέγχει την πυκνότητα της τροφής στη διάρκεια της επεξεργασίας και την πιθανή πρόσθεση υλικών χωρίς να ανοίγει το κάλυμμα. Επίπεδος και αδιάβροχος πίνακας χειρισμού με απλές λειτουργίες: on/off, 1η ταχύτητα, 2η ταχύτητα, ρυθμιζόμενη ταχύτητα και παλμική λειτουργία. Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να φτάσετε τη μέγιστη ταχύτητα των 3300 στροφών ανά λεπτό. Παράγετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Η μοναδική υψηλή είσοδος τροφοδοσίας αυξάνει την πραγματική χωρητικότητα του μπωλ (χρήση του 75% της ονομαστικής χωρητικότητας). Λεπίδες λείες ή μικρο-οδοντωτές από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 420 για όλες τις ετοιμασίες: από χοντρά κρεατικά έως ευαίσθητες κρέμες. Εργονομική χειρολαβή του μπωλ, για τοποθέτησή του στη βάση με μηχανισμό αυτόματου κλειδώματος, για μέγιστη σταθερότητα. Ισχυρό μοτέρ εναλλασσόμενου ρεύματος με σφαιροτριβείς (ρουλεμάν), για αθόρυβη λειτουργία. Μπωλ με υψηλή είσοδο τροφοδοσίας K45-4,5 λίτρων χωρητικότητα 1 ταχύτητα 1 ph 750 W ταχύτητες 3 ph 900 W Ρυθμιζόμενη 1 ph 1000 W 300 ως 3300 Εξωτερικές διαστάσεις (ΠΧΒΧΥ) 252x415x470χιλ. Ευκολότερος καθαρισμός χάρη στο νέο σχεδιασμό με στρογγυλεμένες γωνίες. Αρθρωμένο κάλυμμα που όταν ανοίγει παραμένει ανοικτό, για γρήγορο, εύκολο και πρακτικό έλεγχο της προετοιμασίας όταν χρειαστεί. Το διαφανές κάλυμμα αφαιρείται εύκολα και όλα τα μέρη του μπορούν να μπουν και στο πλυντήριο για πλύσιμο. Εργονομική ξύστρα από συνθετικό υλικό, για πρόσθετη ανθεκτικότητα. Πολλαπλοί μηχανισμοί ασφαλείας διασφαλίζουν τη λειτουργία της συσκευής μόνο όταν το κάλυμμα είναι σωστά κλεισμένο και όλα τα μέρη σωστά τοποθετημένα. K55-5,5 λίτρων χωρητικότητα 2 ταχύτητες 3 ph 1000 W Ρυθμιζόμενη 1 ph 1300 W 300 ως 3300 Εξωτερικές διαστάσεις (ΠΧΒΧΥ) 252x415x470χιλ. K70-7 λίτρων χωρητικότητα 2 ταχύτητες 3 ph 1200 W Ρυθμιζόμενη 1 ph 1500 W 300 ως 3300 Εξωτερικές διαστάσεις (ΠΧΒΧΥ) 252x415x510χιλ.

8 8 dito electrolux TRS / K / TRK TRK 45/55/70 Πολυμηχανές 2 σε 1! Με τα TRK η δημιουργικότητα στην κουζίνα δεν έχει όρια. Μία πολυχρηστική συσκευή για την ετοιμασία ολόκληρων μενού, από τα ορεκτικά έως τα επιδόρπια. Εύκολη μετατροπή από κόφτη λαχανικών σε κόφτη-μείκτηεπεξεργαστή σε λίγα δευτερόλεπτα. Νέο Σύστημα Incly σε κεκλιμένη βάση όταν χρησιμοποιείται ο κόφτης λαχανικών. Σχεδιασμένα για εύκολο καθαρισμό χάρη στις στρογγυλεμένες γωνίες και την ανοξείδωτη οροφή. Πίνακας χειρισμού με πλήκτρα αφής, φιλικός και ασφαλής για τον χειριστή, για επιλογή της επιθυμητής ταχύτητας και παλμικής λειτουργίας. Αποτελεσματική ξύστρα, σας απαλάσσει από την ανάγκη χειροκίνητου καθαρισμού των τοιχωμάτων του μπωλ και διατήρησης του καλύμματος καθαρού, για πλήρη ορατότητα. Η μεγάλη γκάμα των δίσκων κοπής και των στροφείων κοπής καθιστούν και τις πιο δύσκολες ετοιμασίες, εύκολη υπόθεση.

9 dito electrolux TRS / K / TRK 9 Μετατρεπόμενη βάση Αφαιρούμενος άξονας Μετατρέψτε τη βάση από επίπεδη σε κεκλιμένη με την απλή κίνηση ενός μοχλού, κάνοντας όλες τις προετοιμασίες δυνατές και ευκολότερες. Μετατροπή του κόφτη λαχανικών σε μείκτη-επεξεργαστή με απλά βήματα. Σάλτσες και κρέμες απαλές σαν μετάξι, χάρη στην ρυθμιζόμενη ταχύτητα από 300 ως 3300 στροφές ανά λεπτό. Παλμική λειτουργία για τέλεια αποτελέσματα και πλήρη έλεγχο χειρισμού. Κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος για βαριά, επαγγελματική χρήση χωρίς ψύκτρες για απεριόριστη αντοχή στο χρόνο και αξιοπιστία. Προσθήκη κόφτη λαχανικών για κομμάτιασμα, τρίψιμο, τεμαχισμό σε κύβους και άλεσμα των αγαπημένων σας συνταγών. Προσθήκη μείκτη-επεξεργαστή για μείξη, ανακάτεμα, κόψιμο και άλεσμα κρεατικών, λαχανικών, ακόμα και επιδόρπιων. Στροφεία κοπής ειδικά σχεδιασμένα: λείες λεπίδες ή μικρο-οδοντωτές από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 420, ώστε οι τροφές να μην διαχωρίζονται κατά την προετοιμασία. Πίνακας χειρισμού φιλικός στη χρήση, με σωστές ενδείξεις για την κατάλληλη επιλογή ταχύτητας ανάλογα με την προσθήκη συσκευής που υπάρχει. Συνδυαζόμενοι κόφτες-μείκτες TRK45-4,5 λίτρων συνδυαζόμενοι κόφτες-μείκτες Ρυθμιζόμενη 1 ph 1000 W 300 ως 3300 Εξωτερικές διαστάσεις (ΠΧΒΧΥ) Κόφτης 252x500x502χιλ. Μείκτης 252x415x470χιλ. TRK55-5,5 λίτρων συνδυαζόμενοι κόφτες-μείκτες Ρυθμιζόμενη 1 ph 1300 W 300 ως 3300 Εξωτερικές διαστάσεις (ΠΧΒΧΥ) Κόφτης 252x500x502χιλ. Μείκτης 252x415x470χιλ. TRK70-7 λίτρων συνδυαζόμενοι κόφτες-μείκτες Ρυθμιζόμενη 1 ph 1500 W 300 ως 3300 Εξωτερικές διαστάσεις (ΠΧΒΧΥ) Κόφτης 252x500x502χιλ. Μείκτης 252x415x510χιλ.

10 10 dito electrolux TRS / K / TRK Δίσκοι κοπής TRS/TRK Δίσκος Μοντέλο Διαστάσεις (χιλ.) J2 2 J3 3 Δίσκος για ράβδους J4 4 (julienne) J7 7 J9 9 C1C 1 Δίσκος με καμπυλωτές C2C 2 λεπίδες C3C 3 C5C 5 C2W 2 Δίσκος με C3W 3 οδοντωτές λεπίδες C6W 6 AS2 2 Δίσκος τεμαχισμού AS3 3 AS4 4 FT06 6x6 Πλέγμα για chips FT08 8x8 FT10 10x10 MT05T 5x5 MT08T 8x8 Πλέγμα για κύβους MT10T 10x10 MT12T 12x12 MT20T 20x20 C1 1 C2 2 C3 3 Δίσκος για τεμαχισμό C6 6 σε φέτες C8 8 C10 10 C14 14 Δίσκος τεμαχισμού C10M 10 μοτσαρέλας (μπορεί να συνδυαστεί με πλέγματα)

11 dito electrolux TRS / K / TRK 11 Στροφεία κοπής K/TRK Στροφείο λείων λεπίδων Στροφείο μικρο-οδοντωτών λεπίδων Αλεσμένο κρέας Πιπεριές Πέστο βασιλικού Κοτόπουλο Αρακάς Σάλτσα τομάτας Μείξη χορταρικών Άγρια φρούτα Πουρές λαχανικών

12 ΕΛΕΚΤΡΟΛΟΥΞ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λήμνου 4, Τ.Κ Τηλ.: Φαξ: ΑΘΗΝΑ: Αγ. Γερασίμου 2 & Τριών Ιεραρχών 1, Τ.Κ Τηλ.: Φαξ: professional@electrolux.com.gr Service και ανταλλακτικά: Τηλ , Φαξ: electrolux.service@electrolux.com.gr Internet address: Share more of our thinking at 9JDBDO Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος για τυχόν μεταβολές ή αλλαγές προϊόντων τμηματικά ή συνολικά και τυπογραφικών αποκλίσεων ITALPRINT-TV

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστκή

Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστκή Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστκή Επαγγελματική απόδοση, σπιτική ποιότητα λύσεις dito electrolux Προσφέρετε στους πελάτες σας σπιτικές γεύσεις Αρτοποιεία Για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων. Ικανοποιήστε τις

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα, Ταχύτητα, Απόδοση

Ποιότητα, Ταχύτητα, Απόδοση Κατάλογος Προϊόντων Ποιότητα, Ταχύτητα, Απόδοση dito electrolux Κόφτες λαχανικών Σελ. 4 Πολυμηχανές Σελ. 10 Κόφτες-Μείκτες- Επεξεργαστές Σελ. 16 Πλανητικά μίξερ Σελ. 22 Πατατοκαθαριστές Σελ. 30 Πλυντήρια/Στυπτήρια

Διαβάστε περισσότερα

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ : Ο γρηγορότερος combi φούρνος παγκοσμίως electrolux 3 από την Electrolux: ο πλέον πρωτοπόρος και μοναδικός είναι τώρα διαθέσιμος Ταχύτητα: Ο φούρνος υψηλής παραγωγικότητας μαγειρεύει έως

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. air-o-convect

Οδηγός χρήσης. air-o-convect Οδηγός χρήσης air-o-convect electrolux oδηγός χρήσης Απλός και εύχρηστος πίνακας χειρισμού Κύριο πλήκτρο on/off Μαγείρεμα σε βήματα (ενδείκνυται για κρεατικά) Πλήκτρο Start/stop Αυτόματη επιλογή ατμού

Διαβάστε περισσότερα

Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact

Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact 2 electrolux wtcs Η δυνατή λύση Τα νέα πλυντήρια τούνελ Compact, ξεχωρίζουν επειδή προσαρμόζονται σε κάθε χώρο, καθώς επίσης για την απεριóριστη αντοχή τους στον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

NICER DICER PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

NICER DICER PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: 268 NICER DICER PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Θέση κοπής 1 Θέση κοπής 2 Α. Εξαρτήµατα κοπής Πάντοτε να τοποθετείτε το επιθυµητό εξάρτηµα κοπής στη θέση κοπής 1. Η µόνη εξαίρεση είναι όταν κόβετε σε 8 κοµµάτια

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει νεξάρτητα πλυντήρια ποτηριών

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο air-o-convect Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: η νέα διάσταση στο μαγείρεμα Επιλέξτε το δικό σας φούρνο air-o-convect μέσα από μια πλούσια γκάμα μοντέλων και

Διαβάστε περισσότερα

Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ

Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ 1 Η γρηγορότερη τοστιέρα & γκριλλ*. Δοκιμάστε το διαφορετικό! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 30 30 30 Τύπος ψωμιού: piadina Συστατικά: ψωμί, βραστό αυγό, αντσούγιες, μαρούλι, τόνος, ανθότυρο,

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά

Ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό

Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό Πλυντήρια σκευών 2 Πλυντήρια σκευών Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό Τα πλυντήρια σκευών Electrolux αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε απαιτητικό πελάτη ο οποίος ψάχνει μηχανές υψηλής απόδοσης. Καθαρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Professional Σιδερωτήρια

Electrolux Professional Σιδερωτήρια Electrolux Professional Σιδερωτήρια Τελειότητα παντού electrolux Σιδερωτήρια Τίποτε λιγότερο από την τελειότητα παντού Εάν πρέπει να σιδερώνετε, τότε εμπιστευτείτε την Electrolux. Διαθέτουμε πλούσια γκάμα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλ. βραστήρες έμμεσης θέρμανσης

Ηλ. βραστήρες έμμεσης θέρμανσης Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Στρογγ. βραστήρες αερ. έμμεσης θέρμ.

Στρογγ. βραστήρες αερ. έμμεσης θέρμ. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου 27310-44044 Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας 27210-97079 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. www.exelixi.com.

Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου 27310-44044 Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας 27210-97079 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. www.exelixi.com. Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου 27310-44044 Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας 27210-97079 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ www.exelixi.com.gr Η εξέλιξη της επιχείρησής σας!!! Έκθεση Σπάρτης Η ΕΞΕΛΙΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενα καθ ύψος ±50 χιλιοστών.

Πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενα καθ ύψος ±50 χιλιοστών. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

και σε πλυντήριο πιάτων.

και σε πλυντήριο πιάτων. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Στρογγυλοί βραστήρες ατμού

Στρογγυλοί βραστήρες ατμού Η σειρά συσκευών THERMETIC της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, κεντρικές κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ A. Διακόπτης ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιοι Βραστήρες Αερίου

Επιδαπέδιοι Βραστήρες Αερίου Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type

Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type 2 electrolux green&clean Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type Τα πλυντήρια Hood type αποτελούν την καλύτερη λύση για τους πελάτες που χρειάζονται υψηλές αποδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Blast Chillers - 10/15 κιλών

Blast Chillers - 10/15 κιλών Ταχυψύξη (chilling) σημαίνει να φτάνει η θερμοκρασία του φαγητού από τους +90ºC στους +3 C σε σύντομο χρόνο, ώστε να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια. Οι ταχυψύκτες της Electrolux μειώνουν τη θερμοκρασία από

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες αερίου - έμμεσοι

Βραστήρες αερίου - έμμεσοι Η σειρά 900 συνδυαζόμενων συσκευών μαγειρικής της Electrolux έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις σκληρές επαγγελματικές προδιαγραφές χρήσης κάθε σύγχρονης μεγάλης κουζίνας. Η προσαρμοστικότητα της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδια συμπαγή πλάκα αερίου

Επιδαπέδια συμπαγή πλάκα αερίου Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Model 5KFP0925 W A_01_EN.indd 1 10/23/12 2:14 PM

Model 5KFP0925 W A_01_EN.indd 1 10/23/12 2:14 PM Model 5KFP0925 W10529658A_01_EN.indd 1 10/23/12 2:14 PM Συμβουλές για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 160 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 161 Απόρριψη ηλεκτρικού εξοπλισμού...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ

Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας 6 Ηλεκτρικές απαιτήσεις 8 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού 8 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Μέρη και

Διαβάστε περισσότερα

Ηλ. αυτόματοι βραστήρες ζυμαρικών

Ηλ. αυτόματοι βραστήρες ζυμαρικών Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ R-516 220-240V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Professional Πλυντήρια Barrier

Electrolux Professional Πλυντήρια Barrier Electrolux Professional Πλυντήρια Barrier Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών Όταν πρόκειται για την υγεία, δεν γίνονται συμβιβασμοί. Τα εξειδικευμένα πλυντήρια μας, υγειονομικού φραγμού σας εξασφαλίζουν με

Διαβάστε περισσότερα

Smart 650 & 1400 λίτρα

Smart 650 & 1400 λίτρα Η σειρά Electrolux HD προσφέρει την πιο ευρεία γκάμα ψυγείων και καταψυκτών στην αγορά. Κατασκευασμένα εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, με τυφλές ή γυάλινες πόρτες, σε χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 6 καταψύκτες 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα λευκής ηλεκτροστατικής

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνες αερίου 4 εστιών

Κουζίνες αερίου 4 εστιών Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 9 ψυγεία 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται μοντέλα 0 C και -2 C με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

Sous vide. new model best price

Sous vide. new model best price Sous vide 1 Με την μέθοδο του sous vide, η απόκλιση είναι από 0,07 C - 0,1 C, ώστε να μην υπάρχουν αυξομοιώσεις στην θερμοκρασία και αλλοίωση της γεύσης. Υπάρχει ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλο το νερό του

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΡΙΖΟΛΟΚΟΦΤΕΣ. Έκπτωση -15% Διαστάσεις χώρου κοπής σε cm. Ισχύς HP Χ 23 Χ Χ 23 Χ 70. Διαστάσεις χώρου κοπής σε cm.

ΜΠΡΙΖΟΛΟΚΟΦΤΕΣ. Έκπτωση -15% Διαστάσεις χώρου κοπής σε cm. Ισχύς HP Χ 23 Χ Χ 23 Χ 70. Διαστάσεις χώρου κοπής σε cm. ΜΠΡΙΖΟΛΟΚΟΦΤΕΣ SLICO DADAUX ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΠΡΙΖΟΛΟΚΟΦΤΕΣ Επιδαπέδιοι μπριζολοκόφτες κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10. Κατάλληλοι για την κοπή όλων των ειδών κρέατος σε μπριζόλες. Έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή πρέπει να τηρείτε βασικούς κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες συσκευές που σας λύνουν τα χέρια!

Κορυφαίες συσκευές που σας λύνουν τα χέρια! Προϊόντα για μια ζωή! Δημιουργήστε μοναδικά πιάτα με τις κουζινομηχανές της Kenwood. O απόλυτος βοηθός της κουζίνας! Mε επικέντρωση στην παρασκευή καφέ, Air Treatment και Θέρμανσης προσφέρουν καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ EL ΨΗΣΙΜΟ Μη θέτετε ποτέ τη συσκευή σε λειτουργία ενώ είναι άδεια. Μην υπερφορτώνετε το δίσκο, τηρείτε τις συνιστώμενες ποσότητες. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για κλασικό τηγάνισμα (μη γεμίζετε το

Διαβάστε περισσότερα

Έκπτωση -15% ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΑ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ. 65-SMP06. Κοπτής για πορτοκάλια - πατάτες κάθετος

Έκπτωση -15% ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΑ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ KΩΔ. 65-SMP06. Κοπτής για πορτοκάλια - πατάτες κάθετος 2 Κόπτης λεμονιών / λάιμ KΩΔ. 05-90279 Κοπτής μήλων κάθετος KΩΔ. 05-90283 Κόβει σε 8 κομμάτια, ανοξείδωτος, πλαστικές λαβές, πόδια με βεντούζες 380x350x580mm, 3kg. Για την προετοιμασία κοκτέηλ, κόβει σε

Διαβάστε περισσότερα

αθόρυβο μπλέντερ ψηφιακό αθόρυβο μπλέντερ νέο νέο

αθόρυβο μπλέντερ ψηφιακό αθόρυβο μπλέντερ νέο νέο αθόρυβο μπλέντερ ψηφιακό αθόρυβο μπλέντερ 1 νέο προϊόν νέο προϊόν Το μπλέντερ που παρασκευάζει τα πάντα: χυμούς, cocktails, smoothies, επιδόρπια, ακόμη και θρυμματισμένο πάγο. Μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ για επαγγελματίες 2017 International Technologies 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Η νέα κουρευτική μηχανή της Panasonic διαθέτει μοναδικά σχηματισμένες λεπίδες παρέχοντας εξαιρετική απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

2/4/6 επιτραπέζιες εστίες αερίου

2/4/6 επιτραπέζιες εστίες αερίου Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Whirlpool συμπληρώνει την γκάμα των φούρνων με την σειρά Design line στην οποία ο σχεδιασμός, η λειτουργικότητα ηπαραγωγικότητα και την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ για επαγγελματίες 2016 International Technologies 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper πιάνουν

Διαβάστε περισσότερα

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015 για επαγγελματίες 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες ζυμαρικών ηλεκτρικοί

Βραστήρες ζυμαρικών ηλεκτρικοί Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLOJ-S120P20 CLOJ-S120 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές εστίες

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές εστίες Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Προϊόντα.

Νέα Προϊόντα. www.arzinos.gr Νέα Προϊόντα 2017 ΦΟΥΡΝΟΙ u ΓΙΑ ΤΑΨΙ 1/2 ΙΤΑΛΙΑΣ u ΓΙΑ ΣΧΑΡΑ 354x325 u 412 ALU 810 Ηλεκτρικός αερόθερμος φούρνος με υγρασία u 523 E UD ς φούρνος Combi 2.060 412 ALU 523 E UD 460 x 512 x

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΝΕΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΝΕΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Νοέμβριος 2014 ΝΕΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ø115 - ø125mm Πλήρης γκάμα: Ποιότητα: Ευχρηστία: Αντοχή: Καινοτομία: 5 διαφορετικά μοντέλα από 820-1.700Watt

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων Η σειρά ψυγείων πάγκων της Electrolux συνδυάζει την ωφελέστερη δυνατή επιφάνεια εργασίας με την ψυχρή συντήρηση από κάτω. Η γκάμα αυτών των ψυγείων πάγκων είναι κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

NICER DICER MAGIC CUBE & NICER JULIETTI (ΣΕΤ 12 ΤΕΜ.) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

NICER DICER MAGIC CUBE & NICER JULIETTI (ΣΕΤ 12 ΤΕΜ.) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ NICER DICER MAGIC CUBE & NICER JULIETTI (ΣΕΤ 12 ΤΕΜ.) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΝΑΙΣΕΡ-ΜΚΛ Το σετ περιλαµβάνει: Nicer Dicer Magic Cube 1. Πλαίσιο µε ενσωµατωµένο κόφτη µε προστατευτικό κάλυµµα 2. Συρταρωτό δοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ. ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ.  ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ www.emko.gr ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΖΕΣΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ Βραστήρας καφέ 6L CB6LA ITALSTAR Κωδ. 060.0300 Μηχανή καφέ boiler με ανοξείδωτη κατασκευή. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ SUPERCHEF

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ SUPERCHEF www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ SUPERCHEF ΜΟΝΤΕΛΟ: CLCM-1500 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν την χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα Φρέσκες τυρομπουκιές Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά 60 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη 100 γραμμάρια Philadelphia 70 γραμμάρια Arla το Aυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί 100 γραμμάρια φέτα τριμμένη 100 γραμμάρια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ ΚΑΘ/ΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια Κάδων 120-240-360 και 500 λίτρα. Ηράκλειο 31/08/2010 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Οι παρακάτω αναφερόμενες Τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Προµήθεια κάδων απορριµµάτων έως 770 λιτ πλαστικών. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.962,65 ΚΑΕ 2016: 20.7135.02 ποσού 45.000,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΡΓΟ: Προµήθεια κάδων απορριµµάτων έως 770 λιτ πλαστικών. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.962,65 ΚΑΕ 2016: 20.7135.02 ποσού 45.000,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με τη µελέτη αυτή προβλέπεται η προµήθεια πλαστικών κάδων απορριµµάτων χωρητικότητας 240 λίτρων και 770 λίτρων πλαστικών για τις ανάγκες του ήµου Κοµοτηνής. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

Λουκουμαδιέρα 1011 Σελ. 2. Λουκουμαδιέρα 1024K Σελ. 3. Λουκουμαδιέρα 1031K Σελ. 4. Λουκουμαδιέρα 1031V Σελ. 5. Μηχανή λουκουμά σετ 1011F Σελ.

Λουκουμαδιέρα 1011 Σελ. 2. Λουκουμαδιέρα 1024K Σελ. 3. Λουκουμαδιέρα 1031K Σελ. 4. Λουκουμαδιέρα 1031V Σελ. 5. Μηχανή λουκουμά σετ 1011F Σελ. 1 Λουκουμαδιέρα 1011 Σελ. 2 Λουκουμαδιέρα 1024K Σελ. 3 Λουκουμαδιέρα 1031K Σελ. 4 Λουκουμαδιέρα 1031V Σελ. 5 Μηχανή λουκουμά σετ 1011F Σελ. 6 Μηχανή λουκουμά σετ 1025 Σελ. 7 Μηχανή λουκουμά σετ 1021K Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

κουζίνα 01-210 Σφυρί κρέατος με μεταλλική άκρη 6 6,13 Διαστάσεις: 6χ30cm.

κουζίνα 01-210 Σφυρί κρέατος με μεταλλική άκρη 6 6,13 Διαστάσεις: 6χ30cm. κουζίνα 01-040 Κούτσουρο κρέατος 40χ40χ20cm 1 180,18 01-041 Κούτσουρο κρέατος 40χ40χ40cm 1 196,95 01-042 Κούτσουρο κρέατος 50χ50χ20cm 1 240,24 01-043 Κούτσουρο κρέατος 50χ50χ40cm 1 337,15 01-044 Κούτσουρο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ για το εξάρτημα Πολυκόφτη

ΟΔΗΓΙΕΣ για το εξάρτημα Πολυκόφτη 4 ΟΔΗΓΙΕΣ για το εξάρτημα Πολυκόφτη Πίνακας περιεχομένων ΑΣΦΑΛΕΙΑ εξαρτήματος Πολυκόφτη Σημαντικά μέτρα ασφάλειας...6 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ...8 Ξεκινώντας Πριν Από την Πρώτη Χρήση...9 Επιλογή του κατάλληλου

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές φριτέζες

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές φριτέζες Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

Σκεύος κουζίνας υψηλής απόδοσης Οδηγίες χρήσεως ηλεκτρικού κόφτη ELECTRA

Σκεύος κουζίνας υψηλής απόδοσης Οδηγίες χρήσεως ηλεκτρικού κόφτη ELECTRA Σκεύος κουζίνας υψηλής δοσης Οδηγίες χρήσεως ηλεκτρικού κόφτη ELECTRA Κωδ: ΕΛΕΚΤΡΑ Ευχαριστούµε που προµηθευτήκατε το προϊόν µας. Παρακαλούµε διαβάστε όλο το εγχειρίδιο για να γνωρίζετε τη σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

STP364 νέο. Λειτουργίες. Επιλογές

STP364 νέο. Λειτουργίες. Επιλογές STP364 νέο Ημιεπαγγελματικό πλυντήριο πιάτων, πλήρως εντοιχιζόμενο, 14 σερβίτσια 60cm. Κλάσης Α++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709170899 14 σερβίτσια 5 + 4 επαγγελματικά προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων Παστεριωτής - Παρασκευαστής Γαλακτοκομικών Προϊόντων Ολοκληρωμένη επεξεργασία ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP Pasteurizers Οι παστεριωτές MP Pasteurizers της Milkplan είναι εναλλάκτες θερμότητας που επεξεργάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Πίνακας Προμέτρησης 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων 5. Τιμολόγιο Μελέτης 6. Ενδεικτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Η ολοκληρωμένη λύση για κάθε επαγγελματία

ΣΕΙΡΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Η ολοκληρωμένη λύση για κάθε επαγγελματία ΣΕΙΡΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Η ολοκληρωμένη λύση για κάθε επαγγελματία StanleyBlack&Decker (Ελλάς) ΕΠΕ Κεντρικά γραφεία εξυπηρέτησης Ελλάδος, Αλβανίας, Κύπρου Στράβωνος 7 & Λ. Βουλιαγμένης 159, 16674, Γλυφάδα Εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709150419 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βασικά μέτρα ασφαλείας: 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Επιτρ. συμπαγείς πλάκες αερίου

Επιτρ. συμπαγείς πλάκες αερίου Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Μοντέλο: HB989 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν τη χρήση ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή

Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή Σκεφτείτε και κινηθείτε ασύρµατα µε το Endo Κινηθείτε ελεύθερα χωρίς καλώδια Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα σε ένα: απόλυτη ελευθερία κινήσεων χωρίς ενοχλητικά καλώδια, ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green Θέλετε......ένα οικολογικό, χωρίς διαλύτες σύστημα για ένα πιο υγιεινό χώρο εργασίας;...μια αξιόπιστη λύση που

Διαβάστε περισσότερα

5KFP1644 W A_01_EN.indd 1 12/12/12 4:58 PM

5KFP1644 W A_01_EN.indd 1 12/12/12 4:58 PM 5KFP644 Οδηγίες χρήσης για το πολυμίξερ Περιεχόμενα Ασφάλεια του πολυμίξερ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 00 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 0 Απόρριψη ηλεκτρικού εξοπλισμού... 0 τμηματα ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Τούνελ Τύπου Σύνθεσης

Πλυντήρια Τούνελ Τύπου Σύνθεσης Πλυντήρια Τούνελ Τύπου Σύνθεσης 2 electrolux wtm Πλυντήρια Τούνελ Τύπου Σύνθεσης Η νέα σειρά πλυντηρίων τούνελ τύπου σύνθεσης της Electrolux συνδυάζει κορυφαίες αποδόσεις πλύσης και ξεβγάλματος σε απεριόριστης

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ

Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Τ Ι Μ Ο Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 0 8 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ Στιβαρές και ευέλικτες ηλεκτρικές μπετονιέρες της ATIKA που λύνουν τα χέρια στους επαγγελματίες. Γερμανικής κατασκευής και

Διαβάστε περισσότερα

Eνσιροδιανομέας. Άνεση και φροντίδα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ

Eνσιροδιανομέας. Άνεση και φροντίδα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ Eνσιροδιανομέας Άνεση και φροντίδα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ MP Feed Mixer O ενσιροδιανομέας MP Feed Mixer της Milkplan είναι μια αξιόπιστη λύση ανάμιξης, μεταφοράς και διανομής τροφής για τη σίτιση αγελάδων

Διαβάστε περισσότερα

PLA4513X. Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο EAN13:

PLA4513X. Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο   EAN13: Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177003 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE Πλάτος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 5. Ο ανάδοχος υποχρεούται στην ενημέρωση επίδειξη του εξοπλισμού, σε προσωπικό που θα υποδειχθεί από το Δήμο.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 5. Ο ανάδοχος υποχρεούται στην ενημέρωση επίδειξη του εξοπλισμού, σε προσωπικό που θα υποδειχθεί από το Δήμο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ H-M & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Προμήθεια εξοπλισμού μαγειρείων παιδικών σταθμών ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μίξερ µε κάδο Μοντέλο:R-557 8 7 6 5 9 4 Περιγραφή συσκευής: 10 3 1. ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑ ΟΥ 2. ΙΑΚΟΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3. ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 4. ΚΟΥΜΠΙ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 5. ΚΑΛΥΜΜΑ 6. ΙΑΚΟΠΤΗΣ TURBO 7.

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΦΡΑΠΙΕΡΑ Με ρυθμιζόμενο ύψος Μοντέλο: CM-6058 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Σημαντικές ειδοποιήσεις ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Για να αποφύγετε τραυματισμό από κακή χρήση, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα