LAVAMAT 16950A3 EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 HU MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 43

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "LAVAMAT 16950A3 EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 HU MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 43"

Transcript

1 LAVAMAT 16950A3 EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 HU MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 43

2 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο απλή και με χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν θα βρείτε σε κοινές συσκευές. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να διαβάσετε τις οδηγίες, ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή χρήση της συσκευής σας. ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της AEG, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρείτε όλες σας τις συσκευές AEG σε άψογη εμφάνιση και άριστη λειτουργική κατάσταση. Με ένα μεγάλο εύρος εξαρτημάτων σχεδιασμένων και κατασκευασμένων με τα υψηλά πρότυπα που αναμένετε, από ειδικά μαγειρικά σκεύη μέχρι καλάθια για πιατικά, από σχάρες μπουκαλιών μέχρι καλαίσθητους σάκους για τα άπλυτα Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση

3 Περιεχόμενα 3 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 Πληροφορίες ασφαλείας 6 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πρώτη χρήση 10 Προσαρμογή στις ατομικές σας ανάγκες 11 Καθημερινή χρήση 17 Χρήση - Στέγνωμα 18 Χρήση - Πλύση και Στέγνωμα 21 Προγράμματα πλύσης 25 Προγράμματα στεγνώματος 26 Χρήσιμες συμβουλές 28 Συμβουλές στεγνώματος 29 Τι να κάνετε αν Τιμές κατανάλωσης 35 Τεχνικά χαρακτηριστικά 35 Ειδικά εξαρτήματα για εγκατάσταση 36 Εγκατάσταση 41 Ηλεκτρική σύνδεση 41 Περιβαλλοντικά θέματα Τα παρακάτω σύμβολα χρησιμοποιούνται σε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης: Σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την ασφάλειά σας και πληροφορίες σχετικά με την αποφυγή ζημιάς στη συσκευή. Γενικές πληροφορίες και συμβουλές Περιβαλλοντικές πληροφορίες Υπόκειται αε αλλαγές χωρίς προειδποίηση.

4 4 Πληροφορίες ασφαλείας ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Διαβάστε προσεχτικά και φυλάξτε για μελλοντική αναφορά. Η ασφάλεια της Συσκευής σας συμμορφώνεται με τα πρότυπα της βιομηχανίας και με τις νομικές απαιτήσεις περί ασφαλείας συσκευών. Ωστόσο, ως κατασκευαστές, θεωρούμε καθήκον μας να σας παρέχουμε τις παρακάτω σημειώσεις ασφαλείας. Είναι πολύ σημαντικό να φυλάσσετε το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών μαζί με τη συσκευή για μελλοντική αναφορά. Σε περίπτωση που η συσκευή μεταπωληθεί ή μεταβιβαστεί σε άλλο άτομο, ή αν μετακομίσετε και αφήσετε τη συσκευή, θα πρέπει να εξασφαλίζετε ότι το εγχειρίδιο συνοδεύει πάντα τη συσκευή, προκειμένου ο νέος κάτοχος να εξοικειωθεί με τη λειτουργία της και τις σχετικές προφυλάξεις. ΠΡΕΠΕΙ να τις διαβάσετε προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή χρήση της συσκευής. Πριν από την πρώτη εκκίνηση, ελέγξτε τη συσκευή για τυχόν ζημιές από τη μεταφορά. Ποτέ μη συνδέσετε μία συσκευή με βλάβη. Εάν κάποιο εξάρτημα έχει υποστεί ζημιά, επικοινωνήστε με τον πωλητή. Εάν η συσκευή παραδόθηκε κατά τους χειμερινούς μήνες με θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Αποθηκεύστε την σε θερμοκρασία δωματίου για 24 ώρες προτού τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά. Γενική ασφάλεια Είναι επικίνδυνο να τροποποιήσετε τα τεχνικά στοιχεία ή να προσπαθήσετε να τροποποιήσετε το προϊόν αυτό κατά οποιονδήποτε τρόπο. Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων πλύσης σε υψηλή θερμοκρασία, το γυαλί της πόρτας ενδέχεται να θερμανθεί. Μην το αγγίζετε! Βεβαιωθείτε ότι μικρά κατοικίδια δεν μπαίνουν στον κάδο. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, ελέγχετε τον κάδο πριν τη χρήση. Αντικείμενα όπως κέρματα, παραμάνες, καρφιά, βίδες, πέτρες ή άλλα σκληρά, αιχμηρά αντικείμενα, μπορούν να προκαλέσουν εκτεταμένη ζημιά και δεν πρέπει να τοποθετούνται μέσα στο πλυντήριο. Χρησιμοποιείτε μόνο τις ενδεδειγμένες ποσότητες μαλακτικού και απορρυπαντικού. Σε περίπτωση χρήσης υπερβολικής ποσότητας υπάρχει κίνδυνος καταστροφής των υφασμάτων. Ανατρέξτε στις συστάσεις ποσοτήτων του παρασκευαστή. Πλένετε μικρά αντικείμενα όπως κάλτσες, δαντέλες, ζώνες που πλένονται στο πλυντήριο, κλπ., σε ένα σάκο πλυσίματος ή μια μαξιλαροθήκη, επειδή είναι πιθανό τέτοια αντικείμενα να γλιστρήσουν εκτός κάδου. Μη χρησιμοποιείτε το πλυντήριό σας για το πλύσιμο ρούχων με μπανέλες, ρούχων χωρίς στρίφωμα ή σκισμένων ρούχων. Αποσυνδέετε πάντα τη συσκευή από την πρίζα και κλείνετε την παροχή νερού μετά τη χρήση, κατά τον καθαρισμό και τη συντήρηση. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να προσπαθήσετε να επισκευάσετε οι ίδιοι το μηχάνημα. Επισκευές που πραγματοποιούνται από ανειδίκευτα άτομα μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς ή σοβαρές δυσλειτουργίες. Επικοινωνήστε με το Κέντρο Σέρβις της περιοχής σας. Επιμένετε πάντα σε γνήσια ανταλλακτικά.

5 Πληροφορίες ασφαλείας 5 Εγκατάσταση Η συσκευή αυτή είναι βαριά. Θα πρέπει να δίνετε προσοχή κατά τη μεταφορά της. Βγάζοντας τη συσκευή από τη συσκευασία της, βεβαιωθείτε ότι δεν παρουσιάζει φθορές. Εάν έχετε αμφιβολίες, μην τη χρησιμοποιήσετε και επικοινωνήστε με το Κέντρο Σέρβις. Πριν από τη χρήση πρέπει να αφαιρούνται όλα τα υλικά συσκευασίας και οι πείροι μεταφοράς. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να προκληθεί σοβαρή ζημιά στο προϊόν και στην περιουσία σας. Ανατρέξτε στην αντίστοιχη ενότητα του εγχειριδίου χρήστη. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή, επιβεβαιώστε ότι δεν "πατάει" το σωλήνα παροχής ή αποστράγγισης και ότι ο πάγκος δεν πιέζει το καλώδιο τροφοδοσίας πάνω στον τοίχο. Εάν το μηχάνημα έχει τοποθετηθεί επάνω σε μοκέτα, ρυθμίστε κατάλληλα τα ποδαράκια ώστε να εξασφαλίζεται η ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα κάτω από τη συσκευή. Να βεβαιώνεστε πάντοτε ότι δεν υπάρχει καμιά διαρροή νερού από τους σωλήνες και τις συνδέσεις τους μετά την εγκατάσταση. Εάν η συσκευή εγκατασταθεί σε κάποια θέση που κινδυνεύει από παγετό, διαβάστε το κεφάλαιο "κίνδυνοι από τον παγετό". Οι υδραυλικές εργασίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση της παρούσας συσκευής θα πρέπει να εκτελούνται από επαγγελματία υδραυλικό ή άλλο κατάλληλα καταρτισμένο άτομο. Οι ηλεκτρολογικές εργασίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση της παρούσας συσκευής θα πρέπει να εκτελούνται από επαγγελματία ηλεκτρολόγο ή άλλο κατάλληλα καταρτισμένο άτομο. Χρήση Η παρούσα συσκευή έχει σχεδιαστεί για οικιακή χρήση. Η χρήση της για άλλους σκοπούς πέραν αυτών για τους οποίους σχεδιάστηκε δεν επιτρέπεται. Πλένετε και στεγνώνετε μόνο τα υφάσματα που μπορούν να πλυθούν και στεγνωθούν στο πλυντήριο. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα κάθε ρούχου Μην υπερφορτώνετε τη συσκευή. Δείτε τον Πίνακα Προγραμμάτων Πλύσης. Πριν από την πλύση, επιβεβαιώστε ότι όλες οι τσέπες είναι άδειες και όλα τα κουμπιά και τα φερμουάρ είναι κουμπωμένα. Αποφύγετε το πλύσιμο ξεφτισμένων ή σκισμένων ρούχων και καθαρίζετε λεκέδες όπως μπογιά, μελάνι, σκουριά και γρασίδι, πριν το πλύσιμο. Τα σουτιέν με μπανέλες ΔΕΝ πρέπει να πλένονται στο πλυντήριο. Ρούχα που έχουν έρθει σε επαφή με πτητικά προϊόντα που βασίζονται στο πετρέλαιο δε θα πρέπει να πλένονται στο πλυντήριο. Εάν χρησιμοποιηθούν πτητικά υγρά καθαρισμού, θα πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε να εξασφαλιστεί η απομάκρυνση του υγρού από τα ρούχα πριν από την τοποθέτησή τους στο πλυντήριο. Επειδή αντικείμενα όπως πουπουλένια παπλώματα πρέπει να πλένονται/στεγνώνονται σε μεγάλα επαγγελματικά μηχανήματα λόγω του όγκου τους, συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή τους πριν τα πλύνετε σε οικιακή συσκευή. Οι χρήστε πρέπει πάντοτε να ελέγχουν ότι δεν έχουν ξεχαστεί αναπτήρες αερίου (μιας χρήσης ή όχι) σε τσέπες ρούχων. Ποτέ μη στεγνώνετε ρούχα τα οποία έχουν έρθει σε επαφή με χημικά όπως υγρό στεγνού καθαρίσματος. Οι ουσίες αυτές είναι πτητικές και μπορεί να προκαλέσουν έκρηξη. Στεγνώνετε μόνο ρούχα που έχουν πλυθεί με νερό ή χρειάζονται αερισμό.

6 6 Περιγραφή προϊόντος Πλαστικές θήκες απορρυπαντικού δεν πρέπει να παραμένουν στον κάδο κατά τον κύκλο στεγνώματος, διότι το πλαστικό τους δεν έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη θερμότητα. Εάν επιθυμείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε συνεχόμενα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το συμβατικό συρτάρι απορρυπαντικού. Ποτέ μην τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας για να βγάλετε το φις από την πρίζα, Πάντοτε να τραβάτε το ίδιο το φις. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε την καινούρια συσκευή σας εάν το καλώδιο τροφοδοσίας, ο πίνακας ελέγχου, η επιφάνεια εργασίας ή η βάση έχουν πάθει κάποια ζημιά, ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση στο εσωτερικό της συσκευής. Ασφάλεια για τα παιδιά Η συσκευή αυτή δεν προορίζεται για χρήση από άτομα (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) με μειωμένη σωματική ή πνευματική ικανότητα ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εκτός και αν επιβλέπονται ή έχουν λάβει οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής από άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους. Τα παιδιά πρέπει να εποπτεύονται ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν παίζουν με τη συσκευή. Τα υλικά της συσκευασίας (π.χ. πλαστική μεμβράνη, πολυστυρόλιο) ενδέχεται να είναι επικίνδυνα για τα παιδιά - υπάρχει κίνδυνος ασφυξίας! Φυλάσσετέ τα μακριά από τα παιδιά. Φυλάσσετε όλα τα απορρυπαντικά σε ασφαλές μέρος, μακριά από τα παιδιά. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά ή τα κατοικίδια δεν μπαίνουν μέσα στον κάδο. Για την αποφυγή παγίδευσης παιδιών και κατοικίδιων ζώων στο εσωτερικό του κάδου, το πλυντήριο διαθέτει ένα ειδικό χαρακτηριστικό. Για να ενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό, περιστρέψτε δεξιόστροφα το πλήκτρο (χωρίς να το πιέσετε) που υπάρχει στο εσωτερικό της πόρτας μέχρι η σχισμή να έρθει στην οριζόντια θέση. Αν χρειαστεί χρησιμοποιήστε ένα νόμισμα. Για να απενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό και να επαναφέρετε τη δυνατότητα να κλείνει η πόρτα, περιστρέψτε αριστερόστροφα το πλήκτρο μέχρι η σχισμή να έρθει στην κατακόρυφη θέση. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ Η νέα σας συσκευή ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για αποτελεσματικό πλύσιμο με λίγο νερό, ενέργεια και κατανάλωση απορρυπαντικού. Το σύστημα NEW JET επιτρέπει τη συνολική χρήση του απορρυπαντικού και μειώνει την κατανάλωση νερού, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια.

7 Πίνακας χειριστηρίων Συρτάρι απορρυπαντικού 2 Πίνακας ελέγχου 3 Λαβή ανοίγματος πόρτας 4 Πινακίδα τεχνικών στοιχείων 5 Αντλία αδειάσματος 6 Ρυθμιζόμενα πόδια Συρτάρι απορρυπαντικού Θήκη για πρόπλυση ή αφαίρεση λεκέδων. Το απορρυπαντικό πρόπλυσης προστίθεται στην αρχή του προγράμματος πλύσης. Το προϊόν για την αφαίρεση λεκέδων προστίθεται κατά τη φάση επεξεργασίας του λεκέ στην κύρια πλύση. Θήκη για απορρυπαντικό σε σκόνη ή υγρή μορφή που χρησιμοποιείται για την κύρια πλύση. Θήκη για υγρά προσθετικά (μαλακτικό, κόλλα). Όσον αφορά τη δοσολογία των προσθετικών, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή και μην υπερβαίνετε το όριο της θήκης με την ένδειξη "ΜΑΧ". Τα προσθετικά υγρά μαλακτικά προϊόντα ή προϊόντα κολλαρίσματος πρέπει να τοποθετούνται στη θήκη πριν από την εκκίνηση του προγράμματος. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ Ακολουθεί μια εικόνα του χειριστηρίου. Εμφανίζει το διακόπτη επιλογής προγράμματος, καθώς και τα πλήκτρα και την οθόνη. Στις σελίδες που ακολουθούν, τα στοιχεία αυτά παρουσιάζονται με τους αντίστοιχους αριθμούς.

8 8 9 Οθόνη Διακόπτης επιλογής προγράμματος 2 Πλήκτρο μείωσης ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ 3 Πλήκτρο ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ 4 Πλήκτρο ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ 5 Πλήκτρο ΕΠΙΛΟΓΩΝ 6 Πλήκτρο OK 7 Πλήκτρο ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ 8 Πλήκτρο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ 9 Οθόνη Ένδειξη ταχύτητας στυψίματος, σύμβολα ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ Ένδειξη βαθμού στεγνώματος που επιτρέπεται από το επιλεγμένο πρόγραμμα: σύμβολα επιλογών ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ, ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ και ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΕΓΝΩΜΑ, επιλέξιμα με το πλήκτρο 3 και την ένδειξη ΑΥΤΟΜΑΤΟ, που συνδέεται με το πρόγραμμα στεγνώματος και το πλήκτρο Ένδειξη ροής προγράμματος: σύμβολα επιλογών ΠΡΟΠΛΥΣΗ, ΚΥΡΙΑ ΠΛΥΣΗ, ΞΕΒΓΑΛΜΑ, ΣΤΥΨΙΜΟ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛΜΑ, ΣΤΕΓΝΩΜΑ, φάση ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑΤΟΣ,

9 9 Η οθόνη ροής προγράμματος εμφανίζει τις φάσεις πλύσης ή στεγνώματος του επιλεγμένου προγράμματος. Στη διάρκεια του κύκλου, μια μαύρη γραμμή αναβοσβήνει κάτω από το σύμβολο της φάσης του προγράμματος που εκτελείται. Στο τέλος κάθε φάσης, η γραμμή κάτω από το αντίστοιχο σύμβολο σταματά να αναβοσβήνει. Εάν ανάψει το σύμβολο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ στο τέλος του προγράμματος, σημαίνει ότι χρησιμοποιήθηκε υπερβολική ποσότητα απορρυπαντικού Σύμβολο ΠΟΡΤΑ (πόρτα κλειδωμένη) Το σύμβολο αυτό υποδεικνύει εάν είναι δυνατόν να ανοίξει η πόρτα: το σύμβολο είναι αναμμένο: δεν μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. Η συσκευή εκτελεί ένα πρόγραμμα πλύσης ή στεγνώματος. το σύμβολο είναι σβηστό: μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. Το πρόγραμμα πλύσης ή στεγνώματος έχει ολοκληρωθεί Επιλογές: σύμβολα επιλογών ΠΡΟΠΛΥΣΗ, ΛΕΚΕΔΕΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ, ΚΑ ΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ Σύμβολο ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Η οθόνη εμφανίζει τις παρακάτω πληροφορίες: Διάρκεια επιλεγμένου προγράμματος Μετά την επιλογή ενός προγράμματος, η διάρκεια εμφανίζεται σε ώρες και λεπτά (για παράδειγμα ). Η διάρκεια υπολογίζεται αυτόματα με βάση το μέγιστο συνιστώμενο φορτίο για κάθε τύπο υφάσματος. Μετά την έναρξη του προγράμματος, ο υπολειπόμενος χρόνος ενημερώνεται κάθε λεπτό. Καθυστέρηση έναρξης Η επιλεγμένη καθυστέρηση (μέγιστο 20 ώρες) που ρυθμίζεται πιέζοντας το σχετικό πλήκτρο εμφανίζεται στην οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα (π.χ. ). Στη συνέχεια εμφανίζεται η διάρκεια του προηγούμενα επιλεγμένου προγράμματος. Στην οθόνη εμφανίζεται το σύμβολο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ. Η τιμή καθυστέρησης μειώνεται κατά μια μονάδα κάθε ώρα και, στη συνέχεια, όταν απομένει 1 ώρα, ο χρόνος μειώνεται κάθε λεπτό. Επιλεγμένος χρόνος στεγνώματος Μετά την επιλογή ενός προγράμματος στεγνώματος, ο χρόνος στεγνώματος εμφανίζεται σε λεπτά ή/και ώρες (μέγ. 250 λεπτά). Μετά από την έναρξη του προγράμματος, ο υπολειπόμενος χρόνος ενημερώνεται κάθε λεπτό. Λανθασμένη επιλογή Εάν μια επιλογή δεν είναι συμβατή με το ρυθμισμένο πρόγραμμα πλύσης, εμφανίζεται η ένδειξη Err για μερικά δευτερόλεπτα και η κίτρινη ενδεικτική λυχνία του πλήκτρου 7 αρχίζει να αναβοσβήνει. Κωδικοί βλάβης Σε περίπτωση λειτουργικών προβλημάτων, εμφανίζονται κάποιοι κωδικοί βλάβης, για παράδειγμα (δείτε την παράγραφο «Τι να κάνετε αν»). Τέλος του προγράμματος

10 10 Πρώτη χρήση, το σύμβο Μόλις τελειώσει το πρόγραμμα, στην οθόνη αναβοσβήνει ο αριθμός μηδέν λο ΠΟΡΤΑ σβήνει και η πόρτα μπορεί να ανοίξει Σύμβολο διάρκειας ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ Σύμβολο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ Βεβαιωθείτε ότι οι ηλεκτρικές και υδραυλικές συνδέσεις είναι σύμφωνες με τις οδηγίες εγκατάστασης. Αφαιρέστε το κάλυμμα πολυστυρολίου και κάθε άλλο υλικό από τον κάδο. Πριν την πρώτη πλύση, εκτελέστε ένα κύκλο για βαμβακερά στην υψηλότερη θερμοκρασία, χωρίς ρούχα στη συσκευή, ώστε να αφαιρεθούν τυχόν υπολείμματα από την κατασκευή από τον κάδο. Ρίξτε 1/2 μεζούρα απορρυπαντικό στη θήκη κύριας πλύσης και ξεκινήστε το πλυντήριο. ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΉ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΈΣ ΣΑΣ ΑΝΆΓΚΕΣ Ηχητικά σήματα Το πλυντήριο διαθέτει μια ηχητική συσκευή, η οποία ηχεί στις παρακάτω περιπτώσεις: στο τέλος του κύκλου σε περίπτωση βλάβης. Εάν πιέσετε ταυτόχρονα τα πλήκτρα 3 και 4 για περίπου 6 δευτερόλεπτα, απενεργοποιείται το ηχητικό σήμα (εκτός από τις περιπτώσεις βλάβης). Εάν πιέσετε ξανά αυτά τα 2 πλήκτρα, το ηχητικό σήμα θα επανενεργοποιηθεί. Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά Αυτό το χαρακτηριστικό σάς επιτρέπει να αφήσετε τη συσκευή χωρίς επιτήρηση, χωρίς να ανησυχείτε ότι τα παιδιά μπορεί να τραυματιστούν ή να προκαλέσουν ζημιά στη συσκευή. Η λειτουργία αυτή παραμένει ενεργή ακόμα και όταν το πλυντήριο δεν λειτουργεί. Υπάρχουν δυο διαφορετικοί τρόποι για να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή: Πριν από το πάτημα του πλήκτρου 7: η συσκευή δε θα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία. Μετά το πάτημα του πλήκτρου 7: θα είναι αδύνατο να αλλάξετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ή επιλογή. Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, πατήστε ταυτόχρονα για περίπου 6 δευτερόλεπτα τα πλήκτρα 4 και 5 μέχρι να εμφανιστεί ή να σβήσει το σύμβολο 9.3 από την οθόνη.

11 Καθημερινή χρήση 11 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ Φόρτωση των ρούχων 1. Ανοίξτε την πόρτα τραβώντας προσεκτικά τη λαβή προς τα έξω. Τοποθετήστε τα ρούχα στον κάδο, ένα - ένα, τινάζοντάς τα όσο πιο πολύ μπορείτε. 2. Κλείστε καλά την πόρτα. Πρέπει να ακουστεί ένα κλικ κατά το κλείσιμο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Μην εγκλωβίζετε τα ρούχα ανάμεσα στην πόρτα και το λάστιχο. Μόνο πλύσιμο Προσθήκη σωστής ποσότητας απορρυπαντικού και μαλακτικού Η νέα σας συσκευή έχει σχεδιαστεί για μειωμένη κατανάλωση νερού, ενέργειας και απορρυπαντικού. 1. Τραβήξτε προς τα έξω το συρτάρι απορρυπαντικού μέχρι να σταματήσει. Μετρήστε την απαιτούμενη ποσότητα απορρυπαντικού, ρίξτε τη στη θήκη κύριας πλύσης και, αν θέλετε να εκτελέσετε τη λειτουργία πρόπλυση ή λεκέδες, ρίξτε το απορρυπαντικό ή το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων στη θήκη με το σύμβολο.

12 12 Καθημερινή χρήση 2. Αν απαιτείται, ρίξτε μαλακτικό στη θήκη με το σύμβολο (η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε δεν πρέπει να υπερβαίνει την ένδειξη MAX του συρταριού). Κλείστε προσεκτικά το συρτάρι. Επιλογή του απαιτούμενου προγράμματος με το διακόπτη επιλογής προγράμματος (1) Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για οποιονδήποτε τύπο ρούχων σύμφωνα με τις περιγραφές στους πίνακες προγραμμάτων πλύσης (βλ. «Προγράμματα πλύσης»). Στρέψτε το διακόπτη επιλογής προγράμματος στο επιθυμητό πρόγραμμα. Ο διακόπτης επιλογής προγράμματος καθορίζει τον τύπο προγράμματος πλύσης (π.χ. στάθμη νερού, κίνηση κάδου, αριθμός ξεβγαλμάτων) και τη θερμοκρασία πλύσης σύμφωνα με τον τύπο των ρούχων. Όταν επιλέξετε ένα πρόγραμμα, εμφανίζονται στην οθόνη τα σύμβολα ένδειξης ροής προγράμματος και το σύμβολο που αντιστοιχεί στο βαθμό στεγνώματος που επιτρέπεται από το ρυθμισμένο πρόγραμμα. Η ενδεικτική λυχνία του πλήκτρου 7 αρχίζει να αναβοσβήνει και στην οθόνη εμφανίζεται η διάρκεια του επιλεγμένου προγράμματος. Ο διακόπτης επιλογής μπορεί να στραφεί είτε δεξιόστροφα είτε αριστερόστροφα. Η θέση αντιστοιχεί σε κρύο νερό, η θέση σε Επαναρρύθμιση προγράμματος/απενεργοποίηση της συσκευής. Στο τέλος του προγράμματος, πρέπει να στρέψετε το διακόπτη επιλογής στη θέση, για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Αν στρέψετε το διακόπτη επιλογής προγράμματος σε ένα άλλο πρόγραμμα ενώ λειτουργεί η συσκευή, η κίτρινη ενδεικτική λυχνία του πλήκτρου 7 θα αναβοσβήσει 3 φορές και θα εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη Err για να υποδηλώσει τη λανθασμένη επιλογή. Η συσκευή δεν θα εκτελέσει το νέο πρόγραμμα που επιλέχθηκε. Επιλογή ταχύτητας στυψίματος, ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ή ΞΕΒΓΑΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ (πλήκτρο 2) Μόλις επιλεγεί το απαιτούμενο πρόγραμμα, η συσκευή αυτόματα προτείνει τη μέγιστη ταχύτητα στυψίματος που διατίθεται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πιέστε αυτό το πλήκτρο επανειλημμένα για να αλλάξετε την ταχύτητα στυψίματος, εάν επιθυμείτε να στυφτούν τα ρούχα σας με ταχύτητα διαφορετική από εκείνη που προτείνει το πλυντήριο-στεγνωτήριο.

13 Καθημερινή χρήση 13 ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ: επιλέγοντας αυτή τη δυνατότητα, το νερό από το τελευταίο ξέβγαλμα παραμένει στον κάδο, έτσι ώστε να μη ζαρώσουν τα υφάσματα. Στο τέλος του προγράμματος, η ένδειξη που αναβοσβήνει και το σύμβολο ΞΕΒΓΑΛΜΑΤΟΣ ΧΩ ΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ εμφανίζονται στην οθόνη, το σύμβολο ΠΟΡΤΑΣ (πόρτα κλειδωμένη) παραμένει αναμμένο και η ενδεικτική λυχνία του πλήκτρου 7 σβήνει. Η πόρτα είναι κλειδωμένη για να υποδείξει ότι το νερό πρέπει να αδειάσει. ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: με την επιλογή αυτή, η συσκευή δεν αδειάζει το νερό του τελευταίου ξεβγάλματος, ώστε να μην τσαλακωθούν τα ρούχα. Καθότι όλες οι φάσεις στυψίματος καταστέλλονται, αυτός ο κύκλος πλύσης είναι πολύ αθόρυβος και μπορεί να επιλεγεί το βράδυ ή σε ώρες με οικονομικότερη τιμή ρεύματος. Σε ορισμένα προγράμματα, τα ξεβγάλματα πραγματοποιούνται με περισσότερο νερό. Στο τέλος του προγράμματος, η ένδειξη που αναβοσβήνει και το σύμβολο ΞΕΒΓΑΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ εμφανίζονται στην οθόνη, το σύμβολο ΠΟΡΤΑΣ παραμένει αναμμένο και η ενδεικτική λυχνία του πλήκτρου 7 σβήνει. Η πόρτα είναι κλειδωμένη για να υποδείξει ότι το νερό πρέπει να αδειάσει. Η επιλογή ΞΕΒΓΑΛΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ή ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ δεν μπορούν να επιλεγούν με ένα πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ (βλ. ενότητα Στεγνώματος). Για να αδειάσετε το νερό, ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Στο τέλος του προγράμματος». Πλήκτρα επιλογών προγράμματος Ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει, μπορείτε να συνδυάσετε διάφορες λειτουργίες. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Δεν είναι όλες οι επιλογές συμβατές μεταξύ τους. Τα σύμβολα των μη συμβατών επιλογών απενεργοποιούνται. Ωστόσο, εάν επιλεγεί μια λειτουργία, η οποία δεν είναι συμβατή με το επιλεγμένο πρόγραμμα πλύσης ή οποιαδήποτε άλλη λειτουργία, εμφανίζεται η ένδειξη Err για μερικά δευτερόλεπτα και η κίτρινη ενδεικτική λυχνία του πλήκτρου 7 αρχίζει να αναβοσβήνει. Πρέπει να επιλέξετε τις λειτουργίες αφού έχετε επιλέξει το πρόγραμμα, αλλά πριν πιέσετε το πλήκτρο 7. Πιέστε το πλήκτρο 5: όλα τα σύμβολα επιλογών εμφανίζονται στην οθόνη. Για να μετακινηθείτε στις διαθέσιμες επιλογές, πιέστε το πλήκτρο 5. Το αντίστοιχο σύμβολο εμφανίζεται στην οθόνη και αρχίζει να αναβοσβήνει. Πιέστε το πλήκτρο 6 για να ενεργοποιήσετε και να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Κάτω από το επιλεγμένο σύμβολο εμφανίζεται μια μαύρη παύλα που υποδεικνύει ότι έχετε πραγματοποιήσει αυτή την επιλογή. Πιέστε το ίδιο πλήκτρο για να απενεργοποιήσετε την επιλογή. Αφού επιλέξετε τις λειτουργίες, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να επιστρέψει η οθόνη στην κατάσταση προεπιλογής. Οι επιλεγμένες λειτουργίες εμφανίζονται στην οθόνη. Για τη συμβατότητα μεταξύ των προγραμμάτων πλύσης και των επιλογών, δείτε το κεφάλαιο «Προγράμματα πλύσης». Επιλογή ΠΡΟΠΛΥΣΗΣ Επιλέξτε αυτή τη λειτουργία εάν επιθυμείτε να κάνετε μια πρόπλυση στους 30 C πριν από την κύρια πλύση. Η πρόπλυση ολοκληρώνεται με ένα σύντομο στύψιμο για τα βαμβακερά και τα συνθετικά, ενώ στα προγράμματα για ευαίσθητα υφάσματα το νερό απλώς αδειάζει. Το αντίστοιχο σύμβολο εμφανίζεται στην οθόνη.

14 14 Καθημερινή χρήση Η επιλογή αυτή συνιστάται για πολύ λερωμένα ρούχα. Επιλογή ΛΕΚΕΔΕΣ Επιλέξτε αυτή τη λειτουργία για την επεξεργασία πολύ λερωμένων ή λεκιασμένων ρούχων με προϊόν αφαίρεσης λεκέδων (παρατεταμένη κύρια πλύση με βελτιστοποιημένο χρόνο για την επεξεργασία του λεκέ). Το αντίστοιχο σύμβολο εμφανίζεται στην οθόνη. Η επιλογή αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε θερμοκρασίες κάτω των 40 C. Αν επιθυμείτε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα με την επιλογή για λεκέδες, τοποθετήστε καθαριστικό λεκέδων στη θήκη καθαριστικού λεκέδων. Πλήκτρο ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ Με την επιλογή αυτή μειώνεται η ένταση της πλύσης. Η συσκευή προσθέτει ένα ξέβγαλμα στα προγράμματα για βαμβακερά και συνθετικά. Το αντίστοιχο σύμβολο εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτή η επιλογή δεν είναι συμβατή με την επιλογή Επιπλέον ξέβγαλμα. Η επιλογή αυτή συνιστάται για χρωματιστά που ξεβάφουν και για ρούχα που πλένονται συχνά. Επιλογή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Με την επιλογή αυτή, θα έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τη διάρκεια πλυσίματος για τα καθημερινά λερωμένα ρούχα. Στην οθόνη εμφανίζεται το αντίστοιχο σύμβολο και ο μειωμένος χρόνος πλύσης. Για χρήση με καθημερινά λερωμένα ρούχα. Επιλογή ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ Με την επιλογή αυτή, θα έχετε τη δυνατότητα να μειώσετε τη διάρκεια πλυσίματος για τα ελαφρώς λερωμένα ρούχα. Στην οθόνη εμφανίζεται το αντίστοιχο σύμβολο και ο μειωμένος χρόνος πλύσης. Για χρήση μόνο με ελάχιστα λερωμένα ρούχα. Συνιστούμε να μειώσετε το φορτίο των ρούχων. Επιλογή ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛΜΑ (πρόσθετο ξέβγαλμα) Η συσκευή αυτή έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί νερό. Ωστόσο, για άτομα με πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα (αλλεργικούς στα απορρυπαντικά) μπορεί να χρειάζεται να ξεβγάζονται τα ρούχα με μια επιπλέον ποσότητα νερού (επιπλέον ξέβγαλμα). Το αντίστοιχο σύμβολο εμφανίζεται στην οθόνη και η επιλογή αυτή είναι ενεργή για το επιλεγμένο πρόγραμμα πλύσης. Εάν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε μόνιμα αυτή την επιλογή, πιέστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα 2 και 3 για μερικά δευτερόλεπτα: το αντίστοιχο σύμβολο εμφανίζεται στην οθόνη. Εάν επιθυμείτε να την ακυρώσετε, πιέστε τα ίδια πλήκτρα μέχρι να σβήσει το σύμβολο. Επιλογή ΕΝΑΡΞΗΣ/ΠΑΥΣΗΣ (πλήκτρο 7) Για να ξεκινήσει το επιλεγμένο πρόγραμμα, πιέστε το πλήκτρο 7. Η αντίστοιχη κόκκινη ενδεικτική λυχνία σταματά να αναβοσβήνει. Το σύμβολο ΠΟΡΤΑΣ εμφανίζεται στην οθόνη για να υποδηλώσει ότι η συσκευή έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της και η πόρτα είναι κλειδωμένη. Για να διακόψετε το πρόγραμμα που εκτελείται, πιέστε το πλήκτρο 7: η αντίστοιχη κόκκινη ενδεικτική λυχνία αρχίζει να αναβοσβήνει.

15 Καθημερινή χρήση 15 Για επανεκκίνηση του προγράμματος από το σημείο στο οποίο διακόπηκε, πιέστε ξανά το πλήκτρο 7. Αν έχετε επιλέξει καθυστέρηση έναρξης, το πλυντήριο αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση. Σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής, η κίτρινη ενδεικτική λυχνία του πλήκτρου 7 αναβοσβήνει 3 φορές και η ένδειξη Err εμφανίζεται για μερικά δευτερόλεπτα. Επιλογή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ (πλήκτρο 8) Το αντίστοιχο σύμβολο εμφανίζεται στην οθόνη. Το πρόγραμμα πλύσης μπορεί να καθυστερήσει κατά 30 λεπτά - 60 λεπτά - 90 λεπτά, 2 ώρες και στη συνέχεια κατά 1 ώρα μέχρι το μέγιστο των 20 ωρών με το πλήκτρο αυτό. Πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα, εάν θέλετε να καθυστερήσετε την έναρξη, πιέστε επανειλημμένα αυτό το πλήκτρο για να επιλέξετε την επιθυμητή καθυστέρηση. Η τιμή καθυστέρησης εμφανίζεται στην οθόνη για περίπου 3 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, εμφανίζεται ξανά η διάρκεια του προγράμματος. Το επιλεγμένο σύμβολο εμφανίζεται στην οθόνη. Πρέπει να επιλέξετε αυτή τη δυνατότητα αφού έχετε ορίσει το πρόγραμμα και πριν πιέσετε το πλήκτρο 7. Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε το χρόνο καθυστέρησης όποτε θέλετε, πριν πιέσετε το πλήκτρο 7. Η πόρτα θα είναι ασφαλισμένη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου καθυστέρησης. Εάν θέλετε να προσθέσετε ρούχα στο πλυντήριο κατά τη διάρκεια του χρόνου καθυστέρησης, πιέστε το πλήκτρο 7 για να θέσετε τη συσκευή σε παύση. Μόλις το σύμβολο Πόρτας εξαφανιστεί, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. Προσθέστε τα ρούχα, κλείστε την πόρτα και πιέστε ξανά το πλήκτρο 7. Επιλογή της καθυστέρησης έναρξης. Επιλέξτε το πρόγραμμα και τις απαιτούμενες επιλογές. Επιλέξτε την καθυστέρηση έναρξης. Πιέστε το πλήκτρο 7: η συσκευή ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση των ωρών. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει μόλις παρέλθει ο επιλεγμένος χρόνος καθυστέρησης. Ακύρωση της καθυστέρησης έναρξης Θέστε το πλυντήριο σε κατάσταση ΠΑΥΣΗΣ, πιέζοντας το πλήκτρο 7, Πιέστε το πλήκτρο 8μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο, Πιέστε ξανά το πλήκτρο 7 για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Μπορείτε να αλλάξετε την επιλεγμένη καθυστέρηση έναρξης, μόνο αφού επιλέξετε και πάλι το πρόγραμμα πλύσης. Η λειτουργία Καθυστέρηση έναρξης δεν μπορεί να επιλεγεί με το πρόγραμμα αδειάσματος. Αλλαγή επιλογής ή προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη Μπορείτε να αλλάξετε κάποιες επιλογές πριν αυτές εκτελεστούν από το πρόγραμμα. Πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή, πρέπει να πιέσετε το πλήκτρο 7 για να θέσετε τη συσκευή σε παύση. Η αλλαγή ενός ήδη εκτελούμενου προγράμματος είναι δυνατή μόνο εάν το ρυθμίσετε εκ νέου. Στρέψτε το διακόπτη επιλογής προγράμματος στη θέση και, στη συνέχεια, στη θέση του νέου προγράμματος.

16 16 Καθημερινή χρήση Πιέστε το πλήκτρο 7 ξανά για να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα. Το νερό στον κάδο δεν θα αδειάσει. Διακοπή ενός προγράμματος Πιέστε το πλήκτρο 7 για να διακόψετε το πρόγραμμα που εκτελείται, ενώ η αντίστοιχη λυχνία αρχίζει να αναβοσβήνει. Πιέστε ξανά το πλήκτρο για την επανεκκίνηση του προγράμματος. Ακύρωση ενός προγράμματος Στρέψτε το διακόπτη επιλογής στο για να ακυρώσετε ένα πρόγραμμα που εκτελείται. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο πρόγραμμα. Άνοιγμα της πόρτας μετά την έναρξη ενός προγράμματος Όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία και κατά τη διάρκεια του χρόνου καθυστέρησης, η πόρτα κλειδώνει. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, απαιτείται να ανοίξετε την πόρτα, θέστε πρώτα σε παύση τη συσκευή, πιέζοντας το πλήκτρο 7. Μόλις το σύμβολο της ΠΟΡΤΑΣ σβήσει από την οθόνη, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. Εάν το σύμβολο της ΠΟΡΤΑΣ δεν σβήσει, και η πόρτα παραμένει κλειδωμένη, αυτό σημαίνει ότι η συσκευή ήδη θερμαίνει το νερό ή ότι η στάθμη του νερού βρίσκεται πολύ ψηλά. Στην περίπτωση αυτή, το άνοιγμα της πόρτας δεν είναι δυνατό. Αν πρέπει να ανοίξετε την πόρτα, αλλά δεν μπορείτε, πρέπει να απενεργοποιήσετε τη συσκευή στρέφοντας το διακόπτη επιλογής στη θέση. Μετά από μερικά λεπτά μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα (προσοχή στη στάθμη και τη θερμοκρασία του νερού!). Αφού κλείσετε την πόρτα, πρέπει να επιλέξετε ξανά το πρόγραμμα και τις επιλογές και να πιέσετε το πλήκτρο 7. Στο τέλος του προγράμματος Η συσκευή σταματά αυτόματα. Η ενδεικτική λυχνία του πλήκτρου 7 σβήνει και στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη. Το ηχητικό σήμα ηχεί για μερικά λεπτά. Αν έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα ή μια λειτουργία που ολοκληρώνεται με παραμονή νερού στον κάδο. Πριν αδειάσετε το νερό, ο κάδος συνεχίζει να λειτουργεί σε τακτά διαστήματα μέχρι το άδειασμα του νερού. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αδειάσετε το νερό: στρέψτε το διακόπτη επιλογής προγράμματος στη θέση επιλέξτε το πρόγραμμα αδειάσματος ή στυψίματος εάν χρειάζεται, μειώστε την ταχύτητα στυψίματος, πιέζοντας το αντίστοιχο πλήκτρο πιέστε το πλήκτρο 7 μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη. Το σύμβολο ΠΟΡΤΑΣ σβήνει από την οθόνη. Η πόρτα μπορεί τώρα να ανοίξει. Στρέψτε το διακόπτη επιλογής προγράμματος στη θέση για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Αφαιρέστε τα ρούχα από τον κάδο και ελέγξτε προσεκτικά ότι ο κάδος είναι άδειος. Αν δεν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε άλλη πλύση, κλείστε τη βρύση παροχής νερού. Αφήστε την πόρτα ανοιχτή για να αποφύγετε το σχηματισμό μυκήτων και δυσάρεστων οσμών.

17 17 Αναμονή : Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, μετά από λίγα λεπτά ενεργοποιείται το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας. Η φωτεινότητα της οθόνης μειώνεται. Αν πατήσετε οποιοδήποτε πλήκτρο στη συσκευή, απενεργοποιείται η κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας. ΧΡΉΣΗ - ΣΤΈΓΝΩΜΑ Μόνο στέγνωμα Το συνιστώμενο φορτίο είναι 4 kg για βαμβακερά και λινά και 3 kg για συνθετικά. Πιέζοντας το πλήκτρο Χρόνου στεγνώματος, μπορείτε επίσης να στεγνώσετε μέχρι 6 kg βαμβακερών (δείτε τον πίνακα «Πρόγραμμα στεγνώματος»). Η βρύση παροχής νερού πρέπει να είναι ανοιχτή και ο σωλήνας αδειάσματος πρέπει να είναι τοποθετημένος στο νεροχύτη ή συνδεδεμένος στον αγωγό αποχέτευσης. 1. Φορτώστε τα ρούχα. 2. Επιλέξτε ένα κύκλο στυψίματος στη μέγιστη ταχύτητα στυψίματος που επιτρέπεται για τον τύπο των ρούχων, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο στέγνωμα. 3. Επιλέξτε το πρόγραμμα στεγνώματος για Βαμβακερά ή Συνθετικά στο τμήμα Στέγνωμα του διακόπτη επιλογής προγράμματος. Τα σύμβολα ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑΤΟΣ που αντιστοιχούν στις φάσεις που απαρτίζουν το πρόγραμμα εμφανίζονται στην οθόνη. Ταυτόχρονα, ανάβουν τα σύμβολα που αντιστοιχούν στο επίπεδο βαθμών που επιτρέπεται από το ρυθμισμένο πρόγραμμα/ύφασμα και η επιλογή «ΑΥΤΟΜΑΤΟ». 4. Ρύθμιση του αυτόματου στεγνώματος (πλήκτρο 3). Με το πλήκτρο αυτό, μπορείτε να επιλέξετε το βαθμό στεγνώματος μέσω ηλεκτρονικής επιλογής στεγνώματος. Η συσκευή προσαρμόζει αυτόματα τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος στον επιλεγμένο βαθμό στεγνώματος. Αν πιέσετε αυτό το πλήκτρο, κάτω από το επιλεγμένο σύμβολο εμφανίζεται μια μαύρη παύλα που υποδεικνύει τον επιλεγμένο βαθμό στεγνώματος. Η ένδειξη «ΑΥΤΟ ΜΑΤΟ» σβήνει. Στην οθόνη εμφανίζεται η διάρκεια του κύκλου στεγνώματος. Η ενδεικτική λυχνία του πλήκτρου 7 αρχίζει να αναβοσβήνει. Πιέστε το πλήκτρο 7 για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Μια μαύρη παύλα αναβοσβήνει κάτω από το σύμβολο ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ. Ρύθμιση του στεγνώματος με χρονοδιακόπτη (πλήκτρο 4) Πιέστε αυτό το πλήκτρο, μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη ο χρόνος που επιθυμείτε. Επιλέξτε τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος από 10 έως 250 λεπτά, ανάλογα με το είδος υφασμάτων (βαμβακερά ή συνθετικά). Κάθε φορά που πιέζετε αυτό το πλήκτρο, ο χρόνος στεγνώματος αυξάνει κατά 5 λεπτά. Το σύμβολο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ εμφανίζεται για μερικά δευτερόλεπτα κοντά στην τιμή της διάρκειας. Πιέστε το πλήκτρο 7 για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Μια μαύρη παύλα αναβοσβήνει κάτω από το σύμβολο ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ. Σημείωση! Ο χρόνος του προγράμματος αυξάνει αυτόματα κατά ορισμένα λεπτά.

18 18 Χρήση - Πλύση και Στέγνωμα Σημείωση! Εάν επιλέξετε μόνο 10 λεπτά για τη φάση στεγνώματος με το πλήκτρο για στέγνωμα με χρονοδιακόπτη, η συσκευή εκτελεί απλά μια φάση ψύξης. 5. Πιέστε το πλήκτρο 7 για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Μετά την έναρξη του προγράμματος, ο υπολειπόμενος χρόνος ενημερώνεται κάθε λεπτό. 6. Στο τέλος του προγράμματος στεγνώματος, ηχεί ο βομβητής. Στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη «0». Στο σημείο αυτό, ξεκινά η φάση προστασίας κατά του τσαλακώματος, η οποία διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Στο διάστημα αυτό, στην οθόνη εμφανίζεται το σύμβολο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑΤΟΣ. Το σύμβολο ΠΟΡΤΑΣ παραμένει αναμμένο. Δεν μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. Εάν χρειαστεί να ανοίξετε την πόρτα πριν ή κατά τη φάση προστασίας κατά του τσαλακώματος ή να τη διακόψετε, πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο ή στρέψτε το διακόπτη επιλογής προγράμματος στη θέση οποιουδήποτε προγράμματος (εκτός από O). Η πόρτα μπορεί να ανοίξει άμεσα ή μετά από μερικά λεπτά, ανάλογα με το μοντέλο. (Σε κάθε περίπτωση, μην επιχειρήσετε να ανοίξετε την πόρτα εάν είναι κλειδωμένη!). 7. Στρέψτε το διακόπτη επιλογής στη θέση O για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. 8. Αφαιρέστε τα ρούχα. Σημείωση! Αν υπάρχουν διαφορετικοί τύποι βαμβακερών (πετσέτες, σεντόνια, πουκάμισα κ.λπ.) ή αν κάποια από τα ρούχα έχουν διπλωθεί κατά τη διάρκεια της φάσης στυψίματος, τα ρούχα μπορεί να μη στεγνώσουν τελείως. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που στο τέλος του κύκλου τα ρούχα παραμένουν ελαφρώς υγρά, προτείνουμε να ξεδιπλώσετε τα τυλιγμένα ρούχα, να τα κατανείμετε ομοιόμορφα στον κάδο και να επιλέξετε έναν επιπλέον κύκλο στεγνώματος λεπτών. ΧΡΉΣΗ - ΠΛΎΣΗ ΚΑΙ ΣΤΈΓΝΩΜΑ Πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ: Πλύση και αυτόματο στέγνωμα Το συνιστώμενο φορτίο είναι 4 kg για βαμβακερά και 3 kg για συνθετικά. Μπορείτε επίσης να στεγνώσετε έως και 6 kg βαμβακερών ρούχων (δείτε τον πίνακα «Πρόγραμμα στεγνώματος»). ΠΡΟΣΟΧΗ Μη χρησιμοποιείτε δοσομετρική θήκη/μπάλα όταν εκτελείτε πρόγραμμα πλύσης και στεγνώματος. 1. Φορτώστε τα ρούχα. 2. Προσθέστε το απορρυπαντικό και το μαλακτικό. 3. Ενεργοποιήστε τη συσκευή: στρέψτε το διακόπτη επιλογής στο επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης/τύπο υφασμάτων.

19 Χρήση - Πλύση και Στέγνωμα Πιέστε τα σχετικά πλήκτρα για να κάνετε τις απαιτούμενες επιλογές. Εάν είναι δυνατό, μην επιλέξετε χαμηλότερη ταχύτητα στυψίματος από εκείνη που προτείνεται από τη συσκευή, ώστε να αποφευχθεί η παράταση του χρόνου στεγνώματος και να εξοικονομηθεί ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, η χαμηλότερη ταχύτητα που μπορείτε να επιλέξετε για βαμβακερά και συνθετικά είναι 900 στροφές/λεπτό. Η μείωση της ταχύτητας στυψίματος είναι δυνατή μόνο μετά την επιλογή στεγνώματος. 5. Πιέστε το πλήκτρο 3 για να επιλέξετε τον απαιτούμενο βαθμό στεγνώματος. Στην οθόνη εμφανίζεται ολόκληρη η διάρκεια της πλύσης και ο επιλεγμένος κύκλος στεγνώματος. 6. Πιέστε το πλήκτρο 7 για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Μετά την έναρξη του προγράμματος, ο υπολειπόμενος χρόνος ενημερώνεται κάθε λεπτό. 7. Στο τέλος του προγράμματος, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται στο αντίστοιχο προηγούμενο κεφάλαιο. Κατόπιν, στρέψτε το διακόπτη επιλογής στη θέση O για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. 8. Αφαιρέστε τα ρούχα. Πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ: Πλύση και στέγνωμα με χρονοδιακόπτη Το συνιστώμενο φορτίο είναι 4 kg για βαμβακερά και 3 kg για συνθετικά. Με το πλήκτρο Χρόνου στεγνώματος, μπορείτε επίσης να στεγνώσετε μέχρι 6 kg βαμβακερών (δείτε τον πίνακα «Πρόγραμμα στεγνώματος»). ΠΡΟΣΟΧΗ Μη χρησιμοποιείτε δοσομετρική θήκη/μπάλα όταν εκτελείτε πρόγραμμα πλύσης και στεγνώματος. 1. Φορτώστε τα ρούχα. 2. Προσθέστε το απορρυπαντικό και το μαλακτικό. 3. Ενεργοποιήστε τη συσκευή: στρέψτε το διακόπτη επιλογής στο επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης/τύπο υφασμάτων. 4. Πιέστε τα σχετικά πλήκτρα για να κάνετε τις απαιτούμενες επιλογές. Εάν είναι δυνατό, μην επιλέξετε χαμηλότερη ταχύτητα στυψίματος από εκείνη που προτείνεται από τη συσκευή, ώστε να αποφευχθεί η παράταση του χρόνου στεγνώματος και να εξοικονομηθεί ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, οι χαμηλότερες τιμές ταχύτητας που μπορείτε να επιλέξετε είναι 900 στροφές/λεπτό για βαμβακερά και συνθετικά και 700 στροφές/λεπτό για ευαίσθητα υφάσματα. Η μείωση της ταχύτητας στυψίματος είναι δυνατή μόνο μετά την επιλογή στεγνώματος. 5. Πιέστε το πλήκτρο 4 για να ρυθμίσετε το χρόνο στεγνώματος. Στην οθόνη εμφανίζεται ολόκληρη η διάρκεια της πλύσης και ο επιλεγμένος κύκλος στεγνώματος. Σημείωση! Εάν έχετε καθορίσει ένα πρόγραμμα πλύσης και μόνο 10 λεπτά κύκλου στεγνώματος πιέζοντας το πλήκτρο 4, η συνολική διάρκεια που εμφανίζεται περιλαμβάνει επίσης τις φάσεις ξεδιπλώματος και ψύξης.

20 20 6. Πιέστε το πλήκτρο 7 για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Μετά την έναρξη του προγράμματος, ο υπολειπόμενος χρόνος ενημερώνεται κάθε λεπτό. 7. Στο τέλος του προγράμματος, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται στο προηγούμενο κεφάλαιο. Κατόπιν, στρέψτε το διακόπτη επιλογής στη θέση O για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. 8. Αφαιρέστε τα ρούχα. Χνούδια στα υφάσματα Κατά τη ΦΑΣΗ ΠΛΥΣΗΣ Ή/ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ, ορισμένοι τύποι υφασμάτων, όπως τα σφουγγάρια, τα μάλλινα και τα φούτερ, μπορεί να αφήσουν χνούδια. Τα χνούδια που παρέμειναν ενδέχεται να προσκολληθούν στα υφάσματα του επόμενου κύκλου. Αυτό το πρόβλημα επιδεινώνεται με τα τεχνητά υφάσματα. Για να αποτρέψετε τη συσσώρευση χνουδιών στα ρούχα σας, συνιστάται: Να μην πλένετε σκούρα υφάσματα μετά από πλύση και στέγνωμα ανοιχτόχρωμων υφασμάτων (ιδιαίτερα καινούργιων σφουγγαριών, μάλλινων, φούτερ) και αντίστροφα. Να στεγνώνετε αυτού του τύπου τα υφάσματα στον αέρα, όταν τα πλένετε για πρώτη φορά. Να καθαρίζετε το φίλτρο αδειάσματος. Μετά τη φάση στεγνώματος, να καθαρίζετε πολύ καλά τον άδειο κάδο, το λάστιχο και την πόρτα με ένα βρεγμένο πανί. Για να αφαιρέσετε τα χνούδια από το εσωτερικό του κάδου, εκτελέστε ένα ειδικό πρόγραμμα καθαρισμού: Αδειάστε τον κάδο και καθαρίστε τον, καθώς επίσης το λάστιχο και την πόρτα με ένα βρεγμένο πανί. Στρέψτε το διακόπτη επιλογής προγράμματος στο πρόγραμμα ξεβγάλματος. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία καθαρισμού, πιέζοντας ταυτόχρονα το πλήκτρο 5 και το πλήκτρο 8, μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη CLE στην οθόνη. Πιέστε το πλήκτρο 7 για να ξεκινήσει το πρόγραμμα.

21 Προγράμματα πλύσης 21 ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΠΛΎΣΗΣ Πρόγραμμα - Μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία - Περιγραφή κύκλου - Μέγιστο φορτίο ρούχων - Είδος ρούχων ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ/ΛΙΝΑ 95 και 60 Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα - Παρατεταμένο στύψιμο στη μέγιστη ταχύτητα στυψίματος Μέγ. φορτίο 8 kg - Μειωμένο φορτίο 4 kg 1) Λευκά βαμβακερά (πολύ ή κανονικά λερωμένα) MIX 40 Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα - Παρατεταμένο στύψιμο στη μέγιστη ταχύτητα στυψίματος Μέγ. φορτίο 8 kg Λευκά και χρωματιστά βαμβακερά Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ρούχα τα οποία πρέπει να πλυθούν ξεχωριστά στους 40 C ή 60 C. Μπορείτε να τοποθετήσετε στον κάδο τη μέγιστη ποσότητα φορτίου, ώστε να εξοικονομήσετε ενέργεια και νερό. Θα έχετε εξίσου καλά αποτελέσματα πλύσης, όπως με το κανονικό πρόγραμμα στους 60 C. ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ / ΛΙΝΑ Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα - Παρατεταμένο στύψιμο στη μέγιστη ταχύτητα στυψίματος Μέγ. φορτίο 4 kg Λευκά και χρωματιστά βαμβακερά (κανονικά ή ελαφρώς λερωμένα ρούχα) Επιλογές ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥ ΚΛΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΠΛΥΣΗ 2) ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛ ΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ 1) ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥ ΚΛΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΠΛΥΣΗ 2) ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛ ΜΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥ ΚΛΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΠΛΥΣΗ 2) ΛΕΚΕΔΕΣ 3) ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛ ΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ 1) Θήκη απορρυπαντικού

22 22 Προγράμματα πλύσης Πρόγραμμα - Μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία - Περιγραφή κύκλου - Μέγιστο φορτίο ρούχων - Είδος ρούχων ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα Σύντομο στύψιμο στις 1200 στροφές/λεπτό Μέγ. φορτίο 4 kg - Μειωμένο φορτίο 2 kg Συνθετικά ή ανάμεικτα υφάσματα: εσώρουχα, χρωματιστά, πουκάμισα που δεν μαζεύουν, μπλούζες. ΕΥΚΟΛΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ 40 Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα Σύντομο στύψιμο στις 1200 στροφές/λεπτό Μέγ. φορτίο 1,5 kg Τα συνθετικά υφάσματα πρέπει να πλένονται και να στύβονται απαλά.όταν επιλέγετε αυτό το πρόγραμμα, τα ρούχα πλένονται και στύβονται προσεκτικά για αποτροπή τυχόν τσαλακώματος. Με τον τρόπο αυτό, το σιδέρωμα είναι πιο εύκολο. Επιπλέον, η συσκευή θα εκτελέσει πρόσθετα ξεβγάλματα. ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα Σύντομο στύψιμο στις 1200 στροφές/λεπτό Μέγ. φορτίο 4 kg - Μειωμένο φορτίο 2 kg Ευαίσθητα ρούχα: ακρυλικά, βισκόζη, πολυεστέρας. Επιλογές ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥ ΚΛΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΠΛΥΣΗ 2) ΛΕΚΕΔΕΣ 3) ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛ ΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ 1) ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΠΛΥΣΗ 2) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛ ΜΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥ ΚΛΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΠΛΥΣΗ 2) ΛΕΚΕΔΕΣ 3) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛ ΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ 1) Θήκη απορρυπαντικού

23 Προγράμματα πλύσης 23 Πρόγραμμα - Μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία - Περιγραφή κύκλου - Μέγιστο φορτίο ρούχων - Είδος ρούχων ΜΑΛΛΙΝΑ ΕΞΤΡΑ (ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ) 30 - Κρύο Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα Σύντομο στύψιμο στις 1200 στροφές/λεπτό Μέγ. φορτίο 2 kg Πρόγραμμα πλύσης για μάλλινα που πλένονται στο πλυντήριο, για μάλλινα που πλένονται στο χέρι, καθώς και για ευαίσθητα υφάσματα. Σημείωση: Εάν τοποθετήσετε στον κάδο ένα μεμονωμένο ή ογκώδες ρούχο, μπορεί να προκληθεί ανισορροπία. Αν η συσκευή δεν πραγματοποιήσει την τελική φάση του στυψίματος, προσθέστε περισσότερα ρούχα, κατανείμετε ξανά τα ρούχα στον κάδο και στη συνέχεια επιλέξτε το πρόγραμμα στυψίματος. ΜΕΤΑΞΩΤΑ 30 Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα Σύντομο στύψιμο στις 1200 στροφές/λεπτό Μέγ. φορτίο 1 kg Ευαίσθητο πρόγραμμα πλύσης, κατάλληλο για μεταξωτά και ανάμεικτα συνθετικά ρούχα. ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ Ξεβγάλματα Σύντομο στύψιμο στις 1200 στροφές/λεπτό Μέγ. φορτίο 8 kg Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να ξεβγάλετε και να στύψετε ρούχα που πλύθηκαν στο χέρι. Η συσκευή πραγματοποιεί μερικά ξεβγάλματα και στη συνέχεια ένα τελικό στύψιμο. ΑΔΕΙΑΣΜΑ Άδειασμα νερού Μέγ. φορτίο 8 kg Για το άδειασμα του νερού του τελευταίου ξεβγάλματος σε προγράμματα που ολοκληρώνονται με παραμονή του νερού στον κάδο. Επιλογές ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥ ΚΛΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥ ΚΛΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥ ΚΛΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛ ΜΑ Θήκη απορρυπαντικού

24 24 Προγράμματα πλύσης Πρόγραμμα - Μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία - Περιγραφή κύκλου - Μέγιστο φορτίο ρούχων - Είδος ρούχων ΣΤΥΨΙΜΟ Άδειασμα και παρατεταμένο στύψιμο στη μέγιστη ταχύτητα Μέγ. φορτίο 8 kg Ξεχωριστό στύψιμο για βαμβακερά ρούχα που πλένονται στο χέρι και μετά από προγράμματα που έχει επιλεγεί να ολοκληρώνονται με παραμονή του νερού στον κάδο. Πριν επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα, πρέπει να στρέψετε το διακόπτη επιλογής στη θέση. Μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα στυψίματος πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο, ανάλογα με το είδος των ρούχων για στύψιμο. 20 ΛΕΠΤΑ - 3 ΚΙΛΑ 30 Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα Σύντομο στύψιμο στις 1200 στροφές/λεπτό Μέγ. φορτίο 3 kg Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύντομη πλύση αθλητικών ειδών ή βαμβακερών και συνθετικών ρούχων που είναι ελαφρώς λερωμένα ή έχουν φορεθεί μία φορά. ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΟΜΟ Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα Σύντομο στύψιμο στις 1200 στροφές/λεπτό Μέγ. φορτίο 5 kg Σύντομο πρόγραμμα πλύσης για ελαφρώς λερωμένα λευκά/βαμβακερά που δεν ξεβάφουν και για ανάμεικτα υφάσματα. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 60 Κύρια πλύση - Ξεβγάλματα - Παρατεταμένο στύψιμο στη μέγιστη ταχύτητα στυψίματος Μέγ. φορτίο 8 kg Λευκά και χρωματιστά βαμβακερά που δεν ξεβάφουν. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να επιλεγεί για ελαφρώς ή κανονικά λερωμένα βαμβακερά ρούχα. Η θερμοκρασία μειώνεται και ο χρόνος πλύσης παρατείνεται. Έτσι επιτυγχάνεται αποτελεσματική πλύση με εξοικονόμηση ενέργειας. Επιλογές ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛ ΜΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗ ΤΑΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΚΥ ΚΛΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΠΛΥΣΗ 2) ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΒΓΑΛ ΜΑ Θήκη απορρυπαντικού = ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Για ακύρωση του ήδη εκτελούμενου προγράμματος πλύσης ή για απενεργοποίηση της συσκευής. 1) Αν επιλέξετε τη λειτουργία Πολύ Σύντομο πιέζοντας το πλήκτρο 5, σας συνιστούμε να μειώσετε το μέγιστο φορτίο όπως υποδεικνύεται. Μπορείτε να γεμίσετε πλήρως το πλυντήριο, αλλά τα αποτελέσματα της πλύσης θα είναι λιγότερο ικανοποιητικά.

25 Προγράμματα στεγνώματος 25 2) Αν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό σε υγρή μορφή, πρέπει να επιλέξετε πρόγραμμα χωρίς πρόπλυση. 3) Η λειτουργία Λεκέδες μπορεί να επιλεγεί μόνο σε θερμοκρασίες 40 C και άνω. ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΣΤΕΓΝΏΜΑΤΟΣ Αυτόματα προγράμματα ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΕΓΝΩΜΑ Ιδανικό για πετσέτες Βαθμός στεγνώματος Τύπος υφάσματος Μέγιστο φορτίο ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ Κατάλληλο για ρούχα προς αποθήκευση χωρίς σιδέρωμα ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ Κατάλληλο για ρούχα προς αποθήκευση χωρίς σιδέρωμα ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ Κατάλληλο για σιδέρωμα Προγράμματα με χρονοδιακόπτη Βαμβακερά και λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου, κ.λπ.) Βαμβακερά και λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου, κ.λπ.) Συνθετικά και ανάμεικτα υφάσματα (πουλόβερ, μπλούζες, εσώρουχα, λευκά είδη) Βαμβακερά και λινά (σεντόνια, τραπεζομάντιλα, πουκάμισα, κ.λπ.) Βαθμός στεγνώματος Τύπος υφάσματος Φορτίο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΕΓΝΩΜΑ Ιδανικό για πετσέτες ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ 1) Κατάλληλο για ρούχα προς αποθήκευση χωρίς σιδέρωμα ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ Κατάλληλο για ρούχα προς αποθήκευση χωρίς σιδέρωμα ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ Κατάλληλο για σιδέρωμα Βαμβακερά και λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου, κ.λπ.) Βαμβακερά και λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου, κ.λπ.) Συνθετικά και ανάμεικτα υφάσματα (πουλόβερ, μπλούζες, εσώρουχα, λευκά είδη) Βαμβακερά και λινά (σεντόνια, τραπεζομάντιλα, πουκάμισα, κ.λπ.) 6 kg 4 kg 2 kg 6 kg 4 kg 2 kg 3 kg 1 kg 6 kg 4 kg 2 kg Ταχύτητα στυψίματος kg 4 kg 3 kg 4 kg Προτεινόμενος χρόνος στεγνώματος σε λεπτά ) Σύμφωνα με την οδηγία της ΕΚ EN 50229, το πρόγραμμα αναφοράς για βαμβακερά για τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται στην ετικέτα ενεργειακής κατανάλωσης, πρέπει να έχει δοκιμαστεί διαιρώντας το μέγιστο φορτίο πλύσης σε δύο ίσα τμήματα και εκτελώντας τη λειτουργία στεγνώματος με το ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ για το καθένα.

26 26 Χρήσιμες συμβουλές ΧΡΉΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ Χωρίζοντας τα ρούχα Ακολουθείτε τα σύμβολα που υπάρχουν στις ετικέτες των ρούχων και τις οδηγίες πλύσης που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Χωρίζετε τα ρούχα με τον εξής τρόπο: λευκά, χρωματιστά, συνθετικά, ευαίσθητα, μάλλινα. Πριν βάλετε τα ρούχα στο πλυντήριο Ποτέ μην πλένετε λευκά και χρωματιστά μαζί. Τα λευκά ρούχα μπορεί με το πλύσιμο να γαριάσουν. Τα καινούργια χρωματιστά μπορεί στο πρώτο πλύσιμο να ξεβάψουν, γι' αυτό σας συμβουλεύουμε να τα πλύνετε ξεχωριστά την πρώτη φορά. Κουμπώνετε τις μαξιλαροθήκες, τα φερμουάρ, τις κόπιτσες και τα κουμπιά. Δένετε τις ζώνες ή τις μακριές κορδέλες. Αφαιρείτε τους επίμονους λεκέδες πριν το πλύσιμο. Τρίψτε τα πολύ λερωμένα σημεία με ειδικό απορρυπαντικό ή απορρυπαντικό σε μορφή πάστας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε με τις κουρτίνες. Βγάλετε τα γαντζάκια από τις κουρτίνες ή τοποθετήστε τις σε ένα σάκο ή δίχτυ. Αφαίρεση των λεκέδων Οι επίμονοι λεκέδες ίσως δεν αφαιρεθούν με σκέτο νερό και απορρυπαντικό. Σας συμβουλεύουμε να τους αφαιρέσετε πριν την πλύση. Αίμα: όταν ο λεκές είναι ακόμα νωπός μπορείτε να τον πλύνετε με κρύο νερό. Εάν έχει στεγνώσει, αφήστε το ρούχο να μουλιάσει σε ειδικό απορρυπαντικό για όλη τη νύχτα και στη συνέχεια τρίψτε το με νερό και σαπούνι. Λαδομπογιά: ποτίστε το λεκέ με βενζίνη, απλώστε το ρούχο επάνω σε ένα μαλακό πανί και τρίψτε το λεκέ αρκετές φορές. Στεγνοί λεκέδες από λίπος: ποτίστε με νέφτι, απλώστε το ρούχο επάνω σε μια μαλακή επιφάνεια και τρίψτε το λεκέ με τις άκρες των δαχτύλων και ένα βαμβακερό πανί. Σκουριά: χρησιμοποιήστε οξαλικό οξύ διαλυμένο σε ζεστό νερό για χρήση εν θερμώ ή κάποιο αντισκωριακό προϊόν για χρήση εν ψυχρώ. Να είστε προσεκτικοί με τους στεγνούς λεκέδες από σκουριά, καθώς η κυτταρίνη έχει ήδη διαβρωθεί και το ύφασμα μπορεί να τρυπήσει. Λεκέδες από μούχλα: πλύνετε με λευκαντικό και ξεπλύνετε καλά (μόνο για τα λευκά και τα χρωματιστά που είναι ανθεκτικά στο χλώριο). Χόρτο: σαπουνίστε ελαφρά και πλύνετε με λευκαντικό (μόνο για τα λευκά και τα χρωματιστά που είναι ανθεκτικά στο χλώριο). Μελάνι από στυλό και κόλλα: ποτίστε με ασετόν 1), απλώστε το ρούχο πάνω σε ένα μαλακό πανί και τρίψτε το λεκέ. Κραγιόν: ποτίστε με ασετόν, όπως στην προηγούμενη περίπτωση, και στη συνέχεια καθαρίστε το λεκέ με οινόπνευμα. Για τα υπολείμματα, χρησιμοποιήστε λευκαντικό. Κόκκινο κρασί: αφήστε το ρούχο να μουλιάσει σε νερό και απορρυπαντικό, ξεπλύνετε με οξικό ή κιτρικό οξύ (ξίδι ή λεμόνι) και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Για τα υπολείμματα, χρησιμοποιήστε λευκαντικό. 1) μη χρησιμοποιήσετε ασετόν σε ρεγιόν

27 Χρήσιμες συμβουλές 27 Μελάνι: ανάλογα με τη σύσταση του μελανιού, ποτίστε το ύφασμα αρχικά με ασετόν 1) και, στη συνέχεια, με οξικό οξύ (ξίδι) Στα λευκά χρησιμοποιήστε λευκαντικό για την αφαίρεση των υπολειμμάτων και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Λεκέδες από πίσσα: χρησιμοποιήστε πρώτα ειδικό προϊόν για την αφαίρεση λεκέδων, οινόπνευμα ή βενζίνη, και στη συνέχεια πλύνετε με απορρυπαντικό σε μορφή πάστας. Απορρυπαντικά και προσθετικά Το αποτέλεσμα της πλύσης εξαρτάται επίσης από την επιλογή του απορρυπαντικού και τη σωστή δοσολογία για την αποφυγή της σπατάλης και για την προστασία του περιβάλλοντος. Παρόλο που είναι βιοδιασπώμενα, τα απορρυπαντικά περιέχουν ουσίες οι οποίες, σε μεγάλες ποσότητες, ενδέχεται να διαταράξουν την εύθραυστη οικολογική ισορροπία της φύσης. Η επιλογή απορρυπαντικού εξαρτάται από τον τύπο των υφασμάτων (ευαίσθητα, μάλλινα, βαμβακερά κτλ.), το χρώμα, τη θερμοκρασία πλύσης και το κατά πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα. Στο συγκεκριμένο πλυντήριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα απορρυπαντικά που διατίθενται στο εμπόριο: απορρυπαντικά σε σκόνη για κάθε τύπο υφάσματος απορρυπαντικά σε σκόνη για ευαίσθητα (μέγ. θερμοκρασία 60 C) και μάλλινα απορρυπαντικά σε υγρή μορφή, κατά προτίμηση για προγράμματα πλύσης σε χαμηλή θερμοκρασία (μέγ. θερμοκρασία 60 C) για κάθε τύπο υφάσματος ή μόνο για τα μάλλινα. Το απορρυπαντικό και οποιαδήποτε προσθετικά πρέπει να τοποθετούνται στις αντίστοιχες θήκες στο συρτάρι απορρυπαντικού πριν από την έναρξη του προγράμματος πλύσης. Αν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό σε υγρή μορφή, πρέπει να επιλέξετε πρόγραμμα χωρίς πρόπλυση. Το πλυντήριο περιλαμβάνει ένα σύστημα ανακύκλωσης το οποίο επιτρέπει τη βέλτιστη χρήση του συμπυκνωμένου απορρυπαντικού. Όσον αφορά τη δοσολογία των προσθετικών, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή και μην υπερβαίνετε το όριο της θήκης με την ένδειξη "ΜΑΧ". Η ποσότητα απορρυπαντικού που πρέπει να χρησιμοποιείται Το είδος και η ποσότητα του απορρυπαντικού εξαρτάται από τον τύπο των υφασμάτων, τον όγκο των ρούχων, το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα και τη σκληρότητα του νερού. Όσον αφορά στη δοσολογία, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Χρησιμοποιείτε μικρότερη ποσότητα απορρυπαντικού, εάν: τα ρούχα που θα πλύνετε είναι λίγα τα ρούχα δεν είναι πολύ λερωμένα δημιουργείται μεγάλη ποσότητα αφρού κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Βαθμοί σκληρότητας του νερού Η σκληρότητα του νερού διακρίνεται σε "βαθμούς". Πληροφορίες σχετικά με τη σκληρότητα του νερού στην περιοχή σας μπορείτε να πάρετε από την αρμόδια εταιρία ύδρευσης ή την τοπική αυτοδιοίκηση. Αν ο βαθμός σκληρότητας του νερού είναι μεσαίος ή υψηλός, προτείνουμε να προσθέσετε αποσκληρυντή νερού, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή. Όταν ο βαθμός της σκληρότητας είναι μαλακός, αλλάξτε την ποσότητα του απορρυπαντικού.

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλυσίματος Πίνακας ελέγχου Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41 RENLIG GR NL FWM7D5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφαλείας 4 Περιγραφή προϊόντος 8 Πίνακας χειριστηρίων 9 Πρώτη χρήση 13 Προσαρμογή 13 Καθημερινή χρήση - Πλύση 14 Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L WD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L WD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 87695 WD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...8

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

L WD EL Οδηγίες Χρήσης

L WD EL Οδηγίες Χρήσης L 87695 WD EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.............................................

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 76680 NWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L 72272 FL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...7 5.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 87695 NWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 76680 NWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...8 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 9

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT 74272TL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LAVAMAT 74272TL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LAVAMAT 74272TL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων και συντήρησης) παέχονται σε μεμονωμένα κεφάλαια των Οδηγιών χρήσης. Διαχωρισμός ρούχων ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο ρούχων Máquina de lavar

Πλυντήριο ρούχων Máquina de lavar EL Οδηγίες Χρήσης 2 PT Manual de instruções 29 Πλυντήριο ρούχων Máquina de lavar ZWI 71000 WA Περιεχόμενα Πληροφορίες ασφαλείας 2 Περιγραφή προϊόντος _ 4 Πίνακας χειριστηρίων _ 5 Προγράμματα πλύσης _ 7

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο ρούχων Pralka

Πλυντήριο ρούχων Pralka EL Οδηγίες Χρήσης 2 PL Instrukcja obsługi 31 Πλυντήριο ρούχων Pralka ZWI 71201 WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 5 Πίνακας χειριστηρίων _

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 20 21 22 23 24 25 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 2 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 2 2013-11-19 오후 12:34:31 3 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών επίλυσης βλαβών και σέρβις) υπάρχουν στα μεμονωμένα κεφάλαια των oδηγιών χρήσης. Ξεχωρίστε τα ρούχα σύμφωνα με τα σύμβολα φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 RENLIG GR NL FWM6 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφαλείας 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 8 Πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση 11 Χρήσιμες συμβουλές 15 Προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6

Διαβάστε περισσότερα

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ CΤG 856 S V G A Β1 C1 C2 Β2 Α ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Β1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ C2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΑQUAPLUS Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT BI EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 PT MÁQUINA DE LAVAR MANUAL DE INSTRUÇÕES 36

LAVAMAT BI EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 PT MÁQUINA DE LAVAR MANUAL DE INSTRUÇÕES 36 LAVAMAT 82470 BI EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 PT MÁQUINA DE LAVAR MANUAL DE INSTRUÇÕES 36 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 5 ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 7 ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 8 ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

L BI EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων. PT Manual de instruções Máquina de lavar USER MANUAL

L BI EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων. PT Manual de instruções Máquina de lavar USER MANUAL L 82470 BI EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων 2 PT Manual de instruções Máquina de lavar 38 USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L 87490 FL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...7 5.

Διαβάστε περισσότερα

EWS 1274 SAU. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης

EWS 1274 SAU. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης EWS 1274 SAU EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα http://www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο ρούχων Máquina de lavar

Πλυντήριο ρούχων Máquina de lavar EL Οδηγίες Χρήσης 2 PT Manual de instruções 29 Πλυντήριο ρούχων Máquina de lavar ZWI 71000 WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 5 Πίνακας χειριστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

GETTING STARTED? EASY.

GETTING STARTED? EASY. User Manual GETTING STARTED? EASY. ZWF 81263W EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα

L7WBE69S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L7WBE69S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L7WBE69S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...7 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L HWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L HWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 99695 HWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...9

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

L8WBC61S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L8WBC61S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L8WBC61S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...7 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης WA5160E 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

L FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

L FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ L 87490 FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 5 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ 6 7 ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 7 ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ 8 ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ 13 ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

WBW-81265/2, WBW-81266/2, WBS-81270/2

WBW-81265/2, WBW-81266/2, WBS-81270/2 WBW-81265/2, WBW-81266/2, WBS-81270/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 23 24 25 26 27 28 WBW-812652_WBW-812662_WBS-812702( 그 )_MORRIS.indd 1 2013-11-25 오후 1:32:02 2 WBW-812652_WBW-812662_WBS-812702(

Διαβάστε περισσότερα

L7WBG68W. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L7WBG68W. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L7WBG68W EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...7 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: LFH-05 Ref. No: 891-4151 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35 RENLIG GR NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης. Licensed by Hyundai Corporation, Korea

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης. Licensed by Hyundai Corporation, Korea EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης Licensed by Hyundai Corporation, Korea 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

L FL L FL. EL Οδηγίες Χρήσης

L FL L FL. EL Οδηγίες Χρήσης L 76285 FL L 76482 FL EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.............................................

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MSI-6541

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MSI-6541 ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MSI-6541 Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Προδιαγραφές: Λειτουργίες: Στεγνό σιδέρωμα, ψεκασμός

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

L9WBC61B. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L9WBC61B. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L9WBC61B EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...8 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...13

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και

ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και TVÄTTAD GR ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

LTX7E272G. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LTX7E272G. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LTX7E272G EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. WHT914LSIN νέο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209483 Χωρητικότητα 9 κιλά Μοτέρ Inverter Αυτόματο μεταβλητό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 38 Mosógép USER MANUAL

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 38 Mosógép USER MANUAL L6FBI48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 38 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209490 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

WMFABNE1 νέο. 50's style retro

WMFABNE1 νέο. 50's style retro WMFABNE1 νέο Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Μαύρο. A+B Κλάση 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126 ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126 Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης και κοιτάξτε προσεκτικά τις εικόνες προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Προδιαγραφές: Μοντέλο: SIH1126 Λειτουργίες:

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας SWK 1750SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 76280AC

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 76280AC EL Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 76280AC 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 7 4. ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ... 8 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL L6FBI48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL L6FBI48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Il tuo manuale d'uso. AEG-ELECTROLUX F88009MOP http://it.yourpdfguides.com/dref/4585014

Il tuo manuale d'uso. AEG-ELECTROLUX F88009MOP http://it.yourpdfguides.com/dref/4585014 Può anche leggere le raccomandazioni fatte nel manuale d uso, nel manuale tecnico o nella guida di installazione di AEG- ELECTROLUX F88009MOP. Troverà le risposte a tutte sue domande sul manuale d'uso

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 39 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 39 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 39 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L7FEC41SC. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEC41SC. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEC41SC EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ... 6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 10

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEE49S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...10 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες)

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ 1 5 2 3 4 1 Hμέρα 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία 3 Θέρμανση ανοικτή / κλειστή 4 Νύχτα 5 Κλειδί λειτουργίας 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) 7 Θερμοκρασία νύχτας

Διαβάστε περισσότερα

Ваша инструкция AEG-ELECTROLUX F65402IM0P http://ru.yourpdfguides.com/dref/3626985

Ваша инструкция AEG-ELECTROLUX F65402IM0P http://ru.yourpdfguides.com/dref/3626985 Вы можете прочитать рекомендации в руководстве пользователя, техническом руководстве или руководстве по установке. Вы найдете ответы на вопросы о в руководстве (характеристики, техника безопасности, размеры,

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEE49S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...10 5.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα