1. Eξοπλισμός hol my tv 1.1 Αποκωδικοποιητής

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1. Eξοπλισμός hol my tv 1.1 Αποκωδικοποιητής"

Transcript

1

2 περιεχόμενα Εξοπλισμός hol my tv Αποκωδικοποιητής Τηλεχειριστήριο hol my tv live tv Οδηγός προγράμματος τηλεόρασης Αναζήτηση hol video club Πρόσβαση στο hol video club Τρόπος εμφάνισης hol video club Οι Ταινίες μου Περιεχόμενα Επιλεγμένη Ταινία / Πρόγραμμα Ο Λογαριασμός μου Extra Άλλες Εφαρμογές Ρυθμίσεις 31 Γενικές 32 Τηλεόραση 32 Γονικός έλεγχος Άλλες ρυθμίσεις Οδηγός επίλυσης προβλημάτων 40

3 04 εισαγωγή εξοπλισμός Eξοπλισμός hol my tv 1.1 Αποκωδικοποιητής Καλώς ήλθατε στο hol my tv! Καλώς ήλθατε στη μοναδική εμπειρία διασκέδασης του hol my tv, αποκλειστικά από την hellas online! Επιλέξτε την ταινία, τηλεοπτική ή παιδική σειρά που θέλετε από το hol video club και απολαύστε την οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ενημερωθείτε εύκολα και γρήγορα για το πρόγραμμα όλων των καναλιών του hol my tv χρησιμοποιώντας τον οδηγό προγράμματος του live tv. Ρυθμίστε το διακόπτη στο πίσω μέρος του αποκωδικοποιητή στην θέση ΟΝ και ανοίξτε την τηλεόρασή σας. Πιέστε το κουμπί POWER στο τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε τον αποκωδικοποιητή. Εφόσον η σύνδεση των καλωδίων είναι σωστή, η τηλεόραση θα εντοπίσει αυτόματα την είσοδο στην οποία είναι συνδεδεμένος ο αποκωδικοποιητής σας. Σε αντίθετη περίπτωση, επιλέξτε μόνοι σας τη σωστή είσοδο, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας. Όλα όσα θέλετε, όταν τα θέλετε, απλά και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού! Ο Oδηγός χρήσης που κρατάτε στα χέρια σας, περιέχει οδηγίες για όλες τις βασικές λειτουργίες της υπηρεσίας και του εξοπλισμού hol my tv. Προτού ξεκινήσετε να διαβάζετε τον οδηγό, συμβουλευτείτε το Σύντομο οδηγό εγκατάστασης που περιέχεται στο κουτί του εξοπλισμού σας, προκειμένου να συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή σας με το Router και την τηλεόρασή σας. Κάτι χρήσιμο! Αναζητήστε την τελευταία έκδοση του Οδηγού χρήσης hol my tv στο Kάτι χρήσιμο! Αν μόλις συνδέσατε και ενεργοποιήσατε τον αποκωδικοποιητή σας, περιμένετε περίπου 15 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθούν αυτόματα οι βασικές ρυθμίσεις της υπηρεσίας. Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι ρυθμίσεις θα εμφανιστεί στην οθόνη της τηλεόρασής σας κάποιο από τα κανάλια του hol my tv. Αν δεν μπορείτε να δείτε εικόνα από κάποιο κανάλι, ανατρέξτε στον "Οδηγό επίλυσης προβλημάτων", στη σελίδα 40.

4 06 εξοπλισμός εξοπλισμός Tηλεχειριστήριο POWER: Eνεργοποίηση / απενεργοποίηση αποκωδικοποιητή Eνεργοποίηση / απενεργοποίηση της τηλεόρασης μέσω του τηλεχειριστηρίου hol my tv Έξοδος από μενού και επιστροφή στο live tv Eίσοδος στο live tv Άμεση πρόσβαση σε αρχεία φωτογραφιών και μουσικής του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή Είσοδος στο hol video club Είσοδος στο μενoύ διαδραστικών εφαρμογών και ρυθμίσεων Αλλαγή καναλιών Ρύθμιση έντασης ήχου Εμφάνιση επιπλέον επιλογών Επιστροφή στην προηγούμενη επιλογή ή αναίρεση μιας ενέργειας Κατά την προβολή ταινίας, γυρίζετε 7 δευτερόλεπτα πίσω Κατά την προβολή ταινίας, πηγαίνετε 30 δευτερόλεπτα μπροστά Είσοδος στη σελίδα αναζήτησης για εύρεση προγραμμάτων, ταινιών ή σειρών στο hol video club ή το πρόγραμμα καναλιών Είσοδος στον οδηγό προγράμματος Πλήκτρα λειτουργιών video Επιστροφή στο προηγούμενο κανάλι Αλλαγή καναλιών Σίγαση ήχου Πλοήγηση στο μενού Επιβεβαίωση επιλογής και εισαγωγή σε μενού Εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με κάποιο πρόγραμμα καναλιού Κάτι χρήσιμο! Μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με το τηλεχειριστήριο του hol my tv, ώστε να ελέγχετε και τις δύο συσκευές από το ίδιο τηλεχειριστήριο. Μάθετε πώς στην ενότητα Άλλες ρυθμίσεις, στη σελίδα 37.

5 08 hol my tv live tv hol my tv Το hol my tv σας προσφέρει πολλές και νέες δυνατότητες που αλλάζουν για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση και διασκεδάζετε στο σπίτι σας. Πλοηγηθείτε στο μενού του hol my tv και ανακαλύψτε τις όλες! Η πλοήγηση στο hol my tv είναι πολύ απλή: Επιλέγοντας το κουμπί LIVE TV και χρησιμοποιώντας τα βελάκια, περιηγείστε στο μενού κάθε κατηγορίας. Η υπηρεσία προσφέρει 3 βασικές κατηγορίες: live tv, hol video club και extra, για τις οποίες υπάρχουν και τα 3 αντίστοιχα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο. 3. live tv Η υπηρεσία live tv σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το ζωντανό πρόγραμμα της τηλεόρασης. Κάτι χρήσιμο! Για να δείτε την αναλυτική λίστα των διαθέσιμων καναλιών της υπηρεσίας hol my tν επισκεφθείτε το 3.1 Oδηγός προγράμματος τηλεόρασης Τώρα, έχετε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας έναν πλήρως ενημερωμένο, ψηφιακό οδηγό προγράμματος. Ο ψηφιακός οδηγός σας παρέχει πληροφορίες προγράμματος για όλα τα κανάλια για τις επόμενες 14 ημέρες, ενώ ανανεώνεται αυτόματα με τυχόν αλλαγές. Για να δείτε τον οδηγό προγράμματος, πατήστε το κουμπί ΤV Guide στο τηλεχειριστήριο. Εναλλακτικά, πατήστε LIVE TV και κατόπιν Οδηγός Προγράμματος και περιηγηθείτε στο μενού. Μέσα στον Οδηγό Προγράμματος θα δείτε αριστερά τη λίστα με τα κανάλια και το πρόγραμμα του κάθε καναλιού για τις επόμενες 2 ώρες. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια δεξιά / αριστερά για να δείτε τα προγράμματα που ακολουθούν. Με τα βελάκια πάνω / κάτω επιλέξτε κανάλια. Καθώς συνεχίζετε προς τα κάτω, η λίστα εμφανίζει περισσότερα κανάλια. Πατήστε τα πλήκτρα Ρ+/- για άμεση μετάβαση στην επόμενη ή την προηγούμενη σελίδα καναλιών.

6 10 live tv live tv 11 Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που μεταδίδονται τώρα και πατήστε ΟΚ για να μεταφερθείτε αυτόματα στο αντίστοιχο κανάλι. Επιλέξτε κάποιο πρόγραμμα που πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα για να δείτε περαιτέρω πληροφορίες για αυτό. Πληροφορίες για οποιοδήποτε πρόγραμμα (τρέχον ή μελλοντικό) μπορείτε επίσης να δείτε πατώντας το κουμπί INFO. Κάτι χρήσιμο! Πιέστε το κουμπί MORE για να δείτε επιπλέον επιλογές. Οι επιπλέον επιλογές αφορούν στην πλοήγηση του Οδηγού Προγράμματος για διαφορετικές ημέρες, καθώς και στη μετάβαση στον Οδηγό Προγράμματος της επόμενης εβδομάδας. Από το συγκεκριμένο μενού μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τον τρόπο παρουσίασης του Οδηγού Προγράμματος. Μπορείτε να δείτε τα κανάλια και τα προγράμματα ανά ώρα (προεπιλεγμένη ρύθμιση) ή τα προγράμματα ανά κανάλι (όπως συνηθίζεται σε έντυπους οδηγούς). Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τα κανάλια που θέλετε να βλέπετε στον Οδηγό Προγράμματος. Αλλαγή καναλιών Κάθε φορά που αλλάζετε κανάλι εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας η τρέχουσα ώρα, το όνομα και ο αριθμός του καναλιού, ο τίτλος του προγράμματος που παίζει η ώρα μετάδοσης του, καθώς και ο χρόνος που απομένει μέχρι τη λήξη του. Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με προγράμματα σε άλλα κανάλια, χωρίς να αλλάξετε το κανάλι που παρακολουθείτε, χρησιμοποιήστε τα βελάκια και περιηγηθείτε στα υπόλοιπα κανάλια (πάνω / κάτω) και στα επόμενα προγράμματα ανά κανάλι (αριστερά / δεξιά).

7 12 live tv live tv 13 Πληροφορίες προγράμματος Ενώ παρακολουθείτε κάποιο κανάλι πατήστε το κουμπί INFO για να δείτε πληροφορίες για το τρέχον πρόγραμμα. Εκτός από τον τίτλο, το κανάλι και την ώρα προβολής, μπορείτε να δείτε μια μικρή περιγραφή του προγράμματος, τους συντελεστές και το σήμα καταλληλότητας. Πατώντας το δεξί βελάκι θα δείτε μια αναλυτική παρουσίαση των συντελεστών (ηθοποιοί, σκηνοθέτης κ.τ.λ.). Kάτι χρήσιμο! Για κάθε τρέχον πρόγραμμα σε κάθε κανάλι, εκτός από τον τίτλο και την ώρα μετάδοσης, μπορείτε να δείτε τον τίτλο της εκπομπής που ακολουθεί και ζωντανή εικόνα από το κανάλι αυτό. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μια χρωματισμένη μπάρα που δείχνει το ποσοστό του προγράμματος που έχει ήδη μεταδοθεί. Πατήστε ΟΚ για να συντονιστείτε στο τρέχον πρόγραμμα της επιλογής σας ή INFO για να δείτε επιπλέον πληροφορίες και επιλογές. Κάτι χρήσιμο! Ενώ παρακολουθείτε κάποιο κανάλι μπορείτε να πατήσετε το κουμπί MORE και να δείτε στο δεξί μέρος της οθόνης σας κάποιες επιπλέον επιλογές. Οι επιπλέον επιλογές αφορούν στη ρύθμιση της αναλογίας οθόνης, στο πρόγραμμα ήχου, στη γλώσσα του καναλιού και στην επιλογή της γλώσσας των υπότιτλων (εφόσον είναι διαθέσιμοι). Αν δεν εμφανιστεί καμία από τις παραπάνω επιλογές, τότε το κανάλι δεν παρέχει επιπλέον γλώσσες ή υπότιτλους. Στο σημείο της αναλυτικής παρουσίασης των συντελεστών ενός προγράμματος, επιλέξτε ένα όνομα που σας ενδιαφέρει και πατήστε ΟΚ. Αμέσως θα ξεκινήσει αυτόματη αναζήτηση του ονόματος σε όλα τα προγράμματα και όλα τα κανάλια του hol my tv, καθώς και σε όλες τις ταινίες του hol video club. Έτσι δεν θα ξαναχάσετε ποτέ σειρά ή ταινία στην οποία παίζει ο αγαπημένος σας ηθοποιός! Αγαπημένα Κανάλια Επιλέξτε Live TV από το τηλεχειριστήριό σας. Στην συνέχεια πατήστε Αγαπημένα και κατόπιν Επεξεργασία Αγαπημένων. Θα εμφανιστεί μία λίστα με όλα τα διαθέσιμα κανάλια της υπηρεσίας. Επιλέξτε κάνοντας τικ στο κουτάκι δίπλα από κάθε κανάλι που σας ενδιαφέρει για να ενταχθεί στα αγαπημένα σας κανάλια. Μην ξεχάσετε να πατήσετε Αποθήκευση πριν βγείτε από το μενού. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο των αγαπημένων σας καναλιών. Επιλέξτε Οδηγός Προγράμματος και μετά από το MORE επιλέξτε Αγαπημένες Λίστες.

8 14 live tv live tv Αναζήτηση Το hol my tv διαθέτει υπηρεσία αναζήτησης με την οποία μπορείτε να αναζητείτε ταινίες, προγράμματα ή συντελεστές ταινιών βάσει ονόματος ή/ και λέξεων - κλειδιά. Για να μεταβείτε στην Αναζήτηση πατήστε το κουμπί Αναζήτηση στο τηλεχειριστήριο ή, εναλλακτικά, πηγαίνετε στο μενού live tv και επιλέξτε Αναζήτηση. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια για να περιηγηθείτε στο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Επιλέξτε το γράμμα που θέλετε πατώντας ΟΚ και θα εμφανιστούν όλα τα προγράμματα και τα ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα αυτό. Συνεχίστε να εισάγετε γράμματα για να σχηματίσετε την ακριβή λέξη που ψάχνετε και, παράλληλα, η λίστα των αποτελεσμάτων δεξιά θα εμφανίσει όλους τους συνδυασμούς που περιέχουν τη λέξη που έχετε εισάγει. Για να διαγράψετε ένα γράμμα επιλέξτε το πλήκτρο του πληκτρολογίου ή BACK από το τηλεχειριστήριό σας. Κάτι χρήσιμο! Για να αλλάξετε τη γλώσσα του πληκτρολογίου πατήστε "abc" ή "αβγ" αντίστοιχα. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης που εμφανίζονται στο δεξί μέρος της οθόνης περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό από τίτλους ταινιών του hol video club, τίτλους προγραμμάτων καναλιών από όλα τα κανάλια, καθώς και ηθοποιούς και συντελεστές. Αν ένα αποτέλεσμα έχει δίπλα στον τίτλο του hol video club, τότε σημαίνει ότι πρόκειται για ταινία ή τηλεοπτική σειρά του hol video club. Αν ένα αποτέλεσμα έχει δίπλα στον τίτλο του Πακέτο, τότε αφορά Πακέτο ταινιών του hol video club που προσφέρεται σε προνομιακή τιμή. Πατήστε ΟΚ και δείτε τις ταινίες του πακέτου, τη διάρκεια ισχύος του και το κόστος ενοικίασης. Αν ένα αποτέλεσμα έχει δίπλα από τον τίτλο του Live TV, τότε σημαίνει ότι αφορά πρόγραμμα καναλιού. Επιλέξτε το πατώντας OK για να ενημερωθείτε για το κανάλι στο οποίο εμφανίζεται, την ακριβή ημερομηνία και ώρα προβολής, την πλοκή και τους συντελεστές. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια για να πλοηγηθείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης ή τα κουμπιά P+/- που σας επιτρέπουν την άμεση μετάβαση στην επόμενη ή την προηγούμενη σελίδα αποτελεσμάτων.

9 16 live tv hol video club hol video club Αν η λέξη που εισάγατε συνδέεται με κάποιο συγκεκριμένο ηθοποιό, σκηνοθέτη ή άλλο συντελεστή προγράμματος, τότε θα εμφανιστεί το όνομα του προγράμματος ή ο τίτλος της ταινίας του hol video club στην οποία αυτός συμμετέχει. Για να ορίσετε τα κριτήρια αναζήτησης, επιλέξτε MORE από το πληκτρολόγιο και ενεργοποιήστε κάποιο από τα φίλτρα αναζήτησης. Οι επιλογές φίλτρου σας επιτρέπουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας μόνο σε ταινίες και σειρές του hol video club, προγράμματα καναλιών, η σε ονόματα συντελεστών ή σε όλα τα παραπάνω. 4.1 Πρόσβαση στο hol video club Με το hol video club έχετε στη διάθεσή σας τη μεγαλύτερη ποικιλία ταινιών και προγραμμάτων προς ενοικίαση, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με το πάτημα ενός κουμπιού! Επιλέξτε εσείς την ταινία, σειρά ή πρόγραμμα που θέλετε και δείτε το όποτε θέλετε. Για να επισκεφθείτε το hol video club, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί VIDEO CLUB του τηλεχειριστηρίου σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί LIVE TV και, χρησιμοποιώντας τα βελάκια, να επιλέξετε το μενού video club. 4.2 Τρόπος εμφάνισης hol video club Το hol video club σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τον τρόπο εμφάνισης του μενού, των κατηγοριών, των ταινιών και των προγραμμάτων που εμπεριέχονται σε κάθε κατηγορία.

10 18 hol video club hol video club Οι Ταινίες μου Στην Κατηγορία Οι Ταινίες μου Τρέχουσες Ενοικιάσεις μπορείτε να δείτε όλες τις ταινίες που έχετε ενοικιάσει και παραμένουν «ενεργές» για προβολή. Επιλέγοντας μία από αυτές για προβολή, δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση. Επιλέγοντας το εξώφυλλο της ταινίας και πατώντας ΟΚ πάνω σε αυτό, ενημερώνεστε για το έως πότε παραμένει «ενεργή» προς προβολή. Με τη λήξη της ενοικίασης μίας ταινίας, τότε αυτόματα αυτή αφαιρείται από τις Τρέχουσες Ενοικιάσεις. Στην Κατηγορία Οι Ταινίες μου Αγαπημένες Ταινίες μπορείτε να δείτε όλες τις ταινίες που έχετε προσθέσει μέσα στους προηγούμενους μήνες και μπορείτε να επιλέξετε άμεσα την ενοικίαση ή και προβολή της. Η προσθήκη μίας ταινίας στις Αγαπημένες γίνεται από τη σελίδα της ταινίας (δείτε 4.5 Επιλεγμένη Ταινία / Πρόγραμμα). Επιλέξτε Εμφάνιση με εικόνες, αν επιθυμείτε εμφάνιση του περιεχομένου με εξώφυλλα των ταινιών, ή Εμφάνιση σε λίστα, για να δείτε όλο το περιεχόμενο σε λίστα. Επιλέξτε Τρόπος Εμφάνισης, και μορφοποιήστε το hol video club ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Στην Κατηγορία Οι Ταινίες μου Πρόσφατες Προβολές μπορείτε να δείτε όλο το περιεχόμενο, τόσο χρεώσιμο όσο και δωρεάν, που έχετε ενοικιάσει μέσα στους προηγούμενους μήνες.

11 20 hol video club hol video club Περιεχόμενα Για να περιηγηθείτε στις κατηγορίες ταινιών του hol video club χρησιμοποιήστε τα βελάκια. Επιλέξτε από το κεντρικό μενού τα Περιεχόμενα και χρησιμοποιήστε το δεξί βέλος για να εισέλθετε στις κατηγορίες. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια για να πλοηγηθείτε στις κατηγορίες. Αν ανά πάσα στιγμή θέλετε να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη επιλέξτε ΠΙΣΩ ή BACK από το τηλεχειριστήριό σας. Αν έχετε επιλέξει εμφάνιση με λίστα, χρησιμοποιήστε τα βελάκια για να προχωρήσετε στην επόμενη ταινία, ή τα κουμπιά P+/- που σας επιτρέπουν την άμεση μετάβαση στην επόμενη ή στην προηγούμενη σελίδα της λίστας ταινιών. Στην εμφάνιση με εικόνες, για οποιαδήποτε κατηγορία περιέχει περισσότερες από 6 ταινίες σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε όλο το περιεχόμενο απλώς πατώντας επάνω στην εικόνα "ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ". Όλες οι ταινίες και τα προγράμματα είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες προς δική σας διευκόλυνση. Δείτε νέες κυκλοφορίες, ταινίες που μόλις ήρθαν στο hol video club, το TOP 20 με τις 20 πιο δημοφιλείς ενοικιάσεις του προηγούμενου μήνα, τις προτάσεις της εβδομάδας, ταινίες σε προσφορά, και όλες τις ταινίες ανά είδος (δράσης, κωμικές, εποχής, επιστημονικής φαντασίας, θρίλερ κ.ά.) ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ταινίες σε High Definition για απαράμιλλη ποιότητα ήχου και εικόνας κ.λπ.

12 22 hol video club hol video club Επιλεγμένη Ταινία / Πρόγραμμα Επιλέξτε την ταινία ή το πρόγραμμα που θέλετε να ενοικιάσετε πατώντας OK. Τότε θα εμφανιστούν πληροφορίες για τον τίτλο, το έτος κυκλοφορίας της ταινίας, τη διάρκειά της, το κόστος και τη διάρκεια ενοικίασης, την πλοκή, τους συντελεστές, καθώς και την καταλληλότητα της ταινίας. Σε όλες τις ταινίες έχετε τη δυνατότητα προβολής του υποτιτλισμένου στα ελληνικά trailer, χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Επιλέξτε το δεύτερο κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης (trailer) για να το δείτε και πάρτε μία γεύση από την ταινία πριν την ενοικίασή της. Επιλέξτε την κατηγορία Ηθοποιοί & Συντελεστές για να δείτε την αναλυτική λίστα όλων των συμμετεχόντων στην ταινία, και πατήστε πάνω στο όνομα οποιουδήποτε συντελεστή για να δείτε τις ταινίες στις οποίες έχεις συμμετάσχει και είναι διαθέσιμες στο hol video club. Επιλέξτε την κατηγορία Περισσότερες σαν αυτήν για να δείτε τις προτάσεις του hol video club για παρόμοιες ταινίες με αυτή που έχετε επιλέξει. Όλες οι προτεινόμενες ταινίες είναι αντίστοιχης θεματολογίας. για παράδειγμα Κωμωδίες. Επιλέξτε την κατηγοριά Λεπτομέρειες για να δείτε την πλοκή της ταινίας και να ενημερωθείτε για επιπλέον χαρακτηριστικά. για παράδειγμα αν η ταινία είναι μεταγλωττισμένη ή διαθέσιμη προς ενοικίαση. Κάτι χρήσιμο! Συμβουλευτείτε τη διαθεσιμότητα ενοικίασης για να ενημερωθείτε έως πότε θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση η ταινία. Μη χάσετε ευκαιρία να την δείτε!

13 24 hol video club hol video club 25 Για την ενοικίαση της ταινίας που θέλετε να δείτε πατήστε το κουμπί Eνοικίαση στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης με τον τίτλο και την τιμή της ταινίας. Αν συμφωνείτε επιλέξτε Ενοικίαση και η προβολή θα ξεκινήσει αμέσως ή Ακύρωση Ενοικίασης για να γυρίσετε πίσω στην ταινία χωρίς να την νοικιάσετε. Κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας, πατήστε το κουμπί MORE για να επιλέξετε τη γλώσσα υπότιτλων και τη γλώσσα ήχου, στην περίπτωση που περισσότερες από μία είναι διαθέσιμες (για παράδειγμα, σε μεταγλωττισμένες ταινίες). Με τα πλήκτρα λειτουργιών video του τηλεχειριστηρίου, μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά ή να γυρίσετε πίσω την ταινία, αλλά και να σταματήσετε ή να "παγώσετε" την προβολή της για να συνεχίσετε αργότερα από το ίδιο σημείο. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για άμεση προβολή στην κατηγορία οι Ταινίες μου Τρέχουσες ενοικιάσεις έως 48 ώρες από την ενοικίασή της, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Μία ταινία μπορεί να εμφανίζεται περισσότερες από μία φορές επειδή είναι διαθέσιμη τόσο σε Standard όσο και High Definition. Κατά τη χρήση του hol video club, αν έχει ρυθμιστεί η επιλογή PIN, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό PIN σας. Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή PIN ανατρέξτε στην ενότητα "Ρυθμίσεις" στη σελίδα 33. Το hol video club σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε μία ταινία στις Αγαπημένες σας για προβολή όποτε το θελήσετε. Επιλέξτε το κουμπί Προσθήκη στις Αγαπημένες στο κάτω μέρος της οθόνης. Επιλέγοντας Αναζήτηση από το μενού του hol video club μπορείτε να αναζητήσετε μία ταινία ή σειρά που είναι διαθέσιμη στο hol video club εισάγοντας είτε τον τίτλο της είτε το όνομα κάποιου συντελεστή της (ηθοποιού, σκηνοθέτη ή σεναριογράφου). Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε απευθείας το κουμπί Αναζήτηση στο τηλεχειριστήριο και χρησιμοποιώντας το φίλτρο να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μόνο στις ταινίες του hol video club.

14 26 hol video club extra Ο Λογαριασμός μου Πατήστε το κουμπί LIVE TV στο τηλεχειριστήριό σας και κατόπιν από το μενού Extra και μετά Εφαρμογές, και επιλέξτε την εφαρμογή Ο Λογαριασμός μου για να ενημερωθείτε για τις ενοικιάσεις σας. Ανατρέξτε στο ιστορικό ενοικιάσεών σας έως 6 μήνες πριν. Επιπλέον, από την κατηγορία Ο Λογαριασμός μου μπορείτε να διαχειριστείτε τις ενεργές συνδρομές καναλιών που έχετε (Δείτε 5.1). 5. Extra Για να επισκεφθείτε την κατηγορία Extra του hol my tv, πατήστε το κουμπί LIVE TV και κατόπιν Extra από το μενού και μετά Εφαρμογές. Ο κωδικός που εμφανίζεται δίπλα από την κάθε ενοικίαση θα είναι και αυτός που θα εμφανίζεται στο λογαριασμό hellas online. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κλειδώσετε την πρόσβαση στην περιοχή χρησιμοποιώντας τον κωδικό PIN ενοικίασης του hol video club από την ενότητα "Γονικός Έλεγχος".

15 28 extra extra Εφαρμογές Σε αυτό το χώρο θα βρείτε διάφορες διαδραστικές εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την τηλεόρασή σας. Ο Λογαριασμός μου Δείτε 4.6. Συνδρομητικά κανάλια Discovery Το hol my tv σας προσφέρει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε εύκολα και γρήγορα, με το πάτημα ενός κουμπιού, το κανάλι Discovery της επιλογής σας για να απολαύσετε τη μεγαλύτερη ποικιλία ντοκιμαντέρ, καθώς και ενδιαφέρουσες σειρές για την επιστήμη, την τεχνολογία και την ιστορία. Επιλέξτε ενοικίαση με το μήνα ή αυτόματη ανανέωση για να μη χρειαστεί να επιστρέφετε στην εφαρμογή κάθε μήνα. Εγγραφή σε ηλεκτρονικό newsletter του hol video club Επιλέξτε το εικονίδιο εγγραφή newsletter της εφαρμογής και εισάγετε το σας, για να λαμβάνετε κάθε μήνα τα νέα για τις προσφορές, τις νέες κυκλοφορίες του hol video club, αλλά και τους μοναδικούς διαγωνισμούς του hol video club. Στην κατηγορία Ο Λογαριασμός μου μπορείτε να διαχειριστείτε τις ενεργές Συνδρομές Καναλιών που έχετε, να δείτε έως πότε παραμένει ενεργή η συνδρομή σας και να επιλέξετε ή να καταργήσετε την αυτόματη ανανέωση.

16 30 extra extra 31 Τα Μηνύματά μου Διαβάστε τα μηνύματα του hol video club και επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές, ευκαιρίες περιορισμένης ισχύος, διαγωνισμούς κ.λπ. Δείτε τα μηνύματά σας σε χρονολογική σειρά, από το πιο πρόσφατο έως το παλαιότερο, πατήστε OK για να τα διαβάσετε ή το κόκκινο κουμπί για να τα διαγράψετε. Κάτι χρήσιμο! Για να ενημερωθείτε σχετικά με όλες τις εφαρμογές της υπηρεσίας hol my tv επισκεφθείτε το 5.2 Ρυθμίσεις Από το μενού Ρυθμίσεις μπορείτε να διαμορφώνετε ανά πάσα στιγμή τις βασικές ρυθμίσεις της υπηρεσίας hol my tv. Επιλέξτε ανάμεσα σε Standard ή High Definition (HD) σύνδεση με την τηλεόρασή σας, δημιουργήστε τη λίστα των καναλιών που θέλετε να εμφανίζονται στον οδηγό προγράμματός σας και προσαρμόστε τις πληροφορίες των καναλιών και των προγραμμάτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε Standard ή High Definition (HD) σύνδεση με την τηλεόρασή σας, επιλέξτε την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των υπότιτλων ή αλλάξτε γλώσσα στο μενού του hol video club. Στο μενού των ρυθμίσεων θα βρείτε τις εξής 3 υποκατηγορίες: - Γενικές - Τηλεόραση - Γονικός Έλεγχος

17 32 extra extra 33 Ψηφιακή έξοδος ήχου Σε περίπτωση που συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή σας με κάποιο ενισχυτή ήχου, από το συγκεκριμένο μενού μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της εξόδου ήχου που επιθυμείτε (stereo ή surround). Τεχνικές Πληροφορίες Εδώ μπορείτε να δείτε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση της υπηρεσίας hol my tv. Γενικές Γλώσσα Αλλάξτε τη γλώσσα του μενού του hol my tv επιλέγοντας μεταξύ Ελληνικών ή Αγγλικών. Η γλώσσα που θα επιλέξετε θα χρησιμοποιείται στα μενού, τις οθόνες και τα μηνύματα της υπηρεσίας. Υπότιτλοι Επιλέξτε την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των υπότιτλων. Η αλλαγή θα εφαρμοστεί αυτόματα σε όλες τις προβολές που θα κάνετε εφεξής. My TV Από αυτό το μενού μπορείτε να επιλέξετε την αναπαραγωγή αρχείων εικόνας και ήχου που έχετε αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Αναλογία Οθόνης και υψηλή ανάλυση (HD) Από αυτή την επιλογή μπορείτε να ρυθμίσετε την αναλογία και την ανάλυση της οθόνης της τηλεόρασής σας. Για να δείτε το περιεχόμενο του hol my tv σε υψηλή ανάλυση (HD), θα πρέπει η σύνδεση του αποκωδικοποιητή με την τηλεόραση να γίνει με καλώδιο HDMI. Τηλεόραση Προσαρμογή λίστας καναλιών Ο Οδηγός Προγράμματος τηλεόρασης περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα κανάλια της υπηρεσίας hol my tv. Από αυτό το μενού μπορείτε να αφαιρέσετε κάποια κανάλια από τον Οδηγό Προγράμματός σας, ώστε να εμφανίζονται μόνο τα κανάλια που επιθυμείτε. Τρόπος εμφάνισης προγράμματος Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο προτιμάτε να βλέπετε τον Οδηγό Προγράμματος: ανά ώρα ή ανά κανάλι. Γονικός έλεγχος Η υπηρεσία hol my tv παρέχει τη δυνατότητα "κλειδώματος" προγραμμάτων που θεωρούνται ακατάλληλα για ορισμένες ηλικίες ή υπηρεσιών που μπορεί να είναι χρεώσιμες (π.χ. ενοικίαση ταινίας). Για τη ρύθμιση οποιουδήποτε Γονικού ελέγχου απαιτείται η χρήση τετραψήφιου κωδικού PIN. Στην υπηρεσία hol my tv ορίζεται ως αρχικό PIN ο αριθμός 0000 για όλες τις κατηγορίες Γονικού ελέγχου. Για τον καλύτερο έλεγχο της υπηρεσίας σας, σας συνιστούμε να αλλάξετε τους κωδικούς PIN μόλις εγκαταστήσετε για πρώτη φορά τον αποκωδικοποιητή σας. Για την είσοδο στο μενού Γονικός έλεγχος πατήστε το κουμπί LIVE TV και επιλέξτε EXTRA και μετα ρυθμίσεις. Πατώντας το δεξί βελάκι θα μεταφερθείτε

18 34 extra extra 35 στην κατηγορία Γονικός έλεγχος, στην οποία θα βρείτε 3 επιλογές: α) Κλείδωμα τηλεόρασης β) Κλείδωμα ενοικίασης ταινίας από video club γ) Κλείδωμα ενότητας ακατάλληλου περιεχομένου Κάτι χρήσιμο! Για κάθε ενότητα του γονικού ελέγχου έχετε δυνατότητα να ορίσετε διαφορετικό κωδικό PIN. Ο κωδικός PIN που θα ορίσετε για το κλείδωμα ενοικίασης από video club, θα είναι σε ισχύ και για την ενότητα "Ο Λογαριασμός μου". α) Κλείδωμα τηλεόρασης Επιλέγοντας αυτή την κατηγορία για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να ορίσετε τον προσωπικό σας κωδικό PIN. Αφού εισάγετε τον κωδικό PIN που επιθυμείτε και αυτός γίνει δεκτός, εμφανίζονται 3 επιπλέον επιλογές: - Κανάλια Στο κλείδωμα προγράμματος μπορείτε να επιλέξετε ποια κανάλια θέλετε να είναι διαθέσιμα μόνο με τη χρήση κωδικού PIN. Επιλέξτε Κανάλια και πατήστε Αλλαγή για να κάνετε τις ρυθμίσεις. Στην οθόνη εμφανίζεται μια λίστα όλων των διαθέσιμων καναλιών της υπηρεσίας hol my tv. Επιλέξτε το κανάλι που θέλετε να κλειδώσετε, πατήστε ΟΚ, και το σχετικό εικονίδιο κλειδώματος θα εμφανιστεί δίπλα στο όνομα του καναλιού. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία και επιλέξετε όλα τα κανάλια που θέλετε να κλειδώσετε επιλέξτε Αποθήκευση, για να αποθηκευτούν οι αλλαγές σας. Τα κανάλια αυτά θα εξακολουθήσουν να εμφανίζονται στον οδηγό προγράμματος, αλλά θα απαιτείται η εισαγωγή PIN για την παρακολούθησή τους. - Καταλληλότητα Το hol my tv σας δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσετε όλα τα προγράμματα (ανεξαρτήτως καναλιού), ανάλογα με το βαθμό καταλληλότητάς τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να κλειδώσετε προγράμματα με βαθμό καταλληλότητας "Κατάλληλο μόνο για ενήλικες". Για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα βάσει καταλληλότητας, επιλέξτε Καταλληλότητα και μετά Αλλαγή. Θα εμφανιστεί η λίστα των βαθμών καταλληλότητας για να ορίσετε την προτίμησή σας. - Αδιαβάθμητο περιεχόμενο Στο σημείο αυτό, σας δίνεται η δυνατότητα να κλειδώσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα δεν έχει σήμανση βαθμού καταλληλότητας. β) Κλείδωμα ενοικίασης ταινίας από video club Με αυτή την επιλογή μπορείτε να ορίσετε ως απαραίτητη την εισαγωγή κωδικού PIN κάθε φορά που επιθυμείτε να ενοικιάσετε μια ταινία από το hol video club. Επιλέξτε Κλείδωμα ενοικίασης από video club, πατήστε Αποθήκευση, και μετά ΟΚ. Πλέον, κάθε φορά που θέλετε να ενοικιάσετε

19 36 extra άλλες ρυθμίσεις 37 μια ταινία, θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό PIN σας. Μπορείτε παρόλα αυτά, να συνεχίσετε να βλέπετε ελεύθερα όλα τα δωρεάν προγράμματα καθώς και τα trailer των ταινιών. γ) Κλείδωμα ενότητας ακατάλληλου περιεχομένου Με αυτή την επιλογή κλειδώνετε εξολοκλήρου την πρόσβαση στην περιοχή ενηλίκων. H επιλογή αυτή αποκλείει την ελεύθερη πρόσβαση στην περιοχή ενηλίκων και την αναζήτηση ταινιών χωρίς τη χρήση κωδικού PIN. Kάτι χρήσιμο! Αν ξεχάσετε κάποιον από τους κωδικούς PIN σας επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της hellas online στο Άλλες ρυθμίσεις Σύνδεση τηλεόρασης με το τηλεχειριστήριο του hol my tv Για να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με το τηλεχειριστήριο του hol my tv, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: 1. Βρείτε τον κωδικό που αντιστοιχεί στην τηλεόρασή σας, ανατρέχοντας στον πίνακα της σελίδας 38. Οι κωδικοί αναγράφονται ανά μάρκα. Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας βρίσκεται σε λειτουργία (ΟΝ) και όχι σε κατάσταση αναμονής (STANDBY). 2. Πατήστε το κουμπί TV στο τηλεχειριστήριο. 3. Πιέστε ταυτόχρονα το ΟΚ και το κόκκινο κουμπί του τηλεχειριστηρίου και κρατήστε τα πατημένα για 3 δευτερόλεπτα μέχρι η κόκκινη λυχνία στο κουμπί TV να αναβοσβήσει 2 φορές. 4. Εισάγετε τον τετραψήφιο κωδικό που βρήκατε στον πίνακα. Η κόκκινη λυχνία στο κουμπί TV θα αναβοσβήσει 2 φορές. 5. Στρέψτε το τηλεχειριστήριο προς την τηλεόραση και πατήστε το κουμπί POWER του τηλεχειριστηρίου. Αν η τηλεόρασή σας μεταβεί σε κατάσταση αναμονής (STANDBY), τότε το τηλεχειριστήριο είναι έτοιμο να λειτουργήσει με την τηλεόρασή σας. 6. Ενεργοποιήστε ξανά την τηλεόρασή σας και δοκιμάστε όλες τις λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν κανονικά. Αν κάτι δεν λειτουργεί, επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 5 χρησιμοποιώντας κάποιον άλλο κωδικό για τον κατασκευαστή της τηλεόρασής σας από την ίδια λίστα. 7. Αν εξακολουθεί να μη λειτουργεί η τηλεόρασή σας με το τηλεχειριστήριο του hol my tv, επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 5 δοκιμάζοντας όλους τους κωδικούς που αντιστοιχούν στον κατασκευαστή.

20 38 άλλες ρυθμίσεις άλλες ρυθμίσεις 39 Mάρκα τηλεόρασης Κωδικοί Grundig JVC LG NEC Panasonic Philips Samsung Αν κανένας από τους κωδικούς δεν λειτουργεί ή ο κατασκευαστής της τηλεόρασής σας δεν αναφέρεται στη λίστα, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο αυτόματης αναζήτησης κωδικού, η οποία βρίσκει τον κωδικό της τηλεόρασής σας ψάχνοντας τη μνήμη του τηλεχειριστηρίου σας. 1. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας. 2. Πιέστε το κουμπί TV στο τηλεχειριστήριο του hol my tv. 3. Πιέστε ταυτόχρονα το ΟΚ και το κόκκινο κουμπί στο τηλεχειριστήριο και κρατήστε τα πατημένα για 3 δευτερόλεπτα έως ότου η κόκκινη λυχνία στο κουμπί TV να αναβοσβήσει 2 φορές. 4. Πατήστε Η κόκκινη λυχνία θα αναβοσβήσει πάλι 2 φορές. 5. Κατόπιν πατήστε το κουμπί POWER. 6. Στρέψτε το τηλεχειριστήριο προς την τηλεόρασή σας για να ξεκινήσει η αυτόματη αναζήτηση κωδικού. 7. Όταν η τηλεόρασή σας απενεργοποιηθεί σημαίνει ότι ο κωδικός εντοπίστηκε. Πατήστε το κουμπί ΟΚ για να αποθηκευτεί. 8. Πατήστε ξανά το κουμπί POWER για να ανοίξει η τηλεόραση και να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία ήταν επιτυχής. Sharp Sony Thomson Toshiba

21 40 οδηγός επίλυσης προβλημάτων οδηγός επίλυσης προβλημάτων Οδηγός επίλυσης προβλημάτων Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία hol my tv, συμβουλευτείτε τις παρακάτω οδηγίες. Η σύνδεση στο Internet δεν λειτουργεί Για τη λειτουργία της υπηρεσίας hol my tv, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η σωστή λειτουργία της υπηρεσίας Internet. Ανατρέξτε στον οδηγό σύνδεσης hol double-play για να επαναφέρετε σε λειτουργία τη σύνδεσή σας. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον αποκωδικοποιητή σας, αποσυνδέοντας το καλώδιο από το ρεύμα και επανασυνδέοντάς το. Περιμένετε λίγα λεπτά για να επανέλθει η υπηρεσία. Όταν ο αποκωδικοποιητής είναι σωστά συνδεδεμένος με το Router, ανάβει πράσινη η λυχνία στο μπροστινό του μέρος. Ο αποκωδικοποιητής δεν λειτουργεί ή δεν ανταποκρίνεται στο τηλεχειριστήριο Αρχικά επιβεβαιώστε ότι ο διακόπτης στην πίσω πλευρά του αποκωδικοποιητή είναι στη θέση ON. Ο αποκωδικοποιητής της υπηρεσίας hol my tv διαθέτει μια κεντρική λυχνία στο μπροστινό μέρος που δείχνει πότε ο αποκωδικοποιητής είναι ενεργοποιημένος ή σε κατάσταση αναμονής (STANDBY). Όταν η λυχνία είναι πράσινη, είναι ενεργοποιημένος και όταν είναι κόκκινη είναι σε κατάσταση αναμονής (STAΝDBY). Για να επαναφέρετε τον αποκωδικοποιητή από την κατάσταση αναμονής (STAΝDBY), πατήστε το κουμπί POWER στο τηλεχειριστήριο. Μετά από λίγο ο αποκωδικοποιητής θα ενεργοποιηθεί και η λυχνία θα γίνει πράσινη. Σε περίπτωση που η λυχνία δεν ανάβει πράσινη επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο Δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη της τηλεόρασής μου Υπάρχουν διάφοροι έλεγχοι που θα πρέπει να γίνουν στην περίπτωση που δεν βλέπετε κάτι στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Ξεκινήστε ελέγχοντας ότι η τηλεόραση, ο αποκωδικοποιητής και το Router είναι όλα ενεργοποιημένα. Ελέγξτε ότι η λυχνία στο μπροστινό μέρος του αποκωδικοποιητή είναι σταθερά πράσινη. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα, ειδικά εκείνα που συνδέουν τον αποκωδικοποιητή με την τηλεόραση. Δοκιμάστε να πατήσετε το κουμπί hol στο τηλεχειριστήριο και μετά το LIVE TV για να εμφανιστεί στην οθόνη σας το κύριο μενού της υπηρεσίας hol my tv. Τέλος, ελέγξτε ότι η τηλεόρασή σας είναι συντονισμένη στο σωστό AV κανάλι. Αν τα παραπάνω δεν λύσουν το πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο Η υπηρεσία hol video club δεν λειτουργεί Ανατρέξτε στις σελίδες 17 έως 26 του οδηγού που κρατάτε στα χέρια σας για μια πλήρη παρουσίαση της υπηρεσίας hol video club. Αν για οποιοδήποτε λόγο στην οθόνη σας εμφανίζεται μήνυμα λάθους, ελέγξτε τη σύνδεση του Internet όπως περιγράφεται παραπάνω (σελίδα 40). Αν το πρόβλημα εξακολουθήσει και το μήνυμα επαναληφθεί, σημειώστε το και επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο Δεν μπορώ να δω πληροφορίες για μελλοντικά προγράμματα στον οδηγό προγράμματος Σε κάποια κανάλια η πληροφορία για μελλοντικά προγράμματα είναι διαθέσιμη μόνο για τις επόμενες 7 ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα είναι λογικό και δεν οφείλεται σε σφάλμα της υπηρεσίας σας. Αν δεν μπορείτε να δείτε πληροφορίες προγράμματος για καμία ημέρα, ελέγξτε τη σύνδεση του Internet σας, όπως περιγράφεται στις οδηγίες "Η σύνδεση στο Internet δεν λειτουργεί" της σελίδας 40, και αν το πρόβλημα συνεχιστεί, σημειώστε το και επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο

22 42 οδηγός επίλυσης προβλημάτων Η εικόνα της τηλεόρασης έχει συχνά σπασίματα Αυτό το πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί όταν η σύνδεση του αποκωδικοποιητή με το Router είναι προβληματική. Αν έχετε συνδέσει τον αποκωδικοποιητή με το Router με καλώδιο, ελέγξτε τη σύνδεση του Internet όπως περιγράφεται στις οδηγίες "Η σύνδεση στο Internet δεν λειτουργεί" της σελίδας 40. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί, σημειώστε το και επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών καλώντας στο Δεν ακούγεται o ήχος στην υπηρεσία hol my tv Ελέγξτε ότι η ένταση του αποκωδικοποιητή ή της τηλεόρασής σας δεν είναι κλειστή ή χαμηλωμένη. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε συνδέσει ακουστικά στην τηλεόραση. Ελέγξτε ότι δεν έχουν αποσυνδεθεί ή χαλαρώσει τα καλώδια που συνδέουν τον αποκωδικοποιητή με την τηλεόραση. Το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί Ελέγξτε αν έχουν εξαντληθεί οι μπαταρίες, πατώντας το κουμπί hol. Αν το κουμπί αναβοσβήσει με πράσινο χρώμα, τότε οι μπαταρίες δεν χρειάζονται ακόμα αλλαγή. Αν δεν αναβοσβήσει, τότε ελέγξτε ότι οι μπαταρίες έχουν τοποθετηθεί σωστά. Αν έχουν τοποθετηθεί σωστά αλλά εξακολουθεί να μη λειτουργεί το τηλεχειριστήριο, αλλάξτε τις μπαταρίες. Βεβαιωθείτε ότι το τηλεχειριστήριο είναι στραμμένο προς τον αποκωδικοποιητή και ότι δεν παρεμβάλλεται κάποιο αντικείμενο που να εμποδίζει τη μετάδοση του σήματος. Kάτι χρήσιμο! Για επιπλέον πληροφορίες και βοήθεια συνδεθείτε στο ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο Αναζητήστε την τελευταία έκδοση του Οδηγού χρήσης hol my tv στο Οι τίτλοι των ταινιών, το πρόγραμμα τηλεόρασης και τα τηλεοπτικά κανάλια που εμφανίζονται στον Οδηγό χρήσης της υπηρεσίας hol my tv που κρατάτε είναι ενδεικτικά και δεν αποτελούν απαραίτητα μέρος του παρεχόμενου υλικού. Απεικονίζονται μόνο για λόγους εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς.

23 Μάρτιος 13

Οδηγός χρήσης Vodafone TV

Οδηγός χρήσης Vodafone TV Οδηγός χρήσης Vodafone TV ΑRRIS Vodafone Power to you Περιέχει το Vodafone video club Περιεχόμενα 03 1. Εξοπλισμός Vodafone TV 05 1.1 Αποκωδικοποιητής 05 1.2 Τηλεχειριστήριο 06 2. Vodafone TV 08 3. Live

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Λειτουργίες τηλεόρασης Φωτάκι ένδειξης Dvb POWER Set Πληροφορίες V επιλογές Γρήγορη μεταφορά πίσω Mute (σίγαση) Στοπ ΜΕΝΟΥ Dvb συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GREEK Πώς να ξεκινήσετε Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το λογισμικό πλοήγησης, θα ξεκινήσει αυτόματα μια διαδικασία αρχικών ρυθμίσεων. Κάντε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid

Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid Αφορά μόνο συνδρομητές οικιακού πακέτου COSMOTE TV μέσω Δορυφόρου και για τα μοντέλα αποκωδικοποιητών KAON NS1110 και Technicolor DSI810. Τι αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 MAX T105 HD ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 Περιεχόµενα συσκευασίας: - Συσκευή ψηφιακού δέκτη...χ 1τεµ. - Χειριστήριο... Χ 1 τεµ. - ΑΑΑ µπαταρία για το χειριστήριο...χ 1 τεµ. - Οδηγίες χρήσεως...χ 1τεµ.

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο Dir Me Up

Εισαγωγή στο Dir Me Up Εισαγωγή στο Dr Me Up V2.00 / 2013-05-18 [Τα νέα χαρακτηριστικά από την προηγούμενη 1.30 έκδοση εμφανίζονται με μπλέ χρώμα] Bong Atttude 2013 Εισαγωγή 1/ Επιστρέψτε στην προηγούμενη τοποθεσία. 2/ Πηγαίνετε

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 QDT 100SA Δέκτης Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 2 Διαγράμματα τυπικών

Διαβάστε περισσότερα

Μπάρα ήχου. Οδηγός έναρξης HT-ST9

Μπάρα ήχου. Οδηγός έναρξης HT-ST9 Μπάρα ήχου Οδηγός έναρξης HT-ST9 Πίνακας περιεχομένων 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Photo Album Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Photo Album Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail & web

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube;

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube; Περιεχόμενα Αντί προλόγου...9 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ τον λογαριασμό μου στο ΥouΤube;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς μπορώ να συνδεθώ και να αποσυνδεθώ από το YouTube;...41

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ CLAROLINE Κατάλογος περιεχομένων Εγγραφή μαθητή στο Claroline...2 Εγγραφή σε μάθημα...3 Τα μαθήματά μου...4 Αλλαγή του προφίλ μου (Manage my account)...4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής

Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής SciFY - Οκτώβριος 2016 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Οδηγίες για τον εργοθεραπευτή / φροντιστή 4 Αρχική Οθόνη 4 Δημιουργία προφίλ 5 Ρυθμίσεις Επικοινωνίας 6 Ρυθμίσεις Ψυχαγωγίας 9 Ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Συνδέστε την οικιακή συσκευή σας - με το μέλλον. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Το μέλλον τώρα ξεκινά στο σπίτι σας! Σας συγχαίρουμε που επιλέξατε το Home onnect * Συγχαρητήρια για την οικιακή συσκευή του

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Καλώς ήλθατε Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός βάσης CD140 Ή Ακουστικό CD140/CD145 Σταθμός βάσης CD145 Μονάδα παροχής ισχύος για το σταθμό βάσης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο Οδηγίες Χρήσης

IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο Οδηγίες Χρήσης IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο Οδηγίες Χρήσης 1. Περιεχόμενα 1.Περιεχόμενα 2.Δομή των οδηγιών χρήσης 3.Αρχική εγκατάσταση του προϊόντος 3.1.Περιγραφή του συστήματος 3.2.Εγκατάσταση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004 Εγχειρίδιο Φοιτητή Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολέας δικτύου - Οδηγός χρήσης

Βιντεοπροβολέας δικτύου - Οδηγός χρήσης Βιντεοπροβολέας δικτύου - Οδηγός χρήσης Πίνακας περιεχομένων Προετοιμασία...3 Σύνδεση του βιντεοπροβολέα με τον υπολογιστή σας...3 Ενσύρματη σύνδεση... 3 Εξ αποστάσεως έλεγχος του βιντεοπροβολέα μέσω προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 2

Σελίδα 2 Περιεχόμενα Ασφαλής Πλοήγηση... 3 Internet Cookies... 3 Τι είναι τα cookies του internet;... 3 Πως μπορώ να αποκλείσω τα cookies;... 3 Ιδιωτική Περιήγηση... 9 Tι δεν αποθηκεύει η Ιδιωτική Περιήγηση;...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Επιλογής Συγγραμμάτων

Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Επιλογής Συγγραμμάτων Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Επιλογής Συγγραμμάτων Η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής επιλογής συγγραμμάτων ακολουθεί τα παρακάτω βήματα : Βήμα 1 ο : Είσοδος στο σύστημα. Επιλέξτε τον κατάλληλο σύνδεσμο στην

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου "Σύζευξις" -1-

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου Σύζευξις -1- -1- 1 Διαχείριση Χρηστών...3 1.1 Υπηρεσίες...5 1.1.1 Δημιουργία νέου χρήστη...6 1.1.2 Αναζήτηση χρήστη...7 1.1.2 Επεξεργασία στοιχείων χρήστη...8 1.1.3 Δημιουργία /Επεξεργασία mailbox plan...10 1.1.4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Smart TV box

Οδηγός χρήσης. Smart TV box Smart TV box CPU: Τετραπύρηνη έως 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB μνήμη flash Android Jelly Bean 4.2 OS Wi-Fi 802.11b/g/n + LAN RJ45 Τηλεχειριστήριο υπερύθρων Υποστήριξη για κάρτα microsdhc Google Play Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΤΗ Πρόσοψη 1 POWER : Διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης 2 VOLUME: Ρυθμιστικό έντασης 3 Οθόνη ενδείξεων 4 ACT: IR πομπός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης

Οδηγίες Εγκατάστασης Οδηγίες Εγκατάστασης Εισάγετε το DVD στη μονάδα ανάγνωσης DVD του υπολογιστή σας. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να εμφανιστεί το παράθυρο εγκατάστασης. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει αυτόματα, από την

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές Σκοπός του εργαστηρίου αυτού είναι η εξοικείωση με κάποιες εφαρμογές που θα μας φανούν πολύ χρήσιμες κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Εισαγωγής στον Προγραμματισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήσης Εκπαιδευόμενου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα τηλ.: 210-3689381, 210-3689354 fax:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Περιεχόμενα Περιβάλλον Εφαρμογής... 3 1. Σύνδεση... 3 2. Κατάσταση Σύνδεσης... 3 3. Συνδεδεμένοι Χρήστες... 4 4. Συμμετέχοντες... 4 Διάταξη Push to

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην εφαρμογή... 2 Βασική Σελίδα (Activity)... 3 Ρυθμίσεις... 3 Πελάτες... 6 Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Αποθήκη... 11 Αναζήτηση προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: Αυτόματη Εγγραφή Σειρών Με χρήση αποκωδικοποιητή εγγραφής τύπου NovaBox+ (NovaBox HD PVR 865) ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1. Σε ποια κανάλια είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Αυτόματης Εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία Forthnet Πολεμικό Ναυτικό Μάιος 2016

Συνεργασία Forthnet Πολεμικό Ναυτικό Μάιος 2016 Συνεργασία Forthnet Πολεμικό Ναυτικό Μάιος 2016 Ο μαγικός κόσμος της Nova Περισσότερα από 250 κανάλια! 2/32 Μοναδικό αθλητικό θέαμα Η μόνη επιλογή για να δεις την ομάδα σου! Η ομάδα σου σε μεγάλες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα