Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου 27310-44044 Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας 27210-97079 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. www.exelixi.com."

Transcript

1 Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

2 Η εξέλιξη της επιχείρησής σας!!! Έκθεση Σπάρτης Η ΕΞΕΛΙΞΗ ιδρύθηκε το 2002 από την οικογένεια Κων/νου Τσαγκαράκη και πλέον δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού. Πολύ σύντομα εξελίχθηκε από μια μικρή επιχείρηση στις πλέον άρτιες και οργανωμένες εταιρείες επαγγελματικού εξοπλισμού στη Πελοπόννησο. Με την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Electrolux Professional για Νότια Πελοπόννησο και Κύθηρα, παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας έχοντας στην διάθεση των πελατών της 2 εκθέσεις στη Σπάρτη (1100τ.μ) και στη Καλαμάτα (1500τ.μ) καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη!

3 Έκθεση Καλαμάτας Τα εξειδικευμένα και άρτια οργανωμένα συνεργεία τα οποία διαθέτει η εταιρεία τόσο για το service όσο και για την τοποθέτηση, την εγκατάσταση και την after sales συντήρηση του εξοπλισμού σας την έχουν φέρει ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του επαγγελματικού αλλά και οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Ο σεβασμός στον πελάτη Επιπλέον η μεγάλη ποικιλία σε αναλώσιμα είδη καθώς και οι απεριόριστες επιλογές σε έπιπλα μαζικής και οικιακής εστίασης ολοκληρώνουν το πακέτο υπηρεσιών που σας παρέχει η εταιρεία μας διαβεβαιώνοντας σας ότι μοναδικός μας στόχος είναι η εξέλιξη της επιχείρησής σας!!

4 Με την εγγύηση της Electrolux Professional ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ-ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ AIR-O-SYSTEM Για εσάς που θέλετε να εκφράσετε το δημιουργικό σας ταλέντο και την ίδια στιγμή να φτιάξετε έναν νέο τρόπο ζωής μέσα από έναν ευκολότερο τρόπο εργασίας. Κάθε λειτουργικό μέρος του air-o-system της Electrolux είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάξει σε όλες τις διαφορετικές σας ανάγκες. air-o-clima για τέλειες συνθήκες ψησίματος air-o-flow σύστημα ομοιόμορφης κατανομής θερμοκρασίας Σύστημα air-o-clean Αυτόματο ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού air-o-chill κύκλος cruise για να κερδίσετε πέντε ημέρες φρεσκάδας! Σύστημα ARTE: Αλγόριθμος Υπολογισμού Υπόλοιπου Χρόνου Η Electrolux βελτιώνει διαρκώς, ακόμα τα προϊόντα που θεωρούνται ήδη καινοτόμα και επιτυχημένα. «Εξαιτίας» αυτής της φιλοσοφίας μας δημιουργήσαμε τον φούρνο air-o-steam, ο οποίος αποτελεί την νέα διάσταση στο ψήσιμο.

5 Οι νέοι φούρνοι της Electrolux, κυκλοθερμικοί-ατμού air-o-steam, air-o-speed και air-o-convect, συνδυάζουν την παράδοση με την τελευταία τεχνολογία για να ικανοποιήσουν την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα κάθε σύγχρονης κουζίνας. Η γκάμα των air-o-steam διαθέτει διάφορα μοντέλα σε δύο επίπεδα λειτουργίας, προσφέροντας υψηλό αυτοματισμό στο μαγείρεμα και μεγάλο αριθμό πρόσθετων, χρήσιμων εξαρτημάτων. Οι φούρνοι air-o-steam έχουν σχεδιαστεί για να επιτελούν ολοκληρωμένες λειτουργίες συστημάτων cook&chill σε συνδυασμό με τα air-o-chill, blast chillers - freezers της Electrolux. Έτσι, κάθε σχεδιασμός κουζίνας γίνεται στη βάση των συγκεκριμένων αναγκών του πελάτη.

6 Με την εγγύηση της Electrolux Professional ELCO 900 Η σειρά ELCO 900 της ELECTROLUX αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των επαγγελματικών κουζινών για βαριά χρήση καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών chef. H απεριόριστη αντοχή στον χρόνο, οι πολλαπλές επιλογές και δυνατότητες που παρέχει καθώς και οι, τελευταίας τεχνολογίας, λειτουργίες που διαθέτει, την έχουν καταξιώσει ως την ελίτ στον χώρο του βαρέως επαγγελματικού εξοπλισμού.

7 ELCO 900 Τα πλήκτρα και οι διακόπτες λειτουργίας και ελέγχου είναι εσωτερικά τοποθετημένα για προστασία από οποιαδήποτε χτυπήματα. Όλες οι επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. Με την χρήση της τεχνολογίας Laser Cut, επιτυγχάνονται τέλειες ενώσεις μεταξύ των συσκευών,χωρίς κενά, για απόλυτη υγιεινή. Δείκτης αδιάβροχης προστσίας IPX5, για όλα τα μηχανήματα για ευκολία στο καθάρισμά τους. Ο υψηλός βαθμός στην καύση του αερίου, μειώνει στο ελάχιστο το επίπεδο των ρύπων, προσφέροντας υγιεινότερο και καθαρότερο χώρο εργασίας και εξοικονόμηση ενέργειας.

8 Με την εγγύηση της Electrolux Professional ELCO 700 High Performance Υψηλή Απόδοση σε μικρό χώρο Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας με προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται και μπορεί να τα δει ο πελάτης στην τέλεια συνδυασιμότητα των συσκευών μεταξύ τους, καθώς μπορούν να γίνουν αναρίθμητοι συνδυασμοί, είτε σε επιδαπέδια μπλοκ είτε σε συστήματα γέφυρας. Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης είναι ένα παράδειγμα του πώς η καινοτόμος τεχνολογία συναντά τις απαιτήσεις του τελικού πελάτη, επαγγελματία.

9 ELCO 700 High Performance Η Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης ξεχωρίζει για την ανθεκτική στο χρόνο κατασκευή, και εγγυάται την μέγιστη παραγωγικότητα για πάντα. Το σύστημα φλόγα άνθος, προσαρμόζει τη φλόγα στις κουζίνες, ανάλογα με το μέγεθος του σκεύους, προσφέροντας μέγιστη κάλυψη, υψηλή απόδοση και οικονομία.

10 Με την εγγύηση της Electrolux Professional Επαγγελματική Ψύξη H ELECTROLUX PROFESSIONAL διαθέτει στην μεγάλη ποικιλία της θαλάμους ψύξης, ψυγεία-πάγκους εργασίας, σαλατιέρες ψυγεία, καταψύκτες ανοξείδωτους και blast chillers. Οι συσκευές μας ποικίλουν σε χωρητικότητα, μέγεθος και τρόπο λειτουργίας αλλά έχουν το ίδιο βασικό χαρακτηριστικό : την αναζήτηση τελειότητας Electrolux. H σημασία που έχει δοθεί ακόμα και στις μικρές λειτουργίες, το φινίρισμα και η χρήση αρίστης ποιότητας υλικών έχουν σαν συνέπεια την εξαιρετική αντοχή και την κορυφαία αξιοπιστία. Ευελιξία Αξιοπιστία Ασφάλεια Η σειρά μηχανημάτων Heavy Duty σας εγγυάται απεριόριστη αντοχή στο χρόνο και αξιοπιστία, καθώς κατασκευάζονται με τις σκληρότερες προδιαγραφές και από ανοξείδωτο χάλυβα. Ανάλογα με τα τρόφιμα που αποθηκεύονται, η θερμοκρασία και η υγρασία επιλέγονται αυτόματα με την ενεργοποίηση ενός πλήκτρου. Το βασικό μέλημα της Electrolux είναι η διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων με την μέγιστη ασφάλεια. Αυτό είναι εγγυημένο στα ψυγεία Εlectrolux μέσω της αποδοτικότητάς τους.

11 Η σειρά παγομηχανών της Electrolux αποτελείται από μια πλούσια γκάμα μοντέλων σε διαφορετικά μεγέθη και είδη πάγου. Οι κύβοι και οι νιφάδες είναι στερεοί, κρυσταλλικοί, λιώνουν αργά, χάρη στο σύστημα ψεκασμού. Η αυτόματη ανίχνευση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, βελτιώνει την απόδοση της μηχανής, καθιστώντας την ποιότητα του πάγου εξαιρετικά υψηλή, εξασφαλίζοντας έτσι και τη μακρά αντοχή στο χρόνο της μηχανής. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ-ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Η σειρά ψυγείων 400 λίτρων προσφέρει κατασκευές με ανοξείδωτο χάλυβα AISI 430, με λευκό χρώμα χάλυβα, με συμπαγή ή γυάλινη πόρτα και με εξωτερική ξύλινη επένδυση για το μοντέλο κρασιού. Η ψύξη γίνεται με κυκλοφορία αέρα, για ομοιόμορφη διανομή της θερμοκρασίας. Οι θάλαμοι εσωτερικά έχουν στρογγυλεμένες γωνίες και είναι ανθεκτικοί στη ψύξη και στα χτυπήματα. Εξασφαλίζεται επίσης και ο αυτόματος κύκλος απόψυξης. Οι ψυκτικοί θάλαμοι της Electrolux προσφέρουν εύκολες διαδικασίες καθαρισμού χάρη στις στρογγυλεμένες γωνίες. Η απόψυξη με επιστροφή ζεστού αέρα μειώνει τη συνολική ισχύ κατανάλωσης ενέργειας, ελαττώνει το χρόνο απόψυξης και την άνοδο θερμοκρασίας στο θάλαμο ώστε η ασφαλής και εγγυημένη συντήρηση και υγιεινή να παραμένουν δεδομένες. Νέο σύστημα συναρμολόγησης για γρήγορες συνδέσεις. Πλήρη σειρά καταγραφικών HACCP, συστήματα συναγερμού και ειδοποίησης σε περιπτώσεις μεγάλων διακοπών ρεύματος.

12 Συστήματα Επαγγελματικής Πλύσης Τα συστήματα πλύσης της Electrolux αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για τους ιδιαίτερα απαιτητικούς πελάτες που ζητούν την υψηλή απόδοση και παραγωγή έργου, για πεντακάθαρα, αστραφτερά και υγιεινά πιάτα, ποτήρια, κούπες, δίσκους, πιατέλες, δοχεία, ταψιά GN και μαχαιροπήρουνα. Τα αποτελέσματα πλύσης είναι άψογα και...αόρατα γυάλινα σκεύη. Η εύκολη και ασφαλής χρήση τους, η υψηλή τους απόδοση καθώς και το καθαρό και υγιεινό έργο που παράγουν, επιτυγχάνονται με χαμηλό λειτουργικό κόστος και αξιοπιστία για πολλά-πολλά χρόνια με την υπόσχεση της Electrolux Professional.

13 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει πλυντήρια ποτηριών, κάτω του πάγκου, τύπου hood, πλυντήρια τούνελ, μεγάλα πλυντήρια τούνελ τύπου flight και πλυντήρια σκευών. Τα πλυντήρια τύπου τούνελ έχουν σχεδιαστεί σε συνδυασμό με τα συστήματα διαχείρισης της Electrolux, για εργονομικούς και λειτουργικούς χώρους πλύσης. Συστήματα Πλύσης Ιματισμού Η Electrolux έχει περίπου 100 χρόνια πείρα στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού ρούχων. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων για το πλύσιμο, στέγνωμα, σιδέρωμα και φινίρισμα σε επαγγελματικά καθαριστήρια, ιδιόκτητα καθαριστήρια ιδρυμάτων, συγκροτημάτων κατοικιών, ξενοδοχείων, νοσοκομείων κ.λ.π.. Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει πλυντηριοστυπτήρια κανονικής περιστροφής, υψηλής περιστροφής, υγειονομικού φραγμού, στυπτήρια, στεγνωτήρια, κυλινδρικά σιδερωτήρια και μηχανήματα φινιρίσματος.

14 Με την εγγύηση της Electrolux Professional Libero Line - Το δημιουργικό στη μαγειρική Δώστε στους πελάτες σας, τροφές με τα σωστά αρώματα και χρώματα. Σερβίρετε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό ή τηγανιτά σε χρόνο ρεκόρ. Έτοιμα παραδοσιακά ή τοπικά φαγητά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για γρήγορο σερβίρισμα από ομελέτες έως κρέπες. Κρύο ή ζεστό, σωστά σερβιρισμένο κάθε ώρα. Ο υπερθετικός βαθμός της μαγειρικής και του σερβιρίσματος παντού. Φουρνάκι κυκλοθερμικό ή ατμού. Ιδανικός για επαγγελματική χρήση σε μικρούς χώρους. Βάλτε απλώς την πρίζα και νερό στο δοχείο του.

15 Ταχυζυμωτήρια - Πολυκοπτικά Η Dito Electrolux διαθέτει πλήρη γκάμα πλανητικών μίξερ, σχεδιασμένα για να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η αναβάθμιση του τρόπου επεξεργασίας των λαχανικών Μια νέα γκάμα συσκευών, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον τεμαχισμό σε φέτες, σε κύβους, σε πολύ μικρά κομμάτια, το θρυμμάτισμα ή την ομογενοποίηση οποιασδήποτε τροφής επιθυμείτε. Self Service Τα συστήματα Self-Service Electrolux είναι κατασκευασμένα ειδικά για να προσφέρουν όλες τις λύσεις. Καινοτόμος, πρωτοπόρος τεχνολογία και εγγυημένη, απεριόριστη αντοχή στο χρόνο. Υψηλή απόδοση με θαυμάσιες λύσεις για την πλήρη ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. Τα νέα συστήματα Self-Service Electrolux αποτελούν την πλέον σωστή επιλογή, αφού εξασφαλίζεται η υψηλή απόδοσή τους με τον κορυφαίο σχεδιασμό τους.

16 Είδη εξαερισμού - κλιματισμού Ανοξείδωτες Κατασκευές

17 Βοηθητικός Εξοπλισμός - Μικροσυσκευές Αναλώσιμα Είδη

18 Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

19 Έπιπλα Εσωτερικού Χώρου

20 ΕΚΘΕΣΗ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 8ο ΧΛΜ Ε.Ο.ΣΠΑΡΤΗΣ - ΓΥΘΕΙΟΥ ΤΗΛ.: FAX: ΚΙΝ.: έως sales@exelixi.com.gr ΕΚΘΕΣΗ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΨΑΡΡΩΝ 156 (ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) ΤΗΛ.: FAX: ΚΙΝ.: έως exelixi@exelixi.com.gr Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι Electrolux Professional ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνες αερίου 4 εστιών

Κουζίνες αερίου 4 εστιών Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

2/4 επιτραπέζιες εστίες αερίου

2/4 επιτραπέζιες εστίες αερίου Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών

Ηλεκτρικοί βραστήρες ζυμαρικών Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει νεξάρτητα πλυντήρια ποτηριών

Διαβάστε περισσότερα

Blast Chillers - 10/15 κιλών

Blast Chillers - 10/15 κιλών Ταχυψύξη (chilling) σημαίνει να φτάνει η θερμοκρασία του φαγητού από τους +90ºC στους +3 C σε σύντομο χρόνο, ώστε να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια. Οι ταχυψύκτες της Electrolux μειώνουν τη θερμοκρασία από

Διαβάστε περισσότερα

Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact

Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact Νέα γενιά πλυντηρίων τούνελ, Compact 2 electrolux wtcs Η δυνατή λύση Τα νέα πλυντήρια τούνελ Compact, ξεχωρίζουν επειδή προσαρμόζονται σε κάθε χώρο, καθώς επίσης για την απεριóριστη αντοχή τους στον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΞΙΩΣΕΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΞΙΩΣΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΞΙΩΣΕΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ CONVECTION - ECO FAN ΦΟΥΡΝΟΙ AIR - O - STEAM Φούρνος κυκλοθερμικός (Convection-Eco Fan) Κυκλοθερμικός φούρνος αερίου ή ηλεκτρικός, κατά πλάτος,

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες ζυμαρικών ηλεκτρικοί

Βραστήρες ζυμαρικών ηλεκτρικοί Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά

Ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

Πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενα καθ ύψος ±50 χιλιοστών.

Πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενα καθ ύψος ±50 χιλιοστών. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί

Ανατρεπόμενοι βραστήρες, ηλεκτρικοί Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

Smart 650 & 1400 λίτρα

Smart 650 & 1400 λίτρα Η σειρά Electrolux HD προσφέρει την πιο ευρεία γκάμα ψυγείων και καταψυκτών στην αγορά. Κατασκευασμένα εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, με τυφλές ή γυάλινες πόρτες, σε χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδια συμπαγή πλάκα αερίου

Επιδαπέδια συμπαγή πλάκα αερίου Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Υπεύθυνος Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος

ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Υπεύθυνος Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Υπεύθυνος Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ Είναι ο χώρος της μαζικής παραγωγής προϊόντων εδεσμάτων ή απλά το παρασκευαστήριο στο απλό κλασικό εστιατόριο

Διαβάστε περισσότερα

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ

air-o-speed ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ ΤΑΧΥΤΗΣ & ΙΣΧΥΣ : Ο γρηγορότερος combi φούρνος παγκοσμίως electrolux 3 από την Electrolux: ο πλέον πρωτοπόρος και μοναδικός είναι τώρα διαθέσιμος Ταχύτητα: Ο φούρνος υψηλής παραγωγικότητας μαγειρεύει έως

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιοι Βραστήρες Αερίου

Επιδαπέδιοι Βραστήρες Αερίου Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

Ανοξείδωτα ψυγεία και καταψύκτες

Ανοξείδωτα ψυγεία και καταψύκτες Η σειρά ς 400 λίτρων της Electrolux έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που δεν χρησιμοποιούν δοχεία gastronorm. Πρόκειται για αποκλειστικά μοντέλα της Electrolux όσον αφορά τις διαστάσεις και την ποιότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε.

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. Πλεονεκτήματα Περιβάλλον Έχουμε βελτιώσει όλα τα μέρη των μηχανημάτων μας προκειμένου να μειώσουμε στο μέγιστο βαθμό ενδεχόμενη ρύπανση. Δημιουργήσαμε συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο

Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο air-o-convect Όλα όσα χρειάζεστε από ένα φούρνο electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: η νέα διάσταση στο μαγείρεμα Επιλέξτε το δικό σας φούρνο air-o-convect μέσα από μια πλούσια γκάμα μοντέλων και

Διαβάστε περισσότερα

και σε πλυντήριο πιάτων.

και σε πλυντήριο πιάτων. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

2/4/6 επιτραπέζιες εστίες αερίου

2/4/6 επιτραπέζιες εστίες αερίου Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα

Βραστήρες ανατ. ηλ/κοί με αναδευτήρα Η σειρά THERMALINE της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, μεγάλες κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα της σειράς περιλαμβάνει συσκευές ανεξάρτητες,

Διαβάστε περισσότερα

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

Στρογγυλοί βραστήρες ατμού

Στρογγυλοί βραστήρες ατμού Η σειρά συσκευών THERMETIC της Electrolux έχει σχεδιαστεί για βαριά επαγγελματική χρήση σε ξενοδοχεία, ιδρύματα, νοσοκομεία, κεντρικές κουζίνες και κουζίνες in-flight. Η γκάμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές φριτέζες

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές φριτέζες Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων

Ψυγεία πάγκοι HD 440 λίτρων Η σειρά ψυγείων πάγκων της Electrolux συνδυάζει την ωφελέστερη δυνατή επιφάνεια εργασίας με την ψυχρή συντήρηση από κάτω. Η γκάμα αυτών των ψυγείων πάγκων είναι κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

Επιτρ. συμπαγείς πλάκες αερίου

Επιτρ. συμπαγείς πλάκες αερίου Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

Ηλ. αυτόματοι βραστήρες ζυμαρικών

Ηλ. αυτόματοι βραστήρες ζυμαρικών Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλ. βραστήρες έμμεσης θέρμανσης

Ηλ. βραστήρες έμμεσης θέρμανσης Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Στρογγ. βραστήρες αερ. έμμεσης θέρμ.

Στρογγ. βραστήρες αερ. έμμεσης θέρμ. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό

Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό Πλυντήρια σκευών 2 Πλυντήρια σκευών Ότι πάρεις είναι υγιεινά καθαρό Τα πλυντήρια σκευών Electrolux αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε απαιτητικό πελάτη ο οποίος ψάχνει μηχανές υψηλής απόδοσης. Καθαρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 6 καταψύκτες 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα λευκής ηλεκτροστατικής

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 9 ψυγεία 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται μοντέλα 0 C και -2 C με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

Blast Chiller/Freezers κιλών

Blast Chiller/Freezers κιλών Ταχυψύξη (chilling) σημαίνει να φτάνει η θερμοκρασία του φαγητού από τους +90ºC στους +3 C σε σύντομο χρόνο, ώστε να μην αναπτύσσονται βακτηρίδια. Οι ταχυψύκτες της Electrolux μειώνουν τη θερμοκρασία από

Διαβάστε περισσότερα

BLV2P-2. 50's style retro. Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο

BLV2P-2. 50's style retro. Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο Πλ. πιάτων ηλεκτρονικό 60 εκ, 50's Style Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166816 13 σερβίτσια Προγράμματα / Λειτουργίες No προγραμμάτων: 5 + 4 γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Κόφτες λαχανικών Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Πολυμηχανές

Κόφτες λαχανικών Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Πολυμηχανές Κόφτες λαχανικών Κόφτες-Μείκτες-Επεξεργαστές Πολυμηχανές Ποιότητα, Ταχύτητα, Απόδοση dito electrolux TRS / K / TRK 3 Η αναβάθμιση του τρόπου επεξεργασίας των λαχανικών. Μια νέα γκάμα συσκευών, που έχει

Διαβάστε περισσότερα

Φιλίππου Εμμανουήλ, 10/6/2014 3:18 μμ. 10/6/2014 3:18 μμ. Είδη εξοπλισμού, ελαφρύς και βαρύς εξοπλισμός κουζίνας, διάταξη εξοπλισμού

Φιλίππου Εμμανουήλ, 10/6/2014 3:18 μμ. 10/6/2014 3:18 μμ. Είδη εξοπλισμού, ελαφρύς και βαρύς εξοπλισμός κουζίνας, διάταξη εξοπλισμού Από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί η λειτουργία ενός εστιατορίου, σημαντικό ρόλο θα παίξει η σωστή επιλογή εξοπλισμού της κουζίνας. Για την προμήθεια του εξοπλισμού της κουζίνας πρέπει να μελετηθούν με

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Professional Excellence i n Food Service a nd Laund ry Solu tions

Electrolux Professional Excellence i n Food Service a nd Laund ry Solu tions Electrolux Professional Excellence i n Food Service a nd Laund ry Solu tions Electrolux Professional Electrolux Professional Η πρώτη επιλογή του επαγγελματία Η Electrolux Professional είναι ο μόνος προμηθευτής

Διαβάστε περισσότερα

ψυκτικά τα Θάλαμοι (ψυγεία καταψύκτες) Πάγκοι εργασίας (ψυγεία καταψύκτες)

ψυκτικά τα Θάλαμοι (ψυγεία καταψύκτες) Πάγκοι εργασίας (ψυγεία καταψύκτες) Ψυκτικά Συστήματα Το Σύστημα Ο χώρος της μαζικής εστίασης και του catering έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά χάρη στα συστήματα μηχανημάτων της ZANUSSI Professional. Κάθε ειδικός του χώρου γνωρίζει ότι αυτά

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type

Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type 2 electrolux green&clean Πλυντήρια πιάτων και ποτηριών Hood type Τα πλυντήρια Hood type αποτελούν την καλύτερη λύση για τους πελάτες που χρειάζονται υψηλές αποδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Βραστήρες αερίου - έμμεσοι

Βραστήρες αερίου - έμμεσοι Η σειρά 900 συνδυαζόμενων συσκευών μαγειρικής της Electrolux έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις σκληρές επαγγελματικές προδιαγραφές χρήσης κάθε σύγχρονης μεγάλης κουζίνας. Η προσαρμοστικότητα της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr ST331L Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173418 14 σερβίτσια 10 Προγράμματα πλύσης: Μούλιασμα, Κρυστάλλινα, ECO,

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ενότητα 5: ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται

Διαβάστε περισσότερα

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709150419 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Libero Line, Κορυφαία, Προηγμένα Συστήματα Ζωντανής Μαγειρικής

Libero Line, Κορυφαία, Προηγμένα Συστήματα Ζωντανής Μαγειρικής line Libero Line, Κορυφαία, Προηγμένα Συστήματα Ζωντανής Μαγειρικής electrolux Libero Line 3 Σερβίρετε τους πάντες, παντού Με τα Libero Line, η Electrolux δεν χάνει ούτε έναν πελάτη. Μπουφέδες γκουρμέ

Διαβάστε περισσότερα

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. WHT914LSIN νέο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209483 Χωρητικότητα 9 κιλά Μοτέρ Inverter Αυτόματο μεταβλητό

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

STP364 νέο. Λειτουργίες. Επιλογές

STP364 νέο. Λειτουργίες. Επιλογές STP364 νέο Ημιεπαγγελματικό πλυντήριο πιάτων, πλήρως εντοιχιζόμενο, 14 σερβίτσια 60cm. Κλάσης Α++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709170899 14 σερβίτσια 5 + 4 επαγγελματικά προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές εστίες

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές εστίες Η σειρά 700ΧP περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Βαθμός απόδοσης >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E

STEAMER. Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler VBA-104E Τέλος το ψάξιμο! Η INOXTREND κατασκεύασε τον συγκεκριμένο τύπο φούρνου με boiler STEAMER 15 VBA-104E Για εκείνους που απαιτούν τα βέλτιστα αποτελέσµατα µαγειρέµατος, µε διατήρηση των διατροφικών ιδιοτήτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων.

Κουζίνα. A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. Κουζίνα A: Ενεργειακή κλάση συσλευής, μετρούμενη από το Α+++ έως D / G, ανάλογα με την οικογένεια των προϊόντων. A-10%: Ορισμένα μοντέλα επιτρέπουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 10% περισσότερο σε σχέση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Globus εισάγει μια σημαντική καινοτομία στην τεχνολογία ψύξης των παγομηχανών εφαρμόζοντας

Η Globus εισάγει μια σημαντική καινοτομία στην τεχνολογία ψύξης των παγομηχανών εφαρμόζοντας ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ Οι παγομηχανές Globus κατασκευάστηκαν με προδιαγραφές που εξυπηρετούν τις ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών και διαθέτουν μοντέλα παγομηχανών για παραγωγή παγοκύβων με τρύπα ή συμπαγών, πάγο

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Επιχείρησης(όνομα, δ/νση, τηλ).. ΓΕΝΙΚOI ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Σ* Μ.Σ** ΒΑΘΜΟΙ 1

Στοιχεία Επιχείρησης(όνομα, δ/νση, τηλ).. ΓΕΝΙΚOI ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Σ* Μ.Σ** ΒΑΘΜΟΙ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΤΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Στοιχεία Επιχείρησης(όνομα, δ/νση, τηλ).. Κωδικός Επιχείρησης Είδος δραστηριότητας.. Υγειονομικά Υπεύθυνος Δυναμικότητα α) ημερήσιος αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο TR4110X νέο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191009 Για να δείτε το video πατήστε εδώ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ 7 λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

SC745VPO. Λειτουργίες. cortina. Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο

SC745VPO. Λειτουργίες. cortina. Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο Φούρνος ατμού compact, μπεζ με ορείχαλκο Αισθητική Cortina. Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709180393 Απόψυξη, Χειροκίνητη επιλογή ατμού Εξειδικευμένα προγράμματα για: κρέας, ψάρια,

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Ελέγχου Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης

Έντυπο Ελέγχου Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Ηµεροµηνία ελέγχου: Θέση Στοιχείων Φορέα Ελέγχου ΚΩ : 1.01.04 Έντυπο Ελέγχου Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Επωνυµία Τίτλος Επιχείρησης Στοιχεία Επιχείρησης Πόλη - διεύθυνση Τ.Κ Τηλέφωνο, Φαξ Ονοµατεπώνυµο

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Professional Σιδερωτήρια

Electrolux Professional Σιδερωτήρια Electrolux Professional Σιδερωτήρια Τελειότητα παντού electrolux Σιδερωτήρια Τίποτε λιγότερο από την τελειότητα παντού Εάν πρέπει να σιδερώνετε, τότε εμπιστευτείτε την Electrolux. Διαθέτουμε πλούσια γκάμα

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195076 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ 7 7 7 7ΣΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 2 ΝΕΤΚΟ PROFI CENTER : Φιλοσοφία Επαγγελματική κουζίνα : Συνταγή επιτυχίας 3 4 5 6 7 8 Μελέτη και σχεδιασμός χώρων μαζικής εστίασης Cook

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ. 1. Κουζίνα αερίου αποτελούμενη από τέσσερις εστίες αερίου και φούρνο αερίου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ. 1. Κουζίνα αερίου αποτελούμενη από τέσσερις εστίες αερίου και φούρνο αερίου. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ 1. Κουζίνα αερίου αποτελούμενη από τέσσερις εστίες αερίου και φούρνο αερίου. Τεμάχια δύο (2). Συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη: 5.800,00 Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

PLA4513X. Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο EAN13:

PLA4513X. Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο   EAN13: Πλυντήριο πιάτων 45 εκ.,πλήρως εντοιχιζόμενο εμφανή χειριστήρια inox Κλάση Α+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177003 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE Πλάτος

Διαβάστε περισσότερα

STA4513. Πλυντήριο Πιάτων ηλεκτρονικό πλήρως εντοιχιζόμενο, 45 εκ. Ενεργειακή κλάση A+A. Περισσότερες πληροφορίες στο

STA4513. Πλυντήριο Πιάτων ηλεκτρονικό πλήρως εντοιχιζόμενο, 45 εκ. Ενεργειακή κλάση A+A. Περισσότερες πληροφορίες στο STA4513 Πλυντήριο Πιάτων ηλεκτρονικό πλήρως εντοιχιζόμενο, 45 εκ. Ενεργειακή κλάση A+A. Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177058 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

ST2FABNE2. 50's style retro. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

ST2FABNE2. 50's style retro. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Εντοιχιζόμενο Πλ. πιάτων 60 εκ, 50's Style Μαύρο Ενεργειακή Κλάση A+++A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166915 13 σερβίτσια Προγράμματα / Λειτουργίες No προγραμμάτων: 5 + 4 γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina Compact πολυλειτουργικός + ατμός 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Cortina ορείχαλκος, Ενεργειακή κλάση: A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Εμπρός πάνελ ορειχάλκινο

Διαβάστε περισσότερα

Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α. Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Whirlpool συμπληρώνει την γκάμα των φούρνων με την σειρά Design line στην οποία ο σχεδιασμός, η λειτουργικότητα ηπαραγωγικότητα και την

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Προϊόντα.

Νέα Προϊόντα. www.arzinos.gr Νέα Προϊόντα 2017 ΦΟΥΡΝΟΙ u ΓΙΑ ΤΑΨΙ 1/2 ΙΤΑΛΙΑΣ u ΓΙΑ ΣΧΑΡΑ 354x325 u 412 ALU 810 Ηλεκτρικός αερόθερμος φούρνος με υγρασία u 523 E UD ς φούρνος Combi 2.060 412 ALU 523 E UD 460 x 512 x

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων. Miele Professional. Immer Besser.

Κατάλογος προϊόντων Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων. Miele Professional. Immer Besser. Κατάλογος προϊόντων Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων Miele Professional. Immer Besser. 2 Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων Miele Έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις Πεντακάθαρα ποτήρια, σκεύη και

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε Αφοί Σουλιώτη. Σελίδα... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Αγαπητοί συνεργάτες. Σας ευχαριστούμε Αφοί Σουλιώτη. Σελίδα... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. Συστήματα μαγειρικής 2. Φούρνοι 3. Cook & Chill 4. Ψύξη 5. Παγομηχανές - Ψυκτικοί θάλαμοι 6. Πλυντήρια ( ποτηριών - πιάτων - σκευών ) 7. Συσκευές προετοιμασίας φαγητού 8. Συμπληρωματικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ 76 CM ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 107 CM ΔΙΠΛΕΣ ΘΥΡΕΣ 33 CM ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ 76 CM ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 107 CM ΔΙΠΛΕΣ ΘΥΡΕΣ 33 CM ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Επεκ τείνετε το χώρο διαβίωσής σας και Κάθε προϊόν της Wolf φτιάχνεται με σ τους υπαίθριους χώρους του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. air-o-convect

Οδηγός χρήσης. air-o-convect Οδηγός χρήσης air-o-convect electrolux oδηγός χρήσης Απλός και εύχρηστος πίνακας χειρισμού Κύριο πλήκτρο on/off Μαγείρεμα σε βήματα (ενδείκνυται για κρεατικά) Πλήκτρο Start/stop Αυτόματη επιλογή ατμού

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα CS150-5 Ελεύθερη κουζίνα 150cm, µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση A (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709100957 Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195069 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Τύπου Hood

Πλυντήρια Τύπου Hood Πλυντήρια Τύπου Hood 2 electrolux green&clean Πάντα με το κάτι παραπάνω Απόδοση, Απλότητα, Παραγωγικότητα Ανεξάρτητα των απαιτήσεών σας από ένα μηχάνημα, η Electrolux είναι πάντα σε θέση να σας το προσφέρει.

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος

Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Βυτία Μεταφοράς Γάλακτος Ασφαλής μεταφορά ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ MP CoolMilk Transfer Ψύξη με ρεύμα ή γεννήτρια (CTT500-2.000lt) Tα ψυχόμενα βυτία μεταφοράς γάλακτος MP CoolMilk Transfer είναι η ιδανική λύση

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209490 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο SF122B νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173234 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Linea 1 Οθόνη LCD Φωτιζόμενα

Διαβάστε περισσότερα