Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L WD

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L WD"

Transcript

1 EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L WD

2 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΜΈΣ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΜΌΝΟ ΠΛΎΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΣΤΈΓΝΩΜΑ ΜΌΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΠΛΎΣΗ ΚΑΙ ΣΤΈΓΝΩΜΑ ΥΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ...38 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο απλή και με χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν θα βρείτε σε κοινές συσκευές. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να διαβάσετε τις οδηγίες, ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή χρήση της συσκευής σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να: Βρείτε υποδείξεις χρήσης, φυλλάδια, συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων, πληροφορίες συντήρησης: Καταχωρήσετε το προϊόν σας, ώστε να έχετε καλύτερο σέρβις: Αγοράσετε εξαρτήματα, αναλώσιμα και γνήσια ανταλλακτικά για τη συσκευή σας: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ Συνιστάται η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Όταν επικοινωνείτε με το σέρβις, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσιμα τα ακόλουθα στοιχεία: Μοντέλο, Κωδ. προϊόντος (PNC), Αριθμός σειράς. Τα στοιχεία αυτά θα τα βρείτε στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών. Προειδοποίηση / Προσοχή - Πληροφορίες για την ασφάλεια Γενικές πληροφορίες και συμβουλές Πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον Υπόκειται αε αλλαγές χωρίς προειδποίηση.

3 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται αν προκληθεί τραυματισμός ή ζημιά από λανθασμένη εγκατάσταση και χρήση. Να φυλάσσετε πάντα αυτές τις οδηγίες μαζί με τη συσκευή για μελλοντική αναφορά. 1.1 Ασφάλεια παιδιών και ευπαθών ατόμων ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος ασφυξίας, τραυματισμού ή μόνιμης αναπηρίας. Η συσκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω και από άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή πνευματικές δυνατότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εάν επιβλέπονται ή έχουν λάβει οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής με ασφαλή τρόπο και κατανοούν τους κινδύνους που ενέχονται. Μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν με τη συσκευή. Παιδιά ηλικίας μικρότερης των 3 ετών πρέπει να παραμένουν μακριά, εκτός αν επιβλέπονται συνεχώς. Φυλάσσετε όλα τα υλικά συσκευασίας μακριά από τα παιδιά. Φυλάσσετε όλα τα απορρυπαντικά μακριά από τα παιδιά. Κρατάτε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από την πόρτα της συσκευής όταν αυτή είναι ανοιχτή. Ο καθαρισμός και η συντήρηση από τον χρήστη δεν πρέπει να πραγματοποιούνται από παιδιά χωρίς επίβλεψη. 1.2 Γενικές πληροφορίες για την ασφάλεια ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3 Μην αλλάζετε τις προδιαγραφές αυτής της συσκευής. Η συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί είτε ως ανεξάρτητη μονάδα είτε κάτω από πάγκους κουζίνας που διαθέτουν τον κατάλληλο χώρο.

4 4 Μην εγκαθιστάτε τη συσκευή πίσω από πόρτα που κλειδώνει, πίσω από συρόμενη πόρτα ή πίσω από πόρτα με μεντεσέ στην αντίθετη πλευρά, όπου η πόρτα της συσκευής δεν μπορεί να ανοίξει πλήρως. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα μόνον αφού έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Μετά την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι είναι δυνατή η πρόσβαση στο φις τροφοδοσίας. Τα ανοίγματα αερισμού που βρίσκονται στη βάση της συσκευής (κατά περίπτωση) δεν πρέπει να παρεμποδίζονται από τυχόν ύπαρξη χαλιού. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος εγκατάστασης αερίζεται επαρκώς, ώστε να αποφευχθεί η επιστροφή αερίων στο χώρο από συσκευές που χρησιμοποιούν άλλα καύσιμα για τη λειτουργία τους, συμπεριλαμβανομένης της γυμνής φλόγας. Ο αέρας εξαγωγής δεν πρέπει να αποβάλλεται σε καμινάδα που χρησιμοποιείται για αναθυμιάσεις από συσκευές αερίου ή άλλων καυσίμων (κατά περίπτωση). Η πίεση λειτουργίας του νερού (ελάχιστη και μέγιστη) πρέπει να είναι μεταξύ 0,5 bar (0,05 MPa) και 8 bar (0,8 MPa). Τηρείτε το μέγιστο όγκο φορτίου των 9kg (ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πίνακας προγραμμάτων»). Η συσκευή πρέπει να συνδεθεί στην παροχή νερού, χρησιμοποιώντας τα καινούργια σετ σωλήνων που την συνοδεύουν. Δεν επιτρέπεται η επαναχρησιμοποίηση παλιών σετ σωλήνων. Εάν το καλώδιο ρεύματος έχει υποστεί φθορές, θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή, το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις ή ένα κατάλληλα καταρτισμένο άτομο, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι. Σκουπίζετε τα χνούδια που έχουν συσσωρευτεί γύρω από τη συσκευή. Ρούχα τα οποία έχουν λερωθεί με ουσίες όπως μαγειρικό λάδι, ασετόν, οινόπνευμα, πετρέλαιο,

5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 5 κηροζίνη, καθαριστικά λεκέδων, νέφτι, κερί και καθαριστικά κεριού πρέπει να πλένονται σε ζεστό νερό με επιπρόσθετη ποσότητα απορρυπαντικού πριν τοποθετηθούν για στέγνωμα στο πλυντήριοστεγνωτήριο. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή εάν έχουν χρησιμοποιηθεί βιομηχανικά χημικά για το καθάρισμα. Μη στεγνώνετε άπλυτα ρούχα στο πλυντήριοστεγνωτήριο. Αντικείμενα όπως αφρώδες ελαστικό (αφρός λάτεξ), σκουφάκια μπάνιου, αδιάβροχα υφάσματα, αντικείμενα με αντιολισθητική βάση από ελαστικό και ρούχα ή μαξιλάρια που περιέχουν επένδυση με αφρώδες ελαστικό δεν πρέπει να στεγνώνονται στο πλυντήριοστεγνωτήριο. Τα μαλακτικά ή παρόμοια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται βάσει των οδηγιών τους. Αφαιρείτε όλα τα αντικείμενα από τις τσέπες όπως αναπτήρες και σπίρτα. Ποτέ μη διακόπτετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο πριν από το τέλος του κύκλου στεγνώματος, εκτός εάν αφαιρέστε αμέσως όλα τα ρούχα και τα απλώσετε ώστε να διασκορπιστεί η θερμότητα. Η τελευταία φάση κάθε κύκλου του πλυντηρίουστεγνωτηρίου εκτελείται χωρίς θερμότητα (ψυχρός κύκλος) προκειμένου τα ρούχα να αποκτήσουν θερμοκρασία που διασφαλίζει ότι δεν θα υποστούν φθορά. Μη χρησιμοποιείτε ψεκασμό με νερό ή ατμό για το καθάρισμα της συσκευής. Καθαρίστε τη συσκευή με ένα υγρό μαλακό πανί. Χρησιμοποιείτε μόνο ουδέτερα απορρυπαντικά. Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα, σφουγγαράκια που χαράσσουν, διαλύτες ή μεταλλικά αντικείμενα. Πριν από την πραγματοποίηση συντήρησης, απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα.

6 ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ 2.1 Εγκατάσταση Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας και τους πείρους μεταφοράς. Φυλάξτε τους πείρους μεταφοράς. Όταν μετακινήσετε ξανά τη συσκευή, πρέπει να ακινητοποιήσετε τον κάδο. Να είστε πάντα προσεκτικοί κατά τη μετακίνηση της συσκευής, καθότι είναι βαριά. Φοράτε πάντα γάντια ασφαλείας. Εάν η συσκευή έχει υποστεί ζημιά, μην προβείτε σε εγκατάσταση ή χρήση της. Ακολουθείτε τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται με τη συσκευή. Μην εγκαθιστάτε και μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε χώρο με θερμοκρασία χαμηλότερη από 0 C ή σε χώρο που εκτίθεται στις καιρικές συνθήκες. Βεβαιωθείτε ότι το δάπεδο επάνω στο οποίο εγκαθιστάτε τη συσκευή είναι επίπεδο, σταθερό, ανθεκτικό στη θερμότητα και καθαρό. Μην εγκαθιστάτε τη συσκευή σε χώρο όπου η πόρτα της δεν μπορεί να ανοίξει πλήρως. Η μετακίνηση της συσκευής πρέπει πάντα να γίνεται σε κατακόρυφη θέση. Η πίσω επιφάνεια της συσκευής πρέπει να τοποθετηθεί προς τον τοίχο. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κυκλοφορία αέρα μεταξύ της συσκευής και του δαπέδου. Ρυθμίστε κατάλληλα τα πόδια, ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χώρος μεταξύ της συσκευής και της μοκέτας. Μόλις η συσκευή εγκατασταθεί στη μόνιμη θέση της, ελέγξτε ότι είναι πλήρως οριζοντιωμένη με ένα αλφάδι. Εάν δεν είναι, ρυθμίστε κατάλληλα τα πόδια. 2.2 Ηλεκτρική Σύνδεση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας. Η συσκευή πρέπει να είναι γειωμένη. Χρησιμοποιείτε πάντα σωστά εγκατεστημένη πρίζα με προστασία κατά της ηλεκτροπληξίας. Μη χρησιμοποιείτε πολύπριζα και μπαλαντέζες. Μην τραβάτε το καλώδιο ρεύματος για να αποσυνδέσετε τη συσκευή. Τραβάτε πάντα το φις τροφοδοσίας. Μην αγγίζετε το καλώδιο ρεύματος ή το φις τροφοδοσίας με βρεγμένα χέρια. Μόνο για το Η.Β. και την Ιρλανδία: Η συσκευή διαθέτει φις τροφοδοσίας 13 amp. Αν χρειαστεί να αντικαταστήσετε την ασφάλεια στο φις τροφοδοσίας, χρησιμοποιήστε μια ασφάλεια 13 amp ASTA (BS 1362). Η συσκευή αυτή συμμορφώνεται με τις Οδηγίες της ΕΟΚ. 2.3 Σύνδεση Νερού Προσέχετε να μην προκληθεί ζημιά στους σωλήνες νερού. Πριν συνδέσετε τη συσκευή σε σωλήνες που είναι καινούριοι ή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό, αφήστε το νερό να τρέξει μέχρι να καθαρίσει. Κατά την πρώτη χρήση της συσκευής, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διαρροές. 2.4 Χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού, ηλεκτροπληξίας, πυρκαγιάς, εγκαυμάτων ή βλάβης της συσκευής. Χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή μόνο σε οικιακό περιβάλλον. Μην αλλάζετε τις προδιαγραφές αυτής της συσκευής. Μην τοποθετείτε μέσα, κοντά ή επάνω στη συσκευή εύφλεκτα αντικείμενα ή αντικείμενα εμποτισμένα με εύφλεκτα προϊόντα. Μην αγγίζετε το γυαλί της πόρτας όταν βρίσκεται σε λειτουργία κάποιο πρόγραμμα. Το γυαλί μπορεί να είναι ζεστό.

7 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 7 Μη στεγνώνετε φθαρμένα ρούχα τα οποία περιέχουν πληρωτικά υλικά. Όταν πλένετε τα ρούχα σας με προϊόν αφαίρεσης λεκέδων, θα πρέπει να εκτελείτε έναν επιπλέον κύκλο ξεβγάλματος πριν ξεκινήσετε έναν κύκλο στεγνώματος. Βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα ρούχα. Ενδείκνυται μόνο για υφάσματα που είναι κατάλληλα για στέγνωμα σε πλυντήριο-στεγνωτήριο. Ακολουθείτε τις οδηγίες στην ετικέτα του υφάσματος. Τα πλαστικά αντικείμενα δεν είναι ανθεκτικά στη θερμότητα. Αν χρησιμοποιήσετε μπάλα απορρυπαντικού, αφαιρέστε την πριν ρυθμίσετε το πρόγραμμα στεγνώματος. 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 3.1 Επισκόπηση συσκευής Μη χρησιμοποιείτε μπάλα απορρυπαντικού όταν επιλέγετε πρόγραμμα χωρίς διακοπή. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού ή βλάβης της συσκευής. Μην κάθεστε ή στέκεστε πάνω στην ανοιχτή πόρτα της συσκευής. Μη στεγνώνετε στη συσκευή ρούχα που στάζουν. 2.5 Απόρριψη Αποσυνδέστε τη συσκευή από την τροφοδοσία ρεύματος. Κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας και απορρίψτε το. Αφαιρέστε το μάνταλο της πόρτας για να αποτραπεί ο εγκλεισμός παιδιών ή ζώων μέσα στη συσκευή Καπάκι 2 Θήκη απορρυπαντικού 3 Πίνακας χειριστηρίων 4 Λαβή πόρτας 5 Πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών 6 Φίλτρο αντλίας αδειάσματος 7 Πόδια οριζοντίωσης της συσκευής Σετ πλακών πρόσδεσης ( ) Διατίθεται από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της περιοχής σας. Εάν εγκαταστήσετε τη συσκευή σε βάση, ασφαλίστε την στις πλάκες πρόσδεσης. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που συνοδεύουν το εξάρτημα.

8 ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ 4.1 Περιγραφή πίνακα χειριστηρίων ECO SUPER ECO Non Stop 60 Min. 20 Min. - 3 kg 4 5 On/Off / Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση κουμπί 2 Διακόπτης επιλογής προγράμματος 3 Οθόνη 4 Βαθμός στεγνώματος κουμπί 5 Χρόνος στεγνώματος κουμπί 8 Εξοικονόμηση Χρόνου κουμπί 9 Επιπλέον Ξέβγαλμα κουμπί 10 Λεκέδες/Πρόπλυση κουμπί 11 Στύψιμο κουμπί 12 Θερμοκρασία κουμπί 6 Έναρξη/Παύση κουμπί 7 Καθυστέρηση Έναρξης κουμπί 4.2 Οθόνη A B C D E F G H I J K P O N M L Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη:

9 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 9 A Θερμοκρασία του επιλεγμένου προγράμματος Κρύο νερό Ταχύτητα στυψίματος του επιλεγμένου προγράμματος B Σύμβολο Χωρίς Στύψιμο 1) Σύμβολο Ξέβγαλμα χωρίς άδειασμα νερού 1) Διατίθεται μόνο για το πρόγραμμα ΣΤΥΨΙΜΟ/ΑΔΕΙΑΣΜΑ. Τα σύμβολα φάσεων Όταν επιλέγεται ένα πρόγραμμα, εμφανίζονται όλα τα σύμβολα των φάσεων που σχετίζονται με το πρόγραμμα. Όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα, αναβοσβήνει μόνο το σύμβολο της φάσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Όταν ολοκληρώνεται το πρόγραμμα, ανάβει το σύμβολο της τελευταίας φάσης. C Φάση πρόπλυσης Φάση πλύσης Φάση ξεβγάλματος Φάση στυψίματος D Το σύμβολο στεγνώματος εμφανίζεται όταν επιλέξετε ένα πρόγραμμα στεγνώματος. E Το σύμβολο ατμού εμφανίζεται όταν επιλέξετε ένα πρόγραμμα Ατμού. F Το σύμβολο προστασίας κατά του τσαλακώματος εμφανίζεται όταν επιλέξετε ένα πρόγραμμα στεγνώματος. Δεν μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα της συσκευής όταν το σύμβολο είναι αναμμένο. Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα μόνο όταν το σύμβολο σβήσει. G Εάν το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί, αλλά το σύμβολο παραμένει αναμμένο: Είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία «Ξέβγαλμα χωρίς άδειασμα νερού». Υπάρχει νερό στον κάδο. Η Το σύμβολο κλειδώματος ασφαλείας για παιδιά εμφανίζεται όταν ενεργοποιείται αυτή η διάταξη.

10 10 Ι Το σύμβολο καθυστέρησης έναρξης εμφανίζεται όταν επιλέξετε τη λειτουργία καθυστέρησης έναρξης. Διάρκεια του προγράμματος (φάση πλύσης ή/και στεγνώματος) Όταν αρχίσει το πρόγραμμα, ο χρόνος προγράμματος μειώνεται σε βήματα του 1 λεπτού. Καθυστέρηση έναρξης Όταν πιέσετε το κουμπί καθυστέρησης έναρξης, στην οθόνη εμφανίζεται ο χρόνος της καθυστέρησης έναρξης J Κωδικοί σφάλματος Εάν η συσκευή αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα λειτουργίας, στην οθόνη εμφανίζονται κωδικοί σφάλματος. Ανατρέξτε στην ενότητα «Αντιμετώπιση προβλημάτων». Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα, όταν: Δεν μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία με το πρόγραμμα πλύσης. Προσπαθήσετε να αλλάξετε το πρόγραμμα πλύσης ενώ αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη. Όταν το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί. Σύμβολα βαθμού στεγνώματος: εμφανίζονται όταν επιλέξετε αυτόματο στέγνωμα. Σύμβολο βαθμού επιπλέον στεγνώματος Κ Σύμβολο βαθμού στεγνώματος για φύλαξη Σύμβολο βαθμού στεγνώματος για σιδέρωμα L Το σύμβολο χρόνου στεγνώματος εμφανίζεται όταν επιλέξετε ένα πρόγραμμα στεγνώματος. M Το σύμβολο υπερδοσολογίας απορρυπαντικού εμφανίζεται στο τέλος του κύκλου, όταν η συσκευή ανιχνεύσει υπερβολική δόση απορρυπαντικού. Μπάρες γραφικών Η άδεια μπάρα ένδειξης εμφανίζεται μόνο όταν η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη με το επιλεγμένο πρόγραμμα. Η μπάρα ένδειξης γεμίζει ανάλογα με τις επιλεγμένες λειτουργίες.

11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 11 Εάν κάνετε μια λάθος επιλογή, το μήνυμα Err υποδεικνύει ότι η επιλογή δεν είναι δυνατή. Το σύμβολο Εξοικονόμηση Χρόνου εμφανίζεται όταν επιλέξετε μία από τις διάρκειες προγράμματος. N Μειωμένος χρόνος Επιπλέον σύντομο Το σύμβολο Επιπλέον Ξέβγαλμα εμφανίζεται όταν ενεργοποιείται αυτή η λειτουργία. O Η τιμή υποδεικνύει τον συνολικό αριθμό ξεβγαλμάτων. Η μπάρα ένδειξης είναι πλήρως γεμάτη όταν επιλέξετε το μέγιστο αριθμό ξεβγαλμάτων. Το σύμβολο Λεκέδες εμφανίζεται όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία. P Το σύμβολο Πρόπλυση εμφανίζεται όταν ενεργοποιείται αυτή η λειτουργία. Η μπάρα ένδειξης δεν είναι πλήρως γεμάτη όταν επιλέξετε μόνο μία από τις λειτουργίες. 5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 5.1 Πίνακας προγραμμάτων Η μπάρα ένδειξης είναι πλήρως γεμάτη όταν επιλέξετε τις δύο λειτουργίες. Πρόγραμμα Εύρος θερμοκρασίας Μέγιστο φορτίο Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος Περιγραφή προγράμματος (Τύπος φορτίου και βαθμός λερώματος) Προγράμματα πλύσης Βαμβακερά 95 C - Κρύο 9 kg 1600 σ.α.λ. Λευκά βαμβακερά και χρωματιστά βαμβακερά. Κανονικά λερωμένα και λίγο λερωμένα.

12 12 Πρόγραμμα Εύρος θερμοκρασίας Συνθετικά 60 C - Κρύο Εύκολο Σιδέρωμα 60 C - Κρύο Ευαίσθητα 40 C - Κρύο Μάλλινα/ Μεταξωτά 40 C - Κρύο 20 λεπτά-3 kg 40 C - 30 C Ξέβγαλμα Κρύο Στύψιμο/ Άδειασμα 3) Μέγιστο φορτίο Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος 4 kg 1200 σ.α.λ. 4 kg 800 σ.α.λ. 4 kg 1200 σ.α.λ. 2 kg 1200 σ.α.λ. 3 kg 1200 σ.α.λ. 9 kg 1600 σ.α.λ. 9 kg 1600 σ.α.λ. Περιγραφή προγράμματος (Τύπος φορτίου και βαθμός λερώματος) Συνθετικά υφάσματα ή ανάμικτα υφάσματα. Κανονικά λερωμένα. Συνθετικά υφάσματα για απαλό πλύσιμο. Κανονικά και λίγο λερωμένα. 1) Ευαίσθητα υφάσματα, όπως ακρυλικά, βισκόζη, πολυεστέρας. Κανονικά λερωμένα. Μάλλινα που πλένονται στο πλυντήριο, μάλλινα που πλένονται στο χέρι και ευαίσθητα υφάσματα με το σύμβολο «πλύσιμο στο χέρι». 2) Βαμβακερά και συνθετικά υφάσματα, λίγο λερωμένα ή φορεμένα μόνο μία φορά. Για ξέβγαλμα και στύψιμο των ρούχων. Όλα τα υφάσματα. Για στύψιμο των ρούχων και για άδειασμα του νερού του κάδου. Όλα τα υφάσματα. Προγράμματα στεγνώματος Στέγνωμα μάλλινων Στέγνωμα συνθετικών 1 kg Πρόγραμμα στεγνώματος για μάλλινα. 3 kg Πρόγραμμα στεγνώματος για συνθετικά υφάσματα. Στέγνωμα βαμβακερών 7 kg Πρόγραμμα στεγνώματος για βαμβακερά υφάσματα.

13 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 13 Πρόγραμμα Εύρος θερμοκρασίας 60 Λεπτά Χωρίς Παύση 30 C Μέγιστο φορτίο Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος 1 kg 1200 σ.α.λ. Περιγραφή προγράμματος (Τύπος φορτίου και βαθμός λερώματος) Το πλήρες πρόγραμμα αποτελείται από φάση πλύσης + φάση στεγνώματος για μικρό φορτίο ανάμικτων υφασμάτων (βαμβακερά και συνθετικά). Προγράμματα πλύσης Πολύ Οικονομικό Κρύο Βαμβακερά Eco 5) 60 C - 40 C 3 kg 1200 σ.α.λ. 9 kg 1600 σ.α.λ. Ανάμικτα υφάσματα (βαμβακερά και συνθετικά). 4) Λευκά βαμβακερά και χρωματιστά βαμβακερά που δεν ξεβάφουν. Κανονικά λερωμένα. Η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται και η διάρκεια του προγράμματος πλύσης παρατείνεται. Προγράμματα ατμού 6) Το πρόγραμμα ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για στεγνά όσο και για πλυμένα ρούχα, καθώς και για ρούχα που έχουν φορεθεί μόνο μία φορά. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να μειώσουν το τσαλάκωμα και τις οσμές και να κάνουν τα ρούχα σας πιο απαλά. Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό. Εάν χρειάζεται, απομακρύνετε τους λεκέδες με πλύσιμο ή με χρήση τοπικού αφαιρετικού λεκέδων. Τα προγράμματα ατμού δεν εκτελούν κύκλους υγιεινής. Μην επιλέγετε το πρόγραμμα Ατμού με τους παρακάτω τύπους υφασμάτων: υφάσματα στην ετικέτα των οποίων δεν αναγράφεται ότι είναι κατάλληλα για στέγνωμα σε στεγνωτήριο. όλα τα ρούχα που περιέχουν πλαστικά, μεταλλικά, ξύλινα ή παρεμφερή στοιχεία. Φρεσκάρισμα με Ατμό 40 C 1.5 kg Πρόγραμμα ατμού για βαμβακερά και συνθετικά υφάσματα. Ο κύκλος αυτός απομακρύνει τις οσμές από τα ρούχα. 7)

14 14 Πρόγραμμα Εύρος θερμοκρασίας Μέγιστο φορτίο Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος Περιγραφή προγράμματος (Τύπος φορτίου και βαθμός λερώματος) Αποφυγή Ζαρώματος με Ατμό 40 C 1.5 kg Πρόγραμμα ατμού για βαμβακερά και συνθετικά υφάσματα. Αυτός ο κύκλος συμβάλλει στη μείωση του τσαλακώματος των ρούχων. 1) Για τη μείωση του τσαλακώματος των ρούχων, αυτός ο κύκλος ρυθμίζει τη θερμοκρασία νερού και εκτελεί μια απαλή φάση πλύσης και στυψίματος. Η συσκευή προσθέτει μερικά ξεβγάλματα. Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι συμβατό με το στέγνωμα. 2) Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ο κάδος περιστρέφεται αργά εξασφαλίζοντας μια απαλή πλύση. Ενδέχεται να φαίνεται ότι ο κάδος δεν περιστρέφεται ή ότι δεν περιστρέφεται σωστά. Θεωρήστε το ως φυσιολογική λειτουργία της συσκευής. 3) Ρυθμίστε την ταχύτητα στυψίματος. Βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για τον τύπο των ρούχων. Εάν ορίσετε την επιλογή Χωρίς στύψιμο, μόνο η φάση αδειάσματος είναι διαθέσιμη. 4) Το πρόγραμμα αυτό είναι για καθημερινή χρήση και έχει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και νερού διατηρώντας καλή απόδοση πλύσης. 5) Το πρόγραμμα πλύσης Βαμβακερά Eco στους 60ºC με φορτίο 9 kg και το πρόγραμμα στεγνώματος Στέγνωμα βαμβακερών είναι τα προγράμματα αναφοράς για τα στοιχεία που αναγράφονται στην ετικέτα ενεργειακής κατανάλωσης, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΟΚ 92/75. Η θερμοκρασία του νερού της φάσης πλύσης μπορεί να διαφέρει από την αναφερόμενη θερμοκρασία για το επιλεγμένο πρόγραμμα. 6) Εάν επιλέξετε ένα πρόγραμμα ατμού με στεγνά ρούχα, στο τέλος του κύκλου τα ρούχα θα είναι ελαφρώς υγρά. Συνιστάται να βγάλετε τα ρούχα σε ανοιχτό χώρο για περίπου 10 λεπτά, ώστε να απομακρυνθεί η υγρασία. Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, αφαιρέστε γρήγορα τα ρούχα από τον κάδο. Μετά από ένα κύκλο ατμού, τα ρούχα ίσως εξακολουθούν να χρειάζονται σιδέρωμα, αλλά με λιγότερο κόπο! 7) Ο ατμός δεν απομακρύνει οσμές ζώων. Συμβατότητα επιλογών προγραμμάτων Πρόγραμμα 1) 2) 3) 4)

15 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 15 Πρόγραμμα 1) 2) 3) 5) 1) Αν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό σε υγρή μορφή, επιλέξτε ένα πρόγραμμα χωρίς Πρόπλυση. Η λειτουργία Λεκέδες δεν είναι διαθέσιμη σε θερμοκρασίες κάτω των 40 C. 2) Αν η λειτουργία Μόνιμο Επιπλέον Ξέβγαλμα είναι ενεργοποιημένη, η συσκευή προσθέτει μερικά πρόσθετα ξεβγάλματα. Στο πρόγραμμα Ξέβγαλμα, αν ρυθμίσετε χαμηλή ταχύτητα στυψίματος, η συσκευή εκτελεί ξεβγάλματα για ευαίσθητα ρούχα και ένα σύντομο στύψιμο. 3) Αν επιλέξετε μικρότερη διάρκεια, συνιστάται η μείωση της ποσότητας του φορτίου. Μπορείτε να φορτώσετε πλήρως τη συσκευή, αλλά τα αποτελέσματα της πλύσης θα είναι μειωμένα. 4) Μόνο η επιλογή Πρόπλυση είναι διαθέσιμη. 5) Για αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να επιλέξετε μόνο τη διάρκεια Επιπλέον Σύντομο. 5.2 Προγράμματα για αυτόματο στέγνωμα Βαθμός Στεγνώματος Τύπος υφάσματος Φορτίο Επιπλέον Στέγνωμα Για πετσέτες Στεγνά για Φύλαξη 1) Για ρούχα προς αποθήκευση Στεγνά για Σιδέρωμα Κατάλληλο για σιδέρωμα Βαμβακερά και Λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου κ.λπ.) Βαμβακερά και Λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου κ.λπ.) Συνθετικά και ανάμικτα υφάσματα (πουλόβερ, μπλούζες, εσώρουχα, λευκά είδη) Βαμβακερά και Λινά (σεντόνια, τραπεζομάντηλα, πουκάμισα, κ.λπ.) έως 7 kg έως 7 kg έως 3 kg έως 7 kg 1) Συμβουλές για ινστιτούτο δοκιμών Η δοκιμή απόδοσης, σύμφωνα με το πρότυπο EN 50229, πρέπει να πραγματοποιείται με ΑΡΧΙΚΟ φορτίο στεγνώματος 6 kg (σύνθεση φορτίου: μαξιλαροθήκες και πετσέτες) επιλέγοντας το ΑΥΤΟΜΑΤΟ πρόγραμμα ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ για Βαμβακερά. Το ΔΕΥΤΕΡΟ φορτίο στεγνώματος 3 kg (σύνθεση φορτίου: 3 σεντόνια και πετσέτες) πρέπει να δοκιμάζεται επιλέγοντας το ΑΥΤΟΜΑΤΟ πρόγραμμα ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ για Βαμβακερά.

16 Προγράμματα στεγνώματος καθορισμένου χρόνου Βαθμός Στεγνώματος Τύπος υφάσματος Φορτίο (kg) Ταχύτητ α στυψίμα τος (σ.α.λ.) Προτεινόμε νη διάρκεια (λεπτά) Επιπλέον Στέγνωμα Για πετσέτες Στεγνά για Φύλαξη Για ρούχα προς αποθήκευση Στεγνά για Φύλαξη Για ρούχα προς αποθήκευση Στεγνά για Σιδέρωμα Κατάλληλο για σιδέρωμα Στέγνωμα μάλλινων Βαμβακερά και Λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου κ.λπ.) Βαμβακερά και Λινά (μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου κ.λπ.) Συνθετικά και ανάμικτα υφάσματα (πουλόβερ, μπλούζες, εσώρουχα, λευκά είδη) Βαμβακερά και Λινά (σεντόνια, τραπεζομάντηλα, πουκάμισα, κ.λπ.) Μάλλινα (μάλλινα πουλόβερ) Woolmark Apparel Care - Μπλε Ο κύκλος πλυσίματος για μάλλινα αυτής της συσκευής έχει εγκριθεί από την The Woolmark Company για το πλύσιμο μάλλινων προϊόντων με σήμανση «πλύσιμο στο χέρι», υπό την προϋπόθεση ότι τα ρούχα πλένονται σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή του παρόντος πλυντηρίου ρούχων. Ακολουθείτε την ετικέτα του προϊόντος για το στέγνωμα και για τις άλλες οδηγίες πλύσης. M1144 Ο κύκλος στεγνώματος για μάλλινα αυτής της συσκευής έχει εγκριθεί από την The Woolmark Company για το στέγνωμα μάλλινων προϊόντων με σήμανση «πλύσιμο στο χέρι», υπό την προϋπόθεση ότι τα ρούχα στεγνώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή της παρούσας συσκευής. Ακολουθείτε την ετικέτα του προϊόντος για τις άλλες οδηγίες πλύσης. M1224 Στο Η.Β., την Ιρλανδία, το Χονγκ Κονγκ και την Ινδία, το σύμβολο Woolmark είναι σήμα πιστοποίησης.

17 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΙΜΈΣ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗΣ Τα δεδομένα αυτού του πίνακα είναι κατά προσέγγιση. Διάφορες αιτίες μπορούν να μεταβάλλουν τα δεδομένα: η ποσότητα και το είδος των ρούχων, η θερμοκρασία του νερού και η θερμοκρασία περιβάλλοντος. Κατά την έναρξη του προγράμματος, στην οθόνη εμφανίζεται η διάρκεια του προγράμματος για τη μέγιστη χωρητικότητα φορτίου. Κατά τη διάρκεια της φάσης πλύσης, η διάρκεια του προγράμματος υπολογίζεται αυτόματα και μπορεί να μειωθεί σημαντικά αν το φορτίο είναι μικρότερο από τη μέγιστη χωρητικότητα φορτίου (π.χ. Βαμβακερά 60 C, μέγιστη χωρητικότητα φορτίου 9 kg, η διάρκεια του προγράμματος υπερβαίνει τις 2 ώρες, πραγματικό φορτίο 1 kg, η διάρκεια του προγράμματος δεν φτάνει τη 1 ώρα). Όταν η συσκευή υπολογίζει την πραγματική διάρκεια του προγράμματος, μια κουκκίδα αναβοσβήνει στην οθόνη. Προγραμματα Φορτίο (kg) Κατανάλ ωση ενέργειας (kwh) Κατανάλωσ η νερού (λίτρα) Διάρκεια προγράμματος κατά προσέγγιση (λεπτά) Βαμβακερά 60 C Βαμβακερά Eco Πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας για βαμβακερά στους 60 C 1) Βαμβακερά 40 C Συνθετικά 40 C Ευαίσθητα 40 C Μάλλινα/Πλύσιμο στο χέρι 30 C ) Το «Πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας για βαμβακερά» στους 60 C με φορτίο 9 kg είναι το πρόγραμμα αναφοράς για τα στοιχεία που αναγράφονται στην ετικέτα ενεργειακής κατανάλωσης, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΟΚ 92/ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 7.1 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση Πιέστε αυτό το κουμπί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Όταν η συσκευή ενεργοποιείται, ακούγεται ένας ήχος. Η λειτουργία ΑΥΤΟΜΑΤΗ Αναμονή απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας όταν: Δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για 5 λεπτά πριν πιέσετε το κουμπίέναρξη/ Παύση. Όλες οι ρυθμίσεις ακυρώνονται.

18 18 Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή. Ρυθμίστε ξανά το πρόγραμμα πλύσης και όλες τις πιθανές λειτουργίες. Πέντε λεπτά μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος πλύσης Ανατρέξτε στην ενότητα «Στο τέλος του προγράμματος» 7.2 Διακόπτης επιλογής προγράμματος Περιστρέψτε αυτόν το διακόπτη για να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα. Ανάβει η ένδειξη του σχετικού προγράμματος. 7.3 Θερμοκρασία Πιέστε αυτό το κουμπί για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θερμοκρασία. Όταν στην οθόνη εμφανίζονται οι ενδείξεις και νερό., η συσκευή δεν θερμαίνει το 7.4 Στύψιμο Χρησιμοποιήστε αυτό το κουμπί για να: Μειώσετε τη μέγιστη ταχύτητα της φάσης στυψίματος του προγράμματος. Η οθόνη προβάλλει μόνο τις ταχύτητες στυψίματος που είναι διαθέσιμες με το επιλεγμένο πρόγραμμα. Απενεργοποίηση της φάσης στυψίματος. Ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ξέβγαλμα χωρίς άδειασμα νερού. Επιλέξτε αυτή τη λειτουργία για να αποτρέψετε το τσαλάκωμα των ρούχων. Η συσκευή δεν θα αδειάσει το νερό μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. 7.5 Λεκέδες/Πρόπλυση Πιέστε το κουμπί για να προσθέσετε τη φάση αφαίρεσης λεκέδων ή/και πρόπλυσης σε ένα πρόγραμμα. Πιέστε επανειλημμένα το κουμπί για να ενεργοποιήσετε μία ή δύο επιλογές. Το σχετικό σύμβολο και η μπάρα ένδειξης εμφανίζονται στην οθόνη. Λεκέδες: Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή για ρούχα με λεκέδες που αφαιρούνται δύσκολα. Όταν προβαίνετε σε αυτή την επιλογή, τοποθετείτε το αφαιρετικό λεκέδων στη θήκη. Αυτή η λειτουργία παρατείνει τη διάρκεια του προγράμματος. Η λειτουργία αυτή δεν είναι διαθέσιμη για θερμοκρασίες κάτω των 40 C. Πρόπλυση: Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιείται για να προσθέσετε μια φάση πρόπλυσης πριν από τη φάση πλύσης. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε αυτή την επιλογή όταν έχετε πολύ λερωμένα ρούχα. Η επιλογή αυτής της λειτουργίας παρατείνει τη διάρκεια του προγράμματος. 7.6 Επιπλέον Ξέβγαλμα Πιέστε το κουμπί Επιπλέον Ξέβγαλμα για να προσθέσετε φάσεις ξεβγάλματος σε ένα πρόγραμμα. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για άτομα με αλλεργίες στα απορρυπαντικά και σε περιοχές όπου το νερό είναι μαλακό. 7.7 Εξοικονόμηση Χρόνου Με αυτή την επιλογή μπορείτε να μειώσετε τη διάρκεια του προγράμματος. Πιέστε αυτό το πλήκτρο μία φορά για να επιλέξετε «Μειωμένη διάρκεια» για κανονικά λερωμένα ρούχα. Πιέστε αυτό το πλήκτρο δύο φορές για να επιλέξετε «Επιπλέον σύντομο» για ρούχα ελάχιστα λερωμένα. Κάποια προγράμματα δέχονται μόνο μία από τις δύο επιλογές. 7.8 Καθυστέρηση Έναρξης Με αυτή την επιλογή μπορείτε να καθυστερήσετε την έναρξη ενός

19 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 19 προγράμματος από 30 λεπτά έως 20 ώρες. Στην οθόνη εμφανίζεται η αντίστοιχη ένδειξη και ο χρόνος καθυστέρησης. 7.9 Έναρξη/Παύση Πιέστε το πλήκτρο Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσετε ή να διακόψετε ένα πρόγραμμα Βαθμός στεγνώματος Πιέστε αυτό το κουμπί για να επιλέξετε ένα από τα 3 αυτόματα επίπεδα στεγνώματος που προτείνει η συσκευή. Η οθόνη εμφανίζει το σύμβολο του καθορισμένου βαθμού: Στεγνά για σιδέρωμα ρούχα που προορίζονται για σιδέρωμα Στεγνά για ντουλάπι ρούχα που προορίζονται για αποθήκευση 8. ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ 8.1 Ηχητικά σήματα Τα ηχητικά σήματα ενεργοποιούνται όταν: Ενεργοποιείτε τη συσκευή. Απενεργοποιείτε τη συσκευή. Πιέζετε τα πλήκτρα. Το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί. Η συσκευή παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία. Για να απενεργοποιήσετε/ ενεργοποιήσετε τα ηχητικά σήματα, πιέστε ταυτόχρονα τα Λεκέδες/Πρόπλυση και Επιπλέον Ξέβγαλμα για 6 δευτερόλεπτα. Αν απενεργοποιήσετε τα ηχητικά σήματα, τότε θα συνεχίσουν να λειτουργούν όταν η συσκευή παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία. 8.2 Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά Με αυτή την επιλογή μπορείτε να αποτρέψετε τα παιδιά να παίζουν με το χειριστήριο. Επιπλέον στέγνωμα ρούχα πλήρως στεγνά Δεν μπορείτε να επιλέξετε όλους τους βαθμούς αυτόματου στεγνώματος για κάθε τύπο υφάσματος Χρόνος στεγνώματος Πιέστε αυτό το κουμπί για να ρυθμίσετε το χρόνο ανάλογα με τα υφάσματα που έχετε για στέγνωμα. Η οθόνη εμφανίζει τη ρυθμισμένη τιμή. Κάθε φορά που πιέζετε αυτό το κουμπί, η διάρκεια του χρόνου αυξάνεται κατά 5 λεπτά. Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε όλες τις τιμές χρόνου για τα διάφορα είδη υφασμάτων. Για να ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, πιέστε ταυτόχρονα τα Θερμοκρασία και Στύψιμο, μέχρι να ανάψει/σβήσει η ένδειξη. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή: Αφού πιέσετε το Έναρξη/Παύση: οπότε οι επιλογές και ο διακόπτης επιλογής προγράμματος ασφαλίζουν. Πριν πιέσετε το Έναρξη/Παύση: η συσκευή δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία. 8.3 Μόνιμο Επιπλέον Ξέβγαλμα Με την επιλογή αυτή μπορείτε να έχετε μόνιμα ενεργοποιημένο το επιπλέον ξέβγαλμα όταν επιλέγετε ένα νέο πρόγραμμα. Για να ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, πιέστε ταυτόχρονα τα Εξοικονόμηση Χρόνου και Καθυστέρηση Έναρξης, μέχρι να

20 20 ανάψει/σβήσει η ένδειξη Επιπλέον Ξέβγαλμα. 9. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΜΌΝΟ ΠΛΎΣΗ 9.1 Πριν από την πρώτη χρήση 1. Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού στη θήκη για τη φάση πλύσης. 2. Επιλέξτε και ενεργοποιήστε ένα πρόγραμμα για βαμβακερά στη μέγιστη θερμοκρασία, χωρίς να τοποθετήσετε ρούχα στον κάδο. Έτσι θα αφαιρεθούν τυχόν ρύποι από τον κάδο. 9.2 Φόρτωση των ρούχων 1. Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής 2. Τοποθετήστε ένα-ένα τα ρούχα στον κάδο. 3. Τινάζετε τα ρούχα πριν τα τοποθετήσετε στη συσκευή. Φροντίστε να μην προσθέσετε πάρα πολλά ρούχα μέσα στον κάδο. 4. Κλείστε την πόρτα. 9.3 Προσθήκη του απορρυπαντικού και των προσθετικών πλύσης Θήκη για τη φάση πρόπλυσης, το πρόγραμμα μουλιάσματος ή το αφαιρετικό λεκέδων. Θήκη για τη φάση πλύσης. Θήκη για υγρά προσθετικά πλύσης (μαλακτικό, προϊόντα κολλαρίσματος). Μέγιστο επίπεδο ποσότητας υγρών προσθετικών. Πτυσσόμενο κάλυμμα για απορρυπαντικό σε σκόνη ή σε υγρή μορφή. Τηρείτε πάντα τις οδηγίες στη συσκευασία των απορρυπαντικών. ΠΡΟΣΟΧΗ! Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ρούχα ανάμεσα στο λάστιχο στεγανοποίησης και την πόρτα. Υπάρχει κίνδυνος διαρροής νερού ή πρόκλησης ζημιάς στα ρούχα. 9.4 Έλεγχος της θέσης του κλαπέτου 1. Τραβήξτε προς τα έξω τη θήκη απορρυπαντικού μέχρι να σταματήσει. 2. Πιέστε τον μοχλό προς τα κάτω για να αφαιρέσετε τη θήκη.

21 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Για να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό σε σκόνη, στρέψτε το κλαπέτο προς τα πάνω. 4. Για να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό σε υγρή μορφή, στρέψτε το κλαπέτο προς τα κάτω. B A 2 Με το κλαπέτο στη θέση ΚΑΤΩ: Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά με ζελατινώδη ή παχύρρευστη υφή. Μην τοποθετείτε περισσότερο υγρό απορρυπαντικό από το όριο που υποδεικνύεται στο κλαπέτο. Μην επιλέγετε τη φάση πρόπλυσης. Μην επιλέγετε τη λειτουργία καθυστέρησης έναρξης. 5. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού. 6. Κλείστε προσεκτικά τη θήκη απορρυπαντικού. Βεβαιωθείτε ότι το κλαπέτο δεν δημιουργεί εμπόδιο κατά το κλείσιμο της θήκης. 9.5 Ενεργοποίηση της συσκευής 1. Ανοίξτε τη βρύση παροχής νερού. 2. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα. 3. Πιέστε το πλήκτρο Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Ακούγεται ένας σύντομος ήχος. 9.6 Ρύθμιση ενός προγράμματος 1. Στρέψτε το διακόπτη επιλογής προγράμματος και ρυθμίστε το πρόγραμμα: Ανάβει η ένδειξη του σχετικού προγράμματος. Η ένδειξη Έναρξη/Παύση αναβοσβήνει. Στην οθόνη εμφανίζονται οι ενδείξεις: προεπιλεγμένη θερμοκρασία, ταχύτητα στυψίματος, ενδείξεις των φάσεων προγράμματος και της διάρκειας προγράμματος. 2. Εάν απαιτείται, αλλάξτε τη θερμοκρασία, την ταχύτητα

22 22 στυψίματος, τη διάρκεια του κύκλου ή προσθέστε διαθέσιμες επιλογές. Όταν ενεργοποιείτε μια επιλογή, ανάβει η ένδειξη της αντίστοιχης επιλογής. Εάν προβείτε σε μια λανθασμένη ρύθμιση, στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα Err. 9.7 Έναρξη προγράμματος χωρίς καθυστέρηση έναρξης Πιέστε το πλήκτρο Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Η σχετική ένδειξη σταματάει να αναβοσβήνει και παραμένει αναμμένη. Στην οθόνη, η ένδειξη της ενεργοποιημένης φάσης αρχίζει να αναβοσβήνει. Το πρόγραμμα ξεκινά και η πόρτα κλειδώνει. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη. Η αντλία αδειάσματος μπορεί να λειτουργεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα κατά την πλήρωση της συσκευής με νερό. 9.8 Συμπεριφορά της συσκευής Μετά από περίπου 15 λεπτά από την έναρξη του προγράμματος: Η συσκευή προσαρμόζει αυτόματα τη διάρκεια του κύκλου σε σχέση με το φορτίο που έχετε τοποθετήσει στον κάδο, ώστε να επιτευχθούν άριστα αποτελέσματα πλύσης στον ελάχιστο απαραίτητο χρόνο. Η οθόνη εμφανίζει τη νέα τιμή χρόνου. 9.9 Έναρξη προγράμματος με καθυστέρηση έναρξης 1. Πιέστε το πλήκτρο Καθυστέρηση Έναρξης επανειλημμένα, έως ότου εμφανιστούν στην οθόνη τα λεπτά ή οι ώρες της καθυστέρησης. Ανάβει η αντίστοιχη ένδειξη. 2. Πιέστε το πλήκτρο Έναρξη/Παύση. Η συσκευή ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση της καθυστέρησης έναρξης. Μόλις ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει αυτόματα. Πριν πιέσετε το πλήκτρο Έναρξη/Παύση για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή, μπορείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε τη ρύθμιση της καθυστέρησης έναρξης Ακύρωση της καθυστέρησης έναρξης Για να ακυρώσετε την καθυστέρηση έναρξης: 1. Πιέστε το πλήκτρο Έναρξη/Παύση για να θέσετε τη συσκευή σε παύση. Η σχετική ενδεικτική λυχνία θα αρχίσει να αναβοσβήνει. 2. Πιέστε το πλήκτρο Καθυστέρηση Έναρξης επανειλημμένα, έως ότου εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη. 3. Πιέστε ξανά το πλήκτρο Έναρξη/ Παύση για να ξεκινήσει αμέσως το πρόγραμμα Διακοπή ενός προγράμματος και αλλαγή μιας λειτουργίας Μπορείτε να αλλάξετε ορισμένες μόνο επιλογές, πριν αυτές ενεργοποιηθούν. 1. Πιέστε το πλήκτρο Έναρξη/Παύση. Η σχετική ενδεικτική λυχνία θα αρχίσει να αναβοσβήνει. 2. Αλλάξτε την επιλεγμένη λειτουργία. 3. Πιέστε ξανά το πλήκτρο Έναρξη/ Παύση. Το πρόγραμμα συνεχίζει Ακύρωση ενός προγράμματος που εκτελείται 1. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να ακυρώσετε

23 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 23 το πρόγραμμα και να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. 2. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση ξανά για να ενεργοποιήστε τη συσκευή. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ένα νέο πρόγραμμα πλύσης. Προτού ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα, η συσκευή μπορεί να αδειάσει το νερό. Σε αυτήν την περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι το απορρυπαντικό βρίσκεται ακόμα στη θήκη απορρυπαντικού, διαφορετικά γεμίστε με απορρυπαντικό ξανά Άνοιγμα της πόρτας Εάν η θερμοκρασία και η στάθμη του νερού στον κάδο είναι πολύ ψηλά και ο κάδος ακόμα περιστρέφεται, δεν είναι δυνατόν να ανοίξετε την πόρτα. Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη κάποιο πρόγραμμα ή η καθυστέρηση έναρξης, η πόρτα της συσκευής είναι κλειδωμένη. 1. Πιέστε το πλήκτρο Έναρξη/Παύση. Στην οθόνη, η σχετική ένδειξη ασφάλισης πόρτας σβήνει. 2. Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής. 3. Κλείστε την πόρτα και πιέστε το πλήκτρο Έναρξη/Παύση. Το πρόγραμμα ή η καθυστέρηση έναρξης επανεκκινούνται Τέλος κύκλου Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, η συσκευή σταματά αυτόματα. Το ηχητικό σήμα τίθεται σε λειτουργία (εάν είναι ενεργοποιημένο). Στην οθόνη ανάβει η ένδειξη ένδειξη ασφάλισης πόρτας και η σβήνει. Η ένδειξη του πλήκτρου Έναρξη/Παύση σβήνει. 1. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Πέντε λεπτά μετά από την ολοκλήρωση του προγράμματος, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή. Όταν ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή, η οθόνη εμφανίζει το τέλος του τελευταία επιλεγμένου προγράμματος. Στρέψτε το διακόπτη επιλογής προγράμματος για να επιλέξετε ένα νέο κύκλο. 2. Αφαιρέστε τα ρούχα από τη συσκευή. 3. Βεβαιωθείτε ότι ο κάδος είναι άδειος. 4. Αφήστε την πόρτα μισάνοιχτη για την αποτροπή σχηματισμού μυκήτων και δυσάρεστων οσμών 9.15 Άδειασμα του νερού μετά την ολοκλήρωση του κύκλου Το πρόγραμμα πλύσης ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχει νερό στον κάδο: Ο κάδος περιστρέφεται τακτικά για την αποτροπή τσαλακώματος των ρούχων. Η ένδειξη ασφάλισης πόρτας αναμμένη. Η πόρτα παραμένει ασφαλισμένη. Πρέπει να αδειάσετε το νερό για να ανοίξετε την πόρτα: είναι 1. Αν χρειάζεται, μειώστε την ταχύτητα στυψίματος. 2. Πιέστε το πλήκτρο Έναρξη/Παύση. Η συσκευή αδειάζει το νερό και στύβει. 3. Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και σβήσει η ένδειξη ασφάλισης πόρτας, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. 4. Πιέστε το Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Η συσκευή αδειάζει και στύβει αυτόματα μετά από περίπου 18 ώρες.

24 Επιλογή ΑΥΤΟΜΑΤΗ Αναμονή Η επιλογή ΑΥΤΟΜΑΤΗ Αναμονή απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας όταν: Δεν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για 5 λεπτά πριν πιέσετε το κουμπί Έναρξη/Παύση. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή. Πέντε λεπτά μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος πλύσης Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή. Η οθόνη εμφανίζει το τέλος του τελευταία επιλεγμένου προγράμματος. Στρέψτε το διακόπτη επιλογής προγράμματος για να επιλέξετε ένα νέο κύκλο. 10. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΣΤΈΓΝΩΜΑ ΜΌΝΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια Προετοιμασία για στέγνωμα 1. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή 2. Φορτώστε ένα-ένα τα ρούχα. 3. Στρέψτε τον διακόπτη επιλογής προγράμματος στο πρόγραμμα στεγνώματος που ταιριάζει με τα είδη για στέγνωμα. Στην οθόνη εμφανίζεται μια ελάχιστη διάρκεια χρόνου και τα ακόλουθα σύμβολα: Ανάβει το σύμβολο στεγνώματος. Εμφανίζεται το σύμβολο προστασίας κατά του τσαλακώματος. Εμφανίζεται το σύμβολο χρόνου στεγνώματος. Όταν στεγνώνετε μια μεγάλη ποσότητα ρούχων, για να έχετε καλή απόδοση, βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα δεν είναι μπερδεμένα και ότι είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα στον κάδο. Για τη βέλτιστη απόδοση του στεγνώματος, όταν πλένετε τα ρούχα επιλέξτε έναν κύκλο στυψίματος στη μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπεται για τον τύπο των ρούχων. Μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα με δύο τρόπους: 10.2 Αυτόματο στέγνωμα 1. Πιέστε επανειλημμένα το κουμπί Βαθμός στεγνώματος μέχρι να εμφανιστεί μια μαύρη γραμμή κάτω από ένα από τα σύμβολα βαθμού στεγνώματος: Βαθμός επιπλέον στεγνώματος Βαθμός στεγνώματος φύλαξης για ντουλάπι Βαθμός στεγνώματος για σιδέρωμα

25 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 25 Το σύμβολο χρόνου στεγνώματος σβήνει Η οθόνη εμφανίζει μια διάρκεια χρόνου, υπολογισμένη με μια προεπιλεγμένη ποσότητα φορτίου. Εάν τα ρούχα σας είναι περισσότερα ή λιγότερα από την προεπιλεγμένη ποσότητα, η συσκευή προσαρμόζει αυτόματα τη διάρκεια χρόνου κατά τη διάρκεια του κύκλου. 2. Πιέστε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Στην οθόνη: Ανάβει το σύμβολο ασφαλισμένης πόρτας. Το σύμβολο στεγνώματος αρχίζει να αναβοσβήνει. Το σύμβολο του επιλεγμένου βαθμού παραμένει αναμμένο (π.χ. Στεγνά για φύλαξη). Τα άλλα σύμβολα βαθμών σβήνουν. Η οθόνη ανανεώνει τακτικά τον χρόνο του κύκλου στεγνώματος (κάθε λεπτό). Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε όλους τους βαθμούς για κάθε τύπο ρούχων (ανατρέξτε στον πίνακα «Προγράμματα για αυτόματο στέγνωμα») Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου 1. Πιέστε επανειλημμένα το κουμπί Χρόνος στεγνώματος για να επιλέξετε τη διάρκεια χρόνου (ανατρέξτε στον πίνακα «Πρόγραμμα Στεγνώματος»). Ανάβει το σύμβολο στεγνώματος. Εμφανίζεται το σύμβολο προστασίας κατά του τσαλακώματος. Εμφανίζεται το σύμβολο χρόνου στεγνώματος. Επιλεγμένη διάρκεια χρόνου. Κάθε φορά που πιέζετε αυτό το κουμπί, η διάρκεια του χρόνου αυξάνεται κατά 5 λεπτά. Η οθόνη εμφανίζει την επιλεγμένη διάρκεια χρόνου. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα η επιλεγμένη διάρκεια χρόνου στην οθόνη αλλάζει: η συσκευή υπολογίζει επίσης τη διάρκεια των φάσεων προστασίας κατά του τσαλακώματος και ψύξης. Τελική διάρκεια χρόνου. 2. Πιέστε το Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Η μπάρα κειμένου αναγράφει ότι η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία στεγνώματος. Η οθόνη εμφανίζει τη νέα διάρκεια χρόνου κάθε λεπτό. Το σύμβολο στεγνώματος αρχίζει να αναβοσβήνει. Ανάβει το σύμβολο ασφαλισμένης πόρτας. Εάν ορίσετε τη διάρκεια χρόνου σε μόνο 10 λεπτά, η συσκευή εκτελεί απλά μια φάση ψύξης Στο τέλος του προγράμματος στεγνώματος 1. Η λειτουργία της συσκευής σταματά αυτόματα. 2. Τα ηχητικά σήματα τίθενται σε λειτουργία (εάν είναι ενεργοποιημένα). 3. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη. 4. Η ένδειξη του κουμπιού Έναρξη/ Παύση σβήνει. 5. Κατά τα τελευταία λεπτά του κύκλου στεγνώματος, η συσκευή πραγματοποιεί τη φάση προστασίας κατά του τσαλακώματος. Το σύμβολο προστασίας κατά του τσαλακώματος αναβοσβήνει. Η

26 26 πόρτα είναι ακόμη ασφαλισμένη (το σύμβολο είναι αναμμένο). 6. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Μετά από μερικά λεπτά από το τέλος του προγράμματος, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή. 7. Όταν σβήσει η ένδειξη ασφαλισμένης πόρτας, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. 8. Αφαιρέστε τα ρούχα από τη συσκευή. Βεβαιωθείτε ότι ο κάδος είναι άδειος. 9. Αφήστε την πόρτα μισάνοιχτη για την αποτροπή σχηματισμού μυκήτων και δυσάρεστων οσμών. 10. Κλείστε τη βρύση παροχής νερού. 11. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ - ΠΛΎΣΗ ΚΑΙ ΣΤΈΓΝΩΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια Πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μη βάλετε μια πλαστική μπάλα για το απορρυπαντικό μέσα στον κάδο. 1. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. 2. Φορτώστε ένα-ένα τα ρούχα. 3. Βάλτε το απορρυπαντικό και τα προσθετικά πλύσης στην κατάλληλη θήκη. 4. Στρέψτε τον διακόπτη επιλογής προγράμματος στο πρόγραμμα πλύσης. Η οθόνη εμφανίζει τα σύμβολα των διαφόρων φάσεων πλύσης. 5. Ρυθμίστε τις διαθέσιμες επιλογές. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μην επιλέξετε μικρότερη ταχύτητα στυψίματος από την αυτόματη ταχύτητα του επιλεγμένου προγράμματος Πλύση και Στέγνωμα σε αυτόματα επίπεδα 1. Πιέστε επανειλημμένα το κουμπί Βαθμός στεγνώματος μέχρι να εμφανιστεί μια μαύρη γραμμή κάτω από ένα από τα σύμβολα βαθμού στεγνώματος. Βαθμός στεγνώματος για σιδέρωμα Βαθμός στεγνώματος για φύλαξη στο ντουλάπι Βαθμός επιπλέον στεγνώματος Ανάβει το σύμβολο στεγνώματος. Εμφανίζεται το σύμβολο προστασίας κατά του τσαλακώματος. Η οθόνη υποδεικνύει ότι η συσκευή είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Η διάρκεια χρόνου στην οθόνη είναι η διάρκεια και των δύο κύκλων, πλύσης και στεγνώματος, υπολογισμένη στην προεπιλεγμένη ποσότητα φορτίου. Για να είναι ικανοποιητικό το στέγνωμα, η συσκευή δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε πολύ χαμηλή ταχύτητα στυψίματος για τα ρούχα προς πλύση και στέγνωμα. 2. Πιέστε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα.

27 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 27 Το επιλεγμένο σύμβολο βαθμού στεγνώματος παραμένει αναμμένο (π.χ. Στεγνά για φύλαξη). Τα άλλα σύμβολα βαθμών σβήνουν. Ανάβει το σύμβολο ασφαλισμένης πόρτας. Η οθόνη εμφανίζει τη νέα διάρκεια χρόνου κάθε λεπτό. Κατά τα τελευταία λεπτά του κύκλου στεγνώματος, η συσκευή πραγματοποιεί τις φάσεις προστασίας κατά του τσαλακώματος και ψύξης Πλύση και Στέγνωμα καθορισμένου χρόνου ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μη βάλετε μια πλαστική μπάλα για το απορρυπαντικό μέσα στον κάδο. 1. Πιέστε επανειλημμένα το κουμπί Χρόνος στεγνώματος για να ρυθμίσετε τη διάρκεια του χρόνου στεγνώματος: Ανάβει το σύμβολο στεγνώματος. Εμφανίζεται το σύμβολο προστασίας κατά του τσαλακώματος. Εμφανίζεται το σύμβολο χρόνου στεγνώματος. Η οθόνη εμφανίζει την επιλεγμένη διάρκεια χρόνου στεγνώματος. Επιλεγμένη διάρκεια χρόνου στεγνώματος. Κάθε φορά που πιέζετε αυτό το κουμπί, η διάρκεια του χρόνου αυξάνεται κατά 5 λεπτά. Για να είναι ικανοποιητικό το στέγνωμα, συνιστάται να μην επιλέξετε πολύ χαμηλή ταχύτητα στυψίματος για τα ρούχα προς πλύση και στέγνωμα. 2. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η οθόνη εμφανίζει τη συνολική διάρκεια των κύκλων: Συνολική διάρκεια χρόνου (φάσεις πλύσης + στεγνώματος + προστασίας κατά του τσαλακώματος + ψύξης) Εάν έχετε επιλέξει χρόνο στεγνώματος μόνο 10 λεπτών, η συνολική διάρκεια χρόνου περιλαμβάνει επίσης τις φάσεις προστασίας κατά του τσαλακώματος και ψύξης. 3. Πιέστε το κουμπί Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Η πόρτα ασφαλίζει. Η οθόνη εμφανίζει τη νέα διάρκεια χρόνου κάθε λεπτό Στο τέλος του προγράμματος στεγνώματος 1. Η λειτουργία της συσκευής σταματά αυτόματα. 2. Τα ηχητικά σήματα τίθενται σε λειτουργία (εάν είναι ενεργοποιημένα). 3. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη. 4. Η ένδειξη του κουμπιού Έναρξη/ Παύση σβήνει. 5. Κατά τα τελευταία λεπτά του κύκλου στεγνώματος, η συσκευή πραγματοποιεί τη φάση προστασίας κατά του τσαλακώματος. Το σύμβολο προστασίας κατά του τσαλακώματος αναβοσβήνει. Η πόρτα είναι ακόμη ασφαλισμένη (το σύμβολο είναι αναμμένο). 6. Πιέστε το κουμπί Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση για μερικά

28 28 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Μετά από μερικά λεπτά από το τέλος του προγράμματος, η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή. 7. Όταν σβήσει η ένδειξη ασφαλισμένης πόρτας, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. 8. Αφαιρέστε τα ρούχα από τη συσκευή. Βεβαιωθείτε ότι ο κάδος είναι άδειος. 9. Αφήστε την πόρτα μισάνοιχτη για την αποτροπή σχηματισμού μυκήτων και δυσάρεστων οσμών. 10. Κλείστε τη βρύση παροχής νερού Χνούδια στα υφάσματα Κατά τη φάση πλύσης ή/και στεγνώματος, ορισμένοι τύποι υφασμάτων, (σφουγγάρια, μάλλινα, φούτερ) μπορεί να αφήσουν χνούδια. Τα χνούδια που παρέμειναν ενδέχεται να προσκολληθούν στα υφάσματα του επόμενου κύκλου. Αυτό το πρόβλημα επιδεινώνεται με τα τεχνητά υφάσματα. Για να αποτρέψετε τη συσσώρευση χνουδιών στα ρούχα σας, συνιστάται: 12. ΥΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ Να μην πλένετε σκούρα υφάσματα μετά από πλύση και στέγνωμα ανοιχτόχρωμων υφασμάτων (καινούργιων σφουγγαριών, μάλλινων, φούτερ) και αντίστροφα. Να στεγνώνετε στον αέρα αυτού του τύπου τα υφάσματα, όταν τα πλένετε για πρώτη φορά. Να καθαρίζετε το φίλτρο αδειάσματος. Μετά τη φάση στεγνώματος, να καθαρίζετε τον άδειο κάδο, το λάστιχο και την πόρτα με ένα βρεγμένο πανί Πώς να απομακρύνετε τα χνούδια από τα υφάσματα Για να αφαιρέσετε τα χνούδια από το εσωτερικό του κάδου, επιλέξτε ένα ειδικό πρόγραμμα: 1. Αδειάστε τον κάδο. 2. Καθαρίστε τον κάδο, το λάστιχο και την πόρτα με ένα βρεγμένο πανί. 3. Επιλέξτε το πρόγραμμα ξεβγάλματος. 4. Πιέστε ταυτόχρονα τα Στύψιμο και Επιπλέον Ξέβγαλμα, για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία καθαρισμού, μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη CLE. 5. Πιέστε το Έναρξη/Παύση για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια Φορτίο ρούχων Χωρίστε τα ρούχα σε: λευκά, χρωματιστά, συνθετικά, ευαίσθητα και μάλλινα. Τηρείτε τις οδηγίες πλύσης στις ετικέτες των ρούχων. Μην πλένετε λευκά και χρωματιστά ρούχα μαζί. Ορισμένα χρωματιστά ρούχα μπορεί να ξεθωριάσουν κατά την πρώτη πλύση. Σας συνιστούμε να τα πλένετε χωριστά τις πρώτες φορές. Κουμπώνετε τις μαξιλαροθήκες, τα φερμουάρ, τις κόπιτσες και τα κουμπιά. Δένετε τις ζώνες. Αδειάζετε τις τσέπες και ξεδιπλώνετε τα ρούχα. Πλένετε τα ρούχα με πολλές στρώσεις, τα μάλλινα και τα ρούχα με στάμπες από την ανάποδη. Αφαιρείτε τους δύσκολους λεκέδες. Χρησιμοποιείτε ειδικό απορρυπαντικό για τους δύσκολους λεκέδες. Να είστε προσεκτικοί όταν πλένετε κουρτίνες. Αφαιρείτε τα γαντζάκια ή τοποθετείτε τις κουρτίνες σε δίχτυ πλυσίματος ή σε μαξιλαροθήκη. Μην πλένετε στο πλυντήριο ρούχα χωρίς στρίφωμα ή ρούχα με σκισίματα. Για μικρά ή/και ευαίσθητα

29 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 29 υφάσματα, χρησιμοποιείτε δίχτυ πλυσίματος (π.χ. σουτιέν με μπανέλες, ζώνες, καλσόν, κ.λπ.). Όταν το φορτίο είναι πολύ μικρό, μπορεί να προκληθούν προβλήματα ισορροπίας κατά τη φάση στυψίματος. Αν συμβεί αυτό, κατανείμετε με το χέρι τα ρούχα στον κάδο και ξεκινήστε ξανά τη φάση στυψίματος Επίμονοι λεκέδες Για μερικούς λεκέδες δεν αρκεί το νερό και το απορρυπαντικό. Συνιστούμε να αφαιρείτε αυτούς τους λεκέδες πριν τοποθετήσετε τα ρούχα στο πλυντήριο. Διατίθενται ειδικά αφαιρετικά λεκέδων. Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο αφαιρετικό για τον τύπο του λεκέ και του υφάσματος Απορρυπαντικά και προσθετικά πλύσης Χρησιμοποιείτε μόνο απορρυπαντικά και προσθετικά πλύσης κατάλληλα για χρήση σε πλυντήριο: απορρυπαντικά σε σκόνη για κάθε τύπο υφάσματος, απορρυπαντικά σε σκόνη για ευαίσθητα υφάσματα (μέγ. θερμοκρασία 40 C) και μάλλινα, απορρυπαντικά σε υγρή μορφή, κατά προτίμηση για προγράμματα πλύσης σε χαμηλή θερμοκρασία (μέγ. θερμοκρασία 60 C), για κάθε τύπο υφάσματος ή ειδικά μόνο για μάλλινα. Μην αναμειγνύετε διαφορετικούς τύπους απορρυπαντικών. Για να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, μη χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού από τη σωστή. Τηρείτε πάντα τις οδηγίες στη συσκευασία των προϊόντων. Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο και το χρώμα των ρούχων, τη θερμοκρασία του προγράμματος πλύσης και το βαθμό λερώματος. Αν η συσκευή σας δεν διαθέτει θήκη απορρυπαντικού με πτυσσόμενο κάλυμμα, προσθέτετε τα υγρά απορρυπαντικά με δοσομετρική μπάλα (παρέχεται από τον κατασκευαστή του απορρυπαντικού) Οικολογικές συμβουλές Για την πλύση κανονικά λερωμένων ρούχων, χρησιμοποιείτε προγράμματα χωρίς φάση πρόπλυσης. Περιμένετε πάντα έως ότου συμπληρωθεί το μέγιστο φορτίο ρούχων για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα πλύσης. Αν χρειάζεται, χρησιμοποιείτε αφαιρετικό λεκέδων όταν επιλέγετε κάποιο πρόγραμμα με χαμηλή θερμοκρασία. Ελέγξτε τη σκληρότητα του νερού στο οικιακό σας σύστημα, ώστε να χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού 12.5 Σκληρότητα νερού Αν η σκληρότητα του νερού στην περιοχή σας είναι υψηλή ή μέτρια, συνιστάται να χρησιμοποιείτε αποσκληρυντικό νερού για πλυντήρια ρούχων. Σε περιοχές όπου η σκληρότητα του νερού είναι χαμηλή, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε αποσκληρυντικό. Για πληροφορίες σχετικά με τη σκληρότητα του νερού στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με την τοπική υπηρεσία ύδρευσης. Χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα αποσκληρυντή νερού. Τηρείτε τις οδηγίες που υπάρχουν στη συσκευασία του προϊόντος Συμβουλές στεγνώματος Προετοιμασία του κύκλου στεγνώματος Ανοίξτε τη βρύση παροχής νερού. Ελέγξτε ότι η σύνδεση του σωλήνα αδειάσματος είναι σωστή. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο εγκατάστασης για περισσότερες πληροφορίες. Για το μέγιστο φορτίο ρούχων των προγραμμάτων στεγνώματος, ανατρέξτε στον πίνακα προγραμμάτων στεγνώματος.

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 87695 NWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L 72272 FL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...7 5.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 68080FL LAVAMAT 68281VFL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 76680 NWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 61460TL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων LAVAMAT 69480FL LAVAMAT 69480VFL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...6

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT 74272TL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LAVAMAT 74272TL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LAVAMAT 74272TL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

L WD EL Οδηγίες Χρήσης

L WD EL Οδηγίες Χρήσης L 87695 WD EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.............................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L NWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 76680 NWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...8 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 9

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LAVAMAT 68070FL LAVAMAT 68271VFL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L FL EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων L 87490 FL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...7 5.

Διαβάστε περισσότερα

EWS 1274 SAU. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης

EWS 1274 SAU. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης EWS 1274 SAU EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

GETTING STARTED? EASY.

GETTING STARTED? EASY. User Manual GETTING STARTED? EASY. ZWF 81263W EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα

L7WBE69S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L7WBE69S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L7WBE69S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...7 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L HWD

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L HWD EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο L 99695 HWD 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...9

Διαβάστε περισσότερα

L7WBG68W. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L7WBG68W. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L7WBG68W EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...7 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων και συντήρησης) παέχονται σε μεμονωμένα κεφάλαια των Οδηγιών χρήσης. Διαχωρισμός ρούχων ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

L8WBC61S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L8WBC61S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L8WBC61S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...7 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

L9WBC61B. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL

L9WBC61B. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL L9WBC61B EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο στεγνωτήριο USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...8 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...13

Διαβάστε περισσότερα

LTX7E272G. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

LTX7E272G. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL LTX7E272G EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

L FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

L FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ L 87490 FL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 5 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ 6 7 ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 7 ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ 8 ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ 13 ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

S V G A ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ CΤG 856 S V G A Β1 C1 C2 Β2 Α ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Β1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ C1 ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ C2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΑQUAPLUS Β2 ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL L6FBI48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL L6FBI48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 36 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και

ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και TVÄTTAD GR ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 38 Mosógép USER MANUAL

L6FBI48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 38 Mosógép USER MANUAL L6FBI48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 38 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L FL L FL. EL Οδηγίες Χρήσης

L FL L FL. EL Οδηγίες Χρήσης L 76285 FL L 76482 FL EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.............................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Περιγραφή της συσκευής και εκκίνηση κύκλου πλυσίματος Πίνακας ελέγχου Ενδεικτικές λυχνίες ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEE49S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...10 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEE49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEE49S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...10 5.

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép. preciz.hu USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L7FEC41SC. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEC41SC. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEC41SC EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ... 6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 10

Διαβάστε περισσότερα

EW7W468W. EL Πλυντήριο στεγνωτήριο Οδηγίες Χρήσης

EW7W468W. EL Πλυντήριο στεγνωτήριο Οδηγίες Χρήσης EW7W468W EL Πλυντήριο στεγνωτήριο Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...8 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12 5.

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 39 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 39 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 39 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 76280AC

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 76280AC EL Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 76280AC 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 7 4. ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ... 8 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

L7FEC41S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L7FEC41S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L7FEC41S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...11 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

L BI EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων. PT Manual de instruções Máquina de lavar USER MANUAL

L BI EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων. PT Manual de instruções Máquina de lavar USER MANUAL L 82470 BI EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων 2 PT Manual de instruções Máquina de lavar 38 USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG41S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων RO Manual de utilizare 40 Maşină de spălat rufe USER MANUAL

L6FBG41S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων RO Manual de utilizare 40 Maşină de spălat rufe USER MANUAL L6FBG41S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων RO Manual de utilizare 40 Maşină de spălat rufe USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3.

Διαβάστε περισσότερα

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31

WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 WDS-91432/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 20 21 22 23 24 25 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 1 2013-11-19 오후 12:34:31 2 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd 2 2013-11-19 오후 12:34:31 3 WDS-91432_2(그)_MORRIS.indd

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S. EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL Οδηγίες Χρήσης 2 Πλυντήριο ρούχων HU Használati útmutató 40 Mosógép USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Πρόσθετες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών επίλυσης βλαβών και σέρβις) υπάρχουν στα μεμονωμένα κεφάλαια των oδηγιών χρήσης. Ξεχωρίστε τα ρούχα σύμφωνα με τα σύμβολα φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα http://www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT BI EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 PT MÁQUINA DE LAVAR MANUAL DE INSTRUÇÕES 36

LAVAMAT BI EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 PT MÁQUINA DE LAVAR MANUAL DE INSTRUÇÕES 36 LAVAMAT 82470 BI EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΡΟΎΧΩΝ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 PT MÁQUINA DE LAVAR MANUAL DE INSTRUÇÕES 36 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 5 ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 7 ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 8 ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

L6FBG48S Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων Használati útmutató Mosógép USER MANUAL

L6FBG48S Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων Használati útmutató Mosógép USER MANUAL L6FBG48S EL HU USER MANUAL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων Használati útmutató Mosógép 2 40 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 86590IH3

Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 86590IH3 EL Οδηγίες Χρήσης Στεγνωτήριο LAVATHERM 86590IH3 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ... 9 5. ΠΊΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

LAVAMAT 16950A3 EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 HU MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 43

LAVAMAT 16950A3 EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 HU MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 43 LAVAMAT 16950A3 EL ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΣΤΕΓΝΩΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 HU MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 43 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να

Διαβάστε περισσότερα

Il tuo manuale d'uso. AEG-ELECTROLUX F88009MOP http://it.yourpdfguides.com/dref/4585014

Il tuo manuale d'uso. AEG-ELECTROLUX F88009MOP http://it.yourpdfguides.com/dref/4585014 Può anche leggere le raccomandazioni fatte nel manuale d uso, nel manuale tecnico o nella guida di installazione di AEG- ELECTROLUX F88009MOP. Troverà le risposte a tutte sue domande sul manuale d'uso

Διαβάστε περισσότερα

L9FEC49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL

L9FEC49S. Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL L9FEC49S EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο ρούχων USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...11 5. Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΣ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΦΟΡΆΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

EW6F341S. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης

EW6F341S. EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης EW6F341S EL Πλυντήριο ρούχων Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ...6 4. ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ... 10 5. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...12

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ- ΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register

Διαβάστε περισσότερα

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

WHT914LSIN νέο. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. WHT914LSIN νέο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 9kg, λευκό. Κλάση A+++ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209483 Χωρητικότητα 9 κιλά Μοτέρ Inverter Αυτόματο μεταβλητό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

Ваша инструкция AEG-ELECTROLUX F65402IM0P http://ru.yourpdfguides.com/dref/3626985

Ваша инструкция AEG-ELECTROLUX F65402IM0P http://ru.yourpdfguides.com/dref/3626985 Вы можете прочитать рекомендации в руководстве пользователя, техническом руководстве или руководстве по установке. Вы найдете ответы на вопросы о в руководстве (характеристики, техника безопасности, размеры,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41 RENLIG GR NL FWM7D5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 41 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφαλείας 4 Περιγραφή προϊόντος 8 Πίνακας χειριστηρίων 9 Πρώτη χρήση 13 Προσαρμογή 13 Καθημερινή χρήση - Πλύση 14 Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

GETTING STARTED? EASY.

GETTING STARTED? EASY. User Manual GETTING STARTED? EASY. ZDF21001WA ZDF21001XA EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο πιάτων ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ EL ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΆΣΑΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝ WHIRLPOOL. Για περισσότερη υποστήριξη, καταχωρήστε τη συσκευή σας στην ιστοσελίδα www.whirlpool.eu/register WWW Κατεβάστε τις Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο

WHT1114LSIN. Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, σειρά High Tech, 11 kg, λευκό. Κλάση A+++-10% Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709209490 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο ρούχων Pralka

Πλυντήριο ρούχων Pralka EL Οδηγίες Χρήσης 2 PL Instrukcja obsługi 31 Πλυντήριο ρούχων Pralka ZWI 71201 WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 5 Πίνακας χειριστηρίων _

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35 RENLIG GR NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560 x2 90 C 540 345 97 20 473 595 Μέγ 89 537 572 5,5 6 4 538 595 ελάχ. 550 ελάχ. 550 ελάχ. 500 600 30 ελάχ. 560 ελάχ. 500 ελάχ. 560 583 + 2 30 5 = = ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Διαβάστε τις οδηγίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

WBW-81265/2, WBW-81266/2, WBS-81270/2

WBW-81265/2, WBW-81266/2, WBS-81270/2 WBW-81265/2, WBW-81266/2, WBS-81270/2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 3 5 6 7 8 10 11 23 24 25 26 27 28 WBW-812652_WBW-812662_WBS-812702( 그 )_MORRIS.indd 1 2013-11-25 오후 1:32:02 2 WBW-812652_WBW-812662_WBS-812702(

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000 Οδηγίες Χρήσης Ασφάλεια Ελέγξτε ότι η τάση τροφοδοσίας ρεύματος συμφωνεί με αυτήν που αναγράφεται στη συσκευή και στις οδηγίες χρήσης Αφαιρέστε τη συσκευή από την πρίζα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL- Παρακαλώ πριν τη χρήση διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες χρήσης προσεκτικά και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Ασφαλείας Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας SWK 1750SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο πιάτων FAVORIT56322WO FAVORIT56322MO

Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο πιάτων FAVORIT56322WO FAVORIT56322MO EL Οδηγίες Χρήσης Πλυντήριο πιάτων FAVORIT56322WO FAVORIT56322MO 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 6 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ...7

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 220-240V~ 50Hz 2000W Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης WA5160E EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης WA5160E 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087

Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ. Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 EL Εγχειρίδιο χρήσης ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ Οδηγίες Χρήσης UWM-7087 2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Σωστή χρήση 6-7 Γενικές προειδοποιήσεις 8-9-10-11 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 12-13-14-15-16-17

Διαβάστε περισσότερα