Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter;

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter;"

Transcript

1

2

3 Περιεχόμενα Αντί προλόγου...7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ μου;...41 Κεφάλαιο 3: Πώς διαμορφώνω τις πληροφορίες και τη φωτογραφία του Προφίλ μου;...53 Κεφάλαιο 4: Πώς βρίσκω κάποιον για να τον «ακολουθήσω»;...71 Κεφάλαιο 5: Πώς απαντάω σε ένα αναρτημένο tweet και πώς ανακοινώνω ένα δικό μου;...85 Κεφάλαιο 6: Πώς προσθέτω ένα tweet στα Αγαπημένα;...93 Κεφάλαιο 7: Πώς στέλνω μήνυμα σε κάποιον για να το διαβάσει μόνος εκείνος; Κεφάλαιο 8: Πώς σταματάω να «ακολουθώ» κάποιον; Κεφάλαιο 9: Πώς απαγορεύω σε ένα άτομο να με «ακολουθεί»; 121 Κεφάλαιο 10: Πώς προσαρμόζω το φόντο στο Προφίλ μου; Επίλογος Γλωσσάρι Ευχαριστίες

4

5 Αντί προλόγου 1. Τι είναι το Twitter; Το Twitter είναι ένας ενημερωτικός διαδικτυακός τόπος, οι χρήστες του οποίου μπορούν, με εύκολο και γρήγορο τρόπο, να ενημερώνονται για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, μέσα από μηνύματα των 140 χαρακτήρων. Το θέμα που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι ένα βιβλίο που διαβάσατε, η αγαπημένη σας εφημερίδα, ένας τραγουδιστής που θαυμάζετε, ένα ξενοδοχείο στο οποίο μένετε πάντα όταν ταξιδεύετε, ή απλώς ο αγαπημένος σας φίλος/η δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το θέμα σας ή τον άνθρωπό σας στο Twitter και να τα «ακολουθείτε» σε κάθε βήμα τους για να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα και τις εξελίξεις. Φυσικά, στο Twitter δεν χρειάζεται να είστε μόνο παθητικοί χρήστες των πληροφοριών άλλων χρηστών. Μπορείτε εύκολα να είστε εσείς εκείνοι που δημιουργούν πληροφορίες και ενημερώνουν με τη σειρά τους φίλους, συνεργάτες, γνωστούς και άγνωστους για τα νέα τους και αυτά που τους απασχολούν και θέλουν να μοιραστούν. Για να τα κάνετε όμως όλα αυτά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Twitter και αμέσως μετά μπορείτε να αρχίσετε να αναζητάτε εκείνους από τους οποίους θέλετε να ενημερώνεστε.

6 8 Το βιβλίο του Twitter 2. Ποια διαδικασία ϖρέϖει να ακολουθήσω για να μϖορέσω να χρησιμοϖοιήσω το Twitter; Για να χρησιμοποιήσετε το Twitter θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ακολουθώντας μια προκαθορισμένη σειρά βημάτων. Στην αρχή θα συμπληρώσετε δύο φόρμες. Στη πρώτη θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το ονοματεπώνυμό σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που χρησιμοποιείτε, και θα δημιουργήσετε τον κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιείτε. Στη δεύτερη φόρμα θα δώσετε κάποιες συμπληρωματικές πληροφορίες, όπως αυτή του ονόματος χρήστη με το οποίο θέλετε να εμφανίζεστε στο Twitter. Σε αυτό το σημείο έχετε δημιουργήσει το λογαριασμό σας στο Twitter, αλλά χρειάζεται να κάνετε μερικά βήματα α- κόμα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της εγγραφής σας. Στα πρώτα βήματα, που είναι υποχρεωτικά, θα επιλέξετε να ακολουθήσετε φίλους, άτομα, εταιρείες ή οργανισμούς και διάσημους λογαριασμούς, από τις προτεινόμενες λίστες του Twitter, από τους οποίους θα σας ενδιέφερε να ενημερώνεστε. Αν δεν είστε σίγουροι ποιόν θέλετε να ακολουθείτε, μην ανησυχείτε επειδή θα έχετε την ευκαιρία αργότερα να διαγράψετε και να αναζητήσετε όποιον θέλετε. Τέλος θα σας ζητηθεί, προαιρετικά, να εισαγάγετε κάποιες πληροφορίες σχετικές με το Προφίλ σας, όπως τη φωτογραφία σας. Για τις ανάγκες του βιβλίου και την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας του Twitter θα παραλείψουμε αυτά τα βήματα στο κεφάλαιο που μαθαίνουμε τον τρόπο εγγραφής σας στο Twitter, αλλά θα τα δούμε αναλυτικά σε επόμενα κεφάλαια. Όταν θα έχετε ολοκληρώσει τα απαιτούμενα και τα προαιρετικά βήματα της δημιουργίας του λογαριασμού σας, θα έχετε ταυτόχρονα δημιουργήσει το Προφίλ σας στο Twitter. Το Προφίλ και τα tweets σας είναι ορατά σε όλους τους χρήστες του Twitter.

7 Αντί ϖρολόγου 9 3. Τι είναι και αϖό τι αϖοτελείται το Προφίλ στο Twitter; Το Προφίλ είναι μια προσωπική σας σελίδα στο Twitter που δημιουργείται αυτόματα με βάση τις πληροφορίες που δώσατε ή όχι κατά την εγγραφή σας. Μπορείτε, όποτε θέλετε, να τις επεξεργαστείτε, να τις εμπλουτίσετε, και να τις τροποποιήσετε. Οι πληροφορίες στο Προφίλ σας είναι ορατές από όλους τους χρήστες που το επισκέπτονται. Αν δεν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε τις αρχικές ρυθμίσεις έτσι ώστε οι πληροφορίες και οι ανακοινώσεις να μην είναι ορατές από τους πάντες. Μπορείτε δηλαδή να προστατεύσετε τα tweets σας. Στο Προφίλ σας εμφανίζεται μια φωτογραφία που εσείς θα επιλέξετε να ανεβάσετε, μια κεφαλίδα (εικόνα που εμφανίζεται ως φόντο στη σελίδα σας), το ονοματεπώνυμό σας, το όνομα χρήστη που δώσατε κατά την εγγραφή σας, καθώς και ένα μικρό βιογραφικό το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά τους 140 χαρακτήρες. Επίσης στο Προφίλ σας φαίνεται ποια άτομα έχουν επιλέξει να ενημερώνονται από εσάς αλλά και για ποια άτομα θέλετε εσείς να ενημερώνεστε, όπως τα Αγαπημένα σας tweet και οι λίστες που ενδεχομένως θα δημιουργήσετε. Στο κέντρο της σελίδας του Προφίλ σας μπορείτε να δείτε εσείς και οι χρήστες που επισκέπτονται τη σελίδα σας τις ανακοινώσεις σας, δηλαδή τα μηνύματα που έχετε αναρτήσει. 4. Τι μϖορώ να κάνω αφού δημιουργήσω το Προφίλ μου στο Twitter; Μετά την εγγραφή σας και τη δημιουργία του Προφίλ σας, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Twitter. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε διαμορφώνοντας τις πληροφορίες και τις ρυθμίσεις του Προφίλ σας, αναζητώντας φίλους σας ή άτομα, εταιρείες και οργανισμούς από τους οποίους θέλετε να ενημερώνεστε. Η σειρά που θα ακολουθήσετε εξαρτάται από εσάς.

8 10 Το βιβλίο του Twitter 5. Τι σημαίνει να «ακολουθώ» (Follow) κάϖοιον στο Twitter; Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού σας, αλλά και α- φού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε τα άτομα που ψάχνετε με βάση το ονοματεπώνυμό τους ή το όνομα χρήστη που χρησιμοποιούν. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα, αν οι φίλοι που αναζητάτε δεν χρησιμοποιούν ακόμα το Twitter, να τους στείλετε πρόσκληση εγγραφής σε αυτό με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αφού βρείτε τον φίλο που ψάχνατε, μπορείτε να τον «ακολουθήσετε». «Ακολουθώ» κάποιον σημαίνει ότι λαμβάνω τις ενημερώσεις του. Όταν «ακολουθείτε» κάποιον, κάθε φορά που αυτός ανακοινώνει κάτι το μήνυμα αυτό θα εμφανίζεται στην Αρχική Σελίδα σας στο Twitter. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο για ό,τι συμβαίνει στους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και για τα ενδιαφέροντα σας. Ένας άλλος τρόπος για να δείτε τις ενημερώσεις, δηλαδή τα μηνύματα ενός ατόμου που χρησιμοποιεί το Twitter, είναι να επισκεφθείτε το Προφίλ του. Εκεί θα δείτε την επιλογή tweets, όπου θα δείτε με χρονολογική σειρά από το νεότερο στο παλαιότερο όλα τα μηνύματα που έχει ανακοινώσει. Επιπλέον, μπορείτε στο Προφίλ του να επισκεφθείτε τη σελίδα με τα Αγαπημένα του μηνύματα. 6. Πώς μϖορώ να ανακοινώσω ένα μήνυμα (tweet); Όταν ακολουθείτε κάποιον στο Twitter, αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι τα μηνύματα που ανακοινώνει ο συγκεκριμένος χρήστης εμφανίζονται στην Αρχική Σελίδα σας. Τα μηνύματα αυτά στον κόσμο του Twitter ονομάζονται tweets («τιτιβίσματα»). Στο Twitter, λοιπόν, εκτός από το να λαμβάνετε tweets από τα ά- τομα που έχετε αποφασίσει να ακολουθείτε, μπορείτε να ανακοινώνετε και εσείς τα δικά σας tweets.

9 Αντί ϖρολόγου 11 Στην Αρχική Σελίδα σας υπάρχει ένα πλαίσιο στο οποίο μπορείτε να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας, δηλαδή το tweet σας. Ένα tweet δεν μπορεί να ξεπερνά τους 140 χαρακτήρες. Το tweet που θα ανακοινώσετε θα εμφανιστεί στην Αρχική Σελίδα σας, στο Προφίλ σας, και στην Αρχική Σελίδα των ατόμων που σας «ακολουθούν». Επίσης, ένας χρήστης που θα επισκεφθεί το Προφίλ σας μπορεί δει το σύνολο των tweet σας ακόμα και αν δεν σας «ακολουθεί» (αν δεν έχετε αλλάξει τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις). Αφού δημοσιοποιήσετε ένα tweet δεν μπορείτε μετά να το επεξεργαστείτε, δηλαδή να αλλάξετε το περιεχόμενό του. Έχετε τη δυνατότητα να το διαγράψετε από το Προφίλ σας, αλλά θα παραμείνει στις σελίδες των ατόμων που σας «ακολουθούν». 7. Μϖορώ να σταματήσω να ακολουθώ κάϖοιον ή να αϖαγορεύσω σε κάϖοιον να με ακολουθεί; Ναι, μπορείτε. Οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσετε μπορείτε να σταματήσετε να «ακολουθείτε» ένα άτομο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το συγκεκριμένο άτομο. Θα εξακολουθείτε όμως να έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το Προφίλ του και να δείτε τα tweet του. Με την ίδια λογική μπορείτε να διαγράψετε και ένα άτομο που δεν θέλετε να σας ακολουθεί. Το άτομο αυτό δεν θα λαμβάνει ενημερώσεις και δεν θα μπορεί να σας στείλει προσωπικό μήνυμα. Θα μπορεί όμως, αν το θελήσει, να επισκεφθεί το Προφίλ σας και να δει τις ανακοινώσεις σας. Αν θέλετε να μην είναι «ανοιχτό» το Προφίλ σας προς όλους τους χρήστες, τότε θα πρέπει να αλλάξετε τις αρχικές ρυθμίσεις. 8. Μϖορώ να ϖροστατεύσω τα tweet μου ώστε να τα βλέϖουν μόνο όσοι θέλω εγώ; Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η προκαθορισμένη ρύθμιση στο Twitter είναι ότι το Προφίλ σας είναι δημόσιο, δηλαδή οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να το επισκεφθεί και να δει τα μηνύματά σας. Αν όμως δεν

10 12 Το βιβλίο του Twitter θέλετε να έχουν όλοι πρόσβαση στο Προφίλ σας και στις ανακοινώσεις σας, τότε θα πρέπει να αλλάξετε την αρχική ρύθμιση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μεταφερθείτε στη σελίδα των Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, από το μενού επιλογών Ρυθμίσεις και βοήθεια, και στη συνέχεια να μεταφερθείτε στη σελίδα Ασφάλεια και απόρρητο από όπου μπορείτε να ορίσετε ότι θέλετε να προστατεύονται τα tweets σας. 9. Πώς μϖορώ να διαγράψω το Προφίλ μου αν δεν θέλω ϖια να έχω λογαριασμό στο Twitter; Για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις και βοήθεια που εμφανίζεται επάνω δεξιά στη σελίδα. Στο μενού επιλογών που θα εμφανιστεί, επιλέξτε Ρυθμίσεις. Θα εμφανιστεί η σελίδα ρυθμίσεων του Λογαριασμού σας. Στο κάτω μέρος της σελίδας εμφανίζεται η επιλογή Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου. Όταν εμφανιστεί η σελίδα επιβεβαίωσης, πατήστε στην επιλογή Απενεργοποιήστε το λογαριασμό μου. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο που σας ζητά να δώσετε τον κωδικό πρόσβασης. Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και τέλος πατήστε στο κουμπί Απενεργοποίηση λογαριασμού. Ο λογαριασμός σας σε πρώτη φάση θα απενεργοποιηθεί, και μετά από τριάντα μέρες θα διαγραφεί μόνιμα. 10. Μϖορώ να έχω ϖρόσβαση στο Twitter αϖό την κινητή μου συσκευή; Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

11 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένας πρακτικός οδηγός που σκοπό έχει να σας βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα στο Twitter. Ο πρόλογος αποτελείται από 10 βασικές ερωτήσεις ενός χρήστη που δεν γνωρίζει τι είναι το Twitter και πώς να το χρησιμοποιήσει. Καλό είναι να διαβάσετε τον πρόλογο πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση των κεφαλαίων. Αν και αυτό δεν αποτελεί προϋπόθεση για να μπορέσετε να κατανοήσετε το βιβλίο, σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πρώτη ιδέα για το τι είναι το Twitter και με ποια λογική δουλεύει. Στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε το γλωσσάρι το οποίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερο την ορολογία που χρησιμοποιεί το Twitter και οι χρήστες του. Τα 10 κεφάλαια του βιβλίου αντιστοιχούν σε αυτές τις 10 ερωτήσεις. Σε κάθε κεφάλαιο θα βρείτε την απάντηση σε μία ερώτηση. Οι απαντήσεις δίνονται με αναλυτικά βήματα που συνοδεύονται από εικόνες. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τη διαδικασία της παράλληλης ανάγνωσης του βιβλίου και εκτέλεσης των βημάτων στον υπολογιστή σας.

12 14 Το βιβλίο του Twitter Μπορείτε να διαβάσετε τα κεφάλαια με τη σειρά ή να επιλέξετε το κεφάλαιο/ερώτηση που σας ενδιαφέρει. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Twitter, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τη σειρά των κεφαλαίων. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις δίνονται μέσα από απλές σειρές βημάτων, που συνοδεύονται από εικόνες οι οποίες δείχνουν την κατάσταση της οθόνης. Για να ταιριάζουν οι εικόνες με τη δική σας οθόνη, θα πρέπει να ρυθμίσετε το Twitter έτσι ώστε να εμφανίζει τις επιλογές του στα ελληνικά. Αν η δική σας οθόνη εμφανίζει τις επιλογές στα αγγλικά, εκτελέστε το Βήμα 2 του Κεφαλαίου 1, στη σελίδα 19. Καλή αρχή με πολλά και καλά tweet!

13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter; Εισαγωγή Όπως ήδη αναφέραμε στον Πρόλογο, το Twitter είναι ένας ενημερωτικός διαδικτυακός τόπος στον οποίον οι χρήστες μοιράζονται πληροφορίες, νέα και εξελίξεις για θέματα που τους ενδιαφέρουν μέσα από μηνύματα μέχρι 140 χαρακτήρων. Οι χρήστες του Twitter έχουν τη δυνατότητα να προωθούν ή να απαντούν στα μηνύματα, να αρχειοθετούν τα αγαπημένα τους μηνύματα, να ανακοινώνουν τα δικά τους μηνύματα, ή απλώς να διαβάζουν τα μηνύματα άλλων χρηστών. Από εσάς εξαρτάται αν θα επιλέξετε να είστε ένας παθητικός χρήστης ή αν θα θελήσετε να συμβάλετε και εσείς με τα δικά σας μηνύματα. Το Twitter μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μέσο ενημέρωσης και διασκέδασης μεταξύ φίλων, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί και ως ένα πολύτιμο εργαλείο για τη δουλειά σας αυτό εξαρτάται από εσάς, τα ενδιαφέροντά σας και τον χρόνο που θέλετε να διαθέσετε. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της εγγραφής σας στο Twitter, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν διαθέτετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επιλέξτε μια εταιρεία όπως η Yahoo ή η Google για να δημιουργήσετε την προσωπική σας διεύθυνση ( ). Μη

14 16 Το βιβλίο του Twitter διστάσετε να το κάνετε, η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Αρκεί να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που ζητάει η εταιρεία που επιλέξατε. Η δημιουργία λογαριασμού στο Twitter είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που γίνεται με μια προκαθορισμένη σειρά βημάτων. Όταν ολοκληρώσετε τα απαιτούμενα βήματα, θα έχετε ταυτόχρονα δημιουργήσει και το Προφίλ σας στο Twitter, το οποίο θα είναι ορατό από όλους τους χρήστες του Διαδικτύου. Το Προφίλ είναι η προσωπική σας σελίδα που δημιουργήθηκε αυτόματα κατά την εγγραφή σας με βάση τις πληροφορίες που καταχωρίσατε. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, ξεκινήστε τον υπολογιστή σας και ανοίξτε τον Internet Explorer για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο Twitter. Στο τέλος του κεφαλαίου, αφού έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό σας, θα δούμε πως μπορείτε να αποσυνδεθείτε από αυτόν. Βήμα 1: Μετάβαση στο Twitter 1. Ανοίξτε τον Internet Explorer. 2. Στη γραμμή Διεύθυνσης πληκτρολογήστε 3. Πατήστε στο κουμπί Μετάβαση σε ή το πλήκτρο Εnter για να μεταβείτε στη διεύθυνση. 2 3 Εικόνα 1.1 Το ϖλαίσιο καταχώρισης της διεύθυνσης

15 1 Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter; Θα εμφανιστεί η αρχική σελίδα του twitter.com. 5 Εικόνα 1.2 Η αρχική σελίδα του Twitter 5. Η αρχική σελίδα του Twitter μπορεί να μην είναι ολόκληρη ορατή στην οθόνη σας. Προκειμένου να δείτε την υπόλοιπη σελίδα, χρησιμοποιήστε τη γραμμή κύλισης στα δεξιά της σελίδας. Τι βλέϖετε στην αρχική σελίδα του Twitter Στην εικόνα που ακολουθεί βλέπετε ολόκληρη την αρχική σελίδα του Twitter, όπως θα τη βλέπατε χρησιμοποιώντας τη γραμμή κύλισης. Για να εντοπίσετε τα διάφορα στοιχεία της σελίδας στην οθόνη σας, χρησιμοποιήστε τη γραμμή κύλισης.

16 18 Το βιβλίο του Twitter Εικόνα 1.3 Τα βασικά στοιχεία της αρχικής σελίδας του Twitter 1. Αρχική Σελίδα: Μετάβαση στην Αρχική Σελίδα του Twitter. 2. Επιλογή Γλώσσας: Δυνατότητα προβολής του Twitter σε διαφορετική από την προεπιλεγμένη γλώσσα, η οποία διαφέρει ανάλογα με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας. Η γλώσσα προβολής του Twitter δεν επηρεάζει τη γλώσσα με την οποία θα γίνονται οι ανακοινώσεις, η αποστολή προσωπικών μηνυμάτων, κ.ά. 3. Καλώς ήρθες στο Twitter (Welcome to Twitter): Το Twitter σας καλωσορίζει και σας προτρέπει να συνδεθείτε με τα άτομα και τις εταιρείες που επιθυμείτε από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον Twitter και από το κινητό σας τηλέφωνο ή άλλες φορητές συσκευές όπως το ipad. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις όπου και αν βρίσκεστε.

17 1 Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter; Περιοχή σύνδεσης στο λογαριασμός σας στο Twitter: Σύνδεση στον λογαριασμό σας, εφόσον έχετε πρώτα δημιουργήσει έναν. 5. Περιοχή δημιουργίας λογαριασμού στο Twitter: Δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού στο Twitter. 6. Περιοχή χρήσιμων πληροφοριών: Πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με το Twitter. Βήμα 2 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ: Εϖιλογή γλώσσας στο Twitter Η Αρχική Σελίδα στο Twitter μπορεί να έχει εμφανιστεί στα αγγλικά, στα ελληνικά, ή σε άλλη γλώσσα ανάλογα με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας και του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε. Αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε ως γλώσσα πλοήγησης τα ελληνικά. Για να ταιριάζουν οι εικόνες του βιβλίου με τη δική σας οθόνη, σας προτείνω να επιλέξετε τα ελληνικά ως γλώσσα πλοήγησης. 1. Πατήστε στην επιλογή Language: English, που βρίσκεται στο ε- πάνω δεξιό μέρος της οθόνης. 2. Θα εμφανιστεί η λίστα με τις διαθέσιμες γλώσσες. 3. Πατήστε στην επιλογή Ελληνικά.

18 20 Το βιβλίο του Twitter Εικόνα 1.4 Η λίστα εϖιλογής γλώσσας ϖλοήγησης στο Twitter Βήμα 3 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ: Περιοχή χρήσιμων ϖληροφοριών Στο κάτω μέρος της οθόνης βλέπετε την περιοχή χρήσιμων πληροφοριών. 1. Πατώντας στις διαθέσιμες επιλογές αποκτάτε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το twitter.com και τη λειτουργία του. 1 Εικόνα 1.5 Η ϖεριοχή χρήσιμων ϖληροφοριών 2. Αν επιλέξετε να εξερευνήσετε κάποια από τις διαθέσιμες επιλογές για να επιστρέψετε στην Αρχική Σελίδα: Α. Πατήστε στο κουμπί πίσω όσες φορές χρειαστεί, ή Β. Πατήστε στο λογότυπο (αν είναι ορατό), που θα βρίσκεται στο επάνω αριστερό μέρος της σελίδας.

19 1 Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter; 21 2Α 2Β Εικόνα 1.6 Τρόϖοι εϖιστροφής στην αρχική σελίδα του Twitter Εϖεξήγηση των εϖιλογών της ϖεριοχής χρήσιμων ϖληροφοριών Εικόνα 1.7 Η ϖεριοχή χρήσιμων ϖληροφοριών 1. Σχετικά: Πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τους επενδυτές, τα προϊόντα, και ό,τι είναι σχετικό με το Twitter. 2. Βοήθεια: Θα βρείτε απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις και οδηγίες σχετικά με τη χρήση του Twitter. Αν δεν βρείτε στα ελληνικά αυτό που ψάχνετε και είστε εξοικειωμένοι με τα αγγλικά, δοκιμάστε να δείτε τα περιεχόμενα της βοήθειας στα αγγλικά όπου θα βρείτε περισσότερο υλικό. Υπάρχει ένδειξη αλλαγής γλώσσας στο επάνω μέρος της σελίδας. 3. Blog (Ιστολόγιο): Πρόσβαση στο επίσημο ιστολόγιο (blog) του Twitter. 4. Η κατάστασή μου: Σελίδα ενημερώσεων από τους συντελεστές του Twitter σχετικά με την ομαλή ή μη λειτουργία του Twitter και προβλήματα που προκύπτουν, καθώς και το πώς αντιμετωπίζονται.

20 22 Το βιβλίο του Twitter 5. Θέσεις εργασίας: Πρόσβαση σε αγγελίες για θέσεις εργασίας στο Twitter και δυνατότητα υποβολής βιογραφικού. 6. Ads: Η πολιτική του Twitter σχετικά με τις διαφημίσεις και πώς μπορείτε να τις διαμορφώσετε ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις, καθώς και δυνατότητα να διαφημιστείτε στο Twitter. 7. Όροι Χρήσης: Δικαιώματα, περιορισμοί, και υποχρεώσεις σχετικά με τη χρήση και λειτουργία του Twitter και των περιεχομένων. 8. ιδιωτικό απόρρητο: Ανάλυση των αρχών του Twitter ως προς την πολιτική του προσωπικού απορρήτου και τα πνευματικά δικαιώματα. 9. Διαφημιστές: Δυνατότητα να διαφημιστείτε στο Twitter. 10. Eπιχειρήσεις: Πληροφορίες και συμβουλές για την αποτελεσματικότερη χρήση του Twitter ως επαγγελματικού εργαλείου. 11. Μέσα Ενημέρωσης: Προτάσεις και παραδείγματα για αποτελεσματικότερες πρακτικές και πηγές για να βοηθηθείτε στη γρηγορότερη ανάπτυξη του Προφίλ σας. 12. Προγραμματιστές: Ανάπτυξη και πρόσβαση σε εφαρμογές που συνεργάζονται με άλλα προγράμματα και δικτυακούς τόπους, διαθέσιμο υλικό και πρόσθετα. Αφορά κυρίως προχωρημένους χρήστες. 13. Πηγές: Γενικές και τεχνικές οδηγίες χρήσης του λογοτύπου του Twitter και άλλο σχετικό υλικό. 14. Κατάλογος: Δυνατότητα πλοήγησης σε δημόσια προφίλ Twitter κατά όνομα λογαριασμού ή αναζήτηση βάσει ονόματος. Βήμα 4: Εγγραφή στο Twitter 1. Εντοπίστε τη φόρμα Καινούριος στο Twitter; Φτιάξε λογαριασμό.

21 1 Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter; 23 1 Εικόνα 1.8 Η φόρμα «Καινούριος στο Twitter;» 2. Για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter, θα πρέπει να συμπληρώσετε και τα τρία πεδία της φόρμας (Πλήρες όνομα, , Κωδικός πρόσβασης). Τα πεδία και Κωδικός πρόσβασης πρέπει να τα θυμάστε, επειδή θα τα χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θα συνδέεστε στο Twitter.

22 24 Το βιβλίο του Twitter Εικόνα 1.9 Η φόρμα συμϖλήρωσης για τη δημιουργία του λογαριασμού σας Για να συμπληρώσετε τα πεδία 1 ως 3, πρέπει να πατήσετε μέσα στο πλαίσιο κειμένου κάθε πεδίου για να εμφανιστεί το σημείο εισαγωγής και μετά να αρχίσετε να πληκτρολογείτε. 1. Πλήρες όνομα: Καταχωρίστε το ονοματεπώνυμο (μέχρι 20 χαρακτήρες) που θέλετε να βλέπουν οι άλλοι χρήστες όταν επισκέπτονται το Προφίλ σας. Προτιμήστε το πραγματικό σας όνομα ώστε να μπορούν να σας βρίσκουν εύκολα οι φίλοι σας. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ελληνικούς χαρακτήρες. Σε αυτή την περίπτωση να θυμάστε ότι οι φίλοι σας που δεν έχουν δυνατότητα πληκτρολόγησης στα ελληνικά θα δυσκολευτούν να σας βρουν. Για το παράδειγμα της εικόνας καταχωρίσαμε το όνομα Melpomeni Sideri.

23 1 Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter; 25 1 Εικόνα 1.10 Το ϖεδίο Πλήρες όνομα συμϖληρωμένο 2. (Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο): Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε. Η διεύθυνση πρέπει να είναι πραγματική για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την εγγραφή. 2 Εικόνα 1.11 Το ϖεδίο συμϖληρωμένο 3. Κωδικός πρόσβασης: Ο κωδικός που θα δώσετε πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 6 χαρακτήρες. Σε αντίθετη περίπτωση, θα σας ζητηθεί να δώσετε άλλον.

24

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter;

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter; Περιεχόµενα Αντί προλόγου...7 Πώς να χρησιµοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δηµιουργώ τον λογαριασµό µου στο Twitter;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς µπορώ να συνδεθώ και να αποσυνδεθώ από το Twitter;...37

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;... Περιεχόμενα Αντί προλόγου... 7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube;

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube; Περιεχόμενα Αντί προλόγου...9 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ τον λογαριασμό μου στο ΥouΤube;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς διαμορφώνω την Αρχική Σελίδα μου;...43 Κεφάλαιο 3: Πως

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube;

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube; Περιεχόμενα Αντί προλόγου...9 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ τον λογαριασμό μου στο ΥouΤube;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς μπορώ να συνδεθώ και να αποσυνδεθώ από το YouTube;...41

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη

Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη Εγχειρίδιο εγγραφής και σύνδεσης χρήστη Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.step.gov.gr δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να εγγραφούν στην υπηρεσία προσωποποιημένης πληροφόρησης, μέσω της οποίας μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή...2 2. Αρχική σελίδα, Εισαγωγή & Περιβάλλον Συστήματος...3 2.1. Αρχική σελίδα εισαγωγής...3 2.2. Εισαγωγή στην Πλατφόρμα Τηλε-κατάρτισης...4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΙ Nα δημιουργήσω/ενεργοποιήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα Να προβάλω τις λεπτομέρειες του προφίλ μου...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΙ Nα δημιουργήσω/ενεργοποιήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα Να προβάλω τις λεπτομέρειες του προφίλ μου... ... 2 Nα δημιουργήσω/ενεργοποιήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα... 2 Να προβάλω τις λεπτομέρειες του προφίλ μου... 3 Να επεξεργαστώ τις λεπτομέρειες του προφίλ μου... 5 Να προσθέσω, επεξεργαστώ, να διαγράψω

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία για την ανάδειξη Διευθυντή Σχολής ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 2014

Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία για την ανάδειξη Διευθυντή Σχολής ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 2014 Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία για την ανάδειξη Διευθυντή Σχολής ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 2014 Ο ψηφοφόρος λαμβάνει στην ηλεκτρονική του διεύθυνση μήνυμα όπως το παρακάτω με το οποίο καλείται να ψηφίσει. Το μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Καθοδήγηση στο Twinspace

Καθοδήγηση στο Twinspace Καλώς ήλθατε Καθοδήγηση στο Twinspace Αυτή η καθοδήγηση σχεδιάστηκε για χρήση από τους Εκπαιδευτικούς Διαχειριστές που είναι νέοι στο TwinSpace. Θα σας βοηθήσει: - Να έχετε πρόσβαση στο Twinspace - Να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ CLAROLINE Κατάλογος περιεχομένων Εγγραφή μαθητή στο Claroline...2 Εγγραφή σε μάθημα...3 Τα μαθήματά μου...4 Αλλαγή του προφίλ μου (Manage my account)...4

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήσης Εκπαιδευόμενου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα τηλ.: 210-3689381, 210-3689354 fax:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου "Σύζευξις" -1-

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου Σύζευξις -1- -1- 1 Διαχείριση Χρηστών...3 1.1 Υπηρεσίες...5 1.1.1 Δημιουργία νέου χρήστη...6 1.1.2 Αναζήτηση χρήστη...7 1.1.2 Επεξεργασία στοιχείων χρήστη...8 1.1.3 Δημιουργία /Επεξεργασία mailbox plan...10 1.1.4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για τα μέλη του δικτύου Αλληλέγγυας Οικονομίας Κορυδαλλού

Εγχειρίδιο χρήσης για τα μέλη του δικτύου Αλληλέγγυας Οικονομίας Κορυδαλλού Εγχειρίδιο χρήσης για τα μέλη του δικτύου Αλληλέγγυας Οικονομίας Κορυδαλλού ΑΡΧΙΚΗ Καθώς βρίσκεστε στην αρχική σελίδα βλέπετε την παρακάτω εικόνα: Κατάσταση Στο πεδίο αυτό βλέπετε τα νέα μηνύματα που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

Τσέκαρέ το! Facebook Check

Τσέκαρέ το! Facebook Check Facebook Check Ξέρεις καλά όλους τους «φίλους» σου; Ποιος μπορεί να δει τι κοινοποιείς στο Facebook; Διατήρησε τον έλεγχο των δημοσιεύσεών σου! Πώς διαχειρίζεσαι τις λίστες των «φίλων» σου; Πώς μπορείς

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φορέων Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2007 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 17 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 22 Η Λίστα φακέλων... 23 Το Outlook Σήμερα...

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα Βοήθειας του Internet Explorer

Το σύστημα Βοήθειας του Internet Explorer Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: Διαδίκτυο Internet... 9 Κεφάλαιο 2: Υπηρεσίες και εφαρμογές του Διαδικτύου... 18 Κεφάλαιο 3: O φυλλομετρητής Internet Explorer... 29 Κεφάλαιο 4:

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Χαρπαντίδου Ζαχαρούλα Επιμορφώτρια Β επιπέδου ΠΕ 19-20 Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δράμας 2013 Περιεχόμενα Δημιουργία λογαριασμού στο Google Drive. 3 Διαχείριση του GoogleDrive..

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακό Περιβάλλον Διαχείρισης Ασκήσεων Προγραμματισμού

Διαδικτυακό Περιβάλλον Διαχείρισης Ασκήσεων Προγραμματισμού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Διπλωματική Εργασία με θέμα: Διαδικτυακό Περιβάλλον Διαχείρισης Ασκήσεων Προγραμματισμού Καραγιάννης Ιωάννης Α.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Διαχειριστής Ιδρύματος 1 Δημιουργία λογαριασμού και Είσοδος στο σύστημα Για να εγγραφείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα «Απέλλα» ως Διαχειριστής Ιδρύματος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

6 Εισαγωγή στο Wordpress 3.x

6 Εισαγωγή στο Wordpress 3.x Περιεχόμενα 1 Εγκατάσταση του WordPress... 11 Ελάχιστες απαιτήσεις... 11 Easy PHP... 12 Εγκατάσταση Easy PHP... 12 Βήματα εγκατάστασης EasyPHP με εικόνες... 13 Το EasyPHP στα Ελληνικά... 17 Κατέβασμα και

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD)

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 (18) Εγχειρίδιο ς (SUD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 (18) Copyright 2013 - Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 3 1.1 Σκοπός... 3 Έκταση... 3 1.3 Ορισμοί, ακρώνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης

Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης Οδηγός καταχώρισης σχεδίου δράσης σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης http://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy Για την καταχώριση στοιχείων στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Α. Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων Θα μάθετε: Να θέτετε σε κοινή χρήση ένα αρχείο ή ένα φάκελο του υπολογιστή με τα Windows XP. Να θέτετε σε κοινή χρήση στο δίκτυο μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Υποψήφιοι 1 Δημιουργία Λογαριασμού και Είσοδος στο Σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Υποψήφιος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα... 4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα...4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ Ν.3908/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Εγγραφή στο σύστημα...3 2. Είσοδος στο σύστημα...4 3. Υποβολή Αίτησης...6

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης της Υπηρεσίας Σχολικών Ηλεκτρονικών Περιοδικών και Εφημερίδων.

Οδηγός Χρήσης της Υπηρεσίας Σχολικών Ηλεκτρονικών Περιοδικών και Εφημερίδων. Οδηγός Χρήσης της Υπηρεσίας Σχολικών Ηλεκτρονικών Περιοδικών και Εφημερίδων http://schoolpress.sch.gr Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών Έκδοση 1.0 Ιανουάριος 2013 Περιεχόμενα 1.

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε, Στόχος του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του νέου Συστήματος Κεντρικής

Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε, Στόχος του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του νέου Συστήματος Κεντρικής Αγαπητή κυρία/αγαπητέ κύριε, Στόχος του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη λειτουργία του νέου Συστήματος Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης (ΑΤΛΑΣ), το οποίο τίθεται

Διαβάστε περισσότερα

LLL, LEONARDO DA VINCI, Μεταφορά καινοτομίας I-CIA of SMEs Αρ. έργου TR1-LEO Οδηγός χρήσης

LLL, LEONARDO DA VINCI, Μεταφορά καινοτομίας I-CIA of SMEs Αρ. έργου TR1-LEO Οδηγός χρήσης Οδηγός χρήσης ΕΡΓΟ: Βελτιώνοντας τις ικανότητες Ανταγωνιστικής Νοημοσύνης (Competitive Intelligence) των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (2013-1-TR1-LEO05-47542) Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Γενικές πληροφορίες...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ.... 3 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Ιστολογίου με το WORDPRESS στο Νηπιαγωγείο. Αλεξάνδρα Νάκου Med

Δημιουργία Ιστολογίου με το WORDPRESS στο Νηπιαγωγείο. Αλεξάνδρα Νάκου Med Δημιουργία Ιστολογίου με το WORDPRESS στο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρα Νάκου Med alexandranakou@gmail.com Βήμα 1ο Ανοίγουμε τον φυλλομετρητή ιστού (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla) όποιον χρησιμοποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004 Εγχειρίδιο Φοιτητή Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ 2013 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Περιήγηση στις δυνατότητες του λογισμικού και στον τρόπο χρήσης του ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. https://findhome.teicrete.gr

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. https://findhome.teicrete.gr ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ https://findhome.teicrete.gr Εισαγωγή Πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών ενοικίασης καταλυμάτων σε όλο το νησί που απευθύνονται υποχρεωτικά και σε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2003 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 16 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 20 Η Λίστα φακέλων... 21 Ο φάκελος Το Outlook

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικές ο δηγίες χρήσης

Αναλυτικές ο δηγίες χρήσης Κατανομή κοινοχρήστων πολυκατοικιών απλά και εύκολα Αναλυτικές ο δηγίες χρήσης Ενότητα 1 - Λογαριασμός χρήστη...2 Ενότητα 2 - Δημιουργία πολυκατοικίας...3 Ενότητα 3 - Δημιουργία κοινοχρήστων...4 Περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα.

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα. Έγγραφο απαιτήσεων 1 Περιγραφή Συστήματος Η online ιστοσελίδα και η αντίστοιχη έκδοση για κινητά τηλέφωνα έχει ως στόχο να υποστηρίξει και να ενισχύσει το User Experience (UX) των επισκεπτών του e-museum,

Διαβάστε περισσότερα

Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα!

Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα! Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα! Περιεχόμενα Ενότητα Σελίδες Εισαγωγή 3 Εγγραφή στο Σύστημα 4 10 Είσοδος στο Σύστημα 11 12 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΤΗ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.Δ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Είσοδος στην εφαρμογή 2) Δημιουργία Περιόδου Υποβολής 2.α) Ακύρωση Περιόδου Υποβολής 3) Μέθοδος Υποβολής: Συμπλήρωση Φόρμας 3.α) Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Γραφείων Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Γραφείο Πρακτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Για Τη Δημιουργία Ψηφιακής Υπογραφής

Οδηγίες Για Τη Δημιουργία Ψηφιακής Υπογραφής Οδηγίες Για Τη Δημιουργία Ψηφιακής Υπογραφής Για να δημιουργήσετε τη δική σας Ψηφιακή Υπογραφή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία που σας παρέχει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.sch.gr/

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Εφαρµογής Γραµµατειών Περιεχόμενα Πίνακας Εικόνων...3 1. Είσοδος στο σύστημα...5 2. Στοιχεία Γραμματείας...9 3. Μεταπτυχιακά Προγράμματα...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Εισαγωγή. Οδηγός Χρήστη - Φοιτητή

Περιεχόμενα. Εισαγωγή. Οδηγός Χρήστη - Φοιτητή 1 από 14 04/03/2008 05:18 ΜΜ Οδηγός Χρήστη - Φοιτητή Περιεχόμενα Εισαγωγή Άδεια εισόδου Χαρτοφυλάκιο Χρήστη Αλλαγή του προφίλ μου Εγγραφή σε μάθημα Το Ημερολόγιο μου Οι Ανακοινώσεις μου Έξοδος Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

«ΖΕΥΣ» Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία

«ΖΕΥΣ» Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία «ΖΕΥΣ» Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία 23 Ιουλίου 2013 Εισαγωγή Η «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» είναι ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο. Τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία εγγραφής σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης

Διαδικασία εγγραφής σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Διαδικασία εγγραφής σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης http://epaggelmatikimathisi.pi.ac.cy Για την εγγραφή του σχολείου στην Ηλεκτρονική Πύλη Επαγγελματικής Μάθησης ακολουθούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 6. YΠΗΡΕΣΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 6. YΠΗΡΕΣΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 6. YΠΗΡΕΣΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (LIVE STREAMING) ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ] ΓΙΑ ΤΟN ΧΡΗΣΤΗ [13/01/2014] έκδοση: 1.0 1 Περιεχόμενα 1. Έλεγχος εγγράφου...3 2. Εισαγωγή...4 3. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΖΩΗΣ - LIFE QUOTES

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΖΩΗΣ - LIFE QUOTES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΖΩΗΣ - LIFE QUOTES Τμήμα Εκπαίδευσης: Σεπτέμβριος 2017 Πίνακας Περιεχομένων Σκοπός Εγχειριδίου... 3 Δημιουργία Νέας Προσφοράς Ζωής... 4 Βήματα για τη Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές Σκοπός του εργαστηρίου αυτού είναι η εξοικείωση με κάποιες εφαρμογές που θα μας φανούν πολύ χρήσιμες κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Εισαγωγής στον Προγραμματισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ονοματεπώνυμα Μαθητών 1. 2. Ο Κωνσταντίνος και η Κατερίνα πρέπει να κάνουν μια εργασία για το σχολείο τους το Σαββατοκύριακο. Ο Κωνσταντίνος όμως πήγε εκδρομή με

Διαβάστε περισσότερα

ΣυνοπτικόςΟδηγόςΧρήσηςτουMoodle για το Φοιτητή

ΣυνοπτικόςΟδηγόςΧρήσηςτουMoodle για το Φοιτητή ΣυνοπτικόςΟδηγόςΧρήσηςτουMoodle για το Φοιτητή Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων... 2 1. Εισαγωγή...3 1.1 Περιβάλλον Moodle... 3 1.2 Εισαγωγή / Εγγραφή στην πλατφόρμα... 3 1.3 Είσοδος σε μάθημα...

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ. Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ. Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DOTSOFT Α.Ε. ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Π.2.4.3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΈΚΔΟΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Google Drive Google Docs

Google Drive Google Docs Google Drive Google Docs Το Google Drive είναι ένα cloud αποθήκευσης και ένα πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων που παρέχεται από τη Google. Προηγουμένως η Google είχε διάφορες υπηρεσίες που συνδέονταν μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής 1 Δημιουργία λογαριασμού και Είσοδος στο σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Καθηγητής/Ερευνητής

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φοιτητή

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φοιτητή Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φοιτητή Ως φοιτητής μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις Πρακτικής Άσκησης αφού συνδεθείτε στην εφαρμογή επιλέγοντας

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα Skype (έκδοση 4.0.0.226)

Το πρόγραμμα Skype (έκδοση 4.0.0.226) Το πρόγραμμα Skype (έκδοση 4.0.0.226) Το Skype είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε τον υπολογιστή μας σε βιντεοτηλέφωνο! Για να είναι ικανοποιητική η ποιότητα του ήχου και πολύ περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία λογαριασμού στο Google-Gmail (1/2)

Δημιουργία λογαριασμού στο Google-Gmail (1/2) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού, καθώς και οι απαραίτητες ενέργειες για την ανάρτηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Εφαρμογής Φοιτητών Πίνακας Εικόνων Εικόνα 1.1. Εκκίνηση της διαδικασία εγγραφής...5 Εικόνα 1.2. Σελίδα εγγραφής...6 Εικόνα 1.3. Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Οδηγός Χρήστη Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Περιεχόµενα 1. ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 3 2. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ 6 3. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 9 4. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή

Είσοδος στην εφαρμογή Είσοδος στην εφαρμογή Για να πραγματοποιηθεί είσοδος στο σύστημα, ο/η ιατρός πρέπει να έχει πραγματοποιήσει αρχικά συναλλαγή με το σύστημα πιστοποίησης των στοιχείων του/της και να έχει παραλάβει μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

HomeWork. Οδηγίες Χρήσης. Ένας δάσκαλος στο σπίτι.

HomeWork. Οδηγίες Χρήσης. Ένας δάσκαλος στο σπίτι. HomeWork Ένας δάσκαλος στο σπίτι Οδηγίες Χρήσης www.iscool.gr Περιεχόμενα Σύνδεση στο e-homework - 2 - Επιλογή μαθήματος - 3 - Επεξήγηση περιεχομένων βιβλίου - 5 - Μπάρα λειτουργίας video - 7 - Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Ενέργειες Πρακτικής Άσκησης από Φορείς Αγαπητοί Φορείς/ Επιχειρήσεις, Μπορείτε πλέον, ηλεκτρονικά, να αναρτήσετε τις νέες Θέσεις Πρακτικής Άσκησης και να υποβάλετε σε δεύτερο χρόνο (και εφόσον ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 4 - ΑΝΆΠΤΥΞΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 4 - ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 4 - ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΏΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΏΝ] ΓΙΑ ΤΟN ΧΡΗΣΤΗ [13/01/2014] έκδοση: 1.0 1 Περιεχόμενα 1. Έλεγχος εγγράφου...3 2. Εισαγωγή...4

Διαβάστε περισσότερα

Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας

Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Οδηγός Εφαρμογής Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Το ksyla.gr είναι μια κοινότητα αγοραπωλησίας καύσιμου ξύλου σε οποιαδήποτε μορφή (καυσόξυλα, πέλλετ, μπρικέτες, κάρβουνα) καθώς επίσης και ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων Ενότητα 4 Επεξεργασία πινάκων 36 37 4.1 Προσθήκη πεδίων Για να εισάγετε ένα πεδίο σε ένα πίνακα που υπάρχει ήδη στη βάση δεδομένων σας, βάζετε τον κέρσορα του ποντικιού στο πεδίο πάνω από το οποίο θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην εφαρμογή... 2 Βασική Σελίδα (Activity)... 3 Ρυθμίσεις... 3 Πελάτες... 6 Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Αποθήκη... 11 Αναζήτηση προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού και αυτόματης υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και Αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης

Υπολογισμός και Αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Υπολογισμός και Αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού και αυτόματης υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής

Διαβάστε περισσότερα

«ΖΕΥΣ» Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία

«ΖΕΥΣ» Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία «ΖΕΥΣ» Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία 3 Δεκεμβρίου 2012 Εισαγωγή Η «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» είναι ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Οδηγίες Χρήσης της Εφαρμογής

Βασικές Οδηγίες Χρήσης της Εφαρμογής Βασικές Οδηγίες Χρήσης της Εφαρμογής Σύνδεση στην Εφαρμογή Πριν ξεκινήσετε την εργασία σας με το Σύστημα Διαχείρισης Εφαρμογών του ΚΕΠΕΑ πρέπει να συνδεθείτε δίνοντας το username και το password που σας

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία. Ιστολογίου (blog) 7/5/2015. Χρυσάνθη Γιομέλου ΚΔΒΜ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημιουργία. Ιστολογίου (blog)  7/5/2015. Χρυσάνθη Γιομέλου ΚΔΒΜ ΝΙΚΑΙΑΣ Δημιουργία 7/5/2015 Ιστολογίου (blog) www.blogger.com Χρυσάνθη Γιομέλου ΚΔΒΜ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ TI EINAI TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ... 2 ΓΙΑΤΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ;... 2 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ... 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχώρηση ονομάτων χώρου

Καταχώρηση ονομάτων χώρου Καταχώρηση ονομάτων χώρου Βήμα 1: Αναζήτηση ονομάτων χώρου για καταχώρηση Εισάγεται το όνομα ή τα ονόματα χώρου που σας ενδιαφέρουν, χωρίς καταλήξεις, χωρίζοντας με κενό ή new line αν έχετε πάνω από δύο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης για Διαχειριστές. Πλατφόρμα Μεταφόρτωσης και Μετατροπής Βίντεο

Εγχειρίδιο Χρήσης για Διαχειριστές. Πλατφόρμα Μεταφόρτωσης και Μετατροπής Βίντεο Εγχειρίδιο Χρήσης για Διαχειριστές Πλατφόρμα Μεταφόρτωσης και Μετατροπής Βίντεο 1. Εισαγωγή 1.1 Περιγραφή Λειτουργίας Πλατφόρμας Η Πλατφόρμα Μεταφόρτωσης και Μετατροπής Βίντεο παρέχει τη δυνατότητα της

Διαβάστε περισσότερα