L7WBE69S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "L7WBE69S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL"

Transcript

1 L7WBE69S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

2 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ ΔΙΑΚΌΠΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΆ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΜΌΝΟ ΠΛΎΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΠΛΎΣΗ ΚΑΙ ΣΤΈΓΝΩΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΣΤΈΓΝΩΜΑ ΜΌΝΟ ΧΝΟΎΔΙΑ ΣΤΑ ΥΦΆΣΜΑΤΑ ΥΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΙΜΈΣ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ...48 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο απλή και με χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν θα βρείτε σε κοινές συσκευές. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να διαβάσετε τις οδηγίες, ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή χρήση της συσκευής σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να: Βρείτε υποδείξεις χρήσης, φυλλάδια, συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων, πληροφορίες συντήρησης: Καταχωρήσετε το προϊόν σας, ώστε να έχετε καλύτερο σέρβις: Αγοράσετε εξαρτήματα, αναλώσιμα και γνήσια ανταλλακτικά για τη συσκευή σας: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ Συνιστάται η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Όταν επικοινωνείτε με το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσιμα τα ακόλουθα στοιχεία: Μοντέλο, Κωδ. προϊόντος (PNC), Αριθμός σειράς. Τα στοιχεία αυτά θα τα βρείτε στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών. Προειδοποίηση / Προσοχή - Πληροφορίες για την ασφάλεια Γενικές πληροφορίες και συμβουλές

3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3 Πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον Υπόκειται αε αλλαγές χωρίς προειδποίηση. 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής δεν είναι υπεύθυνος για τυχόν τραυματισμούς ή ζημίες που είναι αποτέλεσμα λανθασμένης εγκατάστασης ή χρήσης. Να φυλάσσετε πάντα αυτές τις οδηγίες σε ένα ασφαλές μέρος με εύκολη πρόσβαση για μελλοντική αναφορά. 1.1 Ασφάλεια παιδιών και ευπαθών ατόμων ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος ασφυξίας, τραυματισμού ή μόνιμης αναπηρίας. Η συσκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω και από άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή πνευματικές δυνατότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εάν επιβλέπονται ή έχουν λάβει οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής με ασφαλή τρόπο και κατανοούν τους κινδύνους που ενέχονται. Μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν με τη συσκευή. Παιδιά ηλικίας 3 ετών ή μικρότερα πρέπει να κρατούνται συνεχώς μακριά από τη συσκευή όταν αυτή βρίσκεται σε λειτουργία. Φυλάσσετε όλα τα υλικά συσκευασίας μακριά από τα παιδιά και απορρίψτε τα κατάλληλα. Φυλάσσετε τα απορρυπαντικά μακριά από τα παιδιά. Κρατάτε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από τη συσκευή όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Εάν η συσκευή διαθέτει διάταξη ασφαλείας για παιδιά, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη.

4 4 Τα παιδιά δεν πρέπει να εκτελούν τον καθαρισμό και τη συντήρηση που εκτελεί ο χρήστης στη συσκευή χωρίς επίβλεψη. 1.2 Γενικές πληροφορίες για την ασφάλεια Μην αλλάζετε τις προδιαγραφές αυτής της συσκευής. Η συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί ως ανεξάρτητο προϊόν ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας αν επαρκεί ο χώρος. Μην εγκαθιστάτε τη συσκευή πίσω από πόρτα που κλειδώνει, πίσω από συρόμενη πόρτα ή πίσω από πόρτα με μεντεσέ στην αντίθετη πλευρά, καθώς αυτό δεν θα επέτρεπε στην πόρτα της συσκευής να ανοίξει πλήρως. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα μόνο αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο φις μετά την εγκατάσταση. Το άνοιγμα αερισμού που βρίσκεται στη βάση της συσκευής (κατά περίπτωση) δεν πρέπει να καλύπτεται από χαλί, μοκέτα ή οποιοδήποτε άλλο κάλυμμα δαπέδου. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η συσκευή δεν πρέπει να τροφοδοτείται μέσω μιας εξωτερικής διάταξης μεταγωγής, όπως ένας χρονοδιακόπτης, ή να είναι συνδεδεμένη σε κύκλωμα το οποίο ενεργοποιείται και απενεργοποιείται συχνά από μια διάταξη. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εγκατάστασης αερίζεται επαρκώς, ώστε να αποφευχθεί η επιστροφή ανεπιθύμητων αερίων στον χώρο από συσκευές που χρησιμοποιούν αέριο ή άλλα καύσιμα για καύση, συμπεριλαμβανομένης γυμνής φλόγας. Ο αέρας εξαγωγής δεν πρέπει να αποβάλλεται σε καμινάδα που χρησιμοποιείται για αναθυμιάσεις από συσκευές αερίου ή άλλων καυσίμων. Η πίεση λειτουργίας νερού στο σημείο εισόδου νερού από τη σύνδεση εξόδου πρέπει να είναι μεταξύ 0,5 bar (0,05 MPa) και 8 bar (0,8 MPa).

5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 5 Μην υπερβαίνετε το μέγιστο φορτίο των 9 kg (ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πίνακας προγραμμάτων»). Η συσκευή πρέπει να συνδεθεί στην παροχή νερού, χρησιμοποιώντας τα καινούργια σετ σωλήνων, ή άλλα καινούρια σετ σωλήνων που τη συνοδεύουν από το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις. Δεν επιτρέπεται η επαναχρησιμοποίηση παλιών σετ σωλήνων. Εάν το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος έχει υποστεί φθορές, θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή, το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις ή ένα κατάλληλα καταρτισμένο άτομο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος από το ηλεκτρικό ρεύμα. Σκουπίστε χνούδια ή υπολείμματα συσκευασίας που έχουν συσσωρευτεί γύρω από τη συσκευή. Ρούχα τα οποία έχουν λερωθεί με ουσίες όπως μαγειρικό λάδι ή ορυκτέλαια, ασετόν, οινόπνευμα, πετρέλαιο, κηροζίνη, καθαριστικά λεκέδων, νέφτι, κερί και καθαριστικά κεριού πρέπει να πλένονται ξεχωριστά με επιπρόσθετη ποσότητα απορρυπαντικού πριν τοποθετηθούν για στέγνωμα στο πλυντήριοστεγνωτήριο. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή εάν τα ρούχα έχουν λερωθεί από βιομηχανικά χημικά. Μη στεγνώνετε άπλυτα ρούχα στο πλυντήριοστεγνωτήριο. Αντικείμενα όπως αφρώδες ελαστικό (αφρός λάτεξ), σκουφάκια μπάνιου, αδιάβροχα υφάσματα, αντικείμενα με αντιολισθητική βάση από ελαστικό και ρούχα ή μαξιλάρια που περιέχουν επένδυση με αφρώδες ελαστικό δεν πρέπει να στεγνώνονται στο πλυντήριοστεγνωτήριο. Τα μαλακτικά ή παρόμοια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή τους. Αφαιρέστε όλα τα αντικείμενα από τα ρούχα τα οποία θα μπορούσαν να είναι πηγή ανάφλεξης όπως αναπτήρες ή σπίρτα.

6 6 Ποτέ μη διακόπτετε ένα πλυντήριο στεγνωτήριο πριν από το τέλος του κύκλου στεγνώματος, εκτός εάν αφαιρέστε και ξεχωρίσετε αμέσως όλα τα ρούχα ώστε να διασκορπιστεί η υπολειπόμενη θερμότητα. Η τελευταία φάση κύκλου του πλυντηρίου στεγνωτηρίου εκτελείται χωρίς θερμότητα (ψυχρός κύκλος) προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα ρούχα θα αποκτήσουν θερμοκρασία που δεν θα τα φθείρει. Μη χρησιμοποιείτε ψεκασμό υψηλής πίεσης με νερό ή/και ατμό για τον καθαρισμό της συσκευής. Καθαρίστε τη συσκευή με ένα νωπό πανί. Χρησιμοποιείτε μόνο ουδέτερα απορρυπαντικά. Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα, σφουγγαράκια που χαράσσουν, διαλύτες ή μεταλλικά αντικείμενα. Πριν από οποιαδήποτε εκτέλεση εργασίας συντήρησης, απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα. 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ 2.1 Εγκατάσταση Ακολουθείτε τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται με τη συσκευή. Μην εγκαθιστάτε και μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε χώρο όπου η θερμοκρασία μπορεί να είναι χαμηλότερη από 0 C ή σε χώρο που εκτίθεται στις καιρικές συνθήκες. Διατηρείτε πάντα τη συσκευή όρθια ενώ την μετακινείτε. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κυκλοφορία αέρα μεταξύ της συσκευής και του δαπέδου. Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας και τους πείρους μεταφοράς. Το δάπεδο επάνω στο οποίο εγκαθιστάτε τη συσκευή πρέπει να είναι επίπεδο, σταθερό, ανθεκτικό στη θερμότητα και καθαρό. Φυλάξτε τους πείρους μεταφοράς σε ασφαλές μέρος. Αν η συσκευή πρέπει να μετακινηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, πρέπει να επανατοποθετηθούν ώστε να ασφαλίσουν τον κάδο και να αποφευχθεί εσωτερική ζημιά. Πάντα να προσέχετε όταν μετακινείτε τη συσκευή καθώς είναι βαριά. Να χρησιμοποιείτε πάντα γάντια ασφαλείας και κλειστά παπούτσια. Εάν η συσκευή έχει υποστεί ζημιά, μην προβείτε σε εγκατάσταση ή χρήση της. Μην εγκαθιστάτε τη συσκευή σε χώρο όπου η πόρτα της δεν μπορεί να ανοίξει πλήρως. Ρυθμίστε κατάλληλα τα πόδια, ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χώρος μεταξύ της συσκευής και του δαπέδου. Μόλις η συσκευή βρεθεί στη μόνιμη θέση της, ελέγξτε ότι είναι πλήρως οριζοντιωμένη με ένα αλφάδι. Εάν δεν είναι, ρυθμίστε κατάλληλα τα πόδια. 2.2 Ηλεκτρική Σύνδεση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας. Η συσκευή πρέπει να είναι γειωμένη.

7 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 7 Χρησιμοποιείτε πάντα σωστά εγκατεστημένη πρίζα με προστασία κατά της ηλεκτροπληξίας. Μη χρησιμοποιείτε πολύπριζα και μπαλαντέζες. Μην τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας για να αποσυνδέσετε τη συσκευή. Τραβάτε πάντα το φις τροφοδοσίας. Μην αγγίζετε το καλώδιο τροφοδοσίας ή το φις τροφοδοσίας με βρεγμένα χέρια. Η συσκευή αυτή συμμορφώνεται με τις Οδηγίες της ΕΟΚ. 2.3 Σύνδεση Νερού Μην προκαλείτε ζημιά στους σωλήνες νερού. Πριν από τη σύνδεση της συσκευής σε καινούριους σωλήνες καινούριους, σε σωλήνες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό, σε σωλήνες όπου έχουν πραγματοποιηθεί επισκευές ή έχουν εγκατασταθεί καινούριες συσκευές (μετρητές νερού, κ.λπ.), αφήστε το νερό να τρέξει μέχρι να καθαρίσει. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ορατές διαρροές νερού κατά τη διάρκεια και μετά την πρώτη χρήση της συσκευής. 2.4 Χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού, ηλεκτροπληξίας, πυρκαγιάς, εγκαυμάτων ή βλάβης της συσκευής. Αυτή η συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. Μην τοποθετείτε μέσα, κοντά ή επάνω στη συσκευή εύφλεκτα αντικείμενα ή αντικείμενα εμποτισμένα με εύφλεκτα προϊόντα. Μην αγγίζετε τη γυάλινη πόρτα όταν βρίσκεται σε λειτουργία κάποιο πρόγραμμα. Το γυαλί μπορεί να θερμανθεί πολύ. 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Μη στεγνώνετε φθαρμένα ρούχα (σκισμένα, ξεφτισμένα) τα οποία περιέχουν πληρωτικά υλικά. Αν τα ρούχα έχουν πλυθεί με αφαιρετικό λεκέδων, εκτελέστε έναν επιπλέον κύκλο ξεβγάλματος προτού εκκινήσετε έναν κύκλο στεγνώματος. Βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα ρούχα. Ενδείκνυται μόνο για υφάσματα που είναι κατάλληλα για στέγνωμα σε πλυντήριο-στεγνωτήριο. Ακολουθείτε τις οδηγίες στην ετικέτα του ρούχου. Τα πλαστικά αντικείμενα δεν είναι ανθεκτικά στη θερμότητα. Αν χρησιμοποιηθεί μπάλα απορρυπαντικού, αφαιρέστε τη προτού ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα στεγνώματος. Μη χρησιμοποιείτε μπάλα απορρυπαντικού αν επιλέξετε πρόγραμμα χωρίς διακοπή. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού ή βλάβης της συσκευής. Μην κάθεστε ή στέκεστε πάνω στην ανοιχτή πόρτα της συσκευής. Μη στεγνώνετε στη συσκευή ρούχα που στάζουν. 2.5 Απόρριψη Αποσυνδέστε τη συσκευή από την παροχή ρεύματος και νερού. Κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας κοντά στη συσκευή και απορρίψτε το. Αφαιρέστε το μάνταλο της πόρτας για να αποτραπεί ο εγκλεισμός παιδιών ή ζώων μέσα στον κάδο. Απορρίψτε τη συσκευή σύμφωνα με τις τοπικές διατάξεις για την απόρριψη αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ). ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια.

8 Αποσυσκευασία ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας και τους πείρους μεταφοράς πριν από την εγκατάσταση της συσκευής. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Χρησιμοποιήστε τα γάντια. 1. Αφαιρέστε την εξωτερική μεμβράνη. Εάν απαιτείται, χρησιμοποιήστε κόφτη. 5. Προσεκτικά γείρετε τη συσκευή να ακουμπήσει στην πίσω πλευρά της. 6. Τοποθετήστε το μπροστινό κομμάτι της συσκευασίας από πολυστυρένιο στο δάπεδο κάτω από τη συσκευή. Προσέχετε να μην προκληθεί ζημιά στους σωλήνες. 2. Αφαιρέστε το επάνω χαρτόνι και τα υλικά συσκευασίας από πολυστυρένιο. 7. Αφαιρέστε το προστατευτικό πολυστυρένιο από τον πάτο Αφαιρέστε την εσωτερική μεμβράνη. 8. Σηκώστε τη συσκευή σε κατακόρυφη θέση Ανοίξτε την πόρτα και αφαιρέστε το κομμάτι πολυστυρενίου από το λάστιχο της πόρτας και όλα τα υλικά από τον κάδο.

9 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 9 9. Αφαιρέστε το καλώδιο ρεύματος και τον σωλήνα αδειάσματος από τα άγκιστρα των σωλήνων. Είναι πιθανό να δείτε νερό να τρέχει από τον σωλήνα αδειάσματος. Αυτό οφείλεται στους ελέγχους με νερό που πραγματοποιούνται στη συσκευή από το εργοστάσιο. 10. Αφαιρέστε τους τρεις πείρους χρησιμοποιώντας το κλειδί που παρέχεται με τη συσκευή. Σας συνιστούμε να φυλάξετε τα υλικά συσκευασίας και τους πείρους μεταφοράς, σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακινήσετε τη συσκευή. 3.2 Τοποθέτηση και οριζοντίωση 1. Τοποθετήστε τη συσκευή σε επίπεδο σκληρό δάπεδο. Βεβαιωθείτε ότι η κυκλοφορία του αέρα κάτω από τη συσκευή δεν παρεμποδίζεται από μοκέτες. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν ακουμπά στον τοίχο και δεν έρχεται σε επαφή με άλλες συσκευές. 2. Χαλαρώστε ή σφίξτε τα πόδια για να ρυθμίσετε την οριζόντια θέση. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μην τοποθετείτε χαρτόνι, ξύλο ή άλλα υλικά κάτω από τη συσκευή για να την οριζοντιώσετε. 11. Τραβήξτε για να βγάλετε τους πλαστικούς αποστάτες. 12. Τοποθετήστε στις οπές τα πλαστικά καπάκια τα οποία θα βρείτε μέσα στη σακούλα με το εγχειρίδιο χρήσης.

10 10 Η συσκευή πρέπει να είναι καλά οριζοντιωμένη και σταθερή. x4 Η σωστή οριζοντίωση της συσκευής αποτρέπει τις δονήσεις, τους θορύβους και τη μετακίνησή της κατά τη λειτουργία. 45 O 20 O Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας παροχής δεν είναι σε κατακόρυφη θέση. 3. Εάν είναι απαραίτητο, χαλαρώστε το παξιμάδι δακτυλίου για να τοποθετήσετε τον σωλήνα στη σωστή θέση. 4. Συνδέστε τον σωλήνα παροχής νερού σε βρύση κρύου νερού με σπείρωμα 3/4''. 3.3 Σωλήνας παροχής 1. Συνδέστε τον σωλήνα παροχής νερού στο πίσω μέρος της συσκευής. 2. Τοποθετήστε τον προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, ανάλογα με τη θέση της βρύσης. ΠΡΟΣΟΧΗ! Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διαρροές από τους συνδέσμους. Μη χρησιμοποιείτε επέκταση σωλήνα, αν ο σωλήνας παροχής είναι πολύ κοντός. Επικοινωνήστε με το κέντρο σέρβις για την αντικατάσταση του σωλήνα παροχής. 3.4 Διάταξη διακοπής νερού Ο σωλήνας παροχής διαθέτει διάταξη διακοπής νερού. Αυτή η διάταξη

11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 11 αποτρέπει τις διαρροές νερού στον σωλήνα λόγω της φυσικής φθοράς του. Το κόκκινο τμήμα στο παράθυρο «A» υποδεικνύει αυτό το πρόβλημα. A Αν συμβεί κάτι τέτοιο, κλείστε τη βρύση και επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις για αντικατάσταση του σωλήνα. 3.5 Άδειασμα του νερού Ο σωλήνας αδειάσματος θα πρέπει να παραμένει σε ύψος όχι μικρότερο από 60 cm και όχι μεγαλύτερο από 100 cm. Μπορείτε να επιμηκύνετε τον σωλήνα αδειάσματος έως 400 cm κατά μέγιστο. Επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις για να προμηθευτείτε άλλον σωλήνα και την επέκτασή του. Μπορείτε να συνδέσετε τον σωλήνα αδειάσματος με διάφορους τρόπους: 1. Κάντε ένα σχήμα U με τον σωλήνα αδειάσματος και τοποθετήστε τον γύρω από τον πλαστικό οδηγό σωλήνα. 2. Στο άκρο του νιπτήρα - Στερεώστε τον οδηγό στη βρύση παροχής νερού ή στον τοίχο. Βεβαιωθείτε ότι ο πλαστικός οδηγός δεν μετακινείται κατά το άδειασμα του νερού. Βεβαιωθείτε ότι το άκρο του σωλήνα αδειάσματος δεν είναι βυθισμένο στο νερό. Μπορεί να υπάρξει επιστροφή βρώμικου νερού στη συσκευή. 3. Σε έναν κατακόρυφο σωλήνα με οπή εξαερισμού - Τοποθετήστε τον σωλήνα αδειάσματος απευθείας σε έναν αγωγό αποχέτευσης. Δείτε την εικόνα. Το άκρο του σωλήνα αδειάσματος πρέπει πάντοτε να αερίζεται, δηλ. η εσωτερική διάμετρος του αγωγού αποχέτευσης (ελάχ. 38 mm - ελάχ. 1,5") θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την εξωτερική διάμετρο του σωλήνα αδειάσματος. 4. Εάν το άκρο του σωλήνα αδειάσματος μοιάζει με αυτό (δείτε την εικόνα), μπορείτε να τον σπρώξετε απευθείας στον κατακόρυφο σωλήνα.

12 12 Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας αδειάσματος σχηματίζει καμπύλη, για την αποτροπή της εισόδου σωματιδίων από τον νιπτήρα στη συσκευή. 6. Τοποθετήστε τον σωλήνα απευθείας σε εντοιχισμένο αγωγό αποχέτευσηςκαι στερεώστε τον με σφιγκτήρα. 5. Χωρίς τον πλαστικό οδηγό σωλήνα, σε σιφόνι νεροχύτη - Τοποθετήστε τον σωλήνα αδειάσματος στο σιφόνι και σφίξτε τον με σφιγκτήρα. Δείτε την εικόνα. 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 4.1 Επισκόπηση συσκευής Καπάκι 2 Θήκη απορρυπαντικού

13 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 13 3 Πίνακας χειριστηρίων 4 Λαβή πόρτας 5 Πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών 6 Φίλτρο αντλίας αδειάσματος 7 Πόδια για οριζοντίωση της συσκευής 8 Σωλήνας αδειάσματος 9 Σύνδεση του σωλήνα παροχής 10 Καλώδιο τροφοδοσίας 11 Πείροι μεταφοράς 12 Στήριγμα σωλήνα 5. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ 5.1 Περιγραφή πίνακα χειριστηρίων Διακόπτης επιλογής προγράμματος 2 Οθόνη 3 Κουμπί αφής χρόνου στεγνώματος 4 Κουμπί αφής βαθμού στεγνώματος 5 Κουμπί αφής Mode Πλύση Στέγνωμα 6 Κουμπί αφής Έναρξης/Παύσης 7 Κουμπί αφής Λεκέδων/Πρόπλυσης Επιλογή Λεκέδες Επιλογή Πρόπλυση 8 Κουμπί αφής Καθυστέρησης Έναρξης 9 Κουμπί αφής Εξοικονόμησης Χρόνου 10 Κουμπί αφής Μείωση ταχύτητας στυψίματος Μόνο Άδειασμα Μόνο Στύψιμο 11 Κουμπί αφής Θερμοκρασίας 12 Κουμπί Ενεργοποίησης/ Απενεργοποίησης

14 Οθόνη Ένδειξη μέγιστου φορτίου. Το εικονίδιο αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια εκτίμησης του φορτίου ρούχων (ανατρέξτε στην παράγραφο «Ανίχνευση φορτίου PROSENSE»). Ένδειξη μέγιστου φορτίου ρούχων. Αναβοσβήνει όταν το φορτίο ρούχων υπερβαίνει το μέγιστο δηλωμένο φορτίο του επιλεγμένου προγράμματος. Αν εκτελέσετε ένα πρόγραμμα όταν ο κάδος είναι υπερφορτωμένος, αναβοσβήνει επίσης η ένδειξη τος. Ένδειξη χρόνου στεγνώματος. Ένδειξη κλειδώματος πόρτας. Η ψηφιακή ένδειξη μπορεί να εμφανίζει τα εξής: στο τέλος του προγράμμα Διάρκεια του προγράμματος (π.χ., φάση πλύσης ή/και στεγνώματος). Χρόνος καθυστέρησης (π.χ. ή ). Τέλος κύκλου ( ). Κωδικός προειδοποίησης (π.χ. ). Ένδειξη φάσης πλύσης: αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια της φάσης πρόπλυσης και πλύσης. Ένδειξη φάσης ξεβγάλματος. Αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια της φάσης ξεβγάλματος. Η επιλογή μόνιμου Επιπλέον ξεβγάλματος: - ένα επιπλέον ξέβγαλμα. - δύο επιπλέον ξεβγάλματα. Ένδειξη φάσης στυψίματος και αδειάσματος. Αναβοσβήνει κατά τη διάρκεια της φάσης στυψίματος και αδειάσματος. Ένδειξη φάσης ατμού.

15 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 15 Ένδειξη φάσης στεγνώματος. Ένδειξη κλειδώματος ασφαλείας για παιδιά. Ένδειξη θερμοκρασίας. Η ένδειξη κρύα πλύση. εμφανίζεται όταν έχει ρυθμιστεί Ένδειξη ταχύτητας στυψίματος. Ένδειξη στεγνώματος για σιδέρωμα. Ένδειξη στεγνώματος για ντουλάπι. Ένδειξη επιπλέον στεγνώματος. 6. ΔΙΑΚΌΠΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΆ 6.1 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση Εάν πατήσετε αυτό το κουμπί για μερικά δευτερόλεπτα, γίνεται ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της συσκευής. Ακούγονται δύο διαφορετικοί ήχοι κατά την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της συσκευής. Καθώς η λειτουργία αναμονής απενεργοποιεί τη συσκευή αυτόματα για να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τη συσκευή ξανά. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην παράγραφο «Αναμονή» του κεφαλαίου «Καθημερινή χρήση». 6.2 Εισαγωγή Αυτές οι επιλογές/λειτουργίες δεν είναι επιλέξιμες σε όλα τα προγράμματα πλύσης. Ελέγξτε τη συμβατότητα μεταξύ επιλογών/λειτουργιών και προγραμμάτων πλύσης στο κεφάλαιο «Πίνακας προγραμμάτων». Μια επιλογή/λειτουργία μπορεί να αποκλείσει κάποια άλλη και σε αυτή την περίπτωση η συσκευή δεν σας επιτρέπει να ορίσετε μαζί μη συμβατές επιλογές/λειτουργίες. 6.3 Θερμοκρασία Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα πλύσης, η συσκευή προτείνει αυτόματα μια προεπιλεγμένη θερμοκρασία. Αγγίξτε αυτό το κουμπί επανειλημμένα μέχρι η επιθυμητή τιμή θερμοκρασίας να εμφανιστεί στην οθόνη. Όταν στην οθόνη εμφανίζονται οι ενδείξεις και, η συσκευή δεν θερμαίνει το νερό.

16 Στύψιμο Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα, η συσκευή επιλέγει αυτόματα τη μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα στυψίματος. Αγγίξτε αυτό το κουμπί επανειλημμένα για: Μείωση της ταχύτητας στυψίματος. Η οθόνη εμφανίζει μόνο τις ταχύτητες στυψίματος που είναι διαθέσιμες για το εκάστοτε επιλεγμένο πρόγραμμα. Ρυθμίστε την επιλογή Μόνο Άδειασμα (Παράλειψη των φάσεων πλύσης, ξεβγάλματος και στυψίματος). Η συσκευή εκτελεί μόνο τη φάση αδειάσματος νερού του επιλεγμένου προγράμματος πλύσης. Η οθόνη εμφανίζει την ένδειξη (κρύο), και την ένδειξη (χωρίς στύψιμο) και την ένδειξη. Ρυθμίστε την επιλογή Μόνο Στύψιμο (Παράλειψη των φάσεων πλύσης και ξεβγάλματος). Η συσκευή εκτελεί μόνο τη φάση στυψίματος του επιλεγμένου προγράμματος πλύσης. Η οθόνη εμφανίζει την ένδειξη (κρύο), την ένδειξη φάσης ταχύτητα στυψίματος. Αν χρειάζεται να μειώσετε την ταχύτητα στυψίματος, επιλέξτε ως προεπιλογή ένα πρόγραμμα με χαμηλότερη ταχύτητα στυψίματος. 6.5 Λεκέδες/Πρόπλυση και την Πιέστε αυτό το κουμπί επανειλημμένα για να ενεργοποιήσετε τη μία από τις δύο επιλογές. Στην οθόνη εμφανίζεται η σχετική ένδειξη. Λεκέδες Ορίστε αυτή την επιλογή για να προσθέσετε μια φάση κατά των λεκέδων σε ένα πρόγραμμα, προκειμένου να γίνει επεξεργασία των πολύ λερωμένων ή λεκιασμένων ρούχων με προϊόν αφαίρεσης λεκέδων. Ρίξτε το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων στη θήκη. Το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων προστίθεται στην κατάλληλη φάση του προγράμματος πλύσης. Η επιλογή αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε θερμοκρασίες κάτω των 40 C. Πρόπλυση Η επιλογή αυτή χρησιμοποιείται για να προσθέσετε μια φάση πρόπλυσης στους 30 C πριν από τη φάση πλύσης. Αυτή η επιλογή συστήνεται για πολύ λερωμένα ρούχα, ειδικά εάν περιέχουν άμμο, σκόνη, λάσπη και άλλα στερεά σωματίδια. Οι επιλογές μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια του προγράμματος. 6.6 Καθυστέρηση Έναρξης Με αυτή την επιλογή μπορείτε να καθυστερήσετε την έναρξη ενός προγράμματος σε μια ώρα που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Πατήστε το κουμπί επανειλημμένα για να ρυθμίσετε την απαιτούμενη καθυστέρηση. Ο χρόνος αυξάνεται σε βήματα των 30 λεπτών έως τα 90 λεπτά και σε βήματα των 2 ωρών έως τις 20 ώρες. Αφού ξεκινήσετε τον κύκλο μέσω του κουμπιού Έναρξη/Παύση, στην οθόνη εμφανίζεται ο επιλεγμένος χρόνος καθυστέρησης και η συσκευή ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση. 6.7 Εξοικονόμηση Χρόνου Με αυτή την επιλογή μπορείτε να μειώσετε τη διάρκεια του προγράμματος. Εάν τα ρούχα είναι κανονικά ή λίγο λερωμένα, συνιστάται να μειώσετε τον χρόνο του προγράμματος πλύσης. Αγγίξτε αυτό το κουμπί μία φορά για να μειώσετε τη διάρκεια. Σε περίπτωση μικρότερου φορτίου, αγγίξτε αυτό το κουμπί δύο φορές για

17 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 17 να ρυθμίσετε ένα πολύ σύντομο πρόγραμμα. Η διάρκεια του προγράμματος ρυθμίζεται ανάλογα στην οθόνη. Όταν έχει πατηθεί αυτό το κουμπί, η λυχνία LED πάνω από το κουμπί είναι αναμμένη. Αυτή η επιλογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της διάρκειας του προγράμματος Ατμός. 6.8 Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου Αγγίξτε αυτό το κουμπί για να ρυθμίσετε τον χρόνο ανάλογα με τα υφάσματα που έχετε για στέγνωμα (Ανατρέξτε στον πίνακα «Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου»). Η οθόνη εμφανίζει τη ρυθμισμένη τιμή. Κάθε φορά που αγγίζετε αυτό το κουμπί, η διάρκεια του χρόνου αυξάνεται κατά 5 λεπτά. Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε όλες τις τιμές χρόνου για τα διάφορα είδη υφασμάτων. 6.9 Βαθμοί Στεγνώματος Αγγίξτε αυτό το κουμπί για να επιλέξετε έναν από τους 3 αυτόματους βαθμούς στεγνώματος που προτείνει η συσκευή. Στην οθόνη ανάβει η αντίστοιχη ένδειξη στεγνώματος: 7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Στεγνά για σιδέρωμα: ρούχα που προορίζονται για σιδέρωμα. Στεγνά για ντουλάπι: ρούχα που προορίζονται για αποθήκευση. Επιπλέον στέγνωμα: ρούχα πλήρως στεγνά Mode Δεν μπορείτε να επιλέξετε όλους τους βαθμούς αυτόματου στεγνώματος για κάθε τύπο υφάσματος. Χάρη σε αυτό το κουμπί, ένας κύκλος μπορεί να εκτελέσει: Μόνο πλύσιμο : Η ένδειξη Πλύση είναι αναμμένη. Πλύση και στέγνωμα : Οι ενδείξεις Πλύση και Στέγνωμα είναι αναμμένες. Μόνο στέγνωμα : Η ένδειξη Στέγνωμα είναι αναμμένη Έναρξη/Παύση Αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσετε, να παύσετε ή να διακόψετε ένα πρόγραμμα που εκτελείται. 7.1 Πίνακας Προγραμμάτων Πρόγραμμα Περιγραφή προγράμματος Προγράμματα πλύσης Βαμβακερά Λευκά βαμβακερά και χρωματιστά βαμβακερά. Κανονικά λερωμένα και λίγο λερωμένα.

18 18 Πρόγραμμα Βαμβακερά Eco Συνθετικά Ευαίσθητα Μάλλινα/Πλύσιμο στο χέρι Ρούχα Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Περιγραφή προγράμματος Λευκά βαμβακερά και χρωματιστά βαμβακερά. Κανονικά λερωμένα και λίγο λερωμένα. Πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας για βαμβακερά. Αυτό το πρόγραμμα στους 60ºC με φορτίο 9 kg είναι το πρόγραμμα αναφοράς για τα στοιχεία που αναγράφονται στην ετικέτα κατανάλωσης ενέργειας, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΟΚ 92/75. Επιλέξτε αυτό το πρόγραμμα για καλά αποτελέσματα πλύσης και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η διάρκεια του προγράμματος πλύσης παρατείνεται. Συνθετικά υφάσματα ή ανάμικτα υφάσματα. Κανονικά λερωμένα. Ευαίσθητα υφάσματα, όπως ακρυλικά, βισκόζη και ανάμικτα υφάσματα που απαιτούν απαλή πλύση. Κανονικά λερωμένα. Μάλλινα που πλένονται στο πλυντήριο, μάλλινα που πλένονται στο χέρι και άλλα υφάσματα με το σύμβολο φροντίδας «πλύσιμο στο χέρι» 1). Μη χρησιμοποιείτε μαλακτικό και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα μαλακτικού στη θήκη απορρυπαντικού. Ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων, ρούχα για τεχνικές εργασίες, αθλητικά υφάσματα, αδιάβροχα και διαπνέοντα μπουφάν, μπουφάν με αφαιρούμενη επένδυση φλις ή μονωτική εσωτερική επένδυση. Εκτελώντας ένα πρόγραμμα πλύσης και στεγνώματος χωρίς διακοπή, η φάση στεγνώματος επίσης επαναφέρει την αδιαβροχοποίηση. Βεβαιωθείτε ότι η ετικέτα φροντίδας του ρούχου επιτρέπει το στέγνωμα σε στεγνωτήριο. Αντιαλλεργικό Λευκά βαμβακερά υφάσματα. Αυτό το πρόγραμμα αφαιρεί τους μικροοργανισμούς χάρη στη φάση πλύσης με τη θερμοκρασία να διατηρείται πάνω από τους 60 C για μερικά λεπτά. Αυτό βοηθάει στην απομάκρυνση μικροβίων, βακτηρίων, μικροοργανισμών και σωματιδίων. Μια φάση επιπλέον ξεβγάλματος διασφαλίζει τη σωστή αφαίρεση των υπολειμμάτων απορρυπαντικού και γύρης/αλλεργιογόνων στοιχείων. Με τον τρόπο αυτό η πλύση είναι περισσότερο αποτελεσματική. Πρόγραμμα Πλύσης και Στεγνώματος

19 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 19 Πρόγραμμα NonStop 60min Περιγραφή προγράμματος Πλήρες πρόγραμμα που αποτελείται από μια φάση πλύσης και από μια φάση στεγνώματος για μικρό φορτίο ανάμικτων υφασμάτων (βαμβακερά και συνθετικά). Επίσης, στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη. Πρόγραμμα ατμού Ατμός Προγράμματα ατμού 2) Το πρόγραμμα Ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για στεγνά όσο και για πλυμένα ρούχα, καθώς και για ρούχα που έχουν φορεθεί μόνο μία φορά. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να μειώσουν το τσαλάκωμα και τις οσμές και να κάνουν τα ρούχα σας πιο απαλά. Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό. Εάν χρειάζεται, απομακρύνετε τους λεκέδες με πλύσιμο ή με χρήση τοπικού αφαιρετικού λεκέδων. Τα προγράμματα ατμού δεν εκτελούν κύκλους υγιεινής. Μη ρυθμίζετε το πρόγραμμα Ατμού με τους παρακάτω τύπους υφασμάτων: Ρούχα που πλένονται σε θερμοκρασία χαμηλότερη από 40 C. Ρούχα στην ετικέτα των οποίων δεν αναγράφεται ότι είναι κατάλληλα για στέγνωμα σε στεγνωτήριο. Όλα τα ρούχα που περιέχουν πλαστικά, μεταλλικά, ξύλινα ή παρεμφερή στοιχεία. Πρόσθετα προγράμματα Ξέβγαλμα Για ξέβγαλμα και στύψιμο των ρούχων. Όλα τα υφάσματα, εκτός από μάλλινα και πολύ ευαίσθητα υφάσματα. Μειώστε την ταχύτητα στυψίματος σύμφωνα με τον τύπο των ρούχων. 1) Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ο κάδος περιστρέφεται αργά εξασφαλίζοντας μια απαλή πλύση. Ενδέχεται να φαίνεται ότι ο κάδος δεν περιστρέφεται ή ότι δεν περιστρέφεται σωστά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για αυτό το πρόγραμμα. 2) Εάν επιλέξετε ένα πρόγραμμα ατμού με στεγνά ρούχα, στο τέλος του κύκλου τα ρούχα θα είναι ελαφρώς υγρά. Συνιστάται να βγάλετε τα ρούχα σε ανοιχτό χώρο για περίπου 10 λεπτά, ώστε να απομακρυνθεί η υγρασία. Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, αφαιρέστε γρήγορα τα ρούχα από τον κάδο. Μετά από έναν κύκλο ατμού, τα ρούχα ίσως εξακολουθούν να χρειάζονται σιδέρωμα, αλλά με λιγότερο κόπο. Θερμοκρασία προγράμματος, μέγιστη ταχύτητα στυψίματος και μέγιστο φορτίο Πρόγραμμα Προεπιλεγμένη θερμοκρασία Εύρος θερμοκρασίας Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος Ταχύτητες στυψίματος Μέγιστο φορτίο Προγράμματα πλύσης

20 20 Πρόγραμμα Προεπιλεγμένη θερμοκρασία Εύρος θερμοκρασίας Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος Ταχύτητες στυψίματος Μέγιστο φορτίο Βαμβακερά 40 C 95 C - Κρύο 1600 rpm 1600 rpm rpm 9 kg Βαμβακερά Eco 40 C 60 C - 40 C 1600 rpm 1600 rpm rpm 9 kg Συνθετικά 40 C 60 C - Κρύο 1200 rpm 1200 rpm rpm 4 kg Ευαίσθητα 40 C 40 C - Κρύο 1200 rpm 1200 rpm rpm 4 kg Μάλλινα/Πλύσιμο στο χέρι 40 C 40 C - Κρύο 1200 rpm 1200 rpm rpm 1.5 kg Ρούχα Υπαίθριων Δραστηριοτήτων 30 C 40 C - Κρύο 1200 rpm 1200 rpm rpm 2 kg Αντιαλλεργικό 60 C 1600 rpm 1600 rpm rpm 9 kg NonStop 60min 30 C 40 C - 30 C 1200 rpm 1200 rpm rpm 1 kg Ατμός 1.5 kg Ξέβγαλμα 1600 rpm 1600 rpm rpm 9 kg

21 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 21 Συμβατότητα επιλογών προγραμμάτων Πρόγραμμα Επιλογές Βαμβακερά Βαμβακερά Eco Συνθετικά Ευαίσθητα Μάλλινα/Πλύσιμο στο χέρι Ρούχα Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αντιαλλεργικό NonStop 60min Ατμός Ξέβγαλμα Στύψιμο Μόνο Άδειασμα Μόνο Στύψιμο Επιπλέον Ξέβγαλμα Πρόπλυση Λεκέδες 1) Καθυστέρηση Έναρξης Εξοικονόμηση Χρόνου 2) Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου

22 22 Πρόγραμμα Επιλογές Βαμβακερά Βαμβακερά Eco Συνθετικά Ευαίσθητα Μάλλινα/Πλύσιμο στο χέρι Ρούχα Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αντιαλλεργικό NonStop 60min Ατμός Ξέβγαλμα Βαθμοί Στεγνώματος 1) Η επιλογή αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε θερμοκρασίες κάτω των 40 C. 2) Εάν ρυθμίσετε την πιο σύντομη διάρκεια, συνιστάται η μείωση του μεγέθους του φορτίου. Μπορείτε να φορτώσετε πλήρως τη συσκευή, αλλά τα αποτελέσματα της πλύσης μπορεί να είναι λιγότερο ικανοποιητικά. 7.2 Woolmark Apparel Care - Blue Ο κύκλος πλυσίματος για μάλλινα αυτής της συσκευής έχει εγκριθεί από την The Woolmark Company για το πλύσιμο μάλλινων ρούχων με σήμανση «πλύσιμο στο χέρι», υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα πλένονται σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα ρούχου, καθώς και τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή του παρόντος πλυντηρίου ρούχων. M1230 Ο κύκλος στεγνώματος για μάλλινα αυτής της συσκευής έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από την The Woolmark Company. Ο κύκλος είναι κατάλληλος για το στέγνωμα μάλλινων ρούχων που φέρουν τη σήμανση «πλύσιμο στο χέρι», υπό την προϋπόθεση ότι τα ρούχα πλένονται σε επικυρωμένο από τη Woolmark κύκλο για ρούχα που πλένονται στο χέρι και στεγνώνουν σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή. M1224 Στο Η.Β., την Ιρλανδία, το Χονγκ Κονγκ και την Ινδία, το σύμβολο Woolmark είναι σήμα πιστοποίησης.

23 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Αυτόματο στέγνωμα Βαθμός Στεγνώματος Τύπος υφάσματος Φορτίο Επιπλέον Στέγνωμα Για πετσέτες Στεγνά για Ντουλάπι 1) Για ρούχα προς αποθήκευση Στεγνά για Σιδέρωμα Κατάλληλα για σιδέρωμα Βαμβακερά και Λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου κ.λπ.) Βαμβακερά και Λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου κ.λπ.) Συνθετικά και ανάμικτα υφάσματα (πουλόβερ, μπλούζες, εσώρουχα, λευκά είδη) Ευαίσθητα υφάσματα (ακρυλικά, βισκόζη και ανάμικτα ευαίσθητα υφάσματα) Μάλλινα (μάλλινα πουλόβερ) Ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων (Ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων, ρούχα για τεχνικές εργασίες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα και διαπνέοντα μπουφάν, μπουφάν με επένδυση) Βαμβακερά και Λινά (σεντόνια, τραπεζομάντηλα, πουκάμισα, κ.λπ.) έως 6 kg έως 6 kg έως 4 kg έως 2 kg έως 1 kg έως 2 kg έως 6 kg 1) Συμβουλές για ινστιτούτο δοκιμών Η δοκιμή απόδοσης, σύμφωνα με το πρότυπο EN 50229, πρέπει να πραγματοποιείται με ΑΡΧΙΚΟ φορτίο στεγνώματος της μέγιστης δηλωμένης χωρητικότητας στεγνώματος (σύνθεση φορτίου σύμφωνα με το πρότυπο EN61121) ρυθμίζοντας το ΑΥΤΟΜΑΤΟ πρόγραμμα ΣΤΕ ΓΝΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ για Βαμβακερά Eco. Το ΔΕΥΤΕΡΟ φορτίο στεγνώματος πρέπει να δοκιμάζεται ρυθμίζοντας το ΑΥΤΟΜΑΤΟ πρόγραμμα ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ για Βαμβακερά Eco.

24 Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου Τύπος υφάσματος Βαθμός Στεγνώματος Φορτίο (kg) Ταχύτητα στυψίματος (rpm) Προτεινόμενη διάρκεια (λεπτά) Επιπλέον Στέγνωμα Για πετσέτες Στεγνά για Ντουλάπι Για ρούχα προς αποθήκευση Βαμβακερά και Λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου κ.λπ.) Βαμβακερά και Λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου κ.λπ.) Συνθετικά και ανάμικτα υφάσματα (πουλόβερ, μπλούζες, εσώρουχα, λευκά είδη) Ευαίσθητα (ακρυλικά, βισκόζη και ανάμικτα ευαίσθητα υφάσματα) Μάλλινα (μάλλινα πουλόβερ) Ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων (Ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων, ρούχα για τεχνικές εργασίες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα και διαπνέοντα μπουφάν, μπουφάν με επένδυση) Στεγνά για Σιδέρωμα Κατάλληλα για σιδέρωμα Βαμβακερά και Λινά (σεντόνια, τραπεζομάντηλα, πουκάμισα, κ.λπ.) ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ 1. Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι πείροι μεταφοράς έχουν αφαιρεθεί από τη συσκευή. 2. Βεβαιωθείτε ότι η ηλεκτρική τροφοδοσία είναι διαθέσιμη και η βρύση παροχής νερού είναι ανοιχτή. 3. Ρίξτε 2 λίτρα νερού στη θήκη απορρυπαντικού με τη σήμανση. Έτσι ενεργοποιείται το σύστημα αδειάσματος. 4. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού στη θήκη με τη σήμανση. 5. Ρυθμίστε και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα για βαμβακερά στη μέγιστη θερμοκρασία, χωρίς να τοποθετήσετε ρούχα στον κάδο. Έτσι θα αφαιρεθούν τυχόν ρύποι από τον κάδο.

25 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ 9.1 Κλείδωμα Ασφαλείας για Παιδιά Με αυτή την επιλογή μπορείτε να αποτρέψετε τα παιδιά να παίζουν με το χειριστήριο. Για να ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, αγγίξτε ταυτόχρονα τα κουμπιά και, μέχρι η ένδειξη να ανάψει/σβήσει στην οθόνη. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή: Αφού αγγίξετε το κουμπί Έναρξη/ Παύση: όλα τα κουμπιά και ο διακόπτης επιλογής προγράμματος απενεργοποιούνται (εκτός από το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση). Πριν αγγίξετε το κουμπί Έναρξη/ Παύση: η συσκευή δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία. Η συσκευή διατηρεί αυτή την επιλογή μέχρι να την απενεργοποιήσετε. 9.2 Ηχητικά σήματα Αυτή η συσκευή διαθέτει διαφορετικά ηχητικά σήματα τα οποία ενεργοποιούνται όταν: Ενεργοποιείτε τη συσκευή (ειδικός σύντομος ήχος). Απενεργοποιείτε τη συσκευή (ειδικός σύντομος ήχος). Αγγίζετε τα κουμπιά (ήχος κλικ). Ορίζετε μια λανθασμένη επιλογή (3 σύντομοι ήχοι). Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται (σειρά ήχων για περίπου 2 λεπτά). Η συσκευή παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία (σειρά σύντομων ήχων για περίπου 5 λεπτά). Για απενεργοποίηση/ενεργοποίηση των ηχητικών σημάτων όταν το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί, αγγίξτε ταυτόχρονα τα κουμπιά και για περίπου 6 δευτερόλεπτα. Αν απενεργοποιήσετε τα ηχητικά σήματα, αυτά θα συνεχίσουν να λειτουργούν όταν η συσκευή παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία. 9.3 Μόνιμο Επιπλέον Ξέβγαλμα Με την επιλογή αυτή μπορείτε να έχετε μόνιμα ενεργοποιημένα ένα ή δύο επιπλέον ξεβγάλματα όταν ρυθμίζετε ένα νέο πρόγραμμα. Αγγίξτε ταυτόχρονα τα κουμπιά και μία φορά για να προσθέσετε ένα επιπλέον ξέβγαλμα. Η ένδειξη εμφανίζεται στην οθόνη. Αγγίξτε ταυτόχρονα τα κουμπιά και δύο φορές για να προσθέσετε δύο επιπλέον ξεβγάλματα. Η ένδειξη εμφανίζεται στην οθόνη. Αγγίξτε ταυτόχρονα τα κουμπιά και τρεις φορές για να αφαιρέσετε τα επιπλέον ξεβγάλματα. Στην οθόνη εμφανίζεται μόνο η ένδειξη. 10. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΜΌΝΟ ΠΛΎΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια Ενεργοποίηση της συσκευής 1. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα. 2. Ανοίξτε τη βρύση παροχής νερού. 3. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά

26 26 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Η ένδειξη του κουμπιού Έναρξη/Παύση αρχίζει να αναβοσβήνει. Ο διακόπτης επιλογής προγράμματος ρυθμίζεται αυτόματα στο πρόγραμμα Βαμβακερά και μόνο η ένδειξη Πλύση είναι αναμμένη πάνω από το κουμπί Mode. Στην οθόνη εμφανίζεται το μέγιστο φορτίο, η προεπιλεγμένη θερμοκρασία, η μέγιστη ταχύτητα στυψίματος, οι ενδείξεις των φάσεων που αντιστοιχούν στο πρόγραμμα και η διάρκεια του κύκλου Φόρτωση των ρούχων 1. Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής. 2. Τινάζετε τα ρούχα πριν τα τοποθετήσετε στη συσκευή. 3. Τοποθετήστε ένα-ένα τα ρούχα στον κάδο. Φροντίστε να μην προσθέσετε πάρα πολλά ρούχα μέσα στον κάδο. 4. Κλείστε καλά την πόρτα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ρούχα ανάμεσα στο λάστιχο στεγανοποίησης και την πόρτα. Υπάρχει κίνδυνος διαρροής νερού ή πρόκλησης ζημιάς στα ρούχα Προσθήκη του απορρυπαντικού και των προσθετικών πλύσης Θήκη για τη φάση πρόπλυσης, το πρόγραμμα μουλιάσματος ή το αφαιρετικό λεκέδων. Θήκη για τη φάση πλύσης. Θήκη για υγρά προσθετικά πλύσης (μαλακτικό, προϊόντα κολλαρίσματος). Μέγιστο επίπεδο ποσότητας υγρών προσθετικών. Πτυσσόμενο κάλυμμα για απορρυπαντικό σε σκόνη ή σε υγρή μορφή. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που υπάρχουν στη συσκευασία των απορρυπαντικών προϊόντων, αλλά συνιστούμε να μην υπερβαίνετε το μέγιστο υποδεικνυόμενο επίπεδο ( ). Ωστόσο, αυτή η ποσότητα εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα πλύσης. Μετά από ένα κύκλο πλύσης, εάν είναι απαραίτητο, αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα απορρυπαντικού από τη θήκη απορρυπαντικού.

27 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έλεγχος της θέσης του πτερυγίου 1. Τραβήξτε προς τα έξω τη θήκη απορρυπαντικού μέχρι να σταματήσει. 2. Πιέστε τον μοχλό προς τα κάτω για να αφαιρέσετε τη θήκη Για να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό σε σκόνη, στρέψτε το πτερύγιο προς τα πάνω. 2 Με το πτερύγιο στη θέση ΚΑΤΩ: Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά με ζελατινώδη ή παχύρρευστη υφή. Μην τοποθετείτε περισσότερο απορρυπαντικό σε υγρή μορφή από το όριο που υποδεικνύεται στο πτερύγιο. Μη ρυθμίζετε τη φάση πρόπλυσης. Μη ρυθμίζετε τη λειτουργία καθυστέρησης έναρξης. 5. Μετρήστε και προσθέστε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού. 6. Κλείστε προσεκτικά τη θήκη απορρυπαντικού. 4. Για να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό σε υγρή μορφή, στρέψτε το πτερύγιο προς τα κάτω. Βεβαιωθείτε ότι το πτερύγιο δεν δημιουργεί εμπόδιο κατά το κλείσιμο της θήκης Ρύθμιση ενός προγράμματος 1. Στρέψτε τον διακόπτη επιλογής προγράμματος για να επιλέξετε το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης. Θα ανάψει η ένδειξη του σχετικού προγράμματος. Η ένδειξη του κουμπιού Έναρξη/Παύση αναβοσβήνει. Στην οθόνη εμφανίζεται το μέγιστο δηλωμένο φορτίο για το πρόγραμμα, η προεπιλεγμένη θερμοκρασία, η μέγιστη

28 28 ταχύτητα στυψίματος, οι ενδείξεις των φάσεων πλύσης (όταν είναι διαθέσιμες) και μια ενδεικτική διάρκεια του προγράμματος. 2. Για να αλλάξετε τη θερμοκρασία ή/και την ταχύτητα στυψίματος, αγγίξτε τα σχετικά κουμπιά. 3. Εάν θέλετε, ορίστε μία ή περισσότερες επιλογές αγγίζοντας τα σχετικά κουμπιά. Οι σχετικές ενδείξεις ανάβουν στην οθόνη και οι δεδομένες πληροφορίες αλλάζουν ανάλογα. Για να εκτελέσετε μόνο πλύσιμο, βεβαιωθείτε ότι μόνο η ένδειξη Πλύση είναι αναμμένη πάνω από το κουμπί Mode. Σε περίπτωση που μια επιλογή δεν είναι δυνατή, δεν ανάβει καμία ένδειξη και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα Έναρξη ενός προγράμματος Αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Η σχετική ένδειξη σταματάει να αναβοσβήνει και παραμένει αναμμένη. Στην οθόνη, η ένδειξη της φάσης λειτουργίας αρχίζει να αναβοσβήνει και η ένδειξη μέγιστου φορτίου σβήνει. Το πρόγραμμα ξεκινά και η πόρτα κλειδώνει. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη. Η αντλία αδειάσματος μπορεί να λειτουργεί για λίγο πριν από την πλήρωση της συσκευής με νερό Έναρξη προγράμματος με καθυστέρηση έναρξης 1. Αγγίξτε το κουμπί Καθυστέρηση Έναρξης επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη ο επιθυμητός χρόνος καθυστέρησης. Η ένδειξη Καθυστέρηση Έναρξης ανάβει. 2. Αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση. Η συσκευή ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση της καθυστέρησης έναρξης. Μόλις ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει. Η εκτίμηση της λειτουργίας PROSENSE ξεκινά στο τέλος της αντίστροφης μέτρησης. Ακύρωση της καθυστέρησης έναρξης αφού έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση Για να ακυρώσετε την καθυστέρηση έναρξης: 1. Αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να θέσετε τη συσκευή σε παύση. Η σχετική ένδειξη θα αρχίσει να αναβοσβήνει. 2. Αγγίξτε το κουμπί Καθυστέρηση Έναρξης επανειλημμένα, έως ότου εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη. 3. Αγγίξτε ξανά το κουμπί Έναρξη/ Παύση για να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα. Αλλαγή της καθυστέρησης έναρξης αφού έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση Για να αλλάξετε την καθυστέρηση έναρξης: 1. Αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να θέσετε τη συσκευή σε παύση. Η σχετική ένδειξη θα αρχίσει να αναβοσβήνει. 2. Αγγίξτε το κουμπί Καθυστέρηση Έναρξης επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη ο επιθυμητός χρόνος καθυστέρησης. 3. Αγγίξτε ξανά το κουμπί Έναρξη/ Παύση για να ξεκινήσει η νέα αντίστροφη μέτρηση Ανίχνευση φορτίου ProSense Η διάρκεια του προγράμματος που εμφανίζεται στην οθόνη αναφέρεται σε ένα μεσαίο/ μεγάλο μέγεθος φορτίου. Αφού αγγίξετε το κουμπί Έναρξη/Παύση, η ένδειξη του μέγιστου δηλωμένου

29 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 29 φορτίου σβήνει, η ένδειξη αναβοσβήνει και η λειτουργία ProSense αρχίζει την ανίχνευση του φορτίου ρούχων: 1. Η συσκευή ανιχνεύει το φορτίο μέσα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα: η ένδειξη και οι κουκίδες του χρόνου αναβοσβήνουν, ο κάδος περιστρέφεται για λίγο. 2. Στο τέλος της ανίχνευσης φορτίου, η ένδειξη σβήνει και οι κουκίδες του χρόνου σταματούν να αναβοσβήνουν. Η διάρκεια του προγράμματος θα προσαρμοστεί ανάλογα και μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί. Αφού περάσουν ακόμα 30 δευτερόλεπτα, ξεκινάει η παροχή νερού. Στο τέλος της ανίχνευσης φορτίου, σε περίπτωση υπερφορτωμένου κάδου, η ένδειξη οθόνη: αναβοσβήνει στην Σε αυτή την περίπτωση, για 30 δευτερόλεπτα, είναι δυνατή η παύση της συσκευής και η αφαίρεση των παραπάνω ρούχων. Αφού αφαιρέσετε τα παραπάνω ρούχα, αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα ξανά. Η φάση ProSense μπορεί να επαναληφθεί έως και τρεις φορές (βλ. σημείο 1). Σημαντικό! Εάν η ποσότητα των ρούχων δεν μειωθεί, το πρόγραμμα πλύσης ξεκινά, παρά την υπερφόρτωση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι δυνατό να διασφαλιστούν τα καλύτερα αποτελέσματα πλύσης. Περίπου 20 λεπτά μετά την έναρξη του προγράμματος, η διάρκειά του μπορεί να προσαρμοστεί ξανά, ανάλογα με τον βαθμό απορρόφησης νερού των υφασμάτων. Η ανίχνευση ProSense διεξάγεται μόνο με τα πλήρη προγράμματα πλύσης (όπου δεν είναι επιλεγμένη η παράλειψη φάσης) Ενδείξεις φάσης προγράμματος Όταν το πρόγραμμα ξεκινά, η ένδειξη της εκτελούμενης φάσης αναβοσβήνει και οι ενδείξεις των άλλων φάσεων παραμένουν σταθερά αναμμένες. Π.χ. εκτελείται η φάση πλύσης ή πρόπλυσης:. Όταν η φάση τελειώσει, η σχετική ένδειξη σταματά να αναβοσβήνει και παραμένει σταθερά αναμμένη. Η ένδειξη της επόμενης φάσης αρχίζει να αναβοσβήνει. Π.χ. εκτελείται η φάση ξεβγάλματος:. Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα Ατμός, ανάβει η ένδειξη φάσης ατμού Διακοπή ενός προγράμματος και αλλαγή των επιλογών Όταν το πρόγραμμα εκτελείται, μπορείτε να αλλάξετε μόνο ορισμένες επιλογές: 1. Αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση. Η σχετική ένδειξη θα αρχίσει να αναβοσβήνει. 2. Αλλάξτε τις επιλογές. Οι πληροφορίες που παρέχονται στην οθόνη αλλάζουν ανάλογα. 3. Αγγίξτε πάλι το κουμπί Έναρξη/ Παύση. Το πρόγραμμα πλύσης συνεχίζει Ακύρωση ενός προγράμματος που εκτελείται 1. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να ακυρώσετε το πρόγραμμα και να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. 2. Πιέστε ξανά το κουμπί Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε ένα νέο πρόγραμμα πλύσης.

30 30 Εάν η φάση ProSense διεξάγεται ήδη και η πλήρωση νερού έχει ήδη ξεκινήσει, το νέο πρόγραμμα ξεκινά χωρίς επανάληψη της φάσης ProSense. Το νερό και το απορρυπαντικό δεν αδειάζουν προκειμένου να αποφευχθεί η σπατάλη. Στην οθόνη εμφανίζεται η μέγιστη διάρκεια του προγράμματος, η οποία ενημερώνεται περίπου 20 λεπτά μετά από την έναρξη του νέου προγράμματος Άνοιγμα της πόρτας Εάν η θερμοκρασία και το επίπεδο του νερού στον κάδο είναι πολύ ψηλά ή/και ο κάδος ακόμα περιστρέφεται, δεν είναι δυνατόν να ανοίξετε την πόρτα. Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη κάποιο πρόγραμμα ή η καθυστέρηση έναρξης, η πόρτα της συσκευής είναι κλειδωμένη. 1. Αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση. Στην οθόνη, η σχετική ένδειξη ασφάλισης πόρτας σβήνει. 2. Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής. Εάν είναι απαραίτητο, προσθέστε ή αφαιρέστε ρούχα. 3. Κλείστε την πόρτα και αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση. Το πρόγραμμα ή η καθυστέρηση έναρξης επανεκκινούνται Τέλος του προγράμματος Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, η συσκευή σταματά αυτόματα. Τα ηχητικά σήματα τίθενται σε λειτουργία (εάν είναι ενεργοποιημένα). Στην οθόνη, όλες οι ενδείξεις των φάσεων πλύσης σταθεροποιούνται και στην περιοχή του χρόνου εμφανίζεται η ένδειξη. Η ένδειξη του κουμπιού Έναρξη/Παύση σβήνει. Η πόρτα ξεκλειδώνει και η ένδειξη σβήνει. Η ένδειξη αναβοσβήνει στο τέλος του προγράμματος σε περίπτωση υπερφορτωμένου κάδου. 1. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Πέντε λεπτά μετά από την ολοκλήρωση του προγράμματος, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή. Όταν ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή, στην οθόνη εμφανίζεται το τέλος του τελευταίου επιλεγμένου προγράμματος. Στρέψτε τον διακόπτη επιλογής προγράμματος για να επιλέξετε ένα νέο κύκλο. 2. Αφαιρέστε τα ρούχα από τη συσκευή. 3. Βεβαιωθείτε ότι ο κάδος είναι άδειος. 4. Αφήστε την πόρτα και τη θήκη απορρυπαντικού ελαφρώς ανοιχτά για την αποτροπή σχηματισμού μυκήτων και δυσάρεστων οσμών. 5. Κλείστε τη βρύση παροχής νερού Άδειασμα του νερού μετά την ολοκλήρωση του κύκλου Εάν έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα ή μια επιλογή που δεν αδειάζει το νερό του τελευταίου ξεβγάλματος, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αλλά: Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη ασφαλισμένης πόρτας Ο κάδος εξακολουθεί να περιστρέφεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την αποτροπή τσαλακώματος των ρούχων. Η πόρτα παραμένει κλειδωμένη. Πρέπει να αδειάσετε το νερό για να ανοίξετε την πόρτα: 1. Εάν είναι απαραίτητο, αγγίξτε το κουμπί Στύψιμο για να μειώσετε την ταχύτητα στυψίματος που προτείνεται από τη συσκευή. 2. Πιέστε το Έναρξη/Παύση για να συνεχιστεί ο κύκλος

31 3. Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και η ένδειξη κλειδωμένης πόρτας σβήσει, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. 4. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Σε αυτή την περίπτωση, η συσκευή αδειάζει το νερό αυτόματα μετά από περίπου 18 ώρες Επιλογή αναμονής Η λειτουργία αναμονής απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας όταν: Δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για 5 λεπτά πριν αγγίξετε το κουμπί Έναρξη/Παύση. ΕΛΛΗΝΙΚΑ 31 Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή. Πέντε λεπτά μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος πλύσης Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή. Η οθόνη εμφανίζει το τέλος του τελευταία επιλεγμένου προγράμματος. Στρέψτε τον διακόπτη επιλογής προγράμματος για να επιλέξετε ένα νέο κύκλο. Αν έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα ή μια λειτουργία που ολοκληρώνεται με παραμονή νερού στον κάδο, η λειτουργία αναμονής δεν απενεργοποιεί τη συσκευή ώστε να σας υπενθυμίσει να αδειάσετε τον κάδο. 11. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΠΛΎΣΗ ΚΑΙ ΣΤΈΓΝΩΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια Πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ - Πλύση και στέγνωμα Δεν είναι όλα τα προγράμματα συμβατά με τη λειτουργία στεγνώματος. Το πρόγραμμα NonStop 60min είναι ήδη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πλύσης και στεγνώματος. Μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας επιλέγοντας ένα «πρόγραμμα χωρίς διακοπή». Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: 1. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. 2. Φορτώστε ένα-ένα τα ρούχα. 3. Βάλτε το απορρυπαντικό και τα προσθετικά πλύσης στην κατάλληλη θήκη. 4. Στρέψτε τον διακόπτη επιλογής προγράμματος στο πρόγραμμα πλύσης. Στην οθόνη εμφανίζεται η προεπιλεγμένη θερμοκρασία και το στύψιμο. Αν χρειαστεί, πραγματοποιήστε αλλαγές σύμφωνα με τα ρούχα σας. Η οθόνη εμφανίζει επίσης το μέγιστο συνιστώμενο φορτίο για τη φάση πλύσης. 5. Ρυθμίστε τις επιθυμητές επιλογές, αν διατίθενται. 6. Αγγίξτε το κουμπί Mode μία φορά για να ενεργοποιήσετε και τη λειτουργία στεγνώματος. Ανάβουν οι ενδείξεις Πλύση και Στέγνωμα. Στην οθόνη εμφανίζονται οι ενδείξεις και. Η οθόνη εμφανίζει επίσης το μέγιστο συνιστώμενο φορτίο για το πρόγραμμα πλύσης και στεγνώματος (π.χ. 6 kg για βαμβακερά) Πλύση και Στέγνωμα - Αυτόματα επίπεδα 1. Πατήστε το κουμπί Βαθμοί Στεγνώματος επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη ο απαιτούμενος βαθμός στεγνώματος.

32 32 Οι ενδείξεις στην οθόνη ανάβουν αντίστοιχα: a. Στεγνά για σιδέρωμα: για βαμβακερά. b. Στεγνά για ντουλάπι: για βαμβακερά και συνθετικά ρούχα. c. Επιπλέον στέγνωμα: για βαμβακερά. Η διάρκεια χρόνου στην οθόνη είναι η διάρκεια και των δύο κύκλων, πλύσης και στεγνώματος, υπολογισμένη στην προεπιλεγμένη ποσότητα φορτίου. Για να είναι ικανοποιητικό το στέγνωμα χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και σε συντομότερο χρόνο, η συσκευή δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε πολύ χαμηλή ταχύτητα στυψίματος για τα ρούχα προς πλύση και στέγνωμα. 2. Αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Η εκτίμηση της λειτουργίας PROSENSE ξεκινά. Στην οθόνη, η ένδειξη κλειδώματος πόρτας ανάβει, η ένδειξη της τρέχουσας φάσης αρχίζει να αναβοσβήνει. Η οθόνη εμφανίζει επίσης τον υπολειπόμενο χρόνο προγράμματος Πλύση και Στέγνωμα Καθορισμένου Χρόνου 1. Πατήστε το κουμπί Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου επανειλημμένα για να ρυθμίσετε την επιθυμητή διάρκεια χρόνου (ανατρέξτε στον πίνακα «Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου» στο κεφάλαιο «Προγράμματα»). Η ένδειξη βαθμού στεγνώματος σβήνει και ανάβει η ένδειξη. Κάθε φορά που πιέζετε αυτό το κουμπί, η διάρκεια του χρόνου αυξάνεται κατά 5 λεπτά. Η οθόνη εμφανίζει τη νέα ρυθμισμένη τιμή χρόνου. 2. Αγγίξτε το Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Η εκτίμηση της λειτουργίας PROSENSE ξεκινά. Στην οθόνη, η ένδειξη κλειδώματος πόρτας ανάβει και η ένδειξη της τρέχουσας φάσης αρχίζει να αναβοσβήνει. Η οθόνη εμφανίζει επίσης τον υπολειπόμενο χρόνο προγράμματος Στο τέλος του προγράμματος στεγνώματος Η λειτουργία της συσκευής σταματά αυτόματα. Τα ηχητικά σήματα τίθενται σε λειτουργία (εάν είναι ενεργοποιημένα). Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη. Η ένδειξη του κουμπιού Έναρξη/ Παύση σβήνει. Η ένδειξη κλειδώματος πόρτας σβήνει Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Μετά από μερικά λεπτά από το τέλος του προγράμματος, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή. 1. Αφαιρέστε τα ρούχα από τη συσκευή. 2. Βεβαιωθείτε ότι ο κάδος είναι άδειος. Μετά τη φάση στεγνώματος, να καθαρίζετε τον κάδο, το λάστιχο και το εσωτερικό της πόρτας με ένα βρεγμένο πανί. 12. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΣΤΈΓΝΩΜΑ ΜΌΝΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια Προετοιμασία για στέγνωμα 1. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά

33 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 33 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Με ένα πρόγραμμα μόνο στεγνώματος, η οθόνη δεν εμφανίζει το μέγιστο φορτίο και η εκτίμηση της λειτουργίας PROSENSE είναι απενεργοποιημένη. 2. Φορτώστε ένα-ένα τα ρούχα. 3. Στρέψτε τον διακόπτη επιλογής προγράμματος στο κατάλληλο πρόγραμμα ανάλογα με τα είδη για στέγνωμα. 4. Πατήστε το κουμπί Mode δύο φορές για να αποκλείσετε το πλύσιμο και να εκτελέσετε μόνο το στέγνωμα. Η ένδειξη Στέγνωμα είναι αναμμένη. Στην οθόνη εμφανίζονται οι ενδείξεις και. Όταν στεγνώνετε μια μεγάλη ποσότητα ρούχων, για να έχετε καλή απόδοση, βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα δεν είναι μπερδεμένα και ότι είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα στον κάδο Στέγνωμα - Αυτόματοι βαθμοί 1. Πατήστε το κουμπί Βαθμοί Στεγνώματος επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη ο απαιτούμενος βαθμός στεγνώματος. Οι ενδείξεις στην οθόνη ανάβουν αντίστοιχα: a. Στεγνά για σιδέρωμα: για βαμβακερά. b. Στεγνά για ντουλάπι: για βαμβακερά και συνθετικά ρούχα. c. Επιπλέον στέγνωμα: για βαμβακερά. Στην οθόνη εμφανίζεται η διάρκεια του προγράμματος στεγνώματος. Για να είναι ικανοποιητικό το στέγνωμα χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και σε συντομότερο χρόνο, η συσκευή δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε πολύ χαμηλή ταχύτητα στυψίματος για τα ρούχα προς πλύση και στέγνωμα. 2. Αγγίξτε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Στην οθόνη, η ένδειξη κλειδώματος πόρτας ανάβει, η ένδειξη της τρέχουσας φάσης αρχίζει να αναβοσβήνει. Η οθόνη εμφανίζει επίσης τον υπολειπόμενο χρόνο προγράμματος Στέγνωμα Καθορισμένου Χρόνου 1. Πατήστε το κουμπί Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου επανειλημμένα για να ρυθμίσετε την επιθυμητή διάρκεια χρόνου (ανατρέξτε στον πίνακα «Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου» στο κεφάλαιο «Προγράμματα»). Η ένδειξη βαθμού στεγνώματος σβήνει και ανάβει η ένδειξη. Κάθε φορά που πιέζετε αυτό το κουμπί, η διάρκεια του χρόνου αυξάνεται κατά 5 λεπτά. Η οθόνη εμφανίζει τη νέα ρυθμισμένη τιμή χρόνου. 2. Αγγίξτε το Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Στην οθόνη, η ένδειξη κλειδώματος πόρτας ανάβει και η ένδειξη της τρέχουσας φάσης αρχίζει να αναβοσβήνει. Η οθόνη εμφανίζει επίσης τον υπολειπόμενο χρόνο προγράμματος Στο τέλος του προγράμματος στεγνώματος Η λειτουργία της συσκευής σταματά αυτόματα. Τα ηχητικά σήματα τίθενται σε λειτουργία (εάν είναι ενεργοποιημένα). Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη. Η ένδειξη του κουμπιού Έναρξη/ Παύση σβήνει. Η ένδειξη κλειδώματος πόρτας σβήνει

L7WBG68W. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L7WBG68W. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L7WBG68W EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...7 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

L8WBC61S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L8WBC61S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L8WBC61S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...7 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

L9WBC61B. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L9WBC61B. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L9WBC61B EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...8 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...13

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L WD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L WD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 87695 WD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 87695 NWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 76680 NWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...8 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 9

Διαβάστε περισσότερα

L7FEC41S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEC41S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEC41S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...11 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

EW7W468W. EL Πλυντήριο στεγνωτήριο Οδηγίες Χρήσης

EW7W468W. EL Πλυντήριο στεγνωτήριο Οδηγίες Χρήσης EW7W468W EL Πλυντήριο στεγνωτήριο Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...8 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12 5.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 76680 NWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 8

Διαβάστε περισσότερα

L WD EL Οδηγίες Χρήσης

L WD EL Οδηγίες Χρήσης L 87695 WD EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.............................................

Διαβάστε περισσότερα

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 38 Mosógép USER MANUAL

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 38 Mosógép USER MANUAL L6FBI48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 38 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT 74272TL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LAVAMAT 74272TL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LAVAMAT 74272TL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...6

Διαβάστε περισσότερα

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEE49S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...10 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

GETTING STARTED? EASY.

GETTING STARTED? EASY. User Manual GETTING STARTED? EASY. ZWF 81263W EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG41S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων RO Manual de utilizare 40 Maşină de spălat rufe USER MANUAL

L6FBG41S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων RO Manual de utilizare 40 Maşină de spălat rufe USER MANUAL L6FBG41S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων RO Manual de utilizare 40 Maşină de spălat rufe USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3.

Διαβάστε περισσότερα

L7FEC41SC. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEC41SC. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEC41SC EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ... 6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 10

Διαβάστε περισσότερα

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEE49S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...10 5.

Διαβάστε περισσότερα

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL L6FBI48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL L6FBI48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

LTX7E272G. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LTX7E272G. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LTX7E272G EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

L9FEC49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L9FEC49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L9FEC49S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...11 5. Ο

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 39 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 39 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 39 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L 72272 FL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...7 5.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

EWS 1274 SAU. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης

EWS 1274 SAU. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης EWS 1274 SAU EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L 87490 FL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...7 5.

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων και συντήρησης) παέχονται σε μεμονωμένα κεφάλαια των Οδηγιών χρήσης. Διαχωρισμός ρούχων ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων Használati útmutató Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων Használati útmutató Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL HU USER MANUAL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων Használati útmutató Mosógép 2 40 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L HWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L HWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 99695 HWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...9

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλυσίματος Πίνακας ελέγχου Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και

ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και TVÄTTAD GR ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ CΤG 856 S V G A Β1 C1 C2 Β2 Α ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Β1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ C2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΑQUAPLUS Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

EW6F341S. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης

EW6F341S. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης EW6F341S EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ... 10 5. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών επίλυσης βλαβών και σέρβις) υπάρχουν στα μεμονωμένα κεφάλαια των oδηγιών χρήσης. Ξεχωρίστε τα ρούχα σύμφωνα με τα σύμβολα φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα http://www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

L FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

L FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ L 87490 FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 5 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ 6 7 ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 7 ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ 8 ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ 13 ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560 x2 90 C 540 345 97 20 473 595 Μέγ 89 537 572 5,5 6 4 538 595 ελάχ. 550 ελάχ. 550 ελάχ. 500 600 30 ελάχ. 560 ελάχ. 500 ελάχ. 560 583 + 2 30 5 = = ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Διαβάστε τις οδηγίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

L FL L FL. EL Οδηγίες Χρήσης

L FL L FL. EL Οδηγίες Χρήσης L 76285 FL L 76482 FL EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.............................................

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 76280AC

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 76280AC EL Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 76280AC 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 7 4. ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ... 8 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Ваша инструкция AEG-ELECTROLUX F65402IM0P http://ru.yourpdfguides.com/dref/3626985

Ваша инструкция AEG-ELECTROLUX F65402IM0P http://ru.yourpdfguides.com/dref/3626985 Вы можете прочитать рекомендации в руководстве пользователя, техническом руководстве или руководстве по установке. Вы найдете ответы на вопросы о в руководстве (характеристики, техника безопасности, размеры,

Διαβάστε περισσότερα

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 20 21 22 23 24 25 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 2 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 2 2013-11-19 오후 12:34:31 3 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

L BI EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων. PT Manual de instruções Máquina de lavar USER MANUAL

L BI EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων. PT Manual de instruções Máquina de lavar USER MANUAL L 82470 BI EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων 2 PT Manual de instruções Máquina de lavar 38 USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 86590IH3

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 86590IH3 EL Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 86590IH3 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ... 9 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. WHT914LSIN νέο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209483 Χωρητικότητα 9 κιλά Μοτέρ Inverter Αυτόματο μεταβλητό

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHR-864 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT BI EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 PT MÁQUINA DE LAVAR MANUAL DE INSTRUÇÕES 36

LAVAMAT BI EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 PT MÁQUINA DE LAVAR MANUAL DE INSTRUÇÕES 36 LAVAMAT 82470 BI EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 PT MÁQUINA DE LAVAR MANUAL DE INSTRUÇÕES 36 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 5 ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 7 ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 8 ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

Il tuo manuale d'uso. AEG-ELECTROLUX F88009MOP http://it.yourpdfguides.com/dref/4585014

Il tuo manuale d'uso. AEG-ELECTROLUX F88009MOP http://it.yourpdfguides.com/dref/4585014 Può anche leggere le raccomandazioni fatte nel manuale d uso, nel manuale tecnico o nella guida di installazione di AEG- ELECTROLUX F88009MOP. Troverà le risposte a tutte sue domande sul manuale d'uso

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.whirlpool.eu/register EL ΕΛΛΗΝΙΚΆ Οδηγός υγείας και ασφάλειας 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 6 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 6 Εγκαταστασης 7 2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Αυτές οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W www.colorato.net ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W Η συσκευή προορίζεται για μάζεμα μόνο κρύας/ξερής στάχτης. Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση 1

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υγείας και Ασφάλειας και Εγκατάστασης

Οδηγός Υγείας και Ασφάλειας και Εγκατάστασης Οδηγός Υγείας και Ασφάλειας και Εγκατάστασης EL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγός υγείας και ασφάλειας 3 Οδηγός εγκατάστασης 6 2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ EL ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙΤΕ Διαβάστε τις οδηγίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL- Παρακαλώ πριν τη χρήση διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες χρήσης προσεκτικά και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Ασφαλείας Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Μοντέλο: HB989 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν τη χρήση ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT 16950A3 EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 HU MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 43

LAVAMAT 16950A3 EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 HU MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 43 LAVAMAT 16950A3 EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 HU MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 43 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να

Διαβάστε περισσότερα

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual GR Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα