ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ"

Transcript

1 ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

2 1 ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΟΠΟΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΗ ΠΡΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΧΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ή ΙΔΡΥΤΩΝ. 167

3 2 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ Το Ταμείο φέρει την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ». 2. ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ Στους παρόντες Κανόνες Λειτουργίας, εκτός αν από το κείμενο προκύπτει διαφορετική έννοια: (III) (IV) (V) (VI) (VII) (VIII) (IX) (X) (XI) (ΧΙΙ) Το Ταμείο Προνοίας Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου θα αναφέρεται ως το «Ταμείο», Το Μέλος του Ταμείου θα αναφέρεται ως το «Μέλος» και Αντιπρόσωπος των Μελών θα αναφέρεται ως ο «Αντιπρόσωπος» Η Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ καθώς και οποιαδήποτε άλλη Τράπεζα, Οργανισμός ή Εταιρεία που εκτελούν τις εργασίες τους στην Κύπρο και των οποίων το κύριο αντικείμενο εργασιών εμπίπτει στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό και ασφαλιστικό τομέα συμμετέχει στο Ταμείο στη συνέχεια θα αναφέρονται από κοινού και/ή κεχωρισμένα ως η «Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση», Η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου θα αναφέρεται ως η «ΕΤΥΚ», Οι Κανόνες Λειτουργίας του Ταμείου θα αναφέρονται ως οι «Κανόνες», Ο Έφορος Ταμείων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών θα αναφέρεται ως ο «Έφορος», Η Διαχειριστική Επιτροπή θα αναφέρεται και ως η «Επιτροπή», Ο περί της Ίδρυσης, των Δραστηριοτήτων και της Εποπτείας των Ταμείων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών Νόμος του 2012 (Ν. 208(Ι)/2012), συμπεριλαμβανομένων και των εκάστοτε τροποποιήσεών του και των δυνάμει αυτού ή/και σχετικών με αυτόν εκδιδομένων Κανονισμών και Οδηγιών, θα αναφέρεται ως η «Νομοθεσία», Το ημερολογιακό έτος θα αναφέρεται ως το «Έτος», Το οικονομικό έτος του Ταμείου λήγει την 31 η Δεκεμβρίου. Εκτός όπου από το κείμενο προκύπτει άλλη έννοια, οποιαδήποτε αναφορά στο αρσενικό γένος θα συμπεριλαμβάνει και το θηλυκό και οι λέξεις οι οποίες υποδηλώνουν τον ενικό αριθμό περιλαμβάνουν και τον πληθυντικό και αντίστροφα, και Σε περίπτωση σύγκρουσης ή ασυμβατότητας των Κανόνων με τη Νομοθεσία, η Νομοθεσία υπερισχύει. 3. ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η έδρα του Ταμείου θα ευρίσκεται στη διεύθυνση Πρεβέζης 8, Μέγαρον ΕΤΥΚ, 1065 Λευκωσία, Τ.Θ , 154 Λευκωσία, τηλ.: και Φαξ:

4 3 4. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ Το Ταμείο συνιστά ξεχωριστή νομική οντότητα από την Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση. Τα περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου τηρούνται χωριστά από τα περιουσιακά στοιχεία της Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης. 5. ΣΚΟΠΟΙ Σκοποί του Ταμείου είναι: Να χορηγεί παροχές στα Μέλη του Ταμείου σε περίπτωση αφυπηρέτησης, μόνιμης ανικανότητας για εργασία, τερματισμού απασχόλησης, ή διάλυσης του Ταμείου, ή σε περίπτωση θανάτου του Μέλους, στους νόμιμους κληρονόμους του, σύμφωνα με τις πρόνοιες των παρόντων Κανόνων. Να δέχεται εισφορές για τους σκοπούς του Ταμείου. Να διεξάγει οικονομικές ή άλλες πράξεις για την επίτευξη των προνοουμένων σκοπών του Ταμείου. 6. ΜΕΛΗ KAI ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ (ε) Μέλος του Ταμείου εγγράφεται υποχρεωτικά κάθε υπάλληλος της Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης ανεξαρτήτως φύλου ο οποίος έχει συμπληρώσει το 18 ον έτος της ηλικίας του. Μέλος παύει να είναι Μέλος του Ταμείου κατά την ημερομηνία καταβολής της παροχής του από το Ταμείο. Μέλος δεν δικαιούται να τερματίσει τη συμμετοχή του στο Ταμείο, ή να αιτηθεί παροχή από το Ταμείο, εφόσον βρίσκεται στην υπηρεσία της Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης. Κάθε εργοδοτούμενος με την εγγραφή του στο Μητρώο Μελών του Ταμείου λαμβάνει αντίγραφο των Κανόνων του Ταμείου και υπογράφει το σχετικό έντυπο εγγραφής με το οποίο δηλώνει ότι έλαβε αντίγραφο των Κανόνων και δεσμεύεται για την πιστή τήρησή τους. Το εν λόγω έντυπο θα καταχωρείται στο αρχείο που τηρείται από τη Διαχειριστική Επιτροπή.Οι εκάστοτε εν ισχύ Κανόνες του Ταμείου βρίσκονται ανηρτημένες στην ιστοσελίδα του Ταμείου. Επειδή από τη φύση του Ταμείου είναι αδύνατη η προσέλευση όλων των Μελών του Ταμείου στις Γενικές ή Έκτακτες Συνελεύσεις, καθορίζεται όπως τα Μέλη του Ταμείου κάθε Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης εκλέγουν μεταξύ τους Αντιπροσώπους, με βάση την πιο κάτω αναλογία, που θα τους εκπροσωπούν και θα τους δεσμεύουν στις εργασίες των Γενικών και Έκτακτων Συνελεύσεων. Νοείται ότι τα Μέλη του Ταμείου κάθε Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης θα εξετάζουν τα θέματα των ημερησίων διατάξεων σε δικές τους Επαρχιακές Γενικές ή Έκτακτες Συνελεύσεις και θα παίρνουν τις αποφάσεις τους οι οποίες θα εκφράζονται στις Γενικές και τις Έκτακτες Συνελεύσεις του Ταμείου από τους εκλελεγμένους γι αυτό το σκοπό Αντιπροσώπους. Η αναλογία εκπροσώπησης των Μελών κάθε Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης σε κάθε επαρχία είναι 1 Αντιπρόσωπος για κάθε 30 μέλη. Αν μετά τη διαίρεση με τον αριθμό του μέτρου (30), ο αριθμός που περισσεύει είναι μεγαλύτερος ή ίσος με 15 τότε εκλέγεται ακόμα ένας αντιπρόσωπος.

5 4 Οι λεπτομέρειες διεξαγωγής αυτών των Επαρχιακών Συνελεύσεων της κάθε Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης θα καθορίζονται από την Διαχειριστική Επιτροπή ακολουθώντας τους Κανόνες για τη διενέργεια των Γενικών Συνελεύσεων του Ταμείου. 7. ΕΙΣΦΟΡΕΣ Από τα Μέλη: Το Μέλος θα καταβάλλει στο Ταμείο ως εισφορά, το ποσοστό επί του συνολικού μηνιαίου μισθού του (βασικός + τιμάριθμος), περιλαμβανομένου και του 13 ου μισθού, το οποίο προβλέπουν οι εκάστοτε συλλογικές συμβάσεις της Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης με την ΕΤΥΚ. Το ποσό αυτό θα πιστώνεται στον Ατομικό Λογαριασμό Α του Μέλους. Σημειώνεται ότι, κάθε Μέλος θα επιλέγει το ποσοστό εισφοράς του προς το Ταμείο κατά την εισδοχή του στο Ταμείο και ετησίως το αργότερο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου εκάστου έτους, με την υποβολή σχετική έγγραφης δήλωσης προς τη Διαχειριστική Επιτροπή. Από τη Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση: Η Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση θα καταβάλλει στο Ταμείο ως εισφορά της το ποσοστό επί του συνολικού μηνιαίου μισθού του Μέλους (βασικός + τιμάριθμος), περιλαμβανομένου και του 13 ου μισθού, το οποίο προβλέπουν οι εκάστοτε συλλογικές συμβάσεις της με την ΕΤΥΚ. Το ποσό αυτό θα πιστώνεται στον Ατομικό Λογαριασμό Β του Μέλους. Οι εισφορές των Μελών και της Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης θα καταβάλλονται από τη Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση στο Ταμείο, το αργότερο μέχρι το τέλος του ημερολογιακού μήνα που ακολουθεί το μήνα εισφορών για τον οποίο οφείλονται οι εισφορές. Νοείται ότι, με την είσπραξη των εισφορών από τη Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση, η Διαχειριστική Επιτροπή καταθέτει άμεσα το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του Ταμείου. 8. ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Το Ταμείο θα διοικεί Διαχειριστική Επιτροπή η οποία θα εκλέγεται από τους Αντιπροσώπους σε Γενική Συνέλευση του Ταμείου. Ο ελάχιστος αριθμός μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής θα είναι 10 και ο μέγιστος αριθμός μελών της θα είναι 21. Εκλέγεται ως μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής τουλάχιστον ένας Αντιπρόσωπος από κάθε Τράπεζα / Εταιρεία η οποία αριθμεί πέραν των 80 μελών. Ο μέγιστος αριθμός Αντιπροσώπων, προερχομένων από την ίδια Τράπεζα / Εταιρεία, που μπορούν να εκλεγούν ως μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής είναι 10/21. Τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής θα εκλέγουν μεταξύ τους, τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα και τον Ταμία. Η Διαχειριστική Επιτροπή θα μπορεί: α) όποτε το θεωρήσει σκόπιμο να προχωρεί σε ανασύστασή της για διευκόλυνση εκπλήρωσης των καθηκόντων της. β) με την εκάστοτε προσθήκη Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης να προχωρεί σε ανασύστασή της για να ικανοποιείται ο όρος 8 (ι) πιο πάνω.

6 5 Η Διαχειριστική Επιτροπή θα πρέπει να αποτελείται από έντιμα πρόσωπα σύμφωνα με τον σχετικό ορισμό στη Νομοθεσία. Νοουμένου ότι προκύπτει υποχρέωση με βάση τη Νομοθεσία, τα Μέλη της Επιτροπής είτε διαθέτουν τα απαιτούμενα από τη Νομοθεσία επαγγελματικά προσόντα και εμπειρία ή επικουρούνται από προσληφθέντες συμβούλους με τα κατάλληλα επαγγελματικά προσόντα και εμπειρία, σύμφωνα με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας. Δικαίωμα υποψηφιότητας για εκλογή στη Διαχειριστική Επιτροπή έχει κάθε Αντιπρόσωπος του Ταμείου ο οποίος έχει υποβάλει την υποψηφιότητά του προς τον Πρόεδρο του Ταμείου τουλάχιστον 8 μέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση και παρευρίσκεται στη Γενική Συνέλευση. Αν υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι από τα Μέλη που θα εκλεγούν τότε η εκλογή γίνεται με μυστική ψηφοφορία. Σε τέτοια περίπτωση εκλέγεται Εφορευτική Επιτροπή (3-11 άτομα) αποτελούμενη από Αντιπροσώπους του Ταμείου. 9. ΘΗΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η θητεία της Διαχειριστικής Επιτροπής θα είναι τριετής Η εκλογή προς ανάδειξη των νέων Μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής θα γίνεται εντός ενός μηνός πριν τη λήξη της θητείας της εκάστοτε Διαχειριστικής Επιτροπής. Νοείται ότι, τα Μέλη της απερχόμενης Διαχειριστικής Επιτροπής θα διατηρούν τις θέσεις τους μέχρι τη λήξη της θητείας τους. (ε) Τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής που η θητεία τους λήγει δικαιούνται να επανεκλεγούν. Σε περίπτωση που κενωθεί η θέση Μέλους της Διαχειριστικής Επιτροπής, τότε η θέση θα πληρώνεται από επιλαχόντα Αντιπρόσωπο της ίδιας Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης εάν το μέλος που αποχώρησε ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης του ή κατά σειρά προτεραιότητας βάσει των ψήφων που έλαβε. Αν δεν υπάρχουν επιλαχόντες, τότε θα συγκαλείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων, στην οποία θα εκλέγεται νέο Μέλος για πλήρωση της κενής θέσης, με θητεία μέχρι τη λήξη της θητείας του αποχωρούντος Μέλους. Η Διαχειριστική Επιτροπή γνωστοποιεί στον Έφορο κάθε αλλαγή στα Μέλη της μέσα σε δέκα (10) μέρες από την αλλαγή. 10. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η Διαχειριστική Επιτροπή συνέρχεται κατόπιν πρόσκλησης του Γραμματέα ή μετά από αίτημα του 1/3 των Μελών της Επιτροπής, τόσο συχνά όσο είναι αναγκαίο για τη διεξαγωγή των εργασιών της. Νοείται ότι, θα καλούνται και θα λαμβάνουν χώρα τουλάχιστο έξι συνεδρίες το χρόνο σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των δύο μηνών. Οι αποφάσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής θα είναι έγκυρες όταν κατά τη συνεδρία που λήφθηκαν παρευρίσκονταν 12 από τα 21 Μέλη της και λήφθηκαν κατά πλειοψηφία. Σε περίπτωση ισοψηφίας, ο Πρόεδρος / Προεδρεύων έχει τη νικώσα ψήφο.

7 6 Σε περίπτωση που Μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής απουσιάζει αδικαιολόγητα από τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής, αυτόματα παύει να είναι Μέλος της Επιτροπής και ο Πρόεδρος ή ο Γραμματέας υποδεικνύει νέο Μέλος σύμφωνα με το άρθρο ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ε) Η Διαχειριστική Επιτροπή έχει την ευθύνη διαχείρισης του Ταμείου σύμφωνα με τη Νομοθεσία και τους παρόντες Κανόνες. Η εξουσία της Επιτροπής εκτείνεται σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το Ταμείο, τη διοίκηση και την οικονομική του διαχείριση, άμεσα ή έμμεσα και χωρίς περιορισμό, τόσο έναντι των Μελών, όσο και έναντι τρίτων. Οι αποφάσεις της Επιτροπής θα είναι τελεσίδικες και δεσμευτικές για όλα τα Μέλη. Δικαίωμα υπογραφής για πληρωμή οποιουδήποτε ποσού από το Ταμείο ή για δέσμευσή του, θα έχουν από κοινού 3 μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο Πρόεδρος. Τα εξουσιοδοτημένα μέλη θα ορίζονται από την Διαχειριστική Επιτροπή. Κανένα χρηματικό ποσό δύναται να αποσυρθεί από το Ταμείο παρά μόνο αποκλειστικά για τους σκοπούς που προνοούνται στους παρόντες Κανόνες και έπειτα από σχετική έγκριση της Διαχειριστικής Επιτροπής. Επίσης, η Επιτροπή είναι εξουσιοδοτημένη να διενεργεί όλες τις πληρωμές που έχουν σχέση με τη διαχείριση του Ταμείου. Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου επιμελείται όλων των υποθέσεων του Ταμείου και αντιπροσωπεύει αυτό δικαστικώς και εξωδίκως. Το Ταμείο ευθύνεται για τις πράξεις ή παραλείψεις των οργάνων που το αντιπροσωπεύουν, εφόσον η πράξη ή η παράλειψη έλαβε χώρα κατά την εκτέλεση των ανατεθειμένων σε αυτά καθηκόντων και συνεπάγεται υποχρέωση αποζημίωσης. (στ) Η έκταση της εξουσίας της Διαχειριστικής Επιτροπής προσδιορίζεται από τους Κανόνες του Ταμείου, ο δε προσδιορισμός αυτός ισχύει και έναντι τρίτου. Η εξουσία της Επιτροπής σε περίπτωση αμφιβολίας εκτείνεται και σε κάθε συναφή πράξη. (ζ) (η) (θ) Οποιαδήποτε δικαιοπραξία η οποία επιχειρείται από τη Διαχειριστική Επιτροπή Ταμείου εντός των ορίων της εξουσίας της δεσμεύει το Ταμείο αυτό. Τα έξοδα διαχείρισης του Ταμείου επωμίζεται το ίδιο το Ταμείο. Η Διαχειριστική Επιτροπή θα διορίζει, αν κρίνει αναγκαίο, έμμισθο προσωπικό που να αναλαμβάνει την τήρηση των λογιστικών βιβλίων και τη διεξαγωγή όλων των εργασιών του Ταμείου, σύμφωνα με τους παρόντες Κανονισμούς. 12. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η Διαχειριστική Επιτροπή τηρεί Μητρώο Μελών του Ταμείου, το οποίο περιλαμβάνει τουλάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία αναφορικά με το κάθε Μέλος: (III) Το ονοματεπώνυμο του Μέλους, Τον αριθμό δελτίου ταυτότητας και τον αριθμό κοινωνικών ασφαλίσεών του, Την ημερομηνία γέννησής του,

8 7 (IV) (V) (VI) (VII) Την ημερομηνία εισδοχής του στο Ταμείο, Τη διεύθυνση διαμονής και τηλέφωνο επικοινωνίας του, Την ημερομηνία και τις συνθήκες υπό τις οποίες παύει να είναι Μέλος του Ταμείου, και Τον αριθμό του ατομικού λογαριασμού του. Η Διαχειριστική Επιτροπή τηρεί Μητρώο Χρηματοδοτουσών Επιχειρήσεων, στο οποίο καταχωρεί τέτοια στοιχεία και πληροφορίες για κάθε Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση, όπως αυτά καθορίζονται στη Νομοθεσία. Η Διαχειριστική Επιτροπή τηρεί Βιβλίο Πρακτικών στο οποίο καταγράφονται πλήρως και επακριβώς για κάθε Γενική Συνέλευση των Μελών του Ταμείου τουλάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία: (III) (IV) (V) Ο αριθμός των Μελών που παρευρέθηκαν, Ο τρόπος ψηφοφορίας και το αποτέλεσμα της, Ο τρόπος εκλογής και τα ονόματα των Μελών της εκάστοτε Διαχειριστικής Επιτροπής, Οι αποφάσεις που αφορούν οποιαδήποτε τροποποίηση των Κανόνων, και Όλες γενικά οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου τηρεί Βιβλίο Πρακτικών στο οποίο καταγράφονται πλήρως και επακριβώς τα πρακτικά των συνεδριάσεών της και οι αποφάσεις της που αφορούν: (III) (IV) (V) (VI) Το διορισμό αξιωματούχων ή υπαλλήλων του Ταμείου, Την πληρωμή ή είσπραξη χρημάτων, Την απόκτηση ή διάθεση περιουσίας, Την επένδυση χρημάτων, Τη χορήγηση δανείων, και Γενικά κάθε πράξη ή ενέργεια που σχετίζεται με τη διαχείριση και λειτουργία του Ταμείου. (ε) Τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Διαχειριστικής Επιτροπής επικυρώνονται στην αμέσως επόμενη συνεδρία της. 13. ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Οι Γενικές Συνελεύσεις των Αντιπροσώπων των Μελών του Ταμείου μπορεί να είναι Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις ή Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις. Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκαλείται μία φορά το χρόνο εντός του πρώτου εξαμήνου. Στη Συνέλευση μεταξύ άλλων, θα εκλέγονται τα Μέλη της Διαχειριστικής

9 8 Επιτροπής, σε περίπτωση που λήγει η προκαθορισμένη αυτής θητεία, θα παρουσιάζεται προς Έγκριση η Δήλωση των Αρχών Επενδυτικής Πολιτικής (νοουμένου ότι συντρέχει η υποχρέωση, σύμφωνα με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας) και θα διορίζονται οι ελεγκτές. Επίσης, η Επιτροπή θα παρουσιάζει την ετήσια έκθεσή της, τους ετήσιους λογαριασμούς και τον ισολογισμό του Ταμείου μαζί με την έκθεση του ελεγκτή. Οι Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις συγκαλούνται οποτεδήποτε η Διαχειριστική Επιτροπή θεωρήσει αυτό εύλογο ή όταν το ένα-τέταρτο (1/4) του ολικού αριθμού των Αντιπροσώπων των Μελών του Ταμείου το ζητήσει εγγράφως από την Επιτροπή, αναγράφοντας στην αίτησή τους το σκοπό και τα θέματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Στις Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις δύναται επίσης να εκλέγονται τα Μέλη της Επιτροπής. Πρέπει να δοθεί γραπτή ειδοποίηση δεκαπέντε ημερών στους Αντιπροσώπους των Μελών, είτε με επιστολή, είτε με εγκύκλιο είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα, προτού συγκληθεί Γενική Συνέλευση και σε αυτήν να καθορίζονται ο τόπος και ο χρόνος της Γενικής Συνέλευσης και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα απασχολήσουν τη Συνέλευση. Επίσης στην πρόσκληση θα καθορίζονται οι Επαρχιακές Γενικές Συνελεύσεις για κάθε Τράπεζα / Εταιρεία και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής τους, για συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης και για την εκλογή των Αντιπροσώπων των Μελών. Ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής, ή άλλο Μέλος της το οποίο καθορίζεται από τον Πρόεδρο, διευθύνει τις εργασίες κάθε Γενικής Συνέλευσης και κάθε Επαρχιακής Συνέλευσης. Στις Γενικές Συνελεύσεις κανένα θέμα δεν συζητείται εκτός εάν υπάρχει απαρτία κατά την έναρξη της Συνέλευσης. Εκτός ως προνοείται στο άρθρο 23 (Διάλυση), για να υπάρξει απαρτία χρειάζεται πέραν του 50% των Αντιπροσώπων των Μελών του Ταμείου και ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής, ή άλλο Μέλος της το οποίο καθορίζεται από τον Πρόεδρο, να είναι παρών στη Συνέλευση. (ΙΙ) Αν σε μισή (½) ώρα από την ορισθείσα ώρα για τη Γενική Συνέλευση δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η Συνέλευση θα αναβάλλεται για μισή (½) ώρα από την ορισθείσα ώρα για τη Συνέλευση και οποιοσδήποτε αριθμός Αντιπροσώπων των Μελών είναι παρών θα αποτελεί απαρτία, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, ή άλλο Μέλος της το οποίο καθορίζεται από τον Πρόεδρο, να είναι επίσης παρών στη Συνέλευση. Σε περίπτωση που η Γενική Συνέλευση συνεκλήθη κατά παράκληση των Αντιπροσώπων των Μελών, δεν θα αναβάλλεται για ½ ώρα αλλά θα θεωρείται διαλυθείσα. Κάθε Μέλος / Αντιπρόσωπος του Ταμείου, ανεξάρτητα από το ποσό των εισφορών του στο Ταμείο, έχει δικαίωμα μιας μόνο ψήφου και πρέπει να παρευρίσκεται αυτοπροσώπως ή διά πληρεξουσίου. Νοείται ότι, για σκοπούς απαρτίας και ψηφοφορίας σε Γενική Συνέλευση, οποιαδήποτε αναφορά σε παρόντα Μέλη ή Αντιπροσώπους περιλαμβάνει και Μέλη και Αντιπροσώπους που αντιπροσωπεύονται με πληρεξούσιο.

10 9 (ε) Δικαίωμα ψήφου μέσω πληρεξουσίου έχουν τα μέλη / Αντιπρόσωποι που κατά το χρόνο της συνέλευσης είναι απασχολημένοι λόγω ειδικού ωραρίου. Κάθε Μέλος / Αντιπρόσωπος μπορεί να αντιπροσωπεύει μέχρι και ένα Μέλος / Αντιπρόσωπο. Μέλος / Αντιπρόσωπος που αντιπροσωπεύει άλλο Μέλος / Αντιπρόσωπο στη Συνέλευση, έχει εκτός από τη δική του ψήφο και την ψήφο του Μέλους / Αντιπροσώπου που αντιπροσωπεύει. (στ) Ο τύπος του πληρεξουσίου καθορίζεται από τη Διαχειριστική Επιτροπή. (ζ) (η) (θ) Εκτός από τα άρθρα 21 (Τροποποιήσεις) και 23 (Διάλυση), οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων λαμβάνονται με απλή πλειοψηφία των παρευρισκόμενων Μελών ή Αντιπροσώπων. Νοείται ότι, οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων λαμβάνονται με ανάταση και καταμέτρηση των χεριών, εκτός εάν ζητηθεί από το 1/3 των παρευρισκομένων Μελών ή Αντιπροσώπων η διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας. Τα πρακτικά των Γενικών Συνελεύσεων των Αντιπροσώπων του Ταμείου ετοιμάζονται από τη Διαχειριστική Επιτροπή και κοινοποιούνται σε όλα τα Μέλη του Ταμείου εντός επτά ημερών από την ημερομηνία σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης. 14. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ Η Διαχειριστική Επιτροπή τηρεί αρχείο με τους απαιτούμενους λογαριασμούς και άλλα χρηματοοικονομικά στοιχεία του Ταμείου, στον χώρο όπου βρίσκεται η έδρα του Ταμείου. Η Διαχειριστική Επιτροπή τηρεί Λογιστικά Βιβλία τα οποία είναι αναγκαία για την παρουσίαση της αληθινής και δίκαιης εικόνας των υποθέσεων, των δικαιοπραξιών και συναλλαγών και της χρηματοοικονομικής κατάστασης του Ταμείου, καθώς και για την κατάρτιση των λογαριασμών και εκθέσεων που ορίζονται από την Νομοθεσία. Θα τηρούνται επίσης όλα τα αποδεικτικά των εισπράξεων και των πληρωμών του Ταμείου. Η Διαχειριστική Επιτροπή τηρεί επίσης ξεχωριστό λογαριασμό με τίτλο «Ειδικός Λογαριασμός». Ο Ειδικός Λογαριασμός: (IΙΙ) (ΙV) Θα πιστώνεται/χρεώνεται ανάλογα με τα κέρδη ή/και ζημιές, τα οποία θα προέρχονται από τις επενδύσεις του Ταμείου, Θα πιστώνεται με ποσά τα οποία θα παραγράφονται βάσει του άρθρου 18(ε) των Κανόνων, Θα πιστώνεται με οποιαδήποτε άλλα έσοδα έχει το Ταμείο, και Θα χρεώνεται με οποιαδήποτε φορολογία και, τηρουμένων των διατάξεων του άρθρου 11(θ), με οποιαδήποτε έξοδα που προκύπτουν από τη διαχείριση και λειτουργία του Ταμείου. Η Διαχειριστική Επιτροπή θα κατανέμει τo ολικό χρεωστικό ή πιστωτικό ποσό του Ειδικού Λογαριασμού στους Ατομικούς Λογαριασμούς Α και Β των Μελών τουλάχιστον κατά την 31 η Δεκεμβρίου του έτους, όπως αυτό επιμετρείται κατά την ημερομηνία εκείνη, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και τη Νομοθεσία.

11 10 (ε) Νοείται ότι, σε περίπτωση που Μέλος αποκτά δικαίωμα σε παροχή από το Ταμείο εντός του έτους, τότε η επιμέτρηση και η κατανομή του ολικού ποσού του Ειδικού Λογαριασμού θα γίνεται και κατά την/τις ημερομηνία/ημερομηνίες που καθορίζονται στο άρθρο 18, σύμφωνα πάντα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και τη Νομοθεσία. (στ) Το ολικό ποσό του Ειδικού Λογαριασμού θα κατανέμεται κατ αναλογία, με βάση τα υπόλοιπα των Ατομικών Λογαριασμών Α και Β του κάθε Μέλους επί του ολικού ποσού των Ατομικών Λογαριασμών Α και Β των Μελών. (ζ) Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου τηρεί δύο ατομικούς λογαριασμούς (Ατομικός Λογαριασμός Α και Ατομικός Λογαριασμός Β) για κάθε Μέλος του Ταμείου που φέρουν μοναδικό αριθμό, το ονοματεπώνυμό του, τους αριθμούς ταυτότητας και κοινωνικών ασφαλίσεών του, το ποσό των υποκείμενων σε εισφορές απολαβών του και το εκάστοτε ποσοστό/ποσό εισφοράς του Μέλους και της Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης χωριστά. Στους ατομικούς λογαριασμούς του κάθε Μέλους θα καταχωρίζονται ξεχωριστά: Οι εισπραττόμενες τακτικές εισφορές του Μέλους Ατομικός Λογαριασμός Α, Οι εισπραττόμενες τακτικές εισφορές της Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης Ατομικός Λογαριασμός Β, Νοείται ότι, σε περίπτωση που η προθεσμία καταβολής εισφορών από τη Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση παρέλθει άπρακτη, η Διαχειριστική Επιτροπή καταχωρίζει ειδική σημείωση για το ύψος του οφειλόμενου ποσού, την ημερομηνία που έπρεπε να καταβληθεί από την Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση και σε περίπτωση που μέρος ή ολόκληρο το ποσό εισπραχθεί, την ημερομηνία που έγινε η είσπραξη. (III) (IV) (V) Τα ποσά που αναλογούν στους Ατομικούς Λογαριασμούς Α και Β του Μέλους και μεταφέρονται από τον Ειδικό Λογαριασμό, Το υπόλοιπο των Ατομικών Λογαριασμών Α και Β του Μέλους κατά το τέλος του έτους, και Οι πληρωμές παροχών που γίνονται προς το Μέλος ή τους νόμιμους κληρονόμους του. (η) (θ) (ι) Με τη λήξη του έτους, η Διαχειριστική Επιτροπή ετοιμάζει τους ετήσιους λογαριασμούς καθώς και την ετήσια έκθεση για το έτος αυτό. Οι ετήσιοι λογαριασμοί θα παρουσιάζουν την αληθινή και δίκαιη εικόνα των στοιχείων του ενεργητικού και του παθητικού, των εσόδων και εξόδων και της χρηματοοικονομικής κατάστασης του Ταμείου και θα ετοιμάζονται σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και τη Νομοθεσία. Οι ετήσιοι λογαριασμοί του Ταμείου θα ελέγχονται από ελεγκτή, διορισμένο από τη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων των Μελών του Ταμείου. Επίσης, ο ελεγκτής θα ετοιμάζει και υποβάλλει την έκθεσή του προς την Διαχειριστική Επιτροπή εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, πριν όμως από την εκπνοή της προθεσμίας για υποβολή των ετήσιων λογαριασμών και εκθέσεων στον Έφορο. Οι λογαριασμοί του Ταμείου υπογράφονται από τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα, τον Ταμία και άλλα 2 τουλάχιστον Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής

12 11 (κ) Μετά τον έλεγχο των ετήσιων λογαριασμών του Ταμείου, και πριν την Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Ταμείου, η Διαχειριστική Επιτροπή θα παρέχει στο κάθε Μέλος του Ταμείου αναλυτική κατάσταση του ατομικού λογαριασμού του με τα σε πίστη του ποσά για το έτος που έληξε την 31 η Δεκεμβρίου η οποία θα περιλαμβάνει την απαιτούμενη πληροφόρηση όπως καθορίζεται στην Νομοθεσία. 15. ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Η αποτίμηση των επενδύσεων του Ταμείου διεξάγεται: Σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και τις πρόνοιες της Νομοθεσίας και Ανάλογα με τη συχνότητα κατανομής του Ειδικού Λογαριασμού στους Ατομικούς Λογαριασμούς των Μελών, όπως αυτή καθορίζεται στο άρθρο 18 των Κανόνων. Νοείται ότι, σε περίπτωση που η επένδυση του Ταμείου αφορά ακίνητη ιδιοκτησία, η αποτίμησή της γίνεται κατά το τέλος κάθε έτους. 16. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ (ε) Τα περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου επενδύονται από τη Διαχειριστική Επιτροπή σύμφωνα με τις επιταγές της συνετής διαχείρισης, τη Δήλωση Αρχών Επενδυτικής Πολιτικής (ΔΑΕΠ) που καταρτίζεται από το Ταμείο, τις σχετικές Οδηγίες που εκδίδονται από τον Έφορο και σύμφωνα με τους επενδυτικούς κανόνες όπως καθορίζονται στη Νομοθεσία. Με εξαίρεση τις εξασφαλίσεις για δανειοληπτικές πράξεις που διενεργούνται από το Ταμείο, σύμφωνα με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας, οι επενδύσεις του Ταμείου τηρούνται ελεύθερες κάθε υποθήκης, επιβάρυνσης, δέσμευσης ή δικαιώματος επίσχεσης. Απαγορεύεται η επένδυση οποιωνδήποτε χρημάτων τα οποία αποτελούν περιουσία του Ταμείου σε Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση πέραν του καθοριζομένου ποσοστού όπως αυτό καθορίζεται στη Νομοθεσία. Απαγορεύεται ρητά η παροχή οποιουδήποτε δανείου από το Ταμείο προς την Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση που εισφέρει σε αυτό. Τα Μέλη του Ταμείου δύναται να έχουν επενδυτικές επιλογές, όπως ορίζονται στην εκάστοτε Δήλωση Αρχών Επενδυτικής Πολιτικής του Ταμείου. Κάθε Μέλος θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 4 συνταξιοδοτικά σχέδια τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες, τους στόχους και το προφίλ των Μελών διασφαλίζοντας την συμβατότητα των επιλογών με τους στόχους τους. Οι επενδυτικές επιλογές που προσφέρονται στα Μέλη, εκτός αν ορίζονται διαφορετικά στη Δήλωση Αρχών Επενδυτικής Πολιτικής του Ταμείου, είναι οι ακόλουθες: i) Δυναμικό χαρτοφυλάκιο Μεσαίο ρίσκο ii) Ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο Χαμηλό- Μεσαίο ρίσκο iii) Συντηρητικό χαρτοφυλάκιο Χαμηλό ρίσκο iv) Καταθετικό Μετρητά Σημειώνεται ότι, κάθε Μέλος θα επιλέγει το συνταξιοδοτικό σχέδιο στο οποίο επιθυμεί να συμμετέχει κατά την εισδοχή του στο Ταμείο και ετησίως το αργότερο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου εκάστου έτους, με την υποβολή σχετική έγγραφης δήλωσης προς τη Διαχειριστική Επιτροπή.

13 12 Νοείται ότι, σε περίπτωση που Μέλος δεν επιλέξει συγκεκριμένο συνταξιοδοτικό σχέδιο καθορίζεται από την Διαχειριστική Επιτροπή το Ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο ως εξ ορισµού επιλογή. 17. ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ Μπορούν να παραχωρούνται δάνεια σε Μέλη του Ταμείου για τους σκοπούς και υπό τους όρους και προϋποθέσεις που καθορίζονται στη Νομοθεσία. Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου τηρεί ειδικό ατομικό λογαριασμό για κάθε Μέλος στο οποίο χορηγήθηκε δάνειο, ο οποίος παρουσιάζει τη λεπτομερή εικόνα των χρεώσεων και πιστώσεων του οφειλέτη και το υπόλοιπο του δανείου του σε οποιαδήποτε στιγμή. 18. ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Το Ταμείο καταβάλλει παροχές σε Μέλος του, ή στους νόμιμους κληρονόμους του, στις πιο κάτω περιπτώσεις: (Ι) (ΙΙ) (ΙΙΙ) (ΙV) (V) Αφυπηρέτηση σύμφωνα με τη ηλικία αφυπηρέτησης όπως αυτή καθορίζεται στις εκάστοτε συλλογικές συμβάσεις εργασίας της ΕΤΥΚ με τις Τράπεζες / Εταιρείες που συμμετέχουν στο Ταμείο. Τερματισμός απασχόλησης λόγω απόλυσης του Μέλους για οποιοδήποτε λόγο από τη Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση, Θάνατος του Μέλους ενώ ακόμη βρισκόταν στην υπηρεσία της Χρηματοδοτούσας Επιχείρησης, Τερματισμός απασχόλησης λόγω μόνιμης ανικανότητας για εργασία που το Μέλος εκτελούσε στη Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση και η κατάσταση αυτή αποδεικνύεται με ιατρικά πιστοποιητικά, και Οικειοθελής τερματισμός της απασχόλησης του Μέλους στη Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση. Το ύψος της παροχής, που δικαιούται Μέλος του Ταμείου, που αποκτά δικαίωμα σε παροχή σύμφωνα με το άρθρο 18, θα είναι το συσσωρευμένο υπόλοιπο των ατομικών του Λογαριασμών Α και Β με ημερομηνία εκτίμησης, τηρουμένων των διατάξεων της επιφύλαξης του άρθρου 15: (Ι) (ΙΙ) (ΙΙΙ) την 31 ή Μαρτίου του Έτους εντός του οποίου το Μέλος αποκτά δικαίωμα σε παροχή, προκειμένου για Μέλος, το οποίο αποκτά δικαίωμα σε παροχή εντός του πρώτου τριμήνου του ίδιου έτους, την 30 ή Ιουνίου του Έτους εντός του οποίου το Μέλος αποκτά δικαίωμα σε παροχή, προκειμένου για Μέλος, το οποίο αποκτά δικαίωμα σε παροχή εντός του δεύτερου τριμήνου του ίδιου έτους, την 30 ή Σεπτεμβρίου του Έτους εντός του οποίου το Μέλος αποκτά δικαίωμα σε παροχή, προκειμένου για Μέλος, το οποίο αποκτά δικαίωμα σε παροχή εντός του τρίτου τριμήνου του ίδιου έτους,

14 13 (IV) την 31 η Δεκεμβρίου του Έτους εντός του οποίου το Μέλος αποκτά δικαίωμα σε παροχή, προκειμένου για Μέλος, το οποίο αποκτά δικαίωμα σε παροχή εντός του τέταρτου τριμήνου του ίδιου έτους. (ε) Η παροχή θα καταβάλλεται σε Μέλος, ή στους νόμιμους κληρονόμους του, αφού προηγουμένως έχει αφαιρεθεί οποιοδήποτε υπόλοιπο δανείου έχει λάβει το Μέλος από το Ταμείο. Κάθε εκχώρηση ή επιβάρυνση παροχής από Ταμείο, καθώς και κάθε συμφωνία για εκχώρηση ή επιβάρυνσή της, είναι άκυρη και σε περίπτωση πτώχευσης προσώπου το οποίο δικαιούται παροχή, αυτή δεν περιέρχεται στο σύνδικο της πτώχευσης ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο το οποίο ενεργεί για λογαριασμό των πιστωτών του προσώπου που πτώχευσε. Όταν μέλος, το οποίο αποκτά δικαίωμα σε παροχή από το Ταμείο σε ποσό χαμηλότερο των τριακοσίων ευρώ ( 300), δεν υποβάλλει αίτηση για είσπραξή του μέσα σε χρονικό διάστημα έξι (6) ετών από τη θεμελίωση του δικαιώματος, η Διαχειριστική Επιτροπή δύναται να πιστώσει το υπάρχον σε πίστη του Μέλους ποσό, κατά την εκπνοή του εν λόγω χρονικού διαστήματος, στον Ειδικό Λογαριασμό, νοουμένου ότι θα τηρηθούν οι προϋποθέσεις που προνοεί η Νομοθεσία. (στ) Η μεταφορά συσσωρευμένων παροχών Μέλους από το Ταμείο αυτό σε άλλο εγγεγραμμένο ταμείο προνοίας μπορεί να πραγματοποιηθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις: (Ι) Σε περίπτωση τερματισμού της απασχόλησης Μέλους του Ταμείου, το Μέλος δύναται, με αίτημά του προς τη Διαχειριστική Επιτροπή, να ζητήσει τη μεταφορά των συσσωρευμένων παροχών του σε άλλο εγγεγραμμένο ταμείο προνοίας. Νοείται ότι, σε τέτοια περίπτωση, το ύψος της παροχής που θα μεταφερθεί θα υπολογίζεται και θα πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση της ερχόμενης εκτίμησης/αποτίμησης των παροχών σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 14, 15 και 18. (ΙΙ) Σε περίπτωση που η απασχόληση Μέλους του Ταμείου αναλαμβάνεται από νέο εργοδότη που διατηρεί εγγεγραμμένο ταμείο προνοίας, το Μέλος δύναται, με αίτημά του προς τη Διαχειριστική Επιτροπή, να ζητήσει τη μεταφορά των συσσωρευμένων παροχών του στο ταμείο προνοίας του νέου του εργοδότη. Νοείται ότι, σε τέτοια περίπτωση, το ύψος της παροχής που θα μεταφερθεί θα υπολογίζεται και θα πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση της ερχόμενης εκτίμησης/αποτίμησης των παροχών σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 14, 15 και 18, χωρίς καμία μείωση των συσσωρευμένων παροχών όπως ορίζεται στο άρθρο 18. (ΙΙΙ) Σε περίπτωση λήψης απόφασης για διάλυση του Ταμείου, οι Αντιπρόσωποι δύνανται, με την ίδια πλειοψηφία που απαιτείται για διάλυση, ταυτόχρονα να λάβουν απόφαση για τη μεταφορά των συσσωρευμένων παροχών όλων ανεξαιρέτως των Μελών σε άλλο εγγεγραμμένο ταμείο προνοίας. Νοείται ότι, σε τέτοια περίπτωση, το ύψος των παροχών που θα μεταφερθούν θα υπολογίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 και των σχετικών προνοιών της Νομοθεσίας. (IV) Οποιαδήποτε χρέωση σε σχέση με τη μεταφορά της συσσωρευμένης παροχής Μέλους όπως προβλέπεται από τα άρθρα 18(η)(Ι), 18(η)(ΙΙ) και 18(η)(ΙΙΙ) δεν

15 14 πρέπει να υπερβαίνει τα πραγματικά έξοδα που πρόκειται να υποστεί το Ταμείο για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά. (ζ) Για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε μεταφορά συσσωρευμένων παροχών Μέλους από το Ταμείο αυτό σε άλλο εγγεγραμμένο ταμείο προνοίας όπως αναφέρει το άρθρο 18(η), η Διαχειριστική Επιτροπή του ταμείου προέλευσης πρέπει να πιστοποιεί γραπτώς ότι κάθε μεταφορά αντανακλά την πλήρη καταβολή της συσσωρευμένης παροχής του Μέλους όπως αυτή υπολογίζονται σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του ταμείου προέλευσης. 19. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου θα αποδέχεται την μεταφορά των συσσωρευμένων παροχών μελών άλλων εγκεκριμένων και εγγεγραμμένων Ταμείων Προνοίας του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού και ασφαλιστικού τομέα. Σε τέτοια περίπτωση τα συσσωρευμένα ποσά του κάθε μέλους θα μεταφέρονται: (ι) στον Ατομικό Λογαριασμό Α του Μέλους αν η μεταφορά διενεργείται από το ίδιο το Μέλος, λόγω αποχώρησης του από εργοδότη που δεν συμμετείχε στο ταμείο και (ιι) στους Ατομικούς Λογαριασμούς Α και Β των Μελών αν η μεταφορά λάβει χώρα λόγω διάλυσης ενός Ταμείου Προνοίας του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού και ασφαλιστικού τομέα και εγγραφής των μελών του στο Ταμείο ή/και κατόπιν αιτήματος της Διαχειριστικής Επιτροπής ενός άλλου εγκεκριμένου και εγγεγραμμένου Ταμείου Προνοίας που επιθυμεί να συμμετάσχει στο Ταμείο και κατόπιν συγκατάθεσης της Γενικής Συνέλευσης των Μελών του εν λόγω Ταμείου. 20. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ Η Διαχειριστική Επιτροπή παρέχει πληροφόρηση προς τα Μέλη σύμφωνα με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας 21. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Οι Κανόνες του Ταμείου δύναται να τροποποιηθούν, μετά από απόφαση Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Ταμείου. Για να είναι έγκυρες οι οποιεσδήποτε τροποποιήσεις των Κανόνων, είναι αναγκαίο όπως εγκριθούν από ποσοστό πέραν του 50% των παρευρισκόμενων Αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση. Η Διαχειριστική Επιτροπή θα υποβάλλει για έγκριση στον Έφορο οποιαδήποτε τροποποίηση των Κανόνων μέσα σε δεκαπέντε (15) μέρες από την ημέρα λήψης της απόφασης για την τροποποίηση. Η εισφορά της Χρηματοδοτούσα Επιχείρησης θα διαφοροποιείται μόνο μετά από συμφωνία της ΕΤΥΚ με την Χρηματοδοτούσα Επιχείρηση. 22. ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΟ Το Ταμείο υποβάλλει στον Έφορο:

16 15 Εντός επτά (7) μηνών από τη λήξη κάθε οικονομικού έτους, τους ετήσιους λογαριασμούς και την ετήσια έκθεση που καταρτίζει, συμπεριλαμβανομένης και της έκθεσης του ελεγκτή, καθώς και οποιεσδήποτε καταστάσεις και πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Ταμείου, τις οποίες ο Έφορος ορίζει με απόφασή του ή/και προνοούνται από τη Νομοθεσία. Τη Δήλωση Αρχών Επενδυτικής Πολιτικής, σε περίπτωση που προκύπτει υποχρέωση καταρτισμού της, σύμφωνα με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας. 23. ΔΙΑΛΥΣΗ Το Ταμείο μπορεί να διαλυθεί και να εκκαθαρισθεί: Μετά από απόφαση που λαμβάνεται σε Γενική Συνέλευση του Ταμείου κατά την οποία η απαιτούμενη απαρτία σχηματίζεται με την παρουσία του 50% των Αντιπροσώπων, και το 70% των παρευρισκόμενων Αντιπροσώπων έχει ψηφίσει υπέρ της διάλυσης του Ταμείου. Αυτομάτως το Ταμείο διαλύεται κατά την ημερομηνία που όλες οι Χρηματοδοτούσες Επιχειρήσεις τεθούν υπό εκκαθάριση. Η εκκαθάριση του Ταμείου γίνεται από τη Διαχειριστική Επιτροπή η οποία: Προχωρεί στην εξόφληση όλων των χρεών του Ταμείου σύμφωνα με την προτεραιότητα που καθορίζεται στη Νομοθεσία και Κατανέμει οποιοδήποτε υπόλοιπο του ενεργητικού του Ταμείου, μετά τη ρευστοποίηση του, αναλογικά μεταξύ των Μελών με βάση το συσσωρευμένο σε πίστη τους ποσό στους Ατομικούς Λογαριασμούς Α και Β όπως υπολογίστηκε σύμφωνα με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας κατά την ημερομηνία που το Ταμείο τίθεται σε εκκαθάριση. (ε) Κάθε Μέλος θα λάβει ως παροχή, όλα τα ποσά που προκύπτουν από την πιο πάνω κατανομή, αφού προηγουμένως έχει αφαιρεθεί οποιοδήποτε υπόλοιπο δανείου έχει λάβει το Μέλος από το Ταμείο. Το Ταμείο μέχρι την αποπεράτωση και για τις ανάγκες της εκκαθάρισης θεωρείται υφιστάμενο. Η Διαχειριστική Επιτροπή: Ενημερώνει άμεσα τον Έφορο για τη διάλυση του Ταμείου, και υποβάλλει τα σχετικά με τη διάλυση πρακτικά ή/και άλλα έγγραφα και Υποβάλλει ετήσιους ελεγμένους λογαριασμούς στον Έφορο για όσο χρόνο το Ταμείο βρίσκεται υπό εκκαθάριση. Νοείται ότι, οι τελευταίοι λογαριασμοί του Ταμείου (λογαριασμοί εκκαθάρισης) θα ετοιμαστούν κατά την ημερομηνία που ολοκληρώνεται η εκκαθάριση. 24. ΜΗ ΠΡΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

17 16 Για οτιδήποτε δεν προνοούν οι Κανόνες, θα αποφασίζει η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων τηρουμένων των προνοιών των Κανόνων και της Νομοθεσίας. 25. ΙΣΧΥΣ Οι παρόντες Κανόνες ψηφίστηκαν και εγκρίθηκαν στη Γενική Συνέλευση των Μελών που πραγματοποιήθηκε στις..., κατά την οποία εξουσιοδοτήθηκε η Διαχειριστική Επιτροπή να υπογράψει τους Κανόνες εκ μέρους των Μελών. 26. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ή ΙΔΡΥΤΩΝ Α/Α Ονόματα(Αρ. Ταυτ/ας): Ιδιότητες: Διευθύνσεις: Υπογραφές: 1. Πρόεδρος 2. Γραμματέας 3. Ταμίας 4. Μέλος

18 20. 17

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 2 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1. ΙΔΡΥΣΗ...3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 42

ΟΙ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 42 ΟΙ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΕΩΣ 2015 Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 42 20 του 1960 34 του 1962 25 του 1963 54 του 1977 98 του 1988 21 του 1989 39(Ι) του 1995 20(Ι) του 1998 159(Ι) του2000

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο. Συνταξιοδοτική Κάλυψη Νέων Υπαλλήλων στον Κρατικό και Ευρύτερο ημόσιο Τομέα. 10 Μαΐου 2012

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο. Συνταξιοδοτική Κάλυψη Νέων Υπαλλήλων στον Κρατικό και Ευρύτερο ημόσιο Τομέα. 10 Μαΐου 2012 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Συνταξιοδοτική Κάλυψη Νέων Υπαλλήλων στον Κρατικό και Ευρύτερο ημόσιο Τομέα Η επόμενη μέρα 10 Μαΐου 2012 Ρυθμιστικό Πλαίσιο και Πρόσφατες Αλλαγές Παναγιώτης Γιάλλουρος Σύμβουλος,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 68 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 18 ΤΟΥ I960, 54 ΤΟΥ 1962, 27 ΤΟΥ 1963, 30 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 83 ΤΟΥ 1966)

Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 68 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 18 ΤΟΥ I960, 54 ΤΟΥ 1962, 27 ΤΟΥ 1963, 30 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 83 ΤΟΥ 1966) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2278, 11.12.87 1185 Κ.Δ.Π. 311/87 Αριθμός 311 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από την Επιτροπή Σιτηρών Κύπρου με βάση το άρθρο 21 του περί Ελέγχου Σιτηρών Νόμου Κεφάλαιο 68, και εγκρίθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 31ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αρ της 31ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 13/86 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 13 Αρ. 2110 της 31ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Οι περί Συμβουλίου Αμπελουργικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 290/93 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2842 της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 290 Οι περί Παγκυπριου Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

449 K^JI. 134/95 ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1965 ΕΩΣ 1989

449 K^JI. 134/95 ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1965 ΕΩΣ 1989 E.E. Παρ. ffl(i) Αρ. 2974,12.5.95 449 K^JI. 134/95 Αριθμός 134 Οι περί Συμβουλίου Αμπελουργικών Προϊόντων (Ταμείο Ιατρικής Περίθαλψης) Κανονισμοί του 1995, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

1073 Κ.Δ.Π. 295/90 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

1073 Κ.Δ.Π. 295/90 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2558,23.11.90 1073 Κ.Δ.Π. 295/90 Αριθμός 295 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λατσιών, εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (ΐχδ) του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ: Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο των Κυπρίων Λογοτεχνών με την επωνυμία EΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και με έδρα τη Λευκωσία. ΣΚΟΠΟΙ: Άρθρο 2 α) Η οργανωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 1. Κανόνες για την Εκλογή Εκπροσώπων στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Άρθρο 1 Σκοποί και δραστηριότητες Συνδέσμου Οι σκοποί του Συνδέσμου είναι: H εξασφάλιση χαμηλότερου κόστους ηλεκτρικής ενέργειας για τους

Διαβάστε περισσότερα

O ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ, ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2012

O ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ, ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2012 661 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 204/2014 Αρ. 4773, 15.4.2014 Αριθμός 204 Οι περί των Ταμείων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών Κανονισμοί του 2014, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342

Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Ε.Ε. Παρ. HI (I) 547 Κ.Δ.Π. 182/86 Αρ. 2155, 27.6.86 Αριθμός 182 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 342 Κανονισμοί του Αρδευτικού Τμήματος «Λαούμια» Μελίνης Σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ 2469 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 383/2013 Αρ. 4728, 1.11.2013 Αριθμός 383 Ο περί Ταμείου Προνοίας των Τακτικών Εργατών της Αρχής Λιμένων Κύπρου Κανονισμοί του 2013, οι οποίοι εκδόθηκαν από την Αρχή Λιμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με την Επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ BegaFigo

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με την Επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ BegaFigo 1. ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με την Επωνυμία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ BegaFigo Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Επαρχίας Αμμοχώστου «BegaFigo» (Ι.Ο.Ε.Α) 2. ΕΜΒΛΗΜΑ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 101/93 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2790 της 15ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈς ΠΡΑΕΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 101 Κανονισμοί του περί Κυπριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) 1201 RAJI. 242/95 Αρ. 3000,15.9.95 Αριθμός 242 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία , 1065 Λευκωσία.

ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία , 1065 Λευκωσία. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 Άρθρο 2 Άρθρο 3 Άρθρο 4 ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Το όνομα του Συλλόγου είναι: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ» ΕΔΡΑ: Έδρα του Συλλόγου είναι η Λευκωσία. Οδός Στασικράτους 24, γραφεία 201-202, 1065 Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Συνοπτικός τίτλος Ερμηνεία Ίδρυση Ταμείου Λειτουργία και έδρα του Ταμείου Σκοποί του Ταμείου Πόροι του Ταμείου 1. Οι παρόντες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΛΜ. 77/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2500 της 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 77 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3739, Κ.Δ.Π. 621/2003

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3739, Κ.Δ.Π. 621/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3739, 25.7.2003 3635 Κ.Δ.Π. 621/2003 Αριθμός 621 Οι περί Οργανισμού Κυπριακής Γαλακτοκομικής Βιομηχανίας (Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν με βάση

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3026, K.AJI. 309/95. Αριθμός 309 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΜΕΧΡΙ 1995

E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3026, K.AJI. 309/95. Αριθμός 309 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΜΕΧΡΙ 1995 E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3026,22.12.95 1477 K.AJI. 309/95 Αριθμός 309 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1961 ΜΕΧΡΙ 1995 Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007, Κ.Δ.Π. 254/95 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3007,13.10.95 1231 Κ.Δ.Π. 254/95 Αριθμός 254 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 56 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

Αριθμός 56 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 125 Κ.Δ.Π. 56/96 Αρ. 3043,1.3.96 Αριθμός 56 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Παρεκκλησιάς, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΓΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1991 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΓΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1991 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΛΙΙ. 327/91 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΓΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2648 της 22ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1991 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 327 ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Οι περί Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 1 - ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ιδρύεται Σύνδεσμος με την ονομασία Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου (ΣΕΣΕΛΚ) ο οποίος στη συνέχεια θα αναφέρεται ως "Σύνδεσμος".

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΑ.Π. 286/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 286 Αρ. 2555 της 16ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΡΧΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

717 K.AJI. 278/94 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1985 ΕΩΣ 1994

717 K.AJI. 278/94 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1985 ΕΩΣ 1994 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 2930, 2.12.94 717 K.AJI. 278/94 Αριθμός 278 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Μέσα Γειτονιάς εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο συμφωνά με το άρθρο 87(1)(δ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Α.Π. 364/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3202 της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 364 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

3. H νομοθεσία για τα Tαμεία Προνοίας καλύπτει όλα τα Tαμεία Προνοίας

3. H νομοθεσία για τα Tαμεία Προνοίας καλύπτει όλα τα Tαμεία Προνοίας Εισαγωγή 1. H νομοθεσία για τα Tαμεία τέθηκε σε εφαρμογή την 1.6.1982. Έχει σκοπό τη ρύθμιση της ίδρυσης και λειτουργίας των Tαμείων ώστε να εξασφαλίζεται η πλήρης και αποτελεσματική λειτουργία τους προς

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(I), Αρ.4545,

Ε.Ε. Παρ. Ι(I), Αρ.4545, Ε.Ε. Παρ. Ι(I), Αρ.4545, 17.12.2015 Ν. 190(I)/2015 Ν. 190(I)/2015 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1965 ΜΕΧΡΙ 1989

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1965 ΜΕΧΡΙ 1989 Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 600 Κ.Δ.Π. 248/94 Αρ. 2919, 27.10.94 Αριθμός 248 Οι περί Συμβουλίου Αμπελουργικών Προϊόντων (Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων), Κανοΐτιαμοί του 1994 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161,

2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3161, 4.7.97 2037 Κ.Δ.ΪΙ. 190/97 Αριθμός 190 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κανονισμοί του Αρδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

359 K.AJ1. 86/91 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ

359 K.AJ1. 86/91 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2584, 22.3.91 359 K.AJ1. 86/91 Αριθμός 86 Οι περί Επιτροπής Σιτηρών Κύπρου (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη) Κανονισμοί του 1991 που εκδόθηκαν από την Επιτροπή Σιτηρών Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Ανακοίνωση 08 Φεβρουαρίου 2017 Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Αγαπητά μέλη, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στην Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.) ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Εσωτερικού Κανονισμοί Λειτουργίας ΟΝΕ: 1. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 1.1. Το Πολιτικό γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΔΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΦΙΛΟΔΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟΔΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 2 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΑΣΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Υ ΚΥΠΡΟΥ (αναθεωρήθηκε στις 13.1.1993) 1. Όνομα - Έδρ α - Έμβλημα 1.1 Ο Σύνδεσμος ονομάζεται "Φιλοδασικός Σύνδεσμος Κύπρου"

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 55/94 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2869 της 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 55 Οι περί Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

122(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2014

122(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2014 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4456, 25.7.2014 Ν. 122(Ι)/2014 122(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 2014 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

Κύπρος, τηλ. + 357 22 883 523, email: shares@usb.com.cy.

Κύπρος, τηλ. + 357 22 883 523, email: shares@usb.com.cy. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ USB BANK PLC ΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕTHΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ειδοποιείστε ότι στις 21 Ioυλίου 2015 και ώρα 4.00 µ.µ. θα πραγµατοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της USB BANK

Διαβάστε περισσότερα

Ειδοποίηση Σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και Πληρεξούσιο Έγγραφο Επισυνάπτεται ανακοίνωση ημερομηνίας 21 Μαΐου 2018.

Ειδοποίηση Σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και Πληρεξούσιο Έγγραφο Επισυνάπτεται ανακοίνωση ημερομηνίας 21 Μαΐου 2018. 0003/00023775/el Γενική Συνέλευση HELLENIC BANK PUBLIC COMPANY LTD Ειδοποίηση Σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και Πληρεξούσιο Έγγραφο Επισυνάπτεται ανακοίνωση ημερομηνίας 21 Μαΐου 2018. HB Attachments:

Διαβάστε περισσότερα

Financial Statements 2016 see attached announcement

Financial Statements 2016 see attached announcement Financial Statements 2016 see attached announcement 0005/00019315/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση CYTRUSTEES INVESTMENT PUBLIC COMPANY LTD CYTR Attachments: 1. Financial Statements 2016 2. Προσκληση ΕΓΣ 3.

Διαβάστε περισσότερα

««ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 1. Επωνυμία

««ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 1. Επωνυμία ««ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 Επωνυμία Συνίσταται δια του παρόντος Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.». Για συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφάλειας. (Cyprus Association of Security Companies)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφάλειας. (Cyprus Association of Security Companies) 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφάλειας (Cyprus Association of Security Companies) 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ: 1.1 Το όνομα του Συνδέσμου είναι Κυπριακός Σύνδεσμος Eπιχειρήσεων Ασφάλειας/Cyprus

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΤΙΤΛΟΣ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΜΕΣΑ. ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΩΡΗΤΩΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΩΡΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΩΡΗΤΩΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Έγκριση σύστασης του κοινωφελούς ιδρύµατος µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3143, Κ.Δ.Π. 124/97. Αριθμός 124 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1Ρ85 ΕΩΣ 1997

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3143, Κ.Δ.Π. 124/97. Αριθμός 124 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1Ρ85 ΕΩΣ 1997 E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3143,18.4.97 1291 Κ.Δ.Π. 124/97 Αριθμός 124 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ 1Ρ85 ΕΩΣ 1997 Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 87(1)(δ) Το Δημοτικό Συμβούλιο Κάτω Πολεμιδιών, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

EΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΛΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ

EΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΛΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ EΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΛΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ 1 ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ 1. Όνομα Ιδρύεται παγκύπριος σύνδεσμος λογοτεχνών με την επωνυμία «Εθνική Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4456, 25.7.2014

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4456, 25.7.2014 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4456, 25.7.2014 Ν. 125(Ι)/2014 125(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΝΟΜΟ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

349 Κ.Δ.Π. 103/95 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 1992

349 Κ.Δ.Π. 103/95 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 1992 E.E. Παρ. ΙΙΪ(Ι) Αρ. 2966,14.4.95 349 Κ.Δ.Π. 103/95 Αριθμός 103 Οι περί Ταμείου Ευημερίας Υπαλλήλων Ελεγκτικής Υπηρεσίας Συνεργατικών Εταιρειών Κανονισμοί του 1995 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

KATAΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ (CYPRUS MULTIPLE SCLEROSIS (MS) ASSOCIATION)

KATAΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ (CYPRUS MULTIPLE SCLEROSIS (MS) ASSOCIATION) KATAΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ (CYPRUS MULTIPLE SCLEROSIS (MS) ASSOCIATION) O ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ 57 ΤΟΥ 1972 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1987 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1987 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 302/87 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2277 της 4ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1987 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 302 ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν

Διαβάστε περισσότερα

Claridge Public Limited

Claridge Public Limited Γεωργίου Γενναδίου αρ.10, Αγαθάγγελος Κώρτ, γρ. 303, Τ.Κ. 50012, 3600 Λεμεσός Τηλ.: 25871600, Φαξ: 25362001 info@pkdlaw.com Πρόσκληση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ειδοποιείστε ότι στις 15 Ιουνίου 2011,

Διαβάστε περισσότερα

α) Από τα δικαιώματα εγγραφής των μελών του.

α) Από τα δικαιώματα εγγραφής των μελών του. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ/ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ Άρθρο 1 Επωνυμία: Η επωνυμία του Σωματείου είναι ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ/ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ Άρθρο 2 ΕΔΡΑ: Έδρα του Σωματείου θα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016 659 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, 15.3.2016 Ν. 30(IΙ)/2016 Ο περί Προϋπολογισμού του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης του 2016 Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015»

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» Συνοπτικός τίτλος. 86 (Ι) του 1999 51(Ι) του 2000 5(Ι) του 2001 131(Ι) του 2001 199(Ι) του 2002 228(Ι) του 2002 52(Ι) του 2005 128(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης ενημέρωση των μετόχων της Τράπεζας αναφορικά με τα πιο κάτω θέματα:

Πλήρης ενημέρωση των μετόχων της Τράπεζας αναφορικά με τα πιο κάτω θέματα: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Με την παρούσα δίνεται ειδοποίηση ότι, κατόπιν αιτήματος της ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ σύμφωνα με το άρθρο 126 του περί Εταιρειών Νόμου, Κεφ. 113, έκτακτη

Διαβάστε περισσότερα

I. Σκοπός της Επιτροπής

I. Σκοπός της Επιτροπής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕ I. Σκοπός της Επιτροπής Σκοπός της επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων του

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Λειτουργίας Ομίλου Ορειβασίας

Κανονισμοί Λειτουργίας Ομίλου Ορειβασίας Κανονισμοί Λειτουργίας Ομίλου Ορειβασίας 1. ΙΔΡΥΣΗ - ΥΠΟΣΤΑΣΗ 1.1. Ο «Όμιλος Ορειβασίας ΤΕΥ-ΑΤΗΚ» συστάθηκε και αναγνωρίστηκε ως Όμιλος στις 04.04.2014, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1. Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία Παγκύπριος Σύνδεσμος Χημικών Μηχανικών (Cyprus Chemical Engineers

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ελευθερία Πολίτες για Πρόοδο και Περηφάνια»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ελευθερία Πολίτες για Πρόοδο και Περηφάνια» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ελευθερία Πολίτες για Πρόοδο και Περηφάνια» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Κεφάλαιο Α Άρθρο 1 Επωνυμία Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία: «Ελευθερία Πολίτες για Πρόοδο και Περηφάνια» Άρθρο 2 Έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

392 Κ.Δ.Π. 155/94 Ο ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ

392 Κ.Δ.Π. 155/94 Ο ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2888, 24.6.94 392 Κ.Δ.Π. 155/94 Αριθμός 155 Οι περί Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (Σχέδιον Συμπληρωματικής Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης) Κανονισμοί του 1994, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα Άρθρο 1 ο 1.- Ιδρύεται σύλλογος από άτομα που ανήκουν στην Πολυτεχνειακή Κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1972 ΣΩΜΑΤΕΙΟ: «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΘΑΚΗ»

Ο ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1972 ΣΩΜΑΤΕΙΟ: «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΘΑΚΗ» Ο ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1972 ΣΩΜΑΤΕΙΟ: «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΘΑΚΗ» 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΘΑΚΗ» Άρθρο 1 ο ΙΔΡΥΣΗ Ιδρύεται Σωματείο σύμφωνα και με βάση τον περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμο του

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 1997 ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1973 ΜΕΧΡΙ 1998 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Ο ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 1997 ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1973 ΜΕΧΡΙ 1998 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Ο ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 1997 ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1973 ΜΕΧΡΙ 1998 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (Ε.Α.ΓΕ.Κ.) Ιδρύθηκε την

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. 112/ Ίδρυση Ταμείου 3. Ιδρύεται Ταμείο το οποίο θα είναι γνωστό ως Ταμείο Προνοίας του Τακτικού Ωρομίσθιου Κυβερνητικού Προσωπικού, του

Κ.Δ.Π. 112/ Ίδρυση Ταμείου 3. Ιδρύεται Ταμείο το οποίο θα είναι γνωστό ως Ταμείο Προνοίας του Τακτικού Ωρομίσθιου Κυβερνητικού Προσωπικού, του Ε.Ε.Παρ.ΠΙ(Ι) 843 Κ.Δ.Π. 112/98 Αρ. 3235,10.4.98 Αριθμός 112 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 1. Οι παρόντες Κανονισμοί αναφέρονται ως οι Κανονισμοί Ταμείου Προνοίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρθρο 1 Επωνυμία Εδρα Ιδρύεται Σωματείο σύμφωνα με τα άρθρα 78 επ. του Αστικού Κώδικα υπό την επωνυμία ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΜΑΤΌΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΜΑΤΌΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις KAJl. 83/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2502 της 4ης ΜΑΤΌΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΠΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 83 Οι περί Αρχής Βιομηχανικής Καταρτίσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 1. Ι ΡΥΣΗ α. Ιδρύεται Ταμείο Προνοίας του Τακτικού προσωπικού που απασχολείται στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 2012

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, (Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 2012 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4373, 28.12.2012 204(Ι)/2012 204(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1985 ΜΕΧΡΙ 2012 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος.

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 49 Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, ασκώντας τις εξουσίες που του

Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 49 Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, ασκώντας τις εξουσίες που του Ε.Ε. Παρ. III(I) 3662 Κ.Δ.Π. 346/2002 Αρ. 3623,19.7.2002 Αριθμός 346 Οι περί Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αάρνακας (Ταμείο Ευημερίας Υπαλλήλων και Εργατών) Κανονισμοί του 2002 οι οποίοι εγκρίθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Οικονιμική Έκθεση

Ετήσια Οικονιμική Έκθεση 0005/00015188/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση CYTRUSTEES INVESTMENT PUBLIC COMPANY LTD CYTR Βλέπε επισυνημμένα Ετήσια Οικονιμική Έκθεση Attachments: 1. Έγκριση αποτελεσμάτων 2. Έτησια έκθεση 3. Πρόσκληση ΕΓΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1973

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1968 ΚΑΙ 1973 E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2889,1.7.94 438 Κ.Δ.Π. 163/94 Αριθμός 163 Οι περί Αρχής Κρατικών Εκθέσεων (Συμπληρωματική Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη) για τους Υπαλλήλους, τους Συνταξιούχους και τους Εξαρτώμενους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ. Άρθρο 1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ. Άρθρο 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣH ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟY ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (Μετά τις τροποποιήσεις, οι οποίες απεφασίσθησαν από την τακτική Γ.Σ. της 26-2-1999) ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ. ΕΔΡΑ Άρθρο 1 Ιδρύεται σωματείο με: την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ PRIMETEL PLC ΤΗΝ 28Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ PRIMETEL PLC ΤΗΝ 28Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ PRIMETEL PLC ΤΗΝ 28Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Η Πρόσκληση για στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, οι σχετικές Σηµειώσεις, το σχετικό Πληρεξούσιο Έγγραφο θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015»

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015» Συνοπτικός τίτλος. 111 του 1985 1 του 1986 8 του 1986 25 του 1986 39 του 1986 50 του 1986 114 του 1986 121 του 1986 149 του 1986 14 του

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό Τροποποιημένο στις

Καταστατικό Τροποποιημένο στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Τροποποιημένο στις 26-11-2017 Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Άρθρο Υφιστάμενες Πρόνοιες Καταστατικού Άρθρο Προτεινόμενη Τροποποίηση 2.00 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου θα είναι η Λευκωσία. 2.00 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Άρθρο Υφιστάμενες Πρόνοιες Καταστατικού Άρθρο Προτεινόμενη Τροποποίηση 2.00 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου θα είναι η Λευκωσία. 2.00 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Άρθρο 1 ΣΥΣΤΑΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ 1. Ιδρύεται από τους γονείς

Διαβάστε περισσότερα

VIOHALCO SA 30 Avenue Marnix, 1000 Βρυξέλλες, Βέλγιο 0534.941.439 RPM (Βρυξέλλες)

VIOHALCO SA 30 Avenue Marnix, 1000 Βρυξέλλες, Βέλγιο 0534.941.439 RPM (Βρυξέλλες) VIOHALCO SA 30 Avenue Marnix, 1000 Βρυξέλλες, Βέλγιο 0534.941.439 RPM (Βρυξέλλες) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Viohalco

Διαβάστε περισσότερα

312 Κ.Δ.Π. 83/96. Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991)

312 Κ.Δ.Π. 83/96. Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 3044, 8.3.96 312 Κ.Δ.Π. 83/96 Αριθμός 83 Ο ΠΕΡΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΧΩΡΙΩΝ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 342 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 130 ΤΟΥ 1968, 5 ΤΟΥ 1978, 157 ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ 1991) Κεφ. 342. 130 του 1968

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΕΠΩΝΥΜΙΑ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ 2. ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ 3. ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ 2. ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ 3. ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται Όμιλος με την ονομασία «ΟΜΙΛΟΣ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ TEY-ATHK», με έδρα τη Λευκωσία, ο οποίος θα καλείται στο εξής για συντομία «Όμιλος». Ο Όμιλος υπάγεται στο «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΥ-ΑΤΗΚ»,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 1» Ο ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 1981

Αριθμός 1» Ο ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 1981 E.E. Πα*. Ill (I) 583 Κ.Δ.Π. 158/87 Αρ. 2234, 5ΛΠ Αριθμός 1» Ο ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 1981 Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 13(1 Κι) Το Συμβοίλιο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004 Ο περί Διατήρησης Αποθεμάτων Πετρελαιοειδών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2004 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 139(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας (ΚΥΜΕ)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας (ΚΥΜΕ) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας (ΚΥΜΕ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΙΔΡΥΣΗ- ΕΔΡΑ- ΣΚΟΠΟΙ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται Επιστημονικό σωματείο με όνομα «ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» [συντομογραφικά ΚΥ.Μ.Ε.]. Η έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 366/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3205 της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 366 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. 1. Η Κοινότητα ονομάζεται. 2. Έδρα της είναι

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. 1. Η Κοινότητα ονομάζεται. 2. Έδρα της είναι ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Άρθρο 1 Όνομα και έδρα 1. Η Κοινότητα ονομάζεται 2. Έδρα της είναι 3. Η Κοινότητα είναι καταχωρημένη στο Ειρηνοδικείο σαν αναγνωρισμένο σωματείο (e.v.) 4. Ο χώρος δραστηριότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Χαρακτήρας Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης (ΕΚΣ) είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2014. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2014. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 156(Ι)/2014 Ο ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2014 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο περί του Ανεξάρτητου

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Ο Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Σ Τ Ο Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σ Τ Ο Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 19-11-1983 Α Ρ Θ Ρ Ο 1ο Ιδρύεται Επιστηµονικό Σωµατείο (Επιστηµονική Εταιρεία) µε την ονοµασία και τον τίτλο ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ (ΚΥΠΡΟΥ) ΛΤ»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ (ΚΥΠΡΟΥ) ΛΤ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ (ΚΥΠΡΟΥ) ΛΤ» ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ Ε ΡΑ α. Ιδρύεται σωµατείο µε την επωνυµία Ταµείο Ευηµερίας Υπαλλήλων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Θ.) ΛΑΡΙΣΑ 2011 Κανονισμός λειτουργίας της Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΣΥΝΤΟΜΕΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΣΥΝΤΟΜΕΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ) Μισιαούλη και Καβάζογλου 3012, Αγίου Αντωνίου Λεμεσός Τηλέφωνο: 25 578822 Τηλεομοιότυπο: 25 578811 osgdknlimassol@cytanet.com.cy www.osgdknlimassol.com.cy ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 1. Η επωνυμία του Σωματείου είναι: «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΕΜΒΛΗΜΑ 2. Το παρόν αποτελεί το Έμβλημα του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚ0 ΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Νεόφυτος Νεοφύτου

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚ0 ΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Νεόφυτος Νεοφύτου ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚ0 ΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Νεόφυτος Νεοφύτου ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ Φόρος Εισοδήματος ΕΚΠΙΠΤΟΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα