ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΣΠΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΣΠΑ"

Transcript

1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΣΠΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΩΝ Το παρουσιολόγιο πιστοποιεί το παρεχόμενο διδακτικό/υποστηρικτικό έργο του αναπληρωτή εκπαιδευτικού/εεπ/εβπ στη σχολική μονάδα. Με βάση αυτό καθορίζεται η μηνιαία μισθοδοσία του και ως εκ τούτου η συμπλήρωση του πρέπει να γίνεται επιμελώς και ανελλιπώς. Πρέπει να φέρει τη μορφή και το περιεχόμενο του υποδείγματος του παρουσιολογίου που περιλαμβάνεται στον Οδηγό της αντίστοιχης πράξης. Απαιτείται η σωστή και πλήρης συμπλήρωση του, αποκλειστικά για τις ημέρες που ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός/εεπ/εβπ παρέχει διδακτικό/υποστηρικτικό έργο στη σχολική μονάδα. Ο Διευθυντής/ντρια ή ο Προϊστάμενος/η του σχολείου συμπληρώνει τις στήλες «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» ή «ΑΠΟΥΣΙΕΣ» μόνο τις ημέρες που το σχολείο λειτουργεί και ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ οφείλει να είναι παρών, βάσει του ωρολογίου προγράμματος και υπογράφει μόνο τις ημέρες που είναι παρών (δεν υπογράφει εκ των υστέρων σε ημέρες άδειας, απουσίας κλπ.). Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού (blanco). Στην εξαιρετική περίπτωση που απαιτείται διόρθωση, θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του αναπληρωτή/τριας και του Διευθυντή/τριας ή του Προϊσταμένου/η του σχολείου στο συγκεκριμένο πεδίο το οποίο φέρει διόρθωση, με σύντομη αιτιολόγηση της απαιτούμενης διόρθωσης.

3 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΩΝ Για τις ημέρες που το σχολείο λειτουργεί και πραγματοποιούνται σχολικές εκδηλώσεις (π.χ εκδρομές, σχολικές εορτές, εκκλησιασμός κλπ.) συμπληρώνονται κανονικά οι στήλες «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» ή «ΑΠΟΥΣΙΕΣ», σύμφωνα με τον αριθμό των προβλεπόμενων ωρών διδασκαλίας. Για τις ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί η στήλη «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» δεν συμπληρώνεται με τις διδακτικές ώρες αλλά με την αιτιολογία της μη λειτουργίας του σχολείου (π.χ εθνική εορτή, τοπική εορτή, διακοπές Χριστουγέννων/Πάσχα, καιρικές συνθήκες, εκλογές κλπ.). Οι ώρες του παρουσιολογίου πρέπει να ταυτίζονται με τις ώρες που αναγράφονται στο εγκεκριμένο ωρολόγιο πρόγραμμα. Όταν ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ απουσιάζει για οποιοδήποτε λόγο (άδεια, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία), ο αριθμός των διδακτικών ωρών απουσίας καταχωρείται στη στήλη «ΑΠΟΥΣΙΕΣ» και στη στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» αναγράφεται η αιτιολογία. Οι άδειες ασθένειας-κύησης-λοχείας πρέπει να αναφέρονται στη στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» ακόμα και για ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί (αργίες, σαββατοκύριακα, διακοπές Χριστουγέννων κλπ.).

4 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΩΝ Απαιτείται η άμεση αποστολή του, με τη λήξη του μήνα αναφοράς από τους Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένους/νες σχολικών μονάδων προς τη Διεύθυνση ΠΕ Μεσσηνίας προκειμένου να ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος του μήνα μισθοδοσίας. Αποστέλλονται τα πρωτότυπα παρουσιολόγια, ορθά συμπληρωμένα (όχι φωτοτυπίες, όχι fax, όχι ), ώστε να είναι δυνατή η έγκαιρη επεξεργασία τους και ο έλεγχός τους για την πληρωμή των αναπληρωτών. Το πρωτότυπο παρουσιολόγιο, σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από το Διευθυντή/ντρια ή τον Προϊστάμενο/η αποστέλλεται στη Δ\νση Π.Ε Μεσσηνίας και ένα αντίγραφο φυλάσσεται στο αρχείο του σχολείου για διασταύρωση σε τυχόν επικείμενους ελέγχους. Η ημερομηνία έναρξης του παρουσιολογίου δεν μπορεί να είναι προγενέστερη της ημερομηνίας ανάληψης του εκπαιδευτικού στη σχολική μονάδα. Ο εκπαιδευτικός/εεπ/εβπ υπογράφει μόνο τις ημέρες που βρίσκεται στο σχολείο και αυτό λειτουργεί. ΔΕΝ υπογράφει τις ημέρες που είναι απών ή που δεν λειτουργεί η σχολική μονάδα.

5 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΩΝ Για όποια ημέρα ο εκπαιδευτικός/εεπ/εβπ δεν είναι παρών στη σχολική του μονάδα λόγω καιρικών συνθηκών πρέπει να προσκομίζεται απόφαση Δήμου ή Περιφέρειας που να πιστοποιεί τη μη λειτουργία του σχολείου του η οποία να αποστέλλεται μαζί με το παρουσιολόγιο. Στην περίπτωση που ο εκπαιδευτικός/εεπ/εβπ απεργήσει ή κάνει στάση εργασίας, επισυνάπτεται με το παρουσιολόγιο Υπεύθυνη Δήλωση Απεργίας (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Δ/νσης) Σε περίπτωση άδειας (ασθενείας, ειδικής, κλπ) του εκπαιδευτικού/εεπ/εβπ, επισυνάπτονται με το παρουσιολόγιο τα αντίγραφα των ακόλουθων εγγράφων: 1) αίτηση άδειας, 2) έγκριση άδειας και 3) δικαιολογητικό-ά απουσίας (παρακολούθηση επιμορφωτικού σεμιναρίου, φωτοτυπία ιατρικής γνωμάτευσης, βεβαίωση συμμετοχής σε εξετάσεις από το οικείο Πανεπιστήμιο, ), κλπ. Τα δε πρωτότυπα έγγραφα αποστέλλονται χωριστά για ενημέρωση του προσωπικού τους μητρώου, σύμφωνα με τη συνηθισμένη διαδικασία. Σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός/εεπ/εβπ συμπληρώνει ωράριο σε περισσότερα από ένα σχολεία, συμπληρώνεται παρουσιολόγιο από το κάθε σχολείο μόνο με τις ημέρες και ώρες που διατίθεται σε αυτό.

6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΩΝ Όλα τα παρουσιολόγια βρίσκονται στην ενότητα «Ενημερωτικό Υλικό ΕΣΠΑ» στην ιστοσελίδα της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας Συγκεντρωτικά: Ένα αρχείο.rar που περιέχει 7 αρχεία.xls (1 για κάθε έργο) Μεμονωμένα: 7 αρχεία.xls (1 για κάθε έργο) Προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου παρουσιολογίου! Συνιστάται η αποθήκευση του στον Η/Υ με το όνομα του εκπαιδευτικού και τον τίτλο του έργου: π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ_ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ_ xls Ορίζοντας το μήνα και το έτος, δημιουργείται αυτόματα το παρουσιολόγιο που επιθυμούμε. Το εκτυπώνουμε την πρώτη ημέρα του μήνα και το τηρούμε σε καθημερινή βάση σύμφωνα με τις οδηγίες και τον Οδηγό υλοποίησης του Έργου. Η εκτύπωση του πρέπει να είναι ένα (1) φύλλο τύπου Α4. (Το πρωτότυπο αποστέλλεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και αντίγραφό του παραμένει στο αρχείο της πράξης που τηρείται σε ειδικό φάκελο στο σχολείο.)

7 ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Στις Σχολικές Μονάδες Εφαρμογής Πράξεων ΕΣΠΑ και ΠΔΕ, τηρείται Αρχείο με όλα τα έγγραφα που εκδίδονται και αφορούν στους αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς /ΕΕΠ/ ΕΒΠ κάθε Πράξης. Ενδεικτικά αναφέρονται: Οδηγός υλοποίησης Πράξης Αντίγραφα παρουσιολογίων Πράξεις ανάληψης υπηρεσίας Αιτήσεις οποιασδήποτε μορφής (π.χ. αδειών, ) Αποφάσεις εγκρίσεων αδειών και δικαιολογητικά αυτών. Διαβιβαστικά

8 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ Σας παρουσιάζουμε 2 (δύο) υποδείγματα συμπλήρωσης παρουσιολογίου για δύο τυχαίους μήνες με πολλές περιπτώσεις που ενδέχεται να συναντήσετε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Παρακαλείσθε να προστρέχετε σε αυτά τα συμπληρωμένα υποδείγματα όταν δεν είστε βέβαιοι για την ορθότητα της συμπλήρωσής σας.

9 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1: ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ανάλυση συμπλήρωσης ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Εκπαιδευτικός με υποχρεωτικό ωράριο 24 ωρών που στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα διδασκόντων έχει κατανεμημένες τις ώρες ως εξής: Δευτέρα 5 ώρες. Τρίτη 5 ώρες, Τετάρτη 5 ώρες, Πέμπτη 5 ώρες, Παρασκευή 4 ώρες. 4/11/2015 Το σχολείο παρέμεινε κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών. Ο εκπαιδευτικός δεν υπογράφει. 5/11/2015 Το σχολείο παρέμεινε κλειστό λόγω τοπικής εορτής/εθνικής εορτής. Ο εκπαιδευτικός δεν υπογράφει 10/11/2015 Ο εκπαιδευτικός παρακολούθησε σεμινάριο σχολικού συμβούλου σε όλο το διδακτικό του ωράριο. Δεν υπογράφει αφού δεν ήταν παρών στη σχολική του μονάδα. 11/11/2015 Ο εκπαιδευτικός ήταν παρών για 3 διδακτικές ώρες και υπογράφει για αυτές. Ακολούθησε σεμινάριο του σχολικού συμβούλου. Για τις υπόλοιπες 2 ώρες του διδακτικού του ωραρίου δεν υπογράφει αφού δεν ήταν παρών στη σχολική του μονάδα. 12/11/2015 Ο εκπαιδευτικός ήταν παρών για 3 διδακτικές ώρες και υπογράφει για αυτές και μόνο. Έπειτα πραγματοποίησε 2ωρη στάση εργασίας και δεν υπογράφει για αυτές. 13/11/2015 Ο εκπαιδευτικός απεργεί και δεν υπογράφει για τις 4 ώρες που είχε διδακτικό ωράριο. 17/11/2015 Πραγματοποιήθηκε σχολικός εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Συμπληρώνουμε κανονικά τις ώρες και υπογράφει ο εκπαιδευτικός χωρίς να σημειώσουμε τίποτα. 19/11/2015 Πραγματοποιήθηκε εκδρομή του σχολείου. Συμπληρώνουμε κανονικά τις ώρες και υπογράφει ο εκπαιδευτικός χωρίς να σημειώσουμε τίποτα. 23/11/2015 Ο εκπαιδευτικός απουσίαζε λόγω ασθένειας δεν υπογράφει αφού δεν ήταν παρών στη σχολική του μονάδα. 24/11/2015 Ο εκπαιδευτικός απουσίαζε με ειδική άδεια (π.χ αιμοδοτική, γονική, εκλογική λόγω χιλιομετρικής απόστασης, πένθους, συνδικαλιστική, δίκης) και δεν υπογράφει αφού δεν ήταν παρών στη σχολική του μονάδα. 26/11/2015 έως 30/11/2015 Ο/η εκπαιδευτικός απουσίαζε με πενθήμερη (5 ημερών άδεια) άδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας. Δεν υπογράφει αφού δεν ήταν παρών στη σχολική του μονάδα. Άδειες ασθένειας-κύησης-λοχείας πρέπει να αναφέρονται στη στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» ακόμα και για ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί (αργίες, σαββατοκύριακα, διακοπές Χριστουγέννων κλπ.).

10 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: 4/11/2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Το σχολείο παρέμεινε κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών. Ο εκπαιδευτικός δεν υπογράφει. Κυρ 1/11/2015 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διδ. ώρες ή αιτιολογία μη λειτουργίας σχολείου ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Δε 2/11/ Υπογραφή Τρ 3/11/ Υπογραφή Τε 4/11/2015 Κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Πα 6/11/ Υπογραφή Σαβ 7/11/2015 Κυρ 8/11/2015 Δε 9/11/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία Σαβ 14/11/2015 Κυρ 15/11/2015 Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Σαβ 21/11/2015 Κυρ 22/11/2015

11 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 5/11/2015 Το σχολείο παρέμεινε κλειστό λόγω τοπικής εορτής/εθνικής Κυρ 1/11/2015 εορτής. Ο εκπ/κός δεν υπογράφει. ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διδ. ώρες ή αιτιολογία μη λειτουργίας σχολείου ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Δε 2/11/ Υπογραφή Τρ 3/11/ Υπογραφή Τε 4/11/2015 Κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Πα 6/11/ Υπογραφή Σαβ 7/11/2015 Κυρ 8/11/2015 Δε 9/11/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία Σαβ 14/11/2015 Κυρ 15/11/2015 Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Σαβ 21/11/2015 Κυρ 22/11/2015

12 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυρ 1/11/2015 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διδ. ώρες ή αιτιολογία μη λειτουργίας σχολείου 10/11/2015 Ο εκπαιδευτικός παρακολούθησε σεμινάριο σχολικού συμβούλου σε όλο ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Δε 2/11/ Υπογραφή Τρ 3/11/ Υπογραφή Τε 4/11/2015 Κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών το διδακτικό του ωράριο. Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Δεν υπογράφει αφού δεν ήταν παρών στη σχολική του μονάδα. Πα 6/11/ Υπογραφή Σαβ 7/11/2015 Κυρ 8/11/2015 Δε 9/11/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία 11/11/2015 Ο εκπαιδευτικός ήταν παρών για 3 διδακτικές ώρες και υπογράφει για αυτές. Ακολούθησε σεμινάριο του σχολικού συμβούλου. Για τις υπόλοιπες 2 ώρες του διδακτικού του ωραρίου δεν υπογράφει αφού δεν ήταν παρών στη σχολική του μονάδα. Σαβ 14/11/2015 Κυρ 15/11/2015 Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Σαβ 21/11/2015 Κυρ 22/11/2015

13 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυρ 1/11/2015 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διδ. ώρες ή αιτιολογία μη λειτουργίας σχολείου ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Δε 2/11/ Υπογραφή Τρ 3/11/ Υπογραφή 12/11/2015 Ο εκπαιδευτικός ήταν παρών για 3 διδακτικές ώρες και υπογράφει Σαβ για αυτές 7/11/2015 και μόνο. Έπειτα Κυρ πραγματοποίησε 8/11/2015 2ωρη στάση εργασίας και δεν υπογράφει για αυτές. Τε 4/11/2015 Κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Πα 6/11/ Υπογραφή Δε 9/11/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία Σαβ 14/11/2015 Κυρ 15/11/2015 Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Σαβ 21/11/2015 Κυρ 22/11/2015

14 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυρ 1/11/2015 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διδ. ώρες ή αιτιολογία μη λειτουργίας σχολείου ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Δε 2/11/ Υπογραφή Τρ 3/11/ Υπογραφή Τε 4/11/2015 Κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Πα 6/11/ Υπογραφή Σαβ 13/11/2015 7/11/2015 Ο εκπαιδευτικός Κυρ 8/11/2015 απεργεί και δεν υπογράφει για τις 4 ώρες που είχε διδακτικό ωράριο. Δε 9/11/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία Σαβ 14/11/2015 Κυρ 15/11/2015 Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Σαβ 21/11/2015 Κυρ 22/11/2015

15 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυρ 1/11/2015 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διδ. ώρες ή αιτιολογία μη λειτουργίας σχολείου ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Δε 2/11/ Υπογραφή Τρ 3/11/ Υπογραφή Τε 4/11/2015 Κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Πα 6/11/ Υπογραφή Σαβ 7/11/2015 Κυρ 8/11/ /11/2015 Πραγματοποιήθηκε σχολικός εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Συμπληρώνουμε κανονικά τις ώρες και υπογράφει ο εκπαιδευτικός χωρίς να Σαβ 14/11/2015 σημειώσουμε τίποτα. Δε 9/11/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία Κυρ 15/11/2015 Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Σαβ 21/11/2015 Κυρ 22/11/2015

16 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κυρ 1/11/2015 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διδ. ώρες ή αιτιολογία μη λειτουργίας σχολείου ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Δε 2/11/ Υπογραφή Τρ 3/11/ Υπογραφή Τε 4/11/2015 Κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Πα 6/11/ Υπογραφή Σαβ 7/11/2015 Κυρ 8/11/2015 Δε 9/11/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου 19/11/2015 Πραγματοποιήθηκε εκδρομή του σχολείου. Συμπληρώνουμε κανονικά τις ώρες και υπογράφει ο εκπαιδευτικός χωρίς να σημειώσουμε τίποτα. Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία Σαβ 14/11/2015 Κυρ 15/11/2015 Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Σαβ 21/11/2015 Κυρ 22/11/2015

17 καιρικών συνθηκών Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Πα 6/11/ Υπογραφή Σαβ 7/11/2015 Κυρ 8/11/2015 Δε 9/11/ Υπογραφή Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία Σαβ 14/11/ /11/2015 Ο εκπαιδευτικός απουσίαζε λόγω ασθένειας δεν υπογράφει αφού δεν ήταν παρών στη σχολική του μονάδα. Κυρ 15/11/2015 Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Σαβ 21/11/2015 Κυρ 22/11/2015 Δε 23/11/ Κανονική άδεια Τρ 24/11/ Ειδική άδεια (πχ αιμοδοτική) Τε 25/11/ Υπογραφή Πε 26/11/ Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Πα 27/11/ Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Σαβ 28/11/2015 Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Κυρ 29/11/2015 Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Δε 30/11/ Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Οδηγίες: Ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ υπογράφει ΜΟΝΟ τις ημέρες που είναι παρών/ούσα. Το παρουσιολόγιο ελέγχεται από τον Εκπαιδευτικό/ΕΕΠ/ΕΒΠ και τον Διευθυντή του Σχολείου/Προϊστάμενο του Νηπιαγωγείου. Αντίγραφο του Παρουσιολογίου φυλάσσεται στο Σχολείο/ Νηπιαγωγείο. Βεβαιώνεται υπεύθυνα η ακρίβεια των ανωτέρω στοιχείων Ο ΒΕΒΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ/ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

18 καιρικών συνθηκών Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Πα 6/11/ Υπογραφή Σαβ 7/11/2015 Κυρ 8/11/2015 Δε 9/11/ Υπογραφή Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία 24/11/2015 Ο εκπαιδευτικός απουσίαζε με ειδική άδεια (π.χ αιμοδοτική, γονική, εκλογική λόγω χιλιομετρικής απόστασης, πένθους, συνδικαλιστική, δίκης) και δεν υπογράφει αφού δεν ήταν παρών στη σχολική του μονάδα. Σαβ 14/11/2015 Κυρ 15/11/2015 Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Σαβ 21/11/2015 Κυρ 22/11/2015 Δε 23/11/ Κανονική άδεια Τρ 24/11/ Ειδική άδεια (πχ αιμοδοτική) Τε 25/11/ Υπογραφή Πε 26/11/ Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Πα 27/11/ Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Σαβ 28/11/2015 Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Κυρ 29/11/2015 Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Δε 30/11/ Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Οδηγίες: Ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ υπογράφει ΜΟΝΟ τις ημέρες που είναι παρών/ούσα. Το παρουσιολόγιο ελέγχεται από τον Εκπαιδευτικό/ΕΕΠ/ΕΒΠ και τον Διευθυντή του Σχολείου/Προϊστάμενο του Νηπιαγωγείου. Αντίγραφο του Παρουσιολογίου φυλάσσεται στο Σχολείο/ Νηπιαγωγείο. Βεβαιώνεται υπεύθυνα η ακρίβεια των ανωτέρω στοιχείων Ο ΒΕΒΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ/ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

19 Κλειστό λόγω Τε 4/11/2015 καιρικών συνθηκών Πε 5/11/2015 Τοπική εορτή Πα 6/11/ Υπογραφή Σαβ 7/11/2015 Κυρ 8/11/2015 Δε 9/11/ Υπογραφή Τρ 10/11/ Σεμινάριο σχολικού συμβούλου 26/11/2015 έως 30/11/2015 Ο/η εκπαιδευτικός απουσίαζε με πενθήμερη (5 ημερών άδεια) άδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας. Δεν Σαβ 14/11/2015 υπογράφει αφού δεν ήταν παρών Κυρ 15/11/2015 στη σχολική του μονάδα. Άδειες ασθένειας-κύησης-λοχείας πρέπει να αναφέρονται στη στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» ακόμα και για ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί (αργίες, σαββατοκύριακα, διακοπές Σαβ 21/11/2015 Χριστουγέννων κλπ.). Τε 11/11/ Υπογραφή 2 Σεμινάριο σχολικού συμβούλου Πε 12/11/ Υπογραφή 2 Στάση εργασίας Πα 13/11/ Απεργία Δε 16/11/ Υπογραφή Τρ 17/11/ Υπογραφή Τε 18/11/ Υπογραφή Πε 19/11/ Υπογραφή Πα 20/11/ Υπογραφή Κυρ 22/11/2015 Δε 23/11/ Κανονική άδεια Τρ 24/11/ Ειδική άδεια (πχ αιμοδοτική) Τε 25/11/ Υπογραφή Πε 26/11/ Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Πα 27/11/ Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Σαβ 28/11/2015 Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Κυρ 29/11/2015 Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Δε 30/11/ Αδεια κύησης/λοχείας ή ασθένειας Οδηγίες: Ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ υπογράφει ΜΟΝΟ τις ημέρες που είναι παρών/ούσα. Το παρουσιολόγιο ελέγχεται από τον Εκπαιδευτικό/ΕΕΠ/ΕΒΠ και τον Διευθυντή του Σχολείου/Προϊστάμενο του Νηπιαγωγείου. Αντίγραφο του Παρουσιολογίου φυλάσσεται στο Σχολείο/ Νηπιαγωγείο. Βεβαιώνεται υπεύθυνα η ακρίβεια των ανωτέρω στοιχείων Ο ΒΕΒΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ/ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

20 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2: ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 3/12/2015 Ο εκπαιδευτικός απουσίαζε λόγω συμμετοχής σε διαδικασίες Συλλόγου (με συνδικαλιστική άδεια). 8/12/2015 Ο εκπαιδευτικός απουσίαζε αδικαιολόγητα. 18/12/2015 Πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός του σχολείου. Συμπληρώνουμε κανονικά τις ώρες και υπογράφει ο εκπαιδευτικός χωρίς να σημειώσουμε τίποτα 23/12/2015 Πραγματοποιήθηκε σχολική εορτή Χριστουγέννων. Συμπληρώνουμε κανονικά τις ώρες και υπογράφει ο εκπαιδευτικός χωρίς να σημειώσουμε τίποτα. 24/12/2015 Ξεκινούν οι διακοπές των Χριστουγέννων και γράφουμε το λόγο μη λειτουργίας του σχολείου σε όλες τις μέρες που παραμένει κλειστό.

21 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: 3/12/2015 Ο εκπαιδευτικός απουσίαζε ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ λόγω συμμετοχής σε διαδικασίες Συλλόγου (με Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ διδ. ώρες ή συνδικαλιστική αιτιολογία άδεια). μη λειτουργίας σχολείου Τρ 1/12/ Υπογραφή (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Τε 2/12/ Υπογραφή Πε 3/12/2015 Εκλογές συλλόγου Πα 4/12/ Υπογραφή Σαβ 5/12/2015 Κυρ 6/12/2015 Δε 7/12/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 8/12/ Αδικαιολόγητα απών Τε 9/12/ Υπογραφή Πε 10/12/ Υπογραφή Πα 11/12/ Υπογραφή Σαβ 12/12/2015 Κυρ 13/12/2015 Δε 14/12/ Υπογραφή Τρ 15/12/ Υπογραφή Τε 16/12/ Υπογραφή Πε 17/12/ Υπογραφή Πα 18/12/ Υπογραφή Σαβ 19/12/2015 Κυρ 20/12/2015 Δε 21/12/ Υπογραφή Τρ 22/12/ Υπογραφή 5 Συνδικαλιστική άδεια

22 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διδ. ώρες ή αιτιολογία μη λειτουργίας σχολείου ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Τρ 1/12/ Υπογραφή 8/12/2015 Ο εκπαιδευτικός απουσίαζε αδικαιολόγητα. Τε 2/12/ Υπογραφή Πε 3/12/2015 Εκλογές συλλόγου Πα 4/12/ Υπογραφή Σαβ 5/12/2015 Κυρ 6/12/2015 Δε 7/12/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 8/12/ Αδικαιολόγητα απών Τε 9/12/ Υπογραφή Πε 10/12/ Υπογραφή Πα 11/12/ Υπογραφή Σαβ 12/12/2015 Κυρ 13/12/2015 Δε 14/12/ Υπογραφή Τρ 15/12/ Υπογραφή Τε 16/12/ Υπογραφή Πε 17/12/ Υπογραφή Πα 18/12/ Υπογραφή Σαβ 19/12/2015 Κυρ 20/12/2015 Δε 21/12/ Υπογραφή Τρ 22/12/ Υπογραφή

23 ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ Έργο/Υποέργο: Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας Σχολείο: Κωδικός Σχολείου: Ταχ. Δ/νση Σχολείου: Τηλ. Σχολείου: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή του Σχολείου / Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου: Ονοματεπώνυμο Εκπ/κου/ΕΕΠ/ΕΒΠ: Ειδικότητα: ΑΦΜ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διδ. ώρες ή αιτιολογία μη λειτουργίας σχολείου ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ/ΕΕΠ/ΕΒΠ (μόνο τις ημέρες που είναι παρών/ούσα) Τρ 1/12/ Υπογραφή Τε 2/12/ Υπογραφή Πε 3/12/2015 Εκλογές συλλόγου Πα 4/12/ Υπογραφή Σαβ 5/12/2015 Κυρ 6/12/2015 Δε 7/12/ Υπογραφή ΑΠΟΥΣΙΕΣ (διδ. ώρες) ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (είδος άδειας, απεργία/στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία) Τρ 8/12/ Αδικαιολόγητα απών Τε 9/12/ Υπογραφή Πε 10/12/ Υπογραφή 18/12/2015 Πραγματοποιήθηκε Σαβ 12/12/2015 εκκλησιασμός Κυρ του σχολείου. 13/12/2015 Συμπληρώνουμε κανονικά τις ώρες και υπογράφει ο εκπαιδευτικός χωρίς να σημειώσουμε τίποτα Πα 11/12/ Υπογραφή Δε 14/12/ Υπογραφή Τρ 15/12/ Υπογραφή Τε 16/12/ Υπογραφή Πε 17/12/ Υπογραφή Πα 18/12/ Υπογραφή Σαβ 19/12/2015 Κυρ 20/12/2015 Δε 21/12/ Υπογραφή Τρ 22/12/ Υπογραφή

24 Τε 9/12/ Υπογραφή Πε 10/12/ Υπογραφή Πα 11/12/ Υπογραφή Σαβ 12/12/2015 Κυρ 13/12/2015 Δε 14/12/ Υπογραφή Τρ 15/12/ Υπογραφή Τε 16/12/ Υπογραφή 23/12/2015 Πραγματοποιήθηκε σχολική εορτή Χριστουγέννων. Συμπληρώνουμε κανονικά τις ώρες Σαβ 19/12/2015 και υπογράφει ο εκπαιδευτικός Κυρ 20/12/2015 χωρίς να σημειώσουμε τίποτα. Πε 17/12/ Υπογραφή Πα 18/12/ Υπογραφή Δε 21/12/ Υπογραφή Τρ 22/12/ Υπογραφή Τε 23/12/ Υπογραφή Πε 24/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Πα 25/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Σαβ 26/12/2015 Κυρ 27/12/2015 Δε 28/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Τρ 29/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Τε 30/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Πε 31/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Οδηγίες: Ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ υπογράφει ΜΟΝΟ τις ημέρες που είναι παρών/ούσα. Το παρουσιολόγιο ελέγχεται από τον Εκπαιδευτικό/ΕΕΠ/ΕΒΠ και τον Διευθυντή του Σχολείου/Προϊστάμενο του Νηπιαγωγείου. Αντίγραφο του Παρουσιολογίου φυλάσσεται στο Σχολείο/ Νηπιαγωγείο. Βεβαιώνεται υπεύθυνα η ακρίβεια των ανωτέρω στοιχείων Ο ΒΕΒΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ/ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

25 Τε 9/12/ Υπογραφή Πε 10/12/ Υπογραφή Πα 11/12/ Υπογραφή Σαβ 12/12/2015 Κυρ 13/12/2015 Δε 14/12/ Υπογραφή Τρ 15/12/ Υπογραφή 24/12/2015 Ξεκινούν οι διακοπές των Χριστουγέννων και γράφουμε το λόγο μη λειτουργίας του σχολείου σε όλες τις μέρες που παραμένει κλειστό. Τε 16/12/ Υπογραφή Πε 17/12/ Υπογραφή Πα 18/12/ Υπογραφή Σαβ 19/12/2015 Κυρ 20/12/2015 Δε 21/12/ Υπογραφή Τρ 22/12/ Υπογραφή Τε 23/12/ Υπογραφή Πε 24/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Πα 25/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Σαβ 26/12/2015 Κυρ 27/12/2015 Δε 28/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Τρ 29/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Τε 30/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Πε 31/12/2015 Διακοπές Χριστουγέννων Οδηγίες: Ο Εκπαιδευτικός/ΕΕΠ/ΕΒΠ υπογράφει ΜΟΝΟ τις ημέρες που είναι παρών/ούσα. Το παρουσιολόγιο ελέγχεται από τον Εκπαιδευτικό/ΕΕΠ/ΕΒΠ και τον Διευθυντή του Σχολείου/Προϊστάμενο του Νηπιαγωγείου. Αντίγραφο του Παρουσιολογίου φυλάσσεται στο Σχολείο/ Νηπιαγωγείο. Βεβαιώνεται υπεύθυνα η ακρίβεια των ανωτέρω στοιχείων Ο ΒΕΒΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ/ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

26 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3: ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (1) Οι εκπαιδευτικοί που αναλαμβάνουν υπηρεσία στο σχολείο συμπληρώνουν την πράξη ανάληψης σε δύο αντίτυπα. (2) Ο Διευθυντής/τρια - Προϊστάμενος/η θα πρέπει να βεβαιώνει την ημερομηνία ανάληψης και το γνήσιο της υπογραφής του εκπαιδευτικού, και αφού κρατήσει στο αρχείο του σχολείου του το ένα αντίτυπο, αποστέλλει με διαβιβαστικό το δεύτερο στη Διεύθυνση προς ενημέρωση.

27 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3: ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Πρωτόκολλο σχολικής μονάδας & ημερομηνία

28 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3: ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ημερομηνία ανάληψης ίδια την ημερομηνία του πρωτοκόλλου της Πράξης και της πρώτης ημέρας έναρξης του παρουσιολογίου

29 Ο Διευθυντής βεβαιώνει την ημερομηνία ανάληψης και το γνήσιο της υπογραφής του εκπαιδευτικού.

30 Σωστό λογότυπο

31 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4: ΑΔΕΙΑ (ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗ)-ΑΙΤΗΣΗ

32 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4: ΑΔΕΙΑ (ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗ)-ΑΙΤΗΣΗ Σωστό λογότυπο

33 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4: ΑΔΕΙΑ (ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗ)-ΑΙΤΗΣΗ Ημερομηνία που να ταιριάζει με την ημερομηνία της χορήγησης

34 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4: ΑΔΕΙΑ (ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗ)-ΧΟΡΗΓΗΣΗ

35 Σωστό λογότυπο

36 Ημερομηνία που να ταιριάζει με την ημερομηνία της αίτησης

37 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4: ΑΔΕΙΑ (ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗ)-ΒΕΒΑΙΩΣΗ Η βεβαίωση αυτή είναι «ΑΚΥΡΗ» διότι δεν φαίνεται η ημερομηνία που συντάχθηκε.

38 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5: ΑΔΕΙΑ (ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ)-ΑΙΤΗΣΗ

39 Σωστό λογότυπο

40 Ημερομηνία που να ταιριάζει με την ημερομηνία της χορήγησης

41 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5: ΑΔΕΙΑ (ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ)-ΧΟΡΗΓΗΣΗ

42 Σωστό λογότυπο

43 Ημερομηνία που να ταιριάζει με την ημερομηνία της αίτησης

44 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5: ΑΔΕΙΑ (ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ)-ΒΕΒΑΙΩΣΗ

45 Η βεβαίωση αυτή είναι «ΕΓΚΥΡΗ» διότι φαίνεται η ημερομηνία.

46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΔΕ

47 ΕΑΠ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Οι πληρωμές των αναπληρωτών εκπαιδευτικών θα γίνονται μέσω της ΕΑΠ την δέκατη ημέρα κάθε μήνα (ή την τελευταία εργάσιμη πριν την δέκατη ημέρα εάν είναι Σάββατο/Κυριακή/αργία). Μετά και την υπαγωγή των πληρωμών των αναπληρωτών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ), απαιτείται να διασφαλίζεται η έγκαιρη υποβολή των αρχείων πληρωμών από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στα χρονικά όρια που θέτει η ΕΑΠ. Απαιτείται η άμεση ενημέρωσή της Δ/νσης Εκπ/σης για κάθε στοιχείο μεταβολής που επηρεάζει τη μισθοδοσία στο τηλέφωνο ή με με θέμα "Μισθοδοσία αναπληρωτών ΕΣΠΑ". Τα στοιχεία αυτά είναι: άδεια ασθενείας, κύησης - τοκετού, απεργία, στάση εργασίας, αδικαιολόγητη απουσία, μακροχρόνια άδεια. (Εξυπακούεται ότι όλα αυτά έχουν δηλωθεί αυθημερόν στο myschool.) Για όλα τα παραπάνω υπάρχει μηνιαίως και σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα για την τήρηση των διαδικασιών.

48 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΔΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ Σύμφωνα με τους Οδηγούς Υλοποίησης των Πράξεων, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων οφείλουν να ενημερώνουν αυθημερόν τους καταχωριστές των Πράξεων καθώς και το σύστημα myschool με τις άδειες, απεργίες και απουσίες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ. Το παραπάνω ισχύει διότι και οι καταχωριστές οφείλουν να ενημερώνουν αυθημερόν το ΟΠΣΔ.

49 ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ Εκκαθάριση ΜΚ Τελική ενημέρωση από Σχ. Μονάδες για άδειες/απεργίες/ απουσίες Οριστικοποίηση ΜΚ και ανάρτηση στο invoices Ολοκλήρωση ελέγχου από ΕΔ ΕΣΠΑ Υποβολή αρχείου XML στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής (εκτίμηση) Πληρωμή δεδουλευμένων από Ενιαία Αρχή Πληρωμής (εκτίμηση) Ιανουαρίου 24/01/ /01/ /02/ /02/ /02/2018 Φεβρουαρίου 21/02/ /02/ /03/ /03/ /03/2018 Μαρτίου 25/03/ /03/ /04/ /04/ /04/2018 Απριλίου 24/04/ /04/ /05/ /05/ /05/2018 Μαΐου 23/05/ /05/ /05/ /06/ /06/2018 Οι ανωτέρω ημερομηνίες αποτελούν δεσμευτικά την καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των διαδικασιών!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Χαλκίδα,

Διαβάστε περισσότερα

Σχετ. Πράξεις: ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Σχετ. Πράξεις: ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΕΣ Β1, Β3 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΕΣ Β3, Δ Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ: 1.1 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Π/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΛΗΡΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟΥ) ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΕΣ Β3, Δ Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80

Διαβάστε περισσότερα

1. ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ Μέρος 1 Οδηγός Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου & Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου Πράξης

1. ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ Μέρος 1 Οδηγός Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου & Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου Πράξης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το παρόν απευθύνεται στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και αποτελεί συμπλήρωμα του Οδηγού Αρχειοθέτησης Μισθοδοσίας Πράξεων ΕΣΠΑ 2007-2013. Στους ακόλουθους πίνακες οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ελέγχουν

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ/ΕΕΠ/ΕΒΠ

1. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ/ΕΕΠ/ΕΒΠ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ B1, Β2, Β3, Δ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Αγαπητοί γονείς στο παρακάτω συνημμένο περιέχονται οι προϋποθέσεις και διαδικασίες α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης-συνεκπαίδευσης β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Παράλληλη στήριξη-συνεκπαίδευση

ΑΔΑ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Παράλληλη στήριξη-συνεκπαίδευση ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α -------

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 Μαρούσι, 12/12/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Καταχώριση στοιχείων στα Πληροφοριακά Συστήματα myschool και Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.)

ΘΕΜΑ: Καταχώριση στοιχείων στα Πληροφοριακά Συστήματα myschool και Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε. & Δ.Ε. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 12-06 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Εγκύκλιος, Αριθμ. Πρωτ. ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 11η/11363 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες για τη σύνταξη Εβδομαδιαίου Ωρολογίου Προγράμματος Ειδικών Δημοτικών Σχολείων»

ΘΕΜΑ: «Οδηγίες για τη σύνταξη Εβδομαδιαίου Ωρολογίου Προγράμματος Ειδικών Δημοτικών Σχολείων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -------------------- ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Παράλληλη στήριξη με εκπαιδευτικό

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Παράλληλη στήριξη με εκπαιδευτικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Βαθμός Προτεραιότητας Μαρούσι, 09 /06/2015 Αριθ. Πρωτ. Βαθμός Προτερ. 90911

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΘΗΒΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΘΗΒΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ --- Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φίλωνος 35-39, Διοικητήριο

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Όπως πίνακας αποδεκτών

Προς: Όπως πίνακας αποδεκτών Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β ----- Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας

Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας Έτος - Τάξη Υλοποίηση και Εφαρμογή Φυσικού Αντικειμένου και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου Πράξη: «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» Ε. Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Β1, Δ ---- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 -

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/11/1070 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ.

Ηράκλειο, Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/11/1070 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. Ηράκλειο, 9-2-2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/11/1070 ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές Μονάδες

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Όπως πίνακας αποδεκτών

Προς: Όπως πίνακας αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β ----- Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΙΔΕΙΣ Ο ωρομίσθιος αμείβεται και για τις ημέρες που το σχολείο πραγματοποιεί εκδρομή, είναι κλειστό λόγω καταλήψεων, λόγω κακοκαιρίας με απόφαση Νομάρχη, λόγω εκλογών,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο Εγχειρίδιο ΟΠΣΔ διαχείρισης μισθοδοσίας Αναπληρωτών και Ωρομισθίων εκπαιδευτικών

Σύντομο Εγχειρίδιο ΟΠΣΔ διαχείρισης μισθοδοσίας Αναπληρωτών και Ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» (ΕΣΠΑ 2007-2013) ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2: Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 3 περιφέρειες Σταδιακής

Διαβάστε περισσότερα

οδικός χάρτης Μπάμπης Γούτσος V7 Νοέμβριος 2017

οδικός χάρτης Μπάμπης Γούτσος V7 Νοέμβριος 2017 οδικός χάρτης Μπάμπης Γούτσος V7 Νοέμβριος 2017 «Οδικός χάρτης» MySchool Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία: Α. Έκδοση Αποτελεσμάτων... 3 Α1.Ενημέρωση Διαγωγής... 3 Α2.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ολοκλήρωση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων σχολικού έτους »

ΘΕΜΑ: «Ολοκλήρωση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων σχολικού έτους » EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ Δ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Καλαμακίου 97 174 55 - Άλιμος Τηλ. : 2109925518 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας. «MathiteiaEPAL»

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας. «MathiteiaEPAL» Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας «MathiteiaEPAL» 2η έκδοση Πράξη: «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» ΑΠ 7, 8 και 9, Κωδικός ΟΠΣ 5005892 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ : «Ενέργειες και δικαιολογητικά λήξης σχολικού έτους »

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ : «Ενέργειες και δικαιολογητικά λήξης σχολικού έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Ε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση : Καραολή 10 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤ. : υπ αριθμ /Δ1/ εγκύκλιος του ΥΠ.Δ.Β.Μ.Θ.

ΣΧΕΤ. : υπ αριθμ /Δ1/ εγκύκλιος του ΥΠ.Δ.Β.Μ.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α Αν. Τσόχα 15-17, Τ.Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική Πράξη Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) ΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.06.03 13:38:14 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 6ΞΠΜ4653ΠΣ-8ΝΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ----- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Αθήνα, 30-9-2013 Αρ. Πρωτοκόλλου : 10866

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΣΕ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (15 Μαι 30 Ιουλ 2006)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΣΕ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (15 Μαι 30 Ιουλ 2006) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΑΞΗ : «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗ- ΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ19/20

ΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ19/20 Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική Πράξη Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) ΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ EΔ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ---- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : «Ενημέρωση για την παράλληλη στήριξη και την στήριξη μαθητών που δεν αυτοεξυπηρετούνται για το Σχολικό Έτος 2013-2014»

Θέμα : «Ενημέρωση για την παράλληλη στήριξη και την στήριξη μαθητών που δεν αυτοεξυπηρετούνται για το Σχολικό Έτος 2013-2014» ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ------ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τηλέφωνο: 213 131 4671 Fax: 213 131 4672 Email: sxolikesepitropes@inedivim.gr Aρ. Πρωτ.: 604/159/29464 Αθήνα 04/09/2018 ΠΡΟΣ: Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας

Διαβάστε περισσότερα

οδικός χάρτης Μπάμπης Γούτσος V6 Δεκέμβριος 2016

οδικός χάρτης Μπάμπης Γούτσος V6 Δεκέμβριος 2016 οδικός χάρτης Μπάμπης Γούτσος V6 Δεκέμβριος 2016 «Οδικός χάρτης» MySchool Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία: Α. Έκδοση Αποτελεσμάτων... 3 Α1.Ενημέρωση Διαγωγής... 3 Α2.

Διαβάστε περισσότερα

Λαμία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αρ. Πρωτ. Φ.11.2/7977 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ:

Λαμία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αρ. Πρωτ. Φ.11.2/7977 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ: Λαμία,6 10 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ. Φ.11.2/7977 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ 1. Διευθυντές Α/θμιας Εκπ/σης ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μαρούσι, Αριθ. πρωτ.: /Ν1

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μαρούσι, Αριθ. πρωτ.: /Ν1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΘΕΜΑ: «ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»

ΠΡΟΣ ΘΕΜΑ: «ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» Πάτρα, 01 /11 /2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε & Δ. Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ Διεύθυνση: Ερμού 70, 262 21 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

α) /ΓΔ4/ /ΥΠ.Π.Ε.Θ

α) /ΓΔ4/ /ΥΠ.Π.Ε.Θ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε. & Δ.Ε. Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Προτεραιότητας.: Μαρούσι, 13/09/2018 Αρ. πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Αθήνα, 27 Απριλίου 2017

Βαθμός Ασφαλείας... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Αθήνα, 27 Απριλίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου. και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου. των Πράξεων

Οδηγός Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου. και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου. των Πράξεων ΑΝΑΡΤΗΤΕΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΕΣ Β3 & Δ Μαρούσι, 28.11.2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /νση Π.Ε &.Ε. Εκ/σης ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - - - - - Ταχ. /νση : Κολοκοτρώνη, Περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιωάννινα, 25/0/208 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Αρ. Πρωτ.: Φ.ΠΥΣΔΕ/Η/0389 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ----

Διαβάστε περισσότερα

----- Ιωάννινα, Αριθ. Πρωτ.:Φ.30/ ΚΕΔΔΥ Ηπείρου

----- Ιωάννινα, Αριθ. Πρωτ.:Φ.30/ ΚΕΔΔΥ Ηπείρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ιωάννινα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Τρίπολη, Αριθ. Πρωτ.: /94. Προς : Ως ο πίνακας αποδεκτών.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Τρίπολη, Αριθ. Πρωτ.: /94. Προς : Ως ο πίνακας αποδεκτών. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Τρίπολη, 29-11-2017 Αριθ. Πρωτ.: 271587/94 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ταχ. Δ/νση Πλ. Εθν. Μακαρίου Ταχ. Κώδικας Τ.Κ. 22100 Τρίπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ για συμμετοχή σε προγράμματα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ για συμμετοχή σε προγράμματα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Διδακτική Πράξη Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Λειτουργία σχολείων με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2007 2008. 1. Παρεμβάσεις για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΘΕΜΑ : Λειτουργία σχολείων με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2007 2008. 1. Παρεμβάσεις για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Να διατηρηθεί μέχρι Βαθμός ασφαλείας Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε. ΤΜΗΜΑ Α Α.

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 02/11/2015 Αριθμ. πρωτ.: 16385

Ηράκλειο, 02/11/2015 Αριθμ. πρωτ.: 16385 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ----------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 02/11/2015 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου. Β. Το γεγονός ότι από την Απόφαση αυτή δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού

Η Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου. Β. Το γεγονός ότι από την Απόφαση αυτή δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Σάμος, 15-02-2017 ----- Αριθμ. Πρωτ. : 801 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΜΟΥ -----

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΕΣ Β3, Δ Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ Δ/νση: Αισχύλου & Οδυσσέως Λιβαδειά Τ.Κ.: 32100 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαδικασία προμήθειας ξενόγλωσσων βιβλίων για την Ιταλική γλώσσα για την Α τάξη Γυμνασίου για το σχολικό έτος

ΘΕΜΑ: Διαδικασία προμήθειας ξενόγλωσσων βιβλίων για την Ιταλική γλώσσα για την Α τάξη Γυμνασίου για το σχολικό έτος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α -----

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιφερειακές Διευθύνσεις Ιστοσελίδα :

1. Περιφερειακές Διευθύνσεις Ιστοσελίδα : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Β1,Β2,Β3 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Προτεραιότητας: -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Προτεραιότητας: ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. ΤΜΗΜΑ Α ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ Β2 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΣΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διδασκαλία της 2 ης ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2014-2015» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: «Διδασκαλία της 2 ης ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2014-2015» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 03/02/2016 Αριθμ. πρωτ.: 1858

Ηράκλειο, 03/02/2016 Αριθμ. πρωτ.: 1858 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ----------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 03/02/2016 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Β3, Δ Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Αθήνα, 10/10/2013 Αρ. Πρωτ.: 11156 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου των Πράξεων «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης

Οδηγός Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου των Πράξεων «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης @ Εξξαττομιικευμένα εκπαιιδευττιικά μέττρα γιια μαθηττέςς με αναπηρίίεςς με ττη χρήση Νέων Τεχνολογιιών καιι Ψηφιιακού Εκπαιιδευττιικού Υλιικού Οδηγός Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Μαρούσι, 14/03/2019 Αρ. πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Μαρούσι, 14/03/2019 Αρ. πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Β3, Δ Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση κενής θέσης Υποδιευθυντή/ντριας Σχολικής Μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας»

Θέμα: «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση κενής θέσης Υποδιευθυντή/ντριας Σχολικής Μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Γ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο-Μανωλοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

: Μεταξοχωρίου 15, : 2038 Ηράκλειο : Λειβαδιώτης Αλέξανδρος : Αλεφαντινού Βάλια : / 328 : :

: Μεταξοχωρίου 15, : 2038 Ηράκλειο : Λειβαδιώτης Αλέξανδρος : Αλεφαντινού Βάλια : / 328 : : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ----------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 1ο: «Ετήσια Στατιστική Έρευνα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με στοιχεία λήξης σχολικού έτους 2013-2014»

ΘΕΜΑ 1ο: «Ετήσια Στατιστική Έρευνα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με στοιχεία λήξης σχολικού έτους 2013-2014» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Μεσογείων 448 Τ.Κ. - Πόλη: 153 42 Αγία Παρασκευή Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Να διατηρηθεί μέχρι Βαθμός ασφαλείας

Να διατηρηθεί μέχρι Βαθμός ασφαλείας Να διατηρηθεί μέχρι Βαθμός ασφαλείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαρούσι 30-07-09 Αριθ. Πρωτ. 9546 /Γ7 Βαθμός Προτερ. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 2. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 3. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 4. ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 2. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 3. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 4. ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ α/α ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 6. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΤΠΠ-Δ12 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 2. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κέρκυρα 30/09/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ. 2845 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. &Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΣ: Ταχ. Δ/νση : 2 ο χλμ. Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο 531 00 Φλώρινα Φλώρινα, 13-5-2002 (Γραφεία Δ/νσης Β /θμιας Εκπ/σης) Αρ.Πρωτ.: 14 Τηλ. & Fax : 03850-44038 Πληροφορίες : Στυλιάδης Κων/νος e-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ, ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Β3, Δ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε.

ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. Φεβρουάριος 2015 Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ EΔ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ---- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ Μαρούσι, Αρ.πρωτ.: 2813

ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ Μαρούσι, Αρ.πρωτ.: 2813 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ Μαρούσι, 07-09-2016 Αρ.πρωτ.: 2813 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών

ΠΡΟΣ: Όπως Πίνακας Αποδεκτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----------- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ---------- ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/12/1355 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ.

Ηράκλειο, Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/12/1355 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 21-2-2018 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/12/1355 ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές Μονάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ Β1 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --------- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ---------- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Λάρισα, 09/02/2016 Αρ. Πρ.: 1377 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Εισαγωγικό Σημείωμα Ο Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟ ΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟ ΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟ ΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σε κάθε Πράξη του Συλλόγου των Διδασκόντων

Διαβάστε περισσότερα

«Συμπλήρωση υποχρεωτικού διδακτικού ωραρίου εκπαιδευτικών»

«Συμπλήρωση υποχρεωτικού διδακτικού ωραρίου εκπαιδευτικών» Λαμία, 26.10.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ. Φ.11.2/7049 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ 1. Διευθυντές Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2015-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση κενής θέσης Διευθυντή/ντριας του 4/θ Δημοτικού Σχολείου Ελαφονήσου»

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πλήρωση κενής θέσης Διευθυντή/ντριας του 4/θ Δημοτικού Σχολείου Ελαφονήσου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ, ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ Β3 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Η Σ Α Ν Α Σ Υ Γ Κ Ρ Ο Τ Η Σ Η Σ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Η Σ Α Ν Α Σ Υ Γ Κ Ρ Ο Τ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. πρωτ: ΔΙΠΑΑΔ/ΕΚΔΔΑ/Φ. 4/ 12 / 3607 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2017 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 1. Είσοδος στην εφαρμογή... 3 2. Μενού Αίτησης... 5 2.1. Αίτηση Μεταβίβασης ΔΒΕ

Διαβάστε περισσότερα

Α)ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Α)ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Τρίπολη, 07-10-2017 Αριθ. Πρωτ.: 258136/88 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ταχ. Δ/νση Πλ. Εθν. Μακαρίου Ταχ. Κώδικας Τ.Κ. 22100 Τρίπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός των Εντύπων, Βιβλίων, Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών του «Μεταλυκειακού Έτους Τάξης Μαθητείας» των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ.

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός των Εντύπων, Βιβλίων, Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών του «Μεταλυκειακού Έτους Τάξης Μαθητείας» των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. ΦΕΚ 3395 τ.b /10-08-2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ---- Βαθμός Ασφαλείας:

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Πύργος, 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. : 212 ------- Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Η Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η ΠΡΟΣ : Τους/τις Διευθυντές/ριες

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Βαθμός Προτεραιότητας.

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Βαθμός Προτεραιότητας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε. & Δ.Ε. Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε. Τμήμα Γ, Σ. Λαπατά Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΕΣ Β3, Δ Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΠΡΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: 18/04/2016 Αρ. Πρωτ.: 4759 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ &Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΛΡ9-12Φ. υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της

ΑΔΑ: ΒΛΛΡ9-12Φ. υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα : www.eye.minedu.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ EΔ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Μαρούσι, 15-03-2019 Αρ. πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ ΑΘΗΝΑΣ ----- Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΛΜ9-Τ1Φ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΔΑ: ΒΛΛΜ9-Τ1Φ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β1 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Μαρούσι, αρ. πρωτ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Μαρούσι, αρ. πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Β3, Δ Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη : 151 80 - Μαρούσι Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα