Στην πραγματικότητα το αληθινό τσάι δεν μπορεί να χωρέσει σε σακουλάκια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στην πραγματικότητα το αληθινό τσάι δεν μπορεί να χωρέσει σε σακουλάκια"

Transcript

1

2 Στην πραγματικότητα το αληθινό τσάι δεν μπορεί να χωρέσει σε σακουλάκια Ξέρεις ότι.. Το τσάι είναι ένα 100% φυσικό προϊόν και αποτελεί το δεύτερο σε κατανάλωση ρόφημα στον κόσμο μετά το νερό. Οι λάτρεις της κατανάλωσης του αυξάνονται συνεχώς όχι μόνο λόγω της ευχάριστης γεύσης του αλλά και γιατί πολυάριθμες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν συνεχώς ότι πρόκειται για ένα ελιξίριο ζωής.

3 εσύ τι επιλέγεις; Για να πετύχουμε εκπαιδευτήκαμε, δοκιμάσαμε, μυρίσαμε, συγκρίναμε και καταφέραμε να βρούμε τις ποιοτικότερες, γευστικότερες και αρωματικότερες ποικιλίες τσαγιού για την Ελληνική Αγορά. Επενδύσαμε σε εγκαταστάσεις και διαδικασίες τυποποίησης ώστε η κάθε συσκευασία να διατηρεί την φρεσκάδα, το άρωμα και τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού μέχρι να φτάσει και στην τελευταία κούπα. Εκμεταλλευόμαστε το internet και τα social media και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τα σημεία διάθεσης των προϊόντων μας και υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας με αποκλειστικότητα ανα γεωγραφική περιοχή. Ευχαριστούμε για την συνεργασία. Η Ομάδα του TASTE 3 TEA

4 ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ Ξέρεις ότι... Το πράσινο τσάι αποτελεί εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, βοηθά στον έλεγχο του βάρους, στο σάκχαρο, την καρδιά και το κυκλοφορικό. Μπορεί να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό και την οξείδωση λιπών ενώ πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι μπορεί να περιορίσει με επιτυχία την επανάκτηση βάρους μετά από μια δίαιτα. earl gray Για τους λάτρεις των εσπεριδοειδών. Η γεμάτη γεύση και το άρωμα του περγαμόντου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. No1 No2 No3 T R T R morrocan mint Πράσινο τσάι με πρωταγωνιστή τη μέντα. Το τσάι που σε αναζωογονεί και μπορεί εύκολα να γίνει μια ευχάριστη επιλογή για ζεστό αλλά και κρύο ρόφημα. T R be romantic Πράσινο τσάι με γεύση κανέλα, βανίλια και πορτοκάλι. Συμπληρώνεται από κομμάτια μήλου, κάρδαμου, ροζ πιπέρι και κόλιανδρο.

5 No4 T R spices orange Πράσινο τσάι με γεύση και άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς και μπαχαρικών. Πικάντικη και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικη γεύση. No5 T R mastic Πράσινο τσάι σε συνδυασμό με το διακριτικό άρωμα μαστίχας. No6 T R cardamon Πράσινο τσάι με αρωματικό κάρδαμο. Το κάρδαμο έχει δυναμωτικές, θεραπευτικές, αλλά και αφροδισιακές ιδιότητες. No7 T R lime & ginger Πράσινο τσάι με μοσχολέμονο και πιπερόριζα. Το μοσχολέμονο προσφέρει την ντελικάτη γεύση και παρέα με την πιπερόριζα θωρακίζει τον οργανισμό. No8 T R flower Όλη η άνοιξη σε ένα φλιτζάνι! Με Πράσινο τσάι Gunpowder Κίνας, κόκκινα τριαντάφυλλα, άνθη καλέντουλας, χρυσάνθεμου, μπλε πέταλα κενταύριου και λίλλυ. No9 T R jasmine flowers Πράσινο τσάι με άνθη γιασεμιού. Οι φανατικοί τους είδους θα καταλάβουν την διαφορά. lemon Πράσινο τσάι με φλούδα λεμονιού. Κλασσικό και αγαπημένο πράσινο τσάι με πρωταγωνιστή την πλούσια και έντονη γεύση του λεμονιού. No10 No11 No12 T R T R T R be spicy Πράσινο τσάι με μπαχαρικά! Με τις ευεργετικές ιδιότητες των μπαχαρικών όπως κομμάτια τζίντζερ, σπόρους κάρδαμου, γαρύφαλλα, μαύρο πιπέρι, κανέλλα και μέντα. spirit tea Αρώματα που θυμίζουν χειμώνα και όχι μόνο. Με πλούσια μπαχαρικά όπως, γαρύφαλλο, κανέλλα, φλοίδα αμυγδάλου, πιπερόριζα και τέλος άνθη και φλούδα πορτοκαλιάς.

6 No17 T R temple of heaven China Gunpowder, τα φύλλα του είναι σκούρα πράσινα και σφιχτά και έχει μια τρυφερά πικρή και πικάντικη γεύση. No20 T R cherry mint Πράσινο τσάι με ηλίανθο, ροδοπέταλα και κόκκινα φύλλα σταφίδας. Κρεμώδης γεύση μέντα κεράσι. No22 T R ginger - eucalyptus Πράσινο τσάι με φύλλα ευκαλύπτου, κομμάτια τζίντζερ και κομματάκια από μανταρίνι και πορτοκάλι. No23 T R cactus fig Πράσινο τσάι με άνθη πορτοκαλιού και λεμονόχορτο. Φραγκόσυκο, η γεύση θυμίζει ένα συνδυασμό αχλάδι και πεπόνι. Acces sories Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από σκεύη και αξεσουάρ για την παρασκευή και την απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος. Κεραμικές Τσαγιέρες Μαντεμένιες Τσαγιέρες Πήλινες Τσαγιέρες Γυάλινες Τσαγιέρες Κεραμικές κούπες Γυάλινες κούπες Πορσελάνινες κούπες και σέτ τσαγιού Φίλτρα ανοξείδωτα Φίλτρα σιλικόνης Γυάλινα ρεσώ τσαγιέρας

7 ΑΣΠΡΟ ΤΣΑΙ Ξέρεις ότι... Το λευκό τσάι αποτελεί το λιγότερο επεξεργασμένο είδος τσαγιού και έχει τα υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών, βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης χάρη στις κατεχίνες και θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα λόγω της αντιβακτηριακής του δράσης. Να σημειωθεί πως το λευκό τσάι διαθέτει τα χαμηλότερα επίπεδα καφεΐνης. No1 T R apple-orange Άσπρο τσάι με αρώματα πορτοκαλιού, μήλου και γαρύφαλλο. Ένας αρμονικός συνδυασμός φρεσκάδας που ξεχειλίζει φρουτώδη αρώματα. vanilla Άσπρο τσάι με βανίλια. Για τους φανατικούς της βανίλιας, το ταξίδι θα είναι μακρύ αλλά πολύ ευχάριστο! No2 No3 No4 T R T R T3-8067R raspberry-goji berry Λευκό τσάι, goji berries, φραγκοστάφυλο, φλούδες κουρασάο (laraha citrus), φύλλα βατόμουρου, ροδοπέταλα, λουλούδια χαρουπιάς και ροδιάς. rose - raspberry Λευκό τσάι με κομμάτια μήλου και σμέουρου, ροδοπέταλα, κόκκινο και κίτρινο τριανταφυλλάκι, ροζ πιπέρι.

8 ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ Ξέρεις ότι... Το μαύρο τσάι περιέχει μαγγάνιο το οποίο είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία των οστών και των χόνδρων συμβάλλοντας στην πρόληψη και τον έλεγχο της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας. Τονώνει το ανοσοποιητικό, προστατεύει από ιώσεις, κρυολογήματα και προστατεύει την καρδιά. No1 T R english breakfast Μείγμα από ποικιλίες μαύρου τσαγιού Κεϋλάνης και Ινδίας. Ταιριάζει περίφημα με μερικές σταγόνες γάλα ή κρέμα γάλακτος. No2 T R honey & orange Το μαύρο τσάι με το διακριτικό άρωμα του πορτοκαλιού και την εκλεπτυσμένη γεύση του μελιού, δημιουργούν έναν εύγευστο συνδυασμό αφεψήματος που πίνεται ευχάριστα όλες τις ώρες της μέρας. No3 T R earl grey Από τις πιο κλασικές και παλιές ποικιλίες μαύρου τσαγιού. H δυνατή παρουσία του περγαμόντου, θα απογειώσει τις αισθήσεις.

9 No4 T R spice blends Mαύρο τσάι Κένυας, με κομμάτια κανέλλας, κάρδαμου, πιπερόριζας, γαρύφαλλο, σπόρους μάραθου, κόλιανδρο, μαύρο και ροζ πιπέρι. No5 T R pineapple & cherry Mαύρο τσάι Κεϋλάνης, με γεύση ανανά - κεράσι. Συμπληρώνεται από κόκκινα και ροζ ροδοπέταλα. No6 T R chocolate & cherry Mαύρο τσάι Κεϋλάνης, με καρπούς κακάο και κεράσι. Συμπληρώνεται από άνθη όσμανθου και πέταλα κενταύριου. cinammon-orange Μαύρο τσάι με κανέλλα και πορτοκάλι. Συμπληρώνεται από τσιπ σοκολάτας και γλυκάνισο. No8 T R No9 T R orange cookies Μαύρο τσάι, με φέτες πορτοκαλιού, κομμάτια μήλου και κανέλλας, κόλιανδρο, κάρδαμο, ροζ πιπέρι και γαρίφαλο. caramel Τσάι Pu erh με πρωταγωνιστή το χαρακτηριστικό άρωμα της καραμέλας. No10 T R No11 T R tropical fruits Τσάι Pu erh σε ένα επιτυχημένο μείγμα με εξωτικά αρώματα από φρούτα παπάγια, μάνγκο και ανανά. No12 T R be oriental Μαύρο τσάι, με φλούδα πορτοκαλιού, κομμάτια κανέλλας, τζίντζερ και βανίλιας. No15 T R jack frost Μαύρο τσάι με κομμάτια κανέλας, φιλέ αμυγδάλου, κομμάτια μήλου και βανίλιας. Χριστουγεννιάτικη γεύση κανέλα, πορτοκάλι και βανίλια.

10 No16 T R mr. grey Μαύρο τσάι με φρέσκια γεύση από περγαμόντο και lime. Μία νέα εκδοχή του κλασικού Earl Grey! No17 T R nougat Μαύρο τσάι με ψητό φαγόπυρο, καβουρντισμένα και ψιλοκομμένα αμύγδαλα και λευκά πέταλα καλαμποκιού. Γλυκιά και κρεμώδες γεύση μαντολάτου και αμυγδάλου. No18 T R belgian chocolate Μαύρο τσάι με κομματάκια από φουντούκι, κομμάτια & περιβλήματα κακάο. Μια σαγηνευτική γεύση σοκολάτας- τρούφα. No19 T R china s rose Η ντελικάτη μυρωδιά των τριαντάφυλλων εξευγενίζει την υπέροχη γεύση αυτού του τσαγιού. No20 T R black russian Απαλό μείγμα μαύρου τσαγιού. Εξαιρετικά αρωματικό & παράλληλα μαλακό τσάι αφήνοντας μια πολύ ελαφριά καπνιστή νότα. Κατάλληλο και για σαμοβάρι. No21 T R five o clock Το Five o Clock tea διακρίνεται από το άρωμα και τη λουλουδένια γεύση του. Αυτό το μείγμα γίνεται μόνο από φρέσκα φύλλα τσαγιού Darjeeling και Ceylon. Είναι ήπια αρωματικό χωρίς να είναι πολύ έντονο. Acces sories

11 MATE TEA Ξέρεις ότι... Το πράσινο τσάι Mate είναι πολύ δημοφιλές στη Νότια Αμερική και φτιάχνεται από τα ξερά φύλλα του φυτού Yerba Mate. Eχει την ιδιότητα να μειώνει την όρεξη, δίνοντας παράλληλα στον οργανισμό σας βιταμίνη C, σίδηρο και μαγνήσιο. Είναι ιδιαίτερα διεγερτικό καθώς περιέχει καφεΐνη, αλλά λιγότερο δυνατό από τον καφέ και πιο μαλακό για το στομάχι. Η κατανάλωση Mate είναι πραγματικά ωφέλιμη σε περιόδους έντονης σωματικής αδυναμίας και κόπωσης καθώς και σε περιόδους κατά τις οποίες αισθανόμαστε κουρασμένοι πνευματικά. caramel Τσάϊ mate με πρωταγωνιστή το ακαταμάχητα χαρακτηριστικό άρωμα της καραμέλας. No1 T R No2 T R lemon Τσάϊ mate με λεμόνι. Το χαρακτηριστικό δυνατό άρωμα του λεμονιού είναι μια επιλογή που ξυπνάει και τονώνει!

12 ROOIBOS TEA Ξέρεις ότι... Το τσάι Rooibos το ονομάζουν και κόκκινο τσάι, έχει καταγωγή από τη Νότιο Αφρική, δεν περιέχει καφεΐνη και το ρόφημα που δίνει έχει γλυκιά γεύση. Επίσης έχει υψηλό βαθμό αντιοξειδωτικών και πολύ χαμηλό επίπεδο τανίνης που το κάνει πολύ δημοφιλές σε όλους όσους προσέχουν την υγεία τους. Βοηθά τον μεταβολισμό και το αδυνάτισμα. No1 T R lemon spice Περιέχει λεμονόχορτο, φλούδα πορτοκαλιού, κανέλα, ροζ πιπέρι, κάρδαμο και καρπό φραγκοστάφυλου. No2 T R chocolate cream-truffles Με κομμάτια σοκολάτας και safflower. Μια γλυκιά απόλαυση χωρίς ενοχές! No3 T R earl grey Τσάι Rooibos με το αγαπημένο άρωμα του περγαμόντου. Μπορείτε να το απολαύσετε ζεστό ή κρύο. strawberry Τσάι Rooibos με κομμάτια φράουλας, Αγαπημένο φρούτο μικρών και μεγάλων! No4 No8 No9 T R T R T R roasted almond Τσάι Rooibos με καβουρδισμένα κομματάκια αμύγδαλου και λευκές καρδιές σοκολάτας. mocca Τσάι Rooibos, τσάι Honeybush, ολόκληροι κόκκοι καφέ, σπόροι γκουαρανά, ψημένο Mate τσάι, κομματάκια λευκής σοκολάτας και κομμάτια βανίλιας.

13 OOLONG TEA Ξέρεις ότι... Το Oolong είναι παραδοσιακό κινεζικό τσάι. Διαθέτει ελαφρώς λιγότερη καφεΐνη από το μαύρο τσάι ενώ μερικές από τις ευεργετικές του δράσεις είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και του μεταβολισμού. Δρά ενάντια σε ιούς και βακτήρια, ανακουφίζει τις περιπτώσεις διαβήτη, εκζεμάτων και αλλεργιών και βοηθά στην απώλεια βάρους, περισσότερο και από το πράσινο τσάι. ginseng Με άνθη καλέντουλας και τζινσενγκ. No1 T R

14 HERBAL ΤEA Ξέρεις ότι... Το βοτανικό τσάι προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία μας. Κάθε βότανο, καρπός, μπαχαρικό ή φρούτο έχει πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες που κάνουν καλό σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας. Φανταστείτε λοιπόν οι μίξεις αυτών πως μπορούν να τονώσουν σώμα και πνεύμα. No1 T R be fit Μείγμα βοτανικού τσαγιού που σας βοηθάει να μένετε fit. Τσάι Rooibos, μέλισσα, λουίζα, γλυκόριζα, λεμονόχορτο, βάτος, κυνόροδο, ηλίανθος και κενταύριο. No2 T R be calm Μείγμα βοτανικού τσαγιού που σε χαλαρώνει τις δύσκολες και κουραστικές μέρες. Με βάλσαμο, σπόρους τσουκνίδας, κομμάτια λεμονόχορτου (lemongrass), φύλλα πασιφλόρας και μπετούλας, τήλιο, άνθη ελίχρυσου και κυνόροδο. No3 T R be quite Μείγμα βοτανικού τσαγιού που περιέχει ρίζα βαλεριάνας, φύλλα πασιφλόρας, λουίζα, δυόσμο και δενδρολίβανο, άνθη καλέντουλας, σπόρους μάραθου, γλυκάνισου και κυνόροδο.

15 No4 T R be young Με κομμάτια μήλου, κυνόροδου, καλέντουλα, μολόχα, πορτοκάλι, cranberry και ροδοπέταλα. Κάντε έκπληξη σε παιδικό πάρτι προσφέροντάς το σαν ice tea στους μικρούς σας καλεσμένους. No5 T R be slim Περιέχει πράσινο τσάι Ματέ (Yerba Mate) και μπλε τσάι Pu erh Κίνας. Το μείγμα συμπληρώνεται με σπόρους τσουκνίδας, κομμάτια καρότου και φρούτων, όπως ανανά, ροδάκινο, μάνγκο και παπάγια, άνθη λεβάντας, ιβίσκου και ηλίανθου, μπλε πέταλα κενταύριου, σπόρους κυνόροδου και τέλος φύλλα αλόης. No6 T R ginger lemon Περιέχει τσάι Honeybush και τσάι Rooibos. Το μείγμα συμπληρώνεται από κομμάτια μήλου, φλούδες εσπεριδοειδών όπως λεμονιού, πορτοκαλιού και νεραντζιού, λεμονόχορτο, πιπερόριζα, ηλίανθο και καλέντουλα. No7 T R almond Για τους λάτρεις του αμύγδαλου, ένα ιδιαίτερο βοτανικό μείγμα που θα σας εκπλήξει! No8 T R be active Ένα πραγματικό τσάι υγείας (wellness tea). Περιέχει κομμάτια κανέλας, Μάραθο, κομμάτια τζίντζερ, Δενδρολίβανο, μέντα, κάρδαμο, Σμίλαξ, φύλλα damiana, Ρίζες γλυκόριζας, Φύλλα φασκόμηλου και τέλος μαύρο πιπέρι και γαρύφαλλο. No9 T R be alive Ένα πραγματικό τσάι υγείας (wellness tea). Περιέχει φλούδες πορτοκαλιού, κομμάτια κανέλας, μάραθο, ρίζες γλυκόριζας, Κάρδαμο, Τζίντζερ αγγελική, ρίζες από πικραλίδα (ταραξάκο). Συμπληρώνεται με άνθη αρκεύθου και γαρύφαλλο.

16 No10 T R bad weather blend Φύλλα blackberry, φύλλα γλυκάνισου, μάραθο, βατόμουρο, φύλλα φράουλας, κυνόροδο, φύλλα φουντουκιάς, λουλούδια κατιφέ, ηλίανθος, ροδοπέταλα, κομμάτια μήλου, μελισσόχορτο και μέντα. No11 T R yogi power Κανέλα, τζίντζερ, πιπέρι, κάρδαμο και γαρίφαλο. No12 T3-2143R black forest Ιβίσκος, φραγκοστάφυλο, σταφύλι, καρποί κουφοξυλιάς, ψιλοκομμένα αμύγδαλα, κάρδαμο και κομμάτια κεράσι. No13 T R cherry - marzipan Ιβίσκος, κυνόροδο, κομμάτια μήλου, φλούδες πορτοκαλιού, κομμάτια καρύδας, φιλέ αμυγδάλου, κομμάτια ανανά και κάρδαμο. No14 T3-3205R good night Μελισσόχορτο, ερείκη, μέντα, χαμομήλι, άνθη πορτοκαλιού και φύλλα μαύρης σταφίδας.

17 Mommy Breastfeeding Herbal Blend Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας Ο γλυκάνισος, ο μάραθος, το κύμινο και τα φύλλα τσουκνίδας προάγουν την παραγωγή γάλακτος. Ο γλυκάνισος είναι ένα από τα κυριότερα βότανα κατά των αερίων, του τυμπανισμού και της διευκόλυνσης της διαδικασίας της πέψης. Ο μάραθος έχει τις ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με τον γλυκάνισο και υποβοηθά στην απώλεια βάρους. Τα φύλλα τσουκνίδας επίσης δυναμώνουν και τονώνουν την μήτρα και συμβάλουν στον εμπλουτισμό του μητρικού γάλακτος με θρεπτικά συστατικά. Προσοχή! Το ρόφημα αύξησης της γαλουχίας πρέπει να χρησιμοποιείται με πολλή προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει υπερπαραγωγή που η μητέρα θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστεί. Συμβουλευτείτε το γιατρός σας ή επαγγελματία σύμβουλο θηλασμού.

18 ICE TEA Η σειρά προϊόντων BE COOL δημιουργήθηκε από την TASTE 3 TEA προσφέροντας την εναλλακτική λύση σε παγωμενο τσάι για όσους θέλουν να απολαύσουν αληθινό κρύο τσάι. Τα προϊόντα της σειράς απολαμβάνονται και ως ζεστό ρόφημα. summer breeze No7 T R Black Περιέχει μαύρο τσάι, περιβλήματα κυνόροδου, κομμάτια ανανά, άνθη υβίσκου, πέταλα κενταύριου, λεμονόχορτο, φραγκοστάφυλλο, μέντας και άνθη καλέντουλας. Η διαδικασία παρασκευής παραμένη η ίδια, αλλά σίγουρα όταν ετοιμάσεις το δικό σου παγωμένο αληθινό τσάι, θα ξεχάσεις οτιδήποτε έχεις δοκιμάσει μεχρί τώρα. summer fruits Με Τσάι Rooibos, παπάγια, καρότο, ανανά, λουίζα, μάνγκο, βάτο, καρπό φραγκοστάφυλλου, πιπερόριζα και ηλίανθο. No5 T R Rooibos No13 T R Black strawberry Το μείγμα περιέχει μαύρο τσάι, φράουλα, φραγκάρια, κομμάτια μήλου, περιβλήματα κυνόροδου, πορτοκάλι, άνθη ιβίσκου, ζαμπούκο και ροδοπέταλα. No6 T R Rooibos lemon Περιέχει πράσινο τσάι, μαύρο τσάι, τσάι Rooibos, κομμάτια μήλου και λεμονιού, άνθη ιβίσκου, ακακία, λεμονόχορτο και ηλίανθο.

19 peach Με μαύρο και πράσινο τσάι, κομμάτια ροδάκινου και άνθη No14 T R Black ιβίσκου, σταφίδα, τριανταφυλλάκι και ροδοπέταλα. No13 T R Green cherry Το μείγμα περιέχει κομμάτια μήλου και κερασιού, άνθη ιβίσκου, περιβλήματα κυνόροδου, φλούδα λεμονιού, τσάι Rooibos Αφρικής, πράσινο και μαύρο τσάι. No14 T R Green cranberry-rose Πράσινο τσάι με μοναδική γεύση φρέσκων βατόμουρων και γλυκών σμέουρων Περιέχει φέτες cranberry, κομμάτια βατόμουρου και λεπτεπίλεπτα μπουμπούκια τριαντάφυλλου. No15 T R Green strawberry-orange Αναδεικνύονται οι φρέσκες γεύσεις της ώριμης φράουλας, του αναζωογονητικού πορτοκαλιού και του εξωτικού ανανά. Η σύνθεση ολοκληρώνεται με μία βάση πράσινου τσαγιού. bloody orange No7 T R Rooibos Το άρωμα του τσαγιού σου θυμίζει φρεσκοστημένα σαγκουίνια και σε συνδυασμό με το γλυκό τσάι Rooibos, σου αφήνει μια φρουτώδη επίγευση. No16 T R Green Spearmint Το πράσινο τσάι και η φρέσκια γεύση του δυόσμου αναζωογονεί το πνεύμα σας. Προσθέστε μπόλικο πάγο και φέτες λεμονιού, ο ιδανικός συνδυασμός. Καλή σας απόλαυση. Green caipirinha Πράσινο τσάι με φέτες γλυκολέμονου, κομμάτια πεπόνι, κίτρινα μπουμπούκια, φύλλα βατόμουρου και λεμόνι. Δροσιστική και καλοκαιρινή γεύση Caipirinha. No18 No19 No21 T R T3-81??-R T3-81??-R Green pina colada Πράσινο τσάι με κομμάτια ανανά και καρύδα. Κρεμώδης γεύση ανανάκαρύδα. green apple Πράσινο τσάι με κομμάτια μήλου και φύλλα μέντας. Δροσιστικό, με γεμάτη γεύση πράσινου μήλου. Green

20 HERBS No1 T C ελληνικά βουνά Ένα εκπληκτικό μείγμα που σε ταξιδεύει στα ελληνικά βουνά. Αποτελείται από τσάι του βουνού, θυμάρι, φασκόμηλο, άνθη ακακίας και ροζ ροδοπέταλα. No2 T C φασκόμηλο Το φασκόμηλο είναι ένα βότανο προικισμένο με πολλές θεραπευτικές ουσίες και ιδιότητες, ιδιαιτέρως χρήσιμες στην ιατρική, όπως αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές, καρδιοτονωτικές και σπασμολυτικές. No3 T C ελληνική φύση Όλη η ελληνική φύση σττην κούπα σας. Με τσάι του βουνού, φασκόμηλο, χαμομήλι, μολόχα, δίκταμο και κενταύριο. No4 T C φλισκούνι-άγρια μέντα Το φλισκούνι δρα ως καταπραϋντικό σε κολικούς στομάχου-εντέρου, δυσπεψίες, μετεωρισμό. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα ενώ ταυτόχρονα ευεργετικό για το αναπνευστικό. τσάι του βουνού Το τσάϊ του βουνού βοηθά το πεπτικό σύστημα και δρα κατά των κρυολογημάτων, καθώς είναι τονωτικό, αποτοξινωτικό, με υψηλά ποσοστά σιδήρου που προλαμβάνουν την αναιμία. No5 Τ C

21 No6 T C χαμομήλι Ενα θαυμάσιο μαλακτικό για τις έντονες ενοχλήσεις στομάχου. Είναι ιδιαίτερα καταπραϋντικό για την περίοδο των πρώτων δοντιών των μωρών. Επιπλέον, βοηθά στην αϋπνία, στο άσθμα και είναι αντιπυρετικό. No7 T C τήλιο Γνωστό και ως φλαμούρι, είναι ένα βότανο αποτελεσματικό για τα κρυολογήματα, το βήχα και τον πονοκέφαλο. No8 T C δίκταμο Ένα από τα πιο δυσεύρετα βότανα που αυτοφύεται σε πολύ ξερικά εδάφη, κυρίως στην Κρήτη. Εχει άριστη δράση στην αντιμετώπιση προβλημάτων του πεπτικού συστήματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό, ηρεμεί από τον πονοκέφαλο και τον πονόδοντο. No9 T C λουίζα Από τα πιο γνωστά βότανα για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Λόγω της διουρητικής και εφιδρωτικής της δράσης, βοηθά στην απώλεια περιττών υγρών και την καύση. Έχει αντιπυρετική και αντιδιαβητική δράση. Κατά τη διάρκεια του θηλασμού βοηθά ως γαλακτογόνο. No10 T C μαντζουράνα Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, αϋπνίες, ερεθισμένο λαιμό και αμυγδαλές, και βοηθά στην απόχρεμψη. Είναι αντιδιαβητικό και αποτοξινωτικό και μαλακτικό για ενοχλήσεις στομάχου. No12 Τ C τριαντάφυλλο Πλούσιο σε βιταμίνη C. Ανακουφίζει από ενοχλήσεις στομάχου, δυσπεψίες, εντερίτιδα. Κρατάει το ζάχαρο και τη χοληστερίνη σε χαμηλά επίπεδα. No13 T C βάλσαμο Ένα από τα βότανα της Ελληνικής υπαίθρου που οι χρήσεις του είχαν εκθειαστεί από τον Ιπποκράτη. Εγχύματά του πίνονται για την αντιμετώπιση του άγχους και της ήπιας κατάθλιψης, της αϋπνίας, του έλκους στομάχου και του άσθματος. No14 Τ C μελισσόχορτο Xαλαρώνει το νευρικό σύστημα, ηρεμεί τον οργανισμό από ταχυκαρδίες, υψηλή πίεση και είναι ιδανικό για την εμμηνόπαυση. Είναι χωνευτικό, ανακουφίζει από άσθμα και βρογχίτιδα. No15 Τ C herbs bouquet Φύλλα μέντας, φύλλα σμέουρου και βατόμουρου, μάραθος, άγριο θυμάρι, λεβάντα, μαντζουράνα και φύλλα φασκόμηλου.

22 TEA GIFTS experience son Greetings 1 χ Τσάι της επιλογής σας σε μεταλλική συσκευασία Premium Tin 1 χ Πορσελάνινο Φλιτζάνι 210 ml Scandinavian Design διπλού τοιχώματος 1 x Ανοξείδωτη μεταλλική λαβίδα με φίλτρο Jack Frost - Μάυρο Τσάι Spirit.ea - Πράσινο Τσάι Νο12 Spice Blends - Μάυρο Τσάι Νο4 Be Spicy - Πράσινο Τσάι Νο11 1 x Ανοξείδωτη μεταλλική λαβίδα με φίλτρο experience 2xflavors Starters Kit 2 χ Τσάι της επιλογής σας σε μεταλλικές συσκευασία Premium Tin 1 x Ανοξείδωτη μεταλλική λαβίδα με φίλτρο Earl Gray - Πράσινο Τσάι No1 Cranberry Rose - Πράσινο Τσάι Νο14 Honey & Orange - Μάυρο Τσάι Νο2 Be Oriental - Μάυρο Τσάι Νο12 Apple Orange - Άσπρο Τσάι Νο1 Chocolate cream truffles - Τσάι Rooibos No2 Lemon - Τσάι Mate No2 Be Young - Βοτανικό Τσάι Νο4 Φίλτρο Τσαγιού με ανοξείδωτο πλέγμα

23 Winter son * Συλλεκτικές συσκευασίες περιορισμένης κυκλοφορίας Mr. Gray - Μάυρο Τσάι No16 Belgian Chocolate - Μάυρο Τσάι No18 Temple of Heaven - Πράσινο Τσάι Νο17 Black Forest - Βοτανικό Τσάι Νο12 Φίλτρο Τσαγιού με ανοξείδωτο πλέγμα Detox Kit Yogi Power - Βοτανικό Τσάι Νο11 Lime & Ginger - Πράσινο Τσάι Νο7 Temple of Heaven - Πράσινο Τσάι Νο17 Be Fit - Βοτανικό Τσάι Νο1 Be Slim - Βοτανικό Τσάι Νο5 Be Active - Βοτανικό Τσάι Νο8 Lemon - Τσάι Mate No2 Earl Grey - Τσάι Rooibos No3 Φίλτρο Τσαγιού με ανοξείδωτο πλέγμα

24 H T CUBE είναι 100% Ελληνική επιχείρηση με μοναδικό αντικείμενο την εισαγωγή, τυποποίηση και διάθεση φυσικών φύλλων τσαγιου, βοτάνων και αξεσουάρ τσαγιού. Είμαστε στη διαθεσή σας για να σχεδιάσουμε μαζί την μελλοντική συνεργασία μας. Ο παρόν κατάλογος ενημερώνεται και επανατυπώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά περιέχει μόνο ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποικιλίας των προϊόντων μας. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε συνεχώς νέα προϊόντα στη συλλογή μας. Για πλήρη ενημέρωση σας σχετικά με το σύνολο των διαθέσιμων προϊόντων μας παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΤΣΑΓΙΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΤΣΑΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΤΣΑΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΙΜΗ ΚΙΛΟ EARL GREY ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ 18,63 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ, ΑΡΩΜΑ ICE TEA ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΛΕΜΟΝΙ 20,75 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ, ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ, ΠΑΠΑΓΙΑ, ΓΛΥΚΟΡΥΖΑ,ΦΛΟΥΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 1. Πράσινο Τσάι Περιγραφή: Με την αντιοξειδωτική του δράση και της μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκερίδιων στο αίμα, το

Διαβάστε περισσότερα

Για να εκπέμπετε θετική ενέργεια όλη την ημέρα! NEO!

Για να εκπέμπετε θετική ενέργεια όλη την ημέρα! NEO! Για να εκπέμπετε θετική ενέργεια όλη την ημέρα! EUPHORIA Green tea Πράσινο τσάι Gunpowder Φύλλα τσαγιού με verbena, λεμονόχορτο, λεμονόφλουδα, πέταλα ηλιοτρόπιου και γεύση λεμονιού Μία αυθεντική σύνθεση

Διαβάστε περισσότερα

COLD CHOCOLATES. Classic Cold Chocolate 4,80 Κρύα μαύρη σοκολάτα / Black chocolate on ice

COLD CHOCOLATES. Classic Cold Chocolate 4,80 Κρύα μαύρη σοκολάτα / Black chocolate on ice COLD CHOCOLATES Classic Cold Chocolate 4,80 Κρύα μαύρη σοκολάτα / Black chocolate on ice White Classic Cold Chocolate 4,80 Κρύα λευκή σοκολάτα / White chocolate on ice Coco Real Cold Chocolate 5,50 Μαύρη

Διαβάστε περισσότερα

Μπαχαρικά και βότανα. > Μπαχαρικά & βότανα. σε Βοχ > Αρωματικά φυτά ψυχρής αφυδάτωσης

Μπαχαρικά και βότανα. > Μπαχαρικά & βότανα. σε Βοχ > Αρωματικά φυτά ψυχρής αφυδάτωσης ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΓΕΝΙΚA ΠΟΣOΤΗΤΕΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ. Μπαχαρικά και βότανα Αποτελούν τους καρπούς ή τα αποξηραμένα τμήματα φυτών που περιέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Το τσάϊ παγωμένο

Το τσάϊ παγωμένο Το τσάϊ παγωμένο Το καλοκαίρι είναι πάντα τόσο συναρπαστικό, ατελείωτες βόλτες έξω, παραλία, φίλοι στην βεράντα, υπαίθρια σινεμά, εκδηλώσεις. Ευκαιρία να πιούμε, να φάμε, να διασκεδάσουμε. Το τσάϊ παγωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Μπάρα Chia Μπανάνα Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Οι σπόροι Chia περιέχουν τα ωφέλιμα για την υγεία Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα. Χάρη στις φυτικές

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά Φυτά. Αγγελική Ρίζα. Αρκτοστάφυλος. Άρνικο Άνθη. Αγκινάρα Φύλλα. Αγριάδα Ρίζα. Αρπαγόφυτο Ρίζα. Αγριμόνιο.

Αρωματικά Φυτά. Αγγελική Ρίζα. Αρκτοστάφυλος. Άρνικο Άνθη. Αγκινάρα Φύλλα. Αγριάδα Ρίζα. Αρπαγόφυτο Ρίζα. Αγριμόνιο. Η εταιρία Παπαδημητρίου διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία Αρωματικών Φυτών: από την αλόη μέχρι το κράταιγο και από τη λεβάντα μέχρι το σανταλόξυλο, θα ανακαλύψετε την άριστη ποιότητα και το φρέσκο τους άρωμα.

Διαβάστε περισσότερα

Σημ.: Προσθέσθε άνηθο στο φαγητό σας αφού τελειώσει το μαγείρεμα γιατί ο βρασμός το καταστρέφει

Σημ.: Προσθέσθε άνηθο στο φαγητό σας αφού τελειώσει το μαγείρεμα γιατί ο βρασμός το καταστρέφει There are no translations available. ΑΝΗΘΟΣ 50ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ - Καλή πηγή ανόργανων συστατικών, όπως ασβεστίου, μαγγανίου, σιδήρου, μαγνησίου. Ο άνηθος εμποδίζει ή γενικότερα ρυθμίζει τη βακτηριακή ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΔΕΑ. Εκείνα που πρωτίστως αναδύουν αυτά τα αρώματα, δεν είναι άλλα από τα αρωματικά φυτά.

Η ΙΔΕΑ. Εκείνα που πρωτίστως αναδύουν αυτά τα αρώματα, δεν είναι άλλα από τα αρωματικά φυτά. Η ΙΔΕΑ Το όνομα: Ἄνασσα είναι η βασίλισσα στα αρχαία ελληνικά, αποτελεί ωστόσο και τιμητικό τίτλο που αποδίδεται σε σπουδαία πρόσωπα, μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Άνασσα είναι η ελληνική γη. Η γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

[H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ

[H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ 2017 ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Οι Αλχημιστές [H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ Πράσινο χρώμα Σπανάκι, μπρόκολο, αβοκάντο, αρακάς, φασολάκια, πιπεριές,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΤΑΝΑ. ΑΓΧΟΣ : Βαλεριάνα, Πασιφλώρα, Χαμομήλι, Τζινσενγκ, Τίλιο, Μελισσόχορτο, Μέντα, Λυκίσκος, Ιξός, Ανεμώνη, Σκουτελάρια, Βάλσαμο.

ΒΟΤΑΝΑ. ΑΓΧΟΣ : Βαλεριάνα, Πασιφλώρα, Χαμομήλι, Τζινσενγκ, Τίλιο, Μελισσόχορτο, Μέντα, Λυκίσκος, Ιξός, Ανεμώνη, Σκουτελάρια, Βάλσαμο. ΒΟΤΑΝΑ ΑΓΧΟΣ : Βαλεριάνα, Πασιφλώρα, Χαμομήλι, Τζινσενγκ, Τίλιο, Μελισσόχορτο, Μέντα, Λυκίσκος, Ιξός, Ανεμώνη, Σκουτελάρια, Βάλσαμο. ΑΔΥΝΑΜΙΑ (ΑΤΟΝΙΑ) : Αγγελική, Τσουκνίδα, Φασκόμηλο. Α ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ : Λουΐζα,

Διαβάστε περισσότερα

12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!!

12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!! 12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!! Μελέτες έχουν αποδείξει ότι όσο πιο αλκαλικό είναι το PH τόσο περισσότερη είναι η ενέργεια, η ζωτικότητα και τα οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ,ΣΤΗ,ΣΥΓΧΡΟΝΗ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΜΑΣ,, Θεσσαλονίκη!20.3.2013!!! Αναστασία!Δ.!Κόκκαλη! Κλινικός!Διαιτολόγος!!Διατροφολόγος!

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ,ΣΤΗ,ΣΥΓΧΡΟΝΗ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΜΑΣ,, Θεσσαλονίκη!20.3.2013!!! Αναστασία!Δ.!Κόκκαλη! Κλινικός!Διαιτολόγος!!Διατροφολόγος! Φαρμακευτικός,Σύλλογος,Θεσσαλονίκης, ΔΙΑ,ΒΙΟΥ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ,ΣΤΗ,ΣΥΓΧΡΟΝΗ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΜΑΣ,, Θεσσαλονίκη20.3.2013 ΑναστασίαΔ.Κόκκαλη ΚλινικόςΔιαιτολόγος Διατροφολόγος ΥπεύθυνηΤομέαΔιαιτολογίαςΙΕΚΞΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

επιλέγεις το χαρμάνι που σου ταιριάζει...

επιλέγεις το χαρμάνι που σου ταιριάζει... επιλέγεις το χαρμάνι που σου ταιριάζει... Ο καφές Pienaroma, που σημαίνει γεμάτο και δυνατό άρωμα, κάνει ακριβώς ό,τι υπόσχεται. Χαρμάνι από 100% ποικιλίες Arabica από τη Βραζιλία και την Κεντρική Αμερική,

Διαβάστε περισσότερα

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΕΙΚΟΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ JOHN NOA LTD John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KAI ΤΟΝΩΣΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ 6077 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ 6093

Διαβάστε περισσότερα

UNIVERSE OF QUALITY BUSINESS PROFILE

UNIVERSE OF QUALITY BUSINESS PROFILE UNIVERSE OF QUALITY BUSINESS PROFILE TABLE OF CONTENTS MISSION & VISION ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 03 04 06 07 18 2 Our Mission Η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING#

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING# A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING# Δώστε στη γεύση... το όνομά σας! Κρασί από βιολογικούς αμπελώνες Δοκιμάστε το! Χαρακτηριστικά λευκού κρασιού Χρώμα λευκόχρυσο με πρασινωπές ανταύγειες.

Διαβάστε περισσότερα

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων.

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Ο καφές πρέπει να είναι τόσο ζεστός, όσο τα φιλιά μιας κοπέλας την πρώτη μέρα, τόσο γλυκός, όσο οι νύχτες στην αγκαλιά της και τόσο μαύρος, όσο η γνώμη της μητέρας

Διαβάστε περισσότερα

«Φυσικές» συμβουλές για εύκολο & υγιεινό αδυνάτισμα

«Φυσικές» συμβουλές για εύκολο & υγιεινό αδυνάτισμα Νερό Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας που κάνουμε για απώλεια βάρους, να πίνουμε πολύ νερό, τουλάχιστον 1,5 λίτρο την ημέρα. Το νερό είναι απαραίτητο για τον οργανισμό γιατί συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής Πιστοποιημένη από τον οργανισμό Q-ways Διαδρομές Ποιότητας Α.Ε., με άρωμα βανίλιας και ακατέργαστη καλαμοζάχαρη. Τα αμύγδαλα, βιολογικής γεωργίας

Διαβάστε περισσότερα

Mr. JUKE S. Mr. Juke s handmade creations

Mr. JUKE S. Mr. Juke s handmade creations Mr. JUKE S Mr. Juke s handmade creations Γλυκά και σάλτσες με... φωτεινή ενέργεια About us: O chef Δημήτρης Χωματάς και η επιχειρηματίας Μαύρα Γομοστιώτη συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα συνέδριο ενεργειακών

Διαβάστε περισσότερα

g o coffee bar WINE LIST

g o coffee bar WINE LIST C A g o coffee bar WINE LIST ΛΕΥΚΑ - WHITE ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ ΝΑΣΙΑΚΟΥ - Σεμέλη Μοσχοφίλερο Π.Ο.Π Μαντινεία Λαμπερό κιτρινοπράσινο χρώμα φίνα και δυνατά αρώματα στη μύτη, με το τριαντάφυλλο και τους λεμονανθούς

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES

Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES Η εταιρεία μας Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2011. Όραμα και οδηγός των Vakakis Wines είναι η δημιουργία περιορισμένου αριθμού φιαλών κρασιών υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Χονδ 15/11 έως 31/12. Πολλά! ως και. όλα τα προιό -50%

Προσφορές Χονδ 15/11 έως 31/12. Πολλά! ως και. όλα τα προιό -50% ρικής Προσφορές Χονδ /2015 15/11 έως 31/12 α ι ν ό ρ Χ Πολλά! ως και ντα έ όλα τα προιό Προσ ς πελάτες σας! οφικής αξίας στου ντα υψηλής διατρ λογικά προϊό φέρετε εκλεκτά βιο Άλευρα 221039914 Αλεύρι όλυρα

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

Face2Face 626 ALL DAY Lounge & City Garden Καλώς ορίσατε.

Face2Face 626 ALL DAY Lounge & City Garden Καλώς ορίσατε. Στα τέλη της δεκαετίας του 80 με αρχές 90 στο Ηράκλειο, υπήρξε ένα από τα πρώτα συγκροτήματα Hip-Hop της πόλης μας, το Face2Face. Όπως όλα τα Hip-Hop συγκροτήματα, εκτός από τα μέλη του group είχε και

Διαβάστε περισσότερα

πεντανοστιμη υγιεινη διατροφη Ακαταμάχητα και υγιεινά τρόφιμα

πεντανοστιμη υγιεινη διατροφη Ακαταμάχητα και υγιεινά τρόφιμα πεντανοστιμη υγιεινη διατροφη Ακαταμάχητα και υγιεινά τρόφιμα καλωσορισατε στα Marks and Spencer Food Το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου, είναι η ιδανικότερη στιγμή για μια νέα αρχή- και η φροντίδα της υγείας

Διαβάστε περισσότερα

100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ BONBONS. Ελβετικό Προϊόν. Γνήσια Ελβετική Απόλαυση. www.accelerepharm.gr

100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ BONBONS. Ελβετικό Προϊόν. Γνήσια Ελβετική Απόλαυση. www.accelerepharm.gr 100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ BONBONS Ελβετικό Προϊόν Γνήσια Ελβετική Απόλαυση Μαλακώνουν το λαιµό Ελευθερώνουν την αναπνοή Προστατεύουν τα δόντια ΜΕΛΙ Με τις ευεργετικές & καταπραϋντικές ιδιότητες του

Διαβάστε περισσότερα

Jukeros by Dimitris Chomatas ISO 22000:2005 HACCP χειροποίητων προϊόντων να σας κάνουν να τα ερωτευθείτε

Jukeros by Dimitris Chomatas ISO 22000:2005 HACCP χειροποίητων προϊόντων να σας κάνουν να τα ερωτευθείτε Σχετικά με εμάς: Η εταιρία Jukeros by Dimitris Chomatas ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην Καλλιθέα, στην οδό Γρυπάρη 52 όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και η κεντρική διάθεση. Τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά -Βότανα

Αρωματικά φυτά -Βότανα Αρωματικά φυτά -Βότανα Στις μέρες μας έχουν χαθεί οι γνώσεις για τα φυτά - βότανα που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές στην μαγειρική Αρκετά φυτά βότανα εκτός από τη κουζίνα δίνουν ρεσιτάλ και στην ιατρική.

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

«Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr!

«Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr! «Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr! Πολλές φορές κατά τη διάρκεια μίας δίαιτας αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν τρόφιμα

Διαβάστε περισσότερα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα DORIAN ZEST Exclusive Business Gifts Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα Σελίδα 2 Πίνακας περιεχομένων Έτοιμες Συνθέσεις Δώρων Lunch Break..4 Taste and Colour..5 Tomato the Antioxidant..6 A Big Mediterranean

Διαβάστε περισσότερα

RPOJECT 6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

RPOJECT 6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ RPOJECT 6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΒΟΤΑΝΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Τα φύλλα έχουν αντισηπτικές, αποχρεμπτικές και σπασμολυτικές ιδιότητες.το φυτό έχει στομαχικές, τονωτικές και καρδιοτονωτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ Η εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1926 και δραστηριοποιείται εδώ και τρείς γενεές στην παραγωγή και διάθεση Γλυκών Κουταλιού, Λουκουμιών, Μαρμελάδων, Βανίλιας-Μαστίχας και

Διαβάστε περισσότερα

Το πράσινο τσάι και το μαύρο είναι από διαφορετικά φυτά;

Το πράσινο τσάι και το μαύρο είναι από διαφορετικά φυτά; Catalogue Αξίζει να ξέρουμε Το πράσινο τσάι και το μαύρο είναι από διαφορετικά φυτά; OXI. To πράσινο και το μαύρο τσάι είναι από τα ίδια φύλλα τσαγιού. Η διαφορά τους προκύπτει από την διαδικασία. Για

Διαβάστε περισσότερα

Με 35 % Alc,το Amarodi Angostura έχει ένα βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, προσφέροντας αρώματα της κανέλας, μαύρης σοκολάτας και των απαράμιλλων Angostura

Με 35 % Alc,το Amarodi Angostura έχει ένα βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, προσφέροντας αρώματα της κανέλας, μαύρης σοκολάτας και των απαράμιλλων Angostura Λίστα µε προϊόντα Εισαγωγής και Αντιπ/σης Το Λευκό αυτό ρούµι µένει πάνω από 3 χρόνια σε δρύινα βαρέλια µέχρι να είναι έτοιµο να το απολαύσετε. Τότε, φιλτράρεται για να αποµακρυνθεί οποιοδήποτε χρώµα δηµιουργήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΗ (ΕΥΡΩ) ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Γαρύφαλλο ολόκληρο

ΤΙΜΗ (ΕΥΡΩ) ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Γαρύφαλλο ολόκληρο Δίνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 27410-99600 ή με Email στο tsoniotimaria@gmail.com ή με μήνυμα στήν σελίδα μας στο facebook. Η αποστολή γίνεται με ACS courier με κόστος 4. Για παραγγελίες άνω

Διαβάστε περισσότερα

«Λίγα λόγια από την Ιστορία και τη Φιλοσοφία των Λικέρ» Αρχοντάκη Νεκταρία -Χημικός Γυμνάσιο Βρυσών

«Λίγα λόγια από την Ιστορία και τη Φιλοσοφία των Λικέρ» Αρχοντάκη Νεκταρία -Χημικός Γυμνάσιο Βρυσών «Λίγα λόγια από την Ιστορία και τη Φιλοσοφία των Λικέρ» Αρχοντάκη Νεκταρία -Χημικός Γυμνάσιο Βρυσών Ανακατεύοντας υλικά φτιάχνουμε λικέρ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία πίσω από το

Η ιστορία πίσω από το Naturally fun! Η ιστορία πίσω από το Το 1969 δημιουργήθηκε το Capri-Sun! Για πρώτη φορά, τα φρουτοποτά με την μοναδική συσκευασία που τα χαρακτηρίζει άρχισαν να πωλούνται στη Γερμανία με πρώτη γεύση λεμόνι-πορτοκάλι.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ µε 10 φυσικούς λιποδιαλύτες!

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ µε 10 φυσικούς λιποδιαλύτες! Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ µε 10 φυσικούς λιποδιαλύτες! Φαίνεστε & Αισθάνεστε Υπέροχα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: GMP, ISO, 2000:9001 CERTIFIED Αρ.γνωστ.ΕΟΦ: 450102152014 Οφέλη & Πλεονεκτήµατα του Lipo10 TM : ü Βοηθάει

Διαβάστε περισσότερα

το βάλσαμο (υπερικόν) βότανα-μπαχαρικά-τσάι-υπερτροφές Πατρέως 41-45, Πάτρα 2610 221354 - yperikon@gmail.com www.yperikon.

το βάλσαμο (υπερικόν) βότανα-μπαχαρικά-τσάι-υπερτροφές Πατρέως 41-45, Πάτρα 2610 221354 - yperikon@gmail.com www.yperikon. το βάλσαμο (υπερικόν) βότανα-μπαχαρικά-τσάι-υπερτροφές Πατρέως 41-45, Πάτρα 2610 221354 - yperikon@gmail.com www.yperikon.gr Valsamo α/α BOTANA - ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚ. 1 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ρίζα 4,40 100 γρ 2 ΑΓΚΥΝΑΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ επωνυμία: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ "Β Ι Ο Α Γ Ρ Ο Σ" Α.Ε. προϊόντος ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΦΡΟΥΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙ / ΧΥΜΑ 20000 κιλά Όλο το έτος Β 31.08.2015 ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΦΡΟΥΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙ / ΧΥΜΑ 1000 κιλά Όλο το έτος Μ 31.08.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΡΑΝΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΟΓΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ευεργετική δράση των βοτάνων και των φυτών στον κόσμο των καλλυντικών και της αρωματοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΨΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΨΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΨΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ Αναπνευστικό Αλλεργικός πυρετός Ύσσωπος Άσθμα Βήχας Βρογχίτιδα Βασιλικός, θυμάρι, κάτζεπουτ, λεμόνι, φασκόμηλο Ευκάλυπτος, θυμάρι Βασιλικός, περγαμόντο,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΝΤ ΠΡΟΪΟ. η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα. δικά μας. από το α ως το ω!

ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΝΤ ΠΡΟΪΟ. η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα. δικά μας. από το α ως το ω! ΝΤ η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα δικά μας το α ως το ω! ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΟΣ Η άγρια ομορφιά της περιοχής του Σουλίου, η αγάπη μας για τα ζώα και τη γαλακτοκομική δημιούργησαν για εσάς τα προϊόντα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα

Πιθανόν έχετε κρυολογήσει; Καιρός για τσάι. óôçí õãåéü óáò!

Πιθανόν έχετε κρυολογήσει; Καιρός για τσάι. óôçí õãåéü óáò! Πιθανόν έχετε κρυολογήσει; Καιρός για τσάι ΤΣΑΓΙΑ ΥΓΕΙΑΣ Στην ίδια σειρά υπάρχουν : Από μείγματα βοτάνων Escop ΣΤΟΜΑΧΟΥ - ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΣΜΟΥ (ΦΟΥΣΚΩΜΑ) ΧΩΝΕΥΣΗΣ ΧΩΝΕΥΣΗΣ ΛΙΠΑΡΩΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

EZ Freezy Μηχανή Παγωτού Με 50 Συνταγές γρήγορης κατασκευής παγωτού Η επανάσταση στα παγωτά Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩ : ΦΡΗΖΥ Περιεχόµενα Συσκευασίας: 1 Καπάκι µε κινητήρα και αισθητήρα θερµοκρασίας 1 δοχείο ανάµιξης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 4 ο Η σημασία των φρούτων

Διαβάστε περισσότερα

επιδόρπια γιαουρτιού & γιαούρτι ροφήματα κεφίρ η καλή ζωή έχει ωραίες γεύσεις! Μπανάνα, Φοινίκι & Γαρίφαλο Μήλο, Σταφίδες & Κανέλα

επιδόρπια γιαουρτιού & γιαούρτι ροφήματα κεφίρ η καλή ζωή έχει ωραίες γεύσεις! Μπανάνα, Φοινίκι & Γαρίφαλο Μήλο, Σταφίδες & Κανέλα επιδόρπια γιαουρτιού & γιαούρτι Μπανάνα, Φοινίκι & Γαρίφαλο Μήλο, Σταφίδες & Κανέλα Στραγγιστό γιαούρτι functionalitie that naturallys ροφήματα κεφίρ Ανανάς, Παπάγια, & Μάνγκο Mπανάνα, Βανίλια & Μέλι N.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN REVIEW / ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 / TEYXOΣ

DESIGN REVIEW / ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 / TEYXOΣ 14 DESIGN REVIEW / ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 / TEYXOΣ 2. VITALINE CEREAL BARS 3. ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ 4. FRULITE 6. ΔΕΛΤΑ EASY 7. ΔΕΛΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 8. KOLASTYNA ENERGY TOUCH

Διαβάστε περισσότερα

Τα κρασιά μας DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων

Τα κρασιά μας DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.  Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων Τα κρασιά μας Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Οίνοι Λευκοί ROBOLA DE CEPHALONIE ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Παράγεται από την μοναδική ποικιλία ρομπόλας Κεφαλονιάς και από επιλεγμένους

Διαβάστε περισσότερα

We Supply Quality. Wines Spirits Beer Chocolate Fruits Tea Juices

We Supply Quality. Wines Spirits Beer Chocolate Fruits Tea Juices Η Deals εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στον χώρο της γαστρονομίας. Την μοναδική σοκολάτα Valrhona, την Ravifruit (κατεψυγμένοι πολτοί φρούτων), εκπληκτικά κρασιά

Διαβάστε περισσότερα

Άσε τους άλλους να μασάνε goji berry και βάλε τα ελληνικά super foods στη διατροφή σου

Άσε τους άλλους να μασάνε goji berry και βάλε τα ελληνικά super foods στη διατροφή σου Ημερομηνία 11/03/2015 Μέσο Συντάκτης Link ladylike.gr Άντρια Κωνσταντίνου http://www.ladylike.gr/articles/body-and-mind/diatrofi/ase-toys-alloys-namasane-godji-berry-kai-vale-ta-ellhnika-super-foods-sth-diatrofhsoy.3350840.html?utm_source=ladylike&utm_medium=takaluteramas_article&ut

Διαβάστε περισσότερα

Jukeros by Dimitris Chomatas ISO 22000:2005 HACCP χειροποίητων προϊόντων να σας κάνουν να τα ερωτευθείτε

Jukeros by Dimitris Chomatas ISO 22000:2005 HACCP χειροποίητων προϊόντων να σας κάνουν να τα ερωτευθείτε Σχετικά με εμάς: Η εταιρία Jukeros by Dimitris Chomatas ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην Καλλιθέα, στην οδό Γρυπάρη 52 όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και η κεντρική διάθεση. Τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Οι τιμές των προϊόντων μας The prices of our products

Οι τιμές των προϊόντων μας The prices of our products Οι τιμές των προϊόντων μας The prices of our products Παγωμένο γιαούρτι / κιλό Φυσική Σοκολάτα Μπισκότο Βανίλια Μαδαγασκάρης Φράουλα Καραμέλα Μάνγκο Frozen yogurt / kgr Natural Chocolate Bisquit Vanilla

Διαβάστε περισσότερα

A.G.F PRIVATE COMPANY. Belyovskaya pastila

A.G.F PRIVATE COMPANY. Belyovskaya pastila A.G.F PRIVATE COMPANY Belyovskaya pastila Belyovskaya pastila Η Belyovskaya pastila (ένα αυθεντικό ρωσικό γλυκό) είναι ένα υπέροχο επιδόρπιο που έχει κερδίσει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των καταναλωτών,

Διαβάστε περισσότερα

Το φαρμακείο της φύσης

Το φαρμακείο της φύσης Το φαρμακείο της φύσης Οι φαρμακευτικές ιδιότητες των φυτών, είναι σε χρήση εδώ και χιλιάδες χρόνια. Περνώντας κάτω από το μικροσκόπιο της επιστήμης, παίρνουν τώρα πια, τα διαπιστευτήρια και αναγνωρίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ H ΑΡΧΗ ΤΗΣ!!!! Οι πίθηκοι της Κεντρικής Αμερικής ήταν οι πρώτοι που βρήκαν το κακάο βρώσιμο και απολαυστικό, όχι ο άνθρωπος. Έτρωγαν τον γλυκό, δροσιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Μπαχαρικά

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Μπαχαρικά ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Μπαχαρικά 1. ΑΝΘΗ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟΥ 2. ΒΑΝΙΛΙΑ FRUCTUS 3. ΒΑΝΙΛΛΙΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 4. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΣΠΥΡΙ & ΑΛΕΣΜΕΝΟ 5. ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΣΠΥΡΙ & ΑΛΕΣΜΕΝΟ 6. ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ 7. ΚΑΝΕΛΑ ΞΥΛΟ & ΑΛΕΣΜΕΝΗ 8. ΚΑΝΕΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMY LINE COSMETICS

THE ECONOMY LINE COSMETICS THE ECONOMY LINE COSMETICS THE ECONOMY LINE COSMETICS Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς και έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη για ποιοτικές αλλά και πιο οικονομικές λύσεις η ΒΙΟFRESH

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία.

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΥΜΗΣ Ζύμη για γεμιστό πιτάκι 1,5 kg αλεύρι 15 g αλάτι 250 g βούτυρο ή λίπος 3/8 l νερό Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές σοκολάτας. Chocolate recipe book

Συνταγές σοκολάτας. Chocolate recipe book Συνταγές σοκολάτας Chocolate recipe book Explore new recipes. Remarkable opportunities with chocolate. Arabesque Milk 34% 320 gr Φουντούκια (ψημένα) 600 gr Mont Blanc (ζάχαρη άχνη) 400 gr Λεβάντα 10 gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - LIFE Μ. Ε.Π.Ε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - LIFE Μ. Ε.Π.Ε. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - LIFE Μ. Ε.Π.Ε. Έδρα:Ρητίνη Πιερίας Υποκ/μα: Ανατ.Θράκης 71, 544 54 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 948560 e-mail:info@divinum.gr www.divinum.gr ΒΟΤΑΝΑ Προϊον Βάρος/gr ΑΧΙΛΛΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΩΝ

ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΩΝ ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΩΝ Ροφήματα Καφέδων Espresso Single / Double Espresso Freddo Espresso Tonic Espressone Praline Macchiato Single / Double Cappuccino Medium / Regular / Large Cappuccino Latte Freddo

Διαβάστε περισσότερα

www.coffeeberry.coffee Καφές // Choose your coffee blend // PREMIUM ELEGANT Espresso Μονό 1.30 1.30 1.20 Espresso Διπλό 1.70 1.70 Cappuccino Μονό 1.70 1.70 Cappuccino Διπλό 1.90 1.90 1.70 Latte 2.00 2.00

Διαβάστε περισσότερα

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου σκέτη γλύκα...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου Κατάλογος προϊόντων 2017-2018 Η Εταιρεία μας Η εταιρεία «CARAMELLA NAXOS» ιδρύθηκε το 2013 στη Χώρα

Διαβάστε περισσότερα

Isotonic Drinks - Vitamin & Natural products

Isotonic Drinks - Vitamin & Natural products Isotonic Drinks - Vitamin & Natural products Η Εταιρεία Oshee Polsκa με βάση την Κρακοβία της Πολωνίας ιδρύθηκε το 2008 από μία ομάδα επαγγελματιών όπου μέσα σε 9 χρόνια κατάφερε να είναι το ΝΟ.1 στην

Διαβάστε περισσότερα

DOUWE EGBERTS D.E. MASTER BLENDERS 1753 EUROFROST - ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

DOUWE EGBERTS D.E. MASTER BLENDERS 1753 EUROFROST - ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ DOUWE EGBERTS D.E. MASTER BLENDERS 1753 EUROFROST - ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ DOUWE EGBERTS - EUROFROST Η εταιρεία EUROFROST έχει αναλάβει εδώ και πολλά χρόνια, την αποκλειστική διάθεση στη Μύκονο, όλης της

Διαβάστε περισσότερα

Γ1, 3 ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδας

Γ1, 3 ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδας Γ1, 3 ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδας Η φραουλιά Η φράουλα ένα φυτό της άνοιξης. Είναι πολυετές, έρπον κυρίως αλλά και αναρριχώμενο ποώδες φυτό με τριχωτά σύνθετα φύλλα που αποτελούνται από 3 φυλλάρια που

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. 2 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί : Δημόπουλος Τάσος Καραμπατζάκη Αλεξία ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011 2012

ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. 2 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί : Δημόπουλος Τάσος Καραμπατζάκη Αλεξία ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011 2012 ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 2 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί : Δημόπουλος Τάσος Καραμπατζάκη Αλεξία ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011 2012 Φάρμακα και βότανα στην Αρχαία Ελλάδα Τα διάφορα φυτά στην αρχαιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Vidaylin 50 + ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΑ ΔΙΣΚΙΑ με GINSENG & GINGKO BILOBA

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Vidaylin 50 + ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΑ ΔΙΣΚΙΑ με GINSENG & GINGKO BILOBA ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Vidaylin 50 + ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΑ ΔΙΣΚΙΑ με GINSENG & GINGKO BILOBA Χωρίς Ζάχαρη, Γλουτένη, Λακτόζη. Απαλλαγμένο από Τεχνητές Γεύσεις κaι Συντηρητικά Σωματική & Πνευματική

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc.

Γράφει: Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. Γράφει: Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. Οι ξηροί καρποί είναι ιδιαίτερα αγαπητοί από τους περισσότερους: αμύγδαλα, καρύδια, φιστίκια, φουντούκια, κάσιους, κτλ προτιμώνται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΨΙΟΥΣ (ΓΕΡΑΣΑΣ-ΜΑΘΗΚΟΛΩΝΗΣ) Θυμάρι Γνωριμία με τα βότανα και τις ιδιότητές τους. Αλόη. Ρίγανη

ΕΝΙΑΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΨΙΟΥΣ (ΓΕΡΑΣΑΣ-ΜΑΘΗΚΟΛΩΝΗΣ) Θυμάρι Γνωριμία με τα βότανα και τις ιδιότητές τους. Αλόη. Ρίγανη ΕΝΙΑΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΨΙΟΥΣ (ΓΕΡΑΣΑΣ-ΜΑΘΗΚΟΛΩΝΗΣ) Θυμάρι Γνωριμία με τα βότανα και τις ιδιότητές τους Δενδρολίβανο Συνεργάστηκαν τα παιδιά της Στ τάξης ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στα πλαίσια του μαθήματος της πληροφορικής, δημιουργήσαμε ένα φυτολόγιο. Αυτή τη φορά όμως είναι ηλεκτρονικό

Στα πλαίσια του μαθήματος της πληροφορικής, δημιουργήσαμε ένα φυτολόγιο. Αυτή τη φορά όμως είναι ηλεκτρονικό 1ο Δημοτικό σχολείο Παλλήνης Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ τάξης Το φυτολόγιό μας Στα πλαίσια του μαθήματος της πληροφορικής, δημιουργήσαμε ένα φυτολόγιο. Αυτή τη φορά όμως είναι ηλεκτρονικό Επιμέλεια:

Διαβάστε περισσότερα

TIENS Antialipid Tea. Harmony, responsibility, prosperity

TIENS Antialipid Tea. Harmony, responsibility, prosperity TIENS Antialipid Tea Harmony, responsibility, prosperity Τσάι Το τσάι πίνετε εδώ και χιλιετίες. Είναι το πιο δημοφιλές ποτό στον κόσμο, μετά το νερό. Το λατινικό όνομα για το τσάι είναι Camelia sinensis.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε τον. του Federico Mahora! PURE MĘSKIE

Ανακαλύψτε τον. του Federico Mahora! PURE MĘSKIE nea σειρα aρωματων 2016 PURE MĘSKIE Ανακαλύψτε τον πανέμορφο κόσμο του Federico Mahora! Η FM GROUP είναι μια πολυεθνική εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας με 12 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία υψηλής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής Πιστοποιημένη από τον οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS, με άρωμα βανίλιας και ακατέργαστη καλαμοζάχαρη. Τα αμύγδαλα, βιολογικής γεωργίας επίσης, καβουρντίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml 1 Αχιλλέα, Βελανιδιά, Πράσινο Τσάι, Πεύκο. Γήρας, χαλάρωση, πρόληψη,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑ & ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CARMENCITA

ΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑ & ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CARMENCITA ΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑ & ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CARMENCITA 1 2 ISO: 22000:2015 Η εταιρεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ διαθέτει πιστοποίηση για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO:22000:2015

Διαβάστε περισσότερα

6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. 5 Σαλάμι (τμχ: 1) Αγ. Ι. Ρέντης 1 kg 3.

6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. 5 Σαλάμι (τμχ: 1) Αγ. Ι. Ρέντης 1 kg 3. 6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΛΕΥΡΙ 1 Αλεύρι χωριάτικο (σταρένιο) Ωρωπός 10 kg 6.00 2 Αλεύρι γενικής χρήσης (μαλακό) Ωρωπός 10 kg

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6077 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2kg (2 1 kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6093 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΕΥΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βότανα-Οδηγός υγείας με βάση την ασθένεια

Βότανα-Οδηγός υγείας με βάση την ασθένεια Βότανα-Οδηγός υγείας με βάση την ασθένεια ΒΟΤΑΝΑ-ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΓΧΟΣ:Βαλεριάνα, Πασιφλώρα, Χαμομήλι, Τζινσενγκ, Τίλιο, Μελισσόχορτο, Μέντα, Λυκίσκος, Ιξός, Ανεμώνη, Σκουτελάρια, Βάλσαμο.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Μέσα απ' αυτή τη σελίδα γίνεται μια προσπάθεια προσέγγισης μερικών από τα πιο γνωστά βότανα και αρωματικά φυτά της Κρήτης. Η αναφορά μας

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση: Ένα φλυτζάνι του καφέ κάθε μέρα βοηθάει για το ζάχαρο.

Χρήση: Ένα φλυτζάνι του καφέ κάθε μέρα βοηθάει για το ζάχαρο. Περιγραφή: Είναι φυτό πολυετές, με πυκνή χνουδωτή βλάστηση που φτάνει σε ύψος τα 30 εκατοστά. Τα φύλλα του είναι ωοειδή, οξύληκτα, οδοντωτά και στιλπνά. Τα άνθη του είναι ρόδινα, διαταγμένα σε βραχύ στάχυ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΛΥΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΑΡΤΑΣ

ΓΛΥΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΑΡΤΑΣ ΓΛΥΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΑΡΤΑΣ 78441 : ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 38 ΜΜ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ 1 ώρα απόψυξη Βάρος : 6-7 g 5 δίσκοι * 48 τεμάχια 240 τεμ / κιβ 78442 : ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ ΓΛΥΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

DRINKS WITH FRUITS & SYRUPS ΠΟΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ & ΣΙΡΟΠΙΑ

DRINKS WITH FRUITS & SYRUPS ΠΟΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ & ΣΙΡΟΠΙΑ REAL ENERGY DRINKS WITH FRUITS & SYRUPS ΠΟΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ & ΣΙΡΟΠΙΑ NO COLOURINGS, NO PRESERVATIVES, NO ARTIFICIAL SWEETENERS ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ REAL ENERGY

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΑΝΑ & ΧΑΝΑ 2017

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΑΝΑ & ΧΑΝΑ 2017 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΑΝΑ & ΧΑΝΑ 2017 Coffee Espresso Espresso μονό Espresso διπλό Espresso ριστρέτο, Λούγκο, Αμερικάνο Espresso macchiato Espresso Αφογκάτο ( με παγωτό βανίλια) Freddo espresso Fredo espresso με

Διαβάστε περισσότερα

Οινοφόρος (Βag in Box)

Οινοφόρος (Βag in Box) Οίνος Λευκός Ξηρός Λ Ε Υ Κ Ο Σ Ξ Η Ρ Ο Σ Κατηγορία: Οίνος Λευκός Ξηρός Ποικιλία: Ορεινός Ροδίτης Χαρακτηριστικά: Χρώμα λευκό, χρυσοκίτρινο. Άρωμα φρουτώδες, νεανικό. Γεύση, γεμάτο φρεσκάδα, με νότες εσπεριδοειδών

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

2013: Νέα Χρονιά Δυναμικής Ανάπτυξης

2013: Νέα Χρονιά Δυναμικής Ανάπτυξης 2013: Νέα Χρονιά Δυναμικής Ανάπτυξης AriZona, Νο1 στην Αμερική Η Premium Brands εισάγει κατ αποκλειστικότητα και διαθέτει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα αναψυκτικά AriZona, Νο1 σε πωλήσεις παγωμένου τσαγιού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Sport Nutrition by ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ενέργεια που καταναλώνουμε Βασικός μεταβολισμός: 1800 kcal + καθημερινή δραστηριότητα Μια ημέρα στο γραφείο: 150 με 200 kcal Μια ώρα αθλητικής δραστηριότητας: 500

Διαβάστε περισσότερα