Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου 27310-44044 Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας 27210-97079 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. www.exelixi.com."

Transcript

1 Έκθεση Λακωνίας: 8οΧΛΜ Σπάρτης-Γυθείου Έκθεση Μεσσηνίας: Λιμάνι Καλαμάτας ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

2 Η εξέλιξη της επιχείρησής σας!!! Έκθεση Σπάρτης Η ΕΞΕΛΙΞΗ ιδρύθηκε το 2002 από την οικογένεια Κων/νου Τσαγκαράκη και πλέον δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού. Πολύ σύντομα εξελίχθηκε από μια μικρή επιχείρηση στις πλέον άρτιες και οργανωμένες εταιρείες επαγγελματικού εξοπλισμού στη Πελοπόννησο. Με την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Electrolux Professional για Νότια Πελοπόννησο και Κύθηρα, παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας έχοντας στην διάθεση των πελατών της 2 εκθέσεις στη Σπάρτη (1100τ.μ) και στη Καλαμάτα (1500τ.μ) καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη!

3 Έκθεση Καλαμάτας Τα εξειδικευμένα και άρτια οργανωμένα συνεργεία τα οποία διαθέτει η εταιρεία τόσο για το service όσο και για την τοποθέτηση, την εγκατάσταση και την after sales συντήρηση του εξοπλισμού σας την έχουν φέρει ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του επαγγελματικού αλλά και οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Ο σεβασμός στον πελάτη Επιπλέον η μεγάλη ποικιλία σε αναλώσιμα είδη καθώς και οι απεριόριστες επιλογές σε έπιπλα μαζικής και οικιακής εστίασης ολοκληρώνουν το πακέτο υπηρεσιών που σας παρέχει η εταιρεία μας διαβεβαιώνοντας σας ότι μοναδικός μας στόχος είναι η εξέλιξη της επιχείρησής σας!!

4 Με την εγγύηση της Electrolux Professional ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ-ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ AIR-O-SYSTEM Για εσάς που θέλετε να εκφράσετε το δημιουργικό σας ταλέντο και την ίδια στιγμή να φτιάξετε έναν νέο τρόπο ζωής μέσα από έναν ευκολότερο τρόπο εργασίας. Κάθε λειτουργικό μέρος του air-o-system της Electrolux είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάξει σε όλες τις διαφορετικές σας ανάγκες. air-o-clima για τέλειες συνθήκες ψησίματος air-o-flow σύστημα ομοιόμορφης κατανομής θερμοκρασίας Σύστημα air-o-clean Αυτόματο ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού air-o-chill κύκλος cruise για να κερδίσετε πέντε ημέρες φρεσκάδας! Σύστημα ARTE: Αλγόριθμος Υπολογισμού Υπόλοιπου Χρόνου Η Electrolux βελτιώνει διαρκώς, ακόμα τα προϊόντα που θεωρούνται ήδη καινοτόμα και επιτυχημένα. «Εξαιτίας» αυτής της φιλοσοφίας μας δημιουργήσαμε τον φούρνο air-o-steam, ο οποίος αποτελεί την νέα διάσταση στο ψήσιμο.

5 Οι νέοι φούρνοι της Electrolux, κυκλοθερμικοί-ατμού air-o-steam, air-o-speed και air-o-convect, συνδυάζουν την παράδοση με την τελευταία τεχνολογία για να ικανοποιήσουν την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα κάθε σύγχρονης κουζίνας. Η γκάμα των air-o-steam διαθέτει διάφορα μοντέλα σε δύο επίπεδα λειτουργίας, προσφέροντας υψηλό αυτοματισμό στο μαγείρεμα και μεγάλο αριθμό πρόσθετων, χρήσιμων εξαρτημάτων. Οι φούρνοι air-o-steam έχουν σχεδιαστεί για να επιτελούν ολοκληρωμένες λειτουργίες συστημάτων cook&chill σε συνδυασμό με τα air-o-chill, blast chillers - freezers της Electrolux. Έτσι, κάθε σχεδιασμός κουζίνας γίνεται στη βάση των συγκεκριμένων αναγκών του πελάτη.

6 Με την εγγύηση της Electrolux Professional ELCO 900 Η σειρά ELCO 900 της ELECTROLUX αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των επαγγελματικών κουζινών για βαριά χρήση καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών chef. H απεριόριστη αντοχή στον χρόνο, οι πολλαπλές επιλογές και δυνατότητες που παρέχει καθώς και οι, τελευταίας τεχνολογίας, λειτουργίες που διαθέτει, την έχουν καταξιώσει ως την ελίτ στον χώρο του βαρέως επαγγελματικού εξοπλισμού.

7 ELCO 900 Τα πλήκτρα και οι διακόπτες λειτουργίας και ελέγχου είναι εσωτερικά τοποθετημένα για προστασία από οποιαδήποτε χτυπήματα. Όλες οι επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. Με την χρήση της τεχνολογίας Laser Cut, επιτυγχάνονται τέλειες ενώσεις μεταξύ των συσκευών,χωρίς κενά, για απόλυτη υγιεινή. Δείκτης αδιάβροχης προστσίας IPX5, για όλα τα μηχανήματα για ευκολία στο καθάρισμά τους. Ο υψηλός βαθμός στην καύση του αερίου, μειώνει στο ελάχιστο το επίπεδο των ρύπων, προσφέροντας υγιεινότερο και καθαρότερο χώρο εργασίας και εξοικονόμηση ενέργειας.

8 Με την εγγύηση της Electrolux Professional ELCO 700 High Performance Υψηλή Απόδοση σε μικρό χώρο Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας με προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται και μπορεί να τα δει ο πελάτης στην τέλεια συνδυασιμότητα των συσκευών μεταξύ τους, καθώς μπορούν να γίνουν αναρίθμητοι συνδυασμοί, είτε σε επιδαπέδια μπλοκ είτε σε συστήματα γέφυρας. Η νέα σειρά Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης είναι ένα παράδειγμα του πώς η καινοτόμος τεχνολογία συναντά τις απαιτήσεις του τελικού πελάτη, επαγγελματία.

9 ELCO 700 High Performance Η Elco 700HP Υψηλής Απόδοσης ξεχωρίζει για την ανθεκτική στο χρόνο κατασκευή, και εγγυάται την μέγιστη παραγωγικότητα για πάντα. Το σύστημα φλόγα άνθος, προσαρμόζει τη φλόγα στις κουζίνες, ανάλογα με το μέγεθος του σκεύους, προσφέροντας μέγιστη κάλυψη, υψηλή απόδοση και οικονομία.

10 Με την εγγύηση της Electrolux Professional Επαγγελματική Ψύξη H ELECTROLUX PROFESSIONAL διαθέτει στην μεγάλη ποικιλία της θαλάμους ψύξης, ψυγεία-πάγκους εργασίας, σαλατιέρες ψυγεία, καταψύκτες ανοξείδωτους και blast chillers. Οι συσκευές μας ποικίλουν σε χωρητικότητα, μέγεθος και τρόπο λειτουργίας αλλά έχουν το ίδιο βασικό χαρακτηριστικό : την αναζήτηση τελειότητας Electrolux. H σημασία που έχει δοθεί ακόμα και στις μικρές λειτουργίες, το φινίρισμα και η χρήση αρίστης ποιότητας υλικών έχουν σαν συνέπεια την εξαιρετική αντοχή και την κορυφαία αξιοπιστία. Ευελιξία Αξιοπιστία Ασφάλεια Η σειρά μηχανημάτων Heavy Duty σας εγγυάται απεριόριστη αντοχή στο χρόνο και αξιοπιστία, καθώς κατασκευάζονται με τις σκληρότερες προδιαγραφές και από ανοξείδωτο χάλυβα. Ανάλογα με τα τρόφιμα που αποθηκεύονται, η θερμοκρασία και η υγρασία επιλέγονται αυτόματα με την ενεργοποίηση ενός πλήκτρου. Το βασικό μέλημα της Electrolux είναι η διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων με την μέγιστη ασφάλεια. Αυτό είναι εγγυημένο στα ψυγεία Εlectrolux μέσω της αποδοτικότητάς τους.

11 Η σειρά παγομηχανών της Electrolux αποτελείται από μια πλούσια γκάμα μοντέλων σε διαφορετικά μεγέθη και είδη πάγου. Οι κύβοι και οι νιφάδες είναι στερεοί, κρυσταλλικοί, λιώνουν αργά, χάρη στο σύστημα ψεκασμού. Η αυτόματη ανίχνευση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, βελτιώνει την απόδοση της μηχανής, καθιστώντας την ποιότητα του πάγου εξαιρετικά υψηλή, εξασφαλίζοντας έτσι και τη μακρά αντοχή στο χρόνο της μηχανής. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ-ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Η σειρά ψυγείων 400 λίτρων προσφέρει κατασκευές με ανοξείδωτο χάλυβα AISI 430, με λευκό χρώμα χάλυβα, με συμπαγή ή γυάλινη πόρτα και με εξωτερική ξύλινη επένδυση για το μοντέλο κρασιού. Η ψύξη γίνεται με κυκλοφορία αέρα, για ομοιόμορφη διανομή της θερμοκρασίας. Οι θάλαμοι εσωτερικά έχουν στρογγυλεμένες γωνίες και είναι ανθεκτικοί στη ψύξη και στα χτυπήματα. Εξασφαλίζεται επίσης και ο αυτόματος κύκλος απόψυξης. Οι ψυκτικοί θάλαμοι της Electrolux προσφέρουν εύκολες διαδικασίες καθαρισμού χάρη στις στρογγυλεμένες γωνίες. Η απόψυξη με επιστροφή ζεστού αέρα μειώνει τη συνολική ισχύ κατανάλωσης ενέργειας, ελαττώνει το χρόνο απόψυξης και την άνοδο θερμοκρασίας στο θάλαμο ώστε η ασφαλής και εγγυημένη συντήρηση και υγιεινή να παραμένουν δεδομένες. Νέο σύστημα συναρμολόγησης για γρήγορες συνδέσεις. Πλήρη σειρά καταγραφικών HACCP, συστήματα συναγερμού και ειδοποίησης σε περιπτώσεις μεγάλων διακοπών ρεύματος.

12 Συστήματα Επαγγελματικής Πλύσης Τα συστήματα πλύσης της Electrolux αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για τους ιδιαίτερα απαιτητικούς πελάτες που ζητούν την υψηλή απόδοση και παραγωγή έργου, για πεντακάθαρα, αστραφτερά και υγιεινά πιάτα, ποτήρια, κούπες, δίσκους, πιατέλες, δοχεία, ταψιά GN και μαχαιροπήρουνα. Τα αποτελέσματα πλύσης είναι άψογα και...αόρατα γυάλινα σκεύη. Η εύκολη και ασφαλής χρήση τους, η υψηλή τους απόδοση καθώς και το καθαρό και υγιεινό έργο που παράγουν, επιτυγχάνονται με χαμηλό λειτουργικό κόστος και αξιοπιστία για πολλά-πολλά χρόνια με την υπόσχεση της Electrolux Professional.

13 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει πλυντήρια ποτηριών, κάτω του πάγκου, τύπου hood, πλυντήρια τούνελ, μεγάλα πλυντήρια τούνελ τύπου flight και πλυντήρια σκευών. Τα πλυντήρια τύπου τούνελ έχουν σχεδιαστεί σε συνδυασμό με τα συστήματα διαχείρισης της Electrolux, για εργονομικούς και λειτουργικούς χώρους πλύσης. Συστήματα Πλύσης Ιματισμού Η Electrolux έχει περίπου 100 χρόνια πείρα στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού ρούχων. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων για το πλύσιμο, στέγνωμα, σιδέρωμα και φινίρισμα σε επαγγελματικά καθαριστήρια, ιδιόκτητα καθαριστήρια ιδρυμάτων, συγκροτημάτων κατοικιών, ξενοδοχείων, νοσοκομείων κ.λ.π.. Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει πλυντηριοστυπτήρια κανονικής περιστροφής, υψηλής περιστροφής, υγειονομικού φραγμού, στυπτήρια, στεγνωτήρια, κυλινδρικά σιδερωτήρια και μηχανήματα φινιρίσματος.

14 Με την εγγύηση της Electrolux Professional Libero Line - Το δημιουργικό στη μαγειρική Δώστε στους πελάτες σας, τροφές με τα σωστά αρώματα και χρώματα. Σερβίρετε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό ή τηγανιτά σε χρόνο ρεκόρ. Έτοιμα παραδοσιακά ή τοπικά φαγητά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για γρήγορο σερβίρισμα από ομελέτες έως κρέπες. Κρύο ή ζεστό, σωστά σερβιρισμένο κάθε ώρα. Ο υπερθετικός βαθμός της μαγειρικής και του σερβιρίσματος παντού. Φουρνάκι κυκλοθερμικό ή ατμού. Ιδανικός για επαγγελματική χρήση σε μικρούς χώρους. Βάλτε απλώς την πρίζα και νερό στο δοχείο του.

15 Ταχυζυμωτήρια - Πολυκοπτικά Η Dito Electrolux διαθέτει πλήρη γκάμα πλανητικών μίξερ, σχεδιασμένα για να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η αναβάθμιση του τρόπου επεξεργασίας των λαχανικών Μια νέα γκάμα συσκευών, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον τεμαχισμό σε φέτες, σε κύβους, σε πολύ μικρά κομμάτια, το θρυμμάτισμα ή την ομογενοποίηση οποιασδήποτε τροφής επιθυμείτε. Self Service Τα συστήματα Self-Service Electrolux είναι κατασκευασμένα ειδικά για να προσφέρουν όλες τις λύσεις. Καινοτόμος, πρωτοπόρος τεχνολογία και εγγυημένη, απεριόριστη αντοχή στο χρόνο. Υψηλή απόδοση με θαυμάσιες λύσεις για την πλήρη ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. Τα νέα συστήματα Self-Service Electrolux αποτελούν την πλέον σωστή επιλογή, αφού εξασφαλίζεται η υψηλή απόδοσή τους με τον κορυφαίο σχεδιασμό τους.

16 Είδη εξαερισμού - κλιματισμού Ανοξείδωτες Κατασκευές

17 Βοηθητικός Εξοπλισμός - Μικροσυσκευές Αναλώσιμα Είδη

18 Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

19 Έπιπλα Εσωτερικού Χώρου

20 ΕΚΘΕΣΗ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 8ο ΧΛΜ Ε.Ο.ΣΠΑΡΤΗΣ - ΓΥΘΕΙΟΥ ΤΗΛ.: FAX: ΚΙΝ.: έως ΕΚΘΕΣΗ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΨΑΡΡΩΝ 156 (ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) ΤΗΛ.: FAX: ΚΙΝ.: έως Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι Electrolux Professional ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ 7 7 7 7ΣΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 2 ΝΕΤΚΟ PROFI CENTER : Φιλοσοφία Επαγγελματική κουζίνα : Συνταγή επιτυχίας 3 4 5 6 7 8 Μελέτη και σχεδιασμός χώρων μαζικής εστίασης Cook

Διαβάστε περισσότερα

ψυκτικά τα Θάλαμοι (ψυγεία καταψύκτες) Πάγκοι εργασίας (ψυγεία καταψύκτες)

ψυκτικά τα Θάλαμοι (ψυγεία καταψύκτες) Πάγκοι εργασίας (ψυγεία καταψύκτες) Ψυκτικά Συστήματα Το Σύστημα Ο χώρος της μαζικής εστίασης και του catering έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά χάρη στα συστήματα μηχανημάτων της ZANUSSI Professional. Κάθε ειδικός του χώρου γνωρίζει ότι αυτά

Διαβάστε περισσότερα

Τέλειο ψήσιμο, υγιεινό και ασφαλές!

Τέλειο ψήσιμο, υγιεινό και ασφαλές! air-o-system Τέλειο ψήσιμο, υγιεινό και ασφαλές! air-o-system: νέος φούρνος ατμού και νέο blast chiller, η κορυφαία λύση για μια ολοκληρωμένη διαδικασία Cook&Chill. Με το air-o-system οργανώνεται καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Τύπου Hood

Πλυντήρια Τύπου Hood Πλυντήρια Τύπου Hood 2 electrolux green&clean Πάντα με το κάτι παραπάνω Απόδοση, Απλότητα, Παραγωγικότητα Ανεξάρτητα των απαιτήσεών σας από ένα μηχάνημα, η Electrolux είναι πάντα σε θέση να σας το προσφέρει.

Διαβάστε περισσότερα

Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο

Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο Hotel Restaurant Cafeteria Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο Τουριστικές επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 3,6 δισ. ευρώ έχουν ενταχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου από τις

Διαβάστε περισσότερα

Presto: Όνομα στις επαγγελματικές μηχανές καφέ

Presto: Όνομα στις επαγγελματικές μηχανές καφέ ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΛΑΤΣΙΔΗ: Υπεροχή στο μπάνιο Ειδικά σχεδιασμένα για μπάνια ξενοδοχείων με «προσωπικότητα», είδη υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου, προωθεί στην αγορά η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΛΑΤΣΙΔΗ. Μοναδικής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟκα 1 ΛΟΓΟς Οικιακές ςυςκέυές ΠΛυςΗ ΨυΞΗ ΜικΡΟκυΜαΤα

ΜΟκα 1 ΛΟΓΟς Οικιακές ςυςκέυές ΠΛυςΗ ΨυΞΗ ΜικΡΟκυΜαΤα 2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Οικιακές Συσκευές ΠΛΥΣΗ ΨΥΞΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 1 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Η Ηoover από συστάσεως έχει υιοθετήσει τη κατασκευή προϊόντων που προβάλουν στην ικανοποίηση των αναγκών του μέλλοντος. Προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2013

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2013 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2013 WHIRLPOOL 2013 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας για την καινοτομία και για πρωτοποριακές λύσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010

Ελεύθερες οικιακές συσκευές. Μάρτιος 2010 Ελεύθερες οικιακές συσκευές Μάρτιος 2010 Καλώς ήλθατε στην Pitsos Η προτίμησή σας στις οικιακές συσκευές Pitsos κερδίζεται μέρα με τη μέρα, με συνεχή εξέλιξη και προσήλωση στην ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική,

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και η απόδοση συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Μικρά και αποδοτικά. Τεχνολογία συμπύκνωσης αερίου ROTEX

Μικρά και αποδοτικά. Τεχνολογία συμπύκνωσης αερίου ROTEX Τεχνολογία συμπύκνωσης αερίου ROTEX Μικρά και αποδοτικά. Οι μονάδες συμπύκνωσης αερίου της ROTEX προσφέρουν θέρμανση με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και εντυπωσιακούς βαθμούς απόδοσης Γνωρίζατε ότι:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση Μηχανήματα και προϊόντα νέας γενιάς «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά», ενώ στη «γλώσσα» του επαγγελματία ξενοδόχου η ρήση αυτή μεταφράζεται ως η καθαριότητα είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ WAI 2640

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ WAI 2640 3 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 6 14 20 24 ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ 6 BLTC 8100 ES R-L 10 BLTM 9100 PT 01 11 BLVE 8100 PT 12 BLVE 8100 ES Μαύρος 12 BLVE 8100 EW Λευκός 12 BMV 6200 IN 13 ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ ETPS 8460 ΙΝ ETK 6640

Διαβάστε περισσότερα

Scotsman: Η πιο «έξυπνη» μηχανή παγοκύβων στον κόσμο

Scotsman: Η πιο «έξυπνη» μηχανή παγοκύβων στον κόσμο ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΛΑΤΣΙΔΗ: Μπαταρίες λουτρού KONVEX Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που διατίθενται στην ελληνική αγορά για τον εξοπλισμό των λουτρών ξενοδοχείων, τα αξεσουάρ μπάνιου της εταιρίας ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΛΑΤΣΙΔΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερες συσκευές. Οι απαιτήσεις σας, μας εμπνέουν.

Ελεύθερες συσκευές. Οι απαιτήσεις σας, μας εμπνέουν. Ελεύθερες συσκευές Οι απαιτήσεις σας, μας εμπνέουν. Καλώς ορίσατε στον κόσμο των σύγχρονων οικιακών συσκευών. Καλώς ορίσατε στη Siemens. «Η πρόοδος στην υπηρεσία του ανθρώπου» ήταν το όραμα που ενέπνευσε

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Professional Πλυντήρια Barrier

Electrolux Professional Πλυντήρια Barrier Electrolux Professional Πλυντήρια Barrier Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών Όταν πρόκειται για την υγεία, δεν γίνονται συμβιβασμοί. Τα εξειδικευμένα πλυντήρια μας, υγειονομικού φραγμού σας εξασφαλίζουν με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγός αγοράς

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγός αγοράς ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγός αγοράς Μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για

Διαβάστε περισσότερα

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ νεση όλα-σε-ένα για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Βιώσιμες ενεργειακές λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες Βιομάζας Ηλιακά συστήματα

Λέβητες Βιομάζας Ηλιακά συστήματα Γενικός κατάλογος Λέβητες Βιομάζας Ηλιακά συστήματα ανανεώσιμες πηγές ενέργειας φύση ενέργεια θερμότητα περιβάλλον ευεξία οικολογία Η Επιχείρηση Η επιχείρηση ΤΑΤΑΝΟ ιδρύθηκε στη δεκαετία του 70 και είχε

Διαβάστε περισσότερα

Στην πραγματοποίηση σημαντικών

Στην πραγματοποίηση σημαντικών Hotel Restaurant Cafeteria Προτάσεις, ιδέες και λύσεις από την αγορά προμηθευτών Στην πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων προχωρούν οι ξενοδοχειακές μονάδες εκσυγχρονίζοντας, εμπλουτίζοντας ή επεκτείνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NEFF GOLD ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ* Για όλες τις συσκευές NEFF από τη νέα σειρά «NEFF GOLD». ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ *

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NEFF GOLD ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ* Για όλες τις συσκευές NEFF από τη νέα σειρά «NEFF GOLD». ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ * ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ NEFF ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NEFF GOLD ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NEFF GOLD ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ* Για όλες τις συσκευές NEFF από τη νέα σειρά «NEFF GOLD». ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ * Χωρίς καμία επιβάρυνση,

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από περίπου 20 χρόνια, σε μια xenia, που τότε

Πριν από περίπου 20 χρόνια, σε μια xenia, που τότε Πριν από περίπου 20 χρόνια, σε μια xenia, που τότε γινόταν στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ στον Πειραιά, ρώτησα έναν εκθέτη, που ασχολείται (και τώρα) με τα έπιπλα: Γιατί έρχεσαι στην έκθεση; Η απάντηση ομολογώ

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας, με παράδοση στην καινοτομία πάνω στην απεικόνιση εγγράφων και πάνω από είκοσι χρόνια ενασχόλησης με την ψηφιακή απεικόνιση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ. 50291828007 Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών.

ΠΕΛΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔ. 50291828007 Ειδικά σχεδιασμένα για την σταθερότητα της συσκευής, την μείωση θορύβου και κραδασμών. electrolux πλυντήριο ρούχων Έχουμε σκεφθεί πως θα θέλατε εύκολες λύσεις για το χώρο πλύσης του σπιτιού τους. ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ - 2 L ΚΩΔ. 50292857005 40 κύκλοι πλύσης - 2 λίτρα, Οικολογικό: βιοδιασπώμενο

Διαβάστε περισσότερα

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44 Περιεχόμενα 2 Επεξήγηση εικονιδίων 4 I Εταιρεία, Ιστορία, Περιβάλλον 5 1. Εισαγωγή 6 2. Καινοτομία, Στόχος και Όραμα της 3i 9 3. Βασικά στοιχεία της μόνωσης 10 4. Περιβαλλοντική ευαισθησία 12 II Προϊόντα,

Διαβάστε περισσότερα

και σε πλυντήριο πιάτων.

και σε πλυντήριο πιάτων. Η σειρά 900ΧP έχει σχεδιαστεί με σκοπό την υψηλότερη δυνατή απόδοση, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας, προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομική λειτουργία. Όλα αυτά αντανακλώνται στην τέλεια συνδυασιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

KITCHEN ESSENTIALS. H εταιρία CATA Το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου Μια κουζίνα με επιλογές

KITCHEN ESSENTIALS. H εταιρία CATA Το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου Μια κουζίνα με επιλογές KITCHEN ESSENTIALS H εταιρία CATA Το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου Μια κουζίνα με επιλογές 2 3 4 Απορροφητήρες Περιεχόμενα Απορροφητήρες Νησίδες Απορροφητήρες Διακοσμητικές Νησίδες Απορροφητήρες Διακοσμητικοί

Διαβάστε περισσότερα

Τυχόν τυπογραφικά λάθη δεν δημιουργούν οποιαδήποτε υποχρέωση για την εταιρεία.

Τυχόν τυπογραφικά λάθη δεν δημιουργούν οποιαδήποτε υποχρέωση για την εταιρεία. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 0 παρών τιμοκατάλογος ακυρώνει κάθε προηγούμενο. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών. Παρακαλούμε να ζητάτε πάντα επιβεβαίωση των εκπτώσεων που αναγάφονται στο εκπτωσιολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Καλωσορίσατε στη Bosch. Για πάνω από εκατό χρόνια το όνοµα της Bosch αντιπροσωπεύει την κορυφαία τεχνολογία και

Διαβάστε περισσότερα

Με οικολογική συνείδηση

Με οικολογική συνείδηση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Με οικολογική συνείδηση Νέα προϊόντα/υπηρεσίες με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον Η προστασία του περιβάλλοντος από τις καταστροφικές επιδράσεις της τεχνολογικής προόδου και του σύγχρονου

Διαβάστε περισσότερα